Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Dansens vei! ?Del 2OK, her er neste del. Vil gjerne høre deres tanker på hva dere liker med historien, og den blir mer spennende, lol ~Kjersti<3


?Egentlig så var vel det jeg hadde å si, så hvis jeg kan få begynne å danse??  Du ser spent på dem. De bare nikker og smiler som de har gjort siden det øyeblikket du gikk inn døra. Du tok en dyp pust og starta å danse.


 

Idet du begynner å danse forlater nervøsiteten kroppen og du bare glir gjennom lufta. Du er alltid i himmelen når du danser, men denne gangen teller det, så du prøver å konsentrere deg. Når du har danset de seksti sekundene du har øvd inn stopper du opp med en grasiøs bevegelse og ser spent på dem. De sitter og smiler. Wow, det hadde du ikke forventet, de smiler? har de egentlig gjort noe annet siden du kom inn?

?Det var helt fantastisk dansing, men ikke helt det vi var ute etter. Litt for grasiøst til at en gutt kan danse det på scenen. Også i tillegg skjønner vi jo at du har øvd det inn. Derfor hadde det vært supert om du kunne ha hørt gjennom denne sangen vi har valgt ut, som er ganske likt det han synger også improviserer du noe etterpå. Kan du gjøre det?? spør hun som om du skulle ha vært en femåring. Du blir litt sur, men viser det ikke, forstetter bare å smile. Du tar imot cd-en, setter den inn i cd-spilleren og hører at de spiller Chris Brown, Yeah 3x. Du smiler. Du bare elsker Chris Brown.

 
Du trenger ikke høre igjennom sangen for å kjenne rytmen. Du kjenner bare musikken flyte inn i kroppen og går i ett. Denne gangen prøver du deg på litt mer hip-hop og break for å gjøre det litt mer maskulint. Du skjønner godt at det du danset i stad ikke passer veldig godt for en gutt. Spesielt ikke en som synger i samme gate som Chris Brown. Når sangen er ferdig ser de bare på deg.

?Hva?? spør du. Anita bare rister på hodet, og sier:

?(DN) vet du hva du nettopp gjorde?? spør hun forbløffet. Du bare rister på hodet. Nå begynte hodet ditt å gå i toppfart. Hva kan du ha gjort? Gjorde du noe galt, eller dumt? Før du rekker å komme langt, strekker de fire fjesene seg opp i smil, som for første gang virker helt ekte.

?Du hørte fire takter eller noe av den sangen også bare danset du igjennom resten. Klart du viklet et par steder, men det gjør absolutt ingenting. Du har jo aldri danset den dansen før. Folk kan stå der i mange minutter og lurer på hva de skal gjøre før vi sender dem ut. Vi må bare snakke litt sammen. Vi har også et par audition igjen, men dette ser veldig lyst ut for deg.? Du slipper ut et lite gledes skrik idet hun sier det siste. Kanskje du endelig får gjort gjennombruddet ditt i den bransjen du har mest lyst til å jobbe i av alle. Du løper ut og smeller rett inn i Vanessa som står utenfor og venter.

?SÅ!?! Hvordan gikk det? Fikk du jobben, nei du fikk den vel kanskje ikke med en gang, jeg mener det er jo flere som venter på og kommer inn, men hvordan synes du det gikk? Åååh, jeg er så spent, ja, men så si no daaa!? Det er det fine med Vanessa, hun slutter aldri å bable. Hun kan snakke timer i strekk og du kan bare sitte der å nikke og smile.

?Det gikk helt supert, de satt helt målløse på slutten og sa at det så lyst ut!?

?Og så bra!? lo Susanne, du kunne se at hun virkelig var glad på dine vegne. Hun fortsetter med at vi burde gå ut på restaurant å feire. Dette synes du hørtes ut som en god ide og sa ok. Du var veldig spent på om du fikk svar snart, men en uke senere hadde du fortsatt ikke hørt noe. Hva skulle du tro? Hadde du ikke fått jobben?

Du vet at du burde ha tålmodighet, men de sa det så lyst ut, og nå ser det mørkt ut. I hvert fall i følge deg selv. Både mamma og Vanessa sier at du må slappe av og ta det som det kommer. Det hjelper litt, men ikke mye.

I dag er det endelig lørdag igjen. Du liker ikke skolen veldig godt, men den siste uka har vært tortur. Du går ned til frokost. Moren din har alt spist og gått ut. Du står opp så sent at hun bare har gitt opp frokost om morgenen sammen. Idet du rydder vekk tallerkenene ringer telefonen.

 

Hvem tror dere det er?

~Kjersti<3


  

Mathiildeskagen
Du skriver så sykt brA :D
17.10.2011, 16:27
URL: http://www.mathiildeskagen.blogg.no
RikkeVD
Mer!
17.10.2011, 17:42

Du har stoppet på denne historien da ? -.-
25.04.2012, 16:00
jdrewbhistorie
Anonym: Det var vennina mi som startet den, men jeg skal se om jeg får startet på den hvis leserene mine vil det :)
25.04.2012, 20:31
URL: http://jdrewbhistorie.blogg.no/

Klart det! : D Virker som en skikkelig bra historie, iallfall så langt! Du MÅ apselutt skrive mer!! :D
14.06.2012, 09:54
Ellen
du skriver sykt bra!! <3
02.08.2012, 23:13Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits