Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
HELP! TRENGER VIRKELIG HJELP!

Ok, så jeg trenger VIRKELIG hjem av dere! I morra skal vi ha Norsk tentamen og vi har fått tema Humor... Som dere sikkert har lest i historien min, så er min mening på humor = 0!
Jeg vet VIRKELIG ikke hvordan jeg skal få skrevet en humor historie, jeg vil helst skrive som JB historie, men jeg har ikke sjanse i helvete uten deres hjelp!
Kommenter om det er noe jeg HAR skrever, dere synes er morsomt, som f.eks ; *Magisk sommer, del 12, slutte!* jeg har ikke peiling om det er noe humor i den delen jeg bare skrev noe, ellers så kan dere skrive litt mer detaljert om noe jeg har skrevet som er morsomt.
Hvis ikke jeg har skrevet noe morsomt så kan dere f.eks, kommentere en historie blogg som har en historie og en del som er EKSTREMT morsom! Eller noe dere har lest som er ekstremt morsom.

Hvis ikke DET, så kan dere rett og slett bare skrive noe dere synes er morsomt med Justin, og han som person som jeg kan gjøre en utgangs punk i en humor historie! Håper dere synes såppas synd på meg at dere kommenterer!

Men jeg kan nå ikke bare spør om hjelp UTEN å gi dere noe tilbake, SÅ hvis jeg får mye hjelp av dere SÅ er dere klar for dette her?........................... SKAL JEG LEGGE UT EN NY DEL I DAG! Yay! Men det KUN om jeg får masse hjelp av dere! ;)

Love you all!
And NEVER SAY NEVER  ~Vanessa


  

oda
Du kan jo skrive om noen av prankene justin har gjort? :D
16.11.2011, 20:37Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits