Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Epilog ??

Beklager for at det har vært så sulle fra meg i de siste 2 dagene, jeg har hatt matte tentamen, STOR naturfags prøve og en stor Fransk prøve jeg har sutte og lest på så har liksom ikke fått gjort noe spesielt! Men dere skal få noe jeg vet bare ikke når siden jeg har engelsk tentamen på Fredag, men jeg mener dere skal få enten i dag eller i morra ;)
MEN!!! Over til poenget med dette innlegget!! Epilog!
Jeg ser at folk fremdeles kommenterer En Magisk Sommer, noe som gjør me så glad at jeg har lyst til å gråte fordi det var min første historie og den sto meg veldig nert historie messig! Men jeg snakket litt med min fantastiske vennine, Kjersti, om historien og vi begynte å snakke litt, VIL dere ha en epilog?
For dere som kansje ikke vet hva det er så er det på en måte en avsluttnings på historien en sånn så og så mange år senere eller noe slik?
Fordi jeg tengte på litt sånn 15 år i fram tiden når Jessica er 15 og litt sånn... For meg hadde det bare bært gøy og skrive, men vil dere ha det?

Kommenter under og fortell meg om dere vil ha en epilog.
For dere som ikke har lest En Magisk Sommer , anbefaler jeg at dere gjør det, jeg har fått masse Povitiv tilbake melding, men skal ikke tvinge dere..
Elsker dere ALLE!
Never Say never ~ Vanessa ???


  

Sandra <3
Ja det burde du! <3 det hadde vært kult! :))
30.11.2011, 17:51
andrea
Jaa<3
30.11.2011, 18:16
Nathalie Stoksvik!
Jaaa, det hadde vært morsomt! :-D <3<3
30.11.2011, 20:22
URL: http://jdbnj.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits