Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smile to the camera - Del 1

Er dere klare folkens? Det kommer til å være noen settninger på engelsk på starten av noen av delene. Dere skjønner på slutten av historien hva det er. btw, Smile to the camera er faktisk IKKE tatt fra sangen til Selena... jeg syntes det passet perfekt inn i historien ^^

 


 

I never would have seen that one coming. I remember the suprise and
the awful feeling in my gut as I made my deal with the devil.

 

Jeg gikk nedover den travle gaten i LA på vei mot LA news, også kjent som USA's størte sladder blad. Vell, ikke alt var sladder, de hadde en seksjon med ordentlige ting som politikk og slikt, men hovedsaklig var det et sladder blad.
Jeg gikk inn i den gigantiske byggningen og jeg begynte å føle presset å nervøsiteten. Dette var min siste sjanse til å få drømme jobben min. Dette var det siste stedet de søkte ansatte.
''Jeg har en avtale'' sa jeg til damen i resepsjonen. Hun så meg opp og ned før hun så ned på pc'n.
''Ms. Jackson tar jeg det som?'' spurte hun i en uintresert stemme og jeg kunne bare nikke.
''Topp etasjen... Lykke til'' sa hun og jeg fikk et lite smil om munnen og gikk mot heisen. Heisen var fancy å skinnende, jeg turte så vidt å trykke på knappen redd for at jeg kom til å skittne den til.
Dørene åpnet seg og det første jeg så var kanskje... 10-15 nydelige jenter sittende i stoler utenfor et kontor. Alle hadde langt blondt hår, ben som virket for evig lange og annsiktne deres var dekket av lett sminke som fikk dem til å se ut som engler, og jeg kunne ikke slippe unna følelsen av jeg ikke hørte til her.
''Ahh, Ms.Jackson tar jeg det som?'' spurte en svarthåret mann som virket litt for 'Peppy' til å være hetro. Jeg nikket og han gjorde et tegn at jeg skulle følge etter han. Han ledet meg ned en lang koridor, vi stoppet utenfor en stor dobbeldør og skulle til å bake på når en blondine kom stormende ut i tårer. Mannen, jeg fremdeles ikke visste navnet på, dyttet meg ut av veien mens øynene hans fulgte jentens hver eneste skritt til hun var ute av syne. 
''DramaQueen'' sukket han før han dyttet meg inn døren og lukket den igjen bak meg. Jeg ble litt nervøs men dyttet følelsen til siden og gikk mot den gigantiske pulten som sto der.
''Sitt'' hørte jeg en dame stemme si og jeg gjorde som hun sa uten å tenke to ganger. Stemmen var kald og hard, og ikke minst! DRIT skremmende.
''Molly Jackson, født i Ohio men flyttet til LA for 1 år siden ved håpet på å bli en skrivet. Foreldrene dine har vært gift i 25 år og du er ene barn... noe jeg har glømt?'' stolen snurret rundt og jeg satt nå ansikt mot ansikt med damen som hadde karrieren min i sine hender.
Jeg pustet dypt inn før jeg nikket.
''Det er rett... hvordan visste du det?'' spurte jeg nervøst og så på henne.
''Vennen min... Dette er jobben min, å vite alt'' sa hun med en smugg stemme og ga meg et smil. Jeg bare nikket til henne før jeg rettet meg litt opp i ryggen.
''Så fortell meg Molly... hvorfor vil du jobbe her?'' spurte hun meg og jeg kremte litt før jeg svarte.
''Vell... Jeg har alltid hatt en lidenskap for å skrive, og jeg vet at jeg ikke har mye kunskap eller referanser. Men jeg jobber hard og når jeg starter med noe så gir jeg meg selv 100% til det'' sa jeg og nikket fornøyd med svaret mitt. Hun stirret på meg og lot øynene hennes vandre ned kroppen min og jeg følte en uggen følelse i kroppen min.
''Beklager at jeg brukte tiden din Ms. Jackson... men jeg er ikke interessert'' hun røyste seg  og ga meg et smil. Øynene mine vokste en størrelse  men jeg bare nikket. Jeg røyste meg sagte å gikk ut døren og bort til heisen. Jeg sto der, fremdeles sjokert over hva som nettopp hadde skjedd og gikk ut av heisdøren når den åpnet seg.
Jeg skulle til å gå ut når en stemme stoppet meg.
''Ms.Jackson! Presilla vil ha deg opp igjen'' nok en gang ble jeg sjokert over  denne damens handlinger. Jeg gikk tilbake til heisen og satt å tengte hva det var denne Presilla ville med meg igjen når hun tydeligvis ikke ville ha meg?
Dørene åpnet seg igjen, men denne gangen var de blonde damene borte og istede for den homsette mannen ble jeg møtt meg Presilla selv.
''Beklager det der... men jeg har et lite tilbud til deg'' sa hun og ga meg et slu smil og begynte å gå mot kontore sitt igjen. Jeg sukket før jeg fulgte etter henne inn.
Det virket kanskje tegt av meg av å gjøre som hun sa ved måten hun pehandlet meg på, men hun var min siste sjanse som en jornalist og hvis dette var det jeg måtte leve med for å bli det, så får det bare være slikt!
''Sitt'' komanderte hun  og jeg satte med ned vedsiden av samme mannen som var ute i stad.
''Jeg vet jeg var litt rar i stad men jeg er veldig stresset.... Jeg har mye å tenke på'' sa Presilla mens hun satte seg ned bak pulten sin igjen.
''Men her er greia.. jeg lar deg få jobben, men du må gjøre men liten tjeneste i gjengjeld'' sa hun og ga meg et blikk. Jeg ga henne et forvirret blikk men nikket sagte.
''Jeg tar det som at du vet hvem Justin Bieber er?'' spurte hun og slengte et magasin rett forran meg.
 

Jeg himmlet med øynene før jeg fikk et lite smil om munnen.
'''Selfølgeli vet jeg vet han er... man er dum hvis man ikke vet hvem Justin Bieber er'' sa jeg og slengte tilbake magasinet.
''Her er greia... Vi har prøvd i en godt stund å få et eksklusivt scoop om Justin, men alle har det før oss... Så vi har kommet med den perfekte planen... Vi vil sende inn noen undercover for å forføre han og få han til å falle for henne... For så å få henne til å dumpe han, slik at VI får vite alle de eksklusive detalsjene alle blader ønsket seg'' sa Presilla og lente seg tilbake i stolen.
''Greit.. Hva har jeg med dette å gjøre? Skal jeg intervjue jenta som gjøre det eller?'' spurte jeg mens jeg ikke skjønnte en dritt.
''Nei kjære venn... Du ER jenta vi skal sende inn... Hvis du vil ha jobben da selfølgeli?'' spurte hun og ga meg et djevelskt smil. Øynene mine ble store og jeg visste ikke hva jeg skulle si.
Hvis jeg sa ja til dette her, kunne jeg ende opp med å faktisk såre en person og ikke minst få masse hat.. Men på andre siden så kom jeg til å få jobbe på en av kanskje de mest eksklusive undercover jobbene en person kan få, men ikke bare det! Jeg fikk tilbringe tid meg ingen ringere en Justin Bieber.
''Når starter jeg?''


 

Da har dere første del av historien! Vet den er litt kjedelig, men den kommer til å bli veldig gøy når vi starter ^^ vell, jeg synes det ellerede er gøy men igjen... jeg er jenta som lager Jerry smilies! 
--->  
q;)--<--j--<

Lolz!

Fortell meg hva dere syntes!
never say Never ~Vanessa 


  

Jbmystory
meeer! digget første del ;))
14.06.2012, 22:03
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
Sofia
OMG, føler denne historien kommer til å bli dødsgøy!!<3
14.06.2012, 22:13
Miriam
Sykt bra, mer! :D
14.06.2012, 22:27
lovestoryofbiebs
Meeer
14.06.2012, 22:28
URL: http://lovestoryofbiebs.blogg.no
Camille
bra at du kom tilbake!

meeer! :)
14.06.2012, 22:45
loveyourlifedonthateit
meeer, ser for meg en VELDIG bra historie her ! <3
REBEKKA
æææh! Meeer :D
14.06.2012, 23:19
Madeleine
meeer :))
14.06.2012, 23:23
solveig
meeer!
15.06.2012, 13:50
Line
meree!!
15.06.2012, 15:25Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits