Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smile to the camera - Del 2

Men på andre siden så kom jeg til å få jobbe på en av kanskje de mest eksklusive undercover jobbene en person kan få, men ikke bare det! Jeg fikk tilbringe tid meg ingen ringere en Justin Bieber.
''Når starter jeg?''


Det hadde nå gått en uke siden jeg hadde takket ja til jobbtilbudet hos Presilla. Uken hadde vi brukte på å finne ut alle stedene Justin kom til å være og de diskuterte når de ville at vi skulle møtes først. Akkurat nå befant dere, dere på kontoret til Presilla. Hun og Alexander satt og snakket om et eller annent som hadde med Justin å gjøre når Presilla pluttselig satte seg opp.
''Det er perfekt! Vi får henne backstage!'' hun snudde seg mot meg og smilte til meg. Jeg hadde egentlig giddi å følge med siden det eneste de gjorde var å fornerme meg og klærne jeg gikk i meste parten av tiden.
''Hva er perfekt?'' spurte jeg og lente meg tilbake i stolen.
''Justin skal ha en presse konferanse i kveld! Det er noen heldige fans som får møte han etter og vi kan få deg inn!'' sa Presilla stolt over ideen sin, mens jeg bare himmlet med øynene.
''Greit... Hvor og når?'' spurte jeg og sukket litt. Jeg håpte jeg fikk tid til å stikke på McD's før jeg måtte være der, jeg hadde ikke spist i hele dag!
''Kl 6, som er om ... 3 og en halv timer, og den er ved Plaza hotell!'' leste hun opp fra en liten notisbok og så opp på meg. Perfekt, akkurat  tid til å dra hjem, dusje, stikke på McD's for å spise noe og dra å møte Bieber.
''Da drar jeg hjem nå'' smilte jeg og røyste meg opp, men ble fort stoppet av Alexander.
''Åhh nei da! Ikke tro vi lar deg møte
Justin Bieber i det der'' sa han og pekte på anntrekket mitt som om det var en paselisk.
''Ehh, hva er gale med det jeg har på meg?'' spurte jeg og ga dem et irritert blikk. Jeg hatet når folk så absolutt ville at jeg skulle kle meg som bimboene i de irriterendes blandne, hva var gale i å bare kle seg noe komfortabelt?
''Det er helt greit hvis du vil tiltrekke en ape... men dette er Justin bieber, mannen som kan få hvem som helst! Vi må nok forandre på noen tind'' sa Presilla og himmlet med øynene sine.
''Alexander, ta henne med deg ned til 3 etasje og start forvandlingen!'' sa Presilla før hun bøyde seg ned og begynte å gjøre noe annent. Alexander gjorde som hun ba og dro meg ned til 3 etasje hvor han tvang med ned i en stol.
Det kom to assistenter mot han og sammen sto de og plukket, dro, rettet, sminket, vokset, you name it! Før de erklærte seg ferdige.
''Kall ned Presilla... Kom kommer til å ville se dette her!'' sa Alexander i en fornøyd stemme. Jentene lagde en slagt pipe lyd og sprang bort til telefonen for å ringe Presilla mens jeg og Alexander bare satt der og ikke sa noe.
''Kan jeg se meg selv eller?'' spurte jeg skeptisk og så på ham. Han bare ristet hode og jeg slapp ut et lite sukk.
''Whatever'' vi satt der en stund før Presilla endelig kom ned.
''LA MEG SE!'' ropte hun i en spent stemme og jeg kunne ikke gjøre annent enn å himmle med øynene. De to assistentene holdt to bilder forran annsiktet mitt.
''Før, under behandling... nå'' de fjærnet bildene fra annsiktet mitt og øynene mine møtte de sjokerte øynene til Presilla.
''Wow...'' var alt hun fikk fram.

(du ser ikke sånn ut men det er på en måte så ille det var før også ble du mye penere)
 
image

Jeg snudde meg å så meg selv i speilet og jeg fikk hake slepp. Rett forran meg var en nydelig jente, en av de jentene jeg pleide å se på magasiner. Langt brunt hår, brune varme øyner og perfekt sminket.
''SLIK skal en jente se ut'' sa Presilla og lente seg ned vedsiden av meg å holdt blikket mitt i speilet.
''Da er det bare garderobe igjen! Alexander finner deg nye klær i morgen, men for i dag kan du få noe fra skapet til mote avdelingen'' sa hun og snudde seg mot Alexander å hvisket noe til han mens jeg fremdeles stirret på meg selv i speilet.
''Komman, det er bare 1 time igjen til du må være der og vi har ikke tengt på klær!'' utbrøt han og dro meg med seg inn i et GIGANTISK skap med masse designer klær jeg ikke var i nærheten til å ha råd til.
Han kastet meg et antrekk før han gikk mot skoene og ga meg et par.
''Kle på deg, jeg venter der ute!'' jeg nikket og Alexander gikk ut. Jeg så ned på klærne mine og følte magen min vri seg litt. Dette her var ikke meg, men jeg måtte bare bite i det å nyte det mens jeg hadde sjansen. Jeg hadde alltid hatt lyst å kle meg slikt, jeg hadde bare aldri muligheten.
Jeg sukket litt og begynte å kle på meg.
Justin Bieber, du kommer ikke til å vite hva traff deg.


 
Hva syntes dere om denne delen?
Vil dere ha mer i dag?

Never say Never~ Vanessa 


  

hokl
More!!! Haha... har null peiling på hvordan du kommer til å føre denne historien...!!
15.06.2012, 17:07
URL: http://hokl.blogg.no
BelieveSource - Justin Bieber #1 fanblog
Ja, Denne historien virket spennende =) stå på!!!
15.06.2012, 17:22
URL: http://believesource.blogg.no
Mariell
Oii, historien kommer til å bli mega bra!! Jeg digger den, og den er utrolig spennende :D mer, idag!!
15.06.2012, 17:26
solveig
kan du ha litt flere bilder med i delene om hvordan hun ser ut, hvordan klær og hvordan bil, huset osv...

meeer!
15.06.2012, 18:02
Sofia
Mer!<3
16.06.2012, 01:34Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits