Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smile to the camera - Del 3

Jeg sukket litt og begynte å kle på meg. 
Justin Bieber, du kommer ikke til å vite hva traff deg.


People always told me there is no such thing as the perfect man.
Well, clarly they hadn't met Justin yet. 

Jeg sto backstage bland ca 10 andre fans. Eneste forskjellen mellom meg og dem var at de alle sto der i tårer mens jeg bare sto der. Jeg var en fan, selfølgeli var jeg det! Men jeg følte ikke trengselen for å gråte, et eller annent inni skrek ut til meg at alt bare var en jobb og at det ikke var noe kose møte. Jeg hadde et mål med dette møte og jeg måtte sørge for at det fikk som planlagt ellers kom Presilla til å servere hode mitt til middag.
''DER KOMMER HAN!'' skrek den ene jenta og alle løp mot teppet som ledet til den røde løperen Justin nå befant seg på. Han smilte ut i fotografene mens han poserte litt her og der. Jeg klarte ikke å se vekk fra hvor deilig han så ut. Håret var spiket, en hvit t-shorte med en denim vest over, et par svarte bukser dratt praktisktalt ned hele rompa hans og han toppet antrekket med et par blå vans.


 ''Justin, Justin, Justin, Justin, Justin'' kom det fra hele rommet, hvordan i alle dager klarte han alt dette? Jeg tror ikke jeg hadde taklet presser av å måtte smile konstant og huske å se i alle rettninger slik at alle fikk et bilde.
Han tok et par bilder til før han begynte å gå mot oss. Jentene begynte å hyle, snu seg mot hverandre å hoppe opp og ned mens jeg bare sto der og smilte til han. Helt siden Alexander hadde fikset meg opp og gitt meg klærne mine, følte jeg meg uoverkommelig.


 Favoritt delen med antrekket mitt måtte definetivt være skone. Jeg ELSKET sko, jeg hadde den størte sammlingen hjemme, men jeg turte aldri å bruke dem siden jeg ikke følte de helt passet til utsende mitt, men jeg kom definetivt til å bruke dem mye nå.
''Hei alle sammen'' hilste Justin til oss og smilte. En etter en hilste han på de hysteriske jentene før han sto annsikt til annsikt med meg.
''Hei Shawty, jeg er Justin.. hvem er du?'' spurte han litt forbløffet mens han så deg opp og ned, og du klarte ikke å gjømme det lille smilet ditt.
''Jeg er Molly, det er hyggeli å møte deg Justin'' svarte jeg og rakte fram armen min for å hilse, men han bare ristet på hode og ga meg en klem. Jeg ble litt overasket men kom fort på at Justin var en veldig sensuell person og å klemme fans var bare mer naturlig for ham.
''Molly... jeg liker det, et pent navn til en pen jente'' jeg løftet det ene øyenbryne mitt og fikk et litt smukkt smil om munnen.
''Neimen... Flørter du med meg Mr.Bieber?'' spurte jeg i en falsk overasket stemme og han bare hummrett litt før han så ned i bakken å nikket.
''Selfølgeli så ser du rett gjennom mitt teite forslag på å flørte'' lo han og jeg klarte ikke å la være å le med han. Vi bare sto der å lo en stund før fansen brakte oss tilbake til virkeligheten. Justin stilte seg opp og tok bilder å signerte ting til dem, alt med et smil om munnen. Jeg sto og snakket med en av jentene om det nye albumet til Justin som snart var ute når jeg følte øynene til Justin på meg, jeg snudde meg mot Justin og ga ham et lite smil.
''Skal vi to ta et bilde i lag eller?'' spurte han og fikk et lite smil om munnen.
''Skulle ønske, men jeg glømte mobilen min og jeg har ikke et kamera...'' sukket jeg og faket skuffet. Selfølgeli hadde jeg mobilen min her, men han trengte ikke å vite det. Det var en del av planen å få han til å ta et bilde av oss med mobilen sin slik at han hadde bilde av oss der, sånn at han ikke glømmte meg!
''Hallo, vi kan bare bruke mobilen min, så kan jeg tweete deg?'' sa han i en nervøs stemme og klødde seg bak på nakken. Jeg fikk et stort smil om munnen og nikket ivrig. Han ga mobilen sin til en av jentene før han selte seg ved siden av meg og lot armen sin gli forsiktig rundt meg mens hun tok bilder av oss, Justin smilte gigantiskt til deg og jeg bare smilte og så ned i bakken. Jeg var så redd at hvis jeg så opp i øynene hans at jeg bare komt il å glømme meg helt bort.


''NAWW! Det var SÅ søtt!'' utbrøt jenta og ga bilden til Justin. Han bare fniste og viste meg bilde og jeg bare nikket mens jeg små nikket litt.
''Beklgare folkens, men Justin? Vi burde egentlig komme oss avgårde..'' hørte vi Kenny si og Justin så litt skuffet ut.
''Greit... Det var hyggeli å møte dere alle i dag, vi snakkes, husk! JEG ELSKER DERE!'' ropte han til oss mens Kenny dro han ut fra backstage mot noe som jeg anntok til å være bakdøren som ledet til smuget hvor noen bilder mest sannsynlig ventet på dem.
Jeg sukket litt og så meg rundt, mobile min vibrerte og jeg så jeg hadde fått en melding av Presilla.

'Vi har dratt tilbake til kontoret for å fikse litt små ting til neste gang vi skal få deg til å møte Justin. Bare dra hjem å slapp av, Alexander har fått noen til å sende bort alle de nye klærne og slikt til leiligheten din. Sender melding til deg i morgen med mer info. XoXo Presilla'

Jeg sukket litt før jeg stappet mobilen ned i vesken å tok en taxi hjem igjen. Presilla hadde ikke køddet når hun sa noen hadde kommet med tingene, for når jeg kom hjem var leiligheten full av poser med noe jeg bare kunne antyde til å være klær. Hvordan de hadde fått nøkkelen til leiligheten min var et mysterium. Men helst et mysterium jeg ikke ville vite svaret på.
Jeg tok av meg klærne å sminken før jeg slang med ned under sengen i pysjamasen min på og mac'n i fanget. Jeg logget inn på twitter og gikk inn på brukteren til Justin. Det var ikke noe spesiellt mye nytt men en av tweetne hans fakket din oppmerksomhet.

@JustinBieber: Met this AMAZING girl today, have no idea who she is, only that she has a pretty smile - *bilde link*

Jeg fikk et lite smil om munnen av den der og retweetet, lagret bilde på mac'n og skrev min egen tweet.

@MollyJC: Met the one and only @justinbieber today! Have to say it was unexpected! but fun #Swag

Jeg klappet sammen mac'n før jeg la meg ned i senga og begynte å tenke på Justin. I dag var bare en av mange dager med Justin og jeg hadde en følelse om at det ikke kom til å bli så ille. Jeg sovnet til slutt med tankene fremdeles på Justin. Men helt uviten at ikke langt unna på et av hotellene i LA lå Justin og tenke like mye på henne som hun på ham.

 Hva syntes dere om denne delen?
Liker dere den så langt?

Never say Never ~Vanessa


  

Jbmystory
meeer
16.06.2012, 03:10
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
hokl
Elsket at den var så lang!! More!
16.06.2012, 10:27
URL: http://hokl.blogg.no
Hanna
du skriver sååå bra! meeeer
16.06.2012, 11:11
URL: http://Itsbeliebersforever.blogg.no
Vilde
mer!
16.06.2012, 14:37
Sofia
Mer!<3 dødsbra!
16.06.2012, 14:57
iselin
meer
16.06.2012, 16:10
solveig
meeer! :)
16.06.2012, 16:42
Mariell
Lang del <3 mer!
16.06.2012, 19:17Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits