Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smile to the camera - Del 4

Som dere sikkert kan se så er det en ny header og nytt profil bilde på bloggen... jeg begynte å gråte når jeg så at han hadde dratt tilbake til Stratford, til Avon theather for å spille... det var bare litt for mye for meg... Jeg kan ikke tro det er ca 6 år siden han satt der utenfor å spillte... han var 12... nå er han 18... tiden går litt for fort for min smak.. :'( jaja, her har dere en ny del <3


Jeg sovnet til slutt med tankene fremdeles på Justin. Men helt uviten at ikke langt unna på et av hotellene i LA lå Justin og tenke like mye på henne som hun på ham.


Jeg brå våknet av at mobilen min gikk av. Jeg satte meg opp i sengen og så rundt etter mobilen min og fant den fort under natt boret mitt, jeg tar den opp å så at det var Presilla.
''Hallo?'' sukker jeg og gikk ut av sengen.
''Molly? Herre gud, vi har prøvd å ringe deg i hele dag!'' utbrøt Presilla og jeg kunne ikke la være å himmle med øynene. klokken var ikke mer en halv 10, det var ikke mer av denne dagen en gang.
''Beklager, jeg sov'' sukket jeg og gikk inn på stuen hvor posene med klær fremdeles sto og ventet på at jeg skulle åpne dem.
''Vell, kle på deg noe pent og møt oss ved Macy's'' sa hun med en bestemt tone.
''Okay... Hvorfor det`?'' spurte jeg og satt på vann kokeren slik at jeg kunne lage med litt cappuccino. Du lurer vell sikkert på hvor gammel jeg er siden jeg har en leilighet for meg selv og slikt. men jeg er bare 18. Jeg fikk tilatelse av foreldrene mine å dra ut hit alene siden jeg hadde familie her hvis noe skulle gå gale.
''Fordi Justin skal tydeligvis være der... Jeg fikk vite av en at de annsatte at de har stengt ned og kun folk med tilatelse for komme inn'' svarte hun som om det skulle være så veldig åpenbart.
''Og hva får deg til å tro jeg kommer meg inn?'' spurte jeg skeptiskt og fylte på koppen min med varmt vann og tok en sup av cappuccino'n min.
''Plis du undervurderer meg! Jeg har alt fått deg inn, alt jeg mangler nå er DEG'' svarte hun og lo. Jeg nikket til meg selv før jeg satt fra meg koppen og så på klokken.
''Gi meg.. 30 minutter så er jeg der'' sa jeg sukket. Jeg hadde virkelig håpet på en slaske dag, men hva var det jeg tengte på? Jeg er på jagt etter Justin Bieber for å få han til å falle for meg, trodde jeg virkelig at Presilla kom til å la meg vile?
''Jeg teller ned minuttene allerede nå'' var det siste Presilla sa til meg før hun la på. Jeg gikk inn på badet å dusjet meg. Når jeg var ferdig pusset jeg tennene mine og begynte å gå gjennom posene for å finne hva jeg skulle ha på meg. Siden jeg skulle shoppe litt når jeg var der, ville jeg ha noe komfortabelt men det måtte være penere en normalt siden Justin skulle trossalt se meg!
Så etter mye leting fant jeg det perfekte anntrekket.

Skone hadde jeg tatt fra mitt eget skap, de fleste skone Alexander hadde kjøpt meg passet ikke med anrekket derfor måtte jeg bare ta av mitt eget.
Jeg ville ikke sminke meg noe særlig slik at jeg bare tok litt eyeliner, mascara og en svak øyenskygge. Fint og naturlig, akkurat slik jeg likte det. Håret mitt lot jeg bare ligge i sine naturlige bølger nedover skulderen min. Jeg tok tak i den svarte vesken min og la mobilen, lommeboke  og nødvendige ting nedi den før jeg gikk ut av leiligheten og tok en taxi bort til Macy's hvor, til min ikke så veldig overaskelse, Presilla sto og ventet på meg.
''Der er du! Justin gikk inn for en litt mindre en 10 minutter siden. Han er med Kenny og etter det jeg har fått vite er det kun ca 10-15 der inne og alle er våksne så bare vær diskre'' sa hun og ga meg et kort. Jeg så på det og så at det sto Macy VIP på det. Jeg nikket itl Presilla og gikk mot inngangen hvor det sto en god del folk, når jeg endelig kom fram ble jeg stoppet av en av vaktene. Jeg viste han kortet mitt og han slapp meg inn med en gang.
Når jeg kom inn var jeg overasket over hvor stille og rolig det var her, jeg var så vandt med at det alltid var stappfult med folk som skulle overalt at jeg ble litt sjokert over stillheten, men kom meg fort ut av deg og begynte å vandre gjennom butikken. Jeg stoppet for å se på noen smykker da jeg følte nærveret til noen andre rett vedsiden av meg. Jeg snudde hode mitt til høye og skvatt litt når jeg så Justin lent inn mot disken med et smukkt smil mens han stirret på meg.
''Damn, du skremte meg'' utbrøt jeg og holdt meg for hjertet mens jeg slapp ut en nervøs latter. Justin bare lo og ristet litt på hode før han smilte til meg.
''Beklager, jeg så deg bare stå her og klarte ikke å la være å komme bort... Hva gjør du her?'' spurte han og smilte større til meg. Jeg følte jeg rødmet litt men dyttet fort bort tanken og fokuserte på Justin.
''Jeg er å shopper, hva ser det ut som? Stalker deg?'' spurte jeg i en tulle stemme og han begynte å tenke seg om noe som fikk meg til å bare le enda mer og slå han lett i armen, noe som fikk han til å le litt.
''Jeg trodde ikke folk hadde lov å komme inn hit jeg?'' spurte han skeptiskt og så på meg.
''Jeg har'' sa jeg og viste han passet mitt. Han så på det lenge før han så opp på meg og smilte. Jeg snudde meg igjen fordi jeg ikke klarte å se han inn i øynene lenger og prøvde heller å fokusere på smykket jeg hadde siklet over for ikke så lenge siden. 
''Liker du det?'' spurte Justin pluttselig og pekte på smykket jeg så på. Jeg fikk et smil om munnen før jeg nikket.
''Mamma hadde et helt likt et hun hadde fått av pappa på deres 10 års jubileum... men det ble ødelaggt'' sa jeg i en trist stemme. Det var sant, med et uhell hadde smykket røket og ingen fikk fikset det. Derfor hadde jeg ekstremt lyst å kjøpe det. Jeg hadde alltid vært sjalu på det smykket, det var virkelig en skjønnhet. 
Tumblr_lj6m5x5n1t1qiuy13o1_500_large
''Unnskyld, tror de vi kan få se det smykket der?'' spurte Justin mannen bak disket. Jeg snudde meg mot Justin og ga han et rart blikk men han bare ignorerte meg og tok opp smykket. Han så på deg lenge før han snudde seg mot meg.
''Snu deg'' beordret han og jeg rett og slett turte ikke å si imot så jeg bare snudde meg. Justin flyttet på håret mitt og armene hans kom rundt meg og før jeg visste ordet av det hadde Justin tatt på meg smykket.
''Snu deg mot meg'' sa Justin i en søt stemme og jeg gjorde som han sa.
''Vi tar det'' sa Justin til mannen og jeg følte øyne mine vokse.
''Er du dum? Jeg har ikke råd til det og ikke fankern om jeg lar deg kjøpe det til meg'' sa jeg bestemt og begynte å ta det av meg men Justin stoppet meg fort.
''La meg'' sa han og hindret hendene mine i å ta av smykket.
''I alle fall la meg betale deg tilbake'' sukket jeg og ga ham et furteblikk og han bare lo.
''Hva med dette, jeg kjøpet deg smykket og du spanderer lunsj?'' spurte han og løftet det ene øyebrynet sitt. Jeg så på han nikket.
''Avtale'' han slapp armene mine og jeg kunne ikke la være å tenke på at jeg skulle ønske han ikke slapp meg.
''Kort eller kontant?'' spurte mannen bak kassen.
''Kort'' svarte Justin og dro fram den svarte lommeboken sin og betalte for smykket. Jeg fikk et lite smil  om munnen og jeg klarte ikke å få det vekk.
''Takk Justin'' sa jeg og han bare ristet på hode.
''Min glede! Kom, la oss finne Kenny og dra et sted å spise'' Justin tok armen min og vi begynte å gå gjennom butikken på utkikt etter Kenny og fant han tilslutt borte ved parfymene-
'Kenny! La oss dra'' ropte Justin til han. Kenny snudde seg kjapt og nikket men stoppet forvirret når han så armen til Justin som var linket med min.
''Ehh, hvem er dette?'' spurte han og ga meg et blikk mens jeg bare smilte til han.
''Dette er Molly. Hun skal spandere lunj på oss, så la oss komme oss avgårde!'' lo Justin. Kenny nikket og smilte til meg.
''Jeg er Kenny.'' sa han og åpnet armene sine. Jeg ga ham en klemm og lo litt når han klemte meg hardt inntil seg.
''Hyggeli... jeg er Molly'' svarte jeg og vi alle dro ut av butikken. Med en gang vi gikk ut ble vi svermet ned av fotografer som prøvde å få et bilde av Justin, men Justin var slu og klarte å smyge seg gjennom menst Kenny bare holdt meg tett inntil seg og fulgte meg bort til bilet. Rett før jeg gikk inn små jeg Presilla smile til meg og jeg ble minnet på at alt dette her bare var en jobb og ikke noe mer.


 

Hva syntes dere om denne delen?
Beklager at den kom så sent, men jeg var i bursdag så ja ^^

Never say Never ~Vanessa 


  

JBmyheart
mer :D
17.06.2012, 01:13
URL: http://www.jbmyheart.blogg.no
loveyourlifedonthateit
meeeer !
BelieveSource - Justin Bieber #1 fanblog
meer!!
17.06.2012, 02:00
URL: http://believesource.blogg.no
Jbmystory
meeer
17.06.2012, 02:15
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
Vilde
mer!!
17.06.2012, 02:26
Mariell
Hahah, ååh for et geniaaalt bilde :D mer!!
17.06.2012, 13:24
Line
meree!!
17.06.2012, 13:48

MEEEEEEEEEER!

JEg bare lurer..Hvem var det som egentlig vant denne konkurransen? :D http://jdrewbhistorie.blogg.no/1336852156_konkuranse.html
17.06.2012, 14:02
Sofia
Mer!<3
17.06.2012, 15:28
J
Meeeer!!
17.06.2012, 17:29

Mere! Denne historien er kjempebra skrevet! :D
17.06.2012, 18:39
Rebekka
særr mere nåå <3
17.06.2012, 21:58

Meeeeer!
18.06.2012, 15:00Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits