Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smile to the camera - Del 5

For dere som lurte så har jeg alt trukket vinneren, MEN siden jeg ikke har fått NOE kontakt med vinneren så skal jeg trekke en ny vinner! Du kan se innlegget her --> http://jdrewbhistorie.blogg.no/1339790552_vinneren_er.html jeg kommer til å trekke en ny vinner med en gang jeg er ferdig med denne delen så forandrer jeg navnet og tar kontakt med personen som ble trukket ^^ Men jeg venter bare i 2 dager før jeg trekker en ny vinner så dere må huske å svare på mailen!


 Rett før jeg gikk inn så jeg Presilla smile til meg og jeg ble minnet på at alt dette her bare var en jobb og ikke noe mer.


''Så hvorda kjenner dere hverandre?'' spurte Kenny skeptisk fra forsetet. Jeg skjønnte han var nervøs at Justin var sammen med meg og jeg klandrer han ikke, jeg mener... Han er verdens mest kjennte gutt og her kommer jeg en helt random person som skal spandere lunsj på Justin og hans livvakt? Det høres litt rart ut når du tenger saken!
''Vi møttes i går... Også møttes vi nå og ja... jeg vet ikke egentlig hvordan jeg skal forklare det'' lo jeg nervøst og så på Justin som bare smilte stort til meg. Slutter denne gutten her aldri å smile eller noe?
''Så hvor kommer du fra, hvor gammel er du?'' spurte Justin og lente seg bak i setet og så spent på meg.
''Vell... jeg er 18, jeg er født og oppvåkst i Lima, Ohio... Jeg har en veldig spredd familie... jeg har familie i Canada, i Storbritania og Norge...'' sa jeg og nikket. Ikke noe spennede liv skal jeg si dere. Justin glødet i det jeg nevnte Canada og det var egentlig litt søtt å se, han var virkelig glad i Canada.
''Hvor i Canada har du familie?'' spurte han mens han smilte stort til meg.
''Jeg har noen i Toronto og noen i Winniepeg'' sa jeg og smilte. Øynene hans ble større og smilte vokste en størrelse.
''DU KØDDER! FAREN MIN BOR I WINNIPEG!'' ropte han ut og jeg skvatt litt men det tok ikke lang tid før jeg begynte å le.
''Så hvor hadde dere tengt å spise lunsj?'' spurte Kenny som små lo litt av utbruddet til Justin.
''Molly... Har du noe problem med Mc'd's?'' spurte Justin og så spent på meg. Det var min tur å få et stort smil om munnen og jeg kan vedde jeg så ut som en idiot i det øyeblikket.
''JEG ELSKER MC'DS!!!!'' ropte jeg og begynte å hoppe i sete som en liten unge. Hva? Man blir aldri for gammel for McD's!
''Kenny, til nermeste McD's er du snill!'' beordrett Justin. Jeg og Justin satt i baksetet og snakket om forskjellige ting som vennene hans og familien min og om det kanskje var noe sjanse vi hadde møttes i Canada før men bare ikke tengt over det og vi hadde kommet fram til at vi hadde vært på mange av de samme stedene sammtidig bare aldri lagt merke til hverandre.
''Da er vi her, skal jeg bestille eller vil dere gjøre det selv?'' spurte Kenny og parkerte bilen utenfor McD's.
''Jeg vet ikke med deg men jeg vil inn, jeg elsker lukten av maten der'' sa jeg og tok av meg setebelte. Både Kenny og Justin stirret rart på meg og jeg følte jeg rødmet noe utrolig.
''HVA? Det lukter godt'' sa jeg uskyldig og smilte litt. Justin tok av seg sete belte og så meg rett inn i øynene før han satte seg ned på et kne forran meg og tok armen min i sin egen.
''Hvor har du vært hele mitt liv og vil du gifte deg med meg?'' spurte han og så opp på meg som om jeg var en gud eller noe.
''Take it easy Romeo 2.0! La oss heller se hva som skjer etter lunsj først'' lo jeg og Kenny braste ut i latter. Justin nikket og leket såret.
''Jeg skjønner, jeg skjønner... Bare takk nei til min romantiske frielse'' sa han og slapp ut et fake snufs. Jeg lo og kysset han lett på kinnet før jeg hoppet ut av bilen og gikk mot inngangen.
Glass døren hadde akkurat lukket seg igjen da jeg hørte et stort smell bak meg. Jeg snudde meg rundt og trodde jeg skulle dø av hva jeg så, for rett utenfor døren sto Justin og hodt seg for panna mens han hoppet rundt og skrek ut noe jeg ikke fikk med meg. Jeg gikk ut døre og så på den hoppende Justin før jeg snudde meg mot Kenny som så ut til må dø av et latterannfall.
''HVA SKJEDDE?!'' skrek jeg ut og så paniskt på dem begge. Justin stoppet den gale hoppingen sin og ga meg et irritert blikk før han sukket.
''Jeggikkinniglassdøren'' rablet han ut og jeg sto der som et spørsmålstegn.
''Unnskyld kan du ta det der på nytt?'' spurte jeg og prøvde å høre bedre etter.
''Jeg gikk inn i glass døren OKAY!'' utbrøt Justin og jeg stoppet helt opp å bare så på ham. Det alvorige annsikte mitt gikk over til et lite smil, som ble til et stort smil og før jeg visste ordet av det var jeg i full latter annfall sammen med Kenny.
''Dere er så slemme'' suttret Justin og jeg sluttet å le så voldtsomt og bare små hummrett litt.
''Unnskyld... Komman la oss gå inn og få oss mat din klomsemikell'' sa jeg og tok armen min rundt skulderen hans og ledet han inn til McD's. 

 jeg bare elsker det bilde av dem <3

Uansett, hva syntes dere om denne delen her?
Hva vil dere skal skje videre?
Og hva syntes dere om glassdør vitsen min, for jeg LER SOM FANKERN hver gang xP

Never say Never and Believe ~Vanessa 


  

BelieveSource - Justin Bieber #1 fanblog
herregud, leeeeeer så jævlig! elske historia di :-)
18.06.2012, 19:24
URL: http://Believesource.blogg.no
Malin
KJEMPEFIN BLOGG! stå på :)

kommentar / en titt innom bloggen min hadde vært snilt :)
18.06.2012, 19:25
URL: http://mahv.blogg.no
jdbm
mer
18.06.2012, 19:27
URL: http://jdbm.blogg.no
MAKEJDBSTORY
Meeree!

Har akkurat samme problemet som Justin, går hele tiden i glassdører..
18.06.2012, 19:46
URL: http://makejdbstory.blogg.no

Hahaha, sykt bra historie! :):) Loveit..!

- Litt inspo fra filmen hvordan bli dumpet på ti dager? :)
18.06.2012, 19:55
Line
meree!!
18.06.2012, 20:06
solveig
meeeer!
18.06.2012, 20:11
Sofia
Mer!<3
18.06.2012, 20:39
Jbmystory
haha meer
18.06.2012, 23:09
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
Rebekka
Meeeeeeeer <3
19.06.2012, 00:13

Meeeer :D
20.06.2012, 02:48

Mere! :D
20.06.2012, 21:19
Mariell
Skriv oftere deler!!
21.06.2012, 16:33Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits