Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smile to the camera - Del 7

''Jeg vet du syntes det, bare innrøm det'' sa han og løftet det ene øyenbrynet sitt mens jeg bare rødmet.
''Samma det'' sa jeg og snudde meg vekk fra han, mens han bare lo. Jeg skulle så ta igjen for det der!


''Jeg hadde det ekstremt gøy i dag'' sa jeg til Justin mens han fulgte meg opp til døren min.
''Det hadde jeg også... Lenge siden jeg bare kunne være meg selv med noen'' sa han og ga meg et sjevt smil som fikk meg til å smile.
''Vell, you know how i do'' sa jeg og latet som om jeg tørket vekk litt støv av skulderen min som fikk Justin til å le og nikke.
''Ja, jeg vet det...'' hvisket han og vi stoppet utenfor døren min og bare stirret på hverandre. ''Takk for smykket, det betyr mye'' smilte jeg og tok på kjedet som fremdeles hang rundt halsen min.
''Det var ingenting, takk for lunsj'' svarte han og tok et skritt nærmere meg og jeg følte hjerte mitt banke litt fortere enn normalt.
''Emm, ja... hade'' stammet jeg og skulle til å låse opp når Justin stoppet meg.
''Jeg lurte på en ting? Kan jeg kanskje få nummeret ditt... Slik at vi kan møtes igjen?'' spurte han og smilte litt. Jeg fikk et lite smil om munnen mens jeg latet som om jeg tengte meg om sikkelig.
''Njaa.. Jeg vet ikke jeg... Jeg vet ikke om føler meg helt komfortabel å bli stalket av Justin Bieber'' sukket jeg og ristet litt på hode. Justin's øyner ble store og han stirret sjokert på meg før han så smile jeg hadde om munnen og han skjønnte jeg bare tulla.
''Åhh herre, jeg trodde du var seriøs'' pustet han ut og jeg begynte å le over hvor naiv han var.
''Selfølgeli kan du få nummeret mitt'' smilite jeg og tok en penn fra vesken min og tok et grep om armen hans.
''Hva.. hva er det du driver meg?'' spurte han skeptisk og så på meg mens jeg begynte å skrive ned nummeret mitt på armen hans.
''Sånn! Nå har du nummeret mitt'' smilte jeg og slapp armen hans. Jeg lente meg opp og ga han et kyss på kinnet før jeg låste meg inn i leiligheten og lukket igjen døren med en glisende Justin bak seg.
Denne dagen kunne ikke vært bedre. Jeg hadde kommet meg nærmere inn på Justin, nærmere en jeg hadde trodd på så kort tid, men det verste var at jeg begynte å falle selv.
Jeg sukket og tok av meg klærne og satt meg i pysjamasen min. Jeg satt inne i stuen med tv'n på mens den spillte en eller annen rar film jeg ikke egentlig fulgte med på for jeg var for opptatt om å lese alle nettsidene som hadde bilder av meg og Justin i lag og lese hva folk skrev om oss.
Etter en stund bestemte jeg meg at det letteste bare var å sjekke TMC og der var det en stor artikkel om meg og Justin, jeg klikket inn på den og begynte å lese.


Bieber's new girl?

I dag kom det ut et bilde av en svart håret skjønnet ved navnet Molly Jackson ut på nettet. I følge kilder så møttes Jackson og Bieber i går under pressekonferansen sin og hadde fått fantastisk kontakt med en gang. Jackson hadde tydeligvis VIP pass i dag til Macy's og ble sett med Bieber ikke lenge etter kommende ut i all hastverk mot bilen til Bieber.
Der etter ble det stille fra paret og ble ikke sett før noen timer senere på en McDonalds ikke så langt unna byen hvor de ble observert til å le og ha en korslig ettermiddag med hverandre. Bieber ble også observert i å ha gått inn i en glassvegg igjen, kanskje han burde få det sjekket opp?
Ikke lenge etter på kom bilde over ut på Instagramen til MOlly med caption ; 
We are the cutest people on this planet! @JustinBieber has super duper uber solf lips :D
Så hva er greia med Bieber's nye jente? Er de venner? Er de mer en bare venner?
Så langt har ingen kommentert saken men hva synes dere hvis det viser seg å være sant?
Kommenter under om hva dere syntes om Jolly.

Jeg stirret på den siste delen helt i sjokk. Virkelig? JOLLY?! Hva faen for et navn var Jolly? Det hørest ut som en navn til en hund, eller en KATT! 
Jeg tok opp mobilen min og sendte en kjapp melding til Justin. Han hadde sendt en melding like etter han hadde dratt slik jeg fikk nummeret hans.

Jolly? VIRKELIG; kunne ikke fans'n din gitt oss et mer normalt navn som.. Mustin eller Juslly eller eller... INGENTING -.- ugh!!!!
Jeg la fra mobilen ned på boret. Mens jeg ventet på svar fra Justin så satt jeg på en kanal som spillte en eller annen skrekk film.

Hahah, jeg likte det jeg! Syntes det høres ut som en slags godteri jeg ;P hva skjer, egentlig?
Selfølgeli tengte Justin på godteri... når gjorde han ikke det?

Ser på en skrekk film... Men jeg begynner å bli litt redd så tror jeg skal slå av, kommer nok ikke til å få sove i kveld :S
det var faktiskt sant. Jeg HATER skrekk filmer, men elsket dem fordi jeg elsker adrenalinet. Jeg flytet blikket til tv'n og fortsatte å se på. Jeg hadde fremdeles ikke fått noe svar fra Justin å jeg begynte å lure på om han hadde lagt seg eller noe.
Morderen i filmen skulle akkurat til å anngripe når noen banket på døren. Jeg hoppet opp fra Sofan og skrek ut i redsel. Jeg så redd bort på døren før jeg gikk men små skritt bort mot den og så gjennom titte hullet, men det var ingen der?

Sagte åpnet jeg døren og tittet ut, jeg skulle akkurat til å lukke igjen døren, kom Justin hoppende ut forran døren og jeg skrek for full hals, og smelte igjen døren rett i tryne på han.
Jeg sto der helt forsteinet før jeg åpnet døren igjen og begynte å slå en lende Justin.
''DIN STYGGE LILLE DRITT! HVORDAN VÅGER DU Å SKREMME MEG SLIK!!!'' jeg fortsatte og slå han, som bare fikk han til å le enda mer.
''Greit, ro ned nå!'' lo han og tok tak i armene mine slik at jeg sluttet å slå han.
Jeg ga han et styggt blikk før jeg løsnett armene mine og krysset dem forran brystet mitt.
''Hva gjør du her uansett?'' spurte jeg skreptisk og jeg så han rødmet litt.
''Jeg... ehh... du vet...'' stammet han fram og du holdt på må le deg ihjel. Han var så skjønn.
''Nei, jeg vet ikke?''
''Jeg ville bare se deg... og du sa du ble litt redd filmen så jeg tengte jeg kunne du vet... beskytte deg?'' sa han og rødmet litt.
Virkelig? Ville han se meg? Jeg følte jeg ble litt rørt av tanken og bare smilte.
''Kom inn '' smilite jeg og han bare smilite større tilbake.


 

Hva syntes dere om denne delen?
Hva tror dere skjer mellom dem?

Never say Never and ALWAYS Believe ~Vanessa 


  

Stine
Mer digger historie!
24.06.2012, 00:02
URL: http://Http://MakeJDBstory.blogg.no
solveig
meeer! : )
24.06.2012, 00:02
lovestoryofbiebs
Meeeeer
24.06.2012, 00:24
URL: http://Lovestoryofbiebs.blogg.no

meeer <3 digger historien!!
24.06.2012, 01:15
Jbmystory
meeeer!
24.06.2012, 01:50
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
hokl
Nawww.... Justin er jo bare helt elskbar! Så søt han er! Ja.... mer!
24.06.2012, 13:53
URL: http://hokl.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits