Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smile to the camera - Del 8

''Jeg ville bare se deg... og du sa du ble litt redd filmen så jeg tengte jeg kunne du vet... beskytte deg?'' sa han og rødmet litt.
Virkelig? Ville han se meg? Jeg følte jeg ble litt rørt av tanken og bare smilte.
''Kom inn '' smilite jeg og han bare smilite større tilbake.


Justin's POV

Molly ledet meg inn i huset og jeg fikk et smil om munnen med en gang. Det var akkurat slik jeg hadde sett det for meg. Ikke stort men ikke lite heller, vakre møbler, en stor flatskjerms tv på veggen, det som overasket meg var X-box'n som sto vedsiden av DVD spilleren.
''Har du X-box?'' spurte jeg nyskjerrig og ga henne et smil. Hun snudde seg mot meg og rødmet litt.
''Vell... Alltså, jeg har en storebror som fikk meg litt hekta på det'' lo hun og jeg bare lo med henne. Det var bare noe med latteren hennes som fikk meg til å ville le.
''Skal vi slå oss ned og se ferdig denne filmen eller?'' spurte jeg og så ned på sofan som var dekt av et teppe som hun sikkert hadde lugget under før jeg banket på.
''Kan vi sikkert'' sa hun nervøst og satt seg ned på midten av sofan og la teppet over seg igjen mens hun ventet på at jeg skulle sette meg vedsiden av henne.
Jeg satt meg ned vedsiden av henne, ganske tett inntil henne om jeg får si det selv og smilite til henne. Hun la teppe over meg og jeg la armen min diskre rundt skulderen hennes mens vi fortsatte og se på hva for nå film som gikk på tv. Jeg fulgte egentlig ikke så veldig med, jeg var mer opptatt av å se på Molly og hvor redd hun virket.
Hun hadde en greie med å gjømme annsitke under pledde men fremdeles se på filmen, hva var poenget med å gjømme seg da? Jeg slapp ut en liten latter over hvor søt hun var og hun snudde seg mot meg. ''Hva er det?'' hvisket hun som om morderen skulle høre henne og komme å drepe henne.
''Du er bare så søt når du er redd'' hviske jeg tilbake. Annsiktne våres var ekstremt nære hverandre og jeg følte vi lente oss nærmere hverandre for hvert sekund før hun pluttselig snudde seg mot tv skjermen igjen, men jeg kunne se det lille smilet om munnen hennes og de røde kinna hennes. Oh jada, hun liker meg, jeg måtte bare skru opp skjarmen litt mer så kom hun til å bli min.
 

Molly's POV

Det var like før jeg og Justin kysset i stad men jeg klarte det ikke. Jeg mener, jeg hadde lyst å kysse han, men tenk om jeg ikke var flink nok for han? Eller om han kanskje ikke følte noe gnister eller noe... Jeg ble bare redd og ignorerte forsøket og prøvde å følge med på filmen. Men når Justin begynte å pjuske meg på den bare skulderen min hvor armen hans hang, følte jeg at konsentrasjonen min sagte flyttet seg fra filmen til den deilige følelsen av pjuskingen til Justin. Jeg lente hode mitt på skulderen til Justin, men det var ikke like behagli som jeg hadde håpte på at det skulle være men jeg ville ikke flytte meg fordi jeg ville ikke at Justin skulle slutte å pjuske meg.
''Vent litt'' hvisket Justin stille og røyste seg med meg i armene sine.
Han satt seg tilbake i sofan men han satt ikke like rett og dro meg ned vedsiden av han men bena mine over fanget hans og hode mitt på skulderen hans med armen hans rundt skulderen min. Jeg la et teppe rundt og vi gikk tilbake til å følge med på filmen, men Justin sluttet ikke å pjuske meg og sagte men sikkert følte jeg at jeg duppet av på brystet til Justin.


 
Hva syntes dere om denne delen?
Hva tror dere kommer til å skje videre?

Never say Never and ALWAYS Believe ~Vanessa 


  


Meeeeeeeer
24.06.2012, 18:15
Stine
Mer!:)
24.06.2012, 18:20
URL: http://Http://MakeJDBstory.blogg.no
Sofia
Mer!<3
24.06.2012, 18:31
Jbmystory
meeer
24.06.2012, 21:23
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
solveig
meeer! : )
24.06.2012, 21:50

Aww <3 så koselig det hørtes ut. Elsker sånne deler!!
24.06.2012, 23:45

mer!:)
25.06.2012, 12:12
Mariell
Ååh, mer! har ventet leenge på ny del :/
25.06.2012, 18:35
Erlige
meeeeer, tror at Justin sover over. Digge historien fra del 1. Har også ventet på en ny del.
26.06.2012, 17:08
Lene
meeer
26.06.2012, 20:29

Så morsom og søt historie du skriver! Håper det fortsetter slik? : D MMEERR!!<3
26.06.2012, 21:33
Vilde
MER!!
26.06.2012, 22:12
sunniva ♡
Kommer de en d l idag? Meer
27.06.2012, 18:38

Kommer det mer snart??
27.06.2012, 21:06Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits