Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smile to the camera - Del 9

BEKLGAER! Sorry alltså folkens, det var virkelig ikke meningen at jeg skulle blogge så lite, men jeg har fått meg en liten sommer jobb på Boots apoteket så da har jeg vært litt opptatt i det siste men NÅ! NÅ begynner ting å ordne seg men vil ikke love noe! Jeg vil også gi en STOR takk til de vakkre menneskene som har kommentert på siste delen av Old Memories! Jeg husket dere alle kommenterte at dere ville at de skulle ende opp i la så jeg prøvde å lage et kompromiss og er glad for at dere likte det! Nå skal jeg slutte å jatte også skal dere få neste del!


Jeg la et teppe rundt oss og vi gikk tilbake til å følge med på filmen, men Justin sluttet ikke å pjuske meg og sagte men sikkert følte jeg at jeg duppet av på brystet til Justin.


The pictures, I still have.
Tucked away in a little box where no one can find them.
Even though we posted them for the world to see.
They were still mine. 

Jeg våknet neste morning av at noen pustet meg i nakken. Jeg åpnet sagte øynene mine og så at jeg var lå på sofan med tv'n fremdeles på. Når landet jeg her? Jeg snudde hode mitt forsiktig bak meg og endte opp å ligge annsikt til annsikte med Justin, som lå og sov fredfult i sofan min. Hendelsene fra dagen før kom tilbake og jeg fikk et lite smil om munnen og la meg tettere inntil Justin og jeg følte han klemme meg nærmere seg.
Jeg lå fredfullt og hørte på hjertet til Justin som hadde en rollig rytme som fikk meg til å ville sofe, og det blandet med deg deilige lukten av ham fikk meg virkelig til å ville sove. Jeg skulle akkurat til å lukke igjen øynene mine og sove igjen når jeg følte Justin begynne å komme til.
''mmhmm.... Hvor er jeg?'' spurte han i en trøtt stemme og begynte å gni seg i øynene.
''Nei enie nei, shhhhhhh!!! jeg har akkurat begynt å sovne igjen'' hvisket jeg og la pekefingeren min på leppene hans for å få han til å være stille. Noe som fikk han til å le av meg og kysse peke fingere min.
''Hva er klokken?'' spurte han og satte seg opp i sofan, som fikk meg til å sukke irritert.
''Den er halv 9'' svarte jeg og satte meg opp ved siden av han.
''Greit, hva er det vi skal gjøre i dag?'' spurte han og ga meg et smil. Jeg løftet det ene øyenbryne mitt og ga han et blikk.
''Og hvem sa jeg skulle være med deg i dag?'' spurte jeg og ventet på svaret hans. Han bare lørtet på skuldrene sine og ga meg et smukt smil.
''Vell, jeg tengte siden du stortsett gravde annsiktet ditt ned i brystet mitt for ikke mindre et 1 minutt siden, så tok jeg det som at du ville være med meg'' sa han og smilte til meg, mens jeg bare rødmet.
''Samma det, jeg går å fikser meg'' sa jeg og gikk inn på rommet mitt og fant fram hva jeg skulle ha på meg i dag. Etter jeg fant ut hva jeg skulle ha på meg, tok jeg rette tenga og rettet det lange håret mitt og tok på litt lys rosa øyenskygge og en fin rosa leppestift.


Da jeg kom ned ble jeg overasket over å se Justin stå inne på kjøkkenet ,skjørteløs for å klarere det, og laget egg.
''Hva er det du driver med?'' spurte jeg og så skeptisk på han før jeg satte meg ned ved boret og holdt et godt øye på han.
''Vell, jeg lager frokost før jeg kjører deg hjem til meg slik at jeg får skiftet'' svarte han og ga meg et lite smil som fikk meg til å smile tilbake. Han var så søt, det var helt sykt at noen kunne oppføre seg slik mot noen engang!
''Vell, jeg er veldig kresen på eggene mine så la oss se om du er en like flink kokk som en sanger'' flørtet jeg mot han og han ga meg bare et slu smil før han la et fatt med to speilegg med to påsmørte skiver vedsiden av. Jeg tok en bit av eggene og jeg trodde jeg var i himmelen, de var akkurat perfekte, ikke for flytende men ikke for faste. Akkurat slik jeg likte dem.
Jeg lukket igjen øynene mine og nøyt smaken av eggene, men ble fort avbrutt når jeg hørte den varme latteren til Justin fylle ørene mine.
''Jeg tar det som du liker de?'' spurte Justin mens han fortsatte å hummre og tok en bit av maten sin.
''Liker? Justin, jeg skal gifte meg med dem!'' utbrøt jeg og tok nok en bit ut av dem og slapp ut nok et stønn av nytelse.
Hummringen til Justin sluttet pluttselig og jeg åpnet øynene mine og fant at Justin stirret intenst på meg.
''Hva er det?'' spurte jeg og slapp ut en nervøs latter.
''Justin... Justin.. JUSTIN!'' ropte jeg og viftet med armen forran annsiktet hans og fikk fremdeles ikke noe reaksjon.
''Neivell... jeg går å slår av med eggene dine jeg, siden mine er borte'' sa jeg og prøvde må få tak i eggene hans men han sto fort armen min vekk fra fatet hans og jeg begynte å små furte.
''NÅ får jeg en reaksjon ut av deg ja'' sukket jeg og kryset armene mine over brystet mitt.
''Du prøvde å stjele eggene mine'' sa han og smalnet øynene sine mens han ga meg et blikk.
''Ikke min feil at du lager egg til å dø for'' sa jeg i en sing-song stemme og ga han et stort smil. ''Greit, smil til kamera!'' Justin tok opp mobilen sin pluttselig å ga han et rart blikk.
''Hva er du driver med?'' spurte jeg skjenert.
''Jeg skal legge ut et bilde på Instagram, så kom igjen! SMIL'' han ga meg et gigantisk falskt smil og jeg klarte ikke å gjøre annent enn å le av han. Før jeg fikk sagt noe mer hørte jeg klikket og jeg visste han hadde tatt bilde.

@
JustinBieber: The beautiful @MollyJ is in a happy mood because of my eggs ;) 

Mobilen min vibrerte på grunn av en mention og jeg så bilde han hadde lagt ut.
''Du er så rar  Justin!'' sukket jeg irritert og han bare lo av meg. Men så kom jeg på at han fremdeles var shorte løs og jeg fikk en genial ide.
'' JUSTIN! Se ut vinduet se på det der!'' ropte jeg pluttselig. Justin snudde hode mot vinduet og jeg tok et bilde av den shorte løse guden forran meg. Alltså, dette her var kanskje en jobb men jeg kunne i det minste ha det litt gøy!@MollyJ : @justinbieber thinks he van go around taking pictures of me, just like that... Well, then I'm gonna go take pictures of him, Just like that! lol

Mobilen til Justin vibrerte og han rakte ut etter den. Ikke lenge etter på så han opp mot meg og ga meg et drepende blikk før det ble om til et giganstisk smil.
''Jeg visste du ville ha et bilde av dette her, det var bare et spørmsål om tid'' han pekte ned på magen sin før han sa meg rett inn i øynene mine og jeg følte kinnene mine bli varme.
'' Det var bare en liten hevn'' hvisket jeg siden han sto helt inntil meg og jeg følte jeg ble ekstremt varm.
''Vell, for din informasjon, jeg har ikke noe i mot det, bare ta bilder når du vil av meg, I like it'' han blunket til meg før han dro på seg t-shoren sin og gikk inn på badet mens jeg sto der helt sjokert. Han sa ikke nettopp til meg gjorde han vel? Oh dear lord, save me!


 

 Hva syntes dere om denne delen?
Hva tror dere kommer til å skje videre?

Never say Never and ALWAYS Believe~Vanessa 


  

MAKEJDBSTORY
mereee ! :)
28.06.2012, 00:25
URL: http://makejdbstory.blogg.no

Omg.. Smelter, vahah.. Mer<3
28.06.2012, 01:23
Miriam
Meer! :D
28.06.2012, 01:25
Jbmystory
meeer
28.06.2012, 01:36
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
solveig
meer!
28.06.2012, 02:09

Meeer! Kjempebra historie! :D
28.06.2012, 11:07
@Rebekkakarlsen
Ååååå jeg døøøøør av denne historien!!!!! Ææææææh mere <3<3<3 pliiis mer idag

!!!!!!!!!!!
28.06.2012, 16:27
Sofia
Mer!<3
28.06.2012, 18:25
Kathlene (:
MEEEEEER! :DDD
29.06.2012, 13:50
URL: http://kagv98.blogg.no/
Eli
Meeerrrr!!!!!!! :DDDD
30.06.2012, 02:10
fan96justinbieber
mer :)
01.07.2012, 16:36
URL: http://www.fan96justinbieber.blogg.no

Ikke for å mase asså! Skjønner at du har annet å holde på med uten om bloggen, har hatt det sånn selv.. :) men holder på å døøø her jeg sitter! Du skriver på en utrolig spennende måte! Håper du kommer med mer snart!!!:):)
01.07.2012, 22:00Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits