Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smile to the camera - Del 10

Slapp av mine vakkre små! Jeg er her får å redde denne forferdelige Søndagen men masse dårlige nyheter og dårlig vær! Som sagt, jeg har fått meg jobb så er litt opptatt med det men jeg skal skjerpe meg!


''Vell, for din informasjon, jeg har ikke noe i mot det, bare ta bilder av meg når du vil, I like it'' han blunket til meg før han dro på seg t-sjorten sin og gikk inn på badet mens jeg sto der helt sjokert. Han sa ikke nettopp det til meg gjorde han vel? Oh dear lord, save me!


Vi satt i bilen på vei hjem til Justin med radioen på full guffe og sant med til hver sang. Justin holt på å le seg ihjel av meg fordi jeg var fast bestemt på at jeg skulle rappe hver eneste sang av Nicki Minaj som kom på.
''ÅÅÅ! Jeg elsker denne sangen!'' utbrøt jeg og skudde opp lyden når Jasmine Villegas sin sang "Just a Friend" begynte å spille.

''Du er så heldig som kjenner henne'' sa jeg til Justin før jeg fortsatte med å synge med sangen. Det var ikke vanskelig å se at Justin var litt ukomfortabel, og jeg forsto ham godt. Jasmine hadde gitt ut sangen ikke lenge etter han hadde sangt at han og Jasmine ikke var mer en venner og ryktene om han og Selena begynte å spre seg over hele verden.
''Liker du henne?'' spurte han meg og skrudde ned sangen slik at vi slapp å skrike til hverandre.
''Tuller du? Sangene hennes har hjulpet meg gjennom SÅ mye'' sukket jeg og lente meg ned i skinnsetet og lukket igjen øynene mine og nikket i takt med sangen. Jeg følte en arme på låre mitt og blikket mitt gikk ned, hvor jeg så hånden til Justin hvile på låret mitt og jeg så opp på han og han ga meg et lite smil før han snudde seg og fulgte med på veien igjen. Resten av turen brukte vi på å bare slappe av mens musikken spillte i bakrunnen.
''Da er vi framme'' spilte Justin og fjernet armen sin fra låret mitt og trykket inn en kode og portene åpnet seg og slapp oss inn. Jeg følte øynene mine ble dobbelt så store og at munnen min falt åpen.
''Bor du her?'' spurte jeg helt sjokert og gikk ut av bilen. Justin lo av meg men nikket og begynte å gå mot døren.
''Kommer du eller skal du bare stå her ute å sikkle over huset mitt?'' spurte han og løftet det ene øyebrynet sitt.
''Vell... Jeg hadde nå faktiskt tengt å bli med inn, men nå som du nevner det... Å stå her ute å sikkle over det pene huset ditt virker veldig fristende'' sa jeg og begynte å late som om jeg tengte over saken.
''åhh, bare kom deg inn'' lo han og løftet meg opp i armene hans og bærte meg inn i det gigantiske huset hans.

''MAMMA! Jeg er hjemme!'' ropte Justin ut i huset med meg fremdeles i armene sine.
''Du vet du kan sette meg ned, ikke sant?'' spurte jeg og la til en liten latter. Justin bare løftet på skuldrene å fortsatte og bære meg rundt omkring.
''Jeg er oppe gutten min'' hørte jeg stemmen til en kvinne rope fra over etasjen.
''Er du sikker på at du skal bære meg opp alle de trappene?'' spurte jeg skeptisk og ga han et blikk som anntydet at jeg trodde han kom til å tryne i det øyeblikket han begynte å bære meg opp de trappene.
''Hva? Tror du ikke jeg kommer til å klare å bære deg opp uten å falle?'' spurte han og så sjokert på meg.
''Jeg tror ikke... Jeg vet'' sa jeg og smilte lurt til han.
''Åhhhååå, er dette et vedde mål jeg hører?'' spurte han og gliste stort til meg.
''Jeg tror det!'' svarte jeg og smilte lurt tilbake.
''Greit.. Hvis jeg klarer å bære deg helt opp til toppen UTEN å miste deg.. Sååå......'' han ble stille og begynte å tenke.
''Så må du kysse meg, akkurat her'' en hvisket det ut og pekte på leppene sine. Jeg følte jeg ble pluttselig veldig mye varmere her en for noen minutter siden men jeg bare nikket.
''Greit... Og hvis du ikke klarer det, så må du..... gå sjorte løs resten av dagen'' Jeg ga han et stort smil og han så sjokert på meg.
''Virkelig?'' spurte han som om han ikke trodde på meg.
''Komman, begynn å gå Bieber'' sa jeg og pekte mot de mange trappene som ledet opp til andre etasje. Han begynte å gå opp trappene som om han ikke hadde noen i armene og jeg kunne ikke tro det... Han kom til å vinne. Han sto ved det siste trinnet og smilite ned til meg.
''Jeg vil bare si det var et godt forsøk, men jeg er best, jeg er super sterk og dette får du for å tvile på meg'' sa han og smilite til meg før han flekset med musklene sine. Jeg bare himmlet med øynene og ventet på at han skulle ta det siste skrittet.
Men akkurat i det han løftet bennet snubblet han i trappen....Hva tror dere skjer?
Tror dere han kommer til å falle eller kommer han til å klare å ta henne i  mot?

Never say Never and ALWAYS Believe ~Vanessa


  

Stine
Mere :)
01.07.2012, 23:42
URL: http://Http://MakeJDBstory.blogg.no

Mer!!<3
01.07.2012, 23:48
solveig
hun kan slå hodet i golve elns!!

meeer! ;*
01.07.2012, 23:58
Jbmystory
meeeer
02.07.2012, 00:25
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
Siri,m
Mere! Bare elsker denne historien! :D Beste norske historie til nå ihvertfall! <3
02.07.2012, 12:46
Kathlene (:
hahah, ser det for meg! xDD Meeeer!
02.07.2012, 18:42
URL: http://kagv98.blogg.no/

Meer!!
02.07.2012, 20:45Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits