Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smile to the camera - Del 11

''Jeg vil bare si det var et godt forsøk, men jeg er best, jeg er super sterk og dette får du for å tvile på meg'' sa han og smilite til meg før han flekset med musklene sine. Jeg bare himmlet med øynene og ventet på at han skulle ta det siste skrittet.
Men akkurat i det han løftet bennet snubblet han i trappen....


''Well let me tell you a Story, about a Gir and a Boy.
He fell in love with his bestfriend when she's around he feel nothing but joy"
If They only switched the lyrice to the girl fell in love with her job it would fit me perfectly... 
I just coudn't see HOW it happend.
Damn, his flirting!

Jeg lukket igjen øynene mine og klemte meg tettere inntill Justin mens jeg ventet på smerten som kom til å komme av fallet. Men det kom aldri. Pluttselig begynte Justin å riste noe fryktelig og jeg løftet hode mitt forsiktig opp for å se Justin stå der i full latterkrampe av reaksjonen min.
''FY... Du skulle sett fjeset ditt!'' han begynte å le ut høyt og jeg skjønnte med en gang at hele greia bare var kødd. Han hadde faket at han skulle falle for å gjøre meg redd! DEN LILLE DRITT UNGEN!
''FY faen, Justin det var IKKE gøy! Sett meg ned!'' sa jeg surt og han sluttet å le, men smilet forsvant aldri fra annsiktet hans.
''Hva er det du smiler av?'' spurte jeg irritert og ga ham et blikk.
''Jeg er på toppen av trappen, som vil si... Jeg vant'' hvisket han inn i øre mitt og satte meg ned på bakken. Han så meg dypt inn i øynene og det føltes ut som om jeg skulle smelte der og da. Han tok et skritt nærmere meg slik at kroppene våres var helt inntil hverandre og sagte begynte å han å lene seg inn mot leppene mine. Jeg følte hjertet mitt dunke raskere og raskere jo nærmere han kom og sagte lukket jeg igjen øynene mine og ventet på at leppene hans skulle treffe mine.
''Justin, Scooter ringte å ba meg fortelle deg at.... Ojj, ehh! Det var ikke meningen å forstyrre'' jeg trakk meg kjapt unna Justin og snudde meg mot stemmen. Forran meg sto en vakker kvinne som var  rundt 1.68 høy og smilite til meg og Justin.


''Ehh, hei, jeg er Molly'' jeg rakte fram armen min og hun bare smilte til meg.
''I denne familien gir vi klemmer'' svarte hun og før jeg fikk sagt noe mer ga hun men en god klem. 
''Okay Mamma, jeg tror du bare gjør det veldig ukomfortablet for henne'' sukket Justin og ristet litt på hode som fikk meg til å le.
''Det går bra!'' lo jeg og trakk meg fra det varme grepet til Pattie. Ja, jeg kan navnet hennes! Jeg er en fan alltså, som jeg helt sikkert han nevnt et par 200000 ganger! Men jeg vet hvordan man skal oppføre seg normalt mot folk!
''Hyggeli å hilse på deg Molly, Justin nevnte noe om deg men det er alltid hyggeli  å møte folk personlig!'' lo Pattie mens Justin bare rødmet.
''Men uansett, det jeg kom får å si var at, Justin! Scooter ringte for å si at du skal på en veldedighets middag i dag'' sa Pattie og ga Justin et strengt blikk. Øynene til Justin ble store før han sukket skuffet ut.
''Greit...'' det strenge blikket ble gjort om til et smil og hun klappet Justin lett på skulderen.
''Vell, jeg skal ut i kveld med noen venner så ikke forvent meg før i morgen! Ring Scooter slik at du vet alt du trenger. Molly, det var veldig hyggeli å møte deg, kos dere!'' det siste ropte hun fra bunnen av trappen og ikke lenge etter hørte vi smellet fra at døren lukket seg igjen.
''Og jeg som hadde håpet på å være med deg i dag'' sukket Justin og så ned i bakken.
''Du, det går bra... Vi kan ta det i morgen eller dagen etter det igjen, det haster ikke'' jeg la håndflaten min på kinnet til Justin og føltet hode hans slik at øynene hans møtte mine.
''Det går bra'' hvisket jeg til og ubevist lente jeg meg inn og koblet leppene våres i lag. Vi holdt kysset i kanskje 6 sekunder før jeg trakk meg unna og ga han en lite smil for å signalisere at jeg virkelig var okay med at han ikke kunne være med meg i dag.
''Jeg får vel ringe Scooter?'' spurte han og jeg nikket til han. Automatisk ga jeg han et lett kyss på leppene og gikk ned trappen igjen og slang med ned i sofan før jeg fant fjernkontrollen å slo på tv'n. Jeg bladde gjennom kanalene helt jeg stoppet opp får å se på How I met Your Mother. Jeg lo gjennom nesten hele episoden og Justin hadde fremdeles ikke kommet ned så jeg tenker meg at han snakker med Scooter. Pluttselig kom Justin hoppende ned trappene med et stort smil om munnen.
''Hva er det du gliser av a bieber?'' spurte jeg og smilite tilbake. Det var noe med det smilet som bare fikk en person til å smile tilbake.


 ''Jeg smiler fordi du skal være min date til veldedighets middagen i kveld'' sa han som om det var det mest åpenbare og slang seg ned i sofan vedsiden av meg og la armen sin rundt skulderen min.
''HA! You wish'' sa jeg og gladde gjennom kanalene. How I Met Your Mother var ferdig og det var noe kjedelig dritt som startet etter det.
Justin ble pluttselig veldig stille og han trakk tlbake armen sin. Jeg snudde meg mot han og han hadde et såret utryk i annsiktet.
''Så du vil ikke være med meg?'' spurte han og jeg klarte ikke å føle en smerte i hjertet over hvor lei seg han virket.
''Jeg mener... Er du klar for det? er jeg klar for det? eller viktigere.. er VI klar for dette?'' spurte jeg og så han rett inn i øynene. Justin lente seg forsiktig inn mot meg leppene våres møttes, kysset var kort og søtt. Justin la pannen sin mot meg slik at vi var helt opp i hverandre å si meg rett inn i øynene.
''Jeg liker deg virkelig Molly... Ja, jeg skjønner det er riskibalet av meg å be deg ut så ofentlig etter å bare ha kjent deg i 3 dager men you gotta jump to fall, right?'' hvisket han og munn vinken hans løftet seg litt opp i et smil.
Jeg så vekk fra øynene hans og begynte å tenke. Jeg trengte dette! Dette var bra for jobben, men jeg klarte ikke å gjømme den følelsen av at dette var SÅ feil. Øynen våres møttes igjen før jeg tok et valg.
''Jeg liker deg også Justin, og hvis du føler dette er rett.... Så drar jeg gjærne med deg i kveld'' jeg ga han et lite smil og han ga meg et lang kyss på leppene. Jeg prøvde å nye kysset men jeg klarte ikke å slutte og tenke på hvor FEIL alt dette var. Ting gikk ikke som planlagt, for nå innså jeg for første gang på 3 dager at jeg faktiskt begynte å falle for han.Hva syntes dere om denne delen?
Noen som har noen teorier om hvordan historien kommer til å ende?
Bedre spørsmål! Noen som har skjønnt hva de random Bold/Kursiv tekstene er enda? ;)

Never say Never and ALWAYS Believe ~Vanessa


  

solveig
meer! :)
07.07.2012, 03:36
Mariell
Åh, plis skriv litt oftere deler! Du skriver jo så ekstremt bra <3 Har ikke peiling, men Justin finner vel det ut til slutt, men jeg vil at hun skal være ærlig og fortelle det til han før han finner det ut via jobben, så ødelegger dem hun bitchen som jobber i bladet (y) hah, bare et lite forslag.
07.07.2012, 04:35
Jbmystory
meeer
07.07.2012, 08:51
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
Sofia
Savnet at du skriver, lenge siden! Mer<3
07.07.2012, 09:19

Mer<3
07.07.2012, 14:46Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits