Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smile to the camera - Del 12

Jeg prøvde å nye kysset men jeg klarte ikke å slutte og tenke på hvor FEIL alt dette var. Ting gikk ikke som planlagt, for nå innså jeg for første gang på 3 dager at jeg faktiskt begynte å falle for han.


*Klikk* *Klikk* *klikk* *Klikk* *Klikk* 
It felt like it was never going to stop
But I felt him beside me and I just knew everything would be fine.
He would always be by my side no matter what. I just wish I could be by his. 

Klokken begynte å nærme seg halv 6 og jeg kom pluttselig på at jeg ikke hadde noe å ha på meg i kveld.
''Justin! Jeg må hjem nå, med en gang!'' utbrøt jeg og satt meg opp fra den komfortable stillingen i sofan hvor jeg hadde sutte i armene til Justin i de siste timene.
''Hæ, hvorfor det? Jeg trodde du skulle være med ut på middagen i kveld?'' spurte han forvirret og ga meg et paniskt blikk.
''Ja ja, jeg skal være med det er bare... jeg har IKKE noe å ha på meg og jeg burde helst finne noe å ha på meg!'' sa jeg sjekket at jeg hadde alle tingene mine.
''Shit, ehh okay... jeg kan kjøre deg hjem også henter du det du skal ha på deg også drar vi tilbake hit og fikser oss'' sa han og prøvde å roe meg ned, men jeg klarte ikke å roe meg helt ned. Det tok ca 20 minutter å komme seg hjem til meg, jeg brukte nok minst 30 minutter på å finne ut hva jeg skulle ha på meg, pluss 20 minutter tilbake hit? Det ga oss ca 30 minutter før vi måtte være ute av døra og det var alt for liten tid for meg.
''Neida... Jeg ringer en drosje til å kjøre meg hjem så kan du bare komme å hente meg kvart på eller no?'' spurte jeg mens jeg ringte drosjen. Justin nikket og før vi visste ordet av det hørte vi tuttingen av drosjen utenfor.
''Vi snakkes etter på! Hade Justin'' ropte jeg før innkjørselen hans og satt meg inn i drosjen som kjørte meg hjem.
Etter en stund var jeg endelig hjemme og jeg sprang i full fart opp i leiligheten. Når jeg gikk inn i skapet mitt følte jeg at det begynte å bygge seg opp frustrasjon, jeg hadde IKKE noe å ha på meg. Pluttselig vibrerte mobilen min og jeg så jeg hadde fått en melding av Justin som om han visste at jeg hadde en sammenbrudd.

Fra Justin:
Husk at du er vakker i uansett hva du har på deg! Så lenge du føler deg komfortabel så ikke tenk på noe mer.
~JuJu

Jeg klarte ikke å la være å le av at han signerte meldingen med kalle navnet du hadde gitt ham i dag.

Til JuJu
Takk, jeg trengte å høre det! Har sammen brudd, ses senere <3
~M

Jeg la fra meg mobilen og gikk tilbake til skapet og som om Gud lyste ned på meg så fant jeg ned det perfekte antrekket for kveld. Jeg fant et par nydelige sko som gikk med det å byttet til det.
 


Jeg satt håre mitt opp i en klassisk hollywood stil mamma hadde lært meg for mange år siden og satt på ganske enkel sminke. Siden jeg hadde alt i svart hvit ville jeg holde meg til old Hollywood og lot sminkne ligge på lavt nivå.
Jeg holdt på siste finnish når det ringte på og jeg skjønnte med en gang at det var Justin. Jeg gikk ut i gangen å sjekket meg en siste gang i spilet før jeg åpnet døren hvor Justin sto i et par denim jeans, en hvit dress shorte, en svart fløyels vest over og en søt svar sløyfe rundt kragen.


 ''Wow...'' stammet Justin ut når han så meg og jeg klarte ikke å gjøre annent en å rødme.
''Emm, skal vi dra?'' spurte jeg nervøst og dro litt ned på kjolen min. Jeg følte meg så ukomfortabel under blikket til Justin at det var litt vanskelig for meg å ikke fikkle med deg jeg hadde på meg.
''Molly?'' han tok et skritt nærmere meg og løftet hode mitt opp slik at vi hadde øye kontakt.
''Du er absolutt nydelig'' hvisket han før leppene våres i et kjapt men søtt kyss.
''Komman, vi kommer til å bli sene'' hvisket jeg og flettet fingrene våres sammen og begynte å gå mot den blendene bilen til Justin. Jeg skjønner fremdeles ikke hvordan han IKKE har fått en bot over at den er så blendene, herre, bilen måtte jo stoppe traffiken fordi alle ble blendet! Den var egentlig litt pen om kvelden, månen skimte i lakken og man kunne ikke la være å få en litt romantisk følelse over seg.
''Gleder du deg til i kveld?'' spurte Justin mens han kjørte den korte veien inn til byen og hvor middagen skulle være. For å være helt ærlig så var jeg ganske nervøs, Justin hadde fortalt meg at det skulle være mange kjendiser der, mange jeg så opp til og beundrett.
''Kan jeg være helt ærlig med deg? Jeg tror jeg kommer til å dø jeg er så nervøs'' pustet jeg ut og så på han. Han snudde seg kjapt mot meg og ga meg et av sine til å dø for smil og jeg klarte ikke å gjøre annent enn å smile nervøst tilbake.
''Dette går bra, jeg kommer til å være ved din side hele kvelden'' sa han i en betryggende stemme å la armen sin på låre mitt. Jeg la armen min over hans og flettet fingrene våres i lag før jeg så ut av vinduet av bilen og fulgte med på det vakkre bilde av Los Angeles på kvelden. Alle lysene. Det var helt fortryllende. Det fortryllende synet mitt ble fort blokert av et stort publikum, masse blits og ikke snakk om lys og kjendiser. Justin ga meg et betryggende smil før han lente seg mot meg og ga meg et lite kyss på leppene.
''Vent her'' hvisket han inn i øre mitt og gitt ut av bilen. Jeg hørte hvor fansen og paparazzien skrek navnet hans i det han gikk ut av bilen, han ga bil nøkkelene sine til en av de som jobbet der som skulle parkere bilene. Pluttselig sto Justin på min side og åpnet døren for meg, den handlingen fikk alle til å skjønne at han hadde med seg noen og alle gikk gale. Han rakte meg armen sin og jeg tok den i mot før jeg gikk ut av bilen, armen min linket til Justin's.
''Du klarer dette helt fint'' hvisket Justin inn i øre mitt og ledet meg til løperen hvor vi måtte posere forran kamerane. Jeg følte meg så ukomfortabel der jeg sto men jeg følte armen til Justin klemme siden min litt og jeg visste at alt kom til å bli okay fordi Justin kom til å være med min side uansett hva. Jeg smilte hvor de ropte på meg og prøvde å ikke være i Justin's vei.
''Komman gutt! Kyss damen din'' ropte ene paparazzien og jeg klarte ikke å la være å le, noe som fikk Justin og flere til å le.
''nahhh, jeg tror vi står over'' lo Justin og jeg klarte til slutt å slutte å le.
''Komman! Bare et kyss'' begynte alle å rope og jeg snudde meg mot Justin og rødmet litt. Justin ga meg et lite smil å lente seg forsiktig inn mot meg, men i stede for å treffe leppene mine traff leppene hans kinnet mitt og jeg bare smilte.

Vi gikk videre på løperen og til slutt var vi ENDELIG inne hvor det var dekt på med romantiske lys og fylt med kjendiser kledd i vakre designer klær og fantastiske frisyrer. 
''Justin... Jeg passer ikke inn her! Se på dem, jeg er ikke i nærheten av så pene som disse folka her'' sa jeg i en stresset stemme og begynte å gå baklengs ut døren. Men armene til Justin stoppet meg.
''Slutt å tull! Du er nydelig, akkurat slik du er! Disse folka har ingenting på deg, du er den vakkreste her inne i mine øyner'' hvisket han til meg og jeg følte kinnene mine brenne.
''La oss gå inn, jeg har noen jeg vil at du skal møte'' sa han og begynte å dra meg gjennom mengden av folk. Alle hilste på Justin og han hilste tilbake og det var virkelig interesant å se hvor populær Justin var bland kjendisene også.Hva syntes dere om denne delen her?

Never say Never and ALWAYS Believe ~Vanessa


  

Jbmystory
meeer
08.07.2012, 00:03
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
solveig
meer! :)
08.07.2012, 00:34
loveStoryOfBiebs
MEEEEEEER!!!!!!
08.07.2012, 05:15
URL: http://lovestoryofbiebs.blogg.no
Sofia
Mer!<3
08.07.2012, 15:18

Mere! Hun må vere litt hard to get, også justin er liksom" må ha hun, bare må" om du skjønner hva jeg mener :) men din historie, var bare et forslag:):)

Digger den btw! Men hadde vert et pluss om du blogget litt oftere :)

Stå på! Mer <3
08.07.2012, 22:54
siri.m
Jeg elsker denne historien, og klarer nesten ikke å vente på det neste kappittelet (?)! :D <3
09.07.2012, 01:05
Silje
Mer <3
10.07.2012, 21:24Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits