Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Time to say Goodbye

Hei alle sammen!

Jeg vet egentlig ikke hvor mange av dere som fikk det med seg på facebook i dag men jeg har tengt å slutte å blogge.
Jeg vet, jeg vet! Det er ikke rett siden jeg er midt i en historie men jeg klarer ikke det mer.
Ting har gått litt for hardt innpå meg i det siste og jeg klarer så vidt å overtale meg selv til å gå opp av senga.
Jeg vil ikke 'Slette' bloggen i tillfelle jeg får relaps og pluttselig får suget til å skrive 'Noe jeg har vær dag for å være ærlig' + denne bloggen har vært livet mitt i 1 år den 10.Oktober.
 Tumblr_m4coh6fncu1qgih6zo4_250_large

Jeg husker fortsatt den dagen jeg satt med vennina mi og snakket om 'En Magisk Sommer' og bestemmte meg til slutt at okay! Jeg skal begynne å skrive en historie. Jeg startet først ut his Justydbiebs's eller noe, husker ikke helt! Men det gikk så dårlig så jeg bestemte meg for at jeg skulle prøve lykken å lage min egen historie blogg.
Det var en treg start! DET var det, men sagte så begynte det å bli flere å flere lesere og flere å flere kommentarer.
Jeg skjønnte egentlig ikke helt hvor alt kom fra men jeg er evig takknemlig for hvor fantastiske dere er mot meg!

Jeg har fått SÅ mye støtte fra folk helt og jeg tror jeg ALDRI kommer til å glømme den gangen hvor en jente var så ekstremt frekk mot meg og jeg blogget om det og ALLE forsvarte meg og sto ved min side! Jeg er SÅ glad i dere og det kommer til å bli tungt!
Jeg tror egentlig ikke jeg kommer til å klare det så ikke forvent dere at jeg blir borte lenge... kanskje ut sommeren? kanskje ut nytt år! men jeg blir ikke borte for alltid! 
 

Men den størte oppnåelsen min er kanskje det at Rano lurte på om hun kunne bruke historie ideen min til The Swtich... Det var en STOR ære for meg, siden Rano er liksom... RANO!
Så det var virkelig noe helt utrolig!
Og ikke snakk om alle vennene jeg har fått gjennom denne bloggen?! FYYYYYYY! Det er ikke ORD en gang! Og når folk kommer opp til meg og forteller meg at de leser bloggen min! BESTE følelsen i HELE verden og det er noe jeg aldri kommer til å glømme har skjedd meg! Dere vakkre jenter der ute som har motet til å snakke med meg når dere ser meg, dere er fantastiske alle sammen!
 

Jeg håper ikke alle av dere fantastiske sjeler hadde samme ulykke som meg i dag og i går! Jeg var oppe i 48 timer! og sov kun i 6 timer.... Life SUCKS!
MEN! Jeg håper dere ALLE koser dere med Justin live! Håper dere hopper og synger hjertene deres ut!
Og ikke minst så håper jeg at dere husker!

NEVER SAY NEVER AND ALWAYS BELIEVE

FOREVER AND ALWAYS ~VANESSA 

P.S 
Grunnen til at jeg ikke har noe gjesteblogger er fordi jeg rett og slett nr 1! Ikke finner en person som er villig til å blogge og som ikke helt vet hvordan hun/han skal skrive, nr2! Jeg stoler egentlig ikke på å legge babyen min i armene til noen andre men hvis dere vil eller vet om noen dere kan annbefale som vil! send meg Mail : vanessa_hal@hotmail.no 


  

hokl
Neeeiii! VANESSA!!! Hvordan skal jeg klare meg uten historiene dine? Kommer til å dø, men respekterer valget ditt.

Håper bare det ikke tar altfor lenge før du er tilbake igjen.

Også må du IKKE gi opp håpet på å få tak i en billett. Bli med i alle konkurranser du finner. Jeg kommer til å be for deg, fordi du fortjener å se Justin Live, myyye mer enn andre der ute som har fått billett. Altså ikke-fans, og de som bare drar for å ha noe å gjøre.

Som sagt, jeg kommer til å be for deg, fordi du FORJENER å se Justin Live.

Stoooor klem fra Rikke <3

Også kommer du tilbake større og sterkere! Flott, da er vi enige ;)
12.07.2012, 15:00
URL: http://hokl.blogg.no

Ååh, nei så trist :(:( elsker virkelig historien din og måten du skriver på! Kommer til å save deg myye! Og en vakker dag håper jeg du kommer tilbake!!! :)<3
12.07.2012, 15:17
Maria Løvangen
Hvorfor kan du ikke la noen gjesteblogge for deg til du får lyst til og blogge ? :) Da mister du i hvertfall ikke leserene dine som du har jobbet hardt for ?:)

Jeg respekterer valget ditt men denne bloggen har hjulpet meg så mye med ting og tang og det og tenke på at jeg kan sjekke bloggen hver dag men at den står på det samme innlegget hele tiden :/ Ikke bruk alt for lang tid på og komme tilbake da <3
12.07.2012, 15:32
solveig
åhh, det var synn du ikke fikk billetter, men som jeg leste på nett så var alt UTSOLGT etter 30 min..

skjønner deg godt, men som jeg ser noen har sakt, hvorfor ikke en gjesteblogger bare ?
12.07.2012, 18:47
Siri.m
Trist...men jeg kommer til å sjekke denne bloggen hver dag, om håp at en ny del av historien er ute! Alle disse historiene du skirver, er helt fantastiske, og jeg bare elsker den siste historien du holdt/holder på med, så jeg håper du fortsetter med den, vertfall senere en gang! :D

Jeg heller fikk ikke biletter, men det er alltid noen som selger sine, bare vent noen måneder, eller litt før konserten skal være! Jeg går å håper hver dag om æ få billetter, så vi må bare holde ut og NEVER SAY NEVER! :D Men jeg tipper han kommer tilbake flere ganger, etter å ha sett Norge mere! :D <3 Så vi kommer til å få kommer på en konsert til han, en gang! NEVER SAY NEVER!
13.07.2012, 13:33
HANNA
vis du gråter pga noen fuckinz biletter? bare fordi du vil se en VANLIG person opptre som ikke engang vet hvem du extiteres.. WOW. relax. du burde gå til sykologg, for dette er bare teit...

og jeg har fått biletter, og jeg ga dem bort, men lisom... you dont need to cry?+?
25.07.2012, 19:32Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits