Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
I'm back bitches, this time bigger and better!

ELLO!!!!!!!!!!!!

Må si det er leeenge sidne jeg har loggett meg inn på denne bloggen, trodde var så redd at jeg hadde glømt passordet men det var heldig vis rett!
Mye har skjedd i det siste kan man vel si, jeg har jobbet en god del, tjent meg penger å mamma lovte meg at jeg skulle få Girlfriend jakken så er veldig gira på grunn av det!
 

Jeg vil si til de som har kommentert på den forrige historien og fortalte meg hvor mye dere likte slutten, alt jeg har å si er TUSEN TAKK! Det betyr virkelig mye for meg slik at dere vet det ! En annen ting som såret meg litt er den kommentaren fra en som heter Hanna... Alltså beklager hvis du syntes jeg overeagerte men dette er mitt liv, og å møte og å få se Justin er min størte drøm, han reddet livet mitt og det er ikke noe mer i hele verden jeg vil enn å få takket han for det, selv om han kanskje ikke vet hvem jeg er eller kommer til å huske meg hvis jeg møter han så kommer jeg fremdeles til å huske det...
 

ON TO MORE IMPORTANT THINGS THEN HATERS!

Jeg skal begynne å skrive neste del nå... jeg vet ikke hvor mange av dere som har sluttet å sjekke innom bloggen men jeg håper folk ser at jeg har begynt på igjen! Forvent dere flere deler i dag!!!!
Jeg har savnet å skrive og den porno videoen av en musikk video Justin har gitt ut i dag har lagt ild på bålet og jeg klarer ikke å holde meg lenger!
 

Never say Never and always Believe ~Vanessa


  

lovestoryofbiebs
SYKT bra at du er tilbake!! Savnet delene din!!
01.08.2012, 17:54
URL: http://lovestoryofbiebs.blogg.no
Simone
Utrolig bra at du er tilbake! Har savna deeeg! <3
08.08.2012, 16:14
URL: http://simonees.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits