Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smile to the camera - Del 13

''Slutt å tull! Du er nydelig, akkurat slik du er! Disse folka har ingenting på deg, du er den vakkreste her inne i mine øyner'' hvisket han til meg og jeg følte kinnene mine brenne.
''La oss gå inn, jeg har noen jeg vil at du skal møte'' sa han og begynte å dra meg gjennom mengden av folk. Alle hilste på Justin og han hilste tilbake og det var virkelig interesant å se hvor populær Justin var bland kjendisene også.


Middagen var utrolig korslig og jeg fikk snakket med mange folk som jeg bare kunne ha drømt å ha en samtale med. Justin og jeg var linket ved hoften under stort sett hele kvelden og folk kunne ikke ta øynene av oss.
''Men det var virkelig hyggeli å møte deg Molly! Justin, ta godt vare på jenta mi eller så får du problemer med meg'' Miley pekte på Justin og ga han et intenst blikk før vi alle tre brøt ut i latter. Under kvelden hadde jeg fått ekstremt godt kontakt med Miley som syntes det var ekstremt kult at Justin var sammen med noen som ikke var kjent, tydelig vis var det veldig sjelden å se nå for tiden.
''Slapp av Miley... Jeg kommer ikke til å gi slipp av henne så lett'' den siste delen hvisket han forsiktig inn i øre mitt noe som ga meg frysninger og fikk Miley til å smile lurt mot oss. Justin sto bak meg med armene sine rundt meg og hode lent på skulderen min mens han av og til ga meg små kyss på nakken.
''Greit, dere hjelper meg ikke i det hele tatt med å slutte å tenke på Liam... Faktisk, dere får meg bare til å savne han mer så jeg stikker!'' suttret Miley og krysset armene sine. Miley hadde kommet til Justin i håp om at han skulle muntre henne opp siden Liam var borte for å spille inn en ny film, men hun hadde ikke helt beregnet med meg så planen hennes virket ikke helt slik hun håpte på. ''Greit, bare gå du! Gir meg bare mer til med Molly for meg selv'' sa Justin og løftet på øyenbrynenne sine på en flørtende måte mens jeg bare himmlet med øynene.
''Han kan tror han kan få noe så mye han vil, men vi alle vet at det ikke kommer til å skje'' sa jeg og Miley lo for full hals. Folk begynte å snu seg for å se hva hun lo av men hun bare viftet med armene og folk snudde seg tilbake til sammtalene de hadde.
''Nei men virkelig... Jeg er glad på deres vegner, spesielt deg Justin.. Godt å se deg komme deg over Selena!'' Miley smilite til Justin og jeg kunne føle Justin stivne til før han slappet av igjen.
''Jeg er glad for det jeg også'' sa han og jeg kunne føle han var litt nervøs når han snakket.
''Jeg går å henter noe å drikke, vil dere ha noe?'' spurte Justin og slapp grepet på meg og så på meg å Miley.
''Nei takk, vi har'' sa Miley og Justin nikket før han gikk bort til drikke boret.
''Beklager alltså... Det var ikke meningen å nevne henne'' sukket Miley og ga meg et trist blikk.
''Det går bra... Det er ikke din feil, han er vel kanskje ikke helt over henne enda'' jeg sukket og snudde meg mot Justin som sto ved baren og drakk på et glass med cola mens han så ut i intet.
''Han er over henne, men hun er et sårt punkt for ham... Det viste seg at hun hadde brukt Justin ganske lenge i forholdet og han ble helt knust'' sa Miley og så bort på Justin hun også. Vi ble begge stille mens vi var i våre egne tanker.
''Men du! Nå som den gutten han endelig sluppet taket på deg, la oss ta et bilde for fansen eller?'' spurte Miley og holdt fram mobilen sin og smilite lurt til meg og jeg bare nikket.

@
MileyCyrus: Met Justin's new boo, she's the coolest girl up in this joint! Luve u gurl @MollyJ

Jeg ga Miley et blikk før jeg begynte å le av captionen hennes. Jeg og Miley begynte å snakke om masse rart og vi lo nesten hele tiden.

Justin's pov
Jeg satt ved baren og så ned i colan min. Jeg hadde dratt fra Molly og Miley for kanskje 20 minutter siden men jeg klarte ikke å få meg til å gå bort til dem. Miley minnet meg på Selena og humøret mitt ble pluttselig veldig mye mørkere en det det hadde vært.
''Yo, jb! Hvordan går det?'' hørte jeg pluttselig Usher si fra ved siden av meg. Jeg snudde meg mot han og ga han et lite smil før jeg så ned i colan min igjen.
''Det går'' sukket jeg og tok en sup av den nå varme colan, jeg satt fra meg glasset og snudde meg mot Usher som hadde ene øyenbrynet løftet.
''Virkelig, fordi du virker ikke helt bra'' sukket han og ga et tegn til bartenderen at han skulle ha påfyll av hva det nå enn var han drakk.
''Nei... Miley nevnte Selena i stad og jeg klarer bare ikke å være nervøs for at Molly vil gjøre det samme'' sukket jeg og sa ut høyt det som hadde vært på hjertet siden jeg satt med ned på krakken her.
''Virkelig? Tror du hun er slik?'' spurte Usher sjokert og ga meg et overasket blikk.
''Jeg vet ikke jeg! Selena virket ikke slik men shit! hun brukte meg og lekte med følelsene mine!'' sa jeg irritert ut og slo neven ned i boret. Han ga meg et blikk og så seg rundt for å se om noen hadde fått med seg det lille utbruddet mitt som ingen heldigvis hadde.
 ''Snu deg rundt Justin og se på henne! Ser hun ut som en jente som er ute etter å bruke deg?!'' Usher snudde meg rundt i stolen og pekte på en le'ne Molly og Miley. Miley sa noe til Molly som fikk henne til å le enda hardere og jeg klarte ikke å la være og legge merke til pent smilet hennes var når hun lo. Jeg fikk et lite smil om munnen av det og jeg kunne allerede høre hjulene snurre i hode mitt.
''Du har et poeng'' sukket jeg og smilte av Molly som virket til å roe seg ned litt, men kinnene hennes var fremdes røde av all latteren.
''Tror du virkelig noen av oss hadde godtatt dette forholdet hvis vi ikke hadde trodd hun var bra for deg?'' spurte han og jeg følte meg pluttselig veldig dum.
''Godt poeng'' sukket jeg og han nikket.
''Nå kom deg bort til den dama og ha det gøy! Lykke til my man'' sa han og gikk bort til familien sin igjen. Jeg snudde meg tilbake mot Molly som nå sto der alene, virket som om Miley måtte dra. Jeg tok en siste sup av colan og gikk bort til henne. Hun så meg ikke så jeg snek armene mine rundt henne og kysset henne i nakken. Hun skvatt litt men slappet av med en gang hun skjønte det var meg.
''Jeg begynte å lure hvor du ble av'' hvisket hun og la armene sine over meg og holdt meg på plass.
''Beklager, jeg snakket bare litt med Usher... Hvor er Miley?'' hvisket jeg inn i nakken hennes mens jeg strøk henne forsiktig på magen der armene hvilte.
''Hun måtte dra, Liam ringte henne'' sa hun og små lo litt, noe som fikk meg til å smile.
''Selfølgeli... Hva sier du til at vi drar hjem igjen? Vil du kanskje overnatte hos meg?'' spurte jeg litt nervøs og rettet meg opp i ryggen å snudde henne mot meg slik at vi sto annsikt til annsikt.
''Ehh... Je- eh... Hmm, hvorfor ikke?'' i det glapp ut av leppene klarte jeg ikke å gjømme det gigantiske smilet som formet seg om leppene og jeg dro henne inntil meg i en stor klem.
''la oss dra'' hvisket jeg til henne og begynte å føre henne ut av lokalet mens jeg sa hade til tilfeldige folk vi gikk forbi.
Når jeg gikk forbi boret til Usher fikk vi øyekontakt og han smilte stort til meg og nikket. Og allerede da visste jeg at familien min hadde akseptert at jeg var sammen med en fan og at de ikke trode hun kom til å såre meg som Selena gjorde.

Molly's POV

Jeg kommer til å knuse hjertet hans... Jeg bare vet det! Etter Miley fortalte meg alt som skjedde trodde jeg hjertet mitt skulle stoppe! Jeg var akkurat som Selena. Jeg bare brukte han for å komme meg et sted i karieren min.. Eller, begynte jeg virkelig å falle for han for godt?
wow, nå er det lenge siden jeg har blogget... Beklager hvis dere ikke likte denne delen, jeg er fremdeles litt ruten siden det er såpass lenge siden jeg har skrevet men jeg håper dere likte det litt i alle fall!
Skal begynne på neste del med en gang! håper du forteller folk at jeg har begynt å skrive igjen (hvis dere kjenner noen som har lest den før eller noe) vil prøve å få opp leserene mine igjen <3

Never say never and always Believe ~Vanessa


  

lovestoryofbiebs
Meeeer!!!
01.08.2012, 20:37
URL: http://lovestoryofbiebs.blogg.no
CSBK
mer :)
01.08.2012, 22:20
URL: http://www.csbk.blogg.no

Mereee !! :)
01.08.2012, 22:50

Naaaeh, mere<3
01.08.2012, 23:21
- Just Justin Drew Bieber
Mere snart? Kan du begynne med 2 deler hver dag? Hadde vært supert! Digger historien din btw.. Er ganske så spennende!! <3
02.08.2012, 18:55
URL: http://justjustindrewbieber.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits