Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smile to the camera - Del 14

Molly's POV

Jeg kommer til å knuse hjertet hans... Jeg bare vet det! Etter Miley fortalte meg alt som skjedde trodde jeg hjertet mitt skulle stoppe! Jeg var akkurat som Selena. Jeg bare brukte han for å komme meg et sted i karieren min.. Eller, begynte jeg virkelig å falle for han for godt?

 


Vi var endelig kommet hjem til Justin etter å ha måtte stresse for å komme oss gjennom alle paparazziene som sto parkert rundt bilen hans. Han hadde åpnet døren for meg før han gikk inn på sin egen siden og kjørt direkte hjem til han.
Da vi hadde kommet hjem ga Justin meg et par joggebukser og en av hans t-shorter siden jeg ikke hadde noe klær med meg...
''Så, hva vil du gjøre?'' spurte mens jeg lå i sofan og så på Justin som nettopp hadde kommet ned trappene etter å ha dusjet og skiftet klær. Justin så på meg lenge før han fikk et lite smil og løftet det ene øyenbrynet sitt.
''Jeg har noe jeg vil gjøre'' sa han og gikk mot meg og la seg over meg. Jeg skrek ut av latter og han begynte å kysse meg nedover halsen, jeg sluttet å le og flirte litt siden det kilte.
''Virkelig? Hva om moren din kommer?'' hvisket jeg mens jeg lukket igjen øynen mine og nøyt de små kyssene han ga meg.
''Ikke bry deg om henne, hun skal bo i det nye huset sitt'' hvisket han tilbake og fortsatte å kysse meg. Etter han sa det bare lot jeg følelsen av leppene hans mot huden min ta over og nøt det.
Armene mine gikk inn i håret hans og jeg dro litt på hårene i nakken hans, og han ga ut en liten lyd og kyssene hans ble litt mer hardere.

Pluttselig stoppet han alle kyssene over hele halsen min og fokuserte på et sted. Først så nøt jeg det bare, men så skjønnte jeg hva han drev med og jeg fikk  pannik.
''Nei, Justin! SLUTT! Du kommer til å lage et merke'' sa jeg og begynte å le. Jeg prøvde å dytte han vekk men han hold hoftene min på plass slik at jeg ikke kunne bevege meg og etter en stund løftet han hode sitt og smilte stort til meg.
''Sånn, nå får alle vite at du er min'' hvisket han og så stolt ned på halsen min hvor det nå sikkert var et gigantisk merke.
''Dust!'' suttret jeg og la armen min over der jeg trodde merke var og lagde furte leppe mot Justin, noe som fikk han til å le. Han lente seg forsiktig ned mot meg igjen og kysset meg på andre siden av halsen.
''Deilig'' hvisket han og kysset en ny plass på halsen.
''umotstålig'' hvisk han og kysset meg på plassen hvor kjeven og halsen møttes.
'' sexy'' hvisket han helt inn i øre mitt og kysset meg på munnviken.
''Tiltrekende'' det siste hvisket han mot leppene mine og før jeg fikk tengt noe over det var leppene hans mot mine. Dette kysset i forhold til de andre små kyssene vi hadde hatt i løpet av dagen, var helt annerledes. Dette kysset var fylt med lys og trengsel mens de andre var søte og uskyldige.
Hendene til Justin begynte å vandre under t-shorten min og opp mot bh'n min før jeg stanset han.
''Justin....Går ikke dette litt fort?'' hvisket jeg annpustent og så ham inn i øynene. Han virket litt tatt tilbake av påstanden men jeg kunne se at han visste jeg hadde rett. Etter en stund med å bare se hverandre inn i øynene sukket han og nikket.
''Beklager...'' han løftet seg opp fra meg og satt seg på enden av sofan men bena mine oppå fanget hans.
''Det går bra... Vi ble litt revet med'' sa jeg og lo nervøst. Sannheten var at det var en stund siden jeg hadde vært nær en gutt på den måten. Etter jeg hadde flyttet til LA var sosial livet mitt ikke eksisterende og jeg fikk ikke tid til gutter. Jeg var ikke jomfru, jeg var tross alt 18, men det måtte ha vært minst 1 år siden jeg i det hele tatt kysset en gutt som ikke var i familien min.
''Jeg er så glad i deg Molly... ikke tro at jeg bare er ute etter sex'' sa Justin i en trist stemme og så på meg. Jeg ristet på hode og lente meg mot han og kysset ham svakt på leppene.
''Vi er begge to like skylidge i det som skjedde... Slapp av'' hvisket jeg mot leppene hans og ga ham et smil før jeg slang med ned tilbake i sofan og slo på tv'n.
 

Og slik tilbrang jeg og Justin resten av kvelden vår. Vi satt på sofan mens vi så på Family Guy og diskuterte hvem som var kulest. Det tok ikke lang tid å komme fram til at Stewie var den kuleste fordi, la oss inse det! En baby som snakker flytende og lager dødlige greier som kan drepe eller skade noen  er absolutt det kuleste som kunne ha eksistert!
Klokken var halv 2 når vi bestemte oss at det kanskje var best å gå å legge seg.
''Justin? Hvor er det egentlig jeg skal sove?'' spurte jeg sjenert mens jeg fiklet litt med hendene mine.
''ehh, jeg tengte med meg men hvis du føler deg ukomfortabel så du ta senga så kan jeg ta sofan'' sa han og smilte sjevt til meg. Jeg bare nikket og smilite.
''Så lenge du ikke prøver deg på noe funky miser'' sa jeg og latet som om jeg var sikkelig alovlig. Men jeg visste bedre enn å tro at Justin ville prøve seg på noe etter det som skjedde i stad.
''Jeg lover, kors på hjertet'' sa han og lagde et lite kors på brystet sitt hvor hjerte var. Jeg bare lo av han og fulgte etter han opp på rommet. Jeg la meg litt unna han i senge slik at det var litt rom mellom oss men det virket ikke osm om han likte det noe serlig for i neste øyeblikk slang han armen sin rundt meg og dro meg tett inntil seg og gravde hode sitt inn i nakken min.
''Godnatt shawty'' hvisket han før han ga meg et lite kyss på halsen og sovnet. Jeg la meg bedre til rette i senga og sovnet mens jeg tengte på hvor deilig det var å føle armene til Justin rundt meg mens jeg sov.FØLG MEG PÅ INStAGRAM : Rockingvanessa og jb_18

hva syntes dere om denne delen?
Likte dere den eller var det noe dere kunne ha tengt dere annerledes?

never say Never and always Believe~Vanessa 


  

Jbmystory
meeer
02.08.2012, 19:20
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
lovestoryofbiebs
Meeeer
02.08.2012, 21:45
URL: http://lovestoryofbiebs.blogg.no
Ellen
meeeeer! <3
02.08.2012, 23:11
- Just Justin Drew Bieber
Mer! Digger historien din! Elsker hvordan du skriver! :-)
03.08.2012, 14:55
URL: http://justjustindrewbieber.blogg.no
Miriam
Meer! <33
03.08.2012, 18:54
lovestoryofbiebs
Meeeeer
03.08.2012, 22:30
URL: http://lovestoryofbiebs.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits