Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smile to the camera - Del 15

Jeg tengte jeg bare skulle forklare en liten ting jeg ble spurt om i siste delen av Old Memories... Og Greia var at hun hadde alt blitt gravid uten at hun visste det etter det ble slutt mellom det... Hun fant det ut senere som også da er grunnen til at hun og Josh ble sammen slik at folk ikke skulle vite hun var datteren til Justin.


''Godnatt shawty'' hvisket han før han ga meg et lite kyss på halsen og sovnet. Jeg la meg bedre til rette i senga og sovnet mens jeg tengte på hvor deilig det var å føle armene til Justin rundt meg mens jeg sov.


1 Månte senere.

Det er nå vært en måned siden jeg og Justin ble sammen og ting kunne ikke egentlig gå bedre. Jeg og Justin hadde blitt ekstremt nære i det siste og i dag skulle jeg endelig møte Jeremy, Jazzy og Jaxon.
Hver Søndag måtte jeg skrive et innlegg til Presilla om alt jeg og Justin hadde gjort, gi bilder og fortelle hvordan ting mellom var. For hver uke ble innleggene lenger og bildene ble mer intime. Hun virket til å være ekstremt glad over hvorda ting gikk og sa hun gledet seg veldig til å høre om dagen Justin fortalte han elsket meg. 
Mens jeg gruet meg noe ekstremt, for jeg visste i det øyeblikket han fortalte meg det ville jeg måtte si det samme, eneste forsellen er at jeg kom til å mene det. Jeg hadde falt for Justin, 100%. Og det skremmte meg fordi hvis han hadde visst hva jeg egentlig drev med kom han til å hate meg for alltid.
Fansen til Justin hadde tatt forholdet veldig bra i forhold til de andre forholdene hans og mange av dem takket meg for å få Justin til å smile, det hadde tydeligvis vært en stund siden de hadde satt ham så glad som han var. Om de bare visste.
Pattie og jeg hadde blitt veldig nære også og Pattie ville alltid tulle med oss om at vi kom til å gifte oss og å få masse barn, noe som fikk Justin til å rødme og meg til å føle meg enda verre om det jeg gjorde.
''Molly, har du det bra eller?'' jeg ble dratt ut av tankene mine ved at Justin strøk meg på låret og så meg dypt inn i øynene. Jeg ga ham et smil og nikket.
''Vi er framme'' hvisket han og kysset meg lett på leppene før han åpnet døren og gikk ut for å åpne døren for meg, always a gentalman.
Han rakte meg hånden sin og hjalp meg gjennom mengden av paparazzi som var der og ventet på oss. Vi begynte å nerme oss døren og jeg trodde jeg skulle dø. Jeg var så nervøs på å møte dem at det var sykt, jeg som alle andre visste hvor mye lillesøsteren og lillebroren hans bettyde for han og om de ikke likte meg så kom jeg nok til å dø.
''Slapp av, de kommer til å elske deg'' hvisket Justin forsiktig inn i øre mitt før han kysset meg på kinnet og åpnet døren som ledet inn til Ihop hvor familien skulle møte oss.
''Juuuuuustin!!'' var det første jeg hørte når vi gikk inn og i neste sekund var Jazzy forran oss. Han slapp armen min og løftet henne opp og kysset henne på kinnet og ga henne en stor klemm.
''Jeg har savnet deg prinsesse'' hørte jeg han hviske til henne og jeg kunne ikke gjøre annent enn å smile over hvor søt han var rundt henne.
''Hvem er hun??'' hvisket Jazzy til Justin mens hun pekte på meg. Jeg smilte til henne og Justin slapp henne ned på bakken.
''Dette Jazzy, er Molly... Husker du hun pene jenta jeg fortalte deg om?'' spurte han og la armen sin på ryggen min og smilte til henne.
''Vil hun leke med deg?'' spurte hun pluttselig og så lei seg ut.
''Selfølgeli vil jeg leke med deg! Hva vil du gjøre?'' spurte jeg og bøyde meg ned slik at vi var like høye. Hun tengte seg litt om før hun smilte stor til meg.
''Vil du leke hest med meg?'' spurte hun og ga meg et valpe blikk jeg hadde fått så mange ganger fra Justin jeg hadde mistet tellingen.
''Selfølgeli, hopp på!'' smilte jeg og snudde meg slik at hun kunne hoppe på ryggen min.
Når hun hoppet på ryggen min begynte genseren min å gli ned så jeg forsiktig uten å miste henne dro jeg den på plass igjen.


 Jeg begynte å gå rundt med henne mens hun fortalte meg masse historier om ganger hun og Justin hadde lekt hest og jeg måtte le over hvor søt hun og Justin virket.
''Neimen, har du fått deg en ny hest Jazzy`?'' hørte jeg en ukjent stemme spørre og øynene mine møtte en mann i 30 åra med masse tatoveringer oppover armene og varme øyner.
'''JA! Hun er myyyyye bedre en Justin, for han må allti stoppe for å dra opp buksene sine'' sa hun i en furte stemme og jeg klarte ikke å holde inne latteren min. Pluttselig følte jeg noen slå meg på rompa og jeg så Justin gi meg et blikk.
''Ikke le over at buksene mine faller ned!'' sa han før han smilte og gikk bort til hvem jeg anntok til å være faren og ga han en klem.
''Pappa! Jeg har savnet deg!'' yupp, det var faren. Justin bøyde seg over boden og dro opp en blond håret gutt som smilte stort når Justin bærte han.
''Jaxooooooo! Du er så stooooor, slutt å vokse!'' sa Justin og lagde en furte leppe før han satt Jaxon på skuldrene sine og smilte til meg og blundet.
''Pappa, dette er Molly. Molly dette er faren min'' introduserte Justin og jeg gikk bort til Jeremy og rakte fram armen min mens den andre var sikkret under Jazzy slik at hun ikke falt.
''Hyggeli å endelig få hilse på deg'' smilte jeg til han og han tok armen min i sin egen.
''Gleden er på min side! Justin har ikke klart og holde kjeft om deg i det siste'' jeg begynte å rødme av den siste delen og smilte til Justin som ga faren sin et døds blikk.
''Men dere to. Hva sier dere til å få i oss noe mat før vi fortsetter dagen?'' spurte han og så på meg og Justin. Vi nikket ivrige begge to og satt ned Jazzy og Jaxon før vi satte oss ned ved boret for å kjøpe mat.
Vi lo gjennom hele maten og snakket om masse forskjellig. Det meste var om ting Justin hadde gjort med Jazzy og Jaxon, eller om turnen til Justin som begynte å sagte nerme seg. Jeg var egentlig veldig nervøs for at han skulle dra på turne fordi da fikk jeg ikke se ham så ofte men det var fremdeles 4 månter igjen så vi hadde nok tid i lag.
Men hva kom til å skje når han dro? Kom han til å slå opp eller kom vi til å ha et long distanse forhold?


 
Hva tror dere kommer til å skje når turnen begynner?
Hva synes dere om denne delen?

Never say Never and Always Believe ~Vanessa 


  


Meeeer!! OMG, elsker historien din!!! <3
04.08.2012, 20:33
fml
Meer
04.08.2012, 21:16
URL: http://patyslife.blogg.no
- Just Justin Drew Bieber
Meer, elsker virkelig historien din mer for hver del som går! Men kan du snart ha maraton, og kan du skrive slik at enten jobben blir større del av historien, eller hun sier hun ikke klarer å jobbe der noe mer og forteller Justin alt.

Digger historien, håper du har maraton snart!! <3
04.08.2012, 23:39
URL: http://justjustindrewbieber.blogg.no
Miriam
Meer! <333
04.08.2012, 23:50
Jbmystory
meeer
05.08.2012, 03:41
URL: http://www.jbmystory.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits