Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smile to the camera - Del 16

Justin som begynte å sagte nerme seg. Jeg var egentlig veldig nervøs for at han skulle dra på turne fordi da fikk jeg ikke se ham så ofte men det var fremdeles 4 månter igjen så vi hadde nok tid i lag.
Men hva kom til å skje når han dro? Kom han til å slå opp eller kom vi til å ha et long distanse forhold?


He had this power over me that made it hard for me to say no
Didn't mean that i didn't like it thoug. 

''Familien din er så korslig'' sukket jeg mens vi satt i bilen på vei hjem til Justin. Jeg bodde praktisk talt hos Justin siden vi ble sammen, det var ganger jeg var hjemme hvis han skulle jobbe eller reise eller noe, men ellers var jeg alltid hjemme hos han.
Man skulle egentlig ha trodd vi hadde vært sammen lenger enn 1 månte fordi vi var så nær og oppføre oss som et gift ektepar, men det er vel det som skjer når du føler du har kjent noen i evigheter.
''De er fantastiske... Og de liker deg veldig godt'' sa han og ga meg et smil før han låste hendene våres i lag. Jeg måtte bare smile av det, han var så søt noen ganger det var vanskelig å tro han var ekte.
''Vell jeg liker dem veldig godt så jeg tror det passer bra'' sa jeg og lo litt. Han lo med meg og kjørte inn innkjørsellen til huset sitt.
''Når skal jeg få møte familien din egentlig... Jeg føler at jeg ikke har møtt noen som står deg nært'' sa Justin og sukket litt. Han hadde mast veldig om å møte mamma og pappa, men det var så vanskelig for meg å la ham. Det kom bare til å gjøre alt så mye verre når jeg gjorde det slutt. Hvis pappa og mamma likte han kom de til å gjøre alt i sin makt for å få oss til å gifte oss eller noe... Det gjor de alltid med de andre guttene jeg hadde vært sammen med.
''Justin'' sukket jeg og ristet litt på hode før jeg gikk ut av bilden og lukket igjen døren.
''Molly'' etterlignet han tonen min og ga meg valpe blikekt.
''pliiiiiiiiiiiiissssss!!!! Jeg vil bare hilse på dem'' suttret han og la armen rundt korsryggen min og dro meg inntil seg.
''Plis?'' hvisket han igjen og små kysset meg på punktet mitt rett under øret. Jeg lukket igjen øynene og nøyt de myke leppene hans på huden min, men kom meg fort ut av transen når jeg skjønnte at hvis dette fortsatte kom han til å få viljen sin.
''Justin, nei'' jeg dro han litt unna meg og gikk mot inngangs døra hans.
''Molly plis! De er familien din! Vi kan fly ut i morra, være der en dag også fly rett tilbake igjen?'' tilba han og jeg lukket igjen øynene mine.
''Hvis jeg sier ja, kommer du til å gi deg med all masingen?'' spurte jeg og så på han. Han niket ivrig med hode og ventet spent på hva jeg kom til å si.
''La meg ringe dem og sjekke'' sukket jeg og låste opp døren og gikk inn. Ja, jeg hadde nøkkelen til huset hans, han ga den til meg for noen dager siden på 1 måneds jubileumet vårt.
''YES!!'' ropte han og begynte å springe rundt omkring i huset. Jeg ristet på hode og tok from mobilen min og tastet inn det kjente nummeret. Jeg skulle ringe mamma, men ikke nå. Først skulle jeg ringe Presilla og spør hva hun mente var lurt.
Telefonen ringte en stund før den kjente stemmen hennes kom på andre siden.
''Hallo, Molly! Hvordan er det med min favoritt undercover agent?'' lo hun og jeg kunne bare se for meg det onde smilet hennes.
''Alt er bra... men jeg må snakke med deg om noe'' sa jeg nervøst og hun sukket.
''Hva er galt nå?'' spurte hun i en litt irrtert stemme. Hun likte egentlig ikke at jeg spurte om for mye, hun mente det var unødvendig bruk av tiden hennes.
''Justin vil møte foreldrene mine men jeg vet ikke om det er så lurt'' sa jeg og ventet nervøst på svaret hennes.
''Selfølgeli så burde han det! Jo dypere han kommer inn i forholdet for bedre blir det! Hvordan var det foresten å møte resten av Beverenne?'' spurte hun og jeg himmlet med øynene. Denne damen eide ikke respekt mot folk.
''Det var veldig bra, de er veldig hyggelige mennesker og i følge Justin så likte de meg veldig'' sa jeg og gikk inn på kjøkkennet og fant fram en brus flaske og fylte et glass til meg og Justin før jeg la den tilbake i kjøleskapet.
''Det er bra... Veldig bra, og han drar på turne om 4 månter sa du?'' spurte hun og jeg kunne høre hun skrev ned noe.
''Ja'' sukket jeg og tok en sup av brusen min.
''Greit... prøv å få han til å spør om du vil være med... Da må dere se hverandre hver dag, som om dere ikke gjør det fra før men nå blir det alvor'' sa hun i en streng stemme og jeg nikket. Men så skjønnte jeg at hun ikke kunne se meg og mumlet ett lite Ja.
''Super, prøv å få arrangert et møte med familien din så snart som mulig også snakkes vi'' hun la på før jeg fikk sagt noe mer og jeg bare ristet på hode.
''Hva sa de?'' spurte pluttselig Justin fra døren og så på meg spent.
''Å jeg har ikke fått snakket med dem enda, noe fra jobb ringte så måtte bare ordne det først'' sa jeg og smilte til Justin. Han nikket og tok det andre glasset med brus.
''Vell, ring dem nå da'' sa han spent og så på mobilen min også opp på meg. Jeg ristet på hode over hvor masete han var, men jeg tok mobilen og tastet inn nummerett til mamma.
''Hallo? Molly vennen? Er det deg? Hvordan er det i LA, koser du deg?'' var det førte jeg hørte når hun tok telefonen. Jeg satt den på høytaler slik at Justin også kunne høre hva hun sa.
''Ja mamma, det er meg. jeg har det fint men jeg lurte på noe?'' jeg sukket litt når mamma begynte å rope etter pappa og måtte himmle litt med øynene når hørte stemmen til pappa.
''MOLLY! Vi savner deg jenta mi, når skal du ta deg en tur hjem?'' spurte han og Justin ga meg et lurt smil som han visste at de kom til å si ja.
''Fakktisk... jeg lurte på om jeg kanskje kunne komme hjem i morra?'' spurte jeg og de begynte å rope ut masse Ja'er og jeg sukket over hvor teite de var.
''Men det blir ikke bare meg da'' sa jeg og ventet på respenson dems.
''Åja? Hvem andre tengte du å ta med deg?'' spurte pappa og jeg kunne høre han begynnte å bli urolig om at jeg skulle ta med meg en gutt. De skulle bare visst. Foreldrene mine var ikke av typen til å følge med på sladder og kjendiser så at de ikke hadde hørt om meg og Justin forundret meg ikke noe særlig.
''Vell, jeg tengte jeg kunne ta med Justin... Typen min'' sa jeg nervøst og lukket igjen øynene mine og ventet på kjeften jeg kom til å få.
''Neimen så hyggeli! Jeg gleder meg til å møtte denne gutten. Er han noe hyggeli?'' spurte mamma i en lykkelig stemme og jeg sukket lettet ut.
''Han er veldig hyggeli, han er her akkurat nå faktisk'' sa jeg og så på Justin og hintet på at han skulle si hei.
''Hallo Ms. Jackson og Mr.Jackson'' sa Justin i en rolig stemme men jeg kunne høre at han var gira på å møte dem.
''Hallo Justin, bare kall meg Torrey'' svarte mamma og jeg kunne høre hun smilte på andre enden.
''Vell vi må pakka mamma, så vi snakkes i morgen, jeg sender melding når vi lander! Hade pappa!'' hør noen av dem fikk sagt noe mer la jeg på og sukket lettet ut.
''Det gikk bedre en forventet'' sa jeg og lo nervøst. Justin stelte seg forran meg og la armene sine rundt meg før han kysset meg mykt på leppene.
''Jeg gleder meg allerede til å møte dem, de virker som snille mennesker'' sa han og smilte søtt til meg.
''De er veldig hyggelie, men er også veldig glad i gjøre guttene jeg er sammen med veldig ukomfortable og meg veldig flau'' sa jeg og lente pannen min på brystet til Justin. Han begynte å stryke meg lett på ryggen og slik sto vi i en stund før han slapp meg og tok et skritt unna meg.
''Jeg ringer Scooter og ser om han kan fikse oss et privatfly også går du å pakker du hva du tror jeg trenger... men kan vi PLIS være der mer en noen timer?'' spurte han og begynte å gå baklengs mens han så på meg.
''Du sa du skulle slutte .... Vet du hva? Jeg gidder ikke å krangle. Vi kan være der ut helgen men det er det!'' sa jeg og pekte på han og ga han et stygt blikk. Han slengte meg et kyss og gikk ut av kjøkkenett for å ringe Scooter mens jeg bare sto der.
Vell dette burde bli interesant eller? Justin skulle møte familien min... Gud jeg var nervøs. Hva om de ikke likte han? Hvem tuller jeg med her, de kom til å elske han akkurat slik jeg gjør!Hva syntes dere om denne delen? Er det masse kommentarer så legger jeg ut en ny del i dag!
Btw, hvis dere vil vite hvordan Moren og Faren til Molly ser ut så kan dere gå inn hit -->  
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1339778896_karakterene_i_histori.html

Never say Never and Always Believe ~Vanessa


  

fml
Mer
06.08.2012, 19:35
URL: http://patyslife.blogg.no
lovestoryofbiebs
Meeeer
06.08.2012, 20:03
URL: http://lovestoryofbiebs.blogg.no
Jbmystory
meeer
06.08.2012, 23:36
URL: http://www.jbmystory.blogg.no

Mer:)
07.08.2012, 11:43

mer!<3

digger historien:)
07.08.2012, 18:43
kristin
mer :)
09.08.2012, 19:47Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits