Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smile to the camera - Del 19

''Molly, babe er det deg?'' jeg følte hele kroppen min frosse til og jeg kunne se øynene til Justin mørkne med forvirrelse.
Sagte snudde jeg meg rundt og møtte øynene til ingen andre an David. FAEN!
''David... Hei''


Ever head that awkward moment with an ex?
No? Well, consider yourself lucky!
Because it one hundred procent SUCKS!!!!!!!!!

 David sto der helt sjokert før han gikk bort og ga meg en klem. Jeg hadde ikke sett David siden jeg flyttet og forholdet vårt krasjet og brente i grøften.
''Hva gjør du her? Jeg trodde du bodde i LA?'' spurte han forvirret og stirret meg inn i øynene.
''Ehh, jeg er å besøker mamma og pappa med Justin... Kjæresten min'' de siste ordene kom ut som hvisking men han fikk det med seg, av måten av han stirret på meg sa nok.
''Hvem er denne... justin? Vent, er det DU som er sammen med Bevern?'' jeg himmlet med øynene og snudde meg mot Jusitn og ga han et beklagende blikk men han var litt for opptatt med å stirre truende på David.
''Hei, jeg er Justin eller Beveren som du nettopp refererte meg som.'' sa Justin med en spydig stemme og rakte fram armen sin for å hilse på David.
''Jeg er David, også kjent som denne sjønnhetens førte....'' han så ned på meg og øynene mine vokste to størrelser større. han sa ikke nettopp det, gjorde han vel? Justin stivnet til før David så opp på han igjen.
''Kjærlighet, første kjærlighet'' sa han og smilte til han og jeg følte Justin slappe av igjen.
''Men jeg var også hennes første gang, og andre, og tredje, og fjærde og f--'' jeg følte håndflaten min komme i kontakt med kinnet til David og la meg fortelle dere, det føltes hærlig. Jeg sto forran han, brystet mitt hevet seg fort opp og ned av sinne.
 
''la oss dra Justin'' sa jeg og snudde meg for å gå ut. Justin kom etter meg og vi gikk ut hand i hand mens jeg roet meg ned litt. Bare det å være nært Justin roet meg ned.
Etter en stund med bare gåing begynte Justin sagte å snakke.
''Så han gutten bak der.... Var det'' han klarte ikke å fulføre settningen og jeg klandrett ham ikke. Dette var like kleint som om jeg skulle møte en av hans ex'er!
''Ex'n min... Ja, det var det... beklager ham, han er litt, spesiel'' sa jeg og sukket. David var ikke helt god i hode, han hadde vært med i en gjeng før og var sikkelig party menneske. Jeg vet ikke hvordan han var nå, men det virket ikke som om noe spess hadde forandret seg. Han var fremdeles den samme douchen han var i starten når vi ble sammen.
''Hva i alle dagen gjord en så perfekt jente som DEG! men en fyr som HAN!'' spurte Justin helt sjokert og så på meg.
''Jeg vet ikke jeg.... Før i tiden hadde jeg en ting for bad boys, og han var veldig sjarmerende og jeg bare falt for ham...'' sa jeg og sukket. Jeg så meg rundt i nabolaget og følte en slags ro komme over meg. Jeg hadde blitt så vandt med det travle by livet at det var helt utrolig hærlig å komme hit hvor det var rolig.
''Bad Boys faktisk... Jeg kan være din bad boy'' hvisket han med sexy tone inn i øre mitt som fikk meg til å få frysninger nedover ryggen.
'' I could be a bad boy, anything you want'' sang/hvisket han inn i øre mitt like etterpå og jeg holdt på å få noya.
''Justin'' mumlet jeg ut når jeg følte de myke leppene hans kysse meg nedover nakken.
''Folk kan se oss'' mumlet jeg ut mens jeg trak annsiktet hans nærmere halsen min og flyttet på hode slik han hadde mer plass.
''La dem stirre, la dem få vite at du bare er min'' hvisket han og fortsatte og kysse meg. Han begynte å suge meg på halsen når mobilen min pluttselig begynte å vibrere.
''Hallo?'' sa jeg inn i telefonen og prøvde å dytte Justin vekk men han ville ikke flytte seg en cm og jeg kunne se smilet hans.
''Vennen, kan ikke dere komme hjem nå? Maten er ferdig om 5 minutter'' sa mamma og jeg kunne høre smilet hennes.
''Jaja, vi er på vei nå'' sa jeg og prøvde å holde inne stønningen min, men det var ekstremt vanskelig.
''Greit da snakkes vi'' sa hun og la på. Jeg la mobilen ned i lommen min og dyttet Justin vekk med all kraften min og endelig ga han slipp.
''Nå vet alle at du er min'' gliste han og så ned på halsen min hvor jeg kunne vedde på var et stort suge merke nå.
''Samma det, vi skal gå, mamma vil ha oss hjem'' sa jeg og begynte å gå men Justin holdt meg tilbake.
''Nei bilde først, så kan vi gå'' sa han og nikket til seg selv. Jeg ristet på hode men nikket og stelte meg vedsiden av han mens han gikk inn på instagram og tok et bilde av oss.

@JustinBieber: On our way home to @mollyJ for some dinner! I love you baby <3

Jeg likte bilde til Justin før jeg leste caption og jeg trodde jeg skulle få sjokk. Øynene mine fløy opp til Justin som sto der og smilte uskyldig til meg.
''Justin.... Mente du det du skrev?'' spurte jeg med en svak stemme og så på han med store øyner.
''Hver. Eneste. Ord'' hvisket han i en rolig tone slik at jeg fikk med meg hvert ord.
''Jeg elsker deg, Molly.... Og det skremmer meg at noen kunne ta hjertet mitt så fort fra meg slik som du gjorde. Men jeg kan ikke gjorde annent enn å innrøme det åpenbare. Og det er at jeg elsker deg'' hvisket han og jeg følte pluttselig alt ble helt svart.

 
Hva tror dere kommer til å skje?
Hva syntes dere om denne delen?

Never say Never and Always Believe ~Vanessa
 


  


Mer
29.08.2012, 06:17

Mmereee
29.08.2012, 11:35
Jbmystory
meeer!
29.08.2012, 13:56
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
Sofia
Mer!<3
29.08.2012, 14:18

Mere!! <3
30.08.2012, 15:40
yvonnebjorkamo
Mere<3
30.08.2012, 16:25
URL: http://onlymyheart.blogg.no
Siri.m
Jeg elsket denne delen! Mere! :D
30.08.2012, 20:43
Silje
MER !! <3
03.09.2012, 17:06Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits