Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smile to the camera - Del 20

''Jeg elsker deg, Molly.... Og det skremmer meg at noen kunne ta hjertet mitt så fort fra meg slik som du gjorde. Men jeg kan ikke gjorde annent enn å innrøme det åpenbare. Og det er at jeg elsker deg'' hvisket han og jeg følte pluttselig alt ble helt svart.


Ever been so in love that it's sick? That it seems like nothing else matters.
Just you and your loved one.
That is what i felt, and i never want to forget that feeling. Like, ever!

''Molly?! Molly kan du høre meg!'' sagte åpnet jeg øynene mine men lukket dem fort igjen når jeg så hvor sterkt lyset var.
''Ugh, hvor er jeg hen?'' spurte jeg og gne meg i pannen. Hele hode mitt verket og jeg husket nesten ikke noe.
''Åhh herre du snakket! Klarer du å røyse deg, hva er det det siste du husker? hva er navne mitt!'' stresset Justin og så på meg med store øyner. Jeg satt meg forsiktig opp før jeg røyste meg, men jeg tok fort tak i Justin for å holde balansen.
''Forsiktig...''sa han og holdt meg forsiktig i sidene som om jeg var en knuslig gjenstand som kunne knuse hvert øyeblikk.
''Det går bra Justin, jeg røyste meg bare litt fort... Hvor lenge var jeg borte?'' jeg så meg rundt å la merke vi var ikke langt unna hjemme nå.
''Det har kun gått 5 minutter'' sa han og observerte meg etter skader. Når han tydeligvis ikke fant noen slappet han av litt og jeg kunne allerede føle litt av spenningen forsvinne.
''Greit, kan vi bare begynne å dra hjem?'' spurte jeg slitent å begynte å gå rettningen mot huset til mamma og pappa med Justin på slepet.
Vi gikk i stillhet helt til vi kom hjem hvor mamma og Pappa ventet på oss.
''Der er dere! Dere skulle ha vært her for en stund siden'' sa mamma bekymrett og så på oss begge.
''Beklager Fru. Jackson.. men Molly besvimte på vei hit så vi ble litt lengre'' sa Justin og så sikkelig skyldig som om alt var hans feil. Hvorfor besvimte jeg egentlig?
''HVA! Hvorfor det! Hva skjedde!'' spurte mamma og kom med raske skitt mot oss og så på meg å sudde meg rundt for å se om alt var bra.
''Jeg vet egentlig ikke... Det siste jeg husket var at Justin la ut et bilde av oss også....'' øynene mine poppet ut og jeg så opp på Justin.
''Også?'' spurte mamma utolmodig men jeg var helt stille å bare så på Justin som var redd for å se meg inn i øynene. Jeg tok et par skritt mot han og løftet ansiktet hans slik at han så på meg.
''Jeg elsker deg også'' hvisket jeg og lente meg inn for å kysse ham. I starten virket Justin sjokert over at jeg gjorde det jeg gjorde, men ikke lenge etter kysset han meg tilbake og der sto vi. Midt i stuen. Forran foreldrene mine. Og kysset. Etter jeg hadde sagt jeg elsker Justin tilbake. Hva var feil med dette bilde? ALT!
''hehemm..'' Vi trakk fra hverandre og snudde oss mot Mamma og Pappa som sto og smilte lurt til oss. Pappa fniste litt før han gikk tilbake til sofan for å se på gudene visste hva, mens mamma bare smilte lurt og gikk inn på kjøkkenet for å hente maten.
''Det var sååå kleint'' hvisket jeg forsiktig til Justin og han bare lo før han snudde meg rundt slik at jeg sto mot ham.
''Hvem bryr seg'' hvisket han mot leppene mine før han kysset meg dypt igjen.
''Du sa du elsker meg, det er alt jeg bryr meg om'' hvisket han inn i kysset meg videre. Vi sto der og kysset i hva som virket som evigheter før vi trakk oss fra hverandre før jeg gikk inn for å hjelpe mamma og Justin skulle se på en eller annen kamp med pappa.
''Dere er fryktlig søte i lag'' var det første som kom ut av munnen til mamma når jeg gikk inn på kjøkkenet. Jeg stoppet helt opp og ga henne et rart blikk.
''Jeg skulle gå ut for å dekke på men dere sto litt i veien'' sa hun og så seg over skulderen og smilte til meg. Kinnene mine fikk en rødfarge i seg og hun begynte bare å le.
''Jeg tok et bilde av dere, du bare må se det'' hun la fra seg kniven hun brukte for å kutte salaten og tok fram mobilen sin før hun viste meg et bilde av meg og Justin.
 

Jeg smilte litt av bilde og ga mamma tilbake mobilen.
''Jeg er glad på dine vegner Molly, jeg er det virkelig'' sa mamma og så på meg. Jeg himmlet med øynene og ventet.
''Hvor er den... Jeg veeeet det er en men inni der'' sukket og jeg ventet på dømmen til mamma.
''Men vær forsiktig. Ikke at jeg tror han kommer til å skade deg, jeg er mer redd for hvem som kommer til å skade han'' sa hun og hintet til David. Tanken på at David ville komme etter Justin skremte meg litt. David var ikke en person man ville kødde med, han vet hvordan ha skal ta knekken på deg uten å røre deg.
''Jeg har egentlig ikke tengt på det... Vi møtte han på Yogurtdream i sta'' sa jeg og begynte å kutte ferdig salaten.
''Virkelig! Gikk alt bra? Sa han noe, gjorde han noe?'' mamma begynte å hyperventilere og jeg sukket.
''Slapp av, alt er bra... han bare flørtet litt også kom Justin og prøvde å yppe seg men det var ikke noe alvorlig.'' sa jeg og la salaten i salatbollen.
''Molly.... David er ikke den samme som før. Han har virkelig skapt problemer for seg selv, lov meg å være forsiktig'' jeg trakk sammen øyenbrynene mine men nikket med hode. Hva mente hun med det? jeg visste David var problemer, men hva mente hun med virkelig problemer? Mamma nikket og smilte før hun tok maten med seg ut i studen og ropte på pappa og Justin at det var middag. Jeg gikk og satt meg ned vedisden av Justin. Under middagen snakket vi og koste oss, men innerst inne satt jeg og tengte på det mamma sa. Hva var det David hadde gjort nå.


 
Hei alle sammen... beklager så lite deler og sånn. Hadde tengt å skrive i helgen men jeg dro på sånn Kirke kor leir så da gikk ikke det, også hadde jeg tengt å skrive i går men så... SÅ fikk jeg vite at den veien jeg hadde gått halveis kl 20 i går , at ca 30 meter unna der jeg stoppet og snudde, er der de fant Sigrid og ja.... jeg fikk litt noya i både i går å i dag så dette var det jeg fikk tid til å skrive.

Hva tror dere David driver med?
Hva tror dere skjer videre?

Never say Never and ALWAYS BELIEVE! ~Vanessa 


  


Mereee
04.09.2012, 21:58
Sofia
Oii, mer!<3
05.09.2012, 00:16
yvonnebjorkamo
Mere<3
05.09.2012, 15:15
URL: http://onlymyheart.blogg.no
Siri.m
Klarer nesten ikke å vente, gleder meg på mere! <3
06.09.2012, 20:49Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits