Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smile to the camera - Del 21

Mamma nikket og smilte før hun tok maten med seg ut i studen og ropte på pappa og Justin at det var middag. Jeg gikk og satt meg ned vedisden av Justin. Under middagen snakket vi og koste oss, men innerst inne satt jeg og tengte på det mamma sa. Hva var det David hadde gjort nå.


Jeg hadde endelig overtalt mamma og pappa til å la meg og Justin dele rom! De hadde vært skeptiske med å ha oss i samme seng, men jeg forsikrett dem at vi ikke hadde gjort noe og at vi ikke kom til å gjøre noe med dem der.
Justin var inne på badet som var koblet med soverommet mens jeg lå i senga og gikk gjennom facebook. De fleste folka jeg kjente hadde sendt meg melding om hva jeg og Justin drev meg og masse smiskin slik at de kunne møte Justin. Det var ekstremt tragisk å lese alt sammen men hva kunne de gjøre. Noen de kjennte var sammen med pop sensasjon Justin Bieber! Selfølgelig kom de til å utnytte det. På twitter hadde vært non stop odateringer om meg og Justin. Og for å være helt ærlig en liten del av meg begynte å bli ekstremt lei. Kunne folk ikke bare la oss være litt, men igjen, de hadde nettopp sett Justin skrive at han elsker meg på et bilde. Det sa seg selv at de kom til å ta helt av.
''Går det bra eller babe?'' hørte jeg pluttselig Justin hviske inn i øre mitt. Jeg skvatt litt og så meg over skulderen.
''Åhh hei, du skremte meg'' sa jeg og slapp ut en nervøs latter.
''Beklgaer.. Men går det bra eller?'' han la seg ned vedsiden av meg og begynte å forsiktig å stryke meg på ryggen.
''Jaja, bare sjekker Twitter og facebook'' sa jeg og lukket igjen øynene mine.
''oja... Er det lille eller?'' spurte han med en bekymret stemme og kysset meg på nakken før han startet å masere meg. Jeg slapp ut et lite stønn og Justin begynte å masere meg hardere.
''Det er bare irriterendes... Folk klarer bare ikke å la oss være i fred'' mumlet jeg ut mens fingrene til Justin jobbet med å løse knutene på ryggen min.
''Du blir vandt med det... Bare slapp av, jeg og du er her og koser oss, la oss ikke bry oss om dem'' han hvisket søte ting inn i øre mitt helt til jeg falt inn i en dyp søvn.


Jeg våknet ikke lenge etter på av en svak dunking i bakrunnen. Jeg åpnet øynene mine og kom annsikt til annsikt med en sovende Justin. Jeg fikk et lite smil om munnen min og gravde annsikte mitt lengre inn i brystet hans før jeg hørte dunkingen igjen. Jeg snudde meg rundt å så ut vinduet. Jeg stirret lenge helt til noe pluttselig beveget seg. Jeg satt meg opp fort men forsiktig slik at Justin ikke våknet. Jeg gikk sagte bort til vinduet og åpnet det. og der sto ingen andre enn David.
''Hva faen er det du gjør her!'' hveste jeg ut vinduet og han bare smilte til meg.
''Jeg kom for å se deg baby'' sa han tilbake og blunket til meg. Jeg ristet på hode før jeg snudde meg for å sørge for at Justin fremdeles sov.
''Hva? Ligger Baby Beaver der inne med deg?'' spurte han med en morsom tone, men jeg hadde kjent David lenge nok til å vite at det var nok så mye hat i det spørsmålet. David hadde alltid vært den sjalue typen. og det at jeg var en av de første jentene. EVER. til å gjøre det slutt med han. så hadde han begynt å tro at han fremdeles eide meg siden han ikke var ferdig med meg. 
''Ja, har du noe problemer med det eller?'' spurte jeg frekt tilbake. Smilet forsvant fra annsiktet hans og øynene hans smalnet litt.
''Han kommer aldri til å være meg, det håper jeg du vet'' sa han og krysset armene. Jeg stirret på han før jeg begynte å riste av latter.
''Nei det vet jeg... Han har sikkert større pikk en det du har og kommer til å behandle meg MYE bedre enn det du gjord'' sa jeg og smilte frekkt til han.
''ÅÅhh så morsom du er''
 

''Takk, jeg liker å tro jeg har en god sans for humor'' sa jeg og flippet litt med håret.

Justin's POV

Jeg lå i senga når jeg hørte noen snakke.
''Han kommer aldri til å være noe meg'' hørte jeg noen svakt si. Jeg trakk sammen øyenbrynene mine og prøvde å plasere stemmen. Jeg åpnet sagte øynene mine å så meg rundt og det eneste jeg så var Molly stå ved det åpne vinduet og snakke med noen.
 ''Nei det vet jeg... Han har sikkert større pikk en det du har og kommer til å behandle meg MYE bedre enn det du gjord'' hørte jeg Molly svare tilbake. jeg fikk et lite smil om munnen av påstanden hennes og følte egoet mitt vokse litt.
''Åhh, så morsom du er'' hørte jeg den ukjente stemmen si og jeg begynte å bli nyskjerrig på hvem det var hun snakket med.
''Takk, jeg liker å tro jeg har en god sans for humor'' svarte Molly og flippet litt på håret før alt ble stille igjen. Jeg røyste meg forsiktig opp av sengen og gikk bort til Molly og la armene mine rundt midjen hennes og lente hode mitt på skulderen hennes.
''Hvem snakker du med babe'' spurte jeg og kysset henne på halsen. Det var egentlig helt jævlig å stå her siden jeg bare sov i boxeren, men jeg bare latet som ingenting.
''Justin, hva gjør du oppe?'' spurte Molly i stemme fylt av pannikk.
''Jeg hørte noe stemmer'' sa jeg og rettet meg i ryggen og øynene mine møtte den mørke figuren som sto ute og lente seg mot treet.
''Hva faen gjør han her?'' spurte jeg og ga David et styg blikk mens han bare smilte lurt til meg.
''Jeg skulle akkurat til å gå... Hade babe, Beaver'' han ga oss en salut før han gikk videre bort til en av bilene som var pakkert like ved. For. En. Douch!
Hvordan kunne noen så fantastisk som Molly vært sammen med en så forferdelig person?


 
Hva syntes dere om denne delen?
Likte dere den?

Never say Never and always Believe ~Vanessa


  


Mereee
10.09.2012, 19:10

mer
10.09.2012, 19:14
lovestoryofbiebs
Meeer
10.09.2012, 19:17
URL: http://lovestoryofbiebs.blogg.no
Sofia
Mer!<3
10.09.2012, 19:26
Jbmystory
meer
10.09.2012, 19:27
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
yvonnebjorkamo
Mere<3
10.09.2012, 19:44
URL: http://ymjb.blogg.no
siri.m
Elsker historien! Mere <3
10.09.2012, 21:00Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits