Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smilie to the camera - Del 22

''Jeg skulle akkurat til å gå... Hade babe!.... Beaver'' han ga oss en salutt før han gikk videre bort til en av bilene som var parkert like ved. For. En. Douch!
Hvordan kunne noen så fantastisk som Molly vært sammen med en så forferdelig person?


 Molly?s POV

Jeg lukket igjen vinduet og sukket litt. David fremdeles den samme gamle David? Like frekk som før, men jeg kunne godt se at noe hadde forandret seg, jeg vet ikke helt hva men et eller annet med måten har ser på meg på gir meg en dårlig følelse i magen, og jeg liker den ikke.
''Hvordan kan du ha likt en gutt som det der?!'' hvisket Justin frustrert og la hodet sitt på nakken min og armene rundt meg.
''Det var lenge siden Justin? Jeg var ung og naiv og den bad boy greien fikk meg bare helt mo i knærne'' sa jeg og sukket litt.
Jeg la armene mine over Justin's og lente hodet mitt mot ham og bare slappet av. Vi sto slik i en liten stund før jeg følt at jeg virkelig måtte sove snart.
''kan vi legge oss igjen?'' hvisket jeg og la meg mer til rette mot Justin.
Justin røyste seg rak i ryggen, ga meg et kjapt kyss på kinnet før han løftet meg opp i armene sine og berte meg bort til senga og la meg end.
''Sov godt, jeg elsker deg'' hvisket han stille og jeg bare nikket før alt ble svart og jeg sovnet.

Neste dag

Jeg våknet neste dag av sollyset traff meg rett i øynene. Jeg satt meg forsiktig opp og så meg rundt i rommet. Koffertene til meg og Justin var inne i det ene hjørnet, Justin sin var åpen og klærne hans lå strødd ut av den, mens mine sto uåpnet vedsiden av. Jeg sukket litt og så vedsiden av meg hvor Justin skulle ha lugget.
Jeg løftet det ene øyenbrynet mitt og så meg rundt igjen. Baderoms døren var åpen så jeg kunne se at han ikke var der og det var ikke noe tegn til han inne på rommet. Jeg røyste meg opp og gikk bort til kofferten min og skiftet ut av t-shorten til Justin og inn i noe litt mer daglig før jeg gikk ned trappen inn på kjøkkenet.


Jeg stoppet  rett ved inngangen til kjøkkenett når jeg hørte den alt for kjente latteren til Justin og Mamma.
''Jeg er virkelig glad dere fant hverandre.... Dere gjør hverandre glad, det er lett å se'' sa mamma og sukket litt. Jeg fikk et lite smil om munnen og skulle akkurat til å gå inn når telefonen min ringte. Jeg tok kjappe steg vekk fra døren og tok opp telefonen. 'Alexander'  sto det lysende opp på skjermen. Jeg sukket litt men tok den.
''Hallo?'' spurte jeg litt irritert.
''Vell Hallo til deg også miss -Jegglømteåsendeinnoppdatering!'' sa han i en smugg stemme og jeg bare himmlet meg øynene.
''Beklager men jeg var litt opptatt i går... Jeg hadde tengt å sette meg ned å skrive den i dag'' løgn.
''Mhmm, vell Precilla begynner å miste tolmodighet... Noen andre magasiner har fått farten av dere og vi kan IKKE la noen andre få sakene våres'' svarte han frustrert. Jeg sukket litt og ristet på hode.
''Beklager Alexander... Er det noe jeg kan gjøre får dere nå siden dere mest sannsynlig ikke får oppdateringen før i kveld?'' spurte jeg og maserte tinnigen min. Jeg begynte å få hodepine av al dette her.
Det ble stille på den andre linjen og jeg kunne høre små snakking, Han var helt sikkert vedsiden av Precilla... Som alltid.
''Okay, vi skal la dette ligge hvis du går ut i kveld meg Justin... gjør noe -søtt og klissete shit-'' jeg kunne bare se for meg Alexander grøsse. Alexander var ikke som andre folk, han hatet alt som hadde med clishe kjæreste greier, og han kunne virkelig ikke forstå folks trengsel for alt klisset.
''Er det alt?'' spurte jeg og snudde meg mot kjøkkendøren hvor Justin sto og smilte til meg og hintet at han ville at jeg skulle legge på og komme til han. Jeg bare himmlet meg øynene og smilte.
''VI vil ha oppdateringer overalt, twitter, instagram hva som helst som er for folk å lese vi vil ha en oppdatering'' sa Alexander i en bestemt stemme og jeg nikket.
''Ja okay, fra kun kvelden eller hele dagen?'' spurte jeg og rettet meg litt opp i ryggen og begynte å gå litt fram og tilbake i gangen.
''Det er opp til deg, men på kvelden MÅ vi ha en del... Minst 5-6'' sa han og jeg kunne høre han begynte å bli litt lei.
''Greit, da har vi en avtale, greit... Hade'' jeg la på telefonen og sukket litt.
''ALt okay eller?'' spurte Justin og jeg snudde meg mot ham.
''hææ? oja, ja, alt er bra det var bare jobb'' Jeg smilte og gikk bort til ham. Han lente seg ned og ga meg et kjapt kyss på leppene før han ga meg en god klem.
''Vell jeg liker ikke at du snakker med jobben nå... Dette er familie tid, meg og deg! jeg vil ikke at jobb skal komme i mellom oss nå'' hvisket han og ga meg et kyss på kinnet. men du skulle bare visst Justin, du skulle bare ha visst!
''Hva sier du til å gå ut i kveld? Dra ut et sted, danse litt? Se en film, bare et eller annet'' spurte jeg og så opp på ham. Han tengte litt på det før han fikk et smil om munnen.
''Det høres bra ut! Lenge siden jeg har vært på kino, vi kan se om det går noen bra filmer i kveld'' sa han og kysset på pannen og dro meg inn på kjøkkenet hvor Mamma satt ved kjøkkenbenken og leste avisen.
''God Morgen lille venn, hvordan går det'' spurte hun og smilte til meg.
''Det går bra, jeg snakket bare med noen folk fra jobb og nå planlegger jeg en kveld ute med Justin'' smilte jeg og gikk bort til kaffe kannen for å fylle meg en kopp kaffe.
''Vell, vi hadde tengt oss ut å spise middag med dere to kveld, men hvis du ikke orker så'' sa mamma og så litt lei seg ut.
''Nei nei, vi kan sikkert dra på kino etter'' sa Justin og smilte til henne. Mamma ga ham et stort smil og jeg bare ristet på hode. Justin og mamma hadde virkelig kommet godt overens, de så bort på meg med valpe blikkene sine og jeg bare sukket.
''Greit greit! Vi kan dra etter middagen'' mamma og Justin ga hverandre en high five og jeg bare smilte. Justin begynte virkelig å marke seg inn i hjertet mitt på ordentlig. Jeg begynte ærlig å falle for ham. Jeg begynte ærlig å elske ham.


 
Jeg må si jeg er litt overasket at det kun  er 1!! Person som har lagt merke til den lille slutten på slutten av videoen! Hahaha!
Slapp av folkens, alt kommer til å gå bra, alt med sin tid ;)

Never say Never and ALWAYS BELIEVE   

Jbmystory
meeer
23.09.2012, 16:42
URL: http://www.jbmystory.blogg.no

meeer:)
23.09.2012, 17:02
Sofia
Mer!<3
23.09.2012, 17:56

Mer
23.09.2012, 18:52
Meriann
meer, elsker det. du er utroli flink.
24.09.2012, 15:10Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits