Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smilie to the camera - Del 23

Da er jeg syk folks! Så da har jeg ikke noe bedre å gjøre enn å skrive til dere!

 


 

''Greit greit! Vi kan dra etter middagen'' mamma og Justin ga hverandre en high five og jeg bare smilte. Justin begynte virkelig å marke seg inn i hjertet mitt på ordentlig. Jeg begynte ærlig å falle for ham. Jeg begynte ærlig å elske ham.

 


 

There is nothing more intididating then a girls dad.
But he acted as if they were old friends from way back. 

 ''MAMMA!'' ropte jeg ut døren til soverommet mitt. Jeg sto i undertøyet mitt og et håndkle rundt hode mitt for å tørke det.
Pappa var ute med Justin og skulle vise ham noe om bilen sin, ikke at jeg brydde meg noe særlig, så jeg tok sjansen til å gjøre meg klar til i kveld, siden vi skulle dra om bare 1 time.
''Hva er det vennen'' spurte mamma mens hun kom opp trappen og smilte til deg.
''Hva synes du jeg burde ha på meg?'' spurte jeg og gikk inn på rommet mitt igjen hvor alle klærne mine lå strødd utover hele plassen.
''Jeg vet ikke jeg... Jeg hadde tengt meg en kjole eller noe, men hvis dere skal ut på kino etter så blir det kanskje litt mye?'' spurte hun og så på noen av klærne.
''Ja... Men burde jeg pynte meg, eller skal jeg gå veldig uformelt?''  spurte jeg nervøst og tok av håndklet rundt hode.
''Kle deg i alle fall litt formelt, vi skal ut til Antonios'' sa hun og gikk ut av rommet mitt. Jeg sukket litt og så meg rundt. Hvis vi skulle til Antonios så måtte jeg pynte meg, det var bare slik det var. Men igjen, jeg kunne ikke pynte meg så mye at det blir helt jævlig å sitte gjennom kinoen. What to do...
 

Jeg fjærnet alle klærne jeg mente jeg ikke kunne bruke, så fjæret jeg de tingene jeg synes ble for vanlig og for pyntete også tilslutt så fjærnet jeg anntrekkene som ble for ukomfortable å ha på i en lang tid og da ble det kun dette igjen.


 ''Ser ikke du bra ut'' hørte jeg noen si til meg mens jeg holdt på å sette inn i øyreringene mine. Jeg snudd meg mot døren og der sto Justin dekt av oljeflekker og smilte til meg. Jeg sendte ham et smil tilbake før jeg snudde meg mot spilet igjen og dro det krøllet og puffet håret mitt fram på hver sin side av skulderen min.
''Jeg antar at du har hatt det gøy med pappa?'' spurte jeg og så på Justin gjennom spilet mens han tok av seg t-shorten og øynene mine ble låst fast på de deilige musklene hans.
''Tuller du?! Faren din er så kul! Vi var ute å fikset på en av hans gammle biler og jeg har aldri lært så mye før, det var helt rått!'' jeg klarte ikke å la være å smile over hvor glad han virket. jeg snudde meg mot han og lente meg mot sminke pulten min.
''Jeg er glad du liker han... Pappa lar egentlig ingen ta på bilene hans'' sa jeg og himmlet med øynene. Justin stoppet pluttselig opp og snudde seg mot meg.
''Biler?! HAR HAN FLERE!'' ropte han og før jeg fikk sagt noe mer var Justin ute døren og ned trappene på jagt etter pappa. Jeg brøt ut i latter og ristet på hode før jeg fulgte etter han ned trappene. Jeg kunne høre latteren til Pappa mens Justin kjeftet på han for å ikke får lov å se på de andre bilene hans. Jeg gikk inn på kjøkkenet hvor en sjorte løs Justin sto og ga pappa et blikk som sa han var sikkelig skuffet og Mamma og Pappa som holdt på å le seg ihjel.
''Vell, jeg kan se at Molly er ferdig, så hva om jeg gjørt det opp for deg og lar deg se på dem i morgen når du har lyst'' sa han og blunket til meg. Justin fikk et stort smil om munnen og ga pappa en stor klem før han sprang ut døren og opp trappene til rommet for å gjøre seg klart.
Det ble stille mellom oss mens vi prøvde og annalysere det faktum at Justin ga pappa en klem. normalt var alle guttene jeg hadde latt møte pappa så redd for ham at de så vidt turte å se på ham, men her kom Justin og bare oppfører seg som om de hadde vært bestevenner i mange år.
''Han er virkleig noe for seg selv'' hvisket mamma og så ut døren for hun ristet på hode.
''Du har rett der'' sa jeg tilbake og ristet på hode mitt selv og satte meg ned på kjøkkenbenken og ventet på at Justin skulle bli ferdig. 


Hva syntes dere om denne delen her?
Likte dere forholdet til Justin og Faren til Molly?

Never say Never and ALWAYS Believe -  Vanessa 


  


mer
28.09.2012, 15:14
Sofia
Mer!<3
28.09.2012, 15:22

meeeeeeeeeeeer
28.09.2012, 20:26
Meriann
ååh, du er så flink!!! utruulii <3

selv om du opptaderer uofte så må eg bare følle me siden du skriver sååå syyyykt braa!
28.09.2012, 23:21

Jeg elsker forholdet mellom faren og Justin! :) å jeg lurer på hvordan og når han spør "marry me?". Jeg gleder meg såå mye! <3
30.09.2012, 22:10Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits