Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smilie to the camera - Del 26

Jeg og Justin hadde vært sammen i i snart 2 månter og vi hadde fortsatt ikke hatt sex, det var mange ganger hvor det nesten hadde skjedd men vi stoppet oss selv før det gikk litt for langt. 
''Natta'' hvisket Justin til meg og jeg bare nikket før jeg sovnet i armene hans.


3 månter senere

Time is running out.
I keep say it.
But i really don't care. 

 Disse tre måntene hadde vært hektiske. Etter vi hadde kommet hjem fra mamma og pappa, avtalte vi med Scooter å få Jeremy, Jazzy og Jaxon ut hit for en liten tur før Justin begynnte med øvingene. Når Jeremy og dem var her gjorde vi ikke noe annet enn å reise rundt å gjøre masse ilag, det var ikke en kveld hvor vi ikke var med dem og det varmet hjertet mitt av å se hvor glad alt sammen gjorde Justin.
Etter de dro gikk Justin inn i en mild deprisjon men vi fikk han raskt ut av den med å sette han opp med en trenings plan. Det virket som om det hjalp fordi rett etter en uke med danse trening var han smiliene og lykkelig, men det gikk også utover hvor mye vi så hverandre.
Jeg var opptatt med raportene mine til Precilla mens Jusitn hadde øvinger og vi hadde bare aldri tid til hverandre lenger, men med en gang vi fikk skvist inn oss tid var det akkurat det. Oss tid! Bare meg og Justin! Ikke Alfredo eller Scooter, ingen mobiler. Bare meg og han.
Ting hadde blitt ekstremt alvorlige også. Justin hadde i en månte nå prøvd å overtale meg til å flytte inn med han, men hver gang han spurte, så jeg nei. Jeg ville ikke bli så alvorlig med han, det gjør det bare enda vanskeligere for meg å gjøre det jeg gjør!
Men det virket ikke som om Justin kom til å ta nei for et svar, for hver gang jeg sa nei gjorde han noe større en forrige gang for å få meg til å si ja, det var ekstremt romantisk og jeg hadde veldig lyst å si ja, men hjerte mitt klarte det bare ikke. og nå skulle han dra om 2 dager ut på turnen sin og jeg kom til å være alene en stund før jeg skulle møte han på turnen og gjøre det slutt.
Jeg hadde ikke sagt noe til Precilla om det og jeg kom ikke til å si noe til henne før jeg var på vei til han. Dette hadde pågått lenge nok, hun måtte vell være fornøydsd med alt jeg hadde gjort.
Nå satt jeg inne på rommet mitt og gjorde meg klar for siste kvelden min ute med Justin siden han ikke kom til å få noe tid i morgen siden han skulle dobbelsjekke alt han hadde pakket så skulle han kjøre med buss til Arizona hvor turnen hans startet.
I kveld var det bare meg og Justin som skulle dra og han sa han hadde noe han måtte ta opp med meg jeg antokk at han bare kom til å spør meg om å flytte inn med han. Igjen. Så jeg tengte ikke så veldig mye over det og heller gjorde meg klar.
 

Det tok litt tid før jeg bestemte meg for hva jeg ville ha på meg, men jeg kom fram til noe til slutt. Jeg valgte den hvite kjolen Justin hadde kjøpt til meg for noen uker siden til en premiere han ville at jeg skulle være med på. Jeg matchet den med et par stilletoes jeg hadde kjøpt meg for et par år siden som jeg aldri hadde fått anledning til å bruke.
Jeg strittet håret og satt på litt naturlig sminke. Mens jeg holdt på å sette på siste strøk med lipgloss ringte det på døren og jeg visste Justin var her.
Jeg gikk bort til døren og pustet dypt inn før jeg åpnet døren. Han sto der med en bukett solsikker. Han var kledd i svarte skinn aktige bukser, en hvit shorte og en svart jakke over det. Jeg smilte stort til han og tok i mot solsikkene.
''Du vet hva jeg liker du!'' sa jeg i en tulltte stemme og la blomsterne inn i en vase før jeg snudde meg mot han og tok vesken min.
''Skal vi dra?'' spurte jeg og rakte han armen min. Han smilte stort og nikket før han ledet meg ut av leiligheten og ut av bygget hvor bilen ventet på oss.
''Jeg tenker vi drar ut å spiser litt så vil jeg vise deg ett sted'' sa han og åpnet døren for meg. Jeg nikket og satte meg inn i bilen før jeg tok på meg setebeltet og ventet på at Justin skulle komme seg inn i bilen.
''Du ser vakker ut foresten'' hvisket han til meg når han hadde sutte seg inn og jeg rødmet.
''Takk. Du ser ekstremt kjekk ut i den dressen der'' sa jeg og smilte tilbake til han. Jeg kunne se han små rødmet litt men gjorde det ikke åpenbart at han gjorde det.
''Hvordan går det med øvingene?'' spurte jeg mens Justin kjørte ut på veien og kjørte mot hvor det nå enn var vi skulle spise.
''Det går veldig bra! Denne turnen kommer til å bli helt rå! første halvdelen varer kun til sommeren men etter sommer så blir det nesten 1 år i strekk med turne'' sa han og smilte stort til meg. Man kunne veldig lett se at han gledet seg til å være ute på turne igjen.
''Så lite? Sommeren er jo bare en månte unna?'' spurte jeg forvirret. Han ristet litt på hode og sukket.
''Det var noen folk som ikke ville ha oss etter sommeren så vi måtte dra enten nå eller ikke dra til de stedene'' Jeg la armen min på benet hans og klemte litt.
''Det går bra! da får du en liten pause får det blir hard kjør på resten av turnen'' smilte jeg til han. Han nikket og la armen sin over armen min og klemte til.
''Hvor er det vi skal egentlig? Jeg har ikke sett et eneste hus på veldig lenge nå'' sa jeg forvirret og så meg rundt på landeveien. Ikke en eneste sjel. Men litt etter litt kom det et lys tilstede og det ble bare større og større for hvor nærmere vi kom.
''Du kødder med meg!'' spurte jeg i helt sjokk og så forran men. Han hadde ikke?!Beklager for at jeg hoppet så langt men det er ikke noe spennende som har skjedd i den lange perioden så jeg bestemte meg for å hoppe til vi kommer til et sted hvor ting skjer!<3

Hva syntes dere?
Never say Never and ALWAYS Believe ~Vanessa


  

fml
meeer, veldig bra!!!
23.10.2012, 23:39
URL: http://patyslife.blogg.no
nonbully
Veldig flott! :D

-Konkurranse: Vinn iPad2-
23.10.2012, 23:48
URL: http://nonbully.blogg.no/
Sofia
Mer!<3
24.10.2012, 07:23

MEEEEERRR
24.10.2012, 14:59
Jbmystory
meeer
24.10.2012, 15:15
URL: http://www.jbmystory.blogg.no
Miriam
Meer! <33
25.10.2012, 03:31
Aurora
Mer!!!<3
02.11.2012, 16:55
MrcDaily
Begynner å savne en del:(
11.11.2012, 19:52
URL: http://Mrcdaily.blogg.noNavn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits