Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smile to the Camera - del 28

''Får jeg noen hint?'' spurte jeg når han hadde begynt å kjøre igjen.
''Nopp'' sa han og snudde seg for å smile til meg.
 
''jeg hater deg'' suttret jeg før jeg begynte å le.


Bilen stoppet utenfor Nokia teateret og jeg ga Justin et rart blikk.
''Ehh Justin? Du skal vel ikke gjøre samme greie med meg som du gjord meg Selena skal du vel? Fordi.. assa, uansett hvor romantisk det er det litt frekt å --'' Justin avbrøt meg ved å legge håndflaten sin over munnen min og gi meg et søtt smil.
''Slapp av, det er ikke noe sånt, bare bli med meg'' han gikk ut av bilen og åpnet døren for meg. Hele parkerings plassen var helt tom.
''Dette er litt creepy'' hvisket jeg til Justin og stelte meg nærmere han. Jeg var ikke noe stor fan av store, tomme plasser midt på kvelden. Det bare freaket meg helt ut!
''Jeg er her for å beskytte deg, ikke vær redd'' hvisket han inn i øret mitt og låste opp døren til inngangen. Inne i bygget var det verre enn ute. Her var det lange mørke ganger lyst opp av lysene fra exit skiltene her og der. Man kunne høre trinnene våres på lang vei ned koridoren og det ga av en veldig ekkel følelse.
''Lukk igjen øynene'' hvisket han og jeg gjorde som han sa mens han ledet meg inn en døre. Jeg hørte døren lukke seg og det store ekoet som kom etter så jeg visste vi var i et stort rom.
''Sett deg ned'' han dyttet meg forsiktig ned i en stol før han slapp meg og forsvant.
''Justin, Justin!? JUSTIN! Dette er ikke gøy!'' jeg begynnte å få et pannik annfall og turte ikke å lukke opp øynene mine i tilfelle jeg så jeg var helt alene.
''Ta det med ro, jeg er her'' hørte jeg Justin si litt forann meg. Jeg pustet lettet ut og slappet litt mer av.
''Du kan åpne øynene dine nå'' sa han i en stille stemme og jeg gjorde som han sa, og fikk helt sjokk av det jeg så. Vi satt midt på gulvet, røde roser og roseblader overalt, med tente stearing lys overalt rundt oss. Ikke for mye for at det ble for lyst men akkurat nok for at vi kunne se hverandre og gi en romantisk glød rundt oss.
Justin satt på en stol rett overfor meg med en guitar i henda og smilte til meg med en rose i armen som var lent fint over kroppen til guitaren. Eneste forskjellen på den rosen  og de andre rundt oss var at denne hadde blitt malt med gull på rosekanten.
''Jeg elsker deg, Molly.... Og jeg kommer til å savne deg så mye mens jeg er på turne... Men det er ikke lenge til du skal se meg igjen etter jeg har dratt, jeg skulle ønske jeg kunne ha overtalt deg til å bli med, men jeg vil ikke tvinge deg til noe du ikke vil eller har tid til'' sa han og ga meg et trist smil før han ga meg rosen.
Jeg hadde tårer i øynene over de vakre ordene hans, og ble enda mer på gråten når jeg innså hvor hjerteløs jeg var for å ha gjord denne avtalen med Precilla.
''Så siden jeg drar i morgen og ikke ser deg på ca 3-4 uker så vil jeg synge en sang til deg før det skjer.'' Han satt seg bedre til rette og begynnte å spille introen til Fall. Jeg klarte ikke å la være smile mens jeg så på han.
(Bare lat som om at det er kun Justin Også alt han gjør i videoen gjør han her untatt den SWAG'en på slutten!)

Jeg følte tårene renne ned kinnene mine og tørket dem vekk fort mens jeg snufset og små lo litt.
''ey,  ikke gråt! Det var ikke planen min! Du skulle bli glad, ikke lei deg'' sa Justin og satte fra seg gitaren før han satt seg ned på huk forran meg.
''Jeg gråter ikke fordi jeg er lei meg din tufs! Jeg gråter fordi det der er det søteste noen har noen gang gjort for meg'' sa jeg og la handen min ligge på kinnet hans før jeg bøyde meg ned og plantet et lite kyss på leppene hans.
''Ossen ble jeg så heldig å fikk deg i mitt liv?'' spurte han og så meg dypt inn i øynene. 'hvis du bare visste at alt egentlig er for en story' tengte jeg men bare smilte til Justin.
''Jeg elsker deg... Det var helt nydelig... Og nå har jeg et nydelig bilde av deg også slik at jeg aldri glømmer det'' sa jeg og lo. Han ga meg et rart blikk og jeg løftet mobilen min som lå i fanget og viste han et bilde.

(Uten mikken og at det liksom er rett forrandeg og ikke så langt fra)

@MollyJ: You can't fly unless you let yourself fall<3

''La du det ut på instagram?'' spurte Justin litt såret og så på bilde og så tilbake på meg.
''Mmm, ja... Jeg mener, jeg kan godt slette det... Det var bare, det var bare så søtt jeg klarte ikke å la være'' sa jeg i en liten stemme og så ned på gulvet.
''Neida, det går fint... Jeg er egentlig litt glad... Selena nektet å legge ut noen bilder av oss på grunn av at hun mente hun fikk for mange trusler'' sa han og sukket litt, men kom fort over det.
''Det begynner å bli sent og jeg må opp tidelig i morgen... Kanskje vi skal dra?'' spurte Justin stille og røyste seg og rakte meg armen sin.
''Vi burde vell det'' sukket jeg og tok armen hans. Han førte meg ut døren og kjørte oss hjem.
Den kvelden fikk jeg ikke sove. Alt jeg kunne tenke var at snart dro Justin og det var ikke lenge før enden kom. Jeg snudde meg mot en sovende Justin vedsiden av meg og smilte litt. Jeg tok opp mobilen min og tok et bilde å la det ut på Instagram.

@MollyJ: Sleep tight baby... I'm gonna miss you :( @JustinBieber

Jeg la fra meg mobilen og la meg tett intil Justin og før jeg visste ordet av det. Så sovnet jeg.


I'm back bitches!!!! Kan dere tro det! Etter all den tiden så er jeg endelig tilbake!!
Jeg skal ikke lage  noe unskyldinger fordi jeg har slacket noe utrolig men jeg skal prøve å skrive så mye som mulig!
Jeg har fått en skikkelig stor skrivelyst i det siste så ja!

Hva syntes dere??
Never say Never and always BELIEVE ~Vanessa


  

Jbmystory
meer
14.01.2013, 20:42
URL: http://www.jbmystory.blogg.no

MEEEER!!!
16.01.2013, 15:29

Meeer
18.01.2013, 21:54
Siri.m
Meeer :D
19.01.2013, 18:54

Meer, du skriver utrolig bra...
20.01.2013, 18:01Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits