Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smile to the Camera - del 29

@MollyJ: Sleep tight baby... I'm gonna miss you :( @JustinBieber

Jeg la fra meg mobilen og la meg tett intil Justin og før jeg visste ordet av det. Så sovnet jeg.


Jeg våknet neste morgen helt alene i sengen. Ikke noe tegn til Justin noe steder. Jeg slapp ut et lite sukk før jeg røyste meg opp fra sengen og gikk inn på badet for å ta meg en dusj. I dag var en av  de få dagene jeg skulle inn til kontoret til Precilla og jobb. Hun var fortsatt små sur på meg for at jeg hadde sagt nei til å være med Justin på turne fra starten av, men jeg fortalte henne at jeg bare måtte ha litt tid for meg selv og klarne tankene mine. Selfølgelig visste hun ikke at grunnen til at jeg trengte tid for meg selv var fordi jeg holdt på å gjøre meg mentalt klar for å slå opp med Justin.
Jeg gikk inn i skapet mitt og ble overasket at der inne, midt på gulvet var det en rose og en lapp.
Jeg trådde forsiktig inn i skapet bort til den og tok tingene forsiktig opp fra gulvet.

Jeg elsker deg jenta mi, aldri gløm det!
Jeg ville ikke vekke deg da jeg dro så jeg bestemte jeg skulle tulle litt med deg.
Håper du vet at jeg aldri ville ha dratt uten å sagt hade på en eller annen måte.
Jeg sitter sikkert på bussen på vei til Arizona innen du leser denne lappen,
men jeg vil at du skal vite at jeg tenker på deg hele veien.
Gleder meg til å se deg på turnen min :)
~Justin

P.s Fettern din ringte meg i dag og jeg vil bare si at det går helt fint at han er med!
Skjønner ossen du glømte å si ifrq, vi har hatt andre ting å tenke på.

Øynene mine vokste to størrelse av det siste der. NÅR skulle fetteren min være med på turnen til Justin med meg? Vent, NÅR fikk jeg overhode en fetter?
Hele greia stinket av Precilla og jeg visste hun hadde noe med det å gjøre.
Jeg la lappen og rosen på nattbordet mitt, før jeg gikk tilbake inn i skapet og kledde på meg.

Jeg tok taxi ut til sentrum og gikk den korte avstanden til kontoret. Det var en fin dag ute og jeg ville nyte den deilige solen.
Når jeg gikk inn i bygningen ble jeg truffet av en kald fult og kalde blikk fra de ansatte. Jeg likte virkelig ikke disse folkene! Kontoret til Precilla var på top etasjen, og heisen var stapp full med snobbete folk som stirre stygt på meg fordi jeg gikk i shorts istede for det preppy shitet de gikk med.
Det første jeg så i det heisdørene åpnet seg var ansiktet til Alexander, eller skulle jeg kalle ham fetter?
''Alexander'' sa jeg i en kald tone og gikk rett forbi ham inn til kontroet til Precilla. Hun hatt i telefonen i en hetet diskusjon, men med en gang hun så meg fikk hun et smil om munnen og fortalte personen i andre enden at hun måtte gå og at hun skulle ringe tilbake etterpå.

''Neimen, er det ikke min favoritt jente! Ossen behandler livet deg?'' spurte hun og lente seg tilbake i stolen sin. Jeg bare himmlet med øynene og gikk og satt meg i den ledige stolen forran pulten hennes.
''Ville du så gjærne fortelle meg hvorfor i helvete Justin forteller meg at Alexander kaller seg fetteren min og skal tydeligvis være med meg på turnen hans`?'' spurte jeg sint og ga henne et kaldt blikk. Smilte falt fort fra annsiktet hennes og hun lente seg forsiktig mot pulten sin og så meg dødt inn i øynene.
''Hør på meg Molly, og hør nøye etter... Jeg kjenner jenter som deg, tror du ikke vi har prøvd dette stønte før med andre kjendiser? Plis! Jeg eier det største sladder magasinet med en grunn! Så ikke TRO at du og din dårlige samvittighet kan komme her og ødelegge min perfekte ødeleggelse av den gutten!'' ropte hun før hun smalt hendene ned i pulten.
 

 ''Jeg har jobbet for hardt for å ødelegge den guttens selvtilit... Er du klar over hva dette scoopet kommer til å gjøre for blandet mitt? Det kommer til å spre seg verden over! Det er det som kommer til å skje! Og det er det som skal skje, så du får bare bite den tungen din og holde kjeft for Alexander skal være med deg og du skal ikke gjøre noe dumt'' sa hun i en rolig tone og satte seg tilbake i stolen før hun smilte til meg igjen.
''Karieren din er trossalt i mine hender... Bare se for deg hva verden kommer til å si når jeg forteller dem at du bare spillte han for å bli kjent?'' øynene mine vokste to størrelse og munnen min føltes helt tørr. Så det er dette vi har kommet til, tenkte jeg... Hun black mailer meg og jeg blir tvunget til å fortsette forholdet mitt med Justin for historien hennes.
For et godt menneske jeg er. Noter sarkasmen!

 


 

Skrive skrive skrive skrive! Det er som om det er det eneste jeg vil for tiden!
Jeg satt meg ned bare for å starte på delen med med en gang Taylor Swift ''I Knew You Were Trouble'' kom på bare traff hele den krangelen med Precilla meg og jeg bare måtte skrive ferdig delen!
Hva synes dere? Nevn gjerne til folk at jeg er tilbake, prøver å komme meg til tops igjen :)

Never say Never and Always Believe ~Vanessa 


  

Jbmystory
meer
22.01.2013, 21:45

meeeeeeer
22.01.2013, 23:54

Meeeer!!!!!!! Du skriver utrolig bra
23.01.2013, 19:48
Anna <3
Mer! Liker historien godt, men prøv å lese over delene , slik at det ikke blir så mye skrivefeil! :)
24.01.2013, 20:28
URL: http://itsbeliebersforever.blogg.no/
Siri.m
meer! :)
27.01.2013, 21:46Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits