Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smile to the Camera - del 30

Så det er dette vi har kommet til, tenkte jeg... Hun black mailer meg og jeg blir tvunget til å fortsette forholdet mitt med Justin for historien hennes.
For et godt menneske jeg er. Noter sarkasmen!


      Just smile... Just smile.. That's all there is, nothing more.
Just. Smile.
Who am I kidding? I could never do this!


''Alexander, kan du vær så snill komme inn hit litt?'' spurte Precilla inn i telefonen. Det gikk ikke mer enn 10 sekunder før Alexander var inne på kontoret med en notis bok i armen, klar for å notere ned hva enn det var Precilla ville ha.
''Jeg har bestilt en photoshoot cover til Molly for magasinet vårt hvor hun skal svare på noen få spørsmål om Justin, musikken hans og litt om hva hun gjør til daglig... La oss gni dette forholdet opp i annsiktet til folk'' sa Precilla og smilte helt på slutten av settningen. Alexander skrev ned alt hun som om det var det viktigste noen hadde noen gang sagt.
''Så jeg trenger deg til å ta henne med ned til photoshoot avdelingen og fikse henne, mens jeg fikser spørsmålene... Husk, dette må gå raskt! Dette er en siste innspurt for dette skal på printeren i kveld.'' sa Precilla i en streng stemme før hun snudde seg mot meg.
''Og DU... Alt du skal gjøre er å smile og se pen ut. Jeg vil ikke ha noe protester mot dette og du skal svare på spørmålene jeg stiller deg... Okay?'' sa hun i en tone som fortalte meg at hun våget meg å protestere.
Jeg bare nikket før jeg fulgte Alexander ut av kontoret og inn i heisen. Turen ned var bare veldig klein. Verken jeg eller han sa noe og vi bare sto der mens heisen kjørte nedover.
Endelig stoppet heisen i 6 etasje og Alexander praktisktalt dro meg ut av heisen og satt meg ned i en stol mens han ropte på folk som skulle komme og fikse meg.
''Dette er ingen normal photoshoot, Miss.Jackson er Bieber's nye dame og vi har fått en sjanse til å få henne på coveret av bladet. Dere har 2 timer på å fikse henne og ta bildene. Og KUN 2 timer!'' sa Alexander strengt før han masjerte ut av det lille rommet fullt med klær, sko og selvsagt... Sminke.


 ''Okay Okay! Nok fjas! Vi må få denne jenten ut, slik vi får noen bilder av denne skjønnheten!'' ropte en mann som virket ekstremt gay. Jeg røyste meg forsiktig, redd for å ødelegge noe av sminken eller antrekket.
''Min skjønne blomst, du er praktfull!'' sa han og dro meg bort til en hvit vegg med masse blomster rundt.
''Okay pichipeza! Du står her, også jeg masse praktfulle bilder!'' Han snakket ekstremt rart og hva i alle dager er pichipeza? Jeg ristet litt på hode stelte meg der han ba meg.
''Komman pichipeza! Beveg litt på deg!'' han ble mer og mer frustrert med meg, men jeg visste virkelig ikke hva jeg skulle gjøre... Jeg mener, ja jeg var på det rødeteppet med Justin, men det var noe helt annet i forhold til dette. Jeg sukket litt, men bestemte meg for at jeg bare skulle gjøre slik jeg pleide å se favoitt kjendisene mine gjøre det på sine bilder i magasiner.
''Sånn ja! Litt opp, lukk igjen øynene dine, komman! Lukt blomsten, lukter den godt! Komman, der ja'' det virket som om det var det eneste jeg hørte i evigheter før han endelig ba meg skifte antrekk.
''Okay, noe litt sexy kanskje.. La folk se hva Bieber har å glo på!'' sa han og smilte til meg, før han gikk og tente en sigaret og snakket med Alexander.
At folk ønsket å gjøre dette til daglig. Ja selvfølgelig var det gøy å bli kledd opp i pene klær og tatt bilder av, men all den komanderingen, gjør ditt gjør datt! Man blir LEI! Jeg sukket og tokk på meg neste antrekk og gikk gjennom samme greia på nytt.
Vi hadde hatt 5 kostymeskift og gått en halvtime over tiden når vi endelig var ferdige og jeg fikk se og velge ut hvike bilder som skulle bli brukt
''Okay Pichipeza velg et fra vært også bestemmer jeg hvilket jeg vil ha på Coveret som du får se når det kommer ut på Mandag, okay!'' Jeg himlett med øynene men fokuserte på bildene. Jeg ville ikke ha noe for vulgært siden folk kjente meg og jeg ville ikke lage noe problemer for Justin.
''Okay... Jeg liker de 2 der!'' sa jeg og pekte på to forskjelige bilder.


''Okay... Også den der, den var drit kul!'' Sa jeg og pekte på en som lå litt lengre nede.


''også kan vi ta de to der'' sa jeg og nikket mot de to siste bildene før jeg slang med ned i stolen og så at han overførte bildene til en fil som skulle opp til Precilla for at hun var klar over hvilket bilde som skulle bli brukt inne i artikelen også var det det hemmelige bilde som skulle være coveret på bladet.Alexander kom like etterpå og ga meg et fat med sushi og jeg trodde jeg skulle skrike av glede når jeg så maten. Jeg VAR så sulten!
vi satt og spiste i stillhet når Precilla kom masjerende inn og avbrøt mat pausen vår.
''Okay, nok med mat. du er feit nok fra før av! La oss sette i gang spørsmålene skal vi!'' sa hun og tok en stol og satte seg ned. Jeg hadde en følelse av at dette ikke kom til å ende godt.

 


 

Hva syntes dere om denne delen?
Har dere noen spesielle spørsmål dere kunne håpe Precilla skal spør Molly???

Never say Never and Always Believe
~Vanessa 


  

Elin<3
MEEEEEE! Elsker historien! Har venta sykt lenge på neste del, mer snart! Plizzzz! <3
03.02.2013, 01:13

Meer, elsker historien din! Du skriver utrolig bra. Håper det ender bra på slutten av historien :) <3
03.02.2013, 01:26
Jbmystory
meer!
03.02.2013, 02:07

meeeeeeeer
03.02.2013, 02:12Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits