Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smile to the Camera - del 31

''Okay, nok med mat. du er feit nok fra før av! La oss sette i gang spørsmålene skal vi!'' sa hun og tok en stol og satte seg ned. Jeg hadde en følelse av at dette ikke kom til å ende godt.


''Okay, så fortell meg Molly... Ossen er det å være den nye flammen til Justin Bieber?' spurte Precilla til meg fra bak kamera. Jeg så ned på de flettede fingrene min før jeg så opp på henne og smilte.
Skal jeg gjøre dette her, hvorfor ikke være ærlig i allefall?
''Han er ikke Justin Bieber for meg... For meg er han enten JuJu eller Drew. Han absolutt hater det når jeg kaller ham JuJu som også er en av grunnene til at jeg kaller ham det!'' sa jeg og små lo litt før jeg fokuserte tilbake på spørsmålet.
''Han er veldig flink til å få det til å virke som om han ikke er kjent når han er rundt deg, selfølgelig når han tar meg ut så får jeg en brå våkning men personligheten hans er så down to earth at man ikke tenker på kjendis faktoren'' svarte jeg ærlig. Precilla nikket litt før hun gikk videre på neste spørsmål.
''Justin er på turne akkurat nå, hvorfor er du ikke med han?'' jeg visste spørsmålet ville komme, hun prøvde å få meg til å bli ukomfortabel. Men hun har visst glømt at jeg jobber for henne, ALT er ukomfortablet med henne.
''Jeg har jobb akkurat nå, men etter Arizona skal han hit til LA, og da skal jeg bli med der i fra.'' sa jeg og smilte søtt. Hun lagde en sur trutemunn men nikket.
''Du har blitt litt av ett mote icon siden forholde ditt med Justin har startet, hva synes du om det?''
'''Jeg skjønner det ikke jeg! Jeg ble se overasket første gang jeg fant det ut og det betyr mye. Jeg pleier å bruke ting jeg er komfortabel med og folk liker det tydeligvis, så det er alltid korslig å vite! Jeg fant faktisk en Tumblr som forteller folk hvor de kan kjøpe det jeg har på meg!'' sa jeg og lo litt. Og det var sant, en dag når jeg og Justin satt og loket på nettet endte vi opp på tumblr hvor vi tilfeldigvis kom over den siden. Jeg pleide å legge annonyme tips om hvor de kunne få tak i tingene mine når de hadde problemer.
''Wow, det må være kult! Så fortell meg, hva er din favoitt sang av Justin for øyeblikket?'' jeg skjønnte at Precilla ikke hadde noe spesielt å snakke om uten å røpe hva vi drev med og måtte ty til de ekstremt kjedelige spørsmålene.
''Det er vanskelig.. Jeg elsker all musikken hans og Believe er kanskje mitt favoritt album av alle albumene jeg eier! Men tror nok det står mellom She Don't Like the lights, Die In Your Arms eller Fall''
''Hva synes du om at en del av sangene fra Believe var skrevet til Selena Gomez, altså Ex'n til Justin?'' jeg tok et dypt åndedrag før jeg smilte.
''Hans forhold før meg har egentlig med meg å gjøre... Jeg vet han elsket henne veldig mye og at det såret han når det ble slutt, men hvem av oss har ikke hatt ett forhold de skulle ønske aldri tok slutt. Jeg er bare glad jeg er heldig nok til å i det hel tatt si at vi er sammen.'' sa jeg og rødmet litt. Jeg visste fortsatt ikke hva som hadde skjedd mellom han og Selena og det frustrerte meg litt men jeg var fast bestemt å vente til han fortalte meg det selv.
''Hvem er den største kjendisen som du har møtt og blitt helt starstruck av, og Justin er ikke lov å si'' sa Precilla og smilte litt. Jeg tengte litt før jeg kom på hvem jeg hadde møtt, jeg hadde blitt helt slått ut over å ha møtt.
''Jeg tror nok det må ha vært å møte Natt Wolff! Jeg husker når jeg var yngre at jeg alltid pleide å se på The Naked Brothers Band! Og jeg bare elsker han!'' Det var noe veldig få folk visste om meg! Jeg var helt obsessed med dem!
''Natt Wolff? Han er vel akkuratt kommet inn i Hollywood bilde, når møtte du han?''
''Det var under en av akustisk opptredene til Justin, han var invitert og jeg fikk møte både han og broren og det var giga!'' jeg lo over hvor teit jeg hørtes ut. Det var som om jeg var 11 igjen og satt og så på med på Nick.
''Så hva med deg, Har du noen drømmer?'' Precilla smilte til meg og ventet på at jeg skulle fortelle henne noe hun allerede visste.
''Jeg vil bli en skrivent.... Jeg elsker å skrive, og er noe jeg alltid har elsker å gjøre, og jeg håper det er noe jeg kan gjøre i framtiden'' sa jeg og så henne dødt inn i øynene.
Hun nikket før hun slo av kamera og jeg pustet ut.
''Det var det vi trengte. Vi ses på Mandag slik at du får din kopi av bladet og jeg gir deg og Alexander en run down av hva som kommer til å skje når han blir med deg under Believe turnen.'' hun snudde ryggen og gikk sin vei mens jeg ble igjen og tok av meg all sminken og kledde på meg.

*Slutten av dagen*

Jeg satt i sengen min og pustet inn lukten til Justin som hadde smittet av på lakenet og bare slappet av når mobilen min pep.
Jeg snudde meg mot nattboret mitt og tok den opp og så at Justin hadde sendt meg noe. Jeg så forvirret på meldingen før jeg åpnet den hvor ett bilde av meg poppet opp.

Justin: Have to say, it was a big surprise awaiting me in the mail today! :D U look AHH-mazing! 
Love and miss u<3

Jeg smilte av meldingen og glømte nesten helt av hva det var han sendte bilde av. Men bare nesten.
Jeg gikk inn på kontakter og ringte Justin. Det gikk ikke mer enn 2 ring før han svarte og av ossen stemmen hans hørtes ut så virket det som om han var enten veldig trøtt eller så sov han alt.
''Hey babe, hvordan går det?'' spurte han inn i telefonen og jeg måtte fokusere på hva jeg skulle spør om og ikke hvor sexy stemmen hans hørtes ut.
''Du? Det bladet du fikk.... Sto det hvem det var fra?'' spurte jeg mens jeg ventet på svaret jeg egentlig allerede visste.
''Ehh, det sto det var en gave fra deg, at du ville at jeg skulle lese det? Jeg har ikke fått tid enda, var det noe viktig?'' spurte han og jeg hørte sengetøyet bevege seg under han.
''Kan du lese det høyt...'' spurte jeg og ventet spent på å høre hva det sto.
''Ehh... Det står masse rart om ossen du hadde det gøy på settet, at du er glad i deg og liker å kalle meg JuJu for å plage meg *takk for den foreste*'' mummlet han irritert før han fortsatte videre.
''Det står også at du hadde en crush på Nat Wolff fra en ung alder og så helt på slutten står det at du hater Selena og at hun ødela-- VENT! Hater du Selena?! Hva har hun gjort deg?!?!'' spurte han pluttselig irritert og jeg så sjokert på veggen.
''HVA! Står det det?! Det sa jeg aldri! Jeg lover, jeg sa at dine gammle forhold ikke hadde noe med meg å gjøre og at jeg bare var glad for å ha deg nå!'' sa jeg i en protesterende stemme.
''Fy faen... Du tuller med meg... At det går ann''' sa han sjokert. Jeg ble lettet over at han trodde på meg og smilte litt.
''Det er den værste løynen jeg noen gang har hørt Molly! Vet du hva, jeg vil virkelig ikke snakke med deg akkurat nå... Bare... ikke snakk til meg på en stund'' før jeg fikk sagt noe mer så gikk linjen død og jeg så sjokert ned på mobilen. Hadde det virkelig skjedd?!
Precilla skulle betale for dette, om det var det siste jeg gjorde.
Jeg spratt ut av sengen og satt meg ned ved pc'n og begynte å skrive, og sluttet ikke å skrive før klokken var rundt 4. Dette var min hevn, men jeg måtte være forsiktig for hun visste alt som var å vite. Jeg lagret alt jeg hadde skrevet og slo av pc'n før jeg gikk og la meg i sengen.
At hun kunne synke så lavt. Jeg sendte Justin en melding hvor jeg skrev at alt det om at jeg hatet Selena var ikke sant og at jeg ikke hatet henne men jeg fikk ikke noe svar. Jeg så han hadde lest meldingen, men fortsatt ikke noe svar. Jeg måtte vel kanskje prøve hardere. Men HVA skulle jeg gjøre, jeg ville ikke glede Precilla med drama mellom oss, dette måtte ligge så lav som mulig. Jeg visste jeg hadde noen venner nede i produksjons delen av bladet, jeg kunne be dem forandre det også måtte jeg få kloa på videoen av intervjuet. Men hvordan?


Hva syntes dere om denne delen?
Beklager hvis den er litt rar, men jeg er litt trøtt!
Og det jeg skrev om Nat wolff er faktisk sant! Jeg ELSKET den i The Naked Brothers Band og jeg sa alltid til folk at de kom til å bli SVÆRE! og se nå! Nat har spilt i film med Selena og Nat og Alex sang med Selena under konserten hennes!

Never say Never and always Believe ~Vanessa 


  


Meeer!!!
04.02.2013, 07:44
hokl
Ooooo shit! Du har skrevet mer på historien, vet du hvor lenge jeg har ventet på dette også plutselig så glemer jeg det av også plutselig så ser jeg at du har skrevet mer. Nå vet jeg hva jeg skal gjøre i dag;)
04.02.2013, 09:50
URL: http://hokl.blogg.no
jdrewbhistorie
hokl: Jeg begynte å lure på om du hadde gitt helt opp på meg her! Hahah, ja jeg tenker meg du har det, skal nok skrive 1-2 deler i dag også så det er bare å få ræva i gir :D
04.02.2013, 14:14
URL: http://jdrewbhistorie.blogg.no/
BelieveSource - Justin Bieber #1 fanblog
M to the E to the R asap.
04.02.2013, 16:26
URL: http://believesource.blogg.no/
Jbmystory
meer
04.02.2013, 16:41Navn:

E-mail:
        
Blogg:
        
Kommentar:hits