Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Bryce Dunham ''Snl''

Hei alle sammen! Jeg skal få startet å skrive til dere snart jeg må bare fokusere litt på skole og litt sånn akkurat nå på grunn av alle prøvene jeg har denne uken her!
Men jeg hadde veldig lyst å vise dere noe!
I helgen var jeg hos en vennine som også er en stor Belieber og vi hadde kanskje LITT for gøy med noe klær og et kamera ^^
Jeg anntyder at siden dere alle er belieber at dere har SETT Justin på snl og vel...

Vet dere hva? Bilde snakker for seg selv ^^


Hva synes dere`ligner vi eller ? :P
HVIS dere ikke har sett han på snl.
Nr 1! SKAMM DERE!
Nr 2: HER er videoen ----->

HAHHAHA! Jeg bare ELSKER den sketchen der assa! HAHAHA!!! Den ER så morsom! Jeg har en video hvor jeg snakker som han, så vis dere vil se den så kan dere si ifra så kan jeg legge den ut!
Hvis dere har noe ØNSKER for hva som skal skje videre i historien så er det VELDIG viktig ikke bare for MEG men for historien at dere kommenterer her! Jeg vil bare at dere skal være fornøyd!

Never say Never and ALWAYS Believe ~Vanessa 4 Kommentarer


Hvilke header skal jeg velge?

Hei folkens!

Det skal komme enten en eller to deler idag, men før jeg begynner å skrive så trenger jeg litt hjelp...
Jeg har 3 forskjelige headere til bloggen og jeg vet ikke hvilken av dem jeg skal velge!!!!!!!!

Derfor lar jeg det ligge til dere, slik at dere kan hjelpe meg velge!

Vi har enten

A)

B)

C)

D)
 

E)

F)


G)

Jeg klarer ikke å bestemme meg så PLIS hjelp meg!
Hvis dere vil ha noen av dem, SPØR meg først, og hvis noen av dere andre ser at noen har tatt dem uten å spør så si i fra slik at jeg får tak i dem!

Never say Never and ALWAYS Believe ~Vanessa


 8 Kommentarer


Bloggen min + litt om historien!

Hey babes!!!!

Sorry at jeg ikke har blogget og sånn på en stund! Men jeg skulle egentlig skrive også startet jeg å lese 50 Shades of Gray  og ble HELT obsessed så leste jeg 50 Shades Darker like etter og jeg ble helt hooked i bøkene!!!!

Så startet skolen igjen ikke sant, også har vi bare MASSE prøver og masse tull jeg ikke liker i det hele tatt! Men det blir så vanskelig å få skrevet noe nytt snart, men jeg skal få det til! Ikke mist håpet! Ja også har jeg mistet litt motivasjon til å skrive da, som også er en grunn til at jeg ikke har skrevet fordi jeg vil gi dere det beste og jeg føler at jeg har skrevet så langt ikke er bra nok, men men!

Det jeg skal fortelle er at jeg har laget min EGEN blogg!! WOOOP!
Alltså en sånn hverdags blogg som de fleste kaller det! De fleste på skolen min har det så jeg tengte at hvorfor ikke meg også? Så SJEKK DEN UT!!!! 
 http://vannib.blogg.no/
Hvis dere er sikkelig flinke og kommenterer og bare er fantastiske lesere at jeg kanskje får tilbake noe motivasjon <3

Elsker dere alle, nesten like mye som JuJu gjør <3

Never say Never and ALWAYS Believe ~Vanessa

 1 Kommentarer


TRAILER!

HEI ALLE SAMMEN!!! DA, er traileren til Historien min FERDIG!
Den kommer til å ligge under her, og det jeg vil at dere skal gjøre er å se den også kommentere hva dere synes!

Jeg er hjemme alene i dag så jeg skal skrive og for hver 5 kommentar kommer det en del! Så hvis det er 10 kommentarer kommer det to deler i dag, er det 15 så kommer det tre deler og slik fortsetter det! NÅ LOVER JEG PÅ LIVET TIL JUSTIN! At de delene kommer ut!!!!!

jeg likte den VELDIG godt! Jeg synes den var veldig kul og jeg skal få noen til å lage trailer til The Switch og til Old Memories! Hahah, så da har vi en avtale folkens ;)

 

Never say Never and ALWAYS BELIEVE ~ Vanessa11 Kommentarer


Beklager

Hei my Beliebers!!! Vanessa her!

Jeg føler egentlig at jeg trengte å unnskylde meg selv for den dårlige bloggingen i det siste!
Det er så travelt med alle leksene og skole tidene og alle musikal øvelsene at jeg har liksom aldri tid til dere! MEN JEG SKRIVER FORTSATT!!!!

Jeg har liksom ventet på at en vennine av meg skulle lage en trailer til Historien men hun får aldri lastet den opp også ville jeg helst vente med å legge ut neste del til jeg har fått den... men det kan hende jeg bare legger ut neste del uten traileren også lager jeg bare et innlegg med Traileren! Jeg er VELDIG giret på at dere skal se den, og for at jeg selv skal se den!
Dere får vite en liten hemmelighet om historien i den som jeg IKKE har fortalt om historien så bare gled dere!!!!!


(SEXY LITTLE FUCKER!)

Never say Never and Always Believe ~Vanessa

 0 Kommentarer


I'm back bitches, this time bigger and better!

ELLO!!!!!!!!!!!!

Må si det er leeenge sidne jeg har loggett meg inn på denne bloggen, trodde var så redd at jeg hadde glømt passordet men det var heldig vis rett!
Mye har skjedd i det siste kan man vel si, jeg har jobbet en god del, tjent meg penger å mamma lovte meg at jeg skulle få Girlfriend jakken så er veldig gira på grunn av det!
 

Jeg vil si til de som har kommentert på den forrige historien og fortalte meg hvor mye dere likte slutten, alt jeg har å si er TUSEN TAKK! Det betyr virkelig mye for meg slik at dere vet det ! En annen ting som såret meg litt er den kommentaren fra en som heter Hanna... Alltså beklager hvis du syntes jeg overeagerte men dette er mitt liv, og å møte og å få se Justin er min størte drøm, han reddet livet mitt og det er ikke noe mer i hele verden jeg vil enn å få takket han for det, selv om han kanskje ikke vet hvem jeg er eller kommer til å huske meg hvis jeg møter han så kommer jeg fremdeles til å huske det...
 

ON TO MORE IMPORTANT THINGS THEN HATERS!

Jeg skal begynne å skrive neste del nå... jeg vet ikke hvor mange av dere som har sluttet å sjekke innom bloggen men jeg håper folk ser at jeg har begynt på igjen! Forvent dere flere deler i dag!!!!
Jeg har savnet å skrive og den porno videoen av en musikk video Justin har gitt ut i dag har lagt ild på bålet og jeg klarer ikke å holde meg lenger!
 

Never say Never and always Believe ~Vanessa2 Kommentarer


Time to say Goodbye

Hei alle sammen!

Jeg vet egentlig ikke hvor mange av dere som fikk det med seg på facebook i dag men jeg har tengt å slutte å blogge.
Jeg vet, jeg vet! Det er ikke rett siden jeg er midt i en historie men jeg klarer ikke det mer.
Ting har gått litt for hardt innpå meg i det siste og jeg klarer så vidt å overtale meg selv til å gå opp av senga.
Jeg vil ikke 'Slette' bloggen i tillfelle jeg får relaps og pluttselig får suget til å skrive 'Noe jeg har vær dag for å være ærlig' + denne bloggen har vært livet mitt i 1 år den 10.Oktober.
 Tumblr_m4coh6fncu1qgih6zo4_250_large

Jeg husker fortsatt den dagen jeg satt med vennina mi og snakket om 'En Magisk Sommer' og bestemmte meg til slutt at okay! Jeg skal begynne å skrive en historie. Jeg startet først ut his Justydbiebs's eller noe, husker ikke helt! Men det gikk så dårlig så jeg bestemte meg for at jeg skulle prøve lykken å lage min egen historie blogg.
Det var en treg start! DET var det, men sagte så begynte det å bli flere å flere lesere og flere å flere kommentarer.
Jeg skjønnte egentlig ikke helt hvor alt kom fra men jeg er evig takknemlig for hvor fantastiske dere er mot meg!

Jeg har fått SÅ mye støtte fra folk helt og jeg tror jeg ALDRI kommer til å glømme den gangen hvor en jente var så ekstremt frekk mot meg og jeg blogget om det og ALLE forsvarte meg og sto ved min side! Jeg er SÅ glad i dere og det kommer til å bli tungt!
Jeg tror egentlig ikke jeg kommer til å klare det så ikke forvent dere at jeg blir borte lenge... kanskje ut sommeren? kanskje ut nytt år! men jeg blir ikke borte for alltid! 
 

Men den størte oppnåelsen min er kanskje det at Rano lurte på om hun kunne bruke historie ideen min til The Swtich... Det var en STOR ære for meg, siden Rano er liksom... RANO!
Så det var virkelig noe helt utrolig!
Og ikke snakk om alle vennene jeg har fått gjennom denne bloggen?! FYYYYYYY! Det er ikke ORD en gang! Og når folk kommer opp til meg og forteller meg at de leser bloggen min! BESTE følelsen i HELE verden og det er noe jeg aldri kommer til å glømme har skjedd meg! Dere vakkre jenter der ute som har motet til å snakke med meg når dere ser meg, dere er fantastiske alle sammen!
 

Jeg håper ikke alle av dere fantastiske sjeler hadde samme ulykke som meg i dag og i går! Jeg var oppe i 48 timer! og sov kun i 6 timer.... Life SUCKS!
MEN! Jeg håper dere ALLE koser dere med Justin live! Håper dere hopper og synger hjertene deres ut!
Og ikke minst så håper jeg at dere husker!

NEVER SAY NEVER AND ALWAYS BELIEVE

FOREVER AND ALWAYS ~VANESSA 

P.S 
Grunnen til at jeg ikke har noe gjesteblogger er fordi jeg rett og slett nr 1! Ikke finner en person som er villig til å blogge og som ikke helt vet hvordan hun/han skal skrive, nr2! Jeg stoler egentlig ikke på å legge babyen min i armene til noen andre men hvis dere vil eller vet om noen dere kan annbefale som vil! send meg Mail : vanessa_hal@hotmail.no 6 Kommentarer


Les!

Hei alle sammen.................

Så, som dere alle vet så er det den 11/07/2012 .....
Jeg tror dere alt skjønner at jeg ikke er i noe bra humør i dag......
Jeg la meg kl 04:15 i dag og sto opp 8.... Jeg fikk vite av mamma at når hun hadde våknet kl 6 i dag så hadde jeg lugget å skreket  og gråte i søvne....
Jeg fortsatt slik helt til jeg våknet...
Viste seg at jeg drømte om akkurat det som skjedde......
At jeg ikke fikk noe billetter..... 
 

Jeg hra ikke spist eller sover noe, og jeg føler at jeg er helt utslitt.....
Men hva kan jeg gjøre?
Han betyr hele verden for meg og jeg har ikke billetter....
Og tanken på at hvis jeg ikke får noe billetter i morgen.....
Dreper meg......
 

Uansett... Dette innlegget her, er for å fortelle dere at jeg komme kommer til å skrive noe deler....
Jeg er så utslit og hvis jeg ikke får billetter i morgen heller....
Vell, la oss bare si det kommer til å gå en stund før dere hører fra meg igjen da......

Også en VELDIG viktig ting! Dette er SÅ VIKTIG! At det går ikke ann!
Jeg vil ikke ha en ENESTE kommentar med f.eks:
Jeg fikk DC/GC billett i dag så bare slapp av, du får du også!
Dette går så fint så, bare gjør deg klar til i morgen!

Tror dere det hjelper meg?! Kan dere SE inn i framtiden og se at jeg får DC og GC billetter?! For hvis ikke, IKKE KOMMENER AT ALT KOMMER TIL Å GÅ BRA!
 

Nå skal jeg stikke og gråte litt mer.....
hade folka! Kommer det ikke noe innlegg i morgen så er det mest sannsynlig noe dårlig har skjedd....

Never say Never and ALWAYS Believe (selv om jeg ikke gjør det akkurat nå) ~Vanessa 4 Kommentarer


Vinneren er........!

DA er konkuransen min OVER!
Pakken kommer til å bli sendt i løpet av disse 2 ukene!
Vil bare at dere skal vite, jeg ble SÅ takknemlig over alle som ble med og deres snille ord! Jeg vil også at dere skal vite, vinneren ble trukket HELT random! Jeg bare trakk noen ut av en hatt og ja ^^ 
 

Jeg trakk en NY vinner og her er da resultatet! Husk, 2 dager, hvis ikke jeg har fått noe svar innen da trekker jeg en ny vinner!

Vinneren er...... *troppe solo*

Rita Norberg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratulerer!!!!! Jeg sender deg mail nå med offisiel vinner mail! Graulerer!
Jeg vil bare si TUSEN takk til alle de 20 andre av dere som hadde meldt dere på, som ikke fikk noe! Jeg beklager virkelig, skulle ønske jeg hadde noe trøste premie til dere alle!
Men men... Ikke alle kan vinne, beklaglivis, det tror jeg vi alle vet etter hvor mange ganger vi melder oss på Justin Bieber konkuranser og taper xP

Never say Never~Vanessa 

 0 Kommentarer


I'm back bitches, men en ny historie!

HEI ALLE SAMMNE! Guess who's back in town!! That's right, ME! :D
 

Jeg har bestemt meg på å bare bli igjen å skrive til dere.... jeg elsker bloggen min for mye til å forlate den akkurat nå og jeg vil helst at bloggen skal være veldig aktiv fordi jeg elsker leserene mine og jeg vil gi dere noe å lese og fårhåpentligvis le, smile, gråte av!
UANSETT! Jeg har en veldig gøy ide jeg gleder meg til å skrive til dere! Den er noe jeg har små skrevet på å tengt på siden del 48 i Ode Memories ^^
Den skal hete 'Smile To The Camera' og er egentlig litt annerledes enn det jeg pleier å skrive.

""Det skal handle om en jente ved navnet Molly. Hennes størte ønske er å bli en verdenskjent jornalist og forfatter, men ingen annsetter henne. I alle fall ikke før hun kommer til et av LA's størte sladder magasiner. De aviser henne først men så tilbyr redaktøren henne drømme jobben men for å få jobben blir hun suttett opp i kanskje en av de vanskeligste oppgavene en person kunne få.... Nemmelig å få pop sensajonen Justin Bieber til å falle for henne, for så å knuse hjertet hans i tusen biter å gi magazinet scoopet.
Redaktøren mener hun ikke er pen nok så de gir henne en total make over med en helt ny designer garderobe og fanzy sminke å produkter. Alt en jente trenger for å få en gutt til å falle for henne. De får henne inn over alt hvor Justin er bare for å få hans oppmerksomhet, noe de gjør fort.
Men oppgaven er ikke lett og noe veldig uforventet skjer som forandrer hele saken.... klarer Molly å klare å få Justin til å falle for henne, eller kommer hun til å faile?""

U like it?

Vell, nå skal jeg legge meg i senga å blaste "As Long As You Love Me" noen andre en meg som kan hele sangen allerede før den kom ut på Itunes og som kan dansen?! ''Ikke for å skryte eller no xP''

Never say Never ~ Vanessa
 8 Kommentarer


Info

Hei alle sammen, det meg - VANESSA!!! *Screaming crowed*
Som dere har sett så er det VELDIG lite blogging fra min side etter historien ble ferdig og det er ganske enkelt... Fordiiiiii, det kan hende jeg tar en pause og en Amerikansk vennine av meg skal skrive! Det vil si at det blir en engelsk historie... Men jeg vet ikke helt hvordan dere kommer til å reagere om det...hun kan litt Norsk men liker ikke å skrive på Norsk. Hun vil holde seg anonym så vi to snakker nå om et navn vi kan gi henne. Det er bare fordi hun ikke er helt gira på at folk skal vite hvem hun er. *JA, det er en jente*

Uansett, jeg skal på klasse tur på Tirsdag og kommer ikke hjem før Fredag kveld, på Lørdag skal jeg på Nicki Minaj, på Søndag kommer jeg til å Sove og slappe av. Mandag eller Onsdag får jeg vite hva jeg kommer opp i muntlig og resten av den uken går på å gjøre seg klar til opptreden så jeg må desverre utsette konkuransen til ikke denne søndagen men søndagen etter deg igjen!
men i tillegg så lurte jeg på om det da er noen av dere som entel har lyst å starte å skrive her siden min vennine ikke kan starte før senere på grunn av skolen og idretten og jeg ikke får blogget på en stund så synes jeg det er så trist at bloggen skal være så tom....

Hvis dere egentlig har lyst til å skrive hos meg, eller om dere har noen tips til hvordan jeg kan løse dette dilemmaet så kommenter det under!

ELSKER DERE ALLE! Jeg er så glad at dere koste dere på Justin konserten og at alle hadde det gøy og fikk møte folk!

Never say Never ~Vanessa

 3 Kommentarer


JUSTIN BIEBER!!!!!

HEI ALLE SAMMEN!

wow... Da er de to dagene ferdige og jeg føler meg så tom på innsiden....
Kan dere tro det?! JUSTIN BIEBER var i Norge. Alltså, gutten jeg skriver historier om, med den fantastiske persjonligheten, vidunderlige stemmen og øyner til å dø for!!!
Det har ikke slått meg helt inn enda... Men hvem kan klandre meg.. Jeg har ventet i 3 1/2 år på dette her og det har endelig skjedd!

Jeg må si, det var EKSTREMT rørende når folk kom opp til meg og sa de leste bloggen min! Kommer IKKE til å glømme jenta fra Opera taket når Stian skulle intervjue meg og hun ropte til meg.
''Er ikke det du som skriver JdrewBhistorie?!'' jeg BLE så overasket, at dere i det hele tatt skulle kjenne meg igjen på gate er helt.. wow! Jeg elsker virkelig dere ALLE SAMMEN! 
Jeg har blitt kjent med SÅ mange i de siste to dagene at det er ikke helt til å tro. De fleste av dere som har sett meg har sikkert lagt merke til at jeg var helt  

Og beklager for det... Skulle ønske jeg kunne si det var fordi det var på grunn av at Justin var her, men faktum er... Jeg er ALLTID sånn... Jeg er HELT crazy!
Crazy girl, crazy girl, you should know it ;)
Beklager igjen... Jeg har den sangen STUCK i hode mitt og får den ikke ut.....
UANSETT! MASSE spennende har skjedd i dag... jeg møtte helt RANDOM to av jente danserene til Justin som virket HELT sjokert over at  vi skjønnte de var hans dansere ^^
(Ja, håret mitt er lilla)


Også hadde jeg og Emilie løpt litt over byen sammen med resten av galingene etter jakt på Justin og endte opp med et bilde av Ryan Good ^^


Etter å nesten bli påkjørt av Justin etter på fordi jeg prøvde å hjelpe små barna som ble skvist, gikk vi bare rundt å kjede oss... og ut av INGENSTEDER! Så ser jeg Tay James på gata.... Det var 4 andre ved han men jeg la merke til han og han virket veldig trøtt skal jeg si dere!


 Like etter det kom kaoset i gang. JA, jeg snakker om Opera hus situasjonen....
Alltså... Jeg, Emilie og Ann Cathrin skulle bli intervjuet av Tv2 kl 5 ved Opera huset... Vell, politiet nektet oss og vi måtte ringe inn spesial styrkene... Alltså MAMMA!
Da tok ikke mamma 30 minutter engang å få oss gjennom mengen på 25 000! og inn til Stian og crewet fra Ettermiddagen for intervjuet vårt.
Der møtte jeg noen kule jenter som leste bloggen min! I like you for saying HI!
Jeg sto med mamma en stund helt til jeg så SCAPPY! Ingen la merke til han helt til jeg skrek HI SCAPPY SMILE TO THE CAMERA! først DA begynte folk å kjenne han igjen. Ligner en ekte nordmann han vet dere!

(Jeg var egentlig VELDIG langt framme... Det ser bare lengre bak på grunn av folka i VIP)

Men så... DUN DUN DUN DUUUUUNNNNN!
Startet Konserten va 8 - halv 9? 
Som jeg ALDRI kommer til  glømme den opplevelsen... Smilet hans forlat aldri øynene hans, og når han fikk tårer i øynene når han sang 'Be alright' Det var SÅ rørerende!

(noen av mange bilder)

Alt i alt... Var dagen suveren.. Selfølgeli det var VELDIG negativt i alt dette her. Men på slutten av dagen har jeg sett mitt størte idol opptre for meg og det er alt som trengs.
Jeg trenger ikke bilder med meg og han, eller autografer for å føle at jeg har oppnådd noe... og det er alt takket være Ann Cathrin jeg føler dette!
I love him, and that's all it takes!
 
(Hvis dere ser det hode som bobber opp og ned så er det meg... La ikke merke til det før nå! haha, satt på ryggen til mamma ^^)

Never say Never folkens, det vet jeg offisielt fra og med i dag! ~Vanessa14 Kommentarer


All Around The World, DON'T LISTEN TOO IT!!!

FOLKENS!!!!!!!!

KRISE SITUASJON!!! All Around The World har blitt sluppet ut på nettet men IKKE hør på den!
Tenk på stakkar Justin som har jobbet RÆVA av seg for dette albumet, så skal du gå rund tå høre på sangen?! IKKE FAEN!

Don't Listen Too IT!
SPREAD THE WORD!

 image
image

Never say never ~Vanessa1 Kommentarer


info + hjelp

HEI ALLE SAMMEN!!!! Beklgaer at jeg er så forferdelig til å blogge i det siste! Jeg har hatt en liten pause... Jeg håper dere ikke er sure?
Jeg har bare skrevet så mye i det siste jeg trengte en liten pause og spesielt nå som det er eksamen er greier.. vell, ble ferdig i dag så skal slappe av litt :)

Litt annen info... jeg kommer til å trekke vinneren av konkuransen NESTE UKE! Jeg vil vente til ETTER Justin har vært her, du vet aldri om jeg for møte han og en liten ekstra gevinst slenger seg på den gave pakken ;)

 

Så det vil si at dere har en SISTE uke å melde dere på!
 http://jdrewbhistorie.blogg.no/1336852156_konkuranse.html

 Jeg har fått noen spørsmål på facebook om man kan melde seg på flere ganger enn en og svaret er JA!
Ja
,man kan melde seg på flere ganger enn en, jeg skriver ned navnet deres på en lapp, for hver gang dere er med en lapp mer med ditt navn på... Det var bare slik for dere som lurte. btw, spre gjerne ordet!
 

MEN NÅ! Nå trenger jeg DERES hjelp!!!!!

en venn av meg holder på å lage en trailer til meg, av The Switch, JA en movie trailer! Men jeg har absolutt INGEN anelse om hvordan musikk/sang som beskriver The Switch best så jeg trenger deres hjelp! Hvilke sang er det DU syntes beskriver THe Switch best? Kommenter, du kan gjerne kommentere flere enn 1 :D

Det kommer en ny del KANSKJE i kveld *vil ikke love noe* eller så starter jeg i morgen! :D

Never say Never ~Vanessa5 Kommentarer


Konkuranse!

Hei alle sammen! Okay, så nå har bloggen fått OVER 2000 kommentarer og som lovet så skal jeg lage en lite konkuranse! Det som er greia er det at jeg har veldig mye greier men noe jeg ikke bruker! Men alltså... Uansett, jeg har et smykke som jeg fikk av en vennine fra Frankrike som jeg har tengt å gi vekk .

Hvis dere ikke klarer å se det, så står det Future Mrs.Bieber på det ^^ Jeg sender det i posten og betaler for sendingen og ja ^^ Jeg hadde også tengt å legge til de 2! første delene til den nye historien jeg skal skrive etter Old Memories som heter 'Smile to the Camera' og skal handle om en jente som vil jobbe for et magasin men for å få jobben gir de henne en oppgave om å forføre Justin, bli sammen med ham og dumpa ham slik at de kan få vite mange hemmeligheter om Justin. 
Jeg vil egentlig ikke røpe så veldig mye mer om den nye historien ^^

Men tilbake til konkuransen!!
Også skal det være en liten ting til inni der men det skal dere ikke få vite xP

For å vinne smykket, 2 delene og overaskelsen må dere!

1.Fortelle hva du liker best om bloggen
2.For de med blogg,  legge til link på bloggen deres, for dere uten blogg bare legge ut innlegget på facebook ^^
3. Sørge for at dere skriver e-mail adressen deres slik at jeg kan kontakte dere!

Del 42 av Old Memories ligger under her så bare les og kommenter der <3 
GLAD I DERE ALLE SAMMEN!!!!!!!!!!! Ikke gløm det også plis meld dere på konkuransen ^^ Seff, dere trenger ikke men dumt å kaste Jusitn ting men jaja... lolz!

Never say Never ~Vanessa
 21 Kommentarer


BOYFRIEND!!!

Klokken er nå 02:33 pg jeg er våken... Og har en gigantisk geografi prøve i morra... MEN!!!! Jeg har fått sett Boyfriend musikk videoen og alt jeg har å si er dette her;
FUCK. ME. HARD. AND. DONT. EVER. STOP!
Jeg har aldri i mitt liv blitt turned on av en musikk video.... Helt til jeg så denne!!! Fy fæn altså!! For dere som ikke har sett den... SE DEN!! Jeg har ikke link eller noe fordi jeg sitter på mobilen min (mamma vet ikke at jeg er oppe) så jeg legger den til i morra!!!

SÅNN! Da er den lagt ut!!!! haha, vennene mine syntes det var SÅ creepy at jeg kunne alle bevegelsene Jusitn gjør i hele videon i dag xP haha!!!!

Del 31 av Old melodier ligger under her så vare bla ned xP så at noen hadde kommentert for ikke alt for lenge siden så tar det som at dere gjorde det samme som meg!
Beklager hvis det er masse skrive feil, men jeg er litt (veldig) trøtt så ja ^^ natta og gjør dere klare til pure sex!

Btw, kommenter gjærne hva dere syntes om musikk videoen! Hvem vet? Kansje noen av dere vinner noe???? Who knows ;)
Never say never - Vanessa2 Kommentarer


Maraton?

Hei hei folkens!!!! Jeg vet dette er litt kort varsel og greier men hvor mange av dere er keen på et maraton i dag? Jeg hadde tengt p ha det i morra men det går ikke og på Tirsdag er det grille dag med familien så... Men men, jeg er ikke våken enda så dere har en liten stund å bestemme dere :)
Elsker dere alle!

Never say Never ~ Vanessa2 Kommentarer


Ingen nye deler

Beklager folkens, men jeg tror ikke dere får noe ny del i dag eller i morgen... Jeg skal overnatte hos vennina mi i dag og drar om 15 minutter! Jeg vet liksom ikke om jeg da får tid til å skrive noe, vi kan se om jeg får skrever litt på mobilen, men lover ingenting.
Grunnen til at det kansje ikke blir noe i morgen er fordi jeg har audition kl 2 og jeg står ikke opp før ca 11-12 og da drar jeg rett til audition og gjør meg klar... Jeg må være der nede i en stund fordi vi får vite om vi går videre med en gang...
Hvis dere lurer på hva det er jeg skal på audition for så er det for en Glee basert musikal ^^ Kult, ikke sant?! :D I alle fall for dere som elsker Glee like mye som meg! 
 

Alle jeg kjenner kaller meg Rachel, alltså galingen på det øverste bilde ^^ Men jeg ser meg selv som en blanding av Rachel og Santana, hun er en totalt bitch, akkurat sånn som meg ^^ Uansett, jeg håper dere kan tilgi meg for dette her! Jeg vil bare si TUSEN TAKK til den LANGE OG UTROLIG RØRENDE kommentaren jeg hadde fått på fordi del! Jeg BLE så rør jeg hadde bare lyst til å gråte av glede! Jeg elsker leserene mine og det håper jeg dere vet! Always and forever!
 

Never say Never ~Vanessa1 Kommentarer


I love you all!

Jeg lover dette skal være det siste innlegget om noe som ikke er enten en ny historie eller info om bloggen.. Men jeg klarer ikke og skjønne hvordan jeg ble så heldig og få så fantastiske lesere som dere! Dere er så fantastiske jeg føler meg så lykkelig! Jeg har ikke hatt veldig mange som pleier må stå opp for meg så når jeg kommer inn på bloggen og ser at folk har kommentert og støtter meg... jeg blir bare så utrolig rørt og jeg vet ikke hva jeg skal si...
 

Jeg startet denne bloggen... Fordi jeg hadde lyst, jeg fikk alltid kommentarer fra vennene mine om at jeg burde begynne å skrive ned historiene mine  og en dag hørte jeg på dem og lagde denne bloggen... Jeg forventet aldri at folk skulle lese og faktisk LIKE det jeg skrev... Det går ikke en dag hvor jeg ikke sitter og tenker på hvor heldig jeg egentlig er for at leserene mine er så dedikerte som dere er... 
Jeg føler at hvis jeg skulle falle så kommer dere til å være der for meg og det er så utrolig!
Jeg håper dere vet at jeg tenker på hver og en av dere, og at dere hver og en betyr like mye for meg! Om du kommenterer eller ikke, om du er Belieber eller bare er her fordi du lurer på hva dette er... Jeg tenker alltid på dere og vil at dere skal være glade og jeg vil at dere skal vite at hvis dere noen gang føler at dere er helt alene og har ingen å snakke med, at jeg er her! Bare send meg melding på facebook, kommenter på bloggen eller send melding på bloggen... Ikke vær redd, we are family, we stand by each other!
 

P.S: Jeg skal starte på FØRSTE DEL AV HISTORIEN I DAG!!!! Gled dere, dette kommer til å bli veldig gøy!

Never say Never ~Vanessa5 Kommentarer


Serr?

POSTET AV:

håper matte tentamen går i dass og du stryker Vanessa Criss Halilcevic, ålesund suger faen me ikke. hvis noen er screwed up er det deg og stemmen din
Mitt svar til dette:
image
~Vanessa


5 Kommentarer


Svar på SPØRSMÅLSRUNDE!!!

Jeg hadde alt laget en video til spørsmålene men Youtube klikket og ville ikke laste opp så jeg bestemte meg bare får å svare rett på... Håper dere ikke har noe imot det? men jeg håper dere skjønner hvorfor jeg gjør det! :) Men NÅ skal dere få svarene deres! og litt info helt nederst :)
 

 Når ble du belieber? : Jeg ble ikke Belieber før etter One Time kom ut... Jeg hadde egentlig aldri hørt om Justin Bieber... Men igjen, jeg bodde i Ålesund, det er et hull! Et svart hull fylt med frekke, irriterendes og screwed up folk... okay, noen kan være snille, men de fleste er bare helt *facepalm* Men ja... Det var DA jeg ble Belieber, and I have been a proud on at that!

Favoritt historie bloggene dine som du leser og anbefaler?: Jeg har ikke hatt tid til å lese noen nå for tiden, på grunn av skole og masse annent dritt! Men det er en jeg lese som heter "You Can't Hide The Truth" som er UTROLIG bra! ---->Klikk her <----- det er linken til alle delene som er ute... Jeg annbefaler at dere leser den andre historien til Rikke som også er på den bloggen som heter Superstar som er fantastisk! Andre blogger jeg kan annbefale som jeg har lest noen VELDIG bra historier på er denne , denne , Denne og denne men den siste der... de har sluttet å blogge men historien er fremdeles ute så jeg annbefaler dere å lese den :)
Digger bloggen din!<33 : TUSEN TAKK! Betyr UTROLIG mye for meg! <3 
                                                                                                                    

 

hva digger du mest md justin?: Hvis vi snakker hele ham, så tror jeg nok det blir personligheten hans og moralene hans... Jeg føler at selv om han er det super kjent. Så er han fremdeles Justin bieber, han fremdeles tenker på venner og familie først og karrieren senere :) Utsende messig må jeg nokk gå for øynene hans! <3.<3
 

hvor gammel er du? : Jeg er 16

hva driver du md på fritida? : På fritiden gjør jeg egentlig masse rart... noen dager er jeg med vennene mine og trener, andre er jeg med venner ut på konserter eller kino eller hva det nå enn er vi føler for, og noen ganger så bare slapper jeg av hjemme i sofan med pc'n og Justin :)

 hva heter din bestevenn ? : Jeg har mange venner, men jeg har 3 personen jeg føler jeg bare kan ringe når jeg bare trenger noen å snakke med og de heter Anniken, Karine og Kjersti. De er de tre jentene jeg føler jeg kan snakke hva som helst med, men Kjersti er kansje den jeg er nærmest, hun er den som vet om alt dritte jeg har opplevd i livet og er her for meg uansett hva <3

når blir neste konkuranse ca? : Alltså, jeg tror egentlig ikke jeg har hatt noe ekte konkuranse! Haha, nei men jeg sparer penger og prøver å få kjøpt noe sånn at jeg kan ha en konkuranse, men handle listen min med ting jeg skal skaffe meg er nok så lang! xP Men vi får se hva framtiden bringer :)

jeg vet at dette er litt rart å spørr om men hva betyr swagg/swag ? : første ting, det skrives med 1 g, sånn at det er avklart, andre ting... det er egentlig et godt spørsmål jeg lurte på det selv en gang og da søkte jeg det opp og fant ut at det betydde "stil" men alltså... det gir ikke mening i følge meg så jeg tolker det som at det betyr at det er "kult" men samma det! xP
                                                                 

hvilken JB sang liker du best ? : Jeg liker ALLE sangene hans... untatt studio versjonen av baby... den takler jeg bare ikke, den akkustiske er bra men ikke den studio versjonen.. den tåler jeg ikke! Beklager for dere som liker den, men jeg tåler den ikke! Jeg pleier å forandre ny favoritt sang hver uke så hvis vi velger for denne uken så er det nok "Latin Girl"

hva synes du om Jelena? : Jeg synes de er så utrolig søte ilag! jeg skal innrømme at jeg trodde forholdet deres var fake i begynnelsen men så bare forsto jeg at de var ekte og at de var virkelig glad i hverandre og da ble nå jeg selfølgeli gal på deres vegner! Så jeg synes de er søte og synes de ikke fortjener det hate de får...

Hvilken klasse går du i ? : Jeg går i 10. klasse og skal begynne på vgs til etter sommeren på Wang : SSP :)

Hvor får du ideene dine til historiene fra? : Litt forskjellig egentlig. Sånn som de 2 siste historiene jeg har jeg drømt også har jeg snakker med Kjersti... Så begynner jeg bare å skrive ned masse ideer til historien... Og selfølgeli Musikk!

yndlingsfarge? : Jeg liker mange farger jeg... jeg har på en måte ikke noe yndling...

yndlingsmat? : Italiensk mat! Jeg var i Roma for 1 år siden og jeg sverger... Beste. Maten. Jeg. Noen. Gang. Har. Spist! Det er sååååå deilig!

beste film du har sett? : Trenger jeg å svare? Jeg mener...  Hallo, Never Say Never! Den er den beste jeg noen gang har sett og jeg gråter hver gang! men hvis vi tar vekk den filmen så har jeg ca 1000 andre filmer å velge... Serr, jeg har 400 filmer og jeg har ikke alle jeg har sett gjennom livet så jeg har telt opp at jeg skal ha sett rundt 1000 filmer... så hvis jeg må velge en av dem så tror jeg at jeg kansje velger The Notebook! Elsker den, det er den perfekte filme!
 

Hva synes du om den nye jb sangen "Boyfriend"? : ahhhhhh! Jeg ELSKER den! Den sangen er den BESTE sangen jeg NOEN gang har hørt i HELE mitt liv! vell okay, jeg tror nok jeg har hørt bedre sanger i livet mitt men den er høyt oppe på listen! Den er så sexy menst teksten har så søt mening... Har ikke peiling på hvordan han gjør det men screw it! I get my Bieber, i'm happy!
 

Har du noen dyr? : Nopp, jeg har INGEN dyr... jeg hadde en gullfisk før men den drepte jeg ved å ta den ut av vennet og poket den... Jeg var ikke spesielt smart som barn...

hvordan ville du reagert hvis du møtte Justin? : ....imageimage Hvis du da var interesert i hvordan jeg kom til å reagere....

jaitlin eller jelena? : Jelena all the way!

Hva kommer du til å gjøre hvis du møter Selena? : image omtrent samme som Justin.... nesten...

Hva kommer du til å gjøre hvis du møter Jelena? : De to tingene ovenfor alt på en gang... Som rett og slett vil si jeg kommer til å få a mental break down....

Hva skal du gjøre etter 10.? : Etter 10. så tenker jeg meg at jeg drar på vgs og skaper noe av meg selv...

Beskriv deg selv med 3 ord : Greit... Rar, Pervers og Utadvent.. bare spør folk her ute... Alle vil si det samme at jeg er helt klink gærn og at jeg synger og danser på gaten... bokstavlig talt...

Hvor tror du du er om 10 år? Liksom har du familie? Hvor bor du da? Sånne ting : Hvis vi går etter det jeg håper... Så håper jeg at jeg har en kariere innen Musikk og skuespill som er noe jeg har ønsket meg siden jeg var nok så ung... Jeg vet ikke jeg... Kansje en mann, og at jeg bor i LA? vet egentlig ikke, vi får se hva framtiden bringer, kansje jeg ikke lever om 10 år?

Beste Justin Bieber historien du noen sinne har lest? : Vet dere hva, jeg har lest så mange at det er vanskelig å velge... men de jeg linket til der oppe er mine absolutt favoritter :)

går du på noen aktiviteter? : Som jeg sa over, så gjør jeg ikke noe spess enn å være med venner i fritiden MEN jeg pleier å trene da så... lol, tror egentlig ikke det teller men samma det!

åssen musikk hører du på ? : Jeg hører på masse rart... Jeg elsker seff Justin, men jeg liker også Selena, Taylor, Bon Jovi, Guns N' Roses, Lady Gaga... you name it! Jeg er utrolig glad i musikk så jeg er åpent for veldig mye.. eneste jeg ikke klarer å høre på er sånn dritt som tekno og skriking... det er bare IKKE meg....

hva liker du best ved deg selv? : Ikke utsende mitt i alle fall! Jeg vet ikke jeg... Kansje humoren min? Jeg synes jeg er nok så morsomt som bare forteller hvor rar og tragisk jeg virkelig er... lolz, nei jeg vet ikke jeg... har ikke verdens størte selvtillit så jeg liker ikke så mye med meg selv...

hvilke kjendiser liker du ? : Vil dere serr ha hele den listen? Fordi den er laaaang! Eller, kommer ann på hva dere mener med liker men jeg tar det som jeg liker å høre/se på... Så jeg kan gi dere de jeg kan komme på akkurat nå! Justin bieber, Selena Gomez, Taylor Swift, Demi Lovato, Ryan Gosling, Rachel Mcadams, Queen Latifah, Ben Stiller, Nicole Kidman, Niall Horan og Harry Styles ^^ Det er bare noen få av mange! 

Liker du bare Justin bieber eller liker du også One Direction? : Jeg liker ikke bare Justin! Jeg elsker faktisk One Direction! Ikke like mye som Justin, men de er ganske høyt oppe på listen min! Jeg likser spesielt good Niall Horan!
 

Har du en kjæreste? : Nei, jeg hadde for ikke så lenge siden men jeg gjorde det slutt fordi... vell... jeg vet ikke... følelsene var bare borte "/

wow.... Da var vi gjennom hele listen da... Det er noen jeg har hoppet over men det er fordi dere kan få svarene helt på starten, dere har sikkert bare spørt samme spørsmål eller noe :D håper det er ok? lolz, jaja.... 
 

Greit, litt INFO!
Jeg har noe forferdelig som skjer med meg i morgen... Og det forferdelige heter Matte Tentamen... uggghh -.- Så jeg kan ikke starte på historien i dag som var det jeg orginalt ville men men, jeg håper jeg får startet i morgen men i morgen har jeg masse å bake og jeg vil helst starte denne historien på en bra måte slik at folk vil lese den xP
Denne historien kommer til å være ganske annerledes en det jeg pleier å skrive... jeg pleier normalt å skrive at Justin er som han er i virkeligheten men i denne historien blir han litt bad ass og det kommer til å være en god del hopping fram og tilbake i tid så jeg skal prøve å gjøre det så lett får dere å forstå at jeg har byttet tids sone! MEN hvis det skulle være at ingen av dere liker historien og synes det er irriterendes med all hoppingen så kan dere kommentere det så skal jeg bare slutte historien og begynne på en annen en :) Alt for leserene mine!
 

Never say Never ~Vanessa2 Kommentarer


Spørsmålsrunde!!!!

Hei folkens! Jeg sitter og tenker på om jeg skal ha en ny spørsmålsrunde før neste historie kommer ut, som ikke blir før om et par dager (jeg føler at jeg trenger litt fri og bare sitte og slappe litt av og lese et par historier meg selv før jeg begynner å skrive.
Jeg tenker jeg gjør som sist gang, jeg lager en video hvor jeg svarer på spørsmålene deres, det kan være om hva som helst.
Det kan være om personlige livet mitt; alltså hva jeg driver med på fritiden og familie og slikt.
Eller det kan være om historien eller bloggen,
Stort sett hva som helst, det kan være spørsmål om Justin hvis dere vil!

Jaja, jeg tenker at når jeg har fått inn spørsmålene så bar elager jeg videoen også poster jeg den på bloggen ^^ Jeg håper jeg får et par spørsmål, jeg vet jeg har fått et par fra none folk på facebook også ser vi bare hvor lang videoen blir :)

Never say Never ~Vanessa7 Kommentarer


QUIZ TIME!

Okay folka! Skal vi krysse fingrene for at folk har hørt på meg i dag og holdt seg våkne for dette her?
Denne quizzen er nok så lett om man har følgt med i historien! Dere får til kl 2 i morgen! får å svare på spørsmålene! (btw, dere kan sende svarene deres på melding til meg)
LA OSS STARTE!

Spørsmål 1: Hvor gammel blir *dn* når hun ønsker seg å bytte plass med Selena?
Spørsmål 2: Hva heter ex'n til *dn* og hva er det som skjer mellom ham og Selena?
Spørsmål 3: Hva var som gjorde Justin kåt første gangen?
Spørsmål 4: Hvilke sanger er det Demi, Selena, Justin og Taylor opptrer på konserten sett dem i rett rekkefølge?
Spørsmål 5: Vilke ord bruker *dn* får å beskrive sin bestevenn og hva er navnet hans?

Som sagt spørsmålene er enkle å svare på!
Vinneren blir annonsert på bloggen i morgen like etter kl 2 :D

Never say Never ~Vanessa0 Kommentarer


Beklager!

Hei folka! Jeg skulle egentlig skrive enda en del men mamma klikket helt ape shit på meg nå og ba meg legge meg så det kommer desverre ikke noe ut i kveld :(

MEN frykt ikke! Fordi i morgen kommer jeg til å være på blogg neste hele dagen! Jeg har et mål om å bli ferdig med denne historien på Søndag så det er bare å glede seg fordi det vil si MANGE deler! For dere som vil få med dere fra start to finnish annbefaler jeg at dere sjekker innom bloggen i morgen ca 2 tiden fordi da har jeg mest sannsylig fått dratt ræva mi ut av sengen og begynt å skrive!

Jeg føler meg virkelig slem siden jeg sa jeg skulle skrive mange deler nå men som sagt... Mamma vent CRAZY på meg og hun er IKKE noe kul når hun er  sur -.- Hahah, men jeg håper dere er klare for morgen dagen og har nok energi til å stikke innom i morgen! Jeg skal ba si dette nå slik at det er sagt RETT før historien er ferdig kommer jeg til å ha en liten quiz/konkuranse hvor vinneren skal få de 2 siste delene til historien.
Ikke stort jeg vet, jeg jobber fremdeles litt på det dere skaffe penger til å lage en EKTE konkuranse men jaja... Hvis det er noe om den quizen dere skulle lure på så er det bare å kommentere i dette innlegget! Også jeg vurdert en ny spørsmåls runde, hva tror dere om det?

Vil bare si jeg er glad i dere ALLE og kommentarene deres betyr verden for meg! Jeg blir UTROLIG motivert av dere og jeg håper dere fortsetter slik!

NEVER SAY NEVER ~Vanessa1 Kommentarer


VIKTIG!

Jeg Må bare beklage altså! Jeg kom opp i muntlig matte i går og er låst fast til matte boken til i morgen!
Så det vil si at dere ikke får noe før i morgen....
Jeg beklager så mye, men jeg er forferdelig dårlig i matte og trenger å bruke mest mulig tid på det!
Som sagt jeg beklager vikelig! Men slapp av, i morgen når jeg har kommet hjem i morgen!

Never say Never ~ Vanessa1 Kommentarer


3 valg! Hva vil du ha?

The Switch;

Har du noen gang lurt på hvordan det ville vært å være i Selena's sko? Bare for 1 måneds tid? Vell denne historien handler om *dn* som nettopp fyllet 17 og når hun blåser ut lysene på kaken sin ønsker hun å bytte kropp med Selena Gomez for 1 måned, men når hun våkner neste morning i armene til en halv naken Justin skjønner hun at ønsket har gått i oppfyllelse å utnytter sjansen til å bli bedre kjent med Justin. 
Selena tilpasser seg livet ditt ganske fort men når hun ser at *dn* i Selena's kropp og Justin bli respektert MYE mer en når hun var sammen med ham blir hun sjalu og bestemmer seg får å få livet sitt tilbake.
Men hva skjer når Justin finner ut at Selena (*dn*) har løget til ham om å være kjæresten hans?

Old Memories; (Inspirert av en Belieber video)

Vi er 60 år inn i framtiden, du har en datter og 2 barne barn, men en dag når de er på besøk får dere vite at en tragedia har skjedd. Justin Bieber er død. Nyhetene går hele dagen om hvordan nationen er lei seg og et stort tallent har dødd, men når barne barna dine begynner å stille spørsmål om hvem Justin Bieber er og hvorfor alle er så lei seg, begynner du å tenke tilbake i tid når du var 17 og du møtte ham, sagte begynner du å fortelle dem om hva som hadde skjedd og alle brevene de hadde sendt hverandre.
Men hva skjer når en stor hemmelighet blir sluppet løs som kan forandre alt?

The Scene

Det er en god del av dere som har bedt meg om å fortsette å skrive på den men nå har dere velget mellom de to over eller denne. Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive videre, må lese gjennom den en gang til.
Men Selena Gomez har ALDRI eksistert og hele hennes kariere er *dn* sin.

Hvilke vil dere ha? Kommenter fortest mulig slik at jeg kan begynne å skrive!

Never say Never ~Vanessa30 Kommentarer


1 til 64

Hei alle sammen! jeg har hørt at dere ikke får opp delene 1 - 64! så her har dere ALLE de delene! :D

DELER 1-10
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324400446_baby_take_my_heart__d.html
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324408226_baby_take_my_heart__d.html 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324485808_baby_take_my_heart__d.html
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324498314_baby_take_my_heart__d.html
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324573946_baby_take_my_heart__d.html 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324601379_baby_take_my_heart__d.html
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324674531_baby_take_my_heart__d.html
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324826944_baby_take_my_heart__d.html    
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324836316_baby_take_my_heart__d.html
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324852074_baby_take_my_heart__d.ht

http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324915177_baby_take_my_heart__d.html
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324924776_baby_take_my_heart__d.html
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324934135_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324934135_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325013126_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325027417_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325109071_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325114687_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325123776_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325125764_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325127522_baby_take_my_heart__d.html

 http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325263452_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325280547_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325370716_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325447863_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325519349_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325539480_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325604460_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325613969_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325626221_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325695122_baby_take_my_heart__d.html

 http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325714148_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325781925_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325801448_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325875165_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325892632_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325957702_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325963784_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325983500_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326053988_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326056155_baby_take_my_heart__d.html

 http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326062550_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326132386_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326144911_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326235678_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326320392_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326393118_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326485204_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326493188_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326565720_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326660263_baby_take_my_heart__d.html

 http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326062550_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326132386_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326144911_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326235678_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326320392_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326393118_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326485204_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326493188_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326565720_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326660263_baby_take_my_heart__d.html
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326664214_baby_take_my_heart__d.html

 http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326733276_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326833027_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326839100_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326909556_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326922173_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1327005055_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1327092174_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1327186114_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1327192031_baby_take_my_heart__d.html

OKAY DET ER MASSE FEIL INNI DISSE LINKENE DE BLE LIKSOM LITT BLANDET OG SLIKT MED ALLE DELENE SKAL VÆRE DER! :p 

NEVER SAY NEVER~VANESSA

BTW, JEG BEGYNNER Å SKRIVE NÅ!! :d0 Kommentarer


Vil du bli gjesteblogger?

HEI ALLE SAMMEN! Greit alltså det er ikke 100 % sikkert på at jeg kommer til å ha noe gjesteblogger, det kommer ann på om jeg får noen bra søkere!

Hvis du har lyst å søke om å være gjeste blogger sender du mail til meg på vanessa_hal@hotmail.no
hvor du forteller;
*hvorfor du vil være gjeste blogger på bloggen min 
*Har du blogget før, i så fall hvor?
*Hvor lenge har du lest bloggen min
*Hvordan du får ider
*Hva er typisk med historier du har skrevet
*Og sist men ikke minst, skriv en liten del til meg, noe du kunne ha tengt å skrive i denne historien, baby take my heart.

Jeg trenger rett og slett hjelp med bloggingen fordi jeg har ikke mye fritid lenger, men denne bloggen betyr VELDIG mye for meg så jeg tar ikke imot at folk forandrer på designet eller noe slikt.
Hvis jeg får en søker jeg føler klarer å holde seg til det jeg ser etter i en historie skriver. 
Fortell gjerne om hva dere gjør på fritiden og slikt sånn at jeg blir bedre kjent med deg osm person!
Håper folk søker!

Never say Never ~Vanessa1 Kommentarer


Svar på SPØRSMÅLSRUNDE!

ENDELIG ble videoen ferdig lastet! Den er nok så lang, ca 15:00 minutter og det er liksom meg som raser gjennom spørsmålene, håper dere ikke kjedet dere for mye til døde! jeg syntes det var UTROLIG lettis å spille inn denne videoen så ja.. Håper dere fikk svarene deres! Skal jeg gjøre dette igjen?
 

Never say Never~Vanessa2 Kommentarer


Spørsmålsrunde!!

Hey alle sammen!!!! Jeg har hår gått rundt med denne iden her ganske lenge men jeg har glømt å skrive innlegget! Også nå, kl 00:45 så kommer jeg på det selfølgeli!

Uansett! Så har jeg tengt å ha spørsmålsrunde! Dere bare kommentererer på dette innlegget!
Dere kan spør om HVA som helst! 

*Om meg
*Om Historien
*Om framtidige historie

Ja det var liksom det jeg kom på fordi det er så mye som går under de kategoriene! men det er bare å kommentere deres spørmål! Det kan være MANGE spørsmål per kommentarer, bare kom med dem! Ingenting er for personlig! :D
   

Never say Never ~Vanessa

 6 Kommentarer


2011 beste Justin blogger! + Jelena bilde

Hei folkens! Jeg har planlaggt å lage dette innlegget drit lenge nå men hver gang jeg kommer på det, så glømmer jeg det -.-'' Ehh, jaja! Litt om ''reglene'' for dette her! altså jeg har gjort slik at vinnerene for beste historie blogg ikke vinner beste historie, fordi vinner de beste historie blogg så er det fordi alle historiene er fantastiske! Og beste historie kansje ikke er på en historie blogg men en vanlig blogg, eller kansje rett og slett fordi det er den beste historien på den blogg.. Sorry, but maybe!
Jeg har tengte hart og lenge på dette men må si jeg er fornøyd med vinnerene! jeg kommer til å legge til et Jb bilde med fordi jeg har lyst.. Jeg har så mange må få brur for dem vet dere ;) LEGGO!

Årets Beste Justin Bieber Historie blogg:

Beliebersdream.blogg.no 

Har du lest en av historiene vet du hvorfor jeg valgte denne! Den er HELT fantastisk! Men det som skjer nå er at hovedbloggeren har slutta for å fokusere på skolen og at det er gjesteblogger! men LES HISTORIENE FORDE!

Årets Beste Justin Bieber historie:

A mi Amor - Bieberswagger.blogg.no


Den historien er SÅ bra! Dere kommer til å elske den! Vennina mi viste meg den og jeg forelsket meg HELT i den! LES DEN!!!!

Årets Justin bieber BLOGG:
Ingen ringere enn!!! Du forventer at jeg skal si Bibses gjør du ikke! HA! As if! ikek vondt ment mot skriverene for den bloggen, men jeg finner mer info om Jusitn fortere en de gjør! Vel... Det gjør jeg egentlig med ALLE bloggene! Always one step ahead!  vet dere! haha, MEN! Vinneren errrrr....

JDBNORWAY.blogg.no

Også sist men IKKE minst! 2011's HOTTESTE par!!!!!!!!! Her er dere's beste bilde!
Årets Jelena Bilde:

Det er sikkert ikke mange av dere som er enige med meg i dette bilde valget... men det er bare noe med den søtheten i dette bilde og hele scenen forran dem som jeg virkelig forelsket meg i! Det er MANGE finere bilder av dem, det kan jeg innrømme! men det er bare noe ved dette som fanger min oppmerksomhet!

Hva syntes dere om valgene mine? Mener dere de er dårlige? Bra? kunne dere heller ha sett for dere noen andre? TELL ME?<3 (KAN DERE TRO AT ALEX VANT FAMILY WIZARD! SHIIIIT!!!!!)

Never say never ~Vanessa0 Kommentarer


Selena Gomez 2011 BESTE!

AHH! Da er vi klare til å velge Selena Gomez favoritter også da! Jeg kommer til å la Jelena kategorien gå inn i Blogg innlegget siden det ikke er så veldig mange kategorier der! Vell her er Selena Gomez 2011 Vinnere!


Årets Selena Gomez Bilde!

Det var SÅ vanskelig å velge et favoritt bilde av henne! HUN ER BARE FOR PEN! Men jeg valgte dette fordi dette er liksom mystisk men fremdeles vakkert.

Årets Selena Gomez antrekk

Dette var egentlig ganske lett! Det var mellom denne eller den kjolen hun bruke i Love You Like A Love Song! men denne vant fordi den er klassisk men fremdeles noe spesielt med den! LOVE IT!

Årets Selena Gomez Live Opptreden
Denne videoen vant garantert! JEG ABSOLUT ELSKET denne her! Hun eide hele greia og det var bare SÅ kult! Pluss hele greia er ganske epic med dansen og mash up'en, + det hun hadde på seg rocka!7

Årets Selena Gomez Sang


Denne sangen er også DRIT kul på konserten hennes, men jeg bare elsker den sangen! Altså det var veldig mange bra sanger å velge mellom men denne er liksom anerledes og får min oppmerksomhet!!

Årets Selena Gomez musikk Video


JEG ELSKER DENNE VIDEOEN! Du får liksom se hvordan Selena har det på tour og du får en følelse av hvordan hun er! + sangen er nydelig! Også får du se ting fra konserten og slikt!

Årets Selena Gomez Interview!


Jeg prøvde og finne det fulle interviewet men jeg fant det ikke så jeg tok favoritt delen min av det! BARE ELSKER DETTE HER!!! De er for søte! :)

Årets Selena Gomez Konsert bilde

Hele bilde er bare epic! Det er ikke mer å si om det en det! 

Fortell meg hva dere syntes om mine valg, er det noe dere er uenige i? Eller dere mener er bedre en det jeg har valgt? Kommenter under!
LOVE YOU ALL! NEVER FORGET THAT!
Never say Never ~Vanessa2 Kommentarer


VINNERE av Justin kategorien!

Jeg tror egentlig folk misforsto litt, man skulle si HVA dere syntes var 2011 - blah blah blah! hha! JAJA! Vell! Jeg skal jokse litt fordi det er noe som for OSS er 2012 som er 2011 i USA ^^ Så vi bare later som vi går i deres tid! Dere skjønner lengre nede! Nå skal jeg annonsere vinnerne! 
U READY FOR THIS!??!?!?!??! LEGGO!

Årets beste Justin bieber Bilde!

Grunnen til at dette bilde vinner er fordi jeg ELSKER Justin i dette bilde og du får en følelse av hvilke person han er, altså en familie mann! :D

Årets Justin bieber Antrekk!

Grunnen til at jeg valgte dette anntrekket er fordi jeg bare elsker det! det er stilig men gjen sofistikert! + han rocker det!

Året Justin Bieber Opptreden!


Jeg jukset egnetlig på denne fordi dette er egnetlig for oss 2012! Men for dem 2011! SÅ VI BARE LAR DEN GÅ VI! :D Jeg bare elsker dette her! #Epic !!!!

Årets Justin Bieber sang


Man må bare like denne sangen! AHHH! 

Årets Justin Bieber Musikk video


Jeg ELSKER denne videoen! Det er så søtt med liksom KUN stemmene deres også bare dem. Ikke noe glitz and glamour liksom!

jeg har tengt å legge til 2 karegorier til! Så da har vi også disse her ;

Årets Justin bieber Interview;


JEG ELSKER DETTE INTERBIEWET! Det var med seg ALT som er med JB, Selena og Justin, Barten hans, boksa hans alt som er noe som er snakka om i 2011! :D

ÅRETS JUSTIN BIEBER KONSERT BILDE!
 

Neste innlegger blir Selena's katogori vinner også kommer blogg vinnerene! Dere har fremdeles mulighet til å stemme på dine favoritter!
Hva syntes dere om vinnerene av Justin?
Never say never ~Vanessa 1 Kommentarer


Årets beste! Justin bieber, Selena Gomez og Blogg!

Greit siden vi er nå i et nytt år har jeg tengt at hvorfor ikke lage et innlegg av;
*Årets Beste Justin bieber Bilde.
*Årets Justin bieber Antrekk.
*Årets Justin Bieber live opptreden.
*Årets Justin Bieber Sang.
*Årets Musikk Video.
*Årets Jelena Bilde.
*Årets Selena Gomez Bilde.
*Årets Selena Gomez antrekk.
*Årets Selena Gomez live opptreden.
*Årets Selena Gomez sang.
*Årets Selena Gomez Musikk video.

*ÅRETS BLOGG!
*ÅRETS HISTORIE BLOGG!
*ÅRETS HISTORIE! 

Hvis dere har noe spesielt dere vil nominere kommenter det! Jeg skal poste vinnerene i morgen kveld! Hvis det er et spesielt bilde legg til link, er det et spesielt antrekk fortell NÅR han/hun hadde det! Er det en sang eller musikk video fra i år av dem du virkelig likte kommenter det!
Bloggene! Bare PØS på med dem! Er det en bra historie du har lest fortell meg hva den heter, hvilke blogg den er på!
Spre ordet!

Never say Never and HAPPY NEW YEAR! ~Vanessa 


 10 Kommentarer


Dette er så flaut men samma det!

Greit, så jeg har endelig bestemt meg å høre på de vakkre leserene mine som jeg er venn med på facebook og tro at jeg faktisk kan synge... ''men jeg synes jeg høres ikke så veldig bra ut'' men alt er opp til meninger!
Men uansett! Så bestemte jeg meg for å tro jeg er noe kul og synge en sang på Youtube... Vell let's face it, I'm not that cool... Men jeg tengte jeg skulle legge ut den vidoen her på bloggen da, sånn at dere som ikke er venn med meg på facebook eller ikke har fått det med dere kan se vidoen... 
 

jeg vet, I'm just real stupid... 
jeg føler at øynene mine skal oppe ut av hode mitt eller no -.-'' haha, jaja uansett det er bedre og få det ut der og få tilbake melding om jeg faktisk suger og burde holde meg inne som Rebecca back eller om jeg kansje har en sjanse her i verden...
HAHA! Jeg er morsom altså, vi vet alle svaret! Jeg burde holde meg inne!
Well, never say never, right?

Tell me what u think<3
Never say Never ~Vanessa 1 Kommentarer


Vet ikke, sorry

Ok folka! Dårlige nyheter!
Jeg skal på kino i dag ca kl 17 og jeg drar kl 4, jeg må dusje og spise nå og ja...
Så det jeg prøver å si er at dere får mest sansynlig ikke noe del verken her eller på biebers imagine før i kveld, ca i 8-9 tiden, håper dere ikke hater meg
Because i love you, i love you i looooovvvvveee yuuuuu!


Never say Never ~Vanessa
 1 Kommentarer


Viktig viktig viktig!

Ok så det som har skjedd er at nå i ca 1-2 månter har jeg hatt en historie jeg har hatt UTROLIG lyst å skrive, den har sutte og gnaget meg HVER dag og det ser ikke ut som jeg klarer å konsentrere meg om noe annent enn den! 

Det kan også være fordi den handler om min bieber dream! Du vet, den drømmen en hver Belieber har? Om hvordan deres PERFEKTE måte å møte Justin og alt det? 
Vell det er min, og da er det så jævlig fordi jeg får nye ider HVER DAG!
SÅ, det som skjer er at jeg ikke klarer å holde det inne lenger så jeg skal sette den andre historien min (The Scene) på pause til den nye historien blir ferdig!
Jeg har ikke noe inspirasjon for den akkurat nå siden jeg er SÅ opptatt av denne andre iden min! Jeg håper dere ikke blir sure på meg men jeg klarer rett og slett ikke å holde det inne lenger!

Litt info OM historien!

-Siden denne historien er litt mer sånn, vet ikke helt hvordan jeg skal si det, så skal hovedpersonen ha et navn ;)
(Jeg skal burke Vanessa (Ikke fordi det er navne mitt, men rett og slett fordi jeg syntes at det er et fint navn og da eksisterer (Junessa!) hihi!)
 
-Du er 16 og bor i Norge, du er en DRIT stor belieber og vet nesten alt det er å vite om ham!

-Justin og Selena har nettopp slått opp og du er sikkelig deprimert siden du er en stor Jelena fan og synes veldig synn på dem, men er glad at de er venner siden du er fan av Selena!

Mer av historien trenger dere egentlig ikke å vite siden alt dere trenger å vite får dere vite gjennom de første delene!

JO! Du ELSKER å synge og er egentlig ganske flink til det! Du kan rappe ALLE Justin sine sanger (Altså sånt som Otis, Speaking in tounge!)

Ja, jeg tror det er alt! lol, jaja! Dere kommer til å få første del i dag, bare så dere vet det! Men kommenter gjærne om hva dere mener om det jeg har gjort nå (håper ikke dere blir alt for sure på meg! Jeg lover, jeg skal bli ferdig med The scene! JEG LOVER!

 Z217516234_large

Never Say Never ~Vanessa0 Kommentarer


STORTE NYHETER! :D

OK! Folkens, dere MÅ lese dette her! 
På Lørdag, altså den 10.! Så skal det være Bieber buy out i Oslo! Jeg skal og håper dere kommer! Det som er greia er at vi vil SPRE ordet rundt om kring til ALLE sammen, derfor trenger jeg DIN hjelp! Gå inn på bloggen din eller facebook og skriv om det! Bare få ordet ut der! 
Alt du trenger å gjøre er å trykke på den liken der -------> http://www.facebook.com/events/198156913600916/

SÅ! Del dette på din blogg, selv om du kansje ikke bor i Oslo kansje noen av leserene dine gjør det, fortell på facebook, bare få ordet ut der! :D

Never say Never ~Vanessa
 3 Kommentarer


Epilog ??

Beklager for at det har vært så sulle fra meg i de siste 2 dagene, jeg har hatt matte tentamen, STOR naturfags prøve og en stor Fransk prøve jeg har sutte og lest på så har liksom ikke fått gjort noe spesielt! Men dere skal få noe jeg vet bare ikke når siden jeg har engelsk tentamen på Fredag, men jeg mener dere skal få enten i dag eller i morra ;)
MEN!!! Over til poenget med dette innlegget!! Epilog!
Jeg ser at folk fremdeles kommenterer En Magisk Sommer, noe som gjør me så glad at jeg har lyst til å gråte fordi det var min første historie og den sto meg veldig nert historie messig! Men jeg snakket litt med min fantastiske vennine, Kjersti, om historien og vi begynte å snakke litt, VIL dere ha en epilog?
For dere som kansje ikke vet hva det er så er det på en måte en avsluttnings på historien en sånn så og så mange år senere eller noe slik?
Fordi jeg tengte på litt sånn 15 år i fram tiden når Jessica er 15 og litt sånn... For meg hadde det bare bært gøy og skrive, men vil dere ha det?

Kommenter under og fortell meg om dere vil ha en epilog.
For dere som ikke har lest En Magisk Sommer , anbefaler jeg at dere gjør det, jeg har fått masse Povitiv tilbake melding, men skal ikke tvinge dere..
Elsker dere ALLE!
Never Say never ~ Vanessa ???3 Kommentarer


Faen!

Sorey folkens! Det som skjedde var jeg skrev hele den nye delen men så logga bloggen seg av på mobilen og ting ble ikke lagret og jeg er på besøk akkurat nå så jeg kan liksom ikke sitte og skrive nå! Men jaja :(
Dere SKAL få en i dag også skal jeg se om dere får i morra, jeg har bursdag morra skjebner dere ;)2 Kommentarer


HELP! TRENGER VIRKELIG HJELP!

Ok, så jeg trenger VIRKELIG hjem av dere! I morra skal vi ha Norsk tentamen og vi har fått tema Humor... Som dere sikkert har lest i historien min, så er min mening på humor = 0!
Jeg vet VIRKELIG ikke hvordan jeg skal få skrevet en humor historie, jeg vil helst skrive som JB historie, men jeg har ikke sjanse i helvete uten deres hjelp!
Kommenter om det er noe jeg HAR skrever, dere synes er morsomt, som f.eks ; *Magisk sommer, del 12, slutte!* jeg har ikke peiling om det er noe humor i den delen jeg bare skrev noe, ellers så kan dere skrive litt mer detaljert om noe jeg har skrevet som er morsomt.
Hvis ikke jeg har skrevet noe morsomt så kan dere f.eks, kommentere en historie blogg som har en historie og en del som er EKSTREMT morsom! Eller noe dere har lest som er ekstremt morsom.

Hvis ikke DET, så kan dere rett og slett bare skrive noe dere synes er morsomt med Justin, og han som person som jeg kan gjøre en utgangs punk i en humor historie! Håper dere synes såppas synd på meg at dere kommenterer!

Men jeg kan nå ikke bare spør om hjelp UTEN å gi dere noe tilbake, SÅ hvis jeg får mye hjelp av dere SÅ er dere klar for dette her?........................... SKAL JEG LEGGE UT EN NY DEL I DAG! Yay! Men det KUN om jeg får masse hjelp av dere! ;)

Love you all!
And NEVER SAY NEVER  ~Vanessa1 Kommentarer


INFO!

Hei alle sammen! Jeg mener dere skal få en del i dag altså! Jeg er bare SUPER opptatt, jeg skal på familie middag nå, så vi snakkes senere! Love you all, har dere noe spesielle ønsker om hva som skal skje fram over? Kommenter det nedenfor!
BARE SÅNN FÅR Å SI DET

JUSTIN EIER!!!!!!!! Jeg tror ikke mamma har vært så irritert på meg i hele sitt liv, jeg GRÅT OG jeg SKREK så høy i går under EMA's! I'm a freak! But you love my anyways!
NEVER SAY NEVER folkens! ~Vanessa
PS. JELENA HVIS DU LESER DETTE HER NÅ! JEG KOMMER TIL Å DREPE DEG! DU SKULLE LIKSOM IKKE FINNE DENNE BLOGGEN, DIN TUFFS!  3 Kommentarer


SORRY!

Oh my gosh! Jeg beklager SÅ mye! Kjersti og jeg var med hverandre i dag og mamma måtte ha pc'n og jeg fikk den ikke før nå! Jeg var SÅ klar for å skrive en del til til den nye historien til dere i dag men jeg fikk ikke tid! :(( Nå ble jeg lei meg! Jeg skal skrive dere en bilde imagine nå da! Hvis dere vil? Bare noe så dere kan lese?<3 
Jeg håper dere vet at jeg er glad i dere, og håper jeg har dere som lesere og mange flere videre!
Never Say Never!
~Vanessa 1 Kommentarer


Litt ny info til dere som leser!

Hei alle sammen, det har vært nok så stille på bloggen i det siste og jeg beklager virkelig for det... 
Jeg har sutte her og prøved å finne en historie til dere som jeg kan skrive, og jeg kan ikke si jeg ikke har MANGE ider for vell... Det har jeg jo! Men denne historien jeg har tengt å skrive for dere nå kommer til å være en veldig ''Musikals'' historie, hvis dere skjønner hva jeg mener? Det kommer til å være masse konserter (Videoer) og masse sanger, grunnen skal dere nå få vite!

Det som er, Selena Gomez har aldri eksistert, karieren hennes, filmene, musikken og tv showene og hva det måtte være er DIN kariere. Du er på en måte Selena Gomez men du har ditt nav ;) (DN).
Du er like gammel som Justin, men er ikke verdens størte fan av ham, men du liker musikken.
Din aller beste vennine , Lise, har vært med deg helt fra da du bodde i Norge til du flyttet til USA (Veldig mye som forholde til Ryan og Justin) 

Dette her er noen fot noter til dere;
-Du holder på med nytt album og finner ut at du må jobbe med Justin
-Media kommer med masse konklusjoner at dere to er sammen
-Du begynner å få følelser for ham men noe stopper dere.

Det er MYE mer som skjer, men kan ikke skrive det da! Da blir det ikke noe gøy å lese historien da! 
Jeg kommer til å begynne å skrive første del i morra, så ikke gløm og stikk innom og lese/kommentere om hva dere synes!

Noe annen info;
Jeg har også tengt å begynne å skrive bilde imagines! Jeg har masse bilden av ham og masse rare ider til bildene, men hva synes dere om iden? Burde jeg gå gjennom med den? Har dere kansje noen bilder dere vil jeg skal skrive til?<3


 Ikke gløm å kommentere meg hva dere mener (VELDIG VIKTIG FOR MEG SOM BLOGGER!)
Vil dere at jeg skal gjennom føre idene?
Har dere kansje noen ønsker om noe spesielt?

Send inn en kommentar, eller en melding på Bloggen ELLER på facebook! ;D --->Klikk her!

Never say Never ~Vanessa 6 Kommentarer


Vinn someday!

Ok, så jeg vet dette skal være en historie blogg og alt det, men når du får sjansen til å VINNE SOMEDAY! Da må du ta den altså!
Hvis dere går inn på denne bloggen  http://jdbloves.blogg.no/1317484536_vinn_somday_.html

 

Så kan dere vinne Justin bieber sin UTROLIGE parfyme!

Ikke glømm og kommenter på den nyeste delen av Historien min også da ;)
 0 Kommentarer


Konkuranse på JustyDbiebs!

Hei, jeg skal legge ut en ny del av historien min snart, og så skal jeg si TUSEN TAKK for at alle leser historie bloggen min, jeg håper flere av dere kommenterer, husk da kommer delene fortere ut!
Men det jeg skal snakke om nå sånn kjappt er at den gammle bloggen min har en konkuranse hvor du kan vinne masse plakater og 2 bloggshout til 30kr. Jeg håper dere alle leser det, er du interesert les her
----->Klikk her for blogg<------ 


0 Kommentarer


Litt om meg og bloggen&lt;3

Hei Jeg heter Vanessa og er en 15 år gammel belieber! Jeg elsker Justin og kunne ikke ha vært mer glad over at han endelig har fått seg dame, han fortjener å være glad (Selv om jeg skulle ønske det var meg)
Så derfor, i stede for å sitte og være lei meg fordi jeg ikke har noe kjæreste og aldri har møtt Justin, tengte jeg hvorfor ikke bare la fantasien min ta ledelsen og skrive historien! Jeg er alt en historie skriver for en blogg som heter Justydbiebs.blogg.no
Så dere kan sjekke det ut ;)
Jeg kommer ikke til å poste noe histore før ikveld, jeg har besøk for øyeblikket. Jeg håper jeg får komentarer da blir jeg altid glad, og jeg håper dere liker historien min, som sagt hvis dere lurer på hvordan jeg skriver så sjekk ut den blogger og se etter historien som heter  vanessa-historie-Spenningen

Jeg håper dere får en bieber tastisk dag! Inntil i kveld
~Vanessa 


 0 Kommentarer


hits