Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
baby, take my heart - Del 75

''Virkelig? var det bra?'' spurte du nervøst og så på både henne og Caitlin, de begge nikket entustiastisk og smilte stort til deg. Dere sto der å snakket i en stund før døren åpnet seg igjen og ut kom noen du ALDRI hadde trodd du skulle møtt.


''Oh my gosh! Du er Joe Jonas!'' ropte du og Marianne i lag og dere freaket helt ut.
''Hei! Er du jenta med den fantastiske stemmen eller?'' spurte Joe og rakte hånda til deg, du klarte ikke å snakke så du bare tok hånda hans og nikka.
''Vell, brødrene mine kommer snart, vi lurte på om vi kansje kunne synge i lag?'' spurte Joe deg og smilte, øynene dine ble drit store og du nikket ivrig. Pluttselig hørte du Selena hoste i bakrunnen og du snudde hode ditt mot henne.
''Selena... Wow, det er lenge siden'' sa Joe med en lav stemme, Selena bare ga ham et blikk så gikk hun og satte seg ned på stol, og begynnte å gjøre noe med mobilen sin. Du snudde deg tilbake til Joe og smilte til han, men nå var Nick og Kevin bak ham.
''HEI!'' sa du og vinket til dem, Nick stirret på deg sikkelig lenge og så gikk han bort til deg.
''Hey, jeg er Nick. Og hvem er du?'' spurte han og smilte til deg, du følte at du rødmet noe innmari men så kom du på Justin og hvor glad du var i ham og du kom deg ut av det.
''*dn* tydeligvis så skal jeg synge med dere!'' sa du og hilste på både han og Kevin. De var virkelig hyggeli og de var sikkelig gira å høre med synge.
''Skal vi begynne?'' spurte Joe og gikk bort til den ene mikrofonen.
''Kan du Wouldn't Change a thing?'' spurte han deg når du stelte deg vedsiden av ham, du nikket og smilte. Det var sangen fra Camp Rock 2, den var litt teit filmen men musikken i den var ganske bra.
''Jupp' skal vi bare starte?'' spurte Nick fra bak trommene og så på dere, du så på Selena og la merke til at hun virket utrolig sur og textet med noen for all makt.
''Bare start'' sa du med en litt trist stemme, du håpet hun ikke var sur på deg nå, fordi det kom du ikke til å takle.

Sangen var ferdig og alt var helt stille. Du syntes det egentlig var ganske kleint men hvem brydde seg.
''Wooahhhh! SNAKK om en stemme da!'' utbrøt Nick og smilte til deg, du fikk et stort smil om munnen.
''Enig der... Det var utrolig! Det ville ha vært en ÆRE å ha deg og bande ditt som åpnings nummeret vårt på turne!'' sa Joe og ga deg en klem. Du smilte stort og klemte han tilbake.
''TUSEN takk, oh dette betyr SÅ mye for meg. Jeg gleder meg til å fortelle Justin dette!'' utbrøt du og begynnte å hoppe opp og ned, alle sammen lo av deg men du brydde deg ikke. Du har nettopp fått en sjanse til å åpne for JONAS BROTHERS !! Hvor stort var ikke det!
''Greit, men *dn* jeg tror vi må dra jeg'' sa Selena med en irritert stemme, du så på henne og nikket.
''Det var virkelig hyggelig å møte dere, dere har min kontakt info så bare send meg mail med viktig info'' sa du til Joe og dem. Kjøre turen til flyplassen var stille og ukomfortabel  og du kunne føle Selena var plaget av noe.
''Selena, hva er det?'' spurte du henne og så bekymret på henne.
''VI har et problem *dn*'' sa Selena litt fjernt mens hun så ut av vinduet.
''Hva skjer?'' spurte du og satte deg nermere hennes.
''Justin er sur på deg'' sa hun og du følte det bare helt at du stivnet.
Justin var sur på deg...  Hvorfor i alle dager var han SUR på deg? Hva hadde du gjort?
 

Hvorfor tror dere Justin er sur?
Hva vil dere skal skje?

Never say never ~Vanessa 12 Kommentarer


baby, take my heart - Del 74

''Nahh, jeg vil bare ha mer is jeg, så jeg tar bare det du skulle få... du har alt fått masse digg mat, så gi meg i alle fall litt mer is!'' sa hun og lo, du bare slo henen litt i armen å dere begge to gikk ned til de andre med store smil om munnen. 


2 dager etter på

Du sto utenfor rommet dere skulle opptre og du følte deg sykt nervøs. Gutta satt og spillte, mens jentene bare sto og hørte på musikk. Dere skulle synge en orginal sang som var veldig sjeldent dere gjorde men dere trengte noe spesielt slik at dere sto ut.
''Slapp av, du kommer til å klare det supert! men vet du fremdeles ikke hvem gruppa er?'' spurte Selena deg som satt på en stol og fikla med mobilen sin med Caitlin vedsiden av henne.
''Nopp, de vil ikke si det..'' sukket du og begynnte å trampe en rytme.
''Greit, *dn* de er klare for deg'' sa pluttselig en dame med et headsett, du gjorde et tegn til folka og gikk inn.
''Unnskyld, kunne kansje de to vært med inn?'' spurte du og pekte på Selena og Cailtin som satt med hodene klistra til mobilen til Selena.
''Hvorfor ikke, komman dere to'' sa hun og Selena og Caitlin hoppa opp og kom gående etter dere.
''Greit, bare gjøre dere klar og start'' sa en mann kledd i svart og et par briller på hode, vedsiden av ham satt en kvinne med håret satt opp med røde lepper og varme brune øyner.
Gutta satt bak instrumenta sine og du gikk bak mikrofonen.
''Hei, jeg heter *dn* og dette er mit band, og vi skal synge en orgianl sang som heter Solo.'' sa du inn i mikrofonen, mannen bare nikket og gutta begynnte å spille.

Du ble ferdig med sangen og dere sto på samme plass og venta på å høre dømmen deres. Mannen tok av seg brillene og stirra på dere lenge før hun pusta dypt inn også ut.
''Jeg må si... Dere er de første til å imponere... det skal dere ha...'' han så på deg lenge og du følte blikke hans på deg, det var veldig ubehagli og du ville bare gjømme deg.
''Kan dere bare vente her litt?'' sa damen fort og tok med seg mannen ut en annen dør en det dere hadde gått inn.
Du snudde deg mot Marianne og Martine som virket som om de ville bare dø der de sto.
''AHh! *dn* hvis ikke dere vinner så tar JEG dere som min oppvarming!'' utbrøt Selena og sprang opp til deg, du smilte stort og ga hun en klem.
''Virkelig? var det bra?'' spurte du nervøst og så på både henne og Caitlin, de begge nikket entustiastisk og smilte stort til deg. Dere sto der å snakket i en stund før døren åpnet seg igjen og ut kom noen du ALDRI hadde trod du skulle møte.

Hvem tror dere det er?
Har dere noen ønsker?

Never say Never ~Vanessa 6 Kommentarer


baby, take my heart - Del 73

''*dn*'' hørte du noen hviske fra andre siden, du snuffset litt og gikk bort til døren og åpnet deg opp.
''Hva er det?'' sa du men en hes stemme.


''Går det bra eller?'' spurte Selena deg og tok et skrit mot deg, du snudde deg og satte deg tilbake på senga.
''Har hatt det bedre alltså...'' suket du og så ned på neilene dine.
''Hva skjedde?'' spurte Selena med en trist stemme og satte seg ned vedsiden av deg og holdt deg i henda.
''Alt var så perfekt, jeg burde ha skjønnt noe var galt'' sukket du og så opp i taket får å prøve å holde tårene inne. Selena bare stirra på deg og tørket vekk en tåre som rant ned kinne ditt.
''Jeg kan hjelpe deg bedre hvis du forteller meg hva som skjedde'' sa hun rolig og du pustet dypt inn.
''Vell, grunnen til at Justin ikke er her nå er fordi han er nå på vei tilbake til Atlanta'' sa du og du følte et stikk i hjerte ditt.
''Åhh, lille venn... Er det slutt?'' spurte hun og stirret på deg som om hun ikke visste hva hun skulle si.
''Nei... Pattie og Scooter mente det var smartest at Justin dro hjem etter det med fansen..'' sa du men en rolig stemme og så bort på Selena, hun smilte litt til deg og ga deg en side klem.
''Det ordner seg... Jeg skal tilbake om 2 dager, hvorfor blir du ikke med så kan du overaske Justin?`'' spurte Selena og prøvde å få deg til å smile, du fikk et lite smil om munnen men så kom du på hvilke dag det var om 2 dager.
''Jeg kan ikke! Jeg og bandet har en audition til å åpne for noen kjente artister fra USA den dagen'' sa du og sukket igjen, hun nikket og så ned igjen før hun fikk et smil om munnen igjen.
''Hva om jeg bli med dere, så kan vi dra ETTER du har fått vite om dere vant?'' sa hun og klappet i henda, du sukket litt og ristet på hode.
''Jeg har skole'' sa du og hun bare lo.
''Brur hjelpe læreren min?'' sa hun og smilte stort til deg, du så på henne lenge så fikk du et stort smil om munnen.
''Jeg kan ikke tro du vil gjøre dette her for meg!'' sa du helt forundret og ristet litt på hode.
''Jeg ser hvor glad Justin er i deg, og jeg liker deg! Så hvorfor ikke hjelpe dere litt'' sa hun og løftet litt på skulderen sin mens hun smilte til deg.
''Tusen takk Selena! Du er bare best'' sa du glad og ga henne en stor klem, hun tok den i mot og dere bare satt der å klemte.
''Greit, få ræva di i gir å kom deg ut av kjolen og inn i en pysjamas så blir du med ned til resten av tullingene!'' sa hun og smikka deg på rompa, du bare lo og rista på hode.
(deg og Selena)


Du tok av deg kjolen og hengte den opp så tok du på deg en jogge bukse og en shorte til Justin som lå på badet han helt sikkert hadde glømt.
''Skal vi gå ned da?'' spurte du og åpnet døren, men Selena satt og fikklet med noe på Mac'n din.
''Hva skjer?'' spurte du og satte deg ned vedsiden av henne og så hva hun stirret på. Det var en artikel fra en av Belieber bloggene, de hadde et langt innleg hvor de fortalte at brudde mellom deg og Justin alt var Selena's skyld.
''Skjønner du noe av det?'' spurte du stille mens du så på Selena, hun hadde tårer i øynene som egentlig var svar nok.
''Bare ikke tenk på det, ok? De er bare sånn, jeg var en av dem, ingen kommer til å tro på dette, i alle fall ikke dine fans'' sa du og ga henne en klem, hun snuffset litt og så på deg.
''Du har rett. jeg vil ikke bry meg! La oss gå ned, du har kansje ikke lyst på is, men det vil jeg ha'' sa hun or røyste seg opp og tok med seg mac'n.
''Hvem har sagt jeg ikke ville ha is!'' utbrøt du og gikk etter henne.
''Nahh, jeg vil bare ha mer is så jeg tar det du skulle få... du har alt fått masse digg mat, gi meg i alle fall litt is!'' sa hun og lo, du bare slo henen litt i armen å dere begge to gikk ned til de andre med store smil om munnen. 

Hva syntes dere om denne delen?
Hva vil dere at skal skje videre? 

Never say Never ~Vanessa 3 Kommentarer


Svar på SPØRSMÅLSRUNDE!

ENDELIG ble videoen ferdig lastet! Den er nok så lang, ca 15:00 minutter og det er liksom meg som raser gjennom spørsmålene, håper dere ikke kjedet dere for mye til døde! jeg syntes det var UTROLIG lettis å spille inn denne videoen så ja.. Håper dere fikk svarene deres! Skal jeg gjøre dette igjen?
 

Never say Never~Vanessa2 Kommentarer


baby, take my heart - Del 72

''Hade... Vi snakkes'' sa du og kysset ham en gang til og gikk inn i bilen din, du kjørte forbi Justin akkurat i det han gikk inn i taxien og det var først da det slo deg at Justin skulle tilbake til Atlanta og du var alene... Nok engang.


Bilen stoppet utenfor huset ditt og du gikk ut av bilen og subbet deg inn i huset. Når du kom inn hørte du leing og masse snakking fra stuen, du tok av deg skona og gikk inn på stua. Der inne lå Selena med hode i fanget til Marianne som satt i mellom beda til Martine som taii med guttene i sofan.
''Hey, jeg ser dere koser dere'' sa du med en lav stemme og lente deg mot dørkarmen, Selena satte seg opp og så på deg.
''WOW! Du ser jævlig bra ut, er ikke det kjolen du kjøpte i dag?'' spurte hun og smilte til deg, du nikket og smilte svakt tilbake.
''Hva er det? Hvor er Justin?'' spurte hun pluttselig og røyste seg opp, du følte tårene dine komme tilbake og du bare vifta litt med henda dine. 
 

''Oh my gosh, *dn* hva skjedde?'' spurte Selena og gikk mot deg men du bare snudde ryggen og gikk opp på romme ditt. Du lukket igjen døren og pustet dypt inn.
Du så deg rundt omkring på romme ditt, det luktet sikkelig Justin der inne noe som fikk deg til å smile, du la merke til at tingene til Justin var borte som sikkert betydde at de hadde vært å henta de.
Du sukket litt og gikk inn på bade ditt og begynnte fjærne sminken og slå ut håret ditt. Du så på deg selv i speilet og hvis man stirret lenge nok kunne man se at du hadde grått, man bare så vidt.
Du gikk tilbake på romme ditt og satte deg på senga, du ville ikke ta av deg kjolen enda så du bare var litt ekstra forsiktig med hva du gjorde. Du slo på mac'n din og logget inn på bloggen, det var ikke noe spesielt nytt bare masse folk som snakket om hva som hadde skjedd med Justin og sykehuset, men da la du merke til en artikel som gikk din oppmerksomhet.

'Justin og *dn* slått opp etter en dag?'
Du klikket inn på linken og en lang artikel kom opp.
'I kveld var Justin bieber (17) og *ditt fulle navn*  (16) ute på middag i den kjente resturangen i Oslo, J'adore. Paret annkom kl 7 og virket like nyforelsket som sist gang de ble sett.

 

Men kjærligheten virket ikke til å vare spesielt lenge, fordi etter 2 timer kom paret ut fra resturangen men denne ganger virket de ikke like 'In love' som da de kom ut. En av servitørene forteller litt om hva som skjedde under middagen.
''Jeg huser jeg så dem komme inn og sette seg ned ved boret, Justin kunne ikke ta øynene sine fra *dn* og det var virkelig søtt hvor forelsket de virket. De spiste, lo og koste seg utover hele kvelden helt til slutten rundt desserten når *dn* begynnte å gråte over noe Justin sa. De snakket lenge og det virket som om Justin også gråt, ikke lenge etter dro de''

De kom ut av resturangen, men nå gikk de inn i hver sin bil, *dn* virket hjerte knust og Justin virket bare som om han ikke ville snakke med noen. Justin ble kjørt til flyplassen og er nå på vei hjem til
Men betyr dette at  Justin og *dn* er over? Hva tror dere?

Du ble utrolig irritert og bare klappet igjen mac'n. For første gang skjønnte du hvor irriterendes slike ting kunne være, kunne de bare ikke la være?
Pluttselig banket det på døren.
''*dn*'' hørte du noen hviske fra andre siden, du snuffset litt og gikk bort til døren og åpnet deg opp.
''Hva er deT?'' sa du men en hes stemme.

Hva syntes dere om denne delen?
Litt kjedelig jeg vet! Videoen til spørsmåls runden laster FREMDELES så ja ^^ dere får den når den blir ferdig ^^

Never say Never ~Vanessa 10 Kommentarer


baby, take my heart - Del 71 (Litt info på slutten)

''*dn*.... Jeg må tilbake til Atlanta i kveld''


Du følte tårene fylle øynene men du klarte å holde dem inne.
''Hva er det du snakker om? Du sa du kunne være her i en uka? Det har så vidt gått 3 dager'' sa du men stemmen full av pannik, Justin så ned i fanget så opp på deg. Han hadde tårer i øynene og pustet mye tungere.
''Scooter og Mamma mener jeg burde heller komme hjem etter det som skjedde'' sukket han og tørket vekk tårer som truet med å falle fra øynene hans.
''Men.. Men.. Nei, jeg lar deg ikke'' sa du og den første tåren falt, og etter den fulgte det bare på.
''Jeg beklager så så såå mye'' sa Justin og røyste seg og satte seg ned på kne forran deg og hold fjeset ditt i henda sine.
''Nei, nei, neeeei'' nermest ropte du og tårene bare fortsatte å renne.
''Jeg er så lei meg, vær så snill og ikke gråt. Jeg takler ikke å se det vakre fjeset ditt i tårer'' ba Justin deg og begynnte å tørke vekk tårene dine.
''Når i kveld reiser du'' spurte du og så på ham og snuffset litt. 
Tumblr_lxqwgvhnrl1qfha86_large

''Jeg må være på flyplassen om 1 timer... som vil si jeg må dra om ca 30 minutter'' sukket han og satte seg tilbake i stolen sin. Du så ned på henda dine og tengte litt. Var dette virkelig måten du ville tilbringe din siste time med Justin? Sitte og gråte over at han snart skulle dra når han fremdeles var der, nei slik var du bare ikke.
Du tørket vekk tårene dine og snudde deg mot Justin.
''Så la oss kose oss denne siste halvtimen før du drar'' sa du bestemt og smilte til ham, han så på deg og nikket.
Dere satt i stillhet og bare så på hverandre og holdt hender helt til Justin begynnte å snakke.
''Dans med meg'' sa han og røyste seg opp og stelte seg vedsiden av deg.
''Men det nå ikke noe musikk?'' spurte du forvirret og så på ham.
''Vi kan lage vår egen'' sa han og smilte til deg, du klarte ikke å la være og smile så du tok hånda di i hans og røyste deg. Dere gikk litt bort fra bordet og bare begynnte å små danse mens Justin dro deg tett intil deg, pluttselig hørte du Justin svakt synge.
''When I close my eyes, I see me and you at the prom'' du kjente igjen teksten til First dance og du fikk et lite smil om munnen mens du lente hode ditt mot skulderen hans og bare hørte på hans deilige stemme gå gjennom deg og prøvde med all makt å huske den.
 
Det kom mot slutten av sangen og du løftet hode fra skulderen til Justin og bare så ham rett inn i øynene. Justin løftet den ene armen og dere bare kysset, det var het og intimt og det føltest helt herlig.
 

''Wow... Jeg kommer til å savne deg'' sukker du og lente pannen din mot Justins, han nikket og nikket.
''Jeg skal ringe deg hver dag!'' sa han og kysset deg fort en gang til.
''Jeg tror du kansje må dra nå jeg...'' sukket du og så på Justin, han nikket og du tok vesken og mens Justin betalte regningen.
Når dere kom ut var det masse fotografer der fremdeles men denne gangen på andre siden av gaten så de var ikke helt oppi annsiktne deres.
''Bilen som kjørte oss hit kjører deg hjem, Kenny og Alfredo venter på meg på flyplassen så jeg skal ta en Taxi her i fra'' sa Justin og så seg rundt.
Dere sto og ventet på bilen din som var bak en annen bil.
''Elsker deg Justin'' Justin snudde deg til deg og ga deg et kyss og du begynnte å smile.
''Elsker deg også!'' svarte han.
 

''Vell... Jeg tror jeg burde dra...'' sukket Justin og så ned på mobilen sin, du nikket og følte tårene dine komme tilbake.
''Husk, Jeg elsker deg. UANSETT hva. Jeg elsker deg'' sa du bestemt og så ham inn i øynene, han nikket og denne gangen falt det en tåre ned.
''Hade... Vi snakkes'' sa du og kysset ham en gang til og gikk inn i bilen din, du kjørte forbi Justin akkurat i det han gikk inn i taxien og det var først da det slo deg at Justin skulle tilbake til Atlanta og du var alene... Nok engang.

HVa syntes dere om denne delen?

Greit, JA jeg skal svare på Spørsmåls runden med video! Og dere får videoen i morra ;)

Never Say Never ~Vanessa 8 Kommentarer


baby, take my heart - Del 70

Men når dere kom ned i gangen ble dere begge to helt stille av sjok.


(Bare spill sangen på nytt hvis den er ferdig før dere er ferdig å lese <3)

Alt var helt strøkent, det var tente stearinlys over alt, det luktet en deilig paryme som virket utrolig kjent og lysene var dempet.
''Hva er det som skjer?'' spurte du og snudde deg mot Selena, hun ristet på hode og gikk mot stuen, når du kom inn var det like før du bare bagynnte å gråte. Fordi i midten av rommet sto Justin i en svart dress men en enkel rose i hånda og smilte til deg.
''Jeg går bort til de andre jeg'' hvisket Selena til deg og gikk ut av stuen og inn på kjøkkenet.
''hva gjør du her?'' hvisket du helt overasket til Justin og så på ham, han tok et skritt nermere deg og strakte fram rosen til deg og du tok den imot.
''Gå opp å ta på deg noe fint, jeg venter her nede'' smilte han til deg, du så opp fra rosen og opp mot Justin, du fikk et smil om munnen og gikk opp på rommet ditt.
Du visste ikke hva du skulle si, du var helt forbløffet. Han var her! Skulle ikke han være på sykehuset? Du ristet tanken ut av hode og gikk bort til skape ditt og prøvde å finne en kjole, du fant ingenting helt til du kom på kjolen du hadde kjøpt i dag... Du kunne ta den også bare kjøpe en ny kjole? Du bestemte deg får å gjøre det.
Du tok på deg kjolen, tok opp skoene du hadde kjøpt også gikk du og fikset deg.

Du så deg selv i speilet og smilte litt. Du pustet dypt inn så gikk du ned trappene, rett ved siste trappe trin sto Justin og ventet på deg, han hadde et stort smil og munnen og du følte du bare rødmet noe innmari.
''Hei'' hvisket du når du sto rett forran deg, med disse skone på var du akkurat like høy som Justin noe som du likte fordi da kunne du bare se ham rett inn i øynene.
''Hei'' hvisket han tilbake og lente seg inn mot deg og dere kysset. Det var ikke noe spesielt, bare et lite kyss men det var alt du trengte.
''Skal vi dra?'' spurte han deg og rakte fram hånden sin, du smilte og holdt rundt armen hans og dere gikk ut.
Utenfor var den en svart bil som ventet på dere som sikkert skulle kjøre dere til hvor det nå måtte være Justin skulle ta deg til.
''Hvor er det vi skal?'' spurte du etter dere hadde kjørt i ca halv time, han bare lo og ristet på hode.
''Det sier jeg ikke'' svarte han og lo, du sukket og lente hode ditt ned på skulderen hans.
Etter en stund var dere endelig framme og du fikk et stort smil om munnen.
''Tuller du, skal vi spise er?'' utbrøt du og så på den vakkre resturangen, Justin nikket og gikk ut av  bilen, og spran rundt får å åpne døren for deg. Du bare lo litt og gikk ut. Det var fult av fotografer som tok bilder av deg og Justin, du bare smilte og gikk med Justin. Det var noen som spurte om dere kunne posere for dem så Justin stoppet og holdt rundt deg, du så på ham og smilte og han gjorde det samme.

''Greit, nå må vi gå!'' sa Justin og dro deg med inn, du hørte dem sukke og rope etter dere igjen, men Justin ignorerte dem alle og tok deg med inn.
 
''Reservasjon for Mr.Bieber'' sa Justin til mannen i skranken, han bladde om på et par papirer også så han opp på dere.
''Denne veien'' han tok to menyer og ledet dere ut til den vakkre verandaen som var fyllt med sterarinlys og en bord dekt på for to. Dere satte dere ned og bare snakket, maten kom og gikk og nå var det bare dessert igjen.
''Dette her har virkelig vært korslig Justin'' sa du og tok en bit av sjokolade kaken du hadde bestilt.
''Jeg vil ikke at natten skal ende'' suket du og du så opp i natte himmelen mens du tyggde på kaken din.
''Jeg har noe jeg må fortelle deg..'' sa Justin med en litt trist stemme, du så kjapt ned på ham og ga ham et forvirret blikk.
''Hva er det du snakker om?'' spurte du og satte deg rettere i ryggen, han ble veldig stille og det virket som om han ville gråte.
''*dn*.... Jeg må tilbake til Atlanta i kveld''
 
Tumblr_lxjss3k0rv1qlakvz_large

Hva syntes dere om denne delen?
Hva tror dere kommer til  å skje nå?

Ikke gløm spørre runden jeg har -- http://jdrewbhistorie.blogg.no/1327708417_sprsmlsrunde.html 

Never say Never  ~Vanessa11 Kommentarer


Spørsmålsrunde!!

Hey alle sammen!!!! Jeg har hår gått rundt med denne iden her ganske lenge men jeg har glømt å skrive innlegget! Også nå, kl 00:45 så kommer jeg på det selfølgeli!

Uansett! Så har jeg tengt å ha spørsmålsrunde! Dere bare kommentererer på dette innlegget!
Dere kan spør om HVA som helst! 

*Om meg
*Om Historien
*Om framtidige historie

Ja det var liksom det jeg kom på fordi det er så mye som går under de kategoriene! men det er bare å kommentere deres spørmål! Det kan være MANGE spørsmål per kommentarer, bare kom med dem! Ingenting er for personlig! :D
   

Never say Never ~Vanessa

 6 Kommentarer


baby, take my heart - Del 69

''Jeg kan takle det'' sa hun sikkelig bestemt og dere kom rett utenfor døren når dere hørte noen skrike DRIT høyt.
''I think'' hvisket hun pluttselig mye mer nervøs.


Du åpnet døren og fikk helt sjokk av det du så, det var puter over alt, det var glass over alt og værst av alt... The var mat overalt.
''Hva i helvete er det som har skjedd her inne!'' utbrøt du og gikk inn, alle ble pluttselig stille og slapp putene de holdt.
''*dn* jeg visste ikke du kom nå?'' sa Martine helt forskrekket mens Fredrik holdt rundt henne.
''Vell, jeg sendte en melding til Caitlin om å sette på pizza siden jeg og Selena ikke har spist på en godt stund... '' sa du og satte fra deg tingene ved komoden i gangen og begynnte å ta av deg skona og jakken, mens Selena gjorde akkurat det samme.
'' Kan jeg ligge med deg i kveld?'' spurte Selena og hengte opp jakken, du nikket og smilte stort til henne.
''Jaja, skal du være med opp på rommet og legge fra oss tingene så kan jeg skifte og du låne noe klær hvis du vil?'' spurte du henne og tok opp kjolen som lå på golvet, hun tok opp kjolene sine og smilte til deg.
''Jeg og Selena skal gå opp å gjøre oss klare. Jeg vil at alt skal være ryddet når vi kommer ned'' sa du strengt til folka som fremdeles sto på studen og stirret på dere. Det virket som at de klarte å komme over det faktum at Selena var der, kansje fordi ingen ting overakset dem lenger etter Justin?
''Men du er alltid kjapp, skjer ikke at vi blir ferdige!'' utbrøt Marianne og så seg rundt.
''Da får dere vel kjappe dere da!''
 
''Beklager det der! Men de roter alltid'' sukket du frustrert når dere kom inn på rommet, Selena bare lo av deg og satte seg ned vedsiden av deg. 
''Det går bra, det så virkelig ikke ut der nede!'' lo hun og slo deg litt i armen, du bare små fniste litt også satte du deg litt opp.
''Vell jeg vil skifte, orker ikke å ha på meg dette... Vil du låne noe klær eller?'' spurte du og gikk bort til skape ditt, hun snudde seg på senga slikat hun lå på magen og fjeset mot skape ditt.
''Jeg sier ikke nei til et par jogge bukser og en topp alltså!'' sa hun og smilte til deg, du bøyde deg ned og fant fram noen klær til deg, også noen klær til Selena.

(
Deg)                                    (Selena)

''Greit, skal vi gå ned eller?'' spurte Selena og tok av seg sminken, du nikket og åpnet døren.
''Etter deg'' sa du og hun bare lo og gikk ut, du gikk fulgte etter mens du lukket igjen døren til romme ditt.
''Vi er på vei ned, håp til gud at alt er ryddet!'' ropte du ned trappen, du hørte at de begynnte å hviske sikkelig mye og du og Selena holdt på å le dere ihjel.
Men når dere kom ned i studa ble dere begge to helt stille av sjok.

hahah! det der var veldig gøy!
Hva tror dere har skjedd??

Never say never ~Vanessa6 Kommentarer


baby, take my heart - Del 68

Tanken om å ikke ha noe Justin, aldri se hans vakre smil eller de  varme øynene hans var kansje det som skremte deg mest men det at han elsket det gjorde alt okay.


Klokken var blitt 5 nå og det var på tide at du skulle dra.
''Er du sikker på at jeg ikke skal være her?'' spurte du mens du så på ham, han nikket og smilte til deg.
''Javell, men kommer du til meg med en gang du blir skrevet ut i morra eller?'' spurte du mens du tok på deg jakken.
''jada, slapp av *dn*! Jeg kommer til deg med en gang i morra, Kenny kommer til å kjøre meg!'' sa Justin og smilte til deg, du nikket og sukket litt.
''Hade da..'' sa du men en trist stemme og gikk ut døren. Utenfor satt Selena og kenny og snakket og lo.
''Hey, Selena vil du være med hjem til meg eller? Du bare overnatte der hvis du vil, så kan du møte jentene mine!'' sa du og smilte, hun nikket ivrig å røyste seg opp og tok tingene sine.
''Skal jeg kjøre dere eller?'' spurte Kenny og så på dere, du så ned på klokken, dere hadde band øving om 1 time så det var best å bli kjørt, da kom dere fortere fram.
''Hvis du ikke har noe i mot det så!'' svarte du og sjekka gjennom posen men ball kjolen din i.
''Jaja, Alfredo sa han var her om 10 minutter så jeg tror det går greit'' sa han og røyste seg opp og gikk inn på rommet til Justin sikkert får å si at han skulle dra.
''Greit da kan vi dra!'' sa han når han kom ut, denne gangen med et par bilnøkler i hånda, du smilte til ham og du og Selena fulgte etter ham.
''Vi skal ha band øving først da, hvis det er greit da?'' sa du mens du tok opp mobilen din og sendte en kjapp melding til Caitlin om hva som hadde skjedd og at hun kunne sette i en pizza i ovnen.
''jaja, så lenge jeg slipper å synge! Jeg ER så sliten'' utbrøt hun og smilte til deg.

Kenny parkerte utenfor huset ditt og dere sa hade.
''Bare får å advare deg, du har noen STORE fans der inne!'' advarte du Selena mens dere gikk opp trappe inngangen, du kunne høre roping og skring og stemmen til Harald, som ville si at guttene hadde kommet.
''Jeg kan takle det'' sa hun sikkelig bestemt og dere kom rett utenfor døren når dere hørte noen skrike DRIT høyt.
''I think'' hvisket hun pluttselig mye mer nervøs.

Never say never ~Vanessa4 Kommentarer


baby, take my heart - Del 67

''Kenny, hva er det som skjer? Hvor er Justin?'' spurte du og følte at hjerte ditt begynnte å hammre. Selena så på deg med et bekyrmet blikk og du følte bare tårene dine falle.
Hvordan kunne dette skje?Du tok tak i tinga dine og sprang med alt du klarte bort til en taxi med Selena hengende på slepet, du satte deg inn og Selena på andre siden og du sa adressen til sykehuset.

''det går bra *dn* bare pust, bare pust okay'' hun prøvde å trøste deg men du klarte det ikke, tanken på at Justin lå på sykehuset skremmte vette av deg.
Det tok taxi'n 30 minutter å komme seg fram, du bare ga ham pengende å ba ham beholde resten og løp mot sykehuset. Det var masse fotografer uttenfor og du følte bare får å skrike på dem, men du brydde deg ikke akkurat nå. Alt du brydde deg om var å komme deg inn, en av dem la merke til deg og i neste sekund svermet de deg og ropte masse spørmsål til deg. Tårene dine rant fremdeles så det var ikke så veldig hyggeli å ha fotografene dytte deg og prøve å få noe ut av deg. Pluttselig følte du to armer rundt deg og den varme stemmen til Selena. ''Kjæresten hennes er på sykehuset kan dere ikke bare la henne være i fred?'' spurte hun surt og hjalp deg gjennom, helt inn til reseptionen.
''Justin Bieber'' sa Selena til damen i skranken, hun gjorde noe på pc'n også sa hun noe til Selena men du fikk ikke med deg.
Selena dro deg bort mot heisen og trykkte på en av knappene, den gikk opp noen etasjer og så åpnet dørene endelig seg og dere gikk ut.
''Hun sa han skulle være i rom 317, som jeg tror kansje er her?'' sa hun forvirret og ledet deg nedover gangen. Du skjerpet deg og så opp.
''Det er inn hit'' sa du og gikk inn en vei du kjente igjen gangen fra da du var her.
''Der er Kenny! KENNY!'' ropte du og sprang bort til ham, han så kjapt opp på deg og du så han hadde gråte.
''*Dn* det var ikke meningen. Jeg lot ham bare være en liten stund! Jeg visste ikke det kom til å gå så ille'' du laggde en svak shh-lyd og han pustet dypt inn og ut.
''Kan jeg se ham?'' spurte du stille og så på døren han satt utenfor.
''Det er ikke alt for ille så du kan det.'' svarte han og du slapp grepe ditt og så på Selena, hun bare nikket og du gikk inn. Når du kom inn så du Justin sitte/ligge i senga og se på tv'n.
''Justin?'' spurte du og han så fort bort til deg.
''HEI! Jeg satt og tengte på deg, jeg var ikke sikker på om Kenny ringte deg eller ikke'' sa han og fikk et stort smil om munnen, du kunne se blåmerkene og du bare grøsset.
''Det er ikke like ille som det ser ut alltså.'' sa han og løftet armen sin som et tegn på at du skulle komme bort til ham, du tok noen sakte skritt mot ham og når du var kommet nerme nok dro han deg inntil seg. ''Sånn!'' sa han glad og du følte en tåre renne ned kinne ditt.
''Hey, hey, hey! Ikke gråt'' sa han med en trist stemme og tøsket vekk tårene dine.
''Sorry, jeg er bare litt ute av det'' svarte du og små lo litt, Justin tok annsikte ditt i den ene hånda du og ga deg et lite kyss.
''Jeg overlever, det var bare et uhell. Noen fans var der og Kenny var der ikke. Jeg tryna og slo hode mitt og fansen kom... Det kan skje når som helst'' svarte han og ga deg nok et kyss.
''Jeg elsker deg Justin.. Ikke forlat meg'' svarte du men en sår stemme og la hode ditt på skulderen hans. Han kysset deg på hode og strøk deg på siden av armen.
''Jeg elsker deg også. Og jeg skal aldri forlate deg'' svarte han og dere bare satt der helt stille. Det var egentlig ganske deilig. Det var liksom som om dere ikke trengte å si noe, alt som var å si var blitt sagt.
Tanken om å ikke ha noe Justin, aldri se hans vakre smil eller de  varme øynene hans var kansje det som skremte deg mest men det at han elsket det gjorde alt okay.
 

Hva syntes dere om denne delen?
Vil dere ha mer?
Noe spess dere vil at skal skje?

Never say never ~Vanessa 6 Kommentarer


baby, take my heart - Del 66

''Jeg klarer nå ikke å velge 1! da!'' utbrøt du når du fikk se alle kjolene de hadde valgt ut. Det var helt umulig å velge en favoritt av alle de.


Etter ca 1 time med kranglink og velging fant du endelig en kjole, den liggnet litt på kjolen til Selena men den var litt annerledes.
''Greit, nå er jeg sulten! La oss betale så kan du vise vei til nermeste Fridays!'' utbrøt Selena og hang opp kjolene, du nikket og røyste deg opp. Dere betalte og gikk ut av butikken, det var ingen fotografer der nå, de trodde sikkert at dere gikk ut en annen vei eller noe.
''Greit, skal vi dra da?'' spurte du og prøvde å få et godt tak i posen din, Selena nikket og dere gikk samme vei tilbake helt til dere nådde Fridays.
Dere så dere rundt og fant et søtt lite 4 mans bord ute i hjørnet.
''Der! Komman før noen tar det!'' utbrøt Selena utslitt og skviste seg gjennom de andre bordene og slang seg ned i stolen og pustet lettet ut.
''Jeg.. har ikke.. vært SÅ sliten.. på lenge!'' utbrøt hun og la hode ned på det kalde boret, du bare lo litt av henne og tok opp ene menyen.
''Hallo jeg skal være deres servitør for i dag, hva kan jeg skaffe dere?'' Selena så helt forvirret ut og du skjønnte hvorfor emd en gang.
''Han spør hva du vil ha'' svarte du og hun nikket.
''Jeg vil ha et far med Fried Pickles også en hamburger tallerken'' smilte hun til servitøren, han bare stirret på Selena sikkelig lenge før han så på deg.
''Jeg tar det samme'' smilte du og ga ham menyen. Han forsvant inn døren og du pustet ut.
''Blir du aldri lei?'' spurte du helt fortvillet og så på alle menneskene som tok bilder av dere som om dere var noen dyr på dyreparken.
''Det kan bli litt irriterendes noen ganger men man lærer å leve med det...'' svarte hun og tok en sup av brusen dere hadde blitt servert. Du nikket og tok en sup du også. Du og Selena snakket om veldig mye og dere ble utrolig gode venner.
''Du vet at planen min var å egentlig hate deg'' sa Selena når hun tok en bit av burgeren sin, du stoppet og spise og bare stirra på henne.
''Unnskyld meg?'' spurte du og tok en slurk av vannet og stirra på henne.
''Ja... Je glikte ikke det faktum at Justin hadde gått videre så jeg hadde tengt å bli god venn med deg også bare du vet... hate deg?'' sa hun og lo litt. Du følte deg egentlig litt såret men brydde deg ikke så mye nå, hun hadde i alle fall innrømt det.
''Hmm, jaja... jeg hater i alle fall ikke deg! Jeg ser faktisk opp til deg'' svarte du og tok nok en bit av maten.
Pluttselig ringte mobilen din og du tok den opp.
''Justin'' smilte du og tok den.
''Hey baby! Hvor er du?'' spurte du glad inn i telefonen.
''Jeg beklager *dn*'' hørte du stemmen til Kenny si.
''Kenny, hva er det som skjer? Hvor er Justin?'' spurte du og følte at hjerte ditt begynnte å hammre. Selena så på deg med et bekyrmet blikk og du følte bare tårene dine falle.
Hvordan kunne dette skje?
 

Hva tror dere har skjedd?
Hva syntes dere om denne delen?

Never say Never ~Vanessa 7 Kommentarer


baby, take my heart - Del 65

''Er du klar eller? Fordi de kommer til å angripe!'' advarte Selena deg, du bare nikka og tok på deg solbrillene dine og dere gikk ut.


Med en gang dere gikk ut kom fotografene over dere men du og Selena bare presset dere gjennom. De fleste spørsmålene de spurte var om det varnoe trekant drama mellom deg, Selena og Justin og om du og Selena var venner.
''Så vet du om noen bra steder å shoppe eller?'' spurte Selena deg når dere hadde kommet dere gjennom  folke mengden. De gikk fremdeles bak dere men heldigvis lot dem dere gå litt i fred.
''Vell kommer ann på hva du leter etter'' svarte du og så oppover gaten. Du bare elsket å være i Oslo om sommeren, det var mye som skjedde + solen stekte så det var en unskylding til å spise masse is.
''Jeg skulle egentlig å sett etter noe nytt konsert tøy men dere har vel ikke noe butikk til det'' sa hun litt skuffet og så seg rundt, du la merke til at når dere gikk forbi stoppet folk og stirra helt sjokert på dere.
''Vell, det er en UTROLIG kul butikk litt opp i gaten der hvor de har masse kule anntrek? Jeg tror du kan finne noe der'' svarte du mens dere gikk over veien og forbi stortinget. Selena nikket ivrig du ledet veien til en liten butikk ikke spesielt mange visste om hvor det var masse kule kjoler og klær. Det var stort sett der du kjøpte alle scene antrekka dine.
''WooW! Er det denne?'' spurte Selena og pekte på den lille butikk inngangen med masse farger i vinduene. Du nikket og åpnet åren og hun gikk inn, fotografene stoppet utenfor butikken og bare tok masse bilder.
''Loretta?'' ropte du ut i butikken og gikk mot kassen mens Selena så på noen av klærna.
''Yes hunny!'' hørte du den mørke stemmen hennes og du fikk et stort smil om munnen.
''Kan du hjelpe meg og en vennine?'' spurte du etter du hadde gitt henne en klem, hun nikket og dere gikk bort til Selena som virket helt fengslett i en svart jump in.
''Oohhh, den var fin!'' sa du og tok den ut av henda hennes og så på den, hun nikket ivrig og tok den tilbake.
''Yes yes, veldig fin den, veldig! Noe du lete etter?'' spurte Loretta med den gebrokne norsken hennes og smilte til Selena. Selena fortalte hva hun ville ha og de to gikk lengre inn i butikken mens du bare gikk rundt å så på forskjellige kjoler. Du hadde et ball om ca 2 månter og du lette fremdeles etter kjole så dette var den perfekte anledningen.
''*DN*! Kan du komme hit litt?'' ropte Selena og du hang tilbake ene kjolen du så på og gikk mot stemmene.
''Ja?'' spurte du når du endelig fant dem.
''Hva sier du til disse to?'' spurte hun og løftet en rosa jump in kjole og en blå jump in kjole.

''Wow! Selena, de var drit fine!'' utbrøt du og tok tak i den blå kjolen får å se nermere på den, hun smilte og gjorde en rar hoppe dans.
''Alltså vi har lett i 1 time og endelig fant jeg disse... De er bare så... MEG!'' utbrøt hun og lo litt.
''Ja alltså de kommer til å kle deg noe utrolig så!'' sukket du og ga den tilbake til henne.
''Greit, jeg er ferdig. Da er det deg igjen? Hva skal du ha?'' spurte Selena og hengte kjolene på en knagg og snudde seg mot deg.
''Ball kjole!'' var det eneste du sa før både Loretta og Selena var på farten og fant fram kjoler til deg.

''Jeg klarer nå ikke å velge 1! da!'' utbrøt du når du fikk se alle kjolene de hadde valgt ut. Det var helt umulig å velge en favoritt av alle de.

Hva syntes dere om denne delen?
Hva tror dere kommer til å skje videre?

Never say never~ Vanessa3 Kommentarer


baby, take my heart - Del 64

BEKLAGER! jeg har ikke vært hjemme i HELE dag og i går vell... når jeg endelig hadde tengt å gi ut ny del skjedde det noe som tok fokuset mitt.. For dere som ikke vet det! SÅ FØLGTE JUSTIN MEG PÅ TWITTER I GÅR! Det VAR så stort! ^^ haha, men nå skal dere få ny del vet dere <3


Jeg bestillte en iskaffe og satte med nede ved et bord, jeg satt der i en stund og leste i et blad helt til jeg pluttselig la merke til at fotografene begynnte å bevege seg i en annen rettning og masse skriking skjedde og jeg skjønnte med en gang at det var *dn* som var kommet, hele situasjonen minnte meg om første uka jeg var sammen med Justin. Men når jeg endelig fikk se hvem det var fikk jeg sjok, det var *dn* men hun var ikke alene... fordi Justin var med henne. END


Jeg så reaksjonen til Selena med en gang hun så Justin, det var ikke akkurat meningen at han skulle være med men han nektet å la deg dra alene og møte Selena. Så etter en lang krangel som bare endte med at du smalt igjen baderoms døren og skrek ut hvor mye du hatet Justin ble dere enige om å dra ilag.
''Er du fremdeles sikker på dette her?'' spurte Justin deg nervøst når dere endelig fikk kommet dere ut av fotograf mengden og inn på hotellet, du bare nikket og smilte mens dere nermet dere Selena. Det første du la merke til var at øynene hennes var låst fast på henda til deg og Justin.

''Hei! Jeg er *dn*'' smilte du stort til Selena og rakte fram den andre hånda di, hun rista litt på hode og fikk et lite smil om munnen.
''Ehh, heg. jeg er Selena'' sa hun og så kjapt på deg før hun snudde seg til Justin så tilbake til deg.
''Jeg trodde det bare var du som skulle komme jeg?'' spurte hun deg og fikk et litt rart annsikts utrykk.
''Slapp av, jeg skal bare være her å få meg noe mat og drikke så skal jeg la dere være!'' sa Justin og smilte ned til deg, du smilte tilbake og han kysset deg lett på leppene.
''Ja men da så.. Skal vi gå da?'' spurte Selena og gikk mot utgangen, men du hadde andre planer.
''Jeg tengte vi kunne gå på resturangen å få oss noe å spise så kan jeg og du shoppe litt, fordi da kan Justin være med bort til Karl Johann! og da blir Kenny med så det blir lettere!'' sa du helt normalt og gikk med Justin bort til resturangen, du hørte Selena gå bak dere og du fikk et lite smil om munnen.
Dere satte dere ned på et bord, du og Justin bestilte engelsk frokost mens Selena bare bestilte en Baguett.
''Så, hvor lenge har dere vært sammen?'' spurte Selena dere når maten ble servert.
''Umm, hvor lenge nå? Teller vi med det i Atlanta eller bare nå?'' spurte du og så på Justin, han  hadde masse mat i munnen men du kunne se han var ivrig til å svare.
''Atlanta? Dere hadde noe da også?'' spurte Selena med en litt bitter stemme.
''Vi har vert sammen i offisielt 1 dag og 20 timer, uoffisielt ca 6 dager!'' svarte Justin stolt og du og Selena bare gapte på ham.
''Hvaa!!! Selv om jeg er gutt betyr ikke at jeg ikke bryr jeg altså!'' utbrøt han og tok en bit av pølsa si, du bare lo og kyssa ham på kinnet.
Det ble ganske stille en stund men litt etter litt brøt dere isen og du ble bedre kjent med Selena og egentlig bedre kjent med Justin. Du fikk vite mange morsome historier fra da de var sammen eller steder de hadde vært og du måtte innrømme du likte Selena mye bedre nå, ikke det at du ikke forgudet henne alt fra før av.
Tumblr_ly89o0igis1r2idls_large 

''Greit, skal vi gå eller?'' spurte du og så ned på klokken, den var alt blitt 3 så hvis dere ville få noe shopping on i dag burde dere egentlig dra.
''Ja, jeg burde egentlig få tak i Kenny, men dere kan bare dra!'' smilte Justin til deg og tok opp mobilen sin, du nikket og Justin ringte Kenny.
Du ga Justin et kjapt kyss og gikk bort Selena som sto ved utgangen.
''Er du klar eller? Fordi de kommer til å angripe!'' advarte Selena deg, du bare nikka og tok på deg solbrillene dine og dere gikk ut.-
(Selena -Deg)


 Håper dere likte denne nye delen!
Never say never~Vanessa 5 Kommentarer


baby, take my heart - Del 63

''Vil du kansje møte meg ved grand hotell, så kan vi gå ut for en kopp kaffe eller noe?'' spurte hun og du kunne høre at hun smilte litt,  du så bort på baderoms døren, dusjen ble slått av og du hadde noen få sekunder på å bestemme deg.Selena's POV

''Vil du kansje møte meg ved grand hotell, så kan vi gå ut for en kopp kaffe eller noe?'' det ble pluttselig veldig stille men jeg kunne høre pusten hennes i bakrunnen.
''Greit... Møtes vi på kafen inne på hotellet om... 30 minutter?'' spurte hun og jeg fikk et smil om munnen.
''Ja, greit det! Vi snakkes da!'' jeg la på og så på meg selv i speilet. Jeg kan ikke tro jeg nettopp hadde lagget planer med den nye dama til Justin. Jeg måtte gjøre et godt inntrykk! Hun MÅTTE like meg, ikke det at jeg kom til å like henne noe spesielt da, men du vet hva de sier, keep you're friends close and you're enemies closer! Så hvis det innebærte å være søt og snill mot henne så skulle det bli det!
''Mamma, jeg skal ut med en jente jeg, så du ser ikke meg på en stund'' sa jeg og snudde meg til mamma som satt i soffan med Brian og så på tv. De nikket og bladde gjennom kanalene.
Jeg gikk inn på rommet mitt og dro på meg noen klær og gikk ned i kafen, det var alt mange fotografer utenfor hotellet så det kom til å bli spesielt når vi skulle ut etter på.

Jeg bestillte en iskaffe og satte med nede ved et bord, jeg satt der i en stund og leste i et blad helt til jeg pluttselig la merke til at fotografene begynnte å bevege seg i en annen rettning og masse skriking skjedde og jeg skjønnte med en gang at det var *dn* som var kommet, hele situasjonen minnte meg om første uka jeg var sammen med Justin. Men når jeg endelig fikk se hvem det var fikk jeg sjok, det var *dn* men hun var ikke alene... fordi Justin var med henne. END


Hva syntes dere om den nye delen?

Ikke spesielt lang men jaja. Fortell meg hva dere syntes og som alltid hva dere vil at skal skje <3

Never say Never ~Vanessa
 7 Kommentarer


baby, take my heart - Del 62

Jeg skulle fortelle sannheten om at meldingen EGENTLIG var fra Selena og at hun nå var på vei ut hit med Kenny og Alfredo på slepet. Og av måten den meldingen var skrevet på har jeg en følelse at hun ikke er spesielt blid over forholde mitt med *dn*.End


Du våknet neste morgen av at mobilen din ringte,  du strakte deg over Justin og tok tak i mobilen din som lå på komoden.
''hallo?'' spurte du med en trøtt stemme og gne deg litt i øynene.
''Hey vennen, tror du at du klarer deg alene meg folka i 2 uker ca?'' spurte moren din med en litt nervøs stemme, du satte deg litt opp og så på klokken på natt boret, den var ikke mer en halv 9...
''Emmm, det gjør jeg sikkert, men hvor er det du skal?'' spurte du sikkelig forvirret, øynene til Justin begynnte å bevege seg litt så du sank ned volumet i stemmen.
''Nei, jeg fikk en telefon fra tante om at mamma ikke har det så bra... Og jeg vet du ikke er spesielt glad i henne så jeg tenker du ikke orker å være med'' sa hun med en litt trist stemme. Du følgte deg litt slem for at du ikke likte din egen mormor men hun var virkelig en heks!
''ja, men overfører du penger til korte  mitt da for mat og slikt?'' spurte du og gikk ut av senga og inn på bade ditt.
''Jaja, du har alt 500 inne på konton så overfører jeg 1000 kroner til så bare sender du melding om du trenger mer'' sa hun kjapt og du kunne høre høytalerene fra flyplassen i  bakrunnen.
''Greit det mamma. Hils, og send melding når du langer'' sa du og smilte til deg selv i speilet. Moren din sa hade og du la på. Du gikk inn på spille listen din og satte på en gang og begynnte å pusse tenna dine, du hade hørt at man normalt skulle pusse tenna i minst 2 minutter så du hadde alltid musikk på slik at du kunne passe på at du pusset lenge nok.
''*dn*... hvor er du?'' hørte du den trøtte stemmen til Justin si, du smilte litt til deg self og skylte munnen din og gikk inn på rommet igjen hvor Justin satt i senga og så seg rundt.
''Heeeey, vekket jeg deg?'' spurte du stille og gikk bort og satte deg ned vedsiden av ham i senga.
''Ja... Jeg våknet av at du ikke var her'' hvisket han til deg og ga deg et lett kyss på kinnet.
''Naww, du er så søt!'' smilte du til ham og kysset ham lett på munnen.
''Men dude... Gå og puss tenna dine!'' sa du fort og trakk deg unna ham med et rart annsikts utrykk.
''Ahh, du er bare såååå snill'' sa Justin sarkastisk og du bare lo.
''Kan jeg låne dusjen din?'' spurte Justin når han røyste seg opp og så seg selv i speilet.
''Jaja, bare bruk det! Det er hånduk under vakser '' sa du og la deg ned i senga og bare så opp i taket. Du hørte at dusjen ble slått på og ikke lenge etter ble romet fylt av den vakre stemmen til Justin mens han begynnte å synge One Less Lonely Girl, du fikk et stort smil om munnen og små lo litt.
Pluttselig begynnte mobilen til Justin å ringe, du ville ikke ta den så du bare lot den ringe og gikk bort til skape ditt for å finne noe å ha på deg.

(Bare at skona er samme farge som toppen)

Etter du hadde kledd på deg, begynnte mobilen til Justin å ringe for 5 gang å nå ble du bare så lei at du gikk bort og tok deg.
''Hallo'' spurte du men en lett stemme og smilte inn i telefonen.
''Hey Ju-Ju bee... Jeg er framme på hotellet! Møter du meg?'' du følte øynene dine vokse noe utrolig og ble bare helt stille.
''Hvem er dette?'' spurte du men en veldig stille stemme.
''Åhh cut the crap Justin, du vet det er meg Selena... Skal du møte meg eller ikke''

du følte bare hele verden din falle sammen, var Justin utro med deg med Selena? Etter alt han hadde sagt til deg? Etter han hadde sagt i går at dere var i et seriøst forhold.
''Justin!?'' hørte du den irriterte stemmen til Selena si gjennom telefonen.
''Dette er ikke Justin... Det er kjeresten hans... *dn*'' svarte du med en frekk stemme.
''Oja... Ehhh, ja... Er Justin der?'' spurte hun pluttselig med en mye mer roligere en i stad.
''Han er i dusjen'' svarte du fort og hun ble pluttselig helt stille.
''Vil du kansje møte meg ved grand hotell, så kan vi gå ut for en kopp kaffe eller noe?'' spurte hun og du kunne høre at hun smilte litt,  du så bort på baderoms døren, dusjen ble slått av og du hadde noen få sekunder på å bestemme deg.

Hva tror dere hun svarer?
Hva vil dere skal skje videre?

Håper dere liker de nye delene alltså! Hvis det er noe dere vil at jeg skal forandre, fortell meg det!

Never say Never ~Vanessa 6 Kommentarer


baby, take my heart - Del 61

''Slapp av det er bare navne hennes! Det er bare tilfeldigvis det samme navne du og Selena fikk!'' lo du og klappet ham på skulderen. Han nikket og begynnte å taste videre på mac'n.


''Greit, folka! Jeg går å legger meg... Martine, Marianne dere begge vet hvor rommene deres er.. Natta!'' du røyste deg opp og subbet bort til trappen og inn på romme ditt. Du var virkelig for trøtt nå men du nektet å sovne før du hadde fått fjernet sminken og pusset tenna.
Du gikk inn på badet og tokk av deg sminka og orda deg for senga, men når du kom inn på romme ditt så låg Justin i bar overkropp og holdt på å sovne.
''Skal du ligge her inne i kveld også?'' spurte du mens du smilte til ham og la deg i senga.
''Ja, jeg hadde nå tengt deg'' smilte han og holdt rundt deg mens han plaserte små kyss på toppen av hode ditt. Du la deg tilrette i armene hans og pustet dypt inn.
''Du fortalte meg aldri hva den meldingen i stad var for noe..'' sa du mens søvnig stemme og plaserte hode ditt på bryste hans.
''Oja det... nei det var bare Scooter som kjeftet litt på meg får å ha dratt og at han kommer til å sende Kenny ut hit i morra...'' svarte Justin med en like trøtt stemme.
''Så korslig... kommer de andre også eller?'' spurte du og så opp på Justin, han hadde øynene sine igjen men du visste han ikke sov.
''Alfredo kommer sikkert, og kansje mamma... men Ryan dro hjem dagen etter deg... han har skole og slikt vet du'' sa han og ga deg et lite smil. Du snudde hode ditt tilbake og lukket igjen øynene.
''jeg elsker deg Jusitn..'' hvisket du før du sovnet, men du hørte Justin hviske tilbake.
''Jeg elsker deg også *dn*'' før alt ble helt mørkt og stille.

Justin's POV

Jeg følte meg veldig slem akkurat nå.. Jeg skjønnte bare ikke hvorfor jeg løyg til henne... Jenten jeg elsker har jeg nettopp sagt en stor løgn til, eller den var nå ikke så stor, men det den inneberte kom sikkert ikke til å være så utrolig hyggelig å finne ut av. Jeg måtte bare si det til henne, hvis ikke kom hun til å bli så sur på meg, og tro jeg er utro fordi jeg ikke fortalte det til henne.
Jeg sukket litt og åpnet øynene mine, *dn* må med hode på bryste mitt og det ene bene sitt over begge mine, det var som om hun var redd for at hun skulle vokne og jeg ikke skulle være der og den eneste måten for å sørge for at det ikke skjedde var å holde godt rundt meg. Ikke at jeg hadde noe i mot det da! Det føltes egentlig veldig deilig å ha henne så nært meg, jeg fikk alltid en varm følelse inni meg når hun så på deg eller smilte til deg. Og når hun kysset meg?! WOoW! det var ikke ord til å forklare hva jeg følte når leppene væres traff! Det var som om jeg få fyrverkeri...
 

Greit! Justin, kom deg ut av det! Jeg så ned på det fredfulle annsikte til *dn* og jeg følte bare et smil komme om munnen min, jeg ga henne et lett kyss på pannen og la meg tilbake i senga.
Det var offisielt, første ting i morra når vi begge var våkne skulle jeg fortelle henne det... Jeg skulle fortelle sannheten om at meldingen EGENTLIG var fra Selena og at hun nå var på vei ut hit med Kenny og Alfredo på slepet. Og av måten den meldingen var skrevet på har jeg en følelse at hun ikke er spesielt blid over forholde mitt med *dn*.End
 
Tumblr_lxtbcg4esy1qa6i1co1_500_large

Hva tror dere kommer til  å skje når Justin forteller at Selena skal komme?
Hvordan tror dere selena kommer til å oppføre seg rundt *dn*?

Heyy, håper dere likte denne delen! :D Jeg syntes det var utrolig gøy å skrive den, jeg følte jeg måtte legge litt drama inn i historien eller så kom dere til å kjede dere i hjel, selv om jeg er en person som er mer for romantikken så er deres glede mye viktigere enn mine interesser! 

Never say Never ~ Vanessa 8 Kommentarer


baby, take my heart - Del 60

''Se selv'' lo du og vridde pc'n mot ham, han bøyde seg litt ned mot skjermen og leste og i neste øyeblikk lo han.
''jeg må si... Dere Norske fans vet virkelig ALT!'' lo han og du bare lo med ham.


Du snudde pc'n tilbake mot deg og åpnet flere faner med de fleste artiklene.
Hver eneste en hadde 1 felles ord i seg.
''
Justin's Norske Kjæreste'' det var virkelig fantastisk hvor fort dere fikk vite ting, men det var takket være disse bloggene du fikk vite det meste om ham, du trykte på den første fanen som var fra JDBNORWAY og Justin lente seg mot deg får å se skjermen, på den var det 2 bilder og en liten kommentar fra Rano på slutten.Justin ble sett på kino i Oslo sammen med en jente ved navne *dn*. Like før de kom ut av kinon postet Justin et bilde av seg selv og en jente inni kinon, er de mer en venner?

Du lagret det første bilde på pc'n og x'et ut siden, så gikk du inn på neste fane, som var fan94justinbieber, som hadde flere bilder og litt mer info om deg og Justin.

Justin's Mystery girl fra Norge er en av de heldige vinnerene fra konkuransen om å møte Justin i Atlanta. Kildene sier de traff tonen med en gang og kysset alt, på første date.
'Jeg husker godt hvor sjokert jeg ble av å se dem i lag, men de virket til å være glad for å vite om hverandre og jeg tror ikke jeg har sett en jente smile så stort før i hele mitt liv' sier en av arbeiderene fra hotellet. Bieber skal tydeligvis ha nektet forholde og kalt hele greie 'kun et kyss' og nektet foholde. Virker som bieber boy løy eller hva?

''Bilder Caitlin OG Justin postet på twitter i går''

'BIlde fra i kveld! Justin tok *dn* med seg en tur på kinoen og ble overasket med masse fotografer og fans! Justin innrømte at han virkelig elsker henne og at forholde var veldig seriøst'

''Dette bilde er fra en av dagene i Atlanta, Justin, crewet og Jentene var på vei ut fra skøyte hallen, men *dn* virker ikke like glad som Justin... hmmm, lurer på hva som har skjedd??''

De fleste andre artiklene sa det samme, det var stort sett samme artiskler bare kopierte, du lagret bildene fra i dag og bildene Caitlin hadde postet på mac'n og lagde en kolasj av bildene som du brukte som skjermsparer.
''Neimen! Se så søte vi er!'' utbrøt Justin og kysset deg på kinnet.
''Jeg vet! Vi er bare SÅåå søte! Og det virker som om de fleste andre i Norge synes det!'' utbrøt du med en fake entusiasme og begynnte å små le litt.
''Ja jeg kan ikke norsk så du får bare fortelle meg hva de sier'' sa Justin og tok mac'n får å se om han sjønte noe.
''Alltså de fleste bare forteller om at vi ble sett på kino i dag og du først nektet forholde men nå er vi ute og masse slikt... Også en av arbeiderene på hotellet fortalte om middagen første kvelden i møttes'' sa du og tok fjernkontrollen til tv'n siden Justin styrte med et eller annet på mac'n.
''Kan vi orvernatte'' spurte pluttselig martine som lå på golvet med hode i fanget til Caitlin, som stirret intenst på tv'n.
''Sure... tror ikke mamma har noe imot det'' sa du og fortsatte og flippe gjennom kanalene.
''Tror du virkelig hun kommer til å komme hjem igjen hvis hun skal ut med Jelena?'' spurte Marianne og ga deg et tvilende blikk. Hode til Justin poppet opp bak pc skjermen med en gang Marianne nevnte Jelena, moren din sin beste vennine, også med det feteste navne NOEN sinne!
''Unnskyld meg, hun skal ut med hvem?'' spurte Justin helt borte og så på deg forvirret.
''Slapp av det er bare navne hennes! Det er bare tilfeldigvis det samme navne du og Selena fikk!'' lo du og klappet ham på skulderen. Han nikket og begynnte å taste videre på mac'n.

Hva syntes dere om denne delen?

sorry for at det tok litt tid ^^ haha, håper der elikte den også kommenterer dere <3 luvvve u all <3
Never say never~Vanessa 5 Kommentarer


baby, take my heart - Del 59

''Vi er snart framma og da kan du legge deg'' hvisket han til deg og kysset deg på skulderen.
Hvordan hadde du blitt så heldig?


''Mamma? VI er hjemme'' ropte du ut i huset og dro av deg skona, du var utrolig trøtt men du ville ikke legge deg helt enda.
''Hun er ikke her, hun skulle ut med en eller annen venn'' hørte du pluttselig stemmen til Martine si og du hoppet i være.
''JESUS! Ikke skremm meg slik!'' utbrøt du og holdt deg for hjerte, Justin og Martine bare lo av deg.
''Sorry'' sa han og ga deg en klem.
''Men hva gjør du egentlig her?'' spurte du henne sikkelig forvirret og trakk deg unna klemmen.
''Oja, nei jeg, Caitlin og Marianne har vært her i nesten hele dag..'' sa hun og nikket, du nikket men skjønnte egentlig ikke en ting.
''Vi fant ikke på noe bedre å gjøre'' forklarte hun og da skjønnte du det.
''forklarer mye'' sa du sikkelig bestemt og gkk inn på stua hvor Caitlin og Marianne sto og danset til Baby som spillte på The Voice.
Du begynnte å le men gikk mot dem og startet å danse med dem.
''Sjekk dama mi a!'' utbrøt Justin og kom bak deg og holdt rundt deg mens han sang sangen stille inn i øre ditt.
''Du er så søt'' sa du og snudde deg mot ham og la armene dine rundt nakken hans.
''Du gjør meg søt'' sa han og kysset deg, dere sto der en stund å kysse helt til mobilen hans pep. Han trakk seg unna og så ned på deg, han fikk et rart annsikts utrykk og begynnte å taste på den.

Når han ble ferdig la han mobile tilbake i lomma og så opp på deg, men nå hadde han et smil om munnen.
''Hva skjer?'' hvisket du til han og han gjorde et tegn med henna at dere skulla ta det senere og du bare nikket.
''Greit, hva skal vi gjøre?'' spurte Marianne og slag seg ned i sofan. Du løftet på skuldrene dine og satte deg ned i sofan og tok opp pc'n din og logget på bloggen.
''Oh... My...Gosh!'' utbrøt du og holdt på å le deg ihjel når du så overskriftene på de forskjellige innlegene til bloggen, og ikke snakk om de rare kommentarene du hadde fått.
''Hva skjer??'' spurte Justin og satte seg ned vedsiden av deg.
''Se selv'' lo du og vridde pc'n mot ham, han bøyde seg litt ned mot skjermen og leste og i neste øyeblikk lo han.
''jeg må si... Dere Norske fans vet virkelig ALT!'' lo han og du bare lo med ham.

hva syntes dere om den nye delen?
Hva tror dere som sto på bloggene og kommentarene?
Hva vil dere skal skje videre?

Never say Never ~Vanessa 3 Kommentarer


baby, take my heart - Del 58

''Du er så rar Justin'' sa du og lo av ham.
''Shhh, filmen starter'' lo Justin og la armen over deg skulderen din, du satte deg mer til rette og det var utrollig deilig.


''AHHHH!!!!!!'' du skrek nok en gang og gjømte deg i arm kroken til Justin. Han kysset deg på toppet av hode og lagde en svak shh lyd.
''At du klarer å se på dette her!'' utbrøt du også gjennom fingrene dine og opp på skjermen.
''Hvem har sagt du måtte se på filmen?'' spurte han deg stille, du så opp på ham og ga ham et teit annsikts utrykk.
''og hva skal jeg gjøre da? Sitte og tekste?'' spurte du og himmla med øynene.
''Nei... Dette'' Justin lente seg ned mot deg og leppene hans traff dine. Det ble fort om til klining. Det var egentlig litt ubehagli og kline i stolene så du røyste deg opp fra sete ditt og satte deg på fanget til Justin. Armene hans hvilte på rompa de og armene dine hvilte på den sexy magen hans. Du ble så irritert av at du ikke følte six packen hans at du løftet opp t-shorta hans og dro armene dine opp og ned magen hans. 
''Heheh, hva er det du driver med?'' spurte Justin mens han små lo litt mot leppene dine.
''Jeg føler deg deilige magen din! Nå hold kjeft å kyss meg!'' beordret du og kysset ham igjen.
 
Dere klinte stort sett utover resten av filmen. Ikke at du hadde noe i mot det da!
''Jeg tror filmen er ferdig'' hvisket Justin til deg, du satte deg rett i ryggen og snudde deg mot skjermen hvor rulle teksten gikk.
''Ojjjj... Ser du det! HA! Skal vi dra da eller?'' spurte du og snudde deg tilbake mot Justin og smilte til ham. Han bare nikket og du røyste deg opp fra fanget hans og strekte deg litt i bena.
Når dere kom ut av kinon var det fullt av fotografer og fans, du sukket litt og klemte deg nermere inntil Justin.
''Slapp av, bare smil så går alt bra!'' hvisket han til deg og ga deg et kyss på kinnet. Du pustet dypt inn og nikket.
''Justin hvem er jenta? Er det jenta du kysset i bilen?! Hvor lenge har dere vært sammen? Skal dere fortsette forholde når du drar tilbake til USA! Skal du forbli her i Norge?'' det var stort sett det eneste de spurte ham, han holdt bare nermere rundt deg og prøvde og finne en vei ut, men det var ikke spesielt mange eneste måte var vel bare å snakke da, mens vi gikk?
''Bare gjør det du trenger å gjøre. Jeg elsker deg uansett hva'' smilte du nervøst mot ham, han kysset deg på kinnet og smilte.
''Ja, jeg er sammen med *dn*... Men tror dere kansje vi kunne komme forbi? Vi må hjem skjønner dere'' sa Justin hyggelig mot dem og de laggde plass for dere og smilte og nikket.
''Selfølgeli Mr.Bieber! Elsker du henne? Er dere seriøse?'' hørte dere samme reporter spørr dere, Justin holdt hånda du og klemte den hard.
''Jeg ville aldri ha vært sammen med noen jeg ikke elsker! og dette er så seriøst som et forhold kan bli'' smilte han til deg og ENDELIG kom dere, dere endlig ut av fotograf klynga og bort til en taxi.
Du fortalte din adresse og bilen kjørte i vei, du bare la deg ned på skulderen til Justin og følte deg egentlig nok så trøtt.
''Vi er snart framma og da kan du legge deg'' hvisket han til deg og kysset deg på skulderen.
Hvordan hadde du blitt så heldig?

Hva syntes dere om denne delen?
Hva vil dere ha mer av?
Hva slags type drama er det dere vil skal skje?

jeg må si jeg elsker å skrive til dere! Jeg får av og til noen UTROLIG søte kommentarer som bare redder min dag! TUSEN TAKK! :D

Never say Never ~Vanessa
 11 Kommentarer


baby, take my heart - Del 57

''JEG ELSKER DEG!'' nermest ropte hun og du begynnte å små le av fangirlinga hennes,
''Jeg elsker deg også!'' smilte han og signerte boka hun strakte mot ham.


Det hadde alt gått 1 time og dere var snart ferdige med alle sammen, men de fleste ville ha bilde og ville snakke med Justin så det tok lengre tid en normalt.
''jeg bare går å skifter jeg'' hvisket du Justin inn i øret og røyste deg og gikk mot garderoben får å skifte.
Kjolen satt nok så godt fast men etter en stund med streving fikk du den endelig av deg.
Pluttselig banket det på døra så du fortet deg med å dra på deg klærna dine.
''Ja?'' spurte du i det du åpnet døren. Der sto Merete og Kine og bare stirret på deg.^
''Kan jeg hjelpe dere med noe?'' spurte du dem sikkelig forvirra, disse to var ikke akkurat dine nermeste venner. Seff dere var enige om at Justin var en gud men det var stort sett alt dere var enige i. De pleide å sende daglie tweets til Selena når hun var sammen med Justin hvor de skrev hvor mye de hatet henne.
''Hvorfor sa du ikke at Justin var her?'' spurte Merete fort og ga deg et bitch blikk. Du bare ga henne et rart blikk og løftet på skuldrene.
''Fordi han overasket meg i går!'' sa du og krysset armene dine voer bryste ditt.
''Ikke PRØV deg engang! Vi så bildene Justin postet av dere i går! Du visste han var her!'' svarte Kine med syre i munnen og øynene hennes fikk deg til å ville løpe for harde livet.
 

''Okay.. Jenter, jeg og Justin er sammen, deal with it'' sa du frekt tilbake og tok tak i veska de og gikk ut.
Du hørte Merete og Kine stønne når du gikk forbi dem, du fikk et lite smil om munnen og ristet litt på hode.
Justin tok det siste bilde med en jente i køen og nå var han endelig ferdig.
''Ferdig?'' spurte du og støk ham litt på ryggen. Han nikket og smilte fornøyd.
''Skal vi dra da?'' spurte du  han og kysset ham lett på munnen, han mumlet ett eller annent så du tok det som et ja.
''Marianne, Martine! Skal dere være med oss eller?'' spurte du dem mens dere gikk mot utgangen.
''Nja, vi hadde liksom tengt å henge med Caitlin slik at du og Justin kunne få litt fri for dere selv vi da'' smilte Marianne stolt mens hun sto med Martine og Caitlin. Du smilte takknemlig mot dem og Marianne bare blunket.
''Greit.. Hva skal vi finne på da?'' spurte du Justin sikkelig entustiastisk. Han tengte seg litt om før han begynnte å snakke.
''Først kan vi dra bort til hotellet og hente tinga mine, også drar vi til deg og legger fra oss tinge og jeg får skiftet! Sååå kan vi dra på kino?'' spurte han og så forventningsfult mot deg.
''Høres ut som en plan.'' smilte du og kysset ham på kinnet, Justin la armen sin runt skulderen din og dere ringte en taxi som kjørte dere til hotellet får å hente tinga hans.
Etter dere henta tinga hans tok dere taxi tilbake til deg, Justint tok seg en kjapp dusj og kom ned igjen med en svart t-shorte og et par svarte bokser.
''klar til å dra sexy?'' spurte du fra sofan og slo av tv'n, han hoppet ned i sofan og smilte til deg.
''Snart skal bare gjøre en ting først'' han satte seg rett i ryggen og du bare så på ham.
''Hva da?'' spurte du men istede for å gi deg et svar så kysset han deg.
''NÅ kan vi dra!'' du bare lo og gikk ut i gangen og tok på deg sko, da dere kom til kinoen var det fult av folk så dere måtte få kino vaktene til å sørge for at dere fikk komme dere fram til kiosken og inn i kino salen som Justin hadde leid for dere to alene.

''Gleder du deg?'' spurte Justin deg og la armen sin rundt skulderen din, du la armen din på skulderen hans og satt fåttne dine på sete forran dere. Dere hadde bestemt dere for å sitte litt ovenfor midten av salen så dere fikk se skjermen perfekt.
''Njja... Jeg tror jeg kommer til å skrike veldig mye'' svarte du og lo litt nervøst. Justin bare ga deg et lett kyss på leppene og smilte til deg.
''Jeg skal passe på deg jeg'' sa han og stramet grepe sitt rundt deg, du nikket og kysset ham igjen.
''Vent, jeg vil poste et bilde av oss på instagram!'' utbrøt Justin og gravde ned i lommene sine til han fant mobilen sin. Han låste den opp og tastet på noe før han endelig tok bilde, men ikke av annsikte deres, av føttne deres.

 

''Du er så rar Justin'' sa du og lo av ham.
''Shhh, filmen starter'' lo Justin og la armen over deg skulderen din, du satte deg mer til rette og det var utrollig deilig.

Hva syntes dere om denne delen?
Vil dere ha mer?
Hva vil dere skal skje?

Never say Never ~Vanessa 10 Kommentarer


baby, take my heart - Del 56

''Du er fantastisk!''  hvisket du drømmene til ham og ga ham nok et kyss. Det eneste han gjorde var å smile stolt og kysse deg tilbake


''OH MY GOSH! Du er Justin Bieber!'' hørte dere pluttselig noen skrike lengre nedi gangen. Du trakk deg unna Justin fort og holdt deg for ørene, ekkoet av skriket var ikke spesielt behagli! Du snudde deg og der sto Merete og noen andre jenter fra klassen, du snudde deg tilbake fort mot Justin, tok et godt tak i hånda hans og nermest dyttet ham inn i garderoben og låste. 
''Eyy hvorfor gjorde du det?'' spurte Justin trist, du sukket og ristet på hode, du visste han var glad i fansen sin men Merete og gjengen hennes kom til å slakte ham levende.
''Jeg vet du er glad i dem Justin, men den jenta er ikke god! Og uten Kenny her, er du et lett bytte!'' sa du advarende og pekte på ham. Justin stirra sikkelig på deg før han ikke klarte og holde seg og begynnte å le.
 
Tumblr_llsu3m0n6a1qhjvp6_large

''Hva er det du ler av?!'' spurte du irritert, men han sluttet ikke å le nå ble du bare mer og mer irritert.
''Ja vell, hvis du mener du klarer det så verse god, bare gå ut dit og se hva som skjer uten Kenny..'' sa du pg flyttet deg fra døre, Justin skulle til å gå ut før du stoppet ham.
''Men husk sist gang du gikk uten Kenny endte det opp med 250 jenter etter deg på under 5 minutter'' du krysset armene og nå fikk du lyst å le deg ihjel når du så måten han frøys på. Han snudde seg kjapt mot deg og stirret på deg, før du visste ordet av det kom han rett forran deg og ga deg et hardt kyss på leppene.
''hva var det for?'' spurte du helt tom for pust og stirret ham dypt inn i øynene.
''Hvis jeg ikke overlever, husk at jeg elsker deg!'' sa han sikkelig dramatisk og med 2 skrikk var han ved døren. Han åpnet den og med EN gang ble rommet fylt med skriking, du bare sukket og gikk vedsiden av ham. Ville han ikke høre på deg skulle du i alle fall vise at han var ditt teretorie.
''AHHHHH! JUSTIN!!'' hørte du fra akke kanter du følte du bare ble døv i begge ørene.
''Er de alltid slik?'' spurte du ham og så deg rundt, det virket som om alle jentene og noen av guttene var her.
''Nææ, bare de kule foolka'' svarte han og du bare lo litt.
''Rektor, kan du sette opp et bord her også hente noen voksne spm kan få elevene til å stelle seg i rekke så kan han signere det de vil en og en?'' spurte du rektoren din som nå var vedsiden av dere. Han nikket og forsvant ut en av dørene og kom snart tilbake med en bor hvor det var plass for både deg og Justin og et par tusjer.
''Serr, *dn* måtte du gjøre det der? jeg vil hjem og kose med deg..... Ikke signere autografer, kan vi ikke ta det en annen dag.'' Justin holdt rundt deg og gravde annsikte sitt ned i halsen min og begynnte å små kysse deg og du begynnte å små le.
''Justin... hallo! Folk kommer til å stirre!'' lo du og dyttet ham litt vekk, han fikk et lite smil og kysset deg på leppene sikkelig lenge.
''La dem stirre'' hvisket han og du fikk et smil om munnen, han var ikke flau av å være med deg noe som fikk deg til å føle deg så mye bedre etter alt som hadde skjedd.
''Mr.Bieber... Skal vi starte?'' dere snudde dere og der var en lang linje med elever også var det er bort med 2 stoler forran linja. Dere satte dere ned og Justin tok tak i den ene tusjen.
''Hey hva heter du da'' smilte Justin opp til den første i køen, ironisk nok så var det Merete.
''JEG ELSKER DEG!'' nermest ropte hun og du begynnte å små le av fangirlinga hennes,
''Jeg elsker deg også!'' smilte han go signerte boka han strakte mot ham.
 Tumblr_lx6j0qlvdc1qfx3pxo1_500_large

Håper dere likte denne delen bedre!
Men NÅ må alllle mine vidunderlige lesere trykke på den knappen ----------->HER<----------------- 
Fordi der er en link til en helt FANTASTISK historie som har begynnt i dag! Camilla, en av mine egne lesere, er skriventen og hun skriver drit bra! :D

Never say Never ~Vanessa 10 Kommentarer


baby, take my heart - Del 55 lang del!

Blitt en litt sånn video/konsert del denne her da! men jeg likte å skrive denne SÅ mye! jeg bare elsker sanger og videoer håper dere ikke har noe imot at jeg bruker musikk og videoer ofte? Bare si ifra!


''Greit Justin smil til camera!'' Caitlin startet og filme meg og jeg begynnte å fortelle litt om hva vi skulle gjøre. Taxin kjørte inn veien mot skolen og følte meg egentlig litt nervøs, wow det var første gang! END


''Komman! Vi må finne gutta før vi kan skifte!'' ropte du til Marianne og Martine gjennom folke mengden. De var alle på vei til salen untatt de som skulle opptre de var på vei til garderobene får å skifte eller gjøre seg klar.
''jeg ser dem ikke noe sted'' sukkert Martine mens hun prøvde og se seg rundt men det var fult av folk så det var nok så vanskelig.
''Nei vet dere hva! De kjolene kommer ikke til å komme på lett! Spesielt ikke min etter vi har sutte på øyepluggene mine, de vet hvor vi skal være la dem finne oss!'' sa du irritert og gikk mot garderoben, kjolen du skulle ha på deg var ikke akkurat en av favorittene dine men den var den eneste du hadde akkurat nå siden du hadde forsovet deg og ikke fikk tid til å pakke med deg noen av de andre antrekkene dine.
''Marianne husk at jeg har kjolen din!'' sa Martine mens hun åpnet døren til garderoben og der satt gutta og spillte på guitarene som var på rommet. 
''DER er det!'' utbrøt Marianne og pekte på dem, de så kjapt opp på dere også ned på guitarene igjen. Du bare himmla med øynene og gikk bort til skapet og dro ut den rosa kjolen.
''Jeg skifter først'' var alt du så før du gikk inn på badet og låste døren.

Du gikk ut av badet mens du fiklett og dro i kjolen din.
''wooow! Hvorfor har du ikke gått med den FØR!'' utbrøt stefan og snurret deg rundt, du bare lo og ristet på hode.
''Jeg bare liker den ikke.. Jeg føler jeg viser utrolig mye hud akkurat nå'' sukket du og la armen over hullenene på kjolen.
''Neida! Du ser bra ut, men fiks håre ditt og det mens vi kler på oss da'' sa Martine og ga deg en klem, du bare nikket og gikk bort til spilet og lagde noen lette krøllet også la du på et lag med rosa leppestift.

30 min etter på.

Det var kun dere igjen og salen var helt gira, detta var overaskende nok første gang du skulle opptre for hele skolen din, ja selfølgeli hadde du opptredd forran mange folk men dette var noe helt annent. Disse folka så du hver dag.
''Greit, da kan dere gå på'' hørte du rektor si til dere og dere ruslet på den bekmørke scena. Du kunne høre elevene små snakke og det gjorde deg bare mer nervøs. Du tok tak i stativet og festet lykkemikrofonen din, ja du hadde din egen mikrofon, to stykker faktisk! 
Harald telte ned på trommene og Stefan begynnte å spille på keyboardet.

Du var utrolig nervøs til å begynne med men når brigen kom så bare slapp du deg løs, du husket ordene til Justin om å leve av energien til puplikum og det var akkurat det du gjorde nå! Det føltes helt herslig og bare hoppe og sprette på scenen mens du sang, du fikk en glede ut av det som ikke noen kunne slå! Ikke en gang Justin.. Eller jo, kansje Justin!
Sangen ble ferdig og publikum jublet, du pustet litt og neste sang begynnte, dette var en av favorittene dine!

Dette var en litt mer utfordrende sang siden du måtte synge lyse noter men du klarte deg helt bra! Spesiellt med Martine og Marianne i bakrunnen til å gi gruntonen til sangen.
Nå var den ferdig og du skulle opptre siste sang, ikke den vanskligste vokalt men med all hoppingen ble den ikke like lett.
(på slutten når hun sier 'i have a special treat for you tonight' bare lat som at det ikke skjer!)
 

Scenen ble svart og alle jublet, du skulle til å gå av scena når Fredrik pluttselig begynnte å spille en kjent melodi, han hadde spotlight på seg og du var helt forvirra. 
Den kjente stemme til Justin begynnte å spille og du følte bare hele deg stoppe.
(Hvis dere ser i siden der så ser dere Selena danse og bevege seg litt, det er deg!)
 

Publikum gikk helt vill mens Justin sagte men sikkert gikk mot deg, du gikk mot ham også slik at dere møtte hverandre. Han ga deg en god klem og du gikk av scena hvor Cailtin sto og venta på deg. Du ga henne en stort klem også snudde du deg mot Justin og fulgte med på scena og danset og flyttet litt på deg.
Du hadde verdens beste kjæreste! han var bare HELT vidunderlig, han visste akkurat hva han skulle gjøre får å få deg til å føle deg spesiell! 
Han gikk av scena og kom med en gang mot deg, rektor hvisket til deg at dere måtte flytte dere så akkurat før Justin fikk kloa i deg flyttet du deg ut døren og inn i gangen.
Med en gang Justin kom ut det første du gjorde var å plante et stort kyss rett på leppene hans.
''Du er fantastisk!''  hvisket du drømmene til ham og ga ham nok et kyss. Det eneste han gjorde var å smile stolt og kysse deg tilbake

 Hva syntes dere?
Likte dere delen?
Noe spess dere vil at skal skje? noen reaksjoner?

Never say Never ~Vanessa 7 Kommentarer


baby, take my heart - Del 54

''Jeg elsker deg'' hvisket Justin til deg, du så opp på ham og smilte.
''Jeg elsker deg også'' hvisket du tilbake og ga ham et lite kyss før du la deg tilbake og sagte sovnet.


Du våknet brått av at mobilen spillte Never Say Never på fult, du snudde deg til siden og trykkte på slå av knappen på mobilen din. Du snudde deg tilbake og klemte deg enda nermere Justin, han tok den andre armen sin rundt deg og dere bare lå slik, før du visste ordet av det sovnet du igjen.
''*DN*!!! KOM DEG OPP! Du har 10 minutter før skolen starter!'' hørte du stemmen til Caitlin skrike inn i øre ditt, du satte deg brått opp og så deg rundt i rommet.
''SHIT!'' du hoppet ut av senga og sprang rundt omkring i rommet får å finne hva du skulle ha på deg. Og kom endelig på med dette.

''Hei mamma! Hade mamma! CAITLIN! SI I FRA TIL JUSTIN AT JEG HAR DRATT!'' ropte du opp trappa og sprang ut døra, du ga alt mens du løp til skolen, heldigvis hadde du nok så god kondis så du ble ikke så fort sliten.
''EYY! Marianne, Martine! Vent a!'' ropte du mens du løp opp skole trappen, de snudde seg mot deg og du la merke til at de begge pluttselig ble veldig mye mer rolige.
''Der er du! Vi var ikke sikker på om du kom eller ikke siden Justin var her'' sa Marianne og ga deg en stor klem, du bare himmlet med øynene og ga både henne og Martine en klem.
''Som om jeg ville ha gått glipp av sjansen til å opptre! Det VET dere jeg aldri ville ha gjort!'' sa du mens du ga dem et blikk som om de begge var gale, de nikket begynnte å små le litt.
''Greit, men la oss få ræva i gir det er fremdeles 2 timer før det er framvisninger så.. leggo!'' sa Martine og dytta på dere, du og Marianne begynnte begge å bare le.
''vi kan gå selv altså!'' utbrøt du men bare fortsette og le mens du gikk.


''JUSTIN POV''

Jeg våknet av at jeg hørte *dn* skrike i trappa, jeg satte meg litt opp og gnidde meg litt i øynene, det var ikke en drøm.
Jeg var virkelig hjemme hos *dn* hele greia fikk meg bare til å smile.
Hvem skulle ha trodd at *dn* ville ha tilgitt meg, etter alt jeg hadde gjort så tlga hun men, og jeg elsket henne virkelig og tanken på at hun elsket meg tilbake gjorde meg bare enda gladere og jeg fikk lyst å gjøre noe for henne.
''Caitlin? Kan du komme opp hit litt?'' ropte jeg ut i huset, jeg satte meg opp og strakte meg ned etter boksene mine og t-shorta mi.
''Du ropte---eeehhehh! DUDE! SI I FRA NÅR DU IKKE HAR PÅ DEG KLÆR!'' utbrøt Caitlin og dekte seg forran øynene.
''Emm, jeg er ikke naken akkurat, jeg har på meg boxer og jeg holder på å kle på meg'' sa jeg og dro på meg boksa mi.
''Samma det, hva er det du vil'' spurte hun mens hun fremdeles dekte for øynene.
''Du kan se nå alltså, jeg har på meg klær! men jeg lurte på om du kunne hjelpe meg med noe!'' spurte jeg henne og dro på meg T-shorta, hun sto i døra og bare ga meg et blikk.
''Hva da?'' spurte hun mistenksomt og jeg måtte bare le.
''Slapp av! Jeg ville bare finne på noe spesielt å gjøre for *dn* men jeg vet ikke hva'' sa jeg og satte med ned i senga hennes, det luktet bare *dn* over hele senga og jeg følte at jeg begynnte å savne henne. Wow, jeg var ikke patetisk da!
''oohh! Jeg har en ide! hun har en sånn opptreden på skolen i dag..'' Caitlin begynnte å fortelle meg om den mest fantastiske planen som var.
''Dette kommer til å bli gøy!'' sa jeg og fikke t stort smil om munnen, vi gikk ned til kjøkkenet og tok oss noe å spise så ringe vi en taxi som skulle kjøre oss til skolen.
''Greit Justin smil til camera!'' Caitlin startet og filme meg og jeg begynnte å fortelle litt om hva vi skulle gjøre. Taxin kjørte inn veien mot skolen og følte meg egentlig litt nervøs, wow det var første gang!
END
 
Tumblr_ljcuaikbex1qg0ydwo1_500_large

Dårlig del, i know!
Fortell meg hva dere syntes også snakkes vi i morra! :D

Never say never ~Vanessa 10 Kommentarer


baby, take my heart - Del 53

''hva med at vi bryter regelen til mamma og du ligger med meg i kveld?'' hvisket du til Justin. Annsiktene deres var bare noen få milli meter fra hverandre nå.
Justin fikk et stort smil om munnen og du tok tak i hånda hans og dro ham med inn på romme ditt.


Du smelte igjen døra og leppene dine traff Justin sine med en gang, armene hans gikk ned til rompa di og før du visste ordet av det løftet han deg opp, du løste bena dine rundt hofta han og han gikk i blinde mot senga di.
Leppene deres forlot aldri hverandre og kysset begynnte å bli ganske hett, Justin falt baklengs ned i senga di slik at du var over ham, du følte armene hans gå under sjørte ditt og du skjønnte hvor han ville hen, men du var ikke klar. Ikke ennå.
''Justin..'' du trakk deg unna leppene og satte deg rett i rykken, mens Justin løftet seg opp med albuene sine.

''Hva er det?'' spurte han annpustent mens han dro den ene hånda gjennom håret hans slik at det sto rett opp.
''Jeg er ikke klar for dette her'' sa du sikkelig nervøst mens du stirret ned på t-shorta hans.
Han satte seg rettere opp og holdt rundt deg.
''Det er helt greit, jeg vil ikke presse deg til NOE.. Jeg elsker deg, jeg vil at alt skal være rett'' han tok hånda under kinne ditt og løftet annsikte ditt slik at du så ham rett inn i øynene.
''Jeg elsker deg også'' hvisket du til ham, du følte du fikk et smil om fjeset ditt og du fikk bare sommerfugler i magen av de vakkre øynene hans.
''Jeg tror ikke du vet hva du gjør mot meg hver gang du smiler'' sa Justin helt forundret mens han stirret på deg. Solen var endelig på vei ned og du fikk sola rett i øynene men du ville ikke flytte deg fordi håret til Justin glinset i sollyset. Ja tenk, klokken er halv 11 og solen begynner å gå ned først nå? Vell, slik var det vel bare på sommeren.
''Jeg tror ikke du vet  hva du gjør med meg hver gang DU smiler'' svarte du tilbake og strøk ham lett på kinnet, han lente annsikte mot håndplaten din og lukket igjen øynene sine. Du lente deg ned og kysset ham mykt på leppene, dette måtte kansje være det enkleste og mest følsome kysset dere noen gang hadde hatt.
Du røyste deg opp og smilte til ham.
''Jeg gjør meg klar til senga jeg'' smilte du til ham, han nikket og slapp taket på hoftene dine og du gikk inn på badet, du pusset tenna dine og bare stirra på deg selv i speilet.
Du bare stirra på deg selv mens du pussa tenna, du la merke til at Justin hadde laget nok et sugemerke på halsen din og du fikk et lite smil om munnen. Dagen i morgen kom til å bli interessant. Justin kom sikkert til å få vite masse pinlig om deg fra moren din også kom han til å mobbe deg! Fordi det var ikke sjanse i helvete at han kunne være med deg på skolen, de ville ha spist ham levende!
''Hva er det du tenker på?'' hørte du pluttselig stemmen til Justin spør deg, han var pluttselig vedsiden av deg? Du hadde helt sikkert bare duppet av inn i tankene dine.
''Hæ, ikke noe.. bare på hvor heldig jeg er'' svarte du mens du så inn i øynene til Justin gjennom speilet, han smilte og ga deg et kyss på kinnet før han gikk tilbake til rommet ditt.
Du sputtet ut tannkremen og skylte munnen før du gikk inn på rommet ditt itl å finne Justin liggende under dyna de i bar over kropp.
Du la deg ned i senga vedsiden av ham og slo av alle lysene og la deg godt inntil Justin.
Armen til Justin gikk automatisk rundt deg og du lente hode ditt mot den bare overkroppen hans, du kunne bare ligge slik for evig og alltis.
''Jeg elsker deg'' hvisket Justin til deg, du så opp på ham og smilte.
''Jeg elsker deg også'' hvisket du tilbake og ga ham et lite kyss før du la deg tilbake og sagte sovnet.


 
Hva syntes dere om denne delen?
Vil dere ha mer?
Har dere noe spess dere ønsker skal skje?? 4 Kommentarer


baby, take my heart - Del 52

''Jeg har savna deg...'' sa pluttselig Justin. Du smilte og kyssa ham på kinnet.
''jeg også...'' etter det gikk dere bare i stillhet mot huset.


''Mamma? Er du her?'' ropte du ut i huset mens dere sto og kledda av dere i gangen.
''ja, hva er det vennen?'' hørte du moren din sin stemme fra kjøkkenet.
''Kan du komme ut hit litt`?'' spurte du og snudde deg mot kjøkken døren, etter litt kom hun ut og tørket seg på forklet ditt, jupp, Bieber Swag forkleet ditt. Ikke pinling i det hele tatt!
''Hva er det'' hun så opp fra forkleet og hun ble helt stille, hun stirret lenge på Justin før hun snudde seg mot deg.
''Jeg går å skifter jeg!'' sa hun og gikk fort inn på kjøkkenet igjen, du følte kinna dine bli røde og du bare så ned i bakken.
''Jeg må si... jeg liker forkleet!'' sa Justin sikkelig smukt og la armen sin rundt skulderen din.
''Oh bare klapp igjen!'' sa du og slo ham i magen, han bare lo og kysset deg på kinnet.
''Greit... Hallo, jeg er Melli, moren til *dn*!'' sa hun og rakte fram hånda si mot Justin, Han tok den i mot og smilte stort til moren din.
''Justin, veldig hyggeli å møte deg!'' sa han.
''Og du er?'' spurte moren din og så bort på Caitlin, hun rødmet litt men gikk bort til henne og rakte fram hånda si.
''Caitlin, vennina til Justin og *dn*'' hun smilte søtt mot moren din og du syntes hun var så søt, hun virket liksom så uskyldig!
''Vell det er hyggeli å møte dere begge... men hva gjør dere her?'' spurte hun veldig forvirret og så på deg.
''Jo alltså, Justin og Caitlin kom ut hit for å se meg og siden det er Fredag i morra og alt som er, er den skole fram visningen så lurte jeg på om de kunne bo her mens de var her?'' spurte du sikkelig søtt og smilte til moren din, hun stirret litt på deg før hun sukket og nikket.
''Hva vil dere ha til middag?'' spurte hun og så på Justin og Caitlin. Justin smilte stort og gikk og ga moren din en stor klem.
''Tuuuusen takk Melli!'' sa han sikkelig glad og slapp henne.
''Det går så fint så. men hva vil dere ha å spise?'' spurte hun nok en gang.
''Vi spiste pizza hos Harald så jeg tror ikke vi er spesielt sultne, untatt Justin som kan sikkert gaffle i seg mye mer mat før han blir mett'' sa du og pekte på Justin. Caitlin begynnte å le seg ihjel mens Justin bare ga deg et styggt blikk.
''Offa meg, han er sikkert ikke så ille... Men det begynner å bli sent så *Dn* kan du ikke vise dem til rommene deres også gjør du deg klar for senga'' sa moren din og gikk tilbake til kjøkkene. Du nikket og snudde deg mot trappene.
"Greit, Caitlin romme ditt er her inne'' du pekte på rommet i enden av gangen.
''Og Justin, ditt her her!'' sa du og pekte på rommet rett over gangen fra ditt rom.
'' Takk! Vekker du meg i morra eller? Og har du noen klær jeg kan låne siden kofferten min ligger på hotellet?'' spurte Caitlin deg mens hun gikk mot rommet, du nikket til henne og hun gikk inn på romme.
''Hva med deg da Justin, vil du låne klærna mine?'' spurte du med latter i stemmen din, han bare laggde en pipe stemme og etterlignet deg mens han dro deg nermere til seg. 
''Du er så søt du'' sa du med en ironisk stemme og han bare kyssa deg lett på munnen.
''Nå si det der igjen bare UTEN sarkasmen'' sa han og smilte til deg, du så inn i øynene hans og følte at du bare forsvant. Øynene hans var definitivt en av dine favoritt tinga dine med ham! Han bare fikk deg til å ville smile og le.
''hva med at vi bryter regelen til mamma og du ligger med meg i kveld?'' hvisket du til Justin. Annsiktene deres var bare noen få milli meter fra hverandre nå.
Justin fikk et stort smil om munnen og du tok tak i hånda hans og dro ham med inn på romme ditt.

Hva syntes dere om den nye delen?
Vil dere ha mer?

Never say never ~Vanessa
 9 Kommentarer


baby, take my heart - Del 51

''Eyy! Sorry for at du sjalu a!'' sa Justin og tok pizzan og tok en bit av dem.
''Du er så rar Justin'' lo du og tok en bit av den også.


''Men jeg tror egentlig jeg burde dra...'' dere hadde vært hos Harald en god stund nå og det begynnte å bli sent.
''Ja det burde egentlig vi også'' sa Martine som lå på bakken og stirra på tv'n. Du og Justin lå helt i sofa kroken og koste dere med et pledd over dere, og der hadde dere sikkert sutte hele kvelden.
''Hva med dere da?'' spurte du Justin som satt og kyssa deg i halsen og følgte ikke noe særlig med.
''Jeg bare fikser oss et hotell'' sa han og smilte søt til deg. Du satte deg rett i rygen og så på ham.
''Ikke vær dum! Dere kan bo hos meg! Jeg har nok room til dere begge!'' sa du og smilte til dem begge. Caitlin begynnte å skrike og hoppe opp og ned mens Justin bare smilte og dro deg ned til ham.
''Jeg kan nå dele med deg? Vi har alt sovet i lag fra før av'' sa han og kysset deg i nakken.
''men jeg tror ikke mamma hadde likt det noe særlig'' sa du mens du smitle søtt til ham og ga ham et lite kyss på leppene. Han laggde en suttre munn og du holdt på å le deg ihjel.
''Vell la oss dra før mamma klikker helt'' sa du og røyste deg og gikk ut til garasjen for å hente tinga dine.
Du gikk tilbake til huset og der sto Justin og Caitlin begge klare til å dra.
''Hade da *dn*! Vi snakkes på skolen i morra!'' ropte Fredrik fra stua, du vinka til dem og gikk ut døre med Justin og Caitlin hengede etter.
''Så, bor du langt unna eller?'' spurte Justin deg mens han holdt hånda di, du rista på hode og pekte på huset nedi gata.
''Wow! Det var da drit fint!'' utbrøt Cailtin og sprang mot det, så nå var det bare deg og Justin igjen.
''Jeg har savna deg...'' sa pluttselig Justin. Du smilte og kyssa ham på kinnet.
''jeg også...'' etter det gikk dere bare i stillhet mot huset.


Vet det var dårlig del, men samma det ^^

Never say never ~Vanessa

 7 Kommentarer


baby, take my heart - Del 50

''Justin... Dette her er for deg!'' sa du sikkelig dramatisk. Så snudde du deg mot guttene og hvisket hva dere skulle opptre. De smilte stort og begynnte å spille sangen. Dere hadde opptredd med denne sangen for kansje, 2-3 uker siden og kom på 2 plass av 20 stykk!


''WOOOP! Dama mi er rå!'' ropte Justin etter han hadde slutta og filme og gikk mot deg. Du åpnet armene dine og Justin gikk inn i dem og dere bare sto der og klemte hverandre mens dere svajet fra side til side.
''Naww! Dere er SÅ søte!'' utbrøt Stefan i en jente stemme og latet som om han freaket helt ut.
Du snudde hode ditt og gjeipet til ham og alle de andre bare lo.
''Men okey.. kan du forklare oss hvordan dette egentlig skjedde?'' spurte Marianne helt fortivelt mens hun satt i sofan og suttra.
''Jeg tenker vi har øvd lenge nok i dag? Hva om vi forteller dere mens vi spiser pizza'n?'' sa Justin mens han så på Marianne, det var ikke vanskelig å se at Marianne var villig  til å gjøre alt for ham noe du syntes var utrolig gøy.
''Greit, vi går inn!'' sa Marianne bestemt og dro med seg Caitlin og Martine inn i huset. 
Du snudde deg mot Justin og smilte søt.
''Takk'' hvisket du og han bare blunka til deg også ga han deg et lite kyss.
''Alt for deg'' du bare lo og dro ham med deg inn i huset.
Når dere kom inn i stua var det 4 pizza esker på boret og masse brus.
''Jeg tror egentlig vi kommer til å trenge mer pizza fordi Justin spiser 1 hel pizza lett!'' sa du og skulle til å sette deg ned i sofan men nok en gang stoppet Justin deg og satte seg ned først også satte han deg på fanget sitt.
''Du er så RAR Justin!'' utbrøt du og satte deg mer tilrette, armene til Justin gikk automatisk rundt deg og du følte bare får å dø i det sekundet! Det var bare så deilig å sitte i armene hans!
''Greit, fortell oss nå!!!!'' sa Marianne med munnen full av pizza, du lo litt men begynnte å fortelle dem om hva som hadde skjedd fra det sekundet du kom på flyplassen til du dro.
Det vanskelige var å fortelle om hva som skjedde når du kom tilbake, du kunne se at Justin ble sikkelig lei seg av måten han gne hode sitt inn i armen din som let pusekatt som ville ha kos.
Du tok armen din rundt nakken hans og kysset ham lett på munnen, dere så hverandre dypt inn i øynene og de andre forsvant helt! Dere lente dere mot hverandre  og kysset lett enda en gang, og enda en gang slik fortsatte dere helt til Justin nektet å gi slipp på leppene dine og dere begynnte å kline. Dere bare satt der og klina uten å tenke over at det var folk rundt dere.
''Emm... hallo?! VI ER FREMDELES HER!'' skrek Martine og kasta et pizza stykka på dere.
''Eyy! Sorry for at du sjalu a!'' sa Justin og tok pizzan og tok en bit av dem.
''Du er så rar Justin'' lo du og tok en bit av den.
 

Haha! Elsker de bilde der! HAHHA! jeg dør hver gang!
Jaja, hva syntes dere?

never say never ~Vanessa 7 Kommentarer


baby, take my heart - Del 49

''nawww! DERE ER SÅ SØTE! Vil dere se?'' spurte Cailtin. Dere trakk dere unna hverandre og snudde dere mot henne, men så la du merkte til Marianne og Martine som hadde gape slepp.
''Oh.... My... God!'' var alt de fikk ut!


Du følte at du ble helt rød i annsikte men du prøvde å ikke gjøre det.
''Jeg kan forklare'' sa du mens du bare smilte søtt, de lukket igjen munnene sine og bare så på deg.
''Justin..'' spuste du og snudde deg mot ham, han så på deg også på jentene.
''Jo... emmm, når vi møttes i Atlanta... ble vi på en måte... ja.. dere vet... sammen'' fikk han ut, og før du visste ordet av det lå Marianne på bakken bevisstløs.
''Oh!'' du sprang bort til henne, jupp hun var helt borte.
''Justin, hjelp meg å få henne inn'' sa du og løftet hode hennes, Justin bøyde seg ned og løftet henne opp i armene sine og så på deg.
''Oja, ja. bare følg meg'' du gikk inn i garasjen igjen men nå var guttene der og så seg rundt.
''Der er du! Vent... er det?'' Harald så helt lost ut mens han pekte på Justin.
''Bare legg henne på sofan.'' sa du til ham også gikk du bort til guttene.
''Ikke freak ut.. men jeg og Justin er liksom sammen'' sa du litt nervøst og så ned i bakken.
''SA DET! Stefan du skylder meg 100 kr!'' sa Fredrik og la armen sin rundt skulderen din. Du så fort opp på deg og Stefan tok fram lommeboka si og dro ut 100 kr.
''Jeg kan ikke tro jeg ikke skjønnte de var sammen'' sukket ham mens han ga Fredrik pengene.
''VENT! Dere vedda på om jeg var sammen med Justin?'' spurte du HELT sjokert.
''Hva med meg?'' spurte Justin og kom på andre siden av deg og bitch blikka armen til Fredrik. Du kunne se at Fredrik ble redd fordi han dro vekk hånda si men en gang.
''Disse idiotene vedda på om jeg var sammen med deg eller ikke'' sa du surt og stirra på dem alle. De bare lo og ga hverandre high five.
''Kult! Hvem vant?'' spurte Justin og holdt deg bakfra.
''Den tuffsen der!'' sa du og pekte på Fredrik.
''Hvordan skjønnte du det?'' spurte Justin sikkelig spent mens han smilte stort.
''Lett... Første dag hun kom tilbake hadde hun et DRIT stort sugemerke på halsen'' sa han og pekte på deg. Justin lo også kyssa han deg i halsen akkurat på samme sted som sugemerke og du begynnte å små le.
''Duu! Ikke!'' sa du og lo litt.
''Men hvor er Caitlin? Jeg vil se bildene hun posta av oss'' sa du og så opp på Justin.
''Vi kan bare sjekke på mobilen min'' sa han og dro fram Iphone'n sin fra lomma og gikk inn på twitter men han holdt fremdeles rundt deg. Det var egentlig ganske søtt, hvis du hadde sett dette med en av dine egne venner hadde du sikkert død av sjalusi.
Justin gikk inn på profilen til Caitlin, det første du hadde lagt merke til var at hun hadde re-tweetet noen folk for ca 1 minutt siden.
''Se hva folk skriver om oss'' sa Justin sikkelig glad og re-tweetet samme folk.
'@Randomfan; Oh my gosh! Justin and *dn* are SO cute! And he looks SO happy!
'@Randomfan2: This is the cutes f-ing ting i have EVER seen! isn't she the girl from the car?' de gleste tweetsa gikk som dette, og ENDELIG fant dere tweeten til Caitlin hvor hun hadde laggt ut bilde.
Justin trykkte på deg og du følte bare hjerte ditt stoppe, dere var UTROLIG søte, dette var ikke noe selv digger greie det var bare at dere var faktisk ganske søte!
@godsgirl8494: My cutie @*ditt twitter navn* and @JustinBieber showing some love! Awwww!

Justin lagret bilde på mobilen sin, også retweetet han bilde som Caitlin hadde postet. Han gikk ut av twitter og inn på camerat sitt og flippa det slik at det tok bilde av dere.
''Smil'' hvisket han til deg også tok han et bilde. 
''Greit dere to! Nok søt het! La oss fortsette og øve til pizzan kommer!'' sa Harald og satte seg bak tromme sette.
''Greit.. Justin gå og sett deg... jeg må fokusere'' sa du og lo litt. Justin slapp armene sine også snudde han deg.
''Spill meg noe`?'' spurte han sikkelig søtt, du bare lo men nikket.
''Greit, jeg skal spille noe bare for å få deg til å smile'' sa du glad og dyttet ham mot sofan.
Han satte seg ned vedisen av Caitlin og nok en gang satt Caitlin klar med mobilen for å filme hele greia, men nå gjorde også Justin det.
''Greit! Jeg filmer!'' sa Justin sikkelig stort, du tok mikrofonen og stelte deg på midten av rommet.
''justin... Dette her er for deg!'' sa du sikkelig dramatisk. Så snudde du deg mot guttene og hvisket hva dere skulle opptre. De smilte stort og begynnte å spille sangen. Dere hadde opptredd med sangen for kansje, 2-3 uker siden og vant 2 plass av 20 stykk!
 (
JEG NEKTER DERE I Å IKKE HØRE PÅ SANGEN! DERE MÅ!!!! :D)


(IMAGINE DEG LIKSOM)

JEG ELSKER DEN SANGEN!!!! AHHH!
Håper dere likte denne delen! Fortell meg hva dere syntes!

Never say never ~Vanessa 9 Kommentarer


baby, take my heart - Del 48

Marianne ble drit store og du trodde virkelig du skulle dø av latter.
''Jus.... Jus... Justin... Justin... JUSTIN BIEBER!!!'' skrek Marianne.


Nok en gang dukket Justin bak ryggen din og denen gangen klarte verken du eller Caitlin og holde dere. Dere bare braste ut i latter, Marianne hoppet fremdeles opp og ned mens Martine bare sto deg og stirret sikkelig rart på henne.
''Ja greit, Marianne jeg tror han har skjønnt du er en fan nå'' Martine etter noen minutter til en veldig energisk Marianne.
Marianne sluttet og hoppe men smilet hennes var fremdeles like stort og like creepy.
''Greit... Marianne er du klar for dette her?'' spurte du før du i det hele tatt lot henne komme nær ham, hun nikket ivrig og du smilte.
''Justin... Dette er to av mine beste venner! Marianne, aka den GALE av oss og Martine den som ikke egentlig bryr seg om noe spess så lenge det ikke innebærer Selena Gomez'' sa du og pekte først Marianne også Martine.
Justin smilte stort til dem gikk bort til dem. Han fist bumpa Martine mens han ga en klem til Marianne.
''Jeg kan ikke tro jeg nettopp klemte JUSTIN BIEBER!'' ropte Marianne og du følte at hørselen din bare sprengte.
''Greit Marianne vi har skjønnt det!'' sa Caitlin og klappet henne på skulderen, Justin snudde seg mot deg og åpnet armene sine mot deg og gikk mot deg.
Du bare lo og han angrep deg med en stor klem.
(Imgaine, bare ikke live ^^)
 

Han trakk deg tettere inntill seg og la hode i nakke kroken din og dere sto og svaiet fram og tilbake.
''heehemm..'' Caitin lagde en fake hoste og Justin bare snudde litt på hode sitt og så på Cailtin. Marianne og Martine sto begge to helt forvirret, de hadde virkelig ikke peiling på hva som foregikk.
Justin snudde seg tilbake mot deg og fortsatte og klemme deg som sist, Caitin hostet igjen og Justin lagde en sikkelig irritert lyd.
''Greit daaaaaa'' suttra han og trakk seg unna deg, men i stede for å bare stelle seg vedsiden av deg gikk han bak deg og holdt rundt deg bak fra.
''Nawww... Greit jeg må ha et bilde av dere og poste!... hvis jeg får lov'' sa Cailtin med en nervøs stemme mens hun tok opp mobilen sin som lå helt glømt på bakken.
''Jaja! Ta så mange du vil!'' sa Justin sikkelig entustiastisk og smilte stort, du lente hode ditt mot skulderen hans og han vugget dere fra side til side, Marianne og Martine var fremdeles like stumme.
 ''Greit, *dn* se inn i kamera!'' sa Caitlin som sto klar med camera for å ta bilde. Du løftet hode ditt vekk fra skulderen til justin og så inn i Camera.
''1...2.. SMIL!'' sa hun mens hun smilte stort, du og Justin smilte og Caitlin tok bilde. Hun så på det men med et veldig irritert annsikt.
''Greit, stell dere litt tettere sammen! Hver dere selv! Ikke fake'' sa hun og tok opp cameraet på nytt, pluttselig dro Justin deg nermere og annsikte dere var klistret i lag, du bare lo og flyttet deg slik at dere ikke var helst skvist.
''Greit, to til!'' sa Caitlin sikkelig glad, pluttselig følte du leppen til justin på kinne ditt og du rødmet og lukket igjen øynene dine mens du smilte.
Justin sluttet å kysse deg men hvisket inn i øre ditt.
''Kiss me baby underneath the sun, show me baby that you love me soo'' du begynnte å le og bøyde deg unna Justin.
''Hallo! Fokus!'' suttra Caitlin og du slutta og le, du snudde deg mot Justin og lente deg opp mens Justin lente seg mot deg.
Så kysset dere. Ikke mer en det... bare et enkelt og vakkert kyss.
''nawww! DERE ER SÅ SØTE! Vil dere se?'' spurte Cailtin. Dere trakk dere unna hverandre og snudde dere mot henne, men så la du merkte til Marianne og Martine som hadde gape slepp.
''Oh.... My... God!'' var alt de fikk ut!

Vil dere ha mer?
Noe spessielle ønsker?

Never say Never ~Vanessa 16 Kommentarer


baby, take my heart - Del 47

''Jeg elsker deg'' sa Justin og tok et skritt nermere deg, du begynnte å puste raskere og følte deg helt lost.
''jeg elsker deg også'' hvisket du tilbake og før du visste ordet av det, var leppene hans på dine.


Dere holdt kysset lenge og det føltest som om du ville dø, du trakk deg unna og så Justin inn i øynene.
''Hva gjør du her?'' spurte du helt forvirret men lykkelig. Du skjønnte ikke hvor mye du hadde savnet ham før du så han.
''Christian fortalte meg at Caitlin hadde tatt fly ut hit i går etter jeg dro, så jeg kinda stalket henne for å finne ut hvor hun dro'' sa han og smilte litt deg. Du nikket litt og tok et skritt unna ham.
''Hva betyr dette her for oss nå?'' spurte du mens du så ned ned i bakken og klødde deg nervøst i bakken før du så opp på ham igjen.
''Jeg vil være med deg... Det er alt jeg vet'' sa han og tok et skritt mot deg,  du følte hjerte ditt hamre hardere og hardere for hvert sekund som gikk.
''Hva med fansen? Og fotografene? Skal vi holde det hemmelig eller hva...'' spurte du han. Armene hans gikk rundt hoftene dine og han dro deg nermere seg.
''Jeg bryr meg ikke om hele verden vet det! Alt jeg vet er at jeg vil være sammen med deg, og det er alt jeg trenger å vite'' du følte for og bare sette deg ned å gråte han var bare så søt.
''Virkelig?'' spurte du mens du smilte litt, du rødmet litt inni deg og det var bare så.... AHHH!
''Virkelig'' sa han og smilte til deg, du klarte ikke å la være og smile tilbake.
Han bøyde seg ned og dere kysset igjen, dere sto og bare små kysset hele tiden. Du hadde virkelig savnet kyssene til Justin selvom det ikke hadde vært mer en et par dager... 2 dager faktisk. Var ikke han egentlig veldig opptatt?
''Vent... Hvordan fikk du deg fri fra jobb?'' spurte du helt forvirret, ut av alle tingene du visste om Justin, så visste du at han jobbet hardt og elsket fansen sin og ville aldri ha avlyst noe konserter eller NOE!
''Jeg skal ikke starte å jobbe før om 1 ukers tid'' sa han og smilte til deg igjen.
''Så du kommer til å være her hele uka?'' spurte du sikkelig glad, han nikket og du skrek og begynnte å hoppe opp og ned.
Justin bare lo av deg og ristet på hode.
''*DN*!!!! GÅR DET BRA!'' hørte du pluttselig Martine skrike og før du visste ordet av det kom alle løpene ut, Caitlin var den første ute og det var så gøy å se annsikts utrykke hennes.
''Jeg hø---- HVA GJØR DU HER!'' utbrøt hun og pekte på Justin, han bare så sikkelig redd ut og gjømte seg bak deg.
''ja gjøm deg! Når Marianne ser deg er du ferdig!'' sa du mens du holdt på å le deg ihjel.
Justin bare kyssa deg i nakken og lo litt, Martine og Marianne kom noen sekunder etter og øynene til Martine og Marianne ble drit store og du trodde virkelig du skulle dø av latter.
''Jus.... Jus... Justin... Justin... JUSTIN BIEBER!!!'' skrek Marianne.
 

Dere SKAL få mer! Det er bare at nå er det NYTT PÅ NYTT! SÅ blogg ya later!

Never say never ~Vanessa11 Kommentarer


baby, take my heart - Del 46

Hun så ned på mobilen så på deg og ga deg et blikk, du hadde rett... Det var Justin.


*Caitlin's pov*

''Jeg bare tar den jeg'' jeg nikket til *dn* og røyste meg, jeg skjønner ikke hvorfor Justin singer meg nå! Klokken er sikkert drit tidelig om morningen der ute.
''hva er det du vil?'' spurte jeg irritert mens jeg sto uttenfor garasjen, det var egentlig ganske fint i Norge og skjønnte ikke hvorfor *dn* var så keen på å bo i USA.
''Er du med *dn*!'' spurte han fort og stresset, døren var fremdeles ikke igjen og jeg kunne se *dn* sitte å le med Martine og Marianne.
''Hvordan det`'' spurte jeg og lente meg mot veggen.
''Så du er det? Kan du la meg snakke med henne??'' spurte han med en trist stemme.
''Justin... jeg tror egentlig hun bare trenger å være litt for seg selv akkurat nå'' svarte jeg og begynnte å sparke litt i grusen, jeg følte meg helt forferdelig akkurat nå, de to var så søte i lag og man kunne virkelig se at han brydde seg om henne... men han og hans domme hjerne lar seg ikke gi slipp på den tanken at hun bare bruker ham.. For en idiot.
''Jeg elsker henne okey...Jeg sa det til henne og hun bare la på! Jeg må snakke med henne!'' utbrøt han, jeg ble helt stille og bare så ned i bakken. Han hadde sagt han elsket henne og hun hadde lagt på. Jeg pustet dypt inn og sukket.
''Vent litt'' sa jeg inn i telefonen og tok den vekk fra øret mens jeg gikk inn.
''*dn* kunne du bare ha kommet hit litt?'' spurte jeg henne nervøst. Hun virket litt nervøs men nikket.
''hva er det?'' spurte hun og krysset armene forran brystet.
''Han vil snakke med deg..'' sa jeg og rakte henne telefonen. Hun så på mobilen en stund også opp på meg, hun sokket og tok mobilen og gikk ut.
Dette kom til å bli interesant.

 *DN* pov

Du tok imot telefonen fra Caitlin og gikk ut, du pustet litt inn før du tok mobilen mot øret.
''hva er det du vil Justin?'' spurte du irritert og så deg litt rundt, du elsker denne tiden av året, snøen var akkuratt blitt borte og solen hadde en fin og deilig varme i seg, ikke det beste bade været men om en liten stund så kunne dere sikkert det!
''jeg vil at du skal innrømme at du elsker meg tilbake! Det er det jeg vil'' sa han med en trist samtidig litt desperat stemme.
''Hva? Så du kan knuse hjerte mitt på nytt?'' spurte du frekk tilbake, du kune høre at hun pustet sjelvent ut.
''*dn*.... jeg er så lei meg... Det var aldri ment slik! Jeg visste ikke hvordan jeg følte for deg'' sa han stille, du kunne bare se for deg han sitte i senga med hode lent i den ene hånda mens den andre holdt mobilen hans, du følte hjerte ditt synke litt.
''Og hvordan vet du at det du føler for meg nå er det du virkelig føler?'' spurte du mens du følte at tankene dine begynnte å vandre.
''Hadde jeg ikke jeg følt det slik for deg ville jeg ikke vært her'' hørte du han hviske, men du hørte det ikke bare fra mobilen.
Du snudde deg sagte rundt og du mistet mobilen til Caitlin rett i bakken.
''Jeg elsker deg'' sa Justin og tok et skritt nermere deg, du begynnte å puste raskere og følte deg helt lost.
''jeg elsker deg også'' hvisket du tilbake og før du visste ordet av det, var leppene hans på dine.
 
Tumblr_lxkf6meejt1r6hr20o1_500_large

Jeg elsker det bilde! Jeg tror jeg kan sitte i 30 minutter og bare stirre på måten justin kysser på! Jeg tror han er en VELDIG flink kysser! BARE SE PÅ DET DER!

Uansett! kommenter og fortell meg hva dere syntes om den nye delen! Og jeg er glad dere ikke har noe i mot min sick obsession med Selena Gomez så <3 :D

Never say never ~Vanessa14 Kommentarer


baby, take my heart - Del 45

Beklager at jeg ikke har lagt ut ny del før nå! Rett etter skolen dro jeg på trening så hjem, dusjet og ned på senteret får å møte vennene mine hvor vi tok toget til Ås hvor det var åpendag på videregående skolen... Så kom ikke hjem for ca 30 min siden! Men her har dere en nye nå<3


''Sånn... Nå fortell meg... HVOR I HELVETE KOM DET FRA!'' utbrøt hun og du holdt deg for ørene, du skulle til å svare men ble avbrytt av at noen skrek.


''OH MY BIEBER! DU ER CAITLIN!!!!!!'' stemmen til Marianne gikk som et brak gjennom hele garasjen, dere holdt dere for øynene og du bare gå henne et blikk, hun begynnte å få puste problemer og Martine prøvde å roe henne ned.
''Greit, Marianne du må puste'' sa hun om og om igjen mens hun lagde dype puste lyder, Marianne hermet etter henne og etter litt hadde hun roa seg ned. Hun snudde seg mot dere igjen og du kunne  se hun hadde tårer i øynene.
''Hva gjør hun her?'' spurte hun deg mens hun kom sagte gående mot deg og slengte fra seg veska si ved korstativet.
''Hun kom får å overaske meg'' smilte du og så på Caitlin, hun skjønnte med en gang at de ikke visste hva som hadde skjedd.
''Ja, du vet.. Man kan ikke være lenge unna *dn*'' sa hun og la armen over skulderen din, du bare lo og lente hode ditt mot skulderen hennes.

''ja, vi var uten henne i 3 dager... Dagene var ikke like gøye!'' sa hun og nikket ivrig. Det virket som om hun virkelig ville ha Caitlin som hennes vennine.
''okey... Nok om deg, er dere to klare for å kore eller? Sangen er ikke den samme uten dere'' sa du og gikk bort til mikrofon stativet, Martine gikk bort til plassen sin men Marianne sto og snakket med Cailtin.
''Hehemm... Marianne... i dag?'' spurte du litt irritert, hun var bare en normal jente, eneste forskjellen var at hun hadde vært sammen med Justin og at hun var hans første ekte kjærlighet... Greit da, det var ganske stort å få møte henne men hun måtte virkelig få fokus på sange, dere hadde mindre en 1 uke på å få sangene under kontroll, så hadde dere UKM og gjøre dere klar til.
''Oja, beklager...'' sa hun fort og gikk bort til Martine.
''Greit! fra toppen!'' sa du og de begynnte å spille sangen, Caitlin sto og smilte og danset litt.
Dere hadde gått gjennom sangen 2 ganger til og du begynnte å bli lei.
''Eyy kan vi ta pause eller noe? Eller ta en annen sang?'' spurte du og slente deg ned i sofan og la hode ditt på fanget til Caitlin, hun begynnte å styrke deg i håret og du klarte ikke å la være og legge merke til sjalusien som oset ut av Marianne.
''Greit! Vi singer etter pizza!'' utbrøt Harald og sprang inn i huset.
''Så Caitlin, hva er den egentlige grunnen til at du er her?'' spurte Martine og satte seg på golvet forran dere.
''Jo alltså...'' Caitlin ble avbrutt av at mobilen henne begynnte å spille, og ikke bare vilke som helst sang! Det var baby, noe som bare kunne bety 1 ting.
Hun så ned på mobilen så på deg og ga deg et blikk, du hadde rett... Det var Justin.


Nok en gang, beklager for at dere ikke fikk flere deler i dag!
Håper dere likte denne delen!

Never say Never ~Vanessa 9 Kommentarer


baby, take my heart - Del 44

''Nå er du jævla slemm Justin! Det finnes en grense!'' sa du surt og la på, greit det var offisielt en vane og legge på Justin.
''*dn*? Går det bra eller?'' hørte du pluttselig noen si like vedsiden av deg.


Du sukket litt og snudde deg mot stemmen. Caitlin sto der og smilte mot deg og du gikk inn i armene henne. Caitlin var en flink klemmer, du hadde savna hennes, vent nå litt. Caitlin?
''Caitlin!? Hva gjør du her?'' spurte du helt sjokert og så på henne.
''Nei jeg følte meg så forferdelig etter alt som hadde skjedd at jeg bestilte meg første flybillet ut hit så ringte jeg noen av de andre jentene til jeg fant hvor du bodde'' hun smilte og ga deg en klem til, dere sto sånn en stund til du ikke orket mer.
''Men hvordan fant du meg? Ingen vet om dette stedet'' spurte du mens dere gikk tilbake mot skolen.
''Jeg var på vei inn når jeg så deg spinge, så jeg fulgte etter deg'' sa hun stille og stirra på deg.
''Oja... Vell ja, jeg ble bare litt... lei meg'' sa du og sukket mens dere gikk mot huset ditt. Caitlin fortalte deg om alt som hadde skjedd etter at du dro, om interviewet, om den første samtalen du og Justin hadde hatt.
Du følte deg litt bedre når du fikk vite at han hadde dårlig samvitighet men ikke nok til å ville snakke med ham igjen.
''Vent, hva er klokka?'' spurte du helt ut av ingensted og stoppet opp.
''Emmm, den er 3? Hvorfor det?'' spurte hun deg forvirret og la mobilen sin tilbake i lomma.
''Shit! Komman, jeg er alt forsen!'' sa du og tok tak i hånda hennes og begynnte å springe mot huset til Harald. Caitlin protesterte ikke og bare sprang etter deg. Da dere kom uttenfor huset hørte du at gutta sto og øvde på sangen dere skulle fram føre på skolen neste uke.
''Vent er ikke det en Selena sang?'' spurte Caitlin deg helt forvirret mens dere gikk mot garasjen.
''Jupp... altsp bare fordi hun var utro med Justin betyr ikke at jeg slutter å like henne'' sa du som om det var åpenbart og åpnet døren som ledet inn til garasjen, der sto dem og spilte og virket veldig care.
''Eyy! Gutter sorry for at jeg er sen... Dette er Caitlin'' gutta hilste på henne og smilte til deg.
''Skal vi ta det fra toppen eller?'' spurte Fredrik og tok opp bassen, du nikket og gikk bort til mikrofonen.
''Caitlin du kan sitte der'' sa du og pekte på sofan rett forran.
''Kan jeg filme og poste på twitter eller??'' spurte hun sikkelig gir og smilte, du bare nikket og snudde deg mot gutta.
''Greit.. 1... 2... 3....'' og de begynnte å spille og du rocka løs.
 (Det er liksom deg og bandet og du danser og beveger deg akkurat slik ^^)

Sangen ble ferdig og caitling slo av videoen og begynnte å taste i vei på mobilen sin. Dere sto og venta spent på hva hun skulle si og det irriterte deg noe jævlig at hun satt og teksta.
''Sånn... Nå fortell meg... HVOR I HELVETE KOM DET FRA!'' utbrøt hun og du holdt deg for ørene, du skulle til å svare men ble avbrytt av at noen skrek.

Sorry at det kom så sent! Lest til prøve! :D
Sorry hvis dere blir lei av alt Selena men jeg ELSKER henne!
Fortell meg hva dere syntes!

For hun som spurte om sangen, den heter The One That Got Away og er sunger orginalt av Katy Perry men jeg liker når Selena synger den!

Never say Never ~Vanessa 10 Kommentarer


baby, take my heart - Del 43

''vell, jeg vil ikke høre det! Tydeligvis betydde ikke jeg en dritt for deg...'' sa du og la på... Dette var andre gang du hadde lagt på telefonen når Justin var i andre enden... Skulle dette bli en vane eller?
Matte læreren din kom inn og alle tankene om Justin bare forsvant ut hode ditt


Dagen gikk fort og du hadde stort sett holdt deg for deg selv, du kunne se at Marianne og Martine ble litt irriterte at du ignorert dem men du prøvde og la være og tenke på det.
Du satt i siste timen som var Engelsk, det var favoritt faget ditt! Du hadde alltid 6 i det på korte og læreren din var så kul + han elsket deg! Hva mer trengte man!?
''Greit! *dn* hva med at du kommer opp hit og forteller oss om din tur til USA?'' spurte Trygve deg, du følte at du ble helt hvit i annsikte ditt, dette var ikke det du ville!
''Må jeg?'' spurte du og satte deg litt rettere i ryggen.
''Ja, vi har om USA og siden du har vært der er det en perfekt intro til det nye kapitelet'' sa han bestemt, du sukket og røyste deg, han ga et tegn at du måtte stå helt framme, du gikk bort til kateteret og snudde deg mot klassen. 

De alle satt og stirra intenst på deg, noe som fikk deg til å føle deg veldig ukomfortabel men du bare bet tenna sammen og pustet dypt inn.
''Jeg vant en konkuranse... Hvor jeg fikk lov å møte Justin bieber, å være med ham i 3 dager...'' dette var egentlig første gang du sa navne hans høy og du følte bare et stikk i magen.
''Vi ble flydd ut til Atlanta hvor vi da fikk en privat konsert og møte ham... Dagen etter sto vi på skøyter og siste dagen var vi bare i lag og koste oss'' et bilde fra daten til deg og Justin poppet inn i hode på deg, når du åpnet øynene dine og du fikk se Atlanta midt i mørke, all morroa dere hadde på den daten, hva dere fortalte hverandre.. Du følte du fikk tårer i øynene men du klarte å skule dem.
''Komman, det må ha vært mer en det *dn*!'' sa Trygve litt skuffet, du pustet inn på nytt og så opp på klassen.
''Ehh... Jeg... emm...'' du følte deg helt stumm og visste ikke hva du skulle si.
''Vet du hvem det var Justin kyssa i den bilen?'' spurte pluttselig en jente i klassen din med navne Merete, du så på henne og ordene til Justin begynnte å flyte gjennom hode ditt...
''Just a kiss...'' hvisket du stille til deg selv.
''sa du noe?'' spurte Merete igjen sikkelig gira på at du hadde sagt hvem det var.
''Nei... emm, beklager men jeg må dra'' du tok et par raske skritt til pulten din, tok tak i tinga dine og nermest spurte ut døre. Du kom ut i skole gården og spran bort til den hemmelige delen av skolen kun du, Martine, Marianne og gutta fra bandet visste om. Du følte tårene dine renne, du dro opp mobilen din og tastet på ring tilbake knappen på nummeret Justin hadde ringt deg fra.
 ''Hallo?'' svarte den trøtte stemmen til Justin, du klarte ikke å svare og bare sto deg og hørte på pusten hans, wow det var utrolig creepy av deg!
''Hallo?'' spurte han enda en gang litt irritert, du prøvde å la være men du klarte ikke å la være og snuffse litt, og det var som om noen bjeller gikk av hos Justin.
''*dn*?? *dn* er det deg?!'' spurte han pluttselig mye mer våken.
''Beklager, jeg skulle ikke ha gjort dette her'' sa du med en sår stemme og var på vei å legge på når du hørte Justin si noe du ikke hadde forventa han skulle si.
Du la mobilen inntil øreditt og pustet dypt inn.
''Hva var det du sa?'' spurte du sikkelig sjokert, Justin ble pluttselig veldig stille men du kunne høre han var der.
''Jeg elsker deg...'' sa han mens han pustet ut, du lukket igjen øynene dine og du følte et par tårer trille ned kinne ditt.
''Nå er du jævla slemm Justin! Det finnes en grense!'' sa du surt og la på, greit det var offisielt en vane og legge på Justin.
''*dn*? Går det bra eller?'' hørte du pluttselig noen si like vedsiden av deg.

Hvem tror dere det er?
Hva syntes dere om den nye delen?

Sorry men jeg ELSKER når Selena synger den sangen og jeg syntes det bare PASSET SÅ BRA! haha, jaja fortell meg hva dere syntes!

Never say never ~Vanessa 15 Kommentarer


baby, take my heart - Del 42

''men du så aldri på meg som du gjorde med henne'' var alt hun sa før hun gikk ut av rommet. 
Hva mente hun med det? Så jeg noe annerledes på *dn* enn jeg gjorde når jeg var sammen med Caitlin? END


Du våknet brått av at den stygge mobilen din spillte never say never på høyt, du sukket og trykkte på slå av knappen.
Du pustet frustrert ut og bare så opp i taket, klokken var halv 7 og du var definetivt ikke klar til å dra på skolen, du subbet ut på badet og se deg selv i speilet. Det var ikke noe vakkert syn, øynene dine var røde fra dagen før og håret ditt sto til alle kanter, det var åpenbart at du ikke kom til å få børstet det ut så du bestemte deg for å dusje.
Du stelte deg inn i dusjen og bare lot varme vannet fylle tankene dine.
''*dn* Er du våken vennen?'' hørte du den stille stemmen til moren din.
''Jeg er i dusjen!'' ropte du ut av dusjen og fortsatte og skylde deg av, du gikk ut av dusjen og surret et hånkle rundt deg og gikk inn på rommet hvor moren din satt på senda di og ventet på deg.
''Hva er det mamma?'' spurte du henne mens du gikk bort til skape ditt for å finne noe å ha på, du skulle på band øving rett etter skolen så du måtte ha noe komfortabelt du klarte og gå lenge i.
''Nei jeg ville bare se hvordan du har det'' sa hun og smilte uskyldig mot deg, du bare ga henne et blikk for å fortelle henne at du ikke trodde på det hun sa.
''Greit da! Jeg hørte deg gråte i går'' du følte at skuldrene dine sank og en stor trengsel for å sette deg i fosterstilling å gråte...
''Det var ingenting mamma'' sa du stille og snudde deg mot skapet igjen.
''*dn* du vet du kan snakke med meg om alt'' sa moren din og gikk bort til deg.
''Det er ingenting å snakke om, nå kan du gå ut? Jeg skal skifte'' sa du irritert og gikk bort fra moren din. Hun sukket men gjorde som du spurte, etter hun hadde gått ut satte du deg ned på senga og lukket igjen øynene slik at du ikke skulle begynne å gråte. 
Du pustet dypt inn og røyste deg og gikk bort til skape ditt, Justin skulle ikke ødelegge deg! Du skulle dra på skolen og rocke i noe awesome klær og bare eie!
Du gikk gjennom hele skapet ditt helt til du fant det perfekte anntrekket, sola var fremdeles høyt på himmelen så du kom ikke til å fryse!

Du tok sekken din og sprang ned til kjøkkenet for å få i deg noe å spise før du måtte dra, moren din var ikke hjemme som vil si hun hadde dratt på jobb og du slapp og fortelle henne om hvorfor du grått i går.
Du sukket og så på klokken, shit! Du måtte være på skolen om 20 minutter, du stappet et epple i munnen og sprang ut døren og låste etter deg.
Du var kommet et stykke på veien og da la du merke til Marianna og Martine som sto på samme plass og venta på deg.
''HEI! Sorry jeg er sen!'' sa du helt utslitt og tok en bit av eple ditt mens du ga dem en klem.
''Det går bra... Wow! Sjekk deg ut a!'' utbrøt Martine og fikk deg til å snurre rundt.
''Du vet, jeg har fått litt farge på meg! Det var SÅ varmt der ute!'' sa du og sukket, du ville ikke snakke om Atlanta akkurat nå men hvis du ikke gjorde det ville de finne ut med en gang at noe var feil.
''Så... har du snakket med Justin siden du kom hjem eller?'' spurte Marianne deg, dere hadde akkurat kommet fram til skolen og alle stirra på deg.
''Ja faktisk...'' sa du stille og gikk bort til skape ditt og tok ut bøkerne dine.
''SERR! Hva sa han?'' spurte Marianne helt i hundre og hoppet opp og ned.
''Jeg vet ikke jeg... Jeg la på før han fikk sagt noe spesielt'' sa du og smelte igjen skap døren din, du snudde ryggen mot marianne og Martine.
Du ville bare komme deg til klasserommet før noen andre begynnte å stille spørsmål, du gikk inn på klasseromme ditt og satte deg ned på plassen din helt bakerst i rommet.
Det var fremdeles 5 minutter igjen til at timen begynnte så du tok opp mobilen din og begynnte å game heads up, som alltid.
Men pluttselig begynnte mobilen din å ringe, det var ukjentnummer så du bare tok den.
''hallo?'' spurte du sikkelig glad inn i telefonen og begynnte å leke med matte boka di.
''*dn*'' hørte du noen hviske inn i telefonen, øynene dine ble store og du følte at du bare fikk lyst til å skrike.
''hva er det du vil'' spurte du sikkelig sort inn i telefonen og folka rundt deg som satt nært nok til å høre deg bare stirra sikkelig rart på deg.
''jeg vil si unnskyld'' sa Justin med en stille stemme, du sukket og så deg rundt.
''vell, jeg vil ikke høre det! Tydeligvis betydde ikke jeg en dritt for deg...'' sa du og la på... Dette var andre gang du hadde lagt på telefonen når Justin var i andre enden... Skulle dette bli en vane eller?
Matte læreren din kom inn og alle tankene om Justin bare forsvant ut hode ditt


Beklager for kjedelig del... jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive akkurat nå så må bare høre litt musikk og slik nå, kansje jeg får noen ider om hvordan jeg skal komme meg til de andre idene mine ^^ haha!

Never say Never~VANESSA11 Kommentarer


baby, take my heart - Del 41

Det var SÅ ikke likt deg! Du likte å snakke ut om ting, men han bare gikk deg sånn på nervene akkurat nå! Og etter det han hadde sagt var han den SISTE du ville snakke med!


Du så ned på arket hvor du hadde skrevet ned alt du følte i det sekundet alt skjedde... Du tok et nytt ark hvor du skrev ned masse om hvordan du følte deg nå. Du sammenlignet litt av meningene og følte en sang komme i hode ditt.
Du begynnte å skrive ned tekster som bare kom ned i hode på deg. Etter ca 3 timer med å sitte å skrive masse tekster var klokken blitt 2 og du hadde en sang og noe som kunne bli en sang...
Du la blokken fra deg på pulten og la deg ned i senga, du hadde det fremdeles utrolig vondt i brystet men du prøvde og ikke tenke på deg. Han var ikke verdt det... Men han var egentlig den første du hadde fått ekte følelser for, og han knuste deg. Men de tre dagene, var noe du forevig ville huske! Det var de tre mest magiske dagene i ditt liv. Og de følelsene ville du aldri få igjen, i alle fall ikke like sterkt som for Justin.
Du satte deg brått opp og tok permen din og skrev det ned, hvem vet? kansje du kunne bruke det en gang?
Du la deg ned igjen og denne gangen sovnet du. Men for første gang på 2 år.. Drømte du ikke om Justin.
 

Justin's POV

''Hun bare la på'' sa jeg helt sjokert og så ned på mobilen, Caitlin dro den ut av henda mine og bare så på meg.
''Selfølgeli bare la hun på din dritt! Hva annent skal hun gjøre? Fortelle deg hvor mye hun elsker deg?'' spurte hun ironisk og slo meg i bakhode.
''Hva faen da!'' utbrøt jeg og klødde meg i hode.
''jeg kan ikke tro deg Justin.... Betydde hun SÅ lite for deg?'' spurte Caitlin sikkelig fortvilet og snudde seg mot meg og så på meg med et trist annsikts utrykk.
''jeg vet ikke....'' svarte jeg sikkelig stille. helt ærlig, så visste jeg faktisk ikke... Jeg og *dn* hadde noen helt vidunderlige 3 dager, men.... hun var en fan og jeg var Justin Bieber for henne, og hun kom sikkert aldri til å se meg på noen annen måte... dette var for det beste! Selv om det såret meg å gjøre det, og i det lille sekunde jeg hørte stemmen hennes over telefonen, så følte jeg meg bare så trygg og at jeg bare ville smile.
''Vet du... Jeg trodde virkelig ikke  du var slik jeg...'' sa hun og ristet på hode.
''Beklager da Caitlin! Ikke min feil at jeg prøver å beskytte meg selv!'' sa jeg suprt og løftet på armene.
''Beskytte deg selv? Fra hva da? Følelser? Kjærlighet? Fortell meg, fordi jeg vet virkelig ikke svaret!'' sa hun helt sjokert.
''Mot akkurat det samme som skjedde mellom oss!'' jeg røyste meg og gikk mot henne.
''Du vet like godt som meg hvor mye det såret!'' sa jeg og så på henne, hun nikket men så fikk hun et lite smil om munnen.
''men du så aldri på meg som du gjorde med henne'' var alt hun sa før hun gikk ut av rommet.
Hva mente hun med det? Så jeg noe annerledes på *dn* enn jeg gjorde når jeg var sammen med Caitlin? END

Hva syntes dere om denne delen?
Vil dere ha mer?

Sånn, nå har dere en liten del til å kose dere med i kveld! :D Og JA, jeg vet det var Jasmin han kysset i bilen men det skal liksom være *dn* da liksom! ;)
Sjekk ut denne bloggen her :D -----> onlyjdbieber.blogg.no 

Never say Never ~Vanessa 9 Kommentarer


baby, take my heart - Del 40

Interviewet var ferdig og du følte bare øynene dine fylle seg med vann... Hvordan kunne du ha vært så dum!


Du satt i senga du og hulket, hvordan kunne du ha vært så jævla dum! Og latt ham få deg til å tro at dere kunne være noe! Etter alt dere hadde gjort... Etter alt du hadde sagt til ham, og han hadde sagt til deg! Også skulle han bare kalle deg en jente!? var du IKKE NOE MER FOR HAM ENN DET! Du følte at bryste ditt gjorde utrolig vondt og du klarte ikke og holde noe inne, du tok blokken din og begynnte å skrive ned alt du følte, kansje det kunne hjelpe deg? Du ville bare gjøre noe, du følte deg så hjelpe løs ved å bare sitte der og gråte.

 Han fortjente ikke dine tårer! Du stoppet og så på mac'en din... Interviewet var fremdeles oppe... Du snuffset litt også trykket du play igjen... bare for å vite at det virkelig hadde skjedd.
(Jeg vet ikke om dere synes det er like frekkt som jeg synes det er men samma det!)

Bare et kyss.... BARE et kyss.... du følte bare at du kokte inni deg! Hva faen var hans poeng! Hadde det der vært BARE et kyss hadde han ikke oppført seg om han gjorde!
Du tok opp mobilen din og tastet inn nummeret til Caitlin, du ringte 2 ganger så la hun på.
Du ringte på nytt, og på nytt helt itl hun tok den.
''Hvis du prøver å komme deg unna dette er det bare å glømme det!'' sa du frekt til henne, hun pustet dypt inn og nok en gang hørte du visking i bakrunnen.
''CAITLING!'' ropte du drit sur og pluttselig hørte du en stemme i telefonen du virkelig ikke ville høre.
''Hei...'' du ble stille og fikk et bitchy annsikts utrykk.
''hva er det du vil Justin! Jeg vil ikke snakke med deg'' sa du surt og begynnte å fikkle med senge tøyet.
''Men det vil jeg'' sa han stille.
''Vell synn for deg da!'' sa du og la på. Du kastet mobilen på senga og så sikkelig sjokert på den. Du hadde lagt på... Det var SÅ ikke likt deg! Du likte å snakke ut om ting, men han bare gikk deg sånn på nervene akkurat nå! Og etter det han hadde sagt var han den SISTE du ville snakke med!
 

Hva syntes dere om denne delen?
Jeg vet serr ikke om dere synes det er like ille som meg det Justin gjorde, men ja... jeg synes det bare er jævlig frekk i denne sammenhengen av historien.. Sorry hvis dere hadde forventa dere noe større og mer skandaløst <3

never say never ~Vanessa 16 Kommentarer


baby, take my heart - Del 39

Du så tilbake på bilde av deg og Justin, heldigvis kunne man ikke se at det var deg så... Kansje det ikke var så ille at folk visste du og Justin hadde noe på gang?


Bussen stoppet ved buss stopet ditt og du gikk av. Sola var høy på himmelen og du kunne se huset ditt og at det kom røyk der i fra... Det kunne bare bety 2 ting, enten at mamma hadde brent ned huset eller at gutta var på besøk.
Du nermest sprang bort til huset ditt og løp inn døra, eller løp og løp da... Koffertene dine var ikke akkurat de letteste så det var mer, du dro deg inn døra men samma det!
''HALLO!'' ropte du ut i huset, du hørte lyder uten i fra så du bevegde deg ut, og der var det fult av folk! Du kjente igjen gutta fra bandet, vennene dine fra skolen og noen av foreldra demmes som satt ved moren din og sippa på noen drinker og snakka.
''Hva skjer her a?'' spurte du høyt slik at alle hørte deg over musikken, alle snudde seg mot deg og før du visste ordet av det hadde alle ombringet deg og løftet og snakket til deg.
''Slapp av! Nå! Sett meg ned så får jeg tatt på meg bikinin min også bader vi! CRANK THE MUSIC UP!'' ropte du og musikken kom på fullt! Du gikk inn i huset igjen og opp på rommet ditt for å finne en bikini du kunne bruke. Du fant en helt ny bikini du hadde kjøpt med aldri brukt, så satte du høret ditt opp i en dott og gikk ned.

''Der er du!'' ropte Fredrik og løftet deg opp i lufta og ga deg en klem.
''HEI! Jeg har savna deg!'' sa du sikkelig glad og klemte han hardt tilbake. Fredrik var bassisten i bande ditt og han var en sikkelig nær venn.
''Jeg har savna deg også'' sa han og satte deg ned på bakken igjen, han stirra litt på halsen din før han så opp på deg.
''Hva er det?'' spurte du ham, han pekte på halsen den små fikk han et lite smil om munnen.
''Sugemerke'' sa han og du følte øynene dine ble drit store.
''DU KØDDER!'' skrek du også sprang du inn i huset igjen, men du hørte at Fredrik fulgte etter deg. Du så deg i speilet og der var det et stort sugemerke, faen!
''så.. hvem lagde det?'' spurte han deg mens du fant fram noe å dekke det med.
''har ikke du noe med'' svarte du fort tilbake og dekte det til, men det var fremdeles synlig så du måtte bare la håret ditt henge nedover skuldrene dine.
''samma det, det er sikker han bieber duden'' sa han og snudde ryggen og gikk ned. Faen altså! Du hadde aldri tengt på sugemerke når du og Justin hadde klina!
Du sukket og gikk ned igjen, det var korslig å henge med jentene igjen og du hadde fortalt dem nesten alt som hadde skjedd... Du lovte Justin og ikke fortelle noen om dere og da skulle du ikke si noe heller!
Det begynnte å bli sent og folk begynnte å dra hjem.
''gutter! Har vi fremdeles band øving i morra eller?'' spurte du dem mens dere sto i gangen og sa hade.
''jaja! Vi har øvd som vanlig men litt vanskelig uten deg der for å sjefe oss rundt'' sa Harald og lo litt, du bare slo ham i skuldra og sa hade.
Nå var det bare deg og moren din igjen, heldigvis hadde de fleste rydda etter seg så dere hadde ikke mye å gjøre og nå var det eneste du ville gjøre var å legge deg.
''Natta mamma'' ropte du mens du tok tinga dine med deg opp på rommet ditt.
Du åpnet koffertene og tok ut mac'en din og la den på senda for at den skulle slå seg på mens du rydda ut det nødvendige.
Du hadde rydda ut begge koffertene når du la merke til rosen Justin ga deg, du sniffet litt på den og la merke til at den lukta litt Justin, av en eller annen rar grunn.
Du fran en bok og la rosen inn i den også la du den et sted hvor den ville ligge i fred. Du satte deg ned i senga og logga deg på facebook hvor du hadde fått en meldig av Caitlin! Det var sant det, hun skulle fortelle deg hva hun hadde snakka om! Det var en link til meldingen hennes, du klikket på deg og et interview av Justin fra i dag poppet opp, du satte deg godt til rette og trykket play.
Interviewet var ferdig og du følte bare øynene dine fylle seg med vann... Hvordan kunne du ha vært så dum!

dere skal få enda en del i kveld! Jeg skal skrive den med en gang nå! Og da skal dere ENDELIG få vite hva det er Justin har gjort! Jeg kan tenke med en god del av dere lurer nå! Det jeg kan si er at *dn* tror det er noe mellom henne og Justin... Så ja... dere får vite det i neste del!

LIK DENNE LINKEN HER! 

Never say Never ~Vanessa10 Kommentarer


baby, take my heart - Del 38

Jeg holdt meg på kinnet og snudde meg mot henne også så jeg på guttene, de så helt sjokerte ut.
''Ikke engang TRO jeg tilgir deg for dette'' sa  hun surt, snudde ryggen sin og gikk sin vel. END


Når flyet landet var klokken alt blitt 8 på kvelden og du følte deg egentlig lys våken, du hadde sover meste parten av fly turen og du dro 8 på morningen så det var ikke spesielt rart.
Dere gikk i en flokk bort til båra koffertene deres skulle komme på, nok en gang var du den siste som fikk bagasjen din.
''Oj! Der er mamma! Vi snakkes i morra for overnattingen?'' spurte Stine mens hun gikk baklengs mot moren og så på dere.
''Jupp!'' ropte dere og vinket til henne, sagte men sikkert ble hver og en hentet untatt deg, du måtte ta bussen tilbake hjem siden moren din jobbet og kom sikkert akkurat hjem og innen hun kom til flyplassen ville du alt vært hjemme.
Bussen din skulle dra om 5 minutter så du bestemte deg for å gå på.
''Barn til Akershus'' sa du til den gammle mannen som satt bak ratte, han smilte til deg og skrev inn noe på maskinen og du betalte ham.
''Emm unnskyld? Er det internett her på bussen?'' spurte han før du gikk og fant deg et sete.
''Ja, men du må vente til vi begynner å kjøre'' sa han, du  nikket og gikk nesten helt bakerst i bussen og la koffertene dine på bakken, du åpnet den ene og tok ut reise mac'en din slo den på.
Moren din tjente godt på jobben så du fikk ganske mye ting... men du brukte ikke mye penger som de andre rike jentene i klassen din gjorde, og du jobbet egentlig ganske mye for veldedighet, men det var takket være Justin! Det var han som fikk deg til å se på det store bilde! Fikk det til å tenke på de folka som ikke hadde, og nå var det en av favoritt tingene dine å gjøre.
Etter en liten stund begynnte bussen å kjøre og du så internett ikonet kom på, du klikket deg inn på bloggen og så du hadde fått masse kommentarer fra Beliebers om hvordan det var å møte Justin og slik! Du skulle svare på alt, men helst når du kom hjem. Du logget inn og gikk ned på tids linjen til vennene dine for å se hva de hadde skrevet innlegg om, men det var en artikel som ble nevnt mange ganger og alle av Justin blogger som ville si det var en stor sak.
''Who's the car girl?'' du klikket den inn på en annen fane og gikk gjennom de andre artiklene mens den lastet seg ned, det var egentlig ikke noe spesielt nytt og det beste var at det ikke sto NOE om deg og jentene når dere møtte Justin.
Eller det var det du trodde, men når du klikket på den ferdig lastet linken din falt kjeven ned på gulvet og øynene dine ble drit store.
''Hvordan...'' spurte du deg selv mens du tok opp mobilen din og tastet inn nummeret til Caitlin.
Det ringte biip.... biip... biip... endelig tok hun telefonen.
''HEI! Jeg satt akkurat og tengte på deg!'' hørte du den glade stemme til Caitlin si.
''Oja... Har det noe med det bilde som er OVERALT på nette!'' spurte du drit surt tilbake, hvordan fikk folk TAK i disse tingene.
''Har du sett det...'' spurte hun med en stille stemme.
''HAR JEG SETT DET?!!? Det er faen med OVERALT på nette!'' sa du drit surt tilbake.
''Hvis det får deg til å føle deg bedre så slappa jeg ham annsikte for å si det! Jeg ble så SUR! '' sa hun sikkelig frustrert. Vent? Slappa hun ham bare på grunn av at fotografene fikk et bilde av oss? Hva kunne han ha gjort med det?
''Hva er det du snakker om?'' spurte du helt forvirret.
''Interviewet! hva ellers? vent.. hva er det DU snakker om?'' spurte hun like forvirret.
''Bilde av meg og Justin som er overalt på nette! hvilke interview!?'' du fikk vondt i hode av denne samtalen her! Hva faen var det hun snakket om. Hun ble stille en godt stund og du kunne høre at hun pustet nok så tungt... og det hørtest ut som om hun snakket med noen.
''Caitlin... Hva er det som foregår'' spurte du sikkelir nervøs, kansje du heller burde ha ringt Justin i stede?
''Du.. *dn* jeg tror ikke jeg kan fortelle deg det... det er heller noe du må se for deg selv... jeg sender deg link på mailen din når jeg finnet det.. er det greit?'' spurte hun med en stille og sårbar stemme.
''Emmm... Ja sikkert, hvorfor ikke? Jeg er på vei hjem fra flyplassen sånn btw'' sa du mens du maserte hodet ditt, det bare verket som faen.
''Greit det vennen, vi snakkes... okey?'' var det siste før du bare mumlet noe og la på. Hva faen er det som skjer? Du var hadde så vidt vert borte en dag og hele greia er rota til? ehh, du så ned i beggen din hvor du kunne se litt av rosen Justin hadde gitt til deg, du savnet ham...
Du så tilbake på bilde av deg og Justin, heldigvis kunne man ikke se at det var deg så... Kansje det ikke var så ille at folk visste du og Justin hadde noe på gang?

hva syntes dere om denne delen?
Har dere noe aning om hva Justin har gjort?

For dere som faktisk VET hva jeg snakker om.... vell ja... dere vet hva som kommer! ^^ haha, jeg må bare si TUSEN takk til mine fantastiske lesere! Nesten hver dag på facebook er det en leser som forteller meg at de synes jeg er utrolig flink å skrive eller flink å synge! Jeg vil bare si dette til dere! You give me hope that maybe one day my dreams can come true! Thank you for being my wounderful readers! Sorry, alt høres bedre ut på engelsk ^^
Elsker dere! AND NEVER SAY NEVER!

Never say Never ~Vanessa
 14 Kommentarer


baby, take my heart - Del 37

''*dn* kommer du?'' ropte Kjersti til deg fra utgangsdøren. Du så deg en siste gang tilbake på hotellet før du tok kofferten din og gikk mot utgangen, med rosen i hånda og et manglende hjerte. Det hadde Justin.


Du satt lent mot vinduet mens dere kjørte til flyplassen, under kjøre turen hadde det klart og begynne og regne noe utrolig mye!
Du følte deg veldig deprimert der du satt helt stille mens alle jentene satt og diskuterte hva de skulle gjøre når de kom hjem, det du skulle gjøre når du kom hjem var å overføre alle bildene du hadde tatt når du var med Justin og dem og blogge litt. Helt siden du dro hadde du ikke rørt bloggen din engang og statestikken hadde sikkert droppet noe utrolig, pluss, du var litt spent å se om det var noen bilder av Justin og deg eller dere alle sammen i lag på nette. Dere hadde ikke akkurat vert helt diskre mens dere var her men man vet nå aldri.
Bilen stoppet og du tok hetta over håre ditt... Vent? Hette, du så ned på det du hadde på deg og la merke til at du gikk i klærna du lånte av Justin i går, han sa du bare kunne ta dem men du ville ikke ta dem fra ham.
''*dn* ta tinga dine nå! Dere ligger bak timeplanen!'' skrek Victoria til deg gjennom regnet og du tok tak i koffertene dine og nermest sprang inn på flyplassen.
Victoria fulgte dere til gate'n deres, det var ikke så alt for mange folk der, sikkert ikke spesielt mange folk som skulle til Norge... Du klandra dem ikke, Norge sugnde!
Flyvertinen åpnet dørene og dere stelte dere i kø og gikk inn på flyet, du la hånda flata du mot vinduet i førsteklasse og hvisket ut.
''Hade Atlanta.. Jeg kommer til å savne deg'' du lente hode ditt mot det kalde vinduet også, du følte endelig den første tåren falle ned kinne ditt, men flere tårer kom ikke... ikke ennå i alle fall. 
 

Justin's POV

Jeg ble endelig ferdig med interviewet... Jeg gikk bort til Ryan, Christian, Alfredo og en sikkelig sur Caitlin.
''Hva skjer med deg a?'' spurte jeg henne når jeg kom bort til dem, hun ga meg et styggt blikk.
''Hvordan KUNNE du!'' utbrøt hun og krysset henda over brystet.
''Hun er bare en jente! care!'' sa jeg og løfta på skuldrene mine, hun tok et skritt mot meg.
''Idiot!'' skrek hun og før jeg visste ordet av det klasket hun til meg.
 

 Jeg holdt meg på kinnet og snudde meg mot henne også så jeg på guttene, de så helt sjokerte ut.
''Ikke engang TRO jeg tilgir deg for dette'' sa  hun surt, snudde ryggen sin og gikk sin vel. END

Hva tror dere Justin har gjort?
Likte dere denne delen her??

Never say Never ~Vanessa 8 Kommentarer


baby, take my heart - Del 36

Justin's POV

*dn* sovna i armene mine og jeg klarte ikke å la være og stirre på henne, jeg tok opp mobilen min og satte på alarm slik at vi voknet i morra, jeg klarte bare ikk eå vekke henne, plus det var deilig å ha henne i armene mine.END


Du våknet sagte av en piping i bakrunnen, du strakte litt på deg og la merke til at du lå oppå noen, sagte åpnet du øynene dine og løftet hode.
Du følte øynene dine vokse seg store da du så en sovende Justin, pipelyden var fremdeles i bakrunnen og du så at det var alarmklokken hans, du strakte deg sagte over kroppet til Justin og tok mobilen hans. 07:15... FAEN! Du la tilbake mobilen fort og fikk fort men stille ut av senga, du ville ikke vekke Justin så du plantet bare et lett kyss på leppene hans, tok kjolen din og gikk ut av hotelrommet hans og ned til hotelrommet ditt.
Da du åpnet døren ble du truffet med et par kjempe stressa jenter, du lukket igjen døren og så gikk forsitig inn.
''Skjer med dere a? Pakket dere ikke i går eller?'' spurte du og gikk bort til kofferten din og pakket kjolen og skona dine.
''DER ER DU DIN JÆVLA DRITT! Vi har prøvd og få tak i deg i hele går!'' ropte Anna drit surt på deg og ga deg et bitch blikk.
''Sorry! Jeg var oppe hos Justin og jeg klarte og sovne der'' sa du og ga henne en klem, hun returnerte klemmen helt til hun pluttselig dyttet seg vekk fra deg og hadde et  utrolig forvirret annsikts utrykk
''Har du hatt sex med Justin i går?'' spurte hun helt sjokert.
 

''HÆ?! NEI! Aldri! Vi så bare på film og snakket etter daten i går og jeg sovna... Det er alt!'' forsvarte du deg selv og løftet på armene.
''Mhmm.. Og jeg og Christian klina i går!'' sa hun og gikk bort til beggen sin. Kjersti bare satt på senga di med et lite smil om munnen.
''Hvordan var han? Var Bieberconda'n stor?'' spurte hun og Anna snudde seg fort tilbake mot dere og stirra på deg.
''VI HADDE IKKE SEX!'' ropte du ut frustrert.
''Hvem hadde sex?'' hørte dere pluttselig Stine spør og hun, Kamilla, Trine og Dianna kom gående inn på rommet deres.
''*dn* og Justin'' svarte Anna og smilte mot deg, alle jentene skrek og så sikkelig sjokert på deg.
''VI HADDE IKKE SEX!'' ropte du nok en gang frustrert.
'*Whatever you say!'' sa Kjersti og gikk bort til senga si og løftet kofferten, du tok koffertene dine og gikk ut av hotellrommet.
Dere satt nede i lobbyen når du la merke til Ryan, Alfredo og Justin komme gående ut av heisa, i det Justin løftet hode sitt møttes øynene deres. Han fikk et smil om munnen og dyttet bordi guttene og ga et tegn at de skulle gå mot oss.
''Eyyy! Jenter!'' ropte Ryan og ga klem til dere, inkludert deg. Du gikk bort til Justin og ga ham et lite kyss på kinnet og trakk deg unna.
''Hæ... Er det alt jeg skal få? Du drar fra meg i dag jo!'' furta han mens han lagde et trist valpe utrykk.
''Naww søten! kom hit da'' sa du og la armene dine rundt skulderen hans og kysset ham, dere sto deg og bare ga hverandre søte små kyss i en stund helt til du hørte den irriterendes stemmen til Victoria.
''Da drar vi jenter! Si hade'' du slapp take ditt på Justin og fikk et trist annsikts utrykk.
''I guess this is goodbye'' sa du med en stille stemme og fiklett med sjorta di.
''Vi snakkes! Jeg lover deg...'' Justin løftet annsikte ditt mot sitt og plantett et søtt lite kyss på leppene dine.
''jeg har noe til deg'' sa han og strakte seg etter noe.
''Du, Justin du trengte ikke å gi meg noe'' sa du og så litt skuffa ut. Du følte bare at Justin ga deg ting og du ikke ga noe tilbake.
''Slapp av, det er ikke noe stort'' sa han og strakte fram en søt enkel rosa rose.
 

''har du noe å huske meg med'' hvisket han inn i øre ditt, det var det siste du hørte om Justin før han gikk ut av hotellet.
Du følte at øynene dine fikk vann i seg men du nektett å la tårene falle.
''*dn* kommer du?'' ropte Kjersti til deg fra utgangsdøren. Du så deg en siste gang tilbake på hotellet før du tok kofferten din og gikk mot utgangen, med rosen i hånda og et manglede hjerte. Det hadde Justin.

 

Hva syntes dere om denne delen?
Vil dere ha mer?
Noe spessielle ønsker til hva som skal skje videre?

 

Jeg vet hva som skal skje, men alltid hyggeli å lese hva dere vil skal skje, jeg blir alltid innspirert!
Never say Never ~Vanessa 10 Kommentarer


2011 beste Justin blogger! + Jelena bilde

Hei folkens! Jeg har planlaggt å lage dette innlegget drit lenge nå men hver gang jeg kommer på det, så glømmer jeg det -.-'' Ehh, jaja! Litt om ''reglene'' for dette her! altså jeg har gjort slik at vinnerene for beste historie blogg ikke vinner beste historie, fordi vinner de beste historie blogg så er det fordi alle historiene er fantastiske! Og beste historie kansje ikke er på en historie blogg men en vanlig blogg, eller kansje rett og slett fordi det er den beste historien på den blogg.. Sorry, but maybe!
Jeg har tengte hart og lenge på dette men må si jeg er fornøyd med vinnerene! jeg kommer til å legge til et Jb bilde med fordi jeg har lyst.. Jeg har så mange må få brur for dem vet dere ;) LEGGO!

Årets Beste Justin Bieber Historie blogg:

Beliebersdream.blogg.no 

Har du lest en av historiene vet du hvorfor jeg valgte denne! Den er HELT fantastisk! Men det som skjer nå er at hovedbloggeren har slutta for å fokusere på skolen og at det er gjesteblogger! men LES HISTORIENE FORDE!

Årets Beste Justin Bieber historie:

A mi Amor - Bieberswagger.blogg.no


Den historien er SÅ bra! Dere kommer til å elske den! Vennina mi viste meg den og jeg forelsket meg HELT i den! LES DEN!!!!

Årets Justin bieber BLOGG:
Ingen ringere enn!!! Du forventer at jeg skal si Bibses gjør du ikke! HA! As if! ikek vondt ment mot skriverene for den bloggen, men jeg finner mer info om Jusitn fortere en de gjør! Vel... Det gjør jeg egentlig med ALLE bloggene! Always one step ahead!  vet dere! haha, MEN! Vinneren errrrr....

JDBNORWAY.blogg.no

Også sist men IKKE minst! 2011's HOTTESTE par!!!!!!!!! Her er dere's beste bilde!
Årets Jelena Bilde:

Det er sikkert ikke mange av dere som er enige med meg i dette bilde valget... men det er bare noe med den søtheten i dette bilde og hele scenen forran dem som jeg virkelig forelsket meg i! Det er MANGE finere bilder av dem, det kan jeg innrømme! men det er bare noe ved dette som fanger min oppmerksomhet!

Hva syntes dere om valgene mine? Mener dere de er dårlige? Bra? kunne dere heller ha sett for dere noen andre? TELL ME?<3 (KAN DERE TRO AT ALEX VANT FAMILY WIZARD! SHIIIIT!!!!!)

Never say never ~Vanessa0 Kommentarer


baby, take my heart - Del 35

Du snudde deg mot ham stirret forvirret på ham.
''Bli med opp til romme mit?'' var det eneste som kom ut av leppene hans og du følte hjerte ditt stoppe.


Du prøvde å tenke klart med tankene dine gikk helt i surr.
''Emm, Justin... Du vet jeg liker deg men, jeg tror ikke akkurat at jeg er helt klar for det... jeg mener, jeg har sagt det til vennene mine mange ganger før fordi du var døds kjekk på et bilde eller no men det er bare noe jeg sier jeg tror ikke jeg ..--'' Justin av brøyt deg fort med et kyss på leppene.
''Jeg tengte ikke sånn, jeg vil bare ikke at kvelden skal ta slutt'' hvisket han og så deg i øynene, det kom en pipelyd på heisen for å signalisere at noen andre hadde trykkt på knappen, du hadde ca 5 sec for å bestemme deg.
 

''Greit'' sa du og nikket, Justin fikk et stort smil om fjeset og dro deg inn i heisen og den gikk opp.
''Men hva kommer folka til å si? Og jeg kan ikke bli så alt for lenge, jeg skal dra i morra tidelig'' sa du og så på ham. Man kunne gjærne si du var nervøs men det var en feil! Du var så JÆVLIG nervøs, du var så nervøs du følte at du kom til å besvime hvert øyeblikk.
Heis dørene åpnet seg og pluttselig sto dere i en stor stue.
''Vent! Har du hele etasjen for deg selv?'' spurte du helt forundret og så deg rundt, Justin nikket og tok av seg jakka.
''Jeg skal bare skifte jeg..'' sa han, du så ned på kjolen din og angret litt på at du ikke dro ned å skifta før du kom opp hit, du var fin i den og alt det men det kom til det punktet hvor det gjorde utrolig vondt å gå rundt med den.
'''Du, Justin? jeg går ned å skifter jeg også kommer jeg opp igjen'' ropte du mot veien Justin dro. Etter noen sekunder kom Justin fram sjorte løs og i en grå joggebukse.
''Neida, du kan få noen klær med meg vet du!'' sa han og smitle stort til deg, du bare så litt nervøst mot ham men nikket.
''Supert, bare kom hit du'' sa han og vifta litt med hånda si og gikk tilbake til rommet, du tok et par nervøse skritt før du stoppet og tok et dypt åndedrag.
''greit, slapp av *dn* det er bare hotell rommet til Justin bieber... slapp av'' du nikket og gikk inn på rommet, Justin sto bøyd over en bag vedsiden av senga.
''Eyy, ta på deg dette, den er for liten for meg så du kan bare beholde dem'' sa han og rakte deg en joggebukse og en stor hette genser.
(Liksom dette du får da)


 ''Takk'' sa du og tok det i mot.
''Bade er der inne'' sa han og pekte inn en dør like ved deg. Du nikket og gikk inn, det første du la merke til var all hårgjelen og parfymen som lå ved vasken, du begynnte å små le litt, han var SÅ jente i den avdelingen!
Du dro ned glidelåsen påkjolen og dro den av deg.
Du tokk på deg klærna du fikk av Justin, joggebuksen var litt stor men det var slik du likte det mens hettegenseren var ganske stor, men dro bare dro opp armene som du alltid gjorde når du bruke hettegesere men den var ganske lang.
Du gikk ut og Justin lå slengt ned i senga og satt og flippa på fjernkontrollen.
''Eyy, bare legg kjolen der så kom hit så kan du sette deg så ser vi på film'' sa han med et stort smil om munnen og klappet litt på senga vedsiden av seg.
Du la kjolen ned på stolen og hoppet i senga og la deg ned vedsiden av Justin, han bare lo av deg og la armen over skulderen din og du lente hode ditt på skulderen hans.
Dere så på film og før du visste ordet av det sovnet du i armene til Justin.

Justin's POV

*dn* sovna i armene mine og jeg klarte ikke å la være og stirre på henne, jeg tok opp mobilen min og satte på alarm slik at vi voknet i morra, jeg klarte bare ikk eå vekke henne, plus det var deilig å ha henne i armene mine.END

Hva syntes dere om denne delen?
Hva vil dere skal skje videre?

Never say never~VANESSA 12 Kommentarer


baby, take my heart - Del 34

''Ikke like vakker som deg'' sa han og snudde deg mot ham, dere lente dere inn og leppene deres traff.
Dette kom til å bli den beste daten EVER! 


Du trakk deg unna Justin og snudde deg mot utsikten igjen, lysene fra byen lyste opp i mørket og det lille romantiske boret var sutte akkurat slik at dere kunne se utover fjel toppet mens dere spiste.

''La oss sette oss'' sa Justin til deg og dro ut stolen din slik at du kunne sette deg ned, du fniste litt men satte deg ned og Justin dro stolen på plass også satte han seg på motsatt side av boret.
''Atlanta er virkelig vakkert..'' du var helt trollbundet av utsikten, du hadde kun sett en slik utsikt i Ålesund og det var viss dere hadde vært heldig nok med å ha fint vær.
''Det må vell være fint i Norge også?'' spurte Justin og tok en bit av biffen sin, du snudde hode vekk fra utsikten mot Justin.
''Jojo... Men Oslo er en sikkelig stor by og det er ikke noe slik utsikt'' sa du sikkelig skuffet og tok en bit av maten din.
''Hmm... Kansje du bare ikke har sett godt nok etter?'' spurte han og så på deg, du tyggde på maten din mens du så på ham og ga ham et forvirret annsikts utrykk.
''Hva mener du?'' spurte du når endelig hadde tyggd ferdig.
''Jo altså... Kansje du er så bestemt på at det ikke er noe vakkert at du kansje ikke ser skjønnheten i det'' sa han og ga deg et lite smil, du stoppet helt opp og bare stirra litt på ham. Når du tengte deg over så hadde du egentlig aldri lett etter noe spesielt sted, du hadde bare bestemt at det ikke var noe der... Kansje Justin hadde et poeng?
''Når ble du så dyp a?'' spurte du og han begynnte å le og spise videre.
''Har alltid vært det jeg!'' utbrøt han og nå var det din tur til å le, og slik fortsatte hele kvelden deres.
Den var fylt med snakking, leing og vel... kunne man si romantikk? Du begynnte å tenke på guttene i Norge og hva de gjorde og begynnte å små le litt, dere hadde spist ferdig nå og bare satt der og snakket mens dere spiste sjokolade glaserte jodbær.

''Hva er det du ler av?'' spurte Justin og dyppet det ene jordbære sitt i den smeltet sjokoladen og tok en bit.
''Forskjellen mellom gutter her ut og gutter hjemme i Norge'' sa du og lente deg inn mot Justin og tok jorbære hans og spiste det, han ga deg et blikk før han rista på hode og fikk et lite smil om munnen.
''Åhh? Er jeg så dårlig på date alltså... hva er det de gjør der ute a?'' spurte han og lata som om han var sikkelig fornerma, du lo av ham og dyttet ham lett i skuldra.
''Ingenting... Det er nettopp det!'' utbrøt du og små lo litt og dyppa et nytt jorbær i sjokoladen.
''Hæ?'' Justin virkelig sikkelig forvirret som om han ikke hadde forventa det.
''De ber ikke jenter ut på date i Norge... der ute må du kysse også holder dere på... jeg mener? Hva skjedde med å bare spør en jente ut på date eller om å bli sammen? Må man liksom ''holde på''?'' spurte du helt forvirret mens du fikklet litt med servietten din, Justin var helt stille før han braste ut i latter.
''KØDDER DU!? Hva faen for noe kødd er det a?'' spurte han etter han hadde roet seg ned litt. Du løfta litt på skuldrenne dine og pustet dypt inn og lukket igjen øynene dine og løftet hode ditt mot himmelen, du følte den lette vinden få håre ditt til å flagre og det var utrolig deilig.
''Nei, skal vi dra?'' spurte han og røyste seg, du åpnet øynene dine og så mot ham.
''Greit det, jeg begynner å bli litt sliten'' dere røyste dere og du snudde deg en siste gang å så utover den vakre utsikten. Bil turen tilbake var dere begge to nok så stille, dere gikk inn samme vei som dere gikk ut og inn i heisen.
''Vell... Her skal jeg av.. Det var virkelig hyggelig i kveld Justin, jeg vil aldri glømme det'' du ga ham et lett kyss på kinnet og snudde deg og var på vei ut heisen når armen til Justin holdt deg tilbake.
Du snudde deg mot ham stirret forvirret på ham.
''Bli med opp til romme mit?'' var det eneste som kom ut av leppene hans og du følte hjerte ditt stoppe.

Hva syntes dere om denne delen?
Hva tror dere hun svarer?
Hva VIL dere at hun skal svare, og hva vil dere skal skje videre?? 

Elsker dere folka! kommenter og håper dere koser dere med historien min! Fordi jeg har det DRIT gøy med å skrive den!
never say never ~Vanessa9 Kommentarer


baby, take my heart - Del 33

Heis døre åpnet seg og du så Justin med en gang, du gikk ut av heisen, rettet litt på kjolen din og tok et par skritt nermere han, tydeligvis så hørte han skona dine fordi han snudde seg med en gang og øynene hans ble store.
''wow'' hvisket han og så på deg.


*Justin pov*

Jeg hørte klikkingen av skoene til *dn* komme nermere meg, jeg snudde meg rundt og jeg følte at jeg mista pusten. Det lange brune håret hennes hang ned skuldrene hennes og hun hadde et vakkert lite smil om munnen, kjolen var helt nydelig på henne og bena hennes.... AHH de BENA!
''wow'' hvisket jeg og hun rødmet med en gang.
''You like?'' spurte hun og poserte litt for meg, jeg klarte ikke å holde inne latteren og nikket.
''Veldig'' sa jeg og åpnet armene mine slik at jeg kunne få en klem, hun lo litt men ga meg en klem.
''Jeg må si... Du ser nok så kjekk ut altså'' sa hun og rettet litt på kragen på sjorta mi.
''Takker'' smilte jeg og ga henne et kyss på kinnet.
''Skal vi dra?'' spurte jeg rakte fram hånda mi, hun nikket og tok den imot og jeg ledet henne ut bakveien på hotellet.
''Ehh, Justin? Hvor skal vi?'' spurte hun nervøst og så seg rundt.
''Fotografene'' sa jeg og hun nikket forstålig. Jeg følte meg egentlig litt sylig i å gjøre dette mot henne, men jeg kunne ikke risikere at folk fikk vite om oss, det var ikke det at jeg ikke likte *dn* eller noe, det var bare at jeg ikke tror det kan bli noe seriøst mellom oss hun er tross alt en fan og for alt jeg vet kan hun være ute etter meg på grunn av at jeg er kjent.
Men det betyr ikke at jeg ikke kan ha det litt gøy gjør det vell?
 

*DN* POV*

Han tok deg rundt hjørne av hotellet og der sto det en bil klar for å ta dere i mot.
''damene først'' sa han og åpnet bil døren for deg, du smilte til ham og satte deg inn. 
Inni bilen var det en bøtte med noe som liggnet Champagne og to glass vedsiden av og en skål med jordbær. Justin satte seg inn og smilte til deg.
''Vil du ha?'' spurte han og lente seg bort mot glassene og Champagnen, du nikket og tok i mot det ene glasset, han åpnet flasken og den lagde et lite pop og han helte litt opp i glasse ditt så i sitt.
''Hva skal vi skåle får?'' spurte han og satte seg litt nermære deg, du flytta deg enda litt nermere og lente deg inn mot ham.
''hva med.... dette øyeblikket, og det som skjer nå?'' spurte du og smilte litt mot ham.
''Og for oss...'' sa han og lente glasse sitt mot ditt, du gjorde det samme og glassene klinget.
''Skål'' smilte du og tok en sup, han gjorde det samme men når han drakk stirra han bare på deg, ehh, du var ikke uskyldig du heller, du satt og stirra på ham også.

Dere satt og koste dere med Champagn og små snakk helt til bilen stoppet.
''Vi er framme'' smilte han og tok glasse ditt fra deg og la det fra seg.
''Lukk igjen øynene dine'' sa han os smilte stort til deg.
''Ehh ja vel...'' sa du sikkelig nervøst men gjorde som han sa, du hørte bil døren åpne seg og pluttselig følte du leppene til Justin på dine.
''Beklager, du bare satt der så fredfult og leppene dine bare ropte på meg'' hvisket han med litt latter i stemmen sin, du kunne føle den mintete pusten hans mot huden din og det ga deg gåse hud.
Justin tok armene dine og dro deg ut av bilen, du følte armene hans på øynene dine noe som fortalte deg at han sto bak deg, dere gikk et stykke helt til dere stoppet, så hvisket han inn i øre ditt.
''åpne'' du åpnet øynene dine og du mistet pusten din.
''Justin... Det... Det er nydelig'' hvisket du og så deg rundt.
''Ikke like vakker som deg'' sa han og snudde deg mot ham, dere lente dere inn og leppene deres traff.
Dette kom til å bli den beste daten EVER! 

Hva tror dere kommer til å skje?
Vil dere at noe spesielt skal skje?

Never say Never ~Vanessa 5 Kommentarer


baby, take my heart - Del 32

Hvis ikke Justin likte deg i denne visste du ikke hva du skulle gjøre. Caitin hadde fortalt deg at Justin elsket bena og øynene dine, kjolen var helt perfekt for ben delen og litt sminke kunne fikse øynene..
Dette kom til å bli perfekt!


''Takk Caitlin! Men jeg må forte meg nå! Vi snakkes enten i kveld eller i morra'' sa du til Caitlin og kyssa henne på kinnet før du sprang ut av Taxin og inn hotellet. Du var sikkelig fornøyd med kjolen og skona du hadde kjøp, det var litt dyrt men ikke like dyrt som du trodde det skulle bli.
Du gikk inn på hotellrommet og så at jentene  fremdeles ikke hadde vært her, du bare riste på hode og gikk inn på badet siden det var så varmt der.
Du dro av deg klærna og tok på deg den stråpløse Bh-n du hadde kjøpt og den matchende trusa også tok du på deg gjennomsiktige strømpebukser, du hadde ikke så fine ben at du kunne gå uten dem!
Så tok du på deg kjolen. Den passet kroppen din perfekt og du følte deg some en prinsesse akkurat nå.
(Du ser akkurat ut sånn som på bilde untatt skona)

Du så på deg selv i speilet også ned på klokka.
''Greit... 10 minutter'' mumlet du og pustet ut, du var utrolig nervøs og visste ikke hva du skulle forvente i kveld, du visste så pass mye om Justin at du visste han var utrolig romantisk. Men kom han til å være romantisk med deg? Du var ikke akkurat Selena Gomez eller Jasmin Villegas så...
''Mobilen din tikket inn en melding og du åpnet deg.
Den var fra Caitlin.
'Hey søta! Ville bare spør om alt gikk bra? Gled deg til daten i kveld! Det kommer til å bli fantastisk!' du lo litt men så begynnte du å tenke over hva som sto der! Visste hun hva dere skulle? Hun sa du burde glede deg, sommerfuglene kom pluttselig i fall fart og du følte for å dø!
'ahh! Gleder meg! Ja alt gikk bra jeg står på rommet klar til å gå ned nå! Sender melding når jeg kommer hjem!' sendte du tilbake og la mobilen din inni veska di og gikk ut av rommet.
Du sto i heisen og hølte at du kom til å dø vet øyeblikk... Tenk om Justin ikke likte hva du gikk med! Eller tenk om han ikke like deg i det hele tatt og du bare var for å ha noe å gjøre!
Heis døre åpnet seg og du så Justin med en gang, du gikk ut av heisen, rettet litt på kjolen din og tok et par skritt nermere han, tydeligvis så hørte han skona dine fordi han snudde seg med en gang og øynene hans ble store.
''wow'' hvisket han og så på deg.

Håper dere likte denne delen!
Hva tror dere Justin har i planene?
btw! Sjekk ut denne bloggen her ---> jbelsk.blogg.no

never say never ~Vanessa 8 Kommentarer


baby, take my heart - Del 31

''Jeg vet da faen  hva jeg skal ha på meg!'' sa du sikkelig fortiva og begynnte å gå gjennom kofferten din.
Nopp, ingenting.. hva skal du gjøre nå!


Du dro opp mobilen din og fant fram nummeret til Caitlin som hun hadde gitt deg i stad.
''Hallo?'' hørte du en forvirret stemme si.
''Caitlin? det er *dn*! Jeg trenger din hjelp... Fort'' sa du sikkelig alvorling og hun ble helt stille, men så hørte du trinn i bakrunnen.
''Jeg er på vei!'' var det siste hun sa før hun la på, du bare satte deg ned og så deg rundt omkring i rommet.
Etter ca 20 minutter banket det på døren, du spratt opp og sprang mot døra og åpnet den.
''HVA ER PROBLEMER!?'' spurte Caitling annpustet og så på deg, du åpnet døren mer slik at hun kunne komme inn.
''Jeg har ingenting å ha på meg!'' sa du helt stille med store øyner, hun bare sto der og stirra på deg.
''Du kødder... ikke sant? Er det derfor jeg rushet bort hit fordi du har ikke noe å ha på deg i kveld?'' spurte hun som om det var veldig vanskelig å tro.
''JA! HALLO! Jeg forventa liksom ikke å gå ut på date med Justin, så jeg pakket ikke til det! OG JEG VET IKKE HVA JEG SKAL GJØRE! Jeg skal på date om 1 time og 30 minutter!'' sa du helt fortvilet og satte deg ned i senga, hun satte seg ned vedsiden av deg og klappet deg på skulderen.
''La oss dra og shoppe! VI finner en SUPER sexy kjole til deg, jeg vet nøyaktig hva det er Justin liker med deg og hva han ellers liker'' sa hun og ga deg et betryggende smil, du smilte litt og nikket.
''La oss dra!'' sa du og tok opp lommeboka di og en liten veske å ha den og romnøkkelen din i.
Caitlin nikket og dere gikk ut av hotellet og ned gaten mot buttikene, de fleste begynnte å stenge men tydeligvis hadde Caitlin en spesiel butikk i tankene fordi hver butikk dere gikk forbi med masse fine kjoler ristet hun bare på hode og fortsatte videre.
''Caitlin er vi framme snart? klokken er 6 og jeg må være klar nede i lobbyen kl 7!'' sa du mens du subbet etter henne.
''Jaja, den skal være her et sted'' sa hun og så seg rundt.
''Vent! Du vet ikke engang hvor denne butikken er!?'' spurte du litt irritert men fremdeles helt forvirret, skulle ikke hun liksom bo her eller no?
''Jo, der er den!'' hun penkte på en sikkelig fancy butikk.
 

''Serr? Jeg har ikke råd til det der!'' påpekte du når dere sto utenfor butikken.
''Den er ikke like dyr som den ser ut som! Her kjøpte jeg mitt første anntrekk når jeg skulle ut med Justin og hver eneste gutt jeg har gått ut med'' smilte hun til deg og dro deg med inn, hun begynnte å gå gjennom kjolene og ga deg mange de du ikke likte la du fra deg og når dere hadde funnet ca 10 kjoler gikk du inn og prøvde hver og en av dem, noen av dem så rare ut på deg andre så fabelaktige ut, men den ene kjole.. passet perfekt.
''Jeg har den Caitlin!'' ropte du og, hode hennes poppet gjennom gardinen og øynene hennes ble drit store.
''Hvis ikke du kjøper den kjolen, kjøper jeg den!'' sa hun og stirret deg opp og ned, du lo litt og snurret rundt.
''Jeg tar den, ringer du en taxi eller no slik at jeg får kommet meg fort tilbake?'' spurte mens du dyttet henne ut av prøve rommet.
''Jaja, helt greit! Få av deg kjolen så kjapper vi oss!'' smilte hun og tok opp mobilen sin, du gikk inn i prøverommet igjen og tok av deg kjolen.
Hvis ikke Justin likte deg i denne visste du ikke hva du skulle gjøre. Caitin hadde fortalt deg at Justin elsket bena og øynene dine, kjolen var helt perfekt for ben delen og litt sminke kunne fikse øynene..
Dette kom til å bli perfekt!

Hva syntes dere om denne delen?
Hvordan tror dere kjolen kommer til å se ut? :D
Og hvordan tror dere Justin kommer til å reagere?

Dere burde bli flinkere å kommentere, hvis det er kjedelig fortell meg så kan jeg fikse det! :D
Never say Never ~Vanessa 10 Kommentarer


baby, take my heart - Del 30

Christian pustet dypt inn og skrek ut.
''BØØ!!'' alle hoppet i være og skrek drit høyt.


Jentene hoppet i armene til hverandre mens Ryan og Alfredo hoppa i armene til Kenny. Du og Justin så sikkelig sjokert på dem også braste dere ut i latter, Christian dytta seg ut av klynga og gikkmmot dere og ga Justin en high five.
''Dere!'' skrek pluttselig Anna og pekte på dere, du så fort bort på Justin og fikk et litt morsomt annsikts utrykk.
''AT DERE KUNNE!'' skrek hun ig slo dere begge, du fikk egentlig litt vondt men du følte du fortjente den, det var ganske slemt.
''Vi sa vi skulle ta hevn!'' var alt Jusitn sa før han begynnte å le igjen.
''Dude, det er ikke morsomt! Tenk om Chaz hadde vært her a! Duden hadde pissa på seg!'' sa Ryen og slo Justin i skuldra, Justin bare så på Ryan før han slo ham tilbake og før du visste ordet av det sto di å leke sloss.
''Okey okey okey! Slapp av gutter!'' sa pluttselig Caitlin og dro dem fra hverandre, alle bare lo av dem.
''OH MY GOSH! DU ER CAITLIN!'' hørte du pluttselig Marte skrike og hoppe opp og ned og peke på henne, dere alle bare stirra rart på henne helt til hun roa seg ned.
''Sorry'' hvisket hun og rødmet litt, dere alle bare lo og ga henne en klem.
''Men beklager altså, det var bare ment som en spøk'' sa du mens Justin holdt rundt deg.
''Ja det var bare en spøk'' sa Justin rett etter deg, de andre bare nikka og mumla at det var greit.
Dere satte dere ned og snakka litt helt til du la merke til at klokka var blitt kvart over 5.
''Shit! burde vi ikke kansje dra nå... Jeg må gjøre meg klar til daten etter på'' sa du og så bak på Jusitn, du satt på fanget til Justin og det hadde du stort sett gjort hele kvelden.
''Ja! Det er sant det og jeg må få orda noen ting også!'' sa han og løfta bena sine litt opp og ned slik at du hoppa opp og ned.
''D-D-D-e-ette v-a-ar gø-ø-y'' sa du mens stemmen din rista, han lo litt og kyssa deg på kinnet.
''Greit, let's go!'' sa du og røyste deg.
''Vi blir her ass! Det er dere to som skal ut vi henger med resten av folka vi'' sa Kjersti mens hun satt og skrev et eller annent på mobilen til Ryen. Du så bort på Justin og han bare løfta på skuldrene.
''Jaja, greit! Da får du kjøre meg Justin!'' sa du og penkte på ham, han røyse seg og holdt rundt deg og ga deg et lidenskaplig kyss.
''Det hadde jeg gjort uansett'' sa han etter han trakk seg unna og smilte til deg, du følte du rødma og så ned i bakken.
'' vell, det var hyggeli og møte deg *dn*! Håper vi snakkes engang!'' sa Caitlin og ga deg en stor klem, du returnerte klemm og sa hade til folka, du og Justin gikk ut til bilen og begynnte å kjøre mot hotellet.
''Du? Hvorfor bor du på hotellet hvis du har et hus her?'' spurte du Justin og så sikkelig nysjerrig på ham, han kikka kjapt på deg før han så på veien igjen.
''Romma er under oppussing, jeg ville forandre litt på romme mitt, så ville mamma det, så ville jeg ha gjest rom til pappa og dem og før jeg visste ordet av det var 2 etasjen okupert med folk som skulle pusse det opp'' sa han og smilte litt, du elsker måten han lo på, han virka utrolig uskyldig når han lo.
''da er vi framma, vi snakkes ette rpå? Kommer du ned i lobbyen kl 7 eller?'' spurte han og lente seg inn mot deg, du nikket og lente deg mot ham og han kysset deg.
Ahh, du elsker kyssa hans, de var bare helt utrolig, leppene hans var utrolig myke og utrolig deilige å kysse.
Du trakk deg litt unna ham og smilte.
''Jeg må si.. Du løy ikke, du er jævlig flink til å kysse'' sa du og lo litt, du kunne huske alle gangene du og Marianne hadde sutte til langt på natt og diskutert om han var en flink kysser eller ikke, sutte og sett på bilder av ham hvor han kysset andre jenter eller bare på bilder av leppene hans.
''MmmMmm, jeg vet'' sa han og løfta på det ene øyebryne sitt før han lente seg inn og kyssa deg på nytt.
''Greit, nok kyssing! Jeg må gjøre meg klar!'' sa du og trakk deg unna ham, han begynnte å suttre litt og lage furte leppe.
''Åhh du overlever'' sa du og ga ham et kjapt kyss før du gikk ut av bilen og inn på hotellet.
Når du kom inn på hotell rommet var du ganske glad, helt til du kom på noe veldig viktig.
''Jeg vet da faen  hva jeg skal ha på meg!'' sa du sikkelig fortiva og begynnte å gå gjennom kofferten din.
Nopp, ingenting.. hva skal du gjøre nå!

Hva tror dere hun gjør?
Vil dere ha mer?

Never say Never ~VANESSA
 8 Kommentarer


baby, take my heart - Del 29

Altså folka! Det er en grunn til at jeg piner dere! Jeg må si det er SÅ gøy å lese hvor frustrerte dere blir fordi dere vil vite hva de har planlagt og dere skal får vite det nå, jeg synes det er EKSTREMT morsomt fordi jeg og vennina mi har gjort dette før men vet ikke om dere synes det er like gøy som meg ^^


Han parkerte bilen og gikk ut og hjalp deg ut av bilen.
''It's showtime'' lo Justin og smilte mot deg, du bare rista på hode og gikk opp mot døra. Dette burde bli interessant.


''HEY folka!'' ropte Justin da han kom inn, han slengta fra seg nøklene i en skål på boret og tok av seg skona.
''Der er dere! Damn! Vi sendte deg melding kl halv 3 og klokka er halv 4 nå!''sa Kenny helt stressa og sprang ut i gangen mot dere.
''Slapp av dude! Vi var... Optatt'' smilte Justin mot deg og la armen over deg.
''ooojjaa'' Kenny bare smilte til dere og gikk inn på stua igjen.
''Jeg vet ikke om jeg skal være lette over at det gikk så lett eller forstyret over at det gikk så fort for ham og tro at du ville ha hat sex med meg'' sa du og stirra på ham, han bare lo og la armen sin over skulderen din. 
''Det får du vel bare lure på'' sa han og lo, du slo ham lett i magen men bare lo.
''La showet starte'' sa du mens du smilte og gikk inn i stua, alle sammen satt spredd over hele rommet, jentene hadde okupert soffan og plassen forran sofan mens gutta satt i stolene i hjørnet.
''Der er dere! Kan vi se en film før vi må dra eller? Vi har liksom bare kjeda oss her!'' søyt Dianna og så på dere, du og Justin smilte til hverandre og nikket.
''Men vi må se skrekk film!'' sa Justin og så på alle, noen av jentene virket litt skeptiske men nikket enig til slitt.
''Supert! La oss se hva du har!'' ropte du entustiastisk og gikk bort til hylla full med filmer.
 

''Vi ser denne!!'' ropte du ut i glede og holdt fram Paranormal activity 2 forran alle. Du ville egentlig ikke se den men det var den perfekte filmen å se for at planen skulle funka helt perfekt.
''JA! Vi gjøre det a!'' sa Justin sikkelig entustiastisk, virka som om han skjønnte hvor du ville med det.
''Ja... Greit da'' sukket alle og du og Justin bare smilte stort, du kasta filmen mot Justin og han gikk og satte den på.
Du satte deg i den eneste ledige lene stolen som var og slappa av, men så kom Justin og kasta deg av.
''HEY! Jeg var der først!'' sa du surt og furta litt mot ham.
''Slapp av, kom hit nå!'' sa han og dro deg ned mellom bena hans, du lente deg ned mot bryste hans og lente hode sitt på ditt.
''Naww så søte dere er!'' utbrøt Marte, du himmla med øynene dine og bare følgte med på skjermen.
Det var midt under filmen og det virka som om alle var litt lett skremte nå og det var det perfekte tids punkte og angripe.
'' jeg går på kjøkkene og går å henter meg noe å drikke jeg..'' sa du og satte deg opp, alle nikket men fjernet ikke øynene sine fra tv'n, du ga Justin ett tegn og han nikket han også.
''Jeg joiner'' sa han og hoppet opp, dere kjappet dere inn på kjøkkenet og han sendte en melding til Caitlin.
''De sier de starter om 1 min ca, kansje mindre'' sa han og la tilbake mobilen sin, du nikket og tok et glass vann og tok en slurk.
Pluttselig begynnte lysene og flakke og hele huset ble svart, dere kunne høre folka skrike fra det andre rommet, lysa kom på igjen og dere gikk inn til dem.
''Det der var serr ikke gøy!'' skrek Kamilla og ga meg et bitch blik.
''Hallo! Vi var på kjøkkenet!'' svarte du og latet som om du var like redd som dem.
''Pluss, jeg bor ikke her! Tror du serr jeg vet hvor lys bryteren er!'' sa du sikkelig irritert og satte deg tilbake i stolen.
''Så var det Justin da!'' sa Ryan, han virka ikke like redd men det virka som om han ikke var helt sikker på om det var kødd eller ikke.
''Hæ? Jeg var med *dn* hvordan kunne jeg gjøre det?'' spurte han og satte seg vedsiden av deg.
''Ja så gjore dere det i lag da!'' protesterte Trine og pekte på dere, pluttselig begynnte lysene og flakke og alle skrek, lysa gikk helt ut og kom ikke på igjen. Hadde det ikke vært for at du hadde visst det var en spøs så ville du ha vært drit redd.
Pluttselig komdet er dunk overifra og alle freaka ut, så kom det enda et og enda et og alle ble mer og mer redd.
Pluttselig så du Christian stå bak gruppen og du dultet litt bort i ham og pekte på Christian, Justin begynnte å fnise stille. Dunkene kom nermere som vil si det var Caitlin.
Christian pustet dypt inn og skrek ut.
''BØØ!!'' alle hoppet i være og skrek drit høyt.
 

Hva syntes dere om denne delen?
Hva syntes dere om pranken tilbake?
Vil dere ha mer?

Vær flinke og fortell meg hva dere syntes om den, ja jeg kan innrømme, den ganske slemme vitsen? Hva vil dere at skal skje videre? Snart kommer daten deres vet dere! :D

Never say never ~Vanessa 7 Kommentarer


baby, take my heart - Del 28

''Nei men, er ikke du søt'' sa du og satte deg inn, Justin kom like etter og la armen sin rundt skulderen din og lente seg inn og kyssa deg.
''Jeg vet'' hviska han mot leppene dine og du bare lo, han var så rar!


Gjennom hele bil turen så hadde du og Justin sutte i bak sete og enten klina eller flørtet noe heftig.
Du hadde bena dine over fange hans mens dere satt og klina og du følte bare hånda hans på låre ditt.
''Justin'' hvisket du når du følte hånda hans gå lengre og lengre opp.
''Hva?'' hvisket han tilbake og kysset deg i nakken.
''Justin.. Vennene dine er i sete forran oss!'' sa du og små lo litt.
''Greit... Vi tar det etter på'' hviska han og kyssa deg på kinnet og du bare nikket.
 

Dere parkerte bilen et stykke unna slik at de ikke så Caitlin og Christian.
''Greit, dere vet hva dere skal gjøre?'' spurte Justin mens dere gikk ut av bilen.
''Japp! Du bare sender den meldingen også starter vi!'' sa Christian drit glad, det virka som han gleda seg noe utrolig.
''La meg gjette, du skal filme det?'' spurte Caitlin mens hun krysset armene og stirra på Christian, han bare nikka og tok fram mobilen sin.
''BRA! Fordi dette er noe jeg vil se om igjen altså!'' sa Justin og ga Christian en high five, du og Caitin bare himmla med øynene og ignorerte dem.
''Greit din tufs, la oss gå... justin... Nøkkelen!'' sa Caiting og rakte fram hånda mot Justin og ventet på nøkkelen, han ga den til henne og Caitin begynnte å dytt Christian bort over siden han var så opptatt med mobilen sin. Du og Justin satte dere inn i bilen og kjørte det siste stykke bort til huset til Justin. Du skjønnte egentlig ikke hvorfor han var på hotellet hvis han hadde et hus her men det kunne du spør han om etter på.
Han parkerte bilen og gikk ut og hjalp deg ut av bilen.
''It's showtime'' lo Justin og smilte mot deg, du bare rista på hode og gikk opp mot døra. Dette burde bli interessant.

Hva syntes dere om denne delen?
Beklager at delen var litt liten men jeg har trening om 20 minutter og må gjøre meg klart.

Never say Never ~Vanessa 9 Kommentarer


baby, take my heart - Del 27

Du gikk inn i dusjen og sto der lenge, det var deilig og bare føle vannet renne ned over kroppen din, tankene dine bare gikk fritt og du slappet av.
Akkurat i det du gikk ut av dusjen og fikk surret et håndkle rundt deg, banket det på døren.


Du sørget for at håndklet var godt surret fast når du gikk og åpnet døran, du åpnet den opp og forventet å se Justin men det var ikke ham.
''Ehh, kan jeg hjelpe deg?'' spurte du sikkelig forvirra og så på gutten som sto forran deg med store øyner og glana på deg.
''Hallo?'' spurte du igjen og vifta med hånda forran annsikte hans, han rista for på hode og så deg i øynene.
''Beklager det var virkelig ikke meninga.. Jeg trodde det var et noen andres rom'' sa han og så ned på hånda di som holdt rundt håndklet ditt.
''Vent! Jeg har sett deg før!'' nermest ropte du og hånda di før opp til munnen din, han virket litt skremt men han hadde et lite smil om munnen.
''CHRISTIAN! Er det rommet hans eller ikke!'' hørte du pluttselig noen rope og ut av ingensteder og en jente gående fort mot Christian... men hvis det var Christian så ville det si at det var.
''Caitlin, ikke sant?'' spurte jeg og pekte på henne, hun snudde seg bort mot meg og virket litt overasket over å se meg.
''Ehh, ja.. og du er?'' spurte hun og så litt rart på meg mens hun prøvde å se inn på rommet,  når du skjønnte hvorfor klarte du ikke å slutte å le.
''Nei nei nei ! Han er ikke her! Han er oppe på romme sitt, noen etasjer oppe'' svarte du når du endelig fikk roet deg ned. Caitlin rødmet litt mens hun lo litt.
''Sorry, det er bare han hadde ikke nevnt noe kjæreste så jeg ble litt... ja forvirra... Vent! Hvordan kjenner vet du at Justin er noen etsjer oppe? Er du en gal fan?'' spurte hun og det virka som om hun fikk lit pannik, Christian face palma og riste på hode.
''Okey, CHILL! Jeg er ikke gal! Og jeg vant en konkuranse om å få møte ham... Vi ble våte og måtte skifte derfor vet jeg at han er på romme sitt'' svarte du nok en gang med litt latter i stemmen, Caitlin pustet lettet ut og smilte til meg.
''sorry.. igjen.. men det ser ut som om du vet hva vi heter.. Kan vi vite hva du heter?'' spurte hun og smilte.
''Oja, sorry! Jeg heter *dn*, vil dere komme inn? Justin skal komme ned når han er ferdig uansett så..'' spurte du og åpnet døren litt. De så på hverandre også smilte de begge og nikket mot deg.
''Come on inn!'' lo du og bare gikk inn for å finne hva du skulle ha på deg, du hørte døren lukke seg og litt etter på hørte du stemmene til Caitlin og Christian også kom de inn på rommet.
''Jeg skal bare sifte jeg, banker det på så er det bare å åpne, det er sikkert Justin så'' sa du og smilte til dem, di nikket mens de satte seg ned i senga og fortsatte en eller annen diskusjon de hadde hatt.
Du tok klærna og gikk inn på badet for å fikse deg, du børstet først håret så tok du på deg dette;

Når du gikk ut av badet hørte du full latter fra rommet, du gikk inn og der satt Justin og lo med Caitlin og Christian, men når de la merke til deg så slutten de og Justin snudde seg rundt får å se på deg.
''Eyy Baby! looking NICE!'' du lo og gikk bort og satte deg vedsiden av ham, du visste ikke helt hvordan du skulle oppføre deg rundt dem fordi du var ikke sikker på om Jusitn hadde fortalt dem om dere men du tok ingen sjanse så du bare latet som ingenting.
''Så hva lo dere av a?'' spurte du og så på Caitlin som stirra litt rart på deg og Justin men du tengte ikke så veldig mye over det.
''Nei jeg fortalte dem bare om planen vår.. Hoved grunnen til at de er her.. De skal hjelpe oss'' smilte han og la armen sin rundt skulderen. Du snudde deg fort mot dem og smilte stort.
''Skal dere hjelpe! Bra! Jeg tror de hadde skjønnt at det var kjødd hvis en av oss ikke var der'' sa du og lo litt, du gleda deg sikkelig til å pranke dem, de kom til å flippe på dere.
''Åhh jeg skjønner deg! Hadde de gjort det med meg ville jeg også ha søkt hevn ass!'' utbrøt Caitlin og flippa litt med håret. Dere satt og snakka litt og Justin fjerna aldri armen sin rundt deg noe som fikk deg til å smile stort.
''Greit skal vi dra eller? Jeg tror folka er alt hjemme hos deg'' sa du og klappet Justin på benet.
''Åhh de har vert der en stund nå.. men jeg ville ikke dra med en gang'' sa Justin og lo litt, du bare himmla med øynene dine og røyste deg.
''La oss dra da! Jeg vil se folka!'' sa Christian og smilte stort, dere bare lo men nikket og gikk ut døre og ut hotellet.
''Christian du kjører, Caitlin sitt forran med ham, jeg og *dn* sitter i baksete!'' sa Justin og kasta bil nøklene sine til Christian han smilte stort og nikket men Caitlin bare så på dere og smilte. Rart.
''Skjer med at hun smiler så rart mot oss?'' spurte du Justin mens dere gikk bort mot bilen.
''Vet ikke jeg¨'' svarte han og åpnet bil døra for deg.
''Nei men, er ikke du søt'' sa du og satte deg inn, Justin kom like etter og la armen sin rundt skulderen din og lente seg inn og kyssa deg.
''Jeg vet'' hviska han mot leppene dine og du bare lo, han var så rar!

Hva syntes dere om denne delen?
Hvorfor tror dere Caitlin smiler hele tiden?
Noen som har fått noen tanker på hva de skal gjøre enda? :D

Håper dere likte denne delen folka! 
Never say Never ~Vanessa10 Kommentarer


Selena Gomez 2011 BESTE!

AHH! Da er vi klare til å velge Selena Gomez favoritter også da! Jeg kommer til å la Jelena kategorien gå inn i Blogg innlegget siden det ikke er så veldig mange kategorier der! Vell her er Selena Gomez 2011 Vinnere!


Årets Selena Gomez Bilde!

Det var SÅ vanskelig å velge et favoritt bilde av henne! HUN ER BARE FOR PEN! Men jeg valgte dette fordi dette er liksom mystisk men fremdeles vakkert.

Årets Selena Gomez antrekk

Dette var egentlig ganske lett! Det var mellom denne eller den kjolen hun bruke i Love You Like A Love Song! men denne vant fordi den er klassisk men fremdeles noe spesielt med den! LOVE IT!

Årets Selena Gomez Live Opptreden
Denne videoen vant garantert! JEG ABSOLUT ELSKET denne her! Hun eide hele greia og det var bare SÅ kult! Pluss hele greia er ganske epic med dansen og mash up'en, + det hun hadde på seg rocka!7

Årets Selena Gomez Sang


Denne sangen er også DRIT kul på konserten hennes, men jeg bare elsker den sangen! Altså det var veldig mange bra sanger å velge mellom men denne er liksom anerledes og får min oppmerksomhet!!

Årets Selena Gomez musikk Video


JEG ELSKER DENNE VIDEOEN! Du får liksom se hvordan Selena har det på tour og du får en følelse av hvordan hun er! + sangen er nydelig! Også får du se ting fra konserten og slikt!

Årets Selena Gomez Interview!


Jeg prøvde og finne det fulle interviewet men jeg fant det ikke så jeg tok favoritt delen min av det! BARE ELSKER DETTE HER!!! De er for søte! :)

Årets Selena Gomez Konsert bilde

Hele bilde er bare epic! Det er ikke mer å si om det en det! 

Fortell meg hva dere syntes om mine valg, er det noe dere er uenige i? Eller dere mener er bedre en det jeg har valgt? Kommenter under!
LOVE YOU ALL! NEVER FORGET THAT!
Never say Never ~Vanessa2 Kommentarer


baby, take my heart - Del 26

''Nei, sier du det?'' spurte du litt ironisk men fremdeles med litt latter i stemmen, øynene til Justin gikk ned på leppene dine mens han lente seg litt nermere inn mot deg nikket han, du lente deg litt inntil du også og akkurat da leppene deres skulle treffes følte du noe bli kastet over deg. 
''AHHHHH!!!!'' skrek du drit høyt og røyste deg fort.


Du løfta blikket og der sto Alfredo, Sara, Marte, Anna og Trine med hver sin bøtte og holdt på å le seg i hjel.
''Åhh, syntes dere dette er morsomt altså!'' sa du sikkelig irritert og ga dem et bitch blikk, du snudde deg mot Justin for å be ham kjefte på dem men da la du merke til Kjersti, Kenny, Ryan, Stine og Dianna like bak Justin med hver sin bøtte og du fikk et lurt smil om munnen.
''Hva er det du gliser av a!'' sa Justin og så sikkelig forvirra ut, du pekte bak ham og du så at annsikts utrykket hans forandra seg og han snudde seg sagte.
''Ikke... Engang.. TENK.. på det!'' trua han og pekte på dem, Ryan var den første til å reagere og kaste sin bøtte med vann på Justin og like etter kastet resten av dem bøttene sine.
De begynnte å le av dere og dere bare bitch blikka hver og en av dem.
''Dere skal få igjen!'' tura du og tok opp en sje for å se hvor ille sminka de var.
Overaskende nok så var det ikke like ille som du hadde trodd men det var fremdeles rent over.
''Ja, dere skal få igjen! *dn* vil du sitte på bort til hotellet og få skifta så kan vi møte disse idiotene etter på?'' spurte Justin og røyste mens han prøvde og få tørka mobilen sin, heldigvis hadde du lagt mobilen på boret med de andre så den hadde ikke blitt våt!
''Ja, la oss gå!'' sa du irritert og gikk bort til boret og tok opp mobilen din, Justin sto og venta med utgangen mens resten av gjengen var stuck og måtte rydde opp etter sølet de hadde stelt i stand.
Dere gikk bort til bilen og dere var egentlig begge to ganske stille, men det var stort sett fordi dere var begge to utrolig sure over det som hadde skjedd.
''Greit, vi må finne på noe epic og ta igjen med!'' sa Justin mens han begynnte å kjøre mot hotellet, du nikket deg enig og begynnte å tenke deg sikkelig om.
''JEG HAR DET!!'' utbrøt Justin og begynnte å fortelle deg om planen, den var sikkelig genial og de kom til å dø.
''Greit, kommer du ned til romme mitt når du er ferdig eller skal jeg komme opp til deg... Hvor en det måtte være'' spurte du Justin mens heisdøren åpnet seg på din etasje.
''Jeg kan være med deg bort til romme ditt og hjelpe deg ut av de våte klærne dine'' svarte han og løftet på øyenbryna sine, du bare slo ham lett i skuldra og lo.
''Jeg tar det som at du kommer ned etter du har skiftet! Vi ses da!'' sa du og ga ham et kyss på kinnet og gikk ut heisen og mot hotell rommet ditt.
Du åpnet døren og gikk inn, du hadde ikke peiling på hva du skulle ha på deg, men det vi visste var at du skulle ut av de klærna og inn i dusjen! Med en eneste gang.
Du gikk inn i dusjen og sto der lenge, det var deilig og bare føle vannet renne ned over kroppen din, tankene dine bare gikk fritt og du slappet av.
Akkurat i det du gikk ut av dusjen og fikk surret et håndkle rundt deg, banket det på døren.

Hva tror dere planen deres er som hevn?
Hvem tror dere er ved døra?
Vil dere ha mer ??

Ahh! Den treninga var tøff ass -.-'' off nei nå er jeg sliten! Håper dere likte denne delen! Holder på med Selena 2011 vinnerene nå så dere får det om noen få strakser <3
Never say never ~Vanessa 9 Kommentarer


baby, take my heart - Del 25

Jeg må bare si beklager at det ikke kom flere deler i går altså! Hvis dere er sure eller irriterte på meg skjønner jeg! Men jeg visste ikke at jeg hadde skole i dag så jeg måtte pluttselig legge meg BEKLAGER VIRKELIG! Jeg har masse trening i dag så vet ikke om dere får en del før etter jeg har kommet hjem vi får se :) Jeg kommer også til å legge ut Selena 2011 vinnerene i dag også :)! Get ready<3I morra annonserer jeg Blogg vinnerene så nominer blogger og historier dere liker! 


''Ehh, kan jeg bare snakke litt med *dn* alene først?'' spurte pluttselig Justin mens alle tok sin plass ved boret, de så på hverandre også bare nikka di.
Justin tok tak i hånda de og dro deg litt vekk ikke for langt, men langt nok til at de ikke kunne høre dere.


Dere satte dere ned ved boret på hver deres siden slik at dere satt annsikt mot annsikt, Justin studerte annstikte ditt mens han fikkla litt med de sammen flette fingrende deres.
''Greit Justin.. Du dreper meg her! Hva er det du vil?'' spurte du mens du lo ganske nervøst.
''Jo altså... Eller jeg føler meg egentlig ganske slemm for å spør deg om dette men det er bare sånn at det skal bli lettere for deg'' han snakka ganske fort så du måtte følge virkelig med for å skjønne hva han snakket om.
''Bare si det Justin'' sa du litt skuffet, han kom sikkert til å avlyse daten i kveld eller noe og det ville du virkelig ikke! Du var en stor fan av ham og sjansen til å få gå ut med ham var noe du hadde drømt om lenge... Bokstavlig talt.
''Justin... Jeg skjønner at du ikke vil gå ut med meg, bare få det ut!'' sa du og trakk deg litt tilbake fra ham, øynene til Justin ble store og han lente seg mot deg og tok hånda di fort tilbake og holdt den godt fast.
''hææ!? NEI NEI Nei nei nei!! Det er ikke det jeg vil si, det er bare...'' han begynnte å nøle og du følte du ble litt frustrert.
''Nei... hva er det da?'' spurte du litt sur, det var jævlig unødvendig av ham og ikke bare si det, var det ikke?
''Altså... Jeg lurte liksom bare på om vi kunne holde det for oss selv.. Altså, Du og jeg'' sa han sikkelig nervøst og så ned på boret. Du tengte gjennom saken og skjønnte ikke om du burde bli sur på ham for det eller forstå det.. Fordi du skjønnte hvor han kom fra, plus, du bodde i Norge og han bodde i USA det var ikke akkurat det letteste og fortelle fotografene eller interviewerene...
''Greit det'' sa du og han så kjapt opp på deg og fikk et smil om munnen.
''Virkelig? Du blir ikke sur og vil fremdeles ha noe mer med meg!'' spurte han og smilet ble bare større og større.
''Ærlig.. SÅ kan ikke jeg si at jeg ikke blir såret av det, men jeg skjønner hvor du kommer fra. Jeg er en jente fra Norge som ikke er kjent eller noe men er en stor fan av deg... Media ville ha laget en stor sak over det og det er noe du vil ungå, så jeg skjønner..'' Justin studerte annsikte ditt litt før han lente seg litt inn mot deg.
'' Men jeg må si... I stad... Det var veldig vanskelig og ikke bare kysse deg rett på stedet'' du fikk et lite smil om munnen og lente deg inn mot ham.
''Nei, sier du det?'' spurte du litt ironisk men fremdeles med litt latter i stemmen, øynene til Justin gikk ned på leppene dine mens han lente seg litt nermere inn mot deg nikket han, du lente deg litt inntil du også og akkurat da leppene deres skulle treffes følte du noe bli kastet over deg. 
''AHHHHH!!!!'' skrek du drit høyt og røyste deg fort.

Hva syntes dere om denne delen?
Hva vil dere at skal skje videre?

Never say Never ~Vanessa5 Kommentarer


baby, take my heart - Del 24

Hun så litt på oss alle sammen før hun bare gikk tilbake på plassen.
Jeg måtte fortelle henne hvor flink hun var etter på men jeg kunne nå fordi nå var det noen andre som gikk opp på scena. END


Dere hadde det utrolig gøy der oppe! Det virka som om Justin nøyt showet og det gjorde du også.
''Greit! Er du klar! Mr.Bieber! For det mest epice avsluttningen i hele ditt liv!?'' Trine sto oppå sence og pente på Justin, han nikket og holdt på å le seg ihjel med resten av gutte, midt under showet hadde Scooter kommet så du gruet deg egentlig til å måtte synge forran ham. 
''Greit Justin, nå du vi flytte deg bort hit'' Kamilla og Stine og stolen Justin satt i og dro ham like forran scena men det var fremdeles litt bort til den.
''Greit! Er dere klare?'' spurte vi og sammlet dere oppe scena, Justin virket sikkelig nervøs men han var flink å gjømme det.
''1,2,3!'' og musikken kom på.


(Versj 1-Marte og Kamilla, Versj 2-Dianna og Trine, Rappen - *dn*)

Dere sto og koret og vrikka på hoftene i begynnelsen i en stor klynge og du kunne se at alle øynene til guttene lyste opp når de hørte sangen.
Marte og Kamilla lata som de sang om hverandre så dere var delt inn i 2 klynger ene på Kamilla's side andre på Marte's side!
Når refrenget begynnte gikk dere sammen i en klynge igjen, du sto helt bakerst siden du skulle komme fram når du skulle synge som var nesten helt på slutten.
Dere begynte å 'drope it low' under refrenget og øynene til Ryan ble drit store og du måtte holde inne latteren.
Dianna begynnte å synge og flørte med Trine! Det var drit lettis å se på fordi de virka som om de virkelig flørta.
Trine begynnte å synge og da begynnte Dianna og 'drope it low' helt inntil henne som i musikk videoen og det var drit kult fordi Trine lata som om hun var en gutt.
''She asked for more dance, and I'm like yeah! How the hell am i supposed to leave'' når de sang det så de på Justin og late som om de var sikkelig digge og bare gnidde seg oppi hverandre og Justin begynnte bare å le.
Nå begynnte din del å nerme seg, du brøt deg gjennom jentene og stelte deg helt forran scena og begynnte sagte å bevege deg mot Justin mens du sang.
Du ga ham et sexy smil og ham begynnte å gape, du snudde deg mot jentene fort og sang mens du pekte på Justin.
''Forget about the game i'm a spit the truth! I won't stop till I get him in his Birthday suit!'' så snudde du deg tilbake mot Jusitn og nå var han den med det sexy smilet.
Du bøyde deg ned og tok på tærna dine, men når du gjorde det ble kjolen din VELDIG kort og ropma de sto rett ut, øynene til Justin gikk ret til rompa de og du himmla litt med øyne dine, så typisk.
Anna og Kjersti kom ned til deg og begynnte å danse på hver side av deg, du smitle litt men du bare vrikka litt med hoffta, du begynnte å bli litt utslitt.
De gikk tilbake på plassene sine mens du gikk i sirker rundt stolen til Justin, når du kom helt forran ham bøyde du deg inn mot ham slik at leppene deres kun var noen få cm unna hverandre så sang du.
''I know you wanna kiss on my lips so red'' du røyste deg fort og gikk tilbake til jentene og sang ferdig, når dere var ferdig poserte dere alle sikkelig overdrevent også braste dere ut i latter.
''Greit! NÅ har jeg satt alt!'' utbrøt Alfredo og kom opp til dere, dere bestemte dere for å sette dere litt ned og snakke før dere skulle dra hjem.
''Ehh, kan jeg bare snakke litt med *dn* alene først?'' spurte pluttselig Justin mens alle tok sin plass ved boret, de så på hverandre også bare nikka di.
Justin tok tak i hånda de og dro deg litt vekk ikke for langt, men langt nok til at de ikke kunne høre dere.

Hva tror dere Justin skal si til henne?
Likte dere denne veldig tragiske delen?

Slapp av folka! Dette kommer til å være siste del av dansing og dårlig forklaring! haha! Nei men nå er det 2 deler til tror jeg også er det daten deres, eller så kommer daten etter neste del! Vi får se <3
Glad i dere alle!
Never say Never ~Vanessa13 Kommentarer


VINNERE av Justin kategorien!

Jeg tror egentlig folk misforsto litt, man skulle si HVA dere syntes var 2011 - blah blah blah! hha! JAJA! Vell! Jeg skal jokse litt fordi det er noe som for OSS er 2012 som er 2011 i USA ^^ Så vi bare later som vi går i deres tid! Dere skjønner lengre nede! Nå skal jeg annonsere vinnerne! 
U READY FOR THIS!??!?!?!??! LEGGO!

Årets beste Justin bieber Bilde!

Grunnen til at dette bilde vinner er fordi jeg ELSKER Justin i dette bilde og du får en følelse av hvilke person han er, altså en familie mann! :D

Årets Justin bieber Antrekk!

Grunnen til at jeg valgte dette anntrekket er fordi jeg bare elsker det! det er stilig men gjen sofistikert! + han rocker det!

Året Justin Bieber Opptreden!


Jeg jukset egnetlig på denne fordi dette er egnetlig for oss 2012! Men for dem 2011! SÅ VI BARE LAR DEN GÅ VI! :D Jeg bare elsker dette her! #Epic !!!!

Årets Justin Bieber sang


Man må bare like denne sangen! AHHH! 

Årets Justin Bieber Musikk video


Jeg ELSKER denne videoen! Det er så søtt med liksom KUN stemmene deres også bare dem. Ikke noe glitz and glamour liksom!

jeg har tengt å legge til 2 karegorier til! Så da har vi også disse her ;

Årets Justin bieber Interview;


JEG ELSKER DETTE INTERBIEWET! Det var med seg ALT som er med JB, Selena og Justin, Barten hans, boksa hans alt som er noe som er snakka om i 2011! :D

ÅRETS JUSTIN BIEBER KONSERT BILDE!
 

Neste innlegger blir Selena's katogori vinner også kommer blogg vinnerene! Dere har fremdeles mulighet til å stemme på dine favoritter!
Hva syntes dere om vinnerene av Justin?
Never say never ~Vanessa 1 Kommentarer


hits