Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
baby, take my heart - Del 99 SISTE del!

Vi kjørte i full fart til sykehuset med *dn*, hun pustet ikke lenger noe som fikk meg til å freake enda mer ut, legene begynnte å jobbe på henne med en gang og etter mange timer kom endelig legen ut.
''*dn*.......''


''Jo alltså.... Det som har skjedd er at for mye trykk på den venstre lungen har løsnet opp stingene og det kom et lite hull i venstre lungen...'' sa legen og leste fra en mappe han holdt. Jeg så på ham og forberedet meg for de værste nyhetene.
''Men... Dere kom hit akkurat i tide og vi fikk lukket det før det gjorde noe store skader'' sa han og alle pustet lettet ut og smilte og ga hverandre klemmer, men jeg visste det var noe styggt som kom til å komme og jeg ville ikke feste for tidelig.
''Hva er de dårlige nyhetene?'' spurte jeg og så på legen med et alvorlig blikk, han sukket og nikket til meg og ga et tegn på jeg skulle være med ham bort.
''Mr.Bieber.... På grunn av lengden hun gikk uten tilgang til oksigen har kroppen fryst seg og hun ligger i en midlertidlig sjokk transe...'' sa han og så på meg. Jeg klarte ikke å skjønne det! Gikk det i det hele tatt ann?
''Kommer dette til å skade henne? Hvor lenge kommer hun til å være slik?'' spurte jeg og så på legen, han smilte og nikket som om han forventet spørsmålene.
''Det er bare midlertidig,  det er bare til at hjernen får nok oksigen, hun kommer mest sansynlig til å våkne innen i dag eller i morgen.'' svarte han og nikket.
Etter de andre hadde fått vite det fikk vi lov til må gå inn å se henne, hun virket utrolig sprbar den hun lå, koblet til alle maskinene men det var deilig å tenke på at hun kom til å bli ok.
Jeg begynnte å tenke på hvor nært det var for meg og egentlig misste henne, hvor nære på jeg var for å miste den ene personen i hele verden jeg stolte mest på.
''Eyy folka, jeg må ut å gjøre noe, ring meg vis hun våkner'' sa jeg og pekte på dem, de nikket og jeg stakk ut og kjørte til sentere.
''Ey, kan dere hjelpe meg med noe?'' spurte jeg en av damene som sto bak kassen, hun stirret meg opp og ned før hun smilte og nikket.
''Hva kan jeg hjelpe deg med?'' spurte hun og ga meg hennes fulle oppmerksomhet.
''Jeg leter etter en ring....'' sa jeg og hun ga meg et smil.
end

Du våknet sagte av lukten av egg og bacon, du åpnet øynene dine og så du var i et mørk sykehus rom. Det siste du husket før alt ble mørkt var konserten og at Justin ropte på deg. 
Du så deg rundt i rommet å så at Justin lå og sov på andre enden av rommet.
''Psst, psst! Justin? Justin'' han våknet ikke og du ble litt irritert, du så deg rundt etter en måte å vekke ham på.
Du tok puten din og kastet den på ham, Justin falt av stolen og rett ned på bakken.
''I'm up!'' ropte han og satte seg kjapt opp og så seg rundt forvirret, helt til han pluttselig så opp på deg og han fikk et stort smil om munnen.
''Heeey, du er våken'' sa han og dro stolen helt til sengen og tok hånda di.
''ja.... hvor er jeg`og hva har skjedd??'' spurte du mens du maserte tinningen din, du hadde utrolig vondt i hode.
''Stingene i venstre lungen din raknet og det kom ett hull og du sluttet å puste.'' sa han og klemte hånden din. Du sukket og ristet på hode, det var ikke meningen at DET skulle skje.
''beklager Justin det...'' Justin avbrøt deg med å legge hånden på munnen din, du så rart på han og han virket utrolig nervøs.
''Okay, jeg må spørre deg om noe og du må love å høre meg ut... nikk viss du skjønner'' spurte han og du bare nikket.
''Okay.... I går var jeg så nær å miste deg og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. Jenten jeg brydde meg SÅ mye om, holdt på å bli ut av fingrene mine... Det var først da jeg innså at jeg ikke kunne leve uten deg... Uansett hvor hardt jeg hadde prøvd, du ville alltid ha vært i mine tanker'' han stoppet og pustet dypt inn, du så helt forvirret på ham, du visste ikke helt hvor han ville henn men du hadde en følelse.
Han slapp armen din og satte seg ned på kne forran deg og så opp på deg, du så på ham ned store øyener og visste ikke hva du skulle si.
''Men det sagt så vil jeg spør deg dette her..... *Ditt fulle navn* vil du gifte deg med meg?'' spurte han og så på deg med forventene øyner... Du var helt tom for ord, du følte du fikk tårer i øynene og det kom ett lite smil om munnen din.
''Ja, Justin.... det vil jeg'' sa du mens tårene rant. Justin smilte stort til deg og tok ut ringen og dro den på fingeren din.
Du dro annsikte til Justin mot ditt og ga ham et dypt kyss.
Dette  her var starten på deres framtid, og du var klar for det.


Litt sær avsluttning, jeg hadde laget 2 forskjellige veier, en hvor hun døde og en hvor hun levde så jeg håper dere likte den^^
Kommenter hva dere synes om avsluttningen og hva dere syntes!

Never say Never ~Vanessa6 Kommentarer


baby, take my heart - Del 98

''Sure you do..'' var alt han så før han ledet deg ut fra cafen og ut til plassen deres hvor tingene deres lå. 


Dere sto nå backstage til den siste konserten din, dere hadde ikke vært på noe spesiel lang turne bare i 2 uker siden du ikke turte å sette for mye press på lungen din. Du hadde alt begynnt å legge merke til at det gjorde utrolig vondt men du sa ingenting fordi du visste Justin kom til å freake helt ut å holde deg fange.
Du og Justin hadde hatt det utrolig bra, det var IKKE noe mer drama mellom dere lenger, Marianne og du var like gode venner og hun var blitt sammen med Ryan, mens Martine fremdeles var singel og levde livet.
''*dn*, Justin blir litt sen men kommer ca midt i konserten!'' hørte du Frank si bak deg, du snudde deg og ga ham et smil, han nikket å gikk ut døren og du låsten den.
Du gikk mot vesken din mog tokk opp tebelettene legen hadde gitt til deg, men den var helt tom.
''Faen...'' hvisket du og så ned i vasken, hva skulle du gjøre nå? Det var bare en konsert ikke sant? ingenting gale kunne skje, det var bare 1 time og litt til...
Du kastet den tomme boksen å tok på et lag lippgloss og gikk ut til garderoben til jentene.
''Der er du, er du klar for dette her eller`??'' spurte Martine deg som satt i en av stolene og fikset på sminken.
''La oss avslutte denne turnen med et BOOM, skal vi?'' sa du og smilte til dem. De alle jublet og dere sprang ut til scenen, jentene og bandet gikk ut først og du gjorde deg klar for endren din.

Dette var offisielt det beste publikum dere hadde hatt så lang, de sang med og det var en perfekt anledning til å slippe å synge litt, du kunne se lysene over hele salen og synet var helt fantastisk.
Konserten gikk fantastisk, de sang med og danset og det var bare HELT topp.

Det var først NÅ du virkelig begynnte å føle smerten i lungen din, du prøvde å ignorere smerten men det vanskelig men du klarte å komme deg gjennom sangen, heldig vis. 
Du hadde halv parten av showet igjen og Justin var fremdeles ikke kommet... Hvor var han hen?
Du gikk av stolen og så deg litt rundt helt til du fikk øye på Justin på siden av scenen, du stoppet opp å bare så på ham. Han slengte deg et sleng kyss og du fikk et stort smil om munnen og fortsatte med konserten.

Justin's POV

Jeg var litt sen til konserten men jeg rakk den i alle fall, hun var akkurat ferdig med We Own The Night noe som irriterte meg fordi likte den sangen!
Hun så på meg og jeg slengte henne et sleng kyss og hun smilte stort. hun begynnte å synge Middle Of Nowhere og hun tok bare pusten fra meg, hun danset og sang og når hun spillte trommer og måten lyset traff henne... Det var bare HELT vidunderlig å se på.

Det var lenge siden jeg hadde sett *Dn* smile like mye som hun gjorde nå, men jeg kunne se ved måten hun pustet på og gikk på at hun hadde det utrolig vondt. Jeg sukket og snudde meg mot Frank og spurte han om hun hadde tatt tabelettene sine, han løftet bare på skuldrene sine og sa han ikke visste.
*dn* fortsatte konserten og nå var det den avsluttende sangen.

Hun begynnte å gråte og det fikk meg til å gråte, det var virkelig noe magisk å se *dn* stå på scenen og få en kontakt med publikum, de elsket henne nesten like mye som hun elsket dem.
Hun sprang av scenen og bandet fortsatte å spille. Hun sprang rett inn i armene mine og klemte meg hardt.
''Jeg elsker deg! Det var SÅ gøy!'' ropte hun, noe som fikk meg til å le, hun slapp meg og så ned i bakken en stund.
''*dn*? Går det bra?'' spurte jeg, ut av ingensteder kolapset hun ned på golvet jeg freaket helt ut.
Vi kjørte i full fart til sykehuset med *dn*, hun pustet ikke lenger noe som fikk meg til å freake enda mer ut, legene begynnte å jobbe på henne med en gang og etter mange timer kom endelig legen ut.
''*dn*.......''

Hva tror dere legen sier?
HVa tror dere kommer til å skje?

Neste del blir SISTE del og den får dere ikke før Søndag siden jeg skal sove ute! MEN! Jeg forventer MANGE kommentarer bare så dere vet det! :D

Never say Never ~Vanessa 16 Kommentarer


baby, take my heart - Del 97

''Du tror ikke det...'' startet du men Martine bare gikk. Ohhh, du fikk en dårlig følelse av dette.


Du og Martine gikk kjapt ut etter Marianne men hun var alt ute og skrek til Justin, han så helt forvirret men så snudde han seg mot deg og tilbake til Marianne, han så ned i bakken og virket lei seg men du kjente Justin bedre en du kjente deg selv og du visste når han faket noe.
''Han faker at han er lei seg om noe...'' hvisket du til Martine, hun stirret lenge på deg før hun stirret litt på Justin.
''Jeg ser det, det virker som om han prøver å holde tilbake et smil...'' sa hun og la hode på skakk, Marianne skrek noe mer også pluttselig ga Justin henne en klem som hun returnerte. Du kunne se fotografene ta masse bilder av alt som hadde skjedd og du syntes egentlig litt synd på Justin akkurat nå, alle kom til å kalle ham en man whore nå....

De trakk seg fra hverandre og Marianne begynte å snakke igjen. Justin smilte og nikket og pluttselig snudde han seg mot deg og gikk mot deg, og du begynte å freake HELT ut.
''Han kommer hit, oh my gosh, han kommer mot oss, hva skal jeg gjøre... HJELP Meg!'' du så deg rundt etter exit ruter med det var ingen, men nå var Justin forran deg og du så bare ned på skona hans, han bare løftet ansikte ditt mot hans og han så deg dypt inn i øynene.
''Ikke en gang prøv å lat som om jeg ikke eksisterer, for jeg VET du bryr deg om meg! Bare innrøm det'' sa han med en smukk stemme og så på deg, du så ham dypt inn i øynene og prøvde å fjerne alle følelsene dine for ham med det gikk ikke så veldig bra.
''Oh who cares'' sa du og lente deg opp mot ham og kysset ham, det var søtt og dypt kyss og du følte bare de myke leppene hans mot dine.

 

''hva skal det liksom bety?'' spurte Justin og så ned på deg helt ann pusten.
''Jeg er lei over å la andre kontrollere mitt liv, lei av å bo i frykt'' sa du og bare så ham rett inn i øynene, han smilte til deg og nikket før han så bøyde seg ned og kysset deg.
''Men vent nå litt! Du var NETTOPP sammen med min beste vennine ikke mer en 1 minutt siden!'' utbrøt du og så på ham, han begynnte pluttselig å le og du bare så helt forvirret ut.
''Skuespill min lille venn... de alle var med på det, Martine og Marianne var begge bestemt over at du egentlig elsket meg og bare latet som om du hatet meg..'' sa han og så bort på Martine som sto og smilte til dere. Du så helt sjokert ut, de hadde lurt deg i 3 månter!
''jeg hater dere'' sa du og pekte på dem, de bare lo og Justin la armen sin over skulderen din.
''Sure you do..'' var alt han så før han ledet deg ut fra cafen og ut til plassen deres hvor tingene deres lå. 


hva synts dere om denne delen? det begynner virkelig å nerme seg slutten alltså!

Never say Never ~Vanessa8 Kommentarer


baby, take my heart - Del 96

Du hadde ikke gjort NOE til å fortjene dette! Du la deg ned i sengen og bare så ut av vinduet, det hadde begynte å regne igjen.. Akkurat som første gang Justin dro...


6 månter senere

''Lungene dine ser ut til må være bra, men jeg ser at venstre lungen din ikke er spesielt sterk så vær forsiktig med skriking og slik'' du satt og hørte på legen din snakke, det var 6 månter siden ulykken hadde skjedd, du hadde sagte jobbet opp sang stemmen din og den nermet seg normalt, men pushet du for hard følte du smerter i lungene med det trengte ikke legen å vite, ikke sant?
''Tusen takk... Er jeg klar til å kunne dra da eller?'' spurte du og røyste deg, legen nikket og skrev noe på et papir og ga det til deg.
''Smerte stiller... Jeg har hørt du skal ta opp den turnen så jeg annbefaler 1 når du våkner og 2 etter konsertene'' sa han til deg med en streng stemme, du nikket og smilte før du gikk ut av lege kontoret og gikk mot cafen Martine og Marianne ventet på deg.
''Hey Jenter!'' sa du og vinket til dem, de smilte til deg og ga deg en klem. Helt siden hendelsen hadde ting vært litt rart mellom dere, spesielt etter Marianne begynte å date Justin... Da ble bare ALT helt ut av kontrol...
Du elsket fremdeles Justin, aldri om du kom til å innrømme det til ham men... når du fikk vite at Marianne og Justin ble sammen ble du egentlig ganske sur og snakket ikke med henne på en hel uke, nå latet du som om alt var helt bra men hver gang Justin kom på besøk følte du øynene hans på deg.. For dere skjønner, du hadde ikke snakket med ham siden den dagen på sykehuset, du klandret ham fremdeles etter hva som skjedde med deg. Han hadde prøvd MANGE ganger med hver gang ignorert du ham, han trodde det var fordi du var sur på ham men den egentlige grunnen var at du ikke stolte på stemmen din rundt ham. Hver gang han sa noe eller smilte eller lo følte du bare smerter i hjerte ditt og en veldig stor lengsel.
''HEI! Hva sa legen?'' spurte Martine og satte seg ned i stolen og du satte deg ned ved siden av henne siden det var lengst unna Marianne og du hadde en liten følelse om at Justin var her et eller annent sted.
''Alt er bra, jeg skal bare hente noe medisiner som jeg må ta, men han sa ikke noe i mot turnen så!'' sa du og begynte å klappe i henda og var sikkelig glad.
 
''Hvorfor er du så glad da?'' hørte du stemmen til Justin si bak deg, du slittet med en gang og så bare bort på Marianne som prøvde å gjømme seg bak menyen.
''Så, Har dere snakket med Selena om sangene?'' spurte du og tok opp din egen meny, mens du totalt ignorerte Justin... som alltid.
Han sukket og satte seg ned i sete ved siden av deg men ikke før han ga Marianne ett kyss, du ga dem et blikk før du igjen så ned på manyen og sukket. Du følte Martine sparke deg og du så opp på henne.
''Jeg må på do, hvorfor blir du ikke med *dn*'' sa hun og røyste seg mens du tok deg i armen og dro deg med seg, hun ledet dere inn på badet og når dere kom inn så hun på deg med et alvorlig blikk.
''Du liker ham fremdeles gjør du ikke?'' på pekte hun som om det var det mest åpenbare tingen i hele verden, slik er det vel når du har kjent noen lenge.
''Hva så om jeg gjør... han er med Marianne'' svarte du og så deg selv i speilet og tok på deg lippgloss.
''Pliss, han hadde dumpet henne fortere en du kan si Bieber for deg!'' sa hun og himmlet med øynene, du snuddet å så ned i vaasken.
''Jeg kommer aldri til å få ham tilbake.... Han er med henne og det er alt min skyld...'' sa du med en liten stemme, du følte du fikk noen tårer men du bare ignorerte det.
 Tumblr_lty5q2k3q61qbzaheo1_500_large

''Ja det er alt din skyld'' svarte Martine og ga deg en klem, du bare så rart på henne men så nikket du bare.
''og jeg tør ikke snakke med ham eller noe... jeg bare... når jeg er med ham føler jeg bare hjerte mitt dunke hardere og jeg vil bare holde ham'' sa du og tørket vekk en tåre, pluttselig hørte dere bade roms døren smelle igjen og dere så mot den, før dere så på hverandre igjen.
''Du tror ikke det...'' startet du men Martine bare gikk. Ohhh, du fikk en dårlig følelse av dette.

Hva syntes dere om denne delen? Hva vil dere skal skje videre?

Never say Never~Vanessa 9 Kommentarer


baby, take my heart - Del 95

Måtte gud være på vår side og redde livet hennes, for skjedde det henne noe nå tror ikke jeg ar jeg kom til å takle det.


Jeg sprang ut fra heisen og mot rom 2409 det var leger over alt som stresset og jeg så en god del av dem gå ut og inn av rommet til *dn*. Når jeg endelig kom fram ble jeg stoppet av Marianne, jeg så på henne og på de røde øynene og jeg bare visste det var alvorlig, jeg trakk henne mot meg og ga henne hånd og hun begynnte å gråte igjen.
''Hva skjedde?'' spurte jeg og så ned på henne, hun snuffset litt men begynte å fortelle alt fra når *dn* åpnet hotel døren til skudde til at jenta ble aristert og at *dn* ble kjørt i full fart mot sykehuset.
Heldigvis traff ikke kulen hjerte hennes men bare lungen hennes, men det var tydeligvis noe som gikk galt fordi rett etter de sa hun var bra ble hun trillet vekk og kaoset begynte på nytt.
''Unnskyld, Mr.Bieber?'' hørte jeg en stemme si bak meg, jeg snudde meg og der sto en av legene.
''Det er klart vis dere vil se henne? Men jeg har noen dårlige nyheter jeg må fortelle dere...'' jeg gikk fra lettet til full panikk ganske fort.
Legen begynte å fortelle og jeg følte tårene komme... *dn* kom til å være hjerte knust.
end

*dn* POV

Du lå i senga å så deg rundt i rommet, det var helt hvitt men alle blomstrene som var lagt rundt omkring som folk hadde sendt deg ga det hele litt mer farge og litt mer liv.
Døren åpnet seg og inn kom lege, Marianne og Justin men ingen av dem så spesielt glade ut og Justin så ut som om han skulle gråte.
Ighen, du hadde blitt skutt så det forklarte det, men burde de ikke være glade for at du overlevde? Du snudde deg mot Justin og ga ham et stort smil men han klarte ikke å se deg i øynene som fortalte deg at han følte seg skyldig for noe, så mye hadde du lært. Du snudde deg kjapt mot legen og så bekymret på ham.
''Hva er det? Hva er gale`?'' spurte du med en stemme i full panikk og holdt på å gråte. Marianne begynte å hylgrine og nermest sprang ut av rommet.
Legen begynte å hoste litt og du så bort på ham, du følte Justin ta deg i hånda og klemme den hardt.
''Ms.*ditt etternavn* opperasjonen gikk bra og ingen alvorlige skader er skjedd...'' sa han, men du visste det skulle komme et men du bare ventet på deg, og du visste det kom til å være ille.
''Men?'' spurte du, du prøvde å være tøff men du følte pulsen øke og at du ville gråte.
''Men..... Sjansene for at du vil kunne synge igjen er ganske liten....'' du følte alt rase sammen, det var som om alt bare stoppet, hele verden, alt du kjente om den ga ikke lenger mening.
''Hva er det du snakker om? Jeg kan snakke helt normalt, da kan jeg vel synge!'' utbrøt du og satte deg lengre opp i sengen, legen sukket litt og Justin knep hånden din litt.
''Kulen skadet den venstre lungen din så du ville ikke få luften du trengte får å synge og alt ville komme ut som om du hvisket.'' syne ditt ble uggent på grunn av alle tårene og du følte bare at de falt den knittet ditt uten mål og mening.
''*dn* det er fremdeles en sjan---'' startet Justin men du bare stoppet ham.
''Holdt kjeft og kom deg ut...'' svarte du men en rolig stemme mens tårene fortsette å falle, Justin så bare på deg med et trist blikk og røyste seg opp men slapp ikke hånda di.
''Det er greit... du trenger litt tid alene... jeg kommer innom litt senere etter du har fått roet deg ned litt'' sa han og ga deg et lite smil og knep hånden din litt men du dro den vekk og så ned i sengetøyet.
''Nei, gå og ikke kom tilbake.... Jeg vil ikke se deg mer...'' sa du i en monoton stemme og tårene falt hardere, akkurat når du hadde fått ham tilbake, så lot du ham gå igjen.
''*Dn*... du mener ikke det, du er bare sliten du har vært gjennom mye'' sa ham med en trist stemme og det virket som om han skule gråte. Du så opp på ham og ga ham et blikk.
''Gjennom mye?! Jeg har blitt SKUTT av en av DINE fans fordi hun likte ikke at jeg var sammen med deg! Hadde det ikke vært for at jeg så pistolen og flyttet meg litt ville jeg ha vært DØ nå!'' sa du med en forbannet stemme men tårene sluttet ikke å komme, det virket som om de kom sterkere nå faktisk. Justin begynte å gråte men gikk uten å si noe.
''Jeg beklager så meget Ms.*ditt netternavn*'' var det eneste legen sa før han også forlot rommet alene til deg. Hvordan kunne dette skje deg? Du hadde ikke gjort NOE til å fortjene dette! Du la deg ned i sengen og bare så ut av vinduet, det hadde begynte å regne igjen.. Akkurat som første gang Justin dro...
 
Tumblr_lxawdxq4dr1qafbqjo1_500_large

SÅNN! Hva syntes dere om denne dele?
Hva synes dere om det faktum at *dn* ikke lenger kan synge?
Litt trist er at historien begynner å nerme seg slutten.......
jaja, kommenter hva dere synes!

Never say Never~Vanessa 5 Kommentarer


1 til 64

Hei alle sammen! jeg har hørt at dere ikke får opp delene 1 - 64! så her har dere ALLE de delene! :D

DELER 1-10
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324400446_baby_take_my_heart__d.html
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324408226_baby_take_my_heart__d.html 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324485808_baby_take_my_heart__d.html
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324498314_baby_take_my_heart__d.html
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324573946_baby_take_my_heart__d.html 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324601379_baby_take_my_heart__d.html
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324674531_baby_take_my_heart__d.html
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324826944_baby_take_my_heart__d.html    
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324836316_baby_take_my_heart__d.html
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324852074_baby_take_my_heart__d.ht

http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324915177_baby_take_my_heart__d.html
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324924776_baby_take_my_heart__d.html
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324934135_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1324934135_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325013126_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325027417_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325109071_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325114687_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325123776_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325125764_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325127522_baby_take_my_heart__d.html

 http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325263452_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325280547_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325370716_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325447863_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325519349_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325539480_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325604460_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325613969_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325626221_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325695122_baby_take_my_heart__d.html

 http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325714148_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325781925_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325801448_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325875165_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325892632_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325957702_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325963784_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1325983500_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326053988_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326056155_baby_take_my_heart__d.html

 http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326062550_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326132386_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326144911_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326235678_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326320392_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326393118_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326485204_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326493188_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326565720_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326660263_baby_take_my_heart__d.html

 http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326062550_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326132386_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326144911_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326235678_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326320392_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326393118_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326485204_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326493188_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326565720_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326660263_baby_take_my_heart__d.html
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326664214_baby_take_my_heart__d.html

 http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326733276_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326833027_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326839100_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326909556_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1326922173_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1327005055_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1327092174_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1327186114_baby_take_my_heart__d.html
 
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1327192031_baby_take_my_heart__d.html

OKAY DET ER MASSE FEIL INNI DISSE LINKENE DE BLE LIKSOM LITT BLANDET OG SLIKT MED ALLE DELENE SKAL VÆRE DER! :p 

NEVER SAY NEVER~VANESSA

BTW, JEG BEGYNNER Å SKRIVE NÅ!! :d0 Kommentarer


baby, take my heart - Del 94

''Hade Justin'' ropte du og du så bare Justin vinke til deg mens han smilte.
Wow.... Tenk at du og Justin var en greie igjen? hvem skulle trodd det? 


Dere satt inne på hotellrommet og spiltle temple run når Marianne pluttselig skrek ut.
''Geeesh! Hva er det Marianne!'' ropte Fredrik og kastet puten sin på henne, Marianne bare ga ham et styggt blikk før hun så deg deg og smilte.
''Justin har sagt at dere er sammen igjen og Alfredo postet et bilde av dere kysse for 1 time siden!!'' du så helt forbauset ut og bare satt der. Hadde Justin sagt dere var sammen? Ville du være sammen med ham? Hvem er det du tuller med, selfølgeli ville du det!
''AHHHHH!!'' skrek du og begynte å hoppe opp og ned i senga, pluttselig banket det på døren.
''Har noen av dere bestillt room servise?'' spurte du og sluttet å hoppe, de bare ristet på hode og du gikk ned fra senga og mot døren.
Du åpnet den opp og utenfor sto det en jente på din alder, langt blondt hår og en lilla gener og jeans.
''Kan jeg hjelpe deg med noe?'' spurte du og ga henne et lite smil, hun bare ga deg et styggt blikk og tok et skritt nermere deg.
''Du er ferdig, det at  du ble sammen med Justin, var siste dråpe'' du ha henne et rart blikk men før du fikk sagt noe hørte du et pang og alt ble mørkt.

Justin's POV

Jeg satt med Alfredo på hotelrommet når mobilen min ringte, jeg tok den opp og så nummeret til *dn* lyse på skjermen.
''Eyy baby, tengte akkurat på deg'' sa jeg og smilte stort til meg selv, ja jeg er bare så rar!
''Justin....'' hørte jeg stemmen til Marianne si i full gråt, jeg satte meg kjapt opp og Alfredo bare ga meg et rart blikk.
''Hva er det som skjer? Hvor er *dn*?'' spurte jeg i full panikk, i det jeg nevnte *dn* ble Alfredo helt med i samtalen og så intenst på meg.
''Hun... hun åpnet døren.... oh det var så mye blod...'' hun gikk ut i full gråt jeg følte bare hele verden min falt sammen.
''Hva er det som har skjedd Marianne?'' spurte jeg mer stresset en noen få sekunder siden.
''Bare kom til sykehuset, vi er i rom 2409'' var alt hun sa før hun la på. Jeg satte meg opp og tok nøklene mine og sprang ut døren, jeg brydde meg ikke om å lukke døren fordi kjente jeg Alfredo rett var han rett bak meg.
Når jeg kom ut av hotellet var det fotografer overalt, jeg så til og med politi biler.
''Hva er det vi har gått glipp av??'' spurte Alfredo meg og så seg rundt. Mange av dem spurte meg masse spørsmål som jeg ikke skjønnte så jeg prøvde å ikke bry meg. Men når jeg hørte ene reporteren nevne skudd og Belieber skjønte jeg hva alt handlet om jeg og nermest sprang bort itl bilen min med Alfredo i helene.
Måtte gud være på vår side og redde livet hennes, for skjedde det henne noe nå tror ikke jeg ar jeg kom til å takle det.

Greit, nå er det ikke mange deler igjen til denne historien er ferdig! Håper dere kommenterer masse!
Må bare gi en STOR takk til Natalie som har laget det kule nye designet! Håper dere liker det! Som dere sikkert skjønner så har jeg en greie med å alltid forandre etter en spesefik tids periode når han forandrer seg SIKKELIG! :D

Never say Never ~Vanessa 13 Kommentarer


baby, take my heart - Del 93

Justin slapp deg og bare så deg rett inn i øynene, dere sto der lenge og bare stirra på hverandre også kysset dere igjen.


Dere bare sto der og klinte i en stund, det var lenge siden dere hadde vært nær hverandre og det føltes egentlig ganske deilig. 
''Jeg har savnet deg'' hvisket Justin inn i øre ditt og du følte du bare fikk frysninger.
''Jeg har savnet deg også'' hvisket du tilbake og han kysset deg igjen. 
Etter en stund med klinging så satte dere dere ned på sofan og satt på en film og bare koste dere. Dere ville ikke snakke om hva som hadde skjedd eller hva som kom til å skje.
Pluttselig hørte dere masse lyder i gangen og dere så ut og der kom Martine, Marianne, Ashely, Selena, Alfredo og Selena løpende inn med masse handeposer i henda.
''Okay, hva er det som skjer?'' spurte du og så på dem alle. De la fra seg tinga på stue boret og du kunne se at det var masse godteri og brus som ville si de skulle feire noe.
''Vi skal feire at vi har plutt spurt om å dra på vår egen turne til nytt år!'' ropte Marianne drit glad og dro opp en flaske Champagne.
''KØDDER DU!?'' utbrøt du og bare stirra på dem, de rista på hode og du begynnte å skrike. Turnen til jonas brothers var endelig ferdig og dere hadde fått masse forespørsler fra plateselskaper med dere hadde alle lyst å fortsette på turne og nå hadde du fått sjansen!
''Greit dere vet hva dette betyr!'' ropte justin røyste seg, dere alle bare stirret forventnings fult på ham og lurte på hva han skulle si.
''ONE TIME FOR PIZZA!'' ropte han og alle jublet.
 

Dere feiret og koste dere hele kvelden og bare hadde det gøy. Det var egentlig ganske åpenbart at du og Justin var på vei til å bli sammen igjen etter all kliningen dere hadde gjort gjennom kvelden.
Det begynnte å bli sent og dere måtte dra.
''Vell, det var den kvelden...'' sa du til Justin mens du tok på deg jakken, han smilte sikkelig sexy til deg og tok et skritt mot deg.
''vi burde gjøre dette litt oftere'' sa han til deg og holdt rundt deg.
''Ja, det burde vi'' svarte du tilbake og han lengte seg ned mot deg og ga deg et kyss. Et kyss ble til 2 og 2 ble til 3.
''Ehh ja okay, vi vil faktisk sove så... La oss dra'' sa Martine og dro deg vekk fra Justin. Du slo henne litt i hode men bare lo litt.
''Hade Justin'' ropte du og du så bare Justin vinke til deg mens han smilte.
Wow.... Tenk at du og Justin var en greie igjen? hvem skulle trodd det? 

Hva syntes dere om denne delen?
Hva vil dere skal skje?

Håper jeg får flere kommentarer! Elsker dere alle!

Never say Never ~Vanessa5 Kommentarer


baby, take my heart - Del 92

Du hørte snakking bak døren og når den endelig åpnet seg så var det noen du helt ikke ville se.

''Selena.... hei'' sa du nervøst.


''Åhhh, *dn*! Hva er det du gjør her?'' spurte hun nervøst og gikk ut av rommet og lukket igjen døren som om det var noe hun ikke ville at du skulle se.
''Jeg er her fordi Alfredo sa jeg burde komme hit...'' svarte du og så rart på henne. Etter at det ble slutt mellom deg og Justin var det ingen hemmelighet at Selena gjorde alt hun kunne får å bli sammen med ham igjen, det var over alt i avisene og internett men det var like åpenbart at Justin virkelig ikke var noe interessert i henne.
''Ojja... jeg trodde kansje Justin hadde spurt deg om å komme hit jeg...'' sa hun med en lettere stemme. Du bare ga henne et blikk og smilte til henne.
''Kunne jeg ha kommet inn?'' spurte du og penkte på døren, hun så litt nervøs ut men nikket. I det du gikk inn i hotelrommet ble du truffet med høy latter og lukten av pizza.
''Selena! Hvem var det?'' hørte du stemmen til Justin rope fra hovedrommet.
Hun svarte ikke men gjorde et tegn på at vi skulle være litt stille. Dere gikk inn i hoved rommet hvor Justin og Ryan satt og spillte mens Alfredo var sto og lo av dem. Alfredo så opp og når han så deg ble smilet hans enda større.
''*DN*!!!!'' ropte han ut i glede og sprang mot deg får å gi deg en klem. 
''Heiiii!!'' sa du like glad og klemte han tilbake. Du slapp taket på ham men han slapp deg ikke.
''Ikke tro jeg er ferdig alltså! Du skylder meg 6 månter verdt av klemmer'' suttra han og du bare lo og fortsatte å klemme han. Pluttselig følte du noen klemme deg bakfra og du snudde hode ditt litt.
''Ryan... serr?'' spurte du mens du lo av det rare annsikts utrykket han hadde.
''Ja, jeg har savna deg jeg også altså!'' suttra han og klemte deg enda hardere.
''Okay... får... ikke... puste..'' sa du og lo litt, endelig så slapp de deg og da var det bare deg. Alfredo og Ryan så litt på hverandre før de gikk ut av rommet med Selena på slepet.
Du snudde deg mot Justin og du følte bare hjerte ditt stoppet. Han var like kjekk som alltid.
''Hei....'' sa du med en stille stemme og så på Justin. Han sa ingenting og bare sto der og stirret på deg.
''Skal du aldri snakke til meg igjen eller?'' spurte du litt irritert  og satte deg ned på den ene stolen.
''Jeg håper egentlig at hvis jeg ikke snakker til deg at du går din vei'' svarte han med en frekk stemme og satte seg ned i sofan.
''beklager? er det det du vil høre? Beklager på at du gikk på en stygg løgn!'' ropte du irritert på ham og rista på hode.
''Hvis det var en løgn hvorfor kysset han deg da!'' ropte han tilbake og røyste seg og pekte på deg.
''FORDI HAN LIKER SELENA OG VILLE SÅRE DEG FOR HUN LIKER DEG OG IKKE HAM!'' ropte du drit sur og pluttselig var leppene til Justin på dine. Du sto der helt sjokert og visste ikke hva du skulle gjøre.
Justin slapp deg og bare så deg rett inn i øynene, dere sto der lenge og bare stirra på hverandre også kysset dere igjen.


Hva syntes dere om denne delen her?
litt rar del, men jaja!

 

Never say Never ~Vanessa4 Kommentarer


baby, take my heart - Del 91

Jeg følte bare at jeg ble veldig stresset, jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre? Skulle jeg gå å gi henne tilbake mobilen og snakke med henne etter all denne tiden, eller skulle jeg bare få noen av vaktene til å gjøre det??


Etter 20 minutter med diskutering med meg selv bestemte jeg meg endelig for hva jeg skulle gjøre, men jeg hadde en følelse at jeg kom til å angre.
Justin Pov END

Du hadde gått fram og tilbake fra ene enden av garderoben til den andre, slik hadde du gjort i snart 20 minutter nå. Du fant ut at du hadde mistet mobilen din og etter du hadde lett overalt var den eneste muligheten at den fallt ut av lommen din når du og Alfredo traff hverandre. Du hadde valget å enten ta sjansen å gå tilbake å se om du fant den eller å vente å se om noen fant den.
''Okay, *dn* du må slappe av litt... Komman, bare gå tilbake å spør etter den..'' sa Martine og sukket. Du stoppet opp og så på henne, kansje Martine hadde et poeng? Kansje du bare skulle gå og se om noen hadde funnet den?
''Jeg kommer straks tilbake'' sa du og tokk på deg skona igjen og gikk ut. Du var så stresset over å kansje se Justin igjen at du ikke la merke til personen som fikk forran deg, og før du visste ordet av det så traff du noen og falt ned på gulvet. Igjen.
''Jeg tror vi må slutte å møtes slik'' du så opp og der lå Alfredo med et smil om munnen.
''Hei... Ja, jeg tror kansje vi burde slutte må møtes slik ja'' du lo litt og gne deg i baksiden av hode, Alfredo hjalp deg opp som sist og der sto dere igjen. Kun dere to. Alene. I stilheten.
''Såå. Justin ba meg gi deg tilbake denne'' han strakte fram armen sin og du la merke til at han holdt mobilen din. Faen, det var Justin som fant den.
''Ehh, takk'' sa du og tok den i mot. Du visste ikke om du skulle være lettet over at du nå slapp å se Justin, eller om du skulle være sur fordi han ikke kunne være mann nok å gi mobilen til deg self og måtte ha en annen til å gjøre det.
Du snudde deg og skulle til å gå helt til Alfredo stoppet deg.
''Room 213'' du snudde deg og så rart på ham.
''Room 213...'' sa han igjen og smilte til deg, du så pa ham og bare smilte litt. Du nikket til ham og gikk tilbake tl garderoben.
Nå var resten av folka der og det var en stor pizza boks der, dere satt og spiste og koste dere, akkurat som dere gjorde hver kveld.
''*Dn*, hva er klokka?'' spurte Fredrik deg og du tok opp mobilen din, du trykkte på meny knappen og hva du så fikk deg til å smilte utrolig stort.

o g midt på bilde sto det med stor skrift

U know u miss me and my stupid Justin xP
- Fredo

Du fikk et stort smil om munnen av bilde av Justin, så kom du på hva Alfredo hadde sagt.
''Folka, jeg drar til hotellet jeg, vi ses der!'' du spratt opp av plassen din og sprang ut før noen fikk sagt noe til deg.
Du sprang ut av taxin og inn i hotellet og bort til resptionen.
''Hey, hvilke etasje er rom 213 på?'' spurte du annpustent og så på mannen bak disken.
''Det er i 8 etasje'' svarte han og smilte til deg, du nikket og sprang bort i heisen og tykkte på 8 etasje. Heisdøren åpnet seg og du gikk ut, du så på dørene helt til du kom til rom 213. Du stoppet opp og så på døren en stund før du til slutt banket på. Du hørte snakking bak døren og når den endelig åpnet seg så var det noen du helt ikke ville se.
''Selena.... hei'' sa du nervøst.

Sorry det med teksten, vet ikke helt hva som skjedde.
Uansett hva  syntes dere om denne delen?

Never say Never ~Vanessa 6 Kommentarer


baby, take my heart - Del 90

Du hørte stemmen til Taylor Swift og du freaket helt ut, du var en stor fan, du gikk bort til siden av scena slik at du så den, men pluttselig hørte du en kjent sang og et kjent fjes.
''you have GOT to be kidding with me'' sa du frustrert.


De ble ferdig med sangen og du fikk helt panikk.
''Du må gjømme meg! Nå!!!!'' sa du til Marianne og så deg rundt, men akkurat da du snudde deg gikk du rett inn i noen.
''ahhh! Beklager jeg så ikke hvor jeg gikk... sorry det var ikke meningen'' dere snakket i munnen på hverandre, personen du hadde gått på røyste seg og rakte deg en hånd.
''Her, la meg hjelpe deg opp'' du tok imot hånda og røyste deg opp, du holdt deg litt på hode og så opp på personen du hadde gått på, det var Alfredo!
Alfredo så helt overasket ut med munnen på vidt gap og store øyner.
''Alfredo? Skjer a, ser ut som du har sett et spøkelse...'' hørte du Justin si fra bak deg, øynene dine ble store du sprang ut døren uten å snu deg tilbake og bare sprang ut.

Justin's POV

Jeg gikk av scenen og så en jente stå ved Alfredo, alt virket ganske normalt helt til jeg så annsiktet til Alfredo som virket som om han hadde sett et spøkelse eller noe.
''Alfredo? Skjer a, ser ut som du har sett et spøkelse...'' spurte jeg med latter i stemmen, jenten han snakket med stivnet helt og ut av ingensteder sprang hun ut av rommet, jeg så etter henne også tilbake til Alfredo.
''hvem var det?'' spurte jeg og så veien hun hadde sprunget får å se om jeg så henne men det var noe tegn til henne men det var ikke det i det hele tatt.
''jeg vet ikke hva du snakker om'' svarte Alfredo og speedet vekk fra meg, jeg så sikkelig rart etter ham og tok et skritt, men jeg tråkket på noe. 
Jeg så ned å så en Iphone 4s som ikke var min eller Alfredo sin siden han hadde en svart en men denne var hvit med et lilla cover. Jeg trykkte på meny knappen og jeg tror jeg døde når jeg så hvem som poppet opp på bakrunns bilde.

Jeg husket så godt når det bilde ble tatt... Det var dagen før *dn* skulle begynne å øve til turnen og dagen før jeg skulle dra. Vi hadde sammlet oss en stor gjeng og bare hatt det utrolig gøy.
Men dette bilde var KUN jeg og *dn* som hadde så hvis den jenta hadde det bilde... Vil det si at den jenta som snakket med Fredo... var *dn*...
Jeg følte bare at jeg ble veldig stresset, jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre? Skulle jeg gå å gi henne tilbake mobilen og snakke med henne etter all denne tiden, eller skulle jeg bare få noen av vaktene til å gjøre det??


 hva tror dere Justin gjør?
Hva syntes dere om denne delen?
Noen spesielle ønsker om hva som skal skje?

Never say Never ~Vanessa 8 Kommentarer


baby, take my heart - Del 89

''Nei og Nei og Nei.. Hvem har vi her? Er ikke det dame stjeleren!'' hørte du pluttselig en stemme si.


Der sto Nick og ga Justin et styggt blikk, men pluttselig så Nick på deg med et blikk.
''Hva med deg? Er du utro med meg med Justin eller?'' spurte han surt og krysset armene, Justin slapp deg pluttselig og så sjokert på deg.
''Er du sammen med ham?'' spurte han og det virket som om han ville gråte akkurat der.
''HVA! NEI! Jeg sa til deg da jeg kom at vi bare er venner!'' utbrøt du og snudde deg fort mot Nick.
''Fortell ham! Fortell ham sannheten!'' sa du surt og han bare så på deg.
''Alt jeg har sagt er sannheten!'' sa han og før du fikk protestert tok han deg og kysset deg. Du dyttet ham kjapt vekk og så helt sjokert på ham, du hørte en dør smelle igjen og du snudde deg mot Justin å så han ikke var der.
Du sprang kjapt etter ham, det regnet for fult ute og mørket gjorde det mye vanskeligere å se noe men du kunne se kroppen til Justin og sprang alt du klarte, du brydde deg ikke at du var i en kjole som ikke dekte noe, du brydde deg ikke at kulden kunne skade stemmen din, alt du brydde deg om var å komme deg bort til Justin.
''JUSTIN!'' ropte du, han stoppet men du kunne se han ikke ville det.
''Vær så snill! Det er ikke sant, jeg lover deg!'' sa du og prøvde å la være å gråte men det var vanskelig, han snudde seg mot deg og du kunne se han gråt selv.
''Han kysset deg!'' ropte han surt og tørket vekk noen av tårene, du ristet på hode men så ham rett inn i øynene.
''Så du vil at jeg skal tro på hver lille dritt som står om deg og Selena selv etter vi ble sammen?'' spurte du og bare sto der. Han tengte litt men så såg han deg rett inn i øynene.
''Når Selena og Nick sier dette til meg så tror jeg det... Vi er over.....'' før du fikk sagt noe mer sprang Justin bort til bilen sin som var parkert like ved dere, han kjørte vekk og du bare sto der... Hva hadde nettopp skjedd, du hadde nettopp mistet en av personene du brydde deg mest om for en stygg løgn... Du følte tårene komme men du tørket dem fort vekk.
Du skulle ikke la han ødelegge dette for deg! Du skulle på turne, du skulle til London og over alt i USA og i Canada og kansje til mexico, hvorfor skulle han ødelegge den gleden..
What doesn't kill you makes you stronger, ikke sant? Du snudde deg og gikk mot stadion før den ble fylt med fans.
 

September:

Du sprang ut av scena, det var nok et fantastisk show og publikum var like fantastiske, du elsket virkelig å stå på scenen. Du satte deg ned i sofan inne i garderoben din og bare slappet helt av.
''*Dn*! der er du! Det er tydeligvis noe sånn stor konsert greier i en annen sal joiner du å dra bort eller!?'' spurte Marianne deg fra dør karmen, du sukket og så deg rundt.
''Hva slagt konsert greie?'' spurte du sliten og så på henne, hun tok opp et papir og leste på det.
''Noe veldedighets greier, fort deg! Det er snart ferdig'' sukket hun og så sikkelig ivrig ut på å dra.
''Greit, skal bare få på meg noe annent'' sa du og fant denne kjolen her.

''komman!'' suttret Marianne og dro deg etter henne, du bare lo av hvor ivrig hun var, dere fant endelig fram og viste passene deres slik at dere kunne stå back stage, helt siden dere hadde blitt med på turnen til gutta så hadde dere blitt UTROLIG kjente og dere hadde en god del fans.
Du hørte stemmen til Taylor Swift og du freaket helt ut, du var en stor fan, du gikk bort til siden av scena slik at du så den, men pluttselig hørte du en kjent sang og et kjent fjes.
''you have GOT to be kidding with me'' sa du frustrert. 

Hva syntes dere om denne delen?

Never say Never ~Vanessa6 Kommentarer


baby, take my heart - Del 88

''Hei...'' sa han med en nervøs stemme og du følte bare et smil spre seg over munnen din.
''Hei...''


''Hva gjør du her?'' spurte du helt overasket og gikk mot ham, han smilte bare til deg og åpnet armene for å gi deg en klem. Du tok i mot klemmen og følte bare glede.
''Jeg var på Ellen så viste hun meg en video av åpnings sangen din... Jeg begynnte bare å savne deg..'' svarte han og så deg inn i øynene før han lenge seg inn og ga deg et lite kyss,
''Jeg savnet deg også...'' sa du og lente hode ditt på brystet hans. Dere bare sto der ombringet av stearin lys midt i mørket i skogen... Det var bare så romantisk.
''Men hva er alt dette her?'' spurte du og så deg rundt, han små lo litt mens dere bare gikk rundt.
''Ikke noe spesielt egentlig.. jeg ringte bare noen folk mens jeg var på vei og spurte om å fikse det..'' du nikket og dere begynnte å gå tilbake veien du hadde kommet fra.
''Sp hvor skal dere etter dette?'' spurte Justin deg stille, du pustet tungt å så opp på ham.
''Etter dette skal vi videre til Las Vegas så noen andre steder så Canada, London også er det sakk om Latin Amerika...'' sukket du og ristet på hode, det var SÅ mye, du kom aldri til å få tid til Justin...
''Skal du til London? Så kult, kansje du er der når jeg er der!'' du fikk et smil om munnen og stelte deg tettere inntil ham, dere kom fram til arenan og gikk inn, du så gutta stå og se på Jonas Brothers mens jentene satt inne i garderoben.
''Hey alle sammen'' smilte du og alle stirret på dere, Marianne og Martine begynnte å skrike og sprang bort å ga Justin en klem.
''Sjekk hvem som er her da!'' hørte du Harald si bak dere og de ble med på gruppe klemmen.
Det var egentlig rart hvor gode venner dere alle hadde blitt!
''Nei og Nei og Nei.. Hvem har vi her? Er ikke det dame stjeleren!'' hørte du pluttselig en stemme si.
 
Tumblr_lzg2kd9jak1r0f4vdo1_500_large

Som sagt jeg har Ball i dag så dere fikk en kjapp liten del! VI snakkes senere, husk og kommenter hvem dere tror det er og hva dere synes om historien!

Never say never ~Vanessa5 Kommentarer


baby, take my heart - Del 87

''Hun er bare nok en gave sendt fra gud'' sa jeg og smitle til henne, gud som jeg savnet *dn* akkurat nå... 


Jeg gikk ut av byggningen og alle ropte på meg, jeg stoppet og signerte noen få autografer og tok noen bilder men jeg var egentlig ikke i noe særlig fan humør.
''Justin, komman fort deg'' hørte jeg Kenny si og jeg fulgte etter ham, jeg satte meg bilen og så på all fansen utenfor, jeg var utrolig heldig å ha dem. Jeg elsker mine Beliebers, de var bare helt fantastiske. Tanken på Beliebers fikk meg til å tenke på *dn* igjen, jeg savnet henne... jeg måtte få henne til å skjønne at jeg savnet henne og at jeg var lei meg...
Og jeg hadde den perfekte planen!
end


Du var kommet til siste sangen og publikum var helt fantastisk, de sang med alle sangene og de danset meg og det var bare HELT fantastisk, noe helt annerledes enn skole konsertene.
''Dette her blir den siste sangen for kvelden... Og jeg tengte, siden vi har covret andre artister og hatt det gøy? Ville dere kansje likt å høre en av våre orginale sanger?'' spurte du og plublikum skrek ut.
 

''Greit, dette er en orginal sang vi kaller Give your heart a break'' du begynte å klappe i henda og de gjorde det samme, så begynte du å synge.

''TUSEN TAKK! Er dere klare for Jonas Brothers?!'' de ropte drit høyt og du trodde du skulle miste hørselen, du sprang av scena med resten av gjengen og Nick, Joe og Keving gjorde seg klare for sin store entre, dere gikk lende inn i garderoben og der sto det er STOR bukket med nydelige blomster.
''Hvem er det fra?'' spurte Marianne og stirret på blomstene, du løftet på skuldrene og gikk bort til blomstrene og leste kortet som var der.
'Gå ut, der er det en overaskelse til deg' du skjønnte ikke hva det skulle bety men du skjønnte du skulle ut. Du gikk ut og ut av bygget, det var alt blitt ganske mørkt, men du så en lykt like bortenfor og der var det et ark. Du gikk bort til det og så på det, det var ikke noe spesielt bare en pil og du fulgte etter retningen den pekte. Du kom til nok en lykt og nok et ark. Du skjønnte ingenting og du var egentlig ganske redd siden du verken hadde mobilen din, jakke og det var mørkt.
Du pustet dypt inn og fortsatte og følge etter arkene, helt til du kom til en åpning med masse lykter og i midten sto Justin en tre røde roser og du følte at du bare mistet pusten.
''Hei...'' sa han med en nervøs stemme og du følte bare et smil spre seg over munnen din.
''Hei...''

Hva syntes dere om denne delen?
Likte dere den?
Kommenter hva dere syntes! :D

Never say never ~Vanessa 4 Kommentarer


baby, take my heart - Del 86 LANG del! :D

''La oss bli ferdig med dette her, det er best vi får alt på plass...'' suket du og røyste deg, dette kom til å være en laaang dag med trening.


Du sto og så deg selv i speilet, du var helt rød i øynene og du skulle på scena om 30 minutter. Du sukket og tørket deg under øynene og tok opp sminken får å dekke litt av rødheten, du dekket ferdig og så deg selv i speilet, du så bra ut. Selena ville ha vert stolt av deg.
''*dn*? Går det bra eller?'' hørte du stemmen til Kelly si, du snudde deg og bare smilte til henne.
''Jaja... Jeg klarer meg, jeg bare håpet at han skulle være her...'' sa du men en trist stemme og prøvde å la være å gråte igjen.
''Jeg skjønner deg... Spesielt siden han var her for Selly...'' sa hun og klappet deg på skulderen, pluttselig kom Martine, Marianne og Susie springene inn helt i 100, noe som fikk deg til å føle deg bedre. Guttene kom traskende inn etter dem og du smilte til dem.
''La oss sammle oss!'' sa du og dere sammlet dere i en stor ring hvor dere alle holdt hender med hverandre og så på hverandre.
''Vi klarer dette her! Dette er første av MANGE konserter, dette har vi jobbet mot! Og nå er vi her, la oss få dette til å bli det beste vi noen gang har gjort!'' sa du med en motiverende stemme, du smilte til hverandre og dere gikk ut mot scena, bandet gikk på først mens du sto bak scena klar får å komme ut av gulvet. Du kunne høre fansen skrike og du følte du ble utrolig nervøs, men ikke bry deg om det! Du skulle klare dette her, selv om det var uten Justin...

Justin's POV

Jeg kan ikke tro jeg går glipp av *dn* første konsert! BARE fordi jeg må til Ellen... Kunne de ikke heller bare ta det i morra eller noe slik i stede? Hvorfor akkurat når *dn* skal opptre? Hun må sikkert være SÅ sur på meg? Jeg har sikkert skuffa henne, gud vet at jeg har skuffet meg selv.
''Justin, du skal på nå...'' hørte jeg Andi si til meg, jeg nikket til Andi og gjorde meg klar får å gå ned, jeg hørte Ellen introdusere meg og jeg klistret et smil i annsikte mitt og gikk ned til Ellen.
''HEI!'' sa jeg og ga henne en stor klem, jeg klemte henne og jeg la merke til at hun la henda sine på buksa mi og dro deg opp, eller prøve, å dra den opp.
''Eyeyeyeyey!'' lo jeg og trakk meg unna henne, dro opp buksen får så å dra den ned igjen. Vi satte oss ned og publikum roet seg ned litt, men bare litt.
''Beklager, jeg så bare buksen din og klarte ikke å dy meg!'' sa hun og jeg bare lo litt. Vi snakket litt om Believe og litt av hva jeg hadde holdt på meg i det siste, men visste det var noe HELT annent hun ville snakke om, og jeg bare ventet på det!
''Sååå Justin, la oss snakke om det som intereserer folk flest... Dating live ditt'' hun sa det og folka i salen begynte å le og noen av jentene begynte å skrike.
''Jeg bare venta på deg'' lo jeg og smilte til henne.
''Du er nå sammen med, *dn*?'' spurte hun, det var mer en påstand men jeg kunne høre hun ville at jeg skulle bekrefte det.
''Ja...'' jeg smilte litt og pluttselig begynte alle i salen og lage en 'awwww' lyd, jeg snudde meg mot skjermen bak meg og der var et bilde av meg og *dn* etter jeg hadde vert på et interview. Det var egentlig et ganske søtt bilde av oss, pluttselig kom opp et bilde fra når vi var i Oslo og jeg følte bare en trengsel til å holde henne i armene mine.


''Jeg må si, du virker MYE gladere rundt henne'' sa Ellen til meg og jeg følte jeg bare rødmet i hele annsiktet.
Tumblr_lu6rg376us1r3s804o1_250_large

''Du vet... kjerstlighet får deg alltid til å føle deg mye lykkeligere..'' svarte jeg og så ned på føttene mine, jentene begynte nok en gang å skrike, noe som fikk meg til å le.
''Ja, for dere har ikke vert sammen veldig lenge har dere vel?'' spurte hun og så på meg, jeg pustet litt ut men nikket.
''Vi har kjent hverandre i 2 uker...'' svarte jeg og rødmet litt, alle virket sikkelig sjokert men drit i det, jeg elsket *dn*, de kunen tro hva de ville!
''Hmmm, det virker som om dere har kjent hverandre mye lengre enn det'' sa hun litt sjokert og så på meg, jeg bare løftet litt på skuldrene mine og så på publikum.
''Føler ut som om jeg har kjent henne hele mitt liv'' svarte jeg helt ærlig.
''Men du? Jeg har fått med meg en liten nyhet at du egentlig hadde litt andre planer for dagen men som jeg egentlig ødla litt?'' sa hun og så spent på meg, selfølgelig visste hun det.
''Jo alltså.... *dn* skal opptre får første gang i dag om noen får minutter er hun på scena og jeg kan ikke være deg...'' sa jeg med en litt trist stemme. Jeg hadde SÅ lyst å være der akkurat nå.
'' vell, flaks for deg så har jeg en av mine reportere der som filmer live'' akkurat i det hun sa det kom en av crew medlemene til Ellen opp på skjermen og du kunne høre skrikende fans og man kunne se scenen bak i.
''Det er totaly galskap her og alle virker giret til å se Jonas Brothers, lurer på hvordan de tar i mot *dn*'' akkurat i det hun sa det ble alt mørk og intron til *dn* begynte og jeg følte jeg bare mistet pusten.

Bare måten hun bevegde seg på scenen var magisk og jeg klarte ikke å ta øyne mine vekk fra henne, hun smilte og hadde det gøy og jeg følte bare et større stikk i magen for at jeg ikke var der å få se hele greia.
Videoen ble brutt og hele salen braste ut i applaus.
''WOW! Justin, skal si du vet hvordan du skal velga damer altså!'' utbrøt Ellen og smilte stort til meg, jeg bare ristet på hode å se på henne.
''Hun er bare nok en gave sendt fra gud'' sa jeg og smitle til henne, gud som jeg savnet *dn* akkurat nå...
 Tumblr_lv0rq6srhc1r48zldo1_500_large

Håper dette gjorde opp for den VELDIG lille delen dere fikk i går! :D

Never say Never ~Vanessa8 Kommentarer


baby, take my heart - Del 85

Det var utrollig delig å ikke måtte snakke eller noe, at dere bare kunne sitte der i stillhet uten å måtte si noe i det hele tatt.....
Hvordan kunne du noen gang tro at du mistet følelser for Justin?

 


''Nei men du ser at hun beveger seg mot høyre der også flippet de håret i lag..'' sukket du og pekte på videoen av Selena synge Whiplash, dere satt på scena dere skulle opptre på i morra.
''Men du kan ikke gjøre det! Tenk om du strekker en muskel'' utbrøt Marianne og trakk seg unna pc, gutta sto på scena og snakka med Nick og Joe mens du, Martine, Marianne og to av Selena's dansere prøvde å finne ut koriografi og sanger å opptre. Justin var ute på et interview og kom ikke hjem før i morra like før opptreden din.
''Men det er kulere om vi gjør det slik...'' suttra du og lente deg vekk fra pc'n også.
''Jeg er enig med *dn* der alltså... Det er MYE kulere hvis du gjør det med dansingen'' hørte du pluttselig stemmen til Nick si, du snudde hode ditt og smilte til ham.
''Ikke sant! Ser du Marianne, da får du bare leve med det'' sa du og pekte på henne og ga Martine en high five.
''Men hvordan går det med sett listen? Er dere ferdige eller?'' spurte Nick og satte seg ned vedsiden av deg og så ned på arket får å se hva dere hadde skrevet.
''Skjer med alle Selena Gomez sangene?'' spurte han og små lo litt, dere lo meg ham og ristet litt på hode.
''Siden jeg fikk låne danserene til Selly så tengte vi at vi bare tar noe de kan, plus, vi kan sangene hennes'' svarte du og smilte til ham, han nikket og la fra seg arket.
''Greit men skal vi ta en gjenomgang till av hele greia eller?'' spurte han og røyste seg og gikk bort til resten av gutta, du sukket og la deg hel ned på scena.
''La oss bli ferdig med dette her, det er best vi får alt på plass...'' suket du og røyste deg, dette kom til å være en laaang dag med trening.
 

Beklager at det var liten del! Men jeg er på overnatting og vil ikke sitte å skrive hele tiden :D

Never say Never ~Vanessa5 Kommentarer


baby, take my heart - Del 84

''Jeg visste ikke du kunne danse sånn!'' utbrøt han og kysset deg, du smilte og pustet fremdeles tungt. Han begynnte å snakke til deg om et eller annet med du klarte ikke å få tankene dine vekk fra Derek, hvorfor måtte dette skje?


1 uke etter på

Det var nå gått 1 uke siden du hadde kommet og øvingene for turnen skulle starte. Hele denne uken hadde du prøvd ditt beste å ignorere følelsene dine for Derek men det var vanskelig. Fordi hver gang du trodde du var over ham kom han på besøk til Justin og du falt helt på nytt. Du var sikker på at Justin viste noe var på gang men bare ignorerte det. Du sto inne på kjøkkenet og tok oppvasken mens Justin og Derek satt inne på stua og spillte. Du hørte latter og masse skrinking fra stua og skjønnte at de hadde det gøy. Men pluttselig følte du to armer rundt deg, du lukket igjen øynene dine og lente deg inn mot Justin.
''Justin... '' hvisket du og snudde deg, men der sto ikke Justin, der sto nemlig Derek.
''Oh, Derek beklager... Jeg trodde du var Justin'' sa du og lo nervøst, han nikket og smilte til deg.
''Så.... Tror du vi kansje kunne ha snakket?'' spurte han deg og klødde seg nervøst i bakhode, du nikket, tørket deg på henda og satte deg ned i en av stolene og han på den andre.
''Hva skjer?'' spurte du og så spent på ham, han pustet dypt inn og så på deg.
''Jeg har følelser for deg, *dn*.... Og jeg vet du har følelser for meg!'' sa han fort og så på deg, du følte deg helt sjokert og viste ikke hva du skulle svare.
''Derek.... Jeg elsker Justin....'' sa du og røyste deg fort, du snudde deg fort til oppvaskt kommen og begynte å vaske opp igjen.
''Jeg tror deg ikke! Hvorfor har du stirret så mye på meg da?!'' spurte han litt høyere og snudde deg mot ham, dette var en side av ham du aldri hadde sett før.
''Derek, du skremmer meg litt... Kan du bare roe deg ned litt'' spurte du nervøst og så på ham med store øyner.
''Roe meg ned? Kan ikke du bare innrømme at du har følelser for meg!?'' spurte han irritert, og før du fikk sagt noe mer dro han leppene dine mot sine. Det eneste du følte var en skrek over hva han skulle gjøre, du dyttet han vekk fra deg og klasket til ham.
''Hvorfan VÅGER du!'' spurte du helt sjokert og så på ham. Alle følelsene du hadde hatt for ham var nå borte og det eneste du følte var sinne.
''*dn*? Derek? Er alt bra her inne?'' hørte du pluttselig Justin's stemme spør fra døren, du snudde deg mot ham og følte at en tåre randt ned.
Justin så sjokert på deg og sprang bort til deg og holdt et godt tak rundt deg.
''Du.. Hva har skjedd?'' spurte han og strøk deg gjennom håret og vugget deg fra side til side mens tårene dine rant.
''Det er min feil, alt er min feil....'' gråt du og holdt et godt grep i t-shorta til Justin.
''Du, hva er det som har skjedd?'' spurte han igjen og tvang deg til å se ham inn i øynene.
Du klarte ikke å fortelle ham hva som hadde skjedd, så du pekte bare bort på Derek som sto lent mot benken og holdt seg på kinnet. Du la merke til at annsikte hans ble hardt og han røyste seg og gikk bort til Derek og dytta ham litt.
''Hva er det  du har gjort'' spurte han frekt og ga ham et stygt blikk, Derek så på Justin med sjokk i øynene så fikk han et smil om munnen.
''Jeg kyssa henne'' sa han også så han ned på deg og blunka til deg, du følte at du bare ville brekke deg, hvordan kunne du ha vært SÅ pladask forelsket i en SÅNN gutt?!
Derek snudde seg tilbake til Justin og skulle til å si noe før knyttneven til Justin traff ham rett i annsikte hans.
 

''Hold deg unna henne, for ditt eget beste! Hvis ikke så kommer jeg faen med etter deg! Nå kom deg ut av huset mitt'' sa Justin med en syrlig stemme og gikk bort til deg og holdt godt rundt deg.
''Det kommer til å gå bra, jeg er her'' sa han til deg og kysset på kinnet, han ledet deg inn på stua og dere satte dere ned i sofan og bare satt der. Det var utrollig delig å ikke måtte snakke eller noe, at dere bare kunne sitte der i stillhet uten å måtte si noe i det hele tatt.....
Hvordan kunne du noen gang tro at du mistet følelser for Justin?

Hva syntes dere om denne delen?
Vil dere ha mer?

Never say Never ~Vanessa 5 Kommentarer


baby, take my heart - Del 83

Fotografene spurte dere masse spørsmål men heldigvis var dere litt unna dem så det var ikke så vanselig å gå. Justin åpnet bilen og du satte deg inn så kjørte dere hjem til Justin hvor resten av folka venta på dere.


Da dere kom var det full fest i hagen til Justin, det var blitt mørk så de hadde sutte opp mange lys i trærne og på taket så det var mye lys, rett ved bassenget var det sutte opp et stort danse gulv hvor mange var å danser, du så Ashley, Selena og den gjengen i midten og koste seg. Det var mange kjendiser der så du visste ikke helt hva du skulle gjøre.
''Jeg tror jeg går opp å skifter jeg..'' sa du da du så at alle hadde på seg kjoler og slikt, så kom du her i jeans og alt det, ikke det mest perfekte danse antrekket.
Justin kysset deg på kinnet og nikket, du sprang opp med tinga dine og fant fram en drit fin kjole, danse skona dine (siden du hadde danser profesjonelt siden du var 7) også fikset du håret og sminket deg.
 
(
fant ikke bedre bilde av kjolen, men du ser sånn ut,bare uten masken)

Du strøk deg ned over kjolen og bestemte deg får å ta av deg hanskene. Du pustet dypt og gikk ned til de andre, med en gang du kom ned stopet de fleste bare får å se på deg. Du Justin borte ved griller, han sto der med åpen munn og bare stirret på deg som om han virkelig ikke hadde forventet seg dette.

Du fikk et lite smil om munnen og bare så ned på skona dine, han unnskyldet seg fra samtalen han var i med folka borte ved grillen og gikk med raske skritt mot deg.
''Wow'' var alt han fikk sagt når han så deg, du smilte og poserte litt.
''U like?'' spurte du og smilte større og større. Justin tok armen din og snurret deg rundt slik at kjolen din løftet seg og snurret med deg.
''Jeg liker det virkelig..'' sa han helt stumt og kysset deg, du trakk deg unna og tok armen hans. 
''Skal vi gå til de andre?'' spurte du og så på folka, noen av dem som fremdeles stirra på dere. Justin nikket og dere gikk bort til folka Justin hadde snakket med før du kom, du fikk vite at noen av dem var fra Canada og noen var fra Atlanta. 
Du koste deg veldig men du følte at du ville danse, pluttselig kom en kjent sang du ville ha husket hvor som helst, du lukket igjen øynene dine og bare følte musikken, rett før Ricky Martin begynte å synge visste du at du MÅTTE danse til denne sangen, det var den perfekte sangen.
''Jeg går å danser'' hvisket du fort til Justin og før han fikk sagt noe var du alt  ute på danse gulvet og danset de kjente dansetrinna.

(Det er Cha-Cha men du starter å danse alene, men liksom samme trinna bare alene)

De fleste flyttet seg bare får å gi deg mer plass, du lukket igjen øynene dine og bare lot musikken ta deg og bevege deg som den ville.
Det var lenge siden du hadde danset slikt og  gud som du savnet det.
 

Du følte at du var den eneste på gulvet når du pluttselig følte noen ta tak i deg og snu deg mot dem, du så opp og der var en av vennene til Justin du nettopp hadde snakket med. Han tok et tak i deg og før du visste ordet av det var dere i gang med å danse, han beveget deg rundt og visste virkelig hvordan han skulle danse, han holdet deg rett, snurret, slapp og poserte akkurat rett. Det var lenge siden du hadde hatt en så bra danse partner, du følte du fikk et smil om munnen og det samme med ham.
   

Dere bevegde dere i hverandres rytme og det var bare helt fantastisk. Sangen ble ferdig og dere sluttet å danse, du bare stirret i Dereks sine øyner og pustet tungt, han stirret på deg og pluttselig begynnte alle og knappe for full guffe. Dere kom dere ut av transen og trakk dere fra hverandre og bukket og tok imot applausen, Justin gikk mot deg med store øyner.
''Jeg visste ikke du kunne danse sånn!'' utbrøt han og kysset deg, du smilte og pustet fremdeles tungt. Han begynnte å snakke til deg om et eller annet med du klarte ikke å få tankene dine vekk fra Derek, hvorfor måtte dette skje?

oh oh! Hva tror dere skjer nå?
Hva syntes dere om denne delen?

Never say Never ~Vanessa 3 Kommentarer


baby, take my heart - Del 82

''Eyy, Justin! Der er du jo! jeg begynnte å lure på hvor dere ble av!'' hørte du en stemme si. Du følte kroppen din fryse, du visste ikke om du ville skrike eller besvime, du så veien stemmen kom fra og der sto Ashley Tisdale.


''Ja sorry, vi stoppet hos Selena og ble der litt lengre en planlaggt'' sa Justin og ga henne en klem, du sto der bare og stirra helt til Justin skjønnte at du ville at han skulle introdusere deg.
''Oja, Ashley, dette er dama mi *dn*'' sa han og smilte stort til henne, hun så på deg og smilte stort.
''Så du er den  berømte *dn*! jeg føler alle jeg kjenner snakker om deg! Justin, Selena, Joe, Nick? Er det noen du ikke har møtt?'' spurte hun deg og ga deg en klem. Du returnerte klemmen og du følte deg bare helt stum.
''Jeg vet ikke hvor berømt jeg er, men jeg har møt noen få folk ja..'' sa du sikkelig sjenert og smilte ned i bakken. Justin tok armen sin rundt deg og du følte bare hele deg varme.
''Skal vi komme oss igang eller?'' spurte han deg, du nikket og dere gikk sammen med Ashley inn i et studio hvor Scooter, Alfredo og en man du hadde sett på mange videoene fra da Justin pleide å være studio.
''EYYYY! *dn*!!!!!!'' utbrøt Alfredo og sprang mot deg og ga deg en STOR klem.
''Hey Fredo! Tar det som at d u har savna meg?'' spurte du med latter i stemmen din, han klemte deg enda hardere som du tok som et svar.
''Jeg har savnet deg også... men dude, jeg får ikke puste'' sa du med en kvelt stemme, han slapp deg og smilte stort til deg før han ga deg enda en klem.
''Jeg prøvde å ikke savne deg men det var vanskelig med den tuffsen der borte som nevnte deg hver 5 sekund!'' sa Alfredo og pucha Justin i skulderen, han slo tilbake og pluttselig begynnte de å leke sloss.
 

Etter Justin og Alfredo hadde roet seg ned begynnte de med en gang å jobbe som gikk ut over at Justin sang over en eller annen sang mens Alfredo filmet, og han filmet veldig mye av deg og dine reksjoner til stemmen til Justin. Det var til og med et punkt  hvor sangen rørte deg så mye at det rant en tåre ned kinne ditt.
''Stemmen hans er virkelig magisk...'' hvisket Ashley til deg når hun la merkte til måten du stirret på ham.
''Jeg vet... jeg kunne bare sutte å hørt på ham i evigheter'' sa du med en helt trolbundet stemme.
Etter en stund ble dere endelig ferdig og dere skulle hjem.
''Ashley, vi skal ha BBQ i kveld, vil du komme?'' spurte Justin mens dere gikk ned trappene, pluttselig så du en stor sverm av fotografer litt bortenfor dere som filmet og tok masse bilder, du snudde deg mot Justin han smilte bare litt til deg og du skjønnte at han ville at du bare ikke skulle bry deg.
Ashley skulle møte dere hjemme hos Justin med Selena og hennes gjeng, så gikk dere mot bilen til Justin. Fotografene spurte dere masse spørsmål men heldigvis var dere litt unna dem så det var ikke så vanselig å gå. Justin åpnet bilen og du satte deg inn så kjørte dere hjem til Justin hvor resten av folka venta på dere.
 

jeg bare elsker disse 4 gifsa! Jeg bare elsker swagen til Justin ^^ hahha, hva syntes dere om denne delen?
Hva vil dere skal skje? Jeg vet det er ganske kjedelig å lese akkurat nå, men tro meg, det kommer til å skje noe ting ganske snart!

Never say Never ~Vanessa 6 Kommentarer


baby, take my heart - Del 81

''Jeg... jeg elsker deg også Justin'' svarte du og før du visste ordet av det satt dere å klina igjen.


Dere satt ganske lenge i den stolen å klina, men det var først når Justin følte at ryggen hans kom til å brenne opp dere ble enige om å ta dere en tur uti bassenget.
''BOOMBA!'' og før du visste ordet av det hoppet Justin utti og du ble helt våt.
''Dust'' ropte du til ham og gikk ut  sagte utti. Selena og jentene gikk utti vannet med dere og pluttselig ble det vannkrig.
''Greit, *dn* skal vi dra? Jeg tenker hvis vi skal komme oss til studio?'' spurte Justin deg fra andre enden av bassenget. Du nikket og gikk opp av basseget og tørket deg.
''Skal du låne den andre dusjen da eller Justin?'' spurte Selena som fremdeles var i bassenget meg Ashley.
''Ja, jeg tar det som at *dn* skal bruke ditt da?'' spurte han og tok opp klærna sine, hun bare nikket og dukket under vann, du gikk inn med Justin, han viste deg badet til Selena var og du dusjet.
Du fønet håret og kledde på deg. Når du kom ut sto Justin uttenfor døren og ventet på deg.
''Klar for å dra?'' spurte han deg og la mobilen tilbake ned i lomma is, du nikket og gikk ned trappet. Dere tok tinga dine med dere, ropte hade til Selena som nettopp gikk ut av badet, så gikk dere til bilen til Justin og la tinga dine inn i deg.
''Serr Justin, jeg ELSKER bilen din..'' sa du når du satte deg inn, dere kjørte i batmobilen og du visste virkelig ikke hva du skulle si. Du husket første gang du så bilde av deg og ble helt måløs av sjalusi.
Han smilte stort til deg og startet bilen. Kjøre turen til studio brukte dere på å høre på radioen og synge og le, det var utrolig deiling å se hvor normal Justin var, han var som hver eneste gutt på den alderen. Han køddet om sex, han hadde en romatisk side men visste hvordan han skulle være frekk.
Dere kom endelig fram til studio, dere kjørte ned i en garasje og det første du la merke til var alle fotografene som var der. Det var litt irriterendes men det var prisen får å være sammen med Justin, og du var villig til å betale den prisen. Dere gikk ut av bilen og gikk fort opp trappen og inn døren til studioet.
''Eyy, Justin! Dere er du jo! jeg begynnte å lure på hvor dere ble av!'' hørte du en stemme si. Du følte kroppen din fryse, du visste ikke om du ville skrike eller besvime, du så veien stemmen kom fra og der sto Ashley Tisdale.

Sorry for en liten del, fortell meg hva dere syntes!

never say Never ~Vanessa7 Kommentarer


baby, take my heart - Del 80

''min egen feil'' sa han med en stille stemme og satte seg ned vedsiden av deg. Du så på Justin og følte at du bare skulle dø av latter, helt til du så magen hans... Da fikk du HELT andre tanker..


Justin var nok så stille under frokosten og du følte på deg at hun planla et eller annent.
''Så, hva har dere to planer om å gjøre i dag da?'' spurte Pattie dere, du så på Justin og han bare smilte.
''Nei jeg hadde tengt å ta henne med meg ut til studio'' svarte han, Pattie ga ham et blikk men nikket. Hva var det du ikke fikk med deg her?
''Greit, når drar vi?'' spurte du ham og røyste deg får å legge skålen i oppvaskmaskinen.
''Jeg vil til Selena først og hente tingene dine så kan vi kjøre til studio'' svarte han og kysset deg på kinnet, du nikket og smilte.
''da er jeg klar til å dra fordi jeg skal skifte hos Selly'' sa du og tok deg et glass vann, han nikket og sprang opp, sikkert får å fikse seg. Etter en liten stund kom han ned og ga deg et tegn at dere skulle dra.
Du ga Pattie og Kenny en klem også gikk du ut i gangen og tok på deg skona dine.
''Vi tar bilen min, orker ikke å stresse med at Kenny kjører oss rundt.'' sa Justin og gikk ut døren, det var ikke noe fotografer uttenfor så dere slapp heldigvis å måtte vente i all evighet for at de skulle flytte seg.
Dere kjørte hjem til Selena og du følte du fikk helt sjok når du kom dit, du hørte mye latter og musikk fra baksiden av huset, du snudde deg mot Justin og så at han var like nyskjerrig som deg.
Justin parkerte bilen og dere gikk bak huset, der ble du møtt av et STORT basseng med masse folk, høy musikk og noen folk som sto ved grillen og fikset mat.
''Selena?'' spurte du med latter i stemmen og gikk mot bassenget hvor Selena sto med noen av danserene sine og lo. Hun snudde seg mot deg og fikk et stort smil
 ''*dn*! Justin! Så hyggelig at dere kom, skift og kom dere utti!'' sa hun til deg over musikken og smilte.

Du snudde deg mot Justin og det samme gjorde Selena. Dere smitle stort til han, hun bare sto der og ga deg et blikk før han tilslutt ga seg og sukket.
''Greit! Heldigvis har jeg noen bokser i bilen jeg kan bruke.'' sa Justin og ristet litt på hode, du klappet i henga og ga ham et kyss før du sprang inn i huset til Selena, du så beggene dine med en gang og fant fram en bikini og gikk på badet og skiftet, når du gikk ut så du Justin stå der i en bar overkropp med en rød caps, hvit bukse, røde sko og selfølgelig så så man den røde bokseren hans.
''Serr Justin, dra opp boksa di'' sa du og holdt rundt ham, Selena ga dere et blikk og gikk tilbake i bassenget.
''hahaha, du er så morsom'' sa han og kysset deg, dere bare sto der og kysset og nøt å være i hverandres armer.
''jeg har savnet dette'' sa du når dere trakk fra hverandre.
''Samme her... Det har vært helt tortur uten deg'' sukket han, du satte deg ned på en av solsengene og Justin satte seg vedsiden av deg.
''Gi meg mobilen din'' sa du pluttselig til Justin, han ga deg et rart blikk men dro fram mobilen og ga den til deg. Du gikk inn på instagrammen hans, du la merke til at han hadde fått masse kommentarer på bilder hvor digg han var eller hvor flink han var til å ta bilder. Nå som du var sammen med ham så syntes du det bare var MYE gøyere en det, det var før.
Du gikk inn på ta nytt bilde og byttet kamera slik at dere kunne se bilde.
''Kom hit'' sa du og satte deg nermere ham, du skulle til å ta bilde når Justin tok mobilen fra deg og tok bilde.
''Sånn, det var pent'' sa han og smilte stort.

'
Best suprise I could of gotten!' skrev han under bilde og du følte bare hjerte ditt varme.
''Jeg er glad i deg Justin..'' sa du og smilte til ham.
''Vell... Jeg elsker deg *dn*'' du så han var sikkelgi nervøs når han sa det men det tengte du ikke på. Han sa han elsket deg!
''Jeg... jeg elsker deg også Justin'' svarte du og før du visste ordet av det satt dere å klina igjen.

Hva syntes dere om denne delen?
Hva håper dere skjer?

Never say never ~Vanessa 9 Kommentarer


Vil du bli gjesteblogger?

HEI ALLE SAMMEN! Greit alltså det er ikke 100 % sikkert på at jeg kommer til å ha noe gjesteblogger, det kommer ann på om jeg får noen bra søkere!

Hvis du har lyst å søke om å være gjeste blogger sender du mail til meg på vanessa_hal@hotmail.no
hvor du forteller;
*hvorfor du vil være gjeste blogger på bloggen min 
*Har du blogget før, i så fall hvor?
*Hvor lenge har du lest bloggen min
*Hvordan du får ider
*Hva er typisk med historier du har skrevet
*Og sist men ikke minst, skriv en liten del til meg, noe du kunne ha tengt å skrive i denne historien, baby take my heart.

Jeg trenger rett og slett hjelp med bloggingen fordi jeg har ikke mye fritid lenger, men denne bloggen betyr VELDIG mye for meg så jeg tar ikke imot at folk forandrer på designet eller noe slikt.
Hvis jeg får en søker jeg føler klarer å holde seg til det jeg ser etter i en historie skriver. 
Fortell gjerne om hva dere gjør på fritiden og slikt sånn at jeg blir bedre kjent med deg osm person!
Håper folk søker!

Never say Never ~Vanessa1 Kommentarer


baby, take my heart - Del 79

''Natta'' hvisket du når Jusitn kom å la seg vedsiden av deg. Han hvisket det samme tilbake og like etter, sovnet dere begge.


''JUSTIN! *DN*!!! Dere må stå opp!'' hørte du moren til Justin skrike fra under etasjen. Du åpnet øynene dine sagt og ble møtt av det sovende annsiktet til Justin.
''Justin, gutten min.. Vi må stå opp'' hvisket du ham inn i øret, han laggne en suttelyd og snudde seg vekk fra deg. Du sukket og prøvde igjen, men nå dro han dyna over seg. Du satte deg opp i senga og så på ham, hvordan i helvete skulle du vekke noen som var vanskeligere å vekke en deg selv?
''Justin, jeg er helt naken og vil ha sex med deg...'' han satte seg opp i fullfart og snudde seg mot deg, dyna var overannsikte hans og du klarte ikke å la være og le, han tok armen sin og dro av dyna, men når han så at du satt i klær ga han deg et styggt blikk og la seg tilbake i senga.
''Serr, Justin! Stå opp! Jeg vil ikke at Kenny skal komme opp og dra deg ut av senga...'' sa du irritert og gukk ut av senga og daffet inn på badet til Justin.

Du pusset tenna dine og lånte litt av proactiven til Justin får å rense annsikte ditt med.
Du gikk inn på rommet til Justin igjen og ble irritert når du så at Justin fremdeles lå i senga og sov, du bare sto og stirret på ham når du fikk en genial ide.
Du gikk tilbake på bade, tok ene bøtta fylte den med vann og gikk inn på rommet til Justin. Du listet deg bort ovenfor senge og skulle til å tømme vannet når Justin sa noe.
''Ikke en gang VÅG deg'' han mumlet det men du forsto fremdeles hva han mente, du begynte å fnise litt og telle til 3 også kastet du bøtta på ham. Han hoppa i været og lagde en slags skrike lyd som fikk deg til å dø av latter.
''Du skal få igjen'' sa han og pekte på deg, du bare slengte ham et kyss og jogget ned til Pattie og Kenny som satt ved frokost bordet og spiste.
''Hva var all skrikingen?'' spurte Pattie og så opp fra avisen.
''Ohhh, nei Justin falt bare ned fra senga...'' sa du og lo litt, hun nikket og gikk tilbak til avisen sin men Kenny satt og stirret på deg. 
''Sikker på deg?'' spurte han deg og smilte litt, du bare smilte tilbake og løftet litt på skulderen din, han skjønnte hva du hadde gjort og begynte å små les litt.
Du satte deg ned ved boret og laggde deg en skål med frokostblanding, du spiste og alt var helt stille til Justin kom ned... HELT våt... Tengte han ikke liksom på å skifte?!
''JUSTIN! Hva har skjedd?'' utbrøt Pattie og så på ham, han skulle til å svare før han bare sukket og ristet på hode..
''min egen feil'' sa han med en stille stemme og satte seg ned vedsiden av deg. Du så på Justin og følte at du bare skulle dø av latter, helt til du så magen hans... Da fikk du HELT andre tanker..

Hva syntes dere om denne delen?

kan dere VÆRE SÅ SNILLE og gå inn på denne linken her -->http://www.1881.no/drommer/profil/vanessa-criss-halilcevic/  og stemme på meg!? Hadde betydd UTROLIG mye!

Never Say Never ~Vanessa5 Kommentarer


baby, take my heart - Del 78

''Gjorde HVA?'' spurte du helt fortvilet og så på ham... Han så rart på deg og sukket.
''At du var UTRO!'' utbrøt han og viste et bilde av deg og Nick når dere snakket på Audition.


''Justin.. Det der er ingenting! Vi bare snakket!'' utbrøt du og så på ham, han ristet på hode og sukket.
''Hvorfor sa Selena da at dere var helt på hverandre da?'' spurte han og så sikkelig trist på deg, du sukket og tok et skritt nermere han.
''Han flørta med meg... jeg gjorde ingenting tilbake... Jeg var på en Audition og fikk møte dem..'' sa du og så ham rett inn i øyna, det virket som om han bare ville gråte men han holdt det inne.
''Hvorfor var du på Audition?'' spurte han deg og la mobilen tilbake i lomma.
''Det var en stilling til å være åpnings nummeret til Jonas Brothers i USA...'' sa du og smilte til han. Han gikk tilbake inn på rommet men denne gangen lot han døren være åpen. Noe som du tok som en invitasjon til å komme inn.
Rommet til Justin var utrolig kult, det sto Never Say Never med Lilla og svart skrivt over den store svarte sengen hans, det var en stor flatskjerm med x-box og masse random spill. Men det du la merke til mest var de 2 hyllene fylt med noen viktige trofer og ting han hadde fått fra fans.
''Det er ting som jeg holder nært'' svarte han når han la merke til at du stirret på hyllene.
''Det er egentlig ganske søtt... Vet du det?'' sa du og snudde deg mot ham. Han var ganske nert deg og du følte du fikk sommer fugler i magen, du kunne lukte den deilige parfymen hans og du følte deg rett og slett som hjemme.
''Jeg har savnet deg'' sa du og gikk inn i armene hans, han holdt godt rundt deg og la hode sitt i nakke kroken.
''Savnet deg også... Selv om det bare har vært snart 3 dager'' sukker han og du bare lo.

Dere satt dere på sofan til Justin og bare snakket om alt mulig rart som hadde skjedd i de siste 3 dagene. Dere hadde ikke fått tid til å prate som dere hadde lovet på grunn av at Justin var så opptatt av believe men det gjorde dere opp nå.
Justin var sikelig gira på at du skulle åpne for Justin var fast bestemt på at han skulle ha billeter til å se deg opptre. Du hadde sjekket mailen din og så at det var 2 uker igjen til at dere skulle starte turnen, noe som vil si at dere startet øvingen om 1 uke. Du skulle bare forbi i Los Angles også skulle de fly ut guttene, Martine og Marianne når de dro, som da vil si du hadde 1 uke å tilbringe med Justin.
''Greit, jeg begynner å bli trøtt... Tror du jeg kansje kan sove her i kveld så kjører du meg hjem til Selena i morra?'' spurte du Justin som virket like trøtt som du var. Han nikket og du smilte stort.
Du dro av deg klærne slikat du sto i undertøy, gikk bort og tok en av t-shortene til Justin og la deg i senga.
''Natta'' hvisket du når Jusitn kom å la seg vedsiden av deg. Han hvisket det samme tilbake og like etter, sovnet dere begge.

hva syntes dere om denne delen?
HVa vil dere skal skje videre?

Never say Never ~Vanessa4 Kommentarer


baby, take my heart - Del 77

''Sjoføren kjører deg hjem til Justin, jeg skal til hotellet mitt, hvis ting ikke går bra så bare ring meg'' sa Selena og satte seg i en annen bil, du sukket og satte deg i din bil. Caitlin måtte hjem igjen så hun byttet fly når dere landet så da var det bare deg igjen.. Alene, uviten om hvorfor Justin var sur på deg... vel, dette burde bli interesant!


Bilen kjørte opp en bakke og pluttselig begynnte dere å kjøre fordi mange vakkre hus, hu følte bare øynene dine poppe ut av hode ditt, du la merke til at det var noen fotografter her og der og du la til og med merke til noen fra Topp bladet. Du kjente igjen dem, du var helt avhengi av bladet så du hadde brukt nok tid på å stirre på annsikte deres.
Folk begynte å legge merke til bilen din og noen av fotografene begynnte å små løpe etter deg, du begynte å små le litt men når bilen begynnte å senke farten sluttet du, det ville si at du var like ved huset til Justin. Du lurte virkelig på hvordan huset til Justin i LA så ut, det i Atlanta var drit fint, men i følge ryktene så skulle det være drit fint.
''Da er vi her, jeg vil bare advare deg. Det er mest sansynlig noen av fotografene som har skjønnt hvem det er i denne bilen, så jeg ville tipset deg å komme deg forbi den porten fortest mulig'' du nikket og åpnet døre og gikk ut.
Du gitt ut av bilen og røyste deg opp og ble møtt med et stort og nydelig hust.

 

''Woow'' du bare sto og gapte, men når du hørte masse fot trinn og roping så kom du deg ut av tankene dine og tilbake til virkeligheten. Du snudde deg og mange av fotografene begynte å løpe mot deg, du gikk kjapt bort til porten og ringte på.
''Hallo?'' hørte du den trøtte stemmen til Pattie si.
''Pattie? Det er *dn*'' sa du og snudde deg mot fotografene får å se hvor langt de hadde kommet, de begynte virkelig å nerme seg nå.
''Nei men, HEI! Bare kom inn du!'' sa hun med en glad stemme og du hørte en lett surring fra døren, du åpnet opp døren og lukket den godt etter deg. Du gikk oppover veien som ledet til det store huset til Justin, men det første du la merke til var Pattie som sto lent mot døren og smilte til deg.
''Hei, beklager at jeg kom helt ut av ingen steder..'' sukket du og ga henne en klem, hun klemte deg tilbake og lo litt.
''Lille venn, det er ikke noe å beklage for.. Justin har virkelig savnet deg... Han  er oppe på romme sitt så du kan bare rett opp'' sa hun til deg når dere gikk inn i huset og pekte opp den lange trappen. Du nikket og sukket litt, du var litt nervøs på å se Justin igjen på grunn av det faktum at Justin var sur på deg, men hva hadde du å tape?
Du gikk opp trappen og kom til en lang gang, det var ganske vanskelig å velge vilke dør du skulle inn i, men når du hørte noen rope så skjønnte du med en gang at det var rommet til Justin.
Du tok en stort åndedrag og banket på døren, skrikingen ble stille og du hørte at noen snakket. Du sto der uten en liten stund til, pluttselig så åpnet døren seg og øynene dine møtte Justin sine med en gang. Justin fikk et stort smil om munnen før det pluttselig forsvant og han ble hard i annsikte.
''Jus--'' mer fikk du ikke sagt før døren ble smelt igjen, du følte øynene dine ble fylt med tårer og du visste ikke hva du skulle gjøre. Justin åpnet døren igjen, men nå hadde han et trist annsikts utrykk.

''Bare fortell meg hvorfor du gjorde det?'' spurte han med en trist stemme. Du så på ham med triste øyner og pustet tungt.
''Gjorde HVA?'' spurte du helt fortvilet og så på ham... Han så rart på deg og sukket.
''At du var UTRO!'' utbrøt han og viste et bilde av deg og Nick når dere snakket i på Audition.
 

 

Hva tror dere kommer til å skje?

 

Never say Never ~Vanessa12 Kommentarer


baby, take my heart - Del 76

''Justin er sur på deg'' sa hun og du følte det bare helt at du stivnet.
Justin var sur på deg...  Hvorfor i alle dager var han SUR på deg? Hva hadde du gjort?


Du var stille resten av turen, du satt bare og tengte på hva du kunne ha gjort. Du hadde prøvd å ringe Justin men han tok ikke telfonen og Selena virket ikke veldig ivrig på å fortelle deg hva som hadde skjedd.
Når dere kom til flyplassen var det fult av fotografer deg men Selena hadde et godt tat i hånda de og Caitlin var nok så smidig så hun kom seg gjennom folke mengden. Du holdt et godt tak rundt puta de og før du visste ordet av det var dere kommet helt til gaten deres.

Fly turen gikk like stille, du la merke til at Caitlin følte seg lit ukomfortabel og du skjønnte henne godt, dere hadde ikke vert stille et sekund siden dere møttes men nå kunne man høre en knappenål treffe gulvet.
''Greit, komman! Bare fortel meg!'' ropte du ut i frustrasjon og så på Selena, hun så opp fra magasinet hun holdt og bare stirra på deg.
''Hva har du ikke gjort'' sa hun og så ned i magasinet igjen, hva faen skulle liksom det bety?
Du snudde deg vek fra henne og så ut av vinduet, det var begynnt å bli møkt og dere nermet dere noe som gjordet at det så utrolig vakkert ut.

''Byen ser så livlig ut...'' sa du med en beundrende stemme og bare så på de vakre lysene, du la merkte til at Selena også så ut av vinduet så hun hørte i alle fall på deg.
Dere gikk ut av flyplassen men en annen utgang slik at dere slapp fotografene.
''Sjoføren kjører deg hjem til Justin, jeg skal til hotellet mitt, hvis ting ikke går bra så bare ring meg'' sa Selena og satte seg i en annen bil, du sukket og satte deg i din bil. Caitlin måtte hjem igjen så hun byttet fly når dere landet så da var det bare deg igjen.. Alene, uviten om hvorfor Justin var sur på deg... vel, dette burde bli interesant!

Hva tror dere har skjedd til at Justin er sur på henne?
Hva vil dere skal skje videre? 

Never say Never~Vanessa 6 Kommentarer


hits