Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Bryce Dunham ''Snl''

Hei alle sammen! Jeg skal få startet å skrive til dere snart jeg må bare fokusere litt på skole og litt sånn akkurat nå på grunn av alle prøvene jeg har denne uken her!
Men jeg hadde veldig lyst å vise dere noe!
I helgen var jeg hos en vennine som også er en stor Belieber og vi hadde kanskje LITT for gøy med noe klær og et kamera ^^
Jeg anntyder at siden dere alle er belieber at dere har SETT Justin på snl og vel...

Vet dere hva? Bilde snakker for seg selv ^^


Hva synes dere`ligner vi eller ? :P
HVIS dere ikke har sett han på snl.
Nr 1! SKAMM DERE!
Nr 2: HER er videoen ----->

HAHHAHA! Jeg bare ELSKER den sketchen der assa! HAHAHA!!! Den ER så morsom! Jeg har en video hvor jeg snakker som han, så vis dere vil se den så kan dere si ifra så kan jeg legge den ut!
Hvis dere har noe ØNSKER for hva som skal skje videre i historien så er det VELDIG viktig ikke bare for MEG men for historien at dere kommenterer her! Jeg vil bare at dere skal være fornøyd!

Never say Never and ALWAYS Believe ~Vanessa 4 Kommentarer


Smile to the Camera - del 32

Jeg måtte vel kanskje prøve hardere. Men HVA skulle jeg gjøre, jeg ville ikke glede Precilla med drama mellom oss, dette måtte ligge så lav som mulig. Jeg visste jeg hadde noen venner nede i produksjons delen av bladet, jeg kunne be dem forandre det også måtte jeg få kloa på videoen av intervjuet. Men hvordan?


3 Dager... 3 dager, 72 timer, 4 320 minutter, 259 200 sekunder siden jeg sist snakket med Justin.
Jeg prøvde å ringe han etter jeg fikk vite han kastet opp på senen under den første konserten, men han tok den ikke. Jeg sendte natta meldinger, ingenting. Jeg ringte til og med Kenny og HAN tok ikke telefonen.... I går hadde jeg fått tak i tapen, takket være min fantastiske vennine jeg hadde fått under shooten og jeg hadde mailet den til Justin.. Men nopp. Ikke et eneste ord fra verken han eller noen andre.
I dag var dagen Justin var i LA og jeg skulle se han for første gang på de 3 dagene. Hvis han i det hele tatt lot meg komme meg forbi vaktene. Alexander sa jeg ikke hadde noe å stresse over det, men det virket som om det var det eneste jeg kunne gjøre. Stresse.
Jeg hadde pakket kofertene mine og planen var at vaktene til Justin skulle komme å hente meg, men det var for 1 time siden og ingen hadde kommet så jeg tok det som at han ikke ville ha meg med lenger.
Etter 20 minutter til ringte det på døren og jeg forventet å se Alexander, men rett utenfor døren sto den nye vakten til Justin og Carine og smilte til meg.
''Hei jenta mi! Beklager vi ble litt sene. Justin trengte oss for noe også måtte vi hente fetteren din og FAEN så mye han skulle ha med seg! Er du klar eller?'' spurte Carine og ga meg en klem. Jeg var helt sjokert og kom meg fort ut av det.
''ehh, ja, tingene mine ligger der'' sa jeg og gikk bort til koffertene mine og dro dem med meg bort. Før jeg fikk tatt et steg til tok vaken til Justin dem og gikk ned trappen slik at jeg og Carine kunne låse leiligheten.
''Da er jeg klar'' sa jeg og smilte til Carine. Hun nikket og vi gikk ned trappen.
''Elsker foresten det du har på deg, veldig stylish!'' sa hun og smilte til meg. Hun gjord det ganske mye akkurat nå... Jeg mener, hun var normalt veldig glad men dette virket ganske mye.
''Takk, jeg er ganske fornøyd med det selv'' sa jeg og rettet litt opp på klærne.

''Greit, Alexander sitter i baksetet så bare å sette seg inn så kjører vi dere til arenaen hvor resten av crewet venter på deg! Folk har savnet deg girl!'' sa Carine og satt seg inn i bilen. Jeg så sjokert på henne men satte meg inn i bilen, og akkurat som hun sa, der satt Alexander med solbrillene sine på hode og slappet av.
''Hei ALexander!'' sa jeg i en fake happy stemme og ga ham en stor klem. Etter at Justin hadde lest meg hva som sto i magazinet så hadde jeg gjort alt for å forandre trykket. Heldigvis så er det få folk som liker Precilla og de hjalp meg med å forandre på det. Som endte opp å skape problemer for meg og Precilla, mer enn det det allerede var!
Så i løpet av disse 3 dagene hadde jeg og Precilla ikke hatt noe kontakt, i det hele tatt!
''Babe! Er du klar for dette her eller?'' Spurte han meg og ga meg et like falskt smil. Jeg bare nikket før jeg snudde meg mot vinduet og satt i ørepropper og satt på Say My Name av Destiny's Child. Jeg elsker dem, nesten like mye som jeg elsket Beyonce! Og sangen var så trist at jeg følte for å høre på den.
Pluttselig poket noen meg i siden og jeg snudde meg rundt og la merke til at alle stirret på meg. Jeg tok ut den ene proppen og smilte til dem.
''Vi er fremme'' sa Carine og pekte ut vinduet.
''Oja, okay, skal jeg gå å legge dette i bussen eller?'' spurte jeg henne men hun ristet fort på hode.
''Vi tre skal gå bort til å legge fra oss tingene, DU skal gå inn den døren der så møter vi deg etterpå'' sa hun og praktisk talt dyttet meg ut. 
''Nei, men jeg må være med henne hele tiden jeg kan--'' før Alexander fikk sagt noe mer smelte Carine igjen døren og de kjørte videre. Jeg så rart etter dem men gikk inn døren hun ba meg. Det var helt svart der inne, og helt ærlig, ganske creepy.
''Marco'' hørte jeg pluttselig noen hviske rett vedsiden av meg og jeg skrek som bare og falt inn i armene til personen som skremte meg.
Pluttselig slo alle lysene seg på og rett over meg sto.....Sorry for at jeg stoppet der! Men jeg er sulten og vil ha middag!
Haha, håper dere liker delen og den nye headeren!
Fortell meg hva dere synes, jeg blir så glad av kommentarene deres!
Og beskjed til Hedda og Rikke! Hvis dere har glømt så slår jeg dere xD

Never say Never and ALWAYS Believe ~ Vanessa 8 Kommentarer


Hvilke header skal jeg velge?

Hei folkens!

Det skal komme enten en eller to deler idag, men før jeg begynner å skrive så trenger jeg litt hjelp...
Jeg har 3 forskjelige headere til bloggen og jeg vet ikke hvilken av dem jeg skal velge!!!!!!!!

Derfor lar jeg det ligge til dere, slik at dere kan hjelpe meg velge!

Vi har enten

A)

B)

C)

D)
 

E)

F)


G)

Jeg klarer ikke å bestemme meg så PLIS hjelp meg!
Hvis dere vil ha noen av dem, SPØR meg først, og hvis noen av dere andre ser at noen har tatt dem uten å spør så si i fra slik at jeg får tak i dem!

Never say Never and ALWAYS Believe ~Vanessa


 8 Kommentarer


Smile to the Camera - del 31

''Okay, nok med mat. du er feit nok fra før av! La oss sette i gang spørsmålene skal vi!'' sa hun og tok en stol og satte seg ned. Jeg hadde en følelse av at dette ikke kom til å ende godt.


''Okay, så fortell meg Molly... Ossen er det å være den nye flammen til Justin Bieber?' spurte Precilla til meg fra bak kamera. Jeg så ned på de flettede fingrene min før jeg så opp på henne og smilte.
Skal jeg gjøre dette her, hvorfor ikke være ærlig i allefall?
''Han er ikke Justin Bieber for meg... For meg er han enten JuJu eller Drew. Han absolutt hater det når jeg kaller ham JuJu som også er en av grunnene til at jeg kaller ham det!'' sa jeg og små lo litt før jeg fokuserte tilbake på spørsmålet.
''Han er veldig flink til å få det til å virke som om han ikke er kjent når han er rundt deg, selfølgelig når han tar meg ut så får jeg en brå våkning men personligheten hans er så down to earth at man ikke tenker på kjendis faktoren'' svarte jeg ærlig. Precilla nikket litt før hun gikk videre på neste spørsmål.
''Justin er på turne akkurat nå, hvorfor er du ikke med han?'' jeg visste spørsmålet ville komme, hun prøvde å få meg til å bli ukomfortabel. Men hun har visst glømt at jeg jobber for henne, ALT er ukomfortablet med henne.
''Jeg har jobb akkurat nå, men etter Arizona skal han hit til LA, og da skal jeg bli med der i fra.'' sa jeg og smilte søtt. Hun lagde en sur trutemunn men nikket.
''Du har blitt litt av ett mote icon siden forholde ditt med Justin har startet, hva synes du om det?''
'''Jeg skjønner det ikke jeg! Jeg ble se overasket første gang jeg fant det ut og det betyr mye. Jeg pleier å bruke ting jeg er komfortabel med og folk liker det tydeligvis, så det er alltid korslig å vite! Jeg fant faktisk en Tumblr som forteller folk hvor de kan kjøpe det jeg har på meg!'' sa jeg og lo litt. Og det var sant, en dag når jeg og Justin satt og loket på nettet endte vi opp på tumblr hvor vi tilfeldigvis kom over den siden. Jeg pleide å legge annonyme tips om hvor de kunne få tak i tingene mine når de hadde problemer.
''Wow, det må være kult! Så fortell meg, hva er din favoitt sang av Justin for øyeblikket?'' jeg skjønnte at Precilla ikke hadde noe spesielt å snakke om uten å røpe hva vi drev med og måtte ty til de ekstremt kjedelige spørsmålene.
''Det er vanskelig.. Jeg elsker all musikken hans og Believe er kanskje mitt favoritt album av alle albumene jeg eier! Men tror nok det står mellom She Don't Like the lights, Die In Your Arms eller Fall''
''Hva synes du om at en del av sangene fra Believe var skrevet til Selena Gomez, altså Ex'n til Justin?'' jeg tok et dypt åndedrag før jeg smilte.
''Hans forhold før meg har egentlig med meg å gjøre... Jeg vet han elsket henne veldig mye og at det såret han når det ble slutt, men hvem av oss har ikke hatt ett forhold de skulle ønske aldri tok slutt. Jeg er bare glad jeg er heldig nok til å i det hel tatt si at vi er sammen.'' sa jeg og rødmet litt. Jeg visste fortsatt ikke hva som hadde skjedd mellom han og Selena og det frustrerte meg litt men jeg var fast bestemt å vente til han fortalte meg det selv.
''Hvem er den største kjendisen som du har møtt og blitt helt starstruck av, og Justin er ikke lov å si'' sa Precilla og smilte litt. Jeg tengte litt før jeg kom på hvem jeg hadde møtt, jeg hadde blitt helt slått ut over å ha møtt.
''Jeg tror nok det må ha vært å møte Natt Wolff! Jeg husker når jeg var yngre at jeg alltid pleide å se på The Naked Brothers Band! Og jeg bare elsker han!'' Det var noe veldig få folk visste om meg! Jeg var helt obsessed med dem!
''Natt Wolff? Han er vel akkuratt kommet inn i Hollywood bilde, når møtte du han?''
''Det var under en av akustisk opptredene til Justin, han var invitert og jeg fikk møte både han og broren og det var giga!'' jeg lo over hvor teit jeg hørtes ut. Det var som om jeg var 11 igjen og satt og så på med på Nick.
''Så hva med deg, Har du noen drømmer?'' Precilla smilte til meg og ventet på at jeg skulle fortelle henne noe hun allerede visste.
''Jeg vil bli en skrivent.... Jeg elsker å skrive, og er noe jeg alltid har elsker å gjøre, og jeg håper det er noe jeg kan gjøre i framtiden'' sa jeg og så henne dødt inn i øynene.
Hun nikket før hun slo av kamera og jeg pustet ut.
''Det var det vi trengte. Vi ses på Mandag slik at du får din kopi av bladet og jeg gir deg og Alexander en run down av hva som kommer til å skje når han blir med deg under Believe turnen.'' hun snudde ryggen og gikk sin vei mens jeg ble igjen og tok av meg all sminken og kledde på meg.

*Slutten av dagen*

Jeg satt i sengen min og pustet inn lukten til Justin som hadde smittet av på lakenet og bare slappet av når mobilen min pep.
Jeg snudde meg mot nattboret mitt og tok den opp og så at Justin hadde sendt meg noe. Jeg så forvirret på meldingen før jeg åpnet den hvor ett bilde av meg poppet opp.

Justin: Have to say, it was a big surprise awaiting me in the mail today! :D U look AHH-mazing! 
Love and miss u<3

Jeg smilte av meldingen og glømte nesten helt av hva det var han sendte bilde av. Men bare nesten.
Jeg gikk inn på kontakter og ringte Justin. Det gikk ikke mer enn 2 ring før han svarte og av ossen stemmen hans hørtes ut så virket det som om han var enten veldig trøtt eller så sov han alt.
''Hey babe, hvordan går det?'' spurte han inn i telefonen og jeg måtte fokusere på hva jeg skulle spør om og ikke hvor sexy stemmen hans hørtes ut.
''Du? Det bladet du fikk.... Sto det hvem det var fra?'' spurte jeg mens jeg ventet på svaret jeg egentlig allerede visste.
''Ehh, det sto det var en gave fra deg, at du ville at jeg skulle lese det? Jeg har ikke fått tid enda, var det noe viktig?'' spurte han og jeg hørte sengetøyet bevege seg under han.
''Kan du lese det høyt...'' spurte jeg og ventet spent på å høre hva det sto.
''Ehh... Det står masse rart om ossen du hadde det gøy på settet, at du er glad i deg og liker å kalle meg JuJu for å plage meg *takk for den foreste*'' mummlet han irritert før han fortsatte videre.
''Det står også at du hadde en crush på Nat Wolff fra en ung alder og så helt på slutten står det at du hater Selena og at hun ødela-- VENT! Hater du Selena?! Hva har hun gjort deg?!?!'' spurte han pluttselig irritert og jeg så sjokert på veggen.
''HVA! Står det det?! Det sa jeg aldri! Jeg lover, jeg sa at dine gammle forhold ikke hadde noe med meg å gjøre og at jeg bare var glad for å ha deg nå!'' sa jeg i en protesterende stemme.
''Fy faen... Du tuller med meg... At det går ann''' sa han sjokert. Jeg ble lettet over at han trodde på meg og smilte litt.
''Det er den værste løynen jeg noen gang har hørt Molly! Vet du hva, jeg vil virkelig ikke snakke med deg akkurat nå... Bare... ikke snakk til meg på en stund'' før jeg fikk sagt noe mer så gikk linjen død og jeg så sjokert ned på mobilen. Hadde det virkelig skjedd?!
Precilla skulle betale for dette, om det var det siste jeg gjorde.
Jeg spratt ut av sengen og satt meg ned ved pc'n og begynte å skrive, og sluttet ikke å skrive før klokken var rundt 4. Dette var min hevn, men jeg måtte være forsiktig for hun visste alt som var å vite. Jeg lagret alt jeg hadde skrevet og slo av pc'n før jeg gikk og la meg i sengen.
At hun kunne synke så lavt. Jeg sendte Justin en melding hvor jeg skrev at alt det om at jeg hatet Selena var ikke sant og at jeg ikke hatet henne men jeg fikk ikke noe svar. Jeg så han hadde lest meldingen, men fortsatt ikke noe svar. Jeg måtte vel kanskje prøve hardere. Men HVA skulle jeg gjøre, jeg ville ikke glede Precilla med drama mellom oss, dette måtte ligge så lav som mulig. Jeg visste jeg hadde noen venner nede i produksjons delen av bladet, jeg kunne be dem forandre det også måtte jeg få kloa på videoen av intervjuet. Men hvordan?


Hva syntes dere om denne delen?
Beklager hvis den er litt rar, men jeg er litt trøtt!
Og det jeg skrev om Nat wolff er faktisk sant! Jeg ELSKET den i The Naked Brothers Band og jeg sa alltid til folk at de kom til å bli SVÆRE! og se nå! Nat har spilt i film med Selena og Nat og Alex sang med Selena under konserten hennes!

Never say Never and always Believe ~Vanessa 5 Kommentarer


Smile to the Camera - del 30

Så det er dette vi har kommet til, tenkte jeg... Hun black mailer meg og jeg blir tvunget til å fortsette forholdet mitt med Justin for historien hennes.
For et godt menneske jeg er. Noter sarkasmen!


      Just smile... Just smile.. That's all there is, nothing more.
Just. Smile.
Who am I kidding? I could never do this!


''Alexander, kan du vær så snill komme inn hit litt?'' spurte Precilla inn i telefonen. Det gikk ikke mer enn 10 sekunder før Alexander var inne på kontoret med en notis bok i armen, klar for å notere ned hva enn det var Precilla ville ha.
''Jeg har bestilt en photoshoot cover til Molly for magasinet vårt hvor hun skal svare på noen få spørsmål om Justin, musikken hans og litt om hva hun gjør til daglig... La oss gni dette forholdet opp i annsiktet til folk'' sa Precilla og smilte helt på slutten av settningen. Alexander skrev ned alt hun som om det var det viktigste noen hadde noen gang sagt.
''Så jeg trenger deg til å ta henne med ned til photoshoot avdelingen og fikse henne, mens jeg fikser spørsmålene... Husk, dette må gå raskt! Dette er en siste innspurt for dette skal på printeren i kveld.'' sa Precilla i en streng stemme før hun snudde seg mot meg.
''Og DU... Alt du skal gjøre er å smile og se pen ut. Jeg vil ikke ha noe protester mot dette og du skal svare på spørmålene jeg stiller deg... Okay?'' sa hun i en tone som fortalte meg at hun våget meg å protestere.
Jeg bare nikket før jeg fulgte Alexander ut av kontoret og inn i heisen. Turen ned var bare veldig klein. Verken jeg eller han sa noe og vi bare sto der mens heisen kjørte nedover.
Endelig stoppet heisen i 6 etasje og Alexander praktisktalt dro meg ut av heisen og satt meg ned i en stol mens han ropte på folk som skulle komme og fikse meg.
''Dette er ingen normal photoshoot, Miss.Jackson er Bieber's nye dame og vi har fått en sjanse til å få henne på coveret av bladet. Dere har 2 timer på å fikse henne og ta bildene. Og KUN 2 timer!'' sa Alexander strengt før han masjerte ut av det lille rommet fullt med klær, sko og selvsagt... Sminke.


 ''Okay Okay! Nok fjas! Vi må få denne jenten ut, slik vi får noen bilder av denne skjønnheten!'' ropte en mann som virket ekstremt gay. Jeg røyste meg forsiktig, redd for å ødelegge noe av sminken eller antrekket.
''Min skjønne blomst, du er praktfull!'' sa han og dro meg bort til en hvit vegg med masse blomster rundt.
''Okay pichipeza! Du står her, også jeg masse praktfulle bilder!'' Han snakket ekstremt rart og hva i alle dager er pichipeza? Jeg ristet litt på hode stelte meg der han ba meg.
''Komman pichipeza! Beveg litt på deg!'' han ble mer og mer frustrert med meg, men jeg visste virkelig ikke hva jeg skulle gjøre... Jeg mener, ja jeg var på det rødeteppet med Justin, men det var noe helt annet i forhold til dette. Jeg sukket litt, men bestemte meg for at jeg bare skulle gjøre slik jeg pleide å se favoitt kjendisene mine gjøre det på sine bilder i magasiner.
''Sånn ja! Litt opp, lukk igjen øynene dine, komman! Lukt blomsten, lukter den godt! Komman, der ja'' det virket som om det var det eneste jeg hørte i evigheter før han endelig ba meg skifte antrekk.
''Okay, noe litt sexy kanskje.. La folk se hva Bieber har å glo på!'' sa han og smilte til meg, før han gikk og tente en sigaret og snakket med Alexander.
At folk ønsket å gjøre dette til daglig. Ja selvfølgelig var det gøy å bli kledd opp i pene klær og tatt bilder av, men all den komanderingen, gjør ditt gjør datt! Man blir LEI! Jeg sukket og tokk på meg neste antrekk og gikk gjennom samme greia på nytt.
Vi hadde hatt 5 kostymeskift og gått en halvtime over tiden når vi endelig var ferdige og jeg fikk se og velge ut hvike bilder som skulle bli brukt
''Okay Pichipeza velg et fra vært også bestemmer jeg hvilket jeg vil ha på Coveret som du får se når det kommer ut på Mandag, okay!'' Jeg himlett med øynene men fokuserte på bildene. Jeg ville ikke ha noe for vulgært siden folk kjente meg og jeg ville ikke lage noe problemer for Justin.
''Okay... Jeg liker de 2 der!'' sa jeg og pekte på to forskjelige bilder.


''Okay... Også den der, den var drit kul!'' Sa jeg og pekte på en som lå litt lengre nede.


''også kan vi ta de to der'' sa jeg og nikket mot de to siste bildene før jeg slang med ned i stolen og så at han overførte bildene til en fil som skulle opp til Precilla for at hun var klar over hvilket bilde som skulle bli brukt inne i artikelen også var det det hemmelige bilde som skulle være coveret på bladet.Alexander kom like etterpå og ga meg et fat med sushi og jeg trodde jeg skulle skrike av glede når jeg så maten. Jeg VAR så sulten!
vi satt og spiste i stillhet når Precilla kom masjerende inn og avbrøt mat pausen vår.
''Okay, nok med mat. du er feit nok fra før av! La oss sette i gang spørsmålene skal vi!'' sa hun og tok en stol og satte seg ned. Jeg hadde en følelse av at dette ikke kom til å ende godt.

 


 

Hva syntes dere om denne delen?
Har dere noen spesielle spørsmål dere kunne håpe Precilla skal spør Molly???

Never say Never and Always Believe
~Vanessa 4 Kommentarer


hits