Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Old Memories - Del 29

Dere satt der og bare matet hverandre i ca en halv time helt til servitrisen kom tilbake med regningen men når hun så deg og Justin stoppet hun helt opp og du følte at Justin stivnet helt opp.
Hva faen?


Hun begynte å gå igjen men man kunne se hun virkelig ikke ville.
''Her er regningen'' sa hun i en stille stemme menst øynene hennes var låst fast på Justin's. Du følte en slags sjalu komme over deg og du tok regningen ut av hendene hennes og ga henne et stygt blikk.
''Greit... Du kan gå nå'' sa du og hun snudde seg mot deg og ga deg et like styggt blikk. Hun stirret utrolig lenge på deg men når du ikke sluttet å stirre på henne ga hun opp og gikk sin vei. Du satte deg i stolen vedsiden av Jusitn og du følte du hadde lyst å skrike.
''Hvem faen var hun der'' spurte du han i en liten stemme og han pustet tungt inn og ut.
''Du vet hvordan jeg var før jeg møtte deg'' sa han i en lav stemme men du bare ristet på hode.
''Det var ikke det jeg spurte om'' sa du i en irritert stemme og snudde deg mot han. Han så ned i fanget sitt og du følte deg litt slem men han irriterte deg akkurat nå... Kom dette til å bli en vane? Og møte alle jentene han hadde knullet her i verden og at de skulle oppføre seg som bitcher mot deg?!
''Hun var jenta jeg pleide å ringe for å få meg noe når jeg var her ute...'' øynne dine ble store og du følte du ble forbannet! Justin pleide og være her ute VELDIG ofte. Når dere var venner hadde han pleid å være her ute minst 5 ganger i månten.
''Så det vil si...'' du klarte ikke å si det ut høyt en gang. Tanken på at armene hans var over en annen jentes kropp... Tanken på at han var nær en annen jente på den måten... Du visste han pleide å være sånn men nå var bilde låst fast i hode ditt og du fikk det ikke ut, uansett hvor mye du ville!
 

Du følte du fikk en tåre i øye men du så opp i taket slik at det ikke fallt fra øye. Justin så på deg med et helt fortvilet blikk og tok annsikte ditt han henda sine.
''Ikke gråt. Vær så snill'' hvisket han og tørket vekk ene tåren din og hadde et ekstremt trist blikk.
''Beklager.. jeg vet hvem du var men jeg liker ikke å tenke på at hun vet hvor fantastisk du er og...'' du snufset litt og han bare dro deg mot ham og ga deg et dypt kyss.
''Jeg er med deg! Ikke henne, hun var bare sex. Du er så mye mer en det'' hvisket han inn i øre ditt og du nikket. Han visste virkelig hva han skulle si for å få deg til å føle deg bedre. Du løftet hode ditt og ga ham nok et kyss og du følte han smilte litt.
''Hva er det du ler av Bieber'' spurte du og han bare så ned i bakken før han så opp på deg.
''så du syntes jeg er fantastisk i senga?'' spurte han i en sexy stemme og du bare himmlet emd øynene.
''Oh please! Alle vet det, til og med folk som ikke har hatt sex med deg vet det'' lo du og han bare nikket seg enig og du klarte ikke å holde inne latteren.
''Du er for selv god ass'' sukket du og fortsatte og spise.
''du liker det'' hvisket han inn i øret ditt og kysset deg nedover nakken og du dyttet han litt unna deg.
''Justin! der folk her!'' utbrøt du og han så seg litt rundt og løftet opp på skuldrene sine.
''I don't care'' sa han og bøyde seg ned og dere satt der og kysset litt men du trakk deg unna til slutt.
''Justin, paparazzien kan være hvor som helst!'' utbrøt du og ristet på hode. Du la ned pengene for å betale for maten og tok opp tingen dine.
''Skal vi gå et sted eller?'' spurte du han og han nikket villig og dere gikk hånd i hånd nedover gatene med folk hengende etter dere og tok bilder av dere. Men dere ga blaffen, dere brydde dere bare om hverandre.


Hva syntes dere om denne delen her?
Hva tror dere hun har kjøpt han?

//siste del for i dag
 Dere får mest sansynlig ikke noe ny del i morra :( jeg har sånn tradisjon at vær 1.Mai så har vi grilling med familie og familie venner så det er det jeg skal gjøre i morra... men men, dere kan sjekke ut denne blogge ---> http://hokl.blogg.no/ <---- Rikke skal ha maraton i morra og hisotrien hennes er UTROLIG bra! Det er også Hedda sine, men akkurat nå er det Rikke som skriver! :D Sjekk den UT!!!

Never say Never ~Vanessa5 Kommentarer


Old Memories - Del 28

 Hun skrev om hvor nervøs hun var dagen etter bursdagen hans om hvor mange som kom til å få vite om forholdet deres og det var egentlig veldig spennende. Som en bok man aldri kunne legge fra seg.


60 år tilbake i tid *dn* pov

Du våknet opp neste morgen med at sollyset traff meg rett i annsiktet. Du satte deg opp og så deg rundt for å se hvor du var og kom på at du hadde dratt rett til flyplassen i går og flyd tilbake til Florida etter bursdagen til Justin. Tanken på Justin fikk deg til å smile med en gang og du tok opp mobilen og sendte han en melding.

good morgen! Ville bare si det, savner deg ;* ~ *dn*

Du røyste deg opp fra senga og gikk mot kofferten for å finne ut hva du skulle ha på deg. Det var nok så fint vær ute og du hadde ikke noe annent planlagt enn å bare gå rundt ute i dag så du bestemte deg for noe lett og pent.

Du hørte mobilen din pipe og du nermest sprang bort til deg. Du åpnet meldingen og så den var fra Justin.

Jeg kan leve meg det! Jeg savner deg også beautiful <3 ~JuJu

Du la mobilen din ned i vesken din med resten av tinga dine og gikk ut. Du visste at de fleste sikkert alt var ute så du bestemte deg bare for å gå ut en tur alene og kose deg litt. Det hadde vært en stund siden du hadde vært helt alene. Enten så var du med Justin eller med noen andre venner så det var ganske deilig og bare være litt i fred. Men det varte ikke lenge nei. Det gikk ikke mer en 10 minutter før du var svermet av paparazzi.
''Hvor er Justin? Er du og Justin sammen? Ryktene sier du og Justin kysset på bursdagen hans i går, er dette sant?'' selfølgeli så var det Justin de skulle spør om. Du himmlet med øynene og gikk inn på nermeste butikk og så deg rundt. Og selfølgeli så var det en Jusitn Bieber butikk. Hvem i sine rette tanker ville lage en slik butikk, værste var hvem ville handle her? Du sukket litt og begynte å se deg rundt. Dette hjalp virkelig ikke, de kom bare til å spør om enda mer nå.
Du gikk og så deg rundt omkring og holdt nesten på å dø når du så tingene folk solgte. Det var dukker, g-streng til og med tannbørste! Du gikk gjennom hver eneste rad når noen pluttselig prikket deg på ryggen som fikk deg til å skvette litt siden det ikke virket til å være noen her.
''Ohh, unnskyld! jeg bare lurte på om du trengte noe hjelp?'' spurte hun og smilte til deg. Du følte at kinna dine ble varme men du bare ristet på hode og lo nervøst.
''Ehh, jeg prøvde egentlig bare å komme meg unna Paparazzien og jeg så egentlig ikke hvor jeg sprang inn'' lo du og hun nikket forstålig og så seg litt rundt.
''Vi har en bakvei du kan gå ut'' sa hun og du deg med bort til kassen og skulle til å dra deg bak i lager rommet når du så noe på hyllen som fikk oppmerksomheten din.
''VENT! Kan jeg bare kjøpe den der først?'' spurte du og pente på tingen du ville ha. Hun fikk et smil om munnen og nikket.
Du betalte for deg og la den ned i vesken din før dere fortsatte med planen om å få deg ut av butikken uten av de utenfor fikk vite om det.
''Takk for hjelpen'' sa du til jenta som viste seg til å hete Taylor, og ga henne en klem.
''Ikke noe problem. Jeg er en stor fan'' smilte hun til deg og du bare små lo litt. Du gikk ut i gaten og var nok en gang alene. Du hadde gått et stykke når mobilen din ringe, etter en del leting fant du den endelig nedgravd i tingene dine.
''Hallo?'' spurte du menst du fant en liten cafe du satte deg ned på.
''Jeg savner deg'' hørte du den triste stemmen til Justin si og du fikk et smil om munnen og lente deg ned i stolen.
''Jeg savner deg også søtn'' smilte du inn i telefonen og pekte på menyen hva du ville ha slik at servitrisen slapp og stå der i en evighet. Hun nikket og gikk inn og du fortsatte med samtalen din med Justin.
''Hva driver du på med?'' spurte han og du måtte le over hvor pedo han fikk den settningen til å høres ut.
''Nei nå sitter jeg på en cafe og skal spise litt, hva med deg?'' Justin lagde et skuffet sukk og du bare lo over hvor patetisk han var.
''Takk for at du ødla DEN fantasien da! ugh, er ikke det kjedelig uten meg der a?'' du skjønnte ikke hva som kom over deg men når du snakket med Justin så måtte du enten le eller smile HELE tiden. Folk som gikk forbi måtte virkelig tro du var en galing.
''Det er alltid kjedelig uten deg gutten min... Men når du er i LA og jeg er i Florida så må det bare bli sånn'' sukket du og nikket til servitrisen som kom med et fat med pomfri og en glass med cola. Du smilte til henne og hun bare himmlet med øynene og du følte at du ble utrolig irritert av henne.
''Sant det... foresten, du ser ekstremt deilig ut i den shortsen og det faktum at jeg kan se bh'n din gjennom den t-shorta er bare veldig..'' han laggde et sukk og du begynte å le helt til det sank inn hva han sa.
''Ehh, sa du nettopp.. Hvordan vet du hva jeg har på meg?'' spurte du og satte deg rett i ryggen og så deg rundt men han var ikke noe steder.
''Jeg er bak deg'' hørte du en stemme hviske bak deg og du snudde deg kjapt rundt og der sto Justin og smilte stort til deg. Du sprang bort til han og han løftet deg opp i armene sine og du ga han verdenst største klem.
''Du er klar over du så meg i går ikke sant'' lo han og du bare ristet på hode.
''Det er for lenge'' lo du og han nikket. Han skulle til å sleppe deg ned men du strammet bena dine rundt han slik at han ikke kunne sleppe deg.
''Ikke prøv og sleppe meg ned engang'' lo du og han bare lo med deg.

''Okay, bær mer tilbake til plassen min!'' befalte du Justin og han gjorde som du sa.
''Ja, hva er planen din nå oh hellige *dn*?'' spurte Justin sarkastisk til deg og du bare lo.
''sett deg også sitter jeg på fange ditt'' bestemte du deg og han gjorde som du sa. Du kunne se at folk gikk rundt og hvisket om dere og tok bilder men du bare ignorerte dem og begynte å spise maten din.
''Jeg vil ha!'' suttret Justin og du matet han en at pomfriene dine og han tok den imot fornøyd.
Dere satt der og bare matet hverandre i ca en halv time helt til servitrisen kom tilbake med regningen men når hun så deg og Justin stoppet hun helt opp og du følte at Justin stivnet helt opp.
Hva faen?


Hva tror dere skjer?
Hvem er denne jente?

Never say Never ~Vaness
10+ kommentarer10 Kommentarer


Old Memories - Del 27

Jeg husket at mamma hadde lagt dem et eller annent sted... men hvor?
Etter ca ti minutter med leting fant jeg dem endelig, men det var ikke alt jeg fant...
''Oh. My. Gosh'' 


Jeg begynte å ta tingene ut av esken og jeg følte at jeg fikk et slags sjokk over meg. Det var flere hundre bilder inni der men ikke bare det. Det var smykker, ringer det var bare masse ting inni der. Jeg skjønnte med en gang at det var ting Justin måtte ha gitt henne fordi på esken var det skrevet old memories med stor skrift.
Jeg tok opp en liten bunke med bilder og gikk gjennom de. Jeg hadde så lyst å gråte men samtidig le. De var virkelig søte i lag, jeg skulle ønske jeg kunne ha møtt han.
Jeg la bildene tilbake i esken og fortsatte å se meg rundt i esken. Det var ca 10 dagbøker der så jeg visste jeg hadde en del å lese. Jeg skulle til å åpne den første boken når jeg hørte pappa nede i gangen.
''Jessica? Er du der eller, Lilly og Jaxon leter etter deg'' jeg la tingene tilbake på plass fort og tok med meg esken ned.
''Jeg kommer'' ropte jeg ned trappen og ventet på å høre om han gikk ned som han gjorde etter en liten stund. Jeg tok sjansen og sprang ned trappen og gjømte esken i barnevogna til Jaxon.
''Mamma, Pappa? Jeg tror jeg må komme meg hjem over jeg'' sukket jeg og gikk inn på stuen hvor alle sammen satt og snakket.
''Men vi hadde det så korslig'' sa mamma som hadde den nå sovende Jaxon i sanget sitt.
''Hva om dere tar Jaxon og Lilly for kvelden så kommer jeg i morgen og henter dem?'' spurte du og ga dem et smil.Jeg håper på at de sa ja fordi da kunne jeg være litt i fred menst jeg leste gjennom bøkerne.
 ''Det høres bra ut!'' smilte mamma til meg og smilte ned til Jaxon. Jeg nikket og ga Jaxon og Lilly et kyss på kinnet før jeg gikk ut i gangen og gjorde meg klar til å dra.
''Vi snakkes'' ropte jeg ut til dem og tok med meg boksen .

Jeg kom hjem etter ca 1 time med kjøring og satte med ned i sofan og la boksen vedsiden av meg.
''La oss se nå'' hvisket jeg til meg selv og tok opp den første boken og begynte å lese. Den første boken sto det egentlig skrevet om alt de hadde fortalt meg i dag så det var ikke mye spessielt men på bok to begynte ting endelig å skje. Hun skrev om hvor nervøs hun var dagen etter bursdagen hans om hvor mange som kom til å få vite om forholdet deres og det var egentlig veldig spennende. Som en bok man aldri kunne legge fra seg.

 


 

beklager denne kjedelige delen, jeg føler meg ikke så veldig bra så det vises litt i historien. Men i neste del så får dere vite om hva som står i bokene så ^^

Never say Never ~Vanessa
5+ kommentarer 7 Kommentarer


Old Memories - Del 26

Det var bare egentlig bare et spørsmål om tid før dette kom til å skje.
''ehh hemm'' dere trakk dere fra hverandre og snudde dere om Pattie og Scooter som hadde poker face og bare sto der. Shit!


Dere sto der med alle øynene låst på dere. Pattie gikk mot dere og sto rett forran deg og pluttselig ga hun deg en stor klem. Du var så sjokert at du visste ikke helt hvordan du skulle reagere men du ga henne en klem tilbake. Du hadde alltid likt Pattie, hun var så snill og hadde vært som en andre mamma for deg.
''Jeg er så glad på deres vegner! Når skjedde det?'' spurte hun og så på deg før hun så på Justin som fremdeles virket litt sjokert.
''Eh... Det skjedde liksom for.. 10? minutter siden'' lo du og løftet litt på skuldrene. Pattie's øyner vokste og hun begynte  å le.
''wow, vel da føler jeg ikke at jeg har noe å være sur over'' lo hun og ga deg nok en klem før hun ga Justin en klem. Scooter kom forran deg og så på deg med et alvorlig blikk.
''Du er klar over konsekvensene over dette forholde ikke sant?'' spurte han nervøst. Du så opp på Justin som snakket med Pattie og nikket.
''Jeg bryr meg ikke, jeg er glad i ham og det er alt som tells'' sa du i en lav stemme og han klappet deg litt på skulderen.
''Jeg er glad på deres vegner! Dere er veldig søte i lag'' smilte han og ga Justin en klem. Musikken kom på igjen og folk begynte å danse. Du snudde deg mot Justin og sukket litt før dere begynte å le.
''Wow... det gikk bedre en jeg forventet!'' utbrøt han og ga deg en klem. Du nikket deg enig og gravde hode ditt lengre inn i skulderen til Justin.
''Vel! Det ser ut som at bursdags gutten vil ta det litt roligere! Her får dere en liten rolig sang folkens'' hørte du Tay James si og du bare lo. Favoritt sangen din kom på og du visste at Justin visste det og han begynte å le litt.
''Snakk om ironi'' lo han stille og trakk seg unna deg og ga deg hånda hans slik at dere sto i ekte danse stilling, noe som fikk deg til å le litt.

Dere svajet fra side til side i starten før Justin begynte å snurre deg rundt i ring og begynte å danse sikkelig med deg, noe som fikk deg til å le sikkelig.
 

''Når ble du pluttselig så flink til å danse a?'' lo du til Jusitn menst dere gikk tilbake til å danse i en bevegeli sirkel.
''Du vet... I got my moves'' lo han og du bare lo med ham. Dere danset ekstremt intenst med hverandre som om kroppene deres visste hvilke steg den andre skulle ta og alle bare sto der og så på dere og du hadde en følelse om at det kom nok til å være en video av dette ute på nette i morra! Du begynte å små nynne til sangen og Justin begynte å smile til deg.
''Jeg elsker stemmen din'' hvisket han inn i øre ditt og du følte du fikk grøsser nedover rydden din. Du fikk øye på Pattie i sidesyne og så at hun hadde tårer i øynene menst hun lente seg mot Jeremy som holdt rundt henne. De hvisket om ett eller annent menst de stirret på dere, du snudde deg mot Justin som fremdeles stirret intenst på deg og du følte du ble varm i kinnenne. Ingen hadde noen gang fått deg til å føle deg slik, og det var en utrolig deilig følelse!

Pattie's POV

Jeg lente meg mot Jeremy menst vi stirret på *dn* og Justin danse på danse gulvet. Jeg følte hjerte mitt varme seg, de var så  utrolig perfekte ilag. Hun hvisket et eller annent til han som fikk han til og le og de bare lo menst de danser. Jeg følte at noen tårer kom inn i øynene mine men jeg holdt dem inne.
''De kommer til å gifte seg'' hvisket Jeremy til meg og jeg bare nikket meg enig. Det var det mest åpenbare tingen noen sinne! Alle kunne se at de hadde den perfekte kemestrien.
''Jeg elsker å se Justin når han er med henne.. Han er som en helt annen person'' hvisket jeg tilbake og han nikket. Det øyeblikk som dette man følte seg stolt over barna sine. Jeg så over danse gulvet og øynene mine møtte Miriam (moren til *dn*) øyner og hun virket like opprørt som jeg var. Hun sendte meg et smil og jeg bare små lo tilbake.
Sangen ble ferdig og alle klappet menst de ga hverandre en klem og en mer dansbar musikk startet og folk gikk ut på danse gulvet for å danse. Men jeg hadde øynene mine låst fast på *dn* og Justin som nå sto og kysset midt bland folket. De var helt perfekte...


Tilbake til nå tiden Jessica's POV

Jeg følte at øynene mine fylte seg med vann. Hva jeg ville ha gjort for å få sett det live. Mamma hørtes så forelsket ut. Tante Taylor små gråt litt men hvem ville ikke ha gjort det etter å ha hørt DEN historien!
''De var helt magiske og se på den dagen... Man skulle ha trodd at de kom til å gifte seg innen uken var omme'' lo hun menst hun tørket vekk tårene sine.
''Jeg skjønner det bare ikke... Av det jeg har hørt... Så var de perfekte i lag! ALLE forventet at de skulle gifte seg, men hva skjedde som fikk dem til IKKE gjøre det'' sukket jeg. Hode mitt begynte å verke av tanken men jeg nektet å gi opp. Om jeg så måtte opp på loftet og gå gjennom mamma's gammle dagbøker for å finne det ut... vent! Mamma's gammle dag bøker!
Jeg spratt opp av sofan og før opp trappen til andre etasjen. Det var en liten dør på enden av gangen som ledet opp til loftet, jeg sprang opp trappene og føk inn i det støvete rommet. Jeg husket at mamma hadde lagt dem et eller annent sted... men hvor?
Etter ca ti minutter med leting fant jeg dem endelig, men det var ikke alt jeg fant...
''Oh. My. Gosh'' 


 

Hva tror dere hun fant?
Hva syntes dere om denne delen?
//siste del for i dag 

Never say Never ~Vanessa
10+ kommentarer  11 Kommentarer


Old Memories - Del 25

''Justin det er kake ti--- WOOOOWW!'' du og Justin snudde dere mot Alfredo som sto der helt sjokert.
''Ehh... Vi kan forklare'' sa du i en nervøs stemme og snudde deg mot Justin som var like nervøs.


''Jeg vil ikke vite!'' sa Alfredo å snudde seg kjapt og gikk sin vei. Du snudde deg mot Justin og pluttselig begynte dere å le.
''Jeg vedder 1 kyss på at alle vet om dette innen 10 minutter'' sa du Justin og han tengte litt.
''Jeg vedder deg 2 kyss på at Scooter og Mamma kommer til å spør om vi kysset menst vi spiser kake!'' sa han og du nikket.
Dere gikk ut av til resten av folka og det virket ikke som om noen visste hva som hadde skjedd mellom deg og Justin enda.
''Der er dere! Greit, Justin blås ut lysene!'' sa Scooter og trillet fram et bord med en kake. Øynene dine ble store menst du studerte kaken. Det var et dj bord og på 'platene' var det bilde av Boyfriend coveret. Justin fikk et stort smil om munnen og gjorde seg klar til å blåse ut lysene.
''VENT! Jeg må ha et bilde!'' ropte du og Pattie samtidig og dere begynte å le dere ihjel. Du tok opp mobilen din og gikk inn på kamera slik at du var klar.
'*Greit'' sa du og han begynte å blåse ut lysene og du tok et fint bilde av ham.

(bare at det er mørkt, kaken er litt større og han har på seg andre klær)

My boy got a sweet cake! #50Days until Believe!!! 

Du postet bilde på Instagram før du la fra deg mobilen og tok deg et kake stykke. Du følte at øynene til Justin var klistrer på deg menst du spiste kaken din og snakket med Ashley men du nektet å stirre på ham. Du visste at hvis du ignorerte han lenge nok ville han bli sikkelig irritert og du elsket å irritere han!
''Justin, hva er dette jeg hører om at du og *dn* kysset i stad!'' ropte Pattie til Justin og du snudde deg kjapt rundt og øynene dine klistret seg til de nå fylt med skrekk øynene til Justin.
''Ehhhhhhhh'' var alt som kom ut av munnen hans menst han ventet på at du skulle komme med noe, men du var like sjokert som Justin men det var ikke det du stresset over. Det du stresset over var at nå måtte Justin kysse deg to ganger. Og kjente du Justin rett, så kom han nok til å gjøre det forran alle sammen.
Men det sagt la Justin fra seg kaken på boret og tok bestemte skritt mot deg. Du føte du ble ekstremt nervøs fordi han virket så alvorlig der han gikk. Han tok kaken ut av henda dine og ga den til Ashley som virket like nevøs som du var. Han snudde seg mot deg og ga deg et smil og du visste hva som kom, for noen sekunder etter det bøyde han seg ned mot deg og plaserte de myke leppene sine over dine. Du kunne høre alle gjispe rundt dere men akkurat nå var deet kun leppene til Justin du tengte på og hvor deilige de var mot dine.

Du trakk deg unna ham og du klarte ikke og gjømme det lille smilet som kom om munnen din og du bøyde deg opp for nok et kyss. Det var helt stille rundt dere som egentlig var litt kleint men hvem brydde seg! Det var bare egentlig bare et spørsmål om tid når dette kom til å skje.
''ehh hemm'' dere trakk dere fra hverandre og snudde dere om Pattie og Scooter som hadde poker face og bare sto der. Shit!Er dere flinke å kommentere nå så kommer det en del til i dag!
hvordan tror dere Pattie og Scooter kommer til å reagere?

Never say Never ~Vanessa

7+ kommentarer7 Kommentarer


Old Memories - Del 24

Okay, jeg SKULLE  ha maraton i dag men som alltid så er blogg.no IKKE noen av våres venner så jeg skal avslyser maratonet og utsetter det til en annen dag... Beklager virkelig men det er ikke vits når blogg ikke virker og ingen kan lese delene sp "/


''Jeg har virkelig savnet deg'' hvisket jeg inn i øret hennes og jeg følte hun grøsset litt, noe som fikk meg til å smile.
''Justin... Jeg har noe jeg må fortelle deg...'' sa *dn* og snudde seg mot meg. Jeg følte hjertet mitt stoppet litt men jeg nikket og så på henne.


*dn* POV

''Justin... Jeg har noe jeg må fortelle deg...'' sa du og han ble pluttselig veldig stiv men nikket og ventet på at du skulle fortsette.
''Ikke her.. kom'' sa du og dro han med deg tilbake inn i photoboksen som nå var helt tom for folk. Du følte at du ble ekstremt nervøs men du visste det var nødvendig å få det ut. Du kunne ikke gå rundt og late som lenger. Du snudde deg mot Justin som virket veldig nervøs der han sto og så på deg.
''Jeg må fortelle deg noe veldig viktig, og jeg vet ikke helt hvordan du kommer til å reagere'' sa du men en redd stemme og Justin fikk et forvirret annsikts utrykk og du skjønte at han selv begynte å bli enda mer nervøs. Det var bare så typiskk han og tenke negativt med en gang.
''Okay... *dn* du begynner å skremme meg litt nå'' sa han og så nervøst på deg men du bare ristet på hode og satte deg ned på benken inne i photoboksen. Det virket rart å ha en benk der inne men akkurat nå, så var det ganske nyttig.
''Justin.... jeg har ikke vært helt ærlig mot deg...'' sa du i en liten stemme og du følte du hadde lyst å springe langt vekk akkurat nå.
''Hva snakker du om, du vet du kan fortelle meg alt'' sa han med en bekymret stemme og satte seg ned vedsiden av deg og tok tak i hånda di. Øynene dine låste seg fast på henda deres og somerfuglene kom for full fart.
''Jeg forstår hvis du ikke vil snakke med meg etter dette, men jeg føler jeg bare må få det ut'' sa du og prøvde å dra det ut.
''Ut med språket'' lo Justin litt og du så opp på ham. De varme øynene hans stirret rett inn i dine og du følte du pluttselig ikke var like nervøs lenger. Du så ned på leppene hans og opp på øynene hans. Før han fikk sagt noe traff leppene dine hans.
Du følte Justin stivnet helt men akkurat i det du skulle til å dra deg unna begynte han pluttselig å kysse deg tilbake. Du la armene dine rundt nakken hans og begynte å leke med nakke håret hans menst armene hans gikk opp i håre ditt.
Sagte dro han seg fra deg og du åpnet øynene dine og de traff de varme øynene til Justin. Han fikk et stort smil om munnen og bøyde seg ned for nok et kyss.
 

''var det det du ville fortelle meg?'' hvisket Justin inn i øre ditt og du bare nikket. Han fikk et stort smil om munnen og røyste seg opp.
''Du aner ikke hvor glad jeg er nå'' sa han og dro deg opp mot han og ga deg nok et kyss.
''Jeg tar det som at du føler det samme?'' lo du inn i kysset og han bare nikket og kysset deg nok.
''Justin der er kake ti--- WOOOOWW!'' du og Justin snudde dere mot Alfredo som sto der helt sjokert.
''Ehh... Vi kan forklare'' sa du i en nervøs stemme og snudde deg mot Justin som var like nervøs.


Som sagt, beklager at det ikke ble noe maraton!
Håper dere likte denne delen her!

Never say Never ~Vanessa 

8+ kommentarer8 Kommentarer


Maraton?

Hei hei folkens!!!! Jeg vet dette er litt kort varsel og greier men hvor mange av dere er keen på et maraton i dag? Jeg hadde tengt p ha det i morra men det går ikke og på Tirsdag er det grille dag med familien så... Men men, jeg er ikke våken enda så dere har en liten stund å bestemme dere :)
Elsker dere alle!

Never say Never ~ Vanessa2 Kommentarer


Old Memories - Del 23

Som dere kan se så er det et nytt design og jeg håper dere liker det! Her har dere neste del!


''Kan jeg sende melding til Justin NÅ da?'' spurte du og så på dem. De ga hverandre et blikk før de smilte til deg.
''Vi hadde andre noen andre planer vi'' sa Frank og smilte lurt til deg. Hva var det de ikke fortalte deg nå?!


Justin's Pov

Jeg satt ved boret menst folk gikk på rund gang med å holde taler, men jeg klarte ikke å fokusere på hva de snakket om for det eneste jeg tengte på var *dn* og at jeg fremdeles ikke hadde fått noe melding av henne. Hun hadde lovt meg å sende meg en melding, hadde det skjedd noe? Eller brydde hun seg bare ikke? Jeg sukket og la fram meg mobilen på boret og så opp på Alfredo som viste noen bilder på skjermen av meg menst han fortalte historiene bak hvert av dem. Pluttselig kom det opp et bilde av meg og *dn* og jeg følte pluttselig en stor lengsel. Jeg savnet henne så utrolig mye...


''ja.. vi kan vel ikke egentlig snakke om dette året til Justin uten å nevne den vakre *dn*!'' jeg følte jeg rødmet litt og alle bare så på meg.
''De to tullingene har vært uadskillige siden Mars i fjord! Mange har hørt ryktene om at de dater men når man møter dem i lag... La oss bare si at man tror ikke det lenger... Jeg tror ikke jeg har vært med dem en eneste gang uten at de diskuterer et eller annent... Vær glad dere ikke har vært der.. Justin får juling av *dn* hver gang'' alle begynte å le menst jeg bare ga Alfredo et stygt blikk og vite ham fingeren. Selfølgeli så mamma det og kleip meg litt i skulderen.
''Unnskyld'' hvisket jeg til henne og hun nikket fornøyd.
''Grei greit la oss ikke få bursdags gutten til å føle seg ille nå'' sa Fredo og alle sluttet å le.
''Men dere to er virkelig noe spesielt og av en eller annen grunn så for hun deg til å oppføre deg ordentlig. Så ta vare på henne!'' sa Alfredo strengt til meg og jeg bare nikket. Han gikk videre med lysbildene og jeg følte at jeg savnet *dn* enda mer akkurat nå. Alle ble ferdig med talene sine og det var på tide og danse. Alle gikk ut og begynte å danse menst jeg bare satt der.

''Komman Justin! Ring henne i morra, hun er sikkert opptatt i studio'' ropte Carly til meg og prøvde og få meg opp av stolen. Jeg ga henne et irritert blikk men røyste meg til slutt opp og gikk motvillig ut på danse gulvet med resten av folka og små danser litt.
Jeg sto og danset fra side til side når jeg pluttselig følte to armen dekke til øynene mine.
''ehh.... Fredo? Mamma? Selena?'' personen bak meg var helt stille og jeg følte jeg ble ekstremt nervøs.
''Gjett engang til'' hørte jeg den deilige stemmen til *dn* hviske meg inn i øret. Jeg snudde meg kjapt rundt og der sto *dn* i en nydelig ruby kjole og smilte til meg.
Jeg fikk et gigantisk smil om munnen og løftet henne opp i armene mine.
''Jeg har savnet deg så UTROLIG'' mumlet jeg inn i skulderen hennes og hun bare lo litt.
''Jeg har savnet deg også'' sa hun når jeg endelig satt henne ned. Vi bare sto der og stirret på hverandre.
''Komman, vi må ta bilder!'' sa jeg pluttselig og dro henne med mot fotoboksen.
''EY! VI VIL VÆRE MED!'' ropte Alfredo og sprang mot oss. Jeg sukket litt men lot han være med.
''Greit, komman!'' vi gikk inn en svær flokk av folk og tok bilder.


''nawww, se på søtingene da!'' utbrøt Ashley og pekte på meg og *dn* menst vi så ned på bildene. Jeg bare lo og kysset *dn* nok en gang på kinnet men denne gangen litt lenger.
''Jeg har virkelig savnet deg'' hvisket jeg inn i øret hennes og jeg følte hun grøsset litt, noe som fikk meg til å smile.
''Justin... Jeg har noe jeg må fortelle deg...'' sa *dn* og snudde seg mot meg. Jeg følte hjertet mitt stoppet litt men jeg nikket og så på henne.


 

Hva tror dere *dn* skal si?
Never say Never ~Vanessa
10+ kommentarer 11 Kommentarer


Old Memories - Del 22

Du lo litt av at han signerte med kalle navne du hadde gitt han, fordi du visste hvor mye han virkelig hatet det navnet. Du så ned på klokken og begynte å stresse helt.
Du skulle være på flyplassen klar til å dra om 1time og 30 minutt!! Du sprang opp på rommet ditt og begynte å gjøre deg klar.


Du visste ikke egentlig hva du skulle ha på deg siden du igjen ikke visste vilke vær det var i Florida og du følte at du bare stresset noe veldig. Du bare lot det ligge menst du dro med deg masse klær og sko og stappet dem ned i kofferten din. Du skulle kun være borte noen dager med av en eller annen grunn syntest du at det virket rett og ta med deg masse kjoler, høy heler og masse random shit du visste at på slutten av dagen... Du ikke kom til å ha brukt i det hele tatt. 
Når du ENDELIG hadde fått pakket ferdig begynte du og stresse over hva du skulle ha på deg, men du bestemte deg for noe enkelt men pent.

Du tok med deg kofferten din og kjørte ut til flyplassen hvor du så crewet ditt vente på deg. Du parkerte bilen og selfølgeli ble du svermet av paparazzie men du bare presset deg gjennom dem og kom deg fram til Crewet.
''Hei, beklager jeg er sen. Justin vekket meg ikke'' sukket du og ristet på hode. De alle begynte å le og dere gikk gjennom innsjekking og før du visste ordet av det satt dere på et fly på vei til Florida.

*Dagen Justin har bursdag*

I dag var dagen og du hadde fremdeles ikke send han melding. Det var ikke fordi du ikke ville eller noe men du var stuck i studio hele dagen og de nektet deg ut før du var ferdig med i alle fall en heil sang.
''Serr, la meg i alle fall få sende han en meldig'' sa du irritert inn i mikrofonen og ga dem et stygt blikk. Moren din hvisket noe til resten av crewet og de ristet på hode.
''Bare fortsett og syng du *dn*'' sa Frank og ga deg et smil. Du sukket litt men ga dem et tegn at de skulle spille av sangen. Når klokken endelig var 4 virket det som om alle var fornøyd og du fikk gå ut og høre på sangen!
''Vi har ikke fått mikset den helt inn men dette låder godt!'' sa Frank fornøyd og startet å spille sangen.

Du satt og hørte på teksten og du klarte nesten ikke å gjømme det store smilet som kom om munnen din! Sangen var egentlig ment for Justin men det trengte ikke noen å vite, for alt de kunne vite så var det en sang du skrev for fansen din? Du så opp på moren din som hørte på sangen med et lite smil om munnen og du hadde en følelse om at hun visste hvem sangen var om. Frank virket ekstremt giret på sangen men han virket giret på alt du gjorde, han var som en far for deg. Helt siden faren din hadde forlatt deg og moren din hadde Frank vært der for dere begge og han hadde blitt en del av familien.
''Hva syntes dere?'' spurte du og de så på deg og nikket.
''Den er virkelig bra *dn*... Jeg må si jeg virkelig er stolt'' sa moren din og du følte du rødmet litt. Frank bare nikket ivrig noe som fikk deg til å le litt.
''Kan jeg sende melding til Justin NÅ da?'' spurte du og så på dem. De ga hverandre et blikk før de smilte til deg.
''Vi hadde andre noen andre planer vi'' sa Frank og smilte lurt til deg. Hva var det de ikke fortalte deg nå?!


 

hva tror dere de har planlagt?
Vil dere ha mer?

Never say Never ~Vanessa
10+ kommentarer 11 Kommentarer


Old Memories - Del 21

Oh herre gud! Justin kommer til Norge O.o! Jeg var på tv2 når de fortale meg, Ann Cathrin og Emilie og vi bare gråt som faen! Beste men samtidig verste opplevelsen jeg har hatt! Kan ikke tro det... Tror ikke det har sunket inn helt enda... noen av dere som IKKE bor i Oslo som skal fly ut til Oslo når han kommer?


Jeg så ned på leppene hennes før jeg så opp på øynene hennes igjen, jeg hadde bare så utrolig lyst å kysse henne akkurat nå... Jeg hadde savnet leppene hennes. Wow, jeg høres ut som DEN klysa! Jeg lente meg forsiktig ned mot henne.


*dn* pov

Justin lente seg ned mot deg og du følte du begynte å stresse. Skulle du la ham kysse deg, du ville det men var du klar for det? Du røyste deg pluttselig opp slik at guitaren falt i gulvet og Justin skvatt til siden.
''Shit... ehh, ja'' du tok opp guitaren og la den på plass før du snudde deg til Justin som sukket litt menst han så ned i gulvet og lente seg på armene sine.
''skal vi se en film?'' spurte du og smilte til Justin. Han så opp på deg med et litt trist blikk men det forandrett seg for til et smil noe som fikk deg til å smile.
''Hvis jeg får velge'' sa han strengt og røyste seg. Du sukket litt men nikket deg enig. Dere gikk opp trappen til stuen menst Justin hadde armene sine låst rundt hoftene dine. 
''Greit Justin, gå ordentlig jeg klarer ikke å bære deg heller'' sukket du når Justin slapp all vekten sin på deg og du klarte så vidt å bevege deg. Han begynte å le og du følte du fikk sommerfugler i magen av latteren hans. Den var bare så vakker. Han lettet trykket litt og du nermest sprang vekk fra ham og han kom rett bak deg.
''Jeg velger film, du henter candy!'' ropte han til deg og du bare løftet tommelen opp i været for å signalisere at det var greit. Du sprang inn på kjøkkenet bort til godis skapet og dro ut potetegullen, sjokoladen og resten av dritte som lå inne i det skapet.
''Jeg tror dette blir nok'' lo du og gikk inn til stuen med armene fulle. Justin begynte å le før han kom bort og hjalp deg med alt godteriet. Dere satte dere ned i sofan og startet filmen. Justin hadde valg Harry Potter og de vise stegn, noe du visste han valge på grunn av at du var så stor fan.
''Vi må ta et bilde!'' hvisket Justin deg inn i øret midt under filmen og du nikket deg enig. Han dro opp mobilen og gikk inn på kamera før han stilte det inn slik at det var plass til dere begge. Du lente deg på skulderen hans og han tok bilde.
''Vi er så søte'' lo du og tok mobilen ut av henda hans og så nermere på bilde. Dere var virkelig søte, det var virkelig ikke mange som kunne si imot. Selv om Justin var utrolig rar.

''La oss se hva mer du har på denne mobilen din a'' sa du og skulle til å bla videre når Justin nermest angrep deg.
''NEI!'' skrek han men du la deg ned i sofan slik at du kunne beskytte deg med bena dine og kunne gå gjennom bildene. Justin stoppet etter en stund og du fikk egentlig litt sjok når du gikk gjennom dem. Det var ikke noe du hadde forventet. Du så opp på Justin som virket litt flau og du bare ga ham et smil.
''Jeg er glad i deg også'' lo du og så ordentlig gjennom bildene.
Du ga Justin tilbake mobilen og kysset ham på kinnet.
''Jeg er glad i deg JuJu! Ikke gløm det'' sa du og han rødmet litt. Dere satte dere tilbake til rette i sofan, som stort sett ville si at bene dine var over Justin sine og armene hans var rundt deg menst hode ditt lå på brystet hans. Dere virket virkelig som et kjæreste par noen ganger, men det var slik dere hadde startet forholdet og det var vanskelig og forandre det.

Du vet ikke helt når men en eller annen gang hadde du endt opp og sove fordi når du våknet neste morgen lå du i sengen din helt alene. Du satte deg ordentlig opp og så deg rundt.
''Justin?'' ropte du ut men fikk ikke noe svar. Du sukket litt og gikk ned på kjøkkenet hvor det nå en bukket med lilljer og en lapp. Helt sikkert fra Justin. Du tok opp lappen og leste.

Hvis  du leser dette så har jeg alt dratt. Jeg er glad i deg *dn* jeg kommer til å savne deg når du er borte og det er så utrolig trist at du ikke er her på bursdagen min. Men husk. Glad i deg og jeg forventer en melding på dagen!
~JuJu

Du lo litt av at han signerte med kalle navne du hadde gitt han, fordi du visste hvor mye han virkelig hatet det navnet. Du så ned på klokken og begynte å stresse helt.
Du skulle være på flyplassen klar til å dra om 1time og 30 minutt!! Du sprang opp på rommet ditt og begynte å gjøre deg klar.
Beklager for rar del. Jeg er fremdeles DRIT trøtt fra i går!
Fortell meg hva dere syntes!

Never say Never ~Vanessa
7+ kommentarer11 Kommentarer


Old Memories - Del 20

Jeg følte for å være litt snill så jeg la ut denne siste delen til dere nå i kveld jeg <3 Jeg vet ikke om jeg legger ut noe i morra fordi jeg skal stå i kø fra kl 2 til 4 i morra for SOMEDAY!!!!!!!!!!!!!! På sten og strøm så skal jeg på jente kveld OGSÅ skal jeg lese til naturfags prøve! men men, kan se om jeg får lagt ut noe del <3


''Serr!? Kan du vise meg!'' sa han sikkelig entustiastisk. Du tengte deg litt om før du bestemte deg hva du skulle si.
''Hvorfor ikke...'' sukket du og så på ham. Dette kom til å bli... interesant....


Dere gikk ned trappene til studio for at du kunne spille din versjon av Boyfriend. Du kunne ikke tro at du skulle spille den for ham. Ikke bare sa du i sangen at du ville gi ham en sjanse og du spurte om han ville være din alt. men han kom til å skjønne at det var ekte følelser.
''Greit, show me!'' sa han sikkelig entustiastisk og satte seg ned i stolen. Du tok den ene gituaren og satte den ned forran ham.
''Er du sikker på at du vil høre?'' spurte du skeptisk og håpte på at han skulle forandre meningen sin.
''Jeg mener... Tenk om jeg har ødelaggt den fine sangen din'' lo du og han bare ristet på hode.
''Det kunne du aldri ha gjort. Nå komman, SPILL!'' beordret han og du sukket. Ikke noe sjanse på å forandre hans mening nei.... Du pustet dypt inn og begynte å spille den alt for kjente melodien og sagte begynte du å synge.

Justin's pov

*dn* begynte å spille på guitaren og teksten var ikke stort forskjellig, hun hadde forandrett teksten slik at den passet til en jente. Hun begynte å spille refrenget og det var så pent og rolig jeg følte liksom at jeg roet med ned av det. Men når andre versjet startet så hørte jeg forskjellen. hun tørte ikke å se meg inn i øynene men jeg kunne ikke ta øynen mine av annsiktet hennes. hun virket så konsentrert men sammtidig avslappet. Det føltest egentlig som om hun sang den til meg, men det virket ikke som om hun var like interesert i meg som jeg var i henne. Ikke at jeg viste det spesielt mye jeg heller. Jeg tok opp mobilen min og gikk inn på Instagram og postet et bilde.
 

*dn* playing me her version of Boyfriend... It's REALLY good!''

Jeg la mobilen tilbake på plass og så på *dn* som begynte å nerme seg slutten av sangen. Hun sang den siste noten før hun så opp på meg med et nervøst blikk.
'''Hva sytnes du?'' spurte hun og jeg bare smilte til henne.
''Det var UTROLIG bra!'' utbrøt jeg og hun fikk et stort smil om munnen.
''Virkelig? Jeg ødela den ikke eller noe?'' spurte hun og jeg bare begynte å le over hvor søt hun var.
''Ikke sjanse i havet!'' sa jeg og smilte til henne. Ene hårstået kom i veien og uten å vite at jeg gjorde det lente jeg meg over mot henne og dro det bak øret hennes. Hun så opp på meg og øynene våres møttes og vi bare sto der og sittet inn i øynene til hverandre i gud vet hvor lenge.
Jeg så ned på leppene hennes før jeg så opp på øynene hennes igjen, jeg hadde bare så utrolig lyst å kysse henne akkurat nå... Jeg hadde savnet leppene hennes. Wow, jeg høres ut som DEN kysa! Jeg lente meg forsiktig ned mot henne.
Hva syntes dere om denne delen?
tror dere de kysser?
VILL dere at de skal kysse?

Fortell meg hva dere tror
Never say Never ~Vanessa

10+ kommentarer 10 Kommentarer


Old Memories - Del 19

''Jeg har aldri kranglet med ham'' sa du men liten stemme og før du visste ordet av det falt tårene ned. Justin dro deg inn i en klem og dere bare sto der og holdt rundt hverandre. Og for første gang kunne du faktisk se et vennskap forme seg mellom dere.


Det hadde gått noen uker å du og Justin hadde blitt ekstremt gode venner! Det begynte å nermere seg Justin's 19 år dag og det virket som om det var det eneste noen kunne snakke om, men siden moren din VAR så glad i deg hadde hun planlagt at du skulle fly ut til Florida for å starte å spille inn din første film og at du skulle jobbe med albumet ditt siden du nesten alltid var med Justin. Folk hadde gått rundt og spekulert om du og Justin var et par, men helt ærlig... Så var dere ikke mer en venner. Selfølgeli så flørtet dere med hverandre og hadde det litt gly med hverandre men dere kysset aldri eller noe slikt... ikke siden Justin fikk deg ut på clubben. Du og Josh der i mot? Dere hadde ikke snakket siden han så Justin komme ned trappen i bake boxeren. Du så i alle bladene at han tydeligvis var samme med Jennifer Lawrence fra The Hunger Games og du egentlig veldig glad på hans vegner. Han fortjente sukksessen.
''Yoooo! *dn*!'' hørte du pluttselig stemmen til Justin rope og du snudde deg kjapt. Justin kom gående ned gata med paparazzien gående bak ham, ikke at vi brydde oss stort, med et stort smil om munnen.
''Der er du jo!'' ropte du og ga ham en stor klem. Han løftet deg opp som alltid og dere begynte å gå ned gaten.
''Så, hvordan føles det...'' spurte du og ga Justin et smil. Han så ned på deg og hadde et spørrende utrykk.
''Hallo?! Det er liksom... 3 dager? igjen til du blir 19!'' utbrøt du og ansiktet hans forandret seg fra forvirret til et stort smil.
''Jeg gleder meg så SYKT! Eneste som er kipt er at du ikke blir der'' sukket han og lagde en furte leppe. Du dyttet litt borti han og prøvde å muntre ham opp litt men det virket ikke.
''Justin da... Jeg kan ikke kanselere dette...'' sukket du og han bare så ned i bakken. Dere gikk i stillhet et lite stykke til før Justin endelig begynte å snakke igjen.
''Hva sier du til å feire, bare meg og deg. Akkurat nå?'' spurte han og du så helt sjokert på ham.
''hæ? Akkurat nå?'' spurte du og så på ham. Noe du hadde lær i det siste var at Justin var ekstremt spontan og elsker og finne på ting ut av det blå.
''Ja! Vi stikker bort til Subway, kjøper noe mat og så stikker vi opp på fjellet, bare oss to os feirer!'' sa han og ga deg et stort smil som fikk deg til å smile.
''Hvorfor ikke!'' sukket du og han dro deg bort til Subway hvor dere kjøpte den vanlige bestillingen deres. Justin skulle ha en baguett med fint brød, tomat og majones menst du skulle ha grovt brød med dressing og rostbiff.
''Vi tar bilen din for jeg gidder ikke å gå'' sa du og Justin nikket seg enig og dere gikk bort til bilen hans  å kjørte opp bakken som ledet til en av fjellsidene du og Justin pleide og være i lag. Dere gikk opp fjell knausen og satte dere satte dere ned. Justin la armen sin rundt deg og du lente deg inn mot brystet hans og dere satt der og nøyt solen menst dere spiste.
''Jeg kommer til å savne deg, du vet det, ikke sant?'' sa Justin til deg med en liten stemme og du så opp på ham.
''La oss ta et bilde!'' sa du glad for å prøve og gjøre stemmen lettere. Han fikk et smil om munnen og du dro opp mobilen, gikk inn på Instagram og tok et bilde av dere og skrev som caption.
Happy Birthday to my best friend in the whole world!!! Have a great birthday baby!
.

''Så søte vi er'' lo justin og gikk inn på sin egen mobil og likte bilde. Det gikk ikke lang tid før Instagrammen din ble bombet av folk som kommenterte hvor søte dere var, eller at bursdagen hans ikke var før om tre dager. Det var selfølgeli noen frekke kommentarer men de ignorerte dere bare og fortsatte og lese og le av kommentarene til folk.
''Sjekk ut denne her da; You guys are the best couple EVER! I bet she's seen Jerry, i wanna see Jerry :)'' du holdt på å le av kommentaren Justin fant og du klarte ikke og slutte å le.
''Folk er så fast bestemte på at vi er sammen, jeg skjønner det ikke jeg'' sukket du og lente hode ditt på skulderen din. Dere satt der og koste dere litt før Justin reiste seg opp og dro opp buksen sin for så og dra den ned igjen. Du bare himmlet med øynene og så opp på ham.
''Ikke draaaa, vi koste oss så mye'' suttret du og Justin bare lo og bøyde seg ned og kysset deg på pannen.
''jeg skal bare plukke opp søppla'' sa han og du nikket menst han begynte å gå rudnt og plukke opp ting som hadde flydd sin vei.

''Har du jobbet med noen flere tekster til albumet da?'' spurte Justin menst han ryddet opp etter dere. Du sukket og røyste deg opp.
''Jeg har noen få, men jeg føler at alle følelsene mine bare er borte..'' sa du menst du tørket vekk støvet som hadde kommet på buksene dine av å sitte på bakken.
''Ikke si sånt da! Det kommer til å gå bra'' sa Justin og la ene armen sin rundt skulderen din menst dere gikk ned bakken hvor paparazzien sto klare og ventet på dere.
''jeg hater dem så mye'' visket du irritert og bøyde hode ditt ned slik at de ikke gjorde deg helt blind.
''Skjer med at du er så negativ!'' lo han og du bare stakk tungen ut og han gjorde det samme tilbake, som fikk deg til å le.
''Nei men jeg har noen sanger da'' sa du når dere satt i bilen og rødmet. Ja, du hadde noen sanger, men enten så handlet de om Justin og dine hemmelige følelser for ham, eller så var det en random tekst du hadde laget til melodien til Boyfriend.
''Skjer med at du ble rød i annsiktet a?'' lo han og kjørte veien mot huset ditt. Du bare løftet uskyldig på skuldrene dine og så ut vinduet.
''Komman, fortell meg!'' sa han men en fast tone som du visste betydde at han ikke kom til å gi seg før han fikk svaret.
''Vell.... jeg har på en måte laget en tekst til boyfriend'' sa du og rødmet enda mer. Justin så på deg med et sjokert blikk før han fikk et stort smil om munnen.
''Serr!? Kan du vise meg!'' sa han sikkelig entustiastisk. Du tengte deg litt om før du bestemte deg hva du skulle si.
''Hvorfor ikke...'' sukket du og så på ham. Dette kom til å bli... interesant....


Beklager at det ikke kom noe før nå! Jeg har vært på "glee" øvelse og kom ikke hjem før kl 7 også spiste jeg og ja...
Hva syntes dere om denne delen?
hva tror dere kommer til å skje?

Never say Never ~Vanessa
10+ kommentarer9 Kommentarer


Old Memories - Del 18

Jeg dro av meg shorta og boksa slik at jeg sto der i bare boxeren og gikk bort til senga og la meg forsiktig ned vedsiden av *dn*. Hun la seg tettere inntil meg og sovnet. Jeg så ned på henne og følte at hjertet mitt stoppet i et sekund. Hun var så pen der hun lå og sov, jeg fikk et lite smil om munnen og kysset henne på pannen, dro henne tettere inntil meg og sovnet.


*dn* POV     

Du våknet neste morgen av at  noen strøk deg lett på ryggen. Du åpnet øynene dine sagte og under deg lå Justin. Ja, under deg! Du hadde det ene bet ditt rundt bena hans menst den ene armen din var rundt magen hans og hode å nesten hele kroppen din var på brystet hans. Du så opp på ansiktet hans og han hadde øynene sine igjen. Du dro deg sagte ut av armene hans og gikk inn på badet for å pusse tenna dine og vasket deg i annsiktet slik at du våknet litt.
''*dn*'' hørte du pluttselig stemmen til Josh rope fra under etajsne. Øynene dine ble store og du sprang ned trappen og stoppet når du så Josh stå ute i gangen. 
''hei.. ehhh, hva gjør du her?!'' spurte du nervøst og så opp trappen for å sørge for at dere ikke vekte Justin.
''Nei, jeg har ikke hørt noe fra deg i det siste og det er så mange rykter som går rundt om deg og denne Bieber gutten... så jeg ville bare sjekke hvordan du hadde det'' sa han og ga deg et søtt smil. Josh var din bestevenn, men av og til kunne han la denne forelskelsen gå litt for langt.
''ehh, om Justin...'' sa du i en liten stemme. Josh ga deg et rart blikk men før han fikk sagt noe mer hørte du døren oppe på rommet ditt åpne seg og du visste med en gang hvem det var.
''Ehh, vet du hva Josh,.. hva om du heller drar hjem, så ringer jeg deg etter på'' sa du stresset og begynte å små dytte han mot døren men han hadde tydeligvist hørt døren oppe i andre etajsen fordi han nektet å gå ut.
''*dn*... hvem er her?'' spurte han nervøst og så på deg. Du stoppet når du hørte at Justin begynte å gå ned trappen og før du fikk sagt noe mer kom Justin ned trappen i bare boxeren med et trøtt ansikts utrykk og ga deg et smil.
''Eyyy babe, hva skjer?'' du følte du fikk sommerfugler i magen av den sexy morgen stemmen hans men kom fort ut av det når du tengte på Josh. Justin stoppet opp når han så Josh og du følte spenningen som kom opp mellom de to guttene.
''*dn*, hvorfor er Justin her... I bare boxeren?`'' spurte han med en irritert stemme og så på Justin. Du snudde deg mot Justin som virket litt fornøyd med å ha irritert Josh så mye som irriterte deg siden josh var en av dine nermeste venner.
''Josh... jeg kan forklare'' sa du men han bare ristet på hode og sukket.
''Du trenger ikke å forklare... Jeg skjønner det... Kan bare ikke tro du løy til meg'' sa han med en trist stemme og gikk ut døren og du følte du hadde lyst til å gråte. Døren smalt igjen og du sto der helt fortvilet. Justin la armene sine forsiktig rundt deg og snudde deg.
''Jeg beklager'' sa han. Du var egentlig litt irritert på ham, men skjønte fort at det ikke var han du var irritert på direkte, han hadde jo ikke gjort noe. Men du var irritert over at du hadde latt deg selv falle for ham.
''Jeg har aldri kranglet med ham'' sa du men liten stemme og før du visste ordet av det falt tårene ned. Justin dro deg inn i en klem og dere bare sto der og holdt rundt hverandre. Og for første gang kunne du faktisk se et vennskap forme seg mellom dere.


Beklager for liten del, men er utrolig trøtt men syntes dere fortjente en ny del <3
Ikke frekt ment, men jeg føler at noen av dere har begynte å slacke litt på å kommentere så det som kommer til å skje er at jeg kommer til å legge en grense på hvor mange kommentarer før dere får neste del... beklgare assa men det er bare sånn at jeg vet at all skrivingen min ikke er forjeves ^^

Never say Never ~Vanessa
 5+ kommentarer9 Kommentarer


Old Memories - Del 17

''Vil du være med meg hjem?'' hvisket du inn i øret til Justin og han så på deg lenge inn i øynene før han nikket og tok tak i hånda di og flettet dem i lag med sine egne. Dere gikk ut en bak vei slik at dere slapp papparazien og satte dere inn i bilen til Justin og kjørte hjem til deg. Fingrende deres fremdeles flettet sammen.


 Justin's POV

Jeg vet ikke hva som gikk av meg, men når vi hadde stått så nært hverandre og hun begynte å kysse meg i nakken jeg følte bare at hjertet mitt pumpet fortere og jeg gikk bare på over drive! Kysset vi hadde delt var magisk, jeg hadde aldri i hele mitt liv følt noe lignende. Sist gang jeg hadde hatt et slik kyss var med Selena når vi først startet å date og det var leeeeenge siden! Kyssing siden da hadde bare vært kyss, men med *dn* ble det noe mer. Det ble på en måte som et dop, jeg ble avhengi av leppene hennes og ville føle de på mine lepper hele tiden.
Faen, Justin, skjerp deg! Du er ikke slik! Du er glad i jenter og holder deg ikke til en jente og det vet ALLE... Men hvordan har *dn* da klart og komme seg så nært meg, det var alt min egen feil egentlig. Jeg hadde så lyst å ligge med henne at jeg gjorde alt for å få det til og det hadde da endt opp med at jeg hadde gått litt for dypt ut i vannet og startet å få noen små følelser for henne, som nå var... STORE følelser. Følelser jeg egentlig ikke ville ha fordi jeg visste at på slutten av alt så kom jeg bare til å bli såret, så pass hadde jeg lært meg. Alle jeg hadde vært sammen med endte opp med å såre meg så utrolig mye at jeg hadde bare lært meg og ikke åpne meg for folk... Men her kommer denne brun øyde skjønnheten med de lange bena sine og det bedårende smilet sitt og fanger meg.
Jeg så bort på *dn* som satt og stirret ut av vinduet menst vi kjørte forbi natte livet i LA til huset hennes som var et lite stykke opp på fjellet. Det var egentlig et ganske pent sted å bo, det var ikke mange folk der oppe av fans og papparazie men de folka som bodde der oppe kjente hverandre om de var kjente eller ikke. Jeg skulle ønske jeg kunne bo der for å si det slikt.

(vet at huset egentlig er Justin's men jeg liker det bare så godt, så det blir *dn* sitt^^)

Jeg parkerte bilen min rett utenfor garasjen og sprang ut av bilen til den andre siden for å hjelpe *dn* ut. Hun ga meg et rart blikk men tok i mot hjelpen min. Vi gikk bort til døren og hun fant fram nøkkelen og låste oss inn. Det var litt kleint siden ingen av oss visste helt hva som skjedde mellom oss, men alt jeg visste var hun var fantastisk og at hun skulle bli min... Men jeg hadde en følelse av at hun kom til å holde seg til den dere Just Friends tingen en stund... hvorfor kan hun ikke bare inse at vi er perfekte i lag? I'm bad ass, she's bad ass, what more is there?!
''Emm, det er bare å legge fra seg jakke på knaggen der.. Jeg går bare opp og skifter'' sa hun i en søt liten stemme og gikk opp trappen. Jeg så etter henne menst hun gikk opp før jeg begynte å kle av meg skona og jakken. Jeg gikk inn på stuen og slang med ned i sofan, det var ekstremt pent her inne. det var ikke over pyntet eller noe og det var ekstremt hjemme korslig.

Jeg hørte noen komme ned trappene og inn kom *dn* i en jogge bukse og en grå singlet. Sminken var tatt av og krøllene var børstet ut. Man kunne se hun var litt nervøs for å la meg se henne slik, men det var alle jenter, ingen av dem likte å vise gutter hvordan de så ut all sminken og det. Men hun var absolutt nydelig. 
''Vil du se på noe film eller noe?'' spurte hun og ga meg et lite smil, jeg bare nikket menst jeg fortsatt stirret på annsiktet hennes. Hvordan gikk det ann å være så pen uten all sminken og dilldallet?!

''Greit, bare velg en film så går jeg og henter  snop og drikke!'' sa hun og smilte til meg og gikk ut av stua. Jeg gikk bort til bok hyllen når *dn* kom tilbake.
''Ehh, vil du ha rød vin? Eller vil du heller ha brus?'' spurte hun og jeg tengte litt.
''Rød vin høres fint ut'' hun nikket og gikk tilbake til kjøkkenet og snudde meg mot filmene. Det var fult med filmer der, mange hadde sett men meste parten hadde jeg ikke hørt om en gang, hun måtte nok være glad i klassikerene.
Jeg så gjennom filmene når øynene mine landet på den perfekte filmen. Jeg fikk et stort smil om munnen og dro den ut og gikk tilbake til sofan og la fra meg filmen på boret menst jeg hørte *dn* stå og små synge inne på kjøkkenet. Det var egentlig litt søtt at hun gjorde det, men det som eide meg mest var at hun gikk rundt å sang på 'Boyfriend' så hun hørte i alle fall på musikken min. Og det var et bra tegn!
Hun kom tilbake med et stort smil om munnen med armene fulle av potetegull, vin og masse annent random godteri!
''Hvilke film valgte du?'' spurte hun mens hun la fra seg godteriet på bordet. Øynene mine gikk med en gang ned til rompa hennes og jeg følte at jeg automatisk slikket med på leppa.
''Justin?'' spurte hun igjen og jeg bare ristet på hode.
''Ehh, JO! Jeg valgte Dirty Dancing'' sa jeg og smilte til henne. øynene hennes ble større og hun fikk et stort smil om munnen.
''Jeg ELSKER den filmen der!'' sa hun å tok filmen og nermest sprang bort til dvd spilleren.
Når hun fikk startet filmen, slo hun av lysene slik at vi satt i mørket og hoppet bort til meg. Hun satte seg vedsiden av meg og ga meg et glass med vin og lente seg ned i sofan og filmen startet. Jeg kunne se hun satt litt ubehangli så jeg satte meg i sofa kroken og dro henne opp vedsiden av meg og la armen min rundt henne. Hun var spent i skuldrene en stund før hun slapp av og la seg bedre til rette i armene mine. Ingen visste dette om meg, men jeg var en ekte kose pus, vel, det var ikke rart når alle så på meg som en womanizer.
 

Hun satt og sang med til sangene og sa replikkene og jeg følte jeg bare smilte som en idiot. Hun var virkelig søt der hun satt som en liten jente og stirret på skjermen. Siste scene av filmen kom opp, den store avsluttningen og jeg følte hun tok et dypt åndedrag og stirret spent på skjermen som om hun ikke visste at alt endte godt. Det store hoppet kom og han tok henne i mot og som jeg sa... Alt endte godt. Filmen ble ferdig og satte seg opp i sofan og gne seg litt i øynene.
''Jeg er trøtt... Er du trøtt?'' spurte hun og jeg bare løftet på skuldrene.
''Vel, du har drukket vin så du for ikke lov å kjøre så da for du like så enkelt sove her'' hun røyste seg opp og slo av tv'n. Hun snudde seg mot meg og ventent. Jeg visste egentlig ikke hvordan jeg skulle reagere men jeg røyste meg og fulgte henne opp trappen.
''Vil du sove med meg eller?'' spurte hun i en søt stemme og jeg svelgte tungt og nikket sakte. Hun fikk et lite smil om munnen og dro meg inn på rommet sitt. Jeg dro av meg shorta og boksa slik at jeg sto der i bare boxeren og gikk bort til senga og la meg forsiktig ned vedsiden av *dn*. Hun la seg tettere inntil meg og sovnet. Jeg så ned på henne og følte at hjertet mitt stoppet i et sekund. Hun var så pen der hun lå og sov, jeg fikk et lite smil om munnen og kysset henne på pannen, dro henne tettere inntil meg og sovnet.


 

Hva syntes dere om denne delen?
Vil dere ha mer?
Hva kommer til å skje videre?

Never say Never ~Vanessa 11 Kommentarer


Old Memories - Del 16

Alle rundt dere gikk to og to menst du og Justin derr i mot sto der som noen idioter og bare glante på hverandre.
Skulle du danse med ham eller gå og sette deg ned?

 


(sangen som spiller)

Du så ned i bakken og tok deg nervøst på armen før du sagte så opp på Justin som virket nesten like nervøs som du var. Han så deg rett inn i øynene og du følte at det begynte å fly små sommerfugler rundt i magen din og du visste du små rødmet litt. Han tok et skritt nermere deg og tok armene dine og la dem rundt nakken sinn før armene hans sagte bevegde seg ned til hoftene dine menst øynene deres var låst på hverandres.

Sagte dro Justin deg litt tette til deg og du følte du ble varm i kinnene av å være så nær ham. Dere begynte  å bevege dere i en sagte sirkel med øynene lås i hverandre. Man skulle gjærne ha trodd det hadde blitt kleint av å stirre så intenst i noens øyner men med Justin så var det ikke det. Øynene hans var utrolig pene og du følte du så noe nytt i dem for hvert sekund du så inn i dem, du fikk et lite smil om munnen og så ned på føttne deres men Justin løftet hode ditt opp slik at du så ham rett inn i øynene igjen før han la tilbake armen sin på plass ved hoften din.

Du følte at dere var ekstremt tett inntill hverandre men akkurat nå hadde du ikke noe i mot det. Du la hode ditt ned på skulderen til Justin og han lente hode sitt oppå ditt og sommerfuglene var helt ute av kontroll. Om noen hadde fortalt deg for en uke siden at du kom til å slow danse med Justin Bieber menst du hadde små følelser for ham, hadde du enten ledd dem rett i annsiktet eller fått dem lagt inn på et mental sykehus.
Den ene armen til Justin skle ned til rompa di menst den andre skle opp mot nakken din hvor han sagte begynte å pjuske deg  noe som fikk deg til å få gåsehud siden det var så deilig. Du ELSKET å bli koset med, når gutten gjorde små ting som dette og pjusket deg eller kysset deg i nakken eller rett og slett bare Cuddled up to you on the couch, du følte at du bare ville dø! Du var virkelig en puse jente men hva skulle du si? Kos var en søtere versjon av sex!
Du vet ikke helt hva som kom over deg men sagte løftet du hode litte grann og begynte må gi Justin bitte små nuss på halsen og du følte at han stønnet litt.


 Du stoppet etter et par nuss og løftet hode helt opp og så Justin rett inn i øynene. Sangen begynte å nerme seg slutten men du brydde deg ikke, du følte deg tøff akkuratt og du hadde tengt å leve det ut, YOLO, ikke sant?
Justin's annsikts utrykk var en blanding av spent, litt sjokert og... var det... det kunne ikke være? Hadde han et kjært blikk i øynene sine? Du følte hjertet ditt nesten stoppet av tanken men ristet fort vekk tanken når Justin sagte begynte å bøye seg ned mot deg. Du møtte ham på halv veien og dere kysset. Det var ikke noe stort eller ekstremt. Det var bare et lite men lidenskaplig kyss som fikk deg til å bli helt mo i knærne, heldigvis så holdt Justin deg for ellers så hadde du nok endt opp å falle ned på bakken.
 

Du begynte å trekke deg vekk fra Justin men Justin bare bøyde seg ned etter deg noe som fikk deg til å smile. Du følte pluttselig at Justin begynte å smile og du åpnet øynene dine sagte og så at Justin fremdeles hadde sine igjen. Du så ned på leppene hans og klarte ikke å la være. Du måtte bare kysse ham igjen. Dere klinte ikke eller noe. Dere ga hverandre bare bitte små kyss, ingen av dem var som det første kysset dere hadde helt i stad men de fikk fremdeles tærne dine til å krølle seg og sommerfuglene til å gå gale.
''Hvil du være med meg hjem?'' hvisket du inn i øret til Justin og han så på deg lenge inn i øynene før han nikket og tok tak i hånda di og flettet dem i lag med sine egne. Dere gikk ut en bak vei slik at dere slapp papparazien og satte dere inn i bilen til Justin og kjørte hjem til deg. Armene dere løste seg aldri fra hverandre.


 

Hva syntes dere om denne delen?
Hva tror dere kommer til å skje når de kommer hjem til *dn*?

12+ kommentarer til neste del <3

Never say Never ~Vanessa 12 Kommentarer


Old Memories - Del 15

Pluttselig følte du henda til Justin gå ned på rompa di og knipe den før han visket med en sexy stemme inn i øret ditt.
"hva med friends with benefits?"


Du begynte å fnise litt og Justin begynte å sagte kysse deg i nakken, sagte dro du deg vekk fra ham og ga ham et rart blikk.
''Ville ikke du likte det'' lo du og gikk ut av klemmen. Justin virket litt skuffet noe som bare fikk deg til å le enda mer.
''Jo! Det er derfor jeg spør!'' sa han fortvilet og du bare ristet på hode. Du gikk bort til rekk verket igjen og så ned på folkene som ikke hadde lagt merke til verken deg eller Justin, det var egentlig litt morsomt å se på dem.
''Se, Justin! Der har vi en ikke kjent versjon av deg!'' utbrøt du og pekte på en av guttene som sto og flørtet med en jente og virket ALT for selv good. Justin stelte seg vedsiden av deg og så hvor du pekte før han ga deg et styggt blikk og begynte å se seg rundt.
''Og der har vi deg!'' sa han og pekte på en jente som hadde på seg en søt kjole, ikke noe horete. Det lignet liksom på noe man gikk med på sommeren, men så la du merke til at hun hadde bena sine rundt hoftene til en gutt som sto og nermest klinte med halsen hennes. Du så på Justin som lo av annsikts utrykket ditt.
''Du er slem, vet du det!'' utbrøt du og slo han i skuldra slik at han begynte å le.
''Sier jenta som NETTOPP slo meg!'' lo han og du ristet på hode og prøvde og ikke le. Men det var ekstremt vanskelig så til slutt bare ga du opp og begynte å le.
 

Justin så på deg og du begynte endelig og roe ned latteren din og snudde deg mot ham.
''hva er det du stirret på?'' spurte du og han så kjapt bort menst han rødmet litt.
''ingenting'' du syntes det var så søtt av ham og du bare lot det ligge. Dere sto på verandan en stund og bare så på folka danse, dere hadde ikke stort bedre å gjøre når Justin endelig bestemte seg for å gjøre noe annent en å stirre på andre.
''Bli med å dans!'' sa han og rakte deg armen sin. Du så ned på armen hans før du så opp på ham og ga ham et rart blikk.
''Du tuller, ikke sant? Ser folk oss der kommer de til å angripe oss'' sa du og så ned på folka som nå sto og danset en rolig dans.
''Drit i dem! La oss ha det gøy!'' utbrøt han og du bare sukket. En del av deg ville bare være med ham ned og danse og leve livet, mens en annen del av deg mente det var best og bare være der opp hvor dere var trygge for å bli angripet av fulle galinger!
''Greit'' sukket du og Justin fikk et stort smil om munnen og dro med deg ned trappen dere hadde gått opp og ned på danse gulvet. De spillte 'Hit The Lights' og du syntes egentlig det var litt kleint og danse siden Selena var eksen til Justin OG de hadde hatt sex i et kott for ca 2-3 dager siden. Men du prøvde å ikke tenke på det og helle ha det gøy med din nye venn, Justin. Den settningen virket bare rar, du hadde lovt deg selv dette ikke skulle skje og her var du... Sammen med Justin... På en club... Alt var bare veldig feil.
Etter den kom 'Call Me Maybe' og du og Justin freaket helt ut og begynte å danse som noen tullinger på danse gulvet.
 

Det rare var at folk så hvem dere var, med de bare ga blaffen og lot dere danse og være gale å det var noe i alle fall du ikke fikk opplevd så ofte. Pluttselig spillte Dj'n en rolig sang og du og Justin stoppet helt opp menst dere så hverandre inn i øynene. Alle rundt dere gikk to og to menst du og Justin der i mot sto der som noen idioter og bare glante på hverandre.
Skulle du danse med ham eller gå og sette deg ned?


 Da vet dere! Da er det ny del ute! 
Hva tror dere kommer til å skje? Kommer hun til å danse med ham eller ikke?
Hva er det DERE ønsker dere?

Never say Never ~Vanessa6 Kommentarer


Old Memories - Del 14 (liten del)

Du fikk et lite smil om munnen og ristet på hode. Pluttselig følte du to armer rundt hoftene dine og at noen kysset deg på huden akkurat mellom kinnet ditt og halsen.
Du snudde deg rundt og øynene dine møtte de mørke og varme øynene til Justin.

''Du kødder med meg'' sukket du og ristet på hode. Selfølgeli var det Justin, det burde du egentlig ha skjønnt!
''Du virker så skuffet, hvem andre forventet du?'' spurte han og hadde et lite smil om munnen. Du ristet på hode og sukket litt, hvorfor kunne han bare ikke skjønne at det ikke var noe mellom dere?
''Vet ikke.. I alle fall ikke deg'' sa du og gikk vekk fra Justin bare for å komme deg vekk fra ham. Du likte han kanskje ikke på den måten, men det betydde ikke at lukten av ham og følelsen av å ha ham så nært inntil deg ikke påvirket deg å noe måte, for det gjorde det, mer en du likte å innrømme.
''Hvorfor ikke det? Etter den samtalen så virker det mer realistisk'' sa han og fulte etter deg. Dere sto i den stille delen av clubben og dere slapp og nesten skrike til hverandre for å høre hva den andre sa. Igjen, sto Justin ekstremt nært deg og du følte det begynte å pirre i underlivet og du skjønnte at han tente deg. Som om Justin visste hva han skulle gjøre for å plage deg mer for i neste øyeblikk tok han nok et skritt mot deg og strøk deg svakt på kinnet og lente seg inn mot deg.
''Du ser ekstremt pen ut i den kjolen'' av en eller annen grunn så begynte du å rødme! Du ristet på hodet og trakk deg unna ham.
"Justin, jeg var seriøs med det jeg sa i stad... Du er ikke klar for dette her" sukket du og gikk rundt ham. Du hadde tatt noen skritt når Justin tok et grep rundt armen din og stoppet deg.
"men hvem sa jeg ikke var villig til å prøve?" du kom ikke over hvor... Ekte? Stemmen til Justin hørtest ut når han sa det. Det var som om han virkelig likte deg?
"Vi er ikke venner en gang, og sist jeg sjekket så kan ikke jeg fordra deg" sa du og løftet det ene øyenbrynet ditt. Han så deg rett inn i øynene og du følte du bare smeltet totalt.
"la oss ta det et steg av gangen da, la oss bli kjent" han virket egentlig litt desperat til å få deg til og si ja. Du sukket og så opp i taken før du så ned på ham igjen.
"jeg har en følelse over at jeg kommer til å angre på dette her men greit... La oss se om vi kan være venner" Justin fikk et stort smil om munnen og dro deg inn i en klem. Du følte egentlig at det var litt Kleint, men du prøvde og ikke bry deg om det. Pluttselig følte du henda til Justin gå ned på rompa di og knipe den før han visket med en sexy stemme inn i øret ditt.
"hva med friends with benefits?"

Hva tror dere hun svarer?
Beklager denne delen, jeg skrev litt på pc'n og resten på mobilen! Jaja, som dere leste på Facebook, vennina mi har det litt tøft nå så <3
kommenter ha dere tror skjer!

Never say Never ~ vanessa6 Kommentarer


Old Memories - Del 13

BEKLAGER! Jeg er så lei meg at ikke det har kommet noe ny del! MEN, jeg var på audition siden 2 i dag og JEG KOM MED!!! Jeg er SÅ gira og gleder meg sykt!!! Derfor følte jeg at siden jeg er i et så godt humøt at dere pina meg fortjente en ny del, skal se om jeg rekker 2?

 


 

''Akkurat... Sorry, but your not ready'' sukket du og la på. Du gikk inn i stua og og slengte deg ned i sofan med en pose potetegull og slo på tv'n akkurat i det Gram Northon begynte! Favoritt programet ditt! Showet var halveis ferdig når det pluttselig ringte på døren.
Hvem i helvete var det?


Du daffet deg bort til døren og åpnet den. Når du åpnet den så var det ingen der men det var en vase med blomster, du bøyde deg ned og løftet dem opp før du så deg rundt bare for å se om du så noen men det var ingen der.
Du gikk inn igjen og la fra deg blostrene og så på dem, de var ekstremt pene og du klarte ikke å skjønne hvem som hadde gitt dem til deg! Pluttselig la du merke til en liten komvelutt midt i blomster buketten. Sagte dro du den ut for å ikke ødelegge blostrene og åpnet den.
Du leste lappen over og over igjen, var denne personen seriøs? Forventet denne fremmede at du skulle kle på deg pen tøy, og bare dra ut til denne klubben i LA? Jeg himmlet med øynene og la den fra deg og ga blaffen i den. Ikke faen om at du kom til å gjøre det... Eller? Øynene dine gikk ned til komvelutten og du følte du hadde en trengsel til å bare springe til dette stedet. Du visste at det beste du kunne gjøre bare var å være hjemme men du klarte ikke å presse vekk den følelsen av nyskjerighet. Du ristet på hode og sprang opp på rommet ditt for å finne noe å ha på deg, ikke faen at du kom til å klare og leve uten å vite hvem denne personen var.
Du hadde et gigantisk walk-in skap så det var egentlig ganske vanskelig å velge hva du ville ha på deg men fant endelig fram til dette.

Klokken var bare halv 9 så det var ikke alt for sent, men man vet aldri hvilke men som aksisterte her ute i LA.
Du ville ikke kjøre så du ringte en taxi som kjørte deg til clubben brevet hadde bedt deg om å dra til, i det du gikk ut av bilen ble du truffet av lyset fra papzen og du følte du bare ble så utrolig irritert over at aldri fikk noe privat liv på grunn av dem!
''*ditt etternavn*'' sa du til vakten og han slapp deg inn, men før du fikk gått inn i clubben kom det en dame opp til deg og ga deg et ekkelt smil.
''Jeg har fått streng beskjed med å ta deg med opp til andre etasjen, hvis du bare følger meg'' sa hun og nikket og fulgte henne opp en trapp som ledet til en veranda som hadde utsikt over hele clubben.
Du stelte deg ved rekverket og så ned på de dansene folkene og du følte en trengsel for et normalt liv, var det så mye og spør om? Selfølgeli så var du takknemlig for fansen og at du fikk gjøre det du elsket mest men igjen... Du husket godt livet ditt før du ble kjent, du pleide og feste med vennene dine på steder som dette og selfølgeli sikklet dere over kjendisene. Du fikk et lite smil om munnen og ristet på hode. Pluttselig følte du to armer rundt hoftene dine og at noen kysset deg på huden akkurat mellom kinnet ditt og halsen.
 

Du snudde deg rundt og øynene dine møtte de mørke og varme øynene til Justin.

Hvordan tror dere *dn* reagerer?
Hva syntes dere om denne delen?
Hvis dere er VELDIG fline til å kommentere så legger jeg ut en del til  før jeg legger meg <3

Never say Never ~Vanessa 9 Kommentarer


Ingen nye deler

Beklager folkens, men jeg tror ikke dere får noe ny del i dag eller i morgen... Jeg skal overnatte hos vennina mi i dag og drar om 15 minutter! Jeg vet liksom ikke om jeg da får tid til å skrive noe, vi kan se om jeg får skrever litt på mobilen, men lover ingenting.
Grunnen til at det kansje ikke blir noe i morgen er fordi jeg har audition kl 2 og jeg står ikke opp før ca 11-12 og da drar jeg rett til audition og gjør meg klar... Jeg må være der nede i en stund fordi vi får vite om vi går videre med en gang...
Hvis dere lurer på hva det er jeg skal på audition for så er det for en Glee basert musikal ^^ Kult, ikke sant?! :D I alle fall for dere som elsker Glee like mye som meg! 
 

Alle jeg kjenner kaller meg Rachel, alltså galingen på det øverste bilde ^^ Men jeg ser meg selv som en blanding av Rachel og Santana, hun er en totalt bitch, akkurat sånn som meg ^^ Uansett, jeg håper dere kan tilgi meg for dette her! Jeg vil bare si TUSEN TAKK til den LANGE OG UTROLIG RØRENDE kommentaren jeg hadde fått på fordi del! Jeg BLE så rør jeg hadde bare lyst til å gråte av glede! Jeg elsker leserene mine og det håper jeg dere vet! Always and forever!
 

Never say Never ~Vanessa1 Kommentarer


Old Memories - Del 12

Justin kom ut og ga meg et smil, jeg smilte tilbake og gikk tilbake til å late som om jeg snakket i telefonen. Jeg kunne ikke TRO det! De hadde hatt sex, med meg rett utenfor! jeg kunne ikke tro det, jeg visste *dn* var litt sånn gutte avhengi men at hun hadde sex med Justin etter den samtalen i går... Jeg bare VET de kommer til å ende opp i lag! Bare vent å se.


*Dn* POV

Justin gikk ut av rommet og du la fra meg sminken og sukket. Hvordan kunne du ha  gjort det der? Dy hadde nettopp gjort den ene tingen du hadde nektet meg selv. Men det du hadde sagt til Justin var totalt korrekt. I have needs! Hvilke som helst jente har det, og han hadde tilfeldigvis ødelaggt det første forsøket mitt på å få meg noe og han hadde bare stått der med det smukke smilet sitt og den selvtilliten du klarte ikke å ligge unna. Men mer en det kunne han bare glømme! Dette var one and only one time thing, men det hadde vært utrolig deilig da! Vell ikke rart, gud vent hvor mange jenter han har hatt for å gjøre teknikken sin perfekt. Du så ned på antrekket og så du hadde tatt på deg opptredens antrekket ditt og sukket. Du hadde vært så bestemt på å få på deg klærne bare for å dekke deg til når Justin var her at du ikke hadde tengt over HVA du faktisk tok på deg. Du dro av deg klærne og gikk bort til baggen din og dro ut antrekket du hadde pakket med deg.

Du gikk ut og så Taylor stå ute og snakke med Justin og du følte du ble nervøs... Hvordan skulle du spille dette her? Late som om ingenting hadde skjedd eller være LITT snillere med ham siden... vell... Ja, etter den handlingen var det egentlig litt vanskelig å gå tilbake til å være bitch mot han...
''Hey... Hva skjer?'' spurte du og stelte deg midt i mellom Justin og Taylor slik at du hadde dem på hver side av deg.
''Nei vi satt og tengte oss hjem til Justin... men vet ikke helt om du vil være med...'' sa Taylor og så skeptisk på deg. Du sukket litt og begynte å tenke litt. Hvis du ble med kunne du kansje bli litt bedre kjent med Justin? Nei, hva er det du tenker! Justin er fremdeles den samme dritten som før, eneste forskjellen er at han har vært med deg også nå... 
''Nei, jeg tror jeg drar hjem, skrive litt'' sa Du og smilte til henne. Hun nikket og virket egentlig litt skuffet før hun snudde seg mot Jusitn.
''Ser ut  som om det bare blir oss to da!'' sa hun og han nikket. Du snudde deg mot Justin og han virket egentlig litt såret men du brydde deg ikke. Sex forandrett ingenting, han var fremdeles den lille dritten og han var deffinetivt ikke klar for en jente som deg! Du hadde kansje random sex med folk av og til men du ville helst ha et ekte forhold, og når du først skulle ha et forhold så måtte gutten være seriøs på forholdet! Så ville han ha deg, måtte han virkelig jobbe for deg!

''Greit, men vi snakkes da!'' sa du og ga dem vær en klem. Taylor fikk en lang klem mest Justin heller fikk en mer awkward et sekunds klem. Du gikk ut av studio og ble møtt av blitzen av papzen og du sukket litt.
'how are you and Justin Bieber? Are you friends or a couple? Are you guys sleeping together? When's the new record coming out?' Du bare dukket og gikk med raske skritt bort til bilen din og satte deg inn og kjørte. Pluttselig vibrerte mobilen din og du så ned på den... Ukjent nummer?
''Hallo'' sa du inn i telefonen og kjørte litt sagtere siden du snakket i telefonen i tillegg.
''Sikker på at du ikke vil komme over?'' hørte du stemmen til Justin si. Du himmlet litt med øynene og ristet litt på hode.
''Bare gløm det Justin'' sa du og svingte inn mot huset ditt og parkerte bilen.
''Sikker? Vi kan sikkert snike oss opp på romme mitt og du vet'' du kunne høret smilet om munnen hans noe som bare fikk deg litt irritert.
''In your dreams boy'' sa du og gikk bort til døren. Justin sukket litt og du skjønte han var irritert.
''Skal du tilbake til det der? Vi har ikke mer en 15 minutter siden hatt sex!'' utbrøt han og du hadde så lyst å skrike til han om å være stille men du orket ikke. La han gjøre som han ville!
''Justin... Jeg var kåt, jeg hadde nettopp mistet min egentlige lille aktivitets partner... Det var mer trengselen som snakket en meg'' sa du og slengte fra deg nøkklene i skåla og gikk inn på kjøkkenet for å finne noe å spise.
''Så du bruke meg bare?'' spurte han med en såret stemme men du visste han køddet, noe som fikk deg til å le litt.
''Justin... Beklager men, jeg vil ha et seriøst forholdt og jeg tror du er siste person her i verden som er klar for det'' sa du og prøvde og si det på en snill måte men det var litt vanskelig fordi settningen var egentlig litt slem når man tenker over det.
''Hvem sier jeg ikke vil ha et forhold?'' spurte han litt mer alvorlig og du skjønnte du hadde truffet en nerve.
''Justin... La oss være seriøse her, tror du virkelig du er klar for et forhold?'' spurte du og det ble veldig stille.
''Akkurat... Sorry, but your not ready'' sukket du og la på. Du gikk inn på stuen og og slengte deg ned i sofan med en pose potetegull og slo på tv'n og Gram Northon begynte! Favoritt programet ditt! Showet var halveis når det pluttselig ringte på døren.
Hvem i helvete var det?


Hvem tror dere det er på døren?
Hva syntes dere om denne delen?

Never say Never ~Vanessa12 Kommentarer


Old Memories - Del 11 *pervers*

''pass deg, du henger på en tynn tråd!'' han sukket og sa unnskyld og jeg bare nikket. Vi bikk tilbake til garderobene og fant *dn*, men hva vi så inne var noe vi IKKE var forberedt på!


Justin's POV

Jeg kunne ikke tro det! Rett forran oss sto *dn* med bena låst rundt håftene til en av gutte danserene mens han kysset henne nedover nakken. Jeg klarte ikke å gjømme det lille smilet som kom på leppene mine, hun har gått rundt og annklaget MEG for å være player til og med skrev en SANG om det! Og her er hun... Men bena rundt en danser... Hun ikke kjenner.... Snakk om å være en hykler a!
''Sett meg ned'' freste hun til danseren og han satte henne ned og jeg ga han et litt stygt blikk. Han virket ikke noe sterk, og var deffinetivt IKKE kjekkere enn meg, men her får han jenta jeg IKKE klarer å få. Jeg skjønner det bare ikke.... Hva er galt med denne verden?
 

Han slapp henne ned og gikk kjapt ut, jeg stirret på han hele veien ut før jeg snudde meg mot *dn* som virket som om hun var litt nervøs.
''Ja.... emmm... ja, jeg bare'' hun skulle til å gå forbi oss men jeg tok armen min forran henne for å holde henne tilbake. Hun sendte meg et dødsblikk men jeg bare ignorerte det.
''Taylor.. Kan du unnskylde oss litt?'' spurte jeg og hun nikket fremdeles i sjokk og gikk ut av døren. Jeg låste døren og snudde meg mot *dn* som hadde krysset armene forran brystet og fiklet med neglene sine.
''Du kaller MEG player?!'' utbrøt jeg og begynte å små le litt. Hun så kjapt opp på meg og ristet på hode og så en annen veien bare for å ungå blikket mitt.
''Du er en player'' sa hun og jeg ristet på hode.
''Du er ikke noe bedre du heller! Jeg så hva dere drev meg og tro meg, jeg har vært i den stillingen mange nok ganger til å vite hva det der skulle føre til'' annklaget jeg og hun bare sukket og gikk mot meg slik at hun sto helt oppi annsiktet mitt.
''Beklager da! I have needs!'' utbrøt hun og jeg følte en del av meg ble utrolig tent av henne når hun var sint og var så nær meg.
''All you had to do was ask'' hvisket jeg og strøk henne på kinnet. Hun så meg rett inn i øynene med et alvorlig blikk, hun tok et skritt mot meg slik at hun sto helt inntil meg og før jeg visste ordet av det krasjet hun leppene sine på mine. Jeg var helt i sjok men det tok ikke lang tid før jeg kom ut av deg og tok et godt grep rundt rompa hennes og løftet henne opp. Vi bare sto der og klinte før jeg gikk mot den ene sofan og satte meg ned slik at han satt oppå fanget mitt. Hun satte seg nermære meg og jeg slapp ut et lite stønn i kysset, hun begynte å kysse meg nedover nakken og jeg klarte ikke å få tanken om hvor deilige leppene hennes var ut av hode mitt.  Hun begynte å knappe opp sjorta mi menst  vi satt og klinte.
Det begynte å bli ekstremt varmt her inne og jeg følte for hver sekund som gikk fikk jeg bare mer og mer lyst på henne. Jeg tok tak i henne og la henne ned i sofan slik at jeg var over henne og begynte å kysse henne nedover nakken og begynte å suge på en plass slik at hun fikk suge merke men det virket ikke osm om hun skjønnte at det var det jeg gjorde så jeg kom nok til å få høre noe om det etter på. Jeg dro av henne shortsen og g strengen men pluttselig stoppet jeg og så ned på den pesende kroppen hennes. Hun var litt svekk og hun hadde lukket øyner, hun åpnet dem sagte og ga meg et blikk at hun ville at jeg skulle fortsette. Jeg ga henne et lite smil og stakk 2 fingre inn med en gang menst tommelen min maserte klitten hennes, hun slapp ut noen utrolig små lave stønn som fikk meg til å bare komme med en gang, men jeg hade alltid lært meg at jentene skal nye det dør jeg nyter det!
Jeg stakk nok en finger inn og brystet hennes løftet seg og jeg bøyde meg ned og kysset henne på brystet. Armene hennes gikk opp i håret mitt og jeg brydde meg ikke, under sex var hårt ikke noe viktig.
''Komman Justin.. Jeg trenger deg'' søyt hun og jeg fikk et lite smil om munnen dro ut fingrene, tok av meg buksene, dro på kondomen og gikk fort inn i henne og hun slapp ut et høyt stønn. Jeg bevegde meg raskt noe som fikk oss begge til å pese noe utrolig men det var så deilig. Fingrene hennes gravde seg dypt inn i ryggen min, noe som deffinetivt kom til å legge igjen merker men jeg brydde meg ikke noe særlig. Jeg hadde hatt så mange sex skader og merker at jeg hadde mistet tellingen.
''Je--Jeg--- Ko---koooo-mmer---'' peste hun ut og jeg bare jobbet enda raskere og dypere og jeg følte jeg snart kom til å komme selv. Kroppen hennes begynte å dirre og jeg følte hun begynte å flexe rundt meg og jeg skjønnte hun kom, det tok ikke lang tid etter det for meg å komme og dro meg ut og la meg ned på andre siden av sofan og der lå vi bare og pustet tungt.
 

Pluttselig satte hun seg opp og gikk bort til stativet og fant fram noen klær og begynte å kle på seg, jeg så på rompa hennes og jeg følte jeg pluttselig ble veldig tent igjen men jeg roet meg ned og startet og kle på meg.
Hun stoppet opp rett forran speilet og studerte seg selv før hun snudde seg rundt til meg og ga meg et stygt blikk.
''Suge merke... Seriøst Justin!?'' spurte hun irritert og jeg bare lo litt og lagde et uskyldig ansikt.
''Jeg har ingen anelse hvor det kom fra'' sa jeg og hun bare ristet på hode og begynte å dekke det til. Jeg klasket henne på rope og jeg blunket til henne.
''Thanks for the sex babe'' så gikk jeg ut. Taylor sto litt unna og snakket i telefonen og smilte til meg. Bra, hun har ingen anelse om hva som skjedde inne i den garderoben. La oss holde oss til det.


Taylor's POV

Justin kom ut og ga meg et smil, jeg smilte tilbake og gikk tilbake til å late som om jeg snakket i telefonen. Jeg kunne ikke TRO det! De hadde hatt sex, med meg rett utenfor! jeg kunne ikke tro det, jeg visste *dn* var litt sånn gutte avhengi men at hun hadde sex med Justin etter den samtalen i går... Jeg bare VET de kommer til å ende opp i lag! Bare vent å se.


Beklager assa... Jeg SUGER til å skrive perverse deler... Men jaja, jeg prøvde i alle fall, jeg kan gå tilbake til å bare hoppe over det, men det kan dere selv velge, bare kommenter det under innlegget!
Hva tror dere kommer til å skje etter de har hatt sex? 
Hva syntes dere om denne delen generelt?

Never say Never ~Vanessa9 Kommentarer


Old Memories - Del 10

''Dette bilde ble tatt ikke lenge før det ble over mellom dem... Ingen forventet seg det... Det var den størte skandalen verden hadde sett... Og det var IKKE en pen avsluttning heller'' jeg så på henne og jeg følte bare hode mitt fylle seg med spørsmål.
''Taylor... Hva skjedde?''


''Jeg tror ikke jeg er den rette for å fortelle deg det...'' sukket hun og jeg følte jeg bare ble veldig irritert. Jeg sukket og lente meg tilbake i sofan og Taylor så på meg.
''hva med jeg forteller deg om dagen *dn* opptredde sangen sin for første gang? Jeg fikk dratt med meg Justin ut, selv om han ikke ville fordi han skjønnte sangen var om ham, og jeg tror ikke jeg har sett noen sikkle over en person så mye i hele mitt liv'' lo hun og jeg kunne bare se for meg mamma og Justin.


60 år tilbake Taylor's POV

Jeg sto med Justin ute i publikum og så spent opp på scenen. Jeg gledet meg så sykt til å se *dn* opptre! Hun var så fantastisk og levde seg alltid inn i det hun gjorde, ikke rart Justin finner henne så atraktiv!
''Gleder du deg?'' hvisket jeg til Justin og han bare ristet på hode.
''Sikkert'' jeg sukker og ristet på hode. Hvorfor måtte han være så vanskelig? Alle sammen trodde jeg var dum og ikke så det, men jeg visste hvem Justin var, jeg ville bare ikke bry meg fordi jeg visste at han aldri oppførte seg sånn mot meg, selv om det var litt irriterendes at han prøvde seg på nesten alle vennene mine. Program lederen kom ut og sa at *dn* skulle opptre og jeg røyste meg opp og jublet! Jeg hadde ikke sett *dn* opptre på veldig lenge så det kom til å bli gøy og se hva hun fikk laget på 2 dager!
Musikken startet og danserene kom og sagte men sikkert kom *dn* ut!

Puplikum gikk helt gale for henne og jeg skjønnte ikke helt hvordan en sang som aldri hadde kommet ut kunne få så bra respons. Sangen var drit bra men det var ikke normalt at folk skulle være så entustiastiske for en sang de aldri hadde hørt. 
Jeg snudde meg mot Justin og han sto deg bare og stirret på den dansene kroppen til *dn*, man kunne bare tenke seg de ekle tankene han hadde i hode akkurat nå. Sangen ble ferdig og alle skrek og hoppet rundt. Programlederen kom bort til henne og ga henne en mikrofon.
''WOW! *dn* snakk om energi!!'' utbrøt han og hun bare lo.
''Den sangen har ikke jeg hørt før, er den ny?''
''JA! Den er egentlig laget for 2 dager siden så jeg har vært i studio og danse studio og jobbet i disse dagene for å fikse koriografien og alt'' sa hun og smilte.
''Jeg liker det sangen handler om, noen spesielle tanker bak den?'' hun så mot Justin og visste hun ville si navnet hans men hun kunne ikke, hun visste hvor sur jeg ville ha blitt hvis hun gjorde det.
''Nei du vet... noen gutter er bare... Womanizer's'' sa hun og løftet på skuldrene. Hun takket for seg og de gikk av scenen, jeg snudde meg mot Justin men han var der pluttselig ikke. Jeg sukket og gikk backstage og lette etter han. Og jeg fant han. med armene sine over Danielle, en av danserene til *dn* og hun virket ikke til å ha noe i mot det. Jeg gikk bort til Justin og dro han etter øret og han skrek ut.
''HVA FAEN!'' ropte han etter jeg slapp ham og jeg ga ham et blikk.
''pass deg, du henger på en tynn tråd!'' han sukket og sa unnskyld og jeg bare nikket. Vi bikk tilbake til garderobene og fant *dn*, men hva vi så inne var noe vi IKKE var forberedt på!


 

Hva tror dere de ser?
Hva vill dere skal skje?

//siste del for i dag

Never say Never ~Vanessa 6 Kommentarer


Old Memories - Del 9

Bare for å forklare det til de som kansje ikke har fått det med seg, Justin er ikke sammen med noen, Justin er en womanizer, han liker jenter for sex og liker å måtte prøve hardt for å få jentene, he's a bad boy xP

 


 

''Den var grei den'' sa han i en skeptisk tone. Du ga ham et lite smil og gikk bort til han og lente deg inn mot høret hans og hvisket.
''Hvordan føles det og ikke ha overtaket på en jente, Justin?'' han pustet tungt inn og fikk et lite smil om munnen. Never underestimate a girl Justin... NEVER!

 


Etter at dere hadde spilt sangen bestemte du og Taylor dere for å dra hjem til deg, siden du ikke orket og sitte i studio og høre på Justin synge. Dere hadde stoppet innom butikken for litt is og masse snacks til kvelden siden Taylor skulle overnatte hos deg igjen.
''Så hva er greia med deg og Justin a?'' spurte Taylor og dultet litt borti deg. Du snudde deg mot henne og ga henne et rart blikk.
''Hvor i helvete fikk du DET fra?!''
 

Hun begynte å le og tok en bit av sjokoladen og så på deg.
''Det bare virker som... jeg mener, det er åpenbart at han liker deg og du flørter ganske så mye tilbake'' sa hun i en tenkende stemme og du bare stirret på henne med store øyner.
''Det er absolutt INGENTING mellom meg og Justin!'' utbrøt du og  ristet på hode, hvordan kunne hun tro noe slikt!? Du tok en bit av sjokoladen og så på tv'n. Ikke faen om du kom til å få følelser for Justin, han var en jævel som mente han kunne få alle og hvis noe skulle skje så kom han til å droppe deg rett etter sex og et slik forhold ville du ikke ha!


Tilbake til Nå tiden Jessica's POV

''Vent... Snakker du om tante Taylor?'' spurte jeg mens jeg matet Jaxon og så på mamma. Hun nikket menst hun la litt mat på bordet til Lilly.
''Hun skal komme nå, både hun og Carl så du kan spør henne selv'' sa Pappa og smilte til meg, jeg ble utrolig glad over dette. Jeg hadde ikke sett Tante Taylor på lenge og i følte alle så hadde hun ikke spesielt lang tid igjen før hun kom til å dø.
Vi satt stille i kanskje en time menst vi spise eller matet Lilly og Jaxon før det endelig ringte på døren.
''Jeg åpner!'' sa jeg og hoppet ut av stolen og sprang bort til døren og åpnet den. Rett forran meg sto en gammel dame med røde øyner og et trist annsikts uttryk med en ung man vedsiden av henne. Carl var hjelperen hennes og var egentlig blitt som familie. Jeg skjønnte at Taylor var lei seg og jeg ga henne en god klem.
''Jeg har savnet deg'' hvisket jeg og jeg kunne høre hun små lo litt. Jeg og Carl hjalp henne inn og hun satte seg ned i sofan, mamma og pappa kom ut og ga henne en klem og det tok ikke lang tid før både mamma og Taylor satt der og små gråt.
''Er det sant det mamma sier, tante? At det var åpenbart at de hadde følelser for hverandre?'' hun så rart opp på meg før hun snudde seg mot mamma som nikket til henne, som om de hadde en liten hemmelighet. Hun sukket før hun så på meg igjen og nikket.
''Du skulle ha sett dem! Jeg har to bilde av dem i lommeboken min, et før de ble sammen og et etter og jeg har ALDRI tatt dem ut'' sa hun og vinket til Carl for at han skulle komme med vesken hennes, han ga den til henne og hun tok ut lommeboken sin og dro ut to små bilder og ga dem til meg.
''Fortell meg du ikke ser lidenskapen mellom dem, før og etter!'' jeg så ned i bildene og jeg skjønnte med en gang hva hun mente. Det var det mest åpenbare i hele verden!

(Dette har ikke skjedd enda så ikke tenk på det ;)
 

Jeg smilte ned på bildene og ga dem tilbake til Taylor og så ned på dem og fikk et lite smil men samtidig tårer.
''hvor fikk du det bilde fra?!'' spurte mamma pluttselig og tok opp bilde av dem etter de ble sammen. Hun så ned på bildet og tok hånden forran munnen og fikk tårer i øynene. Jeg skjønnte ikke hva som skjedde med henne, det måtte være noe med det bilde som fikk henne til å tenke på noe.
''Unnskyld meg'' sa hun og røyste seg og gikk inn på rommet, men hun hadde lagt fra seg bilde på boret og jeg strakte meg etter det. Taylor sukket og ristet på hode og jeg så kjapt opp på henne.
''Hva skjedde nettopp?'' spurte jeg og ga henne et alvorlig blikk og Taylor bare sukket.
''jeg tror hun ble litt lei seg'' sa hun og tok tilbake bildet og holdt i hendene hennes for harde livet som om hun trodde noen skulle dra det ut av armene hennes.
''Hva tenkte hun på når hun så bildet?'' spurte jeg svakt og så ned i golvet.
''Dette bilde ble tatt ikke lenge før det ble over mellom dem... Ingen forventet seg det... Det var den størte skandalen verden hadde sett... Og det var IKKE en pen avsluttning heller'' jeg så på henne og jeg følte bare hode mitt fylle seg med spørsmål.
''Taylor... Hva skjedde?''
 


Har DERE om noen teori om hva som skjedde? Det kan være HVA som helst, det kan være det rareste du NOEN gang har hørt, jeg vil helst ha minst 2! forslag før dere får neste del <3
hva tror dere Taylor forteller Jessica?

Never say Never ~Vanessa 5 Kommentarer


Old Memories - Del 8

Det blir en liten del, jeg skal gå med bøsse for en dag for andre så... MEN, hvis det er 10+ kommentarer når jeg kommer tilbake så skal jeg gi dere 2-3 nye deler <3


Du gikk ut av båsen din, nok så fornøyd med det du hadde gjort, men stoppet med en gang når du så hvem som sto der.


''neimen, hallo!'' sa Justin med en glad stemme og gikk bort til deg og ga deg en klem men du bare dyttet han vekk fra deg.
''Hva gjør du her?'' spurte du irritert og gikk bort til Frank som satt og mikset ferdig sangen med Justin hakk i helene dine.
''Jeg skal spille inn noe greier med Frank'' sa han og smilte slu til deg. Du snudde deg mot Frank som satt der og så rart på deg.
''Jeg sa jeg skulle ha noen her, gjorde jeg ikke?'' sa han og virket litt irritert over at du skulle lage drama over at Justin var det, men han var den siste personen du ville se akkurat nå.
''Jeg visste bare ikke at det... Justin'' sa du og prøvde og høre mest mulig rolig ut men det var nok så vanskelig. Justin bare små lo litt og satte seg ned ved mix boret og fiklet med noe og døren åpnet seg igjen.
''TAYLOR! Du er her!'' sa du og smilte til henne. Hun ga både deg og Justin en klem og satte seg ned i sofan.
''Jeg er så sliten... Det er FULT med papz der ute!'' utbrøt hun og pustet tungt, du ristet litt på hode og sukket. Det var noen få der når du hadde kommet, men de hadde sikkert fått snusen på at Justin skulle komme og når Taylor kom så ble det vell kaos til delux.
''Uansett... Er du ferdig?'' spurte hun etter litt og du smilte stort til henne og nikket.
''Den ble ferdig for ikke så lenge siden, Frank kan vi spille den?'' spurte du og han nikket og fikklett litt med knappen og pluttselig kom musikken på og du satt spent og hørte på.

Sangen startet utrolig kult og du lurte på hvor lang tid det ville ta før Justin skjønnte at sangen egentlig handlet om han, vell, det burde ikke være SÅ vanskelig, sangen skrek nermest ut navnet hans!
Du turte ikke å se på verken Taylor eller Justin, selv om du hatet Justin så var han en dyktig artisk og hans mening var ganske viktig og Taylor? Hun var din hardeste kritiker, men hun sa det bare var fordi hun var glad i deg og ville at du skulle oppnå det meste.
Sangen ble ferdig og det var helt stille i studio. Du røyste deg opp fra mix bordet og så opp på Taylor som sto der helt sjokert. Var det så ille?
''*dn*... Det er kansje det BESTE jeg NOEN gang har hørt!!!!!!!!'' utbrøt hun og ga deg en stor klem, du begynte å små fnise litt og trakk deg unna.
''Virkelig?'' du var veldig usikket på musikken din, du ville at det skulle være det beste det kunne være.
''JA! Beaten er drit kul, du høres fantastisk ut! Men det beste med hele sangen er teksten! Den er SÅ BRA!'' ropte hun og ga deg nok en klem. Dere lo og dere snudde dere mot Justin som virket litt små irritert.
 

''hva syntes du?'' spurte du og han ga deg et blikk og du visste akkurat der og da, at du hadde virkelig truffet en nerve og han likte det ikke spesielt...
''Den var grei den'' sa han i en skeptisk tone. Du ga ham et lite smil og gikk bort til han og lente deg inn mot høret hans og hvisket.
''Hvordan føles det og ikke ha overtaket på en jente, Justin?'' han pustet tungt inn og fikk et lite smil om munnen. Never underestimate a girl Justin... NEVER!Hva syntes dere om denne delen?
Har dere noen ønsker?

Never say Never ~Vanessa 14 Kommentarer


Old Memories - Del 7

''Jeg kan ikke TRO han!'' sa hun surt og gikk med raske skritt inn mot kjøkenett. ENDELIG! Nå fikk han smake sin medisin og Taylor kom endelig til å slutte å være med ham!
Du gikk inn på kjøkkenet etter en liten stund og hva du så sjokerte deg... Hva i alle dager?!


Justin og Taylor sto og klemte hverandre, hvordan gikk det til? Taylor var AKKURAT sur på han? Du krysset armene dine og de trakk seg fra hverandre og Taylor sa noe til Justin som fikk han til å smile.
''Ehh hemm..'' de snudde seg og smilte til deg. Du ga Justin et stygt blikk før du snudde deg mot Taylor.
''Er det der det du kaller og snakke alvorlig med noe?'' spurte du med en irritert tone. Var hun virkelig så dum at hun ikke kunne SE for en dritt han er?!
''Han forklarte hele greia og han sa han hadde blitt litt redd og han visste ikke hvor rommet mitt var men han visste hvor ditt var'' sa hun og smilte ned til Justin. Du følte munnen din formet seg til en stor O og du bare sto der og stirret på dem som om du snart kom til å våkne fra det forferdelige marerittet.
''Er du seriøs nå? Trodde du på det?'' utbrøt du og så på henne. hun nikket og du snudde deg mot Justin som bare løftet på skuldrene sine litt og ga deg et lite smil.
 

Du pustet irritert ut og snudde deg og gikk bed bestemte skritt ut av kjøkkenet og inn på stuen, noen tok tak i armen din og snudde deg rund men personen snudde deg så fort at du endte opp med å falle ned i bakken med personen over deg.
Du sukket litt og åpnet øynene dine og over deg lå Justin med et stort smil om munnen.
''HMmm, nesten helt likt som jeg hadde trod det skulle blitt'' lo han og du dyttet han av deg og røyste deg opp.
''Du er en gris, vet du det Bieber!'' utbrøt du og så ned på han men det virket ikke som om han helt fikk med seg hva du sa fordi han stirret på noe.
''Jeg hadde rett, du er et udyr i senga'' sa han med en tenken stemme. Du ga ham et rart blikk og prøvde og skjønne hva han mente med det. Som om han skjønte at du ikke skjønnte hva han mente pekte han på noe.
''Du har blonde undertøy... I min erfaring, alle jenter med blonde undertøy er freaks in the sack'' først da skjønnte du at han lå og så opp kjolen din. Øynene din ble sure og du nermest sprang vekk fra ham.
''Din jævla PERVO!'' skrek du og han begynte bare og le og satte seg opp på golvet og ga deg et smil.
''Jeg vet du liker det'' du viste han fingeren og gikk ut i gangen.
 

''Taylor! jeg stikker, jeg skal i studio, låser du og legger nøkkelen på plass?'' ropte du ut menst du fant fram bilnøklene dine og ventet på svar. Taylor kom gående ut i gangen med sjokolade rundt munnen og stort smil om munnen og du klarte ikke å la være og le over hvor søt hun var.
''Greit... kan jeg kansje stikke innom studio i dag? Du blir vel ferdig i dag?'' spurte hun.
''Jeg tror det... jeg har tengt og holde på i hele dag så...'' hun nikket og du ga henne en stor klem.
''Vi snakkes scenene babe'' sa du og gikk ut av huset og inn i garasjen og kjørte ut og mot studio.

*Et par timer senere i studio*

''Greit, jeg TROR vi har noe...'' sa Frank og fiklet med knappene, ikke lenge etter kom instumentalen på og dere satt og hørte på den. Du begynte å synge lett med for å høre hvordan det kom til å høres ut og du ble nok så fornøyd.
''Jeg tror dette blir bra *dn*! Får vi fikset dette i kveld så kan vi se om vi får sutte sammen et show på en dag og opptre det i over i morgen'' sa Frank og du nikket ivrig. Du var veldig ambusiøs når det kom til musikken og du ville alltid at ditt nye skulle ut fortest mulig slik at fansen din kunne høre på det.
''Skal vi starte da?'' spurte han og du nikket. Du gikk inn i båsen din og begynte å synge til melodien og prøve forskjellige ting får å finne ut hva som hørtest best ut.
 

Du gikk ut av båsen din, nok så fornøyd med det du hadde gjort, men stoppet med en gang når du så hvem som sto der.


 Hvem tror dere står der?
Hva syntes dere om denne delen her?

//siste del for i kveld

Never say Never~Vanessa 8 Kommentarer


Old Memories - Del 6

Hey folkens! Sorry for at dere ikke har fått noe ny del! Denne uken og neste kommer det til å være snaut med deler fordi jeg har SÅ mye lekser og prøver at jeg ikke får tid til å blogge, men skal gjøre mitt beste! Jeg var på Drake i går kveld og det var RÅTT! Tinie Tempah åpnet showet og Drake var fuckings awesome! Deffinetivt en av de best konsertene jeg har vært på! Vell vell, her har dere neste del!


Mens jeg tuslett inn på rommet mitt klarte jeg ikke å få ut tanken på hva jeg skulle gjøre får å få henne til å bli min.
''*dn* your about to be hit with the Bieber charm'' tengte jeg stille til meg selv mens jeg lukket igjen øynene mine og sovnet. end


*dn* pov

Du våknet neste morgen av at alarm klokken din gikk av. Du snudde deg mot siden og så på den, 07:30, for noe dritt! Du sukket litt men satte deg opp, du skulle se om å få Frank, produsenten din, til å komme bort til deg i dag så dere kunne ha fått snakket om den nye låten og om å få laget en melodi til den.
Du gikk bort til skape ditt får å finne noe å ha på deg i dag og bestemte deg til slutt for en litt kort stoppløs kjole med noen møsten på, en en kort lilla blazer, lilla sko og en ring bare for å legge til det lille ekstra.

Du åpnet døren til rommet ditt sagte for å ikke vekke noen og gikk ned i første etasjen for å starte å lage litt mat. Du visste egentlig ikke helt hva du ville lage så du gikk for det mest basice av mat man kunne lage... Egg og Bacon.
Du bestemte deg for å lage til Justin og Taylor også, slik at de slapp og bli så irritert på deg, du sto og flippet eggene når du følte to armener på rompa di.
''Unnskyld meg'' sa du med en irritert tone og armene gikk pluttselig fra rompa di til  hoftene dine. Du trengte ikke å tenke så mye på det, fordi det var kun en som oppførte seg slik og det var Justin.
''Unnskyld for i går'' hvisket han stille inn i halsen din og du tok et stek vekk fra ham.
''La oss bare glømme det! Jeg gidder ikke å krangle med deg mer, Taylor er min beste venn og hvis hun liker deg skal jeg gjøre mitt beste og være vennlig mot deg, men akkurat nå så ligger du dårlig ann'' sa du og pekte på han. Du vet egentlig hvorfor du pekte på han, kansje du følte at du la større trykk på det du sa? Du tok ned armen og Justin bare flirte litt.
''What ever you say... Jeg er bare meg selv'' sa han og ristet litt på hode før han tok en av de ferdig stekte baconene som lå på et av fatene. Du skulle akkurat til å si noe når du så Taylor stå i dør åpningen utrolig trøtt i bare en stor t-shorte, man kunne nesten se understøyet hennes. Du snudde deg mot Justin for å be han om å oppføre seg men han virket ikke som om han brydde seg, det var som om det var helt normalt for ham, så du lot det ligge.
''Good morgen sol ståle! Vil du ha litt egg og bacon? Hvis Justin ikke har spist opp alt baconet da.'' sa du og så bort på Justin som hadde nok en bacon  bit i munnen og smilte uskyldig til deg.
''ja takk, Justin, best for deg at det er mer bacon til meg'' sa Taylor og satte seg ned ved boret. Justin dyttet fatet som var bylt med fersk stekt bacon og hun tok seg en bit. Du la to egg på fatet og ga det ene fatet til Taylor og det andre la du ned til deg selv og dere begynte å spise.
''Hva med meg a?'' spurte Justin og latet som om han var såret. Du så opp på han og pekte  bort mot stekepannen som hadde de to siste eggene på.
''Røys deg opp fra den feite ræva di og hent de selv'' du så han ble litt irritert og du følte Taylor sparke deg under boret men du bare ignorerte det og gikk tilbake til å spise. 
Etter en lang stund med spising og absolutt ingen snakking bestemte du deg at du ikke orket meg.
''Jeg må gå og ta en telefon, bare legg fra dere talerknene i vasken når dere er ferdig'' sa du og gikk ut på stuen og ringte Frank.
''hallo?'' hørte du han si og du fikk et lite smil om munnen.
''Du, er du opp for å være i studio i dag eller? Har en ny låt jeg har skrevet og vil se om å få fikset en melodi og en beat'' han begynte å mumle et eller annent du ikke helt fikk med deg men til slutt så svarte han deg.
''Jeg kan møte den om 1 time, men jeg har en annen artist jeg som skal være med meg i dag om det går greit?'' du tengte litt over saken og bestemte deg for at det var greit.
''Greit, jo flere meninger jo bedre'' dere avtalte hvor dere skulle møtes så la dere på. Du satte deg ned i sofan og lukket øynene. Du var så lei akkurat nå, alt du ville gjøre var å sitte i pysj buksene dine og være nede i studio og synge. 
''Går det bra eller?'' spurte pluttselig Taylor deg og satte seg ned vedsiden av deg.
''nja... bare litt trøtt.... Justin vekket meg i går'' sa du og ristet irritert på hode.
''Seriøst, hva gjorde han?'' spurte hun sjokert, du satte deg rett i ryggen og begynte og fortelle henne alt som hadde skjedd. Av hvordan Justin hadde kommet inn på rommet ditt og spurt om å ligge med deg til at du kastet puten på ham.
''Jeg kan ikke TRO han!'' sa hun surt og gikk med raske skritt inn mot kjøkenett. ENDELIG! Nå fikk han smake sin medisin og Taylor kom endelig til å slutte å være med ham!
Du gikk inn på kjøkkenet etter en liten stund og hva du så sjokerte deg... Hva i alle dager?!
 Hva tror dere skjer?
Hva vil dere at skal skje?

Never say Never ~Vanessa10 Kommentarer


Old Memories - Del 5

Alt jeg kan fortelle dere er : Expect the unexpected ;) Det er et sånn lite hint, hva dere gjør ut av det hintet er opp til dere ;) Foresten, dere får ingen del i morgen siden jeg skal på Drake, men jaja, kansje jeg får skrevet noe når jeg har kommet hjem? men kan ikke love noe!


''Komman dere to, vi må opp på soveromende!'' sa du og de dro seg sagte opp trappen inn på gjesterommene menst du gikk inn på rommet ditt og la fra deg teksten på skrive boret ditt og la deg ned i senga og sovnet. Du visste ikke hvor lenge du sov men du voknet av noe lyder, du åpnet øynene dine og forran deg sto....


Justin's POV

Taylor og *dn* satt og skrev noe og jeg kunne ikke ta øynene mine av *dn*... Det var bare noe med henne som fikk så utrolig tent, om det var det faktum at jeg IKKE kunne få henne eller om det bare var fordi hun var ekstremt deilig, så brydde jeg meg ikke stort fordi jeg visste at uansett hvilke det måtte være så skulle jeg få henne. Hun hadde et poeng med at jeg er en Womanizer men hva kan jeg si, jeg liker jenter og jenter liker meg. De er alle frivillige, ta Selena for eksempel! Jeg gikk ikke bort til henne i dag, det var hun som gikk bort til meg og spurte om vi kunne ha det gøy i det vaktmester skapet, og du vet, jeg sier ikke nei til en jente!
*Dn* snudde seg mot meg og jeg ga henne et smil og hun himmlet med de pene øynene sine. Jeg skulle likt å se de øynene gå bak hode hennes i ecstasy av en runde med meg og Jerry! Jeg så ned i papiret forran meg og begynte å skrive.
 

Jeg så at Taylor hadde sovnet og jeg fikk utrolig lyst til å vekke henne men jeg det virket litt for slemt. Når jeg tengte over det så var egentlig Taylor utrolig, men jeg ville ikke prøve meg på henne, hun var en av de få jente vennene jeg hadde jeg brydde meg om og ikke tengte slikt med og det hadde jeg tengt å fortsette med.
*dn* konsentrerte seg veldig om det hun skrev og jeg tok sjansen til å sjekke ut rompa hennes, i stad når jeg tok i den og sverger det var det beste jeg noen gang hadde følt! Jeg visste ikke at en så perfekt rompe eksisterte men det gjorde den... Og den eksisterte på henne!
Hun satte seg opp og skulle til å si oss noe så jeg la meg fort ned og latet som jeg sov, hun sukket litt og jeg hørte skrittene hennes komme nermere oss. Hun sparket i bene mitt før hun ba oss om å våkne, jeg åpnet øynene mine sagte og latet som om jeg var døds trøtt. Taylor og jeg daffet opp til andre etasjen og gikk inn i rommene vi ble vist til. Romme mitt var tydeligvis på andre siden av rommet til *dn* og tanken på at hun så i den korte shortsen og den stramme singleten gjorde magiske ting til meg.
Jeg la meg ned i sengen og prøvde og sove men tanken på *dn* gjorde det ekstremt vanskelig så jeg bestemte meg får å gå inn til henne. Jeg listet meg stille ut av rommet mitt og inn på rommet til *dn*, lyden av at døren lukket seg fikk henne tydeligvis til å våkne fordi i neste øye blikk satte hun seg opp og gne seg i øynene.
''Taylor?'' spurte hun ut og jeg bare sto der helt frosset fast. Stemmen hennes var ekstremt sexy når hun var trøtt. Hun bøyde seg ned mot noe og pluttselig kom lysene på og hun snudde seg mot meg og annsikte gikk rett fra trøtt til irritert og forbannet.
''hva faen er det du driver med her inne Justin?'' spurte hun eller nermest freste det til meg. Jeg så ned i bakken før jeg så opp på henne.
''jeg bare lurte på om jeg kunne sove med deg`?'' spurte jeg med den mest uskyldige stemmen som jeg visste fikk de fleste folk til å gi meg viljen min. Men hun bare lagde en latter lyd og ristet på hode.
''Pell deg ut her i fra før jeg kommer og drar deg ut etter øret'' sa hun og pekte på døren. jeg sukket litt og ristet på hode.
''Jo fortere du gir opp jo fortere kan vi komme oss videre alt dette sinne'' sa jeg med en humoristisk stemme og pekte på henne. Hun kastet en pute på meg og jeg dukket før den traff meg i hode og gikk ut av rommet hennes. Mens jeg tuslett inn på rommet mitt klarte jeg ikke å få ut tanken på hva jeg skulle gjøre får å få henne til å bli min.
''*dn* your about to be hit with the Bieber charm'' tengte jeg stille til meg selv mens jeg lukket igjen øynene mine og sovnet.
 


Hva syntes dere om denne delen her?
Hva tror dere Justin kommer til å gjøre?

Never say Never~Vanessa 7 Kommentarer


Old Memories - Del 4

 

A good story doesn't always have to have an happy ending, it just has to touch your heart
~Vanessa 


Mamma var virkelig en helt annen person på den tiden... Kansje denne Justin gutten forandret henne, og hvis de var så forelsket som de får det til å høres ut som, hvorfor var hun gift med pappa og ikke Justin?


60 år tilbake i tid *dn* pov

''Så... Har du noe ideer til en sang eller?'' spurte Taylor menst dere satt nede i studio hjemme hos deg i pysjamas med masse ark, notater og mat rundt dere.
''Jeg har en liten tekst men jeg vet ikke om noe melodi'' sukket du og krøllet sammen nok en sid papir og kastet den på andre enden av rommet.
''Komman, vi må vel klare noe!'' sa Taylor irritert og begynte å spille en random melodi og lagde en tekst om hvor mye dere kjedet dere.
''Der vet du! Der har vi en hit'' sa du og dere begynte å le sikkelig. Pluttselig ringte mobilen til Taylor og hun lente seg etter den.
''HEI!'' sa hun og fikk et stort smil om munnen, personen sa noe til Taylor og hun nikket.
''Er det greit jeg har en til over eller?'' spurte hun deg, du løftet på skuldrene og nikket.
''Kansje de kan hjelpe oss med den elendige låt skrivingen våres'' sa du og hun bare lo og begynte å snakke med personen i andre enden.
Hun røyste deg og gikk opp i hoved etasjen, sikkert for å sleppe hvem det nå en var inn, du og Taylor var som søstre derfor oppførte dere, dere som om dere bodde hos hverandre. Du hørte snakking i trappen og satte deg opp. Døren åpnet seg og inn kom Taylor og... Justin?
''Taylor...'' sa du med en irritert tone og hun bare ga deg et søtt smil.
''HVA gjør han her!'' sa du og pekte på Justin som bare hadde et smykt smil om munnen.
''Du sa det var greit!'' sa hun og fortsatte og smile til deg.
''Hadde jeg visst det var han så hadde jeg sagt nei!'' du trampet litt med foten din noe som fikk deg til å føle deg som en liten unge som ikke fikk viljen sin men du nektet å være med Justin. I alle fall etter å ha sett han dypt inni Selena miss perfect Gomez!
''Du sa du trengte hjelp med teksten! Hvem er bedre en Justin, han er en utrolig artisk!'' sa hun og så bende på deg. Du sukket litt og hatet deg selv for å si det men du måtte.
''Greit... Han kan bli'' hun lagde en liten lyd og ga deg en klem.
''Jeg går opp og henter mer snacks og et glass til Justin!'' og før du fikk sagt et ord til var du igjen alene... med Justin. Du sukket litt og satte deg ned i stolen og snudde deg mot panelet og begynte å fikkle med noen greier.
  

''Kan du fortelle meg hva jeg har gjort for å få deg til å hate meg SÅ utrolig mye?'' spurte Justin og lente seg mot deg, du snudde hode ditt mot ham og du følte en trengsel for å slå til ham. Du hadde vært sammen med Joe Jonas og han var HELT lik Justin, like arrogant og selvgod.
''Hva du har gjort? Det er mer hva du gjør, du er en selvgod, selvopptatt drittsekk som tror han kan få hver eneste jente ved å bare smile til henne!'' freste du og overaskende nok så virket han litt lei seg.
  

''Justin...  det var ikke meningen og såre deg, det virker bare som du er den dritt ungen og når jeg så deg og Selena inne i skapet i stad så bare trodde jeg ...'' du stoppet og snakke og sukket litt. Justin stirret lenge på deg før han pluttselig fikk et smil om munnen.
''Jeg visste det var deg som gikk inn på oss'' sa han og du følte øynene dine bli store. Drittungen hadde lurt deg, han var bare så... AHHHHHH!
''Fuck deg, Bieber!'' sa du og røyste deg bare for å komme deg vekk fra han.
''greit det, så lenge jeg får tenke på deg i den korte shortsen der'' sa han og trengselen for å slå han ned ble større.
''Pass munnen din bieber'' truet du og det virket bare som om det fikk han til å smile enda mer. Sagte bevegde han seg mot deg og du følte at du knyttet nevene dine.
''Hei folkens!'' hørte du pluttselig stemmen til Taylor si. Du snudde deg og hun sto der  og så litt rart på dere.
''Hva skjer her a?'' sa hun mens hun satte fra seg snopet.
''Nei jeg skulle akkurat til å gi *dn* en klem!'' sa Justin og smilte uskyldig til henne.
''Vell, ikke la meg stoppe deg!'' sa hun og pluttselig ga Justin deg en klem. Du ville ikke viste Taylor hvor mye du virkelig hatet Justin så du ga ham en klem. Pluttselig følte du armene til Justin gå ned til rompa di og kløyp den litt.
''Hold hende dine vekk fra rompa mi'' freste du stille inn i øret hans og han bare lo litt.
''Jeg kommer til å få deg... Bare vent'' du kunne høre smilet på leppene hans og du følte en irritasjon komme over deg. Justin trakk seg unna og ga deg et smil og du bare ga ham et fake smil.
Pluttselig fikk du en tekst i hode ditt og du sprang bort til et ark og begynte å skrive.
''hva skjer?'' spurte Taylor og stelte seg vedsiden av deg og leste hva du skrev og hun fikk et lite smil om munnen.
''Hva med Superstar, where you from, hows it going i stede for'' du hvisket ut det du skrev og skrev ned det Taylor sa.
Justin lente seg over deg for å se hva du skrev men du bare gjømte teksten fra ham.
''Du skal ikke få se, Taylor gå og skriv en sang med han siden det var du som ville ha ham her!'' kommenterte du og dyttet dem vekk fra deg. Taylor begynte bare å le men Justin virket litt irritert. Dere satt i mange timer og prøvde og finne på tekst. Hadde det ikke vært for Justin så hadde du kansje aldri kommet på teksten, ikke at du kom til å fortelle ham det i nermeste framtid, men det var sannnheten.
''FERDIG!'' utbrøt du og så bort på sofan hvor Taylor lå og sov med masse papir rundt seg og Justin liggende livløst nede på bakken. Du sukket litt og gikk bort til dem og dyttet i dem.
''Komman dere to, vi må opp på soveromende!'' sa du og de dro seg sagte opp trappen inn på gjesterommene menst du gikk inn på rommet ditt og la fra deg teksten på skrive boret ditt og la deg ned i senga og sovnet. Du visste ikke hvor lenge du sov men du voknet av noe lyder, du åpnet øynene dine og forran deg sto....


 

Jeg holder meg til fortiden i denne delen, det blir litt lettere for meg akkurat nå men det er bare midlertidlig til jeg har fått kommet litt inni historien. Snart begynner kansje det som folk syntes er mest spenne som at Jessica begyner å finne ut små hemmligheter og du får vite litt mer om forholdet til Justin og *dn* og selfølgeli.. Så begynner Justin kampen om *dn* hjerte ;)
Hvem tror dere det er som er inne på rommet hennes? 

Never say Never~Vanessa10 Kommentarer


Old Memories - Del 3

Beklager at dere ikke har fått noe del i går!! Jeg var på audition også var jeg med vennina mi også dro jeg ut med mamma en tur og koste meg og da ble det liksom veldig vanskelig og få skvist inn tid til å skrive når jeg ikke var hjemme før 12! men men, nå får dere en ny del også håper jeg dere liker den <3 
P.S jeg vil si TUSEN TAKK til hver og en av dere som har kommentert! Kommentarene deres rører meg virkelig! LOVE U ALL! 


''Lille broren til Justin het det'' sa hun stille og jeg så sjokert på henne.
''Okay mamma.... jeg tror du må begynne og fortelle meg hvorfor denne Justin gutten er så spesiel at du gir barnet mitt navn etter broren hans!''


60 år tilbake i tid *dn* POV

Du satt og fulgte med på showet når du pluttselig følte noen legge armen sin rundt deg, du snudde deg mot høyre og ned på armen før du snudde deg mot Justin og ga ham et styggt blikk.
''Du burde flytte armen din før jeg tygger den av'' sa du og han fikk bare et lite smil om munnen og satte seg nermere deg.
''Jeg liker jenter som er hard to get'' du følte en trengsel for å kaste opp og himmlet med øynene dine og dro armen hans vekk fra deg.
''Vel, jeg er Not a chance in the world to get'' sa du og snudde deg tilbake til scenen som nå var okupert av Katy Perry som sang 'Part of me'
''Bare vent, I'll get you with my charm'' hvisket han inn i øre ditt og du klarte ikke å la være og le av ham.
''Beklager altså men jeg går ikke for rundbrendere som deg'' sa du og klappet han lett på skulderen før du så Taylor vifte med armen sin til deg, for å signalisere at du kunne komme bort til henne. Du lente deg inn mot Josh og sa at du gikk bort til Taylor og så bare gikk du.
''Takk lov du reddet meg!'' utbrøt du og ga Taylor en stor klem. Hun begynte bare å le før hun snudde seg bort til der du sa og vinket til noen, du snudde for å se hvem og du følte du ble utrolig sur når du så Justin vinke tilbake og gi henne et lite smil.
 

''Ughh! Jeg skjønner ikke hvordan du kan være venn med en sånn person!'' sukket du og satte deg ned på en av de ledige stolene.
''Han er ikke så ille, han er faktisk ganske snill'' sa Taylor og satte seg ned vedsiden av deg. Du ga henne et 'Sa du nettopp det jeg tror du sa' blikk og hun sukket litt.
''Media setter han bare i et litt dårlig syn, han er ikke så ille'' stakkars lille naive Taylor, hun skulle alltid se det beste i folk.
''Taylor... Han datet 3 jenter samtidi og han har gått gjennom flere jenter denne månten en jeg har gått skjennom sko!'' utbrøt du og hun ristet litt på hode før hun begynte å le, du prøvde og holde deg seriøs men når hun først begynte å le så ville man bare le med henne.
''Du, han er ikke sånn! Vi har snakket om det og han sier de bare en venner men media får det til å virke som om de er kjærestene hans'' sa hun og smilte til deg. Du følte du ble litt irritert på Taylor for at hun trodde på ham men det var Taylor du snakket om. Hun var søt og uskyldig hun ville tro det beste om folk og hvis Justin sa det til henne ville hun tro på det selv om hun visste det ikke var sant.
''Javell, hvis du sier så.. Men du? Du vil vell ikke tilfeldigvis komme til meg og hjelpe meg med å skrive en sang, du kan sove hos meg i kveld også bare sitter vi nede i studio?'' hvisket du til henne, hun smilte stort og nikket.

Showet var enedelig ferdig og Taylor skulle være med hjem til deg, men du fant henne ikke noe steder, du så Josh stå og snakke til noen folk så du beste deg for å spør om han hadde sett Taylor noe sted.
''Joshy! har du sett Taylor, hun skal være med meg hjem men jeg vet ikke hvor hun er'' sa du og så deg litt nervøst rundt. Han ristet på hode og du sukket litt.
''Greit, jeg går og ser etter henne.. Vi snakkes, lykke til med filmen foresten!'' du ga ham en stor klem før du begynte å gå rundt, så kom du på at hun kunne være på do.
Du sto utenfor toalettet når du hørte masse lyder fra døren bak deg, du snudde deg rundt og så sikkelig rart på døren.
''Hva faen?'' hvisket du og gikk bort til døren og lente den inn får å høre noe bedre men lydene ble bare enda rarere så du bestemte deg får og åpne døren. Sagte tok du tak i håndtaker og åpnet døren på gløtt og hva du så fikk deg til å lukke igjen døren drit fort og nermest springe vekk der i fra.
''*dn*!! Der er du!'' hørte du pluttselig Taylor rope og du så henne stå borte med Josh. Du gikk med raste skritt bort til henne og prøvde og glømme det forferdelige bilde av Selena og Justin ut av hode ditt.
''Går det bra eller?'' spurte hun deg og du bare nikket.
''Ja da, kan vi bare gå?'' spurte du og så på henne. Du ville ikke fortelle henne hva du nettopp hadde sett, hun kom aldri til å tro deg fordi Justin kom bare til å blunkte med de valpe øynene sine og Taylor kom til å tro ham så du bestemte deg for å holde kjeft.
Når du og Taylor gitt ut kunne du se Selena og Justin i side synet ditt. De så seg nervøst rundt og gikk hver sin vei, Justin knappet igjen belte sitt og gikk bort til en av bilene og du følte at du bare himmlet med øynene. Sweet guy my ass, han er den størte Womanizer du noen gang hadde møtt i hele ditt liv!


 Tilbake til nå tid Jessica's POV

''Vent nå litt... Du gikk inn på at Justin og denne Selena hadde sex... I et skap... Etter et award show?'' spurte jeg sjokert. Hun nikket og små lo litt. Jeg ristet på hode og så ned i albumet på bildene av mamma og Justin, hvordan kunne hun tenke på ham slik etter den opplevelsen?
'' Den kvelden skrev jeg en av mine største hits... Alt takket være den opplevelsen'' sa hun og smilte til meg, jeg begynte å tenke gjennom sangene til mamma og skjønte med en gang hvilke hun tenkte på.
''Skjønnte han at den var om han?'' spurte jeg og hun bare nikket med hode.
''Jeg opptredde den for han en gang så hvist han ikke skjønte det før det så skjønnte han det i alle fall da'' svarte hun og smilte til meg. Mamma var virkelig en helt annen person på den tiden... Kansje denne Justin gutten forandret henne, og hvis de var så forelsket som de får det til å høres ut som, hvorfor var hun gift med pappa og ikke Justin?

 
Beklager litt rar del!
Det blir bedre, vil dere at jeg jeg skal lage noen deler med KUN i fortiden uten å legge til kommentarer fra Nå tiden?

Never say Never ~Vanessa 10 Kommentarer


Old Memories - Del 2 (mange bilder)

Jeg har snakket med noen av dere og jeg ser noen av dere kommenterer det... At dere ikke har lest en slik historie før... og det dere skal vite om meg det er at jeg liker å være unik. Det høres kansje litt sært ut men jeg liker å lage noe som ikke alle har hørt før eller ikke noen har hørt før... Jeg føler at ingen av dere kan på en måte vite hva som kommer til å skje siden ingen har denne slags historie.. så det tror jeg er noe dere enten har eller kommer til å legge merke til <3


''Komman, hjelp meg med maten så kan jeg fortelle deg litt mer om Justin og moren din'' jeg nikket og fulgte pappa inn på kjøkkenet. Hva var så spesielt med denne Justin gutten? Uansett hva det nå enn var så skulle jeg finne ut av det.


Jeg og pappa sto inne på kjøkkenet og laget mat i all stillhet. Jeg vet han satt og tengte på hvordan han skulle starte å fortelle meg, men jeg visste også at han aldri kom til å bestemme seg så jeg beste det for han og bare begynte rett på spørsmålene mine.
''Så hva var greia med mamma og Justin?'' pappa sukket og jeg visste han var lettet over at jeg hadde startet.
''Ohh, han var obsessed med henne... Hun var en av de eneste jentene han IKKE kunne få!'' han begynte å le litt.
''Hun var alles drøm''


 60 år tilbake i tid Josh's POV

''Hva var det Justin sa til deg?'' hvisket jeg stille mens vi gikk inn i lokalet som nå var fylt med folk, hun ristet litt på hode som om det ikke var viktig og gikk bort til en gjeng med folk som sto og snakket helt framme ved scenen.
''*dn*!!!!!'' ropte de når de så henne og hun smilte og ga hver og en av dem en klem.
''Hva skjer gutter?'' spurte hun når hun hadde hilst på alle. De alle begynte å snakke i munnen på hverandre, noe som bare fikk henne til å le enda mer.
''Vell, godt å høre! Vi snakkes senere, jeg tror vi må gå og finne plassene våres'' hun vinket til dem og dro meg med seg bort til plassene våres. Men jeg kunne høre guttene kommentere hvor deilig hun var og hvor digg hun så ut i den korte kjolen, ikke at jeg ikke var enig men jeg likte ikke at andre gutter snakket slikt om henne. Akkurat derfor jeg ble så forbannet når Justin begynte å flørte med *dn*, skal si jeg ble litt stor fornøyd når hun bare gikk fra ham.
''Josh, knytter du nevene dine mer nå kommer du til å kutte blod strømmen din helt'' hvisket hun til meg og små lo litt. Hvor jeg elsket latteren hennes, den var så perfekt.
''Sorry... Det irriterer meg bare at de snakker slikt om deg'' sa jeg og snudde meg mot guttene som stirret på *dn* men når jeg snudde meg mot deg så de en annen vei og jeg følte jeg bare ble enda mer irritert.
''Ikke bry deg, de er gutter... Du er en av dem, fortell meg... hvor mange ganger har du tenk på meg på den måten i den siste uken?'' jeg følte kinnene mine bli varme og jeg visste jeg var rød i annsiktet.
 

''Det har ikke noe med saken å gjøre!'' sa jeg og ristet på hode. Hun ga meg bare et blikk før hun begynte å le igjen. Det irriterte meg litt at hun visste hvor mye jeg brydde meg om henne men hun brydde seg ikke, men hun hadde gjort det klart at hun kun så meg som en venn, men hun var bare så umotstålig at følelsene mine ikke forsvant.
Vi satt og snakket om masse rart når Justin pluttselig satte seg ned vedsiden av *dn*. Hun stoppet samtalen sin med meg og snudde seg mot Justin.
''Hva er det du tror du driver med?'' spurte hun med en irritert med fremdeles en frekk stemme.
''Hva snakker du om? Jeg bare sitter på plassen min jeg'' sa han og pekte på stolen som hadde et bilde av han på seg. Øynene til *dn* ble store og jeg kunne se hun var drit sur. Hun satte seg rett fram og ignorerte både meg og Justin, men jeg kunne høre at Justin små lo litt.
 


Tilbake til nå tiden Jessica's POV

''Vent nå litt... Det du prøver å fortelle meg er at... Mamma, alltså MIN mor.. var en babe?!'' jeg kunne ikke tro mine egne ører! Dette var definetivt ikke noe jeg ville vite om min egen mor! Pappa bare lo litt og nikket.
''Hun var alle guttenes drøm'' sa han og smilte til meg. Men jeg klarte ikke og la det faktum at mamma var en babe synke inn.
''Okay... Jeg tror deg ikke! La meg se et bilde'' sa jeg og gikk inn på stoen og bort til bokhyllen som hadde alle fotoalbumene våres. Jeg dro fram en av de eldste og satte meg ned på sofan før jeg sagte åpnet den og ble møtt med mange bilden av en nydelig jente rundt 18-19 åra. Jeg hadde sett noen få bilder av mamma som ung men de fleste var i 25 åra men dette var noe annent, hun var bare annerledes.
Pappa satte seg ned vedsiden av meg og smilte ned i bildene.
''Hun var den peneste jenten jeg visste om... Synd at jeg mistet henne til ham'' sa han og ristet litt på hode. Jeg så opp fra bildene og ga pappa et rart blikk.
''Hva mener du? Ble hun sammen med ham, hvorfor det?!'' spurte jeg forvirret og prøvde og skønne hvorfor mamma ville ha gjort det, fordi Justin var kansje kjekk så virket han som en drittsekk og jeg skjønnte ikke hvorfor mamma ville ha vært sammen med ham.
''Fordi han viste seg å være en helt annen person en jeg trodde han skulle være og jeg ble lei av Katt og Mus spillet våres'' hørte jeg pluttselig stemmen til mamma si bak meg. Jeg snudde meg og mamma sukket litt og ristet på hode.
''Men får å skjønne hele historien så må nok jeg ta dette fra starten... Kjære, hvorfor går ikke du og lager litt kaffe til oss for jeg har en følelse at vi må bli oppe litt sent i kveld'' sa hun til pappa og han nikket og kysset mamma på kinnet. Wow, de var kansje gammle men de virket så nyforelsket i hverandre.
''Jeg setter maten i ovnen også'' sa han og tuslett inn på kjøkkenet. Mamma tok plassen til pappa og så ned på Jaxon og Lilly og hadde et lite smil om munnen.
''Vet du hvorfor jeg ville at du skulle kalle Jaxon, jaxon?'' spurte hun pluttselig og så på meg. Jeg ristet litt på hode og så ned på de fantastiske barna mine. Mamma hadde insistert på å gi navn til Jaxon og jeg klarte ikke å si nei til henne, plus, jeg likte navne Jaxon. Det var bare noe med det.
''Lille broren til Justin het det'' sa hun stille og jeg så sjokert på henne.
''Okay mamma.... jeg tror du må begynne og fortelle meg hvorfor denne Justin gutten er så spesiel at du gir barnet mitt navn etter broren hans!''


Beklager at dere ikke fikk noe del før nå men jeg har vært opptatt med MASSE rart! Men i morra skal jeg på audition til Gatekunst 5 også skal jeg se Titanic så jeg vet liksom ikke når jeg får skrevet den en del, skal se om jeg kan få til noe når jeg kommer hjem men vet ikke!
Jeg håper dere liker historien og beklager hvis dere kjeder dere eller noe. Nå begynner det gøye! Fordi nå blir det flere deler i fortiden og fra *dn* POV som vil si mer bad boy Justin!

Fortell meg hva dere syntes om denne delen!

Never say Never ~Vanessa12 Kommentarer


Old Memories - Del 1

Hei alle sammen!!!! Er dere klare for neste historie? Jeg vet at jeg er klar! Jeg har sutte og tengt veldig lenge på  hvordan jeg skal gå fram og jeg har endelig bestemt meg! Bare sånn at dere vet det! Jessica er datteren til *dn* sånn at dere ikke blir forvirret siden vi starter historien fra hennes perspektis! :) Hvis noen lurer på hva som motiverte meg til denne historien, så kan dere trykke på HER! så vil dere se en video som er veldig rørende! Vell, let's get started, shall we? :)


Jessica's POV

Jeg åpnet døren sagte opp og Jaxon og Lilly sprang inn i huset. Jeg lukket igjen døren etter meg og trodde forsiktig inn i stuen.
''Mamma, Pappa?'' ropte jeg ut og jeg kunne høre noen snuffse.
''Mamma, pappa?'' sa jeg nok engang og la fra meg posten deres på stue boret før jeg snudde meg mot tv rommet hvor Pappa satt og holdt rundt Mamma som satt i sofan og gråt menst hun stirret på tv skjermen.
''Hva er det som skjer?'' spurte jeg bekymret og satte med ned vedsiden av mamma. Hun sa ingenting hun bare fortsatte og gråte mens hun stirret på skjermen.
''Pappa?'' spurte jeg og så på ham. Han så ned på Mamma før han slapp ut et lite sukk og ristet på hode.
''En person din mor var veldig glad i døde natt til i dag'' sa han og mamma begynte å gråte mer.
''Ohh... mamma, jeg er så lei meg'' sa jeg og ga henne en klem. Hun ristet litt på hode og trakk seg vekk fra armene mine og smilte ned på Jaxon som sto der helt forvirret. Jaxon var bare 2 år menst Lilly var 5, og de er barna mine. Mine alt, og jeg kunne se at mamma elsket dem. Mamma tok opp Jaxon på fanget sitt og strøk ham over hode mens hun ga ham et lite smil.
''Jaxon har dine øyner'' sa hun med et lite sukk og kysset Jaxon kjappt på hode før han sprang bort til Lilly som satt og lekte med noen små ting nede på golvet.
''Mamma... hva er det som skjer, hvem er det som er dø?'' spurte jeg og så fortvilet på henne. Det kunne ikke ha vært noen som sto familien spesielt nær for hvis det var det hadde nok jeg også hørt om det.
''En fantastisk mann med navnet Justin Bieber'' sa hun og ga meg et lite smil og så meg inn i øynene for første gang siden jeg hadde kommet. Jeg kunne se med en gang at hun var virkelig lei seg ved hvor døde øynene hennes var.
''Justin Bieber? Hvem er det?'' spurte jeg forvirret. Navnet virket kjent men ikke noe jeg hadde hørt på veldig lenge. Hun ristet litt på hode før hun løftet den gammle kroppen sin og tuslett inn på rommet sitt og kom ikke lenge etter ut igjen med et lite album i armene sine.
''Skal jeg hjelpe deg mamma?'' hun bare ristet på hode og satte seg ned igjen og tørket vekk et par tårer.
''Justin Bieber min venn... Var kansje den mest fantastiske gutten jeg hadde møtt i hele mitt liv'' sa hun og smilte ned på boken forran henne. Pappa begynte pluttselig og le og jeg så forvirret bort på ham.
''Vell... Han var ikke akkurat fantastisk første gang vi møtte ham... Første gang vi møtte han... Jo han var en første klasses drittsekk skal jeg si deg'' sa han og begynte å le. Mamma slo han litt i skulderen før hun sagte begynte å le med ham.
''Det var han... Men han var min drittsekk'' sa hun og åpnet forsiktig opp boken. 
 


60 år tilbake i tid *dn* pov

''*dn*!!!!!!'' du hørte navne ditt bli ropt ut høy med en gang du gikk ut av bilen og du fikk et lite smil om munnen og snudde deg. Og der sto de. Rad på rad, skvist i en klynge, fansen din. Du vinket til dem og sendte dem et sleng kyss før du snudde deg tilbake og stelte deg vedsiden av Josh.
''Skal vi, my lady?'' spurte han og du klarte ikke å la være og la og ta tak i armen hans. Dere gikk ut på den røde løperen. Du og Josh var bestevenner, du visste han hadde en greie for deg men du bare ignorerte det siden du ikke ville miste han som en bestevenn. Alle i hollywood trodde dere var et par, ikke rart når dere alltid dro på events ilag og ble sett ute ilag konstant. Men hver gang noen spurte var det samme svaret hele tiden. Nei, vi er bare venner. 
''*dn* *dn* kan vi få et bilde av kun deg?'' spurte de deg og du nikket og gikk vekk fra Josh og poserte forran kamerane.


Du elsket jobben din, selv om det var litt slitsomt av og til med all paparazzien og at du absolutt ikke hadde noe privatliv men det var verdt det. Du hadde fantastiske fans og de var din motivasjon til å fortsette og spille i filmer og synge.
''*Dn* skal vi gå opp eller?'' spurte Josh deg og pekte opp mot en pedaljong med masse andre folk. Du ga ham et stort smil og dere gikk opp og den førte personen dere møtte var Taylor.
''*dn*!!!! HEI!'' sa hun i en glad stemme og ga deg en stor klem. Du klemte henne tilbake og smilte stort til henne.
''Gud så pen du er'' sukket du og så ned på den lange hvite kjolen hennes.


''Tusen takk, se på deg selv! Du ser seriøst digg ut i den kjolen!'' sa hun og du bare smilte sjenert til henne. Dere sto og snakket en stund før Josh kom bort til deg.
''Du, det er noen som vil ha noen bilder av oss der borte'' hvisket han deg inn i øret og du nikket.
''Vell, vi ses inne ikke sant? Jeg gleder meg til opptreden din!'' du ga Taylor en siste klem før du snudde deg mot Josh og dere gikk opp trappen hvor det var en fotograf som tokk bilder av gjestene.
''Supert, hvis dere bare kan holde rundt hverandre!'' Josh la armen rundt deg og du tok armen din rundt hans og dere sto der og bare smilte til kamera.

''Perfekt!'' sa han og dere slapp hverandre og gikk mot trappene for å komme dere til inngangen inn til bygget når du følte noen slå deg på rompa.
''Jeg ville ha kalt deg perfekt også'' du snudde deg kjapt rundt og der sto ingen andre en Justin Bieber. Du himmlet med øynen og ga han et stygt blikk.
''Hva vil du Bieber'' sukket du og han tok et skritt nærmere deg og så deg opp og ned før han hvisket deg stille inn i øret.
''Spørsmålet er hva du vil gjøre med meg'' du fikk et sjokert annsikts utrykk og trakk deg vekk fra ham.
''jævla pervo!'' utbrøt du og gikk mot Josh som ikke virket spesielt glad akkurat nå.
''Jeg vet du liker det'' ropte han etter deg og du bare ristet på hode og gikk inn i bygget. Ikke faen om han skulle ødelegge humøret ditt nå. Den perverse grisen.


Tilbake til nå tiden Jessica's pov

''Vent, er ikke det deg og pappa når dere var unge!'' spurte jeg og pekte på bilde av mamma og pappa, alltså Josh, og så opp på henne. Hun nikket før hun bladde om og et bilde av en ekstremt kjekk gutt kom til syne.
Jeg tok boken ut av hendene til mamma og studerte bilde og la merke til at det sto skrevet noe nederst på siden.

'the start of everything'

Jeg snudde meg mot mamma og så spørende på henne, og som om hun skjønte hva jeg spurte om svarte hun meg.
''Det er Justin...'' jeg snudde meg tilbake til bilde og skjønte hvorfor mamma var lei seg, jeg mener, til og meg jeg kunne ha tengt å være sammen med han her!
''Men hva mener du med teksten? The start og everything? Starten på hva?'' hun sukket litt og tok opp boken og røyste seg.
''Jeg tror det var nok for idag... Jeg føler meg ikke spesielt bra'' hun tuslett tilbake inn på rommet og jeg sukket.
''Han betydde mye for henne gjorde han ikke?'' spurte jeg Pappa. Han nikket og røyste seg sagte opp.
''Komman, hjelp meg med maten så kan jeg fortelle deg litt mer om Justin og moren din'' jeg nikket og fulgte pappa inn på kjøkkenet. Hva var så spesielt med denne Justin gutten? Uansett hva det nå enn hvar så skulle jeg finne ut av det. Ta da!!!!  Der har dere første del av den nye historien!
Hva syntes dere?
Noe dere kansje ikke likte, var det vanskelig å følge med?
Dette er et pussle spill, det kommer en ny brikke til historien for hver del.
Det kommer til å være litt hopping fram og tilbake i tid nå i starten, men når vi kommer lenger inn i historien så kommer til å være deler hvor vi bare er i fortiden.

Never say Never ~Vanessa 15 Kommentarer


I love you all!

Jeg lover dette skal være det siste innlegget om noe som ikke er enten en ny historie eller info om bloggen.. Men jeg klarer ikke og skjønne hvordan jeg ble så heldig og få så fantastiske lesere som dere! Dere er så fantastiske jeg føler meg så lykkelig! Jeg har ikke hatt veldig mange som pleier må stå opp for meg så når jeg kommer inn på bloggen og ser at folk har kommentert og støtter meg... jeg blir bare så utrolig rørt og jeg vet ikke hva jeg skal si...
 

Jeg startet denne bloggen... Fordi jeg hadde lyst, jeg fikk alltid kommentarer fra vennene mine om at jeg burde begynne å skrive ned historiene mine  og en dag hørte jeg på dem og lagde denne bloggen... Jeg forventet aldri at folk skulle lese og faktisk LIKE det jeg skrev... Det går ikke en dag hvor jeg ikke sitter og tenker på hvor heldig jeg egentlig er for at leserene mine er så dedikerte som dere er... 
Jeg føler at hvis jeg skulle falle så kommer dere til å være der for meg og det er så utrolig!
Jeg håper dere vet at jeg tenker på hver og en av dere, og at dere hver og en betyr like mye for meg! Om du kommenterer eller ikke, om du er Belieber eller bare er her fordi du lurer på hva dette er... Jeg tenker alltid på dere og vil at dere skal være glade og jeg vil at dere skal vite at hvis dere noen gang føler at dere er helt alene og har ingen å snakke med, at jeg er her! Bare send meg melding på facebook, kommenter på bloggen eller send melding på bloggen... Ikke vær redd, we are family, we stand by each other!
 

P.S: Jeg skal starte på FØRSTE DEL AV HISTORIEN I DAG!!!! Gled dere, dette kommer til å bli veldig gøy!

Never say Never ~Vanessa5 Kommentarer


Serr?

POSTET AV:

håper matte tentamen går i dass og du stryker Vanessa Criss Halilcevic, ålesund suger faen me ikke. hvis noen er screwed up er det deg og stemmen din
Mitt svar til dette:
image
~Vanessa


5 Kommentarer


Svar på SPØRSMÅLSRUNDE!!!

Jeg hadde alt laget en video til spørsmålene men Youtube klikket og ville ikke laste opp så jeg bestemte meg bare får å svare rett på... Håper dere ikke har noe imot det? men jeg håper dere skjønner hvorfor jeg gjør det! :) Men NÅ skal dere få svarene deres! og litt info helt nederst :)
 

 Når ble du belieber? : Jeg ble ikke Belieber før etter One Time kom ut... Jeg hadde egentlig aldri hørt om Justin Bieber... Men igjen, jeg bodde i Ålesund, det er et hull! Et svart hull fylt med frekke, irriterendes og screwed up folk... okay, noen kan være snille, men de fleste er bare helt *facepalm* Men ja... Det var DA jeg ble Belieber, and I have been a proud on at that!

Favoritt historie bloggene dine som du leser og anbefaler?: Jeg har ikke hatt tid til å lese noen nå for tiden, på grunn av skole og masse annent dritt! Men det er en jeg lese som heter "You Can't Hide The Truth" som er UTROLIG bra! ---->Klikk her <----- det er linken til alle delene som er ute... Jeg annbefaler at dere leser den andre historien til Rikke som også er på den bloggen som heter Superstar som er fantastisk! Andre blogger jeg kan annbefale som jeg har lest noen VELDIG bra historier på er denne , denne , Denne og denne men den siste der... de har sluttet å blogge men historien er fremdeles ute så jeg annbefaler dere å lese den :)
Digger bloggen din!<33 : TUSEN TAKK! Betyr UTROLIG mye for meg! <3 
                                                                                                                    

 

hva digger du mest md justin?: Hvis vi snakker hele ham, så tror jeg nok det blir personligheten hans og moralene hans... Jeg føler at selv om han er det super kjent. Så er han fremdeles Justin bieber, han fremdeles tenker på venner og familie først og karrieren senere :) Utsende messig må jeg nokk gå for øynene hans! <3.<3
 

hvor gammel er du? : Jeg er 16

hva driver du md på fritida? : På fritiden gjør jeg egentlig masse rart... noen dager er jeg med vennene mine og trener, andre er jeg med venner ut på konserter eller kino eller hva det nå enn er vi føler for, og noen ganger så bare slapper jeg av hjemme i sofan med pc'n og Justin :)

 hva heter din bestevenn ? : Jeg har mange venner, men jeg har 3 personen jeg føler jeg bare kan ringe når jeg bare trenger noen å snakke med og de heter Anniken, Karine og Kjersti. De er de tre jentene jeg føler jeg kan snakke hva som helst med, men Kjersti er kansje den jeg er nærmest, hun er den som vet om alt dritte jeg har opplevd i livet og er her for meg uansett hva <3

når blir neste konkuranse ca? : Alltså, jeg tror egentlig ikke jeg har hatt noe ekte konkuranse! Haha, nei men jeg sparer penger og prøver å få kjøpt noe sånn at jeg kan ha en konkuranse, men handle listen min med ting jeg skal skaffe meg er nok så lang! xP Men vi får se hva framtiden bringer :)

jeg vet at dette er litt rart å spørr om men hva betyr swagg/swag ? : første ting, det skrives med 1 g, sånn at det er avklart, andre ting... det er egentlig et godt spørsmål jeg lurte på det selv en gang og da søkte jeg det opp og fant ut at det betydde "stil" men alltså... det gir ikke mening i følge meg så jeg tolker det som at det betyr at det er "kult" men samma det! xP
                                                                 

hvilken JB sang liker du best ? : Jeg liker ALLE sangene hans... untatt studio versjonen av baby... den takler jeg bare ikke, den akkustiske er bra men ikke den studio versjonen.. den tåler jeg ikke! Beklager for dere som liker den, men jeg tåler den ikke! Jeg pleier å forandre ny favoritt sang hver uke så hvis vi velger for denne uken så er det nok "Latin Girl"

hva synes du om Jelena? : Jeg synes de er så utrolig søte ilag! jeg skal innrømme at jeg trodde forholdet deres var fake i begynnelsen men så bare forsto jeg at de var ekte og at de var virkelig glad i hverandre og da ble nå jeg selfølgeli gal på deres vegner! Så jeg synes de er søte og synes de ikke fortjener det hate de får...

Hvilken klasse går du i ? : Jeg går i 10. klasse og skal begynne på vgs til etter sommeren på Wang : SSP :)

Hvor får du ideene dine til historiene fra? : Litt forskjellig egentlig. Sånn som de 2 siste historiene jeg har jeg drømt også har jeg snakker med Kjersti... Så begynner jeg bare å skrive ned masse ideer til historien... Og selfølgeli Musikk!

yndlingsfarge? : Jeg liker mange farger jeg... jeg har på en måte ikke noe yndling...

yndlingsmat? : Italiensk mat! Jeg var i Roma for 1 år siden og jeg sverger... Beste. Maten. Jeg. Noen. Gang. Har. Spist! Det er sååååå deilig!

beste film du har sett? : Trenger jeg å svare? Jeg mener...  Hallo, Never Say Never! Den er den beste jeg noen gang har sett og jeg gråter hver gang! men hvis vi tar vekk den filmen så har jeg ca 1000 andre filmer å velge... Serr, jeg har 400 filmer og jeg har ikke alle jeg har sett gjennom livet så jeg har telt opp at jeg skal ha sett rundt 1000 filmer... så hvis jeg må velge en av dem så tror jeg at jeg kansje velger The Notebook! Elsker den, det er den perfekte filme!
 

Hva synes du om den nye jb sangen "Boyfriend"? : ahhhhhh! Jeg ELSKER den! Den sangen er den BESTE sangen jeg NOEN gang har hørt i HELE mitt liv! vell okay, jeg tror nok jeg har hørt bedre sanger i livet mitt men den er høyt oppe på listen! Den er så sexy menst teksten har så søt mening... Har ikke peiling på hvordan han gjør det men screw it! I get my Bieber, i'm happy!
 

Har du noen dyr? : Nopp, jeg har INGEN dyr... jeg hadde en gullfisk før men den drepte jeg ved å ta den ut av vennet og poket den... Jeg var ikke spesielt smart som barn...

hvordan ville du reagert hvis du møtte Justin? : ....imageimage Hvis du da var interesert i hvordan jeg kom til å reagere....

jaitlin eller jelena? : Jelena all the way!

Hva kommer du til å gjøre hvis du møter Selena? : image omtrent samme som Justin.... nesten...

Hva kommer du til å gjøre hvis du møter Jelena? : De to tingene ovenfor alt på en gang... Som rett og slett vil si jeg kommer til å få a mental break down....

Hva skal du gjøre etter 10.? : Etter 10. så tenker jeg meg at jeg drar på vgs og skaper noe av meg selv...

Beskriv deg selv med 3 ord : Greit... Rar, Pervers og Utadvent.. bare spør folk her ute... Alle vil si det samme at jeg er helt klink gærn og at jeg synger og danser på gaten... bokstavlig talt...

Hvor tror du du er om 10 år? Liksom har du familie? Hvor bor du da? Sånne ting : Hvis vi går etter det jeg håper... Så håper jeg at jeg har en kariere innen Musikk og skuespill som er noe jeg har ønsket meg siden jeg var nok så ung... Jeg vet ikke jeg... Kansje en mann, og at jeg bor i LA? vet egentlig ikke, vi får se hva framtiden bringer, kansje jeg ikke lever om 10 år?

Beste Justin Bieber historien du noen sinne har lest? : Vet dere hva, jeg har lest så mange at det er vanskelig å velge... men de jeg linket til der oppe er mine absolutt favoritter :)

går du på noen aktiviteter? : Som jeg sa over, så gjør jeg ikke noe spess enn å være med venner i fritiden MEN jeg pleier å trene da så... lol, tror egentlig ikke det teller men samma det!

åssen musikk hører du på ? : Jeg hører på masse rart... Jeg elsker seff Justin, men jeg liker også Selena, Taylor, Bon Jovi, Guns N' Roses, Lady Gaga... you name it! Jeg er utrolig glad i musikk så jeg er åpent for veldig mye.. eneste jeg ikke klarer å høre på er sånn dritt som tekno og skriking... det er bare IKKE meg....

hva liker du best ved deg selv? : Ikke utsende mitt i alle fall! Jeg vet ikke jeg... Kansje humoren min? Jeg synes jeg er nok så morsomt som bare forteller hvor rar og tragisk jeg virkelig er... lolz, nei jeg vet ikke jeg... har ikke verdens størte selvtillit så jeg liker ikke så mye med meg selv...

hvilke kjendiser liker du ? : Vil dere serr ha hele den listen? Fordi den er laaaang! Eller, kommer ann på hva dere mener med liker men jeg tar det som jeg liker å høre/se på... Så jeg kan gi dere de jeg kan komme på akkurat nå! Justin bieber, Selena Gomez, Taylor Swift, Demi Lovato, Ryan Gosling, Rachel Mcadams, Queen Latifah, Ben Stiller, Nicole Kidman, Niall Horan og Harry Styles ^^ Det er bare noen få av mange! 

Liker du bare Justin bieber eller liker du også One Direction? : Jeg liker ikke bare Justin! Jeg elsker faktisk One Direction! Ikke like mye som Justin, men de er ganske høyt oppe på listen min! Jeg likser spesielt good Niall Horan!
 

Har du en kjæreste? : Nei, jeg hadde for ikke så lenge siden men jeg gjorde det slutt fordi... vell... jeg vet ikke... følelsene var bare borte "/

wow.... Da var vi gjennom hele listen da... Det er noen jeg har hoppet over men det er fordi dere kan få svarene helt på starten, dere har sikkert bare spørt samme spørsmål eller noe :D håper det er ok? lolz, jaja.... 
 

Greit, litt INFO!
Jeg har noe forferdelig som skjer med meg i morgen... Og det forferdelige heter Matte Tentamen... uggghh -.- Så jeg kan ikke starte på historien i dag som var det jeg orginalt ville men men, jeg håper jeg får startet i morgen men i morgen har jeg masse å bake og jeg vil helst starte denne historien på en bra måte slik at folk vil lese den xP
Denne historien kommer til å være ganske annerledes en det jeg pleier å skrive... jeg pleier normalt å skrive at Justin er som han er i virkeligheten men i denne historien blir han litt bad ass og det kommer til å være en god del hopping fram og tilbake i tid så jeg skal prøve å gjøre det så lett får dere å forstå at jeg har byttet tids sone! MEN hvis det skulle være at ingen av dere liker historien og synes det er irriterendes med all hoppingen så kan dere kommentere det så skal jeg bare slutte historien og begynne på en annen en :) Alt for leserene mine!
 

Never say Never ~Vanessa2 Kommentarer


Spørsmålsrunde!!!!

Hei folkens! Jeg sitter og tenker på om jeg skal ha en ny spørsmålsrunde før neste historie kommer ut, som ikke blir før om et par dager (jeg føler at jeg trenger litt fri og bare sitte og slappe litt av og lese et par historier meg selv før jeg begynner å skrive.
Jeg tenker jeg gjør som sist gang, jeg lager en video hvor jeg svarer på spørsmålene deres, det kan være om hva som helst.
Det kan være om personlige livet mitt; alltså hva jeg driver med på fritiden og familie og slikt.
Eller det kan være om historien eller bloggen,
Stort sett hva som helst, det kan være spørsmål om Justin hvis dere vil!

Jaja, jeg tenker at når jeg har fått inn spørsmålene så bar elager jeg videoen også poster jeg den på bloggen ^^ Jeg håper jeg får et par spørsmål, jeg vet jeg har fått et par fra none folk på facebook også ser vi bare hvor lang videoen blir :)

Never say Never ~Vanessa7 Kommentarer


The Switch - Epilog

Jeg er SÅ glad at dere ble alle fornøyde med avsluttningen til The Switch! Her har dere Epilogen til historien så håper jeg dere liker den! Hvis noen av dere lurer på hvordan neste historie bli (for dere som ikke vet det) så kan dere gå inn på arkiv til blogg, og gå litt ned hvor jeg skriver om 3 forskjellige valg til historie. Fordi neste historie på bloggen blir Old Memories, som mange ville at jeg skulle skive etter denne! Kos dere med det siste som blir til The Switch! Også skal jeg bare si at jeg skal ha en spørsmåls runde før neste historie begynner så har dere noe spørsmål dere vil stille meg kommenter det her, men jeg skal lage et innlegg etter på hvor dere kan stille dem :)


''Auuuuu, Selena! Du lugger meg!'' suttret du.
''Men så sitt stille da! Jeg er snart ferdig'' sa hun tilbake.
 ''*dn* er du ferdig snart?'' spurte moren din som nettopp hadde kommet inn i rommet.
''Hun er snart ferdig'' sa Selena for deg mens Isabella sminket deg. Du satte deg litt rettere i stolen og Selena satte på blomstrende inn i håret ditt.
''Sånn! Hvordan ligger vi ann på tid?'' spurte Selena og snudde deg mot moren din som satt og ventet i stolen på dere.
''Vi har litt tid igjen, men jeg annbefaler at vi kommer oss i gang'' sa hun og Selena nikket og snudde seg tilbake mot deg.
''Er dere klare?'' spurte hun og Tea og Isabella nikket ivrige og du nikket mens du stirret på deg selv i speilet. Håret ditt var dratt itl en side og holdt fast der med et par hvite blomster. Sminken din var varm og ikke for drakstisk. Du fikk et lite smil om munnen og nikket.
''La oss dra'' nikket du og røyste deg, kjolen din var ganske enkel og nok så luftig men du var fast bestemt at det ikke skulle være noe dyr kjole.
''Her'' sa Selena og ga deg buketten din med et par liljer.

(bare at det er liljer)

''Greit, jenter! Showetime!'' sa Selena og stelte seg helt bakerst i rekken. Det hørtest kansje litt rart å si at Selena var din maid of honor men hadde det ikke vært for henne, hvor ville du og Justin ha vært i dag? Ikke med hverandre i alle fall.
Isabella gikk først, etterfulgt  av Tea også Selena. Moren din kom vedsiden av deg og tok et godt tak i deg og smilte til deg.
''Jeg er så glad på dine vegner'' sa hun med en tårete stemme og du bare smilte til henne og nikket. Dere gikk sagte ut døren på hotellet som ledet ned til stranden hvor alle sto og ventet på deg, men den eneste personen du brydde deg om sto helt på enden av alteret.

Du fikk et lite smil når du så Justin stå der, han var kledd i nesten det samme antrekket han hadde på seg når han tok deg med på overaskelses daten ved insjøen, eller Selena, hvis man sa det korekt.
Han smilte til deg og du følte du rødmet av at han stirret på deg, etter 5 år hadde han fremdeles den makten over deg, hvem skulle ha trodd det?
Dere var kommet helt på enden nå og du stoppet opp, ga moren din en klem før hun la armen din i Justins og satte seg ned og seremonien begynte.
''Tar du Justin, denne kvinne til å bli din hustru i gode og onde dager?'' spurte presten og så på Justin.
''Ja'' svarte han og fikk et stort smil om munnne  og trodde på ringen din.
''Tar du *dn* denne mannen til din mann i gode og onde dager'' spurte han og du nikket og hvisket ja og trodde på ringen til Justin.
'' dere er nå mann og kone'' sa han og alle klappet og du kunne høre de 10 fansa som hadde fått invitasjon til bryllupet gråte i hjørnet. Du og Justin følte at siden han var så glad i fansn sin og han behandlet dem som famile at det bare var rett og gi noen en sjanse å være med i bryllupet.
''Endelig'' hvisket Justin og tok et godt tak i deg og kysset deg.
 

Dere satt under et gigantisk telt ute på stranden og stirret på folk danse.
''Kan du tro det.. Vi er gift'' lo du og smilte til Justin, han fikk et stort smil om munnen og kysset deg lett på leppene før han tok deg med ut på danse gulvet. Han snurret og løftet deg og du klarte ikke og holde inne latteren og alle lo med deg.
''Greit! Det er på tide for skåler!'' sa moren din inn i mikrofonen og dere alle satte dere ned på plassene deres og første person til å holde tale var Ryan som var Justin's best man.
''Greit... Jeg skal da holde tale... Det kommer til å gå rett i dass'' alle sammen lo og du smilte bort til Justin.
''Greit... Jeg kan vel starte med å si at Justin er min beste venn i hele verden... Og en liten del av meg trodde han kom til å gifte seg med Selena så dere kan se for meg det sjokker når han kommer hjem til oss i Canada og forteller oss han skal gifte seg med *dn*'' alle lo og Justin rødmet noe som fikk deg til å le enda mer. Ryan snudde seg mot dere og smilte.
''Jeg er så utrolig glad for dere, og gleder meg til dere lager deres egen lille familie... Og kjenner jeg Justin like godt som jeg tror jeg gjør så kommer dere til å jobbe på det i kveld'' du følte du ble helt rød i annsiktet og gjømte deg bak Justin mens alle bare lo av dere.
Ryan satte seg ned og så var det Selena's tur.
''Greit, slapp av dere to.. jeg skal ikke gjøre dere flaue som Ryan nettopp gjorde... okay bare litt!'' sa hun og dere alle begynte å le nok en gang.
''Dere to passet perfekt for hverandre fra første dag... Ikke mange her vet hvordan dere møttes for første gang og ikke mange vil heller... Men jeg er en av de heldige som vet om dette og jeg kan si ærlig at jeg ikke hadde en sjanse engang'' hun så seg rundt i rommet før blikket stoppet på deg og Justin.
''Dere er som hverandres halvdel, er den ene trist er den andre trist.. Egentlig ganske irriterendes men det er så søtt... Og jeg er så heldig for å kunne være her på deres spesielle dag.. Måtte dere begge ha et lykkelig liv i lag med masse små troll'' hun hevet glasset og alle gjorde det samme og dere tok en sup.
Bryllupet fortsatte og det var snart ferdig, det var bare bukketkastet igjen og du holdt på å le deg ihjel fordi alle virket så seriøse. Brudepike sto helt bakerst klare får å ta i mot bukketen. Du snudde deg mot dem og kastet deg høyt i luften så snudde du deg og der sto Selena med bukketen i armene og så helt sjokert ut. Du bare lo og ristet på hode fordi hun virket helt borte, men tilslutt fikk hun et stort smil om munnen og delte litt av bukketen sin med hver eneste brudepike noe som fikk deg til å smile.


''Så hva sier du til at jeg og du går opp på hotellet og starter på den lille familien vår Ryen nevnte'' hørte du Justin hviske inn i øre ditt og du fikk et smil om munnen.
''Take me away Mr. Bieber!'' sa du med en liten drømmlig tone og Justin lo og løftet deg opp i armene sine forran alle.
''Med glede Mrs. Bieber!'' sa han og begynte å gå opp mot hotellet mens alle ropte på dere og fastet roser etter dere. Den perfekte avsluttningen på dagen spurte du meg.
''Jeg er glad i deg, Justin'' hvisket du inn i øret hans og han stoppet og ga deg et lidenskaplig kyss på leppene.
''Glad i deg også, *dn*'' og fortsatte og gå oppover.


TA DA!!!!!!

Likte dere denne lille greia her a? xP
Kommenter om det var noe i historien dere ikke likte!

Never say Never ~Vanessa7 Kommentarer


The Switch - Del 50 - SISTE DEL

Jeg tastet inn nummeret jeg hadde fått fra Selena og ikke lenge etter hørte jeg en guttestemme ta den.
''Ja hei Andreas? Dette er Justin Bieber... Jeg trenger din hjelp med noe...'' la oss bare håper til gud at jeg fikk til dette her da... End


*Dn* POV

''Jeg skjønner ikke hvorfor jeg i det hele tatt gidder å gå på denne greia her'' sukker du og la deg ned i sengen mens Isabella og Tea prøvde å dra deg med på shopping til ballkjoler.
''Komman, *dn* dra i alle fall for våres skyld! Du var så mye kulere for en månte siden! Så ble du helt emi chick!'' suttret Isabella og satte seg ned vedsiden av deg. Du satte deg opp og så på henne med et stygt blikk.
''Jeg er IKKE emo chick'' hun fikk et smil om munnen og du ristet på hode.
''La oss dra før jeg ombestemmer meg'' sa du fort og de nermest sprang ut døren og prøvde og henge med. Dere kjørte til kjøpesenteret og gikk til nermeste kjole butikk.
''Greit. Du skal prøve, denne, denne, denne, denne'' de slang flere og flere kjoler oppå deg og du endte opp med en god del kjoler, og hver eneste like stygg som den neste. Enten så passet den ikke, eller så du feit ut eller så passet ikke fargen, det var helt umulig å finne noe. Isabella og Tea snakket med personen som eide butikken om det var noe kjoler de kansje ikke hadde på display mens du gikk rundt og så på radene på radene med kjoler helt til øynene dine fikk øye på en utrolig pen lys gul kjole gjømt bak masse random crap.
''Jenter, jeg tror jeg har funnet noe!'' ropte du bort til dem og gravde fram kjolen. De kom vedsiden av dem og de begge to fikk to gigantiske smil om munnen.
''den er PERFEKT!'' nermest ropte de ut i kor. Du prøvde den på og du ble egentlig litt rørt av kjolen, det var den ideale ball kjolen!
''Vi tar den'' sa jeg og smilte til meg selv i speilet.

5 dager senere

Det var lørdag og det var dager for ballet. Det virket litt sært og ha ballet på en Lørdag men dere hadde stemt om det og hadde bestemt at det var det som virket best siden da hadde dere hele dagen for å gjøre dere klare og dere kunne være ute sent.
Du var hjemme hos Isabella og du kunne ikke la være og legge merke til hvor nervøs hun virket.
''Går det bra eller?'' spurte du henne og hun bare smilte til deg og fortastte og sminke deg. Hun og Tea var fast bestemt på å fikse alt slik at du slapp og gjøre noe og du hadde ikke noe imot det, men du syntes litt synd på dem siden de da fikk mindre tid til å ordne seg selv.
''DA! Da er du ferdig, hva syntes du?'' du røyste deg og gikk bort til det gigantiske speilet inne på rommet og så på deg selv. Men det lignet ikke på deg i det hele tatt. Håret ditt var dratt til ene siden og sminken din var lett og enkel.

Du snudde deg til jente og smilte til dem.
''Tusen takk'' sa du på gråten men du nektet å gråte, du ville ikke gråte fordi da ødela du sminken, og det var noe du absolutt ikke ville fordi da kom de to til å slakte deg.
''Skal dere begynne og fikse dere da?'' spurte du og du nikket ivrige og dro fram kjolene sine og begynte å stelle seg.
Timene gikk og Isabella og Tea ble til slutt ferdige og det var på tide å bli kjørt ut til ballet i limon. Når dere kom inn i limon satt Andreas og Petter (typen til Andreas) allerede der og snakker i en veldig intes samtale men sluttet når de så deg. Du ga dem begge en klem og satte deg ned og sukket.
''Så... Hva snakker dere om da?'' spurte du og de bare ristet på hode og hele bilen ble stille og stemningen ble ganske klein. Dere kjørte i ca 20 minutter til dere kom fram til skoolen og det var egentlig nok så kompisk og se på dere fordi dere nermest sprang ut av bilen for å unnslippe den kleine stemningen.
Når dere kom inn i gymmsalen fikk du helt sjokk. Det var  utrolig pent med lys og stjerner i taket, du kunne se jentene danse på golvet og kjolene flyte rundt omkring mens de snurret rundt og det var bare utrolig  pent å se på.
''Andreas... Du har gjort en helt fantastisk jobb'' sukket du ga ham et smil, han tok seg på hjerte som om han var rørt og ga deg en klem.
''Takk.... Kvelden skal være uforglemmelig'' sa han og gikk bort til Petter. Du sto der helt alene mens du stirret på alle sammen danse med datene sine, det var egentlig veldig deprimerende siden du var helt alene men du brydde deg ikke. Du var i alle fall på ballet. Pluttselig følte du noen prikke deg på ryggen.
''Kan jeg få denne dansen'' du så ned på armen til Stefan og du hadde så lyst å si nei men igjen, du ville ikke være alene og hvis Stefan var det eneste du kunne få så skulle du ikke takke nei heller. Du ga ham et smil og tok tak i hånda hans og gikk mot danse gulvet. Dere danset i lag gjennom hele kvelden og det var egentlig ganske deilig. Du og Stefan begynte og oppføre dere som dere gjorde før Stefan fortalte deg han hadde følelser for deg, og det var noe du egentlig savnet utrolig mye.
''Greit! Mine damer og herrer! Vi har kommet til det punktet ALLE har ventet på. Kroningen av kongen og dronningen!'' du så den forferdelige Matte læreren din stå på scenen med to konvolutter i henda menst han smilte ut til dere.
''Årets dronning er.... *Ditt fulle navn*!'' publikum jublet og du følte du ble helt sjokert. Var han seriøst nå? Du tokk et par skitt mit scenen før alle nermest dyttet deg opp, de plaserte en liten krone på toppen av hode ditt og du stelte deg litt til siden.
''Og årets konge er!........ Justin Bieber?'' han virket utrolig forvirret og så på deg. Øynene dine holdt på å poppe ut av hode ditt og du så deg rundt omkring men han var ingensteder å se. Hele salen begynte å mumle og det ble veldig mye støy. Men pluttselig slo alle lysene seg av og du følte at noen dra deg av scenen, et spotlight kom på og du så Justin stå der og smilte til deg. Også begynte han å synge til deg.

Han stoppet rett forran deg og du visste ikke helt hva du skulle si, du følte at tårene kom men du bare blunket et par ganger.
''Hva gjør du her?'' spurte du i en liten stemme og så opp på ham. Han tok et steg nermere deg og lot armen sin kuppe kinnet ditt og sagte kysset han deg på leppene. Du lukket igjen øynene og nøyt leppene hans mot dine.
''Jeg er her for å ta tilbake det som egentlig er mitt'' du så han rett inn i øynene og du klarte ikke å gjømme det lille smilet som kom om munnen din. Du hørte noen hoste bak deg og du snudde deg for å se Andreas stå der med kronen i armen og sette den på toppen av hode til Justin.
''Sånn'' smilte han og tokk mikrofonen fra Justin og flyttet seg fra golvet, alle flyttet seg med ham og dere var de eneste som var på danse gulvet igjen.
''Nå skal kongen og dronningen ta sin første dans'' hørte du Andreas si inn i mikrofonen og bandet begynte å spille en søt sang og du så på Justin.
''Kan jeg få denne dansen'' spurte han deg og rakte fram hånden sin. Du nikket og la hånden din i hans og sagte begynte dere å danse, forsiktig la du hode ditt på skulderen hans og dere danset ferdig dansen men Justin ga ikke slipp på deg og han holdt deg godt inn i armene sine.
''Justin... Jeg er så lei meg for at jeg ikke sa noe'' sukket du og tørket vekk den ene tåren som trillet ned kinnet ditt. Justin bare ristet på hode sitt og så deg rett inn i øynene.
''Beklager at det tok så lang tid for meg å innse at jeg likte deg og ikke Selena'' svarte han og lente seg ned mot deg,  du stelte deg opp på tå og møtte leppene hans på halv veien.
 


THE END!
haha, da er det bare Epilogen igjen folkens!
Hva syntes dere om avsluttningen av historien?
Var dere fornøyde?

Never say Never ~Vanessa 10 Kommentarer


The Switch - Del 49 - NEST siste del

 Du la deg ned i sengen og lukket igjen de såre øynene dine og ønsket at dette marerittet bare skule være over med. Du var lei av dette livet og ville være deg selv igjen. Sagte men sikkert sovnet du og du følte du en liten lykke bliss komme over deg menst du sov.


1 månte senere

Livet etter du hadde kommet tilbake til deg selv var egentlig ikke så veldig mye mer annerledes en det det pleide å være før du og Selena byttet kropp. Du hadde ungått og høre og lese om noe som handlet om Justin og Selena og gjøre fordi det ga bare forferdelige minner du helst ikke ville ha noe med å gjøre.
Isabella og Andreas syntes det var litt sært siden jeg hadde tatt ned alle plakatene mine og sluttet å høre på musikken dere og det var ikke normalt for meg, men hver gang de spurte deg fant du bare på en unnskylding til å bytte tema.
''Har dere hørt ryktene'' hørte du Andreas hvisket til Isabella og Tea. Nok en dag med skole og nok en dag med at de tre skulle sitte og sladre om alt som var nytt med Justin og Selena.
''Selena og Justin skal tydeligvis ha truffet en bumb i veien og er på vei til å gjøre det slutt... Selena er hele tiden i Florida og fester mens Justin er stuck i studio 24/7'' de begynte å hviske raskt til hverandre og du bare satte inn øre proppene dine får å kutte dem ut av tankene dine. men pluttselig begynte noen å prikke på de og du så opp.
''Hey... Du er *dn* ikke sant!'' sa en jente med en ALT for preppy stemme.
''Hvordan det?'' spurte du henne og satte deg rett i ryggen og hun lo litt.
''Jeg har hørt at du har et band! Og vi trenger noen til å spille på ballet vårt!'' lo hun og smilte til deg.
''Beklager, men jeg kan ikke... Bandet er ikke mer og jeg skal gå på ballet mitt ikke opptre'' sukket du og la hode tilbake på pulten din. Hun sukket og gikk videre får å finne noen til å spille på ballet. Det stygge ballet, faen som du hatet det ballet!

Justin's POV

Jeg og Selena hadde egentlig ikke snakket så veldig mye siden det bytte greiene hadde skjedd. Hun spillte inn film mens jeg var låst fast inne i studio. Vi var egentlig slått opp vi hadde bare ikke sagt det til folk, men det var ganske åpenbart.
''Eyy, Justin! Skal vi ta den Ne-Yo sangen eller?'' spurte Kuk og så på meg, jeg nikket og tok på meg høre telefonene på og begynte å synge.

(Sangen Justin synger) 

Når jeg sang ordene klarte jeg bare å tenke på *dn* som Selena, jeg visste allerede fra dag en at noe var annereledes.. Bare måten hun oppførte seg på, måten hun lo på, øynene alt var bare HELT annerledes og det var det jeg begynte å like med henne, jeg hadde tengt å gjøre det slutt med Selena men når hun forandrett seg så bare falt jeg for henne igjen. Og når de byttet tilbake ble alt ødelaggt. magien med henne var borte, som om *dn* tok den vekk fra henne. Det hadde ikke gått en dag denne månten hvor jeg ikke hadde tengt på henne, selv om det var Selena jeg så, så fikk jeg ikke bilde av den vakkre sjønnheten med det lange brune håret og de store brune øynene jeg så får ca 4 uker siden.
''Dude, kan jeg få mobilen min'' sa jeg pluttselig og gikk ut av båsen.
Scooter ga meg telefonen og jeg tastet inn nummeret til Selena.
''Hallo?'' hørte jeg hun skike inn i telefonen.
''Du? har du nummeret til han kompisen til *dn*?'' spurte jeg, Selena begynte å bable om noe og vi sto der og snakket før jeg endelig fikk nummeret hans og la på. Jeg tastet inn nummeret jeg hadde fått fra Selena og ikke lenge etter hørte jeg en guttestemme ta den.
''Ja hei Andreas? Dette er Justin Bieber... Jeg trenger din hjelp med noe...'' la oss bare håper til gud at jeg fikk til dette her da...


 
Hva tror dere Jusitn gjør?

Never say Never ~Vanessa6 Kommentarer


QUIZ TIME!

Okay folka! Skal vi krysse fingrene for at folk har hørt på meg i dag og holdt seg våkne for dette her?
Denne quizzen er nok så lett om man har følgt med i historien! Dere får til kl 2 i morgen! får å svare på spørsmålene! (btw, dere kan sende svarene deres på melding til meg)
LA OSS STARTE!

Spørsmål 1: Hvor gammel blir *dn* når hun ønsker seg å bytte plass med Selena?
Spørsmål 2: Hva heter ex'n til *dn* og hva er det som skjer mellom ham og Selena?
Spørsmål 3: Hva var som gjorde Justin kåt første gangen?
Spørsmål 4: Hvilke sanger er det Demi, Selena, Justin og Taylor opptrer på konserten sett dem i rett rekkefølge?
Spørsmål 5: Vilke ord bruker *dn* får å beskrive sin bestevenn og hva er navnet hans?

Som sagt spørsmålene er enkle å svare på!
Vinneren blir annonsert på bloggen i morgen like etter kl 2 :D

Never say Never ~Vanessa0 Kommentarer


The Switch - Del 48

''Nei fordi det ikke er noe å fortelle hen.... hva? Fortelle MEG?'' spurte han forvirret og så på deg og tilbake til Selena, som for han var deg.
''jeg er Selena'' sa hun og så ham rett inn i øynene.


Justin stirret på henne sikkelig lenge før han braste ut i latter, og han ville ikke slutte å le. Du og Selena ga Justin et alvorlig annsikts utrykk og til slutt stoppet han og le.
''Vent... Er dere seriøse?'' spurte han og så på dere begge.
''Hvis du ikke tror oss, spør oss noe kun den ekte Selena kunne vite'' sa Selena og så på Justin. Han virket så forvirret men tilslutt sukket han og spurte rett ut.
''Hvilke boxer hadde jeg på meg første gang jeg og Selena hadde sex'' og selfølgeli det gikk ikke et sekund før Selena nermest ropte svaret ut.
''De lilla Yes boxerene som du har liggende hjemme hos meg siden jeg nektet å gi dem tilbake'' Justin stirret helt forbauset ned på henne før han så opp på deg.
''Hvis du er Selena... Hvem er du?'' spurte han med en trist stemme og du skjønnte han ville gråte.
''Mitt ekte navn er *Ditt fulle navn* og jeg er egentlig henne'' sa du og pekte på Selena. Justin stirret på dere begge helt forbauset og var helt målløs.
''Hvor lenge har det pågått?'' spurte han og du sukket og måtte se opp i taket får å ikke begynne å gråte.
''Det har vart i 3 uker og 5 dager'' Sa du og nektet å la tårene falle men det var like før. Justin snuffset litt og tørket vekk en tåse som tydeligvis hadde rent fra hans øyne.
''Jeg beklager... jeg skulle fortelle deg i går meg... vi ble litt opptatt'' sa du og fikke tlite smil av minne men det ble fort fjærnet av Justin.
''Ikke TENK på det engag! Jeg ville ALDRI ha gjort det hadde jeg visst hvem du egentlig var!'' ropte han og du måtte bare se vekk fra ham.
''Selena! Du skal på!'' ropte samme mann som hadde brakt Selena og resten av fansen inn til deg. Du nikket og ga et tegn at du skulle komme om 2 sekunder så snudde du deg mot Justin og tok på ham men han dro hånden din vekk.
''Ikke RØR meg engang!'' sa han og før du fikk sagt noe mer stormet han vekk fra både deg og Selena. Du snudde deg ned mot Selena og skulle til å be om unnskylding når hun bare ristet på hode og gikk ut samme vei som Justin. Du ristet på hode og så rett fram, nå skulle du fokusere på konserten. Selena og Justin hatet deg kansje men du nektet å la det gå utover fansen, du skulle være tapper for dem!

Det kom til den andre sangen og du klarte ikke å synge mer, du begynte å gråte og lot heller fansen synge. Det var utrolig rørende hvor nær fansen til Selena var henne. Hele sangen gikk og du klarte og ødelegge et par ganger men du brydde deg ikke lenger. Du var en nervesammen brudde men fansen var her får å støtte deg, og akkurat nå skulle du lene deg mot dem for støtte.

Konserten gikk, fansen var med å synge men du gråt ikke mer, det gjorde du ikke, det var du rett og slett ferdig med. Du sprang av scenen og bort til Bryan som ventet på å bære deg inn i bilen som skulle ta deg til hotellet. Du brydde deg ikke hvor Justin var, du brydde deg ikke hvor Selena var. Fordi i dette øyeblikket ville du bare hjem til hotellet ditt og gråte i fred og ro.
''Selena... Går det bra eller?'' spurte Mandy deg pluttselig. Du ristet på hode og begynte å gråte. Alt var ikke bra, alt var forferdelig! Hun åpnet armene sine og du gikk inn i dem og hun holdt deg menst du gråt. hun pushet ikke deg får å vite hva som hadde skjedd eller hvordan du følte deg og det var du utrolig takknemlig for.
Mandy holdt rundt deg menst dere gikk inn i hotellet og det føltes så deilig, dere ventet på heisen og når de åpnet deg sto pluttselig Selena der og så på deg.
''*dn*'' staret du men hun ristet på hode og gikk rett forbi deg og du sukket. Hun hadde sikkert vært oppe hos Justin som sikkert var like sur på deg.
''Hvem var det?'' spurte Mandy deg og du bare riset på hode.
''Ikke noen vi må bry oss om akkurat nå'' sa du og trykkte på etasjen din og hun bare nikket.

2 dager etter

Klokken var 23:35 og du hadde akkurat 25 minutter igjen før livet ditt ville forandres tilbake igjen. Gårsdagen og i dag ble brukt på å få fikset alle konsertene og tingene på plass som ikke satt første konsert som det faktum at ut av ingensteder begynte du å gråte og det ville de helst unngå denne gangen men du låvte dem at det ikke kom til å gjennta seg. Justin hadde du selfølgeli ikke hørt noe fra verken han eller Selena. Du la deg ned i sengen og lukket igjen de såre øynene dine og ønsket at dette marerittet bare skule være over med. Du var lei av dette livet og ville være deg selv igjen. Sagte men sikkert sovnet du og du følte du en liten lykke bliss komme over deg menst du sov.


 
Hva syntes dere om denne delen?

Never say Never ~Vanessa11 Kommentarer


The Switch - Del 47

''Slapp av, du kommer til å klare deg perfekt'' sa han og løftet deg opp brude stil og la deg ned i sengen og la seg ned vedsiden av deg. Han hadde et godt tak rundt deg og dere sovnet i armene til hverandre.
Nei, du trengte ikke å fortelle det til Selena, what she doens't know, won't kill her? Ikke sant?


Dere våknet neste morgen av alarmen til Justin som gikk av. Du satte deg forsiktig opp og så deg rundt, rommet hans var totalt kaos. Det lå en knust lape fra i gå, undertøyet ditt lå revet på golvet og jakken din la ikke langt unna.
''Justin.. Justin.. JUSTIN!'' han hoppet opp og du begynte å flire, han ga deg et styggt blikk før han ga deg et like kyss.
''God morgen til deg også'' sa han og gne seg litt i øynene og så seg rundt han også før han begynte å le litt.
''Wow...'' sa han og så bort på deg og du bare nikket. Du røyste deg og tok på deg jakken din.
''Hvor skal du a?'' spurte han så rart på deg.
''Justin... Jeg har en konsert i dag, jeg vil helst ned og dusje og ordne meg før jeg skal til arenan!'' sa du og knappet opp jakken. Han sukket og slang seg ned i sengen.
''Jeg kommer ned når jeg har fått dusjet selv'' sa han og du nikket og gikk ut døren og bort til heisen. Du håper på at du ikke møtte på noen fordi du var naken under denne jakken og det var ikke noe gøy. Du kjappet deg inn på rommet ditt og gikk inn i dusjen. Du hadde ikke så mye tid før du måtte til arenan og ha en siste gjennomgang før dere skulle opptre.
Du gikk ut av dusjen og inn på rommet og fant fram et lett anntrekk og kledde på deg, du snudde deg mot sengen din får å ta ut mobilen din som lå i ladning når du så Justin ligge på sengen din med et smil om munnen.
''AHHHH!'' du hoppet opp og holdt nesten på å falle, noe som fikk Justin til å le.
''Det var IKKE morsomt! Hvor lenge har du lugget der!'' spurte du og så på ham.
''Helt sidne du kom ut av dusjen... Du vet, naken og våt'' du himmlet med øynene over hvor barnslig han var.
''Kåte jævel'' lo du og kastet hånduken din på ham og gikk bort til mobilen får å sjekke om du hadde fått noe meldinger. Og det hadde du, mange av det var fra Selena som spurte hvordan ting gikk og hvor hun ønsket meg lykke til. Du lo og smilte til og sendte en kjapp melding til henne og du gruet deg sikkelig men at du skulle gjøre ditt beste.
''Greit... Skal vi komme oss avgårde?'' spurte du nervøst og så på Justin som nikket og smilte til deg.
Dere gikk ut hånd i hånd og tok en drosje til arenan siden ingen av dere hadde bilene deres her så det ble den eneste måten.
''Er du spent?'' spurte Justin deg og du nikket. Du hadde vendt deg til å opptre forran folk på grunn av bandet ditt på skolen, men å opptre som Selena forran hennes fans var noe helt annent og det var forferdelig.
''Nervøs og annspent tror jeg er ordene jeg heller ville ha brukt'' lo du og så ut av vinduet. Dere kjørte forbi mange steder du pleide å være med vennene dine før og du følte du savnet dem noe utrolig mye.
''Jeg kommer til å være ved din side uansett hva!'' sa han og ga deg et kyss på kinnet og bilen stoppet. Du betalte drosje sjoføren og dere gikk ut av bilen, heldigvis var det ikke mange folk der fordi verken du eller Justin hadde liv vakter med dere så det hadde blitt litt av et kaos.
''Selena, Justin! Der er dere, vi var så bekymret!'' sa Mandy og ga dere begge en klem. Dere bare lo og følgte henne bort til scenen. Du hadde vært her mange ganger for å se mange folk opptre blant annent Justin.
''Da kan vi starte!'' sa hun og ga deg en glitrende mikrofon med navnet Selena på det.

''Greit, da tar vi det fra toppen!'' hørte du en mann rope i bakrunnen og åpnings sangen startet og du begynte å synge. Det var noen fans som hadde kjøpt en slags spesiell pakke som fikk lov å være med på sound check og du prøvde så godt du kunne får å inkludere dem med i sangen og spurte om de hadde noen sangen de ville høre.
Etter ca 2 timer var dere endelig ferdig og det var mat! Dere hadde bestil mat fra en italiensk resturant like ved arenan som du elsket!
Tiden tikket videre og nå var det bare noen få minutter igjen til showet startet, og du sto backstage og freaket helt ut.
''Selena, her er backstage fansen, skal du si hei?'' du snudde deg rundt og det var en mann med ca 15 barn bak seg. Du fikk et smil om munnen og nikket, du gikk rundt å hilste på alle sammen men pluttselig begynte noen å skrike, du snudde deg og der sto Justin og latet som en fan og fangirlet helt over deg, noe som fikk deg til å le.
''Folkens, dette er Justin'' sa du og ga ham en klem. Justin hilste på alle sammen men pluttselig var det noen klistret rundt halsen hans som kysset ham. Du så helt sjokert bort på Justin som var frosset fast. Du dro jenten av og det var ikke bare hvem som helst... Det var Selena... 
''Hei Justin.. jeg har savnet deg sånn'' hun skulle til å gi Justin nok et kyss når han trakk seg unna henne og så på deg.
''Selena, jeg sverger. Jeg vet ikke hvem hun er!'' sa han i full pannik og du lukket igjen øynene dine. Guess the cats out of the bag now..
''Har du ikke fortalt ham det!'' skrek hun til deg og du så ned på benda dine.
''Nei fordi det ikke er noe å fortelle hen.... hva? Fortelle MEG?'' spurte han forvirret og så på deg og tilbake til Selena, som for han var deg.
''jeg er Selena'' sa hun og så ham rett inn i øynene.Ohh ohh.... Hva tror dere kommer til å skje nå?
Hvordan tror dere Justin reagere?

Never say Never ~vanessa5 Kommentarer


The Switch - Del 46

''Det går bra.. Jeg er mer redd for Justin.. Har en følelse jeg må ha en LANG samtale med ham om dette som nettopp har skjedd'' sukket du og hun så på deg med et smil om munnen
''Har du tengt å fortelle ham det!'' spurte hun overlykkelig  og du bare så på henne med munnen oppe. Hva skulle du si? Skulle du si at du skulle fortelle ham det, eller skulle du bare ignorere alt sammen?


''Ja, jeg har tengt å fortelle ham det...'' sa du og ga henne et lite smil. Hun fikk et stort smil om munnen og ga deg en stor klem.
''Men kan vi legge oss nå? Jeg må opp tidelig i morgen, vi har et fly hjem å rekke'' smilte du til henne og hun bare nikket og smilte til deg. Dere la dere ned i sengen og sov i hverandres armer. Det virket utrolig teigt men det var egentlig ganske deilig å bare være dere to. Det virket som om dere ikke hadde byttet men at dere bare var utrolig nære venner.

Dere våknet neste morgen og begge stresset med å få med dere tingene deres. Selena hjalp deg med å velge det nyttige siden hun skulle tilbake i kroppen sin og da var det spesielle ting hun helst ville ha med seg. Du valgte det du ville ha for de dagene du skulle være henne og dere var på vei til flyplassen og der sa dere hade til hverandre siden Justin ikke kunne se Selena enda, eller deg? Uansett så gikk hun en annen vei mens du gikk veien vaktene viste og der møtte du Justin, bandet og moren din.
''Justin.. Vi må snakke'' hvisket du til han men han ignorerte deg helt og det var åpenbart at han ikke ville ha denne samtalen nå forran alle og du respekterte valget hans.
Flyturen til Florida var blandet av mixet energi. Gutta var gira får å starte turnen igjen, Justin var irritert og satt alene og ignorerte alle mens du var nervøs og overtengte alt som kunne gå galt. Og når dere landet hjalp virkelig ikke fansen eller alle fotografene som absolutt skulle pushe camerane opp i annsikte ditt.

Dere kjørte rett til stadioen og hadde en full gjennomgang av konserten får å sørge for at alt var greit og alt som kunne gå gale ikke var mulig som roet deg ned litt. Men da var det bare Justin som var problemet ditt. Du prøvde å få snakket med ham men da sa han bare at han måtte på do eller at han måtte fikse noe med Kenny som skulle komme på neste fly og det irrierte deg noe utrolig mye.
Nå satt du ine på hotellrommet ditt og tengte over hvor travel dagen hadde vært. Selena hadde ringt deg flere gangen men du sa alltid at du ikke kunne snakke på grunn av øvelsene og hun sa hun skjønnte deg og at hun skulle slutte å ringe og respektere det. Du visste at Justin hadde rom rett over deg og du hadde bare så lyst å gå og banke på døren og tvinge ham til å snakke med deg, men du visste at han sikkert bare kom til å smelle igjen døren rett i ansikte ditt så du måtte finne på en plan til å få hans oppmerksomhet, og du viste nøyaktig hvordan du skulle få akkurat hva du skulle gjøre! 

Du sto utenfor rommet til Justin og du følte du ble utrolig nervøs. Du trakk jakken tette rundt deg før du pustet tungt inn og ut og banket på. Du hørte masse lyder fra rommet før døren åpnet seg, Justin hadde et smil om munnen sin men med en gang han så deg skulle han til å lukke igjen døren når du satt foten din fram og blokerte døren. Justin så ned på foten din og lot øynen sine vandre opp låret ditt og  jakken din før han til slutt så deg inn i øyne.
''Vi må snakke Justin'' sa du men en alvorlig tone og Justin bare ga deg et styggt blikk før han prøvde og lukke igjen døren på nytt men nå la du armen din på døren også og han slapp ut et sukk.
''Hva er det du vil'' spurte han irritert og du så på ham med et lite smil før du nikket inn i hotellrommet. Han nektet i begynnelsen men til slutt ga han seg og slapp deg inn.
''Sånn, vil du fortelle meg hva det du ...'' Justin snudde seg mot deg og fikk helt sjokk, øynene hans ble store og han sto og stirret på deg.
''Ser du noe du liker eller?'' spurte du med en forførende stemme og gikk sagte mot ham, armene hans kom mot deg og dro deg inn og begynte å beføle deg ned puppene og hoftene.
''Dette er absolutt det beste du noen gang har gjort!'' nermest sikklet han og stirret på undertøyet ditt.

Justin begynte å kysse deg nedover krage benet helt til han kom til puppene og begynte å hviske mange små ting og du begynte å le.
''Hva er det du driver med?'' spurte du og så ned på ham.
''Dehh, jeg må fortelle tvillingene hvor mye jeg har savnet deg!'' sa han og du fikk et smil om munnen og Justin bærte deg bort til senga og kastet deg ned på den...

''Vell... Det var DET undertøyet'' sa du mens du pustet tungt og så bort på Justin som pustet nesten like tungt. Dere lå nede på golvet med senge tøyet over dere. Dere hadde endt nede på golvet etter 3 gang og orket egentlig aldri å gå tilbake til sengen. Justin snudde seg mot deg og smilte til deg og du smilte tilbake.
''Du skulle fortelle meg noe'' sa han og du pluttselig kom du på hva du egentlig hadde kommet hit for, vel det og for sexen men nå var du ikke så sikker lenger.
''Oja... Det.. Em Justin, jeg har noe viktig jeg må fortelle deg..'' sa du og satte deg opp og dro sengetøyet godt rundt deg. Justin ga deg et rart utrykk men nikket.
''Du skjønner det at.... Vell, det har seg slik at'' du stoppet og prøvde å tenke ut hvordan du skulle fortelle han det.
''Selly, du skremmer meg litt, hva skjer?'' spurte han og satte seg opp og lente seg mot sengen og stirret på deg.
''Jo alltså... Jeg er nevøs for i morgen'' du følte øynene dine vokse og du hadde gjort det nå. Det var IKKE det du skulle si til ham! Du skulle fortelle ham at du og Selena hadde byttet kropper! Men når du så Justin ligge der og smile til deg, det var bare noe som kom over deg, og du klarte det bare ikke...
Selena kom til å forstå, ikke sant? Du trengte nå ikke å fortelle henne det gjorde du vel?
Justin begynte å le og satte seg nermere deg og ga deg et kyss på leppene dine.
''Slapp av, du kommer til å klare deg perfekt'' sa han og løftet deg opp brude stil og la deg ned i sengen og la seg ned vedsiden av deg. Han hadde et godt tak rundt deg og dere sovnet i armene til hverandre.
Nei, du trengte ikke å fortelle det til Selena, what she doens't know, won't kill her? Ikke sant?


 
Hva syntes dere om denne delen?
Vi begynner å nerme oss slutten nå som da vil si det blir snart Quiz time! :D HODL DERE VÅKNE! Fordi jeg kommer KUN til å ta med meg de kommentarene som har kommet inn den tiden jeg har sagt! Men hvis det ikke skjer noe av i dag så skriver jeg det på bloggen! :D

Never say Never ~Vanessa 10 Kommentarer


The Switch - Del 45

Quizen kommer senere i kveld vi får se hvor langt i historien vi kommer ;) men den blir i kveld <3


''Selena... Eller burde jeg si *dn*?'' smilte ditt forsvant totalt fra annsikte ditt og øynene dine ble store. Fordi rett forran deg. Sto du med et irritert blikk.
''Selena...''


Dere sto der i all stillhet og bare så på hverandre, ingen av dere sa noe til hverandre men bare studerte hverandre. Dere kom ut av transen deres når Justin begynte og åpne døren. Du snudde deg mot døren og smelte den igjen og så på Selena, nei *Dn* eller deg eller aiowwhet, hvem nå den var forran deg og ga henne gjømme seg. Hun så seg rundt å kastet seg bak sengen din og du åpnet døren for en forvirret Justin.
''Hva er det som  skjer?'' spurte han.
''Ehhh, Justin... Kan vi ta dette en annen dag'' sa du nervøst og så opp på ham. Han ga deg et blikk at han var sikkelig irritert  og lei seg så sukket han og ristet på hode.
''Vet du hva.. I don't care, hvis du ikke ville ha sex med meg så kunne du bare ha sagt det i stede for å kødde med meg'' han snudde seg og gikk ned i og du ventet til du hørte døren lukke seg igjen før du pustet lettet ut. Pluttselig følte du noe treffe deg i bakhode og du snudde deg rundt og så puten som lå dene på gulvet.
''Auu! Hva var det for!'' ropte du og kastet puten på sengen.
''Har du SEX med ham!'' ropte hun drit surt og du bare sukket.
''Hva tror du? Har du MØTT kjæresten din eller!'' spurte du og pekte ned mot døren hvor Justin hadde vært. Hun ga deg et iskaldt blikk men nikket.
''Selena... Hva gjør du her?'' spurte du henen helt fortvilet. Hvordan skjedde dette? Hadde dere ikke blitt enige om å bare la det ligge siden månten snart var ferdig.
''Jeg vil fortelle folk at vi har byttet... I alle fall Justin'' sa hun med en bestemt stemme  og krysset armene og du bare så på henne og himmlet med øynene.
''Hvorfor vil du deT? Er det ikke bedre å bare holde kjeft?'' spurte du henne og ga henne et blikk. Hun sukket trist å satte seg ned på sengen din og du satte deg ned vedsiden av henne.
''Jeg bare savner han sånn'' sa hun på gråten og du visste hvordan hun følte det. Dette var følelsen du hadde hver gang du hadde når du så Justin og Selena i lag, okay ikke HELT den samme men det var ganske likt.
''Jeg skjønner... Men det er bare 4 dager igjen.. Tenk, 4 dager så er du tilbake her, i din kropp med dine venner og DIN kjæreste'' trøstet du henne med og du kunne se hun hadde et par tårer i øynene.
''Jeg ble bare så sjalu... Du fikk ha ham vær dag mens jeg ikke fikk det'' sa hun og du nikket med hode ditt og fikk et lite smil om munnen din og begynte å le litt. ''Hva er det du ler av a?'' spurte hun litt irritert noe som fikk deg til å le litt mer.
''Skjønner du det ikke? Den følelsen du har nå, der er følelsen HVER eneste av hans fans har! Hver og en like sjalu på deg fordi du får ha ham hele tiden mens vi må stå på siden og se på'' sa du og sluttet å le og så henne dødt i øynen. En tåre til rant og du var egentlig litt glad at hun fikk vite hvordan dere følte det hver dag.
''Virkelig... Er det slik dere føler dere?'' spurte hun med en trist stemme og så opp på henne. Du fikk et lite smil om munnen og la armen din rundt skulderen hennes og klemmte henne inntil deg.
''Hver eneste dag'' svarte du og hun lente hode sitt på skulderen din og slik satt dere en stund før hun begynte å snakke igjen.
''Beklager at jeg kom og ødela for deg...'' sukket hun og du bare ristet på hodet ditt.
''Det går bra.. Jeg er mer redd for Justin.. Har en følelse jeg må ha en LANG samtale med ham om dette som nettopp har skjedd'' sukket du og hun så på deg med et smil om munnen
''Har du tengt å fortelle ham det!'' spurte hun overlykkelig  og du bare så på henne med munnen oppe. Hva skulle du si? Skulle du si at du skulle fortelle ham det, eller skulle du bare ignorere alt sammen?Hva tror dere hun svarer?
Hva synes dere hun BURDE gjøre?

Never say Never ~Vanessa6 Kommentarer


The Switch - Del 44

''Hallo?'' peste du inn i telefonen og lo av Ethen som køddet på trommene.
''Dette er slutt! Vi må fortelle dem det!''


''Selena... Hva er det du snakker om?'' spurte du og så deg rundt for å se om noen fulgte med på deg men det gjorde de heldigvis ikke.
''Jeg klarer ikke dette mer, jeg vil ha kjæresten min tilbake'' sa hun irritert og du kunne bare se for deg ansikts uttrykket hennes.
''Selena, det er bare 4 dager igjen, du klarer dette her!'' sa du og prøvde å roe henne ned men det virket ikke helt slik du ville det skulle fordi i neste øyeblikk begynte å hun skrike til deg i andre enden. Hun sto der og skrek inn i telefonen for noe som virket ekstremt lenge når hun endelig sluttet pustet du dypt inn og gjorde deg klær for å snakke igjen. ''Beklager at det er slik du føler det men det er 4 dager og livene våres blir normale igjen og du slipper å tenke på meg noen gang igjen'' så la du på. Du følte deg utrolig frekk siden du var i hennes kropp men hun måtte bare tenke på at etter 4 dager ville alt bli gjort om og ingentrengte å vite om NOE av dette her.
''Er du klar eller Selena?'' spurte Mandy og smilte til deg, du nikket og dere begynte og øve til konserten igjen.

Noen timer senere

Endelig var øvingen ferdig og dere skulle ut å spise som var bra fordi du var drit sulten.
''Hvor skal vi hen?'' spurte du gutta mens dere var i garderoben og sammlet sammen tingene deres.
''Vet ikke jeg, kansje et pizza sted?'' sa Ethen og alle nikket enige med. Dere gikk ut av garderoben og pluttselig følte du to armen rundt deg.
''heehe, hei Justin'' lo du og så bak deg hvor det smilende annsikte til Justin og ga ham et lite kyss.
''Så hva sier du til Pizza?'' spurte du og han nikket ivrig og dere alle dro et sted hvor det ikke var så mange folk og hvor dere kunne være i fred.
''Babe, sitt her da!'' sa Justin og dro deg ned på fanget hans og du lo og ga ham et lite kyss, du skulle til å trekke deg unna men leppene hans følgte etter deg og du ga ham nok et kyss og dere satt og begynte å kline forran alle.
''Ehh,okay pizza er liksom klissete men det der er SÅ mye mer klissete'' sa Dan og grøsset. Du snudde deg mot han og Justin bare viste han fingeren før han fortsatte å kysse på deg.

''Justin, komman folk blir irritert'' lo du og flyttet deg fra fanget hans men armene hans var låst rundt håftene dine så du lente deg inn mot han og hvisket i øret hans.
''I kveld  hvis du er flink og oppfører deg'' sa du og Jusitn slapp deg med en gang og guttene begynte å le som om de skjønnte hva du hadde sagt. Dere bestilte pizzan og spise og koste dere men du kunne se Justin ble utrolig rastløs og at han ville virkelig vekk derifra.
''Men greit... med det at vi drar tidelig i morgen så tror jeg at vi burde komme oss av gårde'' sukket du til guttene og de nikket i forsåelse. Jusitn hoppet opp fra sete sitt, slang ned penger for maten, tok tak i armen din og dro deg med seg ut av resturangen og inn i bilen sin og kjørte hjem til deg.
''hahahahahahah!'' du klarte ikke å slutte å le, Justin hadde et lite smil om munnen og du visste nøyaktig hvorfor men du lo over hvor desperat han virket. Justin parkerte bilen utenfor huset ditt men før han fikk åpnet døren sin sprang du ut av bilen i full latter mot huset ditt får å låse opp døren før Justin fikk tak i deg. Du snudde deg og så Justin låse bilen og springe mot deg, du kjappet deg inn uten å lukke døren og sprang opp trappene, du kunne høre latteren til Justin nede i gangen men du sluttet ikke å løpe.
Justin var rett bak deg nå og du sprang inn på romme ditt og lukket igjen døren og holdt Justin ute. Du var sikkelig annpusten og holdt på å le deg ihjel så du la ikke merke til personen som satt på sengen din før hun begynte å snakke...
''Selena... Eller burde jeg si *dn*?'' smilte ditt forsvant totalt fra annsikte ditt og øynene dine ble store. Fordi rett forran deg. Sto du med et irritert blikk.
''Selena...''


hva syntes dere om denne delen?
Hva tror dere kommer til å skje?

Never say Never ~Vanessa9 Kommentarer


The Switch - Del 43

Ikke lenge etterpå kom Justin bort og satte fram masse pannekaker, sirup og apelsin jus og dere begynte å spise men pluttselig stoppet Justin og så opp på deg.
''Selena...  Hvem er *dn*?'' øynene dine ble stor og du så opp på Justin.


Du hostet litt og tok en sup av jusen din og ristet på hode.
''Ehhh, en vennine... Hvorfor spør du?'' spurte du nervøst og så opp på ham, han ristet på hode og lente seg litt tilbake i stolen.
''Du snakker i søvne og du klarte ikke å holde kjeft om henne eller en jente'' sa han og så litt rart på deg og du følte at alt ble pluttselig veldig mye varmere her inne.
''Oja.. Nei det er bare en jente jeg er ganske nær'' sa du og smilte til han og håpte på at han skulle droppe saken men tydeligvis ikke.
''Hvorfor har du ikke snakket om henne før da?'' spurte han forvirret og begynte å pirke i maten sin.
''La oss ikke tenke på henne nå... Greit? La oss heller kose oss, bare oss to?'' spurte du og tok tak i hånda hans og han så deg rett inn i øynene og fikk et lite smil om munnen og du følte at alt ble veldig mye lettere nå.
''Supert! Vil du være med på øving med meg?'' spurte du og ga ham et stort smil får å overbevise ham om å si ja.
''Kan vi ikke heller finne på noe annent?'' spurte han og løftet litt på øyebryna sine og du klarte ikke å holde inne latteren din.
''Jeg må på øving.. jeg skal starte turnen min om 2 dager Justin!'' sa du alvorlig men han begynte å ben flørte med deg og ble veldig vanskelig å holde seg alvorlig.
''Du får lov å se på meg vrikke på rompa i konsert anntrekka min! OG puppene mine kommer vel sikker til å være over hele stede'' sa du i en care stemme men du gjorde det med vilje fordi du visste han ikke kunne motstå sjansen til å se på deg hoppe opp og ned i antrekkene dine fordi de fikk puppene dine til å være nok så spenstige.
 

Justin stirret deg lenge inn i øynene for å forsikre seg at du ikke bløffet men ga seg etter litt.
''Njaaa.. Jeg vet ikke'' sa han og satte seg tilbake i setet og du himmlet med øynene. Du røyste deg opp fra stolen din og stelte deg bak Justin og lot armene dine forsiktig skli ned fra skuldrene hans ned brystet hans og stoppet ved magen hans slik at hode ditt var rett ved øret hans og hvisket til han med den sexieste stemmen du klarte.
''Pliiiiisssss, for meg?''  du følte Justin stivne til og pluttselig nikket han og du slapp han og gikk bort til døren.
''Super, vi drar etter jeg har fått skiftet'' sa du og slengte han et kyss før du sprang opp på rommet og fant fram et annrett . Når du kom ned igjen sto Justin klar og ventet på deg, du dro på deg et var med sko og dere gikk ut til garasjen din og tok bilen din bort til arenan dere skulle øve på før dere skulle fly ut til Florida i morgen.
''Selena!'' ropte alle til deg når du kom og du vinket til alle sammen. Du hadde virket blitt nær disse folka, de var utrolig hyggelige og du hadde fått veldig mye ros for at du hadde forbedret sangstemmen din og det var en stor ære for deg siden du så opp til Selena og elsker stemmen hennes.
''Justin, du kan sitte der mens Selena skifter du'' lo Mandy og pekte på en stol bak scenen og han nikket, ga deg et kyss på kinnet og satte seg ned der borte mens du gikk å skiftet.
Dere hadde gått gjennom første halv del av konserten når mobilen din ringte.
''Sorry folkens, kan vi ta 5 minutter?'' spurte du og alle nikket ivrige og la seg ned. Det var drit varmt så alle ønsket seg en liten pause og få tilbake pusten sin.
''Hallo?'' peste du inn i telefonen og lo av Ethen som køddet på trommene.
''Dette er slutt! Vi må fortelle dem det!''


 
Hva tror dere kommer til å skje?
Hva synes dere om det faktum at det er kun 4 dager igjen til ønske går ut?

Never say Never ~Vanessa 5 Kommentarer


The Switch - Del 42

Du skulle til å lukke igjen døren når du snudde deg mot Justin.
''Du vil vell ikke... du vet... være med inn?'' spurte du han. Han så på deg med store øyner og nikket.


Dere gikk stille mot døren din og du løste opp døren og gikk inn. Huset ditt var mørkt og stille som alltid men denne gangen var du ikke alene og det føltes så utrolig deilig, du var så lei over å være alene at det hadde rett og slett blitt nok.
''Emmm, vil du ha noe å drikke?'' spurte du nervøst og så på Justin, han sto der med henda ned i bukse lummene sine og nikket.
''Okay... Vin, brus, vann?'' spurte du og gikk mot kjøkkenet.
''Har du rødvin eller?'' rope han og du nikket selv om han ikke kunne se deg. Du hadde vært her såpass lenge at du visste hvor Selena hadde alt og du fant en flaske med rødvin og to glass før du gikk inn på stuen hvor Justin satt og så seg rundt som om han så etter noe.
''Vil du se på noe film eller?'' spurte du og satte fra deg glassene og vinen ned på boret og så på Jusitn. Man kunne se hvor kleint det egentlig var mellom dere men du var villig til å prøve alt for å gjøre det om. Han nikket og du fikk et lite smil om munnen.
''Okay.. Du vet hvor filmene er, så kan jeg skifte menst du velger en!'' sa du og pekte på ham før du sprang opp i andre etasjen får å finne noe å ha på deg. Siden dere skulle bare slappe av litt så tok du på deg en grå jogge bukse, en hvit singlet og en av Justin's gule hettegensere han hadde glømt igjen  her.

Når du gikk ned til Justin sto han deg i et par jobbebukser og var shorteløs og du følte du bare frøs deg fast. Han var så utrolig kjekk der han sto du følte bare at du ble helt mo i knærne. Justin snudde seg mot deg mens han dro på seg t-shorten sin og hadde et lite smil om munnen.
''ehh, jeg bare skiftet jeg...'' sa han nervøst og satte seg ned i sofan og du bare nikket og satte deg ned vedsiden av ham.
''Hvor fikk du klærne fra?'' spurte du og åpnet vinflasken.
''Du husket vell at jeg har et par klær her, siden jeg er så utrolig flink til å spontant overnatte her'' lo han og ble helt rød i kinna noe som fikk deg til å smile.
''oja.. greit... men hvilke film valgte du?'' spurte du spent og ga Justin det ene glasset med rødvin og lente deg inn i armkroken hans med ditt egentlig glass klistret fast til kroppen din mens du bredde over et teppe på dere. Justin la den ene armen sin rundt deg og trykket på play og pluttselig begynte starten på P.S I love you og du satte deg nermere inntil Justin og tok en sup av vinen din. 

Justin's POV

Jeg sølte som om jeg var i himmelen. Selena under armen min, et glass vin i den andre og en romantisk film på tv. Jeg trengte virkelig ikke mer, jeg håpet virkelig på om Selena kom til å tilgi meg etter dette. Jeg elsket henne og spesielt nå i det siste, hun var liksom så annerledes men på en bra måte. Filmen begynte å nerme seg slutte og jeg skulle til å spør Selena om vi skulle legge oss når jeg så ned og så at hun alt sov.
Jeg fikk et smil om munnen og tok glasset hennes og la det på boret med mitt og løftet henne opp i armene mine og bærte henne opp i andre etasjen og la henne ned i sengen. Jeg skulle til å røyse meg når hun tok et godt tak i meg og dro meg nermære henne. Jeg fikk et smil om munnen og la meg ned vedsiden av henne og slo av lysene. Jeg hadde virkelig savnet å være i armene hennes.end

Selena's (*dn*) POV

Jeg våknet neste morgen i min egen seng og så meg rundt. Justin var ingensteder å se og det var lyst ute.
''Justin?'' spurte du og røyste deg opp og gikk ned trappen og pluttselig luktet du deilige pannekaker.
''Justin?'' spurte du nok en gang og gikk inn på kjøkkenet og der sto Justin i forkle og lagde pannekaker.
''Hei, du er oppe'' smilte han til deg og ga deg ey chapstick kyss og snudde seg tilbake til ovnen. Du fikk et rart blikk i annsikte ditt men satte deg ned på kjøkken stolen og så på Jusitn lage mat.
Ikke lenge etterpå kom Justin bort og satte fram masse pannekaker, sirup og apelsin jus og dere begynte å spise men pluttselig stoppet Justin og så opp på deg.
''Selena...  Hvem er *dn*?'' øynene dine ble stor og du så opp på Justin.

 


 

Hva tror dere hun svarer?
Hvordan tror dere Justin fikk vite om *dn*?

Never say Never ~Vanessa 6 Kommentarer


The Switch - Del 41 + info

Hei alle sammen! For dere som lurer så står det om quizen i stutten av dette innlegget slik at det dere trenger å vite om det kommer til å stå der! :D Og Ja, jeg leser ALLTID kommentarene mine, uansett hva! Hadde det ikke vært for dere hadde ikke blitt så motivert til å skrive. Leserene mine betyr SÅ utrolig mye for meg!


''Justin'' hvisket du tilbake og løftet hode ditt slik at han fikk mer tilgang til halsen din og han fortsatte å kysse deg nedover og du følte armene hans bevege seg sagte opp fra armene dine og opp til puppene under teppet, men dere hørte noe raslinger bak dere som fikk dere til å stoppe og snu dere. Og hva dere så fikk dere begge til å få helt pannik.


Gjømt inn i buskene sto det mellom 10-15 fotografer og tok masse bilder av dere. Du snudde deg kjapt mot Justin som virket utrolig forbannet og irritert over dette.
''La oss dra!'' sa du fort og tok kjappe skritt mot boret tok tingene dine og ventet på Justin som holdt på å blåse ut stearinglysene på boret.
''Eieren sa han skulle fikse de andre lysene så vi kan bare dra'' sa han og dere gikk mot bilen men når fotografene skjønnte at dere skulle dra så begynte de å komme fram og gå mot dere og du følte at Justin flekset musklene sine men sa ingenting og bare hjalp deg inn i bilen mens han satte seg på andre siden.
''Kjør!'' sa Justin til sjåføren og han nikket og begynte å kjøre ut og du følte du ble så lei deg fordi dere måtte dra fra det perfekte lille stedet som nå var oversvermet med fotografer.
 
''Jeg er så lei meg Selena... De ødelegger alt'' sukekt Justin og la hode sitt mellom bena sine. Du begynte å styke han forsiktig på ryggen for å prøve å trøste ham litt men det virket ikke som det hjalp.
''Justin... Se på meg'' hvisket du og løftet på hode hans og han så opp på deg og du sa han var rød rundt øynene som ville bety at han hadde lyst til å gråte.
''Nawww, gutten min'' sa du og satte deg nermere han og lot armene dine skli rundt skuldrene hans og han lente hode sitt mot brystet ditt. pluttselig følte du små kyss på brystene dine og du bare himmlet med øynene dine.
''Justin'' lo du og dyttet han vekk fra deg og han begynte å lage furteleppe og du klarte ikke å la være å le over hvor søt han var.
 

''Bare litt'' spurte han og lente seg inn mot deg og begynte å kysse deg nedover nakken og du fortsatte å le.
''Justin, seriøst'' lo du og du følte vibrering i kragebenet ditt og når du så ned så du at Justin satt der og lo selv.
''Dust!'' sa du og prøvde å dytte han vekk fra deg men han hadde et godt tak rundt deg.
''Deilig... Uimotståelig... sexy... tilltrekkende..'' for hvert ord han sa ga han deg ett nytt kyss men denne gangen sto du ikke i mot, egentlig så var det ganske deilig å føle kyssende hans mot huden din.
''Miss.Gomez, vi er framme'' hørte du stemmen til sjåføren og du nikket og tok av deg bilbeltet og åpnet bildøren og du kunne se Justin var sikkelig lei seg for at du måtte dra.
Du skulle til å lukke igjen døren når du snudde deg mot Justin.
''Du vil vell ikke... du vet... være med inn?'' spurte  du han og så på deg med store øyner og nikket.


 
Hva syntes dere om denne delen her?
Noen ønsker om hva som skal skje frammover?

Okay for dere som lurer på om denne quizen så skal jeg være kjapp og forklare. Jeg skal spørre 5 spørsmål om denne historien og det kan innebære HVA som helst, alt fra hvilke sanger jeg har brukt da eller hvem er folk eller rett og slett anrett. Men de skal handle om denne historien. Man kan svare på quizen fra et visstidspunkt og hvis det er flere enn en som har rett så trekker jeg helt random og den personen får de 2 siste delene til historien før alle andre gjør det og før jeg poster den her på bloggen.

Never say Never ~Vanessa 5 Kommentarer


Beklager!

Hei folka! Jeg skulle egentlig skrive enda en del men mamma klikket helt ape shit på meg nå og ba meg legge meg så det kommer desverre ikke noe ut i kveld :(

MEN frykt ikke! Fordi i morgen kommer jeg til å være på blogg neste hele dagen! Jeg har et mål om å bli ferdig med denne historien på Søndag så det er bare å glede seg fordi det vil si MANGE deler! For dere som vil få med dere fra start to finnish annbefaler jeg at dere sjekker innom bloggen i morgen ca 2 tiden fordi da har jeg mest sannsylig fått dratt ræva mi ut av sengen og begynt å skrive!

Jeg føler meg virkelig slem siden jeg sa jeg skulle skrive mange deler nå men som sagt... Mamma vent CRAZY på meg og hun er IKKE noe kul når hun er  sur -.- Hahah, men jeg håper dere er klare for morgen dagen og har nok energi til å stikke innom i morgen! Jeg skal ba si dette nå slik at det er sagt RETT før historien er ferdig kommer jeg til å ha en liten quiz/konkuranse hvor vinneren skal få de 2 siste delene til historien.
Ikke stort jeg vet, jeg jobber fremdeles litt på det dere skaffe penger til å lage en EKTE konkuranse men jaja... Hvis det er noe om den quizen dere skulle lure på så er det bare å kommentere i dette innlegget! Også jeg vurdert en ny spørsmåls runde, hva tror dere om det?

Vil bare si jeg er glad i dere ALLE og kommentarene deres betyr verden for meg! Jeg blir UTROLIG motivert av dere og jeg håper dere fortsetter slik!

NEVER SAY NEVER ~Vanessa1 Kommentarer


The Switch - Del 40

''Liker du det?'' spurte han og så litt sjener ut. Øynene dine ble enda større og du så helt sjokert på ham.
''Liker det? Justin... Jeg elsker det!'' sa du og så deg rundt. Det var absolutt nydelig her!


Du slapp armen til Justin og følgte den lyste veien bort til vannet. Det var lys over hele palljongen og du føltest som om du var i et eventyr. Innsjøen lå helt stille ved palljongen hvor det var et bord suttet opp for to personer. Du snudde deg mot Justin som stirret på deg som om han prøvde å se etter noe.
''Hvordan klarte du dette her?'' spurte du med en stemme fylt med forbauselse, du så deg rundt og først nå la du merke til at det var lys hengende fra trerne.
''Jeg fikk litt hjelp'' sa han med en søt stemme og ledet deg bort til boret og fjøv ut stolen for deg og du smilte til han og satte deg ned.

Ut av ingensteder kom det en gjeng med servitører og la fram mat til dere og hellte i champagne i glassene deres og du følte at ingenting kunne slå dette.
''Wow... Justin, du har virkelig gått fullt ut på dette her'' sa du og små lo litt og han rødmet.
''Jeg føler jeg ikke har gjort nok egentlig'' sa han med en lav stemem og du så på ham helt sjokert. Ikke nok? Han hadde gitt deg et smykke prikk likt smykke Rose for i Titanic, han har ordnet et nydelig sted for dere å kose dere med en romantisk middag. Hvordan kunne dette ikke være nok.
''Hva mener du? Dette her er så mye mer jeg kunne ha spurt om!'' sa du og lente deg inn mot ham, han bare ristet på hode og så ned i fanget sitt.
''Jeg føler du fortjener så mye mer med måten jeg har behandlet deg i disse siste ukene'' sukket han og du skjønnte hvorfor han var så nervøs.  Han var nervøs fordi han var redd du ikke ville tilgi ham.
''La oss ikke tenke på det... la oss heller kose oss!'' sa du og la armen din på bordet og ventet på at Justin skulle legge armen sin på din, og etter en liten stund gjorde han det, og dere begynte å spise. Det var utrolig korslig å sitte med Justin og bare være dere to. Ikke noe fotografer, ikke noe bull shit, bare dere to. Hva mer trengte dere?
Når dere hadde spist opp røyste Justin seg og hjalp deg opp fra stolen og dere gikk bort til kanten av palljongen og så utover vannet og den stjærnete himmelen. Du følte at du begynte å bli litt kald og Jusitn kunne se det fordi i neste øyeblikk dro han deg inn i armene sine, tok opp et pledd og dekte over dere begge to. Det var rett og slett SÅ romantisk og bare stå der ute midt i mørket omgitt av tente lys og sjærner.
''Hva tenker du på?'' hvisket Justin inn i øre ditt og du følte du fikk frysninger av stemmen hans mot huden din.
''Bare på hvor deilig det er å bare være oss to uten noe bekymringer av fotografer eller folk som vil ha autografer og slikt...'' sa du og lente hode ditt inn mot brystet til Justin og han begynte å stryke deg på armene og lente haden sin oppå hode ditt og slik sto dere i en god stund og bare nøt å være i armene til hverandre.
''Selena..'' hvisket Justin med den hese, sexy stemmen sin og du følte du bare ble helt mo i knærne av stemmen hans. Han begynte å kysse deg nedover halsen din og du klarte ikke å holde tilbake stønne ditt.
''Justin'' hvisket du tilbake og løftet hode ditt slik at han fikk mer tilgang til halsen din og han fortsatte å kysse deg nedover og du følte armene hans bevege seg sagte opp fra armene dine og opp til puppene under teppet, men dere hørte noe raslinger bak dere som fikk dere til å stoppe og snu dere. Og hva dere så fikk dere begge til å få helt pannik.Hva tror dere det er?

Never say Never ~Vanessa9 Kommentarer


The Switch - Del 39

BEKLAGER! Jeg har vært med bestevenninen min i hele dag, vi var på kino og så American Pie; the Reunion så jeg har ikke kommet hjem før nå! Jeg annbefaler for dere som kan og sitte litt oppe i kveld fordi jeg skal gjøre opp for den forferdelige bloggingen min med mange deler i kveld <3

 


 

Du snudde deg mot Justin lente deg inn mot ham, han lukket igjen øynene men du kysset ham på kinnet, du var ikke helt klar får et ekte kyss enda og du kunne se at Justin ble skuffet men han nikket og plaserte et smil om munnen og ga deg armen hans som du tok i mot med glede og han ledet deg bort til den svarte bilen som ventet på dere.

 


 

Justin's POV

hun lente seg inn mot meg og jeg lukket igjen øynene mine, menst jeg ventet på de deilige leppene hennes til å treffe mine. Men det skjedde aldri, i stedefor ble jeg kysset på kinnet og jeg følte jeg ble så utrolig skuffet. Jeg sukket litt men ristet litt på hode og ga henne et lite smil og rakte hennes armen min som hun tok imot med et smil og jeg ledet henne inn i bilen som skulle kjøre oss til stede hvor vi skulle ha daten vår.
Når vi satt i bilen klarte jeg ikke å ta øynene mine vekk fra puppene hennes i den kjolen, det var liksom bare så store og jeg hadde så utrolig lyst til å bare ta på dem og kysse dem og.... jeg mistet helt bevistheten mens jeg stirret på puppene hennes og fantaserte på alt jeg ville gjære med henne.
''ehhemm..'' hostet hun og jeg ristet på hode mitt og så opp på henne før jeg snudde meg og rødmet litt og jeg holdt på å dø når jeg hørte den vakkre latteren hennes.
''Jeg bare beundrett det vakre halskjedet ditt'' sa jeg og nikket til henne. Hun løftet på øyenbryna sine og så på meg med et skeptisk blikk.
''Ja særlig'' lo hun og jeg klarte ikke å gjømme smilet mitt.
 

''Du er så søt!'' lo hun og jeg bare blunket til henne som fikk henne til å rødme.
''Så Justin... Hvor er det vi skal henn?'' spurte hun og lente seg inn mot meg og igjen gikk øynene mine ned til brystene hennes. Hun begynte å le igjen og satte seg tilbake i setet og ristet på hode.

Selena (*dn*) POV

''Så Justin... Hvor er det vi skal henn?'' spurte du og lente deg ned på knet ditt og lengre inn mit Justin, øynene hans gikk ned på puppene dine og du begynte å små le før du satte deg tilbake i setet og ristet på hode.
''Man skulle tro du hadde litt mer manerer alltså'' sa du og så på ham. Han ga deg et blikk som sa han var såret men du skjønnte det bare var på kødd.
 

''Gud, du er så rar Justin!'' lo du og han lo med deg denne gangen. Han sette seg ned vedsiden av deg og la armen sin rundt deg og du lente hode ditt mot skulderen hans og slik satt dere en stund og bare nøyt stillheten.
''Men seriøst... hvor skal vi?'' spurte du og så opp på ham.
''Det sier jeg ikke'' lo han og du ga ham et seriøst blikk som fikk han til å le.
''Det der hjelper ikke, det skal være en overaskelse!'' sa han med en bestemt stemme og du sukket før du la hode tilbake på skulderen hans. Dere kjørt en stund til men endelig kom dere fram.
'*Greit, vent her!'' sa Justin og gikk ut av bilen og kom på andre siden og åpnet døren for deg. Du rødmet litt og gikk ut av bilen og fikk helt sjokk av hvor dere var. Du snudde deg mot Justin og så helt sjokert på han. Det var åpenbart at han var ekstemt stolt over seg selv akkurat nå..
''Liker du det?'' spurte han og så litt sjener ut. Øynene dine ble enda større og du så helt sjokert på ham.
''Liker det? Justin... Jeg elsker det!'' sa du og så deg rundt. Det var absolutt nydelig her!


Hva syntest dere?
Hvor tror dere de er?

Never say Never ~Vanessa7 Kommentarer


The Switch - Del 38

Takk til ALLE de søte og vakkre kommentarene deres! Virkelig! Dere er grunnen til at jeg setter meg ned og skriver, hadde det ikke vert for dere ville jeg ikke hatt noe skrive lyst lenger! Og til jenta som kjenner gutten fra bilde nr1; fant random bilde på weheartit nr2; bor han i Norge? nr3: Er han singel? :D


Du fikk et lite smil om munnen og la fra deg brevet og fokuserte på den pene hvite esken. Sagte men sikkert løssnet du sløyfen som holdt pakken i lag, så fjærnet du silkepapiret og hva som lå i esken tok pusten fra deg.


Forsiktig tok du ut den nydeligkjolen og så på den, du snudde deg mot speilet og holdt kjolen inn mot kroppen din får å se hvordan den ca kom til å se ut på deg og du hadde bare lyst til å skike ut i glede, du snudde deg tilbake og der lå det en satteng eske, et par fantastiske sko og en nok et brev. Du følte deg som en liten unge på julaften, kjolen, skone det var bare perfekt. Du tok opp brevet og leste hva som sto på deg og du ble så irritert!

'Don't let the temptation get to you and open the box.
I don't want you opening to it until the moment i come to up you up
See u at 7
~Justin'

Du stirret på esken og du hadde bare SÅ lyst til å åpne den men du skulle ikke åpne den, du nektet deg det! Siden du hadde god tid før Justin skulle komme så bestemte du deg får å ha en spa dag og ordne deg til ordentlig. Du startet med en dusj, du dusjet en stund og bare lot det varme vannet renne ned over kroppen din. Så spiste du mat siden du ikke hadde spist noe i hele dag, for så å lakere neglene dine i en nude farge  siden du  ikke ville ha noe får flashie. Du fønet, rettet får så å krølle håret ditt.


Du sminket deg ganske enkelt og klassiskt. Klokken var 6 når du var ferdig så den siste halvtimen brukte du på å bare gå rund omkring i silkekåpen din og spiste sylte agurk, elegant ikke sant?
Når tiden begynte å tlikke nermere bestemte du deg får å gå opp å få på deg kjolen og skone.

Du snurret rundt mens du så på deg selv i speilet, kjolen passet perfekt og puppene dine så helt fantastiske ut i den, eller Selena's pupper så perfekte ut i den. Skone var også utrolig pene, du hadde en STOR sko fetish.
Det ringte på nede og du tok å sprayet på deg Someday før du tok med deg boksen fra Justin og gikk ned for å åpne døren. Når du åpnet døren så du Justin stå deg utrolig kjekk i en grå dress bukse og matchende vest og en svart shorte under, du følte bare en varme komme over deg og du skjønnte hvor mye du hadde savnet Justin.

''Hei...'' smilte du og gikk ut av døren og løste den etter deg. Justin sa ingenting men bare stirret på deg som fikk deg til å bli utrolig nervøs. Du strake fram boksen til Justin og smilte stolt over deg selv at du ikke hadde åpnet den. Justin ga deg et blikk men tok den i mot og åpnet den og et smil kom  om munnen hans.
''Hva er det?'' spurte du spent og så på ham.
''Du åpnet den ikke'' lo han og du skjønte ikke spøken men før du fikk sagt noe så ga Justin deg tilbake esken, men den var helt tom og du lagde en rar grimase.
''Jeg skjønner ikke?'' spurte du og så på Justin og han bare lo.
''Normalt pleier du ALLTID og åpne ting jeg ber deg om å ikke gjøre så jeg todde du kom til å åpne denne også'' sa han og så litt skyldig ut, du bare små lo litt og nikket.
''Men kan jeg vææær så snill få se hva som egentlig skulle ligge i den esken?'' spurte du og ga ham et søtt lite smil og han nikket og tok fram en helt lik eske og åpnet den for deg og du følte øynene dine poppe fram.
''Er det...'' spurte du ham og han nikket.
''Heart of the ocean'' smilte han og tok den ut av esken og satt stelte seg bak deg. Du dro håret ditt til siden og han tok på smykke. Du følte den svære diamanten din rundt halsen din og du følte pluttselig en trengsel får å ha et skjert eller noe slik at folk ikke skulle se diamanten.
Du snudde deg mot Justin lente deg inn mot ham, han lukket igjen øynene men du kysset ham på kinnet, du var ikke helt klar får et ekte kyss enda og du kunne se at Justin ble skuffet men han nikket og plaserte et smil om munnen og ga deg armen hans som du tok i mot med glede og han ledet deg bort til den svarte bilen som ventet på dere.Hva syntes dere om denne delen?
Hvor tror dere det er Justin tar henne?

siste del for i dag <3

Never say Never ~Vanessa9 Kommentarer


The Switch - Del 37

Og jeg falt enda hardere for henne... Jeg var så forelsket i henne at tanken på et bryllup om ikke så lenge var veldig aktuelt i tankene mine.
Jeg fikk et lite smil om munnen og startet bilen. Nå skulle jeg hjem og sove for i morgen startet opperasjon 'Få Selena tilbake' og jeg kom til å trenge all den energien jeg kunne få.
end


Tilbake til Selena (*dn*)

Du våknet neste morning av at mobilen din vibrerte. Du satte deg opp og så ned, det var nummeret til mobilen din, som ville si det var Selena som ringte deg.
''Hallo?'' spurte du ien trøtt stemme, du hørte latteren til Isabella og Andreas og du følte at du ville gråte igjen. Du savnet Andreas, din perfecte gay best friend med de vakkre øynene sine og det kule håret og de lettise kommentarene...
 Tumblr_lmdw8zidgr1qjrhhno1_1280_large

''HEI SELENA! Hva skjeeeer aaaa??'' du trengte ikke å tenke to ganger på saken, hun var drit full! Du følte øynene dine ble store og du ble pluttselig mye mer våken en du var.
''Det der er IKKE Selena, hit!'' det var Andreas, du kjente igjen stemmen hans hvorsom helst.
''Hallo??'' han var like full som Selena, det var åpenbart.
''Andreas?'' spurte du med en tårete stemme. Tårene begynte å renne nå og du hadde så lyst å bare ta tilbake det ønsket. Du hadde kansje ikke pengene eller den perfekte kjæresten men du hadde en perfekt famile, eller så perfekt en familie kan bli, og perfekte venner...
''Damn, *dn* hadde rett! Hun kjenner virkelig Selena! Selena.. jeg er homse men jeg får gjærne straight for deg'' slurret han og du følte du begynte å små le litt gjennom tårene. Det var så typpisk at han var den som skulle få deg til å le.
''Du er så søt'' lo du og det ble veldig stille mens du hørte din egen stemme krangle med Andreas om hvem som skulle ha mobilen.
''Jeg er tilbaaaakkkkkeeeeeee''' ropte Selena inn i telefonen og du hadde lyst å være sur på henne får å bli full men igjen, det var ganske normalt at du var ute å festet når du var med Andreas og Isabella.
''Selena... hvor mye har du drukket?'' spurte du med en bekymer stemme, hun begynte å små fnise og du kunne bare se får deg hvor mange fingre hun hadde oppe og hver og en signaliserte en flaske.
''Vær forsiktig da, plis'' sukket du og hun sukket tilbake.
''Laaaa mmeeeeggg! Jeg slipper å tenke på fotografer som ser meg eller noe... jeg vil ha det gøøøøøøøyyyyy!'' du sukket og så ned i armene dine. Hvem var du egentlig til å fortelle henne å gjøre når du kansje hadde ødelagt livet hennes for alltid?
''Hvorfor må du og Justin passe så perfekt for hverandre..?'' spurte hun pluttselig og du følte øynene dine bare poppe ut av hode ditt.
''Selena... Jeg er deg? husker du?'' spurte du henne. Kansje det ikke var så lurt å la henne drikke, virket som om hun glømte alt som hadde skjedd...
''Neeeeiii, neeeeeiiii, neeiiiii! Jeg og Justin var noe HELT annent, man kan SE kjærlighet fra BEGGE sider hos dereeeee.... Hvorfor kan ikke jeg ha deres forhold? jeg vil bare at han skal elske meg'' det virket som om hun gråt nå og du visste virkelig ikke hva du skulle si henne.
''Selena... han elsker DEG, ikke meg! Han tror jeg er deg, husker du det?'' sa du til henne med en rolig stemme og det ble pluttselig veldig stille.
''Han så aldri på meg slik han ser på deg... Selv om du er meg'' sa hun og begynte å hulke. Andreas tok telefonen og beklaget bryderiet og la på. Du la mobilen i armene og bare satt der.
Hva var det hun mente med det, at Justin så på deg en annen måte enn han så på henne? Dere var jo teknisksett samme person?
Tankene dine ble avbrutt av at det ringte på døren. Du så ned på klokken og så at den var 10:15am, du tokk på deg tøfflene dine og gikk ned til døren. Når du åpnet den sto det en bukket med noen utrolig vakkre blomster, en eske og en konvelutt oppå eksen. Du så deg kjapt rundt men det var ikke tegn til noen der så du tok inn blomstrene og eksen. Du la blomstrene i en vase og klarte ikke å se vekk fra faktum at det lignet på et hjerte! Du tok opp mobilen din og gikk inn på instagram og postet bilde av blomstrene.

SelenaGomez: Just got this outside of my door! Whoever gave these to me, THANK YOU! They are amazing!

Du synkroniserte med Facebook og twitter slik at det ble postet der også, så la du ned mobilen og tok opp esken med konvolutten og leste hva som sto på brevet.

 Give me a chance to make up for the bad i have done
 Forever and Always
 ~Justin'

Du fikk et lite smil om munnen og la fra deg brevet og fokuserte på den pene hvite esken. Sagte men sikkert løssnet du sløyfen som holdt pakken i lag, så fjærnet du silkepapiret og hva som lå i esken tok pusten fra deg.


 
Hva tror dere ligger i esken?
Hva vil dere skal skje videre?

Never Say Never ~Vanessa 9 Kommentarer


The Switch - Del 36

''Nei, du er han som ignorerer personen i 2 uker'' sa du, snudde ryggen og begynte å gå. Du kunne høre at Justin ropte på deg men du bare ignorerte han og fortsatte å gå.


Guns N' Roses: Don't Cry (Original)

''Selena, Selena lille venn.. Hvor har du tengt deg?'' spurte Mandy og så på deg. Du stoppet og snudde deg mot henne, det var blitt mørkt og du holdt på å fryse av deg ræva.
''Ehh.. Hjem!'' sa du og løftet litt på skuldrene.
''Du kan ikke dra uten Justin.. Selena, jeg vet dere har kranglet men la i alle fall ikke la folk få vite om det!'' du så helt sjokert på henne. At hun kunne si noe slikt til sin egen datter!
''Jeg kan gjøre hva jeg vil... Og jeg går ikke i nærheten han akkurat nå! Han ignorerte meg for 2 UKER!'' ropte du og du følte noen tårer sammle seg i øye kroken din men du nektet dem i å falle.
''Selena, du skal gå inn dit, plante et smil om munnen å gå med Justin. Nå, slutt og oppfør deg som en bortskemt liten dritt unge'' øynene dine ble store og du ristet på hode og gikk inn igjen. Du hørte Many sukke bak deg men du brydde deg ikke. Akkurat nå savnet du moren din som alltid støttet deg og ville det beste for deg.
''Selena'' sa Justin og kom forran deg, du løftet armen din får å signalisere at du virkelig ikke ville snakke med ham og han bare nikket og holdt kjeft.
''Komman, jeg vil hjem'' sa du og prøvde må komme deg gjennom folke mengden men det var vanskelig. Justin nikket og stelte seg vedsiden av deg og hjalp til å komme dere gjennom folke mengden.

Dere satt i bilen til Justin på vei hjem til deg. Av en eller annen grunn så hadde sjåføren din kjørt og Justin var din eneste mulighet å komme deg hjem. Radion spillte og var egentlig den enste kilden av lyd i hele bilen. Verken du eller Justin sa noe og slik var det hele veien hjem til deg. Du gikk ut av bilen men Justin stoppet deg.
''Jeg er lei meg... Okay, er det det du vil høre?'' spurte han med en stille stemme og du bare ristet på hode.
''Nei... Det er ikke det jeg vil høre'' sukket du og så på ham. Du kunne se han var lei seg men akkurat nå kunne du ikke bry deg mindre. Du hadde vært lei deg i flere dager, på tide han fikk en smak av sin egen medisin. Du dro av deg skona dine og trasket inn i det tomme huset ditt. Du begynte å bli ganske lei av å være alene, du savnet familien  og vennen dine. Du falt sammen på golvet og bare gråt.

Justin's Pov

Jeg så etter Selena mens hun gikk med små steg inn i huset sitt og jeg lente meg tilbake mot bilsete mitt.
Hvorfor gjorde jeg det! Kunne jeg bare ikke ha snakket med henne eller ikke ignorert henne så hadde hun ikke vært sur på meg nå. Disse to ukene har vært helt forferdelige uten henne, jeg kan ikke konsentrere meg i studio, jeg var bare ikke meg selv og alle som var rundt meg kunne føle det. Alle hadde sagt at jeg bare burde snakke med henne men jeg hadde overbevist meg selv om at jeg ikke savnet henne. Men i stad når jeg så henne snakke med Josh og måten hun lo på og tok på ham, noe bare klikket i meg. Som om jeg ville kaste meg forran henne og skrike til ham at hun var min. Jeg trodde hun skulle bli glad når jeg kom bort til henne i stad men det virket som om det irriterte henne. Jeg rettet meg opp og så bort på huset. Det var fremdeles mørkt og jeg hadde en dårlig følelse av  hva hun drev med der inne. Pluttselig slo lyset seg på i andre etasjen inne på rommet til Selena og jeg så  opp. Jeg kunne se hun var rød rundt øynene som betydde at jeg hadde rett... Hun hadde gråte...
Hun dro ned glidelåsen på skjørte sitt og jeg prøvde å se vekk med jeg klarte ikke, måten hun dro av seg skjørtet eller måten hun kledde seg av på var bare helt fortryllende. Hun hadde virkelig forandret seg i de siste ukene. Måten hun smilte på, måten hun lo bare alt ved henne hadde forandrett seg. Og jeg falt enda hardere for henne... Jeg var så forelsket i henne at tanken på et bryllup om ikke så lenge var veldig aktuelt i tankene mine.
Jeg fikk et lite smil om munnen og startet bilen. Nå skulle jeg hjem og sove for i morgen startet opperasjon 'Få Selena tilbake' og jeg kom til å trenge all den energien jeg kunne få.
end

 


 
hva syntes dere om denne delen?
Hva håper dere Justin gjør får å vinne henne tilbake?
10+ kommentarer

Never say Never ~Vanessa 13 Kommentarer


The Switch - del 35

''jeg håper så INDERLIG han blir slimet ned og det trynet blir dekket av grønnt gugg!'' og som om gud hadde hørt bønnen din ble Justin neddynket i grønt gugg.
''be carefull what you wish for...'' hvisket Taylor like overasket til deg, og du bare nikket, øynene dine var fremdeles like store.


Justin stirret på Will og kastet litt slim på ham før han gikk bort til fansen og hilste. Øynene dine var klistret fast på Justin og han må ha lagt merke til det fordi ikke lenge etter så han opp på deg og ga deg et lite smil og du bare ristet på hode før du snudde deg bort til Ashley.
''Jeg skal backstage, blir du meg?'' spurte du henne. Hun nikket ivrig og dere fant veien backstage hvor det var fult av kjendiser du så opp til.
Pluttselig hørte dere utrolig mye skriking og dere så ut vinduet, og der var det ingen andre en Justin som kom traskene dekt av slim.

Han kom inn i bygget og de flese begynte å klappe eller å skrike, men du bare ristet på hode og gikk vekk fra folke mengden som skulle så absolutt gratulere Justin med å ha blitt slimet ned totalt.
Du satte deg ned på en av stolene og Taylor kom bort til deg og dere satt og snakket om masse rart, men du kunne føle øynene til Justin på deg hvert eneste sekund men du nektet å se på ham. Hvis han så absolutt skulle ignorere deg i 2 uker skulle du ikke tenke to ganger på å ignorere han.
Du følte noen prikke deg på ryggen og du følte øynene dine bli store fordi rett forran deg sto Josh Hutcherson! Han var så utrolig kjekk! Du var en stor fan av The Hunger Games så det at han sto forran deg freaket deg HELT ut.
 

''HEI!'' sa du med en glad stemme og røyste deg opp.
''Hey, beklager jeg bare så deg her borte og måtte bare si hei'' sa han og rødmet litt. Du følte at du ble sikkelig varm inni deg og du så ned i bakken.
''Vell jeg er glad du gjorde det'' svarte du og små lo litt. Pluttselig kom Taylor vedsiden av deg og smilte.
''Jeg må gå nå, men... Vi snakkes'' hun ga deg en klem som du returnerte og snudde deg mot Josh igjen.
''Såå... hva skjer?'' spurte du han og dere begynte å snakke. Eller Flørte var vell det korekte ordet. Du lo av små ting han sa, han kommplimenterte deg og slik holdt dere på i en stund.
''Hei, turtelduer, kan vi få et bilde av dere!'' dere snudde dere og der sto en av Nick's fotografer. Du nikket og stelte deg inntil Josh og han tok armen sin rundt hoften din og du gjorde det samme.


''Så søte dere er!'' sa han og gikk videre til resten av kjendisene. Du og Josh fortsatte og snakke i vei men pluttselig førte du noen ta armen sin rundt deg og kysse deg i nakken.
''Der er du baby... Oh Josh, sorry man, så deg ikke'' du himmlet med øynene og dyttet Justin vekk fra deg.
''Hva er det du vil Justin.... Kan du ikke se jeg har en samtale med noen!'' sa du med en frekk tone.
''Ehh, jeg kan se dere har noe å snakke om... Selena, du har nummeret mitt, ring meg'' sa Josh og klappet deg på ryggen og du ga ham et stort smil og sa hade før du snudde deg mot Justin og ga ham et stygt blikk.

''Hva er problemet ditt!'' spurte du Justin med en frekk tone og han så på deg med store øyner.
''Mitt Problem!? Hva er det du snakker om! Ikke jeg som går rundt å flørter med andre!'' sa han anklagende. Hvis blikk kunne drepe akkurat nå, så hadde Justin vert død.
''Nei, du er han som ignorerer personen i 2 uker'' sa du og snudde ryggen og begynte å gå. Du kunne høre at Justin ropte på deg men du bare ignorerte han og fortsatte å gå.
Hva syntes dere om denne delen?
Hva tror dere Justin kommer til å gjøre får å gjøre opp får å ha ignorert Selena (*dn*)?
5+ kommentarer 

Never say Never ~Vanessa7 Kommentarer


The Switch - Del 34

''Selena! Selena! Selena!'' herre gud som dem skrek! Du hadde et par irriterende jenter i klassen din som alltid sa navne ditt men dette her var virkelig noe for seg selv. De ville at du skulle se den veien, andre veien det var virkelig irriterendes! Men du prøvde å ikke tenke på det noe serlig, du følte pluttselig noe vibrere i den hemmelige lomma di. Du tok ut mobilen og så du hadde fått en melding... Fra Justin...


'Fortell folk at jeg ikke kommer at jeg er i Studio, folk må ikke vite at jeg er her ~Justin'  Du sto der helt forskrekket. 2 Uker. 2 uker hadde gått uten NOE kontak fra Justin og nå sender han deg melding om at du skal si han er i studio fordi han ikke vil at folk skal vite han er her? Du følte sinne bygge seg opp men du bare ignorerte det.
''Selena, Selena! Kan du plis bare posere med One Direction?'' ropte ene fotografen, du snudde deg og der sto Niall, Harry, Zayn, Liam og Louise. Du følte øyene dine poppe ut av hode ditt men du roet deg ned veldig fort.
''Selfølgeli! Gutter'' sa du på en flørtende måte og du visste Harry og Niall stirret sikkelig på deg. Du stelte deg i midten og lot dem ta bilde av dere.

''Jeg gleder meg til å se dere opptre i kveld!'' sa du til dem etter de hatte tatt masse bilder av dere. Du smilte søtt til Niall og du klarte nesten ikke å holde inne latteren din når du så at han rødmet litt. pluttselig kom Harry bort til deg og la armen sin rundt skulderen din.
''Vell, du vet.. Jeg kommer til synge denne sangen til deg'' du begynte å le litt men så kom Louise og dyttet Harry vekk og ristet på hode sitt.
''beklager det Selena... han kan være jente gal av og til..'' sukket han og du bare lo. Du ga hver og en av dem en klem men du kysset Niall på kinnet før du måtte fortsette videre.


Selv om alt var veldig stressende så var det utrolig gøy å gå på Red Carpet! Det på en måte slik du alltid hadde sett det for deg. Du hadde blitt spurt ganske mange ganger om hva som hadde skjedd mellom deg og Justin men du sa det samme hele tiden. Dere var begge opptatt men dere savnet hverandre veldig mye.
Dere hadde kommet dere inn og du og Ashley satt på de respekterte plassene deres og ventet på at showet skulle starte. Du så Taylor like bortenfor deg og vinket henne bort til deg, men akkurat da startet det så hun kunne komme. Kvelden gikk og Taylor vant en VELDIG stor pris og du var to priser og du visste ikke helt hva du skulle si!
 

Endelig kom Taylor bort til dere og dere sto der og bare babblet i vei om masse rart og koste dere.
''Neste opptreden er fra One Direction'' du hørte dette og du poppet opp fra sete ditt og så deg rundt. De kom ut på scenen og begynte å opptre og du freaket helt ut og bare danset og sang med. Du så rett og slett ut som en tulling!
 

''hahahahhaha! Det der var UTROLIG gøy!'' gliste du og satte deg ned i sete ditt igjen. Taylor og Ashley nikket seg enige og dere kastet dere etter pusten.
Showet begynte å komme mot en slutt og du begynte å tenke litt på Justin og hva han hadde ment med meldingen. Han var ikke her, hvorfor sa han at han skulle være her da?
''Han er backstage'' hvisket Taylor til deg og du så kjapt bort på henne.
''har du sett han?'' spurte du og hun bare nikket. men før du fikk spurt om noe mer annonserte de at Justin var vinneren av Male Artist og ut av ingensteder kom Justin gående ut fra siden. Øynene dine ble store og du følte du fikk sommerfugler i magen. Du hadde glømt hvor mye du hadde savnet han. Men så begynte du å tenke på at han hadde ignorert deg i 2 uker uten å snakke med deg og på meldingen du hadde fått av ham og sinnet ditt kom tilbake. Du lente deg inn mot Taylor og hvisket med en hissig stemme.
''jeg håper så INDERLIG han blir slimet ned og det trynet blir dekket av grønnt gugg!'' og som om gud hadde hørt bønnen din ble Justin neddynket i grønt gugg.
''be carefull what you wish for...'' hvisket Taylor like overasket til deg, og du bare nikket og de store øynene dine hadde ikke forandrett noe størrelse.
 


Beklager alle gif'sa men jeg ville VIRKELIG bruke dem! hahaha, håper dere likte denne delen!
Dette er siste del får i kveld!

Never say Never ~Vanessa 8 Kommentarer


The Switch - Del 33

Du gikk inn på badet og skiftet til pysj og begynte å fjærne sminken som var klint utover hele annsikte ditt. Du var utrolig rød rundt øynene dine av all gråtingen. Du dro det lange håret til Selena i en heste hale og gikk til sengen og dro sengetøyet helt opp til nesen din. Det luktet fremdeles Justin. Du hadde en følelse at dette var det nermeste du kom til å få lukte Justin på for et par dager...


Justin's POV 

Jeg hadde sutte meg inn i bilen og kjørt hjem i full fart. Jeg brydde meg ikke om Alfredo eller Ryan, de hadde bilen til Ryan de kunne kjøre hjem.
Jeg kunne ikke tro dette hadde skjedd, hvordan kunne hun gjøre dette mot meg? Jeg kom hjem og sprang opp på rommet mitt før Mamma kunne spør meg noe spørsmål, jeg måtte virkelig få flyttet vekk her i fra. Faen, nå tenker jeg på Selena igjen.
Jeg trykkte på play på cd spilleren min og "End of The Road" begynte å spille, faen kunne ikke ha kommet en bedre sang som passet denne situasjonen!

Jeg la meg ned i sengen min og bare lot tårene trille. Sangen handlet om akkurat det jeg følte hadde skjedd med meg og Selena. Jeg var så glad men så kom hun og bare knuste hjerte mitt og leker triks på hode mitt. Hva skal jeg ta ut av denne handlingen? At hun ikke vil bli seriøs med meg? Eller at hun ikke elsker meg slik jeg elsker henne? Jeg vil ikke tenke på det mer.
Pluttselig følte jeg noen sette seg i sengen min og jeg så opp fra puten min til å se Mamma sitte der og se trist på meg.
''Jeg vil ikke snakke om det'' var alt jeg sa og hun nikket. Hun begynte å stryke meg forsiktig over håre mitt og jeg følte jeg bare roet meg ned helt.
''Sikker på det?'' hvisket hun og jeg nikket, dette var ikke noe jeg ville ta opp med mamma. Slik satt vi en god stund helt til jeg sovnet.
Siste tanke før jeg sovnet var Selena, det jeg drømte om var Selena og når jeg våknet var Selena det første jeg tenkte på.

2 UKER SENERE

Tilbake til Selena (*dn*) POV

Det var nå gått 2 uker, i totalt 3 uker som da ville si 1 uke igjen med livet til Selena. De 2 ukene hadde gått i full fart. Du hadde øvd til turnen som Selena skulle på, og overaskede nok, to dager før du og Selena kom til å bytte tilbake,  hun skulle opptre i Florida i samme by som du bodde i! Du lurte egentlig litt på om Selena kom til å være der men du prøvde å ikke tenke så meget på det fordi ellers kom du til å freake helt ut. Men det viktigste som hadde skjedd i disse 2 ukene var at Justin ikke hadde snakket med deg en eneste gang. Han ungikk deg totalt men du så at han ikke hadde sagt noe om at dere hadde slått opp og når folk spurte sa han bare at du var like opptatt som han i studio og turne. Noe som ga deg litt håp at du ikke hadde helt ødelaggt forholdet deres.
''Selena, dette er det du skal ha på deg, hva synes du`?'' akkurat nå satt du i stolen til stylisten din mens hun dillet og dullet med deg siden du åpenbart skulle på Kid's Choice Awards. Den ultimate  test. Drit i å synge eller å late som om du er i et forhold. Nå skulle du stå forran masse folk å bli tatt bilder av! Du hadde sutte oppe i hele går å sett gjennom bilder av Selena på red carpet får å se om hun hadde noe spesefikt hun gjorde og det hadde hun også!
''Den er helt perfekt'' smilte du og hun smilte stort tilbake. Etter ca 1 time med krølling, sminking og napping var du endelig ferdig og skulle ut til KCA's.
''Ashley!'' ropte du når du så henne ute, hun vinket og kom løpende bort til deg og den røde kjolen hennes flagrett litt.
''Selena! Så pen du er! Lurer på hva Justin sier til dette'' lo hun og dultet litt borti deg.
''Jeg tror ikke han kommer, studio vet du'' lo du og hun sukket og startet å babble om et eller annent men du tunet henne helt ut mens dere kjørte fram til stadion. Dere kom fram og du gikk ut av bilen og du fikk et stort smil om munnen når du hørte fansen skrike, du snudde deg mot dem og vinket og sendte masse små kyss til dem.
''Ms.Gomez du skal hit'' sa en dame med et headset og noe pass og pekte til teppet med masse kjendiser på. Du tok et stort åndedrag og gikk ut og startet å posere forran kamerane og slappet litt av.
 

''Selena! Selena! Selena!'' herre gud som dem skrek! Du hadde et par irriterende jenter i klassen din som alltid sa navne ditt men dette her var virkelig noe for seg selv. De ville at du skulle se den veien, andre veien det var virkelig irriterendes! Men du prøvde å ikke tenke på det noe serlig, du følte pluttselig noe vibrere i den hemmelige lomma di. Du tok ut mobilen og så du hadde fått en melding... Fra Justin...Hva tror dere står på meldingen?

Beklager at det tok litt tid, jeg fant ikke de bildene og ja.. ^^
uansett vil dere ha en del til i dag?

10+ kommentarer

Never say Never ~Vanessa 13 Kommentarer


The Switch - Del 32

Jeg vil bare si beklager at dere ikke har fått noe del før nå! Vi har revet ned hele kjøkkenet og jeg måtte ta ned alle 60 plakatene mine av Justin fordi i morgen skal vi river DEN veggen så har vært VELDIG opptatt. men NÅ, nå vet dere, nå skal dere få en ny del <3


''Selly... Hva er det som skjer? Demi sa det var noe du måtte snakke med meg om?'' hørte du stemmen til Justin si bak deg. Du sukket trist og snudde deg mot Justin.
''Justin... Jeg''


''Justin... Jeg må snakke med deg om det som har skjedd nå..'' sa du i en litt trist stemme. Justin fikk et stort smil om munn og satte seg ned på kjøkkenstolen.
''Jeg er helt enig! Jeg mener, stedet vi skal være burde være i nerheten her men ikke for nært foreldrene våre'' han begynte å bable i vei om det perfekte stedet og du hadde så lyst å kommentere små ting om det perfekte stedet men du kunne ikke... Det var ikke opp til deg, men Selena. Hun hadde kansje sunket så lavt å gjort noe uten din tilatelse men du skulle ikke synke så lavt.
''Justin... bare slutt å snakk, jeg må si deg noe!'' sa du og han stoppt helt opp og så egentlig litt redd ut.
''Jeg kan ikke flytte inn med deg'' sa du fort og ansiktet til Justin gikk fort fra Sjokert til trist til forbannet.
''Justin---'' du fikk ikke sagt noe mer, fordi i neste sekund røyste han, gikk ut i gangen, kledde på seg og gikk ut av huset før du fikk sagt noe mer til han.
Ryan, Alfredo, Demi og Taylor kom ut fra stuen og inn i gangen og stirret på døren før de snudde seg mot deg. Ryan og Alfredo så litt lei seg ut men gikk ut etter Justin. Demi og Taylor gikk mot deg men før de fikk sagt noe stoppet du dem, trasket opp på rommet ditt og satte deg ned. Du bare satt der, du følte deg så tom, som om ingenting hadde noe mening, og pluttselig begynte du å gråte.
 
image

Du satt der og tørket vekk tårene dine når det banket på døren og hodene til Demi og Taylor poppet fram.
''Hei... Går det bra eller?'' spurte de deg og satte seg ned på hver sin side av deg på sengen. Du ga dem et blikk og de nikket og så ned i gulvet.
''Bare gi ham tid... kan kommer til å roe seg ned'' sa Demi og klappet deg på skulderen, du så på henne og tårene fortsatte å renne.
''Jeg var så sikker på dette, jeg var så glad! HVORFOR måtte du snakke til meg!'' sa du i en syrlig stemme til Demi.
 

''Jeg er så lei meg'' sa hun og du bare ristet på hode. Etter en stund måtte de begge dra og du var helt alene. Ingen Justin. Ingen venner. Ingen. Bare deg, helt alene...
Du gikk inn på badet og skiftet til pysj og begynte å fjærne sminken som var klint utover hele annsikte ditt. Du var utrolig rød rundt øynene dine av all gråtingen din. Du dro det lange håret til Selena i en heste hale og gikk til sengen og dro sengetøyet helt opp til nesen din. Det luktet fremdeles Justin. Du hadde en følelse at dette var det nermeste du kom til å få lukte Justin for et par dager...


 
Hva syntes dere om denne delen?
Vil dere ha mer i dag?

Får jeg 5+ kommentarer så får dere neste del med en gang <3

Never say Never ~Vanessa10 Kommentarer


The Switch - Del 31

Jeg vi bare si beklager til alle dere som har kommentert og som har sutte og ventet på ny del i dag! Jeg har vært SÅ opptatt med å få laget ferdig headeren og hjelpe mamma med små ting rundt i huset at det liksom aldri ble tid! Men nå er jeg ferdig med headeren (kommenter gjærne hva dere syntes) og jeg skal begyne skrive! Her har dere neste del


''Det med at vi skal flytte inn i lag'' du følte øynene dine bli store og du bare stirret på ham.
''JA!'' det bare klapp ut, det var virkelig ikke emd vilje... Ohhh, når Selena kom tilbake i kroppen sin kom hun til å kverke deg!


Justin fikk et stort smil om munnen og gikk mot deg og løftet deg opp i armene sine og ga deg et lidenskaplig kyss. Du prøvde å ikke tenke på at du akkurat hadde gjort en stor forandring i livet til Selena... UTEN å spør henne først.. Men vent, det var det hun hadde gjort med deg når hun hadde sex med Stefan? Hvorfor skulle ikke du få lov å gjøre noe med livet hennes?
Justin slapp deg og bare stirret deg rett inn i øynene.
''Vi går på husjakt alt i morgen'' han sa det ikke på en bestemt måte, men på en sånn måte at man skjønte dette var noe han virkelig ville gjøre.
Du stolte ikke på stemmen din så du bare nikket og kysset på lett på munnen før du fortsatte å kle på deg. Justin dro på seg boksa, men som alltid, ikke HELT opp, en t-shorte og dere gikk ned til de andre hånd i hånd.
 

''Eyy, hvor har dere vært a?'' spurte Ryan forvirret. Det virket ikke som om de hadde lagt merke til at dere hadde vært borte før nå. Du så på Justin og han smilte stort til deg før han snudde seg mot folka.
''Vi har gode nyheter til dere'' sa han med en lykkelig stemme og Taylor satte filmen på pause før hun snudde seg spent mot dere.
''Jeg og Selena skal flytte inn i lag'' sa han og det var så kompisk å se på raksjonen deres. Fordi med et flat alle munnene deres opp og øynene deres poppet fram. Dere sto der ganske lenge og ventet på en reksjon som aldri kom.
''Ehh... Selena, kan jeg snakke meg deg?'' spurte Demi og ga deg et rart blikk. Du bare nikket og følgte henne inn på kjøkkenet.
''hva er det du tror du driver med!'' spurte hun i en litt irritert stemme og ga deg et blikk.
''Hva er det du mener? Jeg trodde du ville ha blitt glad for meg?'' spurte du med en trist stemme og satte deg ned på kjøkken stolen. Demi sukket litt før hun satte seg i stolen vedsiden av deg.
''Det er ikke det at jeg ikke er glad for dere... Det er bare, jeg kjenner deg Selly, og du er ikke KLAR for dette her...'' sa hun og så ned i gulvet. Du visste ikke hva du skulle si. Deg selv som person var klar for dette her, men det var fordi du stortsett hadde vært i et hemmlig forhold med Justin i 3 år.
(det var SÅ hemmlig ikke en gang HAN visste det)  og du følte at du virkelig kjente Justin. Men Selena var vel ikke slik var hun vel? Du kjente ikke Selena like godt som du kjente Justin, man skulle gjærne ha trodd det etter denne opplevelsen men det forandret egentlig ikke på noe. Du hadde fulgt med på Justin siden han ble kjent, slik var det ikke med Selena, du var fan og så opp til henne men du hadde ikke sett henne våkse opp og fått hvite om hvordan hun tenker.
''Du har rett....'' sukket du og lente hode ditt ned mot kjekken benken og Demi begynte sagte å stryke deg over håret.
''Jeg tror du vet hva du må gjøre nå...'' sa Demi til deg og du lagde en slagt lyd får å signalisere at, Ja du visste hva du måtte gjøre, men du var ikke spesielt glad får det.
''Jeg går å henter ham jeg'' før du fikk tid til å forandre mening var Demi alt ute av døren og du satte deg rett i ryggen og gikk bort til kjøleskapet og tok ut krokken med sylte aggurk. En ting hadde du tilfeller med Selena, dere var begge obsessed med Sylteagurk.
''Selly... Hva er det som skjer? Demi sa det var noe du måtte snakke med meg om?'' hørte du stemmen til Justin si bak deg. Du sukket trist og snudde deg mot Justin.
''Justin... Jeg''

Hva syntes dere om denne delen da?

Never say Never ~Vanessa 7 Kommentarer


The switch - Del 30

Du måtte egentlig ikke på do så du bare trakk ned og gikk bort til vasket og klasket litt vann i annsiktet ditt før du tørket deg av og gikk ut i den mørke lagte gangen og skulle til å gå inn i stuen når du følte noen dytte deg hardt inn til veggen og begynte å kysse deg nedover halsen din.
Du dyttet personen vekk og rett forran deg sto Justin med et sexy smil og du klarte ikke å holde fingra av fate.


Du ga ham et smil og dyttet ham inn til veggen og dere begynte å kline. Armene til Justin bevegde seg sagte fra ryggen din, ned hoften din og roma di men han stoppet ikke der fordi han gikk helt ned til låra og når han kom dit tok han et godt tak i deg og løftet deg opp og automatisk låste du bena dine armene rundt ham.
''Tror du at de legger merke til oss hvis vi sniker oss opp på romme mitt?'' hvisket du ham inn i øret. Han ristet på hode og begynte å bære deg opp trappene. Du var egentlig ganske overasket over at de ikke la merke til dere men øynene deres var nermest limt fast til tv skjermen.
 

Dere kom dere endlig opp trappene som var litt av en utfordring siden Justin nektet å gi slipp på deg, men dere klarte det i alle fall. Dere stormet inn på romme ditt og Justin nermest kastet deg ned i sengen.
''fort deg... vi kan ikke være borte lenge'' sa du og Justin nikket men du kunne se han virkelig ikke brydde seg.
Han kysset deg sagte ned halsen og du klarte ikke å holde tilbake stønningen. Sagte begynte Justin må kle av deg og du ham, du visste ikke helt hva det var men noe med måten dere gikk fram på var mye mer annerledes en de andre gangene dere hadde hatt sex.
Måten Justin kysset deg, når Justin gikk inn i deg, alt var bare helt annerledes. Det kunne være det faktum at Justin var EKSTREMT tent eller at du hadde sluttet å tenke på Selena og hva hun kom til å synes om dette men du hadde en liten følelse at det var noe helt annent.
 

Du og Justin lå side om side og bare så ut i luften og den eneste lyden i rommet var den tunge pustingen deres.
''Jeg tror kansje vi burde gå ned...'' sa du og satte deg opp i sengen og tok opp klærne dine. Justin lå helt naken i sengen din med bare dynen over bena sine.
''Har du tengt mer på det jeg spurte deg om?''spurte Justin deg mens du kledde på deg. Du prøvde å huske tilbake til at Justin hadde spurt deg noe men når du ikke husket noe tengte du at det sikkert var noe han hadde spurt om FØR du og Selena byttet kropp så du sukket og snudde deg mot ham og begynte å knappe opp shorten din.
''Hvilke spørsmål?'' spurte du og så på ham. Han virket litt såret men dro på seg boxeren og sto vedsidenav deg.
''Det med at vi skal flytte inn i lag'' du følte øynene dine bli store og du bare stirret på ham.
''JA!'' det bare klapp ut, det var virkelig ikke emd vilje... Ohhh, når Selena kom tilbake i kroppen sin kom hun til å kverke deg!

Hva syntes dere om denne delen?
Hva vil dere skal skje videre?

Never say Never ~Vanessa 11 Kommentarer


hits