Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
JUSTIN BIEBER!!!!!

HEI ALLE SAMMEN!

wow... Da er de to dagene ferdige og jeg føler meg så tom på innsiden....
Kan dere tro det?! JUSTIN BIEBER var i Norge. Alltså, gutten jeg skriver historier om, med den fantastiske persjonligheten, vidunderlige stemmen og øyner til å dø for!!!
Det har ikke slått meg helt inn enda... Men hvem kan klandre meg.. Jeg har ventet i 3 1/2 år på dette her og det har endelig skjedd!

Jeg må si, det var EKSTREMT rørende når folk kom opp til meg og sa de leste bloggen min! Kommer IKKE til å glømme jenta fra Opera taket når Stian skulle intervjue meg og hun ropte til meg.
''Er ikke det du som skriver JdrewBhistorie?!'' jeg BLE så overasket, at dere i det hele tatt skulle kjenne meg igjen på gate er helt.. wow! Jeg elsker virkelig dere ALLE SAMMEN! 
Jeg har blitt kjent med SÅ mange i de siste to dagene at det er ikke helt til å tro. De fleste av dere som har sett meg har sikkert lagt merke til at jeg var helt  

Og beklager for det... Skulle ønske jeg kunne si det var fordi det var på grunn av at Justin var her, men faktum er... Jeg er ALLTID sånn... Jeg er HELT crazy!
Crazy girl, crazy girl, you should know it ;)
Beklager igjen... Jeg har den sangen STUCK i hode mitt og får den ikke ut.....
UANSETT! MASSE spennende har skjedd i dag... jeg møtte helt RANDOM to av jente danserene til Justin som virket HELT sjokert over at  vi skjønnte de var hans dansere ^^
(Ja, håret mitt er lilla)


Også hadde jeg og Emilie løpt litt over byen sammen med resten av galingene etter jakt på Justin og endte opp med et bilde av Ryan Good ^^


Etter å nesten bli påkjørt av Justin etter på fordi jeg prøvde å hjelpe små barna som ble skvist, gikk vi bare rundt å kjede oss... og ut av INGENSTEDER! Så ser jeg Tay James på gata.... Det var 4 andre ved han men jeg la merke til han og han virket veldig trøtt skal jeg si dere!


 Like etter det kom kaoset i gang. JA, jeg snakker om Opera hus situasjonen....
Alltså... Jeg, Emilie og Ann Cathrin skulle bli intervjuet av Tv2 kl 5 ved Opera huset... Vell, politiet nektet oss og vi måtte ringe inn spesial styrkene... Alltså MAMMA!
Da tok ikke mamma 30 minutter engang å få oss gjennom mengen på 25 000! og inn til Stian og crewet fra Ettermiddagen for intervjuet vårt.
Der møtte jeg noen kule jenter som leste bloggen min! I like you for saying HI!
Jeg sto med mamma en stund helt til jeg så SCAPPY! Ingen la merke til han helt til jeg skrek HI SCAPPY SMILE TO THE CAMERA! først DA begynte folk å kjenne han igjen. Ligner en ekte nordmann han vet dere!

(Jeg var egentlig VELDIG langt framme... Det ser bare lengre bak på grunn av folka i VIP)

Men så... DUN DUN DUN DUUUUUNNNNN!
Startet Konserten va 8 - halv 9? 
Som jeg ALDRI kommer til  glømme den opplevelsen... Smilet hans forlat aldri øynene hans, og når han fikk tårer i øynene når han sang 'Be alright' Det var SÅ rørerende!

(noen av mange bilder)

Alt i alt... Var dagen suveren.. Selfølgeli det var VELDIG negativt i alt dette her. Men på slutten av dagen har jeg sett mitt størte idol opptre for meg og det er alt som trengs.
Jeg trenger ikke bilder med meg og han, eller autografer for å føle at jeg har oppnådd noe... og det er alt takket være Ann Cathrin jeg føler dette!
I love him, and that's all it takes!
 
(Hvis dere ser det hode som bobber opp og ned så er det meg... La ikke merke til det før nå! haha, satt på ryggen til mamma ^^)

Never say Never folkens, det vet jeg offisielt fra og med i dag! ~Vanessa14 Kommentarer


Old Memories - Del 58 Siste Del

''mamma... Du kommer med meg i morgen'' det var det siste jeg sa før jeg gikk ut av døren og satte meg i bilen.
Begravelsen var i morgen i den største begravelses plassen i hele LA, og jeg følte jeg var EKSTREMT nervøs.


Jeg så meg selv i speilet.
Jeg hadde ikke klart å sove hele natten. Alt jeg klarte å tenke på var å møte familien min og hvordan de kom til å reagere når jeg kom til begravelsen...
''Er du klar mamma?'' ropte jeg fra trappen og snudde meg mot trappen hvor jeg så mamma komme forsiktig ned trappen.
''Jeg er klar jeg vennen'' sa hun og ga meg et lite smil og jeg klarte ikke å stoppe det lille smilet mitt. Hun var sikkert glad for å endelig måte familien hans igjen.
Jeg rakte ut armen min og vi gikk ut til bilen jeg hadde bestilt som skulle kjøre oss til begravelsen. Jeg kunne se at mamma var nervøs ved måten hun fiklet med medaljongen sin og så ut av vinduet.
''Du fortalte meg aldri hvor du fikk den'' sa jeg og pekte på medaljongen. Hun så ned på den og fikk et lite smil om munnen.
''Jeg fikk den fra faren din..'' jeg skulle til å spør hvem av dem, men bare ved å se på smilet hennes skjønnte jeg hun mente Justin. Jeg klemte hånda hennes og hun snuffset litt.
Bilen stoppet og vi gikk ut. Der ble vi møtt med mange mennesker i alle aldere som sto utenfor porten. Noen av de i den eldste alderen så på mamma og de begynte å hviske med hverandre.
''Vi konkolerer'' sa hver og en av dem som om det var mamma som hadde vært gift med Justin. Mamma nikket bare og fortsatte å gå helt opp til borten.
Vi skulle til å fortelle vi var på listen når mannen bare slapp oss inn.
''Jeg konkolerer Mrs.Hutcherson'' sa han og hun bare nikket til han. Da vi kom inn så vi en liten sammling av folk et lite stykke unna. Det var noen barn der men de fleste var på min alder eller på mamma's alder.
''*dn*'' sa den ene jente. Ut i fra utsende kunne jeg lett se hun måtte være i familie med Justin. Øynene hennes var så utrolig like men ikke helt.
''Jazzy'' sa mamma å slapp armen min før hun gikk bort til Jazzy og ga henne en klem.
''Jeg er så lei meg lille venn.... Hadde han det vondt?'' spurte mamma i en tåre fylt stemme og slapp Jazzy fra grepet hennes å så henne dypt inn i øynene.
''Nei... Han sov, så legene sa han ikke følte en ting'' sa hun og en del tårer falt ned øyet hennes.
''Det er bra... han fortjennte ikke å være i smerte'' gråt mamma og ga Jazzy nok en klem mens jeg bare sto der i bakrunnen.
''Jo.. Jazzy, dette... Dette er Jessica'' sa Mamma og flyttet seg slik at Jazzy kunne se meg. Øynene til Jazzy ble store og hun så sjokert på meg.
''Jeg trodde aldri jeg skulle møte deg'' gråt hun og ga meg en klem. Jeg gjorde mitt beste å ikke gråte men no such luck fordi i neste sekund slapp tårene fra øynene mine og jeg ga henne en klem tilbake.

(HØR PÅ DENNE! spill den om igjen hvis den er ferdig før du er)

''Komman.. Sermonien skal til å starte'' sa Jazzy og følgte oss bort til resten av folka. Alle ga mamma en stor klem men øynene mine var låst fast på den vakkre jenta som satt forran ene kisten å gråt. Hun kunne ikke være mer en 30 år, hun lignet på Justin men ikke på mamma og han hadde ikke flere søsken som vil si dette var et av hans barn lenge etter mamma.
''Hei..'' hvisket jeg og satte med ned vedsiden av henne. Hun snufset litt før hun snudde seg mot meg.
''Hei'' var alt jeg fikk. øynene mine låste seg i hennes og vi bare satt og stirret på hverandre.
''Jeg konkolerer'' sukket jeg og snudde meg mot kisten og følte jeg ville dø. Tydeligvis var det åpenkiste seremoni fordi øynene mine landet på en gammel mann inn i kisten. Han var kledd i en blå dress og en eller annen fancy klokke. Mamma stelte seg forran kisten og jeg følte hjerte mitt knuse i tusen biter når jeg så henne falle sammen forran kisten. Alle ble stille og stirret på mamma som gråt og hvisket om og om igjen 'Hvorfor, hvorfor han, hvorfor ikke meg' hele bilde var hjerte skjærende.
I alle mine 59 år hadde jeg aldri sett mamma knekke sammen som dette. Det var som om hjertet hennes var revet ut av brystet hennes og ingen kunne gjøre noe med det.
''Hvem er den kvinnen?'' spurte pluttselig jenta vedsiden av meg.
''Det er moren min'' hvisket jeg og snudde meg mot henne.
''Hvorfor gråter hun sånn over faren min? Var de nære?'' spurte hun forvirret og jeg følte hjerte mitt knuse. Visste hun ikke hvem mamma var? Visste hun ikke hvem jeg var?
''De elsker hverandre'' var alt jeg sa før jeg gikk bort til mamma og holdt rundt henne menst hun gråt.
''jeg er så lei meg mamma'' sa jeg og klemte henne enda hardere mot meg.
''Hvorfor var det han og ikke mer'' gråt hun videre og gråt videre.
''Han har alltid vært hos meg, jeg fikk alltid brev av han. Selv etter han giftet seg, men nå...'' hun hulket og jeg skjønnte ikke hvor hun fikk kreftene fra.
''Men nå... nå må jeg virkelig si hade til han.. han eksisterer kun i mine minner nå..'' Jeg hjalp henne bort til en av stolene og vi satte oss ned.
 

Sermonien startet og den var fylt med masse tårer og stillhet. Nå skulle vi til huset hans for minne stunden å en liten av meg gruet seg noe forferdelig.
''Det går bra Jessica...'' sa mamma og ga meg et lite smil. Vi ble kjørt til det gigantiske huset som var fylt med masse folk. Jeg hadde fremdeles ikke møtt Selena eller noen andre i familien untatt den ene jenta jeg fremdeles ikke kunne navnet på.
''Selena'' sa mamma pluttselig og jeg ble møtt av en eldre dame som ga mamma en tåre fylt klem.
''*dn*! Det er alt for lenge siden'' sa Selena og ga mamma et smil.
''Skulle ønske vi kunne møtes under andre omstendigheter'' svarte mamma og Selena nikket.
''*dn*! Jeg vil at du skal møte noen... *dn* kan du komme hit?'' jeg ga mamma et forvirret blikk men hun virket like forvirret.
''Dette er den vakre kvinnen faren din oppkalte deg etter'' sa Selena og den samme jenta fra i stad kom forran oss. Øynen hennes låstes på mamma og hun nikket.
''Du er hun fra begravelsen'' sa hun og nikket mot mamma. Mamma bare smilte og nikket.
Kvelden gikk fort og alle gikk rundt å fortalte om minner de hadde med Justin og hvordan de ble kjent med han og jeg følte meg helt forbauset. Justin var virkelig en tullete fyr. Nå var vi på vei hjem igjen og mamma satt i baksetet og sov. Hun hadde virkelig hatt en fantastisk dag i dag. Selv om det var en begravelse for noen hun elsket så hadde hun fått møte folk hun ikke hadde møtt på mange år og ikke bare det... Men hun hadde fått sagt hade til Justin.
Jeg parkerte utenfor huset og snudde meg mot Mamma.
''Mamma... VI er framme'' hvisket jeg og tok på henne for å vekke henne men hun bevegde seg ikke.
''Mamma?'' sa jeg igjen og gikk kjapt ut av bilen og åpnet den andre siden.
''Mamma!'' ropte jeg igjen men fikk ikke noe respons.
''PAPPA!'' skrek jeg ut og døren åpnet seg pluttselig og jeg så på pappa med tårer i øynene.
''Hun vil ikke våkne'' sa jeg ut og Pappa kom ned trappene mot oss. For å være en gammel mann kunne han virkelig bevege seg.
''*dn*... *dn*..*dn*! VÅKNE!'' ropte han men ikke noe respons. Jeg falt sammen på bakken og gråt. Ikke bare hadde jeg mistet min far men nå mamma... Livet er ikke retferdig! 

*dn* POV

Du våknet av et sterkt lys og du åpnet øynene dine forsiktig. Du var på fjelltoppen i Florida og solen var akkurat på vei ned slik at et vakkert rosa skjær kom over fjellet.
''Jeg har ventet på deg'' hørte du pluttselig en stemme si og du snudde deg kjapt mot den. Og der sto Justin i en dress og smilte til deg.
''Justin'' hvisket du og gikk mot han. Han hadde ikke eldrett en dag, han var fremdeles like vakker som du husket han til å være.
''Jeg har savnet deg'' sa han og gikk mot deg. Dere stoppet begge rett opp forran hverandre.
''Jeg har savnet deg også... Hvor har du vært?'' hvisket du til han og han fikk bare et lite smil om munnen.
''Jeg har alltid vært hos deg'' hvisket han tilbake og ga deg et lidenskaplig kyss på leppene. Og for første gang på lenge... Følte du deg... hel.

Der har dere slutten folkens.... hva syntes dere?
Ble dere fornøyd med slutten? LIKTE dere slutten for det første?
Jeg likte den egentlig... Vet ikke hvorfor men jaja...

Never say Never ~ Vanessa
 23 Kommentarer


Old Memories - Del 57

Du ville ikk forandre deg noe mer for han og han ville ikke forandre seg i det hele tatt for deg. Dere var vel bare ikke ment å være. Du lukket igjen øynene og nøt lukten av Justin rundt deg, som du kom til å savne den.


1 månte senere

Du sto bak det gigantiskte teppet som var bak scenen menst du ventet på introen til at du skulle opp på scenen.
Albumet ditt hadde endelig kommet ut og det deubuterte på nr 1 på Billboard listne, men ikke bare det. Duetten til deg og Justin hadde sutte rekord for mest solge singel i løpet av en dag. Du hadde ikke snakket med Justin siden daten deres for 1 månte siden men du fulgte fremdeles med på karieren hans...
Han hadde blitt kåret til den 3 kjendisen med best makt, han hadde endelig vunnet en Grammy men det som kanskje var den største forandringen i løpet av denne mønten var forholdet hans... Uansett hvor tungt det var for deg å innrømme det så var han nå forlovet med Selena. Uansett hvor mye du skulle ønske det var deg som bærte den ringen på fingeren, så var det ikke det. Alle hadde blitt ekstremt sjokert når de fikk vite om forlovelsen, mange mente at det bare var for media men du visste at Justin alltid  hadde hatt noen små greier for Selena, selv etter det ble slutt.
''*dn*? Er du klar, vi skal på nå!'' du snudde deg mot en av danserene dine og nikket før du snudde deg tilbake til speilet og så på deg selv.
''Du klarer dette... bare pust'' du pustet inn og ut før du åpnet øynene dine og sprang ut på scenen og startet den lille konserten.

First bad Habit var siste sangen for konserten og det hadde egentlig vert en siste innspurts sang... Du fikk ideen til sangen dagen etter daten mellom deg og Justin og du hadde voknet opp alene med en lapp vedsiden av deg hvor det sto han måtte dra til studio og at han håpet på at dere kunne gjøre det en gang til. 
En del av deg hadde hatt så UTROLIG lyst å ringe han opp, men du var fast bestemt på å ikke gjøre det. Han skulle ikke få ha den makten over deg.
Da dere sprang av scenen sprang du det forteste du klarte bort til toalette og kastet opp.
Seriøst? Dette var den 4 gangen denne uken du hadde endt opp å kaste opp.
''*dn*... Går det bra?'' hørte du den stille stemmen til Josh hviske til deg. Du satte deg opp og lot tårene trille ned.
''Nei... jeg føler meg helt elendig'' sukket du og så opp på han. Øynene hans var triste og det fikk deg bare til å ville gråte mer, du ville ikke at han skulle være trist på grunn av at du følte deg helt dritt.
''*dn*da... vil du at jeg skal kjøre deg til legen for å få sjekket deg opp?'' spurte han og satte seg ned på huk vedsiden av deg. Du bare nikket og lot han bære deg inn i bilen. Heldigvis var dere parkert i under garasjen slik at paparazzien ikke fikk noen bilder av dere og dere var på veil til sykehuset.
''*dn*, lenge siden jeg har sett deg her'' sa legen din og ga deg en klem. Du var veldig skjeldent på sykehuset og når du først var der var det fordi det var noe alvorlig. Elllers nektet du.
''Ja... Har du funnet ut hva som er gale eller?'' spurte du nervøst og klemte hånda til Josh. Han ga deg et lite smil før dere begge snudde dere mot legen.
''Jeg vet ikke helt hvordan du kommer til å ta dette *dn* men...  Du er ca 1 månte på vei...'' sa hun og ga deg et blikk. Du hustet litt før du braste ut i latter.
''Guuuud, du skremte meg et sekund der! Hahah, men seriøst, det var ikke noe gøy'' sa du menst du roet deg ned litt.
''Jeg tuller ikke *dn*... Det er ikke noe å ulle om en gang...'' det kom en stillhet over rommet og du følte deg helt lost.
''Hva skal jeg gjøre'' hvisket du menst du bare satt der og stirret ut i ingenting.
''Bare slapp av *dn*.. jeg skal være der ved din side gjennom alt... Jeg lover'' du snudde deg ned på Josh og du følte en tåre falle ned kinnet ditt. Josh ga deg et smil før han kysset de semmhenknytte hendene deres og du visste ikke helt hva det var men noe ved det kysset fikk det til å tro at alt virkelig kom til å bli helt bra.

60 år tilbake tid

Jeg satt der i helt sjokk. Gravid... Hun ble gravid. Jeg hadde ingen søsken, jeg var enebarn og jeg før det første barnet til mamma. Jeg spratt opp fra sofan og sprang inn i bilen og kjørte i full fart mot huset til mamma og pappa.
Jeg banket stresset på døren og ventet rastløst utenfor. Jeg hørte noen snakke inne og mamma åpnet døren helt forvirret.
''Jessica, hva gjør du her?'' spurte hun forvirret. Jeg så pappa komme ut fra stuen med Taylor bak han.
''Er det sant...'' spurte jeg og så på henne med tårer i øynene.
''Er hva sant, Jessica du skremmer meg vennen...'' jeg kunne se mamma ble redd for meg, men drit nå i det.
''Er det sant at det er Justin som er faren min og ikke pappa?'' spurte jeg og lot ene tåren trille ned. Jeg kunne se Taylor få et sjokert annsikts utryk mens pappa bare ristet på hode.
''Jessica, hvor har du hørt det fra?'' spurte mamma sjokert.
''Fra deg'' sa jeg og kastet dag boken ned på stueboret menst jeg snudde meg mot dem.
''Hvorfor! Hvorfor ville dere holde noe slikt fra meg!'' spurte jeg sjokert og så på dem.
''Jessica, hvis du har lest de dagbøkerne så vet du godt hvorfor vi holdt det fra deg.. Justin var ikke klar for ansvaret som en far'' sa mamma med et trist blikk.
''Jeg driter i om han fikk vite det eller ei! JEG ville vite det! Jeg føles ut som om hele livet mitt er en løgn!'' ropte jeg ut og satt meg ned på ene stolen.
''Det var aldri meningen å såre deg Jessica...'' sa mamma og satte seg ned vedsiden av meg.
''Vi ville bare ikke ha han i livet vårt'' kom det fra pappa og jeg snudde meg mot mamma. Jeg kunne se med en gang at det ikke var sant, det var HAN som ikke ville ha Justin i livet vårt, men hven kunne klandre han? Det forholdet Justin og mamma hadde var noe helt ute av denne verden. Hun hadde dratt fra pappa for Justin uten å tenke på det en gang.
''Vet familien hans om meg?'' spurte jeg og så på mamma.
''De eneste som visste var Justin og hans familie, alltså besteforeldre og foreldrene og selfølgeli Jazzy og Jaxon... Han fortalte aldri Selena om deg...'' sa hun og jeg nikket.
''Jeg vil møte dem'' sa jeg og så på mamma som virket helt sjokert.
''Jessica, jeg tror ikke det er no--'' jeg løftet fingeren og stoppet pappa fra i å snakke.
''jeg har en RETT til å møte min familie'' sa jeg og røyste meg opp.
''mamma... Du kommer med meg i morgen'' det var det siste jeg sa før jeg gikk ut av døren og satte meg i bilen.
Begravelsen var i morgen i den største begravelses plassen i hele LA, og jeg følte jeg var EKSTREMT nervøs.


 
Shit... noe som skjedde i denne delen.. Lolz
SE HVEM SOM BLE SETT I LAG I DAG!! JELENA, bitches! They are baaaacccckkkkk!!!!!!

Jeg tror egentlig neste del er siste del, men er ikke 100% sikker.. dere får vel bare vente å se ^^

Never say Never ~Vanessa
10+ kommentarer 12 Kommentarer


All Around The World, DON'T LISTEN TOO IT!!!

FOLKENS!!!!!!!!

KRISE SITUASJON!!! All Around The World har blitt sluppet ut på nettet men IKKE hør på den!
Tenk på stakkar Justin som har jobbet RÆVA av seg for dette albumet, så skal du gå rund tå høre på sangen?! IKKE FAEN!

Don't Listen Too IT!
SPREAD THE WORD!

 image
image

Never say never ~Vanessa1 Kommentarer


Old Memories - Del 56

''1 Million dollar'' alle ble helt stille og så på ham helt sjokert. Han ga deg nok et smil før du hørte et smell som signaliserte at budkrigen var over og at vi hadde en vinner.
Og vinneren var ingen andre ringere enn Justin Bieber.


Du sto utenfor døren og ventet på at Justin skulle komme. Du følte en slagt irritasjon komme over deg, hvorfor måtte han gjøre det der?! Hvorfor kan han ikke bare gå vekk og bare... forsvinne eller noe?!
''Madam'' hørte du den deilige stemmen til Justin si mens han åpnet bil døren til deg.
Du himmlet med øynene før du gikk og satt deg inn i bilen mens han sprang til andre siden å begynte å kjøre til hvor det nå enn var dere skulle ut på daten deres. Det var ganske stille og pinlig mens dere kjørte og du følte at du ble mer og mer rastløs.
Dere parkerte endelig utenfor din yndelings resturant 'Young' og du klarte ikke å gjømme det lille smilet ditt.
''Du husker'' nikket du og ga Justin et blikk. Han rødmet litt før han gikk ut av bilen å sprang rundt på andre siden for å åpne døren for deg.
Du hadde fortalt Justin om denne resturangen kun 1 gang for veldig lenge siden og om hvordan spagettien her fikk deg i det beste humøret og at det var som å spise en orgasme.
''Jeg husker alt'' hvisket han til deg når dere sto tett inntil hverandre og du følte hustin hikste litt men ristet fort på hode og fikk de skitne tankene ut av hode ditt. 
''La oss få dette ferdig med'' sa du i en liten stemme og gikk bort til respesjonen. Justin fulgte etter deg og fikset et bord til dere litt unna vinduet men fremdeles ganske sentralt inn i resturangen slik at dere slapp å  bli helt ute steng fra sivilisasjonen.
''Hei, hva skal det være?'' spurte den huggelige gutten og blunket til deg som selfølgeli fikk deg til å rødme med en gang. Du følte Justin se på deg men du brydde deg ikke, dere var ikke sammen lenger, hvis du ville flørte med denne gutten, så flørtet du med denne gutten!
''Vi skal begge ha spagetti også skal jeg ha et glass rødvin og hun skal ha et glass hvit vin og et glass vann med to sitron skiver i det.'' sa Justin og ga menyen tilbake til kelneren, han tok imot menyene og gikk sin vei.
Du stirret  helt sjokert på han menst han bare satt der.
''Hvordan visste du hva jeg ville ha?'' spurte du og så han rett inn i øynene.
''Vell... jeg vet du liker hvit vin med maten, men du syntes ofte det blir for mye så du liker å ha et vann  ved siden av slik at når du føler for det kan du drikke det,  sitronen vet jeg du liker i vannet når du spiser spagettie fordi det er alltid det du bestillte når vi spiste spagetti andre steder'' sa Justin som om det ikke var en eneste ting.
Du følte du rødmet litt og en liten del av døde litt.
Du fikk et lite smil om munnen og så Justin rett inn i øynene og dere bare begynte å snakke og kose dere.
'Det kan vel ikke skade og bare slappe av litt? Det er bare en middag... Hva kan det skade?'
 

Justin dyttet deg hardt inntill veggen før leppene hans fant nakken din og han begynte å kysse og bite slik at det kom et stort og nok så synlig suge merke på halsen.
''Justin'' stønnet du og dro litt i håret bak i nakken hans. Han kysset deg hardt på leppene dine og begynte å bære deg opp til rommet ditt.
''Jeg har savnet dette'' hvisket han og kysset deg nedover brystet ditt og du slapp ut et lite stønn. Leppene hans var noe du hadde savnet så inderlig, du visste dette var såååå feil! men igjen, SÅÅÅÅ rett!
Justin la deg ned på senga og så deg dypt inn i øynene før leppene hans møtte dine i et dypt kyss. Du følte at han dro ned glidelåsen og du startet å ta av ham buksene sine.
Du skjønnte egentlig ikke hva som skjedde for i neste øyeblikk var Justin allerede dypt inn i deg og du følte du begynte å miste pusten. Justin gikk hardt ut og inn i deg , akkurat slik du likte det og dere begge kom.
Slik foregikk det hele natten. Dere hadde sex 3 ganger i senga før du bestemte deg for å ville ha is og dere hadde endt opp å sex nede på kjøkkende med is over alt på dere, så en gang i dusjen, så en på stuen og en siste gang inne på rommet ditt, hvor dere da sovnet i armene til hverandre.
Justin hadde de sterke armene sine rundt deg og du følte deg hel igjen, som om den manglende pussle brikken var tilbake igjen, men du visste det ikke ville vare lenge, du kunne ikke LA det vare lenge. Du måtte bare nyte det siste øyeblikket i armene til Justin. For etter dette lovet du deg selv, at nok var nok, han var en dårlig vane for deg. Han fikk deg til å oppføre deg helt annerledes en deg selv (du visste ikke om det var posetivt eller negativt) men du klarte det ikke mer.
Du ville ikk forandre deg noe mer for han og han ville ikke forandre seg i det hele tatt for deg. Dere var vel bare ikke ment å være. Du lukket igjen øynene og nøt lukten av Justin rundt deg, som du kom til å savne den.
 


Hva syntes dere om denne delen?
Ikke gløm og sjekke ut konkuransen på bloggen! Det er en uke igjen å melde seg på! man KAN melde seg på flere ganger!

Never say never ~Vanessa
10+ kommentarer10 Kommentarer


info + hjelp

HEI ALLE SAMMEN!!!! Beklgaer at jeg er så forferdelig til å blogge i det siste! Jeg har hatt en liten pause... Jeg håper dere ikke er sure?
Jeg har bare skrevet så mye i det siste jeg trengte en liten pause og spesielt nå som det er eksamen er greier.. vell, ble ferdig i dag så skal slappe av litt :)

Litt annen info... jeg kommer til å trekke vinneren av konkuransen NESTE UKE! Jeg vil vente til ETTER Justin har vært her, du vet aldri om jeg for møte han og en liten ekstra gevinst slenger seg på den gave pakken ;)

 

Så det vil si at dere har en SISTE uke å melde dere på!
 http://jdrewbhistorie.blogg.no/1336852156_konkuranse.html

 Jeg har fått noen spørsmål på facebook om man kan melde seg på flere ganger enn en og svaret er JA!
Ja
,man kan melde seg på flere ganger enn en, jeg skriver ned navnet deres på en lapp, for hver gang dere er med en lapp mer med ditt navn på... Det var bare slik for dere som lurte. btw, spre gjerne ordet!
 

MEN NÅ! Nå trenger jeg DERES hjelp!!!!!

en venn av meg holder på å lage en trailer til meg, av The Switch, JA en movie trailer! Men jeg har absolutt INGEN anelse om hvordan musikk/sang som beskriver The Switch best så jeg trenger deres hjelp! Hvilke sang er det DU syntes beskriver THe Switch best? Kommenter, du kan gjerne kommentere flere enn 1 :D

Det kommer en ny del KANSKJE i kveld *vil ikke love noe* eller så starter jeg i morgen! :D

Never say Never ~Vanessa5 Kommentarer


Old Memories - Del 55

''*dn* er helt fantastisk'' sa Selena i en helt fortyllet stemme og jeg klarte ikke å gjøre annent enn å nikke.
''Ja det er hun...''


De sang ferdig sangen og jeg kunne ikke gjøre annent enn å klappe for harde livet. Alle gikk av scenen unntatt *dn* som gikk mot midten av senen hvor crewet hadde lagt fram en mikrofon nå. Folk begynte å sette seg ned igjen og jeg kunne se hvor sliten, men samtidig glad hun var. Hun var alltid glad etter en opptreden, og det visste jeg godt.
''Hei alle sammen og velkomen til CCG! Jeg er *dn* *EN* og har fått den store æren av å ikke bare opptre med casten av Glee!'' alle klappet og jublet før hun fortsatte igjen.
''Men jeg har også fått æren av å startet dette showet! I kveld har vi mange fantastiske artister til å opptre og ikke glømt at dette er en veldedighets gala så ikke gløm og donere! Dere kan støtte ved å gå i kaffen og kjøpe dere drikke eller hva dere måtte ønske, dere kan også ringe til xxx-xxx-xxx hvor dere automatisk donerer 200$!'' Folk skrek igjen og *dn* fikk et stort smil om munnen.
''Men la oss ikke glømme kansje den største måten å donere på som jeg kansje tror er hva folk gleder seg mest til! Og det er nemelig den store date auksjonen hvor dere kan by så mye dere vil for å få en date med en av de heldige guttene eller jentene som er på panelet! Og før dere spør, ja, jeg er en del av panelet!'' Jeg kunne høre noen gutter ikke så langt fra meg begynne å skrike etter *dn* og jeg følte et slags raseri komme over meg. Ikke faen om de får den daten, hun er MIN og BARE min....
''La oss fortsette denne festen, med sin nye singel 'Part of Me!' her er Katy Perry!'' ropte hun før hun gikk av scenen. Å jada, jeg skal deffinetivt få den daten i kveld, om det så var det siste jeg gjorde.

*dn* POV

Du satt backstage med guttene og lo over hvor morsome de komikerene som var på scenen var når Tiffany, en av lederene for CCG kom opp til deg.
''Du, kan du gå og bytte nå? Kandidatene skal ut på scenen om 20 minutter'' sa hun og du nikket. Du tuslett inn i garderobene og fant fram kjolen du skulle ha på deg. Den var DRIT rå, og tilbehøret jeg hadde til kjolen var nesten like rå som kjolen!
Den var en one-holder dress i ferskenfarget men noen diamanter på siden. Den gikk meg til litt over knærne så du måtte være litt forsiktig hvis du skulle bøye deg ned eller noe. Som tilbehær hadde du et par Jimmy Choo i gull, en gull clutch veske, gull armbånd, øredobber fra Chanel og en gull ring med en fersken farget sten. Kansje litt pyntete for auksjonen men jo mer tiltrekende du var, jo mer var guttene villig til å betale for å ta deg med ut. Du sto ved siden av scenen og ventet til Tiffany skulle rope navne ditt, du var den eneste igjen og du følte du begynte å bli litt nervøs. Alle som hadde blitt auksjonert bort på date nå hadde alle fått bud over 50.000$ og tanken på at kansje du ikke fikk like mye var skremmende.
''Sist men ikke minst, krons juvelen for hele aften! *dn**en*!'' publikum gikk amok og du fikk ut på scenen menst du smilte til dem.
''la oss starte budet på.. skal vi si, 1000$?'' det kjapt en arm opp i været, etterfulgt av en annen og slik foregikk det nok så lenge til prisen var oppe i 45.000$.
''Jeg byr 55.000$!'' hørte du pluttselig noen rope. Du så ut i salen og følte et smil komme om leppene dine når du så Cory stå der og smile til deg. Darren ga Cory et irritert blikk før han rakte opp armen for å signali sere han bød 56.000$. Du følte du ble litt sjokert over at de kranglet over deg og ikke lenge etter kom Mark inn i spillet for å prøve å vinne. Det var egentlig ganske kompisk se på de tre guttene krangle over hvem som skulle få daten. Summen var oppe i 72.000$ som nå var det meste noen hadde fått og det var bare et spørsmål om tid før noen av dem ga seg. Det virket som om Mark hadde vunnet når han bød 80.000$ men neida! For ut av ingensteder kom det nok en person inn i spillet, og ikke hvem som helst. Det var Justin.
Han ga deg et av de kjente smilene sine før han snudde seg mot Tiffany.
''1 Million dollar'' alle ble helt stille og så på ham helt sjokert. Han ga deg nok et smil før du hørte et smell som signaliserte at budkrigen var over og at vi hadde en vinner.
Og vinneren var ingen andre ringere ennJustin Bieber.

 


 
Hva syntes dere om denne delen? Hva tror dere kommer til å skje?

Never say Never ~Vanessa
10+ kommentarer 

P.S hva syntes dere om JuJu's opptreden på Billboard i går? :D20 Kommentarer


Old Memories - Del 54

Beklgaer den dårlige bloggingen! Jeg har vært litt opptatt... Jeg har suttet å skrevet ganske mye på noen nye historier så ja... men her har dere en ny del! :D


''Selfølgeli.. Det er ikke gått 24 timer engang og du har alt gått videre... nice'' sa du snudde ryggen og gikk mot bilen din menst tårene randt ned kinnet ditt. Nå var det offisielt. Alle sympatien du hadde for Justin var nå helt borte!


Du parkerte bilen utenfor huset ditt og stormet inn. Du smal igjen døren og begynte å skrike, det var så deilig å bare få det ut. Tanken på Selena oppå Justin menst han stønnet navnet hennes fikk deg til å ville slå til noe eller noen.
''*Dn*! GÅR DET BRA!'' Taylor og Josh kom løpende kjapt ut i gangen og så helt sjokert på deg. Du pustet tung inn å ut og skulle til å si noe når mobilen din ringte. Du tok den opp og la den inntil øret ditt.
''HVA!'' ropte du irritert og du hørte moren din skvatt litt.
''*dn*? Er alt okay?'' spurte hun nervøst. Du roet deg ned og bare slapp ut et nervøst sukk.
''Beklgaer... Hva er det?'' spurte du og gikk inn på kjøkkende med Taylor og Josh følgende etter deg.
''Jo, Ryan ringte meg i stad og lurte på om du var gira på å være med på en veldedighets konsert med folka hans?'' sa hun og du fikk et lite smil om munnen. Ryan var en var produsentene til ditt absolutt favoritt show. Glee! Dere var nære venner og du hadde ved mange anledninger vært med på showet eller hjulpet til med sang valg og koriografi.
''JA! Når er det?'' spurte du spent og tok deg et grønnt eple.
''Det er der problemer er.. Det er i morgen kveld... Som vil si du må dra dit NÅ og bare være der til i morgen'' sukket moren din. Øynene dine ble store og du følte stresset komme over deg.
''KØDDER DU?! Det er ikke nok til! Mamma, jeg må ringe han selv, vi snakkes i morgen'' sa du og la på før du så opp på Josh og Taylor.
''Skal du fortelle oss hva som skjedde?'' spurte Taylor deg og du bare ristet på hode før du ringte Ryan for å finne ut hva alt dette stresset var om. Taylor bare sukket og ristet på hodet før hun tok seg et eple selv og ventet på at du skulle bli ferdig på mobilen.
''Hei, Ryan! Det er meg *dn* hva er dette jeg hører om øving hele kveld?'' spurte du sjokert. Normalt pleida han å spørre deg en månte i forveien så dette var veldig unormalt for ham.
''Lea kan ikke opptre og du er den beste personen jeg kom på som kan ta hennes plass'' sa han i en frustrert stemme og du visste at han var stresset.
''Jeg vet ikke, det er utrolig mye stress... Hvilke sang er det?'' sukket du og begynte å pirke på boret.
''Paradise av The Dashboard light'' sa han og du følte et lite smil komme om leppene dine. Selfølgeli kom han til å velge en av dine favoritt sanger.
''Ikek prøv å forfør meg med den sangen en gang!'' lo du og du hørte han begynte å le litt men så ble han stille.
''Du skal synge med resten av gutta?'' sa han og du skjønnte han prøvde alt nå. Han visste hvor godt du likte de guttene, du pleide alltid å flørte med dem og de med deg.
''Ikke Prøv deg en---''
''Justin skal være deg.'' det var alt han trengte å si.
''Men hvorfor sa du ikke bare det'' sa du og lo. Dere avtalte hvor øvingen var og før du visste ordet av det, hadde du sendt alle hjem og du var på vei til Paramount studios for en laaaang natt med øvelser, men det kom til å bli verdt det. Sangen var egentlig ganske perfekt for deg og Justin. Du ville ha noe mer, han ville bare ha sex men sa ja til å være noe mer for å få det han ville ha. og etter en stund kunne han ikke vente med å bli kvitt deg. What an asshole!


 
*DAGEN PÅ VELDEDIGHETS KONSERTEN*

Du satt inne i stolen og ble dullet med menst Darren og Mark flørtet med deg.
''Serr, *dn*, den kjolen... Jeg vil bare'' sa Mark og smilte forførende mot deg. Du klarte ikke å la være og le menst du himmlet med øynene dine. Du krysset bena dine menst du stirret på deg selv inn i speilet. Du var virkelig pen i den kjolen.
''*dn* når du smiler så føler jeg meg så egoistisk fordi jeg vil være den eneste som for deg til å smile slik'' sa Darren og kysset deg på kinnet.
''Greit dere to, slutt å være flørtepusene mine nå og la oss komme oss avgårde til stadioen'' de bare lo av deg og kysset deg på kinnet før de gikk ut. Du så deg en siste gang i speilet før du gikk ut av vogna og mot stadioen hvor showet skulle være.

Justin's POV

Jeg og Selena satt på første rad i den store salen og ventet på at showet skulle starte. Selena satt og jattet i vei om et eller annent jeg ikke helt fikk med meg for det eneste jeg kunne tenke på var *dn* og når hun hadde kommet til meg i går. Jeg følte meg helt forferdelig, men eneste grunnen til at Selena var hos meg i går og fremdeles var hos meg nå var fordi jeg måtte ha noen å distrahere meg fra at *dn* hadde helt totalt dumpet meg.
 ''JUSTIN!'' ropte Selena frustrert og jeg snudde meg mot henne. Jeg så hun var forbannet for at jeg ikke hadde fulgt med på det hun sa så jeg bare kysset henne. Jeg visste det ville roe henne ned og det gjorde det også, tungen hennes ba om tilgang noe som jeg ga med en gang, og før vi visste ordet av det satt vi i en fullt ut kline runde. Lysene blinket som signaliserte at showet staret, kamerane startet og vi måtte være forsiktige slik at media ikke fikk noen bildet av meg og Selena kline.
Musikk startet og jeg kjente igjen crewet fra den Glee serien *dn* var så opptatt over. En gigantisk gutt begynte å synge med noen gutter dansende med han men når *dn* kom ut på scenen og begynte å danse med den gigantiske gutten følte jeg hjertet mitt stoppe. Hun var absolutt nydelig og synet av den gutten grabbe henne over alt var definnetivt ikke noe jeg likte å se på!
Noen andre begynte å synge og harmoniesere, noe som faktisk var ganske pent. Men så begynte *dn* å synge og øynene hennes låste seg fast på mine og jeg følte jeg fikk en skyldfølelse over det sangen handlet om. Værste var, hele opptreden var helt fantastisk.

''*dn* er helt fantastisk'' sa Selena i en helt fortyllet stemme og jeg klarte ikke å gjøre annent enn å nikke.
''Ja det er hun...''


 
Hva syntes dere om denne delen? Litt rar, i know. Men jeg elsker konseptet av dette...
Jeg har gjort dette før en gang og det var den beste følelsen i mitt liv!

Never say Never ~Vanessa
10+ kommentarer 12 Kommentarer


Old Memories - Del 53

''Jeg vil at vi alle ser den ilag'' sa du bestemt før du tok med deg mac'n ned og dere gikk ned til resten av folka som ventet spent på dere. Dere fiklet med kablene men fikk til slutt koblet mac'n til tv'n og alle satte seg ned.
''klare?''


''Ja!'' ropte alle og du fikk et lite smil om munnen og trykkte på play.

(gutten er liksom Josh og hun blonde jenta er liksom Taylor)

 Dere satt der i stillhet helt til alle begynte å skrike og heie.
'' Den ble DRIT bra!'' sa Josh og ga deg en klem. Du lo litt menst du klemte han tilbake.
''Skal vi legge den ut?'' spurte du og alle nikket. Du gikk bort til Mac'n og la den ut på youtube før du gikk inn på twitter og linket videoen og skrev.
@*dn*: Cause you'll be beggin' on your knees for me! Check out the video! *link*

Pluttselig eksploderte hele twitteren din med fans som syntes at den var genial og spørsmål om videoen handlet om Justin, noe den selfølgeli gjorde, men du ikke skulle bekrefte. Du logget av og satte deg tilbake i sofan mellom Alfredo og Taylor.
''Hva skal vi gjøre?'' spurte du og alle begynte å tenke på ting dere kunne gjøre.
''Hva om vi bare ser en film eller noe?'' spurte Josh og alle nikket seg enige. Du gikk bort til hylla di og prøvde å finne en film, noe som var vanselig fordi du hadde ekstremt mange filmer. Til slutt bestemte du deg for 'Just my luck' filmen var drit bra og det var lenge siden du hadde sett den.
Josh satt i filmen menst du gikk tilbake til plassen og og la bena dine over fanget til Alfredo.
''Serr?'' spurte han og du bare lo.
''Jeg er sliten, okay?'' lo og han bare ristet på hode før dere begge begynte å følge med på filmen.
 
Filmen var endelig ferdig og dere satt egentlig bare å snakket med hverandre. Det var utrolig deilig å være med folk i dag, det fikk deg til å tenke på noe helt annent enn Justin og hans drama.
''*dn*! Sjekk dette her a!'' sa Alfredo og snudde pc'n mot deg. Det var en artikel fra TMC og deg og den nye videoen din. Du tok mac'n og begynte å lese artikelen.

*dn**en* 's Beggin' on your Knees om Justin Bieber?

I dag la *dn* ut en ny sang og en video, men det var ikke hvilke som helst sang eller video. Sangen heter Beggin' on your knees og handler om en gutt som er utro og hun finner det ut. Videoen forteller historien hvor *dn* finner Josh og Taylor ute på date. Hun blir sett rundt om kring med venner, men uansett hvor hun drar tenker og ser hun denne gutten.
Sangen er veldig fengende og gir jenter en slags makt. Men er sangen rettet mot en spsiell gutt kansje? For ikke så lenge siden hadde *dn* og Justin slått opp men ble sammen igjen samme dag. 2 dager senere er det overalt i media at Mr.Bieber ikke har vært helt ærlig i forholdet deres, kanskje *dn* prøver å fortelle noen noe?
Hva syntes dere om videoen og sangen, liker dere denne siden av *dn*?

Du lukket igjen Mac'n og sukket. Du begynte å tenke på Justin og hvor ille dette måtte være for han. Her kommer du og ødelegger hans gode navn og rykte, han hadde det sikkert forferdelig. ''Dere, jeg må bare ut å gjøre noe'' sa du og røyste deg opp. Taylor ga deg et blikk og du visste hun visste hvor du skulle, men du bare måtte. Du måtte dra til Justin og be om unnskylding, selv om det var du som fortjente unnskyldingen.
Du satt deg i bilen din og kjørte mot Justin. Du stoppet utenfor porten hans og gikk inn inngangen, jo nermere du kom døren hans jo mer nervøs ble du. Du stoppet utenfor døren hans og tok et åndedrag før du banket på døren. Justin åpnet døren og du følte du døde i et sekund, der sto han i bare en bukse slik at du kunne se den deilige magen hans. Håret hans sto i alle kanter og du klarte ikke å la være og merke til at hadde på seg bokseren du hadde gitt ham.

''Hei...'' sa du i en nervøs stemme og han så egentlig litt sjokert ut.
''Hei... ehh, hva gjør du her?'' spurte han litt nervøst og du sukket litt.
''Jeg ville bare si beklager... jeg mente ikke alt med sangen, jeg ødelegger ditt rykte og det var ikke meningen'' du stoppet å snakke når du hørte en kjent latter komme fra trappen. Justin ble litt lei seg men pluttselig kom Selena og kastet seg oppå ryggen til Justin.
''JUSTIN! Kom tilbake i sengaaaahhhh, hei... *dn*.. jeg så deg ikke'' sa hun og gikk ned fra ryggen til Justin. Du så litt sjokert på Selena før du snudde deg mot Justin. En liten latter slapp ut av munnen din og du bare ristet på hode og prøvde å holde inne tårene.
''Selfølgeli.. Det er ikke gått 24 timer engang og du har alt gått videre... nice'' sa du snudde ryggen og gikk mot bilen din menst tårene randt ned kinnet ditt. Nå var det offisielt. Alle sympatien du hadde for Justin var nå helt borte!

 


 

Hva syntes dere om denne delen?
Hva tror dere kommer til å skje, tror dere *dn* VIRKELIG er ferdig med Justin?

Never say Never ~Vanessa
10+ kommentarer 15 Kommentarer


Old Memories - Del 52

Hei, sorry at denne delen ble litt sen men jeg har vært ute i HELE dag så det er liksom ikke før nå jeg har fått skrive  til dere! :D Håper dere alle koste dere i dag, det gjorde i alle fall jeg! :D


''Greit! Da møtes vi på stranden i morge, eller i dag da'' lo Alfredo og du måtte le litt av den. Dere avtalte når så la du på.
''Da er det i bok!'' sa du og ga Taylor en high five. 


Dere var på stranden ved brygga der dere skulle spille inn videoen. Du og Taylor hadde ringt inn ganske mange folk som skulle komme og være med i videoen og alle var der og lærte seg koriografien du og Taylor hadde laget. Den eneste som manglet nå var Alfredo.
''*dn*!'' hørte du pluttselig noen rope til deg og du snudde deg kjapt og der så du Alfredo og Kenny komme gående mot deg med masse kamera greier i armene.
''Fredo! Kenny!'' sa du glad og ga dem begge hver sin klem.
''Er dere klare?'' spurte du og Alfredo nikket ivrig.
''Men først... Ikke frekt ment eller noe, men hva gjør Kenny her?'' spurte du og så Kenny nervøst. Du var glad i kenny, det var ikke det, det var mer det at du var nevøst at Justin kanskje var her.
''Jeg tok han med siden jeg helst vil ha fred når vi filmer'' sa Alfredo og smilte forstående mot deg. Du nikket før du snudde deg mot resten av gjengen som ventet på ordrer.
''Greit, skal vi starte?'' ropte du og alle ropte ut. Alfredo ba deg stelle deg med stubbene som holdt brygga oppe og bare mime til sangen. Dere hadde skaffet et drit bra høytaler system slik at dere kunne spille inn ordentlig. Du sang med og danset litt, det var egentlig litt kleint siden alle stirret på deg men du hade lært deg og bare ignorere dem. Du kunne se at Kenny ble litt ukomfortabel når han hørte sangen, men det var ikke rart når Justin kanskje var hans beste venn!
''SUPERT! Siden solen begynner å gå ned kan vi bare ta alt om igjen bare at du går bortover stranden her og leker deg med gutten til videoen'' Sa Fredo og pekte hvor han ville ha dere henn. Du og Josh gikk rundt på stranda og bare følte og holdt rundt hverandre, spurtet vann på hverandre og oppførte dere som om dere var sammen, menst Fredo filmet alt sammen.
''Greit... NÅ begynner den vanskelige delen'' sukket han og begynte å tenke litt.
''Hva tenkte du?'' spurte du og så spent på han.
''Alltså... Jeg vil egentlig filme resten opp på tivoliet som om du ser han der med den andre jenta og slikt'' sa han litt skeptisk og du skjønnte hvorfor han var nervøs. Tivoliet var nå stappfullt med folk og fans, og få filmet der kom nok til å bli litt av en utfordring men du nektet å gi opp.
''Greit, la oss dra'' dere pakket sammen tingene deres på stranda og gikk opp på brygga og mot ingangen til tivoliet. Du vinket til fansen som hadde vært på stranden og sett på dere i all spenning.
Du og Alfredo gikk og snakket med de som eide stedet og spurte om å få klarert noen områder. Det litt diskutering og betaling fikk dere lov å stenge ned noen av stedene menst andre måtte dere bare leve med å ha folk der, noe osm dere kunne leve med.
''Vi starter ved boden'' sa Alfredo og du fikk danserene dine på plass og sangen startet nok en gang. Slik gikk det utover hele kvelden. Dere flyttet dere til forkjellige steder på tivoliet som pariserhjulet, tekoppene, photo boksen og bodene hvor man kunne vinne premier.
''FERDIG!'' ropte Alfredo etter den siste tonen gikk og alle ropte og klappet i henda. Du måtte innrømme at det hadde vært utrolig gøy å filme med Alfredo, han var så lett på tråd og visste nøyaktig hvor han ville ha deg henn. Nå skulle alle til deg slik at Alfredo kunne vise dere videoen etter han hadde redigert den ferdig og du følte du ble ekstremt nervøs. Du ville at videoen skulle være en åpenbaring til alle jenter der ute derfor var det viktig at videoen var perfekt!
 

''Noen som er sulten?'' spurte du og alle ristet på hodene så du bestemte deg heller bare for å sjenke Champagne til alle sammen menst dere ventet spent på Alfredo som var i full jobb oppe på rommet ditt. Du tok en sup av Champagne glasse ditt når du pluttselig kom på hva som var inne på rommet ditt. Øynene dine vokste en størrelse og du spurtet opp trappen og inn rommet ditt hvor Alfredo sto og så seg rundt om kring på alle tingene til Justin som lå strødd utover hele gulvet ditt.
''Ehh... Beklager rotet jeg glømte helt av det'' sukket du og prøvde og rydde litt, men Alfredo stoppet deg opp og så deg rett inn i øynene dine. Du ble sjokert når du så at han hadde tårer i øynene sine.
''Jeg er så lei meg *dn*...'' sa han og noen tårer randt ned.
''Du... Det var ikke din feil, det var Justin's feil'' sa du og tørket vekk tårene hans og han bare sukket litt.
''Jeg kan ikke tro han... Jeg vet ikke hva som kom over han'' sa han i en lav stemme og satte seg ned på senga di. Du satte deg ned vedsiden av han og dere satt der i stillhet og bare tengte.
''Skal du lage den videoen eller?!'' spurte du pluttselig og han fikk et lite smil om munnen og tok opp mac'n. Du så intenst på skjermen menst han redigerte videoen. Det var så fasinerende å se på han jobbe, måten han gjorde det på var bare så KULT!
''Der, da er jeg ferdig'' sa han og dyttet mac'n mot deg.
''Jeg vil at vi alle ser den ilag'' sa du bestemt før du tok med deg mav'n ned og dere gikk ned til resten av folka som ventet spent på dere. Dere fiklet med kablene men fikk til slutt koblet mac'n til tv'n og alle satte seg ned.
''klare?''


 

Hva syntes dere om denne delen?
Hvordan tror dere videoen blir?

Never say Never ~Vanessa
8+ kommentarer 9 Kommentarer


Old Memories - Del 51

''Taylor?'' hun la ikke en gang merke til deg for øynene hennes var klistret fast til et av bladene i kiosken. Du så på bladet og du fikk helt hake slepp.
''Du. Kødder!'' utbrøt du menst du så ned på bladet.


Du gikk bort til kiosken og tok opp bladet. Du kunne ikke tro det... Det forklarte alle blikkene, hvordan kunne noen ha funnet det ut? Du hadde ikke sagt noe, Justin hadde definetivt ikke sagt noe.. Hvem sa det da?
''Kan jeg kjøpe dette?'' spurte du mannen. han snudde seg mot deg og skulle til å si noe når han så hvem du var. Annsiktet gikk fra irritert til trist på noen få sekunder og han smilte.
''Bare ta det'' sa han og du fikk et lite smil om munnen.
''Takk, men la meg gi deg noe'' sa du litt fortvilet men han bare ristet på hode. Du orket egentlig ikke noe stress nå så du bare ga ham en klem og dro med deg Taylor til nermeste kafe og satte dere ned.
''2 iskaffe'' sa du til servitristen før hun fikk sagt noe mer og dere slengte dere ned.
''Hvem tror du sa det?'' spurte du Taylor menst dere begge så ned på bladet.
''Har ingen anelse'' sa han og du bare sukket før du tokk opp bladet og så på coveret. Nå var det over, hele verden visste hva han hadde gjort mot deg.

Du åpnet bladet til sidetallet og begynte å lese.
''Hallo, les høy da! Jeg vil vite hva som står der'' sa Taylor og du bare lo litt før du startet på toppen og leste høy sånn at Taylor hørte.

''Justin Bieber (18) og Miley Cyrus (19) skal tydeligvis hatt et forholdt siden startet av Januar og har begge holdt det hemmelig. I følge en hemmelig kilde så har Bieber og Cyrus sendt hverandre flørtende meldinger i det siste.
Ryktene gikk rundt om hvorfor Bieber og den vakre skjønnheten *dn**EN* (18) gjorde det slutt, kansje skjønnheten fikk vite sannheten. Men i følge ryktene så skal Bieber vært uærlig med *dn* mer en en gang med flere jenter. Selena Gomez og Lillian Lopez (jenten fra Boyfriend videoen) *
har ikke peiling på hva hun heter, det er bare et random navn* er noen av jentene Bieber har holdt seg med på siden og det var tydeligvis nok for *Dn*. paret ble sett sammen på en basketball kamp i går men ryktene sier at Justin og *dn* kranglet om noe. Kansje hun har fått greier på¨hva Bieber gjorde?

Du la fra deg bladet og så på Taylor som hadde et dumt annsikts utrykk.
''Hvem i helvete skrev den greia!?`'' utbrøt hun og du bare lo litt. Iskaffen deres kom og dere bare satt der og snakket litt. 
''Så jeg har en tanke på en ny sang...'' sa du og så på Taylor. Annsiktet hennes lyste opp og hun fikk et stort smil om munnne.
''Ojja, hva skal den handle om da?'' du begynte å fortelle henne konseptet og hva du hadde tengt og hun ville virkeli hjelpe deg med sangen, så dere bestemte dere for å dra hjem til deg og jobbe på den nede i studio. Du og Taylor hadde en historie med å produsere nesten alle sangene dine og hennes hjemme hos deg så produsentene deres hadde vendt seg til at dere kom med ferdige sanger inn i studio, og det var stort sett bare for å sørge for at sangen var bra og okay til å legges ut.
Du og Taylor satt oppe hele kvelden og kranglet over hvilke melodi som var best og diskuterte teksten, sangen ble bra men du ville egentlig ikke ha den på albumet så du og Taylor bestemte dere for å ha det litt gøy og lagge ut sangen men ikke noe offisielle greier og lage deres egen amatør video av sangen, men for å få det til trengte du en spesiell person du ikke var helt sikker på om ville se deg.
''Bare RING! Herre, sier han nei så sier han nei'' sa Taylor irritert og kastet mobilen din på deg. Du sukket og gikk gjennom kontaktlisten din helt til du fant nummeret hans. Det ringte en stund men pluttselig hørte du en trøtt stemme inn i telefonen. Shit, du hadde glømt hva klokken.
''Hey, Alfredo? Jeg har et jobb forlag til deg'' du begynte å fortelle ham om video ideen og han virket sikkelig gira på å hjelpe deg og du følte en slag glede i kroppen over at Alfredo fremdeles snakket med deg fordi du og han var nok så nære venner, og det hadde vært dritt hvis det vennskapet hadde blitt ødelaggt på grunn av deg og Justin.
''Greit! Da møtes vi på stranden i morge, eller i dag da'' lo Alfredo og du måtte le litt av den. Dere avtalte når så la du på.
''Da er det i bok!'' sa du og ga Taylor en high five. Hva tror dere kommer til å skje?
Hvordan tror dere Justin kommer til å reagere på at Alfredo skal være med *dn* og Taylor?

btw, hvis det ikke blir noe flere deler i dag så vil jeg bare si nå. Gratulerer med dagen!!!! :D

Never say Never ~Vanessa
10+ kommentarer13 Kommentarer


Old Memories - Del 50

The story doesn't have to be a happy story for it to move you and make you smile. It just has to have a heart and a soul ~ Vanessa


''Hallo?'' hørte du en søt stemme si.
''Taylor... Jeg trenger deg'' hulket du inn i telefonen.

 


Du satt inne på rommet ditt med alle klærne, bildene og tingene til Justin rundt deg. Du hadde tatt på deg en av Justin's t-shorter og han's grå varsity jacket. Alt sammen luktet Justin, egentlig så luktet hele rommet ditt Justin takket være av at du hadde dratt ut alt han noen gang hadde tatt, brukt eller rørt borti. Det ringte på døren men du orket ikke å åpne. Det tok ikke lang tid før du hørte noen gå i trappen og ikke lenge etter tittet hode til Taylor inn døren.
''*dn* Er du her i-- wow'' hun gikk inn på rommet og så på deg med triste øyner. Du hadde endelig sluttet å gråte men med en gang du så inn i øynne til Taylor kom tårene fossende inn og du dro jakken godt rundt deg menst du begynte å mumle små ting.
''Hva skjedde... hva gjorde han!?'' sa Taylor på vakt og satte seg ned vedsiden av deg.
''Miley.. han.. hvorfooooorr?'' du virket egentlig litt gal akkurat nå men hva kunne du gjøre... Hjerte ditt var knust i tusen bitte små biter og akkurat nå var det ikke spesiellt mye noen kunne gjøre for å få deg til å føle deg noe bedre.
''Okay, jeg skjønner ikke en dritt... Pust dypt inn og ta det med ro'' sa Taylor i en rolig stemme og begynte å stryke deg lett på ryggen og du følte du begynte å roe deg ned litt.
''Jeg gikk inn på mobilen til Justin... Og han har gått rundt å sex-tet med Miley... De snakker om hva de vil gjøre med hverandre når de møtes neste gang og hvor mye de savner å kysse hverandre og--''' du stoppet midt i settningen og begynte å gråte igjen. Taylor så helt sjokert på deg, ikke rart når du får vite at din beste venn er en utro liten jævel som bryr seg om Sex, Sex, Sex og Sex... Nevnte jeg sex?
''Jeg er så lei meg'' sa hun og dro deg inn i en klemm og slik satt dere ganske lenge. Du i armene til Taylor menst du gråt og hun prøvde og roe deg ned. Du var så glad for å ha en venn som Taylor, hun var virkelig one of a kind, og ingen var en bedre venn enn henne.


Du vet ikke helt når men en eller annen gang hadde du klart og sovne på golvet med klærne til Justin rundt deg. Du åpnet øynene dine litt og skulle til å røyse deg opp når du hørte Taylor spille gituar i bakrunnen.

(vet sangen er litt lang men hør på den! den er utrolig pen og det er sangen Taylor synger)

Du følte du hadde lyst å gråte av sangen. Ikke bare var den pen men teksten minnet deg noe UTROLIG mye om deg og Justin. Du fortsatte og ligge der og høre på den vakre stemmen til Taylor menst hun sang. Men når hun begynte å synge refrenget skjønnte du med en gang sangen var ment til deg! Du ble litt irritert, men det forsvant nok så fort og du fortsatte og høre på teksten. Når du hørte nøye på teksten så kjente du igjen ting hun sang om, det var ting du hadde fortalt Taylor om. Sånn som når Justin møtte faren din og måten han oppførte seg på og hver gang Justin kysset deg for å få deg til å holde kjeft. Tanken på alle de søte og gode minnene om dere fikk deg til å savne Justin noe fryktlig men du visste du ikke kunne tilgi ham. Han var ikke verdt det!
Hun begynte å synge brigen og du følte bare noe inni døde, var det sånn det kom til å ende? At du måtte spørr vennene dine om hvordan han hadde det og om han var sammen med noen.. tanken på et slikt liv var noe du virkelig IKKE ville ha, sagte rant en tåre ned kinnet ditt og du følte en liten del av deg sagte forsvinne og du skjønnte det var delen som tillhørte Justin. Taylor begynte å synge på refrenget igjen og du kunne høre i stemmen hennes at hun var på gråten ved måten stemmen hennes ristet på vokalene. Hun sang ferdig og du snudde deg mot henne.
''Det var en veldig fin sang'' hvisket du og hun så ned på deg med tårefylte øyner.
''Jeg er så lei meg *Dn*... Jeg skulle aldri ha introdusert dere!'' sa hun og tårene hennes randt. Du satte deg kjapt opp og tørket dem vekk.
''Jeg er glad du gjorde det! For uansett hvor vondt jeg har det nå så har jeg fremdeles mange fantastiske minner og ikke bare det men det kommer til å komme fantastisk musikk ut av det! Se! Du har alt kommet opp med en NYDELIG sang... og jeg kommer deffinetivt til å få noe oppi det gale hode mitt'' sa du og lo litt. Taylor fikk et lite smil før han ga deg en klem.
''Blir du med får å kjøpe litt is?'' spurte hun og du nikket. Du tok av jakken til Justin men byttet fort til en av hettegenserene hans, du ville bare ha han litt nært deg akkurat nå.. Det var alt.

''Skal vi dra da?'' spurte du og Taylor. Hun ga deg et blikk når hun så hva du hadde på deg og du bare sukket litt.
''Bare la meg... For i dag..'' sa du og sukket litt. Hun var litt skeptisk men til slutt nikket hun og dere gikk ut. Taylor kjørte til deres favoritt iskrem sjappe hvor dere kjøpte dere hver deres is og snakket om alt annent en Justin. Selfølgeli så var paparazzien etter dere men de var ganske snille og holdt seg litt unna dere, kansje de så at du var lei deg? Dere gikk gjennom gatene i LA og du klarte ikke å la være og legge merke til alle de triste blikkene du fikk! 
''Er det bare meg eller stirre alle på meg?'' spurte du Taylor når dere stoppet ved gang feltet. Taylor var helt stille og du snudde deg mot henne.
''Taylor?'' hun la ikke en gang merke til deg for øynene hennes var klistret fast til et av bladene i kiosken. Du så på bladet og du fikk helt hake slepp.
''Du. Kødder!'' utbrøt du menst du så ned på bladet.

 


 
Hva tror dere står på bladet?
Hva tror dere kommer til å skje?

IKKE GLØM KONKURANSEN SOM ER LITT LENGRE NEDE! :D

Never say Never ~Vanessa 
8+ kommentarer 13 Kommentarer


Old Memories - Del 49

''Er bare litt sliten'' sukket du og han dro deg tettere inntil seg og du nøyt den deilige lukten av ham, men det eneste du klarte og fokusere på var den jævla mobilen hans! HVA VAR DET HAN SKULTE FOR DEG?!


Kampen var endelig ferdig å nå skulle Justin være med deg hjem. Du hadde veldig lyst å spørr ham om hvorfor Miley, Selena og Demi sendte han meldinger men du ville ikke at han skulle vite at du hadde sett på mobilen hans.
''Seriøst! *dn* du begynner å irritere meg noe utrolig nå! Hva er det du ikke forteller meg!'' utbrøt Justin menst dere satt i bilen på vei mot deg.
''Ikke noe! HERRE GUD, jeg er bare sliten!!'' ropte du tilbake og ga han et irritert blikk. Dere ble begge veldig stille og du følte en slagt irritasjon komme over deg. Hva var DU ikke fortalte ham? Hva var det HAN ikke fortalte DEG var helle et mer korekkt spørsmål. Dere hadde endelig parkert utenfor huset ditt og dere begge bare satt i stillhet inni bilen hans.
''Beklager'' sukket han og du pustet tungt inn før du pustet ut igjen.
''Det er greit... skal vi bare gå inn igjen?'' spurte du og han nikket. Dere gikk inn og det første du gjorde var å skifte til pysjamasen din. Du tok av deg sminken og lot håret ligge løst før du gikk ned til Justin.
 36001935_large

''hei, skal du kansje skifte til pysjamas du også?'' sa du og smilte uskyldig til ham. Han nikket seg enig og ga deg et lite kyss på leppene før han sprang opp i andre etasjen for å finne noe må sove i, menst han holdt på med deg tok du sjansen for å finne ut hva Justin snakked med jentene om.
Mobilen hans lå på boret og du bare tok den, hvis han spurte hva du drev med så sa du bare at du spilte temple run eller noe. Du tastet inn koden til Justin og gikk inn på meldinger. Tydeligvis hadde han snakket med Pattie og Scooter etter kampen fordi de lå over Miley, Selena og Demi. Du trykkte først inn på Selena og leste samtalen deres. Overaskende nok så var den veldig uskyldig. Selena ville bare vite hvordan han hadde det og om hvor seriøse vi var.
Demi's samtale var litt rar egentlig og ganske vanskelig å forstå. Det var bare masse tall og koder og smiler så du skjønte ikke stort av dem, og da var det bare Miley igjen da... Du trykkte inn på meldinger og du følte du ble helt blek i annsiktet. Hva faen?
Du satt deg opp i sofan og leste meldingene om og om og om og om igjen, du kunne ikke tro det?! Du hørte trinnene til Justin komme ned trappene men du brydde deg ikke.
''Du, *dn* jeg lurte på en liten ting... Hva om jeg kansje kunne fly---... hva er det du driver med?'' spurte han nervøst. Du så sjokert opp på ham og øyene dine flytest med tårer.
''Ut'' hvisket du menst Justin så helt paniskt på deg.
''*dn* la meg--'' men du bare avbrøt ham.
''UT!'' ropte du og kastet mobilen på ham. Justin tok den i mot og sukket litt.
''*dn*''
''Jeg vil ikke høre det! Pell deg ut her i fra!'' sa du i en tårefylt stemme og Justin så bare trist på deg, men trakk seg tilbake og ikke lenge etter hørte du døren lukke seg igjen. Rett etter den lukket seg igjen falt du ned på knærne dine og begynte å hyl gråte.
Hvordan kunne han?! Etter ALT dere hadde vært gjennom, etter hver eneste kranger, kyss og klem så kunne han fremdeles være utro med deg! Nok var nok! Denne gangen kunne han bare glømme om å få din tilgivelse. Du strakte deg etter mobilen din og tastet inn det kjente nummeret.
''Hallo?'' hørte du en søt stemme si.
''Taylor... Jeg trenger deg'' hulket du inn i telefonen.


 
DUN DUN DUN DUUUUN!
Hva tror dere skjer? Tilgir hun ham?

Never say Never ~Vanessa
10+ kommentarer 18 Kommentarer


Old Memories - Del 48

GODE NYHETER!!!!! JEG KOM OPP I NORSK! Som vil si at jeg kommer mest sansylig til å legge ut normale deler!! :D


Du satt der i en stund helt til du hørte noe vibrere, du så ned på stolen til Justin og der lå mobilen hans. Øynen dine var låst fast på mobile hans og du hadde så lyst til å sjekke hvem han tekstet så ille med! Skulle du gjøre det?


Du fake gjespet litt og la armen din anmindlig på setet til Justin. Når du følte mobilen hans i hånda di tok du et godt tak i deg og dro den mot deg. Du trykkte på meny knappen og til din store overaskelse sto det både Miley <3, Selena<3 OG Demi<3 på skjermen hans. Du følte en liten del av deg døde men så kom du på at nr1. Miley hadde en kjæreste og at hun var venn med Justin fra før av. nr2. Demi var ikke av den typen. Du hadde møtt henne og hun var en søt og vidunderlig jente men det var bare Selena du var nervøs over. Ikke bare oppførte hun seg som om hun og Justin aldri gjorde det slutt men du stolte rett og slett bare ikke på henne.
I det du skulle åpne meldingene hørte du latteren til Justin nærme seg så du la den tilbake kjapt og latet som ikke noe hadde skjedd.
''Babe, jeg har kjøpt snacks og vann'' sa Justin og ga deg et lite kyss før han viste deg Nachosen og vann flasken.
''Super. Takk'' sa du og ga ham et lite smil. Du tok i mot Nachosen og begynte å små spise litt, men selfølgeli så skulle Justin også ha og var fast bestemt på å ta den nachoen med mest ost på.

Justin tok nachon han ville ha og du bare slo ham lett i skulderen og dere begge begynte å små le litt. Det var øyeblikk som dette du virkelig elsket. Han var så normal, ikke Justin Bieber - the womanizer, men Justin Bieber - goofy kid. Han tok opp mobilen og et lite smil kom om munnen hans og dy følte at det stakk litt i brystet av tanken på at en av de tre jentene fikk ham til å smile slikt.

''Jenta mi... Går det bra?'' spurte han pluttselig og du snudde deg mot ham.
''Hmm?'' han lo litt og la armen sin over skulderen din menst du lente hode ditt på skulderen hans.
''går det bra, spurte jeg'' hvisket han og kysset deg på pannen og du bare nikket.
''Er bare litt sliten'' sukket du og han dro deg tettere inntil seg og du nøyt den deilige lukten av ham, men det eneste du klarte og fokusere på var den jævla mobilen hans! HVA VAR DET HAN SKULTE FOR DEG?!


Hva tror dere han skuler for henne?
Hva tror dere egentlig er greia med alle meldingene?

Never say Never~Vanessa
7+ kommentarer 8 Kommentarer


Old Memories - Del 47

Dere gikk ut i gangen å tok på dere skone deres og gikk ut til bilen din. Menst dere kjørte til byen klarte du ikke å få ut måten han reagerte over den meldingen. Hva var det han skulte for deg?

 


Dere satte dere ned på en liten kafe menst Justin ventet på at noen han kjente skulle komme med billetene hans.
''Vil du ha noe eller?'' spurte han og pekte på alle de deilige kakene. Du hadde ekstremt lyst å si at du ville ha den ene sjokolade kaken men du nektet deg selv det, den kaken var reine kaloribomben!
''Nei, ellers takk'' smilte du og han nikket før han så ned på mobilen sin igjen og du sukket litt. Han var veldig opptatt med den jævla mobilen sin! Dere satte dere ned på et av bordene og sjokk, Justin satt på mobilen hans så du bestemte deg for å få oppmeksomheten hans på den beste måten du visste. Ved hjelp av Jerry.
''Justin'' sa du i en liten stemme og Justin bare lagde en liten grynte lyd og du himmlet litt med øynene dine, men tok av deg skoen på høyrebenet ditt og sagte dro det opp låret til Justin og han frosset fast med en gang.
''Hva driver du med?'' spurte han i en nervøs stemme og så opp på deg og du ga ham bare et lite lurt smil.
''Hva er det du snakker om?'' spurte du uskyldig og begynte å stryke ham opp og ned på innsiden av låret hans rett ved Jerry og du fikk et lite smil når han slapp ut et aldri så lite stønn av handlingen din.
''*dn*... det er folk her'' stønnet han og lukket igjen øynene sine. Du elsket virkelig makten du hadde over ham, det fikk deg til å føle som om du kunne gjøre hva som helst.
''Jeg bryr meg ikke'' sa du i en bestemt stemme og han åpnet øynene sine og så på deg. Han stirret deg lenge inn i øynene før han fikk et lite lurt smil om munnen.
''Hva var deg jeg gjorde som fikk deg til å oppføre deg slik?'' sa han i en lett stemme men du visste han var litt nervøs også. Du så ned på mobilen hans før du så opp på han igjen og han bare sukket litt.
''Jeg snakker bare men han som skal komme emd billetene våres'' sa han og begynte å styke deg lett på bene ditt og du bare himmlet med øynen.
''Du er alt på tynn is Bieber, vær forsiktig hvor du tråkker'' sa du og tok tilbake foten din. Han sukket litt menst han så seg rundt og pluttselig fikk han et smil om munnen.
''JACK!'' ropte han og en mann i ca 20 åra kom bort til dere.
''Biebs, her har du billettene dine'' de gjorde en bro shake og begynte å snakke om et eller annent du ikke brydde deg noe særlig over, for øynene dine var låst fast på mobilen til Justin som pluttselig lyste opp, men du kunne ikke helst se hvem det var fra.
 

 

''Skal vi dra da *dn*?'' spurte Justin og dro deg ut av tankene dine. Du sendte ham et smil og nikket. Kjøre turen til stadioen var veldig stille og du ble egentlig litt irritert over det fordi dere var begge bedre en dette, hvorfor kunne han ikke bare være ærlig med deg?
''Kan jeg få se billetten min?'' spurte du og sendte Justin et smil. Han ga deg billettene og du tok et bilde av den og la det ut på Instagram.


@*dn*: Gonna be a good game! Can't wait for some fun, really need it now!'

Du la ned mobilen og ga Justin tilbake billettene. Da dere kom fra til stadioen var det folk over alt og ikke minst paparazzie noe som irriterte både deg og Justin.
''Vi bare ignorerer dem'' hvisket du til han og han ga deg et lite kyss på leppene.
''Jeg elsker deg'' hvisket han og du bare rødet noe utrolig. Dere fant setene deres som var på gulvet, noe du var ekstremt lykkelig over.
''AHHH! Jeg kan ikke TRO det! Jeg har alltid ønsket å sitte på gulvet!'' utbrøt du og Justin bare lo av deg. Kampen startet og du og Justin satt ganske tett inntill hverandre og koste dere noe utrolig, men endelig kom favoritt delen din av kampen. The Kiss Cam! Det var alltid så søtt og se søte par som måtte kysse om de var gammle eller unge, om de var venner eller kjærester uansett de var alle like søte! men ut av ingensted kom både du og Justin's annsikt på skjermen og du følte du skulle dø, du var så sjokert!
Du så på Justin og han løftet litt på skuldrene og lente seg inn mot deg og dere kysset. Det var et veldig kleint kyss og du klarte ikke å slutte å le. Du trakk deg unna Justin gjømte deg ned i skulderen hans menst han bare lo og så tilbake på skjermen.

 

''Å herre så pinlig'' lo du inn i øret til Justin og han bare lo av deg. Justin begynte å stryke deg forsiktig på ryggen og du følte du ble veldig rolig.
''Jeg går og kjøpet litt snacks jeg!'' sa Justin og du nikket.
''kjøt vann!'' ropte du etter han og han viste tommelen opp for å vise at han hadde hørt deg.
Du satt der i en stund helt til du hørte noe vibrere, du så ned på stolen til Justin og der lå mobilen hans. Øynen dine var låst fast på mobile hans og du hadde så lyst til å sjekke hvem han tekstet så ille med! Skulle du gjøre det?


uuuuu, hva tror dere skjer?!
Tror dere  hun sjekker mobilen, eller ikke?

Never say Never ~Vanessa
10+kommentarer

http://jdrewbhistorie.blogg.no/1336852156_konkuranse.html  husk og meld dere på konkuransen min ^^<3 Og vil bare minne på at jeg får vite hva jeg kommer opp i eksamen i morgen så vet ikke hvordan delene blir framover, men bare sånn at dere vet det!12 Kommentarer


Old Memories - Del 46

''Hva skal vi gjøre i dag egentlig?'' spurte du Justin og han kom inn på rommet og smilte til deg.
''Jeg har et par basketball billeter, skal vi kansje stikke på kampen i kveld?'' spurte han og smilte til deg og du nikket ivrig.


Tilbake til nå tid Jessica's POV

Jeg la fra meg den 3 dagboken og satt der helt måløs. Klokken var ca halv 12 som ville si jeg hadde lest de 3 første bøkene i løpet av 2 og halv timer... Jeg skjønner hvorfor Taylor sa at alle forventet seg at de skulle gifte seg, seff Justin var en dritt sekk på grunn av at han var utro med henne, eller det virket i alle fall sånn, men det var åpenbart at han elsket henne mer en han elsket noen. Det var utrolig kult og lese dagboken fordi ut av ingensteder hadde hun limt inn bilder fra hendelsen eller bare et random bilde det var som å lese en ekte bok.
Jeg hadde ca 2 bøker igjen som vil si det ikke var lenge til det var over. Vell, jeg skjønnte nå det med en gang når jeg leste at hun og Justin skulle på basketball kampen. Jeg husker tante Taylor nevnte at det var like før brudde mellom dem og jeg følte nyskjerrigheten ta det beste av meg og jeg brep den siste boken og skulle til å lese den men stoppet meg selv. Jeg ville ikke lese den, ikke nå! Jeg måtte få med meg hver eneste detalje, jeg kunne ikke bare hoppe rett til hva som skjedde!
Jeg la fra meg boken og tok den neste boken og så på den. Den var helt svart og nok så slitt. Jeg åpnet den de føste 10 sidene var bare hvite med noen bilder, ikke noe spesielt. Neste side derimot kom den vakkre skriften til mamma igjen og jeg satte meg til rette og begynte å lese videre. La oss få vite hva som har skjedd nå!
 

Fortiden *dn* pov

''Når er det kampen begynner?'' spurte du Justin menst dere satt og spiste frokost, han tok opp mobilen sin og begynte å trykke på noe før han endelig la den fra seg.
''Den begynner kl halv 7'' smilte han og du nikket. Det var egentlig litt kleint og sitte der siden du egentlig ville snakke om det, men igjen... Du ville ikke ødelegge at dere hadde ordnet opp heller.
''bare få det ut'' sukket Justin dyttet fatet fra seg og så på deg. Du sukket lettet ut og begynte å tenke på hvor du skulle starte.
''Liker du henne?'' det var det første spørsmålet som poppet opp i hode ditt.
''Nei..'' sa han lett og så deg rett inn i øynene.
''Hvorfor gjorde du det da?'' spurte du og svelgte tungt. Du var så rett for svaret hans.
''Jeg vet ikke... Hun ga meg bare veldig mye oppmerksomhet og ja... Det var bare Jerry som tengte og ikke jeg'' sukket han og rettet seg litt mer i ryggen.
''Det har du faen med rett i, fordi jeg kjenner deg godt nok til å vite at hjertet ditt og Jerry har to HELT forskjellige meninger'' sa du i en lite stemme og begynte å pirke med gaffelen din ned i maten din. Du følte armen til Justin på låret ditt og du så opp på ham.
''Jeg har en følelse at Jerry liker deg nok så godt'' sa han og la til et sexy smil som fikk deg til å rødme litt.
''Okay, nok snakk om den jævla Jerry'n din! Skal vi finne på noe?'' spurte du og renset fatet ditt før du la det i oppvask maskinen.
''Hva om vi heller koser litt sånn at Jerry for vise deg hvor glad i deg han er'' hvisker Justin med en hes stemme inn i øre gitt og du følte du fikk gåsehud.
''Justin'' fniste du og han begynte å kysse deg nedover nakken og du følte du begynte å bli små tent av ham.
''Sa du noe?'' hvisket han og du våknet ut av den lille transen han hadde lagt over deg.
''Nei, FY! gå vekk'' lo du og tok et skritt vekk fra ham og han lagde en liten furte leppe og du begynte å le litt.
 

''Du er så slemmmmm'' utrett han og du bare lo av ham.
''Du elsker meg forde'' smilte du og han nikket før han gikk mot deg og ga deg et dypt kyss på leppene som fikk sommerfuglene i magen din til å gå gale! 
''Jeg kommer ALLTID til å elske deg'' hvisket han og du bare lente hode ditt på skulderen hans menst dere holdt rundt hverandre.
Mobilen til Justin lyste opp og han tok den opp og han fikk et stort smil om munnen.
''Hva skjer?'' spurte du han og han så kjapt ned på deg og la fra seg mobilen.
''Ikke noe... Skal vi dra?'' spurte han og ga deg et kjapp kyss på leppene. Du ble mistenksom men ristet kjappt vekk tanken og nikket. Dere gikk ut i gangen å tok på dere skone deres og gikk ut til bilen din. Menst dere kjørte til byen klarte du ikke å få ut måten han reagerte over den meldingen. Hva var det han skulte for deg?


Hva tror dere Justin skuler?
Hva tror dere kommer til å skje?

never say Never ~Vanessa
9+ kommentarer 10 Kommentarer


Old Memories - Del 45

Han begynte å gå mot huset ditt og overaskende nok fant han veien inn på rommet ditt fra utsiden uten må fjærne leppene sine fra dine en eneste gang. Han la deg ned i senga og så deg dypt inn i øynene.
''Jeg elsker deg'' hvisket han stille før han fortsatte og kysse deg.


Justin's pov 

Jeg våknet neste morgen i sengen til *dn* og jeg følte et smil komme om munnen min. Jeg kunne ikke tro det hadde funket, jeg var så redd at jeg kom til å miste henne at det ikke var gøy engang! Hun bevegde seg litt men sovnet for igjen på brystet mitt og jeg klarte ikke å la være og se ned på det vakre annsiktet hennes. Hun ser så fredfull ut menst hun sover, som om ikke noe gale har skjedd og hun at hun er den lykkligste jenta i verden.
Hvordan kunne jeg gjøre det mot henne? Etter alt vi har vært gjennom, hvordan kunne jeg la fristelsen av jenter ta det beste av meg?! Jeg sukket litt og al meg bedre til rette og sovnet med armene mine rundt *dn*.


 *dn* POV

Du våknet oppå brystet til Justin og et lite smil kom om leppene dine. Dagen i går hadde kansje startet helt forferdelig men hadde endt i et lykkerus. Det var skummelt hvor stor kraft Justin hadde over deg, han kunne få deg til å gjøre hva som helst, så mye elsket du ham!
Du satte deg opp og så deg rundt omkring på rommet. Alle klærne deres lå nede på gulvet over alt og du bare små fniste av det. Du tok på deg undertøyet ditt og gikk bort til det gigantiske kleskapet ditt og prøvde og finne noe å ha på deg og endelig fant du noe pent og enkelt å ha på deg.

Da du gikk tilbake inn på rommet ditt var Justin våknet og sto i boxeren sin.
''Er du våken?'' spurte du og gikk bort til ham og la armene dine rundt nakken hans og han smilte til deg før han lente seg ned for et kyss.
''I går var pefekt'' hvisket du mot leppene hans og hun nikket seg enig.
''Men jeg har ikke klær å ha på meg.. jeg kan ikke gå rundt i en dress!'' utbrøt han og du bare lo.
''Har du glømt alle gangene du og Taylor har overnattet her eller? Jeg sverger jeg sikkert har halle skapet ditt her'' lo og du gikk mot en liten komode som sto inne på rommet ditt og åpnet ene skuffen hvor alle klærne til Justin var.
''DER er den jakka!! Jeg lurte på hvor den hadde blitt av'' sa Justin tok tak i den blå jakken og så ned på deg. Du ristet litt på hode og dro opp en t-shorte og en bukse til ham.
''Ta på deg det der du'' nikket du og ga det til ham. Menst han var inne på badet bestemte du deg for å logge inn på twitter for å ordne opp i alt som hadde skjedd i går og du ble helt overasket da du så at alle allerede visste at dere var sammen igjen, men du skjønnte kjapt hvordan de visste det. Det var tydeligvis noen paparazzie der ute som hadde tatt bilder av dere i går når du sprang ut etter Justin og du måtte bare retweete det ene bilde!

@*dn*: Yes, it's true! We are back together... Just a BIG missunderstanding'' folk ble pluttselig veldig glad og alle skrev at de ønsket dere et lykkelig liv sammen og noen skrev til og med at de håpte dere bare kunne gifte dere snart og du holdt på å dø av latter.
''Hva skal vi gjøre i dag egentlig?'' spurte du Justin og han kom inn på rommet og smilte til deg.
''Jeg har et par basketball billeter, skal vi kansje stikke på kampen i kveld?'' spurte han og smilte til deg og du nikket ivrig.

 Hva syntes dere om denne delen?
Er spent på hva reaksjonene kommer til å bli, dette er på en måte en test for dere så jeg er spent! :D

http://jdrewbhistorie.blogg.no/1336852156_konkuranse.html ikke gløm og meld dere på konkuransen min!

Never say Never ~Vanessa
9+ kommentarer 9 Kommentarer


Old Memories - Del 44

Okay, så Astrid! HVORFOR KOM DU IKKE Å SNAKKET MED MEG?! hahaha, det er bare gøy! har skjedd meg en gang før og jeg blir så glad for det! Jenta jeg sto med, Ann Cathrin, jeg leser bloggen hennes og jeg gikk rett opp til henne og snakket med henne den dagen xP lolz, nå er vi beste venner xP hahah! Nei men jeg blir virkelig rørt av det jeg leser når jeg leser hva dere liker best med bloggen! ELSKER DERE ALLE!


''Sorry Justin... Men dette her'' du pekte på deg selv og han.
''Er over'' sa du og satte deg inn i bilen og Peder begynte å kjøre. Du sukket litt men snudde deg rundt og så Justin stå og gråte der du forlot ham.Det var ikke din feil han var en dritt sekk... Du skulle ha hørt på moren din, once an asshole, always an asshole..


Peder kjørte deg hjem i all stillhet menst du satt og tengte over alt som hadde skjedd. Hvordan kunne du tro at Justin kunne forandre seg, han ville alltid være jente gal og han kom aldri til å kunne holde seg til en jente.
''Takk Peder'' sa du i en stille stemme og gikk ut av bilen men han stoppet deg.
''Er du sikker på at alt er i orden?'' spurte han og ga deg et bekymret blikk.
''Sp bra som en hjerte knust hente kan være'' sukket du og gikk mot døren din. Når du kom inn så du tingene stå i gangen. Du sukket litt og dro de med deg opp på rommet ditt, du skulle til å ta ut tingene dine men du orket rett og slett ikke så du satt deg på senga og logget inn på twitter i stede for og ikke til noe stor overaskelse var topp trenden om deg og Justin... Nyskjerigheten tok det beste ut av deg og du trykte på trenden. Men det var ingen som nevnte noe om bruddet deres, de alle bare nevnte om hvor søtt forholdet ditt til Justin var og hvor søt han var som savnet deg sånn. Du ble helt forvirret og bestemte deg for å sjekke twitteren til Justin og da skjønnte du med en gang hvorfor folk skrev det de skrev.

Du ristet litt på hode ditt og gikk ut av brukeren hans og inn på din egen og skrev.
@*dn*: I'm sorry to say this, but me and @justinbieber are done... So please... Just stop talking about how perfect we are'' du sendte ut tweeten og det tok ikke lang tid før alle begynte å snakke om brudde deres. Pluttselig så du Justin hadde tweetet igjen. Du ville så gjærne la være og lese den men du klarte ikke å la være.
@JustinBieber: You can't turn your back on love, not now, not ever! This right here.... THIS is love'' det tok selfølgeli ikke lang tid før alle på twitter skjønnte at det var du som hadde slått opp og alle begynte å sende deg masse hat.
@*dn*: Last tweet of the night... Yeah, i broke up with him, but ask him WHY i did it'' du logget av twitter og la deg flat ned i senga. Hvorfor måtte du gi hjerte ditt til Justin, du visste fra starten at han kom til å knuse deg! Du sukket og dro av deg klærna og lukket igjen øynene dine og la deg for å sove.
Du hadde en deilig drøm når du våknet av en kakke lyd. Du satte deg opp i senga og så deg rundt, hele rommet ditt var mørk som ville si at det var kveld men hvorfor i helvete hadde du våknet nå? Du hørte kakke lyden nok en gang og skjønnte at det var noen som var utenfor.
Du gikk mot vinduet og så ut av det, og der sto han. I en dress og et dusin roser i armene. Justin. Du så helt sjokert på ham og han gjorde et tegn at du skulle åpne vinduet, du var litt skeptisk på det men bestemte deg for å åpne det til slutt.
''Hva er det du vil'' freste du og han sukket litt.
''Jeg vil ha deg, det er det jeg vil'' sa han gikk nermere vinduet ditt.
''Og jeg drar ikke her i fra uten det'' sa han i en bestemt stemme som fikk deg til å himmle med øynene.
''Kan ikke du heller gå tilbake til den lille hora di du'' sa du i en frekk stemme og du skulle til å lukke igjen vinduet når han begynte å synge til deg.
''I don't know what i would do if you left me, so please don't go away. everything that you Is who I am today!'' du stoppet opp og hørte på stemmen hans synge.
''So when your lost and your tired, when your broken in two. let my love take you higher.. Cause I-i-i-i-i still turn to you'' stemmen hans ble stille og du følte at det rant en tåre ned kinnet ditt. Du lukket igjen vinduet og sukket. Du så ut av det og så at Justin sukket og han ble lei seg, han begynte å gå og du skjønnte med en gang hva du måtte gjøre.
Du sprang ned trappen og dro på deg noen tøffler før du sprang ut av huset og bak huset hvor Justin hadde vært. Du så ham et stykke unna og du forsatte og springe.
''JUSTIN!'' ropte du og han snudde seg kjapt rundt og du sprang rett inn i armene hans og ga ham et dypt kyss.
''Jeg elsker deg også'' hvisket du og kysset ham igjen. Han begynte å gå mot huset ditt og overaskende nok fant han veien inn på rommet ditt fra utsiden uten må fjærne leppene sine fra dine en eneste gang. Han la deg ned i senga og så deg dypt inn i øynene.
''Jeg elsker deg'' hvisket han stille før han fortsatte og kysse deg.


Meld dere på denne kule konkuransen! Du kan vinne Someday *for dere som ikke har, eller vil ha en til* og andre Justin ting ^^ http://weheartbiebs.blogg.no/1336587651_stor_konkurranse.html

Hva tror dere skjer?

Likte dere denne delen?

Never say Never ~Vanessa3 Kommentarer


Old Memories - Del 43

''Gleder du deg?'' hvisket moren din til deg og bare nikket ivrig.
Justin. Here I come!


''*dn*... *dn*'' du våknet av stemmen til moren din. Du satte deg litt opp og så deg rundt.
''Hvor er jeg?'' sukket du menst du gne deg litt i øynene. Hun lo litt og smilte til deg.
''Vi har nettopp landet i LA'' smilte hun oh du følte at du våknet med en gang.
''Er vi framme?!'' spurte du spent og så ut av vinduet og der så du det. Den vakre byen LA i all sin prakt. Du røyste deg opp menst du sammlet sammen tingene dine og gikk ut av flyet.
''Denne bilen vil kjøre deg rett til shooten til Justin, han har ingen peiling på at du kommer'' smilte hun og du ga henne en klem.
''Jeg ber dem kjøre tingene dine hjem til deg også møtes vi på Torsdag'' hvisket hun før hun gikk mot en annen bil som sto der med beggene dine.
Du sukket litt før du gikk mot din egen bil og før du visste ordet av det parkerte dere inn i parkeringsplassen til der hvor Justin skulle spille inn Boyfriend videoen.
''Takk Peder, hils kona og barna!'' ropte du inn i bilen før du gikk ut. Det var masse folk over alt, men du klarte ikke å se vekk fra det faktum at det var jenter, OVER alt på settet.
''Scooter!'' ropte du og sprang bort til han. Han snudde seg mot deg og annsiktet hans ble helt sjokert før han fikk et stort smil om munnen.
''HEI! Hva gjør du her?'' spurte han og ga deg en stor klem.
''Jeg fikk lov å dra en dag før'' smilte du og han nikket.
''Jo, ehh. Justin er der borte... Med ja... Den jenta'' sa han litt nervøst.  Du følte du ble litt stiv i ryggen av tanken på Justin og en annen jente med du bare dyttet vekk tanken.
''Takk'' sa du og gikk hvor Scooter pekte. Du stelte deg vedsiden av direktøren som smilte stort til deg før han fokuserte tilbake til Justin den jævla hora som var vedsiden av ham. 
 

''CUTT! Perfekt folkens! Justin, det ser virkelig ekte ut'' sa direktøren og Justin bare smilte før han begynte å snakke med hora. Du følte du ble ekstremt irritert og du ville bare gå bort og kyssa han rett forran henne bare for å vise henne at han var din og hun kunne holde seg langt unna ham, men en liten del av deg  var spent på å se hvor langt han gikk og om han kom til å flørte noe med henne. Du flyttet deg litt nærmere dem for å prøve og høre hva de sa, men samtidig holde deg unna syne slik at de ikke så deg.
''Du er virkelig flink forran kamera'' hørte du Justin si til jenta og hun rødmet sikkelig.
''Takk... Jeg er kjempe nervøs'' sa hun og la til en liten latter og du klarte ikke å la være og imitere henne.
''Ikke noe å være nærvøs over, du har meg her ikke sant'' sa han i en litt flørtende tone og tok litt på toppen hennes og du sto der helt sjokert. Du visste virkelig ikke hva du skulle si om oppførselen hans. Han lente seg litt inn mot henne og hvisket noe til henne og hun begynte å le. Menst han hvisket henne inn i øret klarte du ikke å la være og legge merke til armen hans som var låst fast på hoften hennes hvor han strøk henne fram og tilbake. Øynene dine vokste når han dro henne tettere inntill seg.

Pluttselig kom Scooter og direktøren mot Justin og stoppet forran han og hvisket noe du ikke fikk med deg men uansett hva det nå enn var så fikk det Justin til å dytte jenta fra seg menst han så seg rundt i panikk. Først så såg han bort mot parkeringsplassen, så mot skjermene hvor du hadde stått for ikke så lenge siden før han så seg raskt rundt, som om han lette etter noen og du visste med en gang at han lette etter deg.
Du nektet å flytte deg fra plassen din, han skulle pina meg få finne deg selv. Han snudde seg helt rundt og blikket deres møtte hverandre. Du himmlet litt med øynene dine før du snudde deg og gikk. Du dro opp mobilen din og tastet inn nummeret til Peder, det ringte en liten stund men endelig så tok han den.
''Hei, er du langt unna?'' spurte du og gikk mot parkeringsplassen.
''Nei jeg måtte på bensinstasjonen like ved. Hvorfor det?'' du sukket lettet ut og stoppet og så deg rundt.
''Kan du kjappe deg hit? Jeg vil hjem?'' du prøvde og ikke gråte men det var litt vanskelig.
''*dn* går det bra?'' spurte han bekymrett og du snuffset litt.
''Nei'' sa du i en tårefylt stemme og han la på med en gang. Du tørket vekk den ene tåren som hadde kommet i øye ditt menst du så etter Peder. Da du endelig så han følte du noen ta på skulderen din og det tok ikke mye gjetting for å skjønne at det var Justin. Han snudde deg rundt og du ga ham et døds blikk.
''*dn*, la meg forklare!'' sa han kjapt og så sikkelig stresset ut, du ga ham et dumt blikk før du begynte å le litt.
''Du trenger ikke å forklare. Befølingen og hviskingen forklarer nok'' sa du spydig og snudde deg hvor bilen til Peder nå var parkert. Du begynte å gå mot den men Justin stoppet deg fort.
''Ikke dra! det var ingenting, jeg lover! Det var bare på kødd'' sa han og du kunne se han ville gråte med du bare ristet på hode.
''Sorry Justin... Men dette her'' du pekte på deg selv og han.
''Er over'' sa du og satte deg inn i bilen og Peder begynte å kjøre. Du sukket litt men snudde deg rundt og så Justin stå og gråte der du forlot ham.
Det var ikke din feil han var en dritt sekk... Du skulle ha hørt på moren din, once an asshole, always an asshole..


http://jdrewbhistorie.blogg.no/1336852156_konkuranse.html IKKE GLØM OG MELD DERE INN I KONKURANSEN MIN ^^

Hva tror dere kommer til å skje?
Hva syntes dere om denne dele?

Never say Never ~Vanessa
9+ kommentarer10 Kommentarer


Konkuranse!

Hei alle sammen! Okay, så nå har bloggen fått OVER 2000 kommentarer og som lovet så skal jeg lage en lite konkuranse! Det som er greia er det at jeg har veldig mye greier men noe jeg ikke bruker! Men alltså... Uansett, jeg har et smykke som jeg fikk av en vennine fra Frankrike som jeg har tengt å gi vekk .

Hvis dere ikke klarer å se det, så står det Future Mrs.Bieber på det ^^ Jeg sender det i posten og betaler for sendingen og ja ^^ Jeg hadde også tengt å legge til de 2! første delene til den nye historien jeg skal skrive etter Old Memories som heter 'Smile to the Camera' og skal handle om en jente som vil jobbe for et magasin men for å få jobben gir de henne en oppgave om å forføre Justin, bli sammen med ham og dumpa ham slik at de kan få vite mange hemmeligheter om Justin. 
Jeg vil egentlig ikke røpe så veldig mye mer om den nye historien ^^

Men tilbake til konkuransen!!
Også skal det være en liten ting til inni der men det skal dere ikke få vite xP

For å vinne smykket, 2 delene og overaskelsen må dere!

1.Fortelle hva du liker best om bloggen
2.For de med blogg,  legge til link på bloggen deres, for dere uten blogg bare legge ut innlegget på facebook ^^
3. Sørge for at dere skriver e-mail adressen deres slik at jeg kan kontakte dere!

Del 42 av Old Memories ligger under her så bare les og kommenter der <3 
GLAD I DERE ALLE SAMMEN!!!!!!!!!!! Ikke gløm det også plis meld dere på konkuransen ^^ Seff, dere trenger ikke men dumt å kaste Jusitn ting men jaja... lolz!

Never say Never ~Vanessa
 21 Kommentarer


Old Memories - Del 42

Tips, dere burde kommentere og være aktiv på bloggen i disse dagee fram over fordi jeg kan kun skrive deler til Mandag fordi på Tirsdag for jeg vite hva jeg kommer opp i til Eksamen så da blir det ikke mange deler etter det... Beklager assa ...


''Hva?!'' spurte han og du bare ristet på hode.
''Ville ikke du likt å vite?!! Du flørtet med henne!'' ropte du til han. Pluttselig begynte han å le sikkelig.


''Hvorfor ler du!'' sa du surt og krysset armene dine over brystet ditt mens Justin fortsatte og le.
''Du... Jenta mi, jeg er sånn med alle. Det betyr absolutt INGENTING!'' sa han og la armene sine rundt deg. Du skle de av deg og så en annen plass.
''Du... Jenta mi'' hvisket han og pluttselig følte du leppene hans på halsen din.
''Det betydde ingenting'' fortsatte han å hviske menst kyssene hans gikk ned til puppene dine for så å gå tilbake til halsen din og sagte opp til kinnet ditt men du snudde hode ditt slik at han ikke kunne kysse leppene dine. Han tok hånden sin opp til annsiktet ditt og snudde hode ditt mot sitt men du nektet å se på ham for du visste at i det øyeblikket at du så han inn i øynene kom du til å tilgi ham.
''Se på meg'' hvisket han forførende og du klarte ikke å motstå og se ham inn i øynenene. Han gikk et lite smil om munnen men du bare himmlet med øynen.
''Det betydde ingenting'' sa han atter engang før han lente seg ned og dere kysset. Dere sto og holdt kysset ganske lenge helt til du trakk deg unna ham og ga ham et trist blikk.
''Lover du?'' hvisket du og han bare kysset deg nok en gang og du tok det som et ja. Du trakk deg unna kysset og ga ham en stor klem. Du kom til å savne de varme og sterke armene hans rundt deg.
''Jeg lover... Jeg elsker deg'' hvisket han og du ga ham nok et kyss.
''Skal vi kansje komme oss avgårde, du har vel flere interview du må på?'' sukket du og han nikket. Hele dagen brukte dere på å kjøre overalt i Florida slik at Justin fikk  gjort interviewene sine, og før dere visste ordet av det, var kvelden kommet og det var på tide at Justin skulle dra. Dere sto i flyplassen og alle som var der gikk rundt og tok bilder av dere.
''Vi snakkes på Onsdag, ikke sant'' smilte han og du nikket menst han tørket vekk tårene dine.
''Her, ta denne så kan du i alle fall ha noe å huske med meg'' han ga deg hette genseren sin og du fikk et lite smil om munnen og tok den på deg. Den luktet Justin og du visste med en gang at du kom til å bruke den hele tiden.
 ''Kos deg med innspillingen, og ikke gløm å ringe meg!'' ropte du etter han menst han gikk inn på flyet. Han vinket til deg og du følte at du bare ville springe etter ham og bli med han hjem til LA, men du måtte jobbe med albumet og få det ferdig. Du sukket litt og begynte å gå tilbake til bilene som skulle kjøre deg tilbake til studio, men du visste at det ikke kom til å bli det samme uten Justin der.
''Klar for jobb?'' spurte moren din deg og du bare nikket og så ut av vinduet.
'
tror du virkelig jeg er klar?' tengte du til deg selv menst du så ut av vindet. Du kunne se når flyet til Justin tok av og du sukket litt. 
''Hade Justin'' hvisket du stille ut før du sovnet.
 

Tirsdag

''Serr, kan ikke vi bli ferdig snart!'' sukket du irritert og slang deg ned i sofan som lå inne i studio.
''*dn* det er ikke mye igjen nå, snart kan du si deg ferdig'' smilte moren din til deg og du bare himmlet med øynene.
''Jeg gjør det på en betingelse.... At jeg får dra ut til LA i dag'' sa du og så på dem. Frank ga moren din et blikk, men hun bare sukket litt.
''Greit'' du fikk et stort smil om munnen og sprang inn i studio og begynte å synge. Av en eller annen grunn, tanken på at du skulle få se Justin i dag, fikk deg til å bli veldig gira på å synge. Du sang i kansje 30 minutter til så var sangen endelig ferdig.
''Da, jeg har fikset en flybillet til deg, og du burde være klar til å dra innom 30 min'' øynene dine vokste en størelse og du nermest sprang ut til bilen og kjørte til hotellet for å pakke. Du kastet tingene dine inn i kofferten og sprang ned for å sjekke ut av hotellet.
''Det var kjappt'' lo moren din og du bare smilte til henne. Du gledet deg så sykt til å se Justin igjen. Dere hadde tekstet hverandre og ringt men du savnet kyssene hans og smilet hans, du savnet rett og slett hele han!
''Kan vi dra nå'' spurte du og han nikket. Dere kjørte til flyplassen hvor dere ble møtt av masse paparazzie og fans. Du stoppet og skrev noen autografer før du kjapet deg inn på flyet.


''Gleder du deg?'' hvisket moren din til deg og bare nikket ivrig.
Justin. Here I come!


 
Beklager litt sånn rar del men men ^^ hha, 

Never say Never ~Vanessa
8+ kommentarer 8 Kommentarer


Old Memories - Del 41

Bare så dere vet det, jeg forandrer konkuransen litt slik at når jeg får 2000 kommentarer legger jeg ut konkuransen slik at dere kan selv velge om dere vil melde dere på og slik at dere kan se HVA dere kan vinne xP BTW; er det noen som har hørt Turn To You? Jeg gråter nesten HVER gang jeg hører den... jeg sang den faktisk til mamma og hun fikk tårer i øynene. Such a beautiful song<3


 Du begynte pluttselig å lure på om de kom til å nevne deg? eller duetten dere hadde laget. Av en eller annen grunn så visste ALLE om den og det var spekulasjoner om at det skulle være neste singelen din.


Justin satt i stolen og ble sminket menst du satt i hjørnet og stirret på ham.
''Hva er det du stirret på?'' lo Justin og du rødmet litt.
''Deg'' svarte du og gikk bort til ham. Sminkøren gikk fra dere og du satte deg oppå fanget til Justin.
''Mhmm, du vet det er folk her, ikke sant?'' hvisket han menst du ga ham små kyss på halsen.
''Bryr meg ikke'' hvisket du og fortsatte å kysse ham på nakken menst armene dine gikk sagte ned fra brystet hans, ned til magen hans og stoppet ved boxerkanten.
''Serr, fortsetter du kommer jeg ikke til å klare må kontrolere meg'' stønnet Justin og du slapp ut en liten latter og røyste deg opp fra fanget hans.
''Elsker deg'' sa du og ga ham et lite kyss før du gikk og satte deg på plassen din. Ikke lenge etter på kom en dame inn som skulle lede interviewet og de startet. De snakket litt om boyfriend, videoen og morsdag men pluttselig spurte hun han om han var en bra type og han smilte litt. 
''Jeg tror nå jeg er en god kjæreste'' sa han og du visste ved tonen av stemmen hans at han var litt nervøs. Intervieweren så på deg i sidesynet og fikk et lite smil om munnen.
 

''Hva med *dn*, tror hun at du er en god kjæreste?'' spurte hun og kamera mannen rettet kameraet mot deg og du følte at kinna dine ble røde.
''Jeg ville ha sagt han er en fantastisk kjæreste'' lo du og de fokuserte tilbake på Justin.
''Det går rykter rundt om at du og *dn* har laget en sang ilag.. er dette sant?'' spurte hun og Justin så på deg for å se om det var okay og du bare nikket for å signalisere at det var okay.
''Ja... Vi var i studio for 2 dager siden og kom på med en fantastisk sang'' sa han og hun nikket.
''Er dette noe du tror fansen kommer til å like?''
''Jeg tror fansen kommer til å elske sangen! Sangen handler om det at du virkelig elsker noen men er redd for at de skal såre deg og det gjør alt veldig vakkert'' sa han før han snudde seg mot deg og ga deg et smil.
''Wow... Så, hva med ditt album? Noe våksne tema der eller? Noe om sex, kansje noe om sex med *dn*? '' spurte intervieweren og ga Justin et flørtende blikk menst hun små lo litt og du fikk veldig lyst til å slå henne ned. Justin fikk en liten latter før han klødde seg litt over øyenbrynet og ga henne et flørtende blikk tilbake.
''Ville ikke du likt å vite'' lo han og du kunne se at hun var litt tent av det. Bare ved måten hun pluttselig åpnet bena litt og prøvde diskre å roe seg ned litt.
 

''Vell, det var alt vi fikk tid til! Hyggeli å møte deg Justin'' sa han og ga ham en liten klem før hun gikk ut med crewet sitt.
''Hva FAEN var det for noe!'' ropte du til Justin og han ga deg et rart blikk.
''Hva?!'' spurte han og du bare ristet på hode.
''Ville ikke du likt å vite?!! Du flørtet med henne!'' ropte du til han. Pluttselig begynte han å le sikkelig.


 

Hva tror dere skjer videre?

Never say Never ~Vanessa
10+Kommentarer
 11 Kommentarer


Old Memories - Del 40

For de som lurer grunnen til at jeg har så høye mål er fordi jeg ser hvor mange som leser bloggen min hver dag men ikke kommenterer og dette er på en måte min møte og få folk til å bli mer aktiv... Beklager hvis dere blir frustrerte over det, men jeg gjør det ikke for å plage dere :)


Måten Justin fikk deg le var helt fantastisk og den kriblende følelsen i magen som poppet opp når dun var rundt han forsvant aldri. Alt var bare helt magisk.
''*dn*... jeg har noe viktig jeg må fortelle deg'' sa Justin pluttselig og så sikkelig alvorlig på deg. 


''I musikk videoen min... Alltså, jeg kommer til å måtte flørte og være veldig sånn... grab hands med en jente...'' sa han i en nervøs stemme og du bare så på ham.
''Noen jeg kjenner?'' spurte du og han ristet på hode.
''Noen som er penere enn meg?'' hvisker du og øynene hans ble store som tennis baller.
''Ikke kjanse i helvete engang!'' utbrøt han og du pustet lettet ut.
''Da stoler jeg fult og 100% på deg'' sa du og lente deg bordet for å gi ham et lite kyss på leppene. Dere begynte på dessert som egentlig bare var en Ben&Jerry is på deling mellom dere. Men du hadde ikke noe i mot det, det var egentlig ganske søtt siden dere satt og matet hverandre is.
''Kansje vi burde komme oss tilbake?'' spurte Justin og du sukket litt. I morgen var siste dagen du fikk være med han før han måtte dra. Dumme musikk video, ugh, den kom bare i veien... Greit, så det var ikke akkurat videoens feil men du ville bare klandre noen.
''Elsker deg'' hvisket du til Justin menst dere kjørte tilbake til hotellet.

*Neste dag*

Du våknet av at Justin snakket i telefonen. Du skulle til å hinte at du var våken men stoppet når du hørte navne ditt.
''Jeg elsker henne, det er siste dagen min med henne!'' sa han frustrert og du kunne bare se ford deg at har dro armen sin gjennom det myket håret hans menst øyenbrynna hans var trakk sammen.
 

''Drit i det jævla interviewet! jeg vil være med henne for faen!'' sa han i en mer forbannet stemme og du skjønnte med en gang at det var noe med at han måtte jobbe i dag. Du hørte at han kastet mobilen sin ned i senga og pluttselig var det noen som satte seg ned i senga. Du satte deg og strøk Justin på ryggen og lente hode ditt på skulderen hans.
''Hva skjer?'' spurte du med en trist stemme og han så på deg og sukket.
''Jeg må på masse interview i dag...'' sukket han og du lukket igjen øynene dine og gjorde alt for å ikke gråte.
''Hva om jeg blir med?'' spurte du og han så på deg.
''Er du sikker? Du skal liksom ha fri'' sa han i en trist stemme og du bare ristet på hode.
''Jeg elsker deg Justin, Jeg vil gjøre hva som helst for deg'' sa du og han fikk et lite smil om munnen og lente seg inn for et kyss. Dere satt der og bare ga hverandre små kyss før du bestemte deg at det var på tide å ordne seg.
''jeg fikser meg, så kan vi dra'' smilte du og han nikket. Du gikk bort til kofferten din og tok på deg dette.

Du lot håret ditt henge ned skuldrene dine og bare tok på litt lippgloss og en svar rosa øyenskygge.
''Skal vi dra da?'' spurte du og gikk inn til Justin som lå i senga og fiklet med mobilen din. Han så på deg og øynene hans utforsket hele kroppen dine før han fikk et lite smil om munnen.
''Du var veldig pen i dag'' smilte han og du rødmet litt.
''La oss dra!'' han nikket og dere gikk ut døren og ble mødt med masse paparazzie. Sjokk... NOT! Du følte at Justin ble irritert men du ga ham et lite kyss på leppene og han roet seg ned med engang og dere begynte å kjøre til bygget hvor Justin skulle ha interviewene sine. Du begynte pluttselig å lure på om de kom til å nevne deg? eller duetten dere hadde laget. Av en eller annen grunn så visste ALLE om den og de var spekulasjoner om at det skulle være neste singelen din.


Hva tror dere skjer?
Beklager så kjedelig del assa... Men nå må jeg egentlig bare få suttet sammen noen ord fordi snart nå.... snart kommer en bombe til å gå av og kaos kommer til å bli suttet ut i verden! har dere noen tanker om hva som kommer til å skje? ;)

Never say Never ~Vanessa
10+kommentarer 10 Kommentarer


Old Memories - Del 39

''jeg henter deg om 1 time?'' spurte han og du nikket før du ga ham et mykt kyss og sprang inn i huset og rett opp i dusjen. Du hadde 1 time på å dusje, sminke deg og finne ut hva du skulle ha på deg.. Vell, dette burde blir interesant


Du sto og så inne i det gigantiske kofferten din med en hånduk surret rundt deg menst du prøvde og finne ut hva du skulle ha på deg. Noe som var utrolig vanskelig, det var ca 40 minutter til Justin skulle hente deg og du visste ikke hva du skulle ha på deg engang! Ikke sjanse om at du kom til å være klar innen han var her. Du gravde litt rundt i kofferten og endelig fikk du øye på noe.
Det var en nydelig one shoulder dress i fersken og marine blå.  Du valgte ut et par pinkish/nude fargede høyheler, en fin fersken varget ring, en enkel veske og toppet det hele av med gull øredobber.


 Når du begynte med håret bestemte du det bare for å la det lille i lange krøller nedover rygged og sminken var lett og enkel og du ble utrolig fornøyd.
 

Du holdt på med siste pirkingen når det banket på døren. Du pustet tungt inn og ut før du gikk mot døren og åpnet den. Der sto Justin i all sin prakt og smilte til deg.
''Wow... Du ser virkelig fantastisk ut'' hvisket han og du rødmet noe utrolig. Du låste hotelrommet etter deg for så og følge etter Justin inn i bilen. Han nektet selfølgeli og fortelle deg hvor dere skulle henn så du satt der i all spenning og prøvde og se om du kjennte igjen noen av stedene.. Noe du ikke gjorde i det hele tatt.
''Er det lenge igjen?'' spurte du Justin og han ristet på hode og kjørte inn en liten sving og dere endte  opp på en fjell vei. Det hadde mørknet over hele Florida og man kunne se den travle byen lyse opp i mørket og du skjønnte med en gang at dere var nok et stykke unna byen.
''jeg fant dette stede første gang jeg var her ute og det har på en måte blitt en tradisjon om å komme hit hver gang jeg er her'' sa han til deg og parkerte bilen. Han sprang rundt på andre siden og åpnet døren for deg og du gikk ut. Med en gang du gikk ut ble du truffet av den deilige natte luften og du fikk et lite smil om munnen.
''Jeg har aldri vært her før'' sa du og så deg litt rundt. Du kjente igjen hvilket av fjellene det var, men det hadde aldri falt deg inn i å noen gang kjøre bort til deg.
''Ikke mange som har vært her... Ingen vet hvor vakkert det egentlig er her'' sa han og ga deg et lite smil. Han tok tak i armen din og ledet deg bort til fjell knausen men i stedefor et stup var det en liten stein trapp som ledet ned til fjell side hvor det nå var et bord med mat på og masse stearinlys rundt.
''Wow...'' var alt du fikk ut før Justin hjalp deg ned i stolen. Du klarte ikke å ta øynene dine vekk fra de vakkre stearinlysene som var over hele fjellknausen for å gi dere noe lys, det var alt så romantisk. Dere satt og spiste menst dere koste dere noe utrolig. Måten Justin fikk deg le var helt fantastisk og den kriblende følelsen i magen som poppet opp når dun var rundt han forsvant aldri. Alt var bare helt magisk.
''*dn*... jeg har noe viktig jeg må fortelle deg'' sa Justin pluttselig og så sikkelig alvorlig på deg. Hva tror dere Justin skal si?
Hva vil dere at skal skje videre?

Never say Never ~Vanessa
10+ kommentarer11 Kommentarer


Old Memories - Del 38

Enten så var det noe du ikke hadde fått med deg eller så var hun bare ekstremt lei seg over at Justin ikke lenger var ledig til å være hennes lille sex kompis lenger. Uansett hvilken av dem det var, så skulle du finne det ut.


Du og Justin gikk nok en gang ute i gatene men paparazzien like etter dere. Du følte at Justin ekstremt irritert over dem men du hvisket små ting inn i øret hans som fikk han til å roe seg ned etter hvert.
''Jeg elsker deg... UANSETT hva som skjer... ALDRI glømm det'' sa Justin pluttselig og du følte du ble veldig nervøs men bare dyttet vekk tanken.
''Jeg elsker deg også..'' hvisket du og han ga deg et dypt kyss og du bare begynte å smile som en idiot.

''Hva skal vi gjøre nå?'' spurte du menst dere fortsatte og gå nedover gaten hånd i hånd.
''Jeg vet hva jeg vil gjøre'' hvisket han i en sexy stemme til deg og du slo ham i skulderen før du begynte å le litt.
''Det er midt på dagen Justin, og jeg gidder ikke å dra helt hjem fordi du er kåt!'' lo du og han algde en furteleppe menst han begynte å kysse deg i nakken og hviske små 'plis' som fikk deg til å få frysninger i nakken.
''Nei, oppfør deg! Det er folk her'' sa du bestemt og han bare sukket.
''Your no fun'' suttret han og du måtte bare le over hvor idiotisk han var. Dere hadde gått rundt en stund og det posetive med det var at paparazzien faktisk hadde blitt lei og stoppet å følge etter dere!!!
''Hva skal vi finne på.. jeg dør av kjedsomhet'' sukket du og så på Justin. Det begynte å mørkne litt som bare fortalte dere hvor lenge dere egentlig hadde brukt på å bare gå rundt i LA.
''Jeg vet.. jeg skal kjøre deg hjem, så skal du finne noe pent å ha på deg så kommer jeg og henter deg etter på, slik at vi kan gå ut og spise et sted'' sa han og smilte til deg. Du fikk et stort smil om munnen og nikket ivrig.
''La oss dra!'' dere gikk mot bilen til Justin og poff, der var paparazzien igjen og tok bilder av dere. Dere sprang kjapt forbi dem og bort til bilen for å komme dere fortest mulig vekk fra dem!

(har ikke lagt merke til dette før nå men sjekk buksa til Justin når han løper! O.O dude needs to pull up his pants!)

''Uff, de er så gale!'' utbrøt du når dere endelig hadde kommet dere ut på veien og kjørte mot deg.
''jeg vet... Men det er vel bare sånn det er, eller hva'' sukket han og du nikket. Dere kjørte en stund og endelig var dere framme hos deg.
''jeg henter deg om 1 time?'' spurte han og du nikket før du ga ham et mykt kyss og sprang inn i huset og rett opp i dusjen. Du hadde 1 time på å dusje, sminke deg og finne ut hva du skulle ha på deg.. Vell, dette burde blir interesant
Hva tror dere Justin gjør?
Har dere noen ønsker fram over i historien?

btw, dere må sjekke ut denne videoen her --->  http://www.youtube.com/watch?v=Ek4sgXPrg08  vi hadde det LITT gøy i Kunst og Håndtverks timen på fredag og jeg var VELDIG gira pga Boyfriend videoen og vennina mi lagde en veldig kul video! xP

Never say never~Vanessa
10+ kommentarer10 Kommentarer


Old Memories - Del 37

''De har så utrolig lite liv hvis de går rundt å stalker oss alltså..'' sukket du og Justin bare lo av deg før han dro deg inn på Ihop hvor dere ble møtt med noen du egentlig IKKE ville møte.
''Faen'' hørte du Justin hviske og skjønnte det godt...


''JUSTIN!'' den irriterendes stemmen til Selena skar gjennom Ihop og alle snudde seg mot dere to. Hun kom løpende mot han og hoppet opp i armene og skulle til å kysse ham når du la håndflaten din over munnen hans slik at hun kysset hånden din.
''EH! Hva tror du at du driver med?!'' spurte hun irritert og hoppet ut av armene til Justin og ga deg et irritert blikk. Du så sjokert på henne før du snudde deg mot Justin som måtte gjømme et lite smil.
''Det jeg tror jeg gjør er å sørge for at du ikke kliner med typen min'' svarte du frekk og hun så sjokert på deg før hun snudde seg mot Justin.
''Hvor lenge?'' hvisket hun og du kunne se at Justin bleknet litt. Hva var det han var redd for nå?
''Vi har vært sammen siden bursdagen hans'' smilte du og du sverget du kunne se hun hadde tårer i øynene.
''Oja..'' Hun så Justin dypt inn i øynene og det virket som om de hadde en mental samtale som kun de kunne høre og det irriterte deg litt fordi du likte ikke tanken på at Justin skulte ting for deg... I alle fall ikke med den fortiden han har!
''Vell, jeg burde... ja'' sa hun i en stille stemme og gikk tilbake til folka som stirret intenst på dere for å ikke gå glipp av et eneste sekund av diskusjonen deres. Du snudde deg mot Justin og han bare så ned i bakken.''Går det bra?'' spurte du og strøk han på ryggen menst du stirret trist på han. Han ristet litt på hode før han så opp på deg.
''jeg har det fint... Selena er bare et litt.. sårt.. tema'' sa han og du bare nikket. Men inni deg poppet det fram tusen på tusen av spørsmål men du ville ikke ødelegge den fine stunden deres i lag med å ta det opp. Det var bedre å ta det opp en annen gang når dere var klare for å ha den kleine Ex samtalen.
''Skal vi bestille eller?'' spurte du eller for å prøve og få tankene på noe annent og han smilte stort før han dro deg med seg bort til kassen.
''Vi skal ha 2 store posjoner pannekaker med pisket krem og jordbær!'' sa Justin til damen i kassen og hun nikket. Du så overasket på Justin og han bare lo.
''Hva er det?''
''Du kan bestillingen min?'' det kom ut som et spørsmål men det var vell mer av en påstand.
''Selfølgeli.. Har du glømt at jeg var helt obsessed med deg eller?'' lo han og du bare nikket litt. Det var en periode Justin prøvde og gjøre alt for å få deg til sengs med han men det failet sikkelig så det endte opp med at han fikk vite veldig mye unytting informasjon om deg.
''Hvordan kan jeg glemme'' lo du og damen kom tilbake med bestillingen deres og dere valgte å sette dere i et bord helt i hjørnet av Ihop slik at dere kunne være litt alene.

Du og Justin koste dere utrolig mye og lo som bare det, men du klarte ikke å la være og legge merke til at Selena stirret nok så ofte på dere før hun snudde seg mot noen av dem og fortalte noe og pluttselig begynte hun å gråte. Enten så var det noe du ikke hadde fått med deg eller så var hun bare ekstremt lei seg over at Justin ikke lenger var ledig til å være hennes lille sex kompis lenger. Uansett hvilken av dem det var, så skulle du finne det ut.Beklager så liten del, men jeg har ikke mye tid så jeg tengte kansje... to små deler? haha, uansett hva tror dere som skjer mellom Justin og Selena?

Never say Never ~Vanessa
6+ kommentarer 6 Kommentarer


Old Memories - Del 36

''jeg elsker deg'' hvisket hun før hun sovnet i armene mine. Jeg fikk et lite smil om munnen og kysset henne på pannen.
''Elsker deg også'' hvisket jeg og ikke lenge etter sov jeg også. end


Du våknet neste morgen av at  telefonen din ringte. Du satte deg opp i senga og så deg rundt. Justin lå på andre siden av sengen med morgen hår og vært helt borte i drømme land. Du tok opp mobilen og gikk vekk fra rommet slik at du ikke vekket Justin.
''Hallo?'' sa du inn i telefonen og åpent kjøleskapet for å se om du fant noe mat.
''*dn*! HEI!!'' du hørte stemmen til Taylor og du klarte ikke å gjømme det store smilet som kom om leppene dine.
''TAY!! Det er så lenge siden!!!'' utbrøt du og tok ut en banan og begynte å spise den.
''Jeg vet!!! Jeg har egentlig ikke tid til å snakke men jeg skal ut til LA om ca 1 uker... Skal vi møtes?'' spurte hun og du sa ja uten å tenke på det en gang. Hun  la på og du gikk ut på verandan og så deg litt rundt. Du hadde den øverste etasjen som kom med baseng og en gigantisk verandra... Det hørtest kansje litt rart ut for å være et hotell men her ute i la så var det tydeligvis nok så normalt. Du lente deg mot rekverket og så utover vannet. Du ville ikke ha rommet mot gaten fordi du kom aldri til å få sove med fansen der.. Ikke bare fordi de ropte hele tiden men fordi du kom til å ville tilbringe hele kvelden der ute med dem.
Pluttselig følte du to armer rundt deg.
''Hei'' hørte du stemmen til Justin hviske og du lente deg mot ham.
''Hei'' hvisket du tilbake. Dere sto der ute en stund og bare så dere rundt, det var sånne øyeblikk med Justin du elsket. Når dere bare var helt stille men kunne fremdeles kose dere uten å prøve så hardt.

''Sov du godt eller?'' spurte du han og snudde deg mot ham. Han ga deg et kyss med en gang og nikket.
''Sover alltid godt med deg der'' hvisket han og du kysset ham nok en gang.
''Når må du dra?'' spurte du han og han slapp ut et lite sukk.
''I dag er det? Fredag... Jeg må dra Søndags kveld for innspillingen... Kan ikke du komme ut en av dagene?'' spurte han og du begynte å tenke litt... Han skulle spille inn videoen på Mandag og Tirsdag. Men du skulle ikke hjem før Onsdag.
''Jeg vet ikke om jeg rekker det men jeg kan snakke med mamma'' smilte du og han nikket. Dere gikk inn igjen og Justin begynte å lage frokost til dere, han var fast bestemt på at han faktisk kunne lage mat uten at det begynte å brenne... Noe du var ekstremt spent på å se om faktisk var sant!
''værse god'' sa han og la fram et fat med egg og bacon på.
''Takk'' sa du og tok en bit men det var ikke lang tid før den biten lå tilbake på fatet.
''okay Justin... neste gang.. ligg unna santet'' sukket du og drakk opp hele glassen med melk som sto på boret. Justin tok en bit av egget og han gjorde det samme som deg.
'' Jeg tror vi går ut og spiser jeg'' sukket han og du bare nikket deg enig. Du gikk og skiftet og nå ventet du bare på at Justin skulle bli ferdig på badet.
''Serr, Justin, få ræva i gir, jeg er sulten'' søyt du og han kom endelig ut.
''Du kommer til å svette ihjel'' påpekte du og gikk mot gangen og tok på deg skone og Justin kom etter deg.
''Hva vil du ha å spise?'' spurte han og du sukket.
''Hva med... Pannekaker fra Ihop!'' sa du og fikk et stort smil om munnen. Justin nikket seg enig og dere gikk ut får å finne nermeste Ihop. Dere hadde endelig funnet Ihop med det var svermet av paparazzie utenfor og du følte du ble ekstremt irritert over dem men du ignorerte dem og bare tengte på Justin som holdt hånden din i sin og smilte til deg.
''Jeg elsker deg'' hvisket han og du rødmet noe utrolig.
''Elsker deg også'' dere gikk utrolig tett inntill hverandre men hvem brydde seg? Alle visste dere var sammen, men dere skjønnte ikke hvordan folk skjønnte at dere skulle hit!


''De har så utrolig lite liv hvis de går rundt å stalker oss alltså..'' sukket du og Justin bare lo av deg før han dro deg inn på Ihop hvor dere ble møtt med noen du egentlig IKKE ville møte.
''Faen'' hørte du Justin hviske og skjønnte det godt...


Hvem tror dere det er?
Hva syntes dere om denne delen?

Never say Never ~Vanessa 7 Kommentarer


Old Memories - Del 35 pervers del

Oh my gosh!!! Jeg fant nettopp ut at for 5 dager siden... Så fylte bloggen et halvt år!!!!! SHIT! Det føles ut som om det var i går jeg laget en blogg for å skrive ned historien som var fast låst i hode mitt... og her er jeg i dag... med noen av de best fantastiske leserne noen kunne noen gang ha fått og jeg bare elsker dere!!! Så jeg har tengt at siden jeg MÅ nå feire dette her så skal jeg bare SKRIVE! 


''Skal vi høre sangen før vi drar hjem?'' spurte Frank dere. Du og Justin nikket ivrrig og han begynte å spille av sangen og du visste ikke hva du skulle si.. Den var.. Perfekt.


Du sto og hørte på sangen for kansje den 3 gangen nå og du ble aldri lei... Det var bare måten stemmen til Justin var med din som ga deg frysninger og teksten... Teksten kom rett fra hjerte, ikke noe av det var fake. Du snudde hode mot Justin som virket like fornøyd som du var, han ga deg et smil og du snudde deg tilbake til mix boret og justerte litt på lyden.
''WoW'' var alt som kom ut av munnen til moren din som hørte sangen for første gang. Du ga henne et smil og en klem før du gikk bort til Justin og ga ham en klem.
''Den er fantastisk'' smilte du og han nikket seg enig.
''*dn* jeg mener virkelig at dette albumet blir ditt beste.. Må si at forholdet ditt til Justin har inspirert MANGE sanger ut av deg'' du følte du rødmet menst Justin bare klemte deg nermere til seg.
''Skal vi dra eller?'' hvisket Justin inn i øret ditt og du nikket. Dere hadde ringt en taxi til å kjøre dere tilbake itl hotellet og dere gikk sagte opp til rommet deres. Du var utrolilg trøtt men det var bare noe med Justin og hans nærvær som fikk deg til å IKKE ville sove.
''Den sangen var fantastisk'' smilte du til han menst du kledde av deg shortsen og t-shoren. Justin skulle til å si noen men stoppet med en gang han så deg. Øynene hans gikk ned til brystne dine for så å gå ned til bena dine tilbake opp til puppene dine. Det var noe bled blikke hans som fikk deg til å føle deg ekstremt sexy.
''Ser du noe du liker?'' hvisket du stille og begynte å gå med sakte steg mot ham og han bare nikket før han slikket seg på leppene.

Justin's POV

Jeg klarte ikke å ta øynene mine av henne. Fy faen, hvordan ble jeg så heldig?! Det røde undertøyet fikk henne til å se ut som en dessert som bare ventet på at jeg skulle spise henne..

Hun sto helt forran meg nå og jeg ble så utrolig tent av henne. Håret hennes lå på hver sin side og øynene hennes skrek ut at de ville ha meg. Jeg dro henne tett inntil meg og hun fikk et lite smil om munnen sin før armene hennes begynte å skli ned fra brystkassen min og ned til boxerkanten min.
''Fortell meg hva du vil at jeg skal gjøre'' hvisket hun med en sexy, hes stemme inn i øret mitt og jeg følte jeg fikk stå med en gang. Hvordan kunne en jente ha så mye kontroll over meg, det var helt sykt!
''jeg... Jeg'' jeg klarte ikke å få noe ut med henne så nært inntil meg og bare måten hun så på meg. Jeg prøvde og sette ord på det men jeg orket ikke lenger så jeg bare løftet henne opp etter låra og bærte henne mot senga.
Hun begynte å små fnise litt og jeg kastet henne på senga før jeg begynte å kysse meg opp fra magen, opp puppene til jeg fant de saftige leppene hennes.
''Jeg elsker deg'' hvisket jeg før jeg stakk 2 fingrer inn i henne. Bryskassen hennes løftet seg opp med en gang og munnen min gikk med på puppene hennes. Jeg tok den ledige hånda mi og maserte den andre slik at den ikke ville føle seg utelatt. JA, jeg snakker om puppene hennes som om de har følelser, hvordan kan noe så vakkert ikke ha følelser?!
Jeg stakk nok en finger inn og ut av ingensted dyttet hun hode mitt ned over.
''Bruk munnen til noe nytting for en gangs skyld'' stønnet hun og jeg fikk et lite smil om munnen og kysset meg ned til underlivet hennes. Jeg stakk fingrene opp en siste gang men når jeg tok dem ut la jeg press rmot kjedet hennes og hun skrek ut.
''Likte du der ja?'' hvisket jeg med en sexy stemme og hun nikket og hånda hennes låste seg i håre mitt. Jeg så ned i underlivet hennes og følte at jeg ble hardere en jeg var. Jeg blåste lett ut og hun lagde noen små lyder som fortalte meg at hun likte det jeg gjorde. Jeg bøyde meg ned og stakk tungen min rett inn og hun begynte å bevege hoftene sine mit meg for å prøve og få meg dypere inn noe som fikk meg til må fnise litt og hun skrek pluttselig ut.
 
Jeg skjønnte med en gang at det var på grunn av vibreringen og jeg begynte og lage små lyder som skapte vibrering og hun gikk ammok og bevegde seg fortere og jeg skjønnte hun var nær. Jeg røyste meg opp og hun ga meg et forbannet blikk.
''hva er det du tror du driver meg!'' sa hun i en irritert stemme og jeg bare lo litt og bøyde meg over henne og ga henne et mykt kyss.
''Bare vent du'' hvisket jeg inn i øret hennes, før hun fikk sagt noe mer gikk jeg inn i henne og bena hennes låste seg kjapt rundt håftene mine og hun begynte å bevege seg i takt med meg.
''Ah... Justin... ahh, ja, ahh'' hvisket hun inn i øret mitt og jeg følte jeg ble utrolig mye mer gira når hun gjorde det. Jeg begynte å bevege meg fortere og tilslutt kom vi begge.
''Det.... var... ugh''' hun ga meg et kyss før hun la seg lengre inn i senga og jeg fulge etter og la armen min rundt henne.
''jeg elsker deg'' hviske thun før hun sovnet i armene mine. Jeg fikk et lite smil om munnen og kysset henne på pannen.
''Elsker deg også'' hvisket jeg og ikke lenge etter sov jeg også. end


Hva sytnes dere om denne delen?
Hva tror dere kommer til å skje videre?

Never say Never ~Vanessa4 Kommentarer


Old Memories - Del 34

''Jeg lurte på noe... Og du kan godt si nei assa, jeg blir ikke sur eller noe!'' sa du stresset og han bare smilte og nikket for at du skulle fortsette.
''Jo alltså... jeg lurte på om du vil....''

 


''jo alltså... Jeg lurte på om du vil.. du vet... Kansje spille inn en sang med meg til det nye albumet mitt...'' spurte du nervøst og så spent på ham. Han fikk et stort smil om munnen og nikket ivrig.
''JA! Det hadde vært SÅ kult!!!'' utrbrøt han og du fikk et smil om munnen og kastet deg i armene hans. Han ga deg et mykt kyss før han satt deg ned og dere begynte å gå igjen.
''Kan vi ikke badre dra rett til studio nå da?!'' spurte han og du ble litt skeptisk men nikket. Det var din fri dag og her ville han at dere skulle jobbe, men tanken på å bruke dagen på å skrive en sang med Justin var faktisk ganske fristende.
Dere gikk et stykke og kom endelig fram til Studio bygget. Du så bilen til moren din og du visste med en gang at alle var der, så da var den bekymringen borte! Dere gikk inn og ble møtt av mange forvirret annsikt.
''*dn*? Jeg trodde du skulle ta fri i dag jeg?'' spurte Frank og så på deg før blikket hans møtte Justin.
''Jo men jeg og Justin hadde tengt å jobbe på sang'' smilte du og du kunne se moren din lyse opp. hun hadde prøvd og overtale deg til å gjøre en duett med Justin i evigheter nå men du følte at det ikke var vits men akkurat nå... Så ville du det noe ekstremt.
''Vell, komman, der noen av dere noen ideer?'' spurte han og gjorde plass til dere slik at dere kunne sitte. Du satte deg med mix bordet og gikk gjennom beatene til Frank for å se om du fant noe som kunne inspirere noen av dere.
''hva med denne?'' spurte Justin pluttselig og lot den ene melodien spille. Den var søt melodi men definetivt noe du kunne skrive til.
''Hva med... When i think about you and me?'' spurte du og så på dem. Justin fikk et lite smil om munnen og du bare rødmet.
''Det var bra, også...I get a little weak in the knees?'' sa Justin og så deg rett inn i øynene. Og slik fortsatte dere, dere så hverandre rett inni øynene menst dere kom på en ny linje i teksten og før du visste ordet av det, så hadde dere en sang.
''Wow... Denne kommer til å bli utrolig flink! Men Justin får kun et versj da..'' sa Frank og så ned på teksten.
''Hva om han korer linjene?'' spurte du og så på Justin. Han nikket som om han ikke hadde noe meldig mye i mot det.
Dere satt i ca 2 timer for å finne ut hva hvem skulle synge og Justin forandrett litt på sitt versj. Det var egentlig en utrolig gøy dag men nå var klokken halv 6 og alle holdt på å sulte ihjel.
''JEG BESTILLER PIZZA!!!'' ropte du og sprang bort til telefonen og ringte din favoritt pizza sjappe og bestilte 3 pizzaer. En met Ost, en med peperoni og en med peperoni og annanas.
''Den er her om 30 min'' sukket du og slang deg ned i sofan mellom bena til Justin. Han la armene sine rundt deg og begynte sagte å pjuske deg. Du fikk sagte frysninger over hvor deilig det var og du du slapp ut et så lite stønn sånn at bare Justin hørte det.
''Du er så sexy når du stønner'' hvisket Justin stille inn i øre ditt og du bare smilte.
''Du er bare sexy du'' hvisket du tilbake og du måtte virkelig kontrolere deg når du hørte den mørke, deilige latteren til Justin inn i øret ditt.
''Hva tenker du på?'' hvisket han etter en lite stillhet og du snudde hode ditt i en vinkel sånn at du kunne se ham inn i øynene.
''Jeg tenker på deg'' hvisket du og han ga deg et mykt kyss på leppene før han smilte og trakk deg nermere til seg.
''Jeg elsker deg...'' sa han og du fikk et stort smil om munnen. Du kom aldri til å bli lei av å høre han si det!
''jeg elsker deg også'' hvisket du og snudde deg helt rundt slik at du lå oppå ham og dere begynte å gi hverandre små kyss. Små kyss ble fort om til klining og armene til Justin gikk rett ned på rompa di og henda dine gikk opp i håret hans. Han satte seg ordentlig opp slik at dere satt bedre til stede og diskre begynte du å jokke på ham, du ville ikke akkurat at moren din skulle seg deg jokke en gutt, punktum! ''*dn*'' stønnet han stille og grepet hans rundt roma du strammet seg og pluttselig ringte det på ingangs døren til studio og du skjønnte at pizzan var her.
''Jeg henteren jeg'' sukket du og røyste deg opp fra Justin som lagde en slags valpe lyd for han ville ikke at du skulle dra fra ham. Du bare lo og gikk ut der pizza fyren sto med pizzane deres.
''Hei, hvor mye blir det?'' spurte du og tok i mot pizzan. Pizza fyren bare sto og stirret på deg og du følte deg egentlig veldig smigret for han var ikke akkurat stygg.
''Ehh... ja, ehh.. Hhva sa du?'' du begynte å fnise litt og han fikk et lite smil om munnen menst han rødmet litt.
''Jeg spurte hvor mye det ble'' sa du og han nikket.
''Jo, det blir 35 dollar'' du dro fram penge og ga ham 40.
''Behold resten! Ha en fin dag'' du skulle til å gå når armen hans stoppet deg og du snudde deg mot ham. ''Var det noe?'' spurte du og ga ham et rart blikk. Han så ned i bakken før han så opp på deg med et nervøst blikk.
''Jeg lurte på om du hadde noen planer for helgen? Kansje jeg kunne ta deg med ut?'' spurte han og du klarte ikke å se vekk fra det faktum at det var EKSTREMT søtt!
''Ehhh, jeg sk---'' du ble avbrutt av at Justin la armen sin rundt skulderen din og ga deg et dypt kyss. Du slapp beggen med pizza og la hendene dine rundt hode hans og slapp tungen hans inn, dere sto der en stund før du slapp leppene hans og snudde deg mot pizza gutten som nå virket veldig blek.
''Jeg kan ikke... jeg tror ikke han dusten her ville ha likt det noe særlig'' lo du og han nikket og ud følte deg egentlig veldig slemm men sånn var det når du var sammen med en gutt som ble sjalu over at noen bare hadde øynene sine på deg.
Han gikk ut og du tok opp pizzan.
''Du er utrolig umoden vet du det?'' sukket du og gikk inn til resten av folka med Justin hengende etter.
''Ikke min feil at jeg ikke liker andre gutter som prøver seg på dama mi'' sa han og klasket deg på rompa før han gikk mot pizzan og tok seg et stykke.
''ONE TIME FOR PIZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAA!!!'' ropta han ut og alle bare lo av ham.
 

 

Etter at alle hadde spist seg mett og ingen orkert mer pizza begynte dere med vokal oppvarmingen.
'' La La La La La La'' du sto og gjenntokk dette helt til du følte du kunne gjøre det i søvne. Det var Justin sin tur og det var utrolig lettis og se han prøve seg på de lyse tonene men snart var han ferdig og da kunne dere endelig begynne å spille inn sangen.
''Greit, *dn* du begynner!'' du gikk inn i båsen og begynte å synge, du sang det første versjet og gjenntokk det til det ble perfekt før du startet på refrenget. Når du var ferdig med refrenget gikk Justin inn og fikset sin del av refrenget og du ble utrolig imponert over hvor fort han fikk det til.
Klokken var halv 2 på kvelden når dere var ferdige og du følte at du kom til å dø hvert øye blikk.
''Skal vi høre sangen før vi drar hjem?'' spurte Frank dere. Du og Justin nikket ivrrig og han begynte å spille av sangen og du visste ikke hva du skulle si.. Den var.. Perfekt.


 

Beklager at det ikke har kommet noe i går og slikt... jeg har en STOR RLE oppgave jeg må gjøre så holder på med det  ^^ Jeg vil bare si til Anonym som kommenterte sist her, at det betyr UTROLIG mye for meg! Det at du i det hele tatt leser historien min er stort men at du går rundt og annbefaler den til folk rører utrolig mye!!!
JEG ELSKER DERE ALLE!!!!

never say never ~Vanessa
7+ kommentarer 7 Kommentarer


Old Memories - Del 33

For du som lurte på hva PG13 er så er det sånn at der er 13 års aldersgrense... Hvis noe f.eks er rated R så er det for voksne ;) Folk i USA bruker det for når de forteller hvor mye folk er på hverandre.. Sånn som at *dn* og Justin er IKKE PG13 fordi de klår og kliner på hverandre ute bland folk så mye slik at 13 åringer og under ikke egentlig burde vite om det ;) Litt vanskelig å forklare men ja ^^


''Hvor er *dn*?'' spurte jeg når jeg ikke fant henne noe sted. Kenny så nervøst ned på Alfredo som virkelig nesten like nervøs.
''Gutter... HVOR er *dn*?'' spurte jeg og gikk mot dem. De fortalte meg og jeg ble helt stille... END


*DN* pov

Du satt ute i parken ved siden Josh i all stillhet. Du kunne ikke tro at Josh var der. Du hadde ikke sett ham på evigheter, igjen han hadde vært ute og spilt inn The Hunger Games da så det forklarte litt.
''Hvordan har du det?'' spurte han og snudde seg mot deg. Du sukket og fikk et lite smil før du snudde deg mot Josh.
''Fantastisk... Men jeg har savnet deg'' han ga deg et lite smil som fikk deg til å smile enda mer. Josh var din beste venn, ingen kunne forandre det og det faktum at han lot følelsene sine for deg gå ut over forholdet deres, noe han haddet LOVT at det ikke skulle. Såret dypt.
''Hvordan har du det? Jeg hørte at filmen blir bra'' sa du og så ned på bena dine. Du og Josh hadde snakket eller egentlig bare sutte her i ca 20 minutter som vil si at Justin var ferdig å Alfredo og Kenny hadde fortalt han om at Josh hadde kommet og at vi hadde dratt for å snakke. Du visste at Justin var ekstremt sjalu på Josh på grunn av det forholdet han hadde tl meg, man trengte ikke å være et geni for å skjønne det!
''Den blir bra, masse arbeid men slik er det... Jeg der i mot, har det ikke så bra... jeg føler meg helt forferdelig for å bare ha dratt fra deg på den måten'' sa han i en liten stemme og snuffset litt. øynene din føk til ham og du så at han hadde et par tårer.
''Du, ikke gråt! Det går helt fint'' løy du og tørket dem vekk. Han så på deg grundig før han himmlet med øynene og satte seg rett i ryggen å tørket vekk tårene selv.
''Du er en helt elendig løyner'' sukker han og begynte å små le, som fikk deg til å le. Dere satt der i stillhet helt til han ut av ingensted ga deg en klem. Du var så sjokert du visste ikke hva du skulle gjøre, men du reagerte kjapt og ga ham en klem.
''Hva faen er det som foregår her!'' hørte du stemmen til Justin rope og du snudde deg kjapt rundt og så Justin komme med raske skitt mot dere. Du stelte deg forran Josh for du visste at Justin ikke kom til å skade deg.. Bare sånn i tilfelle.
''Justin, ta det med ro'' sa du og prøvde og roe han ned men an bare huffet og så en annen vei før han så på deg med tåre fylte øyner.
'' Ta det med ro? Jeg kommer ut av et interview og får vite at jenta jeg elsker mer en noe her i verden er ute med en gutt som er DØDS forelsket i henne! IKKE be meg om å roe meg ned'' ropte han og pekte på deg. Du følte du ble ekstremt redd men du visste det bare var hormoner som var i gang.
''Justin'' hvisket du og tok noen steg mot han slik at du sto nesten helt opp i annsiktet hans.
''Se på meg'' hvisket du stille og han så ufrivilig mot deg med triste øyner.
''Jeg elsker deg også'' smilte du og Justin skjønnte hva han hadde sagt. Øynene hans vokste og du kunne se at han freaket ut men du kunne ikke gjøre annent enn å smile. ingen av dere hadde sagt at dere elsker hverandre enda så når Justin ropte at han elsket deg du ville bare skrike ut i glede.
''Unnskyld! Det bare glapp ut, jeg mente ik--'' du avbrøt ham med å kysse ham kjapt og han ga deg et rart blikk.
''Jeg elsker deg også'' sa du igjen og han begynte å smile før han tok tak i annsiktet ditt og dere bare sto der og klinte. Tankene på Josh var rett bak dere, helt glømt! Han trakk seg unna litt før han hvisket inn i øre ditt.
''Jeg elsker deg'' du fikk frysninger av den deilige stemmen hans og bare trakk deg unna og ga ham et smil.
 

Du snudde deg mot josh som så seg rundt som om dere ikke eksisterte og du visste han ikke  var sur eller sjalu eller noe... Han var bare Josh. Din beste venn, gutten du kunne fortelle alt til og du følte du ble utrolig glad over dette.
''Josh... jeg er glad i deg'' sa du og han bare lo før han ristet på hode og røyste seg opp og gikk mot Justin.
''Sårer du henne... Er du ferdig...'' sa han og så alvorlig bort på Justin som overaskende nok virket litt redd av ham. Noe som selfølgeli fikk deg til å DØ av latter.
''Og du... Jeg forventer at du ringer meg slik at vi kan finne på noe!'' sa han alvorlig og ga deg en klem. Du nikket og returnerte klemmen.
''Ikke forvent deg noe annent'' lo du og han begynte å gå tilbake til hvor det nå enn var det var han skulle. Du og Justin satte dere ned på benken og bare så dere rundt.
''Mente du det?'' hvisket du pluttselig og så opp på Justin som hadde et forvirret ansikts uttrykk.
''At du elsker meg... eller sa du det bare fordi du var truet over Josh?'' spurte du nervøst og så ham rett inn i øynene for å forsikre deg at han ikke løy eller noe.
''Jeg lover deg.. At jeg ELSKER deg, og alt er 100%'' smilte han til deg og du bare følte en trengsel for å skrike ut av glede eller noe.
''Bra'' sa du og lo litt. Han lo med deg og bøyde seg ned og ga deg et lite kyss.
''Hvordan gikk interviewet foresten?'' spurte du og så opp på han. Han begynte å le litt før han startet og fortelle alt som hadde skjedd, du slo til Justin for å være så stor i munnen men du måtte innrømme at det var nok så morsomt!
''Greit, skal vi komme oss videre?'' spurte du og røyste deg opp. Justin nikket og dere begynte å tusle bortover gaten, dere ble stoppet noen ganger av fans som ville ha bilder og slikt, noe dere ga dem med glede. 
''Justin?'' dere var nok en gang alene i gatene og det var utrolig deilig.
''Hm?'' sa han og så ned på deg med de varme brune øynene sine.. Wow, som du elsket de øynen hans! Du følte du fikk sommerfugler i magen og at du begynte å bli nervøs. Og å være nervøs rundt Justin var noe du egentlig skjeldent ble, dere hadde blitt så vandt med å ha værandre rundt at det å være nervøs ikke skjedde lenger. men det skjedde nå.'
''Jeg lurte på noe... Og du kan godt si nei assa, jeg blir ikke sur eller noe!'' sa du stresset og han bare smilte og nikket for at du skulle fortsette.
''Jo alltså... jeg lurte på om du vil....''


 

Hva tror dere hun spør om?
PLIS kom med ideer til historien! Jeg er tom for ideer som vil si at jo fortere ideene forsvinner jo nærmere slutten kommer vi og jeg tenker meg at dere kansje ikke vil at den skal slutte helt enda? Haha, så kom gjærne med ideer til meg!

Never say never ~Vanessa
8+ kommentarer 10 Kommentarer


Old Memories - Del 32

Så det kom nok til å bli en god del spørsmål men slik var, eller hva? It's a part of the job.
Du sukket av tanken og sente en kjapp bønn opp til Gud om at alt kom til å gå bra.

 


 

Justin's POV

Jeg gikk ut og David ga meg en stor klem før han ba meg sette meg. Vi satte oss ned og jeg smilte ut til publikum, det var FULT med fans der noe som fikk meg til å smile noe ekstremt mye.
''Så Justin... Lenge siden sist!'' utbrøt han og jeg bare nikket og smilte ut og blunket til noen søte jenter på framste rad... Shit, jeg ristet for på hode og ristet dem ut og satte heller inn *dn*. Jeg måtte lære meg og slutte å tenke på jenter på den måten, jeg var sammen med den vidunderlige *dn* med det fantastiske smilet og de saftige leppene og de varme brune øynene hennes... jeg følte jeg sagte begynte å forvinne men jeg kom meg kjapt tilbake.
''Mye har skjedd i livet ditt i det siste... Er ikke det sant?'' spurte han og ga meg et lurt smil. Jeg tregte ikke tenke mer på det, jeg VISSTE at han kom til å nevne *dn* nå!
''Ja du vet, ny musikk og snart en ny video ut!!!'' sa jeg og smilte til han men han bare ristet på hode og jeg begynte å le.
''Selfølgeli, men jeg snakker om noe litt annent'' lo han og et bilde av meg og *dn* poppet opp.

Hele salen lagde en 'naww' lyd og jeg følte at jeg bare rødmet noe utrolig.
''Ehh... ja.. liksom.. ja'' mumlet jeg og rødmet enda mer slik at folk i salen begynte å le.
''*dn* ja... Dere er tydelig litt mer en BARE venner som du sa sist du var her'' lo han og jeg bare ristet på hode. Da jeg hadde vært her sist hadde vi bare vært venner så teknisk sett hadde jeg ikke løget til ham.
''Det er et nok så nytt forhold'' nikket jeg og fikk et lite smil om munnen. Jeg snudde meg mot bilde igjen og husket med en gang når det var tatt. Det var for ca 5 dager siden og *dn* hadde hatt på seg et utrolig kort skjørt når hun skulle være med meg på et møte og jeg hadde vært helt over henne. Men *dn* og hennes dumme, ikke gå over streken fordi paparazzien er der, regelen stoppet meg og jeg fikk bare gjøre PG13 greier... Som ikke var NOE gøy i det hun hadde på seg, skal jeg si deg. Men det at hun nektet meg å ta på henne og kyssene hennes på spesielle steder gjorde meg bare enda mer tent.
''Det ser ut som du er litt ivrig eller hva Justin'' lo David og jeg bare ristet på hode.
''Vell, du skjønner... Denne dama der!'' utbrøt jeg og pekte på henne menst jeg hadde et smil om munnen.
''Nekter meg å kysse henne og ta på henne når det er masse paparazzie... hun sier alltid. It's not a TV show Bieber!'' sukket jeg irritert men alle andre begynte bare å le noe som fikk meg til å le litt selv.
 

''Virkelig?'' spurte han sjokert som om han ikke trodde meg, men jeg nikket ivrig med hode som om hele greia var tullete... Noe som den var!
''Wow... for når du ser på andre bilder av dere...så skulle man tro annerledes'' lo han og en rekke bilder av meg og *dn* fra de siste 2 ukene kom opp på skjermen og jeg måtte innrømme at noen av dem fikk meg til å ønske vi hadde vært litt emr forsiktig sånn at folk ikke så oss.

 


(det er liksom ikke på award show da... det er bare når de har vært ute)

''Jeg vet ikke helt hva jeg skal si assa... Jeg mener, jeg bryr meg om henne, hva er et forhold hvis man ikke kan vise det fram'' sa jeg og smilte mot han. Han  nikket seg enig og gikk over på et helt nytt tema og jeg følte jeg kunne puste lettet ut. Vi fortsatte og snakke om albumet og hvordan Boyfriend videoen kom til å bli og før jeg visste ordet av det. Var interviewet ferdig.
Jeg kom backstage hvor alle i crewet sto og ventet på meg med store smil om munnen og gratulerte meg på et bra interview.
''Hvor er *dn*?'' spurte jeg når jeg ikke fant henne noe sted. Kenny så nervøst ned på Alfredo som virkelig nesten like nervøs.
''Gutter... HVOR er *dn*?'' spurte jeg og gikk mot dem. De fortalte meg og jeg ble helt stille...


Hvor tror dere *dn* er, hva har skjedd?

Okay, jeg vil bare si at vi begynner å nerme oss 2000 kommentarer... Så det jeg har bestemt meg for er at kommentar nr 2000 får en liten gave. Så derfor er det ekstra viktig at for dere som kommenterer annonym og vil være med på dette her skriver i alle fall e-mail når dere kommenterer slik at jeg kan sende dere en beskjed om dere vinner! Gaven viser jeg ikke før vinneren er trukker, men det ER en Justin ting ;)

Never say Never ~Vanessa
8+ kommentarer12 Kommentarer


BOYFRIEND!!!

Klokken er nå 02:33 pg jeg er våken... Og har en gigantisk geografi prøve i morra... MEN!!!! Jeg har fått sett Boyfriend musikk videoen og alt jeg har å si er dette her;
FUCK. ME. HARD. AND. DONT. EVER. STOP!
Jeg har aldri i mitt liv blitt turned on av en musikk video.... Helt til jeg så denne!!! Fy fæn altså!! For dere som ikke har sett den... SE DEN!! Jeg har ikke link eller noe fordi jeg sitter på mobilen min (mamma vet ikke at jeg er oppe) så jeg legger den til i morra!!!

SÅNN! Da er den lagt ut!!!! haha, vennene mine syntes det var SÅ creepy at jeg kunne alle bevegelsene Jusitn gjør i hele videon i dag xP haha!!!!

Del 31 av Old melodier ligger under her så vare bla ned xP så at noen hadde kommentert for ikke alt for lenge siden så tar det som at dere gjorde det samme som meg!
Beklager hvis det er masse skrive feil, men jeg er litt (veldig) trøtt så ja ^^ natta og gjør dere klare til pure sex!

Btw, kommenter gjærne hva dere syntes om musikk videoen! Hvem vet? Kansje noen av dere vinner noe???? Who knows ;)
Never say never - Vanessa2 Kommentarer


Old Memories - Del 31

BEKLAGER!!!!! jeg har lest til Geografi prøve og Norsk prøve ++ vært på klassetur møte også baket og jeg har liksom ikke fått tid til å skrive!!!! BEKLAGER SÅÅÅÅÅ mye!!!!


''Ta dem på deg'' ropte du og kastet posen til han. Han så ned i posen hans og det gikk ikke et sekund før han braste ut i latter.
''Greit gi meg noen minutter a'' lo han og sprang inn på toalettet menst du bare sjekka ut rompa hans.


Du satt og fiklet med mobilen din når du hørte døren åpne seg og Justin kom gående ut. Du smilte mot ham menst han gikk mot deg.
''Passet de?'' ropte du og han nikket til deg. Du satt og stirret på den shorte løse magen hans og du trodde virkelig du kom til å dø av hvor sexy han var! DEN MAGEN, damnnnnnnn!!!!
''Hva synes du?'' spurte han og stelte seg forran deg. Du dro ham mellom bena dine og lot henda dine små klore han nedover brystet helt til de stoppet ved boxer kanten hans. Du flyttet blikket ditt fra de nå lukkede øynene til Justin ned til boxer kanten hvor du kunne se  kanten av boxeren og '
Bieber' sto med tykk hvit skrift.
''Jeg liker den'' smilte du og kysset six packen hans... Du klarte ikke å la være, den var rett forran annsiktet ditt, hva eller skulle du gjøre, bare ignorere den?! HELL NO!
''Snu deg da'' sa du og han rødmet ekstremt men gjorde som du sa. Du dro ned boksa hans og du ble møtt med små versjoner av ansiktet hans, noe som fikk deg til å dæve av latter.
''Jeg må si... De passet deg bedre en som så, You have always been a kiss ass'' du lo av din egen tørre vits og Justin bare ristet på hode.
''Komman, jeg skal ha et bilde av dette!'' sa Justin og ga deg mobilen sin og gikk litt fra deg og poserte slik at du kunne ta et bilde. Etter du tok bilde med hans mobil tok du et med din og postet det på Instagram.

(bare uten hun jenta)

*Din Instagram*: My boy Bieber loving his new boxers xP Yeah, I got them for him! And his ass is covered with small Justin faces... What an kiss ass :*

Du postet bilde og det tok ikke lang tid før alle begynte å like bilde og kommenterte hvor deilig han var og hvor mye de ville ha gjort bare for å være i det rommet du følte at du ble litt sjalu fordi du visste at Justin elsker fansen sin men så kom du på at du var hos han akkurat nå så du la fra deg mobilen og så opp på Justin som så ned på boxeren sin.
''Komman, show me something!'' utbrøt du og han så opp på deg før han nikket og tok ene ballen og begynte å trikse og gjøre mye kult, skåre fra lange avstander og bare være en veldig show off!

2 uker senere

Du og Justin hadde vært sammen i to uker nå og dere var fremdeles det eneste folk snakket om. Du satt nå backstage på David Letterman hvor Justin skulle ha et interview og du visste like godt som han at han definetiv kom til å snakke om deg og forholde deres.
''Mr.Bieber, vi er klare for deg'' sa en dame i headsetet og han nikket til henne. Justin kysset deg kjapt på leppene før han gikk ut til David som tok han i mot med åpne armer... Jeg var virkelig spent på hvordan interview kom til å gå... Dette var egentlig det første interviewet noen av dere skulle ha siden dere hadde kommet ut for 2 uker siden. Så det kom nok til å bli en god del spørsmål men slik var, eller hva? It's a part of the job.
Du sukket av tanken og sente en kjapp bønn opp til Gud om at alt kom til å gå bra.Beklager litt rar del, men som sagt, jeg er litt knapp på tid i det siste... Håper at ting roer seg ned til helga men men... You never know!

Never say Never ~Vanessa
8+ kommentarer8 Kommentarer


Old Memories - Del 30

Jeg skal på øving til Musikalen om 1 time så dere får desverre bare en liten del nå! Men skal se om dere har kommentert nok så får dere en når jeg kommer hjem! :D


''Skal vi gå et sted eller?'' spurte du han og han nikket villig og dere gikk hånd i hånd nedover gatene med folk hengende etter dere og tok bilder av dere. Men dere ga blaffen, dere brydde dere bare om hverandre.


Du og Justin gikk bare rundt i gatene uten  gjøre noe spessielt... Det virket kansje litt teit men det var nok så korslig, ingen av dere hadde noe planer så dere slapp og tenke på at dere måtte komme dere hjem eller noe.
Dere gikk selfølgeli hånd i hånd, noe som fikk folk til å legge ekstra godt merke til dere, men kyssingen var til et minimal. i alle fall i forhold til gårsdagen når dere nesten ikke kunne holde fingra av hverandre, du var nok så overasket over dere ikke hadde endt opp i senga til hverandre. Men du ville ikke ligge med han enda, selv om du alt hadde gjort det. Du ville bare ikke gå for fort fram nå som dere akkurat hadde startet. Sex kom bare til må ødelegga og det visste du så alt for godt.
''Hva er det du tenker på?'' hisket Justin til deg og du så opp på ham.
''Ehh, ikke noe spessielt egentlig... Bare at... nei bare glømm det'' du begynte å små litt men Justin stoppet opp og du snudde deg mot ham.
''Nei, fortell meg? Bare at....?'' du sukket og ristet litt på hode. Selfølgeli skulle han prøve og få deg til å fortelle han det. Det var bare så typpisk ham.
''Bare at... jeg føler vi skuler noe av forholdet vårt på grunn av at vi er redd for hva fansen kommer til å si.'' sa du i en liten stemme og så ned i bakken. Justin løftet forsiktig opp hode ditt slik at du så han rett inn i øynene og kysset deg ømt på leppene. Du visste ikke egentlig hva du skulle gjøre fordi det skjedde ut av ingen sted.
''ALDRI, tro det! Jeg elsker deg og jeg skal sørge for at alle vet om at du er my girl'' hvisket han og kysset deg nok en gang. men denne gangen kysset du ham tilbake og dere endte opp og kline midt på gate.

''Okay, greit Justin... jeg skjønner det nå... det er paparazzie her ikke la dem se oss'' lo du og trakk deg unna ham og han ga deg et furte blikk.
''Men du sa jo nettopp...'' sukker han og du bare ristet på hode.
''Jeg tengte mer at vi kan være mer intimie en å gå rundt som et gammelt ekte par! Ikke at du skal gi paparazziene et show'' sukket du og dere begynte å gå igjen. Dere gikk en stund helt til dere kom til en stor bygning og du visste med en gang hvilke bygg det var, og det gjorde tydeligvis Justin også fordi han hoppet opp og ned for han var så  gira.
''Kan vi væææææær så snill gå inn?'' spurte han og lagde et valpe blikk som fikk deg til å le.
''Du trengte ikke spørre en gang'' smilte du og dere sprang bort til basket senteret. Du var en stor basketball fan og når det kom til må spille basket så var du alltid første mann til å si ja.
''Unnskyld men er den åpen?'' spurte du ene sikkerhets vakten som sto med ryggen til dere. Han sukket litt menst han snudde seg mot dere. Han skulle til å si noe men stoppet opp når han så deg og Justin.
''Ehh, ja for dere så'' smilte han og dere bare lo. Han viste dere veien inn og du sprang bort til ballene og tok en av dem før du begynte å skyte mot kurven.
''Du er jo god du!'' ropte Justin som tok av seg t-shorta, noe som fikk deg til å føle små sommerfugler i magen din, og gikk mot deg.
''Du høres overasket ut'' sa du og smilte flørtende til ham. Han tok ene ballen og begynte å spille og du klarte ikke å ta øynene dine av boxeren hans. Hele ræva hans vistes jo nesten!!! Men det fikk deg til å tenke på det du hadde kjøpt til han.
''JUSTIN!!! Jeg har noe til deg'' ropte du og gikk bort til veska du. Han stoppet å spille og gikk mot deg.
''Hva da?'' spurte han spent og så på posen du holdt i hånda.
''Ta dem på deg'' ropte du og kastet posen til han. Han så ned i posen hans og det gikk ikke et sekund før han braste ut i latter.
''Greit gi meg noen minutter a'' lo han og sprang inn på toalettet menst du bare sjekka ut rompa hans.


Hva tror dere hun har kjøpt han?
vil dere ha mer?

Never say Never ~Vanessa
8+ kommentarer12 Kommentarer


hits