Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smile to the camera - Del 9

BEKLGAER! Sorry alltså folkens, det var virkelig ikke meningen at jeg skulle blogge så lite, men jeg har fått meg en liten sommer jobb på Boots apoteket så da har jeg vært litt opptatt i det siste men NÅ! NÅ begynner ting å ordne seg men vil ikke love noe! Jeg vil også gi en STOR takk til de vakkre menneskene som har kommentert på siste delen av Old Memories! Jeg husket dere alle kommenterte at dere ville at de skulle ende opp i la så jeg prøvde å lage et kompromiss og er glad for at dere likte det! Nå skal jeg slutte å jatte også skal dere få neste del!


Jeg la et teppe rundt oss og vi gikk tilbake til å følge med på filmen, men Justin sluttet ikke å pjuske meg og sagte men sikkert følte jeg at jeg duppet av på brystet til Justin.


The pictures, I still have.
Tucked away in a little box where no one can find them.
Even though we posted them for the world to see.
They were still mine. 

Jeg våknet neste morning av at noen pustet meg i nakken. Jeg åpnet sagte øynene mine og så at jeg var lå på sofan med tv'n fremdeles på. Når landet jeg her? Jeg snudde hode mitt forsiktig bak meg og endte opp å ligge annsikt til annsikte med Justin, som lå og sov fredfult i sofan min. Hendelsene fra dagen før kom tilbake og jeg fikk et lite smil om munnen og la meg tettere inntil Justin og jeg følte han klemme meg nærmere seg.
Jeg lå fredfullt og hørte på hjertet til Justin som hadde en rollig rytme som fikk meg til å ville sofe, og det blandet med deg deilige lukten av ham fikk meg virkelig til å ville sove. Jeg skulle akkurat til å lukke igjen øynene mine og sove igjen når jeg følte Justin begynne å komme til.
''mmhmm.... Hvor er jeg?'' spurte han i en trøtt stemme og begynte å gni seg i øynene.
''Nei enie nei, shhhhhhh!!! jeg har akkurat begynt å sovne igjen'' hvisket jeg og la pekefingeren min på leppene hans for å få han til å være stille. Noe som fikk han til å le av meg og kysse peke fingere min.
''Hva er klokken?'' spurte han og satte seg opp i sofan, som fikk meg til å sukke irritert.
''Den er halv 9'' svarte jeg og satte meg opp ved siden av han.
''Greit, hva er det vi skal gjøre i dag?'' spurte han og ga meg et smil. Jeg løftet det ene øyenbryne mitt og ga han et blikk.
''Og hvem sa jeg skulle være med deg i dag?'' spurte jeg og ventet på svaret hans. Han bare lørtet på skuldrene sine og ga meg et smukt smil.
''Vell, jeg tengte siden du stortsett gravde annsiktet ditt ned i brystet mitt for ikke mindre et 1 minutt siden, så tok jeg det som at du ville være med meg'' sa han og smilte til meg, mens jeg bare rødmet.
''Samma det, jeg går å fikser meg'' sa jeg og gikk inn på rommet mitt og fant fram hva jeg skulle ha på meg i dag. Etter jeg fant ut hva jeg skulle ha på meg, tok jeg rette tenga og rettet det lange håret mitt og tok på litt lys rosa øyenskygge og en fin rosa leppestift.


Da jeg kom ned ble jeg overasket over å se Justin stå inne på kjøkkenet ,skjørteløs for å klarere det, og laget egg.
''Hva er det du driver med?'' spurte jeg og så skeptisk på han før jeg satte meg ned ved boret og holdt et godt øye på han.
''Vell, jeg lager frokost før jeg kjører deg hjem til meg slik at jeg får skiftet'' svarte han og ga meg et lite smil som fikk meg til å smile tilbake. Han var så søt, det var helt sykt at noen kunne oppføre seg slik mot noen engang!
''Vell, jeg er veldig kresen på eggene mine så la oss se om du er en like flink kokk som en sanger'' flørtet jeg mot han og han ga meg bare et slu smil før han la et fatt med to speilegg med to påsmørte skiver vedsiden av. Jeg tok en bit av eggene og jeg trodde jeg var i himmelen, de var akkurat perfekte, ikke for flytende men ikke for faste. Akkurat slik jeg likte dem.
Jeg lukket igjen øynene mine og nøyt smaken av eggene, men ble fort avbrutt når jeg hørte den varme latteren til Justin fylle ørene mine.
''Jeg tar det som du liker de?'' spurte Justin mens han fortsatte å hummre og tok en bit av maten sin.
''Liker? Justin, jeg skal gifte meg med dem!'' utbrøt jeg og tok nok en bit ut av dem og slapp ut nok et stønn av nytelse.
Hummringen til Justin sluttet pluttselig og jeg åpnet øynene mine og fant at Justin stirret intenst på meg.
''Hva er det?'' spurte jeg og slapp ut en nervøs latter.
''Justin... Justin.. JUSTIN!'' ropte jeg og viftet med armen forran annsiktet hans og fikk fremdeles ikke noe reaksjon.
''Neivell... jeg går å slår av med eggene dine jeg, siden mine er borte'' sa jeg og prøvde må få tak i eggene hans men han sto fort armen min vekk fra fatet hans og jeg begynte å små furte.
''NÅ får jeg en reaksjon ut av deg ja'' sukket jeg og kryset armene mine over brystet mitt.
''Du prøvde å stjele eggene mine'' sa han og smalnet øynene sine mens han ga meg et blikk.
''Ikke min feil at du lager egg til å dø for'' sa jeg i en sing-song stemme og ga han et stort smil. ''Greit, smil til kamera!'' Justin tok opp mobilen sin pluttselig å ga han et rart blikk.
''Hva er du driver med?'' spurte jeg skjenert.
''Jeg skal legge ut et bilde på Instagram, så kom igjen! SMIL'' han ga meg et gigantisk falskt smil og jeg klarte ikke å gjøre annent enn å le av han. Før jeg fikk sagt noe mer hørte jeg klikket og jeg visste han hadde tatt bilde.

@
JustinBieber: The beautiful @MollyJ is in a happy mood because of my eggs ;) 

Mobilen min vibrerte på grunn av en mention og jeg så bilde han hadde lagt ut.
''Du er så rar  Justin!'' sukket jeg irritert og han bare lo av meg. Men så kom jeg på at han fremdeles var shorte løs og jeg fikk en genial ide.
'' JUSTIN! Se ut vinduet se på det der!'' ropte jeg pluttselig. Justin snudde hode mot vinduet og jeg tok et bilde av den shorte løse guden forran meg. Alltså, dette her var kanskje en jobb men jeg kunne i det minste ha det litt gøy!@MollyJ : @justinbieber thinks he van go around taking pictures of me, just like that... Well, then I'm gonna go take pictures of him, Just like that! lol

Mobilen til Justin vibrerte og han rakte ut etter den. Ikke lenge etter på så han opp mot meg og ga meg et drepende blikk før det ble om til et giganstisk smil.
''Jeg visste du ville ha et bilde av dette her, det var bare et spørmsål om tid'' han pekte ned på magen sin før han sa meg rett inn i øynene mine og jeg følte kinnene mine bli varme.
'' Det var bare en liten hevn'' hvisket jeg siden han sto helt inntil meg og jeg følte jeg ble ekstremt varm.
''Vell, for din informasjon, jeg har ikke noe i mot det, bare ta bilder når du vil av meg, I like it'' han blunket til meg før han dro på seg t-shoren sin og gikk inn på badet mens jeg sto der helt sjokert. Han sa ikke nettopp til meg gjorde han vel? Oh dear lord, save me!


 

 Hva syntes dere om denne delen?
Hva tror dere kommer til å skje videre?

Never say Never and ALWAYS Believe~Vanessa 12 Kommentarer


Smile to the camera - Del 8

''Jeg ville bare se deg... og du sa du ble litt redd filmen så jeg tengte jeg kunne du vet... beskytte deg?'' sa han og rødmet litt.
Virkelig? Ville han se meg? Jeg følte jeg ble litt rørt av tanken og bare smilte.
''Kom inn '' smilite jeg og han bare smilite større tilbake.


Justin's POV

Molly ledet meg inn i huset og jeg fikk et smil om munnen med en gang. Det var akkurat slik jeg hadde sett det for meg. Ikke stort men ikke lite heller, vakre møbler, en stor flatskjerms tv på veggen, det som overasket meg var X-box'n som sto vedsiden av DVD spilleren.
''Har du X-box?'' spurte jeg nyskjerrig og ga henne et smil. Hun snudde seg mot meg og rødmet litt.
''Vell... Alltså, jeg har en storebror som fikk meg litt hekta på det'' lo hun og jeg bare lo med henne. Det var bare noe med latteren hennes som fikk meg til å ville le.
''Skal vi slå oss ned og se ferdig denne filmen eller?'' spurte jeg og så ned på sofan som var dekt av et teppe som hun sikkert hadde lugget under før jeg banket på.
''Kan vi sikkert'' sa hun nervøst og satt seg ned på midten av sofan og la teppet over seg igjen mens hun ventet på at jeg skulle sette meg vedsiden av henne.
Jeg satt meg ned vedsiden av henne, ganske tett inntil henne om jeg får si det selv og smilite til henne. Hun la teppe over meg og jeg la armen min diskre rundt skulderen hennes mens vi fortsatte og se på hva for nå film som gikk på tv. Jeg fulgte egentlig ikke så veldig med, jeg var mer opptatt av å se på Molly og hvor redd hun virket.
Hun hadde en greie med å gjømme annsitke under pledde men fremdeles se på filmen, hva var poenget med å gjømme seg da? Jeg slapp ut en liten latter over hvor søt hun var og hun snudde seg mot meg. ''Hva er det?'' hvisket hun som om morderen skulle høre henne og komme å drepe henne.
''Du er bare så søt når du er redd'' hviske jeg tilbake. Annsiktne våres var ekstremt nære hverandre og jeg følte vi lente oss nærmere hverandre for hvert sekund før hun pluttselig snudde seg mot tv skjermen igjen, men jeg kunne se det lille smilet om munnen hennes og de røde kinna hennes. Oh jada, hun liker meg, jeg måtte bare skru opp skjarmen litt mer så kom hun til å bli min.
 

Molly's POV

Det var like før jeg og Justin kysset i stad men jeg klarte det ikke. Jeg mener, jeg hadde lyst å kysse han, men tenk om jeg ikke var flink nok for han? Eller om han kanskje ikke følte noe gnister eller noe... Jeg ble bare redd og ignorerte forsøket og prøvde å følge med på filmen. Men når Justin begynte å pjuske meg på den bare skulderen min hvor armen hans hang, følte jeg at konsentrasjonen min sagte flyttet seg fra filmen til den deilige følelsen av pjuskingen til Justin. Jeg lente hode mitt på skulderen til Justin, men det var ikke like behagli som jeg hadde håpte på at det skulle være men jeg ville ikke flytte meg fordi jeg ville ikke at Justin skulle slutte å pjuske meg.
''Vent litt'' hvisket Justin stille og røyste seg med meg i armene sine.
Han satt seg tilbake i sofan men han satt ikke like rett og dro meg ned vedsiden av han men bena mine over fanget hans og hode mitt på skulderen hans med armen hans rundt skulderen min. Jeg la et teppe rundt og vi gikk tilbake til å følge med på filmen, men Justin sluttet ikke å pjuske meg og sagte men sikkert følte jeg at jeg duppet av på brystet til Justin.


 
Hva syntes dere om denne delen?
Hva tror dere kommer til å skje videre?

Never say Never and ALWAYS Believe ~Vanessa 14 Kommentarer


Smile to the camera - Del 7

''Jeg vet du syntes det, bare innrøm det'' sa han og løftet det ene øyenbrynet sitt mens jeg bare rødmet.
''Samma det'' sa jeg og snudde meg vekk fra han, mens han bare lo. Jeg skulle så ta igjen for det der!


''Jeg hadde det ekstremt gøy i dag'' sa jeg til Justin mens han fulgte meg opp til døren min.
''Det hadde jeg også... Lenge siden jeg bare kunne være meg selv med noen'' sa han og ga meg et sjevt smil som fikk meg til å smile.
''Vell, you know how i do'' sa jeg og latet som om jeg tørket vekk litt støv av skulderen min som fikk Justin til å le og nikke.
''Ja, jeg vet det...'' hvisket han og vi stoppet utenfor døren min og bare stirret på hverandre. ''Takk for smykket, det betyr mye'' smilte jeg og tok på kjedet som fremdeles hang rundt halsen min.
''Det var ingenting, takk for lunsj'' svarte han og tok et skritt nærmere meg og jeg følte hjerte mitt banke litt fortere enn normalt.
''Emm, ja... hade'' stammet jeg og skulle til å låse opp når Justin stoppet meg.
''Jeg lurte på en ting? Kan jeg kanskje få nummeret ditt... Slik at vi kan møtes igjen?'' spurte han og smilte litt. Jeg fikk et lite smil om munnen mens jeg latet som om jeg tengte meg om sikkelig.
''Njaa.. Jeg vet ikke jeg... Jeg vet ikke om føler meg helt komfortabel å bli stalket av Justin Bieber'' sukket jeg og ristet litt på hode. Justin's øyner ble store og han stirret sjokert på meg før han så smile jeg hadde om munnen og han skjønnte jeg bare tulla.
''Åhh herre, jeg trodde du var seriøs'' pustet han ut og jeg begynte å le over hvor naiv han var.
''Selfølgeli kan du få nummeret mitt'' smilite jeg og tok en penn fra vesken min og tok et grep om armen hans.
''Hva.. hva er det du driver meg?'' spurte han skeptisk og så på meg mens jeg begynte å skrive ned nummeret mitt på armen hans.
''Sånn! Nå har du nummeret mitt'' smilte jeg og slapp armen hans. Jeg lente meg opp og ga han et kyss på kinnet før jeg låste meg inn i leiligheten og lukket igjen døren med en glisende Justin bak seg.
Denne dagen kunne ikke vært bedre. Jeg hadde kommet meg nærmere inn på Justin, nærmere en jeg hadde trodd på så kort tid, men det verste var at jeg begynte å falle selv.
Jeg sukket og tok av meg klærne og satt meg i pysjamasen min. Jeg satt inne i stuen med tv'n på mens den spillte en eller annen rar film jeg ikke egentlig fulgte med på for jeg var for opptatt om å lese alle nettsidene som hadde bilder av meg og Justin i lag og lese hva folk skrev om oss.
Etter en stund bestemte jeg meg at det letteste bare var å sjekke TMC og der var det en stor artikkel om meg og Justin, jeg klikket inn på den og begynte å lese.


Bieber's new girl?

I dag kom det ut et bilde av en svart håret skjønnet ved navnet Molly Jackson ut på nettet. I følge kilder så møttes Jackson og Bieber i går under pressekonferansen sin og hadde fått fantastisk kontakt med en gang. Jackson hadde tydeligvis VIP pass i dag til Macy's og ble sett med Bieber ikke lenge etter kommende ut i all hastverk mot bilen til Bieber.
Der etter ble det stille fra paret og ble ikke sett før noen timer senere på en McDonalds ikke så langt unna byen hvor de ble observert til å le og ha en korslig ettermiddag med hverandre. Bieber ble også observert i å ha gått inn i en glassvegg igjen, kanskje han burde få det sjekket opp?
Ikke lenge etter på kom bilde over ut på Instagramen til MOlly med caption ; 
We are the cutest people on this planet! @JustinBieber has super duper uber solf lips :D
Så hva er greia med Bieber's nye jente? Er de venner? Er de mer en bare venner?
Så langt har ingen kommentert saken men hva synes dere hvis det viser seg å være sant?
Kommenter under om hva dere syntes om Jolly.

Jeg stirret på den siste delen helt i sjokk. Virkelig? JOLLY?! Hva faen for et navn var Jolly? Det hørest ut som en navn til en hund, eller en KATT! 
Jeg tok opp mobilen min og sendte en kjapp melding til Justin. Han hadde sendt en melding like etter han hadde dratt slik jeg fikk nummeret hans.

Jolly? VIRKELIG; kunne ikke fans'n din gitt oss et mer normalt navn som.. Mustin eller Juslly eller eller... INGENTING -.- ugh!!!!
Jeg la fra mobilen ned på boret. Mens jeg ventet på svar fra Justin så satt jeg på en kanal som spillte en eller annen skrekk film.

Hahah, jeg likte det jeg! Syntes det høres ut som en slags godteri jeg ;P hva skjer, egentlig?
Selfølgeli tengte Justin på godteri... når gjorde han ikke det?

Ser på en skrekk film... Men jeg begynner å bli litt redd så tror jeg skal slå av, kommer nok ikke til å få sove i kveld :S
det var faktiskt sant. Jeg HATER skrekk filmer, men elsket dem fordi jeg elsker adrenalinet. Jeg flytet blikket til tv'n og fortsatte å se på. Jeg hadde fremdeles ikke fått noe svar fra Justin å jeg begynte å lure på om han hadde lagt seg eller noe.
Morderen i filmen skulle akkurat til å anngripe når noen banket på døren. Jeg hoppet opp fra Sofan og skrek ut i redsel. Jeg så redd bort på døren før jeg gikk men små skritt bort mot den og så gjennom titte hullet, men det var ingen der?

Sagte åpnet jeg døren og tittet ut, jeg skulle akkurat til å lukke igjen døren, kom Justin hoppende ut forran døren og jeg skrek for full hals, og smelte igjen døren rett i tryne på han.
Jeg sto der helt forsteinet før jeg åpnet døren igjen og begynte å slå en lende Justin.
''DIN STYGGE LILLE DRITT! HVORDAN VÅGER DU Å SKREMME MEG SLIK!!!'' jeg fortsatte og slå han, som bare fikk han til å le enda mer.
''Greit, ro ned nå!'' lo han og tok tak i armene mine slik at jeg sluttet å slå han.
Jeg ga han et styggt blikk før jeg løsnett armene mine og krysset dem forran brystet mitt.
''Hva gjør du her uansett?'' spurte jeg skreptisk og jeg så han rødmet litt.
''Jeg... ehh... du vet...'' stammet han fram og du holdt på må le deg ihjel. Han var så skjønn.
''Nei, jeg vet ikke?''
''Jeg ville bare se deg... og du sa du ble litt redd filmen så jeg tengte jeg kunne du vet... beskytte deg?'' sa han og rødmet litt.
Virkelig? Ville han se meg? Jeg følte jeg ble litt rørt av tanken og bare smilte.
''Kom inn '' smilite jeg og han bare smilite større tilbake.


 

Hva syntes dere om denne delen?
Hva tror dere skjer mellom dem?

Never say Never and ALWAYS Believe ~Vanessa 6 Kommentarer


Smile to the camera - Del 6

 

Sorry for at jeg ikke har oppdater på noen dager! men jeg har vært SÅ opptatt med å få fikse ting til 10.klasse avsluttningen min som var i dag så jeg har vært ganske oppdatt! Men NÅ, nå er jeg offisielt ferdig så jeg håper jeg blir litt bedre på bloggingen ;)


''Dere er så slemme'' suttret Justin og jeg sluttet å le så voldtsomt og bare små hummrett litt.
''Unnskyld... Komman la oss gå inn og få oss mat din klomsemikell'' sa jeg og tok armen min rundt skulderen hans og ledet han inn til McD's. 


I would never admitt it, but I was falling hard, and I was falling fast.
I remember just hoping he would be there to catch me. 

Vi satt i bilen med masse mat i baksetet og spiste mens Kenny bare kjørte rundt om kring og ignorerte oss egentlig.
''Kenny, kan du sette på radion?'' spurte jeg. Han nikket til meg før han satt på radioen hvor 'All Around The World' akkurat var ferdig.
''Damn, akkurat gått glipp av den!'' suttret Justin og tok en bit av big mac'n sin. Jeg bare lo av han mens jeg ventet spent på neste sang og tok en bit av min egen burger.
Pluttselig kom en av mine absolutt favoritt sanger på og jeg holdt på å spytte ut maten min.
''SKRU OPP!'' rotpe jeg ivrig til Kenny, han bare lo men skrudde opp lyden mens jeg nikket hode mitt i takt med sangen.

Jeg begynte å synge med teksten men jeg klarte ikke å få følelsen  av øynene til Justin på meg vekk.
''Hva?!'' spurte jeg og ga  han et irritert blikk. Han bare lo av meg men ristet på hode.
''Jeg visste ikke du var en fan av Fall Out Boy'' sa han litt sjokert og pirket i maten sin.
''Tuller du!? Jeg elsker dem! Jeg mener HØR PÅ DETTE!'' refrenget begynte å spille og jeg sang med mens jeg små danset og Justin holdt på å dø av latter.
''Jaja, jeg er fan av dem selv, det var bare... Ikke akkurat mest vanlige band å høre på hos Jenter, spesielt siden de ikke er i lag lenger'' sa han og begynte å nytte til sangen. Jeg bare ristet på hode mens jeg fortsatte å synge og danse til sangen.
Sangen ble ferdig og en random sang kom på og Kenny skrudde ned lyden.
''Du er så morsom, du er klar over det? Du blir ikke flau eller noe..'' sa Justin helt fortryllet.
''Hva skal jeg si? Jeg har levd livet mitt med å prøve å gjøre andre glad, helt til jeg skjønnte at det ikke var meg og begynte å drite i hva folk syntes om meg! Jeg er meg selv, enten så liker de meg for alt det gale eller så ligger de unna'' sa jeg og løftet litt på skulderen min og spiste litt.
Resten av turen brukte jeg og Justin på å bli bedre kjent med hverandre og jeg kunne ikke hjelpe å falle litt for han. Jeg mener, han var ikke som alle andre, han var seg selv akkurat som meg, måten han snakket om familien sin det var liksom bare så.... Jeg vet ikke jeg, jeg har ikke ord for det.
Justin plapprett i vei om et eller annent intervju når jeg følte mobilen min vibrere. Jeg tok den opp og nummeret til Presilla lyste opp, jeg åpnet meldingen og leste den stille for meg selv.

'Hvordan går det med Bieber? Jeg tar det som at alt går bra og du ikke trenger min hjelp... Jeg lar deg håndtere resten herfra selv, ring hvis det er noe! btw, jeg vil ha oppdatering hver Søndag eller en eller minst en gang i uken ~PJ'

Jeg kunne ikke la være å smile av meldingen. Jeg var så lettet over å måtte stresse over Presilla og ha henne hengende over ryggen på meg mens jeg gjorde dette her, jeg hadde nok press fra før av!
''Hvem var det?`'' spurte Justin og smilte til deg.
''Ingen spesiell, bare en jente jeg kjenner som plager meg litt'' sa jeg og lo nervøst. Jeg ville definnetivt ikke snakke om Presille med Justin, det var bare for kleint og for åpenbart.
''Hmm, bare ikke svar, kanskje hun lar deg være?'' sa han og løftet på skuldrene sine. Han virket så ukomfortabel det var morsomt.
''Det er ikke så ille'' lo jeg og la mobilen tilbake i vesken min før jeg snudde meg mot Justin som stirret på meg.
''Hva er det?'' spurte jeg og rødmet litt, som fikk Justin til å små le.
''Du er veldig pen.. Vet du det?'' sa han og smilte søtt til meg. Jeg bare himmlet med øynene mine.
''Ikke egentlig, men takk... Okay greit, la oss instagrame litt'' lo jeg og tok opp mobilen min igjen og gikk inn på Instagram og inn på kameraet. Justin tok kameraet fra meg og lente seg sagte inn mot meg. Jeg følte pusten min sette seg litt fast i halsen men jeg lot det ikke vise. Han lente seg helt inn til øre mitt og og hvisket men den mørke raspe stemmen hans.
''Smil'' han kysset kysset kinnet mitt og jeg bare smilte mens jeg lukket igjen øynene og hørte klikket fra kameraet.

''Vi er så søte'' lo jeg og så ned på bilde. Justin lente seg over deg og så ned på bilde.
''Yupp, bare søtest'' hvisket han nok en gang inn i øret mitt og jeg følte jeg holdt på å dø! Gikk det ann å være så deilig?
''Greit... hva skal jeg skrive?'' spurte jeg mens jeg tengte på hva jeg kunne skrive. Justin tok mobilen og begynte å skrive noe før han ga meg tilbake mobilen. Jeg så han hadde lagt ut bilde og bladde litt ned for å lese hva han hadde skrevet.

MollyJJ: We are the cutest people on this planet! @JustinBieber has super duper uber solf lips :D

Jeg snudde meg mot Justin og ga ham et styggt blikk mens han bare smilte uskyldig til meg.
''Virkelig? Super Duper uber?'' spurte jeg helt fra meg og han bare nikket.
''Jeg vet du syntes det, bare innrøm det'' sa han og løftet det ene øyenbrynet sitt mens jeg bare rødmet.
''Samma det'' sa jeg og snudde meg vekk fra han, mens han bare lo. Jeg skulle så ta igjen for det der!


Hva syntes dere om denne delen?
Jeg vet den kom litt sent, men jeg kom ikke hjem før sent fra avsluttningen så!

Never say Never and ALWAYS Believe ~Vanessa
 7 Kommentarer


Smile to the camera - Del 5

For dere som lurte så har jeg alt trukket vinneren, MEN siden jeg ikke har fått NOE kontakt med vinneren så skal jeg trekke en ny vinner! Du kan se innlegget her --> http://jdrewbhistorie.blogg.no/1339790552_vinneren_er.html jeg kommer til å trekke en ny vinner med en gang jeg er ferdig med denne delen så forandrer jeg navnet og tar kontakt med personen som ble trukket ^^ Men jeg venter bare i 2 dager før jeg trekker en ny vinner så dere må huske å svare på mailen!


 Rett før jeg gikk inn så jeg Presilla smile til meg og jeg ble minnet på at alt dette her bare var en jobb og ikke noe mer.


''Så hvorda kjenner dere hverandre?'' spurte Kenny skeptisk fra forsetet. Jeg skjønnte han var nervøs at Justin var sammen med meg og jeg klandrer han ikke, jeg mener... Han er verdens mest kjennte gutt og her kommer jeg en helt random person som skal spandere lunsj på Justin og hans livvakt? Det høres litt rart ut når du tenger saken!
''Vi møttes i går... Også møttes vi nå og ja... jeg vet ikke egentlig hvordan jeg skal forklare det'' lo jeg nervøst og så på Justin som bare smilte stort til meg. Slutter denne gutten her aldri å smile eller noe?
''Så hvor kommer du fra, hvor gammel er du?'' spurte Justin og lente seg bak i setet og så spent på meg.
''Vell... jeg er 18, jeg er født og oppvåkst i Lima, Ohio... Jeg har en veldig spredd familie... jeg har familie i Canada, i Storbritania og Norge...'' sa jeg og nikket. Ikke noe spennede liv skal jeg si dere. Justin glødet i det jeg nevnte Canada og det var egentlig litt søtt å se, han var virkelig glad i Canada.
''Hvor i Canada har du familie?'' spurte han mens han smilte stort til meg.
''Jeg har noen i Toronto og noen i Winniepeg'' sa jeg og smilte. Øynene hans ble større og smilte vokste en størrelse.
''DU KØDDER! FAREN MIN BOR I WINNIPEG!'' ropte han ut og jeg skvatt litt men det tok ikke lang tid før jeg begynte å le.
''Så hvor hadde dere tengt å spise lunsj?'' spurte Kenny som små lo litt av utbruddet til Justin.
''Molly... Har du noe problem med Mc'd's?'' spurte Justin og så spent på meg. Det var min tur å få et stort smil om munnen og jeg kan vedde jeg så ut som en idiot i det øyeblikket.
''JEG ELSKER MC'DS!!!!'' ropte jeg og begynte å hoppe i sete som en liten unge. Hva? Man blir aldri for gammel for McD's!
''Kenny, til nermeste McD's er du snill!'' beordrett Justin. Jeg og Justin satt i baksetet og snakket om forskjellige ting som vennene hans og familien min og om det kanskje var noe sjanse vi hadde møttes i Canada før men bare ikke tengt over det og vi hadde kommet fram til at vi hadde vært på mange av de samme stedene sammtidig bare aldri lagt merke til hverandre.
''Da er vi her, skal jeg bestille eller vil dere gjøre det selv?'' spurte Kenny og parkerte bilen utenfor McD's.
''Jeg vet ikke med deg men jeg vil inn, jeg elsker lukten av maten der'' sa jeg og tok av meg setebelte. Både Kenny og Justin stirret rart på meg og jeg følte jeg rødmet noe utrolig.
''HVA? Det lukter godt'' sa jeg uskyldig og smilte litt. Justin tok av seg sete belte og så meg rett inn i øynene før han satte seg ned på et kne forran meg og tok armen min i sin egen.
''Hvor har du vært hele mitt liv og vil du gifte deg med meg?'' spurte han og så opp på meg som om jeg var en gud eller noe.
''Take it easy Romeo 2.0! La oss heller se hva som skjer etter lunsj først'' lo jeg og Kenny braste ut i latter. Justin nikket og leket såret.
''Jeg skjønner, jeg skjønner... Bare takk nei til min romantiske frielse'' sa han og slapp ut et fake snufs. Jeg lo og kysset han lett på kinnet før jeg hoppet ut av bilen og gikk mot inngangen.
Glass døren hadde akkurat lukket seg igjen da jeg hørte et stort smell bak meg. Jeg snudde meg rundt og trodde jeg skulle dø av hva jeg så, for rett utenfor døren sto Justin og hodt seg for panna mens han hoppet rundt og skrek ut noe jeg ikke fikk med meg. Jeg gikk ut døre og så på den hoppende Justin før jeg snudde meg mot Kenny som så ut til må dø av et latterannfall.
''HVA SKJEDDE?!'' skrek jeg ut og så paniskt på dem begge. Justin stoppet den gale hoppingen sin og ga meg et irritert blikk før han sukket.
''Jeggikkinniglassdøren'' rablet han ut og jeg sto der som et spørsmålstegn.
''Unnskyld kan du ta det der på nytt?'' spurte jeg og prøvde å høre bedre etter.
''Jeg gikk inn i glass døren OKAY!'' utbrøt Justin og jeg stoppet helt opp å bare så på ham. Det alvorige annsikte mitt gikk over til et lite smil, som ble til et stort smil og før jeg visste ordet av det var jeg i full latter annfall sammen med Kenny.
''Dere er så slemme'' suttret Justin og jeg sluttet å le så voldtsomt og bare små hummrett litt.
''Unnskyld... Komman la oss gå inn og få oss mat din klomsemikell'' sa jeg og tok armen min rundt skulderen hans og ledet han inn til McD's. 

 jeg bare elsker det bilde av dem <3

Uansett, hva syntes dere om denne delen her?
Hva vil dere skal skje videre?
Og hva syntes dere om glassdør vitsen min, for jeg LER SOM FANKERN hver gang xP

Never say Never and Believe ~Vanessa 13 Kommentarer


Smile to the camera - Del 4

Som dere sikkert kan se så er det en ny header og nytt profil bilde på bloggen... jeg begynte å gråte når jeg så at han hadde dratt tilbake til Stratford, til Avon theather for å spille... det var bare litt for mye for meg... Jeg kan ikke tro det er ca 6 år siden han satt der utenfor å spillte... han var 12... nå er han 18... tiden går litt for fort for min smak.. :'( jaja, her har dere en ny del <3


Jeg sovnet til slutt med tankene fremdeles på Justin. Men helt uviten at ikke langt unna på et av hotellene i LA lå Justin og tenke like mye på henne som hun på ham.


Jeg brå våknet av at mobilen min gikk av. Jeg satte meg opp i sengen og så rundt etter mobilen min og fant den fort under natt boret mitt, jeg tar den opp å så at det var Presilla.
''Hallo?'' sukker jeg og gikk ut av sengen.
''Molly? Herre gud, vi har prøvd å ringe deg i hele dag!'' utbrøt Presilla og jeg kunne ikke la være å himmle med øynene. klokken var ikke mer en halv 10, det var ikke mer av denne dagen en gang.
''Beklager, jeg sov'' sukket jeg og gikk inn på stuen hvor posene med klær fremdeles sto og ventet på at jeg skulle åpne dem.
''Vell, kle på deg noe pent og møt oss ved Macy's'' sa hun med en bestemt tone.
''Okay... Hvorfor det`?'' spurte jeg og satt på vann kokeren slik at jeg kunne lage med litt cappuccino. Du lurer vell sikkert på hvor gammel jeg er siden jeg har en leilighet for meg selv og slikt. men jeg er bare 18. Jeg fikk tilatelse av foreldrene mine å dra ut hit alene siden jeg hadde familie her hvis noe skulle gå gale.
''Fordi Justin skal tydeligvis være der... Jeg fikk vite av en at de annsatte at de har stengt ned og kun folk med tilatelse for komme inn'' svarte hun som om det skulle være så veldig åpenbart.
''Og hva får deg til å tro jeg kommer meg inn?'' spurte jeg skeptiskt og fylte på koppen min med varmt vann og tok en sup av cappuccino'n min.
''Plis du undervurderer meg! Jeg har alt fått deg inn, alt jeg mangler nå er DEG'' svarte hun og lo. Jeg nikket til meg selv før jeg satt fra meg koppen og så på klokken.
''Gi meg.. 30 minutter så er jeg der'' sa jeg sukket. Jeg hadde virkelig håpet på en slaske dag, men hva var det jeg tengte på? Jeg er på jagt etter Justin Bieber for å få han til å falle for meg, trodde jeg virkelig at Presilla kom til å la meg vile?
''Jeg teller ned minuttene allerede nå'' var det siste Presilla sa til meg før hun la på. Jeg gikk inn på badet å dusjet meg. Når jeg var ferdig pusset jeg tennene mine og begynte å gå gjennom posene for å finne hva jeg skulle ha på meg. Siden jeg skulle shoppe litt når jeg var der, ville jeg ha noe komfortabelt men det måtte være penere en normalt siden Justin skulle trossalt se meg!
Så etter mye leting fant jeg det perfekte anntrekket.

Skone hadde jeg tatt fra mitt eget skap, de fleste skone Alexander hadde kjøpt meg passet ikke med anrekket derfor måtte jeg bare ta av mitt eget.
Jeg ville ikke sminke meg noe særlig slik at jeg bare tok litt eyeliner, mascara og en svak øyenskygge. Fint og naturlig, akkurat slik jeg likte det. Håret mitt lot jeg bare ligge i sine naturlige bølger nedover skulderen min. Jeg tok tak i den svarte vesken min og la mobilen, lommeboke  og nødvendige ting nedi den før jeg gikk ut av leiligheten og tok en taxi bort til Macy's hvor, til min ikke så veldig overaskelse, Presilla sto og ventet på meg.
''Der er du! Justin gikk inn for en litt mindre en 10 minutter siden. Han er med Kenny og etter det jeg har fått vite er det kun ca 10-15 der inne og alle er våksne så bare vær diskre'' sa hun og ga meg et kort. Jeg så på det og så at det sto Macy VIP på det. Jeg nikket itl Presilla og gikk mot inngangen hvor det sto en god del folk, når jeg endelig kom fram ble jeg stoppet av en av vaktene. Jeg viste han kortet mitt og han slapp meg inn med en gang.
Når jeg kom inn var jeg overasket over hvor stille og rolig det var her, jeg var så vandt med at det alltid var stappfult med folk som skulle overalt at jeg ble litt sjokert over stillheten, men kom meg fort ut av deg og begynte å vandre gjennom butikken. Jeg stoppet for å se på noen smykker da jeg følte nærveret til noen andre rett vedsiden av meg. Jeg snudde hode mitt til høye og skvatt litt når jeg så Justin lent inn mot disken med et smukkt smil mens han stirret på meg.
''Damn, du skremte meg'' utbrøt jeg og holdt meg for hjertet mens jeg slapp ut en nervøs latter. Justin bare lo og ristet litt på hode før han smilte til meg.
''Beklager, jeg så deg bare stå her og klarte ikke å la være å komme bort... Hva gjør du her?'' spurte han og smilte større til meg. Jeg følte jeg rødmet litt men dyttet fort bort tanken og fokuserte på Justin.
''Jeg er å shopper, hva ser det ut som? Stalker deg?'' spurte jeg i en tulle stemme og han begynte å tenke seg om noe som fikk meg til å bare le enda mer og slå han lett i armen, noe som fikk han til å le litt.
''Jeg trodde ikke folk hadde lov å komme inn hit jeg?'' spurte han skeptiskt og så på meg.
''Jeg har'' sa jeg og viste han passet mitt. Han så på det lenge før han så opp på meg og smilte. Jeg snudde meg igjen fordi jeg ikke klarte å se han inn i øynene lenger og prøvde heller å fokusere på smykket jeg hadde siklet over for ikke så lenge siden. 
''Liker du det?'' spurte Justin pluttselig og pekte på smykket jeg så på. Jeg fikk et smil om munnen før jeg nikket.
''Mamma hadde et helt likt et hun hadde fått av pappa på deres 10 års jubileum... men det ble ødelaggt'' sa jeg i en trist stemme. Det var sant, med et uhell hadde smykket røket og ingen fikk fikset det. Derfor hadde jeg ekstremt lyst å kjøpe det. Jeg hadde alltid vært sjalu på det smykket, det var virkelig en skjønnhet. 
Tumblr_lj6m5x5n1t1qiuy13o1_500_large
''Unnskyld, tror de vi kan få se det smykket der?'' spurte Justin mannen bak disket. Jeg snudde meg mot Justin og ga han et rart blikk men han bare ignorerte meg og tok opp smykket. Han så på deg lenge før han snudde seg mot meg.
''Snu deg'' beordret han og jeg rett og slett turte ikke å si imot så jeg bare snudde meg. Justin flyttet på håret mitt og armene hans kom rundt meg og før jeg visste ordet av det hadde Justin tatt på meg smykket.
''Snu deg mot meg'' sa Justin i en søt stemme og jeg gjorde som han sa.
''Vi tar det'' sa Justin til mannen og jeg følte øyne mine vokse.
''Er du dum? Jeg har ikke råd til det og ikke fankern om jeg lar deg kjøpe det til meg'' sa jeg bestemt og begynte å ta det av meg men Justin stoppet meg fort.
''La meg'' sa han og hindret hendene mine i å ta av smykket.
''I alle fall la meg betale deg tilbake'' sukket jeg og ga ham et furteblikk og han bare lo.
''Hva med dette, jeg kjøpet deg smykket og du spanderer lunsj?'' spurte han og løftet det ene øyebrynet sitt. Jeg så på han nikket.
''Avtale'' han slapp armene mine og jeg kunne ikke la være å tenke på at jeg skulle ønske han ikke slapp meg.
''Kort eller kontant?'' spurte mannen bak kassen.
''Kort'' svarte Justin og dro fram den svarte lommeboken sin og betalte for smykket. Jeg fikk et lite smil  om munnen og jeg klarte ikke å få det vekk.
''Takk Justin'' sa jeg og han bare ristet på hode.
''Min glede! Kom, la oss finne Kenny og dra et sted å spise'' Justin tok armen min og vi begynte å gå gjennom butikken på utkikt etter Kenny og fant han tilslutt borte ved parfymene-
'Kenny! La oss dra'' ropte Justin til han. Kenny snudde seg kjapt og nikket men stoppet forvirret når han så armen til Justin som var linket med min.
''Ehh, hvem er dette?'' spurte han og ga meg et blikk mens jeg bare smilte til han.
''Dette er Molly. Hun skal spandere lunj på oss, så la oss komme oss avgårde!'' lo Justin. Kenny nikket og smilte til meg.
''Jeg er Kenny.'' sa han og åpnet armene sine. Jeg ga ham en klemm og lo litt når han klemte meg hardt inntil seg.
''Hyggeli... jeg er Molly'' svarte jeg og vi alle dro ut av butikken. Med en gang vi gikk ut ble vi svermet ned av fotografer som prøvde å få et bilde av Justin, men Justin var slu og klarte å smyge seg gjennom menst Kenny bare holdt meg tett inntil seg og fulgte meg bort til bilet. Rett før jeg gikk inn små jeg Presilla smile til meg og jeg ble minnet på at alt dette her bare var en jobb og ikke noe mer.


 

Hva syntes dere om denne delen?
Beklager at den kom så sent, men jeg var i bursdag så ja ^^

Never say Never ~Vanessa 13 Kommentarer


Smile to the camera - Del 3

Jeg sukket litt og begynte å kle på meg. 
Justin Bieber, du kommer ikke til å vite hva traff deg.


People always told me there is no such thing as the perfect man.
Well, clarly they hadn't met Justin yet. 

Jeg sto backstage bland ca 10 andre fans. Eneste forskjellen mellom meg og dem var at de alle sto der i tårer mens jeg bare sto der. Jeg var en fan, selfølgeli var jeg det! Men jeg følte ikke trengselen for å gråte, et eller annent inni skrek ut til meg at alt bare var en jobb og at det ikke var noe kose møte. Jeg hadde et mål med dette møte og jeg måtte sørge for at det fikk som planlagt ellers kom Presilla til å servere hode mitt til middag.
''DER KOMMER HAN!'' skrek den ene jenta og alle løp mot teppet som ledet til den røde løperen Justin nå befant seg på. Han smilte ut i fotografene mens han poserte litt her og der. Jeg klarte ikke å se vekk fra hvor deilig han så ut. Håret var spiket, en hvit t-shorte med en denim vest over, et par svarte bukser dratt praktisktalt ned hele rompa hans og han toppet antrekket med et par blå vans.


 ''Justin, Justin, Justin, Justin, Justin'' kom det fra hele rommet, hvordan i alle dager klarte han alt dette? Jeg tror ikke jeg hadde taklet presser av å måtte smile konstant og huske å se i alle rettninger slik at alle fikk et bilde.
Han tok et par bilder til før han begynte å gå mot oss. Jentene begynte å hyle, snu seg mot hverandre å hoppe opp og ned mens jeg bare sto der og smilte til han. Helt siden Alexander hadde fikset meg opp og gitt meg klærne mine, følte jeg meg uoverkommelig.


 Favoritt delen med antrekket mitt måtte definetivt være skone. Jeg ELSKET sko, jeg hadde den størte sammlingen hjemme, men jeg turte aldri å bruke dem siden jeg ikke følte de helt passet til utsende mitt, men jeg kom definetivt til å bruke dem mye nå.
''Hei alle sammen'' hilste Justin til oss og smilte. En etter en hilste han på de hysteriske jentene før han sto annsikt til annsikt med meg.
''Hei Shawty, jeg er Justin.. hvem er du?'' spurte han litt forbløffet mens han så deg opp og ned, og du klarte ikke å gjømme det lille smilet ditt.
''Jeg er Molly, det er hyggeli å møte deg Justin'' svarte jeg og rakte fram armen min for å hilse, men han bare ristet på hode og ga meg en klem. Jeg ble litt overasket men kom fort på at Justin var en veldig sensuell person og å klemme fans var bare mer naturlig for ham.
''Molly... jeg liker det, et pent navn til en pen jente'' jeg løftet det ene øyenbryne mitt og fikk et litt smukkt smil om munnen.
''Neimen... Flørter du med meg Mr.Bieber?'' spurte jeg i en falsk overasket stemme og han bare hummrett litt før han så ned i bakken å nikket.
''Selfølgeli så ser du rett gjennom mitt teite forslag på å flørte'' lo han og jeg klarte ikke å la være å le med han. Vi bare sto der å lo en stund før fansen brakte oss tilbake til virkeligheten. Justin stilte seg opp og tok bilder å signerte ting til dem, alt med et smil om munnen. Jeg sto og snakket med en av jentene om det nye albumet til Justin som snart var ute når jeg følte øynene til Justin på meg, jeg snudde meg mot Justin og ga ham et lite smil.
''Skal vi to ta et bilde i lag eller?'' spurte han og fikk et lite smil om munnen.
''Skulle ønske, men jeg glømte mobilen min og jeg har ikke et kamera...'' sukket jeg og faket skuffet. Selfølgeli hadde jeg mobilen min her, men han trengte ikke å vite det. Det var en del av planen å få han til å ta et bilde av oss med mobilen sin slik at han hadde bilde av oss der, sånn at han ikke glømmte meg!
''Hallo, vi kan bare bruke mobilen min, så kan jeg tweete deg?'' sa han i en nervøs stemme og klødde seg bak på nakken. Jeg fikk et stort smil om munnen og nikket ivrig. Han ga mobilen sin til en av jentene før han selte seg ved siden av meg og lot armen sin gli forsiktig rundt meg mens hun tok bilder av oss, Justin smilte gigantiskt til deg og jeg bare smilte og så ned i bakken. Jeg var så redd at hvis jeg så opp i øynene hans at jeg bare komt il å glømme meg helt bort.


''NAWW! Det var SÅ søtt!'' utbrøt jenta og ga bilden til Justin. Han bare fniste og viste meg bilde og jeg bare nikket mens jeg små nikket litt.
''Beklgare folkens, men Justin? Vi burde egentlig komme oss avgårde..'' hørte vi Kenny si og Justin så litt skuffet ut.
''Greit... Det var hyggeli å møte dere alle i dag, vi snakkes, husk! JEG ELSKER DERE!'' ropte han til oss mens Kenny dro han ut fra backstage mot noe som jeg anntok til å være bakdøren som ledet til smuget hvor noen bilder mest sannsynlig ventet på dem.
Jeg sukket litt og så meg rundt, mobile min vibrerte og jeg så jeg hadde fått en melding av Presilla.

'Vi har dratt tilbake til kontoret for å fikse litt små ting til neste gang vi skal få deg til å møte Justin. Bare dra hjem å slapp av, Alexander har fått noen til å sende bort alle de nye klærne og slikt til leiligheten din. Sender melding til deg i morgen med mer info. XoXo Presilla'

Jeg sukket litt før jeg stappet mobilen ned i vesken å tok en taxi hjem igjen. Presilla hadde ikke køddet når hun sa noen hadde kommet med tingene, for når jeg kom hjem var leiligheten full av poser med noe jeg bare kunne antyde til å være klær. Hvordan de hadde fått nøkkelen til leiligheten min var et mysterium. Men helst et mysterium jeg ikke ville vite svaret på.
Jeg tok av meg klærne å sminken før jeg slang med ned under sengen i pysjamasen min på og mac'n i fanget. Jeg logget inn på twitter og gikk inn på brukteren til Justin. Det var ikke noe spesiellt mye nytt men en av tweetne hans fakket din oppmerksomhet.

@JustinBieber: Met this AMAZING girl today, have no idea who she is, only that she has a pretty smile - *bilde link*

Jeg fikk et lite smil om munnen av den der og retweetet, lagret bilde på mac'n og skrev min egen tweet.

@MollyJC: Met the one and only @justinbieber today! Have to say it was unexpected! but fun #Swag

Jeg klappet sammen mac'n før jeg la meg ned i senga og begynte å tenke på Justin. I dag var bare en av mange dager med Justin og jeg hadde en følelse om at det ikke kom til å bli så ille. Jeg sovnet til slutt med tankene fremdeles på Justin. Men helt uviten at ikke langt unna på et av hotellene i LA lå Justin og tenke like mye på henne som hun på ham.

 Hva syntes dere om denne delen?
Liker dere den så langt?

Never say Never ~Vanessa8 Kommentarer


Vinneren er........!

DA er konkuransen min OVER!
Pakken kommer til å bli sendt i løpet av disse 2 ukene!
Vil bare at dere skal vite, jeg ble SÅ takknemlig over alle som ble med og deres snille ord! Jeg vil også at dere skal vite, vinneren ble trukket HELT random! Jeg bare trakk noen ut av en hatt og ja ^^ 
 

Jeg trakk en NY vinner og her er da resultatet! Husk, 2 dager, hvis ikke jeg har fått noe svar innen da trekker jeg en ny vinner!

Vinneren er...... *troppe solo*

Rita Norberg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratulerer!!!!! Jeg sender deg mail nå med offisiel vinner mail! Graulerer!
Jeg vil bare si TUSEN takk til alle de 20 andre av dere som hadde meldt dere på, som ikke fikk noe! Jeg beklager virkelig, skulle ønske jeg hadde noe trøste premie til dere alle!
Men men... Ikke alle kan vinne, beklaglivis, det tror jeg vi alle vet etter hvor mange ganger vi melder oss på Justin Bieber konkuranser og taper xP

Never say Never~Vanessa 

 0 Kommentarer


Karakterene I historien

Hei alle sammen, jeg leste en kommentar akkurat og tengte at det letteste er kanskje like greit å legge ut bilder av hvordan folk ser ut siden jeg ikke alltid føler for å legge til masse bilder i delene mine <3

Molly Jackson                                                         
                                 
image

Justin Bieber

                 

Presilla Jones

                    

Alexander Tick

              

Torrey Jackson

        

Paul Jackson

            


David Brown

            

      


Flere blir lagt til som historien går videre, jeg er fremdeles ikke helt sikker på om det kommer noen flere nye folk, alltså folk dere ikke vet hvordan ser ut, Det gjør det HELT sikkert, men sånn at dere er obs på at når det kommer en ny person inn i historien at det er kanskje greit å sjekke denne her ^^

Never say Never ~Vanessa1 Kommentarer


Smile to the camera - Del 2

Men på andre siden så kom jeg til å få jobbe på en av kanskje de mest eksklusive undercover jobbene en person kan få, men ikke bare det! Jeg fikk tilbringe tid meg ingen ringere en Justin Bieber.
''Når starter jeg?''


Det hadde nå gått en uke siden jeg hadde takket ja til jobbtilbudet hos Presilla. Uken hadde vi brukte på å finne ut alle stedene Justin kom til å være og de diskuterte når de ville at vi skulle møtes først. Akkurat nå befant dere, dere på kontoret til Presilla. Hun og Alexander satt og snakket om et eller annent som hadde med Justin å gjøre når Presilla pluttselig satte seg opp.
''Det er perfekt! Vi får henne backstage!'' hun snudde seg mot meg og smilte til meg. Jeg hadde egentlig giddi å følge med siden det eneste de gjorde var å fornerme meg og klærne jeg gikk i meste parten av tiden.
''Hva er perfekt?'' spurte jeg og lente meg tilbake i stolen.
''Justin skal ha en presse konferanse i kveld! Det er noen heldige fans som får møte han etter og vi kan få deg inn!'' sa Presilla stolt over ideen sin, mens jeg bare himmlet med øynene.
''Greit... Hvor og når?'' spurte jeg og sukket litt. Jeg håpte jeg fikk tid til å stikke på McD's før jeg måtte være der, jeg hadde ikke spist i hele dag!
''Kl 6, som er om ... 3 og en halv timer, og den er ved Plaza hotell!'' leste hun opp fra en liten notisbok og så opp på meg. Perfekt, akkurat  tid til å dra hjem, dusje, stikke på McD's for å spise noe og dra å møte Bieber.
''Da drar jeg hjem nå'' smilte jeg og røyste meg opp, men ble fort stoppet av Alexander.
''Åhh nei da! Ikke tro vi lar deg møte
Justin Bieber i det der'' sa han og pekte på anntrekket mitt som om det var en paselisk.
''Ehh, hva er gale med det jeg har på meg?'' spurte jeg og ga dem et irritert blikk. Jeg hatet når folk så absolutt ville at jeg skulle kle meg som bimboene i de irriterendes blandne, hva var gale i å bare kle seg noe komfortabelt?
''Det er helt greit hvis du vil tiltrekke en ape... men dette er Justin bieber, mannen som kan få hvem som helst! Vi må nok forandre på noen tind'' sa Presilla og himmlet med øynene sine.
''Alexander, ta henne med deg ned til 3 etasje og start forvandlingen!'' sa Presilla før hun bøyde seg ned og begynte å gjøre noe annent. Alexander gjorde som hun ba og dro meg ned til 3 etasje hvor han tvang med ned i en stol.
Det kom to assistenter mot han og sammen sto de og plukket, dro, rettet, sminket, vokset, you name it! Før de erklærte seg ferdige.
''Kall ned Presilla... Kom kommer til å ville se dette her!'' sa Alexander i en fornøyd stemme. Jentene lagde en slagt pipe lyd og sprang bort til telefonen for å ringe Presilla mens jeg og Alexander bare satt der og ikke sa noe.
''Kan jeg se meg selv eller?'' spurte jeg skeptisk og så på ham. Han bare ristet hode og jeg slapp ut et lite sukk.
''Whatever'' vi satt der en stund før Presilla endelig kom ned.
''LA MEG SE!'' ropte hun i en spent stemme og jeg kunne ikke gjøre annent enn å himmle med øynene. De to assistentene holdt to bilder forran annsiktet mitt.
''Før, under behandling... nå'' de fjærnet bildene fra annsiktet mitt og øynene mine møtte de sjokerte øynene til Presilla.
''Wow...'' var alt hun fikk fram.

(du ser ikke sånn ut men det er på en måte så ille det var før også ble du mye penere)
 
image

Jeg snudde meg å så meg selv i speilet og jeg fikk hake slepp. Rett forran meg var en nydelig jente, en av de jentene jeg pleide å se på magasiner. Langt brunt hår, brune varme øyner og perfekt sminket.
''SLIK skal en jente se ut'' sa Presilla og lente seg ned vedsiden av meg å holdt blikket mitt i speilet.
''Da er det bare garderobe igjen! Alexander finner deg nye klær i morgen, men for i dag kan du få noe fra skapet til mote avdelingen'' sa hun og snudde seg mot Alexander å hvisket noe til han mens jeg fremdeles stirret på meg selv i speilet.
''Komman, det er bare 1 time igjen til du må være der og vi har ikke tengt på klær!'' utbrøt han og dro meg med seg inn i et GIGANTISK skap med masse designer klær jeg ikke var i nærheten til å ha råd til.
Han kastet meg et antrekk før han gikk mot skoene og ga meg et par.
''Kle på deg, jeg venter der ute!'' jeg nikket og Alexander gikk ut. Jeg så ned på klærne mine og følte magen min vri seg litt. Dette her var ikke meg, men jeg måtte bare bite i det å nyte det mens jeg hadde sjansen. Jeg hadde alltid hatt lyst å kle meg slikt, jeg hadde bare aldri muligheten.
Jeg sukket litt og begynte å kle på meg.
Justin Bieber, du kommer ikke til å vite hva traff deg.


 
Hva syntes dere om denne delen?
Vil dere ha mer i dag?

Never say Never~ Vanessa 5 Kommentarer


Smile to the camera - Del 1

Er dere klare folkens? Det kommer til å være noen settninger på engelsk på starten av noen av delene. Dere skjønner på slutten av historien hva det er. btw, Smile to the camera er faktisk IKKE tatt fra sangen til Selena... jeg syntes det passet perfekt inn i historien ^^

 


 

I never would have seen that one coming. I remember the suprise and
the awful feeling in my gut as I made my deal with the devil.

 

Jeg gikk nedover den travle gaten i LA på vei mot LA news, også kjent som USA's størte sladder blad. Vell, ikke alt var sladder, de hadde en seksjon med ordentlige ting som politikk og slikt, men hovedsaklig var det et sladder blad.
Jeg gikk inn i den gigantiske byggningen og jeg begynte å føle presset å nervøsiteten. Dette var min siste sjanse til å få drømme jobben min. Dette var det siste stedet de søkte ansatte.
''Jeg har en avtale'' sa jeg til damen i resepsjonen. Hun så meg opp og ned før hun så ned på pc'n.
''Ms. Jackson tar jeg det som?'' spurte hun i en uintresert stemme og jeg kunne bare nikke.
''Topp etasjen... Lykke til'' sa hun og jeg fikk et lite smil om munnen og gikk mot heisen. Heisen var fancy å skinnende, jeg turte så vidt å trykke på knappen redd for at jeg kom til å skittne den til.
Dørene åpnet seg og det første jeg så var kanskje... 10-15 nydelige jenter sittende i stoler utenfor et kontor. Alle hadde langt blondt hår, ben som virket for evig lange og annsiktne deres var dekket av lett sminke som fikk dem til å se ut som engler, og jeg kunne ikke slippe unna følelsen av jeg ikke hørte til her.
''Ahh, Ms.Jackson tar jeg det som?'' spurte en svarthåret mann som virket litt for 'Peppy' til å være hetro. Jeg nikket og han gjorde et tegn at jeg skulle følge etter han. Han ledet meg ned en lang koridor, vi stoppet utenfor en stor dobbeldør og skulle til å bake på når en blondine kom stormende ut i tårer. Mannen, jeg fremdeles ikke visste navnet på, dyttet meg ut av veien mens øynene hans fulgte jentens hver eneste skritt til hun var ute av syne. 
''DramaQueen'' sukket han før han dyttet meg inn døren og lukket den igjen bak meg. Jeg ble litt nervøs men dyttet følelsen til siden og gikk mot den gigantiske pulten som sto der.
''Sitt'' hørte jeg en dame stemme si og jeg gjorde som hun sa uten å tenke to ganger. Stemmen var kald og hard, og ikke minst! DRIT skremmende.
''Molly Jackson, født i Ohio men flyttet til LA for 1 år siden ved håpet på å bli en skrivet. Foreldrene dine har vært gift i 25 år og du er ene barn... noe jeg har glømt?'' stolen snurret rundt og jeg satt nå ansikt mot ansikt med damen som hadde karrieren min i sine hender.
Jeg pustet dypt inn før jeg nikket.
''Det er rett... hvordan visste du det?'' spurte jeg nervøst og så på henne.
''Vennen min... Dette er jobben min, å vite alt'' sa hun med en smugg stemme og ga meg et smil. Jeg bare nikket til henne før jeg rettet meg litt opp i ryggen.
''Så fortell meg Molly... hvorfor vil du jobbe her?'' spurte hun meg og jeg kremte litt før jeg svarte.
''Vell... Jeg har alltid hatt en lidenskap for å skrive, og jeg vet at jeg ikke har mye kunskap eller referanser. Men jeg jobber hard og når jeg starter med noe så gir jeg meg selv 100% til det'' sa jeg og nikket fornøyd med svaret mitt. Hun stirret på meg og lot øynene hennes vandre ned kroppen min og jeg følte en uggen følelse i kroppen min.
''Beklager at jeg brukte tiden din Ms. Jackson... men jeg er ikke interessert'' hun røyste seg  og ga meg et smil. Øynene mine vokste en størrelse  men jeg bare nikket. Jeg røyste meg sagte å gikk ut døren og bort til heisen. Jeg sto der, fremdeles sjokert over hva som nettopp hadde skjedd og gikk ut av heisdøren når den åpnet seg.
Jeg skulle til å gå ut når en stemme stoppet meg.
''Ms.Jackson! Presilla vil ha deg opp igjen'' nok en gang ble jeg sjokert over  denne damens handlinger. Jeg gikk tilbake til heisen og satt å tengte hva det var denne Presilla ville med meg igjen når hun tydeligvis ikke ville ha meg?
Dørene åpnet seg igjen, men denne gangen var de blonde damene borte og istede for den homsette mannen ble jeg møtt meg Presilla selv.
''Beklager det der... men jeg har et lite tilbud til deg'' sa hun og ga meg et slu smil og begynte å gå mot kontore sitt igjen. Jeg sukket før jeg fulgte etter henne inn.
Det virket kanskje tegt av meg av å gjøre som hun sa ved måten hun pehandlet meg på, men hun var min siste sjanse som en jornalist og hvis dette var det jeg måtte leve med for å bli det, så får det bare være slikt!
''Sitt'' komanderte hun  og jeg satte med ned vedsiden av samme mannen som var ute i stad.
''Jeg vet jeg var litt rar i stad men jeg er veldig stresset.... Jeg har mye å tenke på'' sa Presilla mens hun satte seg ned bak pulten sin igjen.
''Men her er greia.. jeg lar deg få jobben, men du må gjøre men liten tjeneste i gjengjeld'' sa hun og ga meg et blikk. Jeg ga henne et forvirret blikk men nikket sagte.
''Jeg tar det som at du vet hvem Justin Bieber er?'' spurte hun og slengte et magasin rett forran meg.
 

Jeg himmlet med øynene før jeg fikk et lite smil om munnen.
'''Selfølgeli vet jeg vet han er... man er dum hvis man ikke vet hvem Justin Bieber er'' sa jeg og slengte tilbake magasinet.
''Her er greia... Vi har prøvd i en godt stund å få et eksklusivt scoop om Justin, men alle har det før oss... Så vi har kommet med den perfekte planen... Vi vil sende inn noen undercover for å forføre han og få han til å falle for henne... For så å få henne til å dumpe han, slik at VI får vite alle de eksklusive detalsjene alle blader ønsket seg'' sa Presilla og lente seg tilbake i stolen.
''Greit.. Hva har jeg med dette å gjøre? Skal jeg intervjue jenta som gjøre det eller?'' spurte jeg mens jeg ikke skjønnte en dritt.
''Nei kjære venn... Du ER jenta vi skal sende inn... Hvis du vil ha jobben da selfølgeli?'' spurte hun og ga meg et djevelskt smil. Øynene mine ble store og jeg visste ikke hva jeg skulle si.
Hvis jeg sa ja til dette her, kunne jeg ende opp med å faktisk såre en person og ikke minst få masse hat.. Men på andre siden så kom jeg til å få jobbe på en av kanskje de mest eksklusive undercover jobbene en person kan få, men ikke bare det! Jeg fikk tilbringe tid meg ingen ringere en Justin Bieber.
''Når starter jeg?''


 

Da har dere første del av historien! Vet den er litt kjedelig, men den kommer til å bli veldig gøy når vi starter ^^ vell, jeg synes det ellerede er gøy men igjen... jeg er jenta som lager Jerry smilies! 
--->  
q;)--<--j--<

Lolz!

Fortell meg hva dere syntes!
never say Never ~Vanessa 10 Kommentarer


I'm back bitches, men en ny historie!

HEI ALLE SAMMNE! Guess who's back in town!! That's right, ME! :D
 

Jeg har bestemt meg på å bare bli igjen å skrive til dere.... jeg elsker bloggen min for mye til å forlate den akkurat nå og jeg vil helst at bloggen skal være veldig aktiv fordi jeg elsker leserene mine og jeg vil gi dere noe å lese og fårhåpentligvis le, smile, gråte av!
UANSETT! Jeg har en veldig gøy ide jeg gleder meg til å skrive til dere! Den er noe jeg har små skrevet på å tengt på siden del 48 i Ode Memories ^^
Den skal hete 'Smile To The Camera' og er egentlig litt annerledes enn det jeg pleier å skrive.

""Det skal handle om en jente ved navnet Molly. Hennes størte ønske er å bli en verdenskjent jornalist og forfatter, men ingen annsetter henne. I alle fall ikke før hun kommer til et av LA's størte sladder magasiner. De aviser henne først men så tilbyr redaktøren henne drømme jobben men for å få jobben blir hun suttett opp i kanskje en av de vanskeligste oppgavene en person kunne få.... Nemmelig å få pop sensajonen Justin Bieber til å falle for henne, for så å knuse hjertet hans i tusen biter å gi magazinet scoopet.
Redaktøren mener hun ikke er pen nok så de gir henne en total make over med en helt ny designer garderobe og fanzy sminke å produkter. Alt en jente trenger for å få en gutt til å falle for henne. De får henne inn over alt hvor Justin er bare for å få hans oppmerksomhet, noe de gjør fort.
Men oppgaven er ikke lett og noe veldig uforventet skjer som forandrer hele saken.... klarer Molly å klare å få Justin til å falle for henne, eller kommer hun til å faile?""

U like it?

Vell, nå skal jeg legge meg i senga å blaste "As Long As You Love Me" noen andre en meg som kan hele sangen allerede før den kom ut på Itunes og som kan dansen?! ''Ikke for å skryte eller no xP''

Never say Never ~ Vanessa
 8 Kommentarer


Info

Hei alle sammen, det meg - VANESSA!!! *Screaming crowed*
Som dere har sett så er det VELDIG lite blogging fra min side etter historien ble ferdig og det er ganske enkelt... Fordiiiiii, det kan hende jeg tar en pause og en Amerikansk vennine av meg skal skrive! Det vil si at det blir en engelsk historie... Men jeg vet ikke helt hvordan dere kommer til å reagere om det...hun kan litt Norsk men liker ikke å skrive på Norsk. Hun vil holde seg anonym så vi to snakker nå om et navn vi kan gi henne. Det er bare fordi hun ikke er helt gira på at folk skal vite hvem hun er. *JA, det er en jente*

Uansett, jeg skal på klasse tur på Tirsdag og kommer ikke hjem før Fredag kveld, på Lørdag skal jeg på Nicki Minaj, på Søndag kommer jeg til å Sove og slappe av. Mandag eller Onsdag får jeg vite hva jeg kommer opp i muntlig og resten av den uken går på å gjøre seg klar til opptreden så jeg må desverre utsette konkuransen til ikke denne søndagen men søndagen etter deg igjen!
men i tillegg så lurte jeg på om det da er noen av dere som entel har lyst å starte å skrive her siden min vennine ikke kan starte før senere på grunn av skolen og idretten og jeg ikke får blogget på en stund så synes jeg det er så trist at bloggen skal være så tom....

Hvis dere egentlig har lyst til å skrive hos meg, eller om dere har noen tips til hvordan jeg kan løse dette dilemmaet så kommenter det under!

ELSKER DERE ALLE! Jeg er så glad at dere koste dere på Justin konserten og at alle hadde det gøy og fikk møte folk!

Never say Never ~Vanessa

 3 Kommentarer


hits