Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smile to the camera - Del 19

''Molly, babe er det deg?'' jeg følte hele kroppen min frosse til og jeg kunne se øynene til Justin mørkne med forvirrelse.
Sagte snudde jeg meg rundt og møtte øynene til ingen andre an David. FAEN!
''David... Hei''


Ever head that awkward moment with an ex?
No? Well, consider yourself lucky!
Because it one hundred procent SUCKS!!!!!!!!!

 David sto der helt sjokert før han gikk bort og ga meg en klem. Jeg hadde ikke sett David siden jeg flyttet og forholdet vårt krasjet og brente i grøften.
''Hva gjør du her? Jeg trodde du bodde i LA?'' spurte han forvirret og stirret meg inn i øynene.
''Ehh, jeg er å besøker mamma og pappa med Justin... Kjæresten min'' de siste ordene kom ut som hvisking men han fikk det med seg, av måten av han stirret på meg sa nok.
''Hvem er denne... justin? Vent, er det DU som er sammen med Bevern?'' jeg himmlet med øynene og snudde meg mot Jusitn og ga han et beklagende blikk men han var litt for opptatt med å stirre truende på David.
''Hei, jeg er Justin eller Beveren som du nettopp refererte meg som.'' sa Justin med en spydig stemme og rakte fram armen sin for å hilse på David.
''Jeg er David, også kjent som denne sjønnhetens førte....'' han så ned på meg og øynene mine vokste to størrelser større. han sa ikke nettopp det, gjorde han vel? Justin stivnet til før David så opp på han igjen.
''Kjærlighet, første kjærlighet'' sa han og smilte til han og jeg følte Justin slappe av igjen.
''Men jeg var også hennes første gang, og andre, og tredje, og fjærde og f--'' jeg følte håndflaten min komme i kontakt med kinnet til David og la meg fortelle dere, det føltes hærlig. Jeg sto forran han, brystet mitt hevet seg fort opp og ned av sinne.
 
''la oss dra Justin'' sa jeg og snudde meg for å gå ut. Justin kom etter meg og vi gikk ut hand i hand mens jeg roet meg ned litt. Bare det å være nært Justin roet meg ned.
Etter en stund med bare gåing begynte Justin sagte å snakke.
''Så han gutten bak der.... Var det'' han klarte ikke å fulføre settningen og jeg klandrett ham ikke. Dette var like kleint som om jeg skulle møte en av hans ex'er!
''Ex'n min... Ja, det var det... beklager ham, han er litt, spesiel'' sa jeg og sukket. David var ikke helt god i hode, han hadde vært med i en gjeng før og var sikkelig party menneske. Jeg vet ikke hvordan han var nå, men det virket ikke som om noe spess hadde forandret seg. Han var fremdeles den samme douchen han var i starten når vi ble sammen.
''Hva i alle dagen gjord en så perfekt jente som DEG! men en fyr som HAN!'' spurte Justin helt sjokert og så på meg.
''Jeg vet ikke jeg.... Før i tiden hadde jeg en ting for bad boys, og han var veldig sjarmerende og jeg bare falt for ham...'' sa jeg og sukket. Jeg så meg rundt i nabolaget og følte en slags ro komme over meg. Jeg hadde blitt så vandt med det travle by livet at det var helt utrolig hærlig å komme hit hvor det var rolig.
''Bad Boys faktisk... Jeg kan være din bad boy'' hvisket han med sexy tone inn i øre mitt som fikk meg til å få frysninger nedover ryggen.
'' I could be a bad boy, anything you want'' sang/hvisket han inn i øre mitt like etterpå og jeg holdt på å få noya.
''Justin'' mumlet jeg ut når jeg følte de myke leppene hans kysse meg nedover nakken.
''Folk kan se oss'' mumlet jeg ut mens jeg trak annsiktet hans nærmere halsen min og flyttet på hode slik han hadde mer plass.
''La dem stirre, la dem få vite at du bare er min'' hvisket han og fortsatte og kysse meg. Han begynte å suge meg på halsen når mobilen min pluttselig begynte å vibrere.
''Hallo?'' sa jeg inn i telefonen og prøvde å dytte Justin vekk men han ville ikke flytte seg en cm og jeg kunne se smilet hans.
''Vennen, kan ikke dere komme hjem nå? Maten er ferdig om 5 minutter'' sa mamma og jeg kunne høre smilet hennes.
''Jaja, vi er på vei nå'' sa jeg og prøvde å holde inne stønningen min, men det var ekstremt vanskelig.
''Greit da snakkes vi'' sa hun og la på. Jeg la mobilen ned i lommen min og dyttet Justin vekk med all kraften min og endelig ga han slipp.
''Nå vet alle at du er min'' gliste han og så ned på halsen min hvor jeg kunne vedde på var et stort suge merke nå.
''Samma det, vi skal gå, mamma vil ha oss hjem'' sa jeg og begynte å gå men Justin holdt meg tilbake.
''Nei bilde først, så kan vi gå'' sa han og nikket til seg selv. Jeg ristet på hode men nikket og stelte meg vedsiden av han mens han gikk inn på instagram og tok et bilde av oss.

@JustinBieber: On our way home to @mollyJ for some dinner! I love you baby <3

Jeg likte bilde til Justin før jeg leste caption og jeg trodde jeg skulle få sjokk. Øynene mine fløy opp til Justin som sto der og smilte uskyldig til meg.
''Justin.... Mente du det du skrev?'' spurte jeg med en svak stemme og så på han med store øyner.
''Hver. Eneste. Ord'' hvisket han i en rolig tone slik at jeg fikk med meg hvert ord.
''Jeg elsker deg, Molly.... Og det skremmer meg at noen kunne ta hjertet mitt så fort fra meg slik som du gjorde. Men jeg kan ikke gjorde annent enn å innrøme det åpenbare. Og det er at jeg elsker deg'' hvisket han og jeg følte pluttselig alt ble helt svart.

 
Hva tror dere kommer til å skje?
Hva syntes dere om denne delen?

Never say Never and Always Believe ~Vanessa
 8 Kommentarer


Smile to the camera - Del 18

''Vell, da er denne helgen i gang'' hvisket jeg til meg selv og gikk mot dem med Justin på slepet.
''Hei mamma. Hei pappa'' sa jeg og stoppet opp forran dem.


''Gullklomp! Jeg har savnet deg sånn!'' sa mamma og ga meg en stor klem.
''Mammmmmmmaaaaa!'' suttret jeg og slapp mamma og gikk bort for å gi pappa en klem.
''Hei pappa'' hvisket jeg inn i skulderen hans og ga han en god klem. Jeg og pappa hadde det beste forholdet, han skjønnte meg virkelig i mot settning til mamma som elsket å mobbe meg å behandle meg som en 6  åring.
''Hei jenta mi, hvordan var reisen?'' spurte han og trakk seg unna klemmen min og smilte til meg.
''Det var okay... '' jeg hørte pluttselig Justin små hoste bak meg og jeg kom på at han var der.
''Åh foresten, Mamma, Pappa... Dette er Justin, kjæresten min'' sa jeg og gikk vedsiden av Justin som smilte til dem.
''Hei, Justin'' han strakte ut armen og hånd hilste på dem begge.
''Hyggelig, jeg er Torrey og dette er min mann Paul'' sa mamma og stelte seg ved siden av pappa som hilste på Justin.
''Hyggelig å møte dere begge, jeg har hørt litt av hvert om dere'' svarte Justin og stelte seg vedsiden av meg igjen og la armen sin rundt meg.
''Så søte dere er!!! Nei uff, skal vi komme oss av gårde? Jeg har noe mat som venter på å bli tilberett''  sa mamma og klappet henda sammen.
''Greit, bare la oss ta tingene våres så drar vi'' sa du og løftet  opp kofferten din og dere begynte å gå mot bilden til Pappa. Vi satt i bilden på vei hjem og mama å pappa fortalte Jusitn masse historier om når jeg var liten og han holdt på å dø av latter.
''Okaaaay, vi er framme la oss gå!'' sajeg og nermest spurtet ut av bilen og tok kofferten min inn i huset til mamma og pappa.

'
bare uten snø*

''så det er her du kommer fra?'' spurte Justin mens  han tok av seg skona.
''du kan vel si det..' sukker jeg å så meg rundt. Det var så lenge siden jeg hadde vært her det var så... Unormalt å være der igjen.
''Går det bra eller?'' spurte han og la armene sine rundt meg.
''Jada... Det er bare så rart å være her igjen...'' sa jeg og snudde meg i armene hans slik at vi sto annsikt til annsikt å la armene mine rundt nakken hans.
''Vil du være med ut en tur? jeg kan vise deg litt rundt'' sa jeg og smilte til han. Han ga meg et kjapt kyss på leppene før han nikket.
''Mamma, Pappa! Vi drar ut en tur'' ropte jeg til dem og de bare nikket før de fortsatte inn på kjøkkenet.
''Bare la tingene ligge så tar vi det etter på'' sa jeg til Justin og gikk ut døren. Vi gikk hånd i hånd nedover gatene i stillhet og bare så oss rundt. Man kunne se folk inne i husene sine stirre ut i gaten for å se om det var meg og Justin som gikk rundt i gatene, men ingen av dem kom bort til oss som var ganske deilig.
''har du lyst på yougurt is? det er en sikkelig bra sjappe rett rundt hjørnet'' spurte jeg når vi sto ved vei krysset som ledet inn til byen.
''Ja, det høres bra ut'' sa han og smilte til meg. Vi begynte å gå i rettningen mot byen når masse jenter kom springende bort til oss.
''OH MY GOSH!!! Dere er Justin og Molly! JEG ELSKER DERE!'' ropte ene jenta som virket som om hun skulle dø. Vi smilte til henne og Justin gikk inn i Popstar modus.
''Hei jenter! Vil dere ha noe auttograf eller bilde eller?'' spurte han og slapp arme min og gikk bort til dem.
''Oh my gosh kan vi det!`?'' spurte dem og smilte stort til han. Han stelte seg vedsiden av dem og smilte stort inn i kameraet.
''Kan jeg ta et bilde av dere også eller?'' spurte jeg og gikk inn på instagramen min. Jentene nikket ivrig og Justin bare ristet på hode og lo.
''Okay, SMIL!''' sa jeg og tok et bilde av dem og la det ut.
 

@mollyJ : Met some familly today! Justin seems to be really happy!

De sa hade og gikk sin vei og jeg og Justin begynte å gå mot Yougurtsjappen igjen.
''De er så hyggelige'' sukket jeg og sveiset sammen fingrene mine med hans.
''Jeg vet, jeg elsker fansen min'' sa han og så ned på meg med et varmt smil.
Han stoppet pluttselig og så på meg med et alvorlig blikk.
''Hva er det?'' spurte jeg bekymret og trakk sammen øyenbrynene mine.
''kyss meg'' hvisket han og før jeg i det hele tatt fikk registrert hva han sa til meg, krasjet han leppene sine på mine. Jeg sto der frosset i et sekund før jeg skjønnte hva som skjedde å kysset ham tilbake. Jeg trakk meg unna etter noen minutter med kyssing og bare smilte til han.
''Hva var det for?'' spurte jeg og rødmet før jeg begynte å gå bortover veien igjen.
''Jeg er bare veldig glad i deg'' mumlet han og la armen rundt skulderen min med fingrene våres fremdeles flettet sammen.
''Jeg er veldig glad i deg også'' hvisket jeg og lente hode mitt på skulderen mens vi gikk inn i yogurtsjappen. Det var en del folk der men ikke like mange som det pleide å være.
''Neimen, er det ikke versle Molly! '' sa Chris, en av de faste annsatte som pleide å se meg her nesten vær dag når jeg bodde hjemme.
''Hey Chris! Hvordan går det med deg?'' spurte jeg og trakk emg unna.
''Det går bra, jeg skulle til å spør det samme, men noe forteller meg at ting er VELDIG bra'' sa han og hintet bort til Justin som så på oss med et smil.
''Joda, alt bra her..'' sa jeg og lo før jeg gikk bort til Justin.
''Justin, dette er Chris, han pleide alltid å jobbe her etter jeg var ferdig på skolen og han husket ALLTID hva jeg skulle ha'' sa jeg og vi lo. Justin bare smilte av oss og Chris sluttet å le.
''Okay, det samme som vanlig? Sjokolade med marshellows?'' sa han mog gikk bak disken. Jeg nikket og satt med ned på stolen og Justin satt seg ned vedsiden av meg.
''Jeg tar det samme'' sa Justin og nikket mot Chris som nikket tilbake og begynte å lage dem.
''Han virker kul'' hvisket Justin og jeg bare smilte.
Vi fikk yogurten og vi satt og pratet en stund og koste oss. Men så skjedde noe av det absolutt verte som kunne skje meg.
''Molly, babe er det deg?'' jeg følte hele kroppen min frosse til og jeg kunne se øynene til Justin mørkne med forvirrelse.
Sagte snudde jeg meg rundt og møtte øynene til ingen andre an David. FAEN!
''David... Hei''


 

Beklager det går 90327086000 år før dere får deler men jeg er såååå opptatt også er pc'n nesten aldri ledig siden jeg har en fra familien på besøk og ja...
Men uansett så håper jeg dere liker denne delen <3

Never say Never and always Believe ~Vanessa

 8 Kommentarer


Smile to the camera - Del 17

Vell dette burde bli interesant eller? Justin skulle møte familien min... Gud jeg var nervøs. Hva om de ikke likte han? Hvem tuller jeg med her, de kom til å elske han akkurat slik jeg gjør!


I have never liked being called 'Mam' I mean...
I am to youg to be called mam! And I despise being called it!
So if we meet. Don't call me mam, please? 

''Vi lander i Ohio om 10 minutter. Vær så snill å returner til setene deres og spenn dere fast. Ha en fortsatt fin tur'' hørte jeg stemmen til den overglade flyvertinnen si til oss gjennom høytalerene. Scooter hadda sagt til Justin at det var unødvendig å ta privatflyet så han i stede for kjøpte oss førsteklasse billetter med det første flyet ut til Ohio.
Jeg satt på fanget til Justin og folk satt å stirret på oss som om de var redd at hvis de flyttett blikket så ville vi være borte.
''Folk vil ikke slutte å stirre'' hvisket jeg fortvilet inn i øret til Justin og lengte hode på skulderen hans mens han strekt med forsiktig på ryggen med den ene armen sin, mens den andre strek meg på låret.
''Bare ikke bry deg, de er bare sjalu fordi en nydelig jente sitter på fanget mitt og ikke deres'' hvisket han tilbake og kysset meg mykt på kinnet, noe som fikk meg til å rødme.
''Unnskyld frue? kan du sette deg tilbake i sete ditt?'' dne samme flyvertinnen kom bort til oss og ga  oss et falskt smil. Vent nå litt! Kalte hun meg nettopp FRUE?! Ser jeg ut som en fure?
Jeg snudde meg mot Justin og ga ham et 'hørte du nettopp hva hun kaldte meg eller er jeg blitt kokko' blikk og han bare lo.
''Vi skal flytte oss men kan du bare ta et bilde av oss først?'' spurte han og ga henne mobilen sin. Hun sukket frustrert ut men nikket og tok mobilen hans før hun tok bilde av oss.
''Tusen takk'' sa Justin og tok tilbake mobilen sin og så ned på bilde, før jeg fikk set bilde faket flyvertinnen et hoste annfall og vi skjønnte at hun ville at jeg skulle flytte meg. Justin la fra seg mobilen og løftet meg av fanget sitt og skulle til å flytte meg til mitt sete, men i det flyvertinnen gikk sin vet slang Justin meg ned igjen på fanget sitt og jeg holdt på å dø av latter.
''Du er så tullette'' lo jeg og ristet på hode mens han bare ga meg et smil.
''Greit, la oss få lagt ut dette bilde på Instagram'' sa han og begynte å fikkle med mobilen igjen. Jeg så ned og smilte av bilde av oss. Vi var så søte!

@JustinBieber : On the plain with my Girl @MollyJ ! Next stop, Ohio!!!!! #LEGGO

Jeg lo litt av caption, det var så typpisk Justin. Jeg bestemte meg for å gå inn på Twitter og se hva som skjedde og allerede på top Trends var det : Jolly In The Air , Lucky Ohio og Jolly forever.
''Fansen din er så søte!!'' sa jeg og retweetet noen av dem før jeg skrev selv.
@MollyJ : Jolly In The Air, Jolly Everywhere! Wait... I thought this was a song or something! Awkward.....
Justin holdt på å le seg ihjel av tweetet min og bestemte seg for å slenge seg på.

@JustinBieber : @MollyJ your not the only one! Here I have been searching for this song forever and haven't found it. Explains a lot
@JustinBieber : I didn't even know Ohio was lucky!! @MollyJ MAYBE I'LL FIND MY LUCKY COIN AGAIN!!!!!
@MollyJ : @JustinBieber ... Dude, you didn't loos that coin in Ohio, how could it end up there?
@JustinBieber : I don't know? Magic, i mean, Hogwarts is REAL afterall...
@MollyJ : @justinBieber sorry to say this, but Hogwarts is not real

Jeg og Justin satt og holdt på å dø av latter av hele samtalen og fansen gikk helt amokk på twitter og før vi visste ordet av det så hadde vær eneste trend noe med oss eller sammtalen vår å gjøre.
@MollyJ : Justins all sad now because I told him Hogwarts isn't real... Sorry Baby, Hogwarts IS real
Jeg ga Justin et kyss før jeg reiste meg og tok tingene våres ned fra hyllene før vi gikk ut av flyet.
''Ha en fin dag'' smilte jeg og sa til flyvertinnene før jeg gikk ut av flyet og inn mot der vi skulle hente koffertene våres.
''Jeg gleder meg til å møte foreldrene dine'' hvisket Justin inn i øret mitt og snek armene sine rundt midjen min og kysset meg på kinnet.
''jeg er nervøs... For å være 100% ærlig'' Han strammet grepet rundt livet mitt og kysset meg nok en gang på kinnet.
''Bare slapp av, dette går så bra så'' hvisket han og slapp meg for å gå å hente koffertene våres som hadde kommet fram på bånnet. Vi gikk hånd i hånd ut av flyplassen og der sto mamma og pappa med et skilt som sto ''Bieber & Jackson'' på.
''Vell, da er denne helgen i gang'' hvisket jeg til meg selv og gikk mot dem med Justin på slepet.
''Hei mamma. Hei pappa'' sa jeg og stoppet opp forran dem.

 


Hva tror dere skjer?
Hva syntes dere om denne delen?

never say Never and always believe ~Vanessa

 12 Kommentarer


Smile to the camera - Del 16

Justin som begynte å sagte nerme seg. Jeg var egentlig veldig nervøs for at han skulle dra på turne fordi da fikk jeg ikke se ham så ofte men det var fremdeles 4 månter igjen så vi hadde nok tid i lag.
Men hva kom til å skje når han dro? Kom han til å slå opp eller kom vi til å ha et long distanse forhold?


He had this power over me that made it hard for me to say no
Didn't mean that i didn't like it thoug. 

''Familien din er så korslig'' sukket jeg mens vi satt i bilen på vei hjem til Justin. Jeg bodde praktisk talt hos Justin siden vi ble sammen, det var ganger jeg var hjemme hvis han skulle jobbe eller reise eller noe, men ellers var jeg alltid hjemme hos han.
Man skulle egentlig ha trodd vi hadde vært sammen lenger enn 1 månte fordi vi var så nær og oppføre oss som et gift ektepar, men det er vel det som skjer når du føler du har kjent noen i evigheter.
''De er fantastiske... Og de liker deg veldig godt'' sa han og ga meg et smil før han låste hendene våres i lag. Jeg måtte bare smile av det, han var så søt noen ganger det var vanskelig å tro han var ekte.
''Vell jeg liker dem veldig godt så jeg tror det passer bra'' sa jeg og lo litt. Han lo med meg og kjørte inn innkjørsellen til huset sitt.
''Når skal jeg få møte familien din egentlig... Jeg føler at jeg ikke har møtt noen som står deg nært'' sa Justin og sukket litt. Han hadde mast veldig om å møte mamma og pappa, men det var så vanskelig for meg å la ham. Det kom bare til å gjøre alt så mye verre når jeg gjorde det slutt. Hvis pappa og mamma likte han kom de til å gjøre alt i sin makt for å få oss til å gifte oss eller noe... Det gjor de alltid med de andre guttene jeg hadde vært sammen med.
''Justin'' sukket jeg og ristet litt på hode før jeg gikk ut av bilden og lukket igjen døren.
''Molly'' etterlignet han tonen min og ga meg valpe blikekt.
''pliiiiiiiiiiiiissssss!!!! Jeg vil bare hilse på dem'' suttret han og la armen rundt korsryggen min og dro meg inntil seg.
''Plis?'' hvisket han igjen og små kysset meg på punktet mitt rett under øret. Jeg lukket igjen øynene og nøyt de myke leppene hans på huden min, men kom meg fort ut av transen når jeg skjønnte at hvis dette fortsatte kom han til å få viljen sin.
''Justin, nei'' jeg dro han litt unna meg og gikk mot inngangs døra hans.
''Molly plis! De er familien din! Vi kan fly ut i morra, være der en dag også fly rett tilbake igjen?'' tilba han og jeg lukket igjen øynene mine.
''Hvis jeg sier ja, kommer du til å gi deg med all masingen?'' spurte jeg og så på han. Han niket ivrig med hode og ventet spent på hva jeg kom til å si.
''La meg ringe dem og sjekke'' sukket jeg og låste opp døren og gikk inn. Ja, jeg hadde nøkkelen til huset hans, han ga den til meg for noen dager siden på 1 måneds jubileumet vårt.
''YES!!'' ropte han og begynte å springe rundt omkring i huset. Jeg ristet på hode og tok from mobilen min og tastet inn det kjente nummeret. Jeg skulle ringe mamma, men ikke nå. Først skulle jeg ringe Presilla og spør hva hun mente var lurt.
Telefonen ringte en stund før den kjente stemmen hennes kom på andre siden.
''Hallo, Molly! Hvordan er det med min favoritt undercover agent?'' lo hun og jeg kunne bare se for meg det onde smilet hennes.
''Alt er bra... men jeg må snakke med deg om noe'' sa jeg nervøst og hun sukket.
''Hva er galt nå?'' spurte hun i en litt irrtert stemme. Hun likte egentlig ikke at jeg spurte om for mye, hun mente det var unødvendig bruk av tiden hennes.
''Justin vil møte foreldrene mine men jeg vet ikke om det er så lurt'' sa jeg og ventet nervøst på svaret hennes.
''Selfølgeli så burde han det! Jo dypere han kommer inn i forholdet for bedre blir det! Hvordan var det foresten å møte resten av Beverenne?'' spurte hun og jeg himmlet med øynene. Denne damen eide ikke respekt mot folk.
''Det var veldig bra, de er veldig hyggelige mennesker og i følge Justin så likte de meg veldig'' sa jeg og gikk inn på kjøkkennet og fant fram en brus flaske og fylte et glass til meg og Justin før jeg la den tilbake i kjøleskapet.
''Det er bra... Veldig bra, og han drar på turne om 4 månter sa du?'' spurte hun og jeg kunne høre hun skrev ned noe.
''Ja'' sukket jeg og tok en sup av brusen min.
''Greit... prøv å få han til å spør om du vil være med... Da må dere se hverandre hver dag, som om dere ikke gjør det fra før men nå blir det alvor'' sa hun i en streng stemme og jeg nikket. Men så skjønnte jeg at hun ikke kunne se meg og mumlet ett lite Ja.
''Super, prøv å få arrangert et møte med familien din så snart som mulig også snakkes vi'' hun la på før jeg fikk sagt noe mer og jeg bare ristet på hode.
''Hva sa de?'' spurte pluttselig Justin fra døren og så på meg spent.
''Å jeg har ikke fått snakket med dem enda, noe fra jobb ringte så måtte bare ordne det først'' sa jeg og smilte til Justin. Han nikket og tok det andre glasset med brus.
''Vell, ring dem nå da'' sa han spent og så på mobilen min også opp på meg. Jeg ristet på hode over hvor masete han var, men jeg tok mobilen og tastet inn nummerett til mamma.
''Hallo? Molly vennen? Er det deg? Hvordan er det i LA, koser du deg?'' var det førte jeg hørte når hun tok telefonen. Jeg satt den på høytaler slik at Justin også kunne høre hva hun sa.
''Ja mamma, det er meg. jeg har det fint men jeg lurte på noe?'' jeg sukket litt når mamma begynte å rope etter pappa og måtte himmle litt med øynene når hørte stemmen til pappa.
''MOLLY! Vi savner deg jenta mi, når skal du ta deg en tur hjem?'' spurte han og Justin ga meg et lurt smil som han visste at de kom til å si ja.
''Fakktisk... jeg lurte på om jeg kanskje kunne komme hjem i morra?'' spurte jeg og de begynte å rope ut masse Ja'er og jeg sukket over hvor teite de var.
''Men det blir ikke bare meg da'' sa jeg og ventet på respenson dems.
''Åja? Hvem andre tengte du å ta med deg?'' spurte pappa og jeg kunne høre han begynnte å bli urolig om at jeg skulle ta med meg en gutt. De skulle bare visst. Foreldrene mine var ikke av typen til å følge med på sladder og kjendiser så at de ikke hadde hørt om meg og Justin forundret meg ikke noe særlig.
''Vell, jeg tengte jeg kunne ta med Justin... Typen min'' sa jeg nervøst og lukket igjen øynene mine og ventet på kjeften jeg kom til å få.
''Neimen så hyggeli! Jeg gleder meg til å møtte denne gutten. Er han noe hyggeli?'' spurte mamma i en lykkelig stemme og jeg sukket lettet ut.
''Han er veldig hyggeli, han er her akkurat nå faktisk'' sa jeg og så på Justin og hintet på at han skulle si hei.
''Hallo Ms. Jackson og Mr.Jackson'' sa Justin i en rolig stemme men jeg kunne høre at han var gira på å møte dem.
''Hallo Justin, bare kall meg Torrey'' svarte mamma og jeg kunne høre hun smilte på andre enden.
''Vell vi må pakka mamma, så vi snakkes i morgen, jeg sender melding når vi lander! Hade pappa!'' hør noen av dem fikk sagt noe mer la jeg på og sukket lettet ut.
''Det gikk bedre en forventet'' sa jeg og lo nervøst. Justin stelte seg forran meg og la armene sine rundt meg før han kysset meg mykt på leppene.
''Jeg gleder meg allerede til å møte dem, de virker som snille mennesker'' sa han og smilte søtt til meg.
''De er veldig hyggelie, men er også veldig glad i gjøre guttene jeg er sammen med veldig ukomfortable og meg veldig flau'' sa jeg og lente pannen min på brystet til Justin. Han begynte å stryke meg lett på ryggen og slik sto vi i en stund før han slapp meg og tok et skritt unna meg.
''Jeg ringer Scooter og ser om han kan fikse oss et privatfly også går du å pakker du hva du tror jeg trenger... men kan vi PLIS være der mer en noen timer?'' spurte han og begynte å gå baklengs mens han så på meg.
''Du sa du skulle slutte .... Vet du hva? Jeg gidder ikke å krangle. Vi kan være der ut helgen men det er det!'' sa jeg og pekte på han og ga han et stygt blikk. Han slengte meg et kyss og gikk ut av kjøkkenett for å ringe Scooter mens jeg bare sto der.
Vell dette burde bli interesant eller? Justin skulle møte familien min... Gud jeg var nervøs. Hva om de ikke likte han? Hvem tuller jeg med her, de kom til å elske han akkurat slik jeg gjør!Hva syntes dere om denne delen? Er det masse kommentarer så legger jeg ut en ny del i dag!
Btw, hvis dere vil vite hvordan Moren og Faren til Molly ser ut så kan dere gå inn hit -->  
http://jdrewbhistorie.blogg.no/1339778896_karakterene_i_histori.html

Never say Never and Always Believe ~Vanessa6 Kommentarer


Smile to the camera - Del 15

Jeg tengte jeg bare skulle forklare en liten ting jeg ble spurt om i siste delen av Old Memories... Og Greia var at hun hadde alt blitt gravid uten at hun visste det etter det ble slutt mellom det... Hun fant det ut senere som også da er grunnen til at hun og Josh ble sammen slik at folk ikke skulle vite hun var datteren til Justin.


''Godnatt shawty'' hvisket han før han ga meg et lite kyss på halsen og sovnet. Jeg la meg bedre til rette i senga og sovnet mens jeg tengte på hvor deilig det var å føle armene til Justin rundt meg mens jeg sov.


1 Månte senere.

Det er nå vært en måned siden jeg og Justin ble sammen og ting kunne ikke egentlig gå bedre. Jeg og Justin hadde blitt ekstremt nære i det siste og i dag skulle jeg endelig møte Jeremy, Jazzy og Jaxon.
Hver Søndag måtte jeg skrive et innlegg til Presilla om alt jeg og Justin hadde gjort, gi bilder og fortelle hvordan ting mellom var. For hver uke ble innleggene lenger og bildene ble mer intime. Hun virket til å være ekstremt glad over hvorda ting gikk og sa hun gledet seg veldig til å høre om dagen Justin fortalte han elsket meg. 
Mens jeg gruet meg noe ekstremt, for jeg visste i det øyeblikket han fortalte meg det ville jeg måtte si det samme, eneste forsellen er at jeg kom til å mene det. Jeg hadde falt for Justin, 100%. Og det skremmte meg fordi hvis han hadde visst hva jeg egentlig drev med kom han til å hate meg for alltid.
Fansen til Justin hadde tatt forholdet veldig bra i forhold til de andre forholdene hans og mange av dem takket meg for å få Justin til å smile, det hadde tydeligvis vært en stund siden de hadde satt ham så glad som han var. Om de bare visste.
Pattie og jeg hadde blitt veldig nære også og Pattie ville alltid tulle med oss om at vi kom til å gifte oss og å få masse barn, noe som fikk Justin til å rødme og meg til å føle meg enda verre om det jeg gjorde.
''Molly, har du det bra eller?'' jeg ble dratt ut av tankene mine ved at Justin strøk meg på låret og så meg dypt inn i øynene. Jeg ga ham et smil og nikket.
''Vi er framme'' hvisket han og kysset meg lett på leppene før han åpnet døren og gikk ut for å åpne døren for meg, always a gentalman.
Han rakte meg hånden sin og hjalp meg gjennom mengden av paparazzi som var der og ventet på oss. Vi begynte å nerme oss døren og jeg trodde jeg skulle dø. Jeg var så nervøs på å møte dem at det var sykt, jeg som alle andre visste hvor mye lillesøsteren og lillebroren hans bettyde for han og om de ikke likte meg så kom jeg nok til å dø.
''Slapp av, de kommer til å elske deg'' hvisket Justin forsiktig inn i øre mitt før han kysset meg på kinnet og åpnet døren som ledet inn til Ihop hvor familien skulle møte oss.
''Juuuuuustin!!'' var det første jeg hørte når vi gikk inn og i neste sekund var Jazzy forran oss. Han slapp armen min og løftet henne opp og kysset henne på kinnet og ga henne en stor klemm.
''Jeg har savnet deg prinsesse'' hørte jeg han hviske til henne og jeg kunne ikke gjøre annent enn å smile over hvor søt han var rundt henne.
''Hvem er hun??'' hvisket Jazzy til Justin mens hun pekte på meg. Jeg smilte til henne og Justin slapp henne ned på bakken.
''Dette Jazzy, er Molly... Husker du hun pene jenta jeg fortalte deg om?'' spurte han og la armen sin på ryggen min og smilte til henne.
''Vil hun leke med deg?'' spurte hun pluttselig og så lei seg ut.
''Selfølgeli vil jeg leke med deg! Hva vil du gjøre?'' spurte jeg og bøyde meg ned slik at vi var like høye. Hun tengte seg litt om før hun smilte stor til meg.
''Vil du leke hest med meg?'' spurte hun og ga meg et valpe blikk jeg hadde fått så mange ganger fra Justin jeg hadde mistet tellingen.
''Selfølgeli, hopp på!'' smilte jeg og snudde meg slik at hun kunne hoppe på ryggen min.
Når hun hoppet på ryggen min begynte genseren min å gli ned så jeg forsiktig uten å miste henne dro jeg den på plass igjen.


 Jeg begynte å gå rundt med henne mens hun fortalte meg masse historier om ganger hun og Justin hadde lekt hest og jeg måtte le over hvor søt hun og Justin virket.
''Neimen, har du fått deg en ny hest Jazzy`?'' hørte jeg en ukjent stemme spørre og øynene mine møtte en mann i 30 åra med masse tatoveringer oppover armene og varme øyner.
'''JA! Hun er myyyyye bedre en Justin, for han må allti stoppe for å dra opp buksene sine'' sa hun i en furte stemme og jeg klarte ikke å holde inne latteren min. Pluttselig følte jeg noen slå meg på rompa og jeg så Justin gi meg et blikk.
''Ikke le over at buksene mine faller ned!'' sa han før han smilte og gikk bort til hvem jeg anntok til å være faren og ga han en klem.
''Pappa! Jeg har savnet deg!'' yupp, det var faren. Justin bøyde seg over boden og dro opp en blond håret gutt som smilte stort når Justin bærte han.
''Jaxooooooo! Du er så stooooor, slutt å vokse!'' sa Justin og lagde en furte leppe før han satt Jaxon på skuldrene sine og smilte til meg og blundet.
''Pappa, dette er Molly. Molly dette er faren min'' introduserte Justin og jeg gikk bort til Jeremy og rakte fram armen min mens den andre var sikkret under Jazzy slik at hun ikke falt.
''Hyggeli å endelig få hilse på deg'' smilte jeg til han og han tok armen min i sin egen.
''Gleden er på min side! Justin har ikke klart og holde kjeft om deg i det siste'' jeg begynte å rødme av den siste delen og smilte til Justin som ga faren sin et døds blikk.
''Men dere to. Hva sier dere til å få i oss noe mat før vi fortsetter dagen?'' spurte han og så på meg og Justin. Vi nikket ivrige begge to og satt ned Jazzy og Jaxon før vi satte oss ned ved boret for å kjøpe mat.
Vi lo gjennom hele maten og snakket om masse forskjellig. Det meste var om ting Justin hadde gjort med Jazzy og Jaxon, eller om turnen til Justin som begynte å sagte nerme seg. Jeg var egentlig veldig nervøs for at han skulle dra på turne fordi da fikk jeg ikke se ham så ofte men det var fremdeles 4 månter igjen så vi hadde nok tid i lag.
Men hva kom til å skje når han dro? Kom han til å slå opp eller kom vi til å ha et long distanse forhold?


 
Hva tror dere kommer til å skje når turnen begynner?
Hva synes dere om denne delen?

Never say Never and Always Believe ~Vanessa 5 Kommentarer


Smile to the camera - Del 14

Molly's POV

Jeg kommer til å knuse hjertet hans... Jeg bare vet det! Etter Miley fortalte meg alt som skjedde trodde jeg hjertet mitt skulle stoppe! Jeg var akkurat som Selena. Jeg bare brukte han for å komme meg et sted i karieren min.. Eller, begynte jeg virkelig å falle for han for godt?

 


Vi var endelig kommet hjem til Justin etter å ha måtte stresse for å komme oss gjennom alle paparazziene som sto parkert rundt bilen hans. Han hadde åpnet døren for meg før han gikk inn på sin egen siden og kjørt direkte hjem til han.
Da vi hadde kommet hjem ga Justin meg et par joggebukser og en av hans t-shorter siden jeg ikke hadde noe klær med meg...
''Så, hva vil du gjøre?'' spurte mens jeg lå i sofan og så på Justin som nettopp hadde kommet ned trappene etter å ha dusjet og skiftet klær. Justin så på meg lenge før han fikk et lite smil og løftet det ene øyenbrynet sitt.
''Jeg har noe jeg vil gjøre'' sa han og gikk mot meg og la seg over meg. Jeg skrek ut av latter og han begynte å kysse meg nedover halsen, jeg sluttet å le og flirte litt siden det kilte.
''Virkelig? Hva om moren din kommer?'' hvisket jeg mens jeg lukket igjen øynen mine og nøyt de små kyssene han ga meg.
''Ikke bry deg om henne, hun skal bo i det nye huset sitt'' hvisket han tilbake og fortsatte å kysse meg. Etter han sa det bare lot jeg følelsen av leppene hans mot huden min ta over og nøt det.
Armene mine gikk inn i håret hans og jeg dro litt på hårene i nakken hans, og han ga ut en liten lyd og kyssene hans ble litt mer hardere.

Pluttselig stoppet han alle kyssene over hele halsen min og fokuserte på et sted. Først så nøt jeg det bare, men så skjønnte jeg hva han drev med og jeg fikk  pannik.
''Nei, Justin! SLUTT! Du kommer til å lage et merke'' sa jeg og begynte å le. Jeg prøvde å dytte han vekk men han hold hoftene min på plass slik at jeg ikke kunne bevege meg og etter en stund løftet han hode sitt og smilte stort til meg.
''Sånn, nå får alle vite at du er min'' hvisket han og så stolt ned på halsen min hvor det nå sikkert var et gigantisk merke.
''Dust!'' suttret jeg og la armen min over der jeg trodde merke var og lagde furte leppe mot Justin, noe som fikk han til å le. Han lente seg forsiktig ned mot meg igjen og kysset meg på andre siden av halsen.
''Deilig'' hvisket han og kysset en ny plass på halsen.
''umotstålig'' hvisk han og kysset meg på plassen hvor kjeven og halsen møttes.
'' sexy'' hvisket han helt inn i øre mitt og kysset meg på munnviken.
''Tiltrekende'' det siste hvisket han mot leppene mine og før jeg fikk tengt noe over det var leppene hans mot mine. Dette kysset i forhold til de andre små kyssene vi hadde hatt i løpet av dagen, var helt annerledes. Dette kysset var fylt med lys og trengsel mens de andre var søte og uskyldige.
Hendene til Justin begynte å vandre under t-shorten min og opp mot bh'n min før jeg stanset han.
''Justin....Går ikke dette litt fort?'' hvisket jeg annpustent og så ham inn i øynene. Han virket litt tatt tilbake av påstanden men jeg kunne se at han visste jeg hadde rett. Etter en stund med å bare se hverandre inn i øynene sukket han og nikket.
''Beklager...'' han løftet seg opp fra meg og satt seg på enden av sofan men bena mine oppå fanget hans.
''Det går bra... Vi ble litt revet med'' sa jeg og lo nervøst. Sannheten var at det var en stund siden jeg hadde vært nær en gutt på den måten. Etter jeg hadde flyttet til LA var sosial livet mitt ikke eksisterende og jeg fikk ikke tid til gutter. Jeg var ikke jomfru, jeg var tross alt 18, men det måtte ha vært minst 1 år siden jeg i det hele tatt kysset en gutt som ikke var i familien min.
''Jeg er så glad i deg Molly... ikke tro at jeg bare er ute etter sex'' sa Justin i en trist stemme og så på meg. Jeg ristet på hode og lente meg mot han og kysset ham svakt på leppene.
''Vi er begge to like skylidge i det som skjedde... Slapp av'' hvisket jeg mot leppene hans og ga ham et smil før jeg slang med ned tilbake i sofan og slo på tv'n.
 

Og slik tilbrang jeg og Justin resten av kvelden vår. Vi satt på sofan mens vi så på Family Guy og diskuterte hvem som var kulest. Det tok ikke lang tid å komme fram til at Stewie var den kuleste fordi, la oss inse det! En baby som snakker flytende og lager dødlige greier som kan drepe eller skade noen  er absolutt det kuleste som kunne ha eksistert!
Klokken var halv 2 når vi bestemte oss at det kanskje var best å gå å legge seg.
''Justin? Hvor er det egentlig jeg skal sove?'' spurte jeg sjenert mens jeg fiklet litt med hendene mine.
''ehh, jeg tengte med meg men hvis du føler deg ukomfortabel så du ta senga så kan jeg ta sofan'' sa han og smilte sjevt til meg. Jeg bare nikket og smilite.
''Så lenge du ikke prøver deg på noe funky miser'' sa jeg og latet som om jeg var sikkelig alovlig. Men jeg visste bedre enn å tro at Justin ville prøve seg på noe etter det som skjedde i stad.
''Jeg lover, kors på hjertet'' sa han og lagde et lite kors på brystet sitt hvor hjerte var. Jeg bare lo av han og fulgte etter han opp på rommet. Jeg la meg litt unna han i senge slik at det var litt rom mellom oss men det virket ikke osm om han likte det noe serlig for i neste øyeblikk slang han armen sin rundt meg og dro meg tett inntil seg og gravde hode sitt inn i nakken min.
''Godnatt shawty'' hvisket han før han ga meg et lite kyss på halsen og sovnet. Jeg la meg bedre til rette i senga og sovnet mens jeg tengte på hvor deilig det var å føle armene til Justin rundt meg mens jeg sov.FØLG MEG PÅ INStAGRAM : Rockingvanessa og jb_18

hva syntes dere om denne delen?
Likte dere den eller var det noe dere kunne ha tengt dere annerledes?

never say Never and always Believe~Vanessa 6 Kommentarer


Smile to the camera - Del 13

''Slutt å tull! Du er nydelig, akkurat slik du er! Disse folka har ingenting på deg, du er den vakkreste her inne i mine øyner'' hvisket han til meg og jeg følte kinnene mine brenne.
''La oss gå inn, jeg har noen jeg vil at du skal møte'' sa han og begynte å dra meg gjennom mengden av folk. Alle hilste på Justin og han hilste tilbake og det var virkelig interesant å se hvor populær Justin var bland kjendisene også.


Middagen var utrolig korslig og jeg fikk snakket med mange folk som jeg bare kunne ha drømt å ha en samtale med. Justin og jeg var linket ved hoften under stort sett hele kvelden og folk kunne ikke ta øynene av oss.
''Men det var virkelig hyggeli å møte deg Molly! Justin, ta godt vare på jenta mi eller så får du problemer med meg'' Miley pekte på Justin og ga han et intenst blikk før vi alle tre brøt ut i latter. Under kvelden hadde jeg fått ekstremt godt kontakt med Miley som syntes det var ekstremt kult at Justin var sammen med noen som ikke var kjent, tydelig vis var det veldig sjelden å se nå for tiden.
''Slapp av Miley... Jeg kommer ikke til å gi slipp av henne så lett'' den siste delen hvisket han forsiktig inn i øre mitt noe som ga meg frysninger og fikk Miley til å smile lurt mot oss. Justin sto bak meg med armene sine rundt meg og hode lent på skulderen min mens han av og til ga meg små kyss på nakken.
''Greit, dere hjelper meg ikke i det hele tatt med å slutte å tenke på Liam... Faktisk, dere får meg bare til å savne han mer så jeg stikker!'' suttret Miley og krysset armene sine. Miley hadde kommet til Justin i håp om at han skulle muntre henne opp siden Liam var borte for å spille inn en ny film, men hun hadde ikke helt beregnet med meg så planen hennes virket ikke helt slik hun håpte på. ''Greit, bare gå du! Gir meg bare mer til med Molly for meg selv'' sa Justin og løftet på øyenbrynenne sine på en flørtende måte mens jeg bare himmlet med øynene.
''Han kan tror han kan få noe så mye han vil, men vi alle vet at det ikke kommer til å skje'' sa jeg og Miley lo for full hals. Folk begynte å snu seg for å se hva hun lo av men hun bare viftet med armene og folk snudde seg tilbake til sammtalene de hadde.
''Nei men virkelig... Jeg er glad på deres vegner, spesielt deg Justin.. Godt å se deg komme deg over Selena!'' Miley smilite til Justin og jeg kunne føle Justin stivne til før han slappet av igjen.
''Jeg er glad for det jeg også'' sa han og jeg kunne føle han var litt nervøs når han snakket.
''Jeg går å henter noe å drikke, vil dere ha noe?'' spurte Justin og slapp grepet på meg og så på meg å Miley.
''Nei takk, vi har'' sa Miley og Justin nikket før han gikk bort til drikke boret.
''Beklager alltså... Det var ikke meningen å nevne henne'' sukket Miley og ga meg et trist blikk.
''Det går bra... Det er ikke din feil, han er vel kanskje ikke helt over henne enda'' jeg sukket og snudde meg mot Justin som sto ved baren og drakk på et glass med cola mens han så ut i intet.
''Han er over henne, men hun er et sårt punkt for ham... Det viste seg at hun hadde brukt Justin ganske lenge i forholdet og han ble helt knust'' sa Miley og så bort på Justin hun også. Vi ble begge stille mens vi var i våre egne tanker.
''Men du! Nå som den gutten han endelig sluppet taket på deg, la oss ta et bilde for fansen eller?'' spurte Miley og holdt fram mobilen sin og smilite lurt til meg og jeg bare nikket.

@
MileyCyrus: Met Justin's new boo, she's the coolest girl up in this joint! Luve u gurl @MollyJ

Jeg ga Miley et blikk før jeg begynte å le av captionen hennes. Jeg og Miley begynte å snakke om masse rart og vi lo nesten hele tiden.

Justin's pov
Jeg satt ved baren og så ned i colan min. Jeg hadde dratt fra Molly og Miley for kanskje 20 minutter siden men jeg klarte ikke å få meg til å gå bort til dem. Miley minnet meg på Selena og humøret mitt ble pluttselig veldig mye mørkere en det det hadde vært.
''Yo, jb! Hvordan går det?'' hørte jeg pluttselig Usher si fra ved siden av meg. Jeg snudde meg mot han og ga han et lite smil før jeg så ned i colan min igjen.
''Det går'' sukket jeg og tok en sup av den nå varme colan, jeg satt fra meg glasset og snudde meg mot Usher som hadde ene øyenbrynet løftet.
''Virkelig, fordi du virker ikke helt bra'' sukket han og ga et tegn til bartenderen at han skulle ha påfyll av hva det nå enn var han drakk.
''Nei... Miley nevnte Selena i stad og jeg klarer bare ikke å være nervøs for at Molly vil gjøre det samme'' sukket jeg og sa ut høyt det som hadde vært på hjertet siden jeg satt med ned på krakken her.
''Virkelig? Tror du hun er slik?'' spurte Usher sjokert og ga meg et overasket blikk.
''Jeg vet ikke jeg! Selena virket ikke slik men shit! hun brukte meg og lekte med følelsene mine!'' sa jeg irritert ut og slo neven ned i boret. Han ga meg et blikk og så seg rundt for å se om noen hadde fått med seg det lille utbruddet mitt som ingen heldigvis hadde.
 ''Snu deg rundt Justin og se på henne! Ser hun ut som en jente som er ute etter å bruke deg?!'' Usher snudde meg rundt i stolen og pekte på en le'ne Molly og Miley. Miley sa noe til Molly som fikk henne til å le enda hardere og jeg klarte ikke å la være og legge merke til pent smilet hennes var når hun lo. Jeg fikk et lite smil om munnen av det og jeg kunne allerede høre hjulene snurre i hode mitt.
''Du har et poeng'' sukket jeg og smilte av Molly som virket til å roe seg ned litt, men kinnene hennes var fremdes røde av all latteren.
''Tror du virkelig noen av oss hadde godtatt dette forholdet hvis vi ikke hadde trodd hun var bra for deg?'' spurte han og jeg følte meg pluttselig veldig dum.
''Godt poeng'' sukket jeg og han nikket.
''Nå kom deg bort til den dama og ha det gøy! Lykke til my man'' sa han og gikk bort til familien sin igjen. Jeg snudde meg tilbake mot Molly som nå sto der alene, virket som om Miley måtte dra. Jeg tok en siste sup av colan og gikk bort til henne. Hun så meg ikke så jeg snek armene mine rundt henne og kysset henne i nakken. Hun skvatt litt men slappet av med en gang hun skjønte det var meg.
''Jeg begynte å lure hvor du ble av'' hvisket hun og la armene sine over meg og holdt meg på plass.
''Beklager, jeg snakket bare litt med Usher... Hvor er Miley?'' hvisket jeg inn i nakken hennes mens jeg strøk henne forsiktig på magen der armene hvilte.
''Hun måtte dra, Liam ringte henne'' sa hun og små lo litt, noe som fikk meg til å smile.
''Selfølgeli... Hva sier du til at vi drar hjem igjen? Vil du kanskje overnatte hos meg?'' spurte jeg litt nervøs og rettet meg opp i ryggen å snudde henne mot meg slik at vi sto annsikt til annsikt.
''Ehh... Je- eh... Hmm, hvorfor ikke?'' i det glapp ut av leppene klarte jeg ikke å gjømme det gigantiske smilet som formet seg om leppene og jeg dro henne inntil meg i en stor klem.
''la oss dra'' hvisket jeg til henne og begynte å føre henne ut av lokalet mens jeg sa hade til tilfeldige folk vi gikk forbi.
Når jeg gikk forbi boret til Usher fikk vi øyekontakt og han smilte stort til meg og nikket. Og allerede da visste jeg at familien min hadde akseptert at jeg var sammen med en fan og at de ikke trode hun kom til å såre meg som Selena gjorde.

Molly's POV

Jeg kommer til å knuse hjertet hans... Jeg bare vet det! Etter Miley fortalte meg alt som skjedde trodde jeg hjertet mitt skulle stoppe! Jeg var akkurat som Selena. Jeg bare brukte han for å komme meg et sted i karieren min.. Eller, begynte jeg virkelig å falle for han for godt?
wow, nå er det lenge siden jeg har blogget... Beklager hvis dere ikke likte denne delen, jeg er fremdeles litt ruten siden det er såpass lenge siden jeg har skrevet men jeg håper dere likte det litt i alle fall!
Skal begynne på neste del med en gang! håper du forteller folk at jeg har begynt å skrive igjen (hvis dere kjenner noen som har lest den før eller noe) vil prøve å få opp leserene mine igjen <3

Never say never and always Believe ~Vanessa5 Kommentarer


I'm back bitches, this time bigger and better!

ELLO!!!!!!!!!!!!

Må si det er leeenge sidne jeg har loggett meg inn på denne bloggen, trodde var så redd at jeg hadde glømt passordet men det var heldig vis rett!
Mye har skjedd i det siste kan man vel si, jeg har jobbet en god del, tjent meg penger å mamma lovte meg at jeg skulle få Girlfriend jakken så er veldig gira på grunn av det!
 

Jeg vil si til de som har kommentert på den forrige historien og fortalte meg hvor mye dere likte slutten, alt jeg har å si er TUSEN TAKK! Det betyr virkelig mye for meg slik at dere vet det ! En annen ting som såret meg litt er den kommentaren fra en som heter Hanna... Alltså beklager hvis du syntes jeg overeagerte men dette er mitt liv, og å møte og å få se Justin er min størte drøm, han reddet livet mitt og det er ikke noe mer i hele verden jeg vil enn å få takket han for det, selv om han kanskje ikke vet hvem jeg er eller kommer til å huske meg hvis jeg møter han så kommer jeg fremdeles til å huske det...
 

ON TO MORE IMPORTANT THINGS THEN HATERS!

Jeg skal begynne å skrive neste del nå... jeg vet ikke hvor mange av dere som har sluttet å sjekke innom bloggen men jeg håper folk ser at jeg har begynt på igjen! Forvent dere flere deler i dag!!!!
Jeg har savnet å skrive og den porno videoen av en musikk video Justin har gitt ut i dag har lagt ild på bålet og jeg klarer ikke å holde meg lenger!
 

Never say Never and always Believe ~Vanessa2 Kommentarer


hits