Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smilie to the camera - Del 23

Da er jeg syk folks! Så da har jeg ikke noe bedre å gjøre enn å skrive til dere!

 


 

''Greit greit! Vi kan dra etter middagen'' mamma og Justin ga hverandre en high five og jeg bare smilte. Justin begynte virkelig å marke seg inn i hjertet mitt på ordentlig. Jeg begynte ærlig å falle for ham. Jeg begynte ærlig å elske ham.

 


 

There is nothing more intididating then a girls dad.
But he acted as if they were old friends from way back. 

 ''MAMMA!'' ropte jeg ut døren til soverommet mitt. Jeg sto i undertøyet mitt og et håndkle rundt hode mitt for å tørke det.
Pappa var ute med Justin og skulle vise ham noe om bilen sin, ikke at jeg brydde meg noe særlig, så jeg tok sjansen til å gjøre meg klar til i kveld, siden vi skulle dra om bare 1 time.
''Hva er det vennen'' spurte mamma mens hun kom opp trappen og smilte til deg.
''Hva synes du jeg burde ha på meg?'' spurte jeg og gikk inn på rommet mitt igjen hvor alle klærne mine lå strødd utover hele plassen.
''Jeg vet ikke jeg... Jeg hadde tengt meg en kjole eller noe, men hvis dere skal ut på kino etter så blir det kanskje litt mye?'' spurte hun og så på noen av klærne.
''Ja... Men burde jeg pynte meg, eller skal jeg gå veldig uformelt?''  spurte jeg nervøst og tok av håndklet rundt hode.
''Kle deg i alle fall litt formelt, vi skal ut til Antonios'' sa hun og gikk ut av rommet mitt. Jeg sukket litt og så meg rundt. Hvis vi skulle til Antonios så måtte jeg pynte meg, det var bare slik det var. Men igjen, jeg kunne ikke pynte meg så mye at det blir helt jævlig å sitte gjennom kinoen. What to do...
 

Jeg fjærnet alle klærne jeg mente jeg ikke kunne bruke, så fjæret jeg de tingene jeg synes ble for vanlig og for pyntete også tilslutt så fjærnet jeg anntrekkene som ble for ukomfortable å ha på i en lang tid og da ble det kun dette igjen.


 ''Ser ikke du bra ut'' hørte jeg noen si til meg mens jeg holdt på å sette inn i øyreringene mine. Jeg snudd meg mot døren og der sto Justin dekt av oljeflekker og smilte til meg. Jeg sendte ham et smil tilbake før jeg snudde meg mot spilet igjen og dro det krøllet og puffet håret mitt fram på hver sin side av skulderen min.
''Jeg antar at du har hatt det gøy med pappa?'' spurte jeg og så på Justin gjennom spilet mens han tok av seg t-shorten og øynene mine ble låst fast på de deilige musklene hans.
''Tuller du?! Faren din er så kul! Vi var ute å fikset på en av hans gammle biler og jeg har aldri lært så mye før, det var helt rått!'' jeg klarte ikke å la være å smile over hvor glad han virket. jeg snudde meg mot han og lente meg mot sminke pulten min.
''Jeg er glad du liker han... Pappa lar egentlig ingen ta på bilene hans'' sa jeg og himmlet med øynene. Justin stoppet pluttselig opp og snudde seg mot meg.
''Biler?! HAR HAN FLERE!'' ropte han og før jeg fikk sagt noe mer var Justin ute døren og ned trappene på jagt etter pappa. Jeg brøt ut i latter og ristet på hode før jeg fulgte etter han ned trappene. Jeg kunne høre latteren til Pappa mens Justin kjeftet på han for å ikke får lov å se på de andre bilene hans. Jeg gikk inn på kjøkkenet hvor en sjorte løs Justin sto og ga pappa et blikk som sa han var sikkelig skuffet og Mamma og Pappa som holdt på å le seg ihjel.
''Vell, jeg kan se at Molly er ferdig, så hva om jeg gjørt det opp for deg og lar deg se på dem i morgen når du har lyst'' sa han og blunket til meg. Justin fikk et stort smil om munnen og ga pappa en stor klem før han sprang ut døren og opp trappene til rommet for å gjøre seg klart.
Det ble stille mellom oss mens vi prøvde og annalysere det faktum at Justin ga pappa en klem. normalt var alle guttene jeg hadde latt møte pappa så redd for ham at de så vidt turte å se på ham, men her kom Justin og bare oppfører seg som om de hadde vært bestevenner i mange år.
''Han er virkleig noe for seg selv'' hvisket mamma og så ut døren for hun ristet på hode.
''Du har rett der'' sa jeg tilbake og ristet på hode mitt selv og satte meg ned på kjøkkenbenken og ventet på at Justin skulle bli ferdig. 


Hva syntes dere om denne delen her?
Likte dere forholdet til Justin og Faren til Molly?

Never say Never and ALWAYS Believe -  Vanessa 5 Kommentarer


Smilie to the camera - Del 22

''Jeg skulle akkurat til å gå... Hade babe!.... Beaver'' han ga oss en salutt før han gikk videre bort til en av bilene som var parkert like ved. For. En. Douch!
Hvordan kunne noen så fantastisk som Molly vært sammen med en så forferdelig person?


 Molly?s POV

Jeg lukket igjen vinduet og sukket litt. David fremdeles den samme gamle David? Like frekk som før, men jeg kunne godt se at noe hadde forandret seg, jeg vet ikke helt hva men et eller annet med måten har ser på meg på gir meg en dårlig følelse i magen, og jeg liker den ikke.
''Hvordan kan du ha likt en gutt som det der?!'' hvisket Justin frustrert og la hodet sitt på nakken min og armene rundt meg.
''Det var lenge siden Justin? Jeg var ung og naiv og den bad boy greien fikk meg bare helt mo i knærne'' sa jeg og sukket litt.
Jeg la armene mine over Justin's og lente hodet mitt mot ham og bare slappet av. Vi sto slik i en liten stund før jeg følt at jeg virkelig måtte sove snart.
''kan vi legge oss igjen?'' hvisket jeg og la meg mer til rette mot Justin.
Justin røyste seg rak i ryggen, ga meg et kjapt kyss på kinnet før han løftet meg opp i armene sine og berte meg bort til senga og la meg end.
''Sov godt, jeg elsker deg'' hvisket han stille og jeg bare nikket før alt ble svart og jeg sovnet.

Neste dag

Jeg våknet neste dag av sollyset traff meg rett i øynene. Jeg satt meg forsiktig opp og så meg rundt i rommet. Koffertene til meg og Justin var inne i det ene hjørnet, Justin sin var åpen og klærne hans lå strødd ut av den, mens mine sto uåpnet vedsiden av. Jeg sukket litt og så vedsiden av meg hvor Justin skulle ha lugget.
Jeg løftet det ene øyenbrynet mitt og så meg rundt igjen. Baderoms døren var åpen så jeg kunne se at han ikke var der og det var ikke noe tegn til han inne på rommet. Jeg røyste meg opp og gikk bort til kofferten min og skiftet ut av t-shorten til Justin og inn i noe litt mer daglig før jeg gikk ned trappen inn på kjøkkenet.


Jeg stoppet  rett ved inngangen til kjøkkenett når jeg hørte den alt for kjente latteren til Justin og Mamma.
''Jeg er virkelig glad dere fant hverandre.... Dere gjør hverandre glad, det er lett å se'' sa mamma og sukket litt. Jeg fikk et lite smil om munnen og skulle akkurat til å gå inn når telefonen min ringte. Jeg tok kjappe steg vekk fra døren og tok opp telefonen. 'Alexander'  sto det lysende opp på skjermen. Jeg sukket litt men tok den.
''Hallo?'' spurte jeg litt irritert.
''Vell Hallo til deg også miss -Jegglømteåsendeinnoppdatering!'' sa han i en smugg stemme og jeg bare himmlet meg øynene.
''Beklager men jeg var litt opptatt i går... Jeg hadde tengt å sette meg ned å skrive den i dag'' løgn.
''Mhmm, vell Precilla begynner å miste tolmodighet... Noen andre magasiner har fått farten av dere og vi kan IKKE la noen andre få sakene våres'' svarte han frustrert. Jeg sukket litt og ristet på hode.
''Beklager Alexander... Er det noe jeg kan gjøre får dere nå siden dere mest sannsynlig ikke får oppdateringen før i kveld?'' spurte jeg og maserte tinnigen min. Jeg begynte å få hodepine av al dette her.
Det ble stille på den andre linjen og jeg kunne høre små snakking, Han var helt sikkert vedsiden av Precilla... Som alltid.
''Okay, vi skal la dette ligge hvis du går ut i kveld meg Justin... gjør noe -søtt og klissete shit-'' jeg kunne bare se for meg Alexander grøsse. Alexander var ikke som andre folk, han hatet alt som hadde med clishe kjæreste greier, og han kunne virkelig ikke forstå folks trengsel for alt klisset.
''Er det alt?'' spurte jeg og snudde meg mot kjøkkendøren hvor Justin sto og smilte til meg og hintet at han ville at jeg skulle legge på og komme til han. Jeg bare himmlet meg øynene og smilte.
''VI vil ha oppdateringer overalt, twitter, instagram hva som helst som er for folk å lese vi vil ha en oppdatering'' sa Alexander i en bestemt stemme og jeg nikket.
''Ja okay, fra kun kvelden eller hele dagen?'' spurte jeg og rettet meg litt opp i ryggen og begynte å gå litt fram og tilbake i gangen.
''Det er opp til deg, men på kvelden MÅ vi ha en del... Minst 5-6'' sa han og jeg kunne høre han begynte å bli litt lei.
''Greit, da har vi en avtale, greit... Hade'' jeg la på telefonen og sukket litt.
''ALt okay eller?'' spurte Justin og jeg snudde meg mot ham.
''hææ? oja, ja, alt er bra det var bare jobb'' Jeg smilte og gikk bort til ham. Han lente seg ned og ga meg et kjapt kyss på leppene før han ga meg en god klem.
''Vell jeg liker ikke at du snakker med jobben nå... Dette er familie tid, meg og deg! jeg vil ikke at jobb skal komme i mellom oss nå'' hvisket han og ga meg et kyss på kinnet. men du skulle bare visst Justin, du skulle bare ha visst!
''Hva sier du til å gå ut i kveld? Dra ut et sted, danse litt? Se en film, bare et eller annet'' spurte jeg og så opp på ham. Han tengte litt på det før han fikk et smil om munnen.
''Det høres bra ut! Lenge siden jeg har vært på kino, vi kan se om det går noen bra filmer i kveld'' sa han og kysset på pannen og dro meg inn på kjøkkenet hvor Mamma satt ved kjøkkenbenken og leste avisen.
''God Morgen lille venn, hvordan går det'' spurte hun og smilte til meg.
''Det går bra, jeg snakket bare med noen folk fra jobb og nå planlegger jeg en kveld ute med Justin'' smilte jeg og gikk bort til kaffe kannen for å fylle meg en kopp kaffe.
''Vell, vi hadde tengt oss ut å spise middag med dere to kveld, men hvis du ikke orker så'' sa mamma og så litt lei seg ut.
''Nei nei, vi kan sikkert dra på kino etter'' sa Justin og smilte til henne. Mamma ga ham et stort smil og jeg bare ristet på hode. Justin og mamma hadde virkelig kommet godt overens, de så bort på meg med valpe blikkene sine og jeg bare sukket.
''Greit greit! Vi kan dra etter middagen'' mamma og Justin ga hverandre en high five og jeg bare smilte. Justin begynte virkelig å marke seg inn i hjertet mitt på ordentlig. Jeg begynte ærlig å falle for ham. Jeg begynte ærlig å elske ham.


 
Jeg må si jeg er litt overasket at det kun  er 1!! Person som har lagt merke til den lille slutten på slutten av videoen! Hahaha!
Slapp av folkens, alt kommer til å gå bra, alt med sin tid ;)

Never say Never and ALWAYS BELIEVE 
5 Kommentarer


TRAILER!

HEI ALLE SAMMEN!!! DA, er traileren til Historien min FERDIG!
Den kommer til å ligge under her, og det jeg vil at dere skal gjøre er å se den også kommentere hva dere synes!

Jeg er hjemme alene i dag så jeg skal skrive og for hver 5 kommentar kommer det en del! Så hvis det er 10 kommentarer kommer det to deler i dag, er det 15 så kommer det tre deler og slik fortsetter det! NÅ LOVER JEG PÅ LIVET TIL JUSTIN! At de delene kommer ut!!!!!

jeg likte den VELDIG godt! Jeg synes den var veldig kul og jeg skal få noen til å lage trailer til The Switch og til Old Memories! Hahah, så da har vi en avtale folkens ;)

 

Never say Never and ALWAYS BELIEVE ~ Vanessa11 Kommentarer


Beklager

Hei my Beliebers!!! Vanessa her!

Jeg føler egentlig at jeg trengte å unnskylde meg selv for den dårlige bloggingen i det siste!
Det er så travelt med alle leksene og skole tidene og alle musikal øvelsene at jeg har liksom aldri tid til dere! MEN JEG SKRIVER FORTSATT!!!!

Jeg har liksom ventet på at en vennine av meg skulle lage en trailer til Historien men hun får aldri lastet den opp også ville jeg helst vente med å legge ut neste del til jeg har fått den... men det kan hende jeg bare legger ut neste del uten traileren også lager jeg bare et innlegg med Traileren! Jeg er VELDIG giret på at dere skal se den, og for at jeg selv skal se den!
Dere får vite en liten hemmelighet om historien i den som jeg IKKE har fortalt om historien så bare gled dere!!!!!


(SEXY LITTLE FUCKER!)

Never say Never and Always Believe ~Vanessa

 0 Kommentarer


Smile to the camera - Del 21

Mamma nikket og smilte før hun tok maten med seg ut i studen og ropte på pappa og Justin at det var middag. Jeg gikk og satt meg ned vedisden av Justin. Under middagen snakket vi og koste oss, men innerst inne satt jeg og tengte på det mamma sa. Hva var det David hadde gjort nå.


Jeg hadde endelig overtalt mamma og pappa til å la meg og Justin dele rom! De hadde vært skeptiske med å ha oss i samme seng, men jeg forsikrett dem at vi ikke hadde gjort noe og at vi ikke kom til å gjøre noe med dem der.
Justin var inne på badet som var koblet med soverommet mens jeg lå i senga og gikk gjennom facebook. De fleste folka jeg kjente hadde sendt meg melding om hva jeg og Justin drev meg og masse smiskin slik at de kunne møte Justin. Det var ekstremt tragisk å lese alt sammen men hva kunne de gjøre. Noen de kjennte var sammen med pop sensasjon Justin Bieber! Selfølgelig kom de til å utnytte det. På twitter hadde vært non stop odateringer om meg og Justin. Og for å være helt ærlig en liten del av meg begynte å bli ekstremt lei. Kunne folk ikke bare la oss være litt, men igjen, de hadde nettopp sett Justin skrive at han elsker meg på et bilde. Det sa seg selv at de kom til å ta helt av.
''Går det bra eller babe?'' hørte jeg pluttselig Justin hviske inn i øre mitt. Jeg skvatt litt og så meg over skulderen.
''Åhh hei, du skremte meg'' sa jeg og slapp ut en nervøs latter.
''Beklgaer.. Men går det bra eller?'' han la seg ned vedsiden av meg og begynte å forsiktig å stryke meg på ryggen.
''Jaja, bare sjekker Twitter og facebook'' sa jeg og lukket igjen øynene mine.
''oja... Er det lille eller?'' spurte han med en bekymret stemme og kysset meg på nakken før han startet å masere meg. Jeg slapp ut et lite stønn og Justin begynte å masere meg hardere.
''Det er bare irriterendes... Folk klarer bare ikke å la oss være i fred'' mumlet jeg ut mens fingrene til Justin jobbet med å løse knutene på ryggen min.
''Du blir vandt med det... Bare slapp av, jeg og du er her og koser oss, la oss ikke bry oss om dem'' han hvisket søte ting inn i øre mitt helt til jeg falt inn i en dyp søvn.


Jeg våknet ikke lenge etter på av en svak dunking i bakrunnen. Jeg åpnet øynene mine og kom annsikt til annsikt med en sovende Justin. Jeg fikk et lite smil om munnen min og gravde annsikte mitt lengre inn i brystet hans før jeg hørte dunkingen igjen. Jeg snudde meg rundt å så ut vinduet. Jeg stirret lenge helt til noe pluttselig beveget seg. Jeg satt meg opp fort men forsiktig slik at Justin ikke våknet. Jeg gikk sagte bort til vinduet og åpnet det. og der sto ingen andre enn David.
''Hva faen er det du gjør her!'' hveste jeg ut vinduet og han bare smilte til meg.
''Jeg kom for å se deg baby'' sa han tilbake og blunket til meg. Jeg ristet på hode før jeg snudde meg for å sørge for at Justin fremdeles sov.
''Hva? Ligger Baby Beaver der inne med deg?'' spurte han med en morsom tone, men jeg hadde kjent David lenge nok til å vite at det var nok så mye hat i det spørsmålet. David hadde alltid vært den sjalue typen. og det at jeg var en av de første jentene. EVER. til å gjøre det slutt med han. så hadde han begynt å tro at han fremdeles eide meg siden han ikke var ferdig med meg. 
''Ja, har du noe problemer med det eller?'' spurte jeg frekt tilbake. Smilet forsvant fra annsiktet hans og øynene hans smalnet litt.
''Han kommer aldri til å være meg, det håper jeg du vet'' sa han og krysset armene. Jeg stirret på han før jeg begynte å riste av latter.
''Nei det vet jeg... Han har sikkert større pikk en det du har og kommer til å behandle meg MYE bedre enn det du gjord'' sa jeg og smilte frekkt til han.
''ÅÅhh så morsom du er''
 

''Takk, jeg liker å tro jeg har en god sans for humor'' sa jeg og flippet litt med håret.

Justin's POV

Jeg lå i senga når jeg hørte noen snakke.
''Han kommer aldri til å være noe meg'' hørte jeg noen svakt si. Jeg trakk sammen øyenbrynene mine og prøvde å plasere stemmen. Jeg åpnet sagte øynene mine å så meg rundt og det eneste jeg så var Molly stå ved det åpne vinduet og snakke med noen.
 ''Nei det vet jeg... Han har sikkert større pikk en det du har og kommer til å behandle meg MYE bedre enn det du gjord'' hørte jeg Molly svare tilbake. jeg fikk et lite smil om munnen av påstanden hennes og følte egoet mitt vokse litt.
''Åhh, så morsom du er'' hørte jeg den ukjente stemmen si og jeg begynte å bli nyskjerrig på hvem det var hun snakket med.
''Takk, jeg liker å tro jeg har en god sans for humor'' svarte Molly og flippet litt på håret før alt ble stille igjen. Jeg røyste meg forsiktig opp av sengen og gikk bort til Molly og la armene mine rundt midjen hennes og lente hode mitt på skulderen hennes.
''Hvem snakker du med babe'' spurte jeg og kysset henne på halsen. Det var egentlig helt jævlig å stå her siden jeg bare sov i boxeren, men jeg bare latet som ingenting.
''Justin, hva gjør du oppe?'' spurte Molly i stemme fylt av pannikk.
''Jeg hørte noe stemmer'' sa jeg og rettet meg i ryggen og øynene mine møtte den mørke figuren som sto ute og lente seg mot treet.
''Hva faen gjør han her?'' spurte jeg og ga David et styg blikk mens han bare smilte lurt til meg.
''Jeg skulle akkurat til å gå... Hade babe, Beaver'' han ga oss en salut før han gikk videre bort til en av bilene som var pakkert like ved. For. En. Douch!
Hvordan kunne noen så fantastisk som Molly vært sammen med en så forferdelig person?


 
Hva syntes dere om denne delen?
Likte dere den?

Never say Never and always Believe ~Vanessa7 Kommentarer


Smile to the camera - Del 20

''Jeg elsker deg, Molly.... Og det skremmer meg at noen kunne ta hjertet mitt så fort fra meg slik som du gjorde. Men jeg kan ikke gjorde annent enn å innrøme det åpenbare. Og det er at jeg elsker deg'' hvisket han og jeg følte pluttselig alt ble helt svart.


Ever been so in love that it's sick? That it seems like nothing else matters.
Just you and your loved one.
That is what i felt, and i never want to forget that feeling. Like, ever!

''Molly?! Molly kan du høre meg!'' sagte åpnet jeg øynene mine men lukket dem fort igjen når jeg så hvor sterkt lyset var.
''Ugh, hvor er jeg hen?'' spurte jeg og gne meg i pannen. Hele hode mitt verket og jeg husket nesten ikke noe.
''Åhh herre du snakket! Klarer du å røyse deg, hva er det det siste du husker? hva er navne mitt!'' stresset Justin og så på meg med store øyner. Jeg satt meg forsiktig opp før jeg røyste meg, men jeg tok fort tak i Justin for å holde balansen.
''Forsiktig...''sa han og holdt meg forsiktig i sidene som om jeg var en knuslig gjenstand som kunne knuse hvert øyeblikk.
''Det går bra Justin, jeg røyste meg bare litt fort... Hvor lenge var jeg borte?'' jeg så meg rundt å la merke vi var ikke langt unna hjemme nå.
''Det har kun gått 5 minutter'' sa han og observerte meg etter skader. Når han tydeligvis ikke fant noen slappet han av litt og jeg kunne allerede føle litt av spenningen forsvinne.
''Greit, kan vi bare begynne å dra hjem?'' spurte jeg slitent å begynte å gå rettningen mot huset til mamma og pappa med Justin på slepet.
Vi gikk i stillhet helt til vi kom hjem hvor mamma og Pappa ventet på oss.
''Der er dere! Dere skulle ha vært her for en stund siden'' sa mamma bekymrett og så på oss begge.
''Beklager Fru. Jackson.. men Molly besvimte på vei hit så vi ble litt lengre'' sa Justin og så sikkelig skyldig som om alt var hans feil. Hvorfor besvimte jeg egentlig?
''HVA! Hvorfor det! Hva skjedde!'' spurte mamma og kom med raske skitt mot oss og så på meg å sudde meg rundt for å se om alt var bra.
''Jeg vet egentlig ikke... Det siste jeg husket var at Justin la ut et bilde av oss også....'' øynene mine poppet ut og jeg så opp på Justin.
''Også?'' spurte mamma utolmodig men jeg var helt stille å bare så på Justin som var redd for å se meg inn i øynene. Jeg tok et par skritt mot han og løftet ansiktet hans slik at han så på meg.
''Jeg elsker deg også'' hvisket jeg og lente meg inn for å kysse ham. I starten virket Justin sjokert over at jeg gjorde det jeg gjorde, men ikke lenge etter kysset han meg tilbake og der sto vi. Midt i stuen. Forran foreldrene mine. Og kysset. Etter jeg hadde sagt jeg elsker Justin tilbake. Hva var feil med dette bilde? ALT!
''hehemm..'' Vi trakk fra hverandre og snudde oss mot Mamma og Pappa som sto og smilte lurt til oss. Pappa fniste litt før han gikk tilbake til sofan for å se på gudene visste hva, mens mamma bare smilte lurt og gikk inn på kjøkkenet for å hente maten.
''Det var sååå kleint'' hvisket jeg forsiktig til Justin og han bare lo før han snudde meg rundt slik at jeg sto mot ham.
''Hvem bryr seg'' hvisket han mot leppene mine før han kysset meg dypt igjen.
''Du sa du elsker meg, det er alt jeg bryr meg om'' hvisket han inn i kysset meg videre. Vi sto der og kysset i hva som virket som evigheter før vi trakk oss fra hverandre før jeg gikk inn for å hjelpe mamma og Justin skulle se på en eller annen kamp med pappa.
''Dere er fryktlig søte i lag'' var det første som kom ut av munnen til mamma når jeg gikk inn på kjøkkenet. Jeg stoppet helt opp og ga henne et rart blikk.
''Jeg skulle gå ut for å dekke på men dere sto litt i veien'' sa hun og så seg over skulderen og smilte til meg. Kinnene mine fikk en rødfarge i seg og hun begynte bare å le.
''Jeg tok et bilde av dere, du bare må se det'' hun la fra seg kniven hun brukte for å kutte salaten og tok fram mobilen sin før hun viste meg et bilde av meg og Justin.
 

Jeg smilte litt av bilde og ga mamma tilbake mobilen.
''Jeg er glad på dine vegner Molly, jeg er det virkelig'' sa mamma og så på meg. Jeg himmlet med øynene og ventet.
''Hvor er den... Jeg veeeet det er en men inni der'' sukket og jeg ventet på dømmen til mamma.
''Men vær forsiktig. Ikke at jeg tror han kommer til å skade deg, jeg er mer redd for hvem som kommer til å skade han'' sa hun og hintet til David. Tanken på at David ville komme etter Justin skremte meg litt. David var ikke en person man ville kødde med, han vet hvordan ha skal ta knekken på deg uten å røre deg.
''Jeg har egentlig ikke tengt på det... Vi møtte han på Yogurtdream i sta'' sa jeg og begynte å kutte ferdig salaten.
''Virkelig! Gikk alt bra? Sa han noe, gjorde han noe?'' mamma begynte å hyperventilere og jeg sukket.
''Slapp av, alt er bra... han bare flørtet litt også kom Justin og prøvde å yppe seg men det var ikke noe alvorlig.'' sa jeg og la salaten i salatbollen.
''Molly.... David er ikke den samme som før. Han har virkelig skapt problemer for seg selv, lov meg å være forsiktig'' jeg trakk sammen øyenbrynene mine men nikket med hode. Hva mente hun med det? jeg visste David var problemer, men hva mente hun med virkelig problemer? Mamma nikket og smilte før hun tok maten med seg ut i studen og ropte på pappa og Justin at det var middag. Jeg gikk og satt meg ned vedisden av Justin. Under middagen snakket vi og koste oss, men innerst inne satt jeg og tengte på det mamma sa. Hva var det David hadde gjort nå.


 
Hei alle sammen... beklager så lite deler og sånn. Hadde tengt å skrive i helgen men jeg dro på sånn Kirke kor leir så da gikk ikke det, også hadde jeg tengt å skrive i går men så... SÅ fikk jeg vite at den veien jeg hadde gått halveis kl 20 i går , at ca 30 meter unna der jeg stoppet og snudde, er der de fant Sigrid og ja.... jeg fikk litt noya i både i går å i dag så dette var det jeg fikk tid til å skrive.

Hva tror dere David driver med?
Hva tror dere skjer videre?

Never say Never and ALWAYS BELIEVE! ~Vanessa 4 Kommentarer


hits