Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
SORRY!

Oh my gosh! Jeg beklager SÅ mye! Kjersti og jeg var med hverandre i dag og mamma måtte ha pc'n og jeg fikk den ikke før nå! Jeg var SÅ klar for å skrive en del til til den nye historien til dere i dag men jeg fikk ikke tid! :(( Nå ble jeg lei meg! Jeg skal skrive dere en bilde imagine nå da! Hvis dere vil? Bare noe så dere kan lese?<3 
Jeg håper dere vet at jeg er glad i dere, og håper jeg har dere som lesere og mange flere videre!
Never Say Never!
~Vanessa 1 Kommentarer


Litt ny info til dere som leser!

Hei alle sammen, det har vært nok så stille på bloggen i det siste og jeg beklager virkelig for det... 
Jeg har sutte her og prøved å finne en historie til dere som jeg kan skrive, og jeg kan ikke si jeg ikke har MANGE ider for vell... Det har jeg jo! Men denne historien jeg har tengt å skrive for dere nå kommer til å være en veldig ''Musikals'' historie, hvis dere skjønner hva jeg mener? Det kommer til å være masse konserter (Videoer) og masse sanger, grunnen skal dere nå få vite!

Det som er, Selena Gomez har aldri eksistert, karieren hennes, filmene, musikken og tv showene og hva det måtte være er DIN kariere. Du er på en måte Selena Gomez men du har ditt nav ;) (DN).
Du er like gammel som Justin, men er ikke verdens størte fan av ham, men du liker musikken.
Din aller beste vennine , Lise, har vært med deg helt fra da du bodde i Norge til du flyttet til USA (Veldig mye som forholde til Ryan og Justin) 

Dette her er noen fot noter til dere;
-Du holder på med nytt album og finner ut at du må jobbe med Justin
-Media kommer med masse konklusjoner at dere to er sammen
-Du begynner å få følelser for ham men noe stopper dere.

Det er MYE mer som skjer, men kan ikke skrive det da! Da blir det ikke noe gøy å lese historien da! 
Jeg kommer til å begynne å skrive første del i morra, så ikke gløm og stikk innom og lese/kommentere om hva dere synes!

Noe annen info;
Jeg har også tengt å begynne å skrive bilde imagines! Jeg har masse bilden av ham og masse rare ider til bildene, men hva synes dere om iden? Burde jeg gå gjennom med den? Har dere kansje noen bilder dere vil jeg skal skrive til?<3


 Ikke gløm å kommentere meg hva dere mener (VELDIG VIKTIG FOR MEG SOM BLOGGER!)
Vil dere at jeg skal gjennom føre idene?
Har dere kansje noen ønsker om noe spesielt?

Send inn en kommentar, eller en melding på Bloggen ELLER på facebook! ;D --->Klikk her!

Never say Never ~Vanessa 6 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 43 FINALE

Jeg vet ikke hvordan jeg klarer dette her, men her er den siste delen... Det har vært en korslig reise, jeg håper VIRKELIG denne delen her får MANGE kommentarer, denne delen her har jeg og Kjersti ventet SYKT lenge på å skrive, det virker som om det  var i går jeg kom på iden... Det er en sang dere MÅ høre mens dere leser, om den blir ferdig før du er ferdig å lese, sett den på på nytt, det er SYKT viktig.. Jeg håper dere her klar for dette, for det er ikke jeg!


(Justin POV)
Det var som om alt skjedde i slov motion... Bilen kom ut av ingen steder, jeg fikk ikke advart henne i tide. Dilen traff henne nok så hardt, hun bare lå der, jeg sprang bort til henne og la hode hennes i fange mitt.
''(DN), vennen du må vokne'' jeg ristet litt på henne, men hun bare lå der, fyren i bilen kom løpende bort til meg helt i 100.
''Jeg beklager så MYE! Jeg så henne ikke, det var så mørkt, har hun det bra?'' spurte han og bare så på meg.
''RING AMBULANSEN DIN IDIOT!'' skrek jeg til han mens tårene rant ned annsiktet mitt, jeg snudde meg tilbake til den liv løse engelen min.
''(Dn) vær så snill, ikke forlat meg.. vær så snill, jeg elsker deg, jeg trenger deg, Jessica trenger deg. Plis ikke dra fra meg'' hvisket jeg inn i øre hennes mens jeg vugget henne mot brystet mitt, jeg kjente noen prikke meg på skulderen og prøvde å dra henne fra meg, jeg fikk helt pannik.
''NEI! Nei, ikke ta henne fra meg!'' jeg prøvde å ta henne tilbake men noen holdt meg tilbake.
''La oss gjøre jobben vår, gå heller å ta deg av ungen din i bilen, høres ut som om hun gråter.'' sa mannen fra ambulansen som var nå kommet, jeg tok Jessica ut av bilen og holdt henne tett intill meg. Jeg så på mens ambulanse folka kjente litt på henne, også hørte jeg noe som knuste meg helt.
''Hun er død... Bilen knakk mest sannsynelig nakken hennes'' sa den ene til den andre med en trist stemme, tårene rant fra annsiktet mitt, pluttselig åpnet døren seg bak oss og jeg hørte en kvinne skrike.
''MItt barn! Åhh nei!'' jeg så moren til (DN) komme springende mot henne men ambulanse folka måtte holde henne unna, hun falt sammen på bakken og bare gråt mens hun spurte hvorfor, det var hjerte skjærende å se på.
Jeg husjet Jessica forskiktig mens jeg visket til henne.
''Det kommer til å bli bra, alt blir bra, hun har det bra'' mens inni meg døde jeg mer og mer hvert sekund tanken på at engelen min var borte fra meg foraltid.


Dagene som kom etter ulykken var ikke noe bedre, ingen snakket med noen, moren til (DN) hadde ingen sett forlate rommet sitt untatt når hun skulle på do eller skulla spise, men da verken snakket hun eller så på noen.
Begravelsen hennes var den dagen og huset var som en svart sky. Jeg satt Jessica i bilen min i barne setet og gikk for å hente tingene hennes som var pakket sammen. Kjersti sto bare å så på mens jeg tok tingene til Jessica ut i bilen min, hun kom etter meg og låste huset og satt seg i bilen. Kjøre turen til kirkegården var helt stille, jeg ville bare dø men jeg viste at Jessica måtte ha en forelder i livet sitt og hun var den eneste som fikk meg til å stå opp av senga nå til dags.
Jeg ble egentlig ikke så overasket over hvor mange folk som var det, nesten alle elsket (DN) hun var en snill person, god mot alle hun fortjente ikke å dø, ikke hun.
Jeg så meg rundt, jeg så moren til (DN) og hennes side av familen, også var faren hennes og hans side av familien på den andre siden. Jessica lå med hode på skulderen min, hun visste ikke at moren hennes var død, om noen år ville hun ikke engag huske henne, jeg begynnte å gråte igjen men jeg var tapper, jeg måtte være det for henne. Kisten ble bært ut og alle falt sammen og begynnte å gråte, det var ikke et tørt øye på hele stedet.


Det føltes ut som om begravelsen varte i evigheter, alle gråt hele tiden og ingen ville snakke med noen. Kenny kom opp til meg med et trist utrykk noe som fortalte meg det var på tide å dra. Han stoppet og så på meg og jeg bare nikket, jeg gikk bort til Kjersti som holdt på Jessica mens hun gråt, hun sto meg Chaz og moren til (DN). Jeg gikk bort til dem og ga henne en lang klem, hun nikket og ga Jessica et kyss på kinnet og prøvde og sette et tappert smil om munnen men hun klarte det ikke så bare ristet på hode og gikk inn i bygget, Kjersti tørket tårene sine og så på Jessica og ga henne et lite smil.
''Pass på deg selv prinsesse! Vi ses snart!'' sa hun prøvde og la være og gråte, hun ga henne til meg og jeg tok henne imot.
''Vi snakker sikker senere'' sa jeg med en sår stemme og gikk bort til Kenny som førte meg bort til bilen og vi kjørte til flyplassen.
Jeg gikk opp trappene som førte inn til flyet og stoppet opp på siste trappe trinn og så meg rundt en siste gang, jeg tok en dyp pust og tørket en tåre vekk fra annsiketet mitt og gikk inn på flye og snudde ryggen min mot min siste gang i Norge og alle de dårlige minnene.
SLUTT


Hva syntes dere om denne delen?
Gråt dere like mye som jeg gjorde når jeg skrev denne delen her?
Var det mange av dere som skjønte at det kom til å skjer?

Never say never for now ~ Vanessa
 15 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 42

wow, jeg fant ut at bloggen er på nr 16 plass på blogg listen i oppegård! Shit, nå ble jeg glad ^^ Kansje ikke stort for noen av dere, men for meg er det nok så stort! OK, jeg TROR kansje jeg får avsluttet historien idag, HVIS jeg får masse kommentarer! Håper dere liker den nye delen!


Hør på denne menst dere leser!

''Takk for Kaken mamma, og for at du satt og hørte på meg klage over at Justin er her og for at du passet på Jessica, jeg er glad i deg mamma'' sa du før du ga henne en klem, hun bare smilte deg og ga deg et kyss på kinnet og vinket til Jessica som virket som om hun kom til å sovne med en gang, hun hadde tross alt vært lengre oppe en normalt.
''Hade jenta mi, mest i hele verden'' sa hun til deg mens du gikk ut og lukket igjen ytter døren. Du smilte til deg selv mens du så ned på bena dine og gikk ned trappe trinenne og holdt godt rundt Jessica, når du kom ned trappene så du opp og ble møtt at Justin som sto lent mot bilen din og så ned i bakken. Du fikk litt pannik men prøvde og ikke tenke på det, du bare gikk bort til bilen og låste opp dørene sånn at du kunne sette inn Jessica, etter du hadde suttet henne i barne sete og lukket igjen døren, dro du håret ditt bak og så på bilen.
''Hva er det du gjør her Justin'' spurte du til slutt og snudde deg mot han, for å finne at han sto og så på Jessica.
''Hvorfor fortalte du meg det aldri?'' spurte han og så opp på deg, du kunne se han hadde tårer i øynene, noe som knuste hjerte ditt.
''Vet du hva, jeg orker ikke dette her Justin'' sa du og sukket mens du gikk forbi han får å komme deg til andre siden av bilen sånn du kunne kjøre vekk fra ham og gråte i all stillhet hjemme, men du kom ikke langt før han tok deg i armen.
''Hun er min datter, og jeg har en RETT til å vite om henne'' sa han i en litt sur stemme, men du kunne høre at han bare latet som om han var sur, for å prøve å dekke til at han var såret.
''Vil du vite hvorfor? Vil du virkelig vite hvorfor jeg ikke fortalte deg om henne?'' sa du på en irritert måte mens du så på ham. Han nikket og ventet på at du skulle fortelle ham det.
''Fordi da jeg fant det ut, var samme dagen jeg fant ut at du var utro med meg og jeg ville ikke at du skulle være sammen med meg, bare fordi jeg var gravid med ditt barn, jeg ville at du skulle VILLE å være med meg!'' skrek du til ham, han begynnte å bli uklar på grunn av alle tårene som var sammlet seg i øynene men du nektet å la ham se deg gråte, så du bare blinket dem vekk.
''Hva er det du snakket, jeg ville være med deg, jeg hadde dumpet Selena for deg på et sekund'' sa han med en hevet stemme. Du bare så på ham og begynnte å le på en ironisk måte.
''Ååå du ville det ja? Så hvorfor kjempet du ikke for meg! Du snudde ryggen din på meg og jeg hørte ikke så mye som et PIP fra deg! Ikke kom her og si at det er min skyld! Hadde du kanskje kjempet for meg, ville jeg ha forrtalt deg at du skulle bli en far!'' skrek du ham og snudde deg og gikk på andre siden og skulle til å låse opp bilen når du følte han ta tak i deg bakfra og snu deg, i det du sto rett foran ham traff leppene hans dine og du kunne ikke gjøre annent enn å kysse ham tilbake.


Når du innså hva det var du drev med dro du han fra deg, han bare så på deg.
''(DN) jeg elsker, plis si du elsker meg fremdeles'' sa han i en bende stemme og tok hånden din, du bare ristet på hode ditt og gikk forbi ham og dro hånda di tilbake.
''Jeg beklager, Justin. Men jeg kan ikke gjøre dette. Jeg beklager så mye men jeg... jeg elsker deg ikke'' du så ned på føttne dine og så tilbake til annsiktet til Justin som var tåre dekt.
''Hvorfor..'' hvisket han til deg og hang med hode, det var først da du lot tårene dine trille, fordi du visste det bare var en løy, du elsker han, du hadde aldri sluttet med du klarte det bare ikke å innrømme det men, mens du så Justin gråte skjønnte du at du virkelig elsket ham.
''Justin..'' sa du, han så opp på deg, du ga ham et lite smil, og skulle akkurat til å si du elsker ham, før han skrek ut navne ditt og du snudde hode ditt får å se  hva det var.
Det siste du så før alt ble mørkt var to sterke lys komme mot deg.


Hva syntes dere om denne delen?
Hva tror dere kommer til å skje?
Vil dere ha finalen i kveld?

jeg skal ha en spørsmåls runde om historien når den er ferdig.
Der kan dere spør meg om HVA dere vil, men dere må sende spørsmålene på denne mailen --> jdrewbhistorie@hotmail.no
Jeg kommer til å svare ALLE på bloggen.
Never say never ~Vanessa
 14 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 41

Det er så gøy å se kommentarene deres jeg og Kjersti syntes det er så korslig! Her har dere den siste delen før de to finale delene kommer (Som vil si der du kommer til å hate meg for evig og altid) Neida <3 Dere kommer til å elske meg! 


Du bare så på han, du snudde deg mot Kjersti og ga henne et smil.
''Jeg tror du har rett jeg... Jeg stikker folkens, dere vet hvorfor.. Kos dere, Chaz'' du snudde deg til han og ga ham en klemm men når du klemte han visket du inn i øre hanes.
''Ikke tro du ikke kommer til å få svi for dette her, forvent deg helvete'' hvisket du i en søt stemme og ga klemm til Ryan og kjersti mens du bare ignorerte Justin.
''(DN) vent!'' sa han og presset seg etter deg, det var nok så mange folk der så du klarte og komme deg ut før han fikk tak i deg, du sprang ut døren og fant fram bilnøklene og kjørte hjem til moren din. Du satt i bilen og bare kjørte, det var det vanskligste du noen gang hadde opplevd siden du fant ut han hadde vært utro med deg. Du kom fram til huset og opp på vinduene som lyste som tegn at de var fremdeles oppe, du tok av deg sete belte og gikk opp trappen og inn døren hvos du ble møtt lukten av kake.
''NAM! Er det kake til meg eller?'' ropte du ut i huset og gikk inn på kjøkkenet hvor Jessica satt og fiklet med noe kjøllen tøy nede på bakken mens moren din tok oppvasken.
''Skulle ikke du komme før senere i kveld? Klokka er jo kun halv 9?'' spurte hun deg og fortsatte med oppvasken.
''Jo altså, Chaz nevnte og fortelle oss at vel ja, at Justin var det'' sa du og satt deg ned ved kjøkken bordet og så ned på Jessica som trommet i vei på golvet med en visp og en slikke pott.
''Jeg beklager jenta mi' sa hun med en trist stemme.
''Jeg har ikke tengt på hvor like Jessica er ham før jeg så ham i kveld.'' sa du stille, Jessica så opp på deg og smilte.
''mamma'' sa hun i den nusselige baby stemmen sin, du bare smilte og vinket til henne, hun snudde seg og fortsatte og slå i golvet, moren din satt seg vedsiden av deg og ga deg en side klem.
''Det går bra vennen, bare ikke tenk på deg. Her få  i deg litt kake og kom deg avgårde før det blir forsent, det blir så fort mørkt nå fortiden og jeg liker ikke at du kjører i mørke, alt kan skje'' sa hun til deg og ikk for å hente kake, du bare smilte til henne og nikket. Men du klarte ikke å la være og slutte og tenke på Justin.

(JUSTIN POV)
Jeg mistet henne, nok engang. Hun ga meg ikke ensangse til å forklare. Og hva var det hun mente når hun sa ''Dere vet hva jeg snakket om'' det ga bare ikke mening. Jeg satt meg ned på bardisken og bestilte meg en sprite. Det kom mange jenter opp til meg og spørte om autografer og bilder, jeg ga det selfølgeli, jeg elsker fansen min men jeg var virkelig ikke i humøret akkurat nå. Jeg så Kjersti, Chaz og Ryan sitte og se på mobiltelefonen hennes og lo av et eller annent, jeg bevegde meg bort får å spør hva de lo av når noe de snakket om fikk oppmerksomheten min.
''Og dette her er bare for noen uker siden, jeg svergen hun ligner bare mer og mer på Justin for hver dag som går... Jeg legger merke til at (DN) prøver å ignorere det men det kommer ikke til å gå lang tid før hun må inse at hun er barne hannes også, og like mange av hannes gener er i henne som hennes gener er.'' Kjersti så trist ned på mobilen og la den vekk.
''Jeg skjønner godt altså, jeg syntes bare SÅ synn på henne å måtte gå gjennom hele greia helt alene... Men det er hannes feil alt sammen'' sa Ryan og tok en sup av brusen sin. Hva faen var det de snakket om, alt forvirret meg. Jeg gikk bort til Kjersti og gutta og så dem rett inn i øynene, i det de så meg ble alt stille.
''Hva FAEN er det dere snakker om'' sa jeg surt og ventet på et svar, jeg håpte virkelig ikke de snakket om de jeg trodde de snakket om.
''Justin... Jeg beklager, men det er ikke vår rett og fortelle deg.'' sa Ryan og se den på bena sine, jeg snudde meg bort til Kjersti og Chaz som så enda mer skyldige ut.
''Hun skulle fortelle deg, men hun fant ut at du var sammen med Selena bak ryggen hennes og hun ville ikke ha deg i livet hennes'' sa Kjersti som hadde tårer i øynene, jeg snudde meg mot Chaz og Ryan.
''Og dere visste om dette her hele tiden?'' spurte jeg mens jeg begynnte å tørke vekk tårene som rant.
''Hvorfor trodde du ellers jeg dro ut hit så ofte?'' spurte Ryan mens Chaz fremdeles nektet å se på meg. Jeg bare ristet på hode og så på dem.
''Hvor er hun hen?'' spurte jeg surt, det var først da jeg fikk en reaksjon ut av Chaz, og han virket drit sur.
''Ikke engang TENK tanken, dude! Hun  har gått gjennom nok helvete og oppdra Jassica var ikke det letteste og gjøre alene, det DIN skyld hun ikke fortalte det, respekter ønske hennes'' sa han og så meg rett inn i øynene, jeg var helt målløs, var det virkelig slik han følte det?
''Jessica? Er det det hun heter?'' spurte jeg i en stille stemme, Chaz bare ignorerte meg og Ryan bare nikket. Jeg snudde meg og gikk ut av klubben, jeg hadde ikke peiling hvor hun bodde jeg visste ikke hvordan jeg skulle finne henne? Jeg begynnte å gå mot parkerings plassen helt til jeg hørte noen rope på meg, jeg snudde meg og der kom Kjersti løpende mot meg.
''Jessica born'' sa hun annpusten når hun kom opp til meg, jeg bare så forrviret på henne, hva i alle dager var det hun snakket om.
''Jessica born, det er det (DN) kalte henne, hun ville egentlig kalle banre Jason Born, på grunn av deg men det ble en jente så det ble Jessica i stede'' jeg fikk tårer i øynene mine, og måtte holde pusten for å ikke begynne å gråte som en liten unge.
''Jeg håper dere kan bli venner igjen'' sa hun og ga meg en klem, etter hun gikk la jeg merke til at jeg hadde en lapp i lomma, jeg tok den opp og der sto det en adresse, jeg fikk et smil om munnen og sprang bort til bilen.
(DN), watch out, because i'm getting my family back! tengte jeg til meg selv mens jeg kjørte gjennom gatene på vei til damen jeg elsket, og mit barn jeg aldri hadde hørt om men jeg elsket med hele mitt hjerte allerede.


Hva syntes du om den nye delen?
Gleder dere til i morra får å vite hva som skjer?
Hva tror dere kommer til å skje?

ÅÅÅ, nå er det 2 deler igjen så er historien over. Håper dere liker denne delen! DRAMA ALERT!
Never say Never ~Vanessa

 8 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 40

Hørte jeg rett? Vill dere ha mer? Vel da skal dere får mer! Men jeg tror det ikke er mange deler igjen av historien, fordi NÅ, ja nå skal vi ta et STORT hopp fram over. Gjør dere klare for litt av en reise dere skulle ønske dere aldri tok!


*1 år og 6 månter senere*
''Kjersti, skal du være med til Mamma og levere fra oss Jessica og hente de siste tingene mine? Mamma har mast på meg i 3 månter at jeg må hente den siste esken'' skrek du opp trappen til rommet til Kjersti mens du kledde på Jessica som nektet å ta på seg luen sin. Kjersti kom løpende ned trappen med et stort smil om munnen.
''Hva er det du gliser av a?'' spurte du etter du ga opp å få på henne luen og så opp på en fremdeles smilende Kjersti.
''Chaz er i byen'' sa hun og ble helt rød i kinnene, du røyste deg opp å ga henne en klem, du var virkelig glad på hennes vegner. Helt siden fødselen hadde du, Jessica, Chaz, Ryan og Kjersti blitt som en lite familie, du og Ryan hadde til og med et veddemål om hvor lang tid det ville ta før Chaz endelig spørte Kjersti om å gifte seg, for gud visste de oppførte seg som et ektepar.
''Men da så! Snakk med ham og spør om vi kan møtes eller no? Jeg har ikke hatt en ordentlig dag ute på byen siden hun lille rakkeren her ble født, og jeg MÅ vise alle at baby fettet er borde!'' sa du mens du ruffset Jessica på håret, mens du poserte for Kjersti i jeansa du hadde på deg.
''Ja vi hadde tengt å stikke til den danse klubben i ski'' sa hun og nikket mens hun tok på seg skone.
''SUPER! Da ber jeg bare mamma passe på Jessica litt lengre en vi hadde avtalt, jeg tror ikke hun kommer til å protestere akkurat hun elsker å være med Jessica.'' sa du og låste ytter døren. Rett etter fødselen flyttet du, Kjersti og Jessica inn i et hus ilag, det tok sin tid å overtale foreldrene deres men dere fikk det til til slutt. 
''Ja jeg sverger, moren din kommer til å kiddnappe henne en dag'' sa Kjerstt i lo mens hun åpner bil døren for deg slik at du kunne sette inn i barnesete.
Når dere endelig kom fram til huset moren din bodde i små sprang hun ut av huset og rett inn i bilen for å ta ut Jessica, du og Kjersti bare lo av henne og gikk ut av bilen.
''Esken ligger der (DN) Ikke engang prøv å glømme den!'' sa hun mens hun gikk inn på kjøkkenet med Jessica.
''Mamma, kunne du ha passet på henne til 10-11 i kveld?'' spurte du etter du hadde funnet eksen med små ting du egentlig hadde glømt. Hode til moren din kom ut fra kjøkkenet og hun bare så rart på deg.
''Hva er du har tengt deg?'' spurte hun og hevet ene øyebrynet, og du bare lo av henne.
''Chaz er i byen og vi hadde tengt oss ut en tur å danse litt'' sa du til henne og løftet opp eksen og gikk ut døren, rett før døren var igjen hørte du at hun skrek at det var greit. Kjersti satt i bilen og ventet på deg, dere måtte egentlig forte dere hjem og fikse dere siden det ikke var lenge til dere skulle møte Chaz og noen andre folk.
''Hva som ligger oppi esken?'' spurte Kjersti mens hun startet bilen, du bare løftet på skuldrene som et tegn at du ikke viste, du begynnte å grave helt til du fant en cd du ikke hadde peiling hva var for noe, du viste den til kjersti som så like forvirret ut som deg.
''Men så sett den på da!'' protesterte hun og tok cd'n fra deg og satt den inn i cd spilleren i bilen. Det kom en utrolig fin sang på som du syntes virket så kjent, du snudde deg og så på Kjersti.
''Høres den sangen kjent ut?'' spurte du, men du skjønte med engang hvilke sang det var i det øyeblikker sangeren sang Angels cry. Du stivnet bare, Kjersti viste fremdeles ikke hvilke sang det var helt til Justin begynnte å synge, munnen formet seg til en liten O og hun så trist bort på deg.
''Jeg beklager virkelig... Hvor lang tid er det nå?'' spurte hun stille, du bare riset på hode og hørte på den vakkre sangen som du og Justin hadde sunget for 1 og et halvt år siden, sangen førte kun gode minner noe som drepte deg, du tørket vekk noen små tårer som hadde kommet i øynene dine og pustet dypt inn og så på Kjersti.
''Vi har ikke snakket med hverandre på 1 år snart 6 månter..'' sa du med en trist stemme og så ned i fanget dit, i det sangen var ferdig tok du den ut og la den i coveret. Uansett hvor mye han hadde såret deg, den sangen var vakker og den dagen du følte for det kom du til å snakke med han og fortelle ham om Jessica Born Bieber (Ditt etternavn), hans datter. Kjersti klemte hånda di og ga deg et lite smil.
''La oss heller ha det gøy i kveld og pynte oss skikkelig og IKKE tenke på han som ikke må nevnes'' du bare lo av henne og tørket vekk tårene dine.
''Du er en ekte venn Kjersti'' sa du til henne og så ut vinduet.

Du valgte en av de strammeste kjolene du hadde, du hadde jobber HARDT for å få tilbake kroppen din og du fikk den tilbake enda bedre, puppene dine var større en de var og var litt tynnere. Kjolen var eggehvit med noe kule design, og et par sølv heler, du krøllet håret og bare tok på deg maskara og lip gloss.
(Imagine)


Da dere kom inn på diskoteket så dere Chaz og Ryan med en gang, det var ganske lett siden de var de eneste som virkelig IKKE kunne danse, dere gikk bort til dem og lo.
''Chaz, Ryan! Hva har vi sagt til dere om å danse forran folk!'' tullet dere og ga dem hver sin klem.
''WOW! (DN) hva har SKJEDD med puppene dine! De var store før men nå! He--lo!'' sa Ryan som tydelig vis ikke klarte og gjøre annent enn å se på puppene dine, du bare slo ham litt og snudde deg til Kjersti.
''Kan du kjøpte meg noe å drikke?'' spurte du henne, hun bare nikket og dro med seg Chaz for å få kjøpe drikke. DU og Ryan sto og snakket om alt og ingenting når dere hørte Kjersti skrike sint og begynne å slå Chaz med veska si.
''Shit, jeg lurer på hva han har gjort nå?'' spurte Ryan og lo av senen som skjedde forran dere.
''Jeg synes egentlig litt synn på han... Hun slår nok så hard!'' sa du og lo av dem, pluttselig sluttet hun og så bort på deg med panikk i øynene og tok rakse steg mot deg.
''Vi må gå... NÅ!'' sa hun og prøvde og dra deg med seg.
''Hæ, vi kom nå nettopp jo!'' protesterte du og trak armen din tilbake.
''(DN) det er for dit eget beste, vi burde dra..'' sa hun med en bende stemme du bare ristet på hode og sukket.
''Hva er det som er så gale at jeg må dra?'' spurte du på en irritert måte, men du fikk svare ditt med en gang du hørte stemmen bak deg.
''Hei...'' Du snudde deg fort rundt og der sto han, i all sin voksne prakt... Justin.


ooooh! Hva tror dere skjer?
Hva synes dere om at han ikke har PEILING på Jessica Born?

Dette er (Kansje) siste delen for i kveld kommer ann på om dere kommenterer masse? Jeg vet ikke hvor mange deler jeg får ut i morgen  siden jeg skal på videregående prøve dag så vet egentlig ikke når jeg er ferdig, jeg ville ha sagt det er rundt 3 deler igjen av historien :(
Jaja, Never say Never ~Vanessa


 13 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 39 lang del!

Sånn skal det være! Nå ble jeg DRIT glad for å se alle kommentarene jeg har fått på 2 timer! TUSEN takk til alle!


Du satt å så på Kjersti mens hun snakket med Chaz, hun så ganske så lei seg ut, kansje han slo opp med henne? FY hvis han gjorde det skulle du serr få Justin til å banke ham. Servetrisen som hadde tatt bestilingen din kom bort og la is kaffen din og ga deg et smil og fortalte at maten skulle komme om en liten stund, du bare nikket til henne og ga henne et smil. Når hun gikk så du at Kjersti kom gående mot deg, du kunne se hun hadde grått, hun satt seg ned på motsatt side av deg og bare så på mobilen, som om hun ventet på no.
''Går det bra eller? Gjorde Chaz det slutt eller no? Fordi jeg kan godt få Justin til å banke han for deg hvis du vil?'' sa du og tok hånda hennes i din og klemte den. Hun så kjapt opp på deg og bare ristet med hode.
''Nei, Chaz gjorde det ikke slutt... Men angående Justin... (DN) jeg må fortelle deg noe'' sa hun med en trist stemme, du bare så rart på henne og tok en slurt av is kaffen din.
''Ja, hva med Justin?'' spurte du henne og satt deg tilbake i stolen og holdt på for magen, det virket som det eneste du kunne gjøre siden du fikk vite du var gravid.
''Jo altså --'' hun ble avbrutt av at servetrisen kom tilbake og ga deg maten din, du hadde bestilt to paninier og en stor sjokolade shake til dessert. Kjersti bestillte seg bare is kaffe siden hun ikke kunne spise noe de hadde.
''Men hva var det du skulle fortelle meg om Justin'' spurte du og tok en bit av den varme paninien. Kjersti så på deg og ned på mobilen som nettopp pipte at den hadde fått en melding. Du kunne se at hun fikk tårer i øynene på nytt og du begynnte virkelig å lure på hva som foregikk.
''Kjersti!'' sa du litt høyere og prøvde og få henne til å se deg inn i øynene, men hun nektet. Du bare ga opp og satt den tilbake i stolen og så surt på henne.
''Kommer ikke du til å fortelle meg hva som er gale eller?'' spurte du på en irritert måte, hun så opp deg og for første gang kunne du virkelig se hvor vanskelig det var for henne og fortelle deg det. Du myknet opp og lente deg mot henne og tok tak i hånda hennes og ga henne et smil som fortalte at hun kunne fortelle deg alt, du tok en dyp purt og nikket med hode.
''Som du sikker har skjønnt så snakke jeg nettopp med Chaz på mobilen'' sa hun og du bare nikket.
''Jeg fortalte ham om at du var gravid, men han lovte og ikke si noe til NOEN! Jeg lover'' sa hun, du ble litt sur at hun hadde sagt det, men du viste han aldri ville ha gått rundt og fortalt andre folk om det så du bake nikket som om det var greit, hun pustet dypt inn nok en gang og tørket vekk tårene når servetrisen kom tilbake med drikken hennes.
''Men jeg var ikke den eneste med nyheter... Han fortalte meg noe om Justin'' sa hun og så ned i drikken sin og du gikk inn i pannik modus.
''Har det skjedd ham noe? Er han skadet? Har han det bra?!'' Du satt rett i ryggen og prøvde og ikke stresse men tanken på at Justin kansje lå på sykehuset drepte noe inni deg.
''Jaja, han har det bra.. Kansje bedre enn bra'' sa hun og fiklet med mobilen sin.
''Hæ, Kjersti jeg skjønner deg ikke? Kan du bare ikke si det til meg? Jeg skjønner ikke når du snakker i kode!'' sa du litt frustrert, hun så opp på deg med nok en gang med tårer i øynene.
''Chaz så Justin og Selena kline og klå på hverandre på hocky kampen i dag'' sa hun i en stille stemme, og alt begynnte å gå rundt for deg.
''Hæ... Hva.. Nei, det kan ikke være Justin, Justin vile aldri ha gjort noe sånnt mot meg, vi elsker hverandre jo?'' sa du med en gråtefull stemme, du skjønnte virkelig ikke hva som skjedde.
''Jeg har bevis'' sa hun og viste hva det var hun fiklet med på mobilen, og der var det et jævla bilde hvor Selena satt på fanget hanes og han kysset henne. Du bare satt og så på sjermen i en stund, du bare håpte at bilde ville forandre seg men det gjorde det ikke. Du følte bare tårene renne nedover kinnene dine, du røyste deg opp og la fra deg mobilen.
''Det er noe feil med det der. Det er ikke han. Jeg beklager men jeg må hjem, vi snakkes i morra når Justin kommer'' sa du mens du tok opp tingene dine og begynnte å gå tilbake til bussholde plassen.


Hør på denne menst dere leser dette <3

Du og moren din hadde sutte oppe å gråte meste parten av dagen i går over at du var gravid. Du hadde hatt rett, hun var ikke sur eller skuffet men hun var lei seg fordi du var så ung, men hun skulle hjelpe deg hvert sekund på veien. Og resten av dagen du ikke gråt med moren din, gråt du alene av tanken på at det kansje var sant at Justin var utro og at du ikke var god nok for ham. Klokken var 14:34 når du fikk meldingen fra Justin om at han var hos Kjersti om 20 minutter, du tok på deg skoene dine og gikk bort til Kjersti. Dere hadde ikke snakket med hverandre siden i går men du kom bare til å ignorere henne hvis hun begynnte å snakke om bilde igår.
Og flaks for deg det gjorde hun ikke det heller, hun latet som om ingenting hadde skjedd, men du klarte ikke å la være og tenke på det og du ville finne det ut før du i det hele tatt begynnte å tenke tanken på og fortelle Justin at du var gravid. Dere hørte tutingen fra drosjen og Justin som ropte etter deg. Du fikk et stort smil om munnen og sprang ut døren og løp inn i armene hans, han løftet deg opp og ga deg et lidenskaplig kyss.
''Du, jeg må bare hente resten av tingene min jeg'' sa han og skulle til å snu seg, men du tok tak i armen hans og han snudde seg for å se på deg.
''Var du utro med meg, med Selena i går?'' spurte du han stille, du så skyldfølelsen i annsiktet hans, du slapp armen hans og så ned.
''(DN) jeg kan forklare'' 
''Kom deg vekk! JEG VIL IKKE SE DEG IGJEN!'' Ropte du til ham, han prøvde og ta tak i armen din men du bitch slappet ham, han så bare ned i bakken og du følte tårene dine renne, hvordan kunne han gjøre dette mot deg? Hva hadde du gjort gale. Han så opp på deg med tårer i øynene, han skulle til å si no men du bare holdt opp armen for å signalisere at det ikke var vits engang.
''Bare kom deg vekk'' hvisket du, han så på deg lenge før han snudde seg og gikk ut av live ditt for godt. Du klarte ikke å gå mer en to skritt før du bare falt sammen og gråt og gråt og gråt.
Du følte at Kjersti kom og holdt rundt deg og hvisket til deg at alt kom til å gå bra, om og om igjen.
Du skulle opptra dette barne uten ham, du trengte ham ikke i live ditt, han var en egoistisk gutt som ikke brydde seg, og du skulle klare deg helt fint uten ham... Ikke sant?


Hva tenker dere om denne delen da?
Tror dere at dette er slutten?
Vil dere ha ny del i dag?

Kommenterer dere like godt som i den forige delen så får dere enda en del i kveld! Jeg håper dere ikke dreper meg for denne delen!
Never say Never ~Vanessa6 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 38

Ja jeg ble litt overasket at dere hadde kommentert kl 8 i dag og siden jeg er syk så skal jeg skrive en ny del nå slik at dere har noe å lese når dere kommer hjem fra nok en kjedelig dag i fengsel (Skolen) Jeg ser at noen av dere kommer opp med teorier og ELSKER det når dere forteller meg om dem, det er så interesant å se hvordan dere tenker! MEN! Jeg har triste nyheter historien begynner å nerme seg sin avsluttning, gjør dere klar! NESTE DEL!


(Kjersti's POV)
Du kunne se panniken gå gjennom hele kroppen hennes, hun bare stivnet der hun satt. Hun så opp på legen med tårer i øynene.
''Er du sikker?'' spurte hun med en svak stemme, du kunne se at hun håpte på at det var alt en løyn at dette var et vondt mareritt som snart skulle bli over, men legen bare sa ja og slo av maskinen og ga henne klærne hennes igjen og gikk ut døren. (DN) la bare hode ned i stolen og så opp i taker før tårene trillet ned kinnene hennes, hun snudde seg mot meg.
''Hva skal jeg gjøre? Mamma vet jeg kommer til å ta det bra vi har alt snakket om at vi har hatt sex, jeg vet hun vil støtte meg... Men hva med Justin? Og moren hannes?'' hun bare så på meg som om jeg skulle ha svarene til henne, jeg bare sukket og tørket vekk tårene.
''Du, alt kommer til å gå bra. Justin skal nå komme hit i morra, fortell ham da!'' sa jeg og prøvde og finne det posetive i saken. Jeg kjente ikke Justin så godt, men av det Chaz hadde sagt til meg kom han ikke til å bli sur og han kom ikke til å ville forlate (DN) og barnet deres. (DN) bare nikket og satte seg opp og begynnte å ta på deg genseren sin.
''Ja, du har rett... Justin og jeg elsker hverandre, vi har snakket om framtiden vår mange ganger... Han kommer ikke til å forlate oss'' sa hun bestemt og tok seg på magen, og man kunne ikke lavære og legge merke til det lille smile hun fikk av tanken på framtiden sin med Justin og barnet. 
'' Hva sier du til at jeg spanderer på deg lunsj hva det er du måtte ønske og feire dette før i forteller moren din?'' sa jeg og røyste meg og hjalp (DN) opp, hun fikk et stort smil om munnen og nikket. Vi hadde nettopp kommet ut på gata når mobilen min ringte, jeg så ned og der sto det Chaz. Jeg så opp på (DN) og gjorde et tegn på at hun skulle bare gå å sette seg, hun nikket og smilte og gjorde et tegn at jeg skulle hilse. Jeg bare nikket og tok mobilen.
''Hey Chaz'' sa jeg og begynnte å tenke ut hvordan jeg skulle fortelle ham om (DN).
''Hei kjersti, jeg har noe VELDIG viktig jeg må fortelle deg'' sa han med en stressen stemme.
''Jaja, men jeg må fortelle deg noe først, dette KAN ikke vente, dette kan forandre noens liv'' sa jeg i full fart før han fikk fortalt meg noe.
''Ja greit da, hvis det er så viktig.'' sa han og sukket litt.
''Du kan ikke si NOE til Justin LOV meg det, den eneste du kan si det til er Ryan fordi han vet jeg banker han hvis han sier det videre'' sa jeg med en streng tone, Chaz bare små lo og sa ja,
''Dette er litt vaskelig å si men... (DN) er gravid'' sa jeg forskiktig ut. Chaz var helt stille i andre enden, men jeg kunne høre pusten hans at han hadde pannik.
''Shit... Da kommer det jeg måtte si til å bli enda vanskeligere'' sa han og sukket, jeg ble forvirret, hva kunne være vanskeligere en av dama til beste beste kompisen din var gravid?
''Chaz... Hva er det du snakker om?..... Du skremmer meg litt her'' sa jeg litt forkiktig fram.
''Jeg så nettopp Justin kline med en annen jente'' sa han helt fortvilet, jeg fikk tårer i øynene, var Justin utro meg (DN)? Jeg snudde meg bort og så (DN) sitte ute i en liten kafe mens hun holdt seg for magen og nøyt solen med et smil, hun så at jeg stirret på henne og vinket, jeg bare ga henne et smil og snudde ryggen min til henne mens jeg lot noen tårer falle.


(Chaz POV)
Faen altså! Hva skulle jeg gjøre nå? Jeg kunne høre Kjersti gråte fra andre siden av telefonen, jeg snudde meg og så bor på Justin som hadde Selena på sange sitt og kyssa og klemte og lo og bare koste seg... At han kunne?! Han hadde en nydelig kjæreste noen timer unna ham som nå var gravid meg hans barn, jeg måtte snu meg, jeg klarte bare ikke å se på dem jeg ble rett og slett kvalm. 
''Er du HELT sikker på dette her? Er  du sikker på at du ikke bare så feil'' sa Kjersti etter hun hadde fått roet seg ned litt.
''Tro meg jeg ser ikke feil, de er over hverandre akkurat i dette øyeblikk'' sa jeg og pustet dypt ut, hva skulle vi gjøre nå?
''Hva mener du? Kysser han en annen jente NÅ? Han skal nå faen med dra snart får å ta fly ut hit for å møte (DN)!'' protesterte hun mens hun fikk pannik annfal.
''Jeg kan sende deg bilde hvis du vil men... DU må fortelle (DN) det, hun må få vite det, spesielt hvis hun er gravid med barnet hans'' sa jeg og dro fingrene gjennom håre mitt, faen som han ødela for selg selv akkurat nå!
''Ja, du har helt rett... Men hun kommer til å bli knust, du skulle ha sett annsiktet hennes når hun begynnte å tenke på at de kunne skape en familie i lag, og vi er de som må ødelegge alt for henne'' sa hun og snufset, jeg måtte annnstrenge meg for å ikke å begynne å gråte.
''Jeg sender deg bilde nå jeg... Kjersit? Jeg elsker deg, vi gjør det rette med å fortelle henne dette'' sa jeg og smilte litt inn i telefonen.
''Elsker deg også.'' sa hun og la på, jeg snudde meg igjen og ble mått med synet av Selena satt på fanget til Justin og han drev og kysset og tok på henne. Jeg tok et bilde og sendte det til kjersti og forlot arenaen, jeg klarte bare ikke å se på dette her!
(Imagine bilde han sender til kjersti)


Ok, nå hvem så DEN komme?
Likte dere delen?
Vil dere ha mer?

Det ble litt interesangt å skrive fra disse perspektivene, men jeg håper dere likte det! Kommenter masse og fortell men hva dere syntes, da blir jeg glad!
NEVER SAY NEVER ~Vanessa

 13 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 37

Jeg blir alltid glad når folk kommenterer! I dag er avsluttningen på konkuransen om å være med i historien min! Og vinneren er The Bieber Girl! Gratulerer! Jeg følte at hun hadde den beste forklaringen og hun fortjente det! 


Du satt gjennom meste parten av fly turen og bare hørte på sangen til deg og Justin, du tok opp pc'n din og fikset til at du fikk internett, det var det posetive med å fly første klasse! Du logget inn på facebook og fikk en melding av Justin med en gang, det var en video. Du lastet den ned og så på den, du måtte virkelig holde igjen tårene dine, det var på en måte en musikk video av sangen deres bare med masse klipp av når dere var i studio og når dere tullet mens dere sang og når du gråt og Justin og Kenny danset det var en helt vidunderlig video, men du glapp deg og tårene dine begynnte å trille når sangen var slutt og det sluttet med når du satt på fanget til Justin med armene dine rundt halsen hannes, dere lo av noe også lente dere inn for å kysse hverandre, du ble dratt ut av tankene dine når du følte noen prikke deg på skulderen, du tokk ut øre proppene, tørket vekk tårene dine og snudde deg mot Kjersti som så på deg.
''Kan jeg..?'' spurte hun og pekte mot datan, du ga den til henne og hun og Ane så på ''Musikk videoen'' til deg og Justin. Når de var ferdig smilte Kjersti bare et smil til deg og Ane tørket vekk tårene sine. Du tok tilbake datan og begynnte å video chatte med Justin, du følte deg pluttselig MYE bedre.


Klokken var 2 når dere kom fram til gardemoen og dere var alle utrolig trøtte. Dere tok taxi hjem til Kjersti, du skulle overnatte der i kveld siden moren din var på møte i Tromsø og kom ikke hjem før i morgen, det gikk ikke engang 2 sekunder før du sovnet i det hode ditt traff puten din.

*2 Uker senere*
Du satt i stolen på lege kontoret og klemte hånda til Kjersti. Hvordan kunne dette skje deg? Dette skulle være deg! Du hadde hele live ditt foran deg du var ikke engang blitt 17 år, du følte at Kjersti tørket vekk tåren som falt fra øye ditt. Pluttselig kom legen inn til dere og ga dere et lite smil.
''Er dere sammen? Eller?'' spurte legen mens han satt seg i en stol vedsiden av deg. Du og Kjersti bare lo og ristet på hode.
''Hun er her for moralsk støtte'' sa du og klemte hånda til Kjersti og smilte til legen, som bare nikket og skrev ned noe på et ark.
''Vell skal vi sjekke dette her eller?'' spurte legen med en nok så munter stemme, du skjønnte hvordan hun kunne være så munter, skjønnte hun ikke alvore i hele saken? Du bare lukket igjen øynene dine og prøvde og slappe av, men i neste øyeblikk hørte du en lyd komme fra datan vedsiden av deg og du snudde deg får å se, du skjønnte egentlig ikke hva det var dere så på så du snudde deg til legen med et forvirret blikk. Legen bare smilte til deg og nikket.
''Gratulerer (DN), det ser ut som du er gravid'' i det ordene forlott leppene hennes viste du at alt var på ekte, og du bare stirret ut i lufta.

Ha! Hvem så DEN komme?
Likte dere denne delen?
Hva tror dere kommer til å skje? 
Hva vil Justin si? Hva vil Moren din si?

Jeg håper dere likte denne delen, jeg har på en måte byggd opp til dette, og det værste er at jeg vet hva som komme nå, så forvent dere en humpete tur og kansje ikke minst noen tårer her og der! DRAMA ALERT!
Never say Never ~Vanessa


 6 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 36 (LAANG DEL!)

Nå skal dere endelig få en ny del! Jeg har gått rundt å prøvd å finne ut av den Youtube greia og fikk ENDELIG hjelp! Så dere kan få høre sangen dere skal synge ilag! Her er den nye delen!


Klokken ringte kl 6 neste morgen, du slo av alarmen som spilte Baby på nok så høyt volum. Du satte deg opp i senge og så deg rundt i det mørke rommet, Kjersti lå og sov fredfult i senga mens hun små snorka litt, du bare små lo og daffet inn på badet for å ta deg en dusj. Når du kom ut av dusjen var klokka alt halv 7 og du hadde en halv time på og fikse deg på før Justin kom og hentet deg. Du bestemte deg for å gå ganske enkel siden Justin skulle kjøre deg rett til flyplassen, så du bare tok på deg noen jeans, en svart topp, en stor hvit strikka jakke og noen rosa sko.
(Imagine)


 Etter du hadde sutte opp håre ditt i heste hale og tatt på deg litt maskara banket noen på døren, du snudde deg fort for å se om Kjersti hadde hørt det, men hun sov fremdeles, du tok med deg kofferten din og la lappen om at du hadde dratt på bordet og gikk for å åpne døren. Utenfor sto Justin med et stort smil om munnen, du ga et tegn at der måtte være stille på grunn av Kjersti og han bare nikket og ga deg et kyss på kinnet.
Når dere hadde kommet til studio var klokken rundt halv 8 og folka til Justin var i full gang med å få igang utstyret. Du satt i sofan og hørte på melodien Justin og noen av crew'et hannes hadde komponert i går, melodien var vakket og enkel, du satt og tellte tonene og prøvde og legge til sang teksten du var så opptatt med sangen at du ikke la merke til at Justin sto og filmet deg, du bare så opp på ham og lo og gjømte annsiktet ditt bak sang teksten, Justin bare flyttet papirene og filmet annsiktet ditt. Du tok fra ham mobilen og filmet når dere kysset hverandre, men du klarte ikke la være og le.


Justin var med deg inn i boksen og fortalte deg basiks av det du skulle gjøre, du bare nikket og hørte nøye etter, når han gikk ut gikk du forran mikrofonen og tok på deg høretelefonene og begynnte å synge når du hørte hvor du skulle starte å synge. Når du var ferdig med ditt versj gikk du ut for å få tilbake melding fra Justin og crewet, men når du kom ut stirret alle bare på deg med åpne munner, pluttselig røyste Justin seg og løftet deg i luften og ga deg et dypt kyss.
''Det var helt fantastik (DN)! '' utbrøt han og slapp deg ned og kysset deg nok engang.
''Virkelig? Jeg lurte på om jeg kunne ta det engang til, jeg vil bare prøve å gå opp litt på begynnelsen'' sa du og så på ham og ventet på om du fikk lov, han nikket ivrig og slapp deg. Du sang sangen nok en gang denne ganger følte du at det virkelig satt og var fornøyd. Etter du hadde sunget fikk fu masse ros av folka og av Justin. Og da var det Justin sin tur, han sang sangen helt perfekt, han gikk et par ganger ekstra og sang noen bakrunns toner akkurat som du hadde gjort. Når Justin var ferdig var klokken klokken halv 12 så dere bestemte dere for å spise litt før dere begynnte å synge i lag og små fikse sangen, når dere spiste fant du at Justin og crewet hadde filmet mens dere hadde sunget og når dere hadde jobbet du bare lo når du så videoen av det de hadde filmet, Justin hadde tullet utrolig mye og danset rundt med Kenny når du hadde sunget. Mens du hadde vært helt stille og bare sett på Justin mens han hadde sunget, de hadde zomet inn på annsiktet ditt og hadde filmet den ene tåren som hadde falt fra øye ditt. Klokken var 1 når dere begynnte å synge igjen, dere spillte inn duetten og du måtte innrømme det var noe av det gøyeste du hadde opplevd, du og Justin tullet veldig mye men var fremdeles seriøse, etter å ha sunget og små pirket på sangen og alt var gjort hadde du akkurat tid til å overfør sangen til mobilen din, og få den på cd før du måtte dra. Du satt i bilen mens Justin kjørte deg til flyplassen du holdt på cd og snudde deg mot Justin.
''Er det greit hvis jeg sette den på?'' spurte du, d u hadde så lyst å høre hvordan den låt, dere hadde tross alt laget den på 10 og en halv timer, han bare smilte til deg og nikket.
Du tok ut cd'n fra coveret og satt den inn i cd spilleren i bilen.
(Sangen dere sang)

Du begynnte å gråte under sangen, den var virkelig bedre en du kunne ha håpet og av det svære smilet til Justin visste du at han likte den også. Dere var stille på hele bil turen, tanken på at dere skulle ikke se hverandre på 2 uker var deprimerende, og du følte deg ikke helt bra som bare var toppen av kranse kaka.
Du fant Kjersti og familien ved gaten, Justin hadde fulgt deg hele veien og du kunne se han ikke ville at du skulle dra.
''Det virker som om det var i går jeg var den som måtte si hade til deg'' sa du og så ned på de flette fingrene deres, Justin løftet annsikte ditt og ga deg et lite kyss på leppene.
''Hvis det gjorde så vondt for deg så synes jeg veldig synn på deg'' sa han og ga deg nok et kyss.
''Last calling for gate 20 to Oslo Norway.'' Hørte du den irriterendes stemmen til damen som måtte ødelegge øyeblikke til deg og Justin. Du så opp på ham og ga han et lite smil.
''Jeg må gå'' sa du og ga ham et siste kyss, Justin ga ikke slipp på deg før du måtte gå ombord, det var tortur og så hendene deres gi slipp på hverandre og tårene til Justin. Det var forverdelig, du satt deg ned i fly sete ditt og vinket til Justin mens flyet lettet og reiste hjem over til Norge. 

Hva syntes dere om sangen?
Vil dere ha en del til i kveld?
Hva syntes dere om den nye delen?  
Hva syntes dere om forholde til deg og Justin?

Drama on it's way! Det nermer seg katastrofe, haha, jeg håper dere kommentere MASSE!
Never say never ~Vanessa 4 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 35

Greia er at jeg kommer ikke til å legge  ut deler før jeg føler det er nok kommentarer! Uansett nå skal dere få en ny del! Håper dere liker den nye delen! Husk og kommentere masse! :D


Justin lå fremdeles og ventet på at du skulle gi ham et svar, mens du fremdeles lå  i pannik annfall.
''Er du gal eller no? Hvordan kom du opp med den iden?'' sa du og satt deg opp og holdt kjolen din inntil deg som et pledd.
''Du har en nydelig stemme, og vi kunne ha kommet opp med noe genialt!'' sa han og satte seg opp ved siden av deg og kysset den nakene skulderen din.
''Å synge er noe jeg gjør får å få meg i bedre humør ikke noe jeg kan gjøre som deg'' sa du og begynnte å ta på deg kjolen igjen mens Justin tok på seg boksene sine.
''Så la oss lage den for oss, ikke gi den ut eller no, bare synge den og gi den til familie eller kansje bare legge ut sangen på youtube eller no? Jeg vil ha noe til å minne meg om deg når du ikke er her.'' sa han og la armene sine rundt deg, han hadde ikke på seg t-sjorta si så du fikk se den perfekte six-packen hannes.
''Det er det man har bilder til lille venn'' sa du og små du og tok opp t-shorta og Blazern hannes og ga den til ham.
''Men da kan jeg ikke høre den vakkre stemmen din'' sa han og dro på seg t-shorta si mens han små lo litt. Du satt og tengte litt over saken, det hadde vært utrolig kult hvis dere kunne lage en sang i lag, men dere hadde i kveld og meste parten i morra siden du hadde pakket ned neste alt i mot setninger til Kjersti som ikke engang hadde begynnte å tenke tanken på å pakke. Du så opp på Justin som sto og så på deg.
''Hvis jeg sier ja, når har du tengt å gjøre alt dette her, vi har ikke lang tid og vi burde kansje bestemme hva sangen skal handle om, og ikke snakk om å spille inn sangen.'' sa du og krysset hendene dine over brystet ditt mens du ventet på et svar fra Justin.
''Jo altså jeg hare egentlig skrevet sangen for lenge siden, men jeg har ikke funnet noen jeg vil synge den med siden det er en duett. Sangen har ikke noe med oss å gjøre, men det er noe jeg har gått gjennom for en stund siden men teksten betyr mye for meg og det er noe mange folk går gjennom'' sa han og klødde seg litt i bak hodet, du stirret helt forskrekket på ham.
''Har du en sang alt?'' spurte du og bare stirret på ham.
''Ja'' sa han og så opp på deg, han så bare så sårbar ut, du fikk et lite smil om munnen og gikk bort ham.
''Kan du sangen utenatt eller noe, og når skal vi spille den inn?'' spurte du ham mens du så annsikts utrykket hannes forandre seg fra sårbar til en liten unge på julaften.
''Så du vil synge sangen med meg?'' spurte han og ga deg en stor klemm, han begynnte å snurre deg rundt og du klarte ikke å la være og le.
''Det vill ha vært med en ÆRE og synge med deg Justin. Men jeg er ikke sikker på om jeg vil gi den ut, kansje etter en stund eller no men ikke nå'' sa du og så på ham, han bare nikket ivrig og løftet deg nok en gang.
''Men hvordan skal vi gjøre dette her Justin?'' spurte du mens dere gikk tilbake mot bordet, kl var 9 så dere hadde 2 timer før du måtte være på hotellet.
''Jeg har på en måte med meg sang teksten'' sa han og så på deg, du bare stirret forvirrenes på ham mens han sprang bort til en liten kurv som han hadde noen ting i og trakk fram et par papir med noe skrift på, du skjønte hva han mente og begynnte å le.
''Når jeg så deg første dagen her ute fikk jeg Usher til å maile meg sangen siden jeg hadde vist ham den'' forklarte han til deg mens han satt seg ned i den ene stolen og du satt deg ned i den andre.
''Her er sangen... Og dette her skal du synge, og dette skal jeg synge og dette her synge vi i lag'' fortalte han deg, du begynnte å lese sangen, du fikk tårer i øynene... Sangen var nydelig, du ble virkelig rørt. Han hadde rett, dette var noe veldig mange gikk gjennom nok så ofte. Du snudde deg til Justin, han så du gråt og tørket vek tårene dine.


''Ikke gråt'' sa han og fortsatte og tørke vekk tårene dine som fortsatte og falle.
''Beklager, denne sangen her'' sa du og vifet med papirene i lufta  og så på ham.
''Justin denne sangen her er en av de mest fantastiske sangene jeg noen gang har hørt!'' sa du og kysset han lidenskaplig på leppene. Han bare små lo litt og så ned på sangen.
''Takk... Men vil du fremdeles synge den med meg?'' spurte han og så opp på deg, du stolte ikke på stemmen din lenger så du bare ga ham et lite smil og nikket.
''Jeg kjenner noen folk her ute som eier et studio, jeg kan spør om vi kan komme inn i morgen tidelig slik at vi kan få den ferdig? Jeg kan jobbe i kveld med melodien og du kan lære deg teksten og hvis vi da går inn kl 7 i morra så kan vi jobbe til halv 6 også kjører jeg deg til flyplassen sånn at jeg kan si hade til deg, og da kan jeg bare fikse resten når jeg kommer tilbake'' sa han og ga deg et smil... wow, han hadde virkelig tengt på dette. Det var nå veldig dumt av ham og spør dagen før dere skulle dra, men du var glad han spurte deg.
''Vel skal jeg opp så tidelig tror jeg det kansje er best vi drar tilbake nå sånn at jeg får fiksa resten av tinga som må pakkes og lest litt av teksten før jeg legger meg'' sa du og ga ham et søtt kyss, han bare nikket og hjalp deg opp og fikk tilbake til vogna med hester som fremdeles var deg.
(Imagine)
 
Vil dere ha en del til?
Hva syntes dere om denne delen?
Hva tror dere sangen til Justin handler om?

Elsker å skrive denne historien for dere! men tanken på at for hver del nermer denne historien seg en slutt, men vi skal slutte med et BANG!
Never say Never ~Vanessa 5 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 34

Jeg vil gi dere enda en del jeg! Kommenter folkens! Vet ikke om det kommer mange deler i morra, men jeg skal låve at det kommer minst 1 del i morra! <3


Dere var på den samme stranda du og Justin hadde hatt sex på, men nå var det en romantisk middag for to suttet opp der, borde var stilt slik at dere så utover havet, det var to lys på bordet og du så at det lå noe mat der. Justin tok tak i armen din og ledet deg bor til bordet og hjalp deg ned i stolen og dyttet den på plass.
(Imagine)


Justin satte seg i stolen ved siden av deg og smilte til deg.
''Jeg var ikke sikker på hva du ville ha, så jeg lagde biff og poteter, ikke akkurat romantisk men det er det jeg er flink til å lage... Alt annent blir bare brent!'' sa han og ble rød i kinnene fordi han ble flau, du tok hånda di over hånda hanes og klemte den og så ham inn i øynene.
''Det er helt perfekt, DU er helt perfekt!'' sa du og ga ham et like smil før du så ned på den deilige maten som lå forran deg. Du tok opp gaffel og kniven og spiste en bit, du ble helt målløs! Den var drit god, du hadde aldri i hele ditt liv kommet over en gutt som kunne lage mat så bra! Du la merke til at Justin satt og så på deg, du så at han ville ha en vurdering.
''Vil du gifte deg med det? Sånn serr, du kan lage mat, danse, synge, spille instrumenter! Hva mer er det å ønske seg?'' spurte du mens du tok nok en bit av biffen. Justin bare lo av deg og begynnte å spise selv. Under middagen snakket dere om alt og ingenting, dere diskuterte hva dere skulle gjøre når du dro i morra, og når dere skulle ses igjen. Dere hadde nettopp spist opp og det var blitt mørkt ute, Justin røyste seg og  strakte ut hånda si til deg.
''Skal vi desert etter en strand tur?'' spurte han og smilte til deg, du bare lo og tok av deg skoene dine. Dere begynnte å vandre rundt omkring på stranda, dere sa ingenting dere bare nøt å være med hverandre. Dere gikk forbi plassen dere hadde hatt sex på og du klarte ikke å sjule rødheten som oppsto i kinnene dine, og du skjønnte at Justin så det fordi han begynnte å små le.
''Jeg elsker deg, (DN)... Vet du det?'' sa han og stoppet opp og snudde seg mot deg, du bare smilte og kysset ham lett på leppene.
''Jeg elsker deg også Justin'' hvisket du på leppene hans, han tok hånda på kinne ditt og kysset deg nok en gang men denne gangen litt dypere, den lette kyssingen gikk fort om til klining og nok en gang befant dere, dere på stranda helt nakene. Du lå vedsiden av Justin og så opp på stjernene, du snudde hode ditt for å se på Justin.
''Hva er det med at vi altid skal ha sex på stranda a?'' spurte du og små lo litt, Justin bare så på deg og ga deg en grimase, noe som fikk deg til å le enda mer. Men pluttselig begynnte Justin og synge.
''I'll make love to you, like you want me to. And i'll holdt you tight, Baby all through the night'' du bare begynnte å le, men sang neste del.
'' I'll make love to you, When you want me to'' Du og Justin sang den siste delen i lag
'' And i will not let go til you tell me to'' Det endre med at dere begynnte å le så mye at dere fikk tårer i øynene. Når dere endelig hadde fått roet dere ned snudde Justin seg mot deg og sa.
''Hva sier du til at vi skriver en sang i lag?'' spurte han deg og så på deg. Hva var det han tengte på? Du, skrive sang? Nei, det var bare en hobby, noe å gjøre får å få deg i bedre humør, du kunne ikke skrive en hel sang.

Hva syntes dere om den nye delen?
Vil dere ha mer?
Hva tror dere hun svarer?

Elsker dere alle, husk og kommentere, neste del kommer når vi har nådd 5+ kommentarer! <3
Never say never  ~Vanessa7 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 33

Ikke gløm å kommentere folkens. Det er viktig hvis dere vil ha nye deler! Vel her har dere neste del!


Det var nå gått 3 dager siden dere hadde kommet til Hawaii og du hadde i dag og litt av morgendagen igjen før dere skulle dra hjem.
Du hadde brukt meste parten av ferien din med å være alene med Justin, det var noen ganger dere var med Ryan, Chaz og Kjersti men dere var mest for dere selv. Kjersti sa det var greit og at hun skjønte hvorfor du ville være med ham alene. Dere hadde ikke hatt sex siden den gangen på stranda, men du hadde fersket Justin av å stirre på deg eller bite seg i leppa mens dere var på stranda uten at han hadde lagt merke til det. I dag hadde Justin insistert på å ta deg med ut på overaskelses date. Du fikk ikke vite hvor dere skulle eller hva du skulle ha på deg.
Du hadde endelig bestem deg for en svart kjole og noen knyte sko med leopards print.
(Imagine)


Du lot håre ditt henge ned over skuldrene dine og krøllet det litt, du sminket deg en knall rød leppestift og sotete øyner. Når du var ferdig å gjøre deg klar var klokken kvart på 7 og Justin skulle være hos deg om 15 min, så du bestemte deg for å stikke inn på twitter  og facebook. På facebook var det ikke stort nytt, noen av vennine dine hadde kommentert noen bilder du hadde lagt ut av deg og Justin på stranda noen andre som du ikke kjente hadde sendt deg melding hvor du fortalete deg at Justin var deres og alt det der, du hadde lært å ignorere all haten du skjønnte det kom til å skje. Når du logget på twitter der i mot fikk du et stort smil om munnen, helt øverst på trending lista sto det '' (Dn) and Justin, og litt under var det kallenavnet de hadde kommet opp med for deg og Justin.
Siden folk hadde funnet ut at du og Justin var sammen var det nok så mange ganger dere hadde vært på trending listen, du hadde fått masse hat mail på twitter men den posetive reaksjoen var større en den negative noe som fikk deg til å bare ignorere alt det onde. Du gikk inn på twitteren til Justin får å se om han hadde postet noe nytt og det var det.
''@Justinbieber: Going to suprise my lovely layde with a romantic date! Don't wait up ;)'' du bare lo av tweeten og logget av pc'n. Du satt på senga en stund og bare ventet på at Justin skulle komme. Og da banket det på døren, du hoppet ut av senga og så deg selv i speilet før du gikk for å åpne døren, når du åpnet døren sto Justin. Han hadde på seg leopard sko, en rød bokse, en svart stram t-shorte og en svart blazer og noen gull smykker og et par brillet. Han så utrolig deilig ut!
(Imagine Justin/ Uten slangen)


''Neimen, naww! Jeg viste ikke at du brukte briller'' sa du og ga ham et lett kyss på kinnet.
''ææ, jo altså jeg bruker dem av og til...'' sa han og rødmet litt mens han klødde seg litt bak hodet. Men så, så han ned på deg og smilte søtt til deg.
''Du ser helt fantastisk ut'' sa han og snurret deg rundt, du bare smilte til ham og rødmet litt.
''Så skal du fortelle meg hvor vi skal hen nå eller?'' spurte du mens dere sto i heisen og ventet på å komme ned i lobbyen.
''Nopp'' sa han og smilte til deg og ga deg et kyss på kinnet. Når dere gikk ut av hotellet ble du overasket med en vogn som ble ledet av 2 hvite hester, det var utrolig romantisk og du ville bare gråte. Justin hjalp deg opp i vogna og satt seg vedsiden av deg og la armen rundt skulderen din, du la hode ditt på skulderen hanes og bare nøt turen. Når dere endelig var framme snudde du deg bort til Justin og bare stirret på ham.
''Du tuller nå ikke sant? Dette er SÅ romantisk Justin!'' sa du og kastet deg inn i armene og plantet et stort kyss på munnen hans.

Hva tror dere Justin har gjort?
Vil dere ha mer?

Elsker å skrive til dere, ikke gløm og kommentere!
Never say Never ~Vanessa 


 

 4 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 32

Jeg har fått et spørsmål om dette, så jeg tenker jeg svarer på det her i tilfelle noen av dere lurer på det samme. For nå kommer det til å være på en måte den mest romantiske delen av historien, alt er på en måte bra. Men det kommer drama! TRO meg det kommer! Bare spør kjersti, hun vet det. Kos dere med den nye delen.Når dere hadde kommet til stranda var det ingen der igjen, du så også at tingene dine var borte, som da betydde at Kjersti hadde tatt dem med seg, du og Justin gikk hånd i hånd inn til hotellet, det var ikke mange folk i lobbyen men de som var der ga dere rare blikk for at dere gikk rundt med bade tøy. Justin bodde 2 etasjer over dere så du måtta av før ham.
''Vell, her skal jeg'' sa du og gikk ut av heisen men noe holdt deg igjen.
''Ikke før jeg får et kyss nei!'' sa han og ga deg et dypt kyss. Du hadde ikke lyst å gi slipp men du måtte gjøre deg klar for middagen i dag.
''hade'' sa du og kysset ham lett en gang till og gikk videre til romme ditt, du banket på og døren åpnet seg med en gang og der sto Chaz og smilte til deg.
''DER ER DU (DN)! Hvor er Justin hen?'' spurte han og så bak deg.
''Ja her er jeg, og der er du. Justin gikk opp på rommet sitt, vi så fansen så vi dro til den lille stranda dere hadde funnet'' sa du og gikk forbi ham.
''Kjersti! Vi skal spise om en time, vil du hjelpe meg å velge hva jeg skal ha på meg?'' spurte du og gikk bort til sengen din hvor du så tinga fra stranda ligge vedsiden av kofferten din.
''ja greit det... Hva i alle dager er det som har skjedd med håre ditt?'' spurte hun forskrekket og tok i det.
''Åhh, ja det.. Emm, ingenting jeg kan si til deg nå på grunn av visse personer men jeg må dusje!'' sa du og sa du og tok undertøye ditt, en hånduk og gikk inn på badet for å ta en vell fortjent dusj.
Du brukte ikke så lang tid siden du hadde dårlig tid, når du kom ut var Chaz borte og Kjersti satt på senga si og så gjennom alle de vakre kjolene dine.
''Funnet noe?'' spurte du mens du tørket håre ditt.
''Jeg synes du burde ha på deg denne her, med disse skoene'' sa hun og holdt opp en lyse blå, stopp løs silke kjole, og et par svarte sko som viste tærne dine.
(Imagine deg med klærne og skone)


Når du kom ut av badet var det 10 minutter til dere skulle møte foreldrene til Kjersti og Ane nede i lobbyen.
''Så skal du fortelle meg hva som skjedde i dag eller?'' spurte hun mens dere sto i heisen, du få opp og så dere var i 2 etasje, akkurat når heis døren åpnet seg snudde du deg til henne og sa fort.
''Justin og jeg hadde sex på stranda'' og gikk ut av heisen slik at hun ikke kunne skrike til deg. Hun tok tak i armen din og snudde deg rundt.
''Det var ikke noe morsom spøk (Dn)'' sa hun og så deg rett i øynene.
''Det var ikke no spøk'' sa du og dro armen din tilbake, hun sto der bare å stirret til deg helt pluttselig lente hun seg nært deg og hvisket.
''Hvordan var det?'' du klarte ikke å la være og le du bare ristet på hode, du skulle til å fortelle henne men du så foreldrene til Kjersti så du lot være.
''Sier det til deg etter på, foreldrene dine er her'' sa du og nikket bort mot foreldrene og Ane som kom gående mot dere, hun bare nikket og snudde seg.
''Hei jenter! Hvordan var dagen deres?'' spurte moren til Kjersti, Lise dere.
''De hadde det sikkert drit kjedelig'' sa Ane og lo litt.
''Ikke akkurat kjedelig, vi måtte Justin og dem igjen! Det var nok så overaskende'' sa Kjersti og dere begynnte å små le litt, Ane bare stirret på dere og virket sjokert.
''Møtte dere Justin! Altså JUSTIN BIEBER! Hva mener du med igjen? har dere møt ham før? og hvem er dem?'' hun bare kom med flere og flere spørsmål, du hadde tengt til å svare henne men du så at Justin, Chaz og Ryan kom ut av heisen. justin var kledd i denim bokser og en hvit sjorte som var kneppet opp den ene knappen.
''Snakk om sola, unnskyld meg'' sa du og gikk bort til Justin, når Justin fikk merke på deg ble øynene hannes store.
''wow... Du ser helt... wow'' pustet han ut og kysset deg, du bare smilte søtt til ham.
''Takk, jeg må si du ser nok så digg ut du også'' sa du og rettet litt opp kragen på sjorta.
''Ser jeg ikke alltid digg ut da?'' spurte han og lage sexy face, du bare lo av ham og ristet på hode.
''Vell, jeg må gå! Vi snakkes senre da søten'' sa du og ga ham et lite kyss og snudde deg og gikk tilbake til en smilene Kjersti, to målløse foreldre og en sjalu lille søster.
''Skal vi komme oss videre til middagen da? Jeg er drit sulten!'' sa du og smilte til dem, de bare nikket og Ane begynnte å stille deg masse spørsmål om Justin. Middagen gikk nok så fort og når du kom opp til rommet deres holdt du på og sovne. Men Kjersti nektet deg og sove, hun ville vite hva som hadde skjedd mellom deg og Justin. Du fortalte henne alt som skjedde fra kysset under vann til veddemålet. Men det var selfølgeli noen ting du holt for deg selv. Akkurat da du holdt på og sovne fikk du en melding av Justin og der sto det 
'' Miss you'' og et hjerte, du syntes det var så søtt, du svarte du savnet ham du også og la deg for å sove, i morra var en ny dag.
(Imagine Justin's text)

Liten del for dere å kose dere med! 

Never say never ~Vanessa

 1 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 31 *Lang del*

Konkuransen om sjansen får å være med i historien min slutter søndags kveld, så for dere som ikke har meldt dere på! Dere har fremdeles sjansen! Sånn for å si det, det kommer litt sånn pervo del nå! Dere er advart! Her har dere neste del!


Du så på Justin med pannik i øynene.
''Hva skal vi gjøre? Er Kenny her et sted?'' spurte du mens du prøvde å se om du så Kenny i mengden av jenter som sto på stranda og så etter Justin.
''Nei, han og mamma dro like før jeg måtte deg får å hente pappa og resten av folka på flyplassen'' sa han med like mye pannik i stemmen som deg.
''Vell det er ikke sjanse at vi går opp ditt nå! Du kommer til å bli angrepet av de jentene der!'' frampekte du og prøvde og komme på hva dere skulle gjøre.
''Ikke snakk om deg...'' sa han og så på deg, du så bort på ham med et rart blikk.
''Hva er det du snakker om?'' spurte du, du skjønnte ikke hva han snakket om.
''Har ikke du sett bildene av oss på flyplassen? De fleste har tatt det bra men det er fremdeles noen av de gale folka som freaka helt ut.'' sa han og holdt rundt deg.
 ''Hater folk meg virkelig? Ingen i Norge har sagt noe til meg... Men når du sier det sånn, jeg har fått et par rare blikk i det siste når jeg var å shoppa med Kjersti i Oslo for et par dagen siden'' sa du, når du tengte tilbake på det og dagene som kom etter Justin hadde dratt hadde du fått et par blikk, du hadde også fått random meldinger på facebook av folk som forteller at de syntes du var utrolig kul og masse sånne greier, hvorfor skjønnte du aldri at det var på grunn av Justin?
''Hey, ikke tenk på deg'' sa han til deg og ga deg et lite kyss på leppene.
''Men hva skal du gjøre?'' spurte du og la hode ditt på skulderen hans.
''Jeg har en ide. Jeg, Chaz og Ryan fant en liten strand et stykke borti der vi må svømme dit, men det er ingen der og det er utrolig fint der.'' sa han til deg og pekte i motsatt retning av hotellet. Du bare nikket og gjorde et tegn at han skulle vise vei.
Dere hadde brukt rundt 20 minutter til den lille stranda Justin hadde snakket om, men dere hadde tullet utrolig mye og dratt hverandre under vann og kysset på veien da. Solen begynnte å gå ned men det var ikke så alt for sent, den var rundt 6 så du slapp å tenke på og komme deg tilbake til hotellet. Du gikk opp på stranda og så deg litt rundt, det var utrolig fint her, det var en helt øde strand, det var palmetrer det var bare magisk. Du snudde snudde deg og du minstet nesten pusten, Justin kom gående mot deg, men lyset fra solnedgangen fikk han til å glitre det var utrolig hot! Du fikk et smil om munnen og gikk bort til ham.
''Hva er det du gliser av da?'' spurte han deg mens han tok armene sine rundt deg og dro deg inntil ham.
''Jeg smile av deg... Dette stedet er utrolig, DU er utrolig'' sa du og så opp på ham. Han så ned på deg med de fantastiske øynene hannes, åhh så du elsket de øynene hanes, han dro håret ditt bak ene øre ditt og tok hånda si på kinnet ditt. Det føltes ut som de senene fra de romantiske filmene alle jenter skulleønske de kunne leve i. Du sto på tå og lente deg mot ham for å gi ham et kyss.
(Imagine)


Dere bare sto det og kysset i en stund, litt etter litt ble den uskyldine kyssingen gjort om til klining. Det var det mest romantiske som noen gang hadde skjedd i hele ditt liv, du følte at Justin fikk alle sansene i hele kroppen din til å krible uansett hva det var han gjor, du virkelig elsket ham. Ja du hadde kun kjent ham i noen dager men hver gang dere hvar med hverandre var det så lett og åpne seg for ham. Justin tok armene sine ned til rompa di og løftet deg opp sånn at du kunne ta bena dine rundt ham, han snurret dere rundt litt før han la deg forsiktig ned på stranda og la seg over deg. Mens dere lå og klinte der følte du at Justin begynte å dra armene sine opp og ned siden din, for hvert sted han tok følte du flammer, hvis det kom til det du trodde det kom til å komme til, ville du gi det til ham. Du følte deg klar og du virkelig elsket ham nok til å gi ham deg fult og helt, selv om det var tidelig. Han trakk seg pluttselig unna og så på deg med et bedårende blikk.
''Er du sikker? Ikke akkurat det mest romantiske stede å gjøre det på'' sa hna og små lo litt og så seg rundt, du tok fjese hans i hånda di og fikk ham til å se deg rett inn i øynene.
''Jeg er klar. Og du helt feil, det er ikke noe mer romantisk sted å gjøre det på'' sa du og dro fjeset han mot ditt og ga ham et lidenskaplig kyss. Du følte at han tok av deg bikinien og begynnte å kysse deg nedover brystet ditt og opp mot leppe dine igjen. Når han kom inn i deg, gjorde det egentlig ikke like vondt som du hadde forventet det skulle gjøre. Han var så forsiktig mot deg og sørget for at du hadde det behageli før han tenkte på seg selv, du var i himmel. Du vet egentlig ikke hvor lenge dere holdt på, men det var en stund. Dere lå helt nakene begge to på stranda, du lå med hode ditt på brystet hans mens han hadde ene armen rundt deg og den andre under hode sitt og dere må så på himmelen, solen var nesten helt nede og du burde tenke å komme deg tilbake til hotellet men du ville bare nye øyeblikket litt til.
''Det var helt fantastisk, (Dn)... Jeg elsker deg virkelig'' hvisket Justin til deg og løftet hode for å kysse deg, dere begynnte å kline nok en gang og han følftet deg sånn at du satt oppå ham.
''mmmm, unasett hvor mye jeg har lyst å gjøre dette her igjen, jeg har sand på steder det IKKE burde være så jeg burde dusje før vi skal spise middag'' sa du og satte deg litt opp og tok håre ditt på den ene siden av skulderen din, Justin bare lå der og stirret på deg.
''Og foresten, Jeg elsker deg også Justin'' sa du og bøyde deg ned og kysset ham, han skulle akkurat til å holde deg igjen før du røyste deg og gikk for å finne bikinien din som var et eller annent sted, når du endelig fant den tok du den på deg og snudde deg tilbake til en fremdeles naken Justin.
''Altså helt greit for meg at  du skal følge meg tilbake til hotelle naken altså, men jeg vet ikke helt hva de andre gjestene kommer til å tro'' sa du og lo mens du kasta ham badeboksa hans, han tok den imot og bare lo.
''Jeg vet ikke jeg, jeg tror de hadde digget det jeg, du gjorde i alle fall det'' sa han og løftet øynebrynene sine litt og begynnte å le.
''Pass deg du! Eller så var det der første og siste gang du får noe av meg'' sa du og lo mens du begynnte å gå ut i vannet igjen.
''Plis! Nå som du har fått smaken av sex kommer du ikke til å klare og holde fingra av fate!'' sa han og sprang ut i vannet mot deg.
''Du, lille venn. Jeg har klart meg i 16 år uten sex, er det noen som ikke klarer å holde seg så er det du!'' sa du og små lo mens du begynnte å svømme litt.
''Er det en utfordring jeg hører?'' sa han rett før han begynnte å svømme etter deg.
''Greit! Veddemål! Jeg vedde jeg klarer å holde meg lengre enn deg, vinner jeg må du.... da må du.. JA! Da må du gå bort til noen jenter som er fans av deg og spør ''Do you want to see my Jonson?'' sa du og begynnte å le når du så annsikts utrykket hans.
''GREIT! Men vinner jeg! Da må du kjøre rundti bilen med meg'' sa han og så på deg.
''Bare det? Ja vel jeg må kjøre rundt i bilen med deg.'' 
''MENS! Du synger ''I just had sex'' sa han og ga deg et stort smil, du bare så på ham og nikket. Det var egentlig ikke så farlig, det var mange ganger når du og Kjersti var på sykkel tur hvor du sang den sangen, det var egentlig bare morsomt.
''Greit'' sa du og ga ham et kyss og begynnte å svømme videre.
 
Hva syntes dere om denne delen?
Syns dere det var dumt at de gjorde det?
Hvem tror dere vil vinne veddemålet?
Vil dere ha mer i kveld?

Dette var litt kleint å skrive siden en av mine BESTE venniner lese historien min, jeg kommer ikke til å se henne i øynene igjen! 
Vel, Alt har sin mening i livet, akkurat som denne delen! Kommenterer dere så får dere en nye del i kveld!
Never, ever say never ~Vanessa 4 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 30

Hihi, her har dere en ny del! Ikke gløm å melle dere på konkuransen hvor du kan få sjangsen til å bli med i historien min, få å melde dere på så er det bare og gå litt lengre ned så ser dere konkuranse innlegget! Vel her har dere neste del!


Du fikk jævlig vondt av det som traff deg, du snudde deg og så ned på stranda og der lå det en amerikans fotball, du tok den opp og så på den, du løftet blikke ditt og så deg rundt for å se hvem som kasta den. Du så ikke noen spesielt helt til du la merke til tre gutten litt bortenfor, to av dem sto bøyd over og lo mens den andre gutten sto ganske stivt og så seg rundt nok så forvirret. Der er synderen tengte du mens du begynnte å gå sint mot dem, men pluttselig holdt Kjersti deg igjen.
''Ikke lag en sene!'' sa hun og smilte søtt til deg, du skjønte hva hun mente, hun slapp armen din og du gjorde deg klar til å kaste ballen, du siktet og kastet og den traff ham rett i hodet. Når det traff ham i hode falt de to andre guttene ned på bakken av latter og gutten du hadde truffet sto og gned seg i hode, du og Kjersti  bevegde dere mot dem, du med en litt bitchy holdning.
''Føles ikke så godt å bli truffet i hode av en ball eller hva'' sa du og krysset armene dine over brystet ditt, gutten som fremdeles sto med rygget til deg men så løftet han hode opp og bare så ut i lufte.
''Jeg snakker til deg her'' sa du på en litt irritert måte, pluttselig snudde han seg rundt og du fikk sjokk. Fordi rett forran deg sto Justin. Du vet ikke helt hva som kom over deg, dere sto der bare og så på hverandre i stillhet, dere fikk begge to pluttselig et stort smil om fjeset, du begynnte å springe mot ham og han tok raske skritt mot deg og løftet deg opp og ga deg det mest romatiske og det mest fantastiske kysset du noen gang hadde fått.
(Imagine deg og Justin)


Dere sto og kysset helt til noen ropte på dere. Justin slapp deg ned på stranda, men slapp ikke taket på deg, verken gjor du. Du så opp i de perfekte øynene hannes og smilte.
''Hva er det du gjør her?'' hvisket han til deg mens han klemte deg nert seg, du la hode ditt på skulderen hans og bare nøt å ha ham i armene dine.
''Jeg er med Kjersti på ferie, hva med deg?'' spurte du mens du kysset  ham på skulderen, og han kysset deg på hode og la hode sitt oppå ditt.
''Vi skulle ha en avslappnings ferie, men denne ferien ble pluttselig mye bedre'' sa han og trakk seg litt unna deg og løftet hode ditt og kysset deg mykt på leppene. Når dere trakk fra hverandre klarte du ikke å la være å smile, men du la merke til at noen hvisket bak deg, når du hørte stemmen til kjersti lyttet du får å vite hva det var hun snakket om.
''Herre gud, vi ropte på dem men det som om vi ikke er her'' det var Kjersti du kjennte igjen stemmen hennes.
''Samme med Justin, ser ut som de er litt opptatt'' det var Chaz, vent Chaz? Du slapp Justin fort og snudde deg og der sto Chaz og Ryan og snakket med Kjersti. Du smilte stort til dem og sprang og ga dem en klem.
''CHAZ! RYAN! Jeg har savna dere!'' skrek du mens du ga dem en klem.
''Tydeligvis er ikke vi dem du har savner mest'' sa Chaz mens dere trakk fra hverandre, du begynnte å rødme, og pluttselig la Justin armen sin rundt deg.
''Selfølgelig har hun savna meg mest, jeg mener. Look at me! I'm super adorable!'' sa han og smilte signatur smile sitt.
(Imagine smilet til Justin)


Dere bare lo av ham mens han bare begynnte å furte og så ned på deg.
''Du syntes jeg er søt ikke sant?'' spurte han og ga deg et valpe blikk.
''jada, du er søt du'' sa du og ga ham et lite kyss. Han smilte stort til deg og kysset deg enda en gang.
''Hey, bli med ut å bade med meg da?'' spurte han deg og begynnte å dra deg med ham ned til stranda.
''Jeg vet ikke jeg Justin, jeg hadde tengt å bare slappe av litt i sola og få meg litt ..-'' du ble avbrutt av at ham kasta vann på deg. Du sto der helt forskrekka, vannet var ikke så kaldt det var mer det at det kom ut av ingensted. Du tok av deg solbrillene og så på Justin.
''Du skal få svi'' sa du og begynnte å gå mot ham.
''Du skal få svi'' sa han i en ertende tone og smilte stort til deg, du kastet deg over ham og dere begge falt under vann, Justin så på deg under vann og begynnte å svømme mot deg. Du bare så på ham og han kom bort til deg og ga deg et skikkelig romantisk kyss under vannet.
(Imagine)


Det var et veldig rart kyss men tanken på at det var under vann gjorde det bare romantisk, men når dere kom opp fra vannet ble dere møtt med en overaskelse dere helst ikke ville ha.

Hva syntes dere om den nye delen?
Vil dere ha mer?
Hva tror dere som er overaskelsen?

Never say Never ~Vanessa6 Kommentarer


En liten konkuranse...

Hei, ja dere skal få ny del idag! Jeg må bare få skrevet en VELDIG viktig norsk oppgave til fredag sånn at jeg kan øve til Samfunnsfag prøven i morra! Masse dritt, i know! Men FØR jeg gir dere den nye delen så føler jeg det er rett og slett NØDVENDIG! å vise dere denne her! Alle har sikkert sett den, bra, da får dere bare se den en gang til :L
Det som er nå, er at jeg leter etter en person til som jeg skal bruke i historien min. Så jeg vil på en måte lage en konkurase (Lame konkuranse I know) hvor du kommenterer hvorfor akkurat DU elsker denne sangen og videoen, om du syntes det var hans beste så lang og alt det der, jeg kommer til å lese gjennom svarene personlig og velge det svaret jeg syntes var det beste svaret.
 

Så hvis du vil bli en av person i historien min gjør følgene:

Se videoen (Hvis du ikke allerede har gjort det)
Kommenter under hvorfor du liker/elsker eller ikke liker sangen og videoen.
Så velger jeg vinneren når det er nok kommentarer. Siden personen ikke kommer inn med en gang.

Never say never folkens! ~Vanessa
 5 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 29

Her har dere en liten del i dag! Jeg er så opptatt med skole og masse sånt men jeg LOVER dere, jeg skal ikke slutte å skrive for dere! Dere må bare huske og kommentere <3


''Skal vi, bo her?'' spurte du foreldrene til Kjersti mens du så på hotellet forran deg. Det var gigantisk og det så helt fantastisk ut!
''Ja nyt det mens dere kan jenter! Men la oss sjekke inn så vi kan komme oss til stranda'' sa faren til kjersti og rufset dere i håret mens han gikk inn ingangen til det store hotellet. Det var like fantastisk inne som det var ute, kansje til  og med bedre? Det var marmor golv, alt var i hvit og blått, det var nydelige tre stoler der hver lille detalj var spesiell, dere gikk bort til resepsjonen får å sjekke inn. Det kom en gutt kansje litt eldre en dere fram og smilte til dere.
''Halo, hva kan jeg hjelpe dere med i dag?'' han så på deg og blunket og så tilbake til foreldrene til Kjersti som holdt på med noen papirer.
''Jo vi har reservert, disse, rommene'' sa moren til Kjersti og ga mannen noen papirer med noen tall på, mens de fikset rommene dine sto du og så deg rundt, men du ble brakt tilbake når du hørte noen skrike.
''EYY! Siste man ned!'' du så bare tre gutter springe ut døren på andre siden som sikkert ledet til stranda og en dame som ristet på hode og fulgte etter, du snudde deg til Kjersti og lo.
''Ja det var da ikke barnslig i det hele tatt, nei'' sa du ironisk og dere små lo litt.
''Ok jenter, her er rom nøkklene deres... Det er bare å gå ned på stranda men møt oss her kl 20, er det greit? Så går vi å spiser'' Moren til Kjersti smilte til dere og fortalte dere hvor rommet var og du og Kjersti var i farta med å komme dere opp og skifte.
Når dere kom opp på rommet så dere, dere ikke no serlig rundt du valgte bare hvilken seng du ville ha, la kofferten din på deg rev den opp og fant fram det du skulle ha på deg og det samme gjorde Kjersti og før dere viste ordet av det var dere allerede nede på stranda. Du hadde tatt på deg en mørk stripete bikini som hadde med seg et dekke skjørt. Du virkelig elsket den, du hadde sørget får at håre ditt var krøllete og du hadde på deg dine svarte solbrillet.
(Imagine deg)


Du og Kjersti hadde funnet det perfekte sted å legge dere, det var like ved vannet, men fremdeles et stykke unna slik at dere ikke hadde noe små unger der som kastet vann på dere eller no. Du hadde akkurat lagt fra deg hånduken din og skulle til å legge deg når noe traff deg rett i bak hodet!

Hva syntes dere om denne delen?
Hva tror dere hun ble truffet i hode av?

Husk å kommenter MASSE da kommer neste del fort ut <3
Never say Never ~Vanessa 

 7 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 28

Dere skal være glad jeg liker dere og denne historien ellers hadde dere ikke fått noe ny del i dag! Neida, jeg må ærlig si jeg ble litt lei meg når jeg så at det kun var 1 kommentar men jeg skjønner at dere kansje ikke likte den nye delen.. Her er i alle fall neste del!


Moren din satt bare å så på deg, så begynnte hun pluttselig å le.
''Hahhahahahahaha! Vet du hva, DEN var god den! Nei men seriøst hva er det dere vil?'' sa hun, mens hun roet seg litt ned.
''Jeg var seriøs mamam... Hun fikk være med oss til Bosnia, det er akkurat det samme bare at jeg drar med dem i stedet'' sa du med en stemme som sa at det var det mest åpenbare tingen i hele verden, hun så på deg med et blikk at hun virkelig ikke likte dette.
''Det var en helt annen ting, det var  i Europa. Dette her! Dette blir i USA, (Dn) er du tulen? Skal jeg liksom la deg dra helt dit?''  sa hun mens hun så surt ut på deg og begynnte å heve stemmen sin.
''Du kjenner dem jo! Du vet du ville ha latt Kjersti vært med hvis det var vi som skulle dra!'' sa du og røyste deg fort opp.
''(dn) du må alltid gjøre ting så vanskelig... Jeg skal la deg få dra, men først så skal du ha fått lov av foreldrene til Kjersti og etter det vil jeg helst snakke med dem! Er det greit'' sa hun etter hun hadde roet seg ned litt. Du og Kjersti begynnte å skrike og hoppe og ned, dere dro hjem til Kjersti får å starte nok en kamp om denne turen bare denne gangen skulle det være med hennes foreldre.

5 timer senere

Du og Kjersti satt hjemme hos deg og fant fram ting du skulle ha med deg til Hawaii mens moren din snakket med foreldrene til Kjersti. Dere måtte bruke mer tid på å overtale foreldrene til Kjersti, men med et par løfter om at dere skulle få dra hvor dere ville så lenge dere møttes på foreldrenes hotell rommet hver dag kl 23, og at dere sa i fra når dere dro steder og at dere hadde mobilene deres med uansett hva. Dere skulle dra om 2 dager isteden for 3 siden dere måtte legge til enda en person på flyet, men det gikk bra dere skulle pakke sakene dine først så skulle Kjersti sove over hos dere, så skulle du dra til henne i morra og pakke hennes ting og sove over hos henne siden dere skulle dra kl 5 til flyplassen og flyet deres gikk kl halv 7, og da var dere framma ca kl 2.
''Hva med denne?'' spurte du og tok fram nok en sommer kjole, hun ristet på hode og røyse deg for å hjelpe deg.
''Du skal til Hawaii, du må ha en spesiel kjole, spesielt siden du har DE fine bikiniene fra Victorie Secrets'' sa hun så gjennom tingene dine, hun fant masse greier men det virket ikke som om hun fant den wow kjolen enda. Men pluttselig ble øynene hennes store og hun snudde seg til deg.
''NÅR! Fikk du DEN kjolen der!'' spurte hun og holdt fram en av de ekstra dyre kjolene faren din hadde prøved og kjøpe deg med, det var en mønstrette og stråpp løs kjole, du hadde aldri brukt den, men igjen du hadde aldri hatt anledning til å bruke verken den eller de andre.
(Imagine Kjole)

''Den var døds fin! Vent sa du en av? Vil de si det er flere?'' spurte hun deg med store øyner. Du bare nikket og gikk inn på rommet ditt og gikk inn i det lille skapet du aldri brukte, du åpnet det og det bare falt masse klær og sko ut. Kjersti freaket helt ut og begynnte å velge ut masse greier!
''Nå! Nå vet du, har du alt du trenger'' hun tok med seg meste parten av tingene og gikk og byttet dem ut med ting dere hadde alt pakket. Du bare lot henne ha sin morro og bare lo av henne.

2 dager senere

Dere sto ved fly plassen i Hawaii, dere hadde nettopp landet og dere var nok så slappe, men du var ikke klar til å sove nå! Du ville ned på stranda og kose deg med en gang, men dere skulle sjekke inn først så skulle dere gå ned i lag siden det var første dagen, men du og Kjersti fikk lov å sitte litt unna dem. Du og Kjersti satt og diskterte hva dere skulle ha på dere hele bilturen til hotellet, moren og faren til Kjersti satt og himmlet med øynene mens Ane, lille søsteren til Kjersti, ignorerte dere alle og hørte på musikk og så ut av vinduet. Når dere kom fram til hotellet fikk du og Kjersti gape slepp, det var det finseste hotellet du hadde noen gang sett!
(Imagine hotellet)

Hva syntes dere om den nye delen?
Vil dere ha en ny del i dag?
Hva vil dere skal skje videre? 

Never say Never ~ Vanessa3 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 27

Hei, jeg skulle egentlig legge ut en del før men jeg ble SÅ opptatt med Mistletoe at jeg fikk rett og slett ikke tid! Nå har jeg sangen på mobilen OG som ringetone så jeg kan fokusere litt mer på historien <3


Justin P.O.V

wow... Jeg satt på privatflyet på vei hjem til Canada hvor vi skulle være litt før vi dro på ferie, Chaz og Ryan satt i ene hjørnet med datan på fanget og lo av ett eller annent, men jeg klarte ikke å tenke på noe annent enn kysset. Det var bare et eller annent med det kysset som fikk meg. Det var ikke det samme som å kysse Selena, når jeg kysset Selena var det kun fordi jeg måtte og jeg ville nå på den tiden men det var bare noe feil med det. Mens å kysse (Dn) var noe helt annent, det var på en måte noe helt spesielt, det var fult av følelser men fremdeles så var det så forskiktig. Hånda mi gikk automatisk opp til leppene mine av bare tanken på kysset, jeg vet egentlig ikke hva som kom over meg. Jeg tror det var tanken på at jeg skulle dra og at hver JÆVLA gang vi hadde kommet i nærheten av å kysse så ble vi avbrutt, det var et spontant kyss det var det. Og jeg lurer virkelig hva fotografene kommer til å komme opp med på grunn av de bildene. Lomma mi vibrerte og jeg tok den opp og så en melding fra (DN) jeg fikk et smil om munnen og leste meldingen.
''Hei, jeg savner deg... Det er så tomt her uten deg og guttene, Kjersti og Jeg sitter ser gjennom bildene og gråte (Ikke si til henne jeg sa det!) Men jeg vet at selv om dere ikke er her så er dere fremdeles her :)<3 Miss u''
Jeg måtte gni meg litt i øynene får å ikke begynnte å gråte. Hun er helt fantastisk, hun er alt jeg noen gang kunne ha tengt meg i en jente, jeg tror jeg virkelig faller for henne! Jeg smilte litt til meg selv og lukket igjen øynene mine og prøvde og få meg litt søvn.


 TIlbake til ditt P.O.V
3 Uker senere

Du og Kjersti satt i sofan hjemme hos Kjersti og så på Never say never mens dere snakket om hva dere skulle finne på i sommer, eller rettere sagt du snakket om hva dere skulle gjøre mens Kjersti satt og snakket med Chaz på mobilen og bare nikket til det du sa. Du ble egentlig litt sjalu over det Chaz og kjersti hadde skapt mellom hverandre. De snakket med hverandre HELE tiden og fortalte hverandre alt de var liksom bare så perfekte i lag. Mens du og Justin ikke hadde snakket med hverandre på en hel uke, du visste egentlig ikke hva som var mellom dere med du brydde deg ikke, han var en superstjerne og du var en vanlig jente. Kjersti røyste seg pluttselig opp og begynnte å hoppe opp og ned, du hadde ikke lagt merke til at hun snakket i mobilen men du tenkte ikke stort over det helt til hun la på og snudde seg mot deg med det størte smilet om munnen du hadde sett på ansiktet hennes siden Chaz dro.
''Hva er det du har fått i deg? Lykke piller?'' spurte du mens du små lo litt, hun bare ristet på hode men sluttet ikke å smile.
''Jeg skal til... vent på det... Hawaii!'' utbrøt hun og begynnte å hoppe opp og ned, du begynnte å hoppe du også å skrike helt til d u skjønte hva dette innebærte.
''Vent... Det vil si at du må dra, og jeg kommer til å være alene i hele ferien'' sa du og satt deg ned i sofan med et blankt ansiktis uttrykk.
''Åhh, unnskyld (DN) jeg tenkte ikke på det! Det er bare for 5 dager da'' sa hun i et forsøk på å trøste deg, du bare ristet på hode og sukket.
''Det er fremdeles 5 dage... hmmm, jaja'' du ble egentlig litt lei deg siden du hadde virkelig sett fram til å være med Kjersti i ferien men her kommer hun og sier hun skal til Hawaii, dette var virkelig din sommer altså!
''Hei jeg har en ide! Hva om du blir med? Jeg mener, du burde få være med siden jeg fikk være med deg og moren din til Bosnia i vinter ferien, hvorfor han ikke du være med oss til Hawaii?'' hun smilte stort til deg og du klarte ikke gjøre annent enn å smile, moren din var hjemme så dere bestemte dere for å spør henne først.
Dere brukte 10 minutter hjem til deg og du følte at du ble veldig nervøs, dere tok heisen opp til leiligheten deres og gikk inn. Moren din satt på sofan og fiklet med noe på mobilen sing, du pustet dypt inn og gikk bort til henne. 'well, here I go' tengte du til deg selv og satt deg ned forran henne og ventet på Kjersti skulle komme bak deg, moren din så bort på dere og la fra seg mobilen.
''Åja, hva er det dere jenter vil ha av meg nå da?'' spurte hun men en latterfull stemme, du så ned på henda dine og opp på mora di igjen.
''Jo altså, Kjersti og familien skal til Hawaii om 3 dager og jeg lurte på om jeg kunne være med? VÆRSÅVÆRSÅVÆRSÅ VÆÆÆÆÆÆÆRSÅ SNiLLLLL'' babblet du ut av munnen din.


Hva syntes dere om den nye delen?
Vil dere ha mer?
kommenterer dere nok så får dere en del til i kveld før jeg legger meg <3

Happy Mistletoe Monday
Never say Never ~Vanessa 

 2 Kommentarer


Dansens vei! ?Del 2OK, her er neste del. Vil gjerne høre deres tanker på hva dere liker med historien, og den blir mer spennende, lol ~Kjersti<3


?Egentlig så var vel det jeg hadde å si, så hvis jeg kan få begynne å danse??  Du ser spent på dem. De bare nikker og smiler som de har gjort siden det øyeblikket du gikk inn døra. Du tok en dyp pust og starta å danse.


 

Idet du begynner å danse forlater nervøsiteten kroppen og du bare glir gjennom lufta. Du er alltid i himmelen når du danser, men denne gangen teller det, så du prøver å konsentrere deg. Når du har danset de seksti sekundene du har øvd inn stopper du opp med en grasiøs bevegelse og ser spent på dem. De sitter og smiler. Wow, det hadde du ikke forventet, de smiler? har de egentlig gjort noe annet siden du kom inn?

?Det var helt fantastisk dansing, men ikke helt det vi var ute etter. Litt for grasiøst til at en gutt kan danse det på scenen. Også i tillegg skjønner vi jo at du har øvd det inn. Derfor hadde det vært supert om du kunne ha hørt gjennom denne sangen vi har valgt ut, som er ganske likt det han synger også improviserer du noe etterpå. Kan du gjøre det?? spør hun som om du skulle ha vært en femåring. Du blir litt sur, men viser det ikke, forstetter bare å smile. Du tar imot cd-en, setter den inn i cd-spilleren og hører at de spiller Chris Brown, Yeah 3x. Du smiler. Du bare elsker Chris Brown.

 
Du trenger ikke høre igjennom sangen for å kjenne rytmen. Du kjenner bare musikken flyte inn i kroppen og går i ett. Denne gangen prøver du deg på litt mer hip-hop og break for å gjøre det litt mer maskulint. Du skjønner godt at det du danset i stad ikke passer veldig godt for en gutt. Spesielt ikke en som synger i samme gate som Chris Brown. Når sangen er ferdig ser de bare på deg.

?Hva?? spør du. Anita bare rister på hodet, og sier:

?(DN) vet du hva du nettopp gjorde?? spør hun forbløffet. Du bare rister på hodet. Nå begynte hodet ditt å gå i toppfart. Hva kan du ha gjort? Gjorde du noe galt, eller dumt? Før du rekker å komme langt, strekker de fire fjesene seg opp i smil, som for første gang virker helt ekte.

?Du hørte fire takter eller noe av den sangen også bare danset du igjennom resten. Klart du viklet et par steder, men det gjør absolutt ingenting. Du har jo aldri danset den dansen før. Folk kan stå der i mange minutter og lurer på hva de skal gjøre før vi sender dem ut. Vi må bare snakke litt sammen. Vi har også et par audition igjen, men dette ser veldig lyst ut for deg.? Du slipper ut et lite gledes skrik idet hun sier det siste. Kanskje du endelig får gjort gjennombruddet ditt i den bransjen du har mest lyst til å jobbe i av alle. Du løper ut og smeller rett inn i Vanessa som står utenfor og venter.

?SÅ!?! Hvordan gikk det? Fikk du jobben, nei du fikk den vel kanskje ikke med en gang, jeg mener det er jo flere som venter på og kommer inn, men hvordan synes du det gikk? Åååh, jeg er så spent, ja, men så si no daaa!? Det er det fine med Vanessa, hun slutter aldri å bable. Hun kan snakke timer i strekk og du kan bare sitte der å nikke og smile.

?Det gikk helt supert, de satt helt målløse på slutten og sa at det så lyst ut!?

?Og så bra!? lo Susanne, du kunne se at hun virkelig var glad på dine vegne. Hun fortsetter med at vi burde gå ut på restaurant å feire. Dette synes du hørtes ut som en god ide og sa ok. Du var veldig spent på om du fikk svar snart, men en uke senere hadde du fortsatt ikke hørt noe. Hva skulle du tro? Hadde du ikke fått jobben?

Du vet at du burde ha tålmodighet, men de sa det så lyst ut, og nå ser det mørkt ut. I hvert fall i følge deg selv. Både mamma og Vanessa sier at du må slappe av og ta det som det kommer. Det hjelper litt, men ikke mye.

I dag er det endelig lørdag igjen. Du liker ikke skolen veldig godt, men den siste uka har vært tortur. Du går ned til frokost. Moren din har alt spist og gått ut. Du står opp så sent at hun bare har gitt opp frokost om morgenen sammen. Idet du rydder vekk tallerkenene ringer telefonen.

 

Hvem tror dere det er?

~Kjersti<36 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 26

Jeg håper flere av dere kommenterer! Nå kommer delene jeg tror jeg har gledet med MEST til å skrive! Det er fremdeles et stykke igjen til slutten, men det er ikke alt for lenge til. Never say Never ~Vanessa


Dere hadde suttet på den lilla kafen og kost dere og snakket i en godt stund helt til mobilen til Justin vibrerte. Han tok den opp og leste meldingen som sto der og så opp på deg med et litt trist blikk.
''Vi må tilbake til hotellet. De har begynnt å pakke tingene, og de vil ha noe å spise'' sa han og små lo litt, han tok opp jakken sin og gikk  ut i det fine været, du og Justin begynnte å gå tilbake til hotellet og nøt solen.
(Imagine deg og Jusitn)

 
Dere hadde fått en melding av Chaz som sa at fansen var fremdeles utenfor hotellet og det ble bare flere og flere siden noen hadde funnet ut at dere fremdeles var der så dere bestemte dere får å gå inn samme vei som dere gikk ut. Heldigvis for dere var ikke døren låst og dere kom dere inn uten problemer, dere tok heisen opp til rommet til Justin og la merke til at vaskedamen var der, dere banket på også gikk dere forsiktig inn.
''Halo?'' sa Justin spørende inn i rommet, det var ingen der, dere så dere litt rundt også pluttselig følte du at noen tok deg i armen, du skrek med alt du hadde og begynnte å slå personen. Du åpnet opp øynene og la merke til at du sto og slo på Ryan som holdt på å dø av latter, du hørte også latter fra utsiden og skjønnte med en gang at det var Kjersti og Chaz, du slo Ryan en gang til og gikk bort til Justin som så like irritert ut som deg.
''Det var ikke gøy folkens'' sa han og tok armen rundt deg. Du klarte ikke å la være og smile av den lille handlingen.
''Sorry... Det var ikke meningen, hey Kenny og resten av folka er nede i bilen og venter på oss! Vi må komme oss avgårde til fly plassen!'' sa Chaz og tok Kjersti i hånda og gikk mot heisen, du og Justin så på hverandre og smilte av handlingen hans men følgte etter med Ryan diltende etter dere.

Å komme seg til fly plassen var ikke noe problem, men det og komme seg rundt i fly plassen derimot var en utfordring, dere hadde snakket med vaktene om å la dere få følge dem helt til fly porten så lenge vi hadde med oss en av vaktene som da skulle følge oss tilbake når de hadde dratt. Fansen hadde vært over hele plassen og gjorde det veldig vanskelig for dere og komme dere fra sted til sted. Du og Kjersti hadde blitt enige om at dere skulle gi dem gaven rett før de dro. Dere hadde nettopp gått gjennom sikerhets kontrollen og funnet ut hvilke gate Justin og dem skulle ta dere bestemte dere for at det var på tide og gi dem gaven.
''Hey dere, før vi går videre så vil jeg og Kjersti gjærne gi dere noe som dere kan huske oss av'' sa du og ga dem et stort smil.
''Åja? Hva da?'' spurte Justin og fikk et stort og nerdete smil om munnen du ikke kunne gjøre annent enn å le av.
''Ja, det er ikke noe stort men jeg håper dere liker det'' sa Kjersti og ga dem posen, det tok ikke veldig lang tid før de hadde rever opp posen og nå holdt opp et innrammet bilde av dere fra første kvelden, det var et bilde hvor du satt på fanget til Justin og han hadde armene sine rundt deg, Ryan satt i mellom deg og Justin og Chaz og Kjersti, mens Chaz og Kjersti hadde armene sine rundt hverandre. Dere hadde fått Karine til å ta bilde siden hun ikke ville være med og dere likte bilde så godt dere følte de måtte ha det med seg.
''Jeg husker det der! Det var så utrolg gøy den dagen... Jeg kommer aldri til å glømme når vi først så dere, og (DN) kastet den slushyen på deg og Karine'' sa Ryan og små lo, Chaz bare smile og Justin så ut som han ville gråte. DU sto og så på Justin til han så opp på deg, dere så hverandre litt inn i øynene før du mimte til ham.
'Går det bra?' han bare nikket og ga deg et lite smil. Dere gikk sagte bort til gaten hvor flyet skulle gå fra om 5 minutter. Du ville egentlig ikke tenke på at du aldri kom til å se ham igjen etter dette.
''Justin, Chaz, Ryan vi må dra nå, si hade til jentene'' sa Pattie og gikk inn på flyet med resten av crewet. Du sa hade til Ryan først, du hadde tårer i øynene dine og måtte le når Ryan hvisket deg inn i øynene dine at han kom til å savne den deilige ræva di, du slo ham litt i skulderen og gikk bort får å gi Chaz en klem.
''Jeg kommer til å savne deg'' hvisket han til deg noe som fikk deg til å gråte litt mer.
''Hey ikke gråt! Vi kommer til å møtes igjen, hvis ikke snakker vi på skype eller no'' sa han og tørket vekk tåren din, du bare ga ham et smil og nok en klem. Og da var det bare Justin igjen, du kom ikke til å klare dette her. Du la merke til at Justin hadde tårer i øynene men prøvde og ikke vise dem, du gikk og ga ham en stor klem og hvisket ham inn øret.
''Jeg kommer til å savne deg'' nå klarte du ikke å gjømme tårene, de bare rant nedover ansiktet ditt.
''Jeg kommer til å savne deg også!'' hvisket ham tilbake og klemte deg litt hardere, dere trakk litt unna og så hveranre inn i øynene dere nermet dere hverandre og akkurat i det leppene deres skulle møtes.
''Hey! Justin vi må gå'' Justin snudde seg og så Ryan stå og vente ved inngangen sammen med Chaz, men ikke bare det, du kunne se fotografene som på en eller annen måte hadde kommet seg inn i gaten.
''Ja, jeg får vel gå nå'' sa han og snudde seg mot deg og ga deg enda en klem. Han slapp deg og tok opp tingene sine og gikk mot gaten. Du snudde deg mot Kjersti og lot tårene trille, du snudde deg tilbake til guttene og ga dem et lite smil mens du tørket vekk tårene dine. Du og Kjersti hadde akkurat snudd dere og begynnt å gå når du hørte noen rope på deg, du snudde deg fort rundt og så Justin komme springene mot deg, og stoppet når han var rett inntil deg.
''Jeg kan ikke dra før jeg har fått gjort dette her'' så tok han annsiktet ditt i hendene side og ga det en dypt og lidenskaplig kyss, du lot armene dine gå rundt hode hans og kysset ham tilbake.
''Sånn, vi snakkes når jeg lander'' sa han til deg og ga det et lite og enkelt kyss mens han gikk bort til gaten og inn i flyet. Du lot hånda di gå opp på leppene dine, du kunne fremdeles kjenne leppene hannes der, du smilte litt for deg selv og gikk ut av flyplassen sammen med Kjersti.


Hva syntes dere om den nye delen?
Vil dere ha mer?
Vær så snill og kommenter! Da blir jeg så glad <3

Never say never ~Vanessa 

 6 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 25 lang del

hahha! Dere trodde de skulle kysse nå eller hva, vell sorry for å skuffe! ;) Her har dere neste del! Fortsett og kommentere så kommer det kansje flere deler ut i dag!
Never say Never ~Vanessa


 Ryan bare sto og så på dere med et rart blikk men bare ristet på hodet og gikk inn på badet for å gå på do, du og Justin snudde dere mot hverandre og bare så på hverandre. 
''Natta'' sa du og ga ham et like smil og snudde ryggen mot ham. Hva inn i helvete var det som nettopp skjedde? var det siste du tengte til deg selv før du endelig sovnte.


Da du våknet neste morgen ble du overasket av hva du så. Justin la rett intil deg og hadde armen sin tett rundt seg. Når skjedde det? Du snudde litt på hode ditt og så at han fremdeles sov, du så litt bort på klokka og la merke til at den var 7, det var 1 time igjen til de skulle opp. Du lukket øynene dine og prøvde og sove igjen men det var umulig, så du bestemte deg får å røyse deg opp å gå på do... Det eneste problemt var at Justin hadde et så godt tak på deg at det var nesten ikke mulig å bevege seg. Du så deg litt rundt til du la merke til pusa du hadde brukt som støtte når du sov, du og klistra den inn til brystet ditt og snudde deg rundt slik at du lå ansikt til ansikt med Justin, du la puta i mellom dere og skulle akkurat til å snike deg ut når du begynnte å stirre på annsiktet hans mens han sov. Han var bare helt nusselig, han så rett og slett bare fredfull ut som om han ikke hadde noen plager i livet, at han var en helt normal 17 år gammel gutt. Men det var han ikke, han var Justin Bieber. Han var gutten alle jenter verden over ville ha, han var gutten som kunne få hvem han ville ha. Du ble litt trist av tanken men kom deg ut av det, du tok en siste titt på ham og begynnte å snike deg ut av armene til Jusitn. Du hadde akkurat kommet deg ut av armene hannes og sutte deg opp i senga når du hørte noen snakke til deg.
''Hey, hvor skal du? Hva er klokka?'' du snudde deg og så at Justin hadde løftet seg sånn halveis opp i senga og gned seg i øynene.
''Bare sov du, klokka er kun kvart over 7 så du har en hel time igjen og sove på'' sa du og smilte søtt til ham, du tok på deg tøflele som lå ved senga og røyste deg opp.
''Jeg får ikke sove siden du ikke er her'' hørte du ham si og du snudde deg rundt og la merke til at han fikla litt med sengetøyet, han så rett og slett ut som et lite barn der han lå.
''Jeg får ikke sove, så jeg har tengt meg en tur på do også skal jeg ta meg en tur ned til kafen like borti gata her.'' sa du til ham.
''Vil du være med meg?'' spurte du ham og prøvde og gjømme forventningene. Justin så opp på deg og ga deg et stort smil.
''Ja, jeg kan fikse meg etter deg jeg'' sa han og satte seg opp i senga, du skulle akkurat til å gå inn døra på badet når Justin snakka til deg.
''Kan det bare være oss to eller?'' spurte han deg stille mens han så på deg, du ga ham et smil og nikket og gikk på badet for å gjøre deg klar.
Etter ca 30 min var dere begge to ferdige og var på vei ut bakdøren av hotellet, dere hadde fåt vite av hotell-sjefen at det fremdeles var noen fans uttenfor og at det ikke var så lurt å gå ut der, men han lot dere gå ut bakveien og viste dere veien tilbake til de travle gatene av Oslo.
(Imagine Deg og Justin)

 Det var egentlig ikke så veldig mange unge folk ute siden det var en Mandasg morning, så du og Justin kunne gå stort sett hvor dere ville untatt utenfor hotellet uten å bli avbrutt av at noen ville ha en autograf eller et bilde, det var egentlig nok så deilig. Dere hadde gått et stykke unna hotellet når dere fant en søt liten kafe med ikke så mange folk inni, dere kunne se at det var mat der inne så dere bestemte dere får å sette dere der. Dere gikk inn og Justin fant dere et bord hvor han la fra seg jakkene deres så stelte han seg i kø med deg. Dere sto og små snakket om alt og ingenting til det var deres tur. 
''Jeg skal ha den paninien der med peperoni, også lurte jeg på om jeg kunne få to sjokolade quasonts til å ta med? Også, hva vil du ha?'' spurte han deg mens han så på deg, du bare ristet på hodet.
''Justin, jeg kan betale selv.'' protesterte du.
''Det kan du sikkert, men ikke idag! Idag er min site dag la meg få spandere litt mat på deg'' sa han og så på deg med det irriterendes valpe blikke sitt.
''Greit! Jeg vil gjærne ha den paninien med bri og salami. Også kan du gjøre det til 3 sjokolade quasonts'' sa du og smilte til damen bak kassa. Du snudde deg til Justin og smilte.
''Kjersti kommer til å bli sur hvis jeg ikke tar med til henne'' sa du og han nikket forstående. 
Dere fikk maten deres og gikk tilbake til bordet deres og begynnte å spise.

Hva syntes dere om denne delen?
Litt lang jeg vet, men det ble bare sånn.
Vil dere ha mer?

Never say never ~Vanessa 6 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 24

Da er det siste del for i kveld, kan hande dere får en ny del i morra, er ikke sikker! Håper dere liker denne delen og husker å kommentere! Never say Never ~Vanessa


Du lukket igjen døren og lente hode ditt imot deg og pustet dypt inn, hva var det hun mente med det hun sa? Kom Justin bare til å knuse hjerte ditt? Men, dere var no ikke sammen, og dere hadde aldri kysset. Men dere hadde prøved, men dere ble alltid avbrutt. Kansje det var et tegn fra gud at dere egentlig ikke burde kysse? Du begynnte å få hode pine av alt sammen, hva var det som skjedde? Du ble brakt  tilbake til virekligheten av at noen hadde armene sine rundt deg, du snudde deg og så at Justin holdt rundt deg, du tok armene dine rundt ham og la hode ditt på skulderen hannes.
??Hva var det hun sa til deg??? hvisket han deg forsiktig inn i øret. Ville du si det til ham? Eller skulle du bare lyge? Du bare rettet deg opp i ryggen og trakk deg unna ham.
??Hun sa egentlig ikke noe spesielt bare at hun ble drit sur på meg om vi bråker.?? Sa du og lo litt, mens du gikk og satte deg ned med resten av folk og tok den en bit av sjokoladen som lå åpen på gulvet, Justin bare sto og så på deg i en stund og sa ingenting.
??Jeg mener det, det var alt hun sa! Skal vi starte denne avsluttningen eller??? sa du og lo en falsk latter, Justin, Chaz og Ryan bare lo de også og Justin satte seg ned vedsiden av deg og la armen rundt deg.
??Sett på filmen a Ryan!?? sa han og tok biten av sjokolade jeg hadde i hånda.
??Hey, det var sjokoladen min?? sa du og lo litt, han bare gliste til deg sa.
??Oja, du kan godt få den tilbake, men da må du ta den selv?? sa han og åpnet munnen, du kunne bare sa all den spiste sjokolade, du brekte deg og dyttet tryne hans vekk fra deg.
??Fy! Grose, Justin! Ikke gjør sånn, fy faen ass!?? utbråt du, dere begynnte alle å le av det, alle untatt Kjersti som satt og så på deg, du så henne litt inn i øynene og skjønte med en gang at hun hadde gjennomskuet den falske latteren din, og ville vite hva Selena egentlig hadde sagt til deg.
(Imagine Kjersti)


Du bare smilte søtt og tok en bit av sjokoladen og snudde deg mot guttene og prøvde med all din makt og ignorere blikket hun ga deg.
Når dere hadde sett ferdig Grown ups satt dere bare og snakket om alt mulig, dere ville egentlig ikke at natten skulle ta slutt, men klokka var 1, og dere måtte opp 7 i morra. Kjersti lå ved siden av Chaz ved ene siden av tv?n, Ryan lå på midten av gulvet mens du og Justin lå oppe i senga, dere hadde hatt stein, saks og papir om hvem som skulle få senga, og Justin vant så dere to fikk senga.  Kjersti og Chaz hadde allerede sovnet og dere kunne høre den lette snorkingen til Ryan som indikerte at dere to var de eneste som var våkene igjen av dere alle, dere lå face to face og bare stirret på hverandre, man skulla ha trodd at dere hadde en mental samtale eller no, det endre opp med at dere hadde stirre konkuranse og når du endelig måtte blunke, begynnte Justin med en eller annen sær ligge dans noe som fikk deg til å begynne å le, som fikk ham til å le, dere bare lå der og lo helt til dere ble truffet av pute nok så hardt inn i ansiktet, dere satte dere litt opp og så Chaz se på dere med et irritert med nok så søvnig blikk.
??Hvis  ikke dere to holder kjeft kommer jeg å kveler dere i søvne! Jeg tuller ikke engang! Nå kast meg puta mi tilbake så jeg kan sove igjen?? dere gjorde som ham sa og kastet ham pusen sin, når dere var sikkre på at han hadde sovna igjen begynnte dere å le igjen, du la hånda du over munnen til Justin får å signalisere at dere måtte være stille, men pluttselig så jente du noe vått i håndflaten din og du skjønnte at Justin lå og slikka på hånda di.
??Uhhg! Jusitn! Din ekkle gris!?? freste du stille mens du tørket deg til den bare overkroppen hannes. Vent nå litt! Var han i bar overkropp? Når ble han det, sist du husket hadde han på seg en t-shorte. Du prøvde og ikke se på magen hans men du var en belieber og du kunne huske alle gangene du og Kjersti hadde snakket om at dere hadde lyst å kjenne på magen hannes, det var for fristende og tanken på at han var sjorte løs rett forran deg hjelp virkelig ikke. Du skjønnte egentlig ikke at du lå og så på magen hannes helt til ham begynnte å snakke.
??Er jeg virkelig så deilig at du bare MÅ stirre på magen min eller??? spurte ham med en kødde stemme. Du ble utrolig flæu over at han hadde sett at du så på magen hannes og du klarte ikke å stoppe rødheten som oppsto i kinnene dine, du prøvde og gjømme deg bak dyna men Justin nektet deg.
??Ikke vær flæu, jeg synes det er utrolig søt jeg!?? sa han og strøk deg litt på kinnet. Du klarte ikke å ignorere sommerfulene du fikk i magen av berørelsen. Du så ham rett inn i de deilige øynene hannes og smilte litt til ham. Dere nermet dere hverandre, pusten deres blandet seg og leppene deres berørte hverandres neste, det var ca en halv cm fra hverandre, når Ryan pluttselig røyser seg opp og slår på natt lampa, dere kaster dere fra hverandre og blir begge røde i kinna.

Siste del for i kveld!
Hva syntes dere?

Never say Never ~Vanessa 

 7 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 23

Her har dere en ny del! Jeg elsket virkelig å skrive denne delen her! Tror kansje det er favoritt delen min til nå! Kommenter hva dere syntes om den, likte dere den like my som meg? Never say Never ~Vanessa


Du snudde deg mot Justin og ga ham et forvirret blikk.
"Venter du noen eller?" spurte du dem og så på Chaz og Ryan, de begge ristet på hode som om de ikke hadde peiling.
"Hmm, vel jeg går og sjekker jeg.?? Sa du og røyste deg opp, du var halveis oppe når Justin tok tak i armen din.
"Ikke ork å åpne da! Kanskje hvis vi ignorerer dem, så vil de gå vekk!?? sa han og så på deg med et valpe blikk.
"Greit?? sa du og satte deg ned igjen, dere hadde akkurat suttet i filmen når det banket på igjen, dere bare ignorerte det, men personen som banket på sluttet ikke.
"Men inn i Helvete da!?? utbrøt du og røyste deg får å åpne døren, du åpnet døren på en litt irritert måte, du snudde deg mot personen i døre og alt stoppet helt opp for deg.


"Selena... Hva gjør du her?" spurte du på en litt redd, men fremdeler irritert måte.
"Ja... Og du er?" spurte hun i en frekk måte og stirret på deg med et slagt frekt smil om munnen.
"Jeg er .." du skulle akkurat til å si hva du het når hun avbrøt deg.
"Jaja, samma det! Hvor er Justin?? sa hun og prøvde og se rundt deg.
"Han er her inne, men du avbryt---?? igjen fikk du ikke sagt deg ferdig, men denne gangen dyttet hun deg unna veien og gikk inn på rommet.
"Justin, hva er det du driver med?" spurte hun litt irritert når hun sa at han prøvde og gjømme seg bak Chaz og Kjersti, du sto og små fniste av det og bare lo mer når Selena sendte deg et døds blikk, når Justin inså at det ikke var til noe nytte satte han seg opp og pustet irritert ut.
"Hva er det du vill, Selena.  Jeg er egentlig litt opptat her?? sa han med en irritert stemme og røyste seg opp og gikk bort til henne, hun fortsatte og stirre på deg så snudde hun seg rundt sånn at hun sto face to face med Justin.
"Jo altså. Jeg kjeder meg og jeg har ingenting å gjøre. Så tengte jeg, hvorfor ikke gå bort til Jusitn han er jo her! Så jeg bare spurte nede i resepsjonen hvilke rom du bodde på og vips så er jeg her.?? Sa hun lo på en søt måte, du ble kvalm over måten hun oppførte seg på. Hun var en god skulespiller det skulle hun ha!
"Vel, jeg vil ikke være med deg så hade bra!" sa han og begynnte å dytte henne ut av rommet, men hun bare snudde seg og gikk lengre inn i rommet.
"Neimen, så frekk det var da! Har du ikke lært av mamma og ikke kaste ut gjester Justin?" sa hun smilte til ham.
"Har ikke mamman din lært deg at det er frekt å trenge inn på folk som ikke vil ha noe med deg å gjøre?? sa han tilbake på en frekk måte. Smilet på annsiktet til Selena forsvant og hun så på Justin lenge før hun begynnte å gå ut døre, men rett før hun gjorde det stoppet hun forran deg og hvisket til deg med en rolig stemme.
??Vær forsiktig lille venn, han kommer  til å knuse hjerte ditt så hardt at du skulle ønske at jeg tok ham fra deg her og nå?? hun så på deg litt med et trist blikk i øynene sine, du syntes egentlig litt synn på henne, ja det var hennes feil det ble slutt men hun hadde vell lov å angre på sine egne handlinger før og ønske noen tilbake? Det var det du hadde opplevd med Raymond. Du så på Selena med et blikk som fortalte henne at du skjønnte hva hun gikk gjennom, hun ga deg et skult smil og gikk ut døra, men ikke før hun snudde seg og sa til dere.
??Jeg er akkurat 1 etsja under dere, så ikke bråk så mye, jeg har en konsert i morra?? så snudde hun seg og gikk ut døren.

Hva syntes dere om den nye delen?
Likte dere den like godt som jeg likte å skrive den?
Vil dere ha en del til i kveld?
Never say never  ~ Vanessa4 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 22

Sorry, mamma kom hjem fra sverige så måtte hjelpe henne! Her har dere neste del ! Never say Never ~Vanessa


Like før dere kysset kom Kjersti brasende inn i rommet.
??WOW! Justin du har jo gått alt ut for denne overnattingen?? du trakk deg litt unna og Justin virket litt irritert, han så ned i bakken og opp på deg før han snudde seg til Kjersti.
??Ja, det er jo siste dagen så jeg vil at det skal være spesielt så...?? han klødde seg i håret og tok et skritt unna deg.
??Unnskyld gikk jeg inn på noe eller no? Det virker som om dere VIRKELIG ikke vil ha meg her?? lo hun mens hun la fra seg beggen sin, retter kom Chaz og Ryan inn med to poser.
??Hva i alle verden er det dere har med dere a??? spurte du og ignorerte spørsmålet til Kjersti.
??Jo, her har vi ; Is, sjokolade, brus, potetegull og et eller annet greier som så digg ut?? sa Chaz og la alle tingene ned på gullvet rett forran dvd spilleren.
??Haha, vi har også med noe greier?? sa du og gikk inn i baggen din og tok fram posen med kakene og godteriet dere hadde kjøpt senere i dag.
??Vi følte det var nødvendig å kjøpe inn amerikansk godteri inn til dere!?? sa du og lo av måten Justin angrep posen på og begynnte å grave gjennom alt godteriet og åpne hver eneste boks med kake bare for å se hvilken det var.
??YES! Ryan de kjøpte de greierne du fikk meg helt avhengi av!?? skrek Justin og kastet favoritt godterie ditt til Ryan som satt på andre enden av rommet med et stort glis om munnen på grunn av godteriet.
??HEY! Den der er min!?? sa du og gikk og tok den ut av hånda hannes, du la merke til at Chaz, Ryan og Justin sto og måpte på deg.
??Hva? Det er favoritt godteriet mitt, dere kan ta den lilla, jeg liker ikke den!?? protesterte du mens du holdt den gule pakken med Skittles ner til brystet, men guttene satt fremdeles å måpte.


??HVA!?? sa du og gikk bort til beggen din og fant fram pyjamas antrekket ditt.
??Jeg tror dette er første gang i hele mitt liv, at en jente liker de gule skittles!?? utbrøk Justin, mens Ryan satt fremdeles å så på deg.
??Vel jeg er nå ikke akkurat hvilken som helst jente... Jeg er (DN)?? sa du og blunket til dem og gikk inn på badet med Kjersti får å skifte til pyjamasene deres.
Dere kom ut etter 5 minutter, du hadde på deg en lyseblå topp og en lyseblå stripet bumull?s shorts, mens Kjersti hadde på deg en hvit t-shorte og akkurat samme type underdel som deg bare i bokser.
(Imagine)


??Skjer med at dere har matchende pyjamas?" spurte Ryan som holdt på å legge fram alt godteriet og kakene.
??Vet ikke jeg, vi bare har det?? sa Kjersti og satt seg vedsiden av Chaz som la armen sin rundt henne, du måtte virkelig spør henne hva det var som skjedde mellom dem to! Du gikk og satt deg ned vedsiden av Justin, dere hadde akkurat bestemt dere får å se Grown ups når noen banket på døren.

Hvem tror dere banker på døra?
Hva vil dere skal skje videre?

Never say Never ~Vanessa 1 Kommentarer


Dansens vei! -Del 1

Hei, jeg heter Kjersti og har blitt gjesteblogger. Dette er første gang jeg legger ut noe jeg har skrevet så kom gjerne med konstruktiv kritikk! Jeg håper dere kommer til å like det jeg skriver for jeg ser hvor morsomt det er for Vanessa!! Men jeg skal ikke plage dere mer, her har dere historien...


Du er ekstremt nervøs. Du kan ikke huske å ha vært så nervøs i hele ditt liv. Du skal inn på en audition som kan forandre livet ditt. Du har alltid elsket å danse. Alltid. Moren din har sagt at du danset før du snakket og at det var så vidt du kunne reise deg opp. Hvis det var musikk beveget du deg til den. Du kan danse alt. Absolutt alt, ballett, hip-hop, break, ja alt. I det siste har du begynt å lære bort på studioet som du danser på, men du er langt ifra den eldste i studioet. Allikevel har du gått der lengst. Du er antagelig best også. I dag er du ikke i studioet, for første gang på det du kan huske.

Du står utenfor de store eikedørene, i det en stemme roper navnet ditt.

?(DN)! Du er nestemann,? å, gud, å gud, ågudågudågudåågud. Hva skal du gjøre? Du ser bort på venninnen din, Vanessa, hun har kommet som støtte. Hun smiler oppmuntrende til deg, holder opp to tomler og nikker. Det hjelper ikke så veldig, men du setter pris på støtten, så du smiler tilbake. Du trekker pusten dypt, og går inn, med et stort falskt smil rundt munnen. Du har ingen anelse om hva du går inn til.

Der sitter de, fire dommere. De sitter ved et langbord, som dommere gjerne sitter ved. Det er to kvinner og to menn. Den ene kvinnen ser veldig spesiell ut. Hun har et stort oransje hår som får det til å se ut som om hodet stod i flammer. Hun har på seg typiske danse-klær, så du skjønner ganske raskt hvorfor hun er der. En av mennene sitter ved siden av henne, til venstre, men han ser mer forretningsmessig ut og han skjønner du ikke hvorfor er der. Til den første kvinnens høyre side sitter den andre kvinnen og andre mannen. Det ser ut som om de kjeder livet av seg. Noe som de sikkert gjør. Hvor interessant kunne det være å sitte og se på folk prøve å danse hele dagen, og så knuse drømmen deres?

?Imagine dommerne, men med litt annerledes stiler? Den som ser ut som om hun har det mest gøy var hun første, men hun er så rar så hun ville du egentlig ikke se på. Uheldigvis er det hun som tar ordet.

?Hei,? sier hun. ?Jeg heter Anita. Og jeg jobber for Justin.?  Du kjenner at du må svare, men du kommer ikke på noe smart å si så det blir ?Hei.? Samtidig lurer du veldig på hvem Justin er. Du har nemlig ikke fått vite hvem det er du skal på audition for. Alt du vet, er at det er en koreografi jobb og at det hørtes veldig spennende ut. Du hadde fått vite at det var en jobb som kunne forandre livet ditt, det stod på plakatene i byen.

?Er du nervøs?? Du bare nikker. Så klart du er nervøs, hvem ville ikke ha vært det?

?Det er ingenting å være nervøs for? smiler hun, ?men du kan jo starte med å fortelle litt om deg selv. Som hvor lenge du har danset og hva du har lyst til å bruke fremtiden din og litt sånne ting. Når du føler at du har gått opp for ting å snakke om sier du ifra og begynner å danse. Høres det greit ut??

?Ok, Jeg heter (DN) og er 16 år. Jeg har alltid danset, men man kan vel si at jeg begynte å danse når jeg var fire. Da sendte mamma meg på ballett ved det studioet jeg danser ved i dag.? Du har alltid fått høre at det er bra å være lojal mot sånne ?selskaper? som moren din kaller det. Og det fikk seg jo sånn at hadde du ikke danset der så lenge som du har så hadde du ikke fått denne muligheten.

?Senere har jeg bare danset og danset, jeg kan mye om de fleste typer dans, men kan langt fra alt og sliter skikkelig med historie. Så ikke spør meg om det.? smiler du. De bare ler av det siste og sier at det er greit.

?Jeg har veldig lyst til å jobbe med dans når jeg blir stor, men innser at muligheten er liten å leve av dans. Så jeg tenker å få meg en utdannelse ved siden av.? De ser egentlig ganske så overrasket ut over dette. Så du er glad for å ha kunnet overasket dem, kanskje du har utmerket deg. Anita drar deg ned på jorda igjen ved å fortsette med:

?Så bra med det med utdanningen, men vi må være sikre på at du vil gjøre absolutt alt for denne jobben. Den kommer til å oppta mye tid, og du må være med over alt.? Hun ser strengt på deg. Du håper virkelig ikke du ødela sjansen din nå, bare fordi du var realistisk du prøvde å redde deg inn med å være enig.

?Så klart. Jeg er villig til å droppe skolen og alt det der, når muligheten viser seg. Foreløpig har den ikke det, men nå ser det ut til at sola har snudd? smiler du lurt tilbake til henne.

?Egentlig så var vel det jeg hadde å si, så hvis jeg kan få begynne å danse??  Du ser spent på dem. De bare nikker og smiler som de har gjort siden det øyeblikket du gikk inn døra. Du tok en dyp pust og starta å danse.1 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 21

Neste maraton del! 
Never say never ~Vanessa


Kjersti bare ristet på hode som indikerte at hun hadde like liten peiling som deg hva Johanne gjorde her, Justin la merke til dege og fikk et stort smil om munnen og unnskyldet seg fra Johanne som akkurat hadde kommet fram  til ham, hun stirret etter ham og la merke til at du  og Kjersti sto så på henne.
??Hey! Hva syntes dere om konserten? Jeg skal bare bli ferdig med denne fanen her så kan vi dra, er det greit??? spurte han dere mens han ga deg og Kjersti en klem, dere bare nikket men øynene dine forlot andri Johanne som sto og så sikklig irritert ut for at dere snakket med Justin, Justin gikk mot henne og hun begynnte pluttselig å smile igjen, du la merke at når de tok bile at hun la noe i baklomma hannes og smilte uskyldig til ham, du kunne se at Justin ble litt ukomfertabell av hele situasjonen, når de hatte tatt bildet kom Johanne bort til deg og Kjersti med det ekleste gliset du noen gang hadde sett før.
??Hva er det dere to gjør her da??? spurte hun mens hun krysset armene sine over det lille brystet hennes.
??Jeg skulle akkurat til å spør deg om det samme Johanne... Trodde du ?hata? Justin jeg??? sa du på en kald måte og stirra henne opp og ned.
??Jeg har alltid elsket Justin jeg, trodde det var du som hatan jeg?? sa hun med en latterfull stemme.
??Jeg har alltid likt ham jeg din lille dverg!?? sa du på en sur måte! Du kunne ikke tro henne, hun var alltid frekk mot deg fordi du likte Justin, og her kommer hun er sikklig sukker søt og sier hun alltid har elsket ham, for en fake. Du bare ristet på hode og lo av annsikts utrykket hun fikk når du kalte henne en dverg.
??Hey, (DN), Kjersti! Vi stikker nå da, hvis vi skal få gjort noe i kveld så må vi begynne fortest mulig.?? Sa Justin til deg og tok armen rundt midjen din og smilte til deg også snudde han seg til en måløs Johanne.
??Det var hyggelig å møte deg Johanne?? sa han og nikket mot henne, hun bare ga ham et lite smil og gikk ut. Du og Kjersti begynnte bare å le og gikk etter Justin.
Dere hadde akkurat kommet dere til hotellet, det hadde vært helt kaos når dere hadde dratt fra stadioen siden alle fansen sto uttenfor får å få et siste glimt av Justin, og idioten som Justin var, bestemte seg får og åpne vinduet og skrike ut til fansen som han alltid gjør.


 Dere gikk inn på hotelrommet  til Justin hvor du ble helt måløs, det var puter på gulvet og masse pledd og det var en slags hjemme kino, du snudde deg bort til Justin som sto og så på deg med et stort smil.
"Likte du det eller? Jeg fikk mamma til å fikse det for oss i kveld!?? sa han og rødmet litt.
"Kødder du eller? Dette er helt fantastisk, det er det kuleste jeg noen gang har sett, vi kommer til å ha det så gøy i kveld!?? dere bare sto der og så hverandre inn i øynene en god stund, helt til du følte at du lente deg nermere og nermere ham. ?Hva er det du driver med (DN)? tengte du til deg selv i det du var noen får cm unna leppene hannes.

Hva syntes dere?
ER DERE KLAR FOR AT MARATONNET SKAL FORTSETTE? ¨

Never say never ~ Vanessa 3 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 20

Da begynner historie maratonnet! ER DERE KLARE!!!!!!! wooohooo!
Never say never!~VANESSA


 Du og Kjersti satt og smilte stort når OLLG jenta kom ut på senen, hun hadde et stort smil om munnen og du ble bare glad av tanken på at det var du som hadde gjort henne så glad. Du skjønte først nå, hvofor Scooter og Pattie og resten av folka ble så glade av å gi fans billeter, det var den følelsen du fikk når du så hvor glad de ble og tanken på at det var på grunn av deg de ble så glade. Justin gjorde sin vanlige rutine av sagen og ga henne en klem på slutten av sangen og gikk backstage med henne. Du snudde deg og så at Pattie sto og smilte stort til deg og viste deg en tommel opp.  Litt etter kom Justin ut igjen og begynnte å snakke om noe som fikk din oppmerksomhet.
??Ja, jeg følte siden dere er min siste konsert så må jeg gi dere noe spesielt eller hva??? sa han og fansen gikk helt ammok, du bare lo av jentene på første rad som begynnte å hoppe opp og ned og skrek ?Ta oss med opp på senen!? om og om igjen, Justin bare smilte til dem og sa.
??Jeg vet ikke, tror jeg ikke har plass for alle på senen, sorry ass! Men hva med at jeg synger dere en sang som egentlig ikke skal komme ut før om 3 månter??? han så spørrende ut på publikum, og alle begynnte å skrike, til og med du og Kjersti begynnte å hoppe opp og ned og skrike, dere stoppet hverandre og så bort på Ryan og Chaz som bare så rart på dere, dere ga dem et uskyldig smil og så opp på senen igjen.
??Vell, det ser ut som folk vil høre den! Lettgo!?? sa han til bandet og begynnte å synge, det var en slags julesang men du skjønnte ikke hvilke sang det var før  reftenget kom. 
?I should be playing in the winter snow, But i?mmabe under the mistletoe.With you, shawty with you, With you, shawty with you, with you under the mistletoe?
Du og Kjersti snudde dere mot hverandre med munnen hengede åpen.
??HAN SYNGER MISTLETOE!?? skrek dere og begynnte å hoppe opp og ned og skrike. Dere stoppet når du la merke til at Ryan og Chaz hadde falt ned på bakken av å le så mye av dere, dere bare geipet til dem og gikk tilbake til å sikle over den nye sangen til Justin. Når sangen var ferdig skrek alle.
??Vell det var den konserten! Dette er min siste sang for i kveld, hva er det dere vil at jeg skal synge??? alle i hele stadioen skrek ut ?Baby? og Justin og crewet begynnte nok en gang med den tradisjonale køddingen og begynnte å synge baby one more time, og hadde det gøy på senen, dere sto bare og lo av ham, men han ga seg til slutt.
??Oja, Baby, min baby! Men da! Who want?s too be my baby??? 


Han begynnte å synge og dere sto og danset, du la merke til at du hadde nok så vont i bena på grunn av helene dine, men du bare ignorerte det siden du viste konserter var snart ferdig og du ville ha det gøy. Konserten ble ferdig og dere dro backstage for å møte Justin, når dere kom inn hadde han akkurat begynnt med ?meet and greet? og sto og tok bilder og signerte ting for fansen, men det var du du så henne. Du snudde deg mot Kjersti som også hadde sett henne og hvisket til henne.
??Hva er det HUN gjør her???

Hva syntes dere?
KOMMENTER! Så kommer neste del med engang! Det er jo MARATON!!!!!!
Never say never ~ Vanessa 4 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 19

Da er det pina meg på tide med et nytt inlegg eller hva, synes dere ikke det? Vell, jeg har gått gjennom hele historien fra begynnelsen til hvor den skal ende, og alt ser ut til å gå bra. Jeg hadde planer om å ha historie marraton en god del av i morra, hva synes dere om det? Så skal min vidunderlige vennine (Kjersti) lage sin egen historie her på bloggen i morra, så kan hende dere får en historie  fra henne i morra, ja jeg kommer fremdeles til å ha min egen historie, Never say Never ~Vanessa


''ÆÆ!!! Slepp meg ned!'' skrek du mens du lo, du hørte Justin le bak deg noe som fikk deg til å smile. Han slapp deg ned og snurret deg rundt så du sto rett forran ham, og han ga deg en stor klem.
''Hey, savna deg'' hvisket han inn i øre ditt, noe som fikk deg til å rødme.
''Hei, jeg har savnet deg også. Jeg gleder meg sykt til konserten'' sa du og smilte til han og ga ham enda en klem forde du følte for deg. Dere lo litt og begynnte å gå mot garderoben til Justin, siden han måtte begynne å gjøre seg klar for konserten. Dere kunne høre Dj'n spille oppe på senen og fansen skrike ut teksten til sangene, får å ha noe å gjøre mens de ventet på Justin, da dere kom inn i garderoben ble du møtt med mange kjente annsikt.
''Hei (DN) SÅ hyggelig å se deg i dag!'' sa Pattie og gikk bort for å gi deg en klem, etter det gikk hun og hilste på kjersti, mens du gikk og hilste på resten av crewet.
''Damn, (DN)! U looking HOT! Skjønner hvorfor Justin ikke klarer å slutte og snakke om deg ass!'' sa en av danserene til Justin, noe som fikk Justin til å slå ham og rødme, noe som førte til at alle begynnte å le.
''Gå å kle på deg du Justin, ikke slå folka dine, det er de som får deg til å se bra ut der oppe'' sa du med en kødde stemme og lo med resten av folka, Justin bare stirret på deg og pluttselig var du i luften, eller rettere sagt over skulderen til Justin mens han bærte deg rundt med bar overkropp.
''Justin hvor er det du går?'' spurte du mens du lo, resten av folka hadde fulgt etter deg fordi de var like nyskerrige som deg om hvor Justin hadde tengt å bære deg, du lo og lo helt til du hørte skriket av fansen og skjønnte at dere var rett ved senen.
''NEI! Justin, NEI!'' sa du og begynnte å vrikke litt på deg og prøvde å komme deg noe sted.
''Nopp, la oss gå å se hvordan jeg ser ut uten crewet mitt?'' sa han og lo, og før du viste ordet av det, var dere på senen, Justin hadde deg fremdeles over skulderen, men en mikrofon i andre armen mens fansen skrek høyt.


''Hey alle sammen, jeg er Justin og denne jenta over skuldra mi her er (DN), grunnen til at jeg er her er fordi hun påstar at jeg må ha danserene mine får å se bra ut på senen... Hva syntes dere da?'' spurte ham dem, og svaret var en stort og høyt ''NEI!'' du bare lo av dem. Justin snudde hode mot deg og spurte inn i mikrofonen.
''Vil du innrømme nå at jeg er awesome uten danserene min?'' du kunne se utfordringen i øynene hannes, og du hadde ikke tengte å gi deg uten kamp.
''Jeg mener du fremdeles trenger dem for å se bra ut'' sa du og lo, han geipet til deg og snudde seg nok en gang mot fansen, men denne gangen satt han deg ned.
''Ser det ut som jeg trenger noen dansere for å se kul ut'' spurte ham mens og gjore noen kule danse trinn som du bare måtte le av.
''Greit, greit, greit! Du trenger ikke danserene for å se kul ut, nå slutt med de danse trinnene der det ser ikke bra ut'' sa du mens du lo og prøvde og få ham til å slutte.
''Hva? Mener du dette?'' sa han og begynnte med noe retro danse trinn som folk på 80 tallet hadde sammet seg for å danse. Justin bare lo av deg og tok den ene armen rundt midjen din og begynnte å gå tilbake backstage.
''haha, ja vell vi snakkes senere folkens, kos dere med den awesome Dj'n! LOVE YOU!'' skrek han inn i mikrofonen og fansen gikk gal, og dere bare lo mens dere fikk ned trappene som førte dere backstage.

Dere sto helt ved senen, forran gittere rett før konserten hadde startet, dere hadde fått noen øre propper slik at dere ikke skulle ødelegge hørselen deres og der sto dere i 2 minutter før konserten startet, du og Kjersti sto og danset og sang til sangene han sang og hadde det kjempe gøy. Det hadde skjedd mange ganger at Justin hadde vinket til deg eller pekt på deg under de sangene han hadde sunget, og vær gang rødmet du. Det var like før OLLG og du lurte inderlig på hvem som skulle bli den heldige jenta.
''Jeg lurte på om du ville være OLLG jenta til Justin i kveld? Dette hadde vært utrolig søtt av deg'' sa Pettie til deg, du fikk med deg bak deg at noen av jentene hadde hørt henne, og virket utrolg lei seg, du så deg litt rundt i stadioen og bestemte deg for et svar. Du snuddet deg til Pattie og smilte.
''Jeg tror jeg står over jeg.... Jeg får være med Justin i hele dag og før han reiser i morgen, resten her får kun se ham under denne konserten her, men tror du at jeg kan få lov å velge jenta?'' sa du, smilet hennes ble pluttselig mye større og hun ga deg en stor klem.
''Selfølgeli kan du det! Du kan velge hvem som helst, bare ikke gutten siden vell.... Du skjønner'' sa hun og små lo litt, du skjønnte at hun ikke mente det slik så du bare lo.
''Søren og jeg som hadde funnet den perfekte gutten til ham'' sa du ironiskt og begynnte å bevege deg mot sitte plassene helt bakerst, du ville helst gi det til en som satt langt bare slik at de kom seg helt fram, du så en søt jente som satt ganske langt opp og virket helt alene, du gikk opp til henne og smilte.
''Er du alene eller?'' spurte du og smilte søtt til henne, hun bare nikket og fortsatte og se på konserten, du kunne se at hun var virkelig lei seg får å være alene men prøvde og ikke bry seg. Hun var akkurat en som fortjente deg, du bøyde deg litt fra og hvisket inn i øret hennes.
''Vil du være OLLG jenta?'' su trakk deg unna litt får å se annsiktet hennes, det så ut som om hun kom til å begynnte å hy gråte, hun snudde seg mot deg og nikket ivrig og ga deg en stor klem.


Hva syntes dere om den nye delen?
Var den noe bra?
Vil dere ha mer?

Fortsett og kommenter, jeg blir alltid glad av kommentarer! For dere som ikke har, husk og legg meg til som venn på facebook ------> Klikk her
Never say Never ~ Vanessa 4 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 18

Åhh! Jeg har endelig funnet ut hvordan denne historien skal slutte! Jeg tror ikke det blir før om et par deler men jeg tror de fleste av dere kommer til å like det! Jeg vet at jeg elsker iden, og jeg er den eneste som vet det, ikke engang min beste venn som på en måte er en person som hjelper meg med noen av delene (Ikke skriving, men ider) vet om det, og kommer ikke til å få vite det heller! :D


Når du og Kjersti var fremme i Oslo var det mange som stirret på dere på grunn av at dere var så pyntet og fine, du og Kjersti bare ignorerte alle blikkene dere fikk og lo av et bilde Chaz sendte Kjersti av Justin og Ryan.
(Imagine)


''HAhHAHHAH! På tide Justin begynnte å virkelig like Harry Potter altså!'' sa du mens du hevet etter pusten.
''JA! Neste man blir Ryan! Jeg mener, han kan virkelig ikke gjøre den Ozy greia der eller hva faen det er han prøver på, men han er nusseli da!'' sa Kjersti mens hun la mobilen tilbake i veska.
''Men når skal de møte oss?'' spurte Kjersti deg når dere gikk inn på Deli Deluca, dere hadde bestemt dere får å dra og kjøpe godteri der i fra siden de hadde amerikansk godteri og de hadde de beste kakene.
''Han sa vi skulle møte ham ved tigeren om 10 minutter.'' sa du og tok opp all favoritt godterie ditt, mens Kjersti gikk etter noe hun hadde Chaz likte å spise, etter 8 minutter hadde dere handlet godteri for kvelden til litt rundt 700 kroner. Kjersti gjømte den store posen med godteri og kaker i beggen sin, og dere begynnte å gå mot tigeren, når dere kom dit var det ingen der så dere sto der å ventet en stund, pluttselig kom det en person mot dere kledd i svart, dere ble litt freaka ut, men bare ignorerte ham, helt til han sto rett forran dere. Du snudde deg mot ham og latet som om du ikke var redd ham i det hele tatt.
''Kan jeg hjelpe deg med noe?'' spurte du mens du prøvde å se hvem det var, det var nok så vanskelig siden lyset ikke nådde annsiktet hannes.
''Hey, jeg skal ikke voldta dere eller noe altså!'' utbrøk Ryan som begynnte å le, du og Kjersti bare slo ham litt i skulderen og fulgte ham til bilen som sto parkert like ved.
 Dere hadde nettopp kommer fram til en stapp full Ullevål stadio, du så deg rundt omkring, du kjente igjen noen folk... Du var sikker på at du så Sandra fra bibses et eller annent sted i massen av folk, du og Kjersti satt og lo når dere så at noen av belieberne begynnte å springe etter bilen fordi de så at Ryan satt i den, du la merke til at dere kjørte rundt stadioen engang før dere endelig svingte inn til en stadio innkjørsel, du snudde deg mot Ryan og stirret forvirret på ham.
''Noen ganger pleier di å springe etter oss'' sa han som om det var det mest åpenbare tingen i verden og du bare nikket.
Dere hadde akkurat kommet ut av bilen og gått noen skritt når du kjente at noen tok armene rundt deg og løftet deg opp.

Hva syntes dere?
Vil dere ha mer? 

 6 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 17 (litt lang del)

Sorry at det ikke kom ut en ny del i går, jeg hadde æren av å være med Madcon konsert og danse med dem på senen og møtte dem backstage så jeg kom hjem nok så sent, og jeg var drit trøtt så jeg orka ikke å skrive en ny del! Så derfor får dere en litt lengre del enn før.
Never say never ~Vanessa


 Du kom ut av dusjen etter 30 min i det varme vannet, du tok på deg en stropp løs, rosa kjole du hadda kjøpt med kjersti i går, en lyseblå kort denim jakke, en stor, lyse lilla ring og dine hvite favoritt høy heler og gikk ut til stua hvor Kjersti og Pondus fremdeles lå og sov.
(Imagine outfit)


''Kjersti, nå må du opp, jeg lot deg sove men nå er klokka kvart over 9 og du må dusje og gjøre deg klar'' sa du og gikk ut av stuen og inn på badet for å legge fra deg hånduken du hadde brukt for å tørke håret ditt med. Du fikk ikke noe svar fra Kjersti så du en kjele og en gaffel og gikk inn på stuen og begynnte å slå på kjelen.
''OPP, OPP, OPP OG STÅ!'' sa skrek du mens du fortsatte og slå på kjelen, pondus voknet av dundringen og så irritert på deg med de ekkle katte øynene hannes. Du bare fortsatte og slå på Kjelen til du fikk en respons fra Kjerst.
''Greit, GReit, GRET! Jeg er oppe nå (DN) nå slutt å slå på den kjelen!'' sa hun og satt seg opp i sofan og så på deg med et stygt blikk.
''Jeg sa du måtte opp, du ignorerte meg da måtte jeg gjøre det på den vanskelige måten'' sa du og smilte lurt til henne, hun bare ga deg et stygt blikk og tok opp mobilen sin får å sjekke klokka.
''ER KLOKKA TI PÅ HALV TI?! Hvorfor vekket du meg ikke før?'' skrek hun og begynnte å springe rundt omkring i huset.
''Jeg lot deg sove, så lenge du får ræva i dusjen og ordner deg nå så slipper du å stresse etter på.'' sa du til henne mens du gikk inn på kjøkkenet og la fra deg kjelen og fant fram det glutenfrie brødet til Kjersti og det vanlige brøde til deg.
''Jeg er allerede på vei, sett på litt musikk a!'' skrek hun tilbake fra badet, du gikk inn på stuen og gikk inn på dataen som fremdeles var koblet inn i høytalerene. Du gikk gjennom spille listen til Kjersti helt til du bestemte deg for å sette på 'Freaky like me' av Madcon, du virkelig elsker Madcon! De var helt rå, og du kjente dem noe som gjorde dem enda kulere.
Du gikk tilbake til kjøkkenet og begynnte å lage mat til dere, du ristet brødet til Kjersti, fordi viste hun ellers ikke ville spise deg og smørte på smør og banan, mens du bare spørte deg to skiver med gulost, du satt deg ned og begynnte å spise, når du var ferdig gikk du og la fra deg tingene inn i oppvask maskinen, og akkurat da kom Kjersti ut av badet i nydelig kne lang kjole, det så ut som noen hadde sprutet maling på den, det var et lilla silke bond på midjen og noe pynt på enden, og svarte høy heler hun så helt fantastisk ut!
(Imagine Kjersti)


''WOW! Prøver du å imponere noen eller?'' spurte du og begynnte å le av rød heten i annisktet hennes.
''Har du pakket tingene du trenger til i kveld eller? Og har du gaven til guttene?'' spurte hun og prøvde og unngå spørsmåle ditt, og du lot henne.
''Ja, bra for meg at jeg tok med meg de fleste tingene mine med meg hit så jeg har alt jeg trenger, og gaven til guttene ligger i baggen min.'' sa du og ga du henne maten hennes og smilte til henne, hun tok maten med glede og begynnte å spise. Du gikk inn på stua og så at mobilen din lyste opp, du gikk bort å så du hadde fått en melding fra Justin, og der sto det.
'Hei søta! Vet ikke om dere er våken, men ville bare si god morgen! Gleder meg til i kveld, Ryan snakka med Karine og hun kunne ikke komme i kveld, hun skulle på noe speider tur eller no?  "/  jaja, vi snakkes senere, send melding når dere drar! ~Justin<3'
Du ble litt lei deg at Karine ikke kunne komme i kveld, men du viste hvor mye speidern bettyde for henne så du ble ikke sur på henne, du syntes at meldingen til Justin var veldig søt og du klarte ikke å slutte å smile mens du svarte han.
'Hey, ja vi er våken vi har vært våken i snart 2 timer ;) Kunne hun ikke komme? Så dumt da, jaja vi får vel ha det gøy for henne også da! Jeg sender melding når vi drar jeg, Talker later ~Vanessa<3'
Du sendte meldingen og la fra deg mobilen og gikk inn på kjøkkenet hvor Kjersti akkurat la fra seg tingene sine i oppvarkmaskinen.
''Justin sendte meg akkurat melding, Karine kommer ikke i kveld'' sa du til henne med en litt trist stemme. Kjersti så opp på deg og virket litt irritert sammtidig lei seg.
''Du kødder? Jaja, vi får vel bare ha det gøy uten henne'' sa hun og smilte litt til deg, du bare lo og ristet på hode.
''Komman, vi rydder ferdig så ser vi hva klokka er når vi er ferdig så drar vi til Oslo og kjøper noe snop til i kveld og møter guttene'' Kjersti nikket og dere begynnte å gå rundt omkring i huset.


Nesten del kommer til å være Konserten og kansje overnattingen
Hva syntes dere om den nye delen?
Får jeg nok kommentarer så får dere neste delen i kveld <3

Never say never ~Vanessa 

 

 4 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 16

haha, vell jeg sa 7 kommentarer men men.... Nå gir jeg dere en liten del til i kveld! Håper dere liker den :)
Never say never ~ Vanessa


 Du våknet neste mårning av at Never say never spilte ut av mobilen din, du snudde deg mot bordet og tok opp mobilen og slo av alarmen. Kl var kun 8, men du ville sørge for at alt gikk etter planen i dag, foreldrene til Kjersti skulle ikke komme hjem før kl 8 i kveld og da var dere ikke her så dere måtte sørge får å rydde opp det værste. Du satt deg opp og så deg rundt omkring i stua, dere hadde sovna oppe på stua fordi dere hadde vært oppe så sent og sett på Never say never og pratet i går kveld at dere bare hadde sluknet en eller annen gang den kvelden

Kvelden før

Du lukket igjen døren og snudde deg. Hva var det som nettopp skjedde? Prøvde han virkelig å kysse deg? Du pustet tungt ut og tok av deg de høyhelte skoene dine og gikk inn på stua hvor Kjersti satt og så på tv.
''Hei, hvor ble det av dere i dag da?'' sa hun og smilte til deg.
''Nei vi ble angrepet av fansen så vi måtte springe til hotellet hannes, hvor vi satt og spiste så dro vi til studio hvor jeg møtte crewe hannes, og jeg møtte Sean Kingston!'' sa du og smilte stort til henne.
''Hæ! Kødder du med meg? Møtte du Sean Kingston?! Tror du han kommer til å være gjeste artist på konserten hannes i morra?'' spurte hun og satte seg litt opp, du bare ristet på hode og gikk og og skiftet til pysjamas. Når du kom tilbake satt Kjersti og tekstet med noen på mobilen.
''Hvem er det du driver å tekster med a?'' sa du med en ertende stemme og smilte til henne. Hun smilte til deg også så hun bare rart på deg.
''Skjedde det noe mellom deg og Justin i dag?'' spurte hun pluttselig og så opp fra mobilen mot deg.
''Hva mener du? Har han sagt noe?'' spurte og og så på henne med store øyner.
''Nei? Men Chaz sier at han virket sikklig irritert på Kenny og resten av folka når han kom hjem fra å ha kjørt deg hjem... Hva er det du ikke sier til meg?'' sa hun mens hun stirret på deg som om svaret skulle komme fran i panna di.
''Jo altså... Akkurat før jeg kom inn, så prøvde Justin liksom å... Ja du vet ... Kysse meg'' sa du og så ned på henna dine.
''HÆ! Tuller du med meg! vent, hva erdet du mener prøvde? Gjorde han det ikke? Hva skjedde?'' hun stirret på deg og ventet på at du skulle fortsette og fortelle. Du røyste deg opp fra sofan og gikk ned i kjellerstua og hentet Never say Never og gikk tilbake til Kjersti.
''Vi setter på denne, så skal jeg fortelle deg alt sammen'' du gikk og satt på filmen, dere snakket ikke gjennom hale filmen, helt til Kjersti sprak og ikke klarte meg.
''Skal du fortelle meg hva som skjedde eller?'' sa hun og stirret på deg, du pusetet tungt inn og snudde deg vekk fra filmen og mot Kjersti og fortalte henne alt som hadde skjedd etter at dere hadde dratt, det med at dere møtte Selena, alle gangene han hadde prøved å kysse deg men hadde blitt avbrutt hver gang, vær lille detalj fra i dag fortalte du Kjersti som satt og lyttet til hvert ord du sa, du vet ikke helt hva klokka var når dere endelig sovnet, men den var nok så sent.

Tilbake til i dag

 Du snudde deg mot Kjersti som lå og sov fredfult på sofan med pondus ''katten hennes'' liggende ved bena hennes, du ville ikke vekke henne så du tok fram klærne du skulle ha på deg idag og gikk og tok deg en dusj.
 
Hva synes dere om den nye delen?
Hva vil dere skal skje videre?

7 kommentarer så kommer neste del!
Never say Never  ~ Vanessa7 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 15

Hey Beliebers! Jeg blir alltid glad av kommentarene deres! Jeg håper dere forteller andre beliebers om historien min! Fordi, da blir jeg glad :D Jeg vet ikke om jeg klarer å legge ut en ny del hver dag, men skal gjøre så godt jeg klarer!
Håper dere liker den nye delen, Never say Never ~ Vanessa


 Bil turen tilbake hjem til deg, var nok så lang, og nok så stille... Du begynnte å bli trøtt og følte egentlig ikke for å snakke så mye, men stillheten var heldig vis ikke pinelig! Du lå med hode på skulderen hans mens han satt og spillte angre birds på mobilen din, du satt og lo av ham fordi han ikke klarte ene banen, at det endte opp med at han ble så frustrert at han slo av spillet og sa at det var noe feil med mobilen din.
Dere hadde akkurat kommet hjem til Kjersti hvor du skulle overnatte på grunn av konserten i morra og du gikk ut bilen når du la merke til at Justin også gikk ut.
''Hvor er det du har tengt deg?'' spurte du og små lo litt.
''Jeg hadde tengt å følge deg bort til døra'' sa han smilte mens han gikk vedsiden av deg og bort mot inngangs dør hennes.
''Jeg hadde det veldig korslig i dag'' sa du mens dere var rett ved trappa som ledet opp til døren til huset.
''Det hadde jeg også! Det var utrolig korslig å se deg igjen, og gleder meg til dere kommer på konserten i morra, og overnattinga..'' sa han smilte stort til deg, mens han putta henda i lomma.

Justin's P.O.V

Hva er det som feiler deg din idiot! Du ser ut som en jævla jente for svarte... Men det var ikke min feil at hun ga meg det smilet som får meg til å ville hoppe opp å ned? Nei, skjerp deg dued, hun er bare en jente... Men en veldig deilig jente også, med nydelige brune øyner og et vakkert smil, nei kom deg ut av det, Justin! Du drar om to dagen du kan ikke falle for henne, ikke nå!
''Ja gleder meg veldig jeg også! Men det er litt trist at du drar om to dager da... Vell, vi får vel bare gjøre det beste ut av det!'' sa hun og ga med det forbannade smilet hennes! Hvorfor måtte hun ha et så fint smil? Gud jeg hater jenter, hvorfor må de alltid være så perfekte!
''Vi får vel det!'' sa jeg tilbake og smilte, nei vet du hva? Jeg kommer bare til å gjøre det... Jeg kysser henne, det er nå eller aldri. Jeg går et skrit nermere henne og tar den ene armen min på det ååhh, så myke kinnet hennes, jeg lente meg inn, jeg var bare noen få cm unna lappene hennes når Kenny tutet med bilen. Hun snudde seg fort og tok et skrit tilbake, vell der røy sjansen min i alle fall...
''Jeg tror du burede dra? Kenny virker nesten like utolmodig som deg.'' sa hun og dro håret bak det ene øret mens hun så ned i bakken.
''Vi snakkes i morra da! Jeg sender deg en melding når vi sitter på bussen ut mot Oslo jeg'' sa hun og ga meg en klem, etter det snudde hun seg og gikk inn...
Jge sakte mot bilen hvor Kenny satt i bilen og ventet utolmodig på meg, jeg satt meg i fram sete og så på ham lenge før jeg sa.
''Du vet nøyaktig hvordan du skal ødelegge uten vilje, vet du det?'' sa jeg mens jeg satt meg tilbake i setet og så ut vinduet. Kenny bare lo og begynnte å kjøre tilbake til hotellet.

Hva syntes dere om den nye delen?
Er det noe spesielt dere vil at skal skjer?

Jeg må ærlig innrømme at dette var kansje et av de gøyeste delene og skrive, det er bare et eller annent med å skrive i Justin sitt perspektiv som jeg elsker!
7 Kommentarer så får dere neste del!
NEVER SAY NEVER ~ VANESSA <3 10 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 14

Hahaha, det er alltid korslig å lese kommentarene deres! Jeg bare elsker dem! hihi, jaja, her har dere neste del!
Never say Never ~Vanessa


 Og der sto Sean Kingston, du fikk anfall! Rett forran deg sto mannen du hadde vært helt avhengi av!
''DU! Du er Sean Kingston!'' sa du og smilte stort til ham, du ville  ikke gå bort til ham fordi du var redd du kom til å domme deg ut.
''Eyy shwaty! Du må være dame Justin snakka om i går'' sa han og ga deg en klemm og snudde seg til Justin og gjorde en eller annen rar gutte hilsen.
''Du vet virkelig hvordan du skal være diskre ass!'' sa Justin og dyttet Sean litt på skulderen mens han lo.
''You know, I'm Justin keeping it real!'' sa han mens han lo og gikk for å hilse på resten av crewet.
''Snakka du virkelig om meg i går?'' spurte du mens du så på ham og rødmet litt.
''Njaa, litt du vet, Oj se Usher roper på meg'' sa han og gikk bort til Usher mens han ble rødere og rødere i annsiktet.
''Ja, han snakket om deg i går, og han ville virkelig ikke slutte heller... jeg så bilde på tweeter, så ut som om dere hadde det nok så gøyt i går?'' sa Scooter og smilte til deg, du bare rødmet mer og så bort på Justin som satt og lo av noe som Sean hadde sagt, han så bort til deg og smilte litt også snudde han seg tilbake til å snakke med guttene.
''Vi hadde det utrolig gøy, og det bilde i går var bare et av mange! Jeg har så mange tulle bilder på kameraet mitt at det går virkelig ikke ann'' sa du og lo mens du snudde deg fult mot Scooter.
''Jeg kan tenke meg, Justin pleier som oftes å tulle veldig mye'' Dere sto der og snakket en god stund helt til du kjente noen ta deg på ryggen, du skrek og skvat mens du snudde deg rundt, og der sto Justin og hev seg etter pusten for han lo så mye.
''DET VAR IKKE MORRO, JUSTIN!'' skrek du og begynnte å slå ham.
''Eyy, det gjør faktisk vondt! De små hendene dine gjør vondt vet du!'' sa han og lo enda mer, crewet begynnte også å le og du sluttet å slå ham.
''Det er virkelig ikke morro'' sa du og faket at du var lei deg, han bare lo og ga deg en klemm.
''Vel jeg må komme meg inn i boden og begynnte å synge!'' sa han og slapp deg, mens han gikk inn og tok på seg øretelefonene og begynnte å synge. Du var helt starstruck av stemmen hannes, det var som å høre en engel synge, og alt du kunne gjøre var og sitte og høre på. Mistletoe var en super søt sang, du hadde hørt sangen på youtube når han sang den i Mexico, og den var mye finere og høre sangen uten all skrikende fans, du smilte litt til deg selv mens Justin gjorde seg ferdig. Etter en liten tid kom Justin ut og gikk bor til deg.
''Er du klar til å dra?'' spurte han, mens han ga deg hånda hannes nok en gang, hva var det med han og hjelpe deg opp?
''Ja, jeg burde vel egentlig komme meg hjem og gjøre meg klar til i morra!'' sa du og røyste deg opp og sa hade til resten av folka.
''ja sant det! jeg har konsert i morra jeg!'' utbrøt han og små lo litt, han sa hade til folka han også og så gikk dere ut til bilen hvor Kenny ventet på dere.


Hva syntes dere om denne delen?
Hva tror dere kommer til å skje videre?
Vil dere ha mer?

Jeg skal ikke ha noe grense på kommentarer men jeg håper at dere ALLE kommenterer, da blir jeg så glad og smiler hele tiden og sa vil jeg skrive til dere :D
Never say never ~ Vanessa 

 4 Kommentarer


En magisk sommer-del 13

Hihihi! Jeg føler meg så slemm får å la dere vente på neste del til det har kommer 10 kommentarer, men det er bare sånn at jeg vet at folk vil ha flere deler ;) vel her dere neste del
Never Say never ~Vanessa
--------------------------------------------------
Du så vekk fra øynene til Justin og bort til den nå åpne bil døren.
"vi er fremme folkens, og vi er litt forsene så få ræva i gir" sa Kenny mens han lo. Justin så ned på leppene dine engang før han snudde seg mot Kenny og smilte.
"den er grei, kommer du (dn)?" han smilte til de mens han strakte ut hånda si for å hjelpe deg ut bilen.
"takk" sa du og smilte mens du rødmer litt. Dere hadde parkert utenfor et stort murhus du kun hadde vært inni en gang før, og det var når du og Raymon skulle spille inn duetten deres, vel det var når du og Raymon var sammen som nå var 1 år siden... Du tok en dyp pust og gikk etter Justin og Kenny.
"går det bra eller?" hvisket Justin til deg mens du nådde ham igjen.
"hmm? Å, ja bare noe dårlige minner om dette stedet" sa du til ham og ga han et sjevt smil.
"vell, da håper jeg at vi kan forandre det til litt bedre minner" sa han og dultett deg i armen, du lo av ham og bare nikket.
Dere hadde gått en stund i bygget til dere kom forran et rom du aldri hadde vær i før, når dere kom inn ble dere møtt med mange folk som ropte hei til dere, du følte deg litt uttenfor siden du ikke viste hvem noen var, vel du viste hvem de var, men du kjente dem ikke. Du tror Justin legger merke til det for i neste øye blikk så er alle stille og stirrer på Justin.
"Folkens, dette er men veldig gode vennine (dn), det var hun jeg, Chaz og Ryan var med i går!" alle smilte til deg og kom bort og hilste.
"Hey, sorry jeg er sen!" sa en stemme bak deg. Du snudde deg og der sto...

Hvem tror dere det er?
Hva syntes dere om denne delen?
7 kommentarer så kommer neste del!
NEVER SAY NEVER ~ Vanessa7 Kommentarer


Vinn someday!

Ok, så jeg vet dette skal være en historie blogg og alt det, men når du får sjansen til å VINNE SOMEDAY! Da må du ta den altså!
Hvis dere går inn på denne bloggen  http://jdbloves.blogg.no/1317484536_vinn_somday_.html

 

Så kan dere vinne Justin bieber sin UTROLIGE parfyme!

Ikke glømm og kommenter på den nyeste delen av Historien min også da ;)
 0 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 12

WOW! Jeg blir så utrolig rørt, over all tilbakemeldingen  jeg har fått fra Facebook og på bloggen! Det betyr utrolig mye for meg, men som lovet, her har dere neste del av historien!


 Du hadde aldri sett så mange fotografer og fans på et sted i hele ditt liv, du kunne ikke se noe som helst av all blitsen som gikk av, du var sikker på at du kom til å miste Justin inn i havet av mennesker, men så kjente du noen som holdt deg på ryggen og dro deg med deg videre, du snudde deg litt og der sto Kenny og smilte til deg.
''Justin hadde drept meg hvor jeg hadde mistet deg til galingene'' hvisket han til deg og små lo litt, du bare smilte tilbake og begynnte å gå, du så Justin noen få meter unna deg, hvor han skrev noen autografer til noen fans mens han ventet på dere.
''Der er du! Jeg begynnte å tro Kenny hadde mistet deg.'' sa Justin og smilte søtt til deg. Kenny hjalp dere med å bryte dere fram til bilen, men det var ikke lett, fansen gjorde alt de klarte for å prøve og få Justin til å snakke med deg, og fotografene var ikke noe bedre, de skrek spørmål mot ham og prøvede med all sin makt å få et bilde av ham. 
(Imagine at det er deg og Justin)


Da dere satt dere i bilen pustet dere lettet ut. Du så ut de sotette vinduene, du kunne se fansen skrike, du kunne se fotografene presse seg mot bilen, håpende om å få et bile av hva som skjer i bilen, du snudde deg mot Justin.
''Er det alltid slik?'' spør du mens du setter deg nermere ham, han ser opp på deg og ser litt lei seg ut.
''For det meste ja, det pleier å være verre, men her var fansen nok så snille og prøvde ikke for hardt.'' sa han og la hode sitt tilbake i sete.
''Wow, nå skjønner jeg hvorfor du er så lei av det'' sa du mens du la hode ditt på sete vedsiden av ham og stirret på ham med et lite smil om munnen. Dere bare satt der og stirret insenst på hverandre en stund, du visste ikke hvor lenge dere hadde sutte slik men du likte det, det var nesten som om dere bare kuttet ut verden utenfor bilden.
''Du har utrolig fine øyner, visste du det?'' hvisket han til deg mens han dro et hårstrå bak øre ditt.
''ehh, takk... Du har et utrolig smil, visste du det?'' sa du mens du små lo litt, du rødmet, du kunne nok en gang føle varmen i kinnene dine, du satt og så ned på hendene dine, fordi du ikke klarte og se på ham, hvordan fikk han denne makten over deg? Du pleide aldri å være sånn mot andre gutter, du ble brakt ut av tankene dine når Justin løftet annsiktet ditt, han kom nermere og nermere annsiktet ditt, dere var noen få cm unna hverandre, når bil døren åpnet seg.


Hva synes dere?
Hva vil dere skal skje videre?

10 kommentarer og neste del kommer ut!
Never Say Never ~Vanessa 


 11 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 11

WOW! Jeg har fått så mye posetiv tilbakemelding og masse kommentarer! SÅ siden vi har fårr over 5 kommentarer så får dere en nye del nå! Kos dere!<3 Husk og kommenter og Legg oss til på facebook! Klikk her!


Selena.... Hva er det hun gjør her? Du snudde deg fort tilbake og så på Justin og klemte hånda hannes.
''Det går bra! Bare ignorer henne, du og jeg er her og skal spise så skal vi til studi og hun skal ikke ødelegge dagen vår, greit?'' du så han dødt inn i øynene og du kunne se at han prøvde og ta seg sammen, han pustet dypt inn og klemte hånda din tilbake og smilte til deg.
''Takk, (DN). Du vet virkelig ikke hvor mye det betyr for meg'' akkuratt da han sa det kom servitøren bort til dere med maten deres. Dere satt og spiste og lo utrolig mye, dere rett og slett bare koste dere hele middagen. Dere skulle til å røyse dere fra bordet når en skygge kom over dere, du lot øynene dine vandre fra de fantastiske skoene, til den korte sommer kjolen til det lange svarte håret helt til øynene dine landet på øynene til Selena Gomez..
''neimen, hei hva er det du gjør her Justin?'' sa hun med en søt stemme mens hun så på Justin.
''Jeg hadde akkurat tengt å spør deg om det samme'' sa han med en kald stemme mens han så på henne med harde øyner.
''Åhh, nei du vet? Jeg skal ha en liten konsert her på tirsdag, ikke noe stort'' hun hadde fremdeles ikke lagt merke til deg, så du tokk sjangsen til å sende melding til Kjersti.
''Til Kjersti ; Oh my, du vil aldri tro hvem som er her? SELENA GOMEZ! Justin ser ut som om han har svelgt syre eller no! Hun har ikke engang lagt merke til meg! HELP!''
Du la mobilen din tilbake i veska og røyse opp fra boret og snudde deg til Justin.
''Vi burde dra, Kenny sa han skal være her om 2 min...'' sa du og så han rett inn i øynene som om du prøvde og fortelle ham at dere ikke burde skape noe problemer, at dere bare bude ignorere henne.
''Ja du har rett.'' han røyse seg og tokk på seg capsen sin og stelte seg vedsiden av deg.
''Oh, og hvem er dette her da Justin? Er ikke du... nusselig'' sa hun med en dømmende stemme, mens hun stirret deg opp og ned.
''Hei, jeg er (Dn) skulle gjørne likt og snakke mer med deg, men vi har det litt travelt, så hade.'' sa du med en irritert stemme og tok hånda til Justin og begynnte å gå.
''Skjedde med å ikke la henne øydelegge dagen vår da?'' sa Justin og lo mens han klemmte hånda di.
''Beklager det var ikke meningen, men la du merke til måten hun stirra på meg eller? Jeg mener, hun kunne i det minste ha vist litt respekt mot meg!'' sa du med en litt irritert stemme mens dere gikk mot utgangen hvor dere så Kenny stå.
''Hey, dere må gjøre dere klare for dette, fordi det er helt kaos der ute. Så her ta på dere disse'' sa han mens han ga deg og Justin hver deres sol briller.
''Hva er det han snakker om?'' hvisket du til Justin, men du fikk svare ditt med en gang dere kom ut av inngangen til hotellet, men denne gangen slapp Justin hånda di.

Hva syntes dere om denne delen?
Hva synes dere at Selena er her?

10 kommentarer så kommer neste del ute! Glad i dere alle!
Never Say Never ~Vanessa11 Kommentarer


En Magisk Sommer - Del 10

WOW! Jeg har fått utrolig brae tilbake meldinger! jeg må si, TUSEN TAKK til ALLE SAMMEN! Vell, her har dere neste del! Kos dere <3


''ER DU GAL! Jeg sa til deg at du ikke skulle dra uten meg, sånn at akkurat det der ikke skulle skjer!'' dere hoppet fra hverandre og snudde dere mot stemmen i døren.
''Kenny, det var ikke meningen, jeg var bare rett opp i bakken og jeg trodde ikke noen kom til å kjenne meg igjen! Jeg ville bare møte (DN) og Kjersti... beklager Kenny'' Justin så ned på føttne sine,du så opp på Kenny som ikke så like sint ut lenger.
''Det går bra Justin, det er bare i går forsvant du og i dag blir du jaget gjennom bakkene... Jeg skulle bare ønske du hørte på meg litt mer'' Kenny kom og la armen sin på skulderen til Kenny, så snudde han seg mot deg.
''Så du er den berømte (DN)? Jeg har hørt nok så mye om deg, jeg er Kenny'' han smilte til deg og strakte ut armen til deg, du tok den i mot og smilte tilbake.
''Ja, det er nok meg! Jeg beklager for i går, det var virkelig ikke meningen, tiden bare gikk.'' sa du og så ned på Justin som nå satt i sofan på hotel rommet og stirret på deg og Kenny.
''Neida, det går helt fint, men bare vær forsiktig fansen hans kan bli litt mye av og til og de har egentlig ikke no grenser på hvor langt de vil gå for å få snakke med ham'' dere lo litt og du satt deg ned vedsiden av Justin mens Kenny satt seg ovenfor dere.
''Så, (DN) skal du være med oss til studio etterpå?'' spurte Kenny mens han fikklet med noe på mobilen sin.
''Ehh, jeg vet ikke jeg'' sa du og så bort på Justin som stirret på Kenny.
''jeg hadde tengt å spør deg om du ville være med i stad, men så kom fansen og vi ble litt opptatt.'' sa han og lo litt mens han rødmet litt.
''Men vil du? Liksom, være med? Det blir bare meg, Kenny, Scooter, mamma og Usher liksom, men det ville ha vært kult om du ville ha vært med da'' du så Justin inn i øynene og rødmet, du kunne føle det i kinnene dine, føle varmen av blodet som sammlet seg, men du kunne også føle blikket til Justin på deg.
''Det hadde vært utrolig kult!'' sa du og så opp på Kenny fordi du ikke klarte og se på Justin uten å føle deg helt ør i hodet.


Etter Kenny do, satt du og Justin og snakket, spise og bare ble bedre kjent. Du fant ut hvor lei Justin hadde begynnt å bli av stjerne livet sitt, mens han fant ut hvor vanskelig du hadde, siden faren din ikke ville ha noe med deg å gjøre. Etter en stund tokk sulten over og dere gikk ned i resturangen på hotellet for å få i dere noe mat før dere skulle til studio.
Dere hadde akkuratt bestilt dere noe mat når du så annisktet til Justin mørkne.
''Justin, hva er det?'' du la hånda di over hannes og så ham inn i øynene, han bare så på deg og pekte mot inngangen til hotellet, du snudde deg. Du fikk helt sjokk, fordi personen som nettopp hanne kommet inn var.....

Hvem tror dere det er?
Hva tror dere vil skje videre?
5 Kommentarer og neste del kommer ut! (btw, husk og legg oss til som venn på facebook!)
Never Say Never ~ Vanessa 

 7 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 9

Hei, da er det ny del!!! Før jeg gir dere den nye delen så vil jeg bare si at det er viktlig at dere husker å kommentere!
Ellers så kommer det ikke nye deler ;) Kos dere med den nye delen. Never say Never ~ Vanessa


 Justin P.O.V

Jeg snudde meg og der sto de, fotografene og fansen. Kunne jeg bare ikke få en fri dag, MÅ de alltid finne meg?
''Faen'' hvisket jeg og slapp (DN)
''Folkens, vi må gå! NÅ!'' sa du og så den seriøst inn i øynene, Ryan og Chaz så veien jeg så og fikk pannik.
''(DN) Kjersti, er det NOEN annen vei ut av senteret annen en dei utveien der?'' spurte Ryan som pekte ut veien alle fotografene sto og prøvde og få et bilde av oss.
''Ehh, ja, hvis vi går ned trappene'' (DN) så forrvirret ut og pekte i den andre rettningen, jeg tok armen henne og begynnte å dra henne fort den andre veien. Ryan, Chaz og Kjersti hadde stillts seg forran fotografene og fansen sånn at de ikk så at jeg og (DN) dro.
''Justin, hva er det som skjer?'' sa (DN) mens hun så tilbake fra veien vi nettopp kom fra.
''Fotografene og fansen har funnet oss, vi må bare komme oss unna her så kan vi slappe av.''
Vi hadde akkurat kommet ned trappen når jeg hørte noen skrike.

(DN) p.o.v

''OMG! Det er JUSTIN BIEBER!'' du snudde deg etter stemmen, og der sto de, en jente jeg på 5 stykker og stirret på dere. Du snudde deg og så på Justin.
''Løp'' hvisket han til deg og dere sprang. Du kunne høre mange folk skrike bak dere og du viste ikke hva dere skulle gjøre!
''Hotellet mitt er i nærheten, vi må bare opp hele bakken og ned bakken så er vi der!'' rope Justin, som fremdeles holdt hånden din. Du så opp på karl johann og tilbake på den store flokken med jenter som sprang etter dere.
Du hadde aldri i ditt liv sprunget så fort! Dere var på toppen av bakken under 1 minutt og toget med fans bak dere ble bare større og større jo lengre opp i bakken dere kom.
Dere sprang ned bakken og inn dørene til hotellet til justin.


Dere hadde sprunnget opp på rommet til Justin, dere smalt igjen døren og pustet lettet ut. Du hadde urolig vondt i foten siden du måtte ta av deg skone dine og springe barbent. Du og Justin var helt annpustne og hadde begge stilt dere til veggen får å fa tilbake pusten, men hendene deres var fremdeles låst sammen, han hadde ikke en eneste gang prøvd å gi slipp på deg. Du begynnte å tenke på alt som hadde skjedd og begynnte å le. Justin stirret på deg med et rart blikk.
''Hva er det du ler av?'' sa han og prøvde og skjønne hva du syntes var så morsomt.
''Vell, det var kansje 20 jenter i begynnelsen så ble det 5 til og nå?'' du slapp hånda hannes og gikk ut til balkongen som førte dere til rett over gaten, som nå var okupert av minst 200 jenter. Justin kom bak deg og så den på fansen, alle begynnte å skrike og noen begynnte å synge mens andre bare ropte Justin. Justin bare vinket til deg og smilte, dere gikk inn igjen og han begynnte å le.
''Nå skjønner jeg hva du mener!'' sa han og tokk tak i hånda di igjen, du så ned på de flette fingrene deres og opp på Justin som sto og så på deg. Dere kom nermere og nermere hverandre og annsiktene deres var noen få cm fra hverandres når noen braste inn døra.


Hvem tror dere kom inn?
Hva syntes dere om denne delen?
3 kommentarer og neste ned kommer (NB!! HUSK og kommenter!)

Never say Never ~Vanessa 


 9 Kommentarer


Konkuranse på JustyDbiebs!

Hei, jeg skal legge ut en ny del av historien min snart, og så skal jeg si TUSEN TAKK for at alle leser historie bloggen min, jeg håper flere av dere kommenterer, husk da kommer delene fortere ut!
Men det jeg skal snakke om nå sånn kjappt er at den gammle bloggen min har en konkuranse hvor du kan vinne masse plakater og 2 bloggshout til 30kr. Jeg håper dere alle leser det, er du interesert les her
----->Klikk her for blogg<------ 


0 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 8

Du satt deg opp i senge og strekte deg etter mobilen, du så du hadde fått en melding av Ryan.
'Natta jenter! Sov godt, vi snakkes i morra! ~Ryan' du syntes han var så søt, du sendte en natta melding tilbake og gikk og la deg.

Neste dag

Du voknet av at solen kom i øynene dine, du snudde deg og så at Kjersti og Karine sov som stein, du lo litt av dem og tok et bilde og postet det på tweeter hvor du skrev.
''@RockingVanessa: Tnaww, ain't that sweet! Now they better wake up! ^^'' 
Du gikk inn på do for å pusse tenna dine og tisse. Når du kom tilbake var de begge to våkne men så ikke ut på håret!
''Karine, faren din henter deg om 1 time, så du burde begynne å fikse deg. Kjersti vi drar om ca 1 time 30 min, så du burde kansje få ræva i gir!'' sa du og gikk opp får å få i deg litt mat. Du så at Karine sprang rundt over hele huset for å finne tingene sine fra i går, mens Kjersti bare sto der helt forvirret.
''Hva er kl (DN)? Skal ikke faren til Karine hente henne kl 1 og ikke kl 9?'' Kjersti kom daffende inn på kjøkkenet og gnidde seg litt i øynene.
''Kjersti vennen, kl er nå 12:30.... Ikke 9'' sa du og klappet henne lett på skuldra, øynene hennes poppet ut og hun så på kl.
''SHIT! Jeg må fikse meg, vi drar snart!'' hun sprang ned på rommet sitt og begynnte å lete etter noen klær. Du gikk å fant frem beggen din for å finne ut hva du skulle ha på deg, det var nok så varmt ute så du bestemte deg får å gå i en hvit høyt livs shorts, en hvit singlett og en hvit cardigan med et svart mage belte rundt og svarte høy heler.
(Imagine)


Du sminket deg lett og satt bare litt skumm i håre ditt for å få litt volum i det.
Karine hadde nettopp blitt henter og du holdt på å samle alt du trengte i veska di.
''Kjersti! VI KOMMER FORSENT TIL BUSSEN HVIS DU IKKE KOMMER NÅ!'' ropte du ned trappen som førte til rommet hennes. Hun kom springende opp trappende og så stresset ut.
''Sorry, jeg viste ikke hva jeg skulle ha på meg! Vi drar nå da!'' du tok vesken din og gikk ut, Kjersti låste døren og kom løpende etter deg, mens dere gikk til busstoppet.

*2 timer senere*

Dere hadde vært på nesten hver eneste butikk i hele karl johann, og dere begynnte å gå tom for penger. Dere satt på Big Bite når mobilen din lyste opp. 'Justin B<3'
''Hvem er det?'' spurte Kjersti og tokk en bit av Big Bite'n sin.
''Justin'' sa du og smilte mens du tok telefonene.
''Hei, tengte akkuratt på deg'' sa du og smilte inn i telefonen.
åå? Gjor du det? Bare bra tanker håper jeg?'' sa han tilbake og lo litt.
''Nei, nå kan du lure'' dere lo av den og du tok en slurk av spriten din.
''Men jeg må si, du ser utrlog bra ut i dag altså, de skone får deg til så jævlig digg ut!'' du kunne høre at han smilte på andre enden av telefonen.
''haha, naww så sø--, vent hva? Hvordan vet du hva jeg har på meg?'' sa du og så deg rundt, men du kunne ikke se ham noen steder.
''Se opp.'' sa han og du så opp, og der sto han og smilte stort til deg og vinket, vedsiden av ham sto Ryan og Chaz som smilte stort til deg, du sparket Kjersti i leggen og hintet at hun skulle se opp. Hun snudde seg rundt og så opp, når hun så Chaz fikk hun et stort smil om munnen og vinket ivrig opp til deg. Dere røyste dere og gikk opp til dem.
''Hei!'' sa du, Justin kom og gå deg en stor klem, og ga ikke slipp på deg, ikke før dere hørte folk skrike og blitser gå av.


Hva synes dere`
Husk å kommenter, minst 3 kommentarer så får dere neste del!<3
 3 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 7

Jeg vil bare si tusen takk til alle som leser, jeg håper dere kommenterer! Jeg vil også si takk til en som fortalte meg at jeg har skrever nane til Ryan feil, så jeg har rette på det! her har dere en liten del til! Husk og legg meg til på facebook, og vil dere ha kontakt send meg mail på JDrewBhistore@hotmail.no


'Kjære (DN), jeg har hatt en helt fantastisk dag idag, det var deilig å koble av litt fra alt stjerne greiene. Ring meg når om du vil finne på noe i morra, eller om du bare vil snakke (Justin sitt nr) ~Justin'
Du leste lappen om og om igjen. Du kunne virkelig ikke tro at du hadde fått nummeret til Justin freaking Bieber, og at han ville finne på noe, du smilte og la lappen tilbake i lomma og gikk ut til jentene får å hjelpe til å rydde opp.
''Hva er det du gliser sånn for a?'' spurte Karine og dultet deg litt i skulderen mens hun tok opp noen papp fat.
''Ikke noe'' løy du og fortsatte og rydde.
Etter dere hadde ryddet opp gikk dere ned for å gjøre dere klar for å legge dere, du tokk framm mobilen din og sendte en melding til Justin.
'Hei, vi kan sikkert finne på noe etter jeg og Kjersti har shoppa ferdig? Natte, sov godt ~(DN)'
Dere sto på badet og snakket en god stund før dere gikk inn i kjeller stua og la dere ned, du gikk gjennom bildene fra i dag og gikk inn i latter annfall av alle bildene som var der. Det var et spesielt bilde hvor Justin sto oppå veranda rekverke og kastet deg over skulderen mens han latet som om han var king kong. Du overførte bilde til mobilen og brukte det som bakrunds bilde, de var mange søte bilder der også, det var tilog med et bilde hvor Justin gikk rundt i onepiece'n til kjersti og gikk rundt og tullet.
(Imagine)


Du la fra deg kamerat og gikk inn på tweeter, hvor du la merke til du hadde fått mange nye followers, du så du hadde fått nok så mange mentions også så  du sjekk, og der la du merke til at Justin og Ryan hadde skrevet om deg, Kjersti og Karine.
' @JustinBieber: Had an amazing day with @RockingVanessa and @KjerstiiB ! I allready miss u girls! AND KARINE!'  @itsRyanButler: These girls are wild! @RockingVanessa , @KjerstiiB and Karine! you girls got some #SWAG'
Du lo da du så hva de hadde skrevet om dere og viste Karine og Kjersti det også. Dere lo av det en stund og du skrev dem tilbake.
'@RockingVanessa: @JustinBieber whould make one fine #KingKong lol!' så la du til bilde hvor han hadde deg over skulderen
Du slo av pc'n og gikk og la deg, akkurat når du hadde sovnet vibrerte mobilen din.

Hva synes dere om denne delen?
Vil dere ha mere? 


 3 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 6

Jeg blir fortsatt like sjokert over hvor mange folk som leser bloggen min! Glad i dere alle, her har dere neste del av historien<3 Husk og legg meg til som venn på facebook, på oppdateringer ---->JDrew Bhistorie<--------


Justin P.O.V
Hvorfor sa jeg nettopp det der? Å kjære vene, hun kommer til å tro jeg er helt syk i hode eller no! Men det bare glapp ut, det var liksom bare at hun virkelig brydde seg om meg og øynene hennes, ÅÅhh de øynene! Jeg kan bare stirre i deg og fremdeles se noe nytt i dem. Skjer deg Justin! 
''Mener du det?'' spør hun mens hun ser litt ned og opp på meg igjen.
''Selfølgeli mener jeg det! Det ikke hver dag jeg møter fans og ikke en eneste gang har de spørt om å få et bilde eller en autograf!'' hun begynnte å le, hun hadde så fin latter, det var bare noe med den...
''Vell, det kan ikke telles, fordi vi har gått rundt å tatt bilder av hverandre, med hverandre av hverandre i hele dag'' sa hun og snudde seg tilbake til grillen og flippet et par burgere.
''Men vil dere være framme med Chaz og Ryan? Vi kunne kansje ha møttes etter konserten og funnet på noe, kansje dratt på kino eller leid en film, jeg vet ikke?'' hva er det du driver med! Du er JUSTIN BIEBER! Du skal ikke oppføre deg om en 15 år gammel jente!
''Vel, hvis du ikke mener det blir for stort bryderi da, så ville det ha vært korslig'' sa hun og smilte litt og fortsatte med grillingen.

(DN) P.O.V
Å herre gud!  Du kunne ikke tro du hadde sagt ja! Du skulle være med Justin etter konserten hannes, hvor du skulle stå helt ved første rad med beste vennene hannes... Dette var ikke mulig, du ble dratt ut av tankene dine av at noe traff deg i ryggen.
''Hvem var det som kasta den?'' sa du mens du plukket opp hamburger brødet som lå på bakken, du på gruppa alle så like uskyldige ut, untatt Justin som så ut som om han virkelig ikke hadde noe peiling.
''JUSTIN! HVORFOR KASTA DU DEN PÅ MEG!'' skrek du og kasta brødet tilbake på ham.
''Hvordan viste hun at det var han? han så helt forvirra jo ut?'' spurte Ryan, Karine som sto og lo av deg.
''Hun har en 6.sans eller no, hun vet alti hvem som har skylda!'' sa Kjersti og lo med Karine over hvor komiskt det var og se deg slå Justin med en pose hamburger brød.

Kvelden gikk, og dere lo og snakket lang ut over kvelden, dere hadde gått rundt og tatt bilder av hverandre, de fleste var av Justin og deg hvor dere lagde masse morsomme grimaser og tullet hele tiden, noen andre bilder var av Kjersti og Chaz som satt i ene enden av verandan og snakket med et pledd rundt dem, andre var an Karine og Ryan som satt og lo av noe på mobilen til Karine. Alt i alt var kvelden en suksess, men som alle gode ting i livet, måtte det ta slutt. Justin var bare den første til å få dere til å innse det.
''SHIT! Dere, klokka er 11, og Kenny har ringt meg 49 ganger og jeg har over 60 tekst meldinger fra både han og mamma!'' sa Justin som så ned på mobilen med et freaka ut anniskts uttrykk.
''Du kødder, wow, emmm... Vel vi burde vel ringe dem vi da'' sa Ryan som røyste seg fra plassen vedsiden av Karine og gikk mot Justin.
''Ja, Kjersti du har nummeret mitt, ring meg så finner vi på noe i morra, når dere er i byen a?'' sa Chaz og kysset kinnet til en rødmene Kjersti.
''Jeg følger dere ut jeg'' sa du og følgte guttene ut av huset.
''Det var virkelig hyggelig å møte dere, jeg tror ikke jeg har hatt det så gøy i hele mitt liv'' sa du og smilte til dem.
''Ja, må være enig med deg der as (DN)'' sa Ryan og Chaz i kor mens de gikk ned trappa og ut av huset.
''Vell, vi snakkes da, også møtes vi før konserten på fredag'' sa Justin og ga deg en klem.
''Ring meg'' hvisket han inn i øret ditt og sprang etter Ryan og Chaz. Du så forrvirret etter dem og la merke til du hadde en lapp i bak lomma di, og der sto det.


Hva tror dere står på lappen?
Hva vil du skal skje videre?
Likte du denne delen?

Never say never ~Vanessa 

 3 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 5

Tusen takk for folk som leser og for de som kommenterer! Jeg får alti et stort smil om munnen når jeg ser på statestikken og ser hvor mange som leser historien min! Jeg skammer meg litt fordi jeg sa at ingen noen gang kom til å lese historen min! Men jeg må NEVER SAY NEVER! Sorry måtte legge det inn^^
Neste del til dere! :D


Justin, Ryan og Chaz kom rundt hjørnet og smilte til deg.
''Ja, vi kunne virkelig ikke motstå å si NEI, til å spise grillmat! Det er sykt lenge siden vi har kunne gjort det...'' sa Ryan og dultett litt bort i Chaz og Justin som smilte enda større.
''Vell, jeg er glad dere ville komme! Og denne ganger har vi faktisk klær på oss.'' sa du og lo mens du snudde deg til Kjersti og Karine, som fremdeles ikke skjønnte hvem du snakket til.
''Forresten dere, jeg vil at dere skal møte mine bestevenner, Kjersti og Karine.'' guttene kom opp trappen på hjørnet og gå et lite vink og et smil til Kjersti og Karine.
'' OH, MY, BIEBER! DU ER JUSTIN BIEBER!'' skrek Kjersti og begynnte å hoppe opp å ned, Karine sto helt stille og studerte dem helt hun bestemte seg det ikke var noe drømm, smilte hun til deg og gikk bort å hilste på dem.
''Jeg er Karine, og den hoppende galingen der borte her Kjersti'' sa hun og dere alle lo, etter vært fikk du roet ned Kjersti som pustet dypt inn og gikk bort til guttene som pluttselig så mye mer nervøse  ut.
''Sorry for det der, jeg tror jeg gikk inn i Bieber-mania modus, jeg er Kjersti, og er ingen galing!'' de smilte til henne og hilste dere snakket en god del. Du gikk fra samtalen og begynnte å sette ting på grillen, de andre satt på verandan og lo og snakket og du klarte ikke å la være å smile litt til deg selv, hvem skulle ha trodd at Justin Bieber og hans to beste venner skulle sitte på verandan til Kjersti og spise grill mat med dere, det var rett og slett som en drøm.
''Hva er det du smiler av da'' sa en stemme bak deg, du skvatt lit og snudde deg, og der sto Justin og smilte over reaksjonen din.
''Duming!'' sa du og slo han mens dere lo litt.
''Det var egentlig ikke noe spesielt, sto bare og tengte på alt som har skjedd i dag... Det virker liksom så urealistisk alt sammen, skjønner du det?'' sa du og snudde deg mot han, du kunne se han satt og tenge over saken og nikket til deg.
''Jeg skjønner hva du mener, vi skulle bare se oss rundt og endte opp hos dere. Det er på en måte litt freaky!'' sa han og lo den deilige latteren sin.
''Du har en fin latter'' sa du og slippet den ene burgeren.
''Du har fine øyner.'' sa han og du rødmet, han var like søt som du trodde han kom til å være, det ble stille mellom dere mens du flippet burgere og snudde pølser. Justin var den som brøt stillheten.
''Så, skal dere alle tre på konserten min på søndag eller?'' sa han mens han stappet en drue inn i munnen.
''Nei, hvis du ikke har lagt merke til det, så er ikke Karine noe stor fan, forunder mer virkelig at hun ikke har kommet med en kommentar over at du ser ut som en jente eller noe sånn til nå! Nei nei, men jeg og Kjersti skal.'' sa du og smilte søtt til han, og smilte tilbake tok fatet med mat som var klar og gikk å la det på bordet.
''Jeg synes jeg har lagt merke til noe men var virkelig ikke sikker! hahahha, jaja, men hvor sitter dere da?''
''Vi sitter lang oppe i tribunen, men det er liksom verdt det, vi ville bare se konserten din vi!'' sa du og ble litt mer sjenert, du ville aldri si at det var fordi du rett og slett ikke hadde råda til de andre billetene og Kjersti hadde bare vært så snill og suttet vedsiden av deg i steden for plassene på gulvet hun kunne ha fått.
''hmmm, hva sier du til at dere blir helt framme med Chaz og Ryan da? Det ser ut som om Kjersti og Chaz har truffet tonen så jeg  tror han hadde klikka på meg om jeg ikke spurte i alle fall'' sa han og pekte mot Kjersti som satt under armen til Chaz og lo av noe Karine hadde sagt.
''jeg vet ikke, jeg vil virkelig ikke bry deg mer meg og mine venner liksom..'' sa du og så ned på tærne dine, Justin løftet annsiktet  ditt og så deg rett inn i øynene dine og sa.
''Du kunne aldri ha vært en byrde for meg (DN)... Jeg liker deg faktisk''


Hva syntes dere?
Hva vil dere at hun skal si?
Tror dere Karine virkelig hater Justin?
Kommenter og dere får en ny del! :D Never say Never ~Vanessa 3 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 4

Wow, jeg ble helt sjokert da jeg så hvor mange folk som har lest bloggen min i dag! TUSEN TAKK! Det betyr utrolig mye! Ikke glømm og kommenter da blir jeg mer motivert til å skrive<3
Vel, her har dere del fire!


 Du kunne se på annsikts utrykkende deres at de visste ikke helt hva de skulle svare, du skjønnte dem godt. Hvem i sine rette tanker ville ha vært med å spise middag med en jente du nettopp har møtt?
''Jeg vet ikke... Jeg må ringe folka og spør liksom.. Jeg vet ikke, pluss dere har sikkert kun mat til dere...'' sa Justin og så ned på tærne sine, du smilte søtt til dem å ristet på hode.
''Faren til kjersti har gått litt overboard med maten så, hvis vi ikke får hjelp med å spise all den maten får vi rester i flere dager! Det med at du må snakke med moren din og Kenny eller hvem det måtte være, alt jeg sier Do what you have to do. Vi skal bare bak huset der, dere er hjertlig velkommen å spise med oss... Det var virkelig hyggelig å møte deg, jeg skal faktisk på konserten din på Søndag så jeg tipper jeg ser deg der også..'' sa du mens du små lo litt og gikk tilbake til Kjersti og Karine som sto helt forvirret utten for huset.
''Hvem var det du snakket med (DN)?'' spurte Karine som ga deg klærne dine.
''Du ville ikke trodd meg om jeg sa det'' smilte du til dem og gikk inn og skiftet ut av de våte klærne dine. Du tokk på deg en tynn hvit side t-shorte og noe lyse shorts, sola var fremdeles høyt på himmelen så du tok på deg solbrillene dine, og bare tokk noe random smykker.
(Imagine Klær)


 ''Så (DN), skal du noen gang fortelle oss hvem det var du snakket med?'' spurte Kjersti som holdt på og ta ut maten som skulle grilles, mens Karine tente på grillen.
''Som jeg sa, dere ville aldri ha trodd meg hvis jeg sa det! Men forhåpentlig vis så vil dere finne det ut snart'' sa du og satte deg ned på verandan. Dere hadde virkelig vært heldige med været, det hadde aldri vært så varmt hos dere og du hadde aldri fått så mye farge på deg heller.
''Jeg skjønner bare ikke hvorfor du kan si det til oss!'' protesterte Karine, du var glad i henne og alt, men noen ganger oppførte hun seg litt for mye som deg altså! Dere var like sta når dere ville vite noe!
''Herre, det er ikk--...'' du ble avbrutt av settningen din når du hørte noen komme mot dere fra andre siden av huset, du smilte stort og røyste deg opp og gikk mot enden av verandan som sluttet ved hjørnet av huset, der lydene kom fra.
''Så dere bestemte dere å komme alikavell?'' spurte du med et smil om munnen.

Hva tror dere skjer?
 
Tror dere Karine og Kjersti kommer til å freake ut?
Husk og kommenter!
Never say Never ~ Vanessa 2 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 3

Jeg vil bare si tusen takk t il de som har kommentert og til de som leser! Det betyr utrolig mye for meg!
Keep on Never saying Never<3 Her har dere neste del!


 (DN) P.O.V

''Du... Du, han! Justin, hæ, hva, hvordan?!'' du klarte ikke å skjønne det? Rett forran deg sto han, i all sin prakt, de vakre brune kastanje fargede øynene, det sexy smilet, det ruffsete håre du altid hadde øynsket å dra fingrede dine gjennom, Justin Bieber.
''Hei, jeg er Chaz!'' sa den ene gutten som sto bak Justin og smilte stort til deg, og nok en gang så på puppene dine.
''Og jeg er Ryan'' sa den andre gutten som også smilte til deg.
''Åå, jeg vet hvem dere er! Jeg heter (DN).'' du strakte ut hånda de for å hilse på dem. Dere sto der i stillhet i et par minutter, før du ikke taklet det mer.
''Unnskyld, men kan jeg spør hva dere tre gjør uttenfor huset til beste venninen min?'' du stirret på guttene som så på hverandre som om de ventet på noe spesielt.
''Jo altså. Vi skulle besøke noe folk Ryan kjenner et stykke unna, men noe skjedde og vi måtte av bussen og vi har liksom bare godt rundt her, ikke peiling på hvor vi er hen'' sa Justin som smilte smått til deg, du rødmet, du følte deg så sårbar i bikini  toppen og du taklet virkelig ikke mer av at de skulle stirre på puppene dine.
''Vel, da har dere kommet til rett sted, jeg kan godt vise dere veien tilbake til bussen som tar dere til Oslo hvis dere vil? Men da må jeg helst gjøre det nå, siden vi har akkurat slått på grillen'' du små lo litt av anniskts utrykkene deres når du nevnte grillen, du tok det som at de ikke hadde spist og du klarte ikke å la være å spør.
''Vil dere kansje spise med oss? Vi er ikke farlie eller no.''


 Hva synes dere?
Hva tror du de svarer?
10 kommentarer så kommer neste del ut!
Never say Never ~Vanessa 1 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 2

'Det kan ikke være?' tenkte du til deg selv og tok 5 steg tilbake og så på guttene som sto og smilte til deg


JUSTIN P.O.V
Norge. Vel dette er første gang, jeg har vært i Danmark med dette er ikke noe lignende altså! Sola er ute og det er drit varmt, folk virker hyggelige, men igjen det kan være fordi jeg er Justin Bieber... Jeg begynner virkelig å bli lei av det altå, kan folk bare ikke se meg for hvem jeg virkelig er eller er det så vanskelig? Kan ingen se fordi pengene og stesje?
''Hey dude. Ikke se så deppa ut! Dette er siste stopp for turnen så skal vi bare slappe av! Det vil si du har 3 dager du må være JUSITN BIEBER, til du kan bli bare Justin, ehh!'' sa Ryan og dultet meg litt i ryggen. Han og Chaz har prøved å få meg til å føle meg bedre men etter det ble slutt med meg og Selena så har ting bare ikke vært det samme. Men han hadde et godt poeng, jeg hadde 3 dager før siste konsert og da kunne jeg endelig få slappe av litt og være meg selv.
''Ja du har et poeng. Vel, vi har to fri dager her ute, hva sier dere til at vi koser oss litt i dag og går oss litt vild i norge og slapper av så når konserten er ferdig på søndag, bestemmer vi oss hvor vi vil på ferie!'' sa du og gikk mot Kenny som sto ved utgangen og ventet på oss.
''Jeg synes det er en veldig god ide! Og ikke bare fordi at jeg kan sjekke ut deilige Norske jenter, men at vi tre i LAG kan sjekke ut deilige norske jenter !'' sa Chaz og la armen rundt meg og Ryan mens han ledet oss videre!
''Stol på deg Chaz og tenke på damer nå!'' sa Ryan og slo Chaz lett i skuldra.

*****************************************4 timer senere******************************************************************'
''Dude! Jeg sa vi ikke skulle dra så langt? Jeg vet da fankern hvor vi er nå!'' sa Chaz sytene bak oss.
''Skjedd med eventyrs lysten din a? Trodde du ville sjekke  ut deilige Norske damer jeg'' sa Ryan og lo av Chaz.
Ingen av oss ville innrøme det, men vi var drit redd, vi hadde gått på bussen og tengt å gå av et sted hvor Rayen kjente noen folk, men noen på bussen hadde kjent oss igjen og vi måtte bare gå av, noe som førte til at vi ikke hadde peiling på hvor vi var nå.
''Vel, for å sjekke ut damer så må det helst være folk her!'' sa Chaz surt tilbake, men pluttselig stoppet Ryan og så seg rundt.
''Hører dere det?'' spurte han, jeg hørte litt etter og da hørte jeg lyden av musikk litt nedi gata, men det var ikke vilke som helst musikk, det var Somebody to love ft Usher.
''Burde vi snu eller burde vi gå og spør om hjelp?'' sa Chaz stille når han kom vedsiden av oss.
''Vet du hva, jeg driter i dette, jeg går å spør om hjelp, blir de gale og klikker helt når de ser meg, synd!'' sa jeg og gikk mot hvor musikken kom fra, jeg kom til en liten gate med mange hus og musikken ble sterkere og sterkere jo lengre ned i gata jeg kom, Ryan og Chaz var rett i helene på meg mens vi gikk ned gaten og mot en liten innkjørsel som ledet til et nok så stort hus. Jeg hørte noen som skrek så jeg stoppet og ventet på Ryan og Chaz som kom mot meg.
''Hva skjer? Skal ikke du gå og spørre om veien eller?'' sa Chaz og så mot det store hvite huset hvor skriket nettopp hadde kommet fra.
(Imagine)


Jeg skulle akkurat til å si noe når jeg så en blond jente sprunke fram fra baksiden av huset, hun var helt våt og blå?
''Hvorfor, er hun blå?'' spurte jeg Ryan og Chaz med en stille stemme, løpende etter henne kom en jente med mørke brundt hår med en bøtte med vann, hun var også blå.
''Skjer med at alle er blå a? Spiller de inn avatar eller no?'' spør Chaz oss mens han går litt nærmere huset.
''Vet a fankern jeg vel?'' sa Ryan som også gikk litt nærmere så jeg fulgte på. Men da kom enda en jente fra som sto og lo av de to andre. Denne jenta gikk i shorts og bikini, hadde på seg lilla NY cap og lilla converse, men ikke minst var hun deilig!
''WoooW! Sjekk ut den dama a!'' sa Chaz som så ut som om han siklet.
''slapp av dued, det er bare en deilig dame som har nok så store pupper.... Noen andre en meg som ikke klarer å la være å stirre eller?'' lo Ryan mens han så på meg.
Vi fortsatte å se hva de drev med, den blonde jenta spurte om hjelp fra den deilige jenta som holdt noe i armene, det var først da hun kastet det vi skjønte hva det var.
''DU KØDDET! Kaster de slushy på hverande!!!!'' Utbrøt Chaz.
''Snakk om å ha en fantasi da!'' sa jeg og lo.
Den deilige jenta kastet en slushy på den blonde jenta også og sto og lo, av det jeg kunne høre hadde hun en nydelig latter. De to andre jentene sto og så irriterte ut på den deilige. Hun forsvant inn i huset og helt pluttselig kom Eenie Meenie på, hun kom mot oss og sto å danser og sang. Hun hadde faktisk en bra sang stemme, om jeg bare kunne ha latt være og fokusere så inmari mye på de puppene hennes!
''DUED! Hun kommer hit over! Shit, hvor skal vi! Vet ikke jeg! Faen!!'' Ryan og Chaz sto og dyttet hverandre og hadde ikke peiling på hva de skulle gjøre, jeg tok tak i jakkene deres og dro den rundt hjørnet, hun danset fremdeles og gikk mot postkassen på andre siden av der vi sto, det så ikke ut som hun så oss så vi bare slappet av. Never say never begynnte å spille og hun begynnte nok engang å synge og danse, denne gangen litt mer inn i sangen.
Det var førsta da hun skulle tilbake hun la merke til oss, og ble rød i kinnene og smilte til oss mens hun gikk tilbake. Vi lo litt og bare stirret på henne mens hun gikk, helt pluttselig stoppet hun og tok et par steg tilbake og snudde seg mot oss.


Ganske lang deg,
Hva syntes dere?
Noe jeg burde gjøre anerledes?

 8 Kommentarer


En Magisk sommer - Del 1

Du er en 16 år gammel jente som bor i Norge, litt uttenfor Oslo. Du har Langt brunt hår og kan synge ganske fint. Du har to beste venner som altid er der for deg (Karine og Kjersti) Du og Kjersti er store Justin Bieber fans, mens Karine liker sangene men ikke han. Historen tar plass rett etter sommerferien har begynnt.


Du så ut av kjøkken vinduet til det store hvite huset til Kjerst. Dere var hjemme alene hos henne hele helgen og hadde tengt å utnytte det så mye som mulig. Dere skulle grille og slappe av i dag, i morrgen skulle du og Kjersti ut og shoppe til Justin Bieber konserten som da var på Søndags kveld.
''KARIIIINNNNEEE!!'' hørte du Kjersti skrike fra baksiden av huset mens hun kom springene ut fra hjørnet av huset helt kliss våt og ikke minst blå. Dere hadde kommet opp med den geniale iden av å kaste slushys på hverandre som de gjorde i Glee, noe som hadde endt opp i en epic vann krig mellom dere tre. Og det var sånn du endre opp p befinne deg i i en shorts, en svart bikini, dine lilla favoritt converse og den lilla JB cap's din.Du tok de to slushene du hadde gjemt fra Kjersti og Karine og gikk ut i sola.
''(DN) Hjelp meg, plis!'' ropte Kjersti til deg som nok en gang ble angrepet av Karine. Du lo litt og kastet den ene slushen din på henne. Du og Kjersti sto og lo av henne og hvor overansket hun så ut. Men helt ut av ingensteder kastet du den andre slushen din på Kjersti som så like sjokert ut som Karine. Du lo av dem, mens du sprang inn og hentet kamerat får å ta et bilde av dem. 
''HaHaHa, veldig morsomt'' sa Karine ironiskt og tokk av seg den ene genseren som nå var helt våt og blå, og tok på seg en ny t-shorte som hadde vært våt men som var tør nå.
''Ja, siden du er så morsom så skal du få gå inn og sette på Eenie Meenie for meg, og gå og hente posten'' sa Kjersti som sto og tørket annsiktet med en hånduk som hadde vært der ute fra i stad.
Du gikk inn og satte på sangen, dere hadde koblett høytalerene ute sånn at dere hadde musikk ute, de fleste folka som bodde her var på ferie nå så dere slapp å tenke på å bråke for mye.
Da du gikk ut begynnte Justin å synge, du begynnte å danse og synge, du la merke til at Karine og Kjersti sto og lo av deg så du begynnte å oppføre deg som Justin , du sto fremdeles og danset når du åpnet postkassen, og la ikke merke til guttene som sto på hjørnet av innkjørselen til huset til Kjersti og spionerte på dere. Never say Never begynnte å spille noe som fikk deg til å snurre og danse enda mer, du så opp og la merke til guttene som nå stirret på deg, du ble så flau og du bare lo og smilte til dem mens du gikk mot huset. Men så stoppet du helt pluttselig når du skjønte hvem du hadde sett.
'Det kan ikke være?' tengte du til deg selv og tok 5 skrit baklengs og så på guttene som sto og smilte til deg.

Hva synes dere?
Hvem tror dere det er?
Hvis jeg får 5 komentarer eller mer kommer neste del ut i kveld!
~Vanessa 

 0 Kommentarer


Litt om meg og bloggen&lt;3

Hei Jeg heter Vanessa og er en 15 år gammel belieber! Jeg elsker Justin og kunne ikke ha vært mer glad over at han endelig har fått seg dame, han fortjener å være glad (Selv om jeg skulle ønske det var meg)
Så derfor, i stede for å sitte og være lei meg fordi jeg ikke har noe kjæreste og aldri har møtt Justin, tengte jeg hvorfor ikke bare la fantasien min ta ledelsen og skrive historien! Jeg er alt en historie skriver for en blogg som heter Justydbiebs.blogg.no
Så dere kan sjekke det ut ;)
Jeg kommer ikke til å poste noe histore før ikveld, jeg har besøk for øyeblikket. Jeg håper jeg får komentarer da blir jeg altid glad, og jeg håper dere liker historien min, som sagt hvis dere lurer på hvordan jeg skriver så sjekk ut den blogger og se etter historien som heter  vanessa-historie-Spenningen

Jeg håper dere får en bieber tastisk dag! Inntil i kveld
~Vanessa 


 0 Kommentarer


hits