Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Epilog ??

Beklager for at det har vært så sulle fra meg i de siste 2 dagene, jeg har hatt matte tentamen, STOR naturfags prøve og en stor Fransk prøve jeg har sutte og lest på så har liksom ikke fått gjort noe spesielt! Men dere skal få noe jeg vet bare ikke når siden jeg har engelsk tentamen på Fredag, men jeg mener dere skal få enten i dag eller i morra ;)
MEN!!! Over til poenget med dette innlegget!! Epilog!
Jeg ser at folk fremdeles kommenterer En Magisk Sommer, noe som gjør me så glad at jeg har lyst til å gråte fordi det var min første historie og den sto meg veldig nert historie messig! Men jeg snakket litt med min fantastiske vennine, Kjersti, om historien og vi begynte å snakke litt, VIL dere ha en epilog?
For dere som kansje ikke vet hva det er så er det på en måte en avsluttnings på historien en sånn så og så mange år senere eller noe slik?
Fordi jeg tengte på litt sånn 15 år i fram tiden når Jessica er 15 og litt sånn... For meg hadde det bare bært gøy og skrive, men vil dere ha det?

Kommenter under og fortell meg om dere vil ha en epilog.
For dere som ikke har lest En Magisk Sommer , anbefaler jeg at dere gjør det, jeg har fått masse Povitiv tilbake melding, men skal ikke tvinge dere..
Elsker dere ALLE!
Never Say never ~ Vanessa ???3 Kommentarer


Faen!

Sorey folkens! Det som skjedde var jeg skrev hele den nye delen men så logga bloggen seg av på mobilen og ting ble ikke lagret og jeg er på besøk akkurat nå så jeg kan liksom ikke sitte og skrive nå! Men jaja :(
Dere SKAL få en i dag også skal jeg se om dere får i morra, jeg har bursdag morra skjebner dere ;)2 Kommentarer


HELP! TRENGER VIRKELIG HJELP!

Ok, så jeg trenger VIRKELIG hjem av dere! I morra skal vi ha Norsk tentamen og vi har fått tema Humor... Som dere sikkert har lest i historien min, så er min mening på humor = 0!
Jeg vet VIRKELIG ikke hvordan jeg skal få skrevet en humor historie, jeg vil helst skrive som JB historie, men jeg har ikke sjanse i helvete uten deres hjelp!
Kommenter om det er noe jeg HAR skrever, dere synes er morsomt, som f.eks ; *Magisk sommer, del 12, slutte!* jeg har ikke peiling om det er noe humor i den delen jeg bare skrev noe, ellers så kan dere skrive litt mer detaljert om noe jeg har skrevet som er morsomt.
Hvis ikke jeg har skrevet noe morsomt så kan dere f.eks, kommentere en historie blogg som har en historie og en del som er EKSTREMT morsom! Eller noe dere har lest som er ekstremt morsom.

Hvis ikke DET, så kan dere rett og slett bare skrive noe dere synes er morsomt med Justin, og han som person som jeg kan gjøre en utgangs punk i en humor historie! Håper dere synes såppas synd på meg at dere kommenterer!

Men jeg kan nå ikke bare spør om hjelp UTEN å gi dere noe tilbake, SÅ hvis jeg får mye hjelp av dere SÅ er dere klar for dette her?........................... SKAL JEG LEGGE UT EN NY DEL I DAG! Yay! Men det KUN om jeg får masse hjelp av dere! ;)

Love you all!
And NEVER SAY NEVER  ~Vanessa1 Kommentarer


INFO!

Hei alle sammen! Jeg mener dere skal få en del i dag altså! Jeg er bare SUPER opptatt, jeg skal på familie middag nå, så vi snakkes senere! Love you all, har dere noe spesielle ønsker om hva som skal skje fram over? Kommenter det nedenfor!
BARE SÅNN FÅR Å SI DET

JUSTIN EIER!!!!!!!! Jeg tror ikke mamma har vært så irritert på meg i hele sitt liv, jeg GRÅT OG jeg SKREK så høy i går under EMA's! I'm a freak! But you love my anyways!
NEVER SAY NEVER folkens! ~Vanessa
PS. JELENA HVIS DU LESER DETTE HER NÅ! JEG KOMMER TIL Å DREPE DEG! DU SKULLE LIKSOM IKKE FINNE DENNE BLOGGEN, DIN TUFFS!  3 Kommentarer


hits