Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Årets beste! Justin bieber, Selena Gomez og Blogg!

Greit siden vi er nå i et nytt år har jeg tengt at hvorfor ikke lage et innlegg av;
*Årets Beste Justin bieber Bilde.
*Årets Justin bieber Antrekk.
*Årets Justin Bieber live opptreden.
*Årets Justin Bieber Sang.
*Årets Musikk Video.
*Årets Jelena Bilde.
*Årets Selena Gomez Bilde.
*Årets Selena Gomez antrekk.
*Årets Selena Gomez live opptreden.
*Årets Selena Gomez sang.
*Årets Selena Gomez Musikk video.

*ÅRETS BLOGG!
*ÅRETS HISTORIE BLOGG!
*ÅRETS HISTORIE! 

Hvis dere har noe spesielt dere vil nominere kommenter det! Jeg skal poste vinnerene i morgen kveld! Hvis det er et spesielt bilde legg til link, er det et spesielt antrekk fortell NÅR han/hun hadde det! Er det en sang eller musikk video fra i år av dem du virkelig likte kommenter det!
Bloggene! Bare PØS på med dem! Er det en bra historie du har lest fortell meg hva den heter, hvilke blogg den er på!
Spre ordet!

Never say Never and HAPPY NEW YEAR! ~Vanessa 


 10 Kommentarer


baby, take my heart - Del 23

''WOOOO!!'' hørte du Justin rope, du rettet deg opp i ryggen og så på Justin, han blunka til deg og du bare smilte tilbake.
Hvordan hadde du blitt så heldig?


*Justin's POV*

 ''WOOOO!!'' ropte jeg og nesten hev meg ut av sete og heide på dem.
Når *dn* kom forran meg og begynnte å bevege den deilige rompa si fra side til side trodde jeg at jeg skulle dø eller no, hun var bare så jævlig deilig, og den kjolen var ikke akkurat den lengste kjolen heller så hvis hun tilfeldig hvis skulle ta seg en piruet så kunne jeg fått sett---
''Yo Justin! Hva med at du tar og opptrer for oss eller?'' spurte pluttselig Marte meg og dro meg ut av mine perverse tanker om *dn*, la oss si det er mer som skjer der oppi en det dere vet!
''Ehh, njjaa, jeg vet ikke jeg'' jeg ville egentlig ikke synge siden jeg hadde gjort det så ofte nå i det siste, jeg ville liksom ha en pause.
''Hallo! La ham få ha en pause! Justin..  I dag er det KUN vi som skal synge for deg, og du skal få et show slik at du slipper å lage showet!'' sa Kjersti sikkelig bestemt.
*dn* vinket inn alle jentene og de begynnte å diskutere noe, jeg lente meg inn mot gutta og hviska.
''Hva tror dere de snakker om?'' Alfredo og Ryan bare løfta på skuldrene men Kenny lo.
''De snakker sikkert om det kysse dere gjor.. Damn Justin! Hva tror du pressen kommer til å si nå?'' pluttselig så stirret alle tre på meg og jeg følte meg ukomfortabel. Jeg hadde vel egentlig ikke tengt så veldig mye på pressen, jeg hadde det bare gøy med en jente... Det var alt jeg tengte på.
''Jeg tror ikke de kommer til å finne det ut, she won't kiss & tell vet dere'' sa jeg oog blunka til dem. Jeg følte meg egentlig veldig slemm akkurat nå, men det var bare sånn karieren min hadde gjort det, jeg kunne ikke gjøre noe mer med det...
''Greit! Vi er klarte!'' sa *dn* og smilte stort, jentene satte seg ned mens *dn* sto der helt alene.
''Kan jeg få et stativ?'' spurte hun DJ'n han nikket og gikk bak, etter litt kom han fram med et stativ og jeg snudde meg mot Alfredo.
''Film'' var alt jeg sa og han nikket og fant fram video kamerat.
''Greit... Justin... Denne er for deg'' hun smilte til meg og jeg følte bare at jeg fikk somerfugler i magen.

Jeg fikk helt sjok, jeg hadde aldri hørt noen synge så vakkert før.
Jeg følte bare at heleverden var borte og det bare var henne og meg i rommet, hun lukket igjen øynene sine og ga alt hun kunne, jeg følte bare hjerte mitt stoppe.
jeg snudde meg mot Ryan, Alfredo og Kenny som alle tre virket like overasket som meg, hun holdt den siste tonen og når hun var ferdig var hele rommet helt stille.
Hun så litt på oss alle sammen før hun bare gikk tilbake på plassen.
Jeg måtte fortelle henne hvor flink hun var etter på men jeg kunne nå fordi nå var det noen andre som gikk opp på scena.


 Sorry for kjedelig del! Jeg ville helst gi dere en del nå før nytt år! :D 
Love you ALL! OG GODT NYTT ÅR!
Never say Never ~Vanessa 9 Kommentarer


Dette er så flaut men samma det!

Greit, så jeg har endelig bestemt meg å høre på de vakkre leserene mine som jeg er venn med på facebook og tro at jeg faktisk kan synge... ''men jeg synes jeg høres ikke så veldig bra ut'' men alt er opp til meninger!
Men uansett! Så bestemte jeg meg for å tro jeg er noe kul og synge en sang på Youtube... Vell let's face it, I'm not that cool... Men jeg tengte jeg skulle legge ut den vidoen her på bloggen da, sånn at dere som ikke er venn med meg på facebook eller ikke har fått det med dere kan se vidoen... 
 

jeg vet, I'm just real stupid... 
jeg føler at øynene mine skal oppe ut av hode mitt eller no -.-'' haha, jaja uansett det er bedre og få det ut der og få tilbake melding om jeg faktisk suger og burde holde meg inne som Rebecca back eller om jeg kansje har en sjanse her i verden...
HAHA! Jeg er morsom altså, vi vet alle svaret! Jeg burde holde meg inne!
Well, never say never, right?

Tell me what u think<3
Never say Never ~Vanessa 1 Kommentarer


baby, take my heart - Del 22

Du lente deg opp mot han og han bøyde seg litt ned og leppene deres traff hverandre. Dere sto der lenge og bare holdt det ene kysset og det var nok for deg. Du følte bare gnister og fyrverkeri når dere kysset og det var en helt fantastisk følelse.
''HVA FAEN!'' hørte pluttselig og skvatt så mye at klarte og skalle hode ditt meg Justin.


''ahhh! faen!'' utbrøt du og holdt deg forran panna, du hadde skallet sikkelig hard inn i Justin og du fikk jævlig vondt.
''Går det bra eller?'' spurte Justin mens han små lo litt og holdt seg forran sin egen panne. Du så opp på ham og ga ham et stygt blikk noe som fikk ham til å le enda mer, tilslutt klarte du ikke mer og du begynnte å le selv.
''Dette skal liksom ikke være morsomt! Jeg har faktisk vondt!'' furta du og Justin tok armene dine rundt deg og begynnte å kysse deg der du hadde vondt.
''Bedre nå?'' spute han, du tengte deg litt om før du nikket.
''Er du sikker? Fordi jeg kan kysse deg litt til altså'' sa han go smilte til deg, du bare lo og dytta ham vekk fra deg.
Du snudde deg og pluttselig kom du på hoved grunnen til at du skalla hode ditt i begynnelsen.
''Greit, hvem skrek?'' spurte du ut og så på dem, det var helt stille før alle pekte på Sara. DU stirra sjokert på henne, og hun bare kryssa henda over brystet og stirra stygt på deg.
Du hadde fårventa denne reaksjonen fra Stine men ikke Sara, hun hadde vert ganske nøytral i hele saken og hadde ikke vist at hun var spesielt sur over at du hadde hengt med Justin.
''Har du et problem eller?'' spurte du henne og tok noen skritt mot henne, hun bare stirra stygt på deg og gikk ned fra scena og kom mot deg.
''Ja faktisk... jeg liker ikke at du er sammen med ham.. Han fortjener SÅ mye bedre'' svarte hun og kom rett opp i annsikte ditt, du tok et skritt tilbake fordi hun hadde sikkelig dårlig ånde.
''Off, har du pussa tenner i dag i det hele tatt?'' spurte du mens du lagde en grimase at du ville kaste opp, øynene hennes ble store og alle begynnte å små le.
''Hold kjeft!'' skrek hun til med og alle ble stille, jeg snudde meg mot Justin og så at han var sikkelig overasket over at hun oppførte seg slikt.
''Victoria... jeg tror kansje du burde ta med deg Sara tilbake til hotellet jeg...'' hørte jeg pluttselig Scooter si og jeg snudde meg mot stemmen hans. Han sto rett ved inngangen som vil si han hadde akkurat kommet inn.
Du snudde deg tilbake til Sara og så at hun ville gråte, hun pustet dypt inn og ristet på hode.
Hun gikk bort til plassen og tok opp jakka si før hun gikk bort til Victoria som nå sto klar ved døra til å ta med seg Sara til hotellet, helt ærlig så syntes du egentlig synn på henne, hun var jo en sto Belieber og det hadde du fått med deg og hun var snill, hvis du tok vekk det gigantiske egoet hennes.
Etter hun dro ble alt egentlig ganske stille, du ristet på hode og snudde deg bort mot Anna og Kjersti.
''Skal vi gjøre vår greie nå eller?'' spurte du og ga dem et stort smil, de lyste opp og sprang opp på scena. Du gikk opp på scena og tok mikrofonen, du så at Justin satte seg ned med Ryan, Kenny og Alfredo og du ble pluttselig veldig mye mer nervøs.
''Bare pust, du gjør dette her HELE tiden!'' hvisket Anna til deg og nikket.
Du pustet dypt inn og nikket, de ga tegn til Dj og han begynnte å spille musikken.
(Jeg kommer liksom til å fortelle litt av dansen mens dere liksom synger ;)
 

(Du synger første verset, Anna synger andre og Kjersti synger brigen)

I begynnelsen av sangen sto dere der og bare lata som om dere ikke hadde peiling på hvor dere var, du kunne se at Justin og dem små lo litt fordi dere lata som om at dere freaka ut for at dere var i hollywood.
Dere pekte på Justin og lata som om han oppførte seg så kjent og han rødma noe innmari, dere bare lo og fortsatte.
''That's when the Taxi man turn on the radio and the Justin song was on! And the Justin song was on! And the justin song was on'' Anna og Kjersti ble med på refrenget og dere dansa det dere sang, det var egentlig ganske kleint fordi når dere begynnte å bevege på hoftene følte du bare øynene til Justin på deg.
Anna begynnte å synge og du skulle være den bitchy jenta og det var drit lettis fordi du bare oppførte deg som Stine, mens Kjersti skulle være vennina til Anna, hele greia var bare jævlig lettis.
 ''That's when the DJ drops my favorite tune and the Usher song was on, and the Usher song was on, and the Usher song was on!''
Dere danset samme sang men når Kjersti begynnte å synge startet du og Anna og kore inni bakrunnen.
Folka lo fremdeles og dere måtte virkelig jobbe for å ikke le selv, men du la merke til at alle dere tre egentlig var ganske flinke til å synge.
''So I put my hands up..'' dere begynnte på refrenge en siste gang, det første refrenget skulle danse på scena men når dere repisterte det skulle dere gå ned til folka, du gikk mot Justin og han bare smilte til deg.
Du begynnte å vrike med hoftene slik at han kunne se rompa di, før du gikk mot scena igjen snudde du deg og blonka til ham men han var veldig opptatt av rompa di.
Når dere kom opp på scena klarte dere så vidt ikke å synge mer fordi dere lo så mye, men dere hadde det utrolig gøy det måtte du innrømme.
Sangen ble endelig ferdig og alle jublet mens dere bare sto der og holdt på å le dere ihjel.
''WOOOO!!'' hørte du Justin rope, du rettet deg opp i ryggen og så på Justin, han blunka til deg og du bare smilte tilbake.
Hvordan hadde du blitt så heldig?

Hva syntes dere?
VIl dere ha mer?

Tusen takk for alle de fantastike kommentarene deres! Håper dere ikke kjedet dere for mye i denne delen og skjønnte den psyco beskrivelsen min, irriterte meg litt fordi det ser SÅ kult ut i hode mitt -.-'' jaja jeg prøvde!
Never say never ~Vanessa15 Kommentarer


baby, take my heart - Del 21

''Hallo! Vi tre må så synge ilag!'' sa Anna mens dere sto i heisa, du og Kjersti nikke entustiastisk med og dere begynnte å planlegge hvilke sang og hva danse trinn dere skulle gjøre. Dette kom til å bli DRIT GØY!


Dere sto og diskuterte sangen og klarte ikke å la være og le, dørene åpnet seg og dere gikk lende ut, men da la du merke til at alle jentene sto der og venta på dere. Du syntes det egentlig var ganske ekkelt siden du kunne føle øynene til Stine på deg hele veien men du prøvde å ignorere det.
''Ahh, super der er dere! La oss gå, komman!'' sa Victoria og begynnte å gå mot utgangen, du følgte etter henne alt var stille og det var VELDIG ukomfortabelt siden dere alltid pleide å snakke.
Dere satte dere inn i bilen og alle sammen bare så på deg.
''HVA ER DET!'' ropte du ut sikkelig irritert, pluttselig så flyttet alle sammen blikke fra deg og så på noe annent, du snudde deg mot Anna og Kjersti og ga dem et spørrende blikk, de børe ga deg et forvirret blikk og så rart på de andre.
Etter ca med 20 minutter av stillhet stoppet bilen og du kunne ikke bruke mindre tid for å komme deg ut der i fra!
''Nok en gang så er Mr.Bieber litt forsinket så dere kan bare gå inn og starte!'' sa Victoria sikkelig stressa, dere bare nikket og gikk sagte inn i karaoke baren.
Du, Anna og Kjersti satte dere ned ved et bord i midten av hele rommet, og pluttselig kom noen vedsiden av deg.
''Så.... Hva skjedde i går?'' spurte Kamilla deg og smilte stort.
''Hun nekter å si det til noen.. Hun sier bare 'Du får vite det etter på'' sa Anna sikkelig irritert.
''Som hun sa, dere får alle vite det etter på'' sa du og løfta på skuldrene dine, Kamilla bare nikka før hun begynnte å snakke med Anna og Kjersti om et eller annet som hadde skjedd i går, du orket egentlig ikke å følge med så du bare så på neglene dine, du burde virkelig få deg en manikyr snart!
''Unnskyld, testing 1,2,3! Er den på?'' dere alle snudde dere opp mot scenen og der sto Victoria, dere begynnte å le over hvor dum hun egentlig så ut der oppe, og spotlighte fikk bh'n hennes til å lyse opp!
''Ohh det der er SÅ klassiskt!'' utbrøt Kamilla og alle begynnte å små fnise.
''Greit, Justin og dem er her vært øyblikk! Hvem vil starte!'' spurte hun og alle sammen begynnte å snakke.
''Vi kan gå først vi!'' sa Stine og røyste seg, etter henne kom Trine, Sara og Lise de gikk opp på scena og du bøyde deg litt ned mot bordet slik at de som satt med deg kunne høre deg.
''Dette burde bli bra!'' de begynnte å fnise litt men følte med nøye på hva de gjorde.
Melodien begynnte å spille og du trodde du skulle DØ av latter!
''Kødder du med meg!'' utbrøt Dinna mens hun holdt på å le seg ihjel.

(Lil Kim - Lise. Mya - Trine. Pink - Sara. Christina - Stine)

De begynnte å gjøre en eller annen sexy dance, eller noe de trodde var sexy! Det eneste de gjorde var å gni seg oppi hverandre. 
Men det var Stine begynnte å synge du holdt på å dø! Hun prøvde og leke sikkelig sexy på scena og det så egentlig ikke noe særlig bra siden de prøvde for hard! Stine var drit fin og kunne egentlig bli tatt ganske sexy men når hun prøvde å være sexy mista hun virkleig den sexy heten med seg selv!
Sangen begynnte å gå mot slutten men pluttselig hvisket noen deg i øret.
''Du er mye mer sexy en hun der hvis det er det du tenker på'' du snudde deg fort og der sto Justin, Ryan, Kenny og Alfredo alle sammen med store smil om munnen, du bare ristet på hode og små lo litt.
Du røyste deg opp, sangen var fremdeles ikke ferdig du kunne høre skrikingen til Stine noe som fikk deg til å ønske du var døv, og ga dem alle en stor klem, men selfølgelig var Justin sist.
''Hey baby'' hviska han deg inn i øret, du bare små finste litt og trakk deg litt unna, men dere holdt fremdeles rundt hverandre.
''La oss få dette overstått'' sa du til ham og han fikk et stort smil om munnen og nikket ivrig.
Du lente deg opp mot han og han bøyde seg litt ned og leppene deres traff hverandre. Dere sto der lenge og bare holdt det ene kysset og det var nok for deg. Du følte bare gnister og fyrverkeri når dere kysset og det var en helt fantastisk følelse.
''HVA FAEN!'' hørte pluttselig og skatt så mye at klarte og skalle hode ditt meg Justin.


 Hvem tror dere skrek?
Vil dere ha mer?

Beklager at delen var dårlig, jeg hadde liksom ikke så veldig stor skrive lyst men jeg håper det blir litt bedre nå, kommenter så blir jeg motiverte vet dere! :D

Never say Never ~Vanessa 15 Kommentarer


baby, take my heart - Del 20

Du gikk ut av dusjen og tørket deg, du så deg i speilet og pustet dypt inn.
''Here we go'' hviska du og åpnet bade rooms døren og gikk ut til jentene som satt spent på senga di å venta.

 


''Jeg sier ingenting!'' sa du og gikk forbi dem og bort til kofferten din.
''HÆ!? Hvorfor ikke!'' sa de begge to surt.
''Fordi dere kommer til å få vite det senere i dag'' sa du og sukket mens du gikk gjennom alle tinga dine.
''Kan du i det minste fortelle oss om det var noe gøy?'' spurte Kjersti sikkelig fortvilet og bare så på deg.
''Ja vell... Jeg og Justin måtte spille alene, Justin vant og han oppførte seg som en dritt på grunn av det men det var greit fordi det ville jeg også ha gjort'' sa du og bare smilte til dem. De begge begynnte å le seg i hjel og du kunne ikke la være å le av latteren deres.
''Hva mer skjedde?'' spurte Anna spent og la seg på magen mens du fremdeles sto der i bare håndkle.
''VI gikk bort til resten av folka'' svarte du fort og snudde ryggen mot dem, de ble stille men du kunne høre de hviska om noe.
''Det er noe du ikke fortelle oss'' sa Kjersti mistenksomt og kom opp på siden av deg.
''Ne-ne-nei... Det var alt'' svarte du fort og tokk på antrekke du ville ha på deg.
''Vi tror ikke på deg'' sa Anna fra den andre siden av deg, ahh! De hadde ombringet deg!
''Okkkiii! nå føler jeg meg som er mord mistekt! Kan dere liksom bare... dere vett.. vekk!'' sa du og signaliserte at de skulle ta noen steg vekk fra deg, de gjorde som du sa men stirret fremdeles.
''Slapp av... Dere får vite hva jeg ikke forteller dere nå etter på'' sa du sikkelig skuffa og gikk inn på badet og skifta til dette her:Dette var egentlig første gang du gikk i noe spesielt pyntete, og du gleda deg sikkelig! Fordi du var kansje en gutte jente som likte å skate og spille video spill og kle deg sikkelig laid back, men du elsket fremdeles å kle deg i kjoler å høy heler! Egentlig, så elsker du det! Det var det beste du visste, derfor gledet du deg sikkelig til i kveld når du skulle ut med Justin, ikke bare for at du skulle på date med JUSTIN BIEBER! men også fordi da kunne du virkelig pynte deg!
Du så deg selv i speilet og bestemte for å små krølle håret og feste det på enesiden slik at det hang fra den enes skulderen *slik som på bilde bare at noen spenner holder det der*
sminka der i mot bestemte du deg for en diskre øyenskygge og rød leppe stift, as always.

Du gikk ut til jentene og så at de alt sto og venta ved døre på deg.
''Skal vi dra alt? Vi har ikke spist frokost eller noe?'' spurte du sikkelig sjokert og så på dem.
''Den karaoke greia har noe omelett ting servert til oss, vi vet ikke spesielt mye om det'' sa Anna sikkelig uinteresert mens Kjersti virka som om hun bare ville gå å legge seg igjen.
''Vell, la oss gå da!'' sa du sikkelig glad.
''Hallo! Vi tre må så synge ilag!'' sa Anna mens dere sto i heisa, du og Kjersti nikke entustiastisk med og dere begynnte å planlegge hvilke sang og hva danse trinn dere skulle gjøre. Dette kom til å bli DRIT GØY!

 


Sorry for liten del! Men jeg har overnatting!
Hvilke sang tror dere de synger?
Og hva tror dere jentene kommer til å si når hun kysser Jusitn?

Noen av disse karaoke delene kommer til å være ganske musikalske siden jeg er veldig musikalsk og ELSKER musikk og dans og opptredninger! Så beklager hvis dere kjeder dere ihjel gjennom dem ^^Never say never ~Vanessa 12 Kommentarer


baby, take my heart - Del 19

Du gledet deg utrolig mye til daten med Justin i morra, men du grua deg sikkelig til å måtte kysse ham forran alle jentene i morra, Stine kom sikker til å freake ut, et eller annent kom hun i alle fall til å gjøre og ingenting av det kunne være godt.
Du lukket igjen øynene dine og sagte med sikkert sova du.


Du våkna av at du følte noen ligge vedsiden av deg, du lukket opp øynene dine fort og satte deg opp.
''Wow, slapp av! Det er bare meg!'' lo Justin og dro deg ned til ham igjen.
''Oja, beklager! Det var liksom bare, jeg følte noen holde rundt meg og natur instinkta mine fortalte meg at jeg måtte røyse meg'' lo du og la deg tettere inn i armkroken til Justin.
''Så, hva gjør du egentlig her?'' spurte du ham mistektsom og stirra på ham, han kyssa deg bare på nesa og så opp i taket igjen.
''Jeg vet ikke... jeg savna deg bare'' sa han og så tilbake på deg, du fikk et stort smil om munnen og rødma litt.
''naww Justin! Du er bare for søt!'' sa du og gjømte deg litt under dyna.
''Eyy! ikke gjømm den vakre jenta mi!'' utbrøt han og fjærna dyna fra annsikte ditt, du bare smilte til ham og la hode ditt på bryste hans.
Dere bare lå der i stillhet en stund og det var egentlig ganske deilig, men pluttselig hørte dere en dundring.
''hva faen var det?'' spurte du og satte deg litt opp.
''Vet ikke jeg, men kom og legg deg igjen!'' sa Justin og prøvde å få deg til å legge deg igjen, du var litt nervøs siden du var sikker på at du hørte noe, men tilslutt så la du deg ned igjen.
*BANK BANK BANK* hørte du og du spratt opp igjen.
''Hørte du det! Der var det igjen!'' utbrøt du og så deg rundt.
Bankingen ble pluttselig høyere og høyere tilslutt ble den så høy at du fikk vondt i hode, du knep igjen øynene dine, den ble bare høyere og høyere!
''AHhh!'' skrek du ut og pluttselig så våkna du igjen.
''Se! Nå vekket dere henne! STIKK!'' hørte du Anna si sikkelig irritert uti gangen, du så deg rundt og la merke til at Justin ikke var der og at Kjersti satt og sminka seg i speilet.
''Hva faen er den jævla irriterendes bankinga?'' spurte du henne sikkelig frustrert.
''Jentene har prøvd i 20 minutter nå og komme seg inn på romme for å spørre deg om hva som skjedde i går'' sa hun og ga deg et trist blikk.
''Ble jeg vekt, fordi noen arogante små dritt unger vil vite hva jeg gjor i går med vennene mine?'' spurte du sikkelig surt, hun bare lo og du røyste deg og trampet ut i gangen og bort mot døren, Anna så deg og nermest sprang unna deg og bort til kjersti.
Du åpnet døren hardt og fort og alle jentene ble stille og stirra på deg.
''Hvis ikke dere kommer dere VEKK fra dette rommet innen jeg har tellt til tre, ringer jeg Kenny får å få dere til å flytte dere'' trua du sikkelig surt mot dem.
''Du våger ikke!'' sa Kamilla og så på deg, du bare løfta på øyen bryne dine sikkelig sjokert og tok mobilen din som la på komoden uti gangen fra i går.
''1..'' sa du og låste opp mobilen din, de alle bare stirra på deg mens du tasta inn et nummer.
''2..'' sa du og så på dem, du skulle akkurat til å si 3 når de alle bare sprang vekk fra rommet og inn i sine egne rom.
''Det er sånn.. Man gjør det'' sa du sikkelig fornøyd og smalt igjen døra.
Du subba inn på soverommet og Anna og Kjersti holdt på å le seg ihjel.
''Skulle du virkelig ringe Kenny?'' spurte Anna sikkelig sjokert.
''Ja... Hvorfor ikke? De bor i samme hotell'' sa du og løfta litt på skuldrene og slang fra deg mobilen på senga.
''Jeg stikker å dusjer'' sa du og tok tak i et håndkle og subba tilbake inn på bade og gikk i dusjen. Du brukte sikkelig lang tid fordi du visste at i det du gikk ut så kom Kjersti og Anna til å spør masse spørsmål om dagen i går med Justin, og du var egentlig ikke helt sikker på hva du skulle fortelle? Skulle du fotelle alt som skjedde inkludert kyssingen? Eller bare bowlingen og tullingen.
Du gikk ut av dusjen og tørket deg, du så deg i speilet og pustet dypt inn.
''Here we go'' hviska du og åpnet bade rooms døren og gikk ut til jentene som satt spent på senga di å venta.


Tror dere hun kommer til å si hva som skjedde?
Likte dere den nye delen?

ahh! Må si jeg elsker å blogge til dere! Det er så hyggelig å lese gjennom kommentarene! jeg får altid et smil om munnen! Fortsett å være fantastiske!
OG! TUSEN TAKK TIL NATHALIE SOM HAR LAGET DET KULESTE DESIGNER EVER! haha!
Never say Never ~Vanessa7 Kommentarer


baby, take my heart - Del 18

''Gå ut med meg'' sa han pluttselig og så opp på deg. Du så bare på ham sikkelig sjokkert, du visste ikke hva du skulle svare!
 Burde du gå ut med ham? Eller ikke? ahhh! Hvorfor måtte dette være så vanskelig?
''Justin....''


''Nei, det var ikke et spørsmål en gang! Jeg henter deg kl 7, og kle deg i noe fansy!'' sa Justin og røyste seg, du bare satt deg og hviste ikke hva du skulle si.
''Ehh.. Justin, jeg drar i morra, hvordan skal jeg liksom få--'' men Justin avbrøt deg fort med et kyss.
''Du drar om 2 dager egentlig! Du drar kl 8 om morningen i overimorra! Så jeg kan ta deg med ut i morra!'' sa han og nikka bestemt, du fikk et lite smil om munnen og nikket deg enig.
''Greit, det ser ut som folka gjør seg klar til å dra, skal vi gå bort dit'' spurte Justin og rakte deg hånda si, du smilte og nikket mens du røyste deg og flettet fingrene dine med hannes så gikk dere bort til resten av crewet som hadde begynnt å pakke sammen tinga deres.
''Er dere klar til å dra eller?'' spurte Carin dere mens hun tok på seg jakka, dere nikka og alle sammlet seg og gikk ut døra. Det var masse fotografer der og du syntes egentlig det var veldig ukomfortabelt og ha gammlingene i tryne ditt, men Kenny var rett vedsiden av deg så det hjalp litt.
Når dere endelig kom dere inn i bilen pustet du lettet ut.
''Jeg synes pluttselig SÅ mye mer synn på deg!'' sa du mens du så ut av vinduet, fotografene sto fremdeles utenfor og tok bilder av dere noe som var utrolig irriterendes.
''Ehh, man blir vandt til det'' sa Justin og løfta på skuldrene sine som om det ikke var en stor greie. Du bare stirra sjokert på ham, hvordan kunne han tro det ikke var en stor greie! Det var en gjeng gammlinger som prøvde å spekulere ut hele live ditt! Hvordan var det ikke en stor greie!
Justin begynnte å le av deg og la armen sin rundt deg, du lente deg inn mot ham og la hode ditt på skulderen hans, dette var deilig! Og urealistisk, du bare venta på at du skulle bli vekt av den forferdelige vekkerklokka di som skulle signalisere at du måtte på skolen, men den kom aldri! Dette var på ekte altså... wow


''Da er vi framme folkens'' sa Kenny til oss når vi kom fram til hotellet, klokka var alt blitt 10 så du begynnte å bli utrolig trøtt!
''La oss gå og få lagt deg i senga'' hviska Justin til deg og gikk ut av bilen, du nikket og gikk ut av bilen etter ham.
Dere sto utenfor å venta på at bilen til Scooter skulle komme slik at dere kunne gå inn.
''Dude, jeg bare tar *dn* med opp jeg også kommer jeg opp på hotell rommet våres etter på'' sa Justin når han så at du gjespa for den 10 gangen sikkert.
Kenny bare nikket og sa hade til deg, du sa hade tilbake og fulgte Justin inn på hotellet og bort til heisen. Heis turen var egentlig ganske stille, du bare sto der og lente deg mot Justin mens han holdt rundt deg, det var ikke noe sånn pinlig stillhet det var egentlig ganske deilig.
Heisen stoppet og dere gitt ut og før dere visste ordet av det var dere på samme plass som i går.
''Vell, natta da'' sa du og smilte skjønt til ham, han lente seg inn for å kysse deg men du bare manuverte deg unna ham og kysset ham på kinnet. Du kunne høre at han pusta ut sikkelig skuffa noe som fikk deg til å le.
''Vi ses i morra'' hviska du og trakk deg tilbake og snudde deg mot hotell døra.
''Ja, vi gjør vel det'' svarte han deg stille akkurat i det du gikk inn døren til romme ditt. Når du kom inn var hele rommet svart, noe som forundra deg siden klokken kun var ti.
Du gikk bort til bade og la merke til av det lå en lapp på benken utenfor, du tok den opp og der sto det;
Vi har lagt oss, Victoria sier vi skal på noe karaoke greier i morra -.-'' Ikke vet vi, men det blir gøy! Vi holder jentene unna romme i morra slik at du kan fortelle oss hva som skjedde i dag! Vi forventer hele historien assa!
XoXo ~Kjersti og Anna

Du holdt på å le deg ihjel, det var bare så typpisk dem! Du hadde virkelig blitt god venn med dem, og de minnet deg utrolig mye om Marianna og Martine...
SHIT! Du hadde ikke snakka med dem på drit lenge nå! Kansje du burde ringe? Vent, hvor mye var klokka der ute nå? Ehh, drit i det du bare ringer dem forde!
Du lista deg inn på badet og sifta til pysjen din og tok av deg sminka så satte du deg ned på gulvet og tok opp mobilen din og tastet inn nummeret til Marianne.
Samtale:

Marianne: Hallo?
*dn*:  Heii, vekte jeg deg eller?
Marianne: Ehh hvem er dette?
*dn*:  Det er meg ditt fjols! Og jeg tror jeg ringer deg litt senere eller no fordi jeg tror jeg vekket deg!
Marianne: *dn*!!!! AHH! MARTINE! Våkne din lille dritt! *Dn* er i telefonen!
(Du hørte noen mumle noe i bakrunnen og du klarte ikke å la være og små le litt.)
Marianne: Ja *Dn*! Eyy girl, du er på høytaler!
*dn*: Hei Martine!
Martine: EYYY!!!! Hva skjer a? Du har vært HELT MIA de siste 2 dagene!
*dn*: Jeg vet og jeg beklager SÅ mye! Men jeg lover, jeg skal forklare alt når jeg kommer hjem, vi kan ha overnatting hjemme hos meg!
Marianne: Deal! Men er det greit hvis vi legger på nå, fordi vi er drit trøtte!
*dn*: Jaja, sorry for at jeg vekte dere! Natta!
Marianne: Natta! Glad i deg!

var det siste du hørte før telefonen ble stille, du gikk stille inn på romme igjen og la deg ned i senga.
Du gledet deg utrolig mye til daten med Justin i morra, men du grua deg sikkelig til å måtte kysse ham forran alle jentene i morra, Stine kom sikker til å freake ut, et eller annent kom hun i alle fall til å gjøre og ingenting av det kunne være godt.
Du lukket igjen øynene dine og sagte med sikkert sova. 


Må bare si, elsker dere! Var så gøy å se at jeg liksom fikk 8 kommentarer midt på svarte natta! haha, dere er helt fantastiske!
Never say Never~Vanessa 11 Kommentarer


Baby, take my heart - Del 17

''Dere er så søte!'' utbrøt Carin og tok et bilde av dere. Dere bare smilte til henne menså tok Justin tak i annsikte ditt og snudde det mot sitt og kysset deg igjen.
Greit, du hadde absolutt INGENTING imot dette her!

 


 

''Greit dere to! Det er folk her!'' sa Scooter irritert og kastet en plastik kopp på dere, dere dro dere fra hverandre og Justin snudde seg sikkelig irritert mot ham.
''Slutt a!'' sa han og kysset deg igjen.
''Neii! Serr! IKKE MER!'' utbrøt Ryan og kasta en serviet på dere.
''Greit, hvis vi bare skal bli kasta ting på så går vi bort der og koser!'' sa Justin røyste seg, du fikk helt panniken men så la du merke til at Justin løftet deg samtidig som han røyste seg.
''AHHHH! Justin!'' skrek du og tok bene dine rundt ham og du følte at boksa han begynnte å falle mer og mer ned.
''Eyy, slutt a boksa mi kommer til å falle ned helt ned!'' sa Justin mens han gikk bort til der dere hadde vært i stad.
''Ser du? Skal ikke mye til'' sa du og begynnte å fnise litt, pluttselig stoppa Justin og du løfte hode ditt fra skuldra hans og så ham inn i øynene.
''Er det noe?'' spurte du og så på ham, men han bare stirra på deg.
''Serr! justin, dette er ikke gøy! Hva er det?'' spurte du og begynnte å fniste litt igjen og slo ham litt i skuldra.
''Nei det var ikke noe... Det er bare.... Har noen fortalt deg at du har den søteste latteren siden... Ever?'' du følte du ble helt rød i trynge og gjømte deg i nakkekroken hans. 
Justin satte seg ned og løfte annsikte ditt mot hans og ga deg et lite kyss.
''Ikke vær flau! Du har det, og du burde vite det'' sa han og smilte det vakkre smile han.
''Hvordan ble jeg så heldig?'' spurte du og bare så på ham.
''Hva snakker du om?'' spurte han sikkelig sjokert.
''Du vet.. Hvordan endte jeg opp med deg... jeg tror det eneste jeg noen gang hadde tengt på oss kysse var i drømmene mine eller mens jeg dagdrømte på skolen, som egentlig blir tatt som drømming, men samma det! Jeg babler'' sa du og begynnte å le, herregud! Hva skjedde med deg! Du pleide ikke å være slik! Du pleide alltid å ha kontrol men nå? nei nå var du helt ute av det!
''Drømmer du om meg?'' spurte Justin med et lite smil om munnen.
''neeeeeeeiiii! FOrdi jeg tenker liksom ikke på deg 24/7!'' sa du og lagde en grimase.
''Godt å vite'' sa han og kyssa deg igjen.
''Justin'' sa du og trakk deg unna ham og satte deg på stolen vedsiden av ham.
''Hva er det?'' spurte han sikkelig bekymret og tok hånda di i hans.
''Jeg tror vi egentlig går litt for fram, jeg mener! Tro meg det ikke noe mer jeg vil enn å sitte her å kline med deg resten av kvelden! Men jeg drar i morra og hvis dette her fortsetter kommer jeg til å ville ha mer... Og jeg tror ikke det er noe du vil'' sa du sikkelig stille med en nervøs stemme. Hvorfor måtte du ødelegge hele øyeblikket? Nå som du levde drømmen din, men dette var for det beste. Du pleide alltid å utvikle følelser for sterke og når du da måtte dra i morra kom du til å ende opp med å gråte som en baby.
Justin satt fortsatt og fikkla med de sammen fletta fingerende deres, du så opp på ham og han så bare på henda deres mens han hadde et veldig intest annsikts utrykk, det virka som om han tengte på noe veldig hardt.
''Gå ut med meg'' sa han pluttselig og så opp på deg. Du så bare på ham sikkelig sjokkert, du visste ikke hva du skulle svare!
 Burde du gå ut med ham? Eller ikke? ahhh! Hvorfor måtte dette være så vanskelig?
''Justin....''


Hva tror dere hun svarer?
Vil dere ha mer?

Jeg elsker virkelig leserene mine! Dere er helt fantastiske og dere må vite at dere er den eneste grunnen til at jeg blir motivert til å logge inn på blogg.no og skrive! Fortsett og kommentere og være fantastiske!
Never say never ~VANESSA10 Kommentarer


Baby, take my heart - Del 16

Men å kysse Justin forran alle jentene i morra kom til å være en HELT annen sak!
''Greit'' sukket du og nikket, dere tok hverandre i henda og spillet startet.
''Game on'' sa du til ham og kasta ballen din og alle pinnene falt over.


Dere var halvais gjennom spillet og dere var uavgjort.
''Jeg skjønner ikke hvordan vi har samme poeng sum altså! Jeg eier i dette her!'' sutra Justin mens han satt og drakk fra brusa si.
''Hva? Redd for å innrømme at jeg kommer til å slå deg?'' spurte du ham og ga ham et smil. Han bare stirra på deg med et sikkelig alvorlig annsikts utrykk også kom han rett opp i ansikkte ditt.
''Jeg skal vinne, og du skal kysse meg'' sa han og du prøvde og holde maska di men du klarte det ikke og endre opp og brase ut i latter.
''Vis du vil ha et kyss kjennen, trenger du bare å spør'' sa du og så på ham, han begynnte å smile så la han armen sin rundt midjen din og trakk deg inntil ham.
''Kyss meg'' sa han og smilte stort til deg, du lente deg mot ham men stoppa rett ved leppene hans.
''Det er din tur'' hviska du og dytta ham vekk fra deg, han ga deg et fake bitch blikk men gikk bort til banen og sendte ballen ned banen.
''BOOM! STRIKE! Take that! Nå leder jeg!'' ropte han og gikk mot deg med det store smilet.
''haha, jeg skal slå deg! Hører du meg! JEG SKAL SLÅ DEG!'' sa du og pekte på ham og gikk bort til banen for det var din tur.


''Jeg tapte... Jeg kan ikke tro jeg tapte!'' du satt i stolen og bare stirra på skjermen mens Justin sprang rundt hele bowling hallen og ropte ut.
''YAAAAAAA!!!!!'' du kunne ikke TRO du tapte mot Justin, eller du var nå litt glad da siden nå måtte du kysse ham, men du ville ikke kysse ham forran alle sammen! Det kom til å bli SÅ pinlig!
''What about that kiss now babe!'' sa Justin bak deg, du skatt litt fordi du hadde ikke hørt ham komme bak deg.
''Må jeg'' spurte du sikkelig forvila mens du så på ham, og han bare gliste.
''Jupp'' sa han og nikket sikkelig ivirg.
''Greit, komman, la oss få det overstått'' sa du og tok tak i hånda hans og gikk bort til folka.
''Eyy, hva skjedde? Justin virka veldig entustiastisk så jeg tok han vant?'' spurte Carin mens hun så på dere, du stoppa forran dem og alle så på dere.
''Bekalager virkelig for dette her'' sa du sikkelig lei deg og snudde deg mot Justin og dro fjese hans mot ditt, du kunne legge merke til at Justin var litt overasket av handlingen din men etter litt følte du armene hans komme rundt live ditt og at tunga hans spurte om tilgang, du var helt i hundre og tengte egentlig ikke over hvor du var så du slapp deg inn og før du visste ordet av det sto dere der, forran alle sammen og klina.
''WOOOOO HOOO!!!!'' hørte du pluttselig Alfredo, Ryan G og Ryan rope og du trakk deg fort unna, men Justin nekta og gi slipp på deg og du følte bare sommer fugler i magen din.
''woow'' kom det fra Carin og alle begynnte å le men du bare rødma noe utrolig og gjømte fjese ditt i henda dine.
''Så søte dere er da!'' hørte du Pattie si og hode ditt føk opp.
''Ehh, det var bare fordi jeg tapte veddemåle med han der... Vi er ikke sammen eller no'' sa du fort og alle ga deg et blikk.
''Lagde du et veddemål med den dritten der over bowling! Du kunne bare ha kyssa han med en gang! Ingen vinner over Justin i Bowling, han er proff!'' utbrøt Kenny og alle nikket seg enige.
''Jeg vant over henne med bare noen få poeng da'' sa Justin og alle stirra sikkelig sjokert på deg.
''hva?! Mamma er glad i bowling'' sa du sikkelig uskyldig og alle begynnte le.
''Vell sett dere ned, vi skal spise pizza mens vi spiller ferdig'' sa Scooter og klappet på setene vedsiden av seg selv. Justin slapp deg og satte seg ned på sete helt ytterst slik at du måtte gå forbi ham for å sette deg i det andre ledige sete, men akkurat da du skulle gå forbi ham dro han deg ned slik at du endte opp på fanget hans.
''Hva er det du driver meg?'' spurte du og så på ham.
''Ville bare ha deg nær meg'' hvisket han inn i øre ditt og kysset deg på kinnet, nok engang rødma du men du snudde deg fort og tok et pizza stykkebare for å distrahere deg selv fra at du satt på fanger til drømme gutten din.
Hvordan hadde det kommet til dette? For 2 dager siden, det nermeste du hadde kommet Justin var parfymen hans! Og her satt du nå på fanget hans, etter en hevti klining! Men du satt og tengte på dette, strøk Justin deg forsiktig på låret mens han lente hode sitt mot skulderen din og så på resten av crewet bli ferdig med spille sitt.
Live ditt hadde virkelig forandra seg, ikke at du hadde noe i mot det da!
''Eyy, du vil du vite en hemmlighet?'' hørte du pluttselig Justin hviskte til deg.
''Ja, hva da?'' spurte du sikkelig spent og snudde deg litt mot ham.
''Leppene mine savner dine'' sa han og strakte hode sitt opp mot ditt så langt det klarte, du klarte ikke å motstå og lente deg ned mot ham og leppene deres traff.
Uskyldige kyss endte opp med nok en gang at tungen hans ba om tilgang og du ga det til ham.
''Dere er så søte!'' utbrøt Carin og tok et bilde av dere. Dere bare smilte til henne menså tok Justin tak i annsikte ditt og snudde det mot sitt og kysset deg igjen.
Greit, du hadde absolutt INGENTING imot dette her!


Hva syntes dere om denne delen?
Vil dere ha mer?

Beklager at det kom litt sent men jaja! Jeg likte sikkelig godt å skrive denne delen her! Jeg bare syntes det var så søtt! Haha, må bare si turen takk til Nathalie som har fikksa designet <3 
Never say Never ~Vanessa9 Kommentarer


Vet ikke, sorry

Ok folka! Dårlige nyheter!
Jeg skal på kino i dag ca kl 17 og jeg drar kl 4, jeg må dusje og spise nå og ja...
Så det jeg prøver å si er at dere får mest sansynlig ikke noe del verken her eller på biebers imagine før i kveld, ca i 8-9 tiden, håper dere ikke hater meg
Because i love you, i love you i looooovvvvveee yuuuuu!


Never say Never ~Vanessa
 1 Kommentarer


Baby, take my heart - Del 15

Jeg bare så på henne og gå og jeg klarte ikke å ta øynene mine av rompa hennes...
DAMN! Den var fin, jeg fikk bare lost og holde på deg og ja... Ok, slutt og tenk slik!
''JUSTIN! kommer du eller?'' ropte Ryan og jeg bare rista på hode og sprang mot dem.
Dette kommer til å bli gøy! END


*dn* pov*

Kjøre turen til Bowling hallen var ikke spesielt lang, eller for deg føltes det ikke slik.
Du og guttene holdt på å le dere ihjel gjennom nesten hele bilturen at det føltes ut som om dere var framma i det bildøren lukket seg.
''Da er vi framme folka, get out!'' sa Kenny til dere og dere dro dere ut døra og nermest løpte på hverandre for å komme fram til Bowlinghallen først.
Du kom fram til døren først og du snudde deg kjapt til guttene.
''OOOO! TAKE THAT! OYYE! OYYE! OYYE! Jeg er best! Jeg er best! Dere kan kiss my ass!'' sa du og de holdt på å le seg ihjel.
''Greit kom hit da så skal jeg kysse ræva di!'' sa Justin og begynnte å klå på rompa di.
''JUSTIN! Stikk!'' ropte du og dytta ham vekk og sprang inn i hallen, du så deg litt rundt helt til du hørte Carin rope på deg.
''*dn* over her! Fort deg! Vi velger lag!'' sa hun og smilte til deg. Du sprang bort til boret hvor crewet til Justin var og du ga dem alle en klem.
''Greit, vi har et lite problem folka.. En må st-- ååå hei *dn* kom du alika vell?'' sa Scooter sikkelig overasket og smilte til deg.
''Ja, jeg håper det ikke gjør noe, jeg kan dra hvis du v---'' pluttselig ble du avbrutt av at Alfredo holdt rundt deg.
''Skjer ikke at du drar! Vi er glad i deg!'' sa han og du og resten av folka begynnte å le av barnsligheten hans.
''Det er egentlig veldig bra at du er her, fordi en av dem må spille alene siden vi har akkurat nok til 2 lag og da blir en til overs!'' sa han og smilte til deg, du bare smilte tilbake og skulle til å sette deg ned i stolen når noen dro deg og pluttselig satt du på fanget til Ryan G.
''Det er ganske ukomfortable stolen'' sa han og nikket, du bare lo og ruffsa ham litt i håret.
''Greit, men hvem skal spille med *dn*?'' spurte Scooter, pluttselig var nesten alle henda i være og du holdt på å le deg ihjel.
''Justin, du kan spille med henne, hun er nå her for deg!'' sa en av danserene til Justin.
''Greit det!'' sa Justin og smilte stort til deg, du nikke mot ham og ga ham et smil.
''Greit. *dn*, Justin deres bane er der borte, vi har hele Bowlinghallen for oss selv så ikke vær redd for fans eller no'' sa Scooter og ga deg et forsikrende smil. Du røyste deg fra fanget til Ryan G og du og Justin gikk bort til banen like ved de andres siden de hadde 3 baner og dere hadde kun 1 av en eller annen sær grunn.
''Jeg kommer til å KNUSE deg Bieber!'' sa du og pekte på ham men du gikk bort og fant deg en ball.
''Ah! Tror du ja!'' sa han og ga deg et sexy smil, du prøvde og ikke la ham komme inn på deg og bare nikket.
''Hva sier du til å gjøre det litt mer innteresant? Et veddemål'' sa han og nikket til seg selv som om å forsikre seg at det var en god plan.
''Greit det, hvis jeg vinner må du... må du'' du begynnte å tenke helt til du kom på noe genialt.
''Hvis jeg vinner må du gå med boksa di som en normal person, som vil si INGEN SEGGING!'' sa du og så sikkelig alvorlig på ham, han begynnte bare å le helt til han studerte annsikte ditt mer.
''Du er seriøs er du ikke'' sa han stille og bare så sikkelig sjokert på deg og du bare nikket.
 ''Greit da! Men hvis jeg vinner så må du gi meg et kyss, rett... her!'' sa han og pekte på leppene sine.


''Greit det'' sa du og smilte over hvor lett hele greia var, du kunne kysse Justin når som helst! Det hadde du ikke noe imot i det HELE tatt!
''VENT! Du må kysse meg i over 5 sekunder forran crewet og i morra når vi møtes forran alle jentene.'' han fikk et slu smil om munnen og du følte bare øynene dine vokse.
Å kysse Justin forran crewet kom til å bli pinlig, men det var stort sett fordi de bare kom til å mobbe deg! Men å kysse Justin forran alle jentene i morra kom til å være en HELT annen sak!
''Greit'' sukket du og nikket, dere tok hverandre i henda og spillet startet.
''Game on'' sa du til ham og kasta ballen din og alle pinnene falt over.


Hvem tror dere vinner?
Hvem vill dere at skal vinne?

Sorry den kom litt sent, men ser ut som blogg.no har fått fiksa problemet? Jeg ble så glad av å se at jeg ikke var den eneste med problemer! 
Never say Never ~Vanessa16 Kommentarer


Baby, take my heart - Del 14

Sorry for at dere ikke har fått noe ny del i dag! Jeg har vært på shopping siden 11 i dag og kom hjem for 1 time siden! Men dere skal få noe nå!


''Jeg tror jeg kan det også'' smilte du mot, dere skulle til å kysse når du kom på hvor dere var, fort satte du deg opp og rakte ut hånda di til Justin.
''Jeg er sulten, skal vi bestille Pizza eller?'' ropte Ryan pluttselig ut, dere alle nikket dere enige og tanken på det som nettopp hadde skjedd forlot alles tanker... Alles untatt dine egne.


*Justin's POV*

Vi satte oss rundt boret og begynnte å prate. *Dn*, Kjersti og Anna satt forran oss og jeg klarte ikke å holde øya mine av henne, hun snakket med Anna om noe og pluttselig braste de ut i latter, smilet som kom om annsikte hennes var helt utrolig, jeg tror ikke jeg har sett et så vakkert smil, ever!
*Dn* snudde seg mot meg og så meg inn i øynene, jeg la merke til at hun rødmet litt før hun snudde seg tilbake til Anna og fortsatte og snakke om noe rare jente greier, jeg hadde egentlig ikke fått med meg noe særlig.
''Dude, fortsetter du å stirre på henne mer nå så kommer du til å starte å sikle eller no!'' hørte jeg Ryan hviske til meg, jeg snudde meg mot Ryan og slo ham i skuldra.
''Eyy! Hva var det for!'' sa han surt og holdt seg deg jeg hadde slått ham, jeg bare løfta på skuldrene mine og snudde meg igjen for å fortsette å stirre på *dn*... ok, kansje jeg var litt creepy med å bare sitte og stirre, men hva eller skulle jeg gjøre? Hun var bare SÅ nydelig.
''Så, Justin! Jeg hørte du og *dn* hadde det gøy i går!'' sa Marte til meg fra andre siden av boret, jeg snudde meg mot henne og bare smilte.
''Ja hun møtte crewet og sånn i går... Vi gjorde egentlig ikke noe spess, vi bare snakka og jeg fikk vite masse random greier hun har gjort!'' sa jeg og pluttselig begynnte å Ryan og le seg i hjel, jeg klarte ikke å holde meg jeg heller og vi bare satt der og lo.
''Halo! Jeg har ikke gjort SÅ mye rart da!'' suttra *dn* og stoppa litt å le.
''Neida, det har du ikke'' sa jeg trøstende og pluttselig følte jeg foten hennes på min, jeg så ned også så jeg fort opp på henne og hun bare lekte sikkelig uskyldig, jeg lata som ingenting. Vi satt og snakka i en stund men det ingen visste var at jeg og *dn* satt og ben flørta under boret.

Etter en stund kom endelig pizzan og jeg kasta meg over den.
''Ok slapp av Justin, det er masse pizza altså! Det er ike første mann!'' sa Kjersti og smikka vekk hånda mi fra pizza boksen.
''Sorry for at jeg er sulten da!'' sa jeg sikkelig irritert og tok en bit av pizzan.
''Dude, du skal spise etter på, så spar litt plass'' sa Ryan og klappa meg på ryggen, jeg nikka og svelgte biten med pizza jeg hadde i munnen.
''Hva skal dere etter på?'' spurte pluttselig Stine og jeg så fort på henne før jeg snudde meg mot Ryan og *dn*.
*dn* virket veldig ukomfortabel og jeg følte at benet hennes forsvant, jeg snudde meg mot Ryan og han virka litt irritert.
''Ehh..'' sa jeg og så meg litt rundt. Det virka som om ingen av dem ville at jeg skulle si det til henne...
''Vi skal til studio!'' sa Kenny pluttselig og jeg snudde meg mot ham og ga ham et *jeg skylder deg en!* blikk, han bare nikka og smilte før han fortsatte og hive i seg pizza.
''oja, så kult! Jeg gleder meg DRIT mye til det nye albumet! Jeg hørte Everything's gonna be alright! og jeg lissom bare, begynnte å gråte!'' sa hun og fjorde et par bevegelser meg henda.
Faen for en rar dame ass! 
''Jenter! Da må dere gjøre dere ferdige, vi skal på shopping!'' sa reise damen til jentene og alle jentene sukket og så sikkelig lei seg ut.
''Vi snakkes i morra da Justin, glad i deg!'' sa alle jentene og gikk bort å ga meg klem, jeg klemmte alle og nå var det bare *dn* igjen.
''Du trenger da ikke klem, du skal være med oss!'' sa jeg og la armen min over skulderen hennes, hun bare lo og lente hode sitt mot skulderen min.
''Ehh, *dn* hva er det du driver med? Vi skal dra nå?'' sa Stine sikkelig irritert mot oss, jeg bare ga henne et blikk mens *dn* bare sukket.
''Jeg skal være med Justin og dem'' var alt hun sa før hun trakk seg unna meg og så litt irritert mot henne.
Stine bare ga oss et blikk før hun gikk med resten av jentene.
''Er du klar til å bli slått i bowling eller?'' hviska jeg til henne og hun bare lo.
''HA! Det tror du ja!'' lo hun og klappet meg på brystet og begynnte å gå mot Kenny og dem.
Jeg bare så på henne og gå og jeg klarte ikke å ta øynene mine av rompa hennes...
DAMN! Den var fin, jeg fikk bare lost og holde på deg og ja... Ok, slutt og tenk slik!
''JUSTIN! kommer du eller?'' ropte Ryan og jeg bare rista på hode og sprang mot dem.
Dette kommer til å bli gøy!

Sorry for kjedelig del!
Et eller annent har skjedd med enten blogg.no eller med pc'n min men den vil ikke poste bilder og jeg freaker helt ut! Ahhh! jaja, kommenter da^^

Never say Never ~Vanessa 8 Kommentarer


Baby, take my heart - Del 13

Men så fikk du tanken på skøyter igjen og du måtte se vekk. Du hatet skøyter, ikke det at du var dårlig eller no, det var bare det at du og isen ikke var beste venner akkurat.
''Komman *dn* vi skal inn å få skøyntene våres!'' sa Kamilla til deg og du bare fulgte etter dem.
'Åhh, jippi!' tengte du ironisk til deg selv og bare fortsatte å gå med jentene. 


''Jeg kan ikke tro dere overtalte meg til dette her!'' sa du sikkelig redd mens dere gikk mot isen hvor Ryan, Justin og resten av danserene hans sto og skøyta fram og tilbake.
''Åå komman! Du kan ikke være SÅ dårlig!'' sa Sara fra siden av deg og hjalp deg bort til bana.
''Åhhh bare vent! Jeg er verre!'' sa du og alle bare lo av deg.
''Eyy der er dere jo! Hvorfor tok dere så lang tid?'' spurte Ryan dere mens han og Justin kom skøytende bort mot dere.
''Sorry, vi måtte overtale *dn* til å få på seg skøytene sine!'' sa Marte og alle bare lo mens du rødma.
''SORRY DA! Ikke min feil at jeg piss redd isen!'' sa du og begynnte å le med dem.
''Slapp av, jeg kan passe på deg jeg'' hørte du Justin si, du fort opp på ham og han bare blunka til deg og du følte bare en varme komme i hele kroppen din.
''Nei det er uretferdig! Hun fikk deg i hele går, nå er det vår tur!'' sa Stine og dro Justin vekk med Kamilla og Lise hengene etter.
Justin snudde seg litt og så egentlig ganske lei seg ut, du bare smilte til ham og pekte på klokka som en måte å signalisere at når dere var ferdig skulle dere være i lag.
''Okey, Ryan  da er det din jobb å hjelpe meg!'' sa du bestemt og klistra deg til hånda hans.
''Greit, det første du skal gjøre er å slappe av'' sa han mens han fniste av deg, du bare slo ham i skulderen mens du pustet ut.
''Greit, jeg er slapp'' sa du mens du nikket.
''Vell, da begynner du bare å gli, som når du står på rulleskøyter'' sa han, du nikket og prøvde å se for deg at du var på rulleskøyter. Du hadde alltid vært flink til å stå på rulleskøyter.
''Og hvordan bremser jeg`?'' spurte du Ryan, du følte du var klar men du turte ikke før du visste hvordan man kunne bremse, den feilen hadde du gjort med rulleskøytene dine og du hadde endt opp med å brekke hånda di.
''Da kan du enten snu deg til siden som på snowboard eller så bruker du taggene dine'' sa han og pekte på tuppen av skøytnene dine, du nikket. Du så deg rundt å la merke til at Justin var svermet full av jenter, det var egentlig ganske morsomt å se på siden han virka sikkelig ubehagli.
''Er du klar? Vi kan holde hender i begynnelsen hvis du vil'' sa Ryan og smilte til deg, du nikket og tok et godt tak i hånda hans så begynnte dere å bevege dere, du la merke til at det var nesten det samme som å stå på rulleskøyter, tilslutt slapp du hånda til Ryan og begynnte å kjøre baklengs og var sikkelig proff, men det var utrolig kjedelig siden det var så stille så du kjørte bort til kenny og Tay.
''Eyy, *dn* du er jo et naturtalent!'' sa Kenny og smilte til deg.
''Thanks! Men du Tay? Kunne du ha sutte på bra danse musikk eller?'' Tay smilte til deg og sprang opp til høytalerene og begynnte å fikle med noe men til slutt så kom det sikkelig høy musikk på.
Fade into darkness begynnte å spille og du ble sikkelig gira.
''Thanks Tay!'' ropte du og begynnte å skøyte bortover, du begynnte å ta noen Rihanna moves noe du syntes var utrolig gøy fordi du VISSTE at Justin stirra på rompa di.
''Ser du på noe du liker eller Bieber?!'' ropte du til Justin når du skøyta forbi ham.
''Kansje det!'' lo han til deg, du snudde deg slik at du skøyta baklengs men sto med annsikte mot ham.
''Come get it'' sa du utfordrende, det var først da du la merke til at alle sammen satt hadde pause og at det var kun du og Justin på isen igjen.
Justin bare stirra på deg og før du visste ordet av deg skøyta han i full fart mot deg og du begynnte å skrike og skøyte vekk fra ham.
''DU TAR MEG ALDRI!'' ropte du mens du skøyta vekk fra Justin.
''Bare vent!'' pluttselig var Justin forran deg og du fikk ikke stoppa og du tryna på Justin og dere begge tryna på isen.
Du lå oppå ham og dere holdt på å le dere ihjel.
''uff! Skjønner du hvorfor jeg ikke liker isen eller?'' spurte du mens du prøvde å få tilbake pusten din.
''Nehhh, jeg kan vende meg til dette her'' sa han og fjærna håre fra anniskte ditt, du rødma når han sa det og du følte bare for å skrike ut av gledde.
''Jeg tror jeg kan det også'' smilte du mot, dere skulle til å kysse når du kom på hvor dere var, fort satte du deg opp og rakte ut hånda di til Justin.
''Jeg er sulten, skal vi bestille Pizza eller?'' ropte Ryan pluttselig ut, dere alle nikket dere enige og tanken på det som nettopp hadde skjedd forlot alles tanker... Alles untatt dine egne.

Hva tror dere vil skje videre?
Hva syntes dere om den nye delen?`

Never say never ~Vanessa 9 Kommentarer


Baby, take my heart - Del 12

''Vi ses i morra'' hvisket du mot leppene hans så gikk du inn på romme ditt.
Du lente deg mot døra og pustet ut, du tokk hånda di opp mot leppene dine, du kunne fremdeles følele leppene hans der, tenk! DU HADDE KYSSET JUSTIN BIEBER! Du begynnte å hoppe opp og ned men tilslutt så slutta du og pusta ut og orda deg til senga. Når du sovnet satt du bare og lurte på hva morgen dagen ville bringe.


*Justin's POV*

Hun lukket igjen døra og jeg lukka igjen øynene mine og lente henda mine mot dør ramma og pusta ut.
Jeg vet ikke hva som kom over meg, men det endte bare opp med at jeg kyssa henne, jeg hadde hatt lyst å gjøre det helt siden middagen, hun kom sikkelig godt overens med familien min noe som betydde mye for meg, men ikke bare det men hun var DRIT digg og en UTROLIG flink kysser.
Jeg klarte ikke å gjømme smile mitt mens jeg gikk inn i heisen og opp til min etasje, jeg gikk inn på rommet mitt hvor Ryan alt lå og snorka.
Jeg bare rista på hode og la meg ned i senga og sovna med *dn* i tankene.


*dn* POV*

Du våknet pluttselig av at noen hoppa i senga di, du løsna det ene bene ditt fra dyna og spente den personen som hoppa i senga.
''AUU!'' hørte du stemmen til Dianna si, Du løfta deg opp med albuene dine og åpna forsiktig øynene dine og skulle skike når du så seg rundt.
Fordi rundt hele senga du sto alle jentene og stirra på deg.
''Hva faen a!!! Vær mer Dr.stalker a!'' utbrøt du og satte deg mer opp i senga og så på jentene.
''Vi lar deg ikke gå ut den døra før du forteller oss hva som skjedde i går!'' sa Stine truende mens hun pekte på deg med krøll tanga si.
''Ellers hva? Skal du krølle meg til døde?'' spurte du og pekte på krøll tange.
''Ja, kansje det!'' sa hun og du klarte ikke å holde inne latteren.
''Nei men seriøst... hva skjedde?'' spurte Kamilla og satte seg på senga og smilte til deg, du begynnte å tenke tilbake på kvelden før og kysset mellom deg og Justin og du fikk et lite smil om munnen.
''Oh my bieber! HVA SKJEDDE!'' utbrøt Sara og satte seg på andre siden av deg.
''ingenting, han tok meg bare ned på resturangen nede på hotelle så spiste jeg middag med ham og crewet.'' sa du og smilte til dem, du ville ikke fortelle dem om kysset fordi du kom til å få enten en veldig posetiv reaksjon eller en veldig negativ en.
''Var det alt.. Ingenting annent?'' spurte Stine og så på deg sikkelig mistenksomt.. okey hun skulle du i alle fall ikke fortelle noe til.
''Ja, det var alt!'' sa du sikkelig uskyldig og smitle til dem, de fleste sukket men Dianna, Kjersti og Anna bare sto og så på deg, du så på dem og ga et tegn at du skulle fortelle dem etter på.
''jaja, du må forte og orde deg, vi skal dra om 1 time.'' sa Marte og smilte til deg, du nikket og gikk bort til kofferten din og fant hva du skulle ha på deg.''OH MY GOSH! Jeg elsker skona dine!'' utbrøt Trine og løfta det ene bene ditt , du falt ned på senga og holdt på å le deg i hjel.
''Neste gang vent til jeg sitter før du bestemer deg for å dra bene mitt opp i lufta!'' sa du til henne og alle bare små fniste. Du gikk inn på bade for å fikse deg og bestemte deg for å bare la håre ligge og bare ta på deg litt eyeliner og lippgloss.
''Er dere klare jenter?'' høret du stemmen til Victoria si og du gikk ut til resten av jentene.
''LEGGO!'' ropte Stine og alle begynnte å skrike, alle untatt deg. Du var ikke våken nok til å skike av glede.
Dere kjørte et stykke helt til dere kom forran et stort bygg.
''Æææææ, han er uttenfor å venter på oss!'' skrek Trine inni bilen og alle bare klistra annsiktene sine til vinduene i bilen og du satt der bare og lo av dem.
Dere gikk ut av bilen og med en gang Justin så deg fikk han et stort smil om munnen og vinka litt til deg.
''Hei'' mimte han til deg og du gjorde det samme tilbake.
Tumblr_lhljxjhksk1qeqaga_large 

Scooter begynnte å snakke om et eller annent, men du fikk ikke med deg noe han sa fordi du og Justin sto og stirra på hverandre hele tiden, han var så DIGG! Og han var så søt i den lua, og hvem skulle trodd at å ha skøyter hengende ned bryste ditt kunne gjøre noen kjekk men, hey! Justin var kjekk med det...
Vent skøyter?!
''Skal vi stå på skøyter?'' hviska du til Kamilla.
''Ehh ja? Fikk ikke du med deg det Scooter sa? hvor i all verden er du hen da?'' spurte hun deg helt forvirret. 
''Ingensteder'' hvsika du tilbake og snudde hode ditt mot Justin igjen, du var bare borte i øynene til Justin...
Men så fikk du tanken på skøyter igjen og du måtte se vekk. Du hatet skøyter, ikke det at du var dårlig eller no, det var bare det at du og isen ikke var beste venner akkurat.
''Komman *dn* vi skal inn å få skøyntene våres!'' sa Kamilla til deg og du bare fulgte etter dem.
'Åhh, jippi!' tengte du ironisk til deg selv og bare fortsatte å gå med jentene. 

 Hva tror dere kommer til å skje når hun kommer på isen.
Vil dere ha mer?

never say Never ~Vanessa8 Kommentarer


Baby, take my heart - Del 11 lang del!

''Skal vi gå'' spurte han og smilte til deg, du bare nikket og han la armen sin på ryggen din og ledet deg bort mot heisen.
'OMB! JUSTIN HOLDER RUNDT MEG!' skrek du inni deg og gjorde den gale hoppe dansen din, men på utsiden smilte du bare og fulgte etter ham


''Du ser helt fantastisk ut foresten'' sa han til deg når dere gikk inn i heisen, du bare så ned i bakken å rødma litt.
''Takk... Du ser ikke så verst ut heller'' sa du og han bare lo mens han rista på hode.
''Men jeg må si, jeg ble overaska over deg... Jeg trodde ikke jeg skulle se deg igjen etter flyplassen'' du så kjapt opp på ham, han stirra på deg mens han hadde et lite smil om munnen.
''Jeg kan fremdeles ikke tro at jeg ikke kjente deg igjen!'' sa du sikkelig fortvila og sukket.
''Eyy! Jeg er flink å kle meg ut!'' sa han og løfta på skuldrene sine, og du bare slo ham lett i skulderen.
''Men du snakker til jenta som har romme sitt BOMBA av bilder av deg, har sin egen blogg om deg og forguder hvert skritt du tar!'' sa du og kjapt klappa du hånda over munnen din.
''Det var ikke meningen at du skulle vite!'' mummla du mens du så sikkelig sjokert ned i bakken. Pluttselig braste han ut i latter-
''Ok, hvis du er sånn er jeg litt skuffa over at du ikke kjente meg igjen!'' lo han og du bare slo ham en gang til.
''Eyy! Auu, det gjør vondt vet du!'' sa han og lata som om han ble sikkelig såra.
''Og du overlever'' sa du og bare rista på hode, heis døren åpna seg og dere gikk ut.
''Vi skal spise her, hvis det er greit?'' spurte han og ledet deg til resturangen på hotellet, du bare nikket og smilte.
''Ærlig, så lenge jeg er med deg så gjør det meg ikke noe hvor vi er'' hviska du sikkelig stille, du ville si det men ville ikke at han skulle høre det.
''Naww! Du er så søt!'' sa han og la armen sin over skulderen din og dro deg inntil ham, du la den ene armen din rundt livet hans og du følte at du bare ville dø!
Hvor mange ganger du hadde drømt om akkurat dette øyeblikket og her var det! RETT FORRAN DEG!
''Bieber'' sa han til resepsjonisten, han så ned på arket forran ham også så han opp på dere igjen.
''Ja, de andre er her alt, denne veien'' han ledet dere bort til et bord litt unna de fleste, det var alt fullt av folk, og du kjennte igjen de fleste.
Pattie, Kenny, Scooter, Carin, Alfredo, Dan det var bare fult av folk du leste om dagli.
''Eyy folka! Dette her er *dn* hun skal spise med oss i dag, hvis det er greit'' sa Justin og smilte til folka, alle så opp på dere, du og Justin holdt ikke rundt hverandre lenger og du savnet å ha ham rundt deg. Alle sammen smilte til deg og vinket og du bare vinket tilbake til dem.
''Hei *dn* jeg heter Pattie!'' sa moren til Jusitn og strakte fram hånda til deg, du fikk et stort smil om munnen og dere hilste.
''jeg vet hvem du er, jeg vet egentlig hvem alle er jeg'' sa du og du følte bare at du ble helt rød i kinna dine.
''Hei er ikke du en av jentene fra Norge?'' spurte pluttselig Ryan deg og du nikket til ham.
''Neimen så kult! Sett dere ned, ikke bare stå der!'' utbrøt Carin og flyttet seg litt slik at dere kunne legge til en ekstra stol.
''Så *dn* er du en stor fan av Justin eller?'' spurte Dan deg.
''Kødder du eller? Jeg tror jeg vet mer om livet hans en mitt eget!'' sa du og alle bare lo, du følte armen til Justin på låre ditt, og du følte at du bare ville legge deg ned å dø i det sekundet.
Gjennom hele middagen snakket dere konstant og koste dere noe utrolig. Du ble utrolig godt kjennt med 'familien' til Justin og  fikk vite masse greier om ham.


''Ok, men jeg tror jeg burde få *dn* tilbake på rommet, klokken er halv 10 og vi skal tidlig opp i morra'' sa Justin og røyste seg opp, du bare nikket og røyste deg selv.
''Det var utrolig hyggelig å bli kjent med dere alle!'' sa du og smilte til dem, alle nikket og sa det samme tilbake.
''Men du, *dn* i morra skal vi ut på bowling, hvorfor blir du ikke med!'' sa Alfredo og alle nikket seg enig.
''Jeg vet ikke, jeg vil ikke trenge meg på'' du så på Justin og han sto der bare og smilte og nikket sikkelig ivrig til deg.
''Trenge deg på du liksom! Det er så utrolig hyggelig å ha deg her! Justin og du kan bare dra rett til Bowlingen i morra når dere er ferdig med det dere skal'' sa Scooter og smilte til deg, du fikk et stort smil om munnen.
''Ok! Men da snakkes vi i morra!'' utrbrøt du og vinket til dem mens du og Justin gikk ut av resturangen. Dere små snakket litt men eller så var dere ganske stille og før du visste ordet av det var dere rett utenfor hotell romme ditt.
''Jeg hadde det utrolig gøy i dag'' sa du og snudde deg mot ham.
''jeg også, jeg gleder meg til i morra'' sa han og smilte mot deg, dere bare sto der ute i stillhet.
''Så.. ehh. ja'' sa du og signaliserte bort mot døra di, han bare nikket og så litt ned.
''Ja vi ses i morra da...'' sa han og skulle til å gi deg en klem, dere lente dere samme vei og hele greia ble bare veldig pinlig.
''Ehh, ja, hvis du går,.. ja også.'' men pluttselig traff leppene hans dine og du følte bare hele kroppen din fryse helt.
Justin sine lepper var på dine lepper... Forsiktig lukket du igjen øynene dine og henda dine gikk automatisk til annsikte hans. Dere bare sto der og holdt kysset i sikkert mange minutter.
Tilstull trakk du deg forsiktig unna og du åpnet øynene dine forsiktig, men Justin sine var fremdeles igjen.
''Vi ses i morra'' hvisket du mot leppene hans så gikk du inn på romme ditt.
Du lente deg mot døra og pustet ut, du tokk hånda di opp mot leppene dine, du kunne fremdeles følele leppene hans der, tenk! DU HADDE KYSSET JUSTIN BIEBER! Du begynnte å hoppe opp og ned men tilslutt så slutta du og pusta ut og orda deg til senga. Når du sovnet satt du bare og lurte på hva morgen dagen ville bringe.
`
Hva syntes dere om den ny delen?
Vil dere ha mer?

Never say Never ~Vanessa 7 Kommentarer


Baby, take my heart - Del 10

''Vi snakkes!'' ropte du og vinka før du gikk ut med Anna og resten av jentene.
''Hva var DET for no!'' hviska Anna til deg,  du bare løfta litt på skuldrene som om du ikke visste det, men inni deg klarte du ikke å gjømme smile ditt.
'Jeg skal ut med Justin Bieber... Justin bieber skal ut med meg... I like it!' tanken var sutte fast i hode ditt og fikk deg til å smile.


 

Du så deg i speilet på badet av hotell rommet, du hoppe ut av badet og begynnte å mime Miley sangen og gikk mot jentene, dere hadde kledd dere i sikkelig fancy klær og bare gikk rundt å kødda på romme til deg, Anna og Kjersti.
''SO I PUT MY HANDS UP!'' ropte dere ut og du hoppa på boret og begynnte å gjøre en sånn sikkelig sexy dans.
''rawr!'' ropte alle til deg og du bare lo før du fortsatte å synge, pluttselig kom Stine foran deg og dere så på hverandre før dere begynnte å danse i lag.
''Se i kameraet og si CHEES!'' sa Lise og dere begge så i deg og smilte sikkelig overdrevent.
''Nydelig'' lo hun og dere bare lo med henne.
Du hoppe ned fra boret og danse gikk bort mot komoden hvor det lå en stor skål med godteri.
''Ok, hva er klokken?'' spurte du og snudde deg mot de dansende jentene.
''Ehh, den er halv 7!'' sa Marte og begynnte å gjøre en eller annen rar booty sheak.
''Serr! Okey, jeg går i dusjen!'' ropte du og sprang inn på badet og hoppe i dusjen.
Som alltid så brukte du 600 år på å dusje, du bare elsker å stå der og la vannet renne ned kroppen din, spesielt når det var musikk involvert!
Etter en stund med skrubbing og rensing gikk du ut av dusjen og tørka deg, du tok opp mobilen din for å sjekke klokken.
Okey, den er 7... Justin kommer om ca 1 time for å hente deg! Du surra hånduken rundt deg og sprang ut til jentene og bort mot kofferten din og begynnte å leite etter klær.
''Nice hånduk *dn*!'' lo Trine og alle bare lo, du så ned og la merke til at du hadde på deg Justin bieber hånduken din.
''Ehh, takk'' sa du mens du følte at du rødma, men du snudde deg tilbake til kofferten din og begynnte å leite etter noe å ha på deg.
''Hvor er det du har tengt deg?'' spurte pluttselig Dianna deg og satte seg vedsiden av deg.
''Ikke no'' sa du fort og fant deg et anntrekk og sprang tilbake inn på badet og låste døra og begynnte å fikse deg.
Du ville ikke pynte deg noe særlig siden du skulle bare ut med ham og crewet og det var nå egentlig ikke noe særlig til date, men du måtte fremdeles ikke se HELT jævlig ut heller, så derfor gikk du i dette:

Du var egentlig utrolig fornøyd med det du fikk i, det var så typpisk deg, pynta men laid back!
''Sminke'' hviska du til deg selv og så ned på den dekte benken full av sminke.
Du ville være diskre med sminken siden du visste Justin ikke likte at jenter var full av sminke, du var nå normalt ikke det heller men man kan aldri være for forsiktig, men du ville få noe som fikk øynene dine til å poppe, som betydde noe svart!
(Håre ditt- Øynene dine og leppene dine)


Du så deg selv i speilet, du dro håret ditt framm på vær sidens lik at det lå hver sin skulder.
''Jeg er klar'' sa du til deg selv i spilet og du klarte ikke å sjule det store smile som traff leppene dine.
Du gikk ut til jentene og i det de så deg begynnte de å skrike og late som om de besvimte.
''Damn girl! Snakk om å se digg ut a! Sikker på at du ikke skal noe'' sa Kamilla og snurra deg rundt, du bare lo av henne og satte deg ned på senga di.
''Jeg skal ikke noe spesielt!'' sa du og bare smilte litt, det var ikke akkurat noe stort at du skulle ut med Justin og crewet hans... okey hvem prøvde du å lure! Det var drit stort! han var justin freaking Bieber og han hadde spurte DEG om å spise middag med ham og crewet!
''Men hva skal du spise? Vi har ikke spist noe annent en godteri siden flyet!'' utbrøt Kjersti og slengte seg ned i senga.
''Supert! Vi ringer room service!'' sa Sara og satte seg opp og ringte nummeret til lobbyen.
Hun bestillte mat til alle sammen untatt deg og etter 5 minutter banket det på.
''Wow, det gikk fort'' sa Stine og røyste seg og gikk bort til døren og åpnet.
''Ehh, *dn* det er til deg'' roppte hun pluttselig og kom inn i rommet med et sikkelig forvirret annsikts utrykk, du skjønnte ingenting, helt til du så Justin komme gående sagte inn på rommet.
''Åhh, sant det! Er klokken 8 alt?'' spurte du og så ned på mobilen din, og pina med så sto det at klokken var 8, akkurat.
''JUSTIN!'' skrek nesten alle i rommet og du spratt opp av senga.
''Jeeeessuuuss! Chill a! Dere så han noen timer siden!'' sa du og gikk bort til ham og ga ham et lite smil.
''Vi snakkes etter på!'' sa du og gikk mot døra med Justin hengede etter deg.
''hade jenter!'' ropte Justin og alle skrek hade tilbake, du bare lo det var bare noe med ham som fikk deg til å smile konstant.
''Skal vi gå'' spurte han og smilte til deg, du bare nikket og han la armen sin på ryggen din og ledet deg bort mot heisen.
'OMB! JUSTIN HOLDER RUNDT MEG!' skrek du inni deg og gjorde den gale hoppe dansen din, men på utsiden smilte du bare og fulgte etter ham


Hva syntes dere om denne delen?
Hva tror dere kommer til å skje videre? 

10+ kommentarer
Never say Never ~Vanessa11 Kommentarer


Baby, take my heart - Del 9 lang del!

''Men hvorfor?'' hviska du stille til deg selv før du gikk bort til Kjersti, Kamilla og Ryan som satt på golvet av scena og snakka om noe.
Du satte deg ned og hengte deg med i sammtalen deres, men du klarte ikke å fjærne følelsen av at noen såg på deg. Det var ganske ekkelt egentlig, men ble mindre ekkelt av tanken på at det var Justin.


''Eyy! Folka, er dere klar for et show eller?'' hørte dere pluttselig noen rope, dere snudde dere mot døra og der kom Kenny, Scooter og Dan Kanter gående mot dere. Du, Sara, Kamilla og Kjersti begynnte å heie på Dan og det virka som han likte det.
''Eyy, det er meg dere skal se a!'' sa Justin fra bak deg og begynnte å kile deg.
''AHHHH! SLutt!'' ropte du og hoppa opp og sprang fra ham, han bare lo og sprang etter deg.
''Ok, slutt med det der, jeg vil se ham opptre nå!'' suttra Stine og satte seg på første rad, du prøvde å få tilbake pusten din og skulle gå bort mot Stine og sette deg men du la merke til at Justin fulgte etter deg.
''LIGG UNNA!'' advarte du ham og begynnte å le, han bare lo med deg men så gikk han opp på scena og du satte deg vedsiden av Stine. Men når du satte deg ned, så bare Stine på deg før hun flytta seg vekk fra deg, du bare så rart på henne og la merke til at alle satt bak deg og ingen satt vedsiden av deg.
Du ble egentlig litt lei deg men prøvde å ikke tenke på deg, halo! Du skulle se Justin Bieber opptra for deg! Hva mer trengte du.
''Ok, så jeg ser at *dn* er den eneste som ikke er redd for å sitte på første rad! Jeg er ikke farlig altså!'' sa Justin i mikrofonen når han satte seg ned, pluttselig kom Anna og Kjersti på hver sin side av deg og dere begynnte å le, men resten av jentene satt fortsatt bak dere.
''Hva er det med dem a?'' hvisa du til deg, Kjersti rissta på hode mens Anna bare himmla med øynene sine.
''Ok, jeg tenker vi starter med denne Somebody to love... Reggae versjon!'' sa han og Dan begynnte å spille mens dere sto der og bare nikka og mimte til sangen.

Justin stirra på deg nesten under hele sangen og du følte at du bare var i en drøm.
''Ok, hva vil dere ha nå?'' spurte han og så på dere, Stine og resten av gjengen bar dere begynnte å rope ut.
''BABY! BABY! BABY!'' det var egentlig veldig frustrerende fordi du var utrolig lei av den sangen så du hviska til Anna og Kjersti en sang og de nikka og dere begynnte å rope ut.
''COMMON DENOMINATOR! COMMON DENOMINATOR!'' han fikk et lite smil om munnen så nikka han litt for seg selv.
''Ok så vi har 2 forskjellige forslag! Hva om vi tar *dn*, Anna og Kjersti's forslag! Dan, flytt ræva di til pianoet!'' sa han og dere alle begynnte å le, du følte blikket til Stine i bakhode ditt men du prøvde og ikke tenke på det.
''Er dere klare eller?'' spurte han og dere bare skrek.
''Alright, lettgo!'' sa Justin og Dan begynnte å spille den kjente melodien på pianoet.

Justin sang et par sangenr til og det var utrolig korslig, det virka som Stine og resten av jentene missta irritasjonen sin over deg fordi kansje 3 sanger etter på begynnte de å snakke til deg igjen.
''Ok, det var siste sang... Sikkelig kiipt ikke sant! jaja, vi snakkes i morra jenter!'' sa Justin og smilte til dere, dere laggde noen sukke lyder meg ga ham et smil og begynnte å gå mot døra.
Men pluttselig holdt noen deg i hånda og du snudde deg.
''Ohh, hei Justin'' sa du og du følte en varme spre seg rundt i kroppen din.
''Ehh, hei.. emm, ja du liksom... ja'' han retta seg litt opp i ryggen og klødde seg i bakhode, det var egentlig utrolig søtt hvor nervøs han var!!!!
Vent, nervøs? Hvorfor var han nervøs?
''Ja'' spurte du og fikk et smil om munnen din.
''Ja, liksom... Har du planer i kveld?'' spurte han deg og du følte hele verden din stoppe... Spurte han deg nettopp ut?
''Emmm, jeg hadde tengt å gå ut og spise meg jentene i kveld... Var det noe spesielt?'' spurte du og du kunne se skuffelsen i øynene hans.
''Oja, nie jeg bare lurte på om du ville, ja du vet.. Kansje gå ut  og spise middag med meg og crewet'' sa han og så ned i bakken. Du fikk et stort smil om munnen og følte for å bare hoppe rundt å skrike.
''Det hadde sikkert vært korslig, kom til hotellet vår og hent meg før dere drar da'' sa du og smilte til han, han så fort opp og fikk et smil om munnen.
''Virkelig? ehh, ja jeg henter deg på hotell romme ditt kl 8 !'' sa han og det virka som om han hadde lyst å hoppe opp og ned selv.
''Yo! *dn* vi skal dra nå, kommer du!'' ropte Anna fra utgangen, du snudde deg og bare nikka og smilte til henne så snudde du deg mot Justin og kyssa ham på kinnet før du sprang mot døra.
Men akkurat da du kom fra til Anna snudde du deg mot ham.
''Vi snakkes!'' ropte du og vinka før du gikk ut med Anna og resten av jentene.
''Hva var DET for no!'' hviska Anna til deg,  du bare løfta litt på skuldrene som om du ikke visste det, men inni deg klarte du ikke å gjømme smile ditt.
'Jeg skal ut med Justin Bieber... Justin bieber skal ut med meg... I like it!' tanken var sutte fast i hode ditt og fikk deg til å smile.
 

Hva syntes dere om denne delen?
Vil dere ha mer?
Hva vil dere skal skje videre`?

5+ kommentarer!
Never say Never ~Vanessa 8 Kommentarer


Baby, take my heart - Del 8

OK! Jeg må bare si tusen takk til alle som har kommentert! Jeg blir alltid så glad! Så såg jeg at en av mine STØRSTE idol bloggere har kommentert på historien min og jeg trodde jeg skulle dø! Alle sammen som ikke leser bloggen hennes! Beliebersdream.blogg.no GÅ OG LES DEN! Historiene deres er SYKT bra! Du bare forelsker deg i dem! Uansett nå skal dere få en del til, er dere flinke og kommentere får dere kansje en til i dag! :D


Jeg og Ryan holdt på å le oss ihjel og det virka som om de holdt på å gjøre det samme.
Sangen ble ferdig og jeg trodde jeg skulle dø.
''WOOO!! Snakk om å ha SWAG a!'' jeg røyste meg opp og klappa, *dn* stoppa og le og så opp mot meg og øynene hennes møtte mine og det virka som om hun skulle dø. END


Justin bieber... JUSTIN BIEBER... Justin... Bieber... Justin Bieber... Navne hans gikk om og om igjen gjennom hode ditt.
''Woo! Hvor lang tid tok det deg å lære all teksten?''' spurte Justin meg mens han og Ryan gikk ned mot dere, du klarte fremdeles ikke å snakke men når du følte Marte klype deg kom du tilbake til virkeligheten.
''Ehh, jeg brukte kansje 1 uke på teksten men 1 måndte med å få det til å gå med sangen'' sa du og rødma litt.. Tenk at Justin hadde sett deg som DEN idioten på scena. 'Å herre gud, hvorfor meg!' tengte du til deg selv mens du så på at Justin bare nermet seg der mer for hver sekund og nå sto han rett forann deg.
Justin bieber sto rett forran deg... Oh dear lord!
''Hey, jeg er Justin og dette er Ryan'' sa han og rakte fram hånda si mot deg, du bare så ned på deg som om det var noe ute av denne verden.
''H-h-hei... Jeg er, ja jeg er *dn*'' sa du og slapp pusten din litt, du så sikkert ut som en idiot akkurat nå.
''Jeg vet hvem du er, skulle bare se om du kjennte meg igjen'' sa han og smilte til deg, du tok hånda hans og du følte bare elektrisitet. Det var akkurat slik du hadde sett for deg ditt første møte med Justin å være... Vent, hva var det han sa? Han visste hvem du var?
''Ehh, hva mener du med det?'' spurte du helt forvirra og så på ham, og han bare begynnte å le. Ahh den deilige latteren hans, du kunne bare høre på den i evigheter... Vent, hvor hadde du hørt den latteren før. Og da kom det til deg.
''OH MY GOSH! Du er han fra flyplassen!'' sa du og la hånda forran munnen din mens du pekte på ham, noe som fikk ham til å les enda mere.
''Ja det var meg..'' sa han og nikka, pluttselig følte du alle øyner på deg og du snudde deg mot jentene som sto der og stirra på dere, alle med munnene hengende nede.
''Lukk munnene deres, dere kommer til å fange fluer!'' sa du og de alle lukka munnene sine og så en annen vei.
''Ojj, men hvor en manerene mine, hei jenter! Jeg er Justin'' sa han og smilte til deg, sagte men sikkert gikk han til hver og en av dem og snakka litt, mens du sto og snakka med Marte.
''Han kan ikke slutte å stirre på deg, vet du det'' sa Marte og du ga henne et forvirret utrykk.
''Hvem da?'' spurte du henne. Hun så bort på Justin og du snudde deg bort mot der Justin sto og snakka med Sara og du klarte ikke å la være og legge merke til at han snudde seg vekk fra deg akkurat da du så på ham.
''Du kødder ikke sant! Han stirra sikkert på deg, du er DRIT pen!'' sa du og pekte på henne, men hun bare rissta på hode og gikk bort til Sara og dem, du snudde deg og så at hun gikk bort og da la du merke til at Justin stirra på deg.
''Men hvorfor?'' hviska du stille til deg selv før du gikk bort til Kjersti, Kamilla og Ryan som satt på golvet av scena og snakka om noe.
Du satte deg ned og hengte deg med i sammtalen deres, men du klarte ikke å fjærne følelsen av at noen såg på deg. Det var ganske ekkelt egentlig, men ble mindre ekkelt av tanken på at det var Justin.

Hva syntes dere om den nye delen?
Vil dere ha mer?

5+ kommentarer!
Never say never ~Vanessa6 Kommentarer


Baby, take my heart - Del 7

Dette kommer til å være siste del for i dag, siden det er lille julaften og folk har sikkert ting de skal gjøre med familien, dere kommer mest sansynlig ikke noe del i morra siden det ER julaften, men etter det så får vi se hva som skjer! :D


Du reppa ferdig sangen og holdt på å le deg ihjel. Kamilla og Marte hadde kommet opp på scena med deg og dere tre begynnte å kødde danse mens du rappa.
''WOOO!! Snakk om å ha SWAG a!'' hørte dere pluttselig noen rope fra bakersti salen, du stoppet å le og så bort hvor stemmen kom fra og fikk helt sjokk når du så hvem som sto der.


*Justin POV*

Jeg gikk ut av flyet og så meg rundt, det var utrolig deilig å være tilbake i Atlanta jeg har virkelig savna dette stedet. Jeg snudde meg litt og la merke til et fly som sto litt borenfra våres og en gjeng men jenter utenfor, de sto der en stund helt en av dem hoppa ned fra trappa men så klikka hun framste og sprang mot henne. Jeg klarte ikke å holde inne latteren.
''Jo! JB få ræva i gir, du har en avtale du må holde!'' ropte Scooter mot meg og jeg nikka og gikk ned og fulgte ham  inn i fly plassen full av folk.
I det jeg kom inn ble vi sverma av fotografer og skrikende fans, Kenny og resten av vaktene stelte seg forran meg og ledet meg bort mot bånde hvor koffertene mine skulle komme, vi sto der i noen minutter å venta på tinga i mellomg tiden signerte jeg noen autografer men ellers så gjorde vi ikke noe spesielt.
''Kan du hjelpe eller din dritt!'' utbrøt pluttselig Ryan og jeg la merke til at tinga mine begynnte å komme, jeg bøyde meg ned og hjalp ham med å legge dem på tralla, men når jeg reiste meg la jeg merke til en av jentene fra flyet, det så ut som om hun hadde problemer med koffertene hennes.
''Eyy dude, jeg kommer snart!'' sa jeg og gikk bort mot henne, heldigvis la ikke så mange merke til meg og jeg kom meg bort til henne.
''Her... La meg hjelpe deg'' sa jeg og smilte til henne, hun så på meg i en stund ikke noe annent, bare stirra på meg, det var egentlig litt creepy men hun var hot så det ga meg tid å sjekke henne ut.
Hun hadde langt brunt hår, og hun hadde på seg noe utrolig kule sko! Og ganske mye lilla.
''Ehh, hallo? Lever du?' spurte jeg og vinka med den ene hånda mi forran annsikte hennes, det så ut som hun kom tilbake til virkeligheten og jeg klarte ikke å la være og legge merke til at hun rødma litt.
''Sorry... jeg føler bare at jeg har sett deg et sted før'' hun stirra sikkelig på meg, faen skjønnte hun at det var meg? 
''EY! *Dn* Let's go! Vi vil ikke komme forsent!'' ropte pluttselig en jente et stykke unna, *dn* var det navne hennes? Det var like fint som henne. hun snudde seg tilbake mot meg og smilte litt.
''Takk... ja for hjelpa! Litt vanskelig i dette her'' hun pekte på fansen min og jeg bare nikka meg enig.
''Vell... Jeg må.. ja du vet... hade'' stamma hun og tok tak i kofferten sin og klemte seg gjennom folke mengden, jeg bare så på henne helt til hun kom fram til gjengen med jenter som venta på henne. Jeg smilte litt til meg selv før jeg gikk tilbake til Ryan som virka sikkelig irritert på meg.
''Hva faen skjer med å ditche da!'' sa hun og slo meg, jeg bare lo og slo ham tilbake.
''Ikke noe spess'' sa jeg og så meg tilbake mot døra, men nå var hun ikke der lenger. Ehh, jaja, jeg kom sikkert aldri til å se henne igjen så.


''Greit så jeg skal liksom bare henge med en gjeng jenter... i 3 dager?'' spurte jeg og klarte ikke å la være å smile. Jeg måtte bare innrømmte det, jeg har den beste jobben ever, jeg skal liksom bli betalt for å henge med 10 jenter i 3 hele dager, hvilke gutt ville ha sagt nei til det!?
''Ja... Vi er alt litt forsene siden du insisterte på å skifte så vi får bare håpe de ikke er sure'' sa Scooter og skrev ned noe i avtale boka si, jeg bare nikka og så ut av vinduet.
Vi stoppa utenfor studioet og Scooter, Kenny og Ryan gikk ut av bilen.
''hva gjør vi her a?'' spurte jeg forvirra og gikk ut etter dem.
''Nettopp det jeg sa! Du skal møte jentene!'' sa Scooter litt irritert denne gangen.
''Sorry a! Jeg trodde det var et annent sted!'' sa jeg løfta hende for å signalisere at jeg ikke visste det.
''Samma det, la oss dra!'' sa han og begynnte å gå inn i bygget med oss hengede etter.
''Du skal synge et par sanger til dem så skal dere snakke litt også kan du dra også tar vi i morra litt senere i kveld'' sa Scooter til meg mens vi gikk gjennom gangen på vei mot salen vi hadde fått beskjed om at de skulle være.
''Greit, jeg og Kenny skal fikse noe greier, du og Ryan kan bare gå inn dit hvor jentene er'' sa Scooter og pekte mot den ene døra, jeg og Ryan bare nikka også gikk vi inn døra, jeg skulle til å rope ut Hei men det jeg så fikk meg til å holde kjeft.
Fordi opp på scena sto jenta fra flyplassen... hva var navne hennes? *dn* var det, jeg ga et tegn til Ryan at vi skulle sette oss.
*Dn* sto der men boksa nesten helt nede mens hun danse en tulle dans med to andre samtidig som hun rappa min versjon av Otis.
Jeg og Ryan holdt på å le oss ihjel og det virka som om de holdt på å gjøre det samme.
Sangen ble ferdig og jeg trodde jeg skulle dø.
''WOOO!! Snakk om å ha SWAG a!'' jeg røyste meg opp og klappa, *dn* stoppa og le og så opp mot meg og øynene hennes møtte mine og det virka som om hun skulle dø.


Hva tror dere kommer til å skje videre?
Likte dere denne delen?

10+ kommentarer!
Never say never~Vanessa12 Kommentarer


Baby, take my heart - Del 6 lang del!

''Ok! Jorda kaller *dn* la oss gå! Jeg vil møte Justin Bieber!'' sa Kamilla og dro deg bort mot døra, du bare nikka og begynnte å gå, men gutten gikk ikke ut av hode ditt han var stuck der! ikke at du hadde noe i mot det da... men det var bare noe med det SMILE! Latteren! Det var SÅ kjent...
Du bare rista på hode ditt og gikk videre med jentene og snakka om Justin og hvor mye dere gleda dere.


Dere sto utenfor flyplassen og snakka mens dere venta på at Victoria skulle komme.
''Ok, serr *dn* jeg er sjalu på deg! Du er den eneste av oss som faktisk ser bra ut!'' søyt Anna og alle bare så på deg mens du bare lo.
''Ikke min feil at dere ikke fiksa dere før dere dro!'' sa  du og lagde kysse fjes til dem.
''Slapp av folka! Hun trenger ikke Justin hun! Hun fant seg en nice fyr på flyplassen hun!'' sa Stine og dulta litt i deg noe som fikk deg til å rødme.
''Uuuuuu! Hvem er det vi snakker om a?'' spurte Lise og ga deg et flørtende blikk.
''Nei det var ingen... Bare en gutt som hjalp meg medd koffertene mine..'' sa du og smilte litt.
''Bare en gutt du liksom! Var du helt blind eller?! Han var JÆÆÆÆVLIG kjekk!'' sa Kamilla og ga deg et kødde bitch blikk.
''Ja han var nå det... men det var noe kjent med ham... Jeg vet bare ikke hva'' sa du stille mens du prøvde og finne ut hvor du hadde sett ham.
''Hello! GIRLS! Sette dere inn!'' hørte dere pluttselig stemmen til Victoria si og alle snudde seg rundt og fikk sjokk når dere så hva dere skulle kjøre i.
(Bare at den er lilla!)


 ''Oh.... My.... Bieber!'' utbrøt Kjersti og alle bare sto der og stirra på limon.
''JEG VIL INN FØRST!'' ropte du og sprang mot døra og satte deg inn, det var utrolig fint inni, det var masse lilla coca cola av en eller annen grunn og man kunne høre albumet til Jusitn bli spillt av i bakrunnen.
''Noe så fett!'' utbrøt Stine når alle hadde sutte seg inn i bilen. DU bare nikket deg enig og tok deg et glass cola.
Musikk ble pluttselig skrudd opp og bilen begynnte å bevege seg.
''Ahh, sjekk ut dette a!'' sa du og sette deg opp og trykkte på klappen som fikk luka i take til å åpne seg, forsiktig røyste du deg og poppa hode ditt ut av bilen, med Lise og Kamilla komme like etter deg. ''Vi synger da!'' sa Lise og begynnte å synge med til Love me, og folka på gata stoppa for å enten filme dere, le av dere eller bare for å stirre.
''OK! *DN* DU TAR DENNE DELEN!'' sa Kamilla og du begynnte å synge siste del av sangen.
''My hear it blind but i don't care! 'Cuz when I'm with you everything has disappeared! And every time, you hold me near! I NEVER WANNA LET YOU GO! OHH!'' Dere holdt på å le dere ihjel men til slutt ble du lei og satte deg ned i bilen igjen.
Dere satt i bilen i ca 10 minutter til før dere endelig kom fram til der dere skulle møte Justin.
''Greit Jenter... Følg meg'' sa Victoria og begynnte å gå fra, dere så litt på hverandre før dere endelig følgte etter henne.
Hun førte dere inn i et stort room med en scene og utstyr men romme var helt tomt.
''unnskyld... Men skal ikke Justin være her?'' spurte du henne sikkelig forvirra.
''Jo han skulle det, men han ble desvere litt forsinket men han skal komme snart, så plis! Nyt scenen syng, dans more dere! Men ikke ødelegg noe, dere kan koble til mobilene dere får å ha musikk og mikrofonene er alt på!'' sa hun og nermest sprang ut av rommet før dere kunne klage, dere ble stille en stund og bare så på hverandre før du begynnte å løpe mot scena.
''FRITT FOR Å SYNGE FØRST!!'' ropte du mens du sprang opp på scena og kobla til mobilen din inn i docen og begynnte å velge sang.
''Bare viss jeg for filme!'' sa Lise og satte seg på første rad.
''Greit det!'' sa du og bare smilte til henne, når du endelig fant sangen din så satte du den på, det var en litt lang intro med snakking så du fiksa deg litt.
''Hva er det du DRIVER med! '' utbrøt Sara når hun så hva du gjorde, du åpna delen av jakka du hadde lukket igjen også dro du ned boksa di like langt ned som Justin plide å brukde den så tok du tak i mikrofonen.
''Jeg kan ikke rappe Justin uten å ha swagen hans!'' sa du og begynnte å rappe den kjente sangen mens jentene sto og heide på deg.
 (Du rappa dette her! Når snakkingen i begynnelsen skjer er da du drar ned boksa og det)

Du reppa ferdig sangen og holdt på å le deg ihjel. Kamilla og Marte hadde kommet opp på scena med deg og dere tre begynnte å kødde danse mens du rappa.
''WOOO!! Snakk om å ha SWAG a!'' hørte dere pluttselig noen rope fra bakersti salen, du stoppet å le og så bort hvor stemmen kom fra og fikk helt sjokk når du så hvem som sto der.

Hva synes dere om denne delen?
Vil dere ha mer?


 5+ kommentarer!
Never say Never ~Vanessa 6 Kommentarer


Baby, take my heart - Del 5 lang del!

''Eyy! *Dn* har du noe du vil si til taperene som er hjemme i norge eller!'' spurte Lise deg mens hun filma deg, du bare satte deg nermere henne også hviska du til kameraet.
''Jeg skal gi ham et kyss fra dere, det vil være min GLEDE å gjøre det!'' sa du og alle jentene begynnte å le, du lente deg tilbake i sete og lukket igjen øynene med håpet av å møte Justin igjen, og det gjorde du.
Som alltid.


Du sov gjennom hele flyturen uten problemer, du og Justin hadde vært på stranda denne gangen, og nok en gang ble du vekket rett etter kysset, men denne gangen var det ikke av mobilen din men Trine som sto og rista i deg.
''*DN*!!! Stå opp din dritt! Vi er framme!'' ropte hun inn i øre ditt og du bare dytta henne vekk og satte deg rett i ryggen.
''Skjer med å prøve å gjøre meg døv a?'' spurte du med en trøtt stemme og gne deg litt i øynene for å prøve å vokne litt.
''Sorry, men vi har prøvd å vekke deg i snart 5 minutter og ingenting hjalp, så...'' sa Kjersti og bare lo av deg, du så sjokert på deg men så begynnte  du også å le.
''Vell, hva venter vi her på nå da! Jeg er oppe la oss komme oss ut og dra og møte JUSITN BIEBER!'' sa du og nermest sprang ut av flyet, de andre passasjerene hadde alt gått av og det var kun dere der så det var stort sett første mann ut.
Du sprang ned trappa fra flyet men stoppa på det siste trinnet som fikk resten av jente til å stoppe bak deg.
''YO! *dn* hva skjer?'' spurte Anna bak deg og hørtes litt irritert ut, du snudde deg mot jentene og så dem alle i øynene.
''Dere er klar over, at i det øyeblikket vi trokker på den bakken er vi ofisielt i USA?'' spurte du med en nervøs stemme, du hadde alltid hatt lyst til å dra til USA du eide i engelsk og du kunne mer om Amerikansk historie en Norsk, men nå som du var der kunne du ikke gjømme nervøsiteten.
''Vell, KOMMAN! La oss gå!'' ropte Kjersti som var 3 personer bak deg og hoppe ned fra trappa.
''Kjertsi! Din gale kjerring!'' ropte du og sprang bort til henne, hun bare lo av deg så gikk dere videre inn i flyplassen.
''Bitches! VI ER I ATLANTA!'' ropte pluttselig Sara og begynnte å skuffle bort over det glatte golvet på flyplassen, dere bare lo men du gikk bort til henne og skuffla med henne.
''OH! Go *Dn* ! Go Sara! Go *Dn*! Go Sara!'' ropte jentene og lo av dere du bare stoppa og slengte dem et sleng kyss og bunka til dem.
''Hallo? Er dere jentene som vant konkuransen om å møte Justin Bieber?'' spurte pluttselig en dame dere, du snudde deg mot henne og ble sikkelig forvirra.
''Ehh, ja? Er du Norsk?'' spurte du helt ut av det blå, skulle ikke dere møte en amerikaner eller no, WTF?
''Ehh ja, jeg er Norsk. Vi var ikke sikker på om alle kunne engelsk så vi tok ikke sjansen'' sa hun og smilte til dere, du bare nikke også samlla dere dere rundt dame.
''Supert! jeg heter Victoria og skal være deres overhode i disse 3 dagene! Som dere kan se så er klokken 2 om dagen her ute og vi skal faktisk RETT til møte stede! Ja det er korekt, dere skal møte Justin nå! Vi skal gi tingene deres til en sjofør som kjører dem til hotellet deres... noen spørsmål?'' spurte hun og så på hver og en av dere, de fleste hadde freaka ut og snakka om at de ikke var klarte og måtte fikse seg, du bare rissta på hode, du hadde forventa dette, det var derfor du hadde fiksa deg med en gang. 
Alle rista på hodene sine og hun bare smilte.
''Supert, denne veien! Koffertene har begynnte å bli lagt på bånde, så la oss dra'' sa hun og ledet dere gjennom mengden av folk som var der, du var egentlig ganske overasket at det var SÅ mange ungdommer der, du lente deg bort mot Anna og hviska til henne.
''Skjer med folka a?'' spurte du helt forvirra og så deg rundt.
''Vet ikke jeg? Kansje det er noe klasse tur eller no?'' sa hun like forvirra som deg men dere bare fortsatte videre, du la merke til at alle hadde tinga sine, alle untatt deg.
''Ahh, koffertene mine er DER borte!'' sa du sikkelig irritert og pekte på den andre enden av bånde, alltså den delen FYLT med ungdommer.
''Lykke til! Vi venter'' sa alle sammen og dyttet deg bort mot dem, du ga dem alle bitch blikk men du klarte og skvise deg gjennom mengden helt bort til koffertene, men da kom problemet.
Du klarte ikke å løfte dem, det var for lite plass og koffertene dine var bare for tunge.
''Her... La meg hjelpe deg'' sa pluttselig en sikkelig kjent stemme, du snudde deg og der sto en gutt fult kledd i hette genser, jogge bokser og solbriller.. Men det var bare noe med ham.
''Ehh, hallo? Lever du?'' spurte han deg pluttselig og vinka med den ene hånda foran annsikte ditt, du rista litt på hode også begynnte du å le litt.
''Sorry... jeg føler bare at jeg har sett deg et sted før'' sa du helt drømmende og så på ham, det beste var at han stirra på deg også.
''EY! *Dn* Let's go! Vi vil ikke komme forsent!'' ropte Sara til deg, du snudde deg bort mot stemmen og la merke til at dem venta på deg, du snudde deg tilbake til gutten og smilte.
''Takk... ja for hjelpa! Litt vanskelig i dette her'' sa du og små lo litt mens du pekte på folka rundt deg, han bare lo og nikka.
''Vell... Jeg må.. ja du vet... hade'' sa du sikkelig nervøst så gikk du bort til jentene med koffertene dine på slepet.
''Hvem var det?'' spurte Stine deg og så på der du og gutten hadde nettopp stått.
''Jeg har ikke peiling, men jeg sverger... jeg har sett ham før! Det var bare noe med ham..'' sa du helt drømmende mens du så for deg gutten igjen.
''Ok! Jorda kaller *dn* la oss gå! Jeg vil møte Justin Bieber!'' sa Kamilla og dro deg bort mot døra, du bare nikka og begynnte å gå, men gutten gikk ikke ut av hode ditt han var stuck der! ikke at du hadde noe i mot det da... men det var bare noe med det SMILE! Latteren! Det var SÅ kjent...
Du bare rista på hode ditt og gikk videre med jentene og snakka om Justin og hvor mye dere gleda dere.

Hva synes dere om denne delen?
Vil dere ha mer?

5+ kommentarer
Never say Never ~Vanessa7 Kommentarer


Baby, take my heart - Del 4

Etter du posta innlegget slo du av mac'en og la deg, du hadde en stor dag forran deg i morra!
Du sovna etter noen minutter og nok engang ble du møtt av Justin i drømmene dine.
Alt var godt!


Du ble dratt ut av den vakre drømmen din nok en gang av den forbaskade alarmen din, du satte deg og slo den av. Men du fikk sjokk når du så hva klokken var!
''Halv 6! Hva faen gjør jeg oppe halv 6 om morran!'' skrek du ut og slengte deg ned i senga for å sove igjen, men røyste deg kjapt opp igjen.
''AHHH! JEG SKAL MØTE JUSTIN BIEBER!'' skrek du pluttselig ut i rommet og begynnte å hoppe opp og ned, det var ikke en drøm! Ahh, life is sweet!
Du sprang inn på badet og dro av deg pysjamasen og hoppa inn i dusjen, mens du var i dusjen klarte du ikke å la være og synge, det var bare en vane!
''Love me, Love me, say that you love me! Fool me, Fool me, oh how you do me! Kiss me, Kiss m-- HEY!'' ropte du ut når du hørte noen slå av sangen på mobilen din.
''Beklager jenta mi, men jeg er fremdeles trøtt og er ikke i humør for sang akkurat nå!'' sa mora de i en trøtt stemme, du bare himmla med øynene og begynnte å nynne sangen istede for, ikke faen om hun skulle ødelegge humøre ditt nå!
Når du gikk ut av dusjen var hele badet full av dugg så du gikk bort til speilet og skrev med store bokstaver.
'I <3 JB' du begynnte å le så gikk du inn på romme ditt for å finne ut hva du skulle ha på deg.
Men siden du hadde pakket i går så hadde du ikke mye å velge mellom, men det var drit fint vær ute så du kunne gå ganske lett kledd. Du tok på deg dette;

(
Buksene er litt løse, singletten er litt lengre men du bruken den slik, og jakke er åpen og du har dratt opp armene men den er like øang^^)

Du så på deg selv i speilet og smile, du så helt awesome ut! Du gikk inn på badet for å fikse håret ditt og sminka di.

(Bare at håre ditt er mørke brunt)

''*DN* du må forte deg nå! hvis ikke kommer du forsent!'' hørte du moren din rope nedene ifra, du så deg en siste gang i speilet før du tok tinga dine og gikk ned til mora di som sto i gangen å venta på deg.

Når dere kom til flyplassen fant du jente gjengen din fort.
''Hey jenter!'' ropte du og sprang så fort du kunne med koffertene dine.
''Ahh! *Dn* Der er du! WOOW! Sjekk deg ut a!'' sa Dianna og snurra rundt, du bare dytta henne litt men smilte litt.
''You know! you gotta have the swag!'' sa du og lo mens jentene bare lo av deg.
''Vell du har rett i det! Men serr, du ser bra ut'' sa Kamilla til deg og smilte stort til deg.
''Komman jenter! Eller så mister dere flyet deres!'' sa moren din og alle snudde seg mot henne, dere tokk tinga deres og fulgte moren din gjennom sikkerhets kontrolen og bort til porten.
''Hade mamma! Vi ses, ikke forvent deg at jeg kommer til å snakke så mye med deg men sender melding når jeg lander og når jeg drar!'' sa du og ga henne en klem, hun bare rista på hode sitt litt før hun slapp deg og dyttet deg litt mot damen som skulle sjekke billetene deres.
''AHH! We are meeting Bieber! We are meeting Bieber! We are meeting Bieber!'' ropte dere om og om igjen mens dere gikk inn på flyet.
''Eyy! *Dn* har du noe du vil si til taperene som er hjemme norge eller!'' spurte Lise deg mens hun filma, du satte deg nermere henne også hviska du til kameraet.
''Jeg skal gi ham et kyss fra dere, det vil være min GLEDE å gjøre det!'' sa du og alle jentene begynnte å le, du lente deg tilbake i sete og lukket igjen øynene med håpet av å møte Justin igjen, og det gjorde du.
Som alltid.


Hva syntes dere?
VIl dere ha enda en til i dag? :D

5+ kommentarer!
Never say Never ~Vanessa7 Kommentarer


Baby, take my heart - Del 3

Du skrev ferdig det siste svaret og løftet arket høyt til værs og noen kom og tok det fra deg og begynnte å rette det, litt etter litt begynnte de andre å bli ferdige, du snudde deg mot Marianne og så hun holdt på å gråte.
''Gikk det bra?'' hvisket du til henne? Hun bare rista på hode og så ned i bordet.
''Vinneren av denne runden er.....'' stillheten som la seg i rommet når den setningen ble sagt var helt forferdelig.
Når hun fortalte dere hvem som vant fikk du sjokk... ''Oh... My... Bieber...'' hvisket du og så rett fram med store øyner.


''DET ER UAVGJORT!'' ropte hun og du så på alle deltagerene, noen av dem virket sikkre mens noen andre bare satt der helt uten følelse i annsiktene deres.
''Kan *DN* og Tuva komme opp hit'' du røyste deg sagte opp og gikk bort til kvinnen og snudde deg mot Tuva.
Hun hadde langt blondt hår men var nok så bred, hun hadde tatt øye ditt i det øyeblikket du satte deg ned, hun var kansje en av dem som var mest nervøs av dem alle men hun hadde et eller annent i øye sitt som fortalte deg at hun ikke kom til å gi opp uten en kamp.
''Siden det er kun en av dere som kan vinne så må vi ta en ekstra Quiz, men denne ganger så skal vi spille 5 av hans sanger og dere skal skrive ned hva sangen heter, skriver du navne feil får du ikke poeng så dere må skrive det NØYAKTIG slik det er skrev!'' sa hun og så på dere, du smilte bare men smile ditt forsvant når Tuva kom nermere.
''Gjør deg klar til å tape'' hvisket hun og ga deg et bitch blikk, eller hun prøvde å gi deg bitch blikk var vell mer rett, du tok et skritt mot henne og lente deg inn mot henne.
''Bring it'' sa jeg og bare smilte stort.
Dere satte dere ned ved boret på hver deres side og fikk hvert deres ark og blyant.
''Klar og her kommer første sang!'' hun trykkte play på smilleren og første sang spillte, sangene de hadde valgt var UTROLIG lette, men pluttselig kom siste sang og du klarte ikke å sette fingern på hvilke sang det var! Du hadde hørt den før, du var sikker på det! De spillte kun 1 settning som gikk slik. 
'Damn Damn JB where the hell you been' Du satt der bare å tengte helt til du skjønnte hva det var, du begynnte å le litt også skrev du ned navne på sangen.
''Er dere ferdig?'' spurte hun dere, dere begge nikket og ga henne lappen.
''Greit, Nr 1 var :
Somebody to love, Nr 2 var; Christmas Love, Nr 3; Kiss & Tell, Nr 4; Pick Me og Nr 5; Otis'' Du hadde skrev alle sammen, nå var spørsmålet bare om du hadde skrevet noe feil eller om Tuva ikke hadde fått alle.
''Det er nok en gang uavgjort!'' sa hun og alle i hele kjøpe sentere sukket og mumlett irritert til hverandre.
''MEN! En av dem har skrevet et av sangene feil!'' sa hun og hele sentere ble nok en gang stille, du og Tuva så på hverandre og du kunne bare se svetten renne fra annsikte hennes og du følte at du begynnte å bli litt varm du også.
''Gratulerer *dn* Du er en av de 10 heldige vinnerne og skal få møte Justin Bieber'' sa hun og du stivnet helt. Du sto sikkert helt stille i 1 minutt før du pluttselig begynnte å skrike og hoppe opp og ned.
''JA!!!! JAJAJAJ! AHHHHHHHHHHHHH!!!'' du begynnte å gjøre en sikkelig rar hoppe dang og sprang bort til damen og ga henne en stor klem.
''HVA FAEN! Hva skrev jeg liksom feil a!'' skrek pluttselig Tuva og tok tak i arka for å sammenligne dem.
''KØDDER DU MED RÆVA MI!!! BARE fordi jeg ikke skrev & men and så taper jeg!'' sa hun drit surt og begynnte å rope før hun snudde seg og gikk med harde skritt ut av sentere.
''Gratulerer, Karl kan følge deg bort til resten av vinnerene også kan du ringe moren din og be henne komme hit slik at vi kan se om du får lov'' sa hun og smilte til deg, du bare nikket og snudde deg mot mannen som het Karl.
''Denne veien'' sa han og gikk bak deg og følgte deg veien du skulle gå, du bare vinka til Marianne, hun smilte til deg og ga et tegn at hun måtte gå men at du skulle ringe henne mens du bare nikket og gikk videre.
''HEI! Jeg er Stine! Jeg var den første vinneren!'' var det første du hørte når du kom inn i rommet med de som hadde vunnet før deg.
''Ehh, Hei... Jeg heter *Dn*'' sa du og smilte til Stine. Hun hadde et stort smil om munnen, langt brunt hår og var litt lavere en deg.
''Så kult! Elsker navne ditt, tenk at du er den ant siste vinneren!'' sa hun og tok armen sin gjennom din, du så litt rart på henne men bare smilte, hun virket nok så snill.
''Så kult! Men jeg må ringe mamma nå jeg, men vi kan snakke etter det?'' spurte du og smilte til henne, hun nikket og gikk bort til resten av jentene som hadde vunnet mens du gikk og ringte moren din.


*3 Timer senere*

Moren din hadde kommet til Oslo City for 2 timer siden og dere hadde gått over detaljene for hele turen... Du skulle dra i morra kl 3 men moren din skulle ikke være med. Det var tydeligvis en dame fra byrået som skulle være med dere, men du hadde ikke noe i mot det.
Akkurat nå så satt du med Stine, Kamilla, Trine, Kjersti, Marte, Anna, Sara, Dianna og Lise og snakka om det dere skulle ha med dere.
''*Dn* du er gal du vet det ikke sant!'' utbrøt Trine etter du hadde rapa ferdig Speaking in tongues.
''Jeg er ikke gal! Jeg er bare en veldig dediket fan som har tilfeldigvis lært seg alle sangene hans...'' sa du og ga dem et uskyldig smil.
''jaja, nå er mamma her så jeg må dra! Vi ses på flyplassen i morra! Right?`'' sa Marte og røyste seg og gikk mot døra, dere bare nikke og ropte hade til henne. Litt etter litt så forsvant dere en etter en og det var bare deg og Dianna igjen.
''Vell nå må jeg egentlig dra... Bussen min kommer om ca 10 minutter...'' sa du og røyste deg, hun nikka også ga hun deg en stor klem.
''Hade! Vi snakkes  i morra!'' sa hun og smilte stort til deg og du bare smilte og gikk ut.
Når du kom hjem så hadde moren din alt laggt fram kofferten din og du la merke til at det lå en lapp på boret, du tok den opp og leste den.
'Hei Vennen! Jeg er ute med noen fra jobb akkurat nå men her er kofferten din, husk du skal være borte i 3 dager så pakk godt! Kommer sent hjem så bare spis når du vill så ser vi hverandre sikkert i morra ~Mamma'
Du fikk et stort smil om munnen og la lappen tilbake og tokk kofferten med deg opp på romme ditt, du var egentlig ikke så sikker på hva du skulle ha med deg, du hadde hørt at det var ekstremt varmt i Atlanta, folk pleide liksom å kalle det Hotlanta, så du bestemte deg for å ta med deg masse lette kler men mer varme tilbehør, som skjerf, luer og leggings. Du hadde egentlig ikke plass til skona dine og sminke og slik  i den kofferten så du måtte hente en liten koffert hvor du skulle ha skona og det i. 


Du satte deg kjapt ned i senga og logga på facebook, det var ingen på som var bra fordi da slapp du å bli frista til å sitte der og snakke med noen.
Du bestemte deg for å oppdatere statusen din og fortelle folk om hva som hadde skjedd.
'Oh my gosh! Jeg skal møte Justin Bieber! Say waaaat!' etter du skrev det gikk det ikke mer en 1 minutt før du hadde fått 10 likes og du bare smilte så gikk du inn på Blogg.no og logga deg inn på bloggen din hvor du skrev et innlegg om hva som hadde skjedd.
Du hadde blitt helt avhengi av blogg i det siste men det var så gøy siden du hadde så mange lesere som komenterte nesten hele tiden.
Etter du posta innlegget slo du av mac'en og la deg, du hadde en stor dag forran deg i morra!
Du sovna etter noen minutter og nok engang ble du møtt av Justin i drømmene dine.
Alt var godt!

Hva synes dere om den nye delen?
Vil dere ha mer?

OK! Ahh, det er så gøy å skrive denne historien! 
5+ kommentarer så får dere neste del! komman kommenter fort og mange! Da kan jeg skrive/gi dere en ny del!!
Never say Never ~Vanessa10 Kommentarer


Baby, take my heart - Del 2

Grunnen til at jeg brukte et navn var fordi jeg følte det ble på en måte en person og ikke noe annent, men hvis alle vil at det skal være *Ditt navn* så er det greit! :D


''Du kan vinne... Sjanse... Til å møte... ham!'' sa hun og prøvde og puste ordentlig igjen, men denne gangen skjønnte du henne klart og tydelig.
''HVA!'' skrek du ut så høy at alle i gang stoppa og stirra på deg før de gikk videre til klasseromma sine.


''Hva er det du snakker om??! Hvis du tuller med meg nå, da er du ferdig!'' sa du og så spent på henne og hun bare rista på hode sitt.
''Ikke kødd!'' sa hun og smilte stort til deg.
''Okei, okei, pust *DN*! PUST!'' skrek Marianne til deg, du hadde frossa helt fast, du visste ikke hva du skulle gjøre... En sjanse til å møte Prince Charming!? Oh HELL YEAH!
''Hva må man gjøre?!'' spurte du henne og så på henne med ett sikkelig seriøst blikk.
''Vell det er der problemer kommer... Du må dra nå liksom... For å være med på en Quiz også går de gjennom alle sammen også ser de hvor mange som har full pott også legger de dem i en bunke også trekker de 10 stykk som skal bli flydd ut til Atlanta for å møte ham!'' sa hun og begynnte å hoppe litt opp og ned, og du gjorde det samme.
''AHH!!!!'' skrek dere helt til du kom på hva hun sa.
''Vent? NÅ! Hva faen er det vi gjør her og soser for da!'' utbrøt du og snudde deg kjappt og begynnte nesten å springe ut.
''Hvor er Quizen?!'' spurte du Kari og snudde deg tilbake mens du fortsatte å gå.
''Ehh, i byen på sentere'' sa hun og så seg rundt, du kunne se hun var nervøs med å ditche skolen men samma det vell! Du skulle dit og skolen skulle faen med ikke stoppe deg i å møte Justin freaking BIEBER!
''Ok, skal dere være med eller snakkes vi etter på?'' spurte du når dere hadde kommet til buss stoppet, alle så på hverandre, dere var stille en stund helt til Martine begynnte å snakke.
''Jeg liker ikke duden så mye til å skippe! Så see yaa! Fortell meg hvordan det gikk!'' sa hun og begynnte å gå.
''Jeg klarer det ikke! Tenk om noen ser oss! Jeg klarer det ikke, sorry!'' sa Kari og sprang kjapt etter Martine.
''Fuck det a! Skjer ikke at jeg lar denne sjansen gå fra meg!'' sa Marianne og begynnte å le, du rista litt på hode også kom bussen og dere satte dere på og dere var på vei mot Oslo city.
''Er du spent?'' spurte pluttselig Marianne deg når dere gikk av bussen, du snudde deg mot henne og smilte.
''Ja! Gleder meg noe sykt! Jeg kan alt som er om han så tror jeg har en sjanse!'' sa du og begynnte å små le litt, dere gikk bortover mot Oslo City og du la merke til at det var ca 100 kansje 200 barn/ungdommer der.
''Shit... Skjer med at det er få folk her a?!'' spurte du og så deg rundt blandt folka.
''Lite?!?! Det er faen med 200 folk her!'' sa hun og så på deg om om du var gal.
''Soo? På Bieber paraden var vi kansje 300 hundre da!'' sa du og begynnte å le, hun så vekk også begynnte hun å nikke som om hun skjønnte hva du mente.
''Hey Unnskyld? Men hvordan skal man få tatt quizen?'' spurte du en av vaktene, han så på deg også smilte han søtt til deg.
''Jo, vi velger 10 stykk som skal ta quizen, det er 10 runder så det er kun 100 styk som får sjansen'' sa han, du begynnte å få tårer i øynene dine når du hørte det, det var alt mange folk før dere, du kom ikke til å få være med.
''Hey, ikke gråt! Vil du og vennina de være med i neste runde?'' spurte han deg, du så opp på ham og du følte bare flere tårer i øynene dine.
''Mener du det?!'' spurte du ham, han bare nikket og du begynnte å skrike og ga ham en STOR klem.
''Komman, denne veien'' du tok tak i hånda til Marianne og dro henne med deg, folk rundt dere så på dere og noen begynnte til og med å gråte.
Dere kom dere endlig gjennom folke mengden og du fikk helt sjokk. Fordi forran deg var det et bord med 10 jenter som bitch blikka hverandre, du la merke til at det var 2 ledige seter som betydde det var der du og Marianne skulle sitte.
''Sånn, her har du quizen også blyan'' sa vakta og smilte til dere, du bare nikket også snudde du deg mot de andre.
Det første du la merke til var hva de gikk med, hver av dem hadde enten 3 Justin Bieber ting eller mer på seg.. Dette kom til å blir DRIT lett!
(Hør på denne! Det er serr konkuranse sang! Haha!)

''Ta opp blyantene deres!'' alle tok tak i blyantene sine og så sikklig annspente ut, til og med Marianne så annspent ut. Du bare satt der helt slapp i kroppen og smilte litt.

''og............. GO!'' ropte hun og alle anngrep arkene sine.
Du satt der å så på dem i en stund, alle stirret på deg som om du var gal, etter ca 2 minutter så lente du deg over å så ned på arket.
Du holdt på å LE deg ihjel hvor lette spørsmålene var!
1) Hvor og Når er Justin Bieber født!
2) Hva er det fulle navne til moren til Justin Bieber?
3) Hvor gammel var Justin da han ble kjent med Ryan?

de første 8 spørsmålene var DRIT lett, men når spørsmål nr 9 og 10 kom du begynnte å slite!

9) Hva var sangen som spillte når han fikk sitt første kyss?
10) Hva het legen som varder under fødselen til Justin?

Du begynnte å tenke hardt så kom du på sist gang du snakka med noen beliebers om disse tinga og svaret kom opp i hode på deg.
Dus krev ferdig det siste svaret og løftet arket høy til værs og noen kom og tok det fra deg og begynnte å rette det, litt etter litt begynnte de andre å bli ferdige, du snudde deg mot Marianne og så hun holdt på å gråte.
''Gikk det bra?'' hvisket du til henne? Hun bare rista på hode og så ned i bordet.
''Vinneren av denne runden er.....'' stillheten som la seg i rommet når den setningen ble sagt var helt forferdelig.
Når hun fortalte deg hvem som vant fikk du sjokk... ''Oh... My... Bieber...'' hvisket du og så rett fram med store øyner.
 

Hvem tror dere vant??
Hva syntes dere om denne delen?
Vil dere ha enda en del?

Hvordan går det med dere? var det bedre når jeg forandra det til *DN* ?
5+ kommentarer?
Never say Never ~Vanessa 6 Kommentarer


baby, take my heart - Del 1

Ahh! Jeg kom ikke på no bedre titel ^^ haha, jeg fikk iden av brigen i U smile ^^ Vel er dere klar for en tur? For det er jeg! LETTGO!!!!!!!!! ~Vanessa


Du og Justin gikk hånd i hånd ute i gatene av New York city, lysene fra den vakre byen lyste opp den mørke natten... Folk stirret på dere men dere brydde dere ikke noe spesiellt siden ingen kom opp til dere, de skjønnte sikkert at dere ville være litt alene...
''Jeg elsker deg, vet du det?'' sa Pluttselig Justin og smilte til deg, du bare så på ham og rødmet noe innmari.
''Jeg elsker deg også'' sa lente hode ditt på skulderen hans og gikk videre, men dere stoppet pluttselig helt opp.
''Hva skjer?`'' spurte du og så på ham forvirret.
''Kom!'' sa han og smilte stort til deg og dro deg  inn til et teater.
''JUSTIN! Hva er det du driver med?!'' spurte du lende men han dro deg inn i salen.
''Sett deg der!'' sa han og pekte på et sete i midten av salen, du bare lo men gjorde som han sa.
''Er du klar?'' spurte han mens han sto på scena.
''Klar for hva?'' spurte du helt forvirra.
''Dette!'' sa han og pluttselig begynnte han å synge U smile til deg og du klarte ikke å la være og små le og gjømme annsikte ditt fordi du ble så rød i kinna, når han sang ferdig gikk han bort til deg og lente seg inn mot deg.
Fjese hans var bare noen få cm unna deg og du kunne følte pusten hans mot fjese ditt.
''Du må våkne'' hviska han pluttselig til deg, du så bare helt forrvira ut på ham. Du skjønnte ingen ting nå.
''Hva er det du snakker om?'' spurte du ham og trakk deg mer unna.
''Du må opp, ellers så kommer du forsent til skolen'' sa han og skulle til å kysse deg men så brå våknet du av at alarmen din spillte Never say Never og moren din sto og skrek til deg.
''*DN*! Dra deg OPP av senga og slå av den fordømte alarmen! Jeg skal ikke på jobb i dag så jeg vil sove!'' ropte hun til deg og du satte deg og slo av alarmen din og så deg rundt i romme ditt.
Det var alt en drømm... En helt fantastisk drøm, hvorfor måtte du våkne! Du snudde hode ditt litt og så på veggen vedsiden av senga di full av Justin plakater, du lente deg opp og kyssa deg og smilte litt så slang du deg ned i senga igjen.


''Så ekte!'' sa du med en desperat stemme inn i puta di om og om igjen.
''IKKE TVING MEG TIL Å KOMME INN DER!!'' ropte mora di truende og du skrek ut i frustrasjon.
''JEG ER VÅKEN!'' ropte du irritert tilbake til henne og satte deg opp i senga igjen 
Du subba bort til bade ditt og tok deg en kjapp dusj. Når du kom ut pussa du tenna og føna håre ditt, så subba du tilbake inn i romme ditt og gikk bort til skape ditt får å finne ut hva du skulle ha på deg.
Våren hadde endelig kommet og snøen var borte, ikke ta det vont ment, du elsket snøen og vinteren og det, du bare likte våren og sommeren mye bedre!
Siden det begynnte å bli nok så varmt ute bestemte du deg for å ha på deg dette her;Du bare ELSKET de skona! Du hadde kommet over denne nettsiden hvor en jente hadde laget dem og mora du hadde klart å få tak i dem, de og et par til! Men de andre var litt annerledes og hadde ikke fjeset hans på!
Du gikk inn på bade igjen og begynnte å sminke deg, du orka ikke rød leppe stift i dag, noe du nesten alltid gikk med siden leppene dine var noe du var ekstremt glad i, men du tokk på deg øyeneskygge og en fersken farget lipp gloss slik at du fikk litt farge på leppene dine.

Du så deg selv i speilet og smilte fornøyd til deg selv.
Du sprang ned på kjøkkenet og tok en bolle og sprang ut døre og ble truffet av denn vakkre vår lukten, smile ditt ble bare større og du tok i deg øreproppene dine og satt på Justin Bieber - U smile. 
Du klarte bare ikke å få den drømmen ut av hode, den virka bare SÅ perfekt, når du hadde gått et stykke så du Martine og Marianna som sto og venta på deg, du vinka til dem og ga dem hver en klem.
''Hey Guuuurl! ELSKER skona dine!'' sa Marianna og penkte ned på skona du hadde på deg, du bare lo og smilte stort. Marianna var en stor Beliebers hun også, det var slik dere hadde blitt så gode venner, mens Martine like ham men var ikke noe Belieber.
''Oh my bieber! Jeg må fortelle dere no!'' sa du mens dere gikk veien mot skolen, de bare så på deg og du begynnte å fortelle om drømmen din, fra New York til sangen til  kysset til at du våknet.
''Du kødder ikke sant?! Det virker som verdens beste drøm!'' suttra Marianne fra den ene siden din og du og Martine bare lo av henne.
''Jeg vet, ahh... Om det bare hadde vært sant'' sa du i en stille stemme og drømmte deg helt vekk.
''Joohoo! *DN*! Er du hjemme?'' spurte pluttselig Martine deg og du rista på hode og bare nikka fort.
''Ok, folk stirrer på oss, la oss gå inn!'' sa Marianne og dro deg inn i skolen, men akkurat da dere gikk inn, kom noen løpende mot deg.
''*DN*!!!!!! Du vil ikke TRO dette!!!!'' du så på Kari med et forvirret blikk mens hun stoppa forran deg og prøvde å få pusten tilbake.
''Møte... Justin.. Kan... AHHHH!!'' sa hun mellom hver åndedrag.
''Ok, jeg fikk kun med meg Justin, hva med Justin?'' spurte du helt oppspillt.
''Du kan vinne... Sjansje... Til å møte... ham!'' sa hun og prøvde og puste ordentlig igjen, men denne gangen skjønnte du henne klart og tydelig.
''HVA!'' skrek du ut så høy at alle i gang stoppa og stirra på deg før de gikk videre til klasse romma sine.Hva syntes dere om den første delen??
Kunne dere tengt dere enda en del i dag?

AHH! Jeg føler at jeg bare vil skrive og skrive! IIIIPP!
5+ kommentarer!
Never say never ~Vanessa6 Kommentarer


Viktig viktig viktig!

Ok så det som har skjedd er at nå i ca 1-2 månter har jeg hatt en historie jeg har hatt UTROLIG lyst å skrive, den har sutte og gnaget meg HVER dag og det ser ikke ut som jeg klarer å konsentrere meg om noe annent enn den! 

Det kan også være fordi den handler om min bieber dream! Du vet, den drømmen en hver Belieber har? Om hvordan deres PERFEKTE måte å møte Justin og alt det? 
Vell det er min, og da er det så jævlig fordi jeg får nye ider HVER DAG!
SÅ, det som skjer er at jeg ikke klarer å holde det inne lenger så jeg skal sette den andre historien min (The Scene) på pause til den nye historien blir ferdig!
Jeg har ikke noe inspirasjon for den akkurat nå siden jeg er SÅ opptatt av denne andre iden min! Jeg håper dere ikke blir sure på meg men jeg klarer rett og slett ikke å holde det inne lenger!

Litt info OM historien!

-Siden denne historien er litt mer sånn, vet ikke helt hvordan jeg skal si det, så skal hovedpersonen ha et navn ;)
(Jeg skal burke Vanessa (Ikke fordi det er navne mitt, men rett og slett fordi jeg syntes at det er et fint navn og da eksisterer (Junessa!) hihi!)
 
-Du er 16 og bor i Norge, du er en DRIT stor belieber og vet nesten alt det er å vite om ham!

-Justin og Selena har nettopp slått opp og du er sikkelig deprimert siden du er en stor Jelena fan og synes veldig synn på dem, men er glad at de er venner siden du er fan av Selena!

Mer av historien trenger dere egentlig ikke å vite siden alt dere trenger å vite får dere vite gjennom de første delene!

JO! Du ELSKER å synge og er egentlig ganske flink til det! Du kan rappe ALLE Justin sine sanger (Altså sånt som Otis, Speaking in tounge!)

Ja, jeg tror det er alt! lol, jaja! Dere kommer til å få første del i dag, bare så dere vet det! Men kommenter gjærne om hva dere mener om det jeg har gjort nå (håper ikke dere blir alt for sure på meg! Jeg lover, jeg skal bli ferdig med The scene! JEG LOVER!

 Z217516234_large

Never Say Never ~Vanessa0 Kommentarer


STORTE NYHETER! :D

OK! Folkens, dere MÅ lese dette her! 
På Lørdag, altså den 10.! Så skal det være Bieber buy out i Oslo! Jeg skal og håper dere kommer! Det som er greia er at vi vil SPRE ordet rundt om kring til ALLE sammen, derfor trenger jeg DIN hjelp! Gå inn på bloggen din eller facebook og skriv om det! Bare få ordet ut der! 
Alt du trenger å gjøre er å trykke på den liken der -------> http://www.facebook.com/events/198156913600916/

SÅ! Del dette på din blogg, selv om du kansje ikke bor i Oslo kansje noen av leserene dine gjør det, fortell på facebook, bare få ordet ut der! :D

Never say Never ~Vanessa
 3 Kommentarer


Epilog

Ok! Er dere klare for dette her folkens! Jeg er ikke det i alle fall! Jaja, jeg håper dere liker denne epilogen! Lettgo!
Det har gått 15 år siden (dn) døde i bilulykken og Justin har fremdeles aldri dratt til norge, Jessica er nå 15 og vil dra for å 'møte'  henne.


 *Justin POV*

Jeg satt på flyet og så ned på photo albumet forran meg...
Det var fult av bilder av meg og (dn), men jeg klarte ikke å slutte og stirre på et bilde av meg og henne fra Hawaii, jeg visste ikke at Kjersti hadde tatt et bilde av oss før etter begravelsen når jeg hadde fått boksen med bilder av meg og (dn) som hun hadde sammlet sammen helt siden dagen vi møttes.

(Bilde er fake, men lat som om det er deg og Justin og at du har på deg bikini)

Jeg klarte ikke og gjømme smilet som kom opp på munnen av minnet fra hele den turen, daten vår, sangen vår, gangene vi hadde sex på stranda hvor vi hadde laget den vakkre datteren våres.
Jeg så bort på Jessica som hadde øretelefoner i ørene og hørte på musikk mens hun så ut av vinduet av flyet.
Hun liggner sånn på (dn), håret og smilet var helt likt, egentlig var alt helt likt henne bortsett fra øynene hennes... De hadde hun fått fra meg, hun så bort på meg og ga meg et smil før hun snudde seg tilbake til vinduet.

(Det er liksom Jessica)

Det var snart 15 år siden (dn) døde, 15 år siden jeg hadde vært i Norge, vær gang jeg bestemte meg for å dra og besøke henne trakk jeg meg bare, Kjersti og Chaz dro alltid ut for å se Jessica vi aldri til dem, de giftet seg til og med i Canada bare for min skyld.
Jeg følte meg egentlig ganske slemm for det, men tanken på å dra ut til Norge igjen drepte meg, alle minnene jeg hadde der ute kom til å ta knekken på meg. Jeg hadde sikkert ikke dratt ut dit for resten av live mitt hadde det ikke vært for at Jessica flippa helt ut på meg fordi hun ville dra dit.
Det var noen få år siden hun begynnte å stille spørsmål om (dn), hun la merke til at hun ikke liggnet noe særlig på Selena og ville vite sannheten, den forferdelige sannheten.
''Justin, vi langer hvert øyeblikk, ta på deg belte'' sa Kenny til meg og satte seg ned ovenfor meg, jeg nikket og tok på meg belte og lente meg tilbake i stolen og følte flyett treffe bakken.
''Er du klar for dette?'' spurte jeg Jessica når vi tok ut bagasjen vår, hun bare nikket og gikk ut av flyet hvor vi Kjersti, Chaz og sønnen deres Kevin sto og ventet på oss.
''Hey søta!'' sa Kjersti og ga Jessica en stor klem.
''Hey tante Kjersti! heeeei Kevin'' sa Jessica og løftet Kevin opp i armene sine og begynne og kose seg med ham, Kjersti snudde seg mot meg og ga meg et varmt smil.
''Hei vennen, velkomen tilbake'' jeg bare nikket og Chaz kom bort til meg og vi ga hverandre en mannlig klem.
''Er du klar for dette her? Og hvor er Selena?'' spurte han og så bort mot flyet for å se om hun kom ut.
''Hun er hjemme, jeg følte det egentlig var ganske respektløst av meg og ta henne med for å møte (dn) når på en måte hun er grunnen alt skjedde'' sa jeg med en stille stemme, Chaz nikket forstående mot meg og hjalp meg med koffertene og vi begynnte å gå mot bilene deres som var parkert borte fra massen av folk som var forran flyplassen.

Når vi kom framm til huset til kjersti og Chaz trodde jeg at jeg skulle få hjerte innfark, det var jo huset til moren til (dn)! Det var der hun ble påkjørt, hvorfor i alle dager ville de bo her!
''Jeg fikk huset av moren hennes... hun taklet det ikke'' sa Kjersti som om hun skulle ha lest tankene mine, jeg bare nikket kjapt til henne og gikk ut av bilen og tok kofferten min og tok raske skritt opp mot huset.
Men akkurat da jeg skulle gå forbi der kroppen hennes hadde lugget stoppet jeg helt opp og tok et dypt åndedrag.
''Det går bra dude... bare pust'' sa Chaz vedsiden av meg og klappet meg på ryggen.''Kjersti... Er det greit du passer på Jessica litt for meg? Jeg vil egentlig se (dn) alene... hvis det er greit'' sa jeg stille under middags boret, Jessica ga meg et surt blikk men kjersti bare nikket.
''Husker du veien?'' spurte hun og begynnte å ryppe opp talerkne.
''Hvordan kan jeg glømme?'' spurte jeg og gikk ut i gangen og tok på meg skone.
Sola sto høyt på himmelen når jeg gikk ute, det var helt øde i gatene noe som var utrolig deilig, (dn) sin gravplass var egentlig ikke så langt unna så jeg brukte ikke mer en 10 minutter og komme fram, det var noen nylilagte blomster der og jeg satte meg ned rett forran gravsteinen.
''Hei vennen'' hvisket jeg stille.
''Jeg har savnet deg så mye... Jeg klarer ikke å slutte å tenke på deg'' sa jeg og prøvde og la være og gråte.
''Jessica har begynnt å spørre om deg... jeg føler meg så forferdelig for å ikke ha sagt noe om deg før, jeg ville bare ikke at hun skulle se på Selena noe annerledes bare fordi hun ikke var den ekte moren hennes'' sa jeg og begynnte å pelle på gresset.
''For meg gjør det ikke noe.. Jeg er glad du har gått videre, det jeg er sur på deg for er at du ikke har kommer for å se meg før'' hørte jeg pluttselig stemmen til (dn) si, jeg så fort opp og det var som om hun satt forann meg, hun var like perfekt som sist jeg så henne.
''(dn)'' sa jeg med en sjelven stemme og hun bare smilte til meg,
''faen som jeg har savnet deg'' sa jeg mens jeg smilte stort til henne.
''Jeg har savnet deg også'' svarte hun.
Vi bare satt der som om ingenting skulle ah forandrett seg, som om hun aldri døde eller at jeg giftet meg, det var utrolig deilig, pluttselig hørte jeg noen rope navne mitt og jeg snudde meg og så Jessica, Kjersti, Chaz og kevin komme gående mot meg, jeg snudde meg for å si noe til (dn) men hun var borte og jeg kom på at hun var død og jeg følte en stikk i hjerte mitt, men ikke like mye som før.
''Er dette mamma?'' spurte Jessica og satte seg ned vedisen av meg og så på grav steinen.
''Japp'' sa jeg og smilte litt, jeg, Kjersti og Chaz begynnte og fortelle Jessica mange historier om (dn) og alle de tullete tankene hennes, under dette klarte jeg ikke å la vere og føle henne rundt meg, jeg så ned på Jessica som holdt på å le seg ihjel av en historie Kjersti satt og fortalte henne.
Alt kom til å ordne seg, jeg kunne bare føle det.


 4 Kommentarer


hits