Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Smilie to the camera - Del 27

''Hvor er det vi skal egentlig? Jeg har ikke sett et eneste hus på veldig lenge nå'' sa jeg forvirret og så meg rundt på landeveien. Ikke en eneste sjel. Men litt etter litt kom det ett lys tilstede og det ble bare større og større for hvor nærmere vi kom.
''Du kødder med meg!'' spurte jeg i helt sjokk og så forran men. Han hadde ikke?!


Love has always been something I have been scared of
But now that I had it
I really didn't want to let it go
Even if it was for the best

''Justin dette er helt sykt!'' jeg gikk ut av bilen og så meg rundt. Vi var på toppen av Hollywood hills rett under Hollywood tegnet. Rett under var det er bord dekt på med mat og lys. Det var virkelig romantisk.
''Hvordan fikk du dette til?!'' spurte jeg helt sjokert og gikk bort mot bordet.
''Du vet.. når du er Justin Bieber så får man til ting ganske lett'' sa han og flyttet på stolen slik at jeg kunne sette med ned, før han satt seg ned i den andre stolen.
''Så du liker det?'' spurte han og flettet sammen fingrene våres på bordet.
''Liker det? Justin, dette her er helt SYKT!'' sa jeg og pekte på alt rundt meg.
''Alt for deg Molly! Si hva det er du vil ha og jeg skal love deg jeg kommer til å gjøre alt i min makt for å få det litt'' sa Justin og så meg rett inn i øynene. Jeg kremte litt og satt meg litt tilbake i stolen og trakk til meg hånda mi.
''Så hva er det for middag?`'' spurte jeg for å prøve å bytte tema.
''Sushi!'' sa han og tok av talerkene som dekkte til Sushi'en. Han ga meg et par spisepinner før vi begge hugget inn i maten.
''Mmmm! Det er lenge siden vi har spist Sushi!'' mummlet jeg mens jeg tok en sup av vannet som sto der.
''Jeg vet! Det er egentlig stund siden det bare har vært meg og deg ute å spise'' sa han og smilte til meg. jeg nikket og  tok den siste biten i munnen.
''Det var godt det!'' sa jeg og smilte til han. Han tok tallerknene og la dem på et lite bord like ved og kom med to fat sjokoladekake.
''Mamma lagde sin berømte sjokolade kake'' sa han og smilte søtt til meg.
Min tid med Justin hadde lært meg masse men en av de viktigste tingene jeg hadde vært var at Pattie laget den beste kaken noensinne.
''Give me, give me, give me!'' jeg strakte fram armene mine for å ta i mot fatet mitt men Justin ristet på hode.
''Jeg vil mate deg'' sa han og satt seg nermere meg. Jeg ga ham et rart blikk men nikket. 
Han tok gaffelen i hendene sine og førte den opp til munnen min. Jeg ga Justin nok et rart blikk før jeg tok gaffelen som var dekt med den deilige kaken inn i munnen uten å miste øyekontakt med han.
Han ga meg et smil før han tok tilbake gaffelen og tok nok en kakebit opp mot leppene mine. Slik fortsatte det helt til kaken var spist opp.
''Åhh! Jeg elsker kakene hennes!'' utbrøt jeg og satte meg helt ned i stolen mens Justin ryddet opp.
''Jeg vet, det var derfor jeg spurte henne om å lege den til deg'' svarte Justin og smilte til meg, før han fortsatte å rydde opp etter oss. Mens han ryddet opp tok jeg sjansen til å beundre han. Måten musklene i armene hans strammet seg mot den hviste dress skjorten hans, måten tungen hans kom ut for å våte leppene hans en gang i blandt, måten rompa hans så ut i buksene han hadde på seg....
''Ser du noe du liker eller?'' hørte jeg pluttselig Justin si og dro meg ut av dagdrømmen min.
''Jeg.. eh, jeg bare .. emm...'' jeg snudde hode mitt til siden for å gjømme de røde kinna mine, noe som fikk Justin til å le noe utrolig mye.
''Ikke vær flau, skal innrømme jeg ser VELDIG mye av noe jeg liker'' hvisket han inn i øre mitt før han kysset det og trakk seg unna.
''La oss dra, det er på tide for din siste overaskelse for kvelden'' sa han og smilte til meg. Jeg tok tak i armen hans og lot han lede meg bort til bilen hans.
''Får jeg noen hint?'' spurte jeg når han hadde begynt å kjøre igjen.
''Nopp'' sa han og snudde seg for å smile til meg.
 

''jeg hater deg'' suttret jeg før jeg begynte å le.


Beklager at jeg har vært så inn i helvetes dårlig til å oppdatere!!!!!
Jeg har veldig mye å gjøre også når jeg har tid så er jeg ikke motivert til å skrive og da blir bare alt dritt!!! Men jeg SKAL skrive historien ferdig! Jeg tror den kommer til å kanskje gå opp til 40-50 deler kanskje? hvis jeg er heldig i alle fall, det er bare sånn at dere får avsluttningen... jeg skal mest sannsynlig begynne å skrive på JBFF (for dere så vet hva det er) en annen historie på engelsk! Så ja... men hva som skjer med bloggen når det skjer er jeg ikke klar over enda... jeg vil ikke slette den det er så mange gode minner inne her at jeg ikke klarer å slette den! Kan hende jeg finner en som har lyst til å skrive her når jeg er på pause, men det er vanskelig å finne noen som er villige til å skrive! Men hvis du er bare si i fra så kan jeg se hva jeg gjør<3

Never say Never ~Vanessa 6 Kommentarer


hits