Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
Old Memories - Del 58 Siste Del

''mamma... Du kommer med meg i morgen'' det var det siste jeg sa før jeg gikk ut av døren og satte meg i bilen.
Begravelsen var i morgen i den største begravelses plassen i hele LA, og jeg følte jeg var EKSTREMT nervøs.


Jeg så meg selv i speilet.
Jeg hadde ikke klart å sove hele natten. Alt jeg klarte å tenke på var å møte familien min og hvordan de kom til å reagere når jeg kom til begravelsen...
''Er du klar mamma?'' ropte jeg fra trappen og snudde meg mot trappen hvor jeg så mamma komme forsiktig ned trappen.
''Jeg er klar jeg vennen'' sa hun og ga meg et lite smil og jeg klarte ikke å stoppe det lille smilet mitt. Hun var sikkert glad for å endelig måte familien hans igjen.
Jeg rakte ut armen min og vi gikk ut til bilen jeg hadde bestilt som skulle kjøre oss til begravelsen. Jeg kunne se at mamma var nervøs ved måten hun fiklet med medaljongen sin og så ut av vinduet.
''Du fortalte meg aldri hvor du fikk den'' sa jeg og pekte på medaljongen. Hun så ned på den og fikk et lite smil om munnen.
''Jeg fikk den fra faren din..'' jeg skulle til å spør hvem av dem, men bare ved å se på smilet hennes skjønnte jeg hun mente Justin. Jeg klemte hånda hennes og hun snuffset litt.
Bilen stoppet og vi gikk ut. Der ble vi møtt med mange mennesker i alle aldere som sto utenfor porten. Noen av de i den eldste alderen så på mamma og de begynte å hviske med hverandre.
''Vi konkolerer'' sa hver og en av dem som om det var mamma som hadde vært gift med Justin. Mamma nikket bare og fortsatte å gå helt opp til borten.
Vi skulle til å fortelle vi var på listen når mannen bare slapp oss inn.
''Jeg konkolerer Mrs.Hutcherson'' sa han og hun bare nikket til han. Da vi kom inn så vi en liten sammling av folk et lite stykke unna. Det var noen barn der men de fleste var på min alder eller på mamma's alder.
''*dn*'' sa den ene jente. Ut i fra utsende kunne jeg lett se hun måtte være i familie med Justin. Øynene hennes var så utrolig like men ikke helt.
''Jazzy'' sa mamma å slapp armen min før hun gikk bort til Jazzy og ga henne en klem.
''Jeg er så lei meg lille venn.... Hadde han det vondt?'' spurte mamma i en tåre fylt stemme og slapp Jazzy fra grepet hennes å så henne dypt inn i øynene.
''Nei... Han sov, så legene sa han ikke følte en ting'' sa hun og en del tårer falt ned øyet hennes.
''Det er bra... han fortjennte ikke å være i smerte'' gråt mamma og ga Jazzy nok en klem mens jeg bare sto der i bakrunnen.
''Jo.. Jazzy, dette... Dette er Jessica'' sa Mamma og flyttet seg slik at Jazzy kunne se meg. Øynene til Jazzy ble store og hun så sjokert på meg.
''Jeg trodde aldri jeg skulle møte deg'' gråt hun og ga meg en klem. Jeg gjorde mitt beste å ikke gråte men no such luck fordi i neste sekund slapp tårene fra øynene mine og jeg ga henne en klem tilbake.

(HØR PÅ DENNE! spill den om igjen hvis den er ferdig før du er)

''Komman.. Sermonien skal til å starte'' sa Jazzy og følgte oss bort til resten av folka. Alle ga mamma en stor klem men øynene mine var låst fast på den vakkre jenta som satt forran ene kisten å gråt. Hun kunne ikke være mer en 30 år, hun lignet på Justin men ikke på mamma og han hadde ikke flere søsken som vil si dette var et av hans barn lenge etter mamma.
''Hei..'' hvisket jeg og satte med ned vedsiden av henne. Hun snufset litt før hun snudde seg mot meg.
''Hei'' var alt jeg fikk. øynene mine låste seg i hennes og vi bare satt og stirret på hverandre.
''Jeg konkolerer'' sukket jeg og snudde meg mot kisten og følte jeg ville dø. Tydeligvis var det åpenkiste seremoni fordi øynene mine landet på en gammel mann inn i kisten. Han var kledd i en blå dress og en eller annen fancy klokke. Mamma stelte seg forran kisten og jeg følte hjerte mitt knuse i tusen biter når jeg så henne falle sammen forran kisten. Alle ble stille og stirret på mamma som gråt og hvisket om og om igjen 'Hvorfor, hvorfor han, hvorfor ikke meg' hele bilde var hjerte skjærende.
I alle mine 59 år hadde jeg aldri sett mamma knekke sammen som dette. Det var som om hjertet hennes var revet ut av brystet hennes og ingen kunne gjøre noe med det.
''Hvem er den kvinnen?'' spurte pluttselig jenta vedsiden av meg.
''Det er moren min'' hvisket jeg og snudde meg mot henne.
''Hvorfor gråter hun sånn over faren min? Var de nære?'' spurte hun forvirret og jeg følte hjerte mitt knuse. Visste hun ikke hvem mamma var? Visste hun ikke hvem jeg var?
''De elsker hverandre'' var alt jeg sa før jeg gikk bort til mamma og holdt rundt henne menst hun gråt.
''jeg er så lei meg mamma'' sa jeg og klemte henne enda hardere mot meg.
''Hvorfor var det han og ikke mer'' gråt hun videre og gråt videre.
''Han har alltid vært hos meg, jeg fikk alltid brev av han. Selv etter han giftet seg, men nå...'' hun hulket og jeg skjønnte ikke hvor hun fikk kreftene fra.
''Men nå... nå må jeg virkelig si hade til han.. han eksisterer kun i mine minner nå..'' Jeg hjalp henne bort til en av stolene og vi satte oss ned.
 

Sermonien startet og den var fylt med masse tårer og stillhet. Nå skulle vi til huset hans for minne stunden å en liten av meg gruet seg noe forferdelig.
''Det går bra Jessica...'' sa mamma og ga meg et lite smil. Vi ble kjørt til det gigantiske huset som var fylt med masse folk. Jeg hadde fremdeles ikke møtt Selena eller noen andre i familien untatt den ene jenta jeg fremdeles ikke kunne navnet på.
''Selena'' sa mamma pluttselig og jeg ble møtt av en eldre dame som ga mamma en tåre fylt klem.
''*dn*! Det er alt for lenge siden'' sa Selena og ga mamma et smil.
''Skulle ønske vi kunne møtes under andre omstendigheter'' svarte mamma og Selena nikket.
''*dn*! Jeg vil at du skal møte noen... *dn* kan du komme hit?'' jeg ga mamma et forvirret blikk men hun virket like forvirret.
''Dette er den vakre kvinnen faren din oppkalte deg etter'' sa Selena og den samme jenta fra i stad kom forran oss. Øynen hennes låstes på mamma og hun nikket.
''Du er hun fra begravelsen'' sa hun og nikket mot mamma. Mamma bare smilte og nikket.
Kvelden gikk fort og alle gikk rundt å fortalte om minner de hadde med Justin og hvordan de ble kjent med han og jeg følte meg helt forbauset. Justin var virkelig en tullete fyr. Nå var vi på vei hjem igjen og mamma satt i baksetet og sov. Hun hadde virkelig hatt en fantastisk dag i dag. Selv om det var en begravelse for noen hun elsket så hadde hun fått møte folk hun ikke hadde møtt på mange år og ikke bare det... Men hun hadde fått sagt hade til Justin.
Jeg parkerte utenfor huset og snudde meg mot Mamma.
''Mamma... VI er framme'' hvisket jeg og tok på henne for å vekke henne men hun bevegde seg ikke.
''Mamma?'' sa jeg igjen og gikk kjapt ut av bilen og åpnet den andre siden.
''Mamma!'' ropte jeg igjen men fikk ikke noe respons.
''PAPPA!'' skrek jeg ut og døren åpnet seg pluttselig og jeg så på pappa med tårer i øynene.
''Hun vil ikke våkne'' sa jeg ut og Pappa kom ned trappene mot oss. For å være en gammel mann kunne han virkelig bevege seg.
''*dn*... *dn*..*dn*! VÅKNE!'' ropte han men ikke noe respons. Jeg falt sammen på bakken og gråt. Ikke bare hadde jeg mistet min far men nå mamma... Livet er ikke retferdig! 

*dn* POV

Du våknet av et sterkt lys og du åpnet øynene dine forsiktig. Du var på fjelltoppen i Florida og solen var akkurat på vei ned slik at et vakkert rosa skjær kom over fjellet.
''Jeg har ventet på deg'' hørte du pluttselig en stemme si og du snudde deg kjapt mot den. Og der sto Justin i en dress og smilte til deg.
''Justin'' hvisket du og gikk mot han. Han hadde ikke eldrett en dag, han var fremdeles like vakker som du husket han til å være.
''Jeg har savnet deg'' sa han og gikk mot deg. Dere stoppet begge rett opp forran hverandre.
''Jeg har savnet deg også... Hvor har du vært?'' hvisket du til han og han fikk bare et lite smil om munnen.
''Jeg har alltid vært hos deg'' hvisket han tilbake og ga deg et lidenskaplig kyss på leppene. Og for første gang på lenge... Følte du deg... hel.

Der har dere slutten folkens.... hva syntes dere?
Ble dere fornøyd med slutten? LIKTE dere slutten for det første?
Jeg likte den egentlig... Vet ikke hvorfor men jaja...

Never say Never ~ Vanessa
 23 Kommentarer


Old Memories - Del 57

Du ville ikk forandre deg noe mer for han og han ville ikke forandre seg i det hele tatt for deg. Dere var vel bare ikke ment å være. Du lukket igjen øynene og nøt lukten av Justin rundt deg, som du kom til å savne den.


1 månte senere

Du sto bak det gigantiskte teppet som var bak scenen menst du ventet på introen til at du skulle opp på scenen.
Albumet ditt hadde endelig kommet ut og det deubuterte på nr 1 på Billboard listne, men ikke bare det. Duetten til deg og Justin hadde sutte rekord for mest solge singel i løpet av en dag. Du hadde ikke snakket med Justin siden daten deres for 1 månte siden men du fulgte fremdeles med på karieren hans...
Han hadde blitt kåret til den 3 kjendisen med best makt, han hadde endelig vunnet en Grammy men det som kanskje var den største forandringen i løpet av denne mønten var forholdet hans... Uansett hvor tungt det var for deg å innrømme det så var han nå forlovet med Selena. Uansett hvor mye du skulle ønske det var deg som bærte den ringen på fingeren, så var det ikke det. Alle hadde blitt ekstremt sjokert når de fikk vite om forlovelsen, mange mente at det bare var for media men du visste at Justin alltid  hadde hatt noen små greier for Selena, selv etter det ble slutt.
''*dn*? Er du klar, vi skal på nå!'' du snudde deg mot en av danserene dine og nikket før du snudde deg tilbake til speilet og så på deg selv.
''Du klarer dette... bare pust'' du pustet inn og ut før du åpnet øynene dine og sprang ut på scenen og startet den lille konserten.

First bad Habit var siste sangen for konserten og det hadde egentlig vert en siste innspurts sang... Du fikk ideen til sangen dagen etter daten mellom deg og Justin og du hadde voknet opp alene med en lapp vedsiden av deg hvor det sto han måtte dra til studio og at han håpet på at dere kunne gjøre det en gang til. 
En del av deg hadde hatt så UTROLIG lyst å ringe han opp, men du var fast bestemt på å ikke gjøre det. Han skulle ikke få ha den makten over deg.
Da dere sprang av scenen sprang du det forteste du klarte bort til toalette og kastet opp.
Seriøst? Dette var den 4 gangen denne uken du hadde endt opp å kaste opp.
''*dn*... Går det bra?'' hørte du den stille stemmen til Josh hviske til deg. Du satte deg opp og lot tårene trille ned.
''Nei... jeg føler meg helt elendig'' sukket du og så opp på han. Øynene hans var triste og det fikk deg bare til å ville gråte mer, du ville ikke at han skulle være trist på grunn av at du følte deg helt dritt.
''*dn*da... vil du at jeg skal kjøre deg til legen for å få sjekket deg opp?'' spurte han og satte seg ned på huk vedsiden av deg. Du bare nikket og lot han bære deg inn i bilen. Heldigvis var dere parkert i under garasjen slik at paparazzien ikke fikk noen bilder av dere og dere var på veil til sykehuset.
''*dn*, lenge siden jeg har sett deg her'' sa legen din og ga deg en klem. Du var veldig skjeldent på sykehuset og når du først var der var det fordi det var noe alvorlig. Elllers nektet du.
''Ja... Har du funnet ut hva som er gale eller?'' spurte du nervøst og klemte hånda til Josh. Han ga deg et lite smil før dere begge snudde dere mot legen.
''Jeg vet ikke helt hvordan du kommer til å ta dette *dn* men...  Du er ca 1 månte på vei...'' sa hun og ga deg et blikk. Du hustet litt før du braste ut i latter.
''Guuuud, du skremte meg et sekund der! Hahah, men seriøst, det var ikke noe gøy'' sa du menst du roet deg ned litt.
''Jeg tuller ikke *dn*... Det er ikke noe å ulle om en gang...'' det kom en stillhet over rommet og du følte deg helt lost.
''Hva skal jeg gjøre'' hvisket du menst du bare satt der og stirret ut i ingenting.
''Bare slapp av *dn*.. jeg skal være der ved din side gjennom alt... Jeg lover'' du snudde deg ned på Josh og du følte en tåre falle ned kinnet ditt. Josh ga deg et smil før han kysset de semmhenknytte hendene deres og du visste ikke helt hva det var men noe ved det kysset fikk det til å tro at alt virkelig kom til å bli helt bra.

60 år tilbake tid

Jeg satt der i helt sjokk. Gravid... Hun ble gravid. Jeg hadde ingen søsken, jeg var enebarn og jeg før det første barnet til mamma. Jeg spratt opp fra sofan og sprang inn i bilen og kjørte i full fart mot huset til mamma og pappa.
Jeg banket stresset på døren og ventet rastløst utenfor. Jeg hørte noen snakke inne og mamma åpnet døren helt forvirret.
''Jessica, hva gjør du her?'' spurte hun forvirret. Jeg så pappa komme ut fra stuen med Taylor bak han.
''Er det sant...'' spurte jeg og så på henne med tårer i øynene.
''Er hva sant, Jessica du skremmer meg vennen...'' jeg kunne se mamma ble redd for meg, men drit nå i det.
''Er det sant at det er Justin som er faren min og ikke pappa?'' spurte jeg og lot ene tåren trille ned. Jeg kunne se Taylor få et sjokert annsikts utryk mens pappa bare ristet på hode.
''Jessica, hvor har du hørt det fra?'' spurte mamma sjokert.
''Fra deg'' sa jeg og kastet dag boken ned på stueboret menst jeg snudde meg mot dem.
''Hvorfor! Hvorfor ville dere holde noe slikt fra meg!'' spurte jeg sjokert og så på dem.
''Jessica, hvis du har lest de dagbøkerne så vet du godt hvorfor vi holdt det fra deg.. Justin var ikke klar for ansvaret som en far'' sa mamma med et trist blikk.
''Jeg driter i om han fikk vite det eller ei! JEG ville vite det! Jeg føles ut som om hele livet mitt er en løgn!'' ropte jeg ut og satt meg ned på ene stolen.
''Det var aldri meningen å såre deg Jessica...'' sa mamma og satte seg ned vedsiden av meg.
''Vi ville bare ikke ha han i livet vårt'' kom det fra pappa og jeg snudde meg mot mamma. Jeg kunne se med en gang at det ikke var sant, det var HAN som ikke ville ha Justin i livet vårt, men hven kunne klandre han? Det forholdet Justin og mamma hadde var noe helt ute av denne verden. Hun hadde dratt fra pappa for Justin uten å tenke på det en gang.
''Vet familien hans om meg?'' spurte jeg og så på mamma.
''De eneste som visste var Justin og hans familie, alltså besteforeldre og foreldrene og selfølgeli Jazzy og Jaxon... Han fortalte aldri Selena om deg...'' sa hun og jeg nikket.
''Jeg vil møte dem'' sa jeg og så på mamma som virket helt sjokert.
''Jessica, jeg tror ikke det er no--'' jeg løftet fingeren og stoppet pappa fra i å snakke.
''jeg har en RETT til å møte min familie'' sa jeg og røyste meg opp.
''mamma... Du kommer med meg i morgen'' det var det siste jeg sa før jeg gikk ut av døren og satte meg i bilen.
Begravelsen var i morgen i den største begravelses plassen i hele LA, og jeg følte jeg var EKSTREMT nervøs.


 
Shit... noe som skjedde i denne delen.. Lolz
SE HVEM SOM BLE SETT I LAG I DAG!! JELENA, bitches! They are baaaacccckkkkk!!!!!!

Jeg tror egentlig neste del er siste del, men er ikke 100% sikker.. dere får vel bare vente å se ^^

Never say Never ~Vanessa
10+ kommentarer 12 Kommentarer


Old Memories - Del 56

''1 Million dollar'' alle ble helt stille og så på ham helt sjokert. Han ga deg nok et smil før du hørte et smell som signaliserte at budkrigen var over og at vi hadde en vinner.
Og vinneren var ingen andre ringere enn Justin Bieber.


Du sto utenfor døren og ventet på at Justin skulle komme. Du følte en slagt irritasjon komme over deg, hvorfor måtte han gjøre det der?! Hvorfor kan han ikke bare gå vekk og bare... forsvinne eller noe?!
''Madam'' hørte du den deilige stemmen til Justin si mens han åpnet bil døren til deg.
Du himmlet med øynene før du gikk og satt deg inn i bilen mens han sprang til andre siden å begynte å kjøre til hvor det nå enn var dere skulle ut på daten deres. Det var ganske stille og pinlig mens dere kjørte og du følte at du ble mer og mer rastløs.
Dere parkerte endelig utenfor din yndelings resturant 'Young' og du klarte ikke å gjømme det lille smilet ditt.
''Du husker'' nikket du og ga Justin et blikk. Han rødmet litt før han gikk ut av bilen å sprang rundt på andre siden for å åpne døren for deg.
Du hadde fortalt Justin om denne resturangen kun 1 gang for veldig lenge siden og om hvordan spagettien her fikk deg i det beste humøret og at det var som å spise en orgasme.
''Jeg husker alt'' hvisket han til deg når dere sto tett inntil hverandre og du følte hustin hikste litt men ristet fort på hode og fikk de skitne tankene ut av hode ditt. 
''La oss få dette ferdig med'' sa du i en liten stemme og gikk bort til respesjonen. Justin fulgte etter deg og fikset et bord til dere litt unna vinduet men fremdeles ganske sentralt inn i resturangen slik at dere slapp å  bli helt ute steng fra sivilisasjonen.
''Hei, hva skal det være?'' spurte den huggelige gutten og blunket til deg som selfølgeli fikk deg til å rødme med en gang. Du følte Justin se på deg men du brydde deg ikke, dere var ikke sammen lenger, hvis du ville flørte med denne gutten, så flørtet du med denne gutten!
''Vi skal begge ha spagetti også skal jeg ha et glass rødvin og hun skal ha et glass hvit vin og et glass vann med to sitron skiver i det.'' sa Justin og ga menyen tilbake til kelneren, han tok imot menyene og gikk sin vei.
Du stirret  helt sjokert på han menst han bare satt der.
''Hvordan visste du hva jeg ville ha?'' spurte du og så han rett inn i øynene.
''Vell... jeg vet du liker hvit vin med maten, men du syntes ofte det blir for mye så du liker å ha et vann  ved siden av slik at når du føler for det kan du drikke det,  sitronen vet jeg du liker i vannet når du spiser spagettie fordi det er alltid det du bestillte når vi spiste spagetti andre steder'' sa Justin som om det ikke var en eneste ting.
Du følte du rødmet litt og en liten del av døde litt.
Du fikk et lite smil om munnen og så Justin rett inn i øynene og dere bare begynte å snakke og kose dere.
'Det kan vel ikke skade og bare slappe av litt? Det er bare en middag... Hva kan det skade?'
 

Justin dyttet deg hardt inntill veggen før leppene hans fant nakken din og han begynte å kysse og bite slik at det kom et stort og nok så synlig suge merke på halsen.
''Justin'' stønnet du og dro litt i håret bak i nakken hans. Han kysset deg hardt på leppene dine og begynte å bære deg opp til rommet ditt.
''Jeg har savnet dette'' hvisket han og kysset deg nedover brystet ditt og du slapp ut et lite stønn. Leppene hans var noe du hadde savnet så inderlig, du visste dette var såååå feil! men igjen, SÅÅÅÅ rett!
Justin la deg ned på senga og så deg dypt inn i øynene før leppene hans møtte dine i et dypt kyss. Du følte at han dro ned glidelåsen og du startet å ta av ham buksene sine.
Du skjønnte egentlig ikke hva som skjedde for i neste øyeblikk var Justin allerede dypt inn i deg og du følte du begynte å miste pusten. Justin gikk hardt ut og inn i deg , akkurat slik du likte det og dere begge kom.
Slik foregikk det hele natten. Dere hadde sex 3 ganger i senga før du bestemte deg for å ville ha is og dere hadde endt opp å sex nede på kjøkkende med is over alt på dere, så en gang i dusjen, så en på stuen og en siste gang inne på rommet ditt, hvor dere da sovnet i armene til hverandre.
Justin hadde de sterke armene sine rundt deg og du følte deg hel igjen, som om den manglende pussle brikken var tilbake igjen, men du visste det ikke ville vare lenge, du kunne ikke LA det vare lenge. Du måtte bare nyte det siste øyeblikket i armene til Justin. For etter dette lovet du deg selv, at nok var nok, han var en dårlig vane for deg. Han fikk deg til å oppføre deg helt annerledes en deg selv (du visste ikke om det var posetivt eller negativt) men du klarte det ikke mer.
Du ville ikk forandre deg noe mer for han og han ville ikke forandre seg i det hele tatt for deg. Dere var vel bare ikke ment å være. Du lukket igjen øynene og nøt lukten av Justin rundt deg, som du kom til å savne den.
 


Hva syntes dere om denne delen?
Ikke gløm og sjekke ut konkuransen på bloggen! Det er en uke igjen å melde seg på! man KAN melde seg på flere ganger!

Never say never ~Vanessa
10+ kommentarer10 Kommentarer


Old Memories - Del 55

''*dn* er helt fantastisk'' sa Selena i en helt fortyllet stemme og jeg klarte ikke å gjøre annent enn å nikke.
''Ja det er hun...''


De sang ferdig sangen og jeg kunne ikke gjøre annent enn å klappe for harde livet. Alle gikk av scenen unntatt *dn* som gikk mot midten av senen hvor crewet hadde lagt fram en mikrofon nå. Folk begynte å sette seg ned igjen og jeg kunne se hvor sliten, men samtidig glad hun var. Hun var alltid glad etter en opptreden, og det visste jeg godt.
''Hei alle sammen og velkomen til CCG! Jeg er *dn* *EN* og har fått den store æren av å ikke bare opptre med casten av Glee!'' alle klappet og jublet før hun fortsatte igjen.
''Men jeg har også fått æren av å startet dette showet! I kveld har vi mange fantastiske artister til å opptre og ikke glømt at dette er en veldedighets gala så ikke gløm og donere! Dere kan støtte ved å gå i kaffen og kjøpe dere drikke eller hva dere måtte ønske, dere kan også ringe til xxx-xxx-xxx hvor dere automatisk donerer 200$!'' Folk skrek igjen og *dn* fikk et stort smil om munnen.
''Men la oss ikke glømme kansje den største måten å donere på som jeg kansje tror er hva folk gleder seg mest til! Og det er nemelig den store date auksjonen hvor dere kan by så mye dere vil for å få en date med en av de heldige guttene eller jentene som er på panelet! Og før dere spør, ja, jeg er en del av panelet!'' Jeg kunne høre noen gutter ikke så langt fra meg begynne å skrike etter *dn* og jeg følte et slags raseri komme over meg. Ikke faen om de får den daten, hun er MIN og BARE min....
''La oss fortsette denne festen, med sin nye singel 'Part of Me!' her er Katy Perry!'' ropte hun før hun gikk av scenen. Å jada, jeg skal deffinetivt få den daten i kveld, om det så var det siste jeg gjorde.

*dn* POV

Du satt backstage med guttene og lo over hvor morsome de komikerene som var på scenen var når Tiffany, en av lederene for CCG kom opp til deg.
''Du, kan du gå og bytte nå? Kandidatene skal ut på scenen om 20 minutter'' sa hun og du nikket. Du tuslett inn i garderobene og fant fram kjolen du skulle ha på deg. Den var DRIT rå, og tilbehøret jeg hadde til kjolen var nesten like rå som kjolen!
Den var en one-holder dress i ferskenfarget men noen diamanter på siden. Den gikk meg til litt over knærne så du måtte være litt forsiktig hvis du skulle bøye deg ned eller noe. Som tilbehær hadde du et par Jimmy Choo i gull, en gull clutch veske, gull armbånd, øredobber fra Chanel og en gull ring med en fersken farget sten. Kansje litt pyntete for auksjonen men jo mer tiltrekende du var, jo mer var guttene villig til å betale for å ta deg med ut. Du sto ved siden av scenen og ventet til Tiffany skulle rope navne ditt, du var den eneste igjen og du følte du begynte å bli litt nervøs. Alle som hadde blitt auksjonert bort på date nå hadde alle fått bud over 50.000$ og tanken på at kansje du ikke fikk like mye var skremmende.
''Sist men ikke minst, krons juvelen for hele aften! *dn**en*!'' publikum gikk amok og du fikk ut på scenen menst du smilte til dem.
''la oss starte budet på.. skal vi si, 1000$?'' det kjapt en arm opp i været, etterfulgt av en annen og slik foregikk det nok så lenge til prisen var oppe i 45.000$.
''Jeg byr 55.000$!'' hørte du pluttselig noen rope. Du så ut i salen og følte et smil komme om leppene dine når du så Cory stå der og smile til deg. Darren ga Cory et irritert blikk før han rakte opp armen for å signali sere han bød 56.000$. Du følte du ble litt sjokert over at de kranglet over deg og ikke lenge etter kom Mark inn i spillet for å prøve å vinne. Det var egentlig ganske kompisk se på de tre guttene krangle over hvem som skulle få daten. Summen var oppe i 72.000$ som nå var det meste noen hadde fått og det var bare et spørsmål om tid før noen av dem ga seg. Det virket som om Mark hadde vunnet når han bød 80.000$ men neida! For ut av ingensteder kom det nok en person inn i spillet, og ikke hvem som helst. Det var Justin.
Han ga deg et av de kjente smilene sine før han snudde seg mot Tiffany.
''1 Million dollar'' alle ble helt stille og så på ham helt sjokert. Han ga deg nok et smil før du hørte et smell som signaliserte at budkrigen var over og at vi hadde en vinner.
Og vinneren var ingen andre ringere ennJustin Bieber.

 


 
Hva syntes dere om denne delen? Hva tror dere kommer til å skje?

Never say Never ~Vanessa
10+ kommentarer 

P.S hva syntes dere om JuJu's opptreden på Billboard i går? :D20 Kommentarer


Old Memories - Del 54

Beklgaer den dårlige bloggingen! Jeg har vært litt opptatt... Jeg har suttet å skrevet ganske mye på noen nye historier så ja... men her har dere en ny del! :D


''Selfølgeli.. Det er ikke gått 24 timer engang og du har alt gått videre... nice'' sa du snudde ryggen og gikk mot bilen din menst tårene randt ned kinnet ditt. Nå var det offisielt. Alle sympatien du hadde for Justin var nå helt borte!


Du parkerte bilen utenfor huset ditt og stormet inn. Du smal igjen døren og begynte å skrike, det var så deilig å bare få det ut. Tanken på Selena oppå Justin menst han stønnet navnet hennes fikk deg til å ville slå til noe eller noen.
''*Dn*! GÅR DET BRA!'' Taylor og Josh kom løpende kjapt ut i gangen og så helt sjokert på deg. Du pustet tung inn å ut og skulle til å si noe når mobilen din ringte. Du tok den opp og la den inntil øret ditt.
''HVA!'' ropte du irritert og du hørte moren din skvatt litt.
''*dn*? Er alt okay?'' spurte hun nervøst. Du roet deg ned og bare slapp ut et nervøst sukk.
''Beklgaer... Hva er det?'' spurte du og gikk inn på kjøkkende med Taylor og Josh følgende etter deg.
''Jo, Ryan ringte meg i stad og lurte på om du var gira på å være med på en veldedighets konsert med folka hans?'' sa hun og du fikk et lite smil om munnen. Ryan var en var produsentene til ditt absolutt favoritt show. Glee! Dere var nære venner og du hadde ved mange anledninger vært med på showet eller hjulpet til med sang valg og koriografi.
''JA! Når er det?'' spurte du spent og tok deg et grønnt eple.
''Det er der problemer er.. Det er i morgen kveld... Som vil si du må dra dit NÅ og bare være der til i morgen'' sukket moren din. Øynene dine ble store og du følte stresset komme over deg.
''KØDDER DU?! Det er ikke nok til! Mamma, jeg må ringe han selv, vi snakkes i morgen'' sa du og la på før du så opp på Josh og Taylor.
''Skal du fortelle oss hva som skjedde?'' spurte Taylor deg og du bare ristet på hode før du ringte Ryan for å finne ut hva alt dette stresset var om. Taylor bare sukket og ristet på hodet før hun tok seg et eple selv og ventet på at du skulle bli ferdig på mobilen.
''Hei, Ryan! Det er meg *dn* hva er dette jeg hører om øving hele kveld?'' spurte du sjokert. Normalt pleida han å spørre deg en månte i forveien så dette var veldig unormalt for ham.
''Lea kan ikke opptre og du er den beste personen jeg kom på som kan ta hennes plass'' sa han i en frustrert stemme og du visste at han var stresset.
''Jeg vet ikke, det er utrolig mye stress... Hvilke sang er det?'' sukket du og begynte å pirke på boret.
''Paradise av The Dashboard light'' sa han og du følte et lite smil komme om leppene dine. Selfølgeli kom han til å velge en av dine favoritt sanger.
''Ikek prøv å forfør meg med den sangen en gang!'' lo du og du hørte han begynte å le litt men så ble han stille.
''Du skal synge med resten av gutta?'' sa han og du skjønnte han prøvde alt nå. Han visste hvor godt du likte de guttene, du pleide alltid å flørte med dem og de med deg.
''Ikke Prøv deg en---''
''Justin skal være deg.'' det var alt han trengte å si.
''Men hvorfor sa du ikke bare det'' sa du og lo. Dere avtalte hvor øvingen var og før du visste ordet av det, hadde du sendt alle hjem og du var på vei til Paramount studios for en laaaang natt med øvelser, men det kom til å bli verdt det. Sangen var egentlig ganske perfekt for deg og Justin. Du ville ha noe mer, han ville bare ha sex men sa ja til å være noe mer for å få det han ville ha. og etter en stund kunne han ikke vente med å bli kvitt deg. What an asshole!


 
*DAGEN PÅ VELDEDIGHETS KONSERTEN*

Du satt inne i stolen og ble dullet med menst Darren og Mark flørtet med deg.
''Serr, *dn*, den kjolen... Jeg vil bare'' sa Mark og smilte forførende mot deg. Du klarte ikke å la være og le menst du himmlet med øynene dine. Du krysset bena dine menst du stirret på deg selv inn i speilet. Du var virkelig pen i den kjolen.
''*dn* når du smiler så føler jeg meg så egoistisk fordi jeg vil være den eneste som for deg til å smile slik'' sa Darren og kysset deg på kinnet.
''Greit dere to, slutt å være flørtepusene mine nå og la oss komme oss avgårde til stadioen'' de bare lo av deg og kysset deg på kinnet før de gikk ut. Du så deg en siste gang i speilet før du gikk ut av vogna og mot stadioen hvor showet skulle være.

Justin's POV

Jeg og Selena satt på første rad i den store salen og ventet på at showet skulle starte. Selena satt og jattet i vei om et eller annent jeg ikke helt fikk med meg for det eneste jeg kunne tenke på var *dn* og når hun hadde kommet til meg i går. Jeg følte meg helt forferdelig, men eneste grunnen til at Selena var hos meg i går og fremdeles var hos meg nå var fordi jeg måtte ha noen å distrahere meg fra at *dn* hadde helt totalt dumpet meg.
 ''JUSTIN!'' ropte Selena frustrert og jeg snudde meg mot henne. Jeg så hun var forbannet for at jeg ikke hadde fulgt med på det hun sa så jeg bare kysset henne. Jeg visste det ville roe henne ned og det gjorde det også, tungen hennes ba om tilgang noe som jeg ga med en gang, og før vi visste ordet av det satt vi i en fullt ut kline runde. Lysene blinket som signaliserte at showet staret, kamerane startet og vi måtte være forsiktige slik at media ikke fikk noen bildet av meg og Selena kline.
Musikk startet og jeg kjente igjen crewet fra den Glee serien *dn* var så opptatt over. En gigantisk gutt begynte å synge med noen gutter dansende med han men når *dn* kom ut på scenen og begynte å danse med den gigantiske gutten følte jeg hjertet mitt stoppe. Hun var absolutt nydelig og synet av den gutten grabbe henne over alt var definnetivt ikke noe jeg likte å se på!
Noen andre begynte å synge og harmoniesere, noe som faktisk var ganske pent. Men så begynte *dn* å synge og øynene hennes låste seg fast på mine og jeg følte jeg fikk en skyldfølelse over det sangen handlet om. Værste var, hele opptreden var helt fantastisk.

''*dn* er helt fantastisk'' sa Selena i en helt fortyllet stemme og jeg klarte ikke å gjøre annent enn å nikke.
''Ja det er hun...''


 
Hva syntes dere om denne delen? Litt rar, i know. Men jeg elsker konseptet av dette...
Jeg har gjort dette før en gang og det var den beste følelsen i mitt liv!

Never say Never ~Vanessa
10+ kommentarer 12 Kommentarer


Old Memories - Del 53

''Jeg vil at vi alle ser den ilag'' sa du bestemt før du tok med deg mac'n ned og dere gikk ned til resten av folka som ventet spent på dere. Dere fiklet med kablene men fikk til slutt koblet mac'n til tv'n og alle satte seg ned.
''klare?''


''Ja!'' ropte alle og du fikk et lite smil om munnen og trykkte på play.

(gutten er liksom Josh og hun blonde jenta er liksom Taylor)

 Dere satt der i stillhet helt til alle begynte å skrike og heie.
'' Den ble DRIT bra!'' sa Josh og ga deg en klem. Du lo litt menst du klemte han tilbake.
''Skal vi legge den ut?'' spurte du og alle nikket. Du gikk bort til Mac'n og la den ut på youtube før du gikk inn på twitter og linket videoen og skrev.
@*dn*: Cause you'll be beggin' on your knees for me! Check out the video! *link*

Pluttselig eksploderte hele twitteren din med fans som syntes at den var genial og spørsmål om videoen handlet om Justin, noe den selfølgeli gjorde, men du ikke skulle bekrefte. Du logget av og satte deg tilbake i sofan mellom Alfredo og Taylor.
''Hva skal vi gjøre?'' spurte du og alle begynte å tenke på ting dere kunne gjøre.
''Hva om vi bare ser en film eller noe?'' spurte Josh og alle nikket seg enige. Du gikk bort til hylla di og prøvde å finne en film, noe som var vanselig fordi du hadde ekstremt mange filmer. Til slutt bestemte du deg for 'Just my luck' filmen var drit bra og det var lenge siden du hadde sett den.
Josh satt i filmen menst du gikk tilbake til plassen og og la bena dine over fanget til Alfredo.
''Serr?'' spurte han og du bare lo.
''Jeg er sliten, okay?'' lo og han bare ristet på hode før dere begge begynte å følge med på filmen.
 
Filmen var endelig ferdig og dere satt egentlig bare å snakket med hverandre. Det var utrolig deilig å være med folk i dag, det fikk deg til å tenke på noe helt annent enn Justin og hans drama.
''*dn*! Sjekk dette her a!'' sa Alfredo og snudde pc'n mot deg. Det var en artikel fra TMC og deg og den nye videoen din. Du tok mac'n og begynte å lese artikelen.

*dn**en* 's Beggin' on your Knees om Justin Bieber?

I dag la *dn* ut en ny sang og en video, men det var ikke hvilke som helst sang eller video. Sangen heter Beggin' on your knees og handler om en gutt som er utro og hun finner det ut. Videoen forteller historien hvor *dn* finner Josh og Taylor ute på date. Hun blir sett rundt om kring med venner, men uansett hvor hun drar tenker og ser hun denne gutten.
Sangen er veldig fengende og gir jenter en slags makt. Men er sangen rettet mot en spsiell gutt kansje? For ikke så lenge siden hadde *dn* og Justin slått opp men ble sammen igjen samme dag. 2 dager senere er det overalt i media at Mr.Bieber ikke har vært helt ærlig i forholdet deres, kanskje *dn* prøver å fortelle noen noe?
Hva syntes dere om videoen og sangen, liker dere denne siden av *dn*?

Du lukket igjen Mac'n og sukket. Du begynte å tenke på Justin og hvor ille dette måtte være for han. Her kommer du og ødelegger hans gode navn og rykte, han hadde det sikkert forferdelig. ''Dere, jeg må bare ut å gjøre noe'' sa du og røyste deg opp. Taylor ga deg et blikk og du visste hun visste hvor du skulle, men du bare måtte. Du måtte dra til Justin og be om unnskylding, selv om det var du som fortjente unnskyldingen.
Du satt deg i bilen din og kjørte mot Justin. Du stoppet utenfor porten hans og gikk inn inngangen, jo nermere du kom døren hans jo mer nervøs ble du. Du stoppet utenfor døren hans og tok et åndedrag før du banket på døren. Justin åpnet døren og du følte du døde i et sekund, der sto han i bare en bukse slik at du kunne se den deilige magen hans. Håret hans sto i alle kanter og du klarte ikke å la være og merke til at hadde på seg bokseren du hadde gitt ham.

''Hei...'' sa du i en nervøs stemme og han så egentlig litt sjokert ut.
''Hei... ehh, hva gjør du her?'' spurte han litt nervøst og du sukket litt.
''Jeg ville bare si beklager... jeg mente ikke alt med sangen, jeg ødelegger ditt rykte og det var ikke meningen'' du stoppet å snakke når du hørte en kjent latter komme fra trappen. Justin ble litt lei seg men pluttselig kom Selena og kastet seg oppå ryggen til Justin.
''JUSTIN! Kom tilbake i sengaaaahhhh, hei... *dn*.. jeg så deg ikke'' sa hun og gikk ned fra ryggen til Justin. Du så litt sjokert på Selena før du snudde deg mot Justin. En liten latter slapp ut av munnen din og du bare ristet på hode og prøvde å holde inne tårene.
''Selfølgeli.. Det er ikke gått 24 timer engang og du har alt gått videre... nice'' sa du snudde ryggen og gikk mot bilen din menst tårene randt ned kinnet ditt. Nå var det offisielt. Alle sympatien du hadde for Justin var nå helt borte!

 


 

Hva syntes dere om denne delen?
Hva tror dere kommer til å skje, tror dere *dn* VIRKELIG er ferdig med Justin?

Never say Never ~Vanessa
10+ kommentarer 15 Kommentarer


Old Memories - Del 52

Hei, sorry at denne delen ble litt sen men jeg har vært ute i HELE dag så det er liksom ikke før nå jeg har fått skrive  til dere! :D Håper dere alle koste dere i dag, det gjorde i alle fall jeg! :D


''Greit! Da møtes vi på stranden i morge, eller i dag da'' lo Alfredo og du måtte le litt av den. Dere avtalte når så la du på.
''Da er det i bok!'' sa du og ga Taylor en high five. 


Dere var på stranden ved brygga der dere skulle spille inn videoen. Du og Taylor hadde ringt inn ganske mange folk som skulle komme og være med i videoen og alle var der og lærte seg koriografien du og Taylor hadde laget. Den eneste som manglet nå var Alfredo.
''*dn*!'' hørte du pluttselig noen rope til deg og du snudde deg kjapt og der så du Alfredo og Kenny komme gående mot deg med masse kamera greier i armene.
''Fredo! Kenny!'' sa du glad og ga dem begge hver sin klem.
''Er dere klare?'' spurte du og Alfredo nikket ivrig.
''Men først... Ikke frekt ment eller noe, men hva gjør Kenny her?'' spurte du og så Kenny nervøst. Du var glad i kenny, det var ikke det, det var mer det at du var nevøst at Justin kanskje var her.
''Jeg tok han med siden jeg helst vil ha fred når vi filmer'' sa Alfredo og smilte forstående mot deg. Du nikket før du snudde deg mot resten av gjengen som ventet på ordrer.
''Greit, skal vi starte?'' ropte du og alle ropte ut. Alfredo ba deg stelle deg med stubbene som holdt brygga oppe og bare mime til sangen. Dere hadde skaffet et drit bra høytaler system slik at dere kunne spille inn ordentlig. Du sang med og danset litt, det var egentlig litt kleint siden alle stirret på deg men du hade lært deg og bare ignorere dem. Du kunne se at Kenny ble litt ukomfortabel når han hørte sangen, men det var ikke rart når Justin kanskje var hans beste venn!
''SUPERT! Siden solen begynner å gå ned kan vi bare ta alt om igjen bare at du går bortover stranden her og leker deg med gutten til videoen'' Sa Fredo og pekte hvor han ville ha dere henn. Du og Josh gikk rundt på stranda og bare følte og holdt rundt hverandre, spurtet vann på hverandre og oppførte dere som om dere var sammen, menst Fredo filmet alt sammen.
''Greit... NÅ begynner den vanskelige delen'' sukket han og begynte å tenke litt.
''Hva tenkte du?'' spurte du og så spent på han.
''Alltså... Jeg vil egentlig filme resten opp på tivoliet som om du ser han der med den andre jenta og slikt'' sa han litt skeptisk og du skjønnte hvorfor han var nervøs. Tivoliet var nå stappfullt med folk og fans, og få filmet der kom nok til å bli litt av en utfordring men du nektet å gi opp.
''Greit, la oss dra'' dere pakket sammen tingene deres på stranda og gikk opp på brygga og mot ingangen til tivoliet. Du vinket til fansen som hadde vært på stranden og sett på dere i all spenning.
Du og Alfredo gikk og snakket med de som eide stedet og spurte om å få klarert noen områder. Det litt diskutering og betaling fikk dere lov å stenge ned noen av stedene menst andre måtte dere bare leve med å ha folk der, noe osm dere kunne leve med.
''Vi starter ved boden'' sa Alfredo og du fikk danserene dine på plass og sangen startet nok en gang. Slik gikk det utover hele kvelden. Dere flyttet dere til forkjellige steder på tivoliet som pariserhjulet, tekoppene, photo boksen og bodene hvor man kunne vinne premier.
''FERDIG!'' ropte Alfredo etter den siste tonen gikk og alle ropte og klappet i henda. Du måtte innrømme at det hadde vært utrolig gøy å filme med Alfredo, han var så lett på tråd og visste nøyaktig hvor han ville ha deg henn. Nå skulle alle til deg slik at Alfredo kunne vise dere videoen etter han hadde redigert den ferdig og du følte du ble ekstremt nervøs. Du ville at videoen skulle være en åpenbaring til alle jenter der ute derfor var det viktig at videoen var perfekt!
 

''Noen som er sulten?'' spurte du og alle ristet på hodene så du bestemte deg heller bare for å sjenke Champagne til alle sammen menst dere ventet spent på Alfredo som var i full jobb oppe på rommet ditt. Du tok en sup av Champagne glasse ditt når du pluttselig kom på hva som var inne på rommet ditt. Øynene dine vokste en størrelse og du spurtet opp trappen og inn rommet ditt hvor Alfredo sto og så seg rundt om kring på alle tingene til Justin som lå strødd utover hele gulvet ditt.
''Ehh... Beklager rotet jeg glømte helt av det'' sukket du og prøvde og rydde litt, men Alfredo stoppet deg opp og så deg rett inn i øynene dine. Du ble sjokert når du så at han hadde tårer i øynene sine.
''Jeg er så lei meg *dn*...'' sa han og noen tårer randt ned.
''Du... Det var ikke din feil, det var Justin's feil'' sa du og tørket vekk tårene hans og han bare sukket litt.
''Jeg kan ikke tro han... Jeg vet ikke hva som kom over han'' sa han i en lav stemme og satte seg ned på senga di. Du satte deg ned vedsiden av han og dere satt der i stillhet og bare tengte.
''Skal du lage den videoen eller?!'' spurte du pluttselig og han fikk et lite smil om munnen og tok opp mac'n. Du så intenst på skjermen menst han redigerte videoen. Det var så fasinerende å se på han jobbe, måten han gjorde det på var bare så KULT!
''Der, da er jeg ferdig'' sa han og dyttet mac'n mot deg.
''Jeg vil at vi alle ser den ilag'' sa du bestemt før du tok med deg mav'n ned og dere gikk ned til resten av folka som ventet spent på dere. Dere fiklet med kablene men fikk til slutt koblet mac'n til tv'n og alle satte seg ned.
''klare?''


 

Hva syntes dere om denne delen?
Hvordan tror dere videoen blir?

Never say Never ~Vanessa
8+ kommentarer 9 Kommentarer


Old Memories - Del 51

''Taylor?'' hun la ikke en gang merke til deg for øynene hennes var klistret fast til et av bladene i kiosken. Du så på bladet og du fikk helt hake slepp.
''Du. Kødder!'' utbrøt du menst du så ned på bladet.


Du gikk bort til kiosken og tok opp bladet. Du kunne ikke tro det... Det forklarte alle blikkene, hvordan kunne noen ha funnet det ut? Du hadde ikke sagt noe, Justin hadde definetivt ikke sagt noe.. Hvem sa det da?
''Kan jeg kjøpe dette?'' spurte du mannen. han snudde seg mot deg og skulle til å si noe når han så hvem du var. Annsiktet gikk fra irritert til trist på noen få sekunder og han smilte.
''Bare ta det'' sa han og du fikk et lite smil om munnen.
''Takk, men la meg gi deg noe'' sa du litt fortvilet men han bare ristet på hode. Du orket egentlig ikke noe stress nå så du bare ga ham en klem og dro med deg Taylor til nermeste kafe og satte dere ned.
''2 iskaffe'' sa du til servitristen før hun fikk sagt noe mer og dere slengte dere ned.
''Hvem tror du sa det?'' spurte du Taylor menst dere begge så ned på bladet.
''Har ingen anelse'' sa han og du bare sukket før du tokk opp bladet og så på coveret. Nå var det over, hele verden visste hva han hadde gjort mot deg.

Du åpnet bladet til sidetallet og begynte å lese.
''Hallo, les høy da! Jeg vil vite hva som står der'' sa Taylor og du bare lo litt før du startet på toppen og leste høy sånn at Taylor hørte.

''Justin Bieber (18) og Miley Cyrus (19) skal tydeligvis hatt et forholdt siden startet av Januar og har begge holdt det hemmelig. I følge en hemmelig kilde så har Bieber og Cyrus sendt hverandre flørtende meldinger i det siste.
Ryktene gikk rundt om hvorfor Bieber og den vakre skjønnheten *dn**EN* (18) gjorde det slutt, kansje skjønnheten fikk vite sannheten. Men i følge ryktene så skal Bieber vært uærlig med *dn* mer en en gang med flere jenter. Selena Gomez og Lillian Lopez (jenten fra Boyfriend videoen) *
har ikke peiling på hva hun heter, det er bare et random navn* er noen av jentene Bieber har holdt seg med på siden og det var tydeligvis nok for *Dn*. paret ble sett sammen på en basketball kamp i går men ryktene sier at Justin og *dn* kranglet om noe. Kansje hun har fått greier på¨hva Bieber gjorde?

Du la fra deg bladet og så på Taylor som hadde et dumt annsikts utrykk.
''Hvem i helvete skrev den greia!?`'' utbrøt hun og du bare lo litt. Iskaffen deres kom og dere bare satt der og snakket litt. 
''Så jeg har en tanke på en ny sang...'' sa du og så på Taylor. Annsiktet hennes lyste opp og hun fikk et stort smil om munnne.
''Ojja, hva skal den handle om da?'' du begynte å fortelle henne konseptet og hva du hadde tengt og hun ville virkeli hjelpe deg med sangen, så dere bestemte dere for å dra hjem til deg og jobbe på den nede i studio. Du og Taylor hadde en historie med å produsere nesten alle sangene dine og hennes hjemme hos deg så produsentene deres hadde vendt seg til at dere kom med ferdige sanger inn i studio, og det var stort sett bare for å sørge for at sangen var bra og okay til å legges ut.
Du og Taylor satt oppe hele kvelden og kranglet over hvilke melodi som var best og diskuterte teksten, sangen ble bra men du ville egentlig ikke ha den på albumet så du og Taylor bestemte dere for å ha det litt gøy og lagge ut sangen men ikke noe offisielle greier og lage deres egen amatør video av sangen, men for å få det til trengte du en spesiell person du ikke var helt sikker på om ville se deg.
''Bare RING! Herre, sier han nei så sier han nei'' sa Taylor irritert og kastet mobilen din på deg. Du sukket og gikk gjennom kontaktlisten din helt til du fant nummeret hans. Det ringte en stund men pluttselig hørte du en trøtt stemme inn i telefonen. Shit, du hadde glømt hva klokken.
''Hey, Alfredo? Jeg har et jobb forlag til deg'' du begynte å fortelle ham om video ideen og han virket sikkelig gira på å hjelpe deg og du følte en slag glede i kroppen over at Alfredo fremdeles snakket med deg fordi du og han var nok så nære venner, og det hadde vært dritt hvis det vennskapet hadde blitt ødelaggt på grunn av deg og Justin.
''Greit! Da møtes vi på stranden i morge, eller i dag da'' lo Alfredo og du måtte le litt av den. Dere avtalte når så la du på.
''Da er det i bok!'' sa du og ga Taylor en high five. Hva tror dere kommer til å skje?
Hvordan tror dere Justin kommer til å reagere på at Alfredo skal være med *dn* og Taylor?

btw, hvis det ikke blir noe flere deler i dag så vil jeg bare si nå. Gratulerer med dagen!!!! :D

Never say Never ~Vanessa
10+ kommentarer13 Kommentarer


Old Memories - Del 50

The story doesn't have to be a happy story for it to move you and make you smile. It just has to have a heart and a soul ~ Vanessa


''Hallo?'' hørte du en søt stemme si.
''Taylor... Jeg trenger deg'' hulket du inn i telefonen.

 


Du satt inne på rommet ditt med alle klærne, bildene og tingene til Justin rundt deg. Du hadde tatt på deg en av Justin's t-shorter og han's grå varsity jacket. Alt sammen luktet Justin, egentlig så luktet hele rommet ditt Justin takket være av at du hadde dratt ut alt han noen gang hadde tatt, brukt eller rørt borti. Det ringte på døren men du orket ikke å åpne. Det tok ikke lang tid før du hørte noen gå i trappen og ikke lenge etter tittet hode til Taylor inn døren.
''*dn* Er du her i-- wow'' hun gikk inn på rommet og så på deg med triste øyner. Du hadde endelig sluttet å gråte men med en gang du så inn i øynne til Taylor kom tårene fossende inn og du dro jakken godt rundt deg menst du begynte å mumle små ting.
''Hva skjedde... hva gjorde han!?'' sa Taylor på vakt og satte seg ned vedsiden av deg.
''Miley.. han.. hvorfooooorr?'' du virket egentlig litt gal akkurat nå men hva kunne du gjøre... Hjerte ditt var knust i tusen bitte små biter og akkurat nå var det ikke spesiellt mye noen kunne gjøre for å få deg til å føle deg noe bedre.
''Okay, jeg skjønner ikke en dritt... Pust dypt inn og ta det med ro'' sa Taylor i en rolig stemme og begynte å stryke deg lett på ryggen og du følte du begynte å roe deg ned litt.
''Jeg gikk inn på mobilen til Justin... Og han har gått rundt å sex-tet med Miley... De snakker om hva de vil gjøre med hverandre når de møtes neste gang og hvor mye de savner å kysse hverandre og--''' du stoppet midt i settningen og begynte å gråte igjen. Taylor så helt sjokert på deg, ikke rart når du får vite at din beste venn er en utro liten jævel som bryr seg om Sex, Sex, Sex og Sex... Nevnte jeg sex?
''Jeg er så lei meg'' sa hun og dro deg inn i en klemm og slik satt dere ganske lenge. Du i armene til Taylor menst du gråt og hun prøvde og roe deg ned. Du var så glad for å ha en venn som Taylor, hun var virkelig one of a kind, og ingen var en bedre venn enn henne.


Du vet ikke helt når men en eller annen gang hadde du klart og sovne på golvet med klærne til Justin rundt deg. Du åpnet øynene dine litt og skulle til å røyse deg opp når du hørte Taylor spille gituar i bakrunnen.

(vet sangen er litt lang men hør på den! den er utrolig pen og det er sangen Taylor synger)

Du følte du hadde lyst å gråte av sangen. Ikke bare var den pen men teksten minnet deg noe UTROLIG mye om deg og Justin. Du fortsatte og ligge der og høre på den vakre stemmen til Taylor menst hun sang. Men når hun begynte å synge refrenget skjønnte du med en gang sangen var ment til deg! Du ble litt irritert, men det forsvant nok så fort og du fortsatte og høre på teksten. Når du hørte nøye på teksten så kjente du igjen ting hun sang om, det var ting du hadde fortalt Taylor om. Sånn som når Justin møtte faren din og måten han oppførte seg på og hver gang Justin kysset deg for å få deg til å holde kjeft. Tanken på alle de søte og gode minnene om dere fikk deg til å savne Justin noe fryktlig men du visste du ikke kunne tilgi ham. Han var ikke verdt det!
Hun begynte å synge brigen og du følte bare noe inni døde, var det sånn det kom til å ende? At du måtte spørr vennene dine om hvordan han hadde det og om han var sammen med noen.. tanken på et slikt liv var noe du virkelig IKKE ville ha, sagte rant en tåre ned kinnet ditt og du følte en liten del av deg sagte forsvinne og du skjønnte det var delen som tillhørte Justin. Taylor begynte å synge på refrenget igjen og du kunne høre i stemmen hennes at hun var på gråten ved måten stemmen hennes ristet på vokalene. Hun sang ferdig og du snudde deg mot henne.
''Det var en veldig fin sang'' hvisket du og hun så ned på deg med tårefylte øyner.
''Jeg er så lei meg *Dn*... Jeg skulle aldri ha introdusert dere!'' sa hun og tårene hennes randt. Du satte deg kjapt opp og tørket dem vekk.
''Jeg er glad du gjorde det! For uansett hvor vondt jeg har det nå så har jeg fremdeles mange fantastiske minner og ikke bare det men det kommer til å komme fantastisk musikk ut av det! Se! Du har alt kommet opp med en NYDELIG sang... og jeg kommer deffinetivt til å få noe oppi det gale hode mitt'' sa du og lo litt. Taylor fikk et lite smil før han ga deg en klem.
''Blir du med får å kjøpe litt is?'' spurte hun og du nikket. Du tok av jakken til Justin men byttet fort til en av hettegenserene hans, du ville bare ha han litt nært deg akkurat nå.. Det var alt.

''Skal vi dra da?'' spurte du og Taylor. Hun ga deg et blikk når hun så hva du hadde på deg og du bare sukket litt.
''Bare la meg... For i dag..'' sa du og sukket litt. Hun var litt skeptisk men til slutt nikket hun og dere gikk ut. Taylor kjørte til deres favoritt iskrem sjappe hvor dere kjøpte dere hver deres is og snakket om alt annent en Justin. Selfølgeli så var paparazzien etter dere men de var ganske snille og holdt seg litt unna dere, kansje de så at du var lei deg? Dere gikk gjennom gatene i LA og du klarte ikke å la være og legge merke til alle de triste blikkene du fikk! 
''Er det bare meg eller stirre alle på meg?'' spurte du Taylor når dere stoppet ved gang feltet. Taylor var helt stille og du snudde deg mot henne.
''Taylor?'' hun la ikke en gang merke til deg for øynene hennes var klistret fast til et av bladene i kiosken. Du så på bladet og du fikk helt hake slepp.
''Du. Kødder!'' utbrøt du menst du så ned på bladet.

 


 
Hva tror dere står på bladet?
Hva tror dere kommer til å skje?

IKKE GLØM KONKURANSEN SOM ER LITT LENGRE NEDE! :D

Never say Never ~Vanessa 
8+ kommentarer 13 Kommentarer


Old Memories - Del 49

''Er bare litt sliten'' sukket du og han dro deg tettere inntil seg og du nøyt den deilige lukten av ham, men det eneste du klarte og fokusere på var den jævla mobilen hans! HVA VAR DET HAN SKULTE FOR DEG?!


Kampen var endelig ferdig å nå skulle Justin være med deg hjem. Du hadde veldig lyst å spørr ham om hvorfor Miley, Selena og Demi sendte han meldinger men du ville ikke at han skulle vite at du hadde sett på mobilen hans.
''Seriøst! *dn* du begynner å irritere meg noe utrolig nå! Hva er det du ikke forteller meg!'' utbrøt Justin menst dere satt i bilen på vei mot deg.
''Ikke noe! HERRE GUD, jeg er bare sliten!!'' ropte du tilbake og ga han et irritert blikk. Dere ble begge veldig stille og du følte en slagt irritasjon komme over deg. Hva var DU ikke fortalte ham? Hva var det HAN ikke fortalte DEG var helle et mer korekkt spørsmål. Dere hadde endelig parkert utenfor huset ditt og dere begge bare satt i stillhet inni bilen hans.
''Beklager'' sukket han og du pustet tungt inn før du pustet ut igjen.
''Det er greit... skal vi bare gå inn igjen?'' spurte du og han nikket. Dere gikk inn og det første du gjorde var å skifte til pysjamasen din. Du tok av deg sminken og lot håret ligge løst før du gikk ned til Justin.
 36001935_large

''hei, skal du kansje skifte til pysjamas du også?'' sa du og smilte uskyldig til ham. Han nikket seg enig og ga deg et lite kyss på leppene før han sprang opp i andre etasjen for å finne noe må sove i, menst han holdt på med deg tok du sjansen for å finne ut hva Justin snakked med jentene om.
Mobilen hans lå på boret og du bare tok den, hvis han spurte hva du drev med så sa du bare at du spilte temple run eller noe. Du tastet inn koden til Justin og gikk inn på meldinger. Tydeligvis hadde han snakket med Pattie og Scooter etter kampen fordi de lå over Miley, Selena og Demi. Du trykkte først inn på Selena og leste samtalen deres. Overaskende nok så var den veldig uskyldig. Selena ville bare vite hvordan han hadde det og om hvor seriøse vi var.
Demi's samtale var litt rar egentlig og ganske vanskelig å forstå. Det var bare masse tall og koder og smiler så du skjønte ikke stort av dem, og da var det bare Miley igjen da... Du trykkte inn på meldinger og du følte du ble helt blek i annsiktet. Hva faen?
Du satt deg opp i sofan og leste meldingene om og om og om og om igjen, du kunne ikke tro det?! Du hørte trinnene til Justin komme ned trappene men du brydde deg ikke.
''Du, *dn* jeg lurte på en liten ting... Hva om jeg kansje kunne fly---... hva er det du driver med?'' spurte han nervøst. Du så sjokert opp på ham og øyene dine flytest med tårer.
''Ut'' hvisket du menst Justin så helt paniskt på deg.
''*dn* la meg--'' men du bare avbrøt ham.
''UT!'' ropte du og kastet mobilen på ham. Justin tok den i mot og sukket litt.
''*dn*''
''Jeg vil ikke høre det! Pell deg ut her i fra!'' sa du i en tårefylt stemme og Justin så bare trist på deg, men trakk seg tilbake og ikke lenge etter hørte du døren lukke seg igjen. Rett etter den lukket seg igjen falt du ned på knærne dine og begynte å hyl gråte.
Hvordan kunne han?! Etter ALT dere hadde vært gjennom, etter hver eneste kranger, kyss og klem så kunne han fremdeles være utro med deg! Nok var nok! Denne gangen kunne han bare glømme om å få din tilgivelse. Du strakte deg etter mobilen din og tastet inn det kjente nummeret.
''Hallo?'' hørte du en søt stemme si.
''Taylor... Jeg trenger deg'' hulket du inn i telefonen.


 
DUN DUN DUN DUUUUN!
Hva tror dere skjer? Tilgir hun ham?

Never say Never ~Vanessa
10+ kommentarer 18 Kommentarer


Old Memories - Del 48

GODE NYHETER!!!!! JEG KOM OPP I NORSK! Som vil si at jeg kommer mest sansylig til å legge ut normale deler!! :D


Du satt der i en stund helt til du hørte noe vibrere, du så ned på stolen til Justin og der lå mobilen hans. Øynen dine var låst fast på mobile hans og du hadde så lyst til å sjekke hvem han tekstet så ille med! Skulle du gjøre det?


Du fake gjespet litt og la armen din anmindlig på setet til Justin. Når du følte mobilen hans i hånda di tok du et godt tak i deg og dro den mot deg. Du trykkte på meny knappen og til din store overaskelse sto det både Miley <3, Selena<3 OG Demi<3 på skjermen hans. Du følte en liten del av deg døde men så kom du på at nr1. Miley hadde en kjæreste og at hun var venn med Justin fra før av. nr2. Demi var ikke av den typen. Du hadde møtt henne og hun var en søt og vidunderlig jente men det var bare Selena du var nervøs over. Ikke bare oppførte hun seg som om hun og Justin aldri gjorde det slutt men du stolte rett og slett bare ikke på henne.
I det du skulle åpne meldingene hørte du latteren til Justin nærme seg så du la den tilbake kjapt og latet som ikke noe hadde skjedd.
''Babe, jeg har kjøpt snacks og vann'' sa Justin og ga deg et lite kyss før han viste deg Nachosen og vann flasken.
''Super. Takk'' sa du og ga ham et lite smil. Du tok i mot Nachosen og begynte å små spise litt, men selfølgeli så skulle Justin også ha og var fast bestemt på å ta den nachoen med mest ost på.

Justin tok nachon han ville ha og du bare slo ham lett i skulderen og dere begge begynte å små le litt. Det var øyeblikk som dette du virkelig elsket. Han var så normal, ikke Justin Bieber - the womanizer, men Justin Bieber - goofy kid. Han tok opp mobilen og et lite smil kom om munnen hans og dy følte at det stakk litt i brystet av tanken på at en av de tre jentene fikk ham til å smile slikt.

''Jenta mi... Går det bra?'' spurte han pluttselig og du snudde deg mot ham.
''Hmm?'' han lo litt og la armen sin over skulderen din menst du lente hode ditt på skulderen hans.
''går det bra, spurte jeg'' hvisket han og kysset deg på pannen og du bare nikket.
''Er bare litt sliten'' sukket du og han dro deg tettere inntil seg og du nøyt den deilige lukten av ham, men det eneste du klarte og fokusere på var den jævla mobilen hans! HVA VAR DET HAN SKULTE FOR DEG?!


Hva tror dere han skuler for henne?
Hva tror dere egentlig er greia med alle meldingene?

Never say Never~Vanessa
7+ kommentarer 8 Kommentarer


Old Memories - Del 47

Dere gikk ut i gangen å tok på dere skone deres og gikk ut til bilen din. Menst dere kjørte til byen klarte du ikke å få ut måten han reagerte over den meldingen. Hva var det han skulte for deg?

 


Dere satte dere ned på en liten kafe menst Justin ventet på at noen han kjente skulle komme med billetene hans.
''Vil du ha noe eller?'' spurte han og pekte på alle de deilige kakene. Du hadde ekstremt lyst å si at du ville ha den ene sjokolade kaken men du nektet deg selv det, den kaken var reine kaloribomben!
''Nei, ellers takk'' smilte du og han nikket før han så ned på mobilen sin igjen og du sukket litt. Han var veldig opptatt med den jævla mobilen sin! Dere satte dere ned på et av bordene og sjokk, Justin satt på mobilen hans så du bestemte deg for å få oppmeksomheten hans på den beste måten du visste. Ved hjelp av Jerry.
''Justin'' sa du i en liten stemme og Justin bare lagde en liten grynte lyd og du himmlet litt med øynene dine, men tok av deg skoen på høyrebenet ditt og sagte dro det opp låret til Justin og han frosset fast med en gang.
''Hva driver du med?'' spurte han i en nervøs stemme og så opp på deg og du ga ham bare et lite lurt smil.
''Hva er det du snakker om?'' spurte du uskyldig og begynte å stryke ham opp og ned på innsiden av låret hans rett ved Jerry og du fikk et lite smil når han slapp ut et aldri så lite stønn av handlingen din.
''*dn*... det er folk her'' stønnet han og lukket igjen øynene sine. Du elsket virkelig makten du hadde over ham, det fikk deg til å føle som om du kunne gjøre hva som helst.
''Jeg bryr meg ikke'' sa du i en bestemt stemme og han åpnet øynene sine og så på deg. Han stirret deg lenge inn i øynene før han fikk et lite lurt smil om munnen.
''Hva var deg jeg gjorde som fikk deg til å oppføre deg slik?'' sa han i en lett stemme men du visste han var litt nervøs også. Du så ned på mobilen hans før du så opp på han igjen og han bare sukket litt.
''Jeg snakker bare men han som skal komme emd billetene våres'' sa han og begynte å styke deg lett på bene ditt og du bare himmlet med øynen.
''Du er alt på tynn is Bieber, vær forsiktig hvor du tråkker'' sa du og tok tilbake foten din. Han sukket litt menst han så seg rundt og pluttselig fikk han et smil om munnen.
''JACK!'' ropte han og en mann i ca 20 åra kom bort til dere.
''Biebs, her har du billettene dine'' de gjorde en bro shake og begynte å snakke om et eller annent du ikke brydde deg noe særlig over, for øynene dine var låst fast på mobilen til Justin som pluttselig lyste opp, men du kunne ikke helst se hvem det var fra.
 

 

''Skal vi dra da *dn*?'' spurte Justin og dro deg ut av tankene dine. Du sendte ham et smil og nikket. Kjøre turen til stadioen var veldig stille og du ble egentlig litt irritert over det fordi dere var begge bedre en dette, hvorfor kunne han ikke bare være ærlig med deg?
''Kan jeg få se billetten min?'' spurte du og sendte Justin et smil. Han ga deg billettene og du tok et bilde av den og la det ut på Instagram.


@*dn*: Gonna be a good game! Can't wait for some fun, really need it now!'

Du la ned mobilen og ga Justin tilbake billettene. Da dere kom fra til stadioen var det folk over alt og ikke minst paparazzie noe som irriterte både deg og Justin.
''Vi bare ignorerer dem'' hvisket du til han og han ga deg et lite kyss på leppene.
''Jeg elsker deg'' hvisket han og du bare rødet noe utrolig. Dere fant setene deres som var på gulvet, noe du var ekstremt lykkelig over.
''AHHH! Jeg kan ikke TRO det! Jeg har alltid ønsket å sitte på gulvet!'' utbrøt du og Justin bare lo av deg. Kampen startet og du og Justin satt ganske tett inntill hverandre og koste dere noe utrolig, men endelig kom favoritt delen din av kampen. The Kiss Cam! Det var alltid så søtt og se søte par som måtte kysse om de var gammle eller unge, om de var venner eller kjærester uansett de var alle like søte! men ut av ingensted kom både du og Justin's annsikt på skjermen og du følte du skulle dø, du var så sjokert!
Du så på Justin og han løftet litt på skuldrene og lente seg inn mot deg og dere kysset. Det var et veldig kleint kyss og du klarte ikke å slutte å le. Du trakk deg unna Justin gjømte deg ned i skulderen hans menst han bare lo og så tilbake på skjermen.

 

''Å herre så pinlig'' lo du inn i øret til Justin og han bare lo av deg. Justin begynte å stryke deg forsiktig på ryggen og du følte du ble veldig rolig.
''Jeg går og kjøpet litt snacks jeg!'' sa Justin og du nikket.
''kjøt vann!'' ropte du etter han og han viste tommelen opp for å vise at han hadde hørt deg.
Du satt der i en stund helt til du hørte noe vibrere, du så ned på stolen til Justin og der lå mobilen hans. Øynen dine var låst fast på mobile hans og du hadde så lyst til å sjekke hvem han tekstet så ille med! Skulle du gjøre det?


uuuuu, hva tror dere skjer?!
Tror dere  hun sjekker mobilen, eller ikke?

Never say Never ~Vanessa
10+kommentarer

http://jdrewbhistorie.blogg.no/1336852156_konkuranse.html  husk og meld dere på konkuransen min ^^<3 Og vil bare minne på at jeg får vite hva jeg kommer opp i eksamen i morgen så vet ikke hvordan delene blir framover, men bare sånn at dere vet det!12 Kommentarer


Old Memories - Del 46

''Hva skal vi gjøre i dag egentlig?'' spurte du Justin og han kom inn på rommet og smilte til deg.
''Jeg har et par basketball billeter, skal vi kansje stikke på kampen i kveld?'' spurte han og smilte til deg og du nikket ivrig.


Tilbake til nå tid Jessica's POV

Jeg la fra meg den 3 dagboken og satt der helt måløs. Klokken var ca halv 12 som ville si jeg hadde lest de 3 første bøkene i løpet av 2 og halv timer... Jeg skjønner hvorfor Taylor sa at alle forventet seg at de skulle gifte seg, seff Justin var en dritt sekk på grunn av at han var utro med henne, eller det virket i alle fall sånn, men det var åpenbart at han elsket henne mer en han elsket noen. Det var utrolig kult og lese dagboken fordi ut av ingensteder hadde hun limt inn bilder fra hendelsen eller bare et random bilde det var som å lese en ekte bok.
Jeg hadde ca 2 bøker igjen som vil si det ikke var lenge til det var over. Vell, jeg skjønnte nå det med en gang når jeg leste at hun og Justin skulle på basketball kampen. Jeg husker tante Taylor nevnte at det var like før brudde mellom dem og jeg følte nyskjerrigheten ta det beste av meg og jeg brep den siste boken og skulle til å lese den men stoppet meg selv. Jeg ville ikke lese den, ikke nå! Jeg måtte få med meg hver eneste detalje, jeg kunne ikke bare hoppe rett til hva som skjedde!
Jeg la fra meg boken og tok den neste boken og så på den. Den var helt svart og nok så slitt. Jeg åpnet den de føste 10 sidene var bare hvite med noen bilder, ikke noe spesielt. Neste side derimot kom den vakkre skriften til mamma igjen og jeg satte meg til rette og begynte å lese videre. La oss få vite hva som har skjedd nå!
 

Fortiden *dn* pov

''Når er det kampen begynner?'' spurte du Justin menst dere satt og spiste frokost, han tok opp mobilen sin og begynte å trykke på noe før han endelig la den fra seg.
''Den begynner kl halv 7'' smilte han og du nikket. Det var egentlig litt kleint og sitte der siden du egentlig ville snakke om det, men igjen... Du ville ikke ødelegge at dere hadde ordnet opp heller.
''bare få det ut'' sukket Justin dyttet fatet fra seg og så på deg. Du sukket lettet ut og begynte å tenke på hvor du skulle starte.
''Liker du henne?'' det var det første spørsmålet som poppet opp i hode ditt.
''Nei..'' sa han lett og så deg rett inn i øynene.
''Hvorfor gjorde du det da?'' spurte du og svelgte tungt. Du var så rett for svaret hans.
''Jeg vet ikke... Hun ga meg bare veldig mye oppmerksomhet og ja... Det var bare Jerry som tengte og ikke jeg'' sukket han og rettet seg litt mer i ryggen.
''Det har du faen med rett i, fordi jeg kjenner deg godt nok til å vite at hjertet ditt og Jerry har to HELT forskjellige meninger'' sa du i en lite stemme og begynte å pirke med gaffelen din ned i maten din. Du følte armen til Justin på låret ditt og du så opp på ham.
''Jeg har en følelse at Jerry liker deg nok så godt'' sa han og la til et sexy smil som fikk deg til å rødme litt.
''Okay, nok snakk om den jævla Jerry'n din! Skal vi finne på noe?'' spurte du og renset fatet ditt før du la det i oppvask maskinen.
''Hva om vi heller koser litt sånn at Jerry for vise deg hvor glad i deg han er'' hvisker Justin med en hes stemme inn i øre gitt og du følte du fikk gåsehud.
''Justin'' fniste du og han begynte å kysse deg nedover nakken og du følte du begynte å bli små tent av ham.
''Sa du noe?'' hvisket han og du våknet ut av den lille transen han hadde lagt over deg.
''Nei, FY! gå vekk'' lo du og tok et skritt vekk fra ham og han lagde en liten furte leppe og du begynte å le litt.
 

''Du er så slemmmmm'' utrett han og du bare lo av ham.
''Du elsker meg forde'' smilte du og han nikket før han gikk mot deg og ga deg et dypt kyss på leppene som fikk sommerfuglene i magen din til å gå gale! 
''Jeg kommer ALLTID til å elske deg'' hvisket han og du bare lente hode ditt på skulderen hans menst dere holdt rundt hverandre.
Mobilen til Justin lyste opp og han tok den opp og han fikk et stort smil om munnen.
''Hva skjer?'' spurte du han og han så kjapt ned på deg og la fra seg mobilen.
''Ikke noe... Skal vi dra?'' spurte han og ga deg et kjapp kyss på leppene. Du ble mistenksom men ristet kjappt vekk tanken og nikket. Dere gikk ut i gangen å tok på dere skone deres og gikk ut til bilen din. Menst dere kjørte til byen klarte du ikke å få ut måten han reagerte over den meldingen. Hva var det han skulte for deg?


Hva tror dere Justin skuler?
Hva tror dere kommer til å skje?

never say Never ~Vanessa
9+ kommentarer 10 Kommentarer


Old Memories - Del 45

Han begynte å gå mot huset ditt og overaskende nok fant han veien inn på rommet ditt fra utsiden uten må fjærne leppene sine fra dine en eneste gang. Han la deg ned i senga og så deg dypt inn i øynene.
''Jeg elsker deg'' hvisket han stille før han fortsatte og kysse deg.


Justin's pov 

Jeg våknet neste morgen i sengen til *dn* og jeg følte et smil komme om munnen min. Jeg kunne ikke tro det hadde funket, jeg var så redd at jeg kom til å miste henne at det ikke var gøy engang! Hun bevegde seg litt men sovnet for igjen på brystet mitt og jeg klarte ikke å la være og se ned på det vakre annsiktet hennes. Hun ser så fredfull ut menst hun sover, som om ikke noe gale har skjedd og hun at hun er den lykkligste jenta i verden.
Hvordan kunne jeg gjøre det mot henne? Etter alt vi har vært gjennom, hvordan kunne jeg la fristelsen av jenter ta det beste av meg?! Jeg sukket litt og al meg bedre til rette og sovnet med armene mine rundt *dn*.


 *dn* POV

Du våknet oppå brystet til Justin og et lite smil kom om leppene dine. Dagen i går hadde kansje startet helt forferdelig men hadde endt i et lykkerus. Det var skummelt hvor stor kraft Justin hadde over deg, han kunne få deg til å gjøre hva som helst, så mye elsket du ham!
Du satte deg opp og så deg rundt omkring på rommet. Alle klærne deres lå nede på gulvet over alt og du bare små fniste av det. Du tok på deg undertøyet ditt og gikk bort til det gigantiske kleskapet ditt og prøvde og finne noe å ha på deg og endelig fant du noe pent og enkelt å ha på deg.

Da du gikk tilbake inn på rommet ditt var Justin våknet og sto i boxeren sin.
''Er du våken?'' spurte du og gikk bort til ham og la armene dine rundt nakken hans og han smilte til deg før han lente seg ned for et kyss.
''I går var pefekt'' hvisket du mot leppene hans og hun nikket seg enig.
''Men jeg har ikke klær å ha på meg.. jeg kan ikke gå rundt i en dress!'' utbrøt han og du bare lo.
''Har du glømt alle gangene du og Taylor har overnattet her eller? Jeg sverger jeg sikkert har halle skapet ditt her'' lo og du gikk mot en liten komode som sto inne på rommet ditt og åpnet ene skuffen hvor alle klærne til Justin var.
''DER er den jakka!! Jeg lurte på hvor den hadde blitt av'' sa Justin tok tak i den blå jakken og så ned på deg. Du ristet litt på hode og dro opp en t-shorte og en bukse til ham.
''Ta på deg det der du'' nikket du og ga det til ham. Menst han var inne på badet bestemte du deg for å logge inn på twitter for å ordne opp i alt som hadde skjedd i går og du ble helt overasket da du så at alle allerede visste at dere var sammen igjen, men du skjønnte kjapt hvordan de visste det. Det var tydeligvis noen paparazzie der ute som hadde tatt bilder av dere i går når du sprang ut etter Justin og du måtte bare retweete det ene bilde!

@*dn*: Yes, it's true! We are back together... Just a BIG missunderstanding'' folk ble pluttselig veldig glad og alle skrev at de ønsket dere et lykkelig liv sammen og noen skrev til og med at de håpte dere bare kunne gifte dere snart og du holdt på å dø av latter.
''Hva skal vi gjøre i dag egentlig?'' spurte du Justin og han kom inn på rommet og smilte til deg.
''Jeg har et par basketball billeter, skal vi kansje stikke på kampen i kveld?'' spurte han og smilte til deg og du nikket ivrig.

 Hva syntes dere om denne delen?
Er spent på hva reaksjonene kommer til å bli, dette er på en måte en test for dere så jeg er spent! :D

http://jdrewbhistorie.blogg.no/1336852156_konkuranse.html ikke gløm og meld dere på konkuransen min!

Never say Never ~Vanessa
9+ kommentarer 9 Kommentarer


Old Memories - Del 44

Okay, så Astrid! HVORFOR KOM DU IKKE Å SNAKKET MED MEG?! hahaha, det er bare gøy! har skjedd meg en gang før og jeg blir så glad for det! Jenta jeg sto med, Ann Cathrin, jeg leser bloggen hennes og jeg gikk rett opp til henne og snakket med henne den dagen xP lolz, nå er vi beste venner xP hahah! Nei men jeg blir virkelig rørt av det jeg leser når jeg leser hva dere liker best med bloggen! ELSKER DERE ALLE!


''Sorry Justin... Men dette her'' du pekte på deg selv og han.
''Er over'' sa du og satte deg inn i bilen og Peder begynte å kjøre. Du sukket litt men snudde deg rundt og så Justin stå og gråte der du forlot ham.Det var ikke din feil han var en dritt sekk... Du skulle ha hørt på moren din, once an asshole, always an asshole..


Peder kjørte deg hjem i all stillhet menst du satt og tengte over alt som hadde skjedd. Hvordan kunne du tro at Justin kunne forandre seg, han ville alltid være jente gal og han kom aldri til å kunne holde seg til en jente.
''Takk Peder'' sa du i en stille stemme og gikk ut av bilen men han stoppet deg.
''Er du sikker på at alt er i orden?'' spurte han og ga deg et bekymret blikk.
''Sp bra som en hjerte knust hente kan være'' sukket du og gikk mot døren din. Når du kom inn så du tingene stå i gangen. Du sukket litt og dro de med deg opp på rommet ditt, du skulle til å ta ut tingene dine men du orket rett og slett ikke så du satt deg på senga og logget inn på twitter i stede for og ikke til noe stor overaskelse var topp trenden om deg og Justin... Nyskjerigheten tok det beste ut av deg og du trykte på trenden. Men det var ingen som nevnte noe om bruddet deres, de alle bare nevnte om hvor søtt forholdet ditt til Justin var og hvor søt han var som savnet deg sånn. Du ble helt forvirret og bestemte deg for å sjekke twitteren til Justin og da skjønnte du med en gang hvorfor folk skrev det de skrev.

Du ristet litt på hode ditt og gikk ut av brukeren hans og inn på din egen og skrev.
@*dn*: I'm sorry to say this, but me and @justinbieber are done... So please... Just stop talking about how perfect we are'' du sendte ut tweeten og det tok ikke lang tid før alle begynte å snakke om brudde deres. Pluttselig så du Justin hadde tweetet igjen. Du ville så gjærne la være og lese den men du klarte ikke å la være.
@JustinBieber: You can't turn your back on love, not now, not ever! This right here.... THIS is love'' det tok selfølgeli ikke lang tid før alle på twitter skjønnte at det var du som hadde slått opp og alle begynte å sende deg masse hat.
@*dn*: Last tweet of the night... Yeah, i broke up with him, but ask him WHY i did it'' du logget av twitter og la deg flat ned i senga. Hvorfor måtte du gi hjerte ditt til Justin, du visste fra starten at han kom til å knuse deg! Du sukket og dro av deg klærna og lukket igjen øynene dine og la deg for å sove.
Du hadde en deilig drøm når du våknet av en kakke lyd. Du satte deg opp i senga og så deg rundt, hele rommet ditt var mørk som ville si at det var kveld men hvorfor i helvete hadde du våknet nå? Du hørte kakke lyden nok en gang og skjønnte at det var noen som var utenfor.
Du gikk mot vinduet og så ut av det, og der sto han. I en dress og et dusin roser i armene. Justin. Du så helt sjokert på ham og han gjorde et tegn at du skulle åpne vinduet, du var litt skeptisk på det men bestemte deg for å åpne det til slutt.
''Hva er det du vil'' freste du og han sukket litt.
''Jeg vil ha deg, det er det jeg vil'' sa han gikk nermere vinduet ditt.
''Og jeg drar ikke her i fra uten det'' sa han i en bestemt stemme som fikk deg til å himmle med øynene.
''Kan ikke du heller gå tilbake til den lille hora di du'' sa du i en frekk stemme og du skulle til å lukke igjen vinduet når han begynte å synge til deg.
''I don't know what i would do if you left me, so please don't go away. everything that you Is who I am today!'' du stoppet opp og hørte på stemmen hans synge.
''So when your lost and your tired, when your broken in two. let my love take you higher.. Cause I-i-i-i-i still turn to you'' stemmen hans ble stille og du følte at det rant en tåre ned kinnet ditt. Du lukket igjen vinduet og sukket. Du så ut av det og så at Justin sukket og han ble lei seg, han begynte å gå og du skjønnte med en gang hva du måtte gjøre.
Du sprang ned trappen og dro på deg noen tøffler før du sprang ut av huset og bak huset hvor Justin hadde vært. Du så ham et stykke unna og du forsatte og springe.
''JUSTIN!'' ropte du og han snudde seg kjapt rundt og du sprang rett inn i armene hans og ga ham et dypt kyss.
''Jeg elsker deg også'' hvisket du og kysset ham igjen. Han begynte å gå mot huset ditt og overaskende nok fant han veien inn på rommet ditt fra utsiden uten må fjærne leppene sine fra dine en eneste gang. Han la deg ned i senga og så deg dypt inn i øynene.
''Jeg elsker deg'' hvisket han stille før han fortsatte og kysse deg.


Meld dere på denne kule konkuransen! Du kan vinne Someday *for dere som ikke har, eller vil ha en til* og andre Justin ting ^^ http://weheartbiebs.blogg.no/1336587651_stor_konkurranse.html

Hva tror dere skjer?

Likte dere denne delen?

Never say Never ~Vanessa3 Kommentarer


Old Memories - Del 43

''Gleder du deg?'' hvisket moren din til deg og bare nikket ivrig.
Justin. Here I come!


''*dn*... *dn*'' du våknet av stemmen til moren din. Du satte deg litt opp og så deg rundt.
''Hvor er jeg?'' sukket du menst du gne deg litt i øynene. Hun lo litt og smilte til deg.
''Vi har nettopp landet i LA'' smilte hun oh du følte at du våknet med en gang.
''Er vi framme?!'' spurte du spent og så ut av vinduet og der så du det. Den vakre byen LA i all sin prakt. Du røyste deg opp menst du sammlet sammen tingene dine og gikk ut av flyet.
''Denne bilen vil kjøre deg rett til shooten til Justin, han har ingen peiling på at du kommer'' smilte hun og du ga henne en klem.
''Jeg ber dem kjøre tingene dine hjem til deg også møtes vi på Torsdag'' hvisket hun før hun gikk mot en annen bil som sto der med beggene dine.
Du sukket litt før du gikk mot din egen bil og før du visste ordet av det parkerte dere inn i parkeringsplassen til der hvor Justin skulle spille inn Boyfriend videoen.
''Takk Peder, hils kona og barna!'' ropte du inn i bilen før du gikk ut. Det var masse folk over alt, men du klarte ikke å se vekk fra det faktum at det var jenter, OVER alt på settet.
''Scooter!'' ropte du og sprang bort til han. Han snudde seg mot deg og annsiktet hans ble helt sjokert før han fikk et stort smil om munnen.
''HEI! Hva gjør du her?'' spurte han og ga deg en stor klem.
''Jeg fikk lov å dra en dag før'' smilte du og han nikket.
''Jo, ehh. Justin er der borte... Med ja... Den jenta'' sa han litt nervøst.  Du følte du ble litt stiv i ryggen av tanken på Justin og en annen jente med du bare dyttet vekk tanken.
''Takk'' sa du og gikk hvor Scooter pekte. Du stelte deg vedsiden av direktøren som smilte stort til deg før han fokuserte tilbake til Justin den jævla hora som var vedsiden av ham. 
 

''CUTT! Perfekt folkens! Justin, det ser virkelig ekte ut'' sa direktøren og Justin bare smilte før han begynte å snakke med hora. Du følte du ble ekstremt irritert og du ville bare gå bort og kyssa han rett forran henne bare for å vise henne at han var din og hun kunne holde seg langt unna ham, men en liten del av deg  var spent på å se hvor langt han gikk og om han kom til å flørte noe med henne. Du flyttet deg litt nærmere dem for å prøve og høre hva de sa, men samtidig holde deg unna syne slik at de ikke så deg.
''Du er virkelig flink forran kamera'' hørte du Justin si til jenta og hun rødmet sikkelig.
''Takk... Jeg er kjempe nervøs'' sa hun og la til en liten latter og du klarte ikke å la være og imitere henne.
''Ikke noe å være nærvøs over, du har meg her ikke sant'' sa han i en litt flørtende tone og tok litt på toppen hennes og du sto der helt sjokert. Du visste virkelig ikke hva du skulle si om oppførselen hans. Han lente seg litt inn mot henne og hvisket noe til henne og hun begynte å le. Menst han hvisket henne inn i øret klarte du ikke å la være og legge merke til armen hans som var låst fast på hoften hennes hvor han strøk henne fram og tilbake. Øynene dine vokste når han dro henne tettere inntill seg.

Pluttselig kom Scooter og direktøren mot Justin og stoppet forran han og hvisket noe du ikke fikk med deg men uansett hva det nå enn var så fikk det Justin til å dytte jenta fra seg menst han så seg rundt i panikk. Først så såg han bort mot parkeringsplassen, så mot skjermene hvor du hadde stått for ikke så lenge siden før han så seg raskt rundt, som om han lette etter noen og du visste med en gang at han lette etter deg.
Du nektet å flytte deg fra plassen din, han skulle pina meg få finne deg selv. Han snudde seg helt rundt og blikket deres møtte hverandre. Du himmlet litt med øynene dine før du snudde deg og gikk. Du dro opp mobilen din og tastet inn nummeret til Peder, det ringte en liten stund men endelig så tok han den.
''Hei, er du langt unna?'' spurte du og gikk mot parkeringsplassen.
''Nei jeg måtte på bensinstasjonen like ved. Hvorfor det?'' du sukket lettet ut og stoppet og så deg rundt.
''Kan du kjappe deg hit? Jeg vil hjem?'' du prøvde og ikke gråte men det var litt vanskelig.
''*dn* går det bra?'' spurte han bekymrett og du snuffset litt.
''Nei'' sa du i en tårefylt stemme og han la på med en gang. Du tørket vekk den ene tåren som hadde kommet i øye ditt menst du så etter Peder. Da du endelig så han følte du noen ta på skulderen din og det tok ikke mye gjetting for å skjønne at det var Justin. Han snudde deg rundt og du ga ham et døds blikk.
''*dn*, la meg forklare!'' sa han kjapt og så sikkelig stresset ut, du ga ham et dumt blikk før du begynte å le litt.
''Du trenger ikke å forklare. Befølingen og hviskingen forklarer nok'' sa du spydig og snudde deg hvor bilen til Peder nå var parkert. Du begynte å gå mot den men Justin stoppet deg fort.
''Ikke dra! det var ingenting, jeg lover! Det var bare på kødd'' sa han og du kunne se han ville gråte med du bare ristet på hode.
''Sorry Justin... Men dette her'' du pekte på deg selv og han.
''Er over'' sa du og satte deg inn i bilen og Peder begynte å kjøre. Du sukket litt men snudde deg rundt og så Justin stå og gråte der du forlot ham.
Det var ikke din feil han var en dritt sekk... Du skulle ha hørt på moren din, once an asshole, always an asshole..


http://jdrewbhistorie.blogg.no/1336852156_konkuranse.html IKKE GLØM OG MELD DERE INN I KONKURANSEN MIN ^^

Hva tror dere kommer til å skje?
Hva syntes dere om denne dele?

Never say Never ~Vanessa
9+ kommentarer10 Kommentarer


Old Memories - Del 42

Tips, dere burde kommentere og være aktiv på bloggen i disse dagee fram over fordi jeg kan kun skrive deler til Mandag fordi på Tirsdag for jeg vite hva jeg kommer opp i til Eksamen så da blir det ikke mange deler etter det... Beklager assa ...


''Hva?!'' spurte han og du bare ristet på hode.
''Ville ikke du likt å vite?!! Du flørtet med henne!'' ropte du til han. Pluttselig begynte han å le sikkelig.


''Hvorfor ler du!'' sa du surt og krysset armene dine over brystet ditt mens Justin fortsatte og le.
''Du... Jenta mi, jeg er sånn med alle. Det betyr absolutt INGENTING!'' sa han og la armene sine rundt deg. Du skle de av deg og så en annen plass.
''Du... Jenta mi'' hvisket han og pluttselig følte du leppene hans på halsen din.
''Det betydde ingenting'' fortsatte han å hviske menst kyssene hans gikk ned til puppene dine for så å gå tilbake til halsen din og sagte opp til kinnet ditt men du snudde hode ditt slik at han ikke kunne kysse leppene dine. Han tok hånden sin opp til annsiktet ditt og snudde hode ditt mot sitt men du nektet å se på ham for du visste at i det øyeblikket at du så han inn i øynene kom du til å tilgi ham.
''Se på meg'' hvisket han forførende og du klarte ikke å motstå og se ham inn i øynenene. Han gikk et lite smil om munnen men du bare himmlet med øynen.
''Det betydde ingenting'' sa han atter engang før han lente seg ned og dere kysset. Dere sto og holdt kysset ganske lenge helt til du trakk deg unna ham og ga ham et trist blikk.
''Lover du?'' hvisket du og han bare kysset deg nok en gang og du tok det som et ja. Du trakk deg unna kysset og ga ham en stor klem. Du kom til å savne de varme og sterke armene hans rundt deg.
''Jeg lover... Jeg elsker deg'' hvisket han og du ga ham nok et kyss.
''Skal vi kansje komme oss avgårde, du har vel flere interview du må på?'' sukket du og han nikket. Hele dagen brukte dere på å kjøre overalt i Florida slik at Justin fikk  gjort interviewene sine, og før dere visste ordet av det, var kvelden kommet og det var på tide at Justin skulle dra. Dere sto i flyplassen og alle som var der gikk rundt og tok bilder av dere.
''Vi snakkes på Onsdag, ikke sant'' smilte han og du nikket menst han tørket vekk tårene dine.
''Her, ta denne så kan du i alle fall ha noe å huske med meg'' han ga deg hette genseren sin og du fikk et lite smil om munnen og tok den på deg. Den luktet Justin og du visste med en gang at du kom til å bruke den hele tiden.
 ''Kos deg med innspillingen, og ikke gløm å ringe meg!'' ropte du etter han menst han gikk inn på flyet. Han vinket til deg og du følte at du bare ville springe etter ham og bli med han hjem til LA, men du måtte jobbe med albumet og få det ferdig. Du sukket litt og begynte å gå tilbake til bilene som skulle kjøre deg tilbake til studio, men du visste at det ikke kom til å bli det samme uten Justin der.
''Klar for jobb?'' spurte moren din deg og du bare nikket og så ut av vinduet.
'
tror du virkelig jeg er klar?' tengte du til deg selv menst du så ut av vindet. Du kunne se når flyet til Justin tok av og du sukket litt. 
''Hade Justin'' hvisket du stille ut før du sovnet.
 

Tirsdag

''Serr, kan ikke vi bli ferdig snart!'' sukket du irritert og slang deg ned i sofan som lå inne i studio.
''*dn* det er ikke mye igjen nå, snart kan du si deg ferdig'' smilte moren din til deg og du bare himmlet med øynene.
''Jeg gjør det på en betingelse.... At jeg får dra ut til LA i dag'' sa du og så på dem. Frank ga moren din et blikk, men hun bare sukket litt.
''Greit'' du fikk et stort smil om munnen og sprang inn i studio og begynte å synge. Av en eller annen grunn, tanken på at du skulle få se Justin i dag, fikk deg til å bli veldig gira på å synge. Du sang i kansje 30 minutter til så var sangen endelig ferdig.
''Da, jeg har fikset en flybillet til deg, og du burde være klar til å dra innom 30 min'' øynene dine vokste en størelse og du nermest sprang ut til bilen og kjørte til hotellet for å pakke. Du kastet tingene dine inn i kofferten og sprang ned for å sjekke ut av hotellet.
''Det var kjappt'' lo moren din og du bare smilte til henne. Du gledet deg så sykt til å se Justin igjen. Dere hadde tekstet hverandre og ringt men du savnet kyssene hans og smilet hans, du savnet rett og slett hele han!
''Kan vi dra nå'' spurte du og han nikket. Dere kjørte til flyplassen hvor dere ble møtt av masse paparazzie og fans. Du stoppet og skrev noen autografer før du kjapet deg inn på flyet.


''Gleder du deg?'' hvisket moren din til deg og bare nikket ivrig.
Justin. Here I come!


 
Beklager litt sånn rar del men men ^^ hha, 

Never say Never ~Vanessa
8+ kommentarer 8 Kommentarer


Old Memories - Del 41

Bare så dere vet det, jeg forandrer konkuransen litt slik at når jeg får 2000 kommentarer legger jeg ut konkuransen slik at dere kan selv velge om dere vil melde dere på og slik at dere kan se HVA dere kan vinne xP BTW; er det noen som har hørt Turn To You? Jeg gråter nesten HVER gang jeg hører den... jeg sang den faktisk til mamma og hun fikk tårer i øynene. Such a beautiful song<3


 Du begynte pluttselig å lure på om de kom til å nevne deg? eller duetten dere hadde laget. Av en eller annen grunn så visste ALLE om den og det var spekulasjoner om at det skulle være neste singelen din.


Justin satt i stolen og ble sminket menst du satt i hjørnet og stirret på ham.
''Hva er det du stirret på?'' lo Justin og du rødmet litt.
''Deg'' svarte du og gikk bort til ham. Sminkøren gikk fra dere og du satte deg oppå fanget til Justin.
''Mhmm, du vet det er folk her, ikke sant?'' hvisket han menst du ga ham små kyss på halsen.
''Bryr meg ikke'' hvisket du og fortsatte å kysse ham på nakken menst armene dine gikk sagte ned fra brystet hans, ned til magen hans og stoppet ved boxerkanten.
''Serr, fortsetter du kommer jeg ikke til å klare må kontrolere meg'' stønnet Justin og du slapp ut en liten latter og røyste deg opp fra fanget hans.
''Elsker deg'' sa du og ga ham et lite kyss før du gikk og satte deg på plassen din. Ikke lenge etter på kom en dame inn som skulle lede interviewet og de startet. De snakket litt om boyfriend, videoen og morsdag men pluttselig spurte hun han om han var en bra type og han smilte litt. 
''Jeg tror nå jeg er en god kjæreste'' sa han og du visste ved tonen av stemmen hans at han var litt nervøs. Intervieweren så på deg i sidesynet og fikk et lite smil om munnen.
 

''Hva med *dn*, tror hun at du er en god kjæreste?'' spurte hun og kamera mannen rettet kameraet mot deg og du følte at kinna dine ble røde.
''Jeg ville ha sagt han er en fantastisk kjæreste'' lo du og de fokuserte tilbake på Justin.
''Det går rykter rundt om at du og *dn* har laget en sang ilag.. er dette sant?'' spurte hun og Justin så på deg for å se om det var okay og du bare nikket for å signalisere at det var okay.
''Ja... Vi var i studio for 2 dager siden og kom på med en fantastisk sang'' sa han og hun nikket.
''Er dette noe du tror fansen kommer til å like?''
''Jeg tror fansen kommer til å elske sangen! Sangen handler om det at du virkelig elsker noen men er redd for at de skal såre deg og det gjør alt veldig vakkert'' sa han før han snudde seg mot deg og ga deg et smil.
''Wow... Så, hva med ditt album? Noe våksne tema der eller? Noe om sex, kansje noe om sex med *dn*? '' spurte intervieweren og ga Justin et flørtende blikk menst hun små lo litt og du fikk veldig lyst til å slå henne ned. Justin fikk en liten latter før han klødde seg litt over øyenbrynet og ga henne et flørtende blikk tilbake.
''Ville ikke du likt å vite'' lo han og du kunne se at hun var litt tent av det. Bare ved måten hun pluttselig åpnet bena litt og prøvde diskre å roe seg ned litt.
 

''Vell, det var alt vi fikk tid til! Hyggeli å møte deg Justin'' sa han og ga ham en liten klem før hun gikk ut med crewet sitt.
''Hva FAEN var det for noe!'' ropte du til Justin og han ga deg et rart blikk.
''Hva?!'' spurte han og du bare ristet på hode.
''Ville ikke du likt å vite?!! Du flørtet med henne!'' ropte du til han. Pluttselig begynte han å le sikkelig.


 

Hva tror dere skjer videre?

Never say Never ~Vanessa
10+Kommentarer
 11 Kommentarer


Old Memories - Del 40

For de som lurer grunnen til at jeg har så høye mål er fordi jeg ser hvor mange som leser bloggen min hver dag men ikke kommenterer og dette er på en måte min møte og få folk til å bli mer aktiv... Beklager hvis dere blir frustrerte over det, men jeg gjør det ikke for å plage dere :)


Måten Justin fikk deg le var helt fantastisk og den kriblende følelsen i magen som poppet opp når dun var rundt han forsvant aldri. Alt var bare helt magisk.
''*dn*... jeg har noe viktig jeg må fortelle deg'' sa Justin pluttselig og så sikkelig alvorlig på deg. 


''I musikk videoen min... Alltså, jeg kommer til å måtte flørte og være veldig sånn... grab hands med en jente...'' sa han i en nervøs stemme og du bare så på ham.
''Noen jeg kjenner?'' spurte du og han ristet på hode.
''Noen som er penere enn meg?'' hvisker du og øynene hans ble store som tennis baller.
''Ikke kjanse i helvete engang!'' utbrøt han og du pustet lettet ut.
''Da stoler jeg fult og 100% på deg'' sa du og lente deg bordet for å gi ham et lite kyss på leppene. Dere begynte på dessert som egentlig bare var en Ben&Jerry is på deling mellom dere. Men du hadde ikke noe i mot det, det var egentlig ganske søtt siden dere satt og matet hverandre is.
''Kansje vi burde komme oss tilbake?'' spurte Justin og du sukket litt. I morgen var siste dagen du fikk være med han før han måtte dra. Dumme musikk video, ugh, den kom bare i veien... Greit, så det var ikke akkurat videoens feil men du ville bare klandre noen.
''Elsker deg'' hvisket du til Justin menst dere kjørte tilbake til hotellet.

*Neste dag*

Du våknet av at Justin snakket i telefonen. Du skulle til å hinte at du var våken men stoppet når du hørte navne ditt.
''Jeg elsker henne, det er siste dagen min med henne!'' sa han frustrert og du kunne bare se ford deg at har dro armen sin gjennom det myket håret hans menst øyenbrynna hans var trakk sammen.
 

''Drit i det jævla interviewet! jeg vil være med henne for faen!'' sa han i en mer forbannet stemme og du skjønnte med en gang at det var noe med at han måtte jobbe i dag. Du hørte at han kastet mobilen sin ned i senga og pluttselig var det noen som satte seg ned i senga. Du satte deg og strøk Justin på ryggen og lente hode ditt på skulderen hans.
''Hva skjer?'' spurte du med en trist stemme og han så på deg og sukket.
''Jeg må på masse interview i dag...'' sukket han og du lukket igjen øynene dine og gjorde alt for å ikke gråte.
''Hva om jeg blir med?'' spurte du og han så på deg.
''Er du sikker? Du skal liksom ha fri'' sa han i en trist stemme og du bare ristet på hode.
''Jeg elsker deg Justin, Jeg vil gjøre hva som helst for deg'' sa du og han fikk et lite smil om munnen og lente seg inn for et kyss. Dere satt der og bare ga hverandre små kyss før du bestemte deg at det var på tide å ordne seg.
''jeg fikser meg, så kan vi dra'' smilte du og han nikket. Du gikk bort til kofferten din og tok på deg dette.

Du lot håret ditt henge ned skuldrene dine og bare tok på litt lippgloss og en svar rosa øyenskygge.
''Skal vi dra da?'' spurte du og gikk inn til Justin som lå i senga og fiklet med mobilen din. Han så på deg og øynene hans utforsket hele kroppen dine før han fikk et lite smil om munnen.
''Du var veldig pen i dag'' smilte han og du rødmet litt.
''La oss dra!'' han nikket og dere gikk ut døren og ble mødt med masse paparazzie. Sjokk... NOT! Du følte at Justin ble irritert men du ga ham et lite kyss på leppene og han roet seg ned med engang og dere begynte å kjøre til bygget hvor Justin skulle ha interviewene sine. Du begynte pluttselig å lure på om de kom til å nevne deg? eller duetten dere hadde laget. Av en eller annen grunn så visste ALLE om den og de var spekulasjoner om at det skulle være neste singelen din.


Hva tror dere skjer?
Beklager så kjedelig del assa... Men nå må jeg egentlig bare få suttet sammen noen ord fordi snart nå.... snart kommer en bombe til å gå av og kaos kommer til å bli suttet ut i verden! har dere noen tanker om hva som kommer til å skje? ;)

Never say Never ~Vanessa
10+kommentarer 10 Kommentarer


Old Memories - Del 39

''jeg henter deg om 1 time?'' spurte han og du nikket før du ga ham et mykt kyss og sprang inn i huset og rett opp i dusjen. Du hadde 1 time på å dusje, sminke deg og finne ut hva du skulle ha på deg.. Vell, dette burde blir interesant


Du sto og så inne i det gigantiske kofferten din med en hånduk surret rundt deg menst du prøvde og finne ut hva du skulle ha på deg. Noe som var utrolig vanskelig, det var ca 40 minutter til Justin skulle hente deg og du visste ikke hva du skulle ha på deg engang! Ikke sjanse om at du kom til å være klar innen han var her. Du gravde litt rundt i kofferten og endelig fikk du øye på noe.
Det var en nydelig one shoulder dress i fersken og marine blå.  Du valgte ut et par pinkish/nude fargede høyheler, en fin fersken varget ring, en enkel veske og toppet det hele av med gull øredobber.


 Når du begynte med håret bestemte du det bare for å la det lille i lange krøller nedover rygged og sminken var lett og enkel og du ble utrolig fornøyd.
 

Du holdt på med siste pirkingen når det banket på døren. Du pustet tungt inn og ut før du gikk mot døren og åpnet den. Der sto Justin i all sin prakt og smilte til deg.
''Wow... Du ser virkelig fantastisk ut'' hvisket han og du rødmet noe utrolig. Du låste hotelrommet etter deg for så og følge etter Justin inn i bilen. Han nektet selfølgeli og fortelle deg hvor dere skulle henn så du satt der i all spenning og prøvde og se om du kjennte igjen noen av stedene.. Noe du ikke gjorde i det hele tatt.
''Er det lenge igjen?'' spurte du Justin og han ristet på hode og kjørte inn en liten sving og dere endte  opp på en fjell vei. Det hadde mørknet over hele Florida og man kunne se den travle byen lyse opp i mørket og du skjønnte med en gang at dere var nok et stykke unna byen.
''jeg fant dette stede første gang jeg var her ute og det har på en måte blitt en tradisjon om å komme hit hver gang jeg er her'' sa han til deg og parkerte bilen. Han sprang rundt på andre siden og åpnet døren for deg og du gikk ut. Med en gang du gikk ut ble du truffet av den deilige natte luften og du fikk et lite smil om munnen.
''Jeg har aldri vært her før'' sa du og så deg litt rundt. Du kjente igjen hvilket av fjellene det var, men det hadde aldri falt deg inn i å noen gang kjøre bort til deg.
''Ikke mange som har vært her... Ingen vet hvor vakkert det egentlig er her'' sa han og ga deg et lite smil. Han tok tak i armen din og ledet deg bort til fjell knausen men i stedefor et stup var det en liten stein trapp som ledet ned til fjell side hvor det nå var et bord med mat på og masse stearinlys rundt.
''Wow...'' var alt du fikk ut før Justin hjalp deg ned i stolen. Du klarte ikke å ta øynene dine vekk fra de vakkre stearinlysene som var over hele fjellknausen for å gi dere noe lys, det var alt så romantisk. Dere satt og spiste menst dere koste dere noe utrolig. Måten Justin fikk deg le var helt fantastisk og den kriblende følelsen i magen som poppet opp når dun var rundt han forsvant aldri. Alt var bare helt magisk.
''*dn*... jeg har noe viktig jeg må fortelle deg'' sa Justin pluttselig og så sikkelig alvorlig på deg. Hva tror dere Justin skal si?
Hva vil dere at skal skje videre?

Never say Never ~Vanessa
10+ kommentarer11 Kommentarer


Old Memories - Del 38

Enten så var det noe du ikke hadde fått med deg eller så var hun bare ekstremt lei seg over at Justin ikke lenger var ledig til å være hennes lille sex kompis lenger. Uansett hvilken av dem det var, så skulle du finne det ut.


Du og Justin gikk nok en gang ute i gatene men paparazzien like etter dere. Du følte at Justin ekstremt irritert over dem men du hvisket små ting inn i øret hans som fikk han til å roe seg ned etter hvert.
''Jeg elsker deg... UANSETT hva som skjer... ALDRI glømm det'' sa Justin pluttselig og du følte du ble veldig nervøs men bare dyttet vekk tanken.
''Jeg elsker deg også..'' hvisket du og han ga deg et dypt kyss og du bare begynte å smile som en idiot.

''Hva skal vi gjøre nå?'' spurte du menst dere fortsatte og gå nedover gaten hånd i hånd.
''Jeg vet hva jeg vil gjøre'' hvisket han i en sexy stemme til deg og du slo ham i skulderen før du begynte å le litt.
''Det er midt på dagen Justin, og jeg gidder ikke å dra helt hjem fordi du er kåt!'' lo du og han algde en furteleppe menst han begynte å kysse deg i nakken og hviske små 'plis' som fikk deg til å få frysninger i nakken.
''Nei, oppfør deg! Det er folk her'' sa du bestemt og han bare sukket.
''Your no fun'' suttret han og du måtte bare le over hvor idiotisk han var. Dere hadde gått rundt en stund og det posetive med det var at paparazzien faktisk hadde blitt lei og stoppet å følge etter dere!!!
''Hva skal vi finne på.. jeg dør av kjedsomhet'' sukket du og så på Justin. Det begynte å mørkne litt som bare fortalte dere hvor lenge dere egentlig hadde brukt på å bare gå rundt i LA.
''Jeg vet.. jeg skal kjøre deg hjem, så skal du finne noe pent å ha på deg så kommer jeg og henter deg etter på, slik at vi kan gå ut og spise et sted'' sa han og smilte til deg. Du fikk et stort smil om munnen og nikket ivrig.
''La oss dra!'' dere gikk mot bilen til Justin og poff, der var paparazzien igjen og tok bilder av dere. Dere sprang kjapt forbi dem og bort til bilen for å komme dere fortest mulig vekk fra dem!

(har ikke lagt merke til dette før nå men sjekk buksa til Justin når han løper! O.O dude needs to pull up his pants!)

''Uff, de er så gale!'' utbrøt du når dere endelig hadde kommet dere ut på veien og kjørte mot deg.
''jeg vet... Men det er vel bare sånn det er, eller hva'' sukket han og du nikket. Dere kjørte en stund og endelig var dere framme hos deg.
''jeg henter deg om 1 time?'' spurte han og du nikket før du ga ham et mykt kyss og sprang inn i huset og rett opp i dusjen. Du hadde 1 time på å dusje, sminke deg og finne ut hva du skulle ha på deg.. Vell, dette burde blir interesant
Hva tror dere Justin gjør?
Har dere noen ønsker fram over i historien?

btw, dere må sjekke ut denne videoen her --->  http://www.youtube.com/watch?v=Ek4sgXPrg08  vi hadde det LITT gøy i Kunst og Håndtverks timen på fredag og jeg var VELDIG gira pga Boyfriend videoen og vennina mi lagde en veldig kul video! xP

Never say never~Vanessa
10+ kommentarer10 Kommentarer


Old Memories - Del 37

''De har så utrolig lite liv hvis de går rundt å stalker oss alltså..'' sukket du og Justin bare lo av deg før han dro deg inn på Ihop hvor dere ble møtt med noen du egentlig IKKE ville møte.
''Faen'' hørte du Justin hviske og skjønnte det godt...


''JUSTIN!'' den irriterendes stemmen til Selena skar gjennom Ihop og alle snudde seg mot dere to. Hun kom løpende mot han og hoppet opp i armene og skulle til å kysse ham når du la håndflaten din over munnen hans slik at hun kysset hånden din.
''EH! Hva tror du at du driver med?!'' spurte hun irritert og hoppet ut av armene til Justin og ga deg et irritert blikk. Du så sjokert på henne før du snudde deg mot Justin som måtte gjømme et lite smil.
''Det jeg tror jeg gjør er å sørge for at du ikke kliner med typen min'' svarte du frekk og hun så sjokert på deg før hun snudde seg mot Justin.
''Hvor lenge?'' hvisket hun og du kunne se at Justin bleknet litt. Hva var det han var redd for nå?
''Vi har vært sammen siden bursdagen hans'' smilte du og du sverget du kunne se hun hadde tårer i øynene.
''Oja..'' Hun så Justin dypt inn i øynene og det virket som om de hadde en mental samtale som kun de kunne høre og det irriterte deg litt fordi du likte ikke tanken på at Justin skulte ting for deg... I alle fall ikke med den fortiden han har!
''Vell, jeg burde... ja'' sa hun i en stille stemme og gikk tilbake til folka som stirret intenst på dere for å ikke gå glipp av et eneste sekund av diskusjonen deres. Du snudde deg mot Justin og han bare så ned i bakken.''Går det bra?'' spurte du og strøk han på ryggen menst du stirret trist på han. Han ristet litt på hode før han så opp på deg.
''jeg har det fint... Selena er bare et litt.. sårt.. tema'' sa han og du bare nikket. Men inni deg poppet det fram tusen på tusen av spørsmål men du ville ikke ødelegge den fine stunden deres i lag med å ta det opp. Det var bedre å ta det opp en annen gang når dere var klare for å ha den kleine Ex samtalen.
''Skal vi bestille eller?'' spurte du eller for å prøve og få tankene på noe annent og han smilte stort før han dro deg med seg bort til kassen.
''Vi skal ha 2 store posjoner pannekaker med pisket krem og jordbær!'' sa Justin til damen i kassen og hun nikket. Du så overasket på Justin og han bare lo.
''Hva er det?''
''Du kan bestillingen min?'' det kom ut som et spørsmål men det var vell mer av en påstand.
''Selfølgeli.. Har du glømt at jeg var helt obsessed med deg eller?'' lo han og du bare nikket litt. Det var en periode Justin prøvde og gjøre alt for å få deg til sengs med han men det failet sikkelig så det endte opp med at han fikk vite veldig mye unytting informasjon om deg.
''Hvordan kan jeg glemme'' lo du og damen kom tilbake med bestillingen deres og dere valgte å sette dere i et bord helt i hjørnet av Ihop slik at dere kunne være litt alene.

Du og Justin koste dere utrolig mye og lo som bare det, men du klarte ikke å la være og legge merke til at Selena stirret nok så ofte på dere før hun snudde seg mot noen av dem og fortalte noe og pluttselig begynte hun å gråte. Enten så var det noe du ikke hadde fått med deg eller så var hun bare ekstremt lei seg over at Justin ikke lenger var ledig til å være hennes lille sex kompis lenger. Uansett hvilken av dem det var, så skulle du finne det ut.Beklager så liten del, men jeg har ikke mye tid så jeg tengte kansje... to små deler? haha, uansett hva tror dere som skjer mellom Justin og Selena?

Never say Never ~Vanessa
6+ kommentarer 6 Kommentarer


Old Memories - Del 36

''jeg elsker deg'' hvisket hun før hun sovnet i armene mine. Jeg fikk et lite smil om munnen og kysset henne på pannen.
''Elsker deg også'' hvisket jeg og ikke lenge etter sov jeg også. end


Du våknet neste morgen av at  telefonen din ringte. Du satte deg opp i senga og så deg rundt. Justin lå på andre siden av sengen med morgen hår og vært helt borte i drømme land. Du tok opp mobilen og gikk vekk fra rommet slik at du ikke vekket Justin.
''Hallo?'' sa du inn i telefonen og åpent kjøleskapet for å se om du fant noe mat.
''*dn*! HEI!!'' du hørte stemmen til Taylor og du klarte ikke å gjømme det store smilet som kom om leppene dine.
''TAY!! Det er så lenge siden!!!'' utbrøt du og tok ut en banan og begynte å spise den.
''Jeg vet!!! Jeg har egentlig ikke tid til å snakke men jeg skal ut til LA om ca 1 uker... Skal vi møtes?'' spurte hun og du sa ja uten å tenke på det en gang. Hun  la på og du gikk ut på verandan og så deg litt rundt. Du hadde den øverste etasjen som kom med baseng og en gigantisk verandra... Det hørtest kansje litt rart ut for å være et hotell men her ute i la så var det tydeligvis nok så normalt. Du lente deg mot rekverket og så utover vannet. Du ville ikke ha rommet mot gaten fordi du kom aldri til å få sove med fansen der.. Ikke bare fordi de ropte hele tiden men fordi du kom til å ville tilbringe hele kvelden der ute med dem.
Pluttselig følte du to armer rundt deg.
''Hei'' hørte du stemmen til Justin hviske og du lente deg mot ham.
''Hei'' hvisket du tilbake. Dere sto der ute en stund og bare så dere rundt, det var sånne øyeblikk med Justin du elsket. Når dere bare var helt stille men kunne fremdeles kose dere uten å prøve så hardt.

''Sov du godt eller?'' spurte du han og snudde deg mot ham. Han ga deg et kyss med en gang og nikket.
''Sover alltid godt med deg der'' hvisket han og du kysset ham nok en gang.
''Når må du dra?'' spurte du han og han slapp ut et lite sukk.
''I dag er det? Fredag... Jeg må dra Søndags kveld for innspillingen... Kan ikke du komme ut en av dagene?'' spurte han og du begynte å tenke litt... Han skulle spille inn videoen på Mandag og Tirsdag. Men du skulle ikke hjem før Onsdag.
''Jeg vet ikke om jeg rekker det men jeg kan snakke med mamma'' smilte du og han nikket. Dere gikk inn igjen og Justin begynte å lage frokost til dere, han var fast bestemt på at han faktisk kunne lage mat uten at det begynte å brenne... Noe du var ekstremt spent på å se om faktisk var sant!
''værse god'' sa han og la fram et fat med egg og bacon på.
''Takk'' sa du og tok en bit men det var ikke lang tid før den biten lå tilbake på fatet.
''okay Justin... neste gang.. ligg unna santet'' sukket du og drakk opp hele glassen med melk som sto på boret. Justin tok en bit av egget og han gjorde det samme som deg.
'' Jeg tror vi går ut og spiser jeg'' sukket han og du bare nikket deg enig. Du gikk og skiftet og nå ventet du bare på at Justin skulle bli ferdig på badet.
''Serr, Justin, få ræva i gir, jeg er sulten'' søyt du og han kom endelig ut.
''Du kommer til å svette ihjel'' påpekte du og gikk mot gangen og tok på deg skone og Justin kom etter deg.
''Hva vil du ha å spise?'' spurte han og du sukket.
''Hva med... Pannekaker fra Ihop!'' sa du og fikk et stort smil om munnen. Justin nikket seg enig og dere gikk ut får å finne nermeste Ihop. Dere hadde endelig funnet Ihop med det var svermet av paparazzie utenfor og du følte du ble ekstremt irritert over dem men du ignorerte dem og bare tengte på Justin som holdt hånden din i sin og smilte til deg.
''Jeg elsker deg'' hvisket han og du rødmet noe utrolig.
''Elsker deg også'' dere gikk utrolig tett inntill hverandre men hvem brydde seg? Alle visste dere var sammen, men dere skjønnte ikke hvordan folk skjønnte at dere skulle hit!


''De har så utrolig lite liv hvis de går rundt å stalker oss alltså..'' sukket du og Justin bare lo av deg før han dro deg inn på Ihop hvor dere ble møtt med noen du egentlig IKKE ville møte.
''Faen'' hørte du Justin hviske og skjønnte det godt...


Hvem tror dere det er?
Hva syntes dere om denne delen?

Never say Never ~Vanessa 7 Kommentarer


Old Memories - Del 35 pervers del

Oh my gosh!!! Jeg fant nettopp ut at for 5 dager siden... Så fylte bloggen et halvt år!!!!! SHIT! Det føles ut som om det var i går jeg laget en blogg for å skrive ned historien som var fast låst i hode mitt... og her er jeg i dag... med noen av de best fantastiske leserne noen kunne noen gang ha fått og jeg bare elsker dere!!! Så jeg har tengt at siden jeg MÅ nå feire dette her så skal jeg bare SKRIVE! 


''Skal vi høre sangen før vi drar hjem?'' spurte Frank dere. Du og Justin nikket ivrrig og han begynte å spille av sangen og du visste ikke hva du skulle si.. Den var.. Perfekt.


Du sto og hørte på sangen for kansje den 3 gangen nå og du ble aldri lei... Det var bare måten stemmen til Justin var med din som ga deg frysninger og teksten... Teksten kom rett fra hjerte, ikke noe av det var fake. Du snudde hode mot Justin som virket like fornøyd som du var, han ga deg et smil og du snudde deg tilbake til mix boret og justerte litt på lyden.
''WoW'' var alt som kom ut av munnen til moren din som hørte sangen for første gang. Du ga henne et smil og en klem før du gikk bort til Justin og ga ham en klem.
''Den er fantastisk'' smilte du og han nikket seg enig.
''*dn* jeg mener virkelig at dette albumet blir ditt beste.. Må si at forholdet ditt til Justin har inspirert MANGE sanger ut av deg'' du følte du rødmet menst Justin bare klemte deg nermere til seg.
''Skal vi dra eller?'' hvisket Justin inn i øret ditt og du nikket. Dere hadde ringt en taxi til å kjøre dere tilbake itl hotellet og dere gikk sagte opp til rommet deres. Du var utrolilg trøtt men det var bare noe med Justin og hans nærvær som fikk deg til å IKKE ville sove.
''Den sangen var fantastisk'' smilte du til han menst du kledde av deg shortsen og t-shoren. Justin skulle til å si noen men stoppet med en gang han så deg. Øynene hans gikk ned til brystne dine for så å gå ned til bena dine tilbake opp til puppene dine. Det var noe bled blikke hans som fikk deg til å føle deg ekstremt sexy.
''Ser du noe du liker?'' hvisket du stille og begynte å gå med sakte steg mot ham og han bare nikket før han slikket seg på leppene.

Justin's POV

Jeg klarte ikke å ta øynene mine av henne. Fy faen, hvordan ble jeg så heldig?! Det røde undertøyet fikk henne til å se ut som en dessert som bare ventet på at jeg skulle spise henne..

Hun sto helt forran meg nå og jeg ble så utrolig tent av henne. Håret hennes lå på hver sin side og øynene hennes skrek ut at de ville ha meg. Jeg dro henne tett inntil meg og hun fikk et lite smil om munnen sin før armene hennes begynte å skli ned fra brystkassen min og ned til boxerkanten min.
''Fortell meg hva du vil at jeg skal gjøre'' hvisket hun med en sexy, hes stemme inn i øret mitt og jeg følte jeg fikk stå med en gang. Hvordan kunne en jente ha så mye kontroll over meg, det var helt sykt!
''jeg... Jeg'' jeg klarte ikke å få noe ut med henne så nært inntil meg og bare måten hun så på meg. Jeg prøvde og sette ord på det men jeg orket ikke lenger så jeg bare løftet henne opp etter låra og bærte henne mot senga.
Hun begynte å små fnise litt og jeg kastet henne på senga før jeg begynte å kysse meg opp fra magen, opp puppene til jeg fant de saftige leppene hennes.
''Jeg elsker deg'' hvisket jeg før jeg stakk 2 fingrer inn i henne. Bryskassen hennes løftet seg opp med en gang og munnen min gikk med på puppene hennes. Jeg tok den ledige hånda mi og maserte den andre slik at den ikke ville føle seg utelatt. JA, jeg snakker om puppene hennes som om de har følelser, hvordan kan noe så vakkert ikke ha følelser?!
Jeg stakk nok en finger inn og ut av ingensted dyttet hun hode mitt ned over.
''Bruk munnen til noe nytting for en gangs skyld'' stønnet hun og jeg fikk et lite smil om munnen og kysset meg ned til underlivet hennes. Jeg stakk fingrene opp en siste gang men når jeg tok dem ut la jeg press rmot kjedet hennes og hun skrek ut.
''Likte du der ja?'' hvisket jeg med en sexy stemme og hun nikket og hånda hennes låste seg i håre mitt. Jeg så ned i underlivet hennes og følte at jeg ble hardere en jeg var. Jeg blåste lett ut og hun lagde noen små lyder som fortalte meg at hun likte det jeg gjorde. Jeg bøyde meg ned og stakk tungen min rett inn og hun begynte å bevege hoftene sine mit meg for å prøve og få meg dypere inn noe som fikk meg til må fnise litt og hun skrek pluttselig ut.
 
Jeg skjønnte med en gang at det var på grunn av vibreringen og jeg begynte og lage små lyder som skapte vibrering og hun gikk ammok og bevegde seg fortere og jeg skjønnte hun var nær. Jeg røyste meg opp og hun ga meg et forbannet blikk.
''hva er det du tror du driver meg!'' sa hun i en irritert stemme og jeg bare lo litt og bøyde meg over henne og ga henne et mykt kyss.
''Bare vent du'' hvisket jeg inn i øret hennes, før hun fikk sagt noe mer gikk jeg inn i henne og bena hennes låste seg kjapt rundt håftene mine og hun begynte å bevege seg i takt med meg.
''Ah... Justin... ahh, ja, ahh'' hvisket hun inn i øret mitt og jeg følte jeg ble utrolig mye mer gira når hun gjorde det. Jeg begynte å bevege meg fortere og tilslutt kom vi begge.
''Det.... var... ugh''' hun ga meg et kyss før hun la seg lengre inn i senga og jeg fulge etter og la armen min rundt henne.
''jeg elsker deg'' hviske thun før hun sovnet i armene mine. Jeg fikk et lite smil om munnen og kysset henne på pannen.
''Elsker deg også'' hvisket jeg og ikke lenge etter sov jeg også. end


Hva sytnes dere om denne delen?
Hva tror dere kommer til å skje videre?

Never say Never ~Vanessa4 Kommentarer


Old Memories - Del 34

''Jeg lurte på noe... Og du kan godt si nei assa, jeg blir ikke sur eller noe!'' sa du stresset og han bare smilte og nikket for at du skulle fortsette.
''Jo alltså... jeg lurte på om du vil....''

 


''jo alltså... Jeg lurte på om du vil.. du vet... Kansje spille inn en sang med meg til det nye albumet mitt...'' spurte du nervøst og så spent på ham. Han fikk et stort smil om munnen og nikket ivrig.
''JA! Det hadde vært SÅ kult!!!'' utrbrøt han og du fikk et smil om munnen og kastet deg i armene hans. Han ga deg et mykt kyss før han satt deg ned og dere begynte å gå igjen.
''Kan vi ikke badre dra rett til studio nå da?!'' spurte han og du ble litt skeptisk men nikket. Det var din fri dag og her ville han at dere skulle jobbe, men tanken på å bruke dagen på å skrive en sang med Justin var faktisk ganske fristende.
Dere gikk et stykke og kom endelig fram til Studio bygget. Du så bilen til moren din og du visste med en gang at alle var der, så da var den bekymringen borte! Dere gikk inn og ble møtt av mange forvirret annsikt.
''*dn*? Jeg trodde du skulle ta fri i dag jeg?'' spurte Frank og så på deg før blikket hans møtte Justin.
''Jo men jeg og Justin hadde tengt å jobbe på sang'' smilte du og du kunne se moren din lyse opp. hun hadde prøvd og overtale deg til å gjøre en duett med Justin i evigheter nå men du følte at det ikke var vits men akkurat nå... Så ville du det noe ekstremt.
''Vell, komman, der noen av dere noen ideer?'' spurte han og gjorde plass til dere slik at dere kunne sitte. Du satte deg med mix bordet og gikk gjennom beatene til Frank for å se om du fant noe som kunne inspirere noen av dere.
''hva med denne?'' spurte Justin pluttselig og lot den ene melodien spille. Den var søt melodi men definetivt noe du kunne skrive til.
''Hva med... When i think about you and me?'' spurte du og så på dem. Justin fikk et lite smil om munnen og du bare rødmet.
''Det var bra, også...I get a little weak in the knees?'' sa Justin og så deg rett inn i øynene. Og slik fortsatte dere, dere så hverandre rett inni øynene menst dere kom på en ny linje i teksten og før du visste ordet av det, så hadde dere en sang.
''Wow... Denne kommer til å bli utrolig flink! Men Justin får kun et versj da..'' sa Frank og så ned på teksten.
''Hva om han korer linjene?'' spurte du og så på Justin. Han nikket som om han ikke hadde noe meldig mye i mot det.
Dere satt i ca 2 timer for å finne ut hva hvem skulle synge og Justin forandrett litt på sitt versj. Det var egentlig en utrolig gøy dag men nå var klokken halv 6 og alle holdt på å sulte ihjel.
''JEG BESTILLER PIZZA!!!'' ropte du og sprang bort til telefonen og ringte din favoritt pizza sjappe og bestilte 3 pizzaer. En met Ost, en med peperoni og en med peperoni og annanas.
''Den er her om 30 min'' sukket du og slang deg ned i sofan mellom bena til Justin. Han la armene sine rundt deg og begynte sagte å pjuske deg. Du fikk sagte frysninger over hvor deilig det var og du du slapp ut et så lite stønn sånn at bare Justin hørte det.
''Du er så sexy når du stønner'' hvisket Justin stille inn i øre ditt og du bare smilte.
''Du er bare sexy du'' hvisket du tilbake og du måtte virkelig kontrolere deg når du hørte den mørke, deilige latteren til Justin inn i øret ditt.
''Hva tenker du på?'' hvisket han etter en lite stillhet og du snudde hode ditt i en vinkel sånn at du kunne se ham inn i øynene.
''Jeg tenker på deg'' hvisket du og han ga deg et mykt kyss på leppene før han smilte og trakk deg nermere til seg.
''Jeg elsker deg...'' sa han og du fikk et stort smil om munnen. Du kom aldri til å bli lei av å høre han si det!
''jeg elsker deg også'' hvisket du og snudde deg helt rundt slik at du lå oppå ham og dere begynte å gi hverandre små kyss. Små kyss ble fort om til klining og armene til Justin gikk rett ned på rompa di og henda dine gikk opp i håret hans. Han satte seg ordentlig opp slik at dere satt bedre til stede og diskre begynte du å jokke på ham, du ville ikke akkurat at moren din skulle seg deg jokke en gutt, punktum! ''*dn*'' stønnet han stille og grepet hans rundt roma du strammet seg og pluttselig ringte det på ingangs døren til studio og du skjønnte at pizzan var her.
''Jeg henteren jeg'' sukket du og røyste deg opp fra Justin som lagde en slags valpe lyd for han ville ikke at du skulle dra fra ham. Du bare lo og gikk ut der pizza fyren sto med pizzane deres.
''Hei, hvor mye blir det?'' spurte du og tok i mot pizzan. Pizza fyren bare sto og stirret på deg og du følte deg egentlig veldig smigret for han var ikke akkurat stygg.
''Ehh... ja, ehh.. Hhva sa du?'' du begynte å fnise litt og han fikk et lite smil om munnen menst han rødmet litt.
''Jeg spurte hvor mye det ble'' sa du og han nikket.
''Jo, det blir 35 dollar'' du dro fram penge og ga ham 40.
''Behold resten! Ha en fin dag'' du skulle til å gå når armen hans stoppet deg og du snudde deg mot ham. ''Var det noe?'' spurte du og ga ham et rart blikk. Han så ned i bakken før han så opp på deg med et nervøst blikk.
''Jeg lurte på om du hadde noen planer for helgen? Kansje jeg kunne ta deg med ut?'' spurte han og du klarte ikke å se vekk fra det faktum at det var EKSTREMT søtt!
''Ehhh, jeg sk---'' du ble avbrutt av at Justin la armen sin rundt skulderen din og ga deg et dypt kyss. Du slapp beggen med pizza og la hendene dine rundt hode hans og slapp tungen hans inn, dere sto der en stund før du slapp leppene hans og snudde deg mot pizza gutten som nå virket veldig blek.
''Jeg kan ikke... jeg tror ikke han dusten her ville ha likt det noe særlig'' lo du og han nikket og ud følte deg egentlig veldig slemm men sånn var det når du var sammen med en gutt som ble sjalu over at noen bare hadde øynene sine på deg.
Han gikk ut og du tok opp pizzan.
''Du er utrolig umoden vet du det?'' sukket du og gikk inn til resten av folka med Justin hengende etter.
''Ikke min feil at jeg ikke liker andre gutter som prøver seg på dama mi'' sa han og klasket deg på rompa før han gikk mot pizzan og tok seg et stykke.
''ONE TIME FOR PIZZZZZZZZZZZZZZAAAAAAAAA!!!'' ropta han ut og alle bare lo av ham.
 

 

Etter at alle hadde spist seg mett og ingen orkert mer pizza begynte dere med vokal oppvarmingen.
'' La La La La La La'' du sto og gjenntokk dette helt til du følte du kunne gjøre det i søvne. Det var Justin sin tur og det var utrolig lettis og se han prøve seg på de lyse tonene men snart var han ferdig og da kunne dere endelig begynne å spille inn sangen.
''Greit, *dn* du begynner!'' du gikk inn i båsen og begynte å synge, du sang det første versjet og gjenntokk det til det ble perfekt før du startet på refrenget. Når du var ferdig med refrenget gikk Justin inn og fikset sin del av refrenget og du ble utrolig imponert over hvor fort han fikk det til.
Klokken var halv 2 på kvelden når dere var ferdige og du følte at du kom til å dø hvert øye blikk.
''Skal vi høre sangen før vi drar hjem?'' spurte Frank dere. Du og Justin nikket ivrrig og han begynte å spille av sangen og du visste ikke hva du skulle si.. Den var.. Perfekt.


 

Beklager at det ikke har kommet noe i går og slikt... jeg har en STOR RLE oppgave jeg må gjøre så holder på med det  ^^ Jeg vil bare si til Anonym som kommenterte sist her, at det betyr UTROLIG mye for meg! Det at du i det hele tatt leser historien min er stort men at du går rundt og annbefaler den til folk rører utrolig mye!!!
JEG ELSKER DERE ALLE!!!!

never say never ~Vanessa
7+ kommentarer 7 Kommentarer


Old Memories - Del 33

For du som lurte på hva PG13 er så er det sånn at der er 13 års aldersgrense... Hvis noe f.eks er rated R så er det for voksne ;) Folk i USA bruker det for når de forteller hvor mye folk er på hverandre.. Sånn som at *dn* og Justin er IKKE PG13 fordi de klår og kliner på hverandre ute bland folk så mye slik at 13 åringer og under ikke egentlig burde vite om det ;) Litt vanskelig å forklare men ja ^^


''Hvor er *dn*?'' spurte jeg når jeg ikke fant henne noe sted. Kenny så nervøst ned på Alfredo som virkelig nesten like nervøs.
''Gutter... HVOR er *dn*?'' spurte jeg og gikk mot dem. De fortalte meg og jeg ble helt stille... END


*DN* pov

Du satt ute i parken ved siden Josh i all stillhet. Du kunne ikke tro at Josh var der. Du hadde ikke sett ham på evigheter, igjen han hadde vært ute og spilt inn The Hunger Games da så det forklarte litt.
''Hvordan har du det?'' spurte han og snudde seg mot deg. Du sukket og fikk et lite smil før du snudde deg mot Josh.
''Fantastisk... Men jeg har savnet deg'' han ga deg et lite smil som fikk deg til å smile enda mer. Josh var din beste venn, ingen kunne forandre det og det faktum at han lot følelsene sine for deg gå ut over forholdet deres, noe han haddet LOVT at det ikke skulle. Såret dypt.
''Hvordan har du det? Jeg hørte at filmen blir bra'' sa du og så ned på bena dine. Du og Josh hadde snakket eller egentlig bare sutte her i ca 20 minutter som vil si at Justin var ferdig å Alfredo og Kenny hadde fortalt han om at Josh hadde kommet og at vi hadde dratt for å snakke. Du visste at Justin var ekstremt sjalu på Josh på grunn av det forholdet han hadde tl meg, man trengte ikke å være et geni for å skjønne det!
''Den blir bra, masse arbeid men slik er det... Jeg der i mot, har det ikke så bra... jeg føler meg helt forferdelig for å bare ha dratt fra deg på den måten'' sa han i en liten stemme og snuffset litt. øynene din føk til ham og du så at han hadde et par tårer.
''Du, ikke gråt! Det går helt fint'' løy du og tørket dem vekk. Han så på deg grundig før han himmlet med øynene og satte seg rett i ryggen å tørket vekk tårene selv.
''Du er en helt elendig løyner'' sukker han og begynte å små le, som fikk deg til å le. Dere satt der i stillhet helt til han ut av ingensted ga deg en klem. Du var så sjokert du visste ikke hva du skulle gjøre, men du reagerte kjapt og ga ham en klem.
''Hva faen er det som foregår her!'' hørte du stemmen til Justin rope og du snudde deg kjapt rundt og så Justin komme med raske skitt mot dere. Du stelte deg forran Josh for du visste at Justin ikke kom til å skade deg.. Bare sånn i tilfelle.
''Justin, ta det med ro'' sa du og prøvde og roe han ned men an bare huffet og så en annen vei før han så på deg med tåre fylte øyner.
'' Ta det med ro? Jeg kommer ut av et interview og får vite at jenta jeg elsker mer en noe her i verden er ute med en gutt som er DØDS forelsket i henne! IKKE be meg om å roe meg ned'' ropte han og pekte på deg. Du følte du ble ekstremt redd men du visste det bare var hormoner som var i gang.
''Justin'' hvisket du og tok noen steg mot han slik at du sto nesten helt opp i annsiktet hans.
''Se på meg'' hvisket du stille og han så ufrivilig mot deg med triste øyner.
''Jeg elsker deg også'' smilte du og Justin skjønnte hva han hadde sagt. Øynene hans vokste og du kunne se at han freaket ut men du kunne ikke gjøre annent enn å smile. ingen av dere hadde sagt at dere elsker hverandre enda så når Justin ropte at han elsket deg du ville bare skrike ut i glede.
''Unnskyld! Det bare glapp ut, jeg mente ik--'' du avbrøt ham med å kysse ham kjapt og han ga deg et rart blikk.
''Jeg elsker deg også'' sa du igjen og han begynte å smile før han tok tak i annsiktet ditt og dere bare sto der og klinte. Tankene på Josh var rett bak dere, helt glømt! Han trakk seg unna litt før han hvisket inn i øre ditt.
''Jeg elsker deg'' du fikk frysninger av den deilige stemmen hans og bare trakk deg unna og ga ham et smil.
 

Du snudde deg mot josh som så seg rundt som om dere ikke eksisterte og du visste han ikke  var sur eller sjalu eller noe... Han var bare Josh. Din beste venn, gutten du kunne fortelle alt til og du følte du ble utrolig glad over dette.
''Josh... jeg er glad i deg'' sa du og han bare lo før han ristet på hode og røyste seg opp og gikk mot Justin.
''Sårer du henne... Er du ferdig...'' sa han og så alvorlig bort på Justin som overaskende nok virket litt redd av ham. Noe som selfølgeli fikk deg til å DØ av latter.
''Og du... Jeg forventer at du ringer meg slik at vi kan finne på noe!'' sa han alvorlig og ga deg en klem. Du nikket og returnerte klemmen.
''Ikke forvent deg noe annent'' lo du og han begynte å gå tilbake til hvor det nå enn var det var han skulle. Du og Justin satte dere ned på benken og bare så dere rundt.
''Mente du det?'' hvisket du pluttselig og så opp på Justin som hadde et forvirret ansikts uttrykk.
''At du elsker meg... eller sa du det bare fordi du var truet over Josh?'' spurte du nervøst og så ham rett inn i øynene for å forsikre deg at han ikke løy eller noe.
''Jeg lover deg.. At jeg ELSKER deg, og alt er 100%'' smilte han til deg og du bare følte en trengsel for å skrike ut av glede eller noe.
''Bra'' sa du og lo litt. Han lo med deg og bøyde seg ned og ga deg et lite kyss.
''Hvordan gikk interviewet foresten?'' spurte du og så opp på han. Han begynte å le litt før han startet og fortelle alt som hadde skjedd, du slo til Justin for å være så stor i munnen men du måtte innrømme at det var nok så morsomt!
''Greit, skal vi komme oss videre?'' spurte du og røyste deg opp. Justin nikket og dere begynte å tusle bortover gaten, dere ble stoppet noen ganger av fans som ville ha bilder og slikt, noe dere ga dem med glede. 
''Justin?'' dere var nok en gang alene i gatene og det var utrolig deilig.
''Hm?'' sa han og så ned på deg med de varme brune øynene sine.. Wow, som du elsket de øynen hans! Du følte du fikk sommerfugler i magen og at du begynte å bli nervøs. Og å være nervøs rundt Justin var noe du egentlig skjeldent ble, dere hadde blitt så vandt med å ha værandre rundt at det å være nervøs ikke skjedde lenger. men det skjedde nå.'
''Jeg lurte på noe... Og du kan godt si nei assa, jeg blir ikke sur eller noe!'' sa du stresset og han bare smilte og nikket for at du skulle fortsette.
''Jo alltså... jeg lurte på om du vil....''


 

Hva tror dere hun spør om?
PLIS kom med ideer til historien! Jeg er tom for ideer som vil si at jo fortere ideene forsvinner jo nærmere slutten kommer vi og jeg tenker meg at dere kansje ikke vil at den skal slutte helt enda? Haha, så kom gjærne med ideer til meg!

Never say never ~Vanessa
8+ kommentarer 10 Kommentarer


Old Memories - Del 32

Så det kom nok til å bli en god del spørsmål men slik var, eller hva? It's a part of the job.
Du sukket av tanken og sente en kjapp bønn opp til Gud om at alt kom til å gå bra.

 


 

Justin's POV

Jeg gikk ut og David ga meg en stor klem før han ba meg sette meg. Vi satte oss ned og jeg smilte ut til publikum, det var FULT med fans der noe som fikk meg til å smile noe ekstremt mye.
''Så Justin... Lenge siden sist!'' utbrøt han og jeg bare nikket og smilte ut og blunket til noen søte jenter på framste rad... Shit, jeg ristet for på hode og ristet dem ut og satte heller inn *dn*. Jeg måtte lære meg og slutte å tenke på jenter på den måten, jeg var sammen med den vidunderlige *dn* med det fantastiske smilet og de saftige leppene og de varme brune øynene hennes... jeg følte jeg sagte begynte å forvinne men jeg kom meg kjapt tilbake.
''Mye har skjedd i livet ditt i det siste... Er ikke det sant?'' spurte han og ga meg et lurt smil. Jeg tregte ikke tenke mer på det, jeg VISSTE at han kom til å nevne *dn* nå!
''Ja du vet, ny musikk og snart en ny video ut!!!'' sa jeg og smilte til han men han bare ristet på hode og jeg begynte å le.
''Selfølgeli, men jeg snakker om noe litt annent'' lo han og et bilde av meg og *dn* poppet opp.

Hele salen lagde en 'naww' lyd og jeg følte at jeg bare rødmet noe utrolig.
''Ehh... ja.. liksom.. ja'' mumlet jeg og rødmet enda mer slik at folk i salen begynte å le.
''*dn* ja... Dere er tydelig litt mer en BARE venner som du sa sist du var her'' lo han og jeg bare ristet på hode. Da jeg hadde vært her sist hadde vi bare vært venner så teknisk sett hadde jeg ikke løget til ham.
''Det er et nok så nytt forhold'' nikket jeg og fikk et lite smil om munnen. Jeg snudde meg mot bilde igjen og husket med en gang når det var tatt. Det var for ca 5 dager siden og *dn* hadde hatt på seg et utrolig kort skjørt når hun skulle være med meg på et møte og jeg hadde vært helt over henne. Men *dn* og hennes dumme, ikke gå over streken fordi paparazzien er der, regelen stoppet meg og jeg fikk bare gjøre PG13 greier... Som ikke var NOE gøy i det hun hadde på seg, skal jeg si deg. Men det at hun nektet meg å ta på henne og kyssene hennes på spesielle steder gjorde meg bare enda mer tent.
''Det ser ut som du er litt ivrig eller hva Justin'' lo David og jeg bare ristet på hode.
''Vell, du skjønner... Denne dama der!'' utbrøt jeg og pekte på henne menst jeg hadde et smil om munnen.
''Nekter meg å kysse henne og ta på henne når det er masse paparazzie... hun sier alltid. It's not a TV show Bieber!'' sukket jeg irritert men alle andre begynte bare å le noe som fikk meg til å le litt selv.
 

''Virkelig?'' spurte han sjokert som om han ikke trodde meg, men jeg nikket ivrig med hode som om hele greia var tullete... Noe som den var!
''Wow... for når du ser på andre bilder av dere...så skulle man tro annerledes'' lo han og en rekke bilder av meg og *dn* fra de siste 2 ukene kom opp på skjermen og jeg måtte innrømme at noen av dem fikk meg til å ønske vi hadde vært litt emr forsiktig sånn at folk ikke så oss.

 


(det er liksom ikke på award show da... det er bare når de har vært ute)

''Jeg vet ikke helt hva jeg skal si assa... Jeg mener, jeg bryr meg om henne, hva er et forhold hvis man ikke kan vise det fram'' sa jeg og smilte mot han. Han  nikket seg enig og gikk over på et helt nytt tema og jeg følte jeg kunne puste lettet ut. Vi fortsatte og snakke om albumet og hvordan Boyfriend videoen kom til å bli og før jeg visste ordet av det. Var interviewet ferdig.
Jeg kom backstage hvor alle i crewet sto og ventet på meg med store smil om munnen og gratulerte meg på et bra interview.
''Hvor er *dn*?'' spurte jeg når jeg ikke fant henne noe sted. Kenny så nervøst ned på Alfredo som virkelig nesten like nervøs.
''Gutter... HVOR er *dn*?'' spurte jeg og gikk mot dem. De fortalte meg og jeg ble helt stille...


Hvor tror dere *dn* er, hva har skjedd?

Okay, jeg vil bare si at vi begynner å nerme oss 2000 kommentarer... Så det jeg har bestemt meg for er at kommentar nr 2000 får en liten gave. Så derfor er det ekstra viktig at for dere som kommenterer annonym og vil være med på dette her skriver i alle fall e-mail når dere kommenterer slik at jeg kan sende dere en beskjed om dere vinner! Gaven viser jeg ikke før vinneren er trukker, men det ER en Justin ting ;)

Never say Never ~Vanessa
8+ kommentarer12 Kommentarer


Old Memories - Del 31

BEKLAGER!!!!! jeg har lest til Geografi prøve og Norsk prøve ++ vært på klassetur møte også baket og jeg har liksom ikke fått tid til å skrive!!!! BEKLAGER SÅÅÅÅÅ mye!!!!


''Ta dem på deg'' ropte du og kastet posen til han. Han så ned i posen hans og det gikk ikke et sekund før han braste ut i latter.
''Greit gi meg noen minutter a'' lo han og sprang inn på toalettet menst du bare sjekka ut rompa hans.


Du satt og fiklet med mobilen din når du hørte døren åpne seg og Justin kom gående ut. Du smilte mot ham menst han gikk mot deg.
''Passet de?'' ropte du og han nikket til deg. Du satt og stirret på den shorte løse magen hans og du trodde virkelig du kom til å dø av hvor sexy han var! DEN MAGEN, damnnnnnnn!!!!
''Hva synes du?'' spurte han og stelte seg forran deg. Du dro ham mellom bena dine og lot henda dine små klore han nedover brystet helt til de stoppet ved boxer kanten hans. Du flyttet blikket ditt fra de nå lukkede øynene til Justin ned til boxer kanten hvor du kunne se  kanten av boxeren og '
Bieber' sto med tykk hvit skrift.
''Jeg liker den'' smilte du og kysset six packen hans... Du klarte ikke å la være, den var rett forran annsiktet ditt, hva eller skulle du gjøre, bare ignorere den?! HELL NO!
''Snu deg da'' sa du og han rødmet ekstremt men gjorde som du sa. Du dro ned boksa hans og du ble møtt med små versjoner av ansiktet hans, noe som fikk deg til å dæve av latter.
''Jeg må si... De passet deg bedre en som så, You have always been a kiss ass'' du lo av din egen tørre vits og Justin bare ristet på hode.
''Komman, jeg skal ha et bilde av dette!'' sa Justin og ga deg mobilen sin og gikk litt fra deg og poserte slik at du kunne ta et bilde. Etter du tok bilde med hans mobil tok du et med din og postet det på Instagram.

(bare uten hun jenta)

*Din Instagram*: My boy Bieber loving his new boxers xP Yeah, I got them for him! And his ass is covered with small Justin faces... What an kiss ass :*

Du postet bilde og det tok ikke lang tid før alle begynte å like bilde og kommenterte hvor deilig han var og hvor mye de ville ha gjort bare for å være i det rommet du følte at du ble litt sjalu fordi du visste at Justin elsker fansen sin men så kom du på at du var hos han akkurat nå så du la fra deg mobilen og så opp på Justin som så ned på boxeren sin.
''Komman, show me something!'' utbrøt du og han så opp på deg før han nikket og tok ene ballen og begynte å trikse og gjøre mye kult, skåre fra lange avstander og bare være en veldig show off!

2 uker senere

Du og Justin hadde vært sammen i to uker nå og dere var fremdeles det eneste folk snakket om. Du satt nå backstage på David Letterman hvor Justin skulle ha et interview og du visste like godt som han at han definetiv kom til å snakke om deg og forholde deres.
''Mr.Bieber, vi er klare for deg'' sa en dame i headsetet og han nikket til henne. Justin kysset deg kjapt på leppene før han gikk ut til David som tok han i mot med åpne armer... Jeg var virkelig spent på hvordan interview kom til å gå... Dette var egentlig det første interviewet noen av dere skulle ha siden dere hadde kommet ut for 2 uker siden. Så det kom nok til å bli en god del spørsmål men slik var, eller hva? It's a part of the job.
Du sukket av tanken og sente en kjapp bønn opp til Gud om at alt kom til å gå bra.Beklager litt rar del, men som sagt, jeg er litt knapp på tid i det siste... Håper at ting roer seg ned til helga men men... You never know!

Never say Never ~Vanessa
8+ kommentarer8 Kommentarer


Old Memories - Del 30

Jeg skal på øving til Musikalen om 1 time så dere får desverre bare en liten del nå! Men skal se om dere har kommentert nok så får dere en når jeg kommer hjem! :D


''Skal vi gå et sted eller?'' spurte du han og han nikket villig og dere gikk hånd i hånd nedover gatene med folk hengende etter dere og tok bilder av dere. Men dere ga blaffen, dere brydde dere bare om hverandre.


Du og Justin gikk bare rundt i gatene uten  gjøre noe spessielt... Det virket kansje litt teit men det var nok så korslig, ingen av dere hadde noe planer så dere slapp og tenke på at dere måtte komme dere hjem eller noe.
Dere gikk selfølgeli hånd i hånd, noe som fikk folk til å legge ekstra godt merke til dere, men kyssingen var til et minimal. i alle fall i forhold til gårsdagen når dere nesten ikke kunne holde fingra av hverandre, du var nok så overasket over dere ikke hadde endt opp i senga til hverandre. Men du ville ikke ligge med han enda, selv om du alt hadde gjort det. Du ville bare ikke gå for fort fram nå som dere akkurat hadde startet. Sex kom bare til må ødelegga og det visste du så alt for godt.
''Hva er det du tenker på?'' hisket Justin til deg og du så opp på ham.
''Ehh, ikke noe spessielt egentlig... Bare at... nei bare glømm det'' du begynte å små litt men Justin stoppet opp og du snudde deg mot ham.
''Nei, fortell meg? Bare at....?'' du sukket og ristet litt på hode. Selfølgeli skulle han prøve og få deg til å fortelle han det. Det var bare så typpisk ham.
''Bare at... jeg føler vi skuler noe av forholdet vårt på grunn av at vi er redd for hva fansen kommer til å si.'' sa du i en liten stemme og så ned i bakken. Justin løftet forsiktig opp hode ditt slik at du så han rett inn i øynene og kysset deg ømt på leppene. Du visste ikke egentlig hva du skulle gjøre fordi det skjedde ut av ingen sted.
''ALDRI, tro det! Jeg elsker deg og jeg skal sørge for at alle vet om at du er my girl'' hvisket han og kysset deg nok en gang. men denne gangen kysset du ham tilbake og dere endte opp og kline midt på gate.

''Okay, greit Justin... jeg skjønner det nå... det er paparazzie her ikke la dem se oss'' lo du og trakk deg unna ham og han ga deg et furte blikk.
''Men du sa jo nettopp...'' sukker han og du bare ristet på hode.
''Jeg tengte mer at vi kan være mer intimie en å gå rundt som et gammelt ekte par! Ikke at du skal gi paparazziene et show'' sukket du og dere begynte å gå igjen. Dere gikk en stund helt til dere kom til en stor bygning og du visste med en gang hvilke bygg det var, og det gjorde tydeligvis Justin også fordi han hoppet opp og ned for han var så  gira.
''Kan vi væææææær så snill gå inn?'' spurte han og lagde et valpe blikk som fikk deg til å le.
''Du trengte ikke spørre en gang'' smilte du og dere sprang bort til basket senteret. Du var en stor basketball fan og når det kom til må spille basket så var du alltid første mann til å si ja.
''Unnskyld men er den åpen?'' spurte du ene sikkerhets vakten som sto med ryggen til dere. Han sukket litt menst han snudde seg mot dere. Han skulle til å si noe men stoppet opp når han så deg og Justin.
''Ehh, ja for dere så'' smilte han og dere bare lo. Han viste dere veien inn og du sprang bort til ballene og tok en av dem før du begynte å skyte mot kurven.
''Du er jo god du!'' ropte Justin som tok av seg t-shorta, noe som fikk deg til å føle små sommerfugler i magen din, og gikk mot deg.
''Du høres overasket ut'' sa du og smilte flørtende til ham. Han tok ene ballen og begynte å spille og du klarte ikke å ta øynene dine av boxeren hans. Hele ræva hans vistes jo nesten!!! Men det fikk deg til å tenke på det du hadde kjøpt til han.
''JUSTIN!!! Jeg har noe til deg'' ropte du og gikk bort til veska du. Han stoppet å spille og gikk mot deg.
''Hva da?'' spurte han spent og så på posen du holdt i hånda.
''Ta dem på deg'' ropte du og kastet posen til han. Han så ned i posen hans og det gikk ikke et sekund før han braste ut i latter.
''Greit gi meg noen minutter a'' lo han og sprang inn på toalettet menst du bare sjekka ut rompa hans.


Hva tror dere hun har kjøpt han?
vil dere ha mer?

Never say Never ~Vanessa
8+ kommentarer12 Kommentarer


Old Memories - Del 29

Dere satt der og bare matet hverandre i ca en halv time helt til servitrisen kom tilbake med regningen men når hun så deg og Justin stoppet hun helt opp og du følte at Justin stivnet helt opp.
Hva faen?


Hun begynte å gå igjen men man kunne se hun virkelig ikke ville.
''Her er regningen'' sa hun i en stille stemme menst øynene hennes var låst fast på Justin's. Du følte en slags sjalu komme over deg og du tok regningen ut av hendene hennes og ga henne et stygt blikk.
''Greit... Du kan gå nå'' sa du og hun snudde seg mot deg og ga deg et like styggt blikk. Hun stirret utrolig lenge på deg men når du ikke sluttet å stirre på henne ga hun opp og gikk sin vei. Du satte deg i stolen vedsiden av Jusitn og du følte du hadde lyst å skrike.
''Hvem faen var hun der'' spurte du han i en liten stemme og han pustet tungt inn og ut.
''Du vet hvordan jeg var før jeg møtte deg'' sa han i en lav stemme men du bare ristet på hode.
''Det var ikke det jeg spurte om'' sa du i en irritert stemme og snudde deg mot han. Han så ned i fanget sitt og du følte deg litt slem men han irriterte deg akkurat nå... Kom dette til å bli en vane? Og møte alle jentene han hadde knullet her i verden og at de skulle oppføre seg som bitcher mot deg?!
''Hun var jenta jeg pleide å ringe for å få meg noe når jeg var her ute...'' øynne dine ble store og du følte du ble forbannet! Justin pleide og være her ute VELDIG ofte. Når dere var venner hadde han pleid å være her ute minst 5 ganger i månten.
''Så det vil si...'' du klarte ikke å si det ut høyt en gang. Tanken på at armene hans var over en annen jentes kropp... Tanken på at han var nær en annen jente på den måten... Du visste han pleide å være sånn men nå var bilde låst fast i hode ditt og du fikk det ikke ut, uansett hvor mye du ville!
 

Du følte du fikk en tåre i øye men du så opp i taket slik at det ikke fallt fra øye. Justin så på deg med et helt fortvilet blikk og tok annsikte ditt han henda sine.
''Ikke gråt. Vær så snill'' hvisket han og tørket vekk ene tåren din og hadde et ekstremt trist blikk.
''Beklager.. jeg vet hvem du var men jeg liker ikke å tenke på at hun vet hvor fantastisk du er og...'' du snufset litt og han bare dro deg mot ham og ga deg et dypt kyss.
''Jeg er med deg! Ikke henne, hun var bare sex. Du er så mye mer en det'' hvisket han inn i øre ditt og du nikket. Han visste virkelig hva han skulle si for å få deg til å føle deg bedre. Du løftet hode ditt og ga ham nok et kyss og du følte han smilte litt.
''Hva er det du ler av Bieber'' spurte du og han bare så ned i bakken før han så opp på deg.
''så du syntes jeg er fantastisk i senga?'' spurte han i en sexy stemme og du bare himmlet emd øynene.
''Oh please! Alle vet det, til og med folk som ikke har hatt sex med deg vet det'' lo du og han bare nikket seg enig og du klarte ikke å holde inne latteren.
''Du er for selv god ass'' sukket du og fortsatte og spise.
''du liker det'' hvisket han inn i øret ditt og kysset deg nedover nakken og du dyttet han litt unna deg.
''Justin! der folk her!'' utbrøt du og han så seg litt rundt og løftet opp på skuldrene sine.
''I don't care'' sa han og bøyde seg ned og dere satt der og kysset litt men du trakk deg unna til slutt.
''Justin, paparazzien kan være hvor som helst!'' utbrøt du og ristet på hode. Du la ned pengene for å betale for maten og tok opp tingen dine.
''Skal vi gå et sted eller?'' spurte du han og han nikket villig og dere gikk hånd i hånd nedover gatene med folk hengende etter dere og tok bilder av dere. Men dere ga blaffen, dere brydde dere bare om hverandre.


Hva syntes dere om denne delen her?
Hva tror dere hun har kjøpt han?

//siste del for i dag
 Dere får mest sansynlig ikke noe ny del i morra :( jeg har sånn tradisjon at vær 1.Mai så har vi grilling med familie og familie venner så det er det jeg skal gjøre i morra... men men, dere kan sjekke ut denne blogge ---> http://hokl.blogg.no/ <---- Rikke skal ha maraton i morra og hisotrien hennes er UTROLIG bra! Det er også Hedda sine, men akkurat nå er det Rikke som skriver! :D Sjekk den UT!!!

Never say Never ~Vanessa5 Kommentarer


Old Memories - Del 28

 Hun skrev om hvor nervøs hun var dagen etter bursdagen hans om hvor mange som kom til å få vite om forholdet deres og det var egentlig veldig spennende. Som en bok man aldri kunne legge fra seg.


60 år tilbake i tid *dn* pov

Du våknet opp neste morgen med at sollyset traff meg rett i annsiktet. Du satte deg opp og så deg rundt for å se hvor du var og kom på at du hadde dratt rett til flyplassen i går og flyd tilbake til Florida etter bursdagen til Justin. Tanken på Justin fikk deg til å smile med en gang og du tok opp mobilen og sendte han en melding.

good morgen! Ville bare si det, savner deg ;* ~ *dn*

Du røyste deg opp fra senga og gikk mot kofferten for å finne ut hva du skulle ha på deg. Det var nok så fint vær ute og du hadde ikke noe annent planlagt enn å bare gå rundt ute i dag så du bestemte deg for noe lett og pent.

Du hørte mobilen din pipe og du nermest sprang bort til deg. Du åpnet meldingen og så den var fra Justin.

Jeg kan leve meg det! Jeg savner deg også beautiful <3 ~JuJu

Du la mobilen din ned i vesken din med resten av tinga dine og gikk ut. Du visste at de fleste sikkert alt var ute så du bestemte deg bare for å gå ut en tur alene og kose deg litt. Det hadde vært en stund siden du hadde vært helt alene. Enten så var du med Justin eller med noen andre venner så det var ganske deilig og bare være litt i fred. Men det varte ikke lenge nei. Det gikk ikke mer en 10 minutter før du var svermet av paparazzi.
''Hvor er Justin? Er du og Justin sammen? Ryktene sier du og Justin kysset på bursdagen hans i går, er dette sant?'' selfølgeli så var det Justin de skulle spør om. Du himmlet med øynene og gikk inn på nermeste butikk og så deg rundt. Og selfølgeli så var det en Jusitn Bieber butikk. Hvem i sine rette tanker ville lage en slik butikk, værste var hvem ville handle her? Du sukket litt og begynte å se deg rundt. Dette hjalp virkelig ikke, de kom bare til å spør om enda mer nå.
Du gikk og så deg rundt omkring og holdt nesten på å dø når du så tingene folk solgte. Det var dukker, g-streng til og med tannbørste! Du gikk gjennom hver eneste rad når noen pluttselig prikket deg på ryggen som fikk deg til å skvette litt siden det ikke virket til å være noen her.
''Ohh, unnskyld! jeg bare lurte på om du trengte noe hjelp?'' spurte hun og smilte til deg. Du følte at kinna dine ble varme men du bare ristet på hode og lo nervøst.
''Ehh, jeg prøvde egentlig bare å komme meg unna Paparazzien og jeg så egentlig ikke hvor jeg sprang inn'' lo du og hun nikket forstålig og så seg litt rundt.
''Vi har en bakvei du kan gå ut'' sa hun og du deg med bort til kassen og skulle til å dra deg bak i lager rommet når du så noe på hyllen som fikk oppmerksomheten din.
''VENT! Kan jeg bare kjøpe den der først?'' spurte du og pente på tingen du ville ha. Hun fikk et smil om munnen og nikket.
Du betalte for deg og la den ned i vesken din før dere fortsatte med planen om å få deg ut av butikken uten av de utenfor fikk vite om det.
''Takk for hjelpen'' sa du til jenta som viste seg til å hete Taylor, og ga henne en klem.
''Ikke noe problem. Jeg er en stor fan'' smilte hun til deg og du bare små lo litt. Du gikk ut i gaten og var nok en gang alene. Du hadde gått et stykke når mobilen din ringe, etter en del leting fant du den endelig nedgravd i tingene dine.
''Hallo?'' spurte du menst du fant en liten cafe du satte deg ned på.
''Jeg savner deg'' hørte du den triste stemmen til Justin si og du fikk et smil om munnen og lente deg ned i stolen.
''Jeg savner deg også søtn'' smilte du inn i telefonen og pekte på menyen hva du ville ha slik at servitrisen slapp og stå der i en evighet. Hun nikket og gikk inn og du fortsatte med samtalen din med Justin.
''Hva driver du på med?'' spurte han og du måtte le over hvor pedo han fikk den settningen til å høres ut.
''Nei nå sitter jeg på en cafe og skal spise litt, hva med deg?'' Justin lagde et skuffet sukk og du bare lo over hvor patetisk han var.
''Takk for at du ødla DEN fantasien da! ugh, er ikke det kjedelig uten meg der a?'' du skjønnte ikke hva som kom over deg men når du snakket med Justin så måtte du enten le eller smile HELE tiden. Folk som gikk forbi måtte virkelig tro du var en galing.
''Det er alltid kjedelig uten deg gutten min... Men når du er i LA og jeg er i Florida så må det bare bli sånn'' sukket du og nikket til servitrisen som kom med et fat med pomfri og en glass med cola. Du smilte til henne og hun bare himmlet med øynene og du følte at du ble utrolig irritert av henne.
''Sant det... foresten, du ser ekstremt deilig ut i den shortsen og det faktum at jeg kan se bh'n din gjennom den t-shorta er bare veldig..'' han laggde et sukk og du begynte å le helt til det sank inn hva han sa.
''Ehh, sa du nettopp.. Hvordan vet du hva jeg har på meg?'' spurte du og satte deg rett i ryggen og så deg rundt men han var ikke noe steder.
''Jeg er bak deg'' hørte du en stemme hviske bak deg og du snudde deg kjapt rundt og der sto Justin og smilte stort til deg. Du sprang bort til han og han løftet deg opp i armene sine og du ga han verdenst største klem.
''Du er klar over du så meg i går ikke sant'' lo han og du bare ristet på hode.
''Det er for lenge'' lo du og han nikket. Han skulle til å sleppe deg ned men du strammet bena dine rundt han slik at han ikke kunne sleppe deg.
''Ikke prøv og sleppe meg ned engang'' lo du og han bare lo med deg.

''Okay, bær mer tilbake til plassen min!'' befalte du Justin og han gjorde som du sa.
''Ja, hva er planen din nå oh hellige *dn*?'' spurte Justin sarkastisk til deg og du bare lo.
''sett deg også sitter jeg på fange ditt'' bestemte du deg og han gjorde som du sa. Du kunne se at folk gikk rundt og hvisket om dere og tok bilder men du bare ignorerte dem og begynte å spise maten din.
''Jeg vil ha!'' suttret Justin og du matet han en at pomfriene dine og han tok den imot fornøyd.
Dere satt der og bare matet hverandre i ca en halv time helt til servitrisen kom tilbake med regningen men når hun så deg og Justin stoppet hun helt opp og du følte at Justin stivnet helt opp.
Hva faen?


Hva tror dere skjer?
Hvem er denne jente?

Never say Never ~Vaness
10+ kommentarer10 Kommentarer


Old Memories - Del 27

Jeg husket at mamma hadde lagt dem et eller annent sted... men hvor?
Etter ca ti minutter med leting fant jeg dem endelig, men det var ikke alt jeg fant...
''Oh. My. Gosh'' 


Jeg begynte å ta tingene ut av esken og jeg følte at jeg fikk et slags sjokk over meg. Det var flere hundre bilder inni der men ikke bare det. Det var smykker, ringer det var bare masse ting inni der. Jeg skjønnte med en gang at det var ting Justin måtte ha gitt henne fordi på esken var det skrevet old memories med stor skrift.
Jeg tok opp en liten bunke med bilder og gikk gjennom de. Jeg hadde så lyst å gråte men samtidig le. De var virkelig søte i lag, jeg skulle ønske jeg kunne ha møtt han.
Jeg la bildene tilbake i esken og fortsatte å se meg rundt i esken. Det var ca 10 dagbøker der så jeg visste jeg hadde en del å lese. Jeg skulle til å åpne den første boken når jeg hørte pappa nede i gangen.
''Jessica? Er du der eller, Lilly og Jaxon leter etter deg'' jeg la tingene tilbake på plass fort og tok med meg esken ned.
''Jeg kommer'' ropte jeg ned trappen og ventet på å høre om han gikk ned som han gjorde etter en liten stund. Jeg tok sjansen og sprang ned trappen og gjømte esken i barnevogna til Jaxon.
''Mamma, Pappa? Jeg tror jeg må komme meg hjem over jeg'' sukket jeg og gikk inn på stuen hvor alle sammen satt og snakket.
''Men vi hadde det så korslig'' sa mamma som hadde den nå sovende Jaxon i sanget sitt.
''Hva om dere tar Jaxon og Lilly for kvelden så kommer jeg i morgen og henter dem?'' spurte du og ga dem et smil.Jeg håper på at de sa ja fordi da kunne jeg være litt i fred menst jeg leste gjennom bøkerne.
 ''Det høres bra ut!'' smilte mamma til meg og smilte ned til Jaxon. Jeg nikket og ga Jaxon og Lilly et kyss på kinnet før jeg gikk ut i gangen og gjorde meg klar til å dra.
''Vi snakkes'' ropte jeg ut til dem og tok med meg boksen .

Jeg kom hjem etter ca 1 time med kjøring og satte med ned i sofan og la boksen vedsiden av meg.
''La oss se nå'' hvisket jeg til meg selv og tok opp den første boken og begynte å lese. Den første boken sto det egentlig skrevet om alt de hadde fortalt meg i dag så det var ikke mye spessielt men på bok to begynte ting endelig å skje. Hun skrev om hvor nervøs hun var dagen etter bursdagen hans om hvor mange som kom til å få vite om forholdet deres og det var egentlig veldig spennende. Som en bok man aldri kunne legge fra seg.

 


 

beklager denne kjedelige delen, jeg føler meg ikke så veldig bra så det vises litt i historien. Men i neste del så får dere vite om hva som står i bokene så ^^

Never say Never ~Vanessa
5+ kommentarer 7 Kommentarer


Old Memories - Del 26

Det var bare egentlig bare et spørsmål om tid før dette kom til å skje.
''ehh hemm'' dere trakk dere fra hverandre og snudde dere om Pattie og Scooter som hadde poker face og bare sto der. Shit!


Dere sto der med alle øynene låst på dere. Pattie gikk mot dere og sto rett forran deg og pluttselig ga hun deg en stor klem. Du var så sjokert at du visste ikke helt hvordan du skulle reagere men du ga henne en klem tilbake. Du hadde alltid likt Pattie, hun var så snill og hadde vært som en andre mamma for deg.
''Jeg er så glad på deres vegner! Når skjedde det?'' spurte hun og så på deg før hun så på Justin som fremdeles virket litt sjokert.
''Eh... Det skjedde liksom for.. 10? minutter siden'' lo du og løftet litt på skuldrene. Pattie's øyner vokste og hun begynte  å le.
''wow, vel da føler jeg ikke at jeg har noe å være sur over'' lo hun og ga deg nok en klem før hun ga Justin en klem. Scooter kom forran deg og så på deg med et alvorlig blikk.
''Du er klar over konsekvensene over dette forholde ikke sant?'' spurte han nervøst. Du så opp på Justin som snakket med Pattie og nikket.
''Jeg bryr meg ikke, jeg er glad i ham og det er alt som tells'' sa du i en lav stemme og han klappet deg litt på skulderen.
''Jeg er glad på deres vegner! Dere er veldig søte i lag'' smilte han og ga Justin en klem. Musikken kom på igjen og folk begynte å danse. Du snudde deg mot Justin og sukket litt før dere begynte å le.
''Wow... det gikk bedre en jeg forventet!'' utbrøt han og ga deg en klem. Du nikket deg enig og gravde hode ditt lengre inn i skulderen til Justin.
''Vel! Det ser ut som at bursdags gutten vil ta det litt roligere! Her får dere en liten rolig sang folkens'' hørte du Tay James si og du bare lo. Favoritt sangen din kom på og du visste at Justin visste det og han begynte å le litt.
''Snakk om ironi'' lo han stille og trakk seg unna deg og ga deg hånda hans slik at dere sto i ekte danse stilling, noe som fikk deg til å le litt.

Dere svajet fra side til side i starten før Justin begynte å snurre deg rundt i ring og begynte å danse sikkelig med deg, noe som fikk deg til å le sikkelig.
 

''Når ble du pluttselig så flink til å danse a?'' lo du til Jusitn menst dere gikk tilbake til å danse i en bevegeli sirkel.
''Du vet... I got my moves'' lo han og du bare lo med ham. Dere danset ekstremt intenst med hverandre som om kroppene deres visste hvilke steg den andre skulle ta og alle bare sto der og så på dere og du hadde en følelse om at det kom nok til å være en video av dette ute på nette i morra! Du begynte å små nynne til sangen og Justin begynte å smile til deg.
''Jeg elsker stemmen din'' hvisket han inn i øre ditt og du følte du fikk grøsser nedover rydden din. Du fikk øye på Pattie i sidesyne og så at hun hadde tårer i øynene menst hun lente seg mot Jeremy som holdt rundt henne. De hvisket om ett eller annent menst de stirret på dere, du snudde deg mot Justin som fremdeles stirret intenst på deg og du følte du ble varm i kinnenne. Ingen hadde noen gang fått deg til å føle deg slik, og det var en utrolig deilig følelse!

Pattie's POV

Jeg lente meg mot Jeremy menst vi stirret på *dn* og Justin danse på danse gulvet. Jeg følte hjerte mitt varme seg, de var så  utrolig perfekte ilag. Hun hvisket et eller annent til han som fikk han til og le og de bare lo menst de danser. Jeg følte at noen tårer kom inn i øynene mine men jeg holdt dem inne.
''De kommer til å gifte seg'' hvisket Jeremy til meg og jeg bare nikket meg enig. Det var det mest åpenbare tingen noen sinne! Alle kunne se at de hadde den perfekte kemestrien.
''Jeg elsker å se Justin når han er med henne.. Han er som en helt annen person'' hvisket jeg tilbake og han nikket. Det øyeblikk som dette man følte seg stolt over barna sine. Jeg så over danse gulvet og øynene mine møtte Miriam (moren til *dn*) øyner og hun virket like opprørt som jeg var. Hun sendte meg et smil og jeg bare små lo tilbake.
Sangen ble ferdig og alle klappet menst de ga hverandre en klem og en mer dansbar musikk startet og folk gikk ut på danse gulvet for å danse. Men jeg hadde øynene mine låst fast på *dn* og Justin som nå sto og kysset midt bland folket. De var helt perfekte...


Tilbake til nå tiden Jessica's POV

Jeg følte at øynene mine fylte seg med vann. Hva jeg ville ha gjort for å få sett det live. Mamma hørtes så forelsket ut. Tante Taylor små gråt litt men hvem ville ikke ha gjort det etter å ha hørt DEN historien!
''De var helt magiske og se på den dagen... Man skulle ha trodd at de kom til å gifte seg innen uken var omme'' lo hun menst hun tørket vekk tårene sine.
''Jeg skjønner det bare ikke... Av det jeg har hørt... Så var de perfekte i lag! ALLE forventet at de skulle gifte seg, men hva skjedde som fikk dem til IKKE gjøre det'' sukket jeg. Hode mitt begynte å verke av tanken men jeg nektet å gi opp. Om jeg så måtte opp på loftet og gå gjennom mamma's gammle dagbøker for å finne det ut... vent! Mamma's gammle dag bøker!
Jeg spratt opp av sofan og før opp trappen til andre etasjen. Det var en liten dør på enden av gangen som ledet opp til loftet, jeg sprang opp trappene og føk inn i det støvete rommet. Jeg husket at mamma hadde lagt dem et eller annent sted... men hvor?
Etter ca ti minutter med leting fant jeg dem endelig, men det var ikke alt jeg fant...
''Oh. My. Gosh'' 


 

Hva tror dere hun fant?
Hva syntes dere om denne delen?
//siste del for i dag 

Never say Never ~Vanessa
10+ kommentarer  11 Kommentarer


Old Memories - Del 25

''Justin det er kake ti--- WOOOOWW!'' du og Justin snudde dere mot Alfredo som sto der helt sjokert.
''Ehh... Vi kan forklare'' sa du i en nervøs stemme og snudde deg mot Justin som var like nervøs.


''Jeg vil ikke vite!'' sa Alfredo å snudde seg kjapt og gikk sin vei. Du snudde deg mot Justin og pluttselig begynte dere å le.
''Jeg vedder 1 kyss på at alle vet om dette innen 10 minutter'' sa du Justin og han tengte litt.
''Jeg vedder deg 2 kyss på at Scooter og Mamma kommer til å spør om vi kysset menst vi spiser kake!'' sa han og du nikket.
Dere gikk ut av til resten av folka og det virket ikke som om noen visste hva som hadde skjedd mellom deg og Justin enda.
''Der er dere! Greit, Justin blås ut lysene!'' sa Scooter og trillet fram et bord med en kake. Øynene dine ble store menst du studerte kaken. Det var et dj bord og på 'platene' var det bilde av Boyfriend coveret. Justin fikk et stort smil om munnen og gjorde seg klar til å blåse ut lysene.
''VENT! Jeg må ha et bilde!'' ropte du og Pattie samtidig og dere begynte å le dere ihjel. Du tok opp mobilen din og gikk inn på kamera slik at du var klar.
'*Greit'' sa du og han begynte å blåse ut lysene og du tok et fint bilde av ham.

(bare at det er mørkt, kaken er litt større og han har på seg andre klær)

My boy got a sweet cake! #50Days until Believe!!! 

Du postet bilde på Instagram før du la fra deg mobilen og tok deg et kake stykke. Du følte at øynene til Justin var klistrer på deg menst du spiste kaken din og snakket med Ashley men du nektet å stirre på ham. Du visste at hvis du ignorerte han lenge nok ville han bli sikkelig irritert og du elsket å irritere han!
''Justin, hva er dette jeg hører om at du og *dn* kysset i stad!'' ropte Pattie til Justin og du snudde deg kjapt rundt og øynene dine klistret seg til de nå fylt med skrekk øynene til Justin.
''Ehhhhhhhh'' var alt som kom ut av munnen hans menst han ventet på at du skulle komme med noe, men du var like sjokert som Justin men det var ikke det du stresset over. Det du stresset over var at nå måtte Justin kysse deg to ganger. Og kjente du Justin rett, så kom han nok til å gjøre det forran alle sammen.
Men det sagt la Justin fra seg kaken på boret og tok bestemte skritt mot deg. Du føte du ble ekstremt nervøs fordi han virket så alvorlig der han gikk. Han tok kaken ut av henda dine og ga den til Ashley som virket like nevøs som du var. Han snudde seg mot deg og ga deg et smil og du visste hva som kom, for noen sekunder etter det bøyde han seg ned mot deg og plaserte de myke leppene sine over dine. Du kunne høre alle gjispe rundt dere men akkurat nå var deet kun leppene til Justin du tengte på og hvor deilige de var mot dine.

Du trakk deg unna ham og du klarte ikke og gjømme det lille smilet som kom om munnen din og du bøyde deg opp for nok et kyss. Det var helt stille rundt dere som egentlig var litt kleint men hvem brydde seg! Det var bare egentlig bare et spørsmål om tid når dette kom til å skje.
''ehh hemm'' dere trakk dere fra hverandre og snudde dere om Pattie og Scooter som hadde poker face og bare sto der. Shit!Er dere flinke å kommentere nå så kommer det en del til i dag!
hvordan tror dere Pattie og Scooter kommer til å reagere?

Never say Never ~Vanessa

7+ kommentarer7 Kommentarer


Old Memories - Del 24

Okay, jeg SKULLE  ha maraton i dag men som alltid så er blogg.no IKKE noen av våres venner så jeg skal avslyser maratonet og utsetter det til en annen dag... Beklager virkelig men det er ikke vits når blogg ikke virker og ingen kan lese delene sp "/


''Jeg har virkelig savnet deg'' hvisket jeg inn i øret hennes og jeg følte hun grøsset litt, noe som fikk meg til å smile.
''Justin... Jeg har noe jeg må fortelle deg...'' sa *dn* og snudde seg mot meg. Jeg følte hjertet mitt stoppet litt men jeg nikket og så på henne.


*dn* POV

''Justin... Jeg har noe jeg må fortelle deg...'' sa du og han ble pluttselig veldig stiv men nikket og ventet på at du skulle fortsette.
''Ikke her.. kom'' sa du og dro han med deg tilbake inn i photoboksen som nå var helt tom for folk. Du følte at du ble ekstremt nervøs men du visste det var nødvendig å få det ut. Du kunne ikke gå rundt og late som lenger. Du snudde deg mot Justin som virket veldig nervøs der han sto og så på deg.
''Jeg må fortelle deg noe veldig viktig, og jeg vet ikke helt hvordan du kommer til å reagere'' sa du men en redd stemme og Justin fikk et forvirret annsikts utrykk og du skjønte at han selv begynte å bli enda mer nervøs. Det var bare så typiskk han og tenke negativt med en gang.
''Okay... *dn* du begynner å skremme meg litt nå'' sa han og så nervøst på deg men du bare ristet på hode og satte deg ned på benken inne i photoboksen. Det virket rart å ha en benk der inne men akkurat nå, så var det ganske nyttig.
''Justin.... jeg har ikke vært helt ærlig mot deg...'' sa du i en liten stemme og du følte du hadde lyst å springe langt vekk akkurat nå.
''Hva snakker du om, du vet du kan fortelle meg alt'' sa han med en bekymret stemme og satte seg ned vedsiden av deg og tok tak i hånda di. Øynene dine låste seg fast på henda deres og somerfuglene kom for full fart.
''Jeg forstår hvis du ikke vil snakke med meg etter dette, men jeg føler jeg bare må få det ut'' sa du og prøvde å dra det ut.
''Ut med språket'' lo Justin litt og du så opp på ham. De varme øynene hans stirret rett inn i dine og du følte du pluttselig ikke var like nervøs lenger. Du så ned på leppene hans og opp på øynene hans. Før han fikk sagt noe traff leppene dine hans.
Du følte Justin stivnet helt men akkurat i det du skulle til å dra deg unna begynte han pluttselig å kysse deg tilbake. Du la armene dine rundt nakken hans og begynte å leke med nakke håret hans menst armene hans gikk opp i håre ditt.
Sagte dro han seg fra deg og du åpnet øynene dine og de traff de varme øynene til Justin. Han fikk et stort smil om munnen og bøyde seg ned for nok et kyss.
 

''var det det du ville fortelle meg?'' hvisket Justin inn i øre ditt og du bare nikket. Han fikk et stort smil om munnen og røyste seg opp.
''Du aner ikke hvor glad jeg er nå'' sa han og dro deg opp mot han og ga deg nok et kyss.
''Jeg tar det som at du føler det samme?'' lo du inn i kysset og han bare nikket og kysset deg nok.
''Justin der er kake ti--- WOOOOWW!'' du og Justin snudde dere mot Alfredo som sto der helt sjokert.
''Ehh... Vi kan forklare'' sa du i en nervøs stemme og snudde deg mot Justin som var like nervøs.


Som sagt, beklager at det ikke ble noe maraton!
Håper dere likte denne delen her!

Never say Never ~Vanessa 

8+ kommentarer8 Kommentarer


Old Memories - Del 23

Som dere kan se så er det et nytt design og jeg håper dere liker det! Her har dere neste del!


''Kan jeg sende melding til Justin NÅ da?'' spurte du og så på dem. De ga hverandre et blikk før de smilte til deg.
''Vi hadde andre noen andre planer vi'' sa Frank og smilte lurt til deg. Hva var det de ikke fortalte deg nå?!


Justin's Pov

Jeg satt ved boret menst folk gikk på rund gang med å holde taler, men jeg klarte ikke å fokusere på hva de snakket om for det eneste jeg tengte på var *dn* og at jeg fremdeles ikke hadde fått noe melding av henne. Hun hadde lovt meg å sende meg en melding, hadde det skjedd noe? Eller brydde hun seg bare ikke? Jeg sukket og la fram meg mobilen på boret og så opp på Alfredo som viste noen bilder på skjermen av meg menst han fortalte historiene bak hvert av dem. Pluttselig kom det opp et bilde av meg og *dn* og jeg følte pluttselig en stor lengsel. Jeg savnet henne så utrolig mye...


''ja.. vi kan vel ikke egentlig snakke om dette året til Justin uten å nevne den vakre *dn*!'' jeg følte jeg rødmet litt og alle bare så på meg.
''De to tullingene har vært uadskillige siden Mars i fjord! Mange har hørt ryktene om at de dater men når man møter dem i lag... La oss bare si at man tror ikke det lenger... Jeg tror ikke jeg har vært med dem en eneste gang uten at de diskuterer et eller annent... Vær glad dere ikke har vært der.. Justin får juling av *dn* hver gang'' alle begynte å le menst jeg bare ga Alfredo et stygt blikk og vite ham fingeren. Selfølgeli så mamma det og kleip meg litt i skulderen.
''Unnskyld'' hvisket jeg til henne og hun nikket fornøyd.
''Grei greit la oss ikke få bursdags gutten til å føle seg ille nå'' sa Fredo og alle sluttet å le.
''Men dere to er virkelig noe spesielt og av en eller annen grunn så for hun deg til å oppføre deg ordentlig. Så ta vare på henne!'' sa Alfredo strengt til meg og jeg bare nikket. Han gikk videre med lysbildene og jeg følte at jeg savnet *dn* enda mer akkurat nå. Alle ble ferdig med talene sine og det var på tide og danse. Alle gikk ut og begynte å danse menst jeg bare satt der.

''Komman Justin! Ring henne i morra, hun er sikkert opptatt i studio'' ropte Carly til meg og prøvde og få meg opp av stolen. Jeg ga henne et irritert blikk men røyste meg til slutt opp og gikk motvillig ut på danse gulvet med resten av folka og små danser litt.
Jeg sto og danset fra side til side når jeg pluttselig følte to armen dekke til øynene mine.
''ehh.... Fredo? Mamma? Selena?'' personen bak meg var helt stille og jeg følte jeg ble ekstremt nervøs.
''Gjett engang til'' hørte jeg den deilige stemmen til *dn* hviske meg inn i øret. Jeg snudde meg kjapt rundt og der sto *dn* i en nydelig ruby kjole og smilte til meg.
Jeg fikk et gigantisk smil om munnen og løftet henne opp i armene mine.
''Jeg har savnet deg så UTROLIG'' mumlet jeg inn i skulderen hennes og hun bare lo litt.
''Jeg har savnet deg også'' sa hun når jeg endelig satt henne ned. Vi bare sto der og stirret på hverandre.
''Komman, vi må ta bilder!'' sa jeg pluttselig og dro henne med mot fotoboksen.
''EY! VI VIL VÆRE MED!'' ropte Alfredo og sprang mot oss. Jeg sukket litt men lot han være med.
''Greit, komman!'' vi gikk inn en svær flokk av folk og tok bilder.


''nawww, se på søtingene da!'' utbrøt Ashley og pekte på meg og *dn* menst vi så ned på bildene. Jeg bare lo og kysset *dn* nok en gang på kinnet men denne gangen litt lenger.
''Jeg har virkelig savnet deg'' hvisket jeg inn i øret hennes og jeg følte hun grøsset litt, noe som fikk meg til å smile.
''Justin... Jeg har noe jeg må fortelle deg...'' sa *dn* og snudde seg mot meg. Jeg følte hjertet mitt stoppet litt men jeg nikket og så på henne.


 

Hva tror dere *dn* skal si?
Never say Never ~Vanessa
10+ kommentarer 11 Kommentarer


Old Memories - Del 22

Du lo litt av at han signerte med kalle navne du hadde gitt han, fordi du visste hvor mye han virkelig hatet det navnet. Du så ned på klokken og begynte å stresse helt.
Du skulle være på flyplassen klar til å dra om 1time og 30 minutt!! Du sprang opp på rommet ditt og begynte å gjøre deg klar.


Du visste ikke egentlig hva du skulle ha på deg siden du igjen ikke visste vilke vær det var i Florida og du følte at du bare stresset noe veldig. Du bare lot det ligge menst du dro med deg masse klær og sko og stappet dem ned i kofferten din. Du skulle kun være borte noen dager med av en eller annen grunn syntest du at det virket rett og ta med deg masse kjoler, høy heler og masse random shit du visste at på slutten av dagen... Du ikke kom til å ha brukt i det hele tatt. 
Når du ENDELIG hadde fått pakket ferdig begynte du og stresse over hva du skulle ha på deg, men du bestemte deg for noe enkelt men pent.

Du tok med deg kofferten din og kjørte ut til flyplassen hvor du så crewet ditt vente på deg. Du parkerte bilen og selfølgeli ble du svermet av paparazzie men du bare presset deg gjennom dem og kom deg fram til Crewet.
''Hei, beklager jeg er sen. Justin vekket meg ikke'' sukket du og ristet på hode. De alle begynte å le og dere gikk gjennom innsjekking og før du visste ordet av det satt dere på et fly på vei til Florida.

*Dagen Justin har bursdag*

I dag var dagen og du hadde fremdeles ikke send han melding. Det var ikke fordi du ikke ville eller noe men du var stuck i studio hele dagen og de nektet deg ut før du var ferdig med i alle fall en heil sang.
''Serr, la meg i alle fall få sende han en meldig'' sa du irritert inn i mikrofonen og ga dem et stygt blikk. Moren din hvisket noe til resten av crewet og de ristet på hode.
''Bare fortsett og syng du *dn*'' sa Frank og ga deg et smil. Du sukket litt men ga dem et tegn at de skulle spille av sangen. Når klokken endelig var 4 virket det som om alle var fornøyd og du fikk gå ut og høre på sangen!
''Vi har ikke fått mikset den helt inn men dette låder godt!'' sa Frank fornøyd og startet å spille sangen.

Du satt og hørte på teksten og du klarte nesten ikke å gjømme det store smilet som kom om munnen din! Sangen var egentlig ment for Justin men det trengte ikke noen å vite, for alt de kunne vite så var det en sang du skrev for fansen din? Du så opp på moren din som hørte på sangen med et lite smil om munnen og du hadde en følelse om at hun visste hvem sangen var om. Frank virket ekstremt giret på sangen men han virket giret på alt du gjorde, han var som en far for deg. Helt siden faren din hadde forlatt deg og moren din hadde Frank vært der for dere begge og han hadde blitt en del av familien.
''Hva syntes dere?'' spurte du og de så på deg og nikket.
''Den er virkelig bra *dn*... Jeg må si jeg virkelig er stolt'' sa moren din og du følte du rødmet litt. Frank bare nikket ivrig noe som fikk deg til å le litt.
''Kan jeg sende melding til Justin NÅ da?'' spurte du og så på dem. De ga hverandre et blikk før de smilte til deg.
''Vi hadde andre noen andre planer vi'' sa Frank og smilte lurt til deg. Hva var det de ikke fortalte deg nå?!


 

hva tror dere de har planlagt?
Vil dere ha mer?

Never say Never ~Vanessa
10+ kommentarer 11 Kommentarer


Old Memories - Del 21

Oh herre gud! Justin kommer til Norge O.o! Jeg var på tv2 når de fortale meg, Ann Cathrin og Emilie og vi bare gråt som faen! Beste men samtidig verste opplevelsen jeg har hatt! Kan ikke tro det... Tror ikke det har sunket inn helt enda... noen av dere som IKKE bor i Oslo som skal fly ut til Oslo når han kommer?


Jeg så ned på leppene hennes før jeg så opp på øynene hennes igjen, jeg hadde bare så utrolig lyst å kysse henne akkurat nå... Jeg hadde savnet leppene hennes. Wow, jeg høres ut som DEN klysa! Jeg lente meg forsiktig ned mot henne.


*dn* pov

Justin lente seg ned mot deg og du følte du begynte å stresse. Skulle du la ham kysse deg, du ville det men var du klar for det? Du røyste deg pluttselig opp slik at guitaren falt i gulvet og Justin skvatt til siden.
''Shit... ehh, ja'' du tok opp guitaren og la den på plass før du snudde deg til Justin som sukket litt menst han så ned i gulvet og lente seg på armene sine.
''skal vi se en film?'' spurte du og smilte til Justin. Han så opp på deg med et litt trist blikk men det forandrett seg for til et smil noe som fikk deg til å smile.
''Hvis jeg får velge'' sa han strengt og røyste seg. Du sukket litt men nikket deg enig. Dere gikk opp trappen til stuen menst Justin hadde armene sine låst rundt hoftene dine. 
''Greit Justin, gå ordentlig jeg klarer ikke å bære deg heller'' sukket du når Justin slapp all vekten sin på deg og du klarte så vidt å bevege deg. Han begynte å le og du følte du fikk sommerfugler i magen av latteren hans. Den var bare så vakker. Han lettet trykket litt og du nermest sprang vekk fra ham og han kom rett bak deg.
''Jeg velger film, du henter candy!'' ropte han til deg og du bare løftet tommelen opp i været for å signalisere at det var greit. Du sprang inn på kjøkkenet bort til godis skapet og dro ut potetegullen, sjokoladen og resten av dritte som lå inne i det skapet.
''Jeg tror dette blir nok'' lo du og gikk inn til stuen med armene fulle. Justin begynte å le før han kom bort og hjalp deg med alt godteriet. Dere satte dere ned i sofan og startet filmen. Justin hadde valg Harry Potter og de vise stegn, noe du visste han valge på grunn av at du var så stor fan.
''Vi må ta et bilde!'' hvisket Justin deg inn i øret midt under filmen og du nikket deg enig. Han dro opp mobilen og gikk inn på kamera før han stilte det inn slik at det var plass til dere begge. Du lente deg på skulderen hans og han tok bilde.
''Vi er så søte'' lo du og tok mobilen ut av henda hans og så nermere på bilde. Dere var virkelig søte, det var virkelig ikke mange som kunne si imot. Selv om Justin var utrolig rar.

''La oss se hva mer du har på denne mobilen din a'' sa du og skulle til å bla videre når Justin nermest angrep deg.
''NEI!'' skrek han men du la deg ned i sofan slik at du kunne beskytte deg med bena dine og kunne gå gjennom bildene. Justin stoppet etter en stund og du fikk egentlig litt sjok når du gikk gjennom dem. Det var ikke noe du hadde forventet. Du så opp på Justin som virket litt flau og du bare ga ham et smil.
''Jeg er glad i deg også'' lo du og så ordentlig gjennom bildene.
Du ga Justin tilbake mobilen og kysset ham på kinnet.
''Jeg er glad i deg JuJu! Ikke gløm det'' sa du og han rødmet litt. Dere satte dere tilbake til rette i sofan, som stort sett ville si at bene dine var over Justin sine og armene hans var rundt deg menst hode ditt lå på brystet hans. Dere virket virkelig som et kjæreste par noen ganger, men det var slik dere hadde startet forholdet og det var vanskelig og forandre det.

Du vet ikke helt når men en eller annen gang hadde du endt opp og sove fordi når du våknet neste morgen lå du i sengen din helt alene. Du satte deg ordentlig opp og så deg rundt.
''Justin?'' ropte du ut men fikk ikke noe svar. Du sukket litt og gikk ned på kjøkkenet hvor det nå en bukket med lilljer og en lapp. Helt sikkert fra Justin. Du tok opp lappen og leste.

Hvis  du leser dette så har jeg alt dratt. Jeg er glad i deg *dn* jeg kommer til å savne deg når du er borte og det er så utrolig trist at du ikke er her på bursdagen min. Men husk. Glad i deg og jeg forventer en melding på dagen!
~JuJu

Du lo litt av at han signerte med kalle navne du hadde gitt han, fordi du visste hvor mye han virkelig hatet det navnet. Du så ned på klokken og begynte å stresse helt.
Du skulle være på flyplassen klar til å dra om 1time og 30 minutt!! Du sprang opp på rommet ditt og begynte å gjøre deg klar.
Beklager for rar del. Jeg er fremdeles DRIT trøtt fra i går!
Fortell meg hva dere syntes!

Never say Never ~Vanessa
7+ kommentarer11 Kommentarer


Old Memories - Del 20

Jeg følte for å være litt snill så jeg la ut denne siste delen til dere nå i kveld jeg <3 Jeg vet ikke om jeg legger ut noe i morra fordi jeg skal stå i kø fra kl 2 til 4 i morra for SOMEDAY!!!!!!!!!!!!!! På sten og strøm så skal jeg på jente kveld OGSÅ skal jeg lese til naturfags prøve! men men, kan se om jeg får lagt ut noe del <3


''Serr!? Kan du vise meg!'' sa han sikkelig entustiastisk. Du tengte deg litt om før du bestemte deg hva du skulle si.
''Hvorfor ikke...'' sukket du og så på ham. Dette kom til å bli... interesant....


Dere gikk ned trappene til studio for at du kunne spille din versjon av Boyfriend. Du kunne ikke tro at du skulle spille den for ham. Ikke bare sa du i sangen at du ville gi ham en sjanse og du spurte om han ville være din alt. men han kom til å skjønne at det var ekte følelser.
''Greit, show me!'' sa han sikkelig entustiastisk og satte seg ned i stolen. Du tok den ene gituaren og satte den ned forran ham.
''Er du sikker på at du vil høre?'' spurte du skeptisk og håpte på at han skulle forandre meningen sin.
''Jeg mener... Tenk om jeg har ødelaggt den fine sangen din'' lo du og han bare ristet på hode.
''Det kunne du aldri ha gjort. Nå komman, SPILL!'' beordret han og du sukket. Ikke noe sjanse på å forandre hans mening nei.... Du pustet dypt inn og begynte å spille den alt for kjente melodien og sagte begynte du å synge.

Justin's pov

*dn* begynte å spille på guitaren og teksten var ikke stort forskjellig, hun hadde forandrett teksten slik at den passet til en jente. Hun begynte å spille refrenget og det var så pent og rolig jeg følte liksom at jeg roet med ned av det. Men når andre versjet startet så hørte jeg forskjellen. hun tørte ikke å se meg inn i øynene men jeg kunne ikke ta øynen mine av annsiktet hennes. hun virket så konsentrert men sammtidig avslappet. Det føltest egentlig som om hun sang den til meg, men det virket ikke som om hun var like interesert i meg som jeg var i henne. Ikke at jeg viste det spesielt mye jeg heller. Jeg tok opp mobilen min og gikk inn på Instagram og postet et bilde.
 

*dn* playing me her version of Boyfriend... It's REALLY good!''

Jeg la mobilen tilbake på plass og så på *dn* som begynte å nerme seg slutten av sangen. Hun sang den siste noten før hun så opp på meg med et nervøst blikk.
'''Hva sytnes du?'' spurte hun og jeg bare smilte til henne.
''Det var UTROLIG bra!'' utbrøt jeg og hun fikk et stort smil om munnen.
''Virkelig? Jeg ødela den ikke eller noe?'' spurte hun og jeg bare begynte å le over hvor søt hun var.
''Ikke sjanse i havet!'' sa jeg og smilte til henne. Ene hårstået kom i veien og uten å vite at jeg gjorde det lente jeg meg over mot henne og dro det bak øret hennes. Hun så opp på meg og øynene våres møttes og vi bare sto der og sittet inn i øynene til hverandre i gud vet hvor lenge.
Jeg så ned på leppene hennes før jeg så opp på øynene hennes igjen, jeg hadde bare så utrolig lyst å kysse henne akkurat nå... Jeg hadde savnet leppene hennes. Wow, jeg høres ut som DEN kysa! Jeg lente meg forsiktig ned mot henne.
Hva syntes dere om denne delen?
tror dere de kysser?
VILL dere at de skal kysse?

Fortell meg hva dere tror
Never say Never ~Vanessa

10+ kommentarer 10 Kommentarer


Old Memories - Del 19

''Jeg har aldri kranglet med ham'' sa du men liten stemme og før du visste ordet av det falt tårene ned. Justin dro deg inn i en klem og dere bare sto der og holdt rundt hverandre. Og for første gang kunne du faktisk se et vennskap forme seg mellom dere.


Det hadde gått noen uker å du og Justin hadde blitt ekstremt gode venner! Det begynte å nermere seg Justin's 19 år dag og det virket som om det var det eneste noen kunne snakke om, men siden moren din VAR så glad i deg hadde hun planlagt at du skulle fly ut til Florida for å starte å spille inn din første film og at du skulle jobbe med albumet ditt siden du nesten alltid var med Justin. Folk hadde gått rundt og spekulert om du og Justin var et par, men helt ærlig... Så var dere ikke mer en venner. Selfølgeli så flørtet dere med hverandre og hadde det litt gly med hverandre men dere kysset aldri eller noe slikt... ikke siden Justin fikk deg ut på clubben. Du og Josh der i mot? Dere hadde ikke snakket siden han så Justin komme ned trappen i bake boxeren. Du så i alle bladene at han tydeligvis var samme med Jennifer Lawrence fra The Hunger Games og du egentlig veldig glad på hans vegner. Han fortjente sukksessen.
''Yoooo! *dn*!'' hørte du pluttselig stemmen til Justin rope og du snudde deg kjapt. Justin kom gående ned gata med paparazzien gående bak ham, ikke at vi brydde oss stort, med et stort smil om munnen.
''Der er du jo!'' ropte du og ga ham en stor klem. Han løftet deg opp som alltid og dere begynte å gå ned gaten.
''Så, hvordan føles det...'' spurte du og ga Justin et smil. Han så ned på deg og hadde et spørrende utrykk.
''Hallo?! Det er liksom... 3 dager? igjen til du blir 19!'' utbrøt du og ansiktet hans forandret seg fra forvirret til et stort smil.
''Jeg gleder meg så SYKT! Eneste som er kipt er at du ikke blir der'' sukket han og lagde en furte leppe. Du dyttet litt borti han og prøvde å muntre ham opp litt men det virket ikke.
''Justin da... Jeg kan ikke kanselere dette...'' sukket du og han bare så ned i bakken. Dere gikk i stillhet et lite stykke til før Justin endelig begynte å snakke igjen.
''Hva sier du til å feire, bare meg og deg. Akkurat nå?'' spurte han og du så helt sjokert på ham.
''hæ? Akkurat nå?'' spurte du og så på ham. Noe du hadde lær i det siste var at Justin var ekstremt spontan og elsker og finne på ting ut av det blå.
''Ja! Vi stikker bort til Subway, kjøper noe mat og så stikker vi opp på fjellet, bare oss to os feirer!'' sa han og ga deg et stort smil som fikk deg til å smile.
''Hvorfor ikke!'' sukket du og han dro deg bort til Subway hvor dere kjøpte den vanlige bestillingen deres. Justin skulle ha en baguett med fint brød, tomat og majones menst du skulle ha grovt brød med dressing og rostbiff.
''Vi tar bilen din for jeg gidder ikke å gå'' sa du og Justin nikket seg enig og dere gikk bort til bilen hans  å kjørte opp bakken som ledet til en av fjellsidene du og Justin pleide og være i lag. Dere gikk opp fjell knausen og satte dere satte dere ned. Justin la armen sin rundt deg og du lente deg inn mot brystet hans og dere satt der og nøyt solen menst dere spiste.
''Jeg kommer til å savne deg, du vet det, ikke sant?'' sa Justin til deg med en liten stemme og du så opp på ham.
''La oss ta et bilde!'' sa du glad for å prøve og gjøre stemmen lettere. Han fikk et smil om munnen og du dro opp mobilen, gikk inn på Instagram og tok et bilde av dere og skrev som caption.
Happy Birthday to my best friend in the whole world!!! Have a great birthday baby!
.

''Så søte vi er'' lo justin og gikk inn på sin egen mobil og likte bilde. Det gikk ikke lang tid før Instagrammen din ble bombet av folk som kommenterte hvor søte dere var, eller at bursdagen hans ikke var før om tre dager. Det var selfølgeli noen frekke kommentarer men de ignorerte dere bare og fortsatte og lese og le av kommentarene til folk.
''Sjekk ut denne her da; You guys are the best couple EVER! I bet she's seen Jerry, i wanna see Jerry :)'' du holdt på å le av kommentaren Justin fant og du klarte ikke og slutte å le.
''Folk er så fast bestemte på at vi er sammen, jeg skjønner det ikke jeg'' sukket du og lente hode ditt på skulderen din. Dere satt der og koste dere litt før Justin reiste seg opp og dro opp buksen sin for så og dra den ned igjen. Du bare himmlet med øynene og så opp på ham.
''Ikke draaaa, vi koste oss så mye'' suttret du og Justin bare lo og bøyde seg ned og kysset deg på pannen.
''jeg skal bare plukke opp søppla'' sa han og du nikket menst han begynte å gå rudnt og plukke opp ting som hadde flydd sin vei.

''Har du jobbet med noen flere tekster til albumet da?'' spurte Justin menst han ryddet opp etter dere. Du sukket og røyste deg opp.
''Jeg har noen få, men jeg føler at alle følelsene mine bare er borte..'' sa du menst du tørket vekk støvet som hadde kommet på buksene dine av å sitte på bakken.
''Ikke si sånt da! Det kommer til å gå bra'' sa Justin og la ene armen sin rundt skulderen din menst dere gikk ned bakken hvor paparazzien sto klare og ventet på dere.
''jeg hater dem så mye'' visket du irritert og bøyde hode ditt ned slik at de ikke gjorde deg helt blind.
''Skjer med at du er så negativ!'' lo han og du bare stakk tungen ut og han gjorde det samme tilbake, som fikk deg til å le.
''Nei men jeg har noen sanger da'' sa du når dere satt i bilen og rødmet. Ja, du hadde noen sanger, men enten så handlet de om Justin og dine hemmelige følelser for ham, eller så var det en random tekst du hadde laget til melodien til Boyfriend.
''Skjer med at du ble rød i annsiktet a?'' lo han og kjørte veien mot huset ditt. Du bare løftet uskyldig på skuldrene dine og så ut vinduet.
''Komman, fortell meg!'' sa han men en fast tone som du visste betydde at han ikke kom til å gi seg før han fikk svaret.
''Vell.... jeg har på en måte laget en tekst til boyfriend'' sa du og rødmet enda mer. Justin så på deg med et sjokert blikk før han fikk et stort smil om munnen.
''Serr!? Kan du vise meg!'' sa han sikkelig entustiastisk. Du tengte deg litt om før du bestemte deg hva du skulle si.
''Hvorfor ikke...'' sukket du og så på ham. Dette kom til å bli... interesant....


Beklager at det ikke kom noe før nå! Jeg har vært på "glee" øvelse og kom ikke hjem før kl 7 også spiste jeg og ja...
Hva syntes dere om denne delen?
hva tror dere kommer til å skje?

Never say Never ~Vanessa
10+ kommentarer9 Kommentarer


Old Memories - Del 18

Jeg dro av meg shorta og boksa slik at jeg sto der i bare boxeren og gikk bort til senga og la meg forsiktig ned vedsiden av *dn*. Hun la seg tettere inntil meg og sovnet. Jeg så ned på henne og følte at hjertet mitt stoppet i et sekund. Hun var så pen der hun lå og sov, jeg fikk et lite smil om munnen og kysset henne på pannen, dro henne tettere inntil meg og sovnet.


*dn* POV     

Du våknet neste morgen av at  noen strøk deg lett på ryggen. Du åpnet øynene dine sagte og under deg lå Justin. Ja, under deg! Du hadde det ene bet ditt rundt bena hans menst den ene armen din var rundt magen hans og hode å nesten hele kroppen din var på brystet hans. Du så opp på ansiktet hans og han hadde øynene sine igjen. Du dro deg sagte ut av armene hans og gikk inn på badet for å pusse tenna dine og vasket deg i annsiktet slik at du våknet litt.
''*dn*'' hørte du pluttselig stemmen til Josh rope fra under etajsne. Øynene dine ble store og du sprang ned trappen og stoppet når du så Josh stå ute i gangen. 
''hei.. ehhh, hva gjør du her?!'' spurte du nervøst og så opp trappen for å sørge for at dere ikke vekte Justin.
''Nei, jeg har ikke hørt noe fra deg i det siste og det er så mange rykter som går rundt om deg og denne Bieber gutten... så jeg ville bare sjekke hvordan du hadde det'' sa han og ga deg et søtt smil. Josh var din bestevenn, men av og til kunne han la denne forelskelsen gå litt for langt.
''ehh, om Justin...'' sa du i en liten stemme. Josh ga deg et rart blikk men før han fikk sagt noe mer hørte du døren oppe på rommet ditt åpne seg og du visste med en gang hvem det var.
''Ehh, vet du hva Josh,.. hva om du heller drar hjem, så ringer jeg deg etter på'' sa du stresset og begynte å små dytte han mot døren men han hadde tydeligvist hørt døren oppe i andre etajsen fordi han nektet å gå ut.
''*dn*... hvem er her?'' spurte han nervøst og så på deg. Du stoppet når du hørte at Justin begynte å gå ned trappen og før du fikk sagt noe mer kom Justin ned trappen i bare boxeren med et trøtt ansikts utrykk og ga deg et smil.
''Eyyy babe, hva skjer?'' du følte du fikk sommerfugler i magen av den sexy morgen stemmen hans men kom fort ut av det når du tengte på Josh. Justin stoppet opp når han så Josh og du følte spenningen som kom opp mellom de to guttene.
''*dn*, hvorfor er Justin her... I bare boxeren?`'' spurte han med en irritert stemme og så på Justin. Du snudde deg mot Justin som virket litt fornøyd med å ha irritert Josh så mye som irriterte deg siden josh var en av dine nermeste venner.
''Josh... jeg kan forklare'' sa du men han bare ristet på hode og sukket.
''Du trenger ikke å forklare... Jeg skjønner det... Kan bare ikke tro du løy til meg'' sa han med en trist stemme og gikk ut døren og du følte du hadde lyst til å gråte. Døren smalt igjen og du sto der helt fortvilet. Justin la armene sine forsiktig rundt deg og snudde deg.
''Jeg beklager'' sa han. Du var egentlig litt irritert på ham, men skjønte fort at det ikke var han du var irritert på direkte, han hadde jo ikke gjort noe. Men du var irritert over at du hadde latt deg selv falle for ham.
''Jeg har aldri kranglet med ham'' sa du men liten stemme og før du visste ordet av det falt tårene ned. Justin dro deg inn i en klem og dere bare sto der og holdt rundt hverandre. Og for første gang kunne du faktisk se et vennskap forme seg mellom dere.


Beklager for liten del, men er utrolig trøtt men syntes dere fortjente en ny del <3
Ikke frekt ment, men jeg føler at noen av dere har begynte å slacke litt på å kommentere så det som kommer til å skje er at jeg kommer til å legge en grense på hvor mange kommentarer før dere får neste del... beklgare assa men det er bare sånn at jeg vet at all skrivingen min ikke er forjeves ^^

Never say Never ~Vanessa
 5+ kommentarer9 Kommentarer


Old Memories - Del 17

''Vil du være med meg hjem?'' hvisket du inn i øret til Justin og han så på deg lenge inn i øynene før han nikket og tok tak i hånda di og flettet dem i lag med sine egne. Dere gikk ut en bak vei slik at dere slapp papparazien og satte dere inn i bilen til Justin og kjørte hjem til deg. Fingrende deres fremdeles flettet sammen.


 Justin's POV

Jeg vet ikke hva som gikk av meg, men når vi hadde stått så nært hverandre og hun begynte å kysse meg i nakken jeg følte bare at hjertet mitt pumpet fortere og jeg gikk bare på over drive! Kysset vi hadde delt var magisk, jeg hadde aldri i hele mitt liv følt noe lignende. Sist gang jeg hadde hatt et slik kyss var med Selena når vi først startet å date og det var leeeeenge siden! Kyssing siden da hadde bare vært kyss, men med *dn* ble det noe mer. Det ble på en måte som et dop, jeg ble avhengi av leppene hennes og ville føle de på mine lepper hele tiden.
Faen, Justin, skjerp deg! Du er ikke slik! Du er glad i jenter og holder deg ikke til en jente og det vet ALLE... Men hvordan har *dn* da klart og komme seg så nært meg, det var alt min egen feil egentlig. Jeg hadde så lyst å ligge med henne at jeg gjorde alt for å få det til og det hadde da endt opp med at jeg hadde gått litt for dypt ut i vannet og startet å få noen små følelser for henne, som nå var... STORE følelser. Følelser jeg egentlig ikke ville ha fordi jeg visste at på slutten av alt så kom jeg bare til å bli såret, så pass hadde jeg lært meg. Alle jeg hadde vært sammen med endte opp med å såre meg så utrolig mye at jeg hadde bare lært meg og ikke åpne meg for folk... Men her kommer denne brun øyde skjønnheten med de lange bena sine og det bedårende smilet sitt og fanger meg.
Jeg så bort på *dn* som satt og stirret ut av vinduet menst vi kjørte forbi natte livet i LA til huset hennes som var et lite stykke opp på fjellet. Det var egentlig et ganske pent sted å bo, det var ikke mange folk der oppe av fans og papparazie men de folka som bodde der oppe kjente hverandre om de var kjente eller ikke. Jeg skulle ønske jeg kunne bo der for å si det slikt.

(vet at huset egentlig er Justin's men jeg liker det bare så godt, så det blir *dn* sitt^^)

Jeg parkerte bilen min rett utenfor garasjen og sprang ut av bilen til den andre siden for å hjelpe *dn* ut. Hun ga meg et rart blikk men tok i mot hjelpen min. Vi gikk bort til døren og hun fant fram nøkkelen og låste oss inn. Det var litt kleint siden ingen av oss visste helt hva som skjedde mellom oss, men alt jeg visste var hun var fantastisk og at hun skulle bli min... Men jeg hadde en følelse av at hun kom til å holde seg til den dere Just Friends tingen en stund... hvorfor kan hun ikke bare inse at vi er perfekte i lag? I'm bad ass, she's bad ass, what more is there?!
''Emm, det er bare å legge fra seg jakke på knaggen der.. Jeg går bare opp og skifter'' sa hun i en søt liten stemme og gikk opp trappen. Jeg så etter henne menst hun gikk opp før jeg begynte å kle av meg skona og jakken. Jeg gikk inn på stuen og slang med ned i sofan, det var ekstremt pent her inne. det var ikke over pyntet eller noe og det var ekstremt hjemme korslig.

Jeg hørte noen komme ned trappene og inn kom *dn* i en jogge bukse og en grå singlet. Sminken var tatt av og krøllene var børstet ut. Man kunne se hun var litt nervøs for å la meg se henne slik, men det var alle jenter, ingen av dem likte å vise gutter hvordan de så ut all sminken og det. Men hun var absolutt nydelig. 
''Vil du se på noe film eller noe?'' spurte hun og ga meg et lite smil, jeg bare nikket menst jeg fortsatt stirret på annsiktet hennes. Hvordan gikk det ann å være så pen uten all sminken og dilldallet?!

''Greit, bare velg en film så går jeg og henter  snop og drikke!'' sa hun og smilte til meg og gikk ut av stua. Jeg gikk bort til bok hyllen når *dn* kom tilbake.
''Ehh, vil du ha rød vin? Eller vil du heller ha brus?'' spurte hun og jeg tengte litt.
''Rød vin høres fint ut'' hun nikket og gikk tilbake til kjøkkenet og snudde meg mot filmene. Det var fult med filmer der, mange hadde sett men meste parten hadde jeg ikke hørt om en gang, hun måtte nok være glad i klassikerene.
Jeg så gjennom filmene når øynene mine landet på den perfekte filmen. Jeg fikk et stort smil om munnen og dro den ut og gikk tilbake til sofan og la fra meg filmen på boret menst jeg hørte *dn* stå og små synge inne på kjøkkenet. Det var egentlig litt søtt at hun gjorde det, men det som eide meg mest var at hun gikk rundt å sang på 'Boyfriend' så hun hørte i alle fall på musikken min. Og det var et bra tegn!
Hun kom tilbake med et stort smil om munnen med armene fulle av potetegull, vin og masse annent random godteri!
''Hvilke film valgte du?'' spurte hun mens hun la fra seg godteriet på bordet. Øynene mine gikk med en gang ned til rompa hennes og jeg følte at jeg automatisk slikket med på leppa.
''Justin?'' spurte hun igjen og jeg bare ristet på hode.
''Ehh, JO! Jeg valgte Dirty Dancing'' sa jeg og smilte til henne. øynene hennes ble større og hun fikk et stort smil om munnen.
''Jeg ELSKER den filmen der!'' sa hun å tok filmen og nermest sprang bort til dvd spilleren.
Når hun fikk startet filmen, slo hun av lysene slik at vi satt i mørket og hoppet bort til meg. Hun satte seg vedsiden av meg og ga meg et glass med vin og lente seg ned i sofan og filmen startet. Jeg kunne se hun satt litt ubehangli så jeg satte meg i sofa kroken og dro henne opp vedsiden av meg og la armen min rundt henne. Hun var spent i skuldrene en stund før hun slapp av og la seg bedre til rette i armene mine. Ingen visste dette om meg, men jeg var en ekte kose pus, vel, det var ikke rart når alle så på meg som en womanizer.
 

Hun satt og sang med til sangene og sa replikkene og jeg følte jeg bare smilte som en idiot. Hun var virkelig søt der hun satt som en liten jente og stirret på skjermen. Siste scene av filmen kom opp, den store avsluttningen og jeg følte hun tok et dypt åndedrag og stirret spent på skjermen som om hun ikke visste at alt endte godt. Det store hoppet kom og han tok henne i mot og som jeg sa... Alt endte godt. Filmen ble ferdig og satte seg opp i sofan og gne seg litt i øynene.
''Jeg er trøtt... Er du trøtt?'' spurte hun og jeg bare løftet på skuldrene.
''Vel, du har drukket vin så du for ikke lov å kjøre så da for du like så enkelt sove her'' hun røyste seg opp og slo av tv'n. Hun snudde seg mot meg og ventent. Jeg visste egentlig ikke hvordan jeg skulle reagere men jeg røyste meg og fulgte henne opp trappen.
''Vil du sove med meg eller?'' spurte hun i en søt stemme og jeg svelgte tungt og nikket sakte. Hun fikk et lite smil om munnen og dro meg inn på rommet sitt. Jeg dro av meg shorta og boksa slik at jeg sto der i bare boxeren og gikk bort til senga og la meg forsiktig ned vedsiden av *dn*. Hun la seg tettere inntil meg og sovnet. Jeg så ned på henne og følte at hjertet mitt stoppet i et sekund. Hun var så pen der hun lå og sov, jeg fikk et lite smil om munnen og kysset henne på pannen, dro henne tettere inntil meg og sovnet.


 

Hva syntes dere om denne delen?
Vil dere ha mer?
Hva kommer til å skje videre?

Never say Never ~Vanessa 11 Kommentarer


Old Memories - Del 16

Alle rundt dere gikk to og to menst du og Justin derr i mot sto der som noen idioter og bare glante på hverandre.
Skulle du danse med ham eller gå og sette deg ned?

 


(sangen som spiller)

Du så ned i bakken og tok deg nervøst på armen før du sagte så opp på Justin som virket nesten like nervøs som du var. Han så deg rett inn i øynene og du følte at det begynte å fly små sommerfugler rundt i magen din og du visste du små rødmet litt. Han tok et skritt nermere deg og tok armene dine og la dem rundt nakken sinn før armene hans sagte bevegde seg ned til hoftene dine menst øynene deres var låst på hverandres.

Sagte dro Justin deg litt tette til deg og du følte du ble varm i kinnene av å være så nær ham. Dere begynte  å bevege dere i en sagte sirkel med øynene lås i hverandre. Man skulle gjærne ha trodd det hadde blitt kleint av å stirre så intenst i noens øyner men med Justin så var det ikke det. Øynene hans var utrolig pene og du følte du så noe nytt i dem for hvert sekund du så inn i dem, du fikk et lite smil om munnen og så ned på føttne deres men Justin løftet hode ditt opp slik at du så ham rett inn i øynene igjen før han la tilbake armen sin på plass ved hoften din.

Du følte at dere var ekstremt tett inntill hverandre men akkurat nå hadde du ikke noe i mot det. Du la hode ditt ned på skulderen til Justin og han lente hode sitt oppå ditt og sommerfuglene var helt ute av kontroll. Om noen hadde fortalt deg for en uke siden at du kom til å slow danse med Justin Bieber menst du hadde små følelser for ham, hadde du enten ledd dem rett i annsiktet eller fått dem lagt inn på et mental sykehus.
Den ene armen til Justin skle ned til rompa di menst den andre skle opp mot nakken din hvor han sagte begynte å pjuske deg  noe som fikk deg til å få gåsehud siden det var så deilig. Du ELSKET å bli koset med, når gutten gjorde små ting som dette og pjusket deg eller kysset deg i nakken eller rett og slett bare Cuddled up to you on the couch, du følte at du bare ville dø! Du var virkelig en puse jente men hva skulle du si? Kos var en søtere versjon av sex!
Du vet ikke helt hva som kom over deg men sagte løftet du hode litte grann og begynte må gi Justin bitte små nuss på halsen og du følte at han stønnet litt.


 Du stoppet etter et par nuss og løftet hode helt opp og så Justin rett inn i øynene. Sangen begynte å nerme seg slutten men du brydde deg ikke, du følte deg tøff akkuratt og du hadde tengt å leve det ut, YOLO, ikke sant?
Justin's annsikts utrykk var en blanding av spent, litt sjokert og... var det... det kunne ikke være? Hadde han et kjært blikk i øynene sine? Du følte hjertet ditt nesten stoppet av tanken men ristet fort vekk tanken når Justin sagte begynte å bøye seg ned mot deg. Du møtte ham på halv veien og dere kysset. Det var ikke noe stort eller ekstremt. Det var bare et lite men lidenskaplig kyss som fikk deg til å bli helt mo i knærne, heldigvis så holdt Justin deg for ellers så hadde du nok endt opp å falle ned på bakken.
 

Du begynte å trekke deg vekk fra Justin men Justin bare bøyde seg ned etter deg noe som fikk deg til å smile. Du følte pluttselig at Justin begynte å smile og du åpnet øynene dine sagte og så at Justin fremdeles hadde sine igjen. Du så ned på leppene hans og klarte ikke å la være. Du måtte bare kysse ham igjen. Dere klinte ikke eller noe. Dere ga hverandre bare bitte små kyss, ingen av dem var som det første kysset dere hadde helt i stad men de fikk fremdeles tærne dine til å krølle seg og sommerfuglene til å gå gale.
''Hvil du være med meg hjem?'' hvisket du inn i øret til Justin og han så på deg lenge inn i øynene før han nikket og tok tak i hånda di og flettet dem i lag med sine egne. Dere gikk ut en bak vei slik at dere slapp papparazien og satte dere inn i bilen til Justin og kjørte hjem til deg. Armene dere løste seg aldri fra hverandre.


 

Hva syntes dere om denne delen?
Hva tror dere kommer til å skje når de kommer hjem til *dn*?

12+ kommentarer til neste del <3

Never say Never ~Vanessa 12 Kommentarer


Old Memories - Del 15

Pluttselig følte du henda til Justin gå ned på rompa di og knipe den før han visket med en sexy stemme inn i øret ditt.
"hva med friends with benefits?"


Du begynte å fnise litt og Justin begynte å sagte kysse deg i nakken, sagte dro du deg vekk fra ham og ga ham et rart blikk.
''Ville ikke du likte det'' lo du og gikk ut av klemmen. Justin virket litt skuffet noe som bare fikk deg til å le enda mer.
''Jo! Det er derfor jeg spør!'' sa han fortvilet og du bare ristet på hode. Du gikk bort til rekk verket igjen og så ned på folkene som ikke hadde lagt merke til verken deg eller Justin, det var egentlig litt morsomt å se på dem.
''Se, Justin! Der har vi en ikke kjent versjon av deg!'' utbrøt du og pekte på en av guttene som sto og flørtet med en jente og virket ALT for selv good. Justin stelte seg vedsiden av deg og så hvor du pekte før han ga deg et styggt blikk og begynte å se seg rundt.
''Og der har vi deg!'' sa han og pekte på en jente som hadde på seg en søt kjole, ikke noe horete. Det lignet liksom på noe man gikk med på sommeren, men så la du merke til at hun hadde bena sine rundt hoftene til en gutt som sto og nermest klinte med halsen hennes. Du så på Justin som lo av annsikts utrykket ditt.
''Du er slem, vet du det!'' utbrøt du og slo han i skuldra slik at han begynte å le.
''Sier jenta som NETTOPP slo meg!'' lo han og du ristet på hode og prøvde og ikke le. Men det var ekstremt vanskelig så til slutt bare ga du opp og begynte å le.
 

Justin så på deg og du begynte endelig og roe ned latteren din og snudde deg mot ham.
''hva er det du stirret på?'' spurte du og han så kjapt bort menst han rødmet litt.
''ingenting'' du syntes det var så søtt av ham og du bare lot det ligge. Dere sto på verandan en stund og bare så på folka danse, dere hadde ikke stort bedre å gjøre når Justin endelig bestemte seg for å gjøre noe annent en å stirre på andre.
''Bli med å dans!'' sa han og rakte deg armen sin. Du så ned på armen hans før du så opp på ham og ga ham et rart blikk.
''Du tuller, ikke sant? Ser folk oss der kommer de til å angripe oss'' sa du og så ned på folka som nå sto og danset en rolig dans.
''Drit i dem! La oss ha det gøy!'' utbrøt han og du bare sukket. En del av deg ville bare være med ham ned og danse og leve livet, mens en annen del av deg mente det var best og bare være der opp hvor dere var trygge for å bli angripet av fulle galinger!
''Greit'' sukket du og Justin fikk et stort smil om munnen og dro med deg ned trappen dere hadde gått opp og ned på danse gulvet. De spillte 'Hit The Lights' og du syntes egentlig det var litt kleint og danse siden Selena var eksen til Justin OG de hadde hatt sex i et kott for ca 2-3 dager siden. Men du prøvde å ikke tenke på det og helle ha det gøy med din nye venn, Justin. Den settningen virket bare rar, du hadde lovt deg selv dette ikke skulle skje og her var du... Sammen med Justin... På en club... Alt var bare veldig feil.
Etter den kom 'Call Me Maybe' og du og Justin freaket helt ut og begynte å danse som noen tullinger på danse gulvet.
 

Det rare var at folk så hvem dere var, med de bare ga blaffen og lot dere danse og være gale å det var noe i alle fall du ikke fikk opplevd så ofte. Pluttselig spillte Dj'n en rolig sang og du og Justin stoppet helt opp menst dere så hverandre inn i øynene. Alle rundt dere gikk to og to menst du og Justin der i mot sto der som noen idioter og bare glante på hverandre.
Skulle du danse med ham eller gå og sette deg ned?


 Da vet dere! Da er det ny del ute! 
Hva tror dere kommer til å skje? Kommer hun til å danse med ham eller ikke?
Hva er det DERE ønsker dere?

Never say Never ~Vanessa6 Kommentarer


Old Memories - Del 14 (liten del)

Du fikk et lite smil om munnen og ristet på hode. Pluttselig følte du to armer rundt hoftene dine og at noen kysset deg på huden akkurat mellom kinnet ditt og halsen.
Du snudde deg rundt og øynene dine møtte de mørke og varme øynene til Justin.

''Du kødder med meg'' sukket du og ristet på hode. Selfølgeli var det Justin, det burde du egentlig ha skjønnt!
''Du virker så skuffet, hvem andre forventet du?'' spurte han og hadde et lite smil om munnen. Du ristet på hode og sukket litt, hvorfor kunne han bare ikke skjønne at det ikke var noe mellom dere?
''Vet ikke.. I alle fall ikke deg'' sa du og gikk vekk fra Justin bare for å komme deg vekk fra ham. Du likte han kanskje ikke på den måten, men det betydde ikke at lukten av ham og følelsen av å ha ham så nært inntil deg ikke påvirket deg å noe måte, for det gjorde det, mer en du likte å innrømme.
''Hvorfor ikke det? Etter den samtalen så virker det mer realistisk'' sa han og fulte etter deg. Dere sto i den stille delen av clubben og dere slapp og nesten skrike til hverandre for å høre hva den andre sa. Igjen, sto Justin ekstremt nært deg og du følte det begynte å pirre i underlivet og du skjønnte at han tente deg. Som om Justin visste hva han skulle gjøre for å plage deg mer for i neste øyeblikk tok han nok et skritt mot deg og strøk deg svakt på kinnet og lente seg inn mot deg.
''Du ser ekstremt pen ut i den kjolen'' av en eller annen grunn så begynte du å rødme! Du ristet på hodet og trakk deg unna ham.
"Justin, jeg var seriøs med det jeg sa i stad... Du er ikke klar for dette her" sukket du og gikk rundt ham. Du hadde tatt noen skritt når Justin tok et grep rundt armen din og stoppet deg.
"men hvem sa jeg ikke var villig til å prøve?" du kom ikke over hvor... Ekte? Stemmen til Justin hørtest ut når han sa det. Det var som om han virkelig likte deg?
"Vi er ikke venner en gang, og sist jeg sjekket så kan ikke jeg fordra deg" sa du og løftet det ene øyenbrynet ditt. Han så deg rett inn i øynene og du følte du bare smeltet totalt.
"la oss ta det et steg av gangen da, la oss bli kjent" han virket egentlig litt desperat til å få deg til og si ja. Du sukket og så opp i taken før du så ned på ham igjen.
"jeg har en følelse over at jeg kommer til å angre på dette her men greit... La oss se om vi kan være venner" Justin fikk et stort smil om munnen og dro deg inn i en klem. Du følte egentlig at det var litt Kleint, men du prøvde og ikke bry deg om det. Pluttselig følte du henda til Justin gå ned på rompa di og knipe den før han visket med en sexy stemme inn i øret ditt.
"hva med friends with benefits?"

Hva tror dere hun svarer?
Beklager denne delen, jeg skrev litt på pc'n og resten på mobilen! Jaja, som dere leste på Facebook, vennina mi har det litt tøft nå så <3
kommenter ha dere tror skjer!

Never say Never ~ vanessa6 Kommentarer


Old Memories - Del 13

BEKLAGER! Jeg er så lei meg at ikke det har kommet noe ny del! MEN, jeg var på audition siden 2 i dag og JEG KOM MED!!! Jeg er SÅ gira og gleder meg sykt!!! Derfor følte jeg at siden jeg er i et så godt humøt at dere pina meg fortjente en ny del, skal se om jeg rekker 2?

 


 

''Akkurat... Sorry, but your not ready'' sukket du og la på. Du gikk inn i stua og og slengte deg ned i sofan med en pose potetegull og slo på tv'n akkurat i det Gram Northon begynte! Favoritt programet ditt! Showet var halveis ferdig når det pluttselig ringte på døren.
Hvem i helvete var det?


Du daffet deg bort til døren og åpnet den. Når du åpnet den så var det ingen der men det var en vase med blomster, du bøyde deg ned og løftet dem opp før du så deg rundt bare for å se om du så noen men det var ingen der.
Du gikk inn igjen og la fra deg blostrene og så på dem, de var ekstremt pene og du klarte ikke å skjønne hvem som hadde gitt dem til deg! Pluttselig la du merke til en liten komvelutt midt i blomster buketten. Sagte dro du den ut for å ikke ødelegge blostrene og åpnet den.
Du leste lappen over og over igjen, var denne personen seriøs? Forventet denne fremmede at du skulle kle på deg pen tøy, og bare dra ut til denne klubben i LA? Jeg himmlet med øynene og la den fra deg og ga blaffen i den. Ikke faen om at du kom til å gjøre det... Eller? Øynene dine gikk ned til komvelutten og du følte du hadde en trengsel til å bare springe til dette stedet. Du visste at det beste du kunne gjøre bare var å være hjemme men du klarte ikke å presse vekk den følelsen av nyskjerighet. Du ristet på hode og sprang opp på rommet ditt for å finne noe å ha på deg, ikke faen at du kom til å klare og leve uten å vite hvem denne personen var.
Du hadde et gigantisk walk-in skap så det var egentlig ganske vanskelig å velge hva du ville ha på deg men fant endelig fram til dette.

Klokken var bare halv 9 så det var ikke alt for sent, men man vet aldri hvilke men som aksisterte her ute i LA.
Du ville ikke kjøre så du ringte en taxi som kjørte deg til clubben brevet hadde bedt deg om å dra til, i det du gikk ut av bilen ble du truffet av lyset fra papzen og du følte du bare ble så utrolig irritert over at aldri fikk noe privat liv på grunn av dem!
''*ditt etternavn*'' sa du til vakten og han slapp deg inn, men før du fikk gått inn i clubben kom det en dame opp til deg og ga deg et ekkelt smil.
''Jeg har fått streng beskjed med å ta deg med opp til andre etasjen, hvis du bare følger meg'' sa hun og nikket og fulgte henne opp en trapp som ledet til en veranda som hadde utsikt over hele clubben.
Du stelte deg ved rekverket og så ned på de dansene folkene og du følte en trengsel for et normalt liv, var det så mye og spør om? Selfølgeli så var du takknemlig for fansen og at du fikk gjøre det du elsket mest men igjen... Du husket godt livet ditt før du ble kjent, du pleide og feste med vennene dine på steder som dette og selfølgeli sikklet dere over kjendisene. Du fikk et lite smil om munnen og ristet på hode. Pluttselig følte du to armer rundt hoftene dine og at noen kysset deg på huden akkurat mellom kinnet ditt og halsen.
 

Du snudde deg rundt og øynene dine møtte de mørke og varme øynene til Justin.

Hvordan tror dere *dn* reagerer?
Hva syntes dere om denne delen?
Hvis dere er VELDIG fline til å kommentere så legger jeg ut en del til  før jeg legger meg <3

Never say Never ~Vanessa 9 Kommentarer


Old Memories - Del 12

Justin kom ut og ga meg et smil, jeg smilte tilbake og gikk tilbake til å late som om jeg snakket i telefonen. Jeg kunne ikke TRO det! De hadde hatt sex, med meg rett utenfor! jeg kunne ikke tro det, jeg visste *dn* var litt sånn gutte avhengi men at hun hadde sex med Justin etter den samtalen i går... Jeg bare VET de kommer til å ende opp i lag! Bare vent å se.


*Dn* POV

Justin gikk ut av rommet og du la fra meg sminken og sukket. Hvordan kunne du ha  gjort det der? Dy hadde nettopp gjort den ene tingen du hadde nektet meg selv. Men det du hadde sagt til Justin var totalt korrekt. I have needs! Hvilke som helst jente har det, og han hadde tilfeldigvis ødelaggt det første forsøket mitt på å få meg noe og han hadde bare stått der med det smukke smilet sitt og den selvtilliten du klarte ikke å ligge unna. Men mer en det kunne han bare glømme! Dette var one and only one time thing, men det hadde vært utrolig deilig da! Vell ikke rart, gud vent hvor mange jenter han har hatt for å gjøre teknikken sin perfekt. Du så ned på antrekket og så du hadde tatt på deg opptredens antrekket ditt og sukket. Du hadde vært så bestemt på å få på deg klærne bare for å dekke deg til når Justin var her at du ikke hadde tengt over HVA du faktisk tok på deg. Du dro av deg klærne og gikk bort til baggen din og dro ut antrekket du hadde pakket med deg.

Du gikk ut og så Taylor stå ute og snakke med Justin og du følte du ble nervøs... Hvordan skulle du spille dette her? Late som om ingenting hadde skjedd eller være LITT snillere med ham siden... vell... Ja, etter den handlingen var det egentlig litt vanskelig å gå tilbake til å være bitch mot han...
''Hey... Hva skjer?'' spurte du og stelte deg midt i mellom Justin og Taylor slik at du hadde dem på hver side av deg.
''Nei vi satt og tengte oss hjem til Justin... men vet ikke helt om du vil være med...'' sa Taylor og så skeptisk på deg. Du sukket litt og begynte å tenke litt. Hvis du ble med kunne du kansje bli litt bedre kjent med Justin? Nei, hva er det du tenker! Justin er fremdeles den samme dritten som før, eneste forskjellen er at han har vært med deg også nå... 
''Nei, jeg tror jeg drar hjem, skrive litt'' sa Du og smilte til henne. Hun nikket og virket egentlig litt skuffet før hun snudde seg mot Jusitn.
''Ser ut  som om det bare blir oss to da!'' sa hun og han nikket. Du snudde deg mot Justin og han virket egentlig litt såret men du brydde deg ikke. Sex forandrett ingenting, han var fremdeles den lille dritten og han var deffinetivt ikke klar for en jente som deg! Du hadde kansje random sex med folk av og til men du ville helst ha et ekte forhold, og når du først skulle ha et forhold så måtte gutten være seriøs på forholdet! Så ville han ha deg, måtte han virkelig jobbe for deg!

''Greit, men vi snakkes da!'' sa du og ga dem vær en klem. Taylor fikk en lang klem mest Justin heller fikk en mer awkward et sekunds klem. Du gikk ut av studio og ble møtt av blitzen av papzen og du sukket litt.
'how are you and Justin Bieber? Are you friends or a couple? Are you guys sleeping together? When's the new record coming out?' Du bare dukket og gikk med raske skritt bort til bilen din og satte deg inn og kjørte. Pluttselig vibrerte mobilen din og du så ned på den... Ukjent nummer?
''Hallo'' sa du inn i telefonen og kjørte litt sagtere siden du snakket i telefonen i tillegg.
''Sikker på at du ikke vil komme over?'' hørte du stemmen til Justin si. Du himmlet litt med øynene og ristet litt på hode.
''Bare gløm det Justin'' sa du og svingte inn mot huset ditt og parkerte bilen.
''Sikker? Vi kan sikkert snike oss opp på romme mitt og du vet'' du kunne høret smilet om munnen hans noe som bare fikk deg litt irritert.
''In your dreams boy'' sa du og gikk bort til døren. Justin sukket litt og du skjønte han var irritert.
''Skal du tilbake til det der? Vi har ikke mer en 15 minutter siden hatt sex!'' utbrøt han og du hadde så lyst å skrike til han om å være stille men du orket ikke. La han gjøre som han ville!
''Justin... Jeg var kåt, jeg hadde nettopp mistet min egentlige lille aktivitets partner... Det var mer trengselen som snakket en meg'' sa du og slengte fra deg nøkklene i skåla og gikk inn på kjøkkenet for å finne noe å spise.
''Så du bruke meg bare?'' spurte han med en såret stemme men du visste han køddet, noe som fikk deg til å le litt.
''Justin... Beklager men, jeg vil ha et seriøst forholdt og jeg tror du er siste person her i verden som er klar for det'' sa du og prøvde og si det på en snill måte men det var litt vanskelig fordi settningen var egentlig litt slem når man tenker over det.
''Hvem sier jeg ikke vil ha et forhold?'' spurte han litt mer alvorlig og du skjønnte du hadde truffet en nerve.
''Justin... La oss være seriøse her, tror du virkelig du er klar for et forhold?'' spurte du og det ble veldig stille.
''Akkurat... Sorry, but your not ready'' sukket du og la på. Du gikk inn på stuen og og slengte deg ned i sofan med en pose potetegull og slo på tv'n og Gram Northon begynte! Favoritt programet ditt! Showet var halveis når det pluttselig ringte på døren.
Hvem i helvete var det?


Hvem tror dere det er på døren?
Hva syntes dere om denne delen?

Never say Never ~Vanessa12 Kommentarer


Old Memories - Del 11 *pervers*

''pass deg, du henger på en tynn tråd!'' han sukket og sa unnskyld og jeg bare nikket. Vi bikk tilbake til garderobene og fant *dn*, men hva vi så inne var noe vi IKKE var forberedt på!


Justin's POV

Jeg kunne ikke tro det! Rett forran oss sto *dn* med bena låst rundt håftene til en av gutte danserene mens han kysset henne nedover nakken. Jeg klarte ikke å gjømme det lille smilet som kom på leppene mine, hun har gått rundt og annklaget MEG for å være player til og med skrev en SANG om det! Og her er hun... Men bena rundt en danser... Hun ikke kjenner.... Snakk om å være en hykler a!
''Sett meg ned'' freste hun til danseren og han satte henne ned og jeg ga han et litt stygt blikk. Han virket ikke noe sterk, og var deffinetivt IKKE kjekkere enn meg, men her får han jenta jeg IKKE klarer å få. Jeg skjønner det bare ikke.... Hva er galt med denne verden?
 

Han slapp henne ned og gikk kjapt ut, jeg stirret på han hele veien ut før jeg snudde meg mot *dn* som virket som om hun var litt nervøs.
''Ja.... emmm... ja, jeg bare'' hun skulle til å gå forbi oss men jeg tok armen min forran henne for å holde henne tilbake. Hun sendte meg et dødsblikk men jeg bare ignorerte det.
''Taylor.. Kan du unnskylde oss litt?'' spurte jeg og hun nikket fremdeles i sjokk og gikk ut av døren. Jeg låste døren og snudde meg mot *dn* som hadde krysset armene forran brystet og fiklet med neglene sine.
''Du kaller MEG player?!'' utbrøt jeg og begynte å små le litt. Hun så kjapt opp på meg og ristet på hode og så en annen veien bare for å ungå blikket mitt.
''Du er en player'' sa hun og jeg ristet på hode.
''Du er ikke noe bedre du heller! Jeg så hva dere drev meg og tro meg, jeg har vært i den stillingen mange nok ganger til å vite hva det der skulle føre til'' annklaget jeg og hun bare sukket og gikk mot meg slik at hun sto helt oppi annsiktet mitt.
''Beklager da! I have needs!'' utbrøt hun og jeg følte en del av meg ble utrolig tent av henne når hun var sint og var så nær meg.
''All you had to do was ask'' hvisket jeg og strøk henne på kinnet. Hun så meg rett inn i øynene med et alvorlig blikk, hun tok et skritt mot meg slik at hun sto helt inntil meg og før jeg visste ordet av det krasjet hun leppene sine på mine. Jeg var helt i sjok men det tok ikke lang tid før jeg kom ut av deg og tok et godt grep rundt rompa hennes og løftet henne opp. Vi bare sto der og klinte før jeg gikk mot den ene sofan og satte meg ned slik at han satt oppå fanget mitt. Hun satte seg nermære meg og jeg slapp ut et lite stønn i kysset, hun begynte å kysse meg nedover nakken og jeg klarte ikke å få tanken om hvor deilige leppene hennes var ut av hode mitt.  Hun begynte å knappe opp sjorta mi menst  vi satt og klinte.
Det begynte å bli ekstremt varmt her inne og jeg følte for hver sekund som gikk fikk jeg bare mer og mer lyst på henne. Jeg tok tak i henne og la henne ned i sofan slik at jeg var over henne og begynte å kysse henne nedover nakken og begynte å suge på en plass slik at hun fikk suge merke men det virket ikke osm om hun skjønnte at det var det jeg gjorde så jeg kom nok til å få høre noe om det etter på. Jeg dro av henne shortsen og g strengen men pluttselig stoppet jeg og så ned på den pesende kroppen hennes. Hun var litt svekk og hun hadde lukket øyner, hun åpnet dem sagte og ga meg et blikk at hun ville at jeg skulle fortsette. Jeg ga henne et lite smil og stakk 2 fingre inn med en gang menst tommelen min maserte klitten hennes, hun slapp ut noen utrolig små lave stønn som fikk meg til å bare komme med en gang, men jeg hade alltid lært meg at jentene skal nye det dør jeg nyter det!
Jeg stakk nok en finger inn og brystet hennes løftet seg og jeg bøyde meg ned og kysset henne på brystet. Armene hennes gikk opp i håret mitt og jeg brydde meg ikke, under sex var hårt ikke noe viktig.
''Komman Justin.. Jeg trenger deg'' søyt hun og jeg fikk et lite smil om munnen dro ut fingrene, tok av meg buksene, dro på kondomen og gikk fort inn i henne og hun slapp ut et høyt stønn. Jeg bevegde meg raskt noe som fikk oss begge til å pese noe utrolig men det var så deilig. Fingrene hennes gravde seg dypt inn i ryggen min, noe som deffinetivt kom til å legge igjen merker men jeg brydde meg ikke noe særlig. Jeg hadde hatt så mange sex skader og merker at jeg hadde mistet tellingen.
''Je--Jeg--- Ko---koooo-mmer---'' peste hun ut og jeg bare jobbet enda raskere og dypere og jeg følte jeg snart kom til å komme selv. Kroppen hennes begynte å dirre og jeg følte hun begynte å flexe rundt meg og jeg skjønnte hun kom, det tok ikke lang tid etter det for meg å komme og dro meg ut og la meg ned på andre siden av sofan og der lå vi bare og pustet tungt.
 

Pluttselig satte hun seg opp og gikk bort til stativet og fant fram noen klær og begynte å kle på seg, jeg så på rompa hennes og jeg følte jeg pluttselig ble veldig tent igjen men jeg roet meg ned og startet og kle på meg.
Hun stoppet opp rett forran speilet og studerte seg selv før hun snudde seg rundt til meg og ga meg et stygt blikk.
''Suge merke... Seriøst Justin!?'' spurte hun irritert og jeg bare lo litt og lagde et uskyldig ansikt.
''Jeg har ingen anelse hvor det kom fra'' sa jeg og hun bare ristet på hode og begynte å dekke det til. Jeg klasket henne på rope og jeg blunket til henne.
''Thanks for the sex babe'' så gikk jeg ut. Taylor sto litt unna og snakket i telefonen og smilte til meg. Bra, hun har ingen anelse om hva som skjedde inne i den garderoben. La oss holde oss til det.


Taylor's POV

Justin kom ut og ga meg et smil, jeg smilte tilbake og gikk tilbake til å late som om jeg snakket i telefonen. Jeg kunne ikke TRO det! De hadde hatt sex, med meg rett utenfor! jeg kunne ikke tro det, jeg visste *dn* var litt sånn gutte avhengi men at hun hadde sex med Justin etter den samtalen i går... Jeg bare VET de kommer til å ende opp i lag! Bare vent å se.


Beklager assa... Jeg SUGER til å skrive perverse deler... Men jaja, jeg prøvde i alle fall, jeg kan gå tilbake til å bare hoppe over det, men det kan dere selv velge, bare kommenter det under innlegget!
Hva tror dere kommer til å skje etter de har hatt sex? 
Hva syntes dere om denne delen generelt?

Never say Never ~Vanessa9 Kommentarer


Old Memories - Del 10

''Dette bilde ble tatt ikke lenge før det ble over mellom dem... Ingen forventet seg det... Det var den størte skandalen verden hadde sett... Og det var IKKE en pen avsluttning heller'' jeg så på henne og jeg følte bare hode mitt fylle seg med spørsmål.
''Taylor... Hva skjedde?''


''Jeg tror ikke jeg er den rette for å fortelle deg det...'' sukket hun og jeg følte jeg bare ble veldig irritert. Jeg sukket og lente meg tilbake i sofan og Taylor så på meg.
''hva med jeg forteller deg om dagen *dn* opptredde sangen sin for første gang? Jeg fikk dratt med meg Justin ut, selv om han ikke ville fordi han skjønnte sangen var om ham, og jeg tror ikke jeg har sett noen sikkle over en person så mye i hele mitt liv'' lo hun og jeg kunne bare se for meg mamma og Justin.


60 år tilbake Taylor's POV

Jeg sto med Justin ute i publikum og så spent opp på scenen. Jeg gledet meg så sykt til å se *dn* opptre! Hun var så fantastisk og levde seg alltid inn i det hun gjorde, ikke rart Justin finner henne så atraktiv!
''Gleder du deg?'' hvisket jeg til Justin og han bare ristet på hode.
''Sikkert'' jeg sukker og ristet på hode. Hvorfor måtte han være så vanskelig? Alle sammen trodde jeg var dum og ikke så det, men jeg visste hvem Justin var, jeg ville bare ikke bry meg fordi jeg visste at han aldri oppførte seg sånn mot meg, selv om det var litt irriterendes at han prøvde seg på nesten alle vennene mine. Program lederen kom ut og sa at *dn* skulle opptre og jeg røyste meg opp og jublet! Jeg hadde ikke sett *dn* opptre på veldig lenge så det kom til å bli gøy og se hva hun fikk laget på 2 dager!
Musikken startet og danserene kom og sagte men sikkert kom *dn* ut!

Puplikum gikk helt gale for henne og jeg skjønnte ikke helt hvordan en sang som aldri hadde kommet ut kunne få så bra respons. Sangen var drit bra men det var ikke normalt at folk skulle være så entustiastiske for en sang de aldri hadde hørt. 
Jeg snudde meg mot Justin og han sto deg bare og stirret på den dansene kroppen til *dn*, man kunne bare tenke seg de ekle tankene han hadde i hode akkurat nå. Sangen ble ferdig og alle skrek og hoppet rundt. Programlederen kom bort til henne og ga henne en mikrofon.
''WOW! *dn* snakk om energi!!'' utbrøt han og hun bare lo.
''Den sangen har ikke jeg hørt før, er den ny?''
''JA! Den er egentlig laget for 2 dager siden så jeg har vært i studio og danse studio og jobbet i disse dagene for å fikse koriografien og alt'' sa hun og smilte.
''Jeg liker det sangen handler om, noen spesielle tanker bak den?'' hun så mot Justin og visste hun ville si navnet hans men hun kunne ikke, hun visste hvor sur jeg ville ha blitt hvis hun gjorde det.
''Nei du vet... noen gutter er bare... Womanizer's'' sa hun og løftet på skuldrene. Hun takket for seg og de gikk av scenen, jeg snudde meg mot Justin men han var der pluttselig ikke. Jeg sukket og gikk backstage og lette etter han. Og jeg fant han. med armene sine over Danielle, en av danserene til *dn* og hun virket ikke til å ha noe i mot det. Jeg gikk bort til Justin og dro han etter øret og han skrek ut.
''HVA FAEN!'' ropte han etter jeg slapp ham og jeg ga ham et blikk.
''pass deg, du henger på en tynn tråd!'' han sukket og sa unnskyld og jeg bare nikket. Vi bikk tilbake til garderobene og fant *dn*, men hva vi så inne var noe vi IKKE var forberedt på!


 

Hva tror dere de ser?
Hva vill dere skal skje?

//siste del for i dag

Never say Never ~Vanessa 6 Kommentarer


Old Memories - Del 9

Bare for å forklare det til de som kansje ikke har fått det med seg, Justin er ikke sammen med noen, Justin er en womanizer, han liker jenter for sex og liker å måtte prøve hardt for å få jentene, he's a bad boy xP

 


 

''Den var grei den'' sa han i en skeptisk tone. Du ga ham et lite smil og gikk bort til han og lente deg inn mot høret hans og hvisket.
''Hvordan føles det og ikke ha overtaket på en jente, Justin?'' han pustet tungt inn og fikk et lite smil om munnen. Never underestimate a girl Justin... NEVER!

 


Etter at dere hadde spilt sangen bestemte du og Taylor dere for å dra hjem til deg, siden du ikke orket og sitte i studio og høre på Justin synge. Dere hadde stoppet innom butikken for litt is og masse snacks til kvelden siden Taylor skulle overnatte hos deg igjen.
''Så hva er greia med deg og Justin a?'' spurte Taylor og dultet litt borti deg. Du snudde deg mot henne og ga henne et rart blikk.
''Hvor i helvete fikk du DET fra?!''
 

Hun begynte å le og tok en bit av sjokoladen og så på deg.
''Det bare virker som... jeg mener, det er åpenbart at han liker deg og du flørter ganske så mye tilbake'' sa hun i en tenkende stemme og du bare stirret på henne med store øyner.
''Det er absolutt INGENTING mellom meg og Justin!'' utbrøt du og  ristet på hode, hvordan kunne hun tro noe slikt!? Du tok en bit av sjokoladen og så på tv'n. Ikke faen om du kom til å få følelser for Justin, han var en jævel som mente han kunne få alle og hvis noe skulle skje så kom han til å droppe deg rett etter sex og et slik forhold ville du ikke ha!


Tilbake til Nå tiden Jessica's POV

''Vent... Snakker du om tante Taylor?'' spurte jeg mens jeg matet Jaxon og så på mamma. Hun nikket menst hun la litt mat på bordet til Lilly.
''Hun skal komme nå, både hun og Carl så du kan spør henne selv'' sa Pappa og smilte til meg, jeg ble utrolig glad over dette. Jeg hadde ikke sett Tante Taylor på lenge og i følte alle så hadde hun ikke spesielt lang tid igjen før hun kom til å dø.
Vi satt stille i kanskje en time menst vi spise eller matet Lilly og Jaxon før det endelig ringte på døren.
''Jeg åpner!'' sa jeg og hoppet ut av stolen og sprang bort til døren og åpnet den. Rett forran meg sto en gammel dame med røde øyner og et trist annsikts uttryk med en ung man vedsiden av henne. Carl var hjelperen hennes og var egentlig blitt som familie. Jeg skjønnte at Taylor var lei seg og jeg ga henne en god klem.
''Jeg har savnet deg'' hvisket jeg og jeg kunne høre hun små lo litt. Jeg og Carl hjalp henne inn og hun satte seg ned i sofan, mamma og pappa kom ut og ga henne en klem og det tok ikke lang tid før både mamma og Taylor satt der og små gråt.
''Er det sant det mamma sier, tante? At det var åpenbart at de hadde følelser for hverandre?'' hun så rart opp på meg før hun snudde seg mot mamma som nikket til henne, som om de hadde en liten hemmelighet. Hun sukket før hun så på meg igjen og nikket.
''Du skulle ha sett dem! Jeg har to bilde av dem i lommeboken min, et før de ble sammen og et etter og jeg har ALDRI tatt dem ut'' sa hun og vinket til Carl for at han skulle komme med vesken hennes, han ga den til henne og hun tok ut lommeboken sin og dro ut to små bilder og ga dem til meg.
''Fortell meg du ikke ser lidenskapen mellom dem, før og etter!'' jeg så ned i bildene og jeg skjønnte med en gang hva hun mente. Det var det mest åpenbare i hele verden!

(Dette har ikke skjedd enda så ikke tenk på det ;)
 

Jeg smilte ned på bildene og ga dem tilbake til Taylor og så ned på dem og fikk et lite smil men samtidig tårer.
''hvor fikk du det bilde fra?!'' spurte mamma pluttselig og tok opp bilde av dem etter de ble sammen. Hun så ned på bildet og tok hånden forran munnen og fikk tårer i øynene. Jeg skjønnte ikke hva som skjedde med henne, det måtte være noe med det bilde som fikk henne til å tenke på noe.
''Unnskyld meg'' sa hun og røyste seg og gikk inn på rommet, men hun hadde lagt fra seg bilde på boret og jeg strakte meg etter det. Taylor sukket og ristet på hode og jeg så kjapt opp på henne.
''Hva skjedde nettopp?'' spurte jeg og ga henne et alvorlig blikk og Taylor bare sukket.
''jeg tror hun ble litt lei seg'' sa hun og tok tilbake bildet og holdt i hendene hennes for harde livet som om hun trodde noen skulle dra det ut av armene hennes.
''Hva tenkte hun på når hun så bildet?'' spurte jeg svakt og så ned i golvet.
''Dette bilde ble tatt ikke lenge før det ble over mellom dem... Ingen forventet seg det... Det var den størte skandalen verden hadde sett... Og det var IKKE en pen avsluttning heller'' jeg så på henne og jeg følte bare hode mitt fylle seg med spørsmål.
''Taylor... Hva skjedde?''
 


Har DERE om noen teori om hva som skjedde? Det kan være HVA som helst, det kan være det rareste du NOEN gang har hørt, jeg vil helst ha minst 2! forslag før dere får neste del <3
hva tror dere Taylor forteller Jessica?

Never say Never ~Vanessa 5 Kommentarer


Old Memories - Del 8

Det blir en liten del, jeg skal gå med bøsse for en dag for andre så... MEN, hvis det er 10+ kommentarer når jeg kommer tilbake så skal jeg gi dere 2-3 nye deler <3


Du gikk ut av båsen din, nok så fornøyd med det du hadde gjort, men stoppet med en gang når du så hvem som sto der.


''neimen, hallo!'' sa Justin med en glad stemme og gikk bort til deg og ga deg en klem men du bare dyttet han vekk fra deg.
''Hva gjør du her?'' spurte du irritert og gikk bort til Frank som satt og mikset ferdig sangen med Justin hakk i helene dine.
''Jeg skal spille inn noe greier med Frank'' sa han og smilte slu til deg. Du snudde deg mot Frank som satt der og så rart på deg.
''Jeg sa jeg skulle ha noen her, gjorde jeg ikke?'' sa han og virket litt irritert over at du skulle lage drama over at Justin var det, men han var den siste personen du ville se akkurat nå.
''Jeg visste bare ikke at det... Justin'' sa du og prøvde og høre mest mulig rolig ut men det var nok så vanskelig. Justin bare små lo litt og satte seg ned ved mix boret og fiklet med noe og døren åpnet seg igjen.
''TAYLOR! Du er her!'' sa du og smilte til henne. Hun ga både deg og Justin en klem og satte seg ned i sofan.
''Jeg er så sliten... Det er FULT med papz der ute!'' utbrøt hun og pustet tungt, du ristet litt på hode og sukket. Det var noen få der når du hadde kommet, men de hadde sikkert fått snusen på at Justin skulle komme og når Taylor kom så ble det vell kaos til delux.
''Uansett... Er du ferdig?'' spurte hun etter litt og du smilte stort til henne og nikket.
''Den ble ferdig for ikke så lenge siden, Frank kan vi spille den?'' spurte du og han nikket og fikklett litt med knappen og pluttselig kom musikken på og du satt spent og hørte på.

Sangen startet utrolig kult og du lurte på hvor lang tid det ville ta før Justin skjønnte at sangen egentlig handlet om han, vell, det burde ikke være SÅ vanskelig, sangen skrek nermest ut navnet hans!
Du turte ikke å se på verken Taylor eller Justin, selv om du hatet Justin så var han en dyktig artisk og hans mening var ganske viktig og Taylor? Hun var din hardeste kritiker, men hun sa det bare var fordi hun var glad i deg og ville at du skulle oppnå det meste.
Sangen ble ferdig og det var helt stille i studio. Du røyste deg opp fra mix bordet og så opp på Taylor som sto der helt sjokert. Var det så ille?
''*dn*... Det er kansje det BESTE jeg NOEN gang har hørt!!!!!!!!'' utbrøt hun og ga deg en stor klem, du begynte å små fnise litt og trakk deg unna.
''Virkelig?'' du var veldig usikket på musikken din, du ville at det skulle være det beste det kunne være.
''JA! Beaten er drit kul, du høres fantastisk ut! Men det beste med hele sangen er teksten! Den er SÅ BRA!'' ropte hun og ga deg nok en klem. Dere lo og dere snudde dere mot Justin som virket litt små irritert.
 

''hva syntes du?'' spurte du og han ga deg et blikk og du visste akkurat der og da, at du hadde virkelig truffet en nerve og han likte det ikke spesielt...
''Den var grei den'' sa han i en skeptisk tone. Du ga ham et lite smil og gikk bort til han og lente deg inn mot høret hans og hvisket.
''Hvordan føles det og ikke ha overtaket på en jente, Justin?'' han pustet tungt inn og fikk et lite smil om munnen. Never underestimate a girl Justin... NEVER!Hva syntes dere om denne delen?
Har dere noen ønsker?

Never say Never ~Vanessa 14 Kommentarer


Old Memories - Del 7

''Jeg kan ikke TRO han!'' sa hun surt og gikk med raske skritt inn mot kjøkenett. ENDELIG! Nå fikk han smake sin medisin og Taylor kom endelig til å slutte å være med ham!
Du gikk inn på kjøkkenet etter en liten stund og hva du så sjokerte deg... Hva i alle dager?!


Justin og Taylor sto og klemte hverandre, hvordan gikk det til? Taylor var AKKURAT sur på han? Du krysset armene dine og de trakk seg fra hverandre og Taylor sa noe til Justin som fikk han til å smile.
''Ehh hemm..'' de snudde seg og smilte til deg. Du ga Justin et stygt blikk før du snudde deg mot Taylor.
''Er det der det du kaller og snakke alvorlig med noe?'' spurte du med en irritert tone. Var hun virkelig så dum at hun ikke kunne SE for en dritt han er?!
''Han forklarte hele greia og han sa han hadde blitt litt redd og han visste ikke hvor rommet mitt var men han visste hvor ditt var'' sa hun og smilte ned til Justin. Du følte munnen din formet seg til en stor O og du bare sto der og stirret på dem som om du snart kom til å våkne fra det forferdelige marerittet.
''Er du seriøs nå? Trodde du på det?'' utbrøt du og så på henne. hun nikket og du snudde deg mot Justin som bare løftet på skuldrene sine litt og ga deg et lite smil.
 

Du pustet irritert ut og snudde deg og gikk bed bestemte skritt ut av kjøkkenet og inn på stuen, noen tok tak i armen din og snudde deg rund men personen snudde deg så fort at du endte opp med å falle ned i bakken med personen over deg.
Du sukket litt og åpnet øynene dine og over deg lå Justin med et stort smil om munnen.
''HMmm, nesten helt likt som jeg hadde trod det skulle blitt'' lo han og du dyttet han av deg og røyste deg opp.
''Du er en gris, vet du det Bieber!'' utbrøt du og så ned på han men det virket ikke som om han helt fikk med seg hva du sa fordi han stirret på noe.
''Jeg hadde rett, du er et udyr i senga'' sa han med en tenken stemme. Du ga ham et rart blikk og prøvde og skjønne hva han mente med det. Som om han skjønte at du ikke skjønnte hva han mente pekte han på noe.
''Du har blonde undertøy... I min erfaring, alle jenter med blonde undertøy er freaks in the sack'' først da skjønnte du at han lå og så opp kjolen din. Øynene din ble sure og du nermest sprang vekk fra ham.
''Din jævla PERVO!'' skrek du og han begynte bare og le og satte seg opp på golvet og ga deg et smil.
''Jeg vet du liker det'' du viste han fingeren og gikk ut i gangen.
 

''Taylor! jeg stikker, jeg skal i studio, låser du og legger nøkkelen på plass?'' ropte du ut menst du fant fram bilnøklene dine og ventet på svar. Taylor kom gående ut i gangen med sjokolade rundt munnen og stort smil om munnen og du klarte ikke å la være og le over hvor søt hun var.
''Greit... kan jeg kansje stikke innom studio i dag? Du blir vel ferdig i dag?'' spurte hun.
''Jeg tror det... jeg har tengt og holde på i hele dag så...'' hun nikket og du ga henne en stor klem.
''Vi snakkes scenene babe'' sa du og gikk ut av huset og inn i garasjen og kjørte ut og mot studio.

*Et par timer senere i studio*

''Greit, jeg TROR vi har noe...'' sa Frank og fiklet med knappene, ikke lenge etter kom instumentalen på og dere satt og hørte på den. Du begynte å synge lett med for å høre hvordan det kom til å høres ut og du ble nok så fornøyd.
''Jeg tror dette blir bra *dn*! Får vi fikset dette i kveld så kan vi se om vi får sutte sammen et show på en dag og opptre det i over i morgen'' sa Frank og du nikket ivrig. Du var veldig ambusiøs når det kom til musikken og du ville alltid at ditt nye skulle ut fortest mulig slik at fansen din kunne høre på det.
''Skal vi starte da?'' spurte han og du nikket. Du gikk inn i båsen din og begynte å synge til melodien og prøve forskjellige ting får å finne ut hva som hørtest best ut.
 

Du gikk ut av båsen din, nok så fornøyd med det du hadde gjort, men stoppet med en gang når du så hvem som sto der.


 Hvem tror dere står der?
Hva syntes dere om denne delen her?

//siste del for i kveld

Never say Never~Vanessa 8 Kommentarer


Old Memories - Del 6

Hey folkens! Sorry for at dere ikke har fått noe ny del! Denne uken og neste kommer det til å være snaut med deler fordi jeg har SÅ mye lekser og prøver at jeg ikke får tid til å blogge, men skal gjøre mitt beste! Jeg var på Drake i går kveld og det var RÅTT! Tinie Tempah åpnet showet og Drake var fuckings awesome! Deffinetivt en av de best konsertene jeg har vært på! Vell vell, her har dere neste del!


Mens jeg tuslett inn på rommet mitt klarte jeg ikke å få ut tanken på hva jeg skulle gjøre får å få henne til å bli min.
''*dn* your about to be hit with the Bieber charm'' tengte jeg stille til meg selv mens jeg lukket igjen øynene mine og sovnet. end


*dn* pov

Du våknet neste morgen av at alarm klokken din gikk av. Du snudde deg mot siden og så på den, 07:30, for noe dritt! Du sukket litt men satte deg opp, du skulle se om å få Frank, produsenten din, til å komme bort til deg i dag så dere kunne ha fått snakket om den nye låten og om å få laget en melodi til den.
Du gikk bort til skape ditt får å finne noe å ha på deg i dag og bestemte deg til slutt for en litt kort stoppløs kjole med noen møsten på, en en kort lilla blazer, lilla sko og en ring bare for å legge til det lille ekstra.

Du åpnet døren til rommet ditt sagte for å ikke vekke noen og gikk ned i første etasjen for å starte å lage litt mat. Du visste egentlig ikke helt hva du ville lage så du gikk for det mest basice av mat man kunne lage... Egg og Bacon.
Du bestemte deg for å lage til Justin og Taylor også, slik at de slapp og bli så irritert på deg, du sto og flippet eggene når du følte to armener på rompa di.
''Unnskyld meg'' sa du med en irritert tone og armene gikk pluttselig fra rompa di til  hoftene dine. Du trengte ikke å tenke så mye på det, fordi det var kun en som oppførte seg slik og det var Justin.
''Unnskyld for i går'' hvisket han stille inn i halsen din og du tok et stek vekk fra ham.
''La oss bare glømme det! Jeg gidder ikke å krangle med deg mer, Taylor er min beste venn og hvis hun liker deg skal jeg gjøre mitt beste og være vennlig mot deg, men akkurat nå så ligger du dårlig ann'' sa du og pekte på han. Du vet egentlig hvorfor du pekte på han, kansje du følte at du la større trykk på det du sa? Du tok ned armen og Justin bare flirte litt.
''What ever you say... Jeg er bare meg selv'' sa han og ristet litt på hode før han tok en av de ferdig stekte baconene som lå på et av fatene. Du skulle akkurat til å si noe når du så Taylor stå i dør åpningen utrolig trøtt i bare en stor t-shorte, man kunne nesten se understøyet hennes. Du snudde deg mot Justin for å be han om å oppføre seg men han virket ikke som om han brydde seg, det var som om det var helt normalt for ham, så du lot det ligge.
''Good morgen sol ståle! Vil du ha litt egg og bacon? Hvis Justin ikke har spist opp alt baconet da.'' sa du og så bort på Justin som hadde nok en bacon  bit i munnen og smilte uskyldig til deg.
''ja takk, Justin, best for deg at det er mer bacon til meg'' sa Taylor og satte seg ned ved boret. Justin dyttet fatet som var bylt med fersk stekt bacon og hun tok seg en bit. Du la to egg på fatet og ga det ene fatet til Taylor og det andre la du ned til deg selv og dere begynte å spise.
''Hva med meg a?'' spurte Justin og latet som om han var såret. Du så opp på han og pekte  bort mot stekepannen som hadde de to siste eggene på.
''Røys deg opp fra den feite ræva di og hent de selv'' du så han ble litt irritert og du følte Taylor sparke deg under boret men du bare ignorerte det og gikk tilbake til å spise. 
Etter en lang stund med spising og absolutt ingen snakking bestemte du deg at du ikke orket meg.
''Jeg må gå og ta en telefon, bare legg fra dere talerknene i vasken når dere er ferdig'' sa du og gikk ut på stuen og ringte Frank.
''hallo?'' hørte du han si og du fikk et lite smil om munnen.
''Du, er du opp for å være i studio i dag eller? Har en ny låt jeg har skrevet og vil se om å få fikset en melodi og en beat'' han begynte å mumle et eller annent du ikke helt fikk med deg men til slutt så svarte han deg.
''Jeg kan møte den om 1 time, men jeg har en annen artist jeg som skal være med meg i dag om det går greit?'' du tengte litt over saken og bestemte deg for at det var greit.
''Greit, jo flere meninger jo bedre'' dere avtalte hvor dere skulle møtes så la dere på. Du satte deg ned i sofan og lukket øynene. Du var så lei akkurat nå, alt du ville gjøre var å sitte i pysj buksene dine og være nede i studio og synge. 
''Går det bra eller?'' spurte pluttselig Taylor deg og satte seg ned vedsiden av deg.
''nja... bare litt trøtt.... Justin vekket meg i går'' sa du og ristet irritert på hode.
''Seriøst, hva gjorde han?'' spurte hun sjokert, du satte deg rett i ryggen og begynte og fortelle henne alt som hadde skjedd. Av hvordan Justin hadde kommet inn på rommet ditt og spurt om å ligge med deg til at du kastet puten på ham.
''Jeg kan ikke TRO han!'' sa hun surt og gikk med raske skritt inn mot kjøkenett. ENDELIG! Nå fikk han smake sin medisin og Taylor kom endelig til å slutte å være med ham!
Du gikk inn på kjøkkenet etter en liten stund og hva du så sjokerte deg... Hva i alle dager?!
 Hva tror dere skjer?
Hva vil dere at skal skje?

Never say Never ~Vanessa10 Kommentarer


Old Memories - Del 5

Alt jeg kan fortelle dere er : Expect the unexpected ;) Det er et sånn lite hint, hva dere gjør ut av det hintet er opp til dere ;) Foresten, dere får ingen del i morgen siden jeg skal på Drake, men jaja, kansje jeg får skrevet noe når jeg har kommet hjem? men kan ikke love noe!


''Komman dere to, vi må opp på soveromende!'' sa du og de dro seg sagte opp trappen inn på gjesterommene menst du gikk inn på rommet ditt og la fra deg teksten på skrive boret ditt og la deg ned i senga og sovnet. Du visste ikke hvor lenge du sov men du voknet av noe lyder, du åpnet øynene dine og forran deg sto....


Justin's POV

Taylor og *dn* satt og skrev noe og jeg kunne ikke ta øynene mine av *dn*... Det var bare noe med henne som fikk så utrolig tent, om det var det faktum at jeg IKKE kunne få henne eller om det bare var fordi hun var ekstremt deilig, så brydde jeg meg ikke stort fordi jeg visste at uansett hvilke det måtte være så skulle jeg få henne. Hun hadde et poeng med at jeg er en Womanizer men hva kan jeg si, jeg liker jenter og jenter liker meg. De er alle frivillige, ta Selena for eksempel! Jeg gikk ikke bort til henne i dag, det var hun som gikk bort til meg og spurte om vi kunne ha det gøy i det vaktmester skapet, og du vet, jeg sier ikke nei til en jente!
*Dn* snudde seg mot meg og jeg ga henne et smil og hun himmlet med de pene øynene sine. Jeg skulle likt å se de øynene gå bak hode hennes i ecstasy av en runde med meg og Jerry! Jeg så ned i papiret forran meg og begynte å skrive.
 

Jeg så at Taylor hadde sovnet og jeg fikk utrolig lyst til å vekke henne men jeg det virket litt for slemt. Når jeg tengte over det så var egentlig Taylor utrolig, men jeg ville ikke prøve meg på henne, hun var en av de få jente vennene jeg hadde jeg brydde meg om og ikke tengte slikt med og det hadde jeg tengt å fortsette med.
*dn* konsentrerte seg veldig om det hun skrev og jeg tok sjansen til å sjekke ut rompa hennes, i stad når jeg tok i den og sverger det var det beste jeg noen gang hadde følt! Jeg visste ikke at en så perfekt rompe eksisterte men det gjorde den... Og den eksisterte på henne!
Hun satte seg opp og skulle til å si oss noe så jeg la meg fort ned og latet som jeg sov, hun sukket litt og jeg hørte skrittene hennes komme nermere oss. Hun sparket i bene mitt før hun ba oss om å våkne, jeg åpnet øynene mine sagte og latet som om jeg var døds trøtt. Taylor og jeg daffet opp til andre etasjen og gikk inn i rommene vi ble vist til. Romme mitt var tydeligvis på andre siden av rommet til *dn* og tanken på at hun så i den korte shortsen og den stramme singleten gjorde magiske ting til meg.
Jeg la meg ned i sengen og prøvde og sove men tanken på *dn* gjorde det ekstremt vanskelig så jeg bestemte meg får å gå inn til henne. Jeg listet meg stille ut av rommet mitt og inn på rommet til *dn*, lyden av at døren lukket seg fikk henne tydeligvis til å våkne fordi i neste øye blikk satte hun seg opp og gne seg i øynene.
''Taylor?'' spurte hun ut og jeg bare sto der helt frosset fast. Stemmen hennes var ekstremt sexy når hun var trøtt. Hun bøyde seg ned mot noe og pluttselig kom lysene på og hun snudde seg mot meg og annsikte gikk rett fra trøtt til irritert og forbannet.
''hva faen er det du driver med her inne Justin?'' spurte hun eller nermest freste det til meg. Jeg så ned i bakken før jeg så opp på henne.
''jeg bare lurte på om jeg kunne sove med deg`?'' spurte jeg med den mest uskyldige stemmen som jeg visste fikk de fleste folk til å gi meg viljen min. Men hun bare lagde en latter lyd og ristet på hode.
''Pell deg ut her i fra før jeg kommer og drar deg ut etter øret'' sa hun og pekte på døren. jeg sukket litt og ristet på hode.
''Jo fortere du gir opp jo fortere kan vi komme oss videre alt dette sinne'' sa jeg med en humoristisk stemme og pekte på henne. Hun kastet en pute på meg og jeg dukket før den traff meg i hode og gikk ut av rommet hennes. Mens jeg tuslett inn på rommet mitt klarte jeg ikke å få ut tanken på hva jeg skulle gjøre får å få henne til å bli min.
''*dn* your about to be hit with the Bieber charm'' tengte jeg stille til meg selv mens jeg lukket igjen øynene mine og sovnet.
 


Hva syntes dere om denne delen her?
Hva tror dere Justin kommer til å gjøre?

Never say Never~Vanessa 7 Kommentarer


Old Memories - Del 4

 

A good story doesn't always have to have an happy ending, it just has to touch your heart
~Vanessa 


Mamma var virkelig en helt annen person på den tiden... Kansje denne Justin gutten forandret henne, og hvis de var så forelsket som de får det til å høres ut som, hvorfor var hun gift med pappa og ikke Justin?


60 år tilbake i tid *dn* pov

''Så... Har du noe ideer til en sang eller?'' spurte Taylor menst dere satt nede i studio hjemme hos deg i pysjamas med masse ark, notater og mat rundt dere.
''Jeg har en liten tekst men jeg vet ikke om noe melodi'' sukket du og krøllet sammen nok en sid papir og kastet den på andre enden av rommet.
''Komman, vi må vel klare noe!'' sa Taylor irritert og begynte å spille en random melodi og lagde en tekst om hvor mye dere kjedet dere.
''Der vet du! Der har vi en hit'' sa du og dere begynte å le sikkelig. Pluttselig ringte mobilen til Taylor og hun lente seg etter den.
''HEI!'' sa hun og fikk et stort smil om munnen, personen sa noe til Taylor og hun nikket.
''Er det greit jeg har en til over eller?'' spurte hun deg, du løftet på skuldrene og nikket.
''Kansje de kan hjelpe oss med den elendige låt skrivingen våres'' sa du og hun bare lo og begynte å snakke med personen i andre enden.
Hun røyste deg og gikk opp i hoved etasjen, sikkert for å sleppe hvem det nå en var inn, du og Taylor var som søstre derfor oppførte dere, dere som om dere bodde hos hverandre. Du hørte snakking i trappen og satte deg opp. Døren åpnet seg og inn kom Taylor og... Justin?
''Taylor...'' sa du med en irritert tone og hun bare ga deg et søtt smil.
''HVA gjør han her!'' sa du og pekte på Justin som bare hadde et smykt smil om munnen.
''Du sa det var greit!'' sa hun og fortsatte og smile til deg.
''Hadde jeg visst det var han så hadde jeg sagt nei!'' du trampet litt med foten din noe som fikk deg til å føle deg som en liten unge som ikke fikk viljen sin men du nektet å være med Justin. I alle fall etter å ha sett han dypt inni Selena miss perfect Gomez!
''Du sa du trengte hjelp med teksten! Hvem er bedre en Justin, han er en utrolig artisk!'' sa hun og så bende på deg. Du sukket litt og hatet deg selv for å si det men du måtte.
''Greit... Han kan bli'' hun lagde en liten lyd og ga deg en klem.
''Jeg går opp og henter mer snacks og et glass til Justin!'' og før du fikk sagt et ord til var du igjen alene... med Justin. Du sukket litt og satte deg ned i stolen og snudde deg mot panelet og begynte å fikkle med noen greier.
  

''Kan du fortelle meg hva jeg har gjort for å få deg til å hate meg SÅ utrolig mye?'' spurte Justin og lente seg mot deg, du snudde hode ditt mot ham og du følte en trengsel for å slå til ham. Du hadde vært sammen med Joe Jonas og han var HELT lik Justin, like arrogant og selvgod.
''Hva du har gjort? Det er mer hva du gjør, du er en selvgod, selvopptatt drittsekk som tror han kan få hver eneste jente ved å bare smile til henne!'' freste du og overaskende nok så virket han litt lei seg.
  

''Justin...  det var ikke meningen og såre deg, det virker bare som du er den dritt ungen og når jeg så deg og Selena inne i skapet i stad så bare trodde jeg ...'' du stoppet og snakke og sukket litt. Justin stirret lenge på deg før han pluttselig fikk et smil om munnen.
''Jeg visste det var deg som gikk inn på oss'' sa han og du følte øynene dine bli store. Drittungen hadde lurt deg, han var bare så... AHHHHHH!
''Fuck deg, Bieber!'' sa du og røyste deg bare for å komme deg vekk fra han.
''greit det, så lenge jeg får tenke på deg i den korte shortsen der'' sa han og trengselen for å slå han ned ble større.
''Pass munnen din bieber'' truet du og det virket bare som om det fikk han til å smile enda mer. Sagte bevegde han seg mot deg og du følte at du knyttet nevene dine.
''Hei folkens!'' hørte du pluttselig stemmen til Taylor si. Du snudde deg og hun sto der  og så litt rart på dere.
''Hva skjer her a?'' sa hun mens hun satte fra seg snopet.
''Nei jeg skulle akkurat til å gi *dn* en klem!'' sa Justin og smilte uskyldig til henne.
''Vell, ikke la meg stoppe deg!'' sa hun og pluttselig ga Justin deg en klem. Du ville ikke viste Taylor hvor mye du virkelig hatet Justin så du ga ham en klem. Pluttselig følte du armene til Justin gå ned til rompa di og kløyp den litt.
''Hold hende dine vekk fra rompa mi'' freste du stille inn i øret hans og han bare lo litt.
''Jeg kommer til å få deg... Bare vent'' du kunne høre smilet på leppene hans og du følte en irritasjon komme over deg. Justin trakk seg unna og ga deg et smil og du bare ga ham et fake smil.
Pluttselig fikk du en tekst i hode ditt og du sprang bort til et ark og begynte å skrive.
''hva skjer?'' spurte Taylor og stelte seg vedsiden av deg og leste hva du skrev og hun fikk et lite smil om munnen.
''Hva med Superstar, where you from, hows it going i stede for'' du hvisket ut det du skrev og skrev ned det Taylor sa.
Justin lente seg over deg for å se hva du skrev men du bare gjømte teksten fra ham.
''Du skal ikke få se, Taylor gå og skriv en sang med han siden det var du som ville ha ham her!'' kommenterte du og dyttet dem vekk fra deg. Taylor begynte bare å le men Justin virket litt irritert. Dere satt i mange timer og prøvde og finne på tekst. Hadde det ikke vært for Justin så hadde du kansje aldri kommet på teksten, ikke at du kom til å fortelle ham det i nermeste framtid, men det var sannnheten.
''FERDIG!'' utbrøt du og så bort på sofan hvor Taylor lå og sov med masse papir rundt seg og Justin liggende livløst nede på bakken. Du sukket litt og gikk bort til dem og dyttet i dem.
''Komman dere to, vi må opp på soveromende!'' sa du og de dro seg sagte opp trappen inn på gjesterommene menst du gikk inn på rommet ditt og la fra deg teksten på skrive boret ditt og la deg ned i senga og sovnet. Du visste ikke hvor lenge du sov men du voknet av noe lyder, du åpnet øynene dine og forran deg sto....


 

Jeg holder meg til fortiden i denne delen, det blir litt lettere for meg akkurat nå men det er bare midlertidlig til jeg har fått kommet litt inni historien. Snart begynner kansje det som folk syntes er mest spenne som at Jessica begyner å finne ut små hemmligheter og du får vite litt mer om forholdet til Justin og *dn* og selfølgeli.. Så begynner Justin kampen om *dn* hjerte ;)
Hvem tror dere det er som er inne på rommet hennes? 

Never say Never~Vanessa10 Kommentarer


Old Memories - Del 3

Beklager at dere ikke har fått noe del i går!! Jeg var på audition også var jeg med vennina mi også dro jeg ut med mamma en tur og koste meg og da ble det liksom veldig vanskelig og få skvist inn tid til å skrive når jeg ikke var hjemme før 12! men men, nå får dere en ny del også håper jeg dere liker den <3 
P.S jeg vil si TUSEN TAKK til hver og en av dere som har kommentert! Kommentarene deres rører meg virkelig! LOVE U ALL! 


''Lille broren til Justin het det'' sa hun stille og jeg så sjokert på henne.
''Okay mamma.... jeg tror du må begynne og fortelle meg hvorfor denne Justin gutten er så spesiel at du gir barnet mitt navn etter broren hans!''


60 år tilbake i tid *dn* POV

Du satt og fulgte med på showet når du pluttselig følte noen legge armen sin rundt deg, du snudde deg mot høyre og ned på armen før du snudde deg mot Justin og ga ham et styggt blikk.
''Du burde flytte armen din før jeg tygger den av'' sa du og han fikk bare et lite smil om munnen og satte seg nermere deg.
''Jeg liker jenter som er hard to get'' du følte en trengsel for å kaste opp og himmlet med øynene dine og dro armen hans vekk fra deg.
''Vel, jeg er Not a chance in the world to get'' sa du og snudde deg tilbake til scenen som nå var okupert av Katy Perry som sang 'Part of me'
''Bare vent, I'll get you with my charm'' hvisket han inn i øre ditt og du klarte ikke å la være og le av ham.
''Beklager altså men jeg går ikke for rundbrendere som deg'' sa du og klappet han lett på skulderen før du så Taylor vifte med armen sin til deg, for å signalisere at du kunne komme bort til henne. Du lente deg inn mot Josh og sa at du gikk bort til Taylor og så bare gikk du.
''Takk lov du reddet meg!'' utbrøt du og ga Taylor en stor klem. Hun begynte bare å le før hun snudde seg bort til der du sa og vinket til noen, du snudde for å se hvem og du følte du ble utrolig sur når du så Justin vinke tilbake og gi henne et lite smil.
 

''Ughh! Jeg skjønner ikke hvordan du kan være venn med en sånn person!'' sukket du og satte deg ned på en av de ledige stolene.
''Han er ikke så ille, han er faktisk ganske snill'' sa Taylor og satte seg ned vedsiden av deg. Du ga henne et 'Sa du nettopp det jeg tror du sa' blikk og hun sukket litt.
''Media setter han bare i et litt dårlig syn, han er ikke så ille'' stakkars lille naive Taylor, hun skulle alltid se det beste i folk.
''Taylor... Han datet 3 jenter samtidi og han har gått gjennom flere jenter denne månten en jeg har gått skjennom sko!'' utbrøt du og hun ristet litt på hode før hun begynte å le, du prøvde og holde deg seriøs men når hun først begynte å le så ville man bare le med henne.
''Du, han er ikke sånn! Vi har snakket om det og han sier de bare en venner men media får det til å virke som om de er kjærestene hans'' sa hun og smilte til deg. Du følte du ble litt irritert på Taylor for at hun trodde på ham men det var Taylor du snakket om. Hun var søt og uskyldig hun ville tro det beste om folk og hvis Justin sa det til henne ville hun tro på det selv om hun visste det ikke var sant.
''Javell, hvis du sier så.. Men du? Du vil vell ikke tilfeldigvis komme til meg og hjelpe meg med å skrive en sang, du kan sove hos meg i kveld også bare sitter vi nede i studio?'' hvisket du til henne, hun smilte stort og nikket.

Showet var enedelig ferdig og Taylor skulle være med hjem til deg, men du fant henne ikke noe steder, du så Josh stå og snakke til noen folk så du beste deg for å spør om han hadde sett Taylor noe sted.
''Joshy! har du sett Taylor, hun skal være med meg hjem men jeg vet ikke hvor hun er'' sa du og så deg litt nervøst rundt. Han ristet på hode og du sukket litt.
''Greit, jeg går og ser etter henne.. Vi snakkes, lykke til med filmen foresten!'' du ga ham en stor klem før du begynte å gå rundt, så kom du på at hun kunne være på do.
Du sto utenfor toalettet når du hørte masse lyder fra døren bak deg, du snudde deg rundt og så sikkelig rart på døren.
''Hva faen?'' hvisket du og gikk bort til døren og lente den inn får å høre noe bedre men lydene ble bare enda rarere så du bestemte deg får og åpne døren. Sagte tok du tak i håndtaker og åpnet døren på gløtt og hva du så fikk deg til å lukke igjen døren drit fort og nermest springe vekk der i fra.
''*dn*!! Der er du!'' hørte du pluttselig Taylor rope og du så henne stå borte med Josh. Du gikk med raste skritt bort til henne og prøvde og glømme det forferdelige bilde av Selena og Justin ut av hode ditt.
''Går det bra eller?'' spurte hun deg og du bare nikket.
''Ja da, kan vi bare gå?'' spurte du og så på henne. Du ville ikke fortelle henne hva du nettopp hadde sett, hun kom aldri til å tro deg fordi Justin kom bare til å blunkte med de valpe øynene sine og Taylor kom til å tro ham så du bestemte deg for å holde kjeft.
Når du og Taylor gitt ut kunne du se Selena og Justin i side synet ditt. De så seg nervøst rundt og gikk hver sin vei, Justin knappet igjen belte sitt og gikk bort til en av bilene og du følte at du bare himmlet med øynene. Sweet guy my ass, han er den størte Womanizer du noen gang hadde møtt i hele ditt liv!


 Tilbake til nå tid Jessica's POV

''Vent nå litt... Du gikk inn på at Justin og denne Selena hadde sex... I et skap... Etter et award show?'' spurte jeg sjokert. Hun nikket og små lo litt. Jeg ristet på hode og så ned i albumet på bildene av mamma og Justin, hvordan kunne hun tenke på ham slik etter den opplevelsen?
'' Den kvelden skrev jeg en av mine største hits... Alt takket være den opplevelsen'' sa hun og smilte til meg, jeg begynte å tenke gjennom sangene til mamma og skjønte med en gang hvilke hun tenkte på.
''Skjønnte han at den var om han?'' spurte jeg og hun bare nikket med hode.
''Jeg opptredde den for han en gang så hvist han ikke skjønte det før det så skjønnte han det i alle fall da'' svarte hun og smilte til meg. Mamma var virkelig en helt annen person på den tiden... Kansje denne Justin gutten forandret henne, og hvis de var så forelsket som de får det til å høres ut som, hvorfor var hun gift med pappa og ikke Justin?

 
Beklager litt rar del!
Det blir bedre, vil dere at jeg jeg skal lage noen deler med KUN i fortiden uten å legge til kommentarer fra Nå tiden?

Never say Never ~Vanessa 10 Kommentarer


Old Memories - Del 2 (mange bilder)

Jeg har snakket med noen av dere og jeg ser noen av dere kommenterer det... At dere ikke har lest en slik historie før... og det dere skal vite om meg det er at jeg liker å være unik. Det høres kansje litt sært ut men jeg liker å lage noe som ikke alle har hørt før eller ikke noen har hørt før... Jeg føler at ingen av dere kan på en måte vite hva som kommer til å skje siden ingen har denne slags historie.. så det tror jeg er noe dere enten har eller kommer til å legge merke til <3


''Komman, hjelp meg med maten så kan jeg fortelle deg litt mer om Justin og moren din'' jeg nikket og fulgte pappa inn på kjøkkenet. Hva var så spesielt med denne Justin gutten? Uansett hva det nå enn var så skulle jeg finne ut av det.


Jeg og pappa sto inne på kjøkkenet og laget mat i all stillhet. Jeg vet han satt og tengte på hvordan han skulle starte å fortelle meg, men jeg visste også at han aldri kom til å bestemme seg så jeg beste det for han og bare begynte rett på spørsmålene mine.
''Så hva var greia med mamma og Justin?'' pappa sukket og jeg visste han var lettet over at jeg hadde startet.
''Ohh, han var obsessed med henne... Hun var en av de eneste jentene han IKKE kunne få!'' han begynte å le litt.
''Hun var alles drøm''


 60 år tilbake i tid Josh's POV

''Hva var det Justin sa til deg?'' hvisket jeg stille mens vi gikk inn i lokalet som nå var fylt med folk, hun ristet litt på hode som om det ikke var viktig og gikk bort til en gjeng med folk som sto og snakket helt framme ved scenen.
''*dn*!!!!!'' ropte de når de så henne og hun smilte og ga hver og en av dem en klem.
''Hva skjer gutter?'' spurte hun når hun hadde hilst på alle. De alle begynte å snakke i munnen på hverandre, noe som bare fikk henne til å le enda mer.
''Vell, godt å høre! Vi snakkes senere, jeg tror vi må gå og finne plassene våres'' hun vinket til dem og dro meg med seg bort til plassene våres. Men jeg kunne høre guttene kommentere hvor deilig hun var og hvor digg hun så ut i den korte kjolen, ikke at jeg ikke var enig men jeg likte ikke at andre gutter snakket slikt om henne. Akkurat derfor jeg ble så forbannet når Justin begynte å flørte med *dn*, skal si jeg ble litt stor fornøyd når hun bare gikk fra ham.
''Josh, knytter du nevene dine mer nå kommer du til å kutte blod strømmen din helt'' hvisket hun til meg og små lo litt. Hvor jeg elsket latteren hennes, den var så perfekt.
''Sorry... Det irriterer meg bare at de snakker slikt om deg'' sa jeg og snudde meg mot guttene som stirret på *dn* men når jeg snudde meg mot deg så de en annen vei og jeg følte jeg bare ble enda mer irritert.
''Ikke bry deg, de er gutter... Du er en av dem, fortell meg... hvor mange ganger har du tenk på meg på den måten i den siste uken?'' jeg følte kinnene mine bli varme og jeg visste jeg var rød i annsiktet.
 

''Det har ikke noe med saken å gjøre!'' sa jeg og ristet på hode. Hun ga meg bare et blikk før hun begynte å le igjen. Det irriterte meg litt at hun visste hvor mye jeg brydde meg om henne men hun brydde seg ikke, men hun hadde gjort det klart at hun kun så meg som en venn, men hun var bare så umotstålig at følelsene mine ikke forsvant.
Vi satt og snakket om masse rart når Justin pluttselig satte seg ned vedsiden av *dn*. Hun stoppet samtalen sin med meg og snudde seg mot Justin.
''Hva er det du tror du driver med?'' spurte hun med en irritert med fremdeles en frekk stemme.
''Hva snakker du om? Jeg bare sitter på plassen min jeg'' sa han og pekte på stolen som hadde et bilde av han på seg. Øynene til *dn* ble store og jeg kunne se hun var drit sur. Hun satte seg rett fram og ignorerte både meg og Justin, men jeg kunne høre at Justin små lo litt.
 


Tilbake til nå tiden Jessica's POV

''Vent nå litt... Det du prøver å fortelle meg er at... Mamma, alltså MIN mor.. var en babe?!'' jeg kunne ikke tro mine egne ører! Dette var definetivt ikke noe jeg ville vite om min egen mor! Pappa bare lo litt og nikket.
''Hun var alle guttenes drøm'' sa han og smilte til meg. Men jeg klarte ikke og la det faktum at mamma var en babe synke inn.
''Okay... Jeg tror deg ikke! La meg se et bilde'' sa jeg og gikk inn på stoen og bort til bokhyllen som hadde alle fotoalbumene våres. Jeg dro fram en av de eldste og satte meg ned på sofan før jeg sagte åpnet den og ble møtt med mange bilden av en nydelig jente rundt 18-19 åra. Jeg hadde sett noen få bilder av mamma som ung men de fleste var i 25 åra men dette var noe annent, hun var bare annerledes.
Pappa satte seg ned vedsiden av meg og smilte ned i bildene.
''Hun var den peneste jenten jeg visste om... Synd at jeg mistet henne til ham'' sa han og ristet litt på hode. Jeg så opp fra bildene og ga pappa et rart blikk.
''Hva mener du? Ble hun sammen med ham, hvorfor det?!'' spurte jeg forvirret og prøvde og skønne hvorfor mamma ville ha gjort det, fordi Justin var kansje kjekk så virket han som en drittsekk og jeg skjønnte ikke hvorfor mamma ville ha vært sammen med ham.
''Fordi han viste seg å være en helt annen person en jeg trodde han skulle være og jeg ble lei av Katt og Mus spillet våres'' hørte jeg pluttselig stemmen til mamma si bak meg. Jeg snudde meg og mamma sukket litt og ristet på hode.
''Men får å skjønne hele historien så må nok jeg ta dette fra starten... Kjære, hvorfor går ikke du og lager litt kaffe til oss for jeg har en følelse at vi må bli oppe litt sent i kveld'' sa hun til pappa og han nikket og kysset mamma på kinnet. Wow, de var kansje gammle men de virket så nyforelsket i hverandre.
''Jeg setter maten i ovnen også'' sa han og tuslett inn på kjøkkenet. Mamma tok plassen til pappa og så ned på Jaxon og Lilly og hadde et lite smil om munnen.
''Vet du hvorfor jeg ville at du skulle kalle Jaxon, jaxon?'' spurte hun pluttselig og så på meg. Jeg ristet litt på hode og så ned på de fantastiske barna mine. Mamma hadde insistert på å gi navn til Jaxon og jeg klarte ikke å si nei til henne, plus, jeg likte navne Jaxon. Det var bare noe med det.
''Lille broren til Justin het det'' sa hun stille og jeg så sjokert på henne.
''Okay mamma.... jeg tror du må begynne og fortelle meg hvorfor denne Justin gutten er så spesiel at du gir barnet mitt navn etter broren hans!''


Beklager at dere ikke fikk noe del før nå men jeg har vært opptatt med MASSE rart! Men i morra skal jeg på audition til Gatekunst 5 også skal jeg se Titanic så jeg vet liksom ikke når jeg får skrevet den en del, skal se om jeg kan få til noe når jeg kommer hjem men vet ikke!
Jeg håper dere liker historien og beklager hvis dere kjeder dere eller noe. Nå begynner det gøye! Fordi nå blir det flere deler i fortiden og fra *dn* POV som vil si mer bad boy Justin!

Fortell meg hva dere syntes om denne delen!

Never say Never ~Vanessa12 Kommentarer


Old Memories - Del 1

Hei alle sammen!!!! Er dere klare for neste historie? Jeg vet at jeg er klar! Jeg har sutte og tengt veldig lenge på  hvordan jeg skal gå fram og jeg har endelig bestemt meg! Bare sånn at dere vet det! Jessica er datteren til *dn* sånn at dere ikke blir forvirret siden vi starter historien fra hennes perspektis! :) Hvis noen lurer på hva som motiverte meg til denne historien, så kan dere trykke på HER! så vil dere se en video som er veldig rørende! Vell, let's get started, shall we? :)


Jessica's POV

Jeg åpnet døren sagte opp og Jaxon og Lilly sprang inn i huset. Jeg lukket igjen døren etter meg og trodde forsiktig inn i stuen.
''Mamma, Pappa?'' ropte jeg ut og jeg kunne høre noen snuffse.
''Mamma, pappa?'' sa jeg nok engang og la fra meg posten deres på stue boret før jeg snudde meg mot tv rommet hvor Pappa satt og holdt rundt Mamma som satt i sofan og gråt menst hun stirret på tv skjermen.
''Hva er det som skjer?'' spurte jeg bekymret og satte med ned vedsiden av mamma. Hun sa ingenting hun bare fortsatte og gråte mens hun stirret på skjermen.
''Pappa?'' spurte jeg og så på ham. Han så ned på Mamma før han slapp ut et lite sukk og ristet på hode.
''En person din mor var veldig glad i døde natt til i dag'' sa han og mamma begynte å gråte mer.
''Ohh... mamma, jeg er så lei meg'' sa jeg og ga henne en klem. Hun ristet litt på hode og trakk seg vekk fra armene mine og smilte ned på Jaxon som sto der helt forvirret. Jaxon var bare 2 år menst Lilly var 5, og de er barna mine. Mine alt, og jeg kunne se at mamma elsket dem. Mamma tok opp Jaxon på fanget sitt og strøk ham over hode mens hun ga ham et lite smil.
''Jaxon har dine øyner'' sa hun med et lite sukk og kysset Jaxon kjappt på hode før han sprang bort til Lilly som satt og lekte med noen små ting nede på golvet.
''Mamma... hva er det som skjer, hvem er det som er dø?'' spurte jeg og så fortvilet på henne. Det kunne ikke ha vært noen som sto familien spesielt nær for hvis det var det hadde nok jeg også hørt om det.
''En fantastisk mann med navnet Justin Bieber'' sa hun og ga meg et lite smil og så meg inn i øynene for første gang siden jeg hadde kommet. Jeg kunne se med en gang at hun var virkelig lei seg ved hvor døde øynene hennes var.
''Justin Bieber? Hvem er det?'' spurte jeg forvirret. Navnet virket kjent men ikke noe jeg hadde hørt på veldig lenge. Hun ristet litt på hode før hun løftet den gammle kroppen sin og tuslett inn på rommet sitt og kom ikke lenge etter ut igjen med et lite album i armene sine.
''Skal jeg hjelpe deg mamma?'' hun bare ristet på hode og satte seg ned igjen og tørket vekk et par tårer.
''Justin Bieber min venn... Var kansje den mest fantastiske gutten jeg hadde møtt i hele mitt liv'' sa hun og smilte ned på boken forran henne. Pappa begynte pluttselig og le og jeg så forvirret bort på ham.
''Vell... Han var ikke akkurat fantastisk første gang vi møtte ham... Første gang vi møtte han... Jo han var en første klasses drittsekk skal jeg si deg'' sa han og begynte å le. Mamma slo han litt i skulderen før hun sagte begynte å le med ham.
''Det var han... Men han var min drittsekk'' sa hun og åpnet forsiktig opp boken. 
 


60 år tilbake i tid *dn* pov

''*dn*!!!!!!'' du hørte navne ditt bli ropt ut høy med en gang du gikk ut av bilen og du fikk et lite smil om munnen og snudde deg. Og der sto de. Rad på rad, skvist i en klynge, fansen din. Du vinket til dem og sendte dem et sleng kyss før du snudde deg tilbake og stelte deg vedsiden av Josh.
''Skal vi, my lady?'' spurte han og du klarte ikke å la være og la og ta tak i armen hans. Dere gikk ut på den røde løperen. Du og Josh var bestevenner, du visste han hadde en greie for deg men du bare ignorerte det siden du ikke ville miste han som en bestevenn. Alle i hollywood trodde dere var et par, ikke rart når dere alltid dro på events ilag og ble sett ute ilag konstant. Men hver gang noen spurte var det samme svaret hele tiden. Nei, vi er bare venner. 
''*dn* *dn* kan vi få et bilde av kun deg?'' spurte de deg og du nikket og gikk vekk fra Josh og poserte forran kamerane.


Du elsket jobben din, selv om det var litt slitsomt av og til med all paparazzien og at du absolutt ikke hadde noe privatliv men det var verdt det. Du hadde fantastiske fans og de var din motivasjon til å fortsette og spille i filmer og synge.
''*Dn* skal vi gå opp eller?'' spurte Josh deg og pekte opp mot en pedaljong med masse andre folk. Du ga ham et stort smil og dere gikk opp og den førte personen dere møtte var Taylor.
''*dn*!!!! HEI!'' sa hun i en glad stemme og ga deg en stor klem. Du klemte henne tilbake og smilte stort til henne.
''Gud så pen du er'' sukket du og så ned på den lange hvite kjolen hennes.


''Tusen takk, se på deg selv! Du ser seriøst digg ut i den kjolen!'' sa hun og du bare smilte sjenert til henne. Dere sto og snakket en stund før Josh kom bort til deg.
''Du, det er noen som vil ha noen bilder av oss der borte'' hvisket han deg inn i øret og du nikket.
''Vell, vi ses inne ikke sant? Jeg gleder meg til opptreden din!'' du ga Taylor en siste klem før du snudde deg mot Josh og dere gikk opp trappen hvor det var en fotograf som tokk bilder av gjestene.
''Supert, hvis dere bare kan holde rundt hverandre!'' Josh la armen rundt deg og du tok armen din rundt hans og dere sto der og bare smilte til kamera.

''Perfekt!'' sa han og dere slapp hverandre og gikk mot trappene for å komme dere til inngangen inn til bygget når du følte noen slå deg på rompa.
''Jeg ville ha kalt deg perfekt også'' du snudde deg kjapt rundt og der sto ingen andre en Justin Bieber. Du himmlet med øynen og ga han et stygt blikk.
''Hva vil du Bieber'' sukket du og han tok et skritt nærmere deg og så deg opp og ned før han hvisket deg stille inn i øret.
''Spørsmålet er hva du vil gjøre med meg'' du fikk et sjokert annsikts utrykk og trakk deg vekk fra ham.
''jævla pervo!'' utbrøt du og gikk mot Josh som ikke virket spesielt glad akkurat nå.
''Jeg vet du liker det'' ropte han etter deg og du bare ristet på hode og gikk inn i bygget. Ikke faen om han skulle ødelegge humøret ditt nå. Den perverse grisen.


Tilbake til nå tiden Jessica's pov

''Vent, er ikke det deg og pappa når dere var unge!'' spurte jeg og pekte på bilde av mamma og pappa, alltså Josh, og så opp på henne. Hun nikket før hun bladde om og et bilde av en ekstremt kjekk gutt kom til syne.
Jeg tok boken ut av hendene til mamma og studerte bilde og la merke til at det sto skrevet noe nederst på siden.

'the start of everything'

Jeg snudde meg mot mamma og så spørende på henne, og som om hun skjønte hva jeg spurte om svarte hun meg.
''Det er Justin...'' jeg snudde meg tilbake til bilde og skjønte hvorfor mamma var lei seg, jeg mener, til og meg jeg kunne ha tengt å være sammen med han her!
''Men hva mener du med teksten? The start og everything? Starten på hva?'' hun sukket litt og tok opp boken og røyste seg.
''Jeg tror det var nok for idag... Jeg føler meg ikke spesielt bra'' hun tuslett tilbake inn på rommet og jeg sukket.
''Han betydde mye for henne gjorde han ikke?'' spurte jeg Pappa. Han nikket og røyste seg sagte opp.
''Komman, hjelp meg med maten så kan jeg fortelle deg litt mer om Justin og moren din'' jeg nikket og fulgte pappa inn på kjøkkenet. Hva var så spesielt med denne Justin gutten? Uansett hva det nå enn hvar så skulle jeg finne ut av det. Ta da!!!!  Der har dere første del av den nye historien!
Hva syntes dere?
Noe dere kansje ikke likte, var det vanskelig å følge med?
Dette er et pussle spill, det kommer en ny brikke til historien for hver del.
Det kommer til å være litt hopping fram og tilbake i tid nå i starten, men når vi kommer lenger inn i historien så kommer til å være deler hvor vi bare er i fortiden.

Never say Never ~Vanessa 15 Kommentarer


hits