Profiltekst her!Arkiv
Kategorier


Siste innlegg

Annonser
The Switch - Epilog

Jeg er SÅ glad at dere ble alle fornøyde med avsluttningen til The Switch! Her har dere Epilogen til historien så håper jeg dere liker den! Hvis noen av dere lurer på hvordan neste historie bli (for dere som ikke vet det) så kan dere gå inn på arkiv til blogg, og gå litt ned hvor jeg skriver om 3 forskjellige valg til historie. Fordi neste historie på bloggen blir Old Memories, som mange ville at jeg skulle skive etter denne! Kos dere med det siste som blir til The Switch! Også skal jeg bare si at jeg skal ha en spørsmåls runde før neste historie begynner så har dere noe spørsmål dere vil stille meg kommenter det her, men jeg skal lage et innlegg etter på hvor dere kan stille dem :)


''Auuuuu, Selena! Du lugger meg!'' suttret du.
''Men så sitt stille da! Jeg er snart ferdig'' sa hun tilbake.
 ''*dn* er du ferdig snart?'' spurte moren din som nettopp hadde kommet inn i rommet.
''Hun er snart ferdig'' sa Selena for deg mens Isabella sminket deg. Du satte deg litt rettere i stolen og Selena satte på blomstrende inn i håret ditt.
''Sånn! Hvordan ligger vi ann på tid?'' spurte Selena og snudde deg mot moren din som satt og ventet i stolen på dere.
''Vi har litt tid igjen, men jeg annbefaler at vi kommer oss i gang'' sa hun og Selena nikket og snudde seg tilbake mot deg.
''Er dere klare?'' spurte hun og Tea og Isabella nikket ivrige og du nikket mens du stirret på deg selv i speilet. Håret ditt var dratt itl en side og holdt fast der med et par hvite blomster. Sminken din var varm og ikke for drakstisk. Du fikk et lite smil om munnen og nikket.
''La oss dra'' nikket du og røyste deg, kjolen din var ganske enkel og nok så luftig men du var fast bestemt at det ikke skulle være noe dyr kjole.
''Her'' sa Selena og ga deg buketten din med et par liljer.

(bare at det er liljer)

''Greit, jenter! Showetime!'' sa Selena og stelte seg helt bakerst i rekken. Det hørtest kansje litt rart å si at Selena var din maid of honor men hadde det ikke vært for henne, hvor ville du og Justin ha vært i dag? Ikke med hverandre i alle fall.
Isabella gikk først, etterfulgt  av Tea også Selena. Moren din kom vedsiden av deg og tok et godt tak i deg og smilte til deg.
''Jeg er så glad på dine vegner'' sa hun med en tårete stemme og du bare smilte til henne og nikket. Dere gikk sagte ut døren på hotellet som ledet ned til stranden hvor alle sto og ventet på deg, men den eneste personen du brydde deg om sto helt på enden av alteret.

Du fikk et lite smil når du så Justin stå der, han var kledd i nesten det samme antrekket han hadde på seg når han tok deg med på overaskelses daten ved insjøen, eller Selena, hvis man sa det korekt.
Han smilte til deg og du følte du rødmet av at han stirret på deg, etter 5 år hadde han fremdeles den makten over deg, hvem skulle ha trodd det?
Dere var kommet helt på enden nå og du stoppet opp, ga moren din en klem før hun la armen din i Justins og satte seg ned og seremonien begynte.
''Tar du Justin, denne kvinne til å bli din hustru i gode og onde dager?'' spurte presten og så på Justin.
''Ja'' svarte han og fikk et stort smil om munnne  og trodde på ringen din.
''Tar du *dn* denne mannen til din mann i gode og onde dager'' spurte han og du nikket og hvisket ja og trodde på ringen til Justin.
'' dere er nå mann og kone'' sa han og alle klappet og du kunne høre de 10 fansa som hadde fått invitasjon til bryllupet gråte i hjørnet. Du og Justin følte at siden han var så glad i fansn sin og han behandlet dem som famile at det bare var rett og gi noen en sjanse å være med i bryllupet.
''Endelig'' hvisket Justin og tok et godt tak i deg og kysset deg.
 

Dere satt under et gigantisk telt ute på stranden og stirret på folk danse.
''Kan du tro det.. Vi er gift'' lo du og smilte til Justin, han fikk et stort smil om munnen og kysset deg lett på leppene før han tok deg med ut på danse gulvet. Han snurret og løftet deg og du klarte ikke og holde inne latteren og alle lo med deg.
''Greit! Det er på tide for skåler!'' sa moren din inn i mikrofonen og dere alle satte dere ned på plassene deres og første person til å holde tale var Ryan som var Justin's best man.
''Greit... Jeg skal da holde tale... Det kommer til å gå rett i dass'' alle sammen lo og du smilte bort til Justin.
''Greit... Jeg kan vel starte med å si at Justin er min beste venn i hele verden... Og en liten del av meg trodde han kom til å gifte seg med Selena så dere kan se for meg det sjokker når han kommer hjem til oss i Canada og forteller oss han skal gifte seg med *dn*'' alle lo og Justin rødmet noe som fikk deg til å le enda mer. Ryan snudde seg mot dere og smilte.
''Jeg er så utrolig glad for dere, og gleder meg til dere lager deres egen lille familie... Og kjenner jeg Justin like godt som jeg tror jeg gjør så kommer dere til å jobbe på det i kveld'' du følte du ble helt rød i annsiktet og gjømte deg bak Justin mens alle bare lo av dere.
Ryan satte seg ned og så var det Selena's tur.
''Greit, slapp av dere to.. jeg skal ikke gjøre dere flaue som Ryan nettopp gjorde... okay bare litt!'' sa hun og dere alle begynte å le nok en gang.
''Dere to passet perfekt for hverandre fra første dag... Ikke mange her vet hvordan dere møttes for første gang og ikke mange vil heller... Men jeg er en av de heldige som vet om dette og jeg kan si ærlig at jeg ikke hadde en sjanse engang'' hun så seg rundt i rommet før blikket stoppet på deg og Justin.
''Dere er som hverandres halvdel, er den ene trist er den andre trist.. Egentlig ganske irriterendes men det er så søtt... Og jeg er så heldig for å kunne være her på deres spesielle dag.. Måtte dere begge ha et lykkelig liv i lag med masse små troll'' hun hevet glasset og alle gjorde det samme og dere tok en sup.
Bryllupet fortsatte og det var snart ferdig, det var bare bukketkastet igjen og du holdt på å le deg ihjel fordi alle virket så seriøse. Brudepike sto helt bakerst klare får å ta i mot bukketen. Du snudde deg mot dem og kastet deg høyt i luften så snudde du deg og der sto Selena med bukketen i armene og så helt sjokert ut. Du bare lo og ristet på hode fordi hun virket helt borte, men tilslutt fikk hun et stort smil om munnen og delte litt av bukketen sin med hver eneste brudepike noe som fikk deg til å smile.


''Så hva sier du til at jeg og du går opp på hotellet og starter på den lille familien vår Ryen nevnte'' hørte du Justin hviske inn i øre ditt og du fikk et smil om munnen.
''Take me away Mr. Bieber!'' sa du med en liten drømmlig tone og Justin lo og løftet deg opp i armene sine forran alle.
''Med glede Mrs. Bieber!'' sa han og begynte å gå opp mot hotellet mens alle ropte på dere og fastet roser etter dere. Den perfekte avsluttningen på dagen spurte du meg.
''Jeg er glad i deg, Justin'' hvisket du inn i øret hans og han stoppet og ga deg et lidenskaplig kyss på leppene.
''Glad i deg også, *dn*'' og fortsatte og gå oppover.


TA DA!!!!!!

Likte dere denne lille greia her a? xP
Kommenter om det var noe i historien dere ikke likte!

Never say Never ~Vanessa7 Kommentarer


The Switch - Del 50 - SISTE DEL

Jeg tastet inn nummeret jeg hadde fått fra Selena og ikke lenge etter hørte jeg en guttestemme ta den.
''Ja hei Andreas? Dette er Justin Bieber... Jeg trenger din hjelp med noe...'' la oss bare håper til gud at jeg fikk til dette her da... End


*Dn* POV

''Jeg skjønner ikke hvorfor jeg i det hele tatt gidder å gå på denne greia her'' sukker du og la deg ned i sengen mens Isabella og Tea prøvde å dra deg med på shopping til ballkjoler.
''Komman, *dn* dra i alle fall for våres skyld! Du var så mye kulere for en månte siden! Så ble du helt emi chick!'' suttret Isabella og satte seg ned vedsiden av deg. Du satte deg opp og så på henne med et stygt blikk.
''Jeg er IKKE emo chick'' hun fikk et smil om munnen og du ristet på hode.
''La oss dra før jeg ombestemmer meg'' sa du fort og de nermest sprang ut døren og prøvde og henge med. Dere kjørte til kjøpesenteret og gikk til nermeste kjole butikk.
''Greit. Du skal prøve, denne, denne, denne, denne'' de slang flere og flere kjoler oppå deg og du endte opp med en god del kjoler, og hver eneste like stygg som den neste. Enten så passet den ikke, eller så du feit ut eller så passet ikke fargen, det var helt umulig å finne noe. Isabella og Tea snakket med personen som eide butikken om det var noe kjoler de kansje ikke hadde på display mens du gikk rundt og så på radene på radene med kjoler helt til øynene dine fikk øye på en utrolig pen lys gul kjole gjømt bak masse random crap.
''Jenter, jeg tror jeg har funnet noe!'' ropte du bort til dem og gravde fram kjolen. De kom vedsiden av dem og de begge to fikk to gigantiske smil om munnen.
''den er PERFEKT!'' nermest ropte de ut i kor. Du prøvde den på og du ble egentlig litt rørt av kjolen, det var den ideale ball kjolen!
''Vi tar den'' sa jeg og smilte til meg selv i speilet.

5 dager senere

Det var lørdag og det var dager for ballet. Det virket litt sært og ha ballet på en Lørdag men dere hadde stemt om det og hadde bestemt at det var det som virket best siden da hadde dere hele dagen for å gjøre dere klare og dere kunne være ute sent.
Du var hjemme hos Isabella og du kunne ikke la være og legge merke til hvor nervøs hun virket.
''Går det bra eller?'' spurte du henne og hun bare smilte til deg og fortastte og sminke deg. Hun og Tea var fast bestemt på å fikse alt slik at du slapp og gjøre noe og du hadde ikke noe imot det, men du syntes litt synd på dem siden de da fikk mindre tid til å ordne seg selv.
''DA! Da er du ferdig, hva syntes du?'' du røyste deg og gikk bort til det gigantiske speilet inne på rommet og så på deg selv. Men det lignet ikke på deg i det hele tatt. Håret ditt var dratt til ene siden og sminken din var lett og enkel.

Du snudde deg til jente og smilte til dem.
''Tusen takk'' sa du på gråten men du nektet å gråte, du ville ikke gråte fordi da ødela du sminken, og det var noe du absolutt ikke ville fordi da kom de to til å slakte deg.
''Skal dere begynne og fikse dere da?'' spurte du og du nikket ivrige og dro fram kjolene sine og begynte å stelle seg.
Timene gikk og Isabella og Tea ble til slutt ferdige og det var på tide å bli kjørt ut til ballet i limon. Når dere kom inn i limon satt Andreas og Petter (typen til Andreas) allerede der og snakker i en veldig intes samtale men sluttet når de så deg. Du ga dem begge en klem og satte deg ned og sukket.
''Så... Hva snakker dere om da?'' spurte du og de bare ristet på hode og hele bilen ble stille og stemningen ble ganske klein. Dere kjørte i ca 20 minutter til dere kom fram til skoolen og det var egentlig nok så kompisk og se på dere fordi dere nermest sprang ut av bilen for å unnslippe den kleine stemningen.
Når dere kom inn i gymmsalen fikk du helt sjokk. Det var  utrolig pent med lys og stjerner i taket, du kunne se jentene danse på golvet og kjolene flyte rundt omkring mens de snurret rundt og det var bare utrolig  pent å se på.
''Andreas... Du har gjort en helt fantastisk jobb'' sukket du ga ham et smil, han tok seg på hjerte som om han var rørt og ga deg en klem.
''Takk.... Kvelden skal være uforglemmelig'' sa han og gikk bort til Petter. Du sto der helt alene mens du stirret på alle sammen danse med datene sine, det var egentlig veldig deprimerende siden du var helt alene men du brydde deg ikke. Du var i alle fall på ballet. Pluttselig følte du noen prikke deg på ryggen.
''Kan jeg få denne dansen'' du så ned på armen til Stefan og du hadde så lyst å si nei men igjen, du ville ikke være alene og hvis Stefan var det eneste du kunne få så skulle du ikke takke nei heller. Du ga ham et smil og tok tak i hånda hans og gikk mot danse gulvet. Dere danset i lag gjennom hele kvelden og det var egentlig ganske deilig. Du og Stefan begynte og oppføre dere som dere gjorde før Stefan fortalte deg han hadde følelser for deg, og det var noe du egentlig savnet utrolig mye.
''Greit! Mine damer og herrer! Vi har kommet til det punktet ALLE har ventet på. Kroningen av kongen og dronningen!'' du så den forferdelige Matte læreren din stå på scenen med to konvolutter i henda menst han smilte ut til dere.
''Årets dronning er.... *Ditt fulle navn*!'' publikum jublet og du følte du ble helt sjokert. Var han seriøst nå? Du tokk et par skitt mit scenen før alle nermest dyttet deg opp, de plaserte en liten krone på toppen av hode ditt og du stelte deg litt til siden.
''Og årets konge er!........ Justin Bieber?'' han virket utrolig forvirret og så på deg. Øynene dine holdt på å poppe ut av hode ditt og du så deg rundt omkring men han var ingensteder å se. Hele salen begynte å mumle og det ble veldig mye støy. Men pluttselig slo alle lysene seg av og du følte at noen dra deg av scenen, et spotlight kom på og du så Justin stå der og smilte til deg. Også begynte han å synge til deg.

Han stoppet rett forran deg og du visste ikke helt hva du skulle si, du følte at tårene kom men du bare blunket et par ganger.
''Hva gjør du her?'' spurte du i en liten stemme og så opp på ham. Han tok et steg nermere deg og lot armen sin kuppe kinnet ditt og sagte kysset han deg på leppene. Du lukket igjen øynene og nøyt leppene hans mot dine.
''Jeg er her for å ta tilbake det som egentlig er mitt'' du så han rett inn i øynene og du klarte ikke å gjømme det lille smilet som kom om munnen din. Du hørte noen hoste bak deg og du snudde deg for å se Andreas stå der med kronen i armen og sette den på toppen av hode til Justin.
''Sånn'' smilte han og tokk mikrofonen fra Justin og flyttet seg fra golvet, alle flyttet seg med ham og dere var de eneste som var på danse gulvet igjen.
''Nå skal kongen og dronningen ta sin første dans'' hørte du Andreas si inn i mikrofonen og bandet begynte å spille en søt sang og du så på Justin.
''Kan jeg få denne dansen'' spurte han deg og rakte fram hånden sin. Du nikket og la hånden din i hans og sagte begynte dere å danse, forsiktig la du hode ditt på skulderen hans og dere danset ferdig dansen men Justin ga ikke slipp på deg og han holdt deg godt inn i armene sine.
''Justin... Jeg er så lei meg for at jeg ikke sa noe'' sukket du og tørket vekk den ene tåren som trillet ned kinnet ditt. Justin bare ristet på hode sitt og så deg rett inn i øynene.
''Beklager at det tok så lang tid for meg å innse at jeg likte deg og ikke Selena'' svarte han og lente seg ned mot deg,  du stelte deg opp på tå og møtte leppene hans på halv veien.
 


THE END!
haha, da er det bare Epilogen igjen folkens!
Hva syntes dere om avsluttningen av historien?
Var dere fornøyde?

Never say Never ~Vanessa 10 Kommentarer


The Switch - Del 49 - NEST siste del

 Du la deg ned i sengen og lukket igjen de såre øynene dine og ønsket at dette marerittet bare skule være over med. Du var lei av dette livet og ville være deg selv igjen. Sagte men sikkert sovnet du og du følte du en liten lykke bliss komme over deg menst du sov.


1 månte senere

Livet etter du hadde kommet tilbake til deg selv var egentlig ikke så veldig mye mer annerledes en det det pleide å være før du og Selena byttet kropp. Du hadde ungått og høre og lese om noe som handlet om Justin og Selena og gjøre fordi det ga bare forferdelige minner du helst ikke ville ha noe med å gjøre.
Isabella og Andreas syntes det var litt sært siden jeg hadde tatt ned alle plakatene mine og sluttet å høre på musikken dere og det var ikke normalt for meg, men hver gang de spurte deg fant du bare på en unnskylding til å bytte tema.
''Har dere hørt ryktene'' hørte du Andreas hvisket til Isabella og Tea. Nok en dag med skole og nok en dag med at de tre skulle sitte og sladre om alt som var nytt med Justin og Selena.
''Selena og Justin skal tydeligvis ha truffet en bumb i veien og er på vei til å gjøre det slutt... Selena er hele tiden i Florida og fester mens Justin er stuck i studio 24/7'' de begynte å hviske raskt til hverandre og du bare satte inn øre proppene dine får å kutte dem ut av tankene dine. men pluttselig begynte noen å prikke på de og du så opp.
''Hey... Du er *dn* ikke sant!'' sa en jente med en ALT for preppy stemme.
''Hvordan det?'' spurte du henne og satte deg rett i ryggen og hun lo litt.
''Jeg har hørt at du har et band! Og vi trenger noen til å spille på ballet vårt!'' lo hun og smilte til deg.
''Beklager, men jeg kan ikke... Bandet er ikke mer og jeg skal gå på ballet mitt ikke opptre'' sukket du og la hode tilbake på pulten din. Hun sukket og gikk videre får å finne noen til å spille på ballet. Det stygge ballet, faen som du hatet det ballet!

Justin's POV

Jeg og Selena hadde egentlig ikke snakket så veldig mye siden det bytte greiene hadde skjedd. Hun spillte inn film mens jeg var låst fast inne i studio. Vi var egentlig slått opp vi hadde bare ikke sagt det til folk, men det var ganske åpenbart.
''Eyy, Justin! Skal vi ta den Ne-Yo sangen eller?'' spurte Kuk og så på meg, jeg nikket og tok på meg høre telefonene på og begynte å synge.

(Sangen Justin synger) 

Når jeg sang ordene klarte jeg bare å tenke på *dn* som Selena, jeg visste allerede fra dag en at noe var annereledes.. Bare måten hun oppførte seg på, måten hun lo på, øynene alt var bare HELT annerledes og det var det jeg begynte å like med henne, jeg hadde tengt å gjøre det slutt med Selena men når hun forandrett seg så bare falt jeg for henne igjen. Og når de byttet tilbake ble alt ødelaggt. magien med henne var borte, som om *dn* tok den vekk fra henne. Det hadde ikke gått en dag denne månten hvor jeg ikke hadde tengt på henne, selv om det var Selena jeg så, så fikk jeg ikke bilde av den vakkre sjønnheten med det lange brune håret og de store brune øynene jeg så får ca 4 uker siden.
''Dude, kan jeg få mobilen min'' sa jeg pluttselig og gikk ut av båsen.
Scooter ga meg telefonen og jeg tastet inn nummeret til Selena.
''Hallo?'' hørte jeg hun skike inn i telefonen.
''Du? har du nummeret til han kompisen til *dn*?'' spurte jeg, Selena begynte å bable om noe og vi sto der og snakket før jeg endelig fikk nummeret hans og la på. Jeg tastet inn nummeret jeg hadde fått fra Selena og ikke lenge etter hørte jeg en guttestemme ta den.
''Ja hei Andreas? Dette er Justin Bieber... Jeg trenger din hjelp med noe...'' la oss bare håper til gud at jeg fikk til dette her da...


 
Hva tror dere Jusitn gjør?

Never say Never ~Vanessa6 Kommentarer


The Switch - Del 48

''Nei fordi det ikke er noe å fortelle hen.... hva? Fortelle MEG?'' spurte han forvirret og så på deg og tilbake til Selena, som for han var deg.
''jeg er Selena'' sa hun og så ham rett inn i øynene.


Justin stirret på henne sikkelig lenge før han braste ut i latter, og han ville ikke slutte å le. Du og Selena ga Justin et alvorlig annsikts utrykk og til slutt stoppet han og le.
''Vent... Er dere seriøse?'' spurte han og så på dere begge.
''Hvis du ikke tror oss, spør oss noe kun den ekte Selena kunne vite'' sa Selena og så på Justin. Han virket så forvirret men tilslutt sukket han og spurte rett ut.
''Hvilke boxer hadde jeg på meg første gang jeg og Selena hadde sex'' og selfølgeli det gikk ikke et sekund før Selena nermest ropte svaret ut.
''De lilla Yes boxerene som du har liggende hjemme hos meg siden jeg nektet å gi dem tilbake'' Justin stirret helt forbauset ned på henne før han så opp på deg.
''Hvis du er Selena... Hvem er du?'' spurte han med en trist stemme og du skjønnte han ville gråte.
''Mitt ekte navn er *Ditt fulle navn* og jeg er egentlig henne'' sa du og pekte på Selena. Justin stirret på dere begge helt forbauset og var helt målløs.
''Hvor lenge har det pågått?'' spurte han og du sukket og måtte se opp i taket får å ikke begynne å gråte.
''Det har vart i 3 uker og 5 dager'' Sa du og nektet å la tårene falle men det var like før. Justin snuffset litt og tørket vekk en tåse som tydeligvis hadde rent fra hans øyne.
''Jeg beklager... jeg skulle fortelle deg i går meg... vi ble litt opptatt'' sa du og fikke tlite smil av minne men det ble fort fjærnet av Justin.
''Ikke TENK på det engag! Jeg ville ALDRI ha gjort det hadde jeg visst hvem du egentlig var!'' ropte han og du måtte bare se vekk fra ham.
''Selena! Du skal på!'' ropte samme mann som hadde brakt Selena og resten av fansen inn til deg. Du nikket og ga et tegn at du skulle komme om 2 sekunder så snudde du deg mot Justin og tok på ham men han dro hånden din vekk.
''Ikke RØR meg engang!'' sa han og før du fikk sagt noe mer stormet han vekk fra både deg og Selena. Du snudde deg ned mot Selena og skulle til å be om unnskylding når hun bare ristet på hode og gikk ut samme vei som Justin. Du ristet på hode og så rett fram, nå skulle du fokusere på konserten. Selena og Justin hatet deg kansje men du nektet å la det gå utover fansen, du skulle være tapper for dem!

Det kom til den andre sangen og du klarte ikke å synge mer, du begynte å gråte og lot heller fansen synge. Det var utrolig rørende hvor nær fansen til Selena var henne. Hele sangen gikk og du klarte og ødelegge et par ganger men du brydde deg ikke lenger. Du var en nervesammen brudde men fansen var her får å støtte deg, og akkurat nå skulle du lene deg mot dem for støtte.

Konserten gikk, fansen var med å synge men du gråt ikke mer, det gjorde du ikke, det var du rett og slett ferdig med. Du sprang av scenen og bort til Bryan som ventet på å bære deg inn i bilen som skulle ta deg til hotellet. Du brydde deg ikke hvor Justin var, du brydde deg ikke hvor Selena var. Fordi i dette øyeblikket ville du bare hjem til hotellet ditt og gråte i fred og ro.
''Selena... Går det bra eller?'' spurte Mandy deg pluttselig. Du ristet på hode og begynte å gråte. Alt var ikke bra, alt var forferdelig! Hun åpnet armene sine og du gikk inn i dem og hun holdt deg menst du gråt. hun pushet ikke deg får å vite hva som hadde skjedd eller hvordan du følte deg og det var du utrolig takknemlig for.
Mandy holdt rundt deg menst dere gikk inn i hotellet og det føltes så deilig, dere ventet på heisen og når de åpnet deg sto pluttselig Selena der og så på deg.
''*dn*'' staret du men hun ristet på hode og gikk rett forbi deg og du sukket. Hun hadde sikkert vært oppe hos Justin som sikkert var like sur på deg.
''Hvem var det?'' spurte Mandy deg og du bare riset på hode.
''Ikke noen vi må bry oss om akkurat nå'' sa du og trykkte på etasjen din og hun bare nikket.

2 dager etter

Klokken var 23:35 og du hadde akkurat 25 minutter igjen før livet ditt ville forandres tilbake igjen. Gårsdagen og i dag ble brukt på å få fikset alle konsertene og tingene på plass som ikke satt første konsert som det faktum at ut av ingensteder begynte du å gråte og det ville de helst unngå denne gangen men du låvte dem at det ikke kom til å gjennta seg. Justin hadde du selfølgeli ikke hørt noe fra verken han eller Selena. Du la deg ned i sengen og lukket igjen de såre øynene dine og ønsket at dette marerittet bare skule være over med. Du var lei av dette livet og ville være deg selv igjen. Sagte men sikkert sovnet du og du følte du en liten lykke bliss komme over deg menst du sov.


 
Hva syntes dere om denne delen?

Never say Never ~Vanessa11 Kommentarer


The Switch - Del 47

''Slapp av, du kommer til å klare deg perfekt'' sa han og løftet deg opp brude stil og la deg ned i sengen og la seg ned vedsiden av deg. Han hadde et godt tak rundt deg og dere sovnet i armene til hverandre.
Nei, du trengte ikke å fortelle det til Selena, what she doens't know, won't kill her? Ikke sant?


Dere våknet neste morgen av alarmen til Justin som gikk av. Du satte deg forsiktig opp og så deg rundt, rommet hans var totalt kaos. Det lå en knust lape fra i gå, undertøyet ditt lå revet på golvet og jakken din la ikke langt unna.
''Justin.. Justin.. JUSTIN!'' han hoppet opp og du begynte å flire, han ga deg et styggt blikk før han ga deg et like kyss.
''God morgen til deg også'' sa han og gne seg litt i øynene og så seg rundt han også før han begynte å le litt.
''Wow...'' sa han og så bort på deg og du bare nikket. Du røyste deg og tok på deg jakken din.
''Hvor skal du a?'' spurte han så rart på deg.
''Justin... Jeg har en konsert i dag, jeg vil helst ned og dusje og ordne meg før jeg skal til arenan!'' sa du og knappet opp jakken. Han sukket og slang seg ned i sengen.
''Jeg kommer ned når jeg har fått dusjet selv'' sa han og du nikket og gikk ut døren og bort til heisen. Du håper på at du ikke møtte på noen fordi du var naken under denne jakken og det var ikke noe gøy. Du kjappet deg inn på rommet ditt og gikk inn i dusjen. Du hadde ikke så mye tid før du måtte til arenan og ha en siste gjennomgang før dere skulle opptre.
Du gikk ut av dusjen og inn på rommet og fant fram et lett anntrekk og kledde på deg, du snudde deg mot sengen din får å ta ut mobilen din som lå i ladning når du så Justin ligge på sengen din med et smil om munnen.
''AHHHH!'' du hoppet opp og holdt nesten på å falle, noe som fikk Justin til å le.
''Det var IKKE morsomt! Hvor lenge har du lugget der!'' spurte du og så på ham.
''Helt sidne du kom ut av dusjen... Du vet, naken og våt'' du himmlet med øynene over hvor barnslig han var.
''Kåte jævel'' lo du og kastet hånduken din på ham og gikk bort til mobilen får å sjekke om du hadde fått noe meldinger. Og det hadde du, mange av det var fra Selena som spurte hvordan ting gikk og hvor hun ønsket meg lykke til. Du lo og smilte til og sendte en kjapp melding til henne og du gruet deg sikkelig men at du skulle gjøre ditt beste.
''Greit... Skal vi komme oss avgårde?'' spurte du nervøst og så på Justin som nikket og smilte til deg.
Dere gikk ut hånd i hånd og tok en drosje til arenan siden ingen av dere hadde bilene deres her så det ble den eneste måten.
''Er du spent?'' spurte Justin deg og du nikket. Du hadde vendt deg til å opptre forran folk på grunn av bandet ditt på skolen, men å opptre som Selena forran hennes fans var noe helt annent og det var forferdelig.
''Nervøs og annspent tror jeg er ordene jeg heller ville ha brukt'' lo du og så ut av vinduet. Dere kjørte forbi mange steder du pleide å være med vennene dine før og du følte du savnet dem noe utrolig mye.
''Jeg kommer til å være ved din side uansett hva!'' sa han og ga deg et kyss på kinnet og bilen stoppet. Du betalte drosje sjoføren og dere gikk ut av bilen, heldigvis var det ikke mange folk der fordi verken du eller Justin hadde liv vakter med dere så det hadde blitt litt av et kaos.
''Selena, Justin! Der er dere, vi var så bekymret!'' sa Mandy og ga dere begge en klem. Dere bare lo og følgte henne bort til scenen. Du hadde vært her mange ganger for å se mange folk opptre blant annent Justin.
''Da kan vi starte!'' sa hun og ga deg en glitrende mikrofon med navnet Selena på det.

''Greit, da tar vi det fra toppen!'' hørte du en mann rope i bakrunnen og åpnings sangen startet og du begynte å synge. Det var noen fans som hadde kjøpt en slags spesiell pakke som fikk lov å være med på sound check og du prøvde så godt du kunne får å inkludere dem med i sangen og spurte om de hadde noen sangen de ville høre.
Etter ca 2 timer var dere endelig ferdig og det var mat! Dere hadde bestil mat fra en italiensk resturant like ved arenan som du elsket!
Tiden tikket videre og nå var det bare noen få minutter igjen til showet startet, og du sto backstage og freaket helt ut.
''Selena, her er backstage fansen, skal du si hei?'' du snudde deg rundt og det var en mann med ca 15 barn bak seg. Du fikk et smil om munnen og nikket, du gikk rundt å hilste på alle sammen men pluttselig begynte noen å skrike, du snudde deg og der sto Justin og latet som en fan og fangirlet helt over deg, noe som fikk deg til å le.
''Folkens, dette er Justin'' sa du og ga ham en klem. Justin hilste på alle sammen men pluttselig var det noen klistret rundt halsen hans som kysset ham. Du så helt sjokert bort på Justin som var frosset fast. Du dro jenten av og det var ikke bare hvem som helst... Det var Selena... 
''Hei Justin.. jeg har savnet deg sånn'' hun skulle til å gi Justin nok et kyss når han trakk seg unna henne og så på deg.
''Selena, jeg sverger. Jeg vet ikke hvem hun er!'' sa han i full pannik og du lukket igjen øynene dine. Guess the cats out of the bag now..
''Har du ikke fortalt ham det!'' skrek hun til deg og du så ned på benda dine.
''Nei fordi det ikke er noe å fortelle hen.... hva? Fortelle MEG?'' spurte han forvirret og så på deg og tilbake til Selena, som for han var deg.
''jeg er Selena'' sa hun og så ham rett inn i øynene.Ohh ohh.... Hva tror dere kommer til å skje nå?
Hvordan tror dere Justin reagere?

Never say Never ~vanessa5 Kommentarer


The Switch - Del 46

''Det går bra.. Jeg er mer redd for Justin.. Har en følelse jeg må ha en LANG samtale med ham om dette som nettopp har skjedd'' sukket du og hun så på deg med et smil om munnen
''Har du tengt å fortelle ham det!'' spurte hun overlykkelig  og du bare så på henne med munnen oppe. Hva skulle du si? Skulle du si at du skulle fortelle ham det, eller skulle du bare ignorere alt sammen?


''Ja, jeg har tengt å fortelle ham det...'' sa du og ga henne et lite smil. Hun fikk et stort smil om munnen og ga deg en stor klem.
''Men kan vi legge oss nå? Jeg må opp tidelig i morgen, vi har et fly hjem å rekke'' smilte du til henne og hun bare nikket og smilte til deg. Dere la dere ned i sengen og sov i hverandres armer. Det virket utrolig teigt men det var egentlig ganske deilig å bare være dere to. Det virket som om dere ikke hadde byttet men at dere bare var utrolig nære venner.

Dere våknet neste morgen og begge stresset med å få med dere tingene deres. Selena hjalp deg med å velge det nyttige siden hun skulle tilbake i kroppen sin og da var det spesielle ting hun helst ville ha med seg. Du valgte det du ville ha for de dagene du skulle være henne og dere var på vei til flyplassen og der sa dere hade til hverandre siden Justin ikke kunne se Selena enda, eller deg? Uansett så gikk hun en annen vei mens du gikk veien vaktene viste og der møtte du Justin, bandet og moren din.
''Justin.. Vi må snakke'' hvisket du til han men han ignorerte deg helt og det var åpenbart at han ikke ville ha denne samtalen nå forran alle og du respekterte valget hans.
Flyturen til Florida var blandet av mixet energi. Gutta var gira får å starte turnen igjen, Justin var irritert og satt alene og ignorerte alle mens du var nervøs og overtengte alt som kunne gå galt. Og når dere landet hjalp virkelig ikke fansen eller alle fotografene som absolutt skulle pushe camerane opp i annsikte ditt.

Dere kjørte rett til stadioen og hadde en full gjennomgang av konserten får å sørge for at alt var greit og alt som kunne gå gale ikke var mulig som roet deg ned litt. Men da var det bare Justin som var problemet ditt. Du prøvde å få snakket med ham men da sa han bare at han måtte på do eller at han måtte fikse noe med Kenny som skulle komme på neste fly og det irrierte deg noe utrolig mye.
Nå satt du ine på hotellrommet ditt og tengte over hvor travel dagen hadde vært. Selena hadde ringt deg flere gangen men du sa alltid at du ikke kunne snakke på grunn av øvelsene og hun sa hun skjønnte deg og at hun skulle slutte å ringe og respektere det. Du visste at Justin hadde rom rett over deg og du hadde bare så lyst å gå og banke på døren og tvinge ham til å snakke med deg, men du visste at han sikkert bare kom til å smelle igjen døren rett i ansikte ditt så du måtte finne på en plan til å få hans oppmerksomhet, og du viste nøyaktig hvordan du skulle få akkurat hva du skulle gjøre! 

Du sto utenfor rommet til Justin og du følte du ble utrolig nervøs. Du trakk jakken tette rundt deg før du pustet tungt inn og ut og banket på. Du hørte masse lyder fra rommet før døren åpnet seg, Justin hadde et smil om munnen sin men med en gang han så deg skulle han til å lukke igjen døren når du satt foten din fram og blokerte døren. Justin så ned på foten din og lot øynen sine vandre opp låret ditt og  jakken din før han til slutt så deg inn i øyne.
''Vi må snakke Justin'' sa du men en alvorlig tone og Justin bare ga deg et styggt blikk før han prøvde og lukke igjen døren på nytt men nå la du armen din på døren også og han slapp ut et sukk.
''Hva er det du vil'' spurte han irritert og du så på ham med et lite smil før du nikket inn i hotellrommet. Han nektet i begynnelsen men til slutt ga han seg og slapp deg inn.
''Sånn, vil du fortelle meg hva det du ...'' Justin snudde seg mot deg og fikk helt sjokk, øynene hans ble store og han sto og stirret på deg.
''Ser du noe du liker eller?'' spurte du med en forførende stemme og gikk sagte mot ham, armene hans kom mot deg og dro deg inn og begynte å beføle deg ned puppene og hoftene.
''Dette er absolutt det beste du noen gang har gjort!'' nermest sikklet han og stirret på undertøyet ditt.

Justin begynte å kysse deg nedover krage benet helt til han kom til puppene og begynte å hviske mange små ting og du begynte å le.
''Hva er det du driver med?'' spurte du og så ned på ham.
''Dehh, jeg må fortelle tvillingene hvor mye jeg har savnet deg!'' sa han og du fikk et smil om munnen og Justin bærte deg bort til senga og kastet deg ned på den...

''Vell... Det var DET undertøyet'' sa du mens du pustet tungt og så bort på Justin som pustet nesten like tungt. Dere lå nede på golvet med senge tøyet over dere. Dere hadde endt nede på golvet etter 3 gang og orket egentlig aldri å gå tilbake til sengen. Justin snudde seg mot deg og smilte til deg og du smilte tilbake.
''Du skulle fortelle meg noe'' sa han og du pluttselig kom du på hva du egentlig hadde kommet hit for, vel det og for sexen men nå var du ikke så sikker lenger.
''Oja... Det.. Em Justin, jeg har noe viktig jeg må fortelle deg..'' sa du og satte deg opp og dro sengetøyet godt rundt deg. Justin ga deg et rart utrykk men nikket.
''Du skjønner det at.... Vell, det har seg slik at'' du stoppet og prøvde å tenke ut hvordan du skulle fortelle han det.
''Selly, du skremmer meg litt, hva skjer?'' spurte han og satte seg opp og lente seg mot sengen og stirret på deg.
''Jo alltså... Jeg er nevøs for i morgen'' du følte øynene dine vokse og du hadde gjort det nå. Det var IKKE det du skulle si til ham! Du skulle fortelle ham at du og Selena hadde byttet kropper! Men når du så Justin ligge der og smile til deg, det var bare noe som kom over deg, og du klarte det bare ikke...
Selena kom til å forstå, ikke sant? Du trengte nå ikke å fortelle henne det gjorde du vel?
Justin begynte å le og satte seg nermere deg og ga deg et kyss på leppene dine.
''Slapp av, du kommer til å klare deg perfekt'' sa han og løftet deg opp brude stil og la deg ned i sengen og la seg ned vedsiden av deg. Han hadde et godt tak rundt deg og dere sovnet i armene til hverandre.
Nei, du trengte ikke å fortelle det til Selena, what she doens't know, won't kill her? Ikke sant?


 
Hva syntes dere om denne delen?
Vi begynner å nerme oss slutten nå som da vil si det blir snart Quiz time! :D HODL DERE VÅKNE! Fordi jeg kommer KUN til å ta med meg de kommentarene som har kommet inn den tiden jeg har sagt! Men hvis det ikke skjer noe av i dag så skriver jeg det på bloggen! :D

Never say Never ~Vanessa 10 Kommentarer


The Switch - Del 45

Quizen kommer senere i kveld vi får se hvor langt i historien vi kommer ;) men den blir i kveld <3


''Selena... Eller burde jeg si *dn*?'' smilte ditt forsvant totalt fra annsikte ditt og øynene dine ble store. Fordi rett forran deg. Sto du med et irritert blikk.
''Selena...''


Dere sto der i all stillhet og bare så på hverandre, ingen av dere sa noe til hverandre men bare studerte hverandre. Dere kom ut av transen deres når Justin begynte og åpne døren. Du snudde deg mot døren og smelte den igjen og så på Selena, nei *Dn* eller deg eller aiowwhet, hvem nå den var forran deg og ga henne gjømme seg. Hun så seg rundt å kastet seg bak sengen din og du åpnet døren for en forvirret Justin.
''Hva er det som  skjer?'' spurte han.
''Ehhh, Justin... Kan vi ta dette en annen dag'' sa du nervøst og så opp på ham. Han ga deg et blikk at han var sikkelig irritert  og lei seg så sukket han og ristet på hode.
''Vet du hva.. I don't care, hvis du ikke ville ha sex med meg så kunne du bare ha sagt det i stede for å kødde med meg'' han snudde seg og gikk ned i og du ventet til du hørte døren lukke seg igjen før du pustet lettet ut. Pluttselig følte du noe treffe deg i bakhode og du snudde deg rundt og så puten som lå dene på gulvet.
''Auu! Hva var det for!'' ropte du og kastet puten på sengen.
''Har du SEX med ham!'' ropte hun drit surt og du bare sukket.
''Hva tror du? Har du MØTT kjæresten din eller!'' spurte du og pekte ned mot døren hvor Justin hadde vært. Hun ga deg et iskaldt blikk men nikket.
''Selena... Hva gjør du her?'' spurte du henen helt fortvilet. Hvordan skjedde dette? Hadde dere ikke blitt enige om å bare la det ligge siden månten snart var ferdig.
''Jeg vil fortelle folk at vi har byttet... I alle fall Justin'' sa hun med en bestemt stemme  og krysset armene og du bare så på henne og himmlet med øynene.
''Hvorfor vil du deT? Er det ikke bedre å bare holde kjeft?'' spurte du henne og ga henne et blikk. Hun sukket trist å satte seg ned på sengen din og du satte deg ned vedsiden av henne.
''Jeg bare savner han sånn'' sa hun på gråten og du visste hvordan hun følte det. Dette var følelsen du hadde hver gang du hadde når du så Justin og Selena i lag, okay ikke HELT den samme men det var ganske likt.
''Jeg skjønner... Men det er bare 4 dager igjen.. Tenk, 4 dager så er du tilbake her, i din kropp med dine venner og DIN kjæreste'' trøstet du henne med og du kunne se hun hadde et par tårer i øynene.
''Jeg ble bare så sjalu... Du fikk ha ham vær dag mens jeg ikke fikk det'' sa hun og du nikket med hode ditt og fikk et lite smil om munnen din og begynte å le litt. ''Hva er det du ler av a?'' spurte hun litt irritert noe som fikk deg til å le litt mer.
''Skjønner du det ikke? Den følelsen du har nå, der er følelsen HVER eneste av hans fans har! Hver og en like sjalu på deg fordi du får ha ham hele tiden mens vi må stå på siden og se på'' sa du og sluttet å le og så henne dødt i øynen. En tåre til rant og du var egentlig litt glad at hun fikk vite hvordan dere følte det hver dag.
''Virkelig... Er det slik dere føler dere?'' spurte hun med en trist stemme og så opp på henne. Du fikk et lite smil om munnen og la armen din rundt skulderen hennes og klemmte henne inntil deg.
''Hver eneste dag'' svarte du og hun lente hode sitt på skulderen din og slik satt dere en stund før hun begynte å snakke igjen.
''Beklager at jeg kom og ødela for deg...'' sukket hun og du bare ristet på hodet ditt.
''Det går bra.. Jeg er mer redd for Justin.. Har en følelse jeg må ha en LANG samtale med ham om dette som nettopp har skjedd'' sukket du og hun så på deg med et smil om munnen
''Har du tengt å fortelle ham det!'' spurte hun overlykkelig  og du bare så på henne med munnen oppe. Hva skulle du si? Skulle du si at du skulle fortelle ham det, eller skulle du bare ignorere alt sammen?Hva tror dere hun svarer?
Hva synes dere hun BURDE gjøre?

Never say Never ~Vanessa6 Kommentarer


The Switch - Del 44

''Hallo?'' peste du inn i telefonen og lo av Ethen som køddet på trommene.
''Dette er slutt! Vi må fortelle dem det!''


''Selena... Hva er det du snakker om?'' spurte du og så deg rundt for å se om noen fulgte med på deg men det gjorde de heldigvis ikke.
''Jeg klarer ikke dette mer, jeg vil ha kjæresten min tilbake'' sa hun irritert og du kunne bare se for deg ansikts uttrykket hennes.
''Selena, det er bare 4 dager igjen, du klarer dette her!'' sa du og prøvde å roe henne ned men det virket ikke helt slik du ville det skulle fordi i neste øyeblikk begynte å hun skrike til deg i andre enden. Hun sto der og skrek inn i telefonen for noe som virket ekstremt lenge når hun endelig sluttet pustet du dypt inn og gjorde deg klær for å snakke igjen. ''Beklager at det er slik du føler det men det er 4 dager og livene våres blir normale igjen og du slipper å tenke på meg noen gang igjen'' så la du på. Du følte deg utrolig frekk siden du var i hennes kropp men hun måtte bare tenke på at etter 4 dager ville alt bli gjort om og ingentrengte å vite om NOE av dette her.
''Er du klar eller Selena?'' spurte Mandy og smilte til deg, du nikket og dere begynte og øve til konserten igjen.

Noen timer senere

Endelig var øvingen ferdig og dere skulle ut å spise som var bra fordi du var drit sulten.
''Hvor skal vi hen?'' spurte du gutta mens dere var i garderoben og sammlet sammen tingene deres.
''Vet ikke jeg, kansje et pizza sted?'' sa Ethen og alle nikket enige med. Dere gikk ut av garderoben og pluttselig følte du to armen rundt deg.
''heehe, hei Justin'' lo du og så bak deg hvor det smilende annsikte til Justin og ga ham et lite kyss.
''Så hva sier du til Pizza?'' spurte du og han nikket ivrig og dere alle dro et sted hvor det ikke var så mange folk og hvor dere kunne være i fred.
''Babe, sitt her da!'' sa Justin og dro deg ned på fanget hans og du lo og ga ham et lite kyss, du skulle til å trekke deg unna men leppene hans følgte etter deg og du ga ham nok et kyss og dere satt og begynte å kline forran alle.
''Ehh,okay pizza er liksom klissete men det der er SÅ mye mer klissete'' sa Dan og grøsset. Du snudde deg mot han og Justin bare viste han fingeren før han fortsatte å kysse på deg.

''Justin, komman folk blir irritert'' lo du og flyttet deg fra fanget hans men armene hans var låst rundt håftene dine så du lente deg inn mot han og hvisket i øret hans.
''I kveld  hvis du er flink og oppfører deg'' sa du og Jusitn slapp deg med en gang og guttene begynte å le som om de skjønnte hva du hadde sagt. Dere bestilte pizzan og spise og koste dere men du kunne se Justin ble utrolig rastløs og at han ville virkelig vekk derifra.
''Men greit... med det at vi drar tidelig i morgen så tror jeg at vi burde komme oss av gårde'' sukket du til guttene og de nikket i forsåelse. Jusitn hoppet opp fra sete sitt, slang ned penger for maten, tok tak i armen din og dro deg med seg ut av resturangen og inn i bilen sin og kjørte hjem til deg.
''hahahahahahah!'' du klarte ikke å slutte å le, Justin hadde et lite smil om munnen og du visste nøyaktig hvorfor men du lo over hvor desperat han virket. Justin parkerte bilen utenfor huset ditt men før han fikk åpnet døren sin sprang du ut av bilen i full latter mot huset ditt får å låse opp døren før Justin fikk tak i deg. Du snudde deg og så Justin låse bilen og springe mot deg, du kjappet deg inn uten å lukke døren og sprang opp trappene, du kunne høre latteren til Justin nede i gangen men du sluttet ikke å løpe.
Justin var rett bak deg nå og du sprang inn på romme ditt og lukket igjen døren og holdt Justin ute. Du var sikkelig annpusten og holdt på å le deg ihjel så du la ikke merke til personen som satt på sengen din før hun begynte å snakke...
''Selena... Eller burde jeg si *dn*?'' smilte ditt forsvant totalt fra annsikte ditt og øynene dine ble store. Fordi rett forran deg. Sto du med et irritert blikk.
''Selena...''


hva syntes dere om denne delen?
Hva tror dere kommer til å skje?

Never say Never ~Vanessa9 Kommentarer


The Switch - Del 43

Ikke lenge etterpå kom Justin bort og satte fram masse pannekaker, sirup og apelsin jus og dere begynte å spise men pluttselig stoppet Justin og så opp på deg.
''Selena...  Hvem er *dn*?'' øynene dine ble stor og du så opp på Justin.


Du hostet litt og tok en sup av jusen din og ristet på hode.
''Ehhh, en vennine... Hvorfor spør du?'' spurte du nervøst og så opp på ham, han ristet på hode og lente seg litt tilbake i stolen.
''Du snakker i søvne og du klarte ikke å holde kjeft om henne eller en jente'' sa han og så litt rart på deg og du følte at alt ble pluttselig veldig mye varmere her inne.
''Oja.. Nei det er bare en jente jeg er ganske nær'' sa du og smilte til han og håpte på at han skulle droppe saken men tydeligvis ikke.
''Hvorfor har du ikke snakket om henne før da?'' spurte han forvirret og begynte å pirke i maten sin.
''La oss ikke tenke på henne nå... Greit? La oss heller kose oss, bare oss to?'' spurte du og tok tak i hånda hans og han så deg rett inn i øynene og fikk et lite smil om munnen og du følte at alt ble veldig mye lettere nå.
''Supert! Vil du være med på øving med meg?'' spurte du og ga ham et stort smil får å overbevise ham om å si ja.
''Kan vi ikke heller finne på noe annent?'' spurte han og løftet litt på øyebryna sine og du klarte ikke å holde inne latteren din.
''Jeg må på øving.. jeg skal starte turnen min om 2 dager Justin!'' sa du alvorlig men han begynte å ben flørte med deg og ble veldig vanskelig å holde seg alvorlig.
''Du får lov å se på meg vrikke på rompa i konsert anntrekka min! OG puppene mine kommer vel sikker til å være over hele stede'' sa du i en care stemme men du gjorde det med vilje fordi du visste han ikke kunne motstå sjansen til å se på deg hoppe opp og ned i antrekkene dine fordi de fikk puppene dine til å være nok så spenstige.
 

Justin stirret deg lenge inn i øynene for å forsikre seg at du ikke bløffet men ga seg etter litt.
''Njaaa.. Jeg vet ikke'' sa han og satte seg tilbake i setet og du himmlet med øynene. Du røyste deg opp fra stolen din og stelte deg bak Justin og lot armene dine forsiktig skli ned fra skuldrene hans ned brystet hans og stoppet ved magen hans slik at hode ditt var rett ved øret hans og hvisket til han med den sexieste stemmen du klarte.
''Pliiiiisssss, for meg?''  du følte Justin stivne til og pluttselig nikket han og du slapp han og gikk bort til døren.
''Super, vi drar etter jeg har fått skiftet'' sa du og slengte han et kyss før du sprang opp på rommet og fant fram et annrett . Når du kom ned igjen sto Justin klar og ventet på deg, du dro på deg et var med sko og dere gikk ut til garasjen din og tok bilen din bort til arenan dere skulle øve på før dere skulle fly ut til Florida i morgen.
''Selena!'' ropte alle til deg når du kom og du vinket til alle sammen. Du hadde virket blitt nær disse folka, de var utrolig hyggelige og du hadde fått veldig mye ros for at du hadde forbedret sangstemmen din og det var en stor ære for deg siden du så opp til Selena og elsker stemmen hennes.
''Justin, du kan sitte der mens Selena skifter du'' lo Mandy og pekte på en stol bak scenen og han nikket, ga deg et kyss på kinnet og satte seg ned der borte mens du gikk å skiftet.
Dere hadde gått gjennom første halv del av konserten når mobilen din ringte.
''Sorry folkens, kan vi ta 5 minutter?'' spurte du og alle nikket ivrige og la seg ned. Det var drit varmt så alle ønsket seg en liten pause og få tilbake pusten sin.
''Hallo?'' peste du inn i telefonen og lo av Ethen som køddet på trommene.
''Dette er slutt! Vi må fortelle dem det!''


 
Hva tror dere kommer til å skje?
Hva synes dere om det faktum at det er kun 4 dager igjen til ønske går ut?

Never say Never ~Vanessa 5 Kommentarer


The Switch - Del 42

Du skulle til å lukke igjen døren når du snudde deg mot Justin.
''Du vil vell ikke... du vet... være med inn?'' spurte du han. Han så på deg med store øyner og nikket.


Dere gikk stille mot døren din og du løste opp døren og gikk inn. Huset ditt var mørkt og stille som alltid men denne gangen var du ikke alene og det føltes så utrolig deilig, du var så lei over å være alene at det hadde rett og slett blitt nok.
''Emmm, vil du ha noe å drikke?'' spurte du nervøst og så på Justin, han sto der med henda ned i bukse lummene sine og nikket.
''Okay... Vin, brus, vann?'' spurte du og gikk mot kjøkkenet.
''Har du rødvin eller?'' rope han og du nikket selv om han ikke kunne se deg. Du hadde vært her såpass lenge at du visste hvor Selena hadde alt og du fant en flaske med rødvin og to glass før du gikk inn på stuen hvor Justin satt og så seg rundt som om han så etter noe.
''Vil du se på noe film eller?'' spurte du og satte fra deg glassene og vinen ned på boret og så på Jusitn. Man kunne se hvor kleint det egentlig var mellom dere men du var villig til å prøve alt for å gjøre det om. Han nikket og du fikk et lite smil om munnen.
''Okay.. Du vet hvor filmene er, så kan jeg skifte menst du velger en!'' sa du og pekte på ham før du sprang opp i andre etasjen får å finne noe å ha på deg. Siden dere skulle bare slappe av litt så tok du på deg en grå jogge bukse, en hvit singlet og en av Justin's gule hettegensere han hadde glømt igjen  her.

Når du gikk ned til Justin sto han deg i et par jobbebukser og var shorteløs og du følte du bare frøs deg fast. Han var så utrolig kjekk der han sto du følte bare at du ble helt mo i knærne. Justin snudde seg mot deg mens han dro på seg t-shorten sin og hadde et lite smil om munnen.
''ehh, jeg bare skiftet jeg...'' sa han nervøst og satte seg ned i sofan og du bare nikket og satte deg ned vedsiden av ham.
''Hvor fikk du klærne fra?'' spurte du og åpnet vinflasken.
''Du husket vell at jeg har et par klær her, siden jeg er så utrolig flink til å spontant overnatte her'' lo han og ble helt rød i kinna noe som fikk deg til å smile.
''oja.. greit... men hvilke film valgte du?'' spurte du spent og ga Justin det ene glasset med rødvin og lente deg inn i armkroken hans med ditt egentlig glass klistret fast til kroppen din mens du bredde over et teppe på dere. Justin la den ene armen sin rundt deg og trykket på play og pluttselig begynte starten på P.S I love you og du satte deg nermere inntil Justin og tok en sup av vinen din. 

Justin's POV

Jeg sølte som om jeg var i himmelen. Selena under armen min, et glass vin i den andre og en romantisk film på tv. Jeg trengte virkelig ikke mer, jeg håpet virkelig på om Selena kom til å tilgi meg etter dette. Jeg elsket henne og spesielt nå i det siste, hun var liksom så annerledes men på en bra måte. Filmen begynte å nerme seg slutte og jeg skulle til å spør Selena om vi skulle legge oss når jeg så ned og så at hun alt sov.
Jeg fikk et smil om munnen og tok glasset hennes og la det på boret med mitt og løftet henne opp i armene mine og bærte henne opp i andre etasjen og la henne ned i sengen. Jeg skulle til å røyse meg når hun tok et godt tak i meg og dro meg nermære henne. Jeg fikk et smil om munnen og la meg ned vedsiden av henne og slo av lysene. Jeg hadde virkelig savnet å være i armene hennes.end

Selena's (*dn*) POV

Jeg våknet neste morgen i min egen seng og så meg rundt. Justin var ingensteder å se og det var lyst ute.
''Justin?'' spurte du og røyste deg opp og gikk ned trappen og pluttselig luktet du deilige pannekaker.
''Justin?'' spurte du nok en gang og gikk inn på kjøkkenet og der sto Justin i forkle og lagde pannekaker.
''Hei, du er oppe'' smilte han til deg og ga deg ey chapstick kyss og snudde seg tilbake til ovnen. Du fikk et rart blikk i annsikte ditt men satte deg ned på kjøkken stolen og så på Jusitn lage mat.
Ikke lenge etterpå kom Justin bort og satte fram masse pannekaker, sirup og apelsin jus og dere begynte å spise men pluttselig stoppet Justin og så opp på deg.
''Selena...  Hvem er *dn*?'' øynene dine ble stor og du så opp på Justin.

 


 

Hva tror dere hun svarer?
Hvordan tror dere Justin fikk vite om *dn*?

Never say Never ~Vanessa 6 Kommentarer


The Switch - Del 41 + info

Hei alle sammen! For dere som lurer så står det om quizen i stutten av dette innlegget slik at det dere trenger å vite om det kommer til å stå der! :D Og Ja, jeg leser ALLTID kommentarene mine, uansett hva! Hadde det ikke vært for dere hadde ikke blitt så motivert til å skrive. Leserene mine betyr SÅ utrolig mye for meg!


''Justin'' hvisket du tilbake og løftet hode ditt slik at han fikk mer tilgang til halsen din og han fortsatte å kysse deg nedover og du følte armene hans bevege seg sagte opp fra armene dine og opp til puppene under teppet, men dere hørte noe raslinger bak dere som fikk dere til å stoppe og snu dere. Og hva dere så fikk dere begge til å få helt pannik.


Gjømt inn i buskene sto det mellom 10-15 fotografer og tok masse bilder av dere. Du snudde deg kjapt mot Justin som virket utrolig forbannet og irritert over dette.
''La oss dra!'' sa du fort og tok kjappe skritt mot boret tok tingene dine og ventet på Justin som holdt på å blåse ut stearinglysene på boret.
''Eieren sa han skulle fikse de andre lysene så vi kan bare dra'' sa han og dere gikk mot bilen men når fotografene skjønnte at dere skulle dra så begynte de å komme fram og gå mot dere og du følte at Justin flekset musklene sine men sa ingenting og bare hjalp deg inn i bilen mens han satte seg på andre siden.
''Kjør!'' sa Justin til sjåføren og han nikket og begynte å kjøre ut og du følte du ble så lei deg fordi dere måtte dra fra det perfekte lille stedet som nå var oversvermet med fotografer.
 
''Jeg er så lei meg Selena... De ødelegger alt'' sukekt Justin og la hode sitt mellom bena sine. Du begynte å styke han forsiktig på ryggen for å prøve å trøste ham litt men det virket ikke som det hjalp.
''Justin... Se på meg'' hvisket du og løftet på hode hans og han så opp på deg og du sa han var rød rundt øynene som ville bety at han hadde lyst til å gråte.
''Nawww, gutten min'' sa du og satte deg nermere han og lot armene dine skli rundt skuldrene hans og han lente hode sitt mot brystet ditt. pluttselig følte du små kyss på brystene dine og du bare himmlet med øynene dine.
''Justin'' lo du og dyttet han vekk fra deg og han begynte å lage furteleppe og du klarte ikke å la være å le over hvor søt han var.
 

''Bare litt'' spurte han og lente seg inn mot deg og begynte å kysse deg nedover nakken og du fortsatte å le.
''Justin, seriøst'' lo du og du følte vibrering i kragebenet ditt og når du så ned så du at Justin satt der og lo selv.
''Dust!'' sa du og prøvde å dytte han vekk fra deg men han hadde et godt tak rundt deg.
''Deilig... Uimotståelig... sexy... tilltrekkende..'' for hvert ord han sa ga han deg ett nytt kyss men denne gangen sto du ikke i mot, egentlig så var det ganske deilig å føle kyssende hans mot huden din.
''Miss.Gomez, vi er framme'' hørte du stemmen til sjåføren og du nikket og tok av deg bilbeltet og åpnet bildøren og du kunne se Justin var sikkelig lei seg for at du måtte dra.
Du skulle til å lukke igjen døren når du snudde deg mot Justin.
''Du vil vell ikke... du vet... være med inn?'' spurte  du han og så på deg med store øyner og nikket.


 
Hva syntes dere om denne delen her?
Noen ønsker om hva som skal skje frammover?

Okay for dere som lurer på om denne quizen så skal jeg være kjapp og forklare. Jeg skal spørre 5 spørsmål om denne historien og det kan innebære HVA som helst, alt fra hvilke sanger jeg har brukt da eller hvem er folk eller rett og slett anrett. Men de skal handle om denne historien. Man kan svare på quizen fra et visstidspunkt og hvis det er flere enn en som har rett så trekker jeg helt random og den personen får de 2 siste delene til historien før alle andre gjør det og før jeg poster den her på bloggen.

Never say Never ~Vanessa 5 Kommentarer


The Switch - Del 40

''Liker du det?'' spurte han og så litt sjener ut. Øynene dine ble enda større og du så helt sjokert på ham.
''Liker det? Justin... Jeg elsker det!'' sa du og så deg rundt. Det var absolutt nydelig her!


Du slapp armen til Justin og følgte den lyste veien bort til vannet. Det var lys over hele palljongen og du føltest som om du var i et eventyr. Innsjøen lå helt stille ved palljongen hvor det var et bord suttet opp for to personer. Du snudde deg mot Justin som stirret på deg som om han prøvde å se etter noe.
''Hvordan klarte du dette her?'' spurte du med en stemme fylt med forbauselse, du så deg rundt og først nå la du merke til at det var lys hengende fra trerne.
''Jeg fikk litt hjelp'' sa han med en søt stemme og ledet deg bort til boret og fjøv ut stolen for deg og du smilte til han og satte deg ned.

Ut av ingensteder kom det en gjeng med servitører og la fram mat til dere og hellte i champagne i glassene deres og du følte at ingenting kunne slå dette.
''Wow... Justin, du har virkelig gått fullt ut på dette her'' sa du og små lo litt og han rødmet.
''Jeg føler jeg ikke har gjort nok egentlig'' sa han med en lav stemem og du så på ham helt sjokert. Ikke nok? Han hadde gitt deg et smykke prikk likt smykke Rose for i Titanic, han har ordnet et nydelig sted for dere å kose dere med en romantisk middag. Hvordan kunne dette ikke være nok.
''Hva mener du? Dette her er så mye mer jeg kunne ha spurt om!'' sa du og lente deg inn mot ham, han bare ristet på hode og så ned i fanget sitt.
''Jeg føler du fortjener så mye mer med måten jeg har behandlet deg i disse siste ukene'' sukket han og du skjønnte hvorfor han var så nervøs.  Han var nervøs fordi han var redd du ikke ville tilgi ham.
''La oss ikke tenke på det... la oss heller kose oss!'' sa du og la armen din på bordet og ventet på at Justin skulle legge armen sin på din, og etter en liten stund gjorde han det, og dere begynte å spise. Det var utrolig korslig å sitte med Justin og bare være dere to. Ikke noe fotografer, ikke noe bull shit, bare dere to. Hva mer trengte dere?
Når dere hadde spist opp røyste Justin seg og hjalp deg opp fra stolen og dere gikk bort til kanten av palljongen og så utover vannet og den stjærnete himmelen. Du følte at du begynte å bli litt kald og Jusitn kunne se det fordi i neste øyeblikk dro han deg inn i armene sine, tok opp et pledd og dekte over dere begge to. Det var rett og slett SÅ romantisk og bare stå der ute midt i mørket omgitt av tente lys og sjærner.
''Hva tenker du på?'' hvisket Justin inn i øre ditt og du følte du fikk frysninger av stemmen hans mot huden din.
''Bare på hvor deilig det er å bare være oss to uten noe bekymringer av fotografer eller folk som vil ha autografer og slikt...'' sa du og lente hode ditt inn mot brystet til Justin og han begynte å stryke deg på armene og lente haden sin oppå hode ditt og slik sto dere i en god stund og bare nøt å være i armene til hverandre.
''Selena..'' hvisket Justin med den hese, sexy stemmen sin og du følte du bare ble helt mo i knærne av stemmen hans. Han begynte å kysse deg nedover halsen din og du klarte ikke å holde tilbake stønne ditt.
''Justin'' hvisket du tilbake og løftet hode ditt slik at han fikk mer tilgang til halsen din og han fortsatte å kysse deg nedover og du følte armene hans bevege seg sagte opp fra armene dine og opp til puppene under teppet, men dere hørte noe raslinger bak dere som fikk dere til å stoppe og snu dere. Og hva dere så fikk dere begge til å få helt pannik.Hva tror dere det er?

Never say Never ~Vanessa9 Kommentarer


The Switch - Del 39

BEKLAGER! Jeg har vært med bestevenninen min i hele dag, vi var på kino og så American Pie; the Reunion så jeg har ikke kommet hjem før nå! Jeg annbefaler for dere som kan og sitte litt oppe i kveld fordi jeg skal gjøre opp for den forferdelige bloggingen min med mange deler i kveld <3

 


 

Du snudde deg mot Justin lente deg inn mot ham, han lukket igjen øynene men du kysset ham på kinnet, du var ikke helt klar får et ekte kyss enda og du kunne se at Justin ble skuffet men han nikket og plaserte et smil om munnen og ga deg armen hans som du tok i mot med glede og han ledet deg bort til den svarte bilen som ventet på dere.

 


 

Justin's POV

hun lente seg inn mot meg og jeg lukket igjen øynene mine, menst jeg ventet på de deilige leppene hennes til å treffe mine. Men det skjedde aldri, i stedefor ble jeg kysset på kinnet og jeg følte jeg ble så utrolig skuffet. Jeg sukket litt men ristet litt på hode og ga henne et lite smil og rakte hennes armen min som hun tok imot med et smil og jeg ledet henne inn i bilen som skulle kjøre oss til stede hvor vi skulle ha daten vår.
Når vi satt i bilen klarte jeg ikke å ta øynene mine vekk fra puppene hennes i den kjolen, det var liksom bare så store og jeg hadde så utrolig lyst til å bare ta på dem og kysse dem og.... jeg mistet helt bevistheten mens jeg stirret på puppene hennes og fantaserte på alt jeg ville gjære med henne.
''ehhemm..'' hostet hun og jeg ristet på hode mitt og så opp på henne før jeg snudde meg og rødmet litt og jeg holdt på å dø når jeg hørte den vakkre latteren hennes.
''Jeg bare beundrett det vakre halskjedet ditt'' sa jeg og nikket til henne. Hun løftet på øyenbryna sine og så på meg med et skeptisk blikk.
''Ja særlig'' lo hun og jeg klarte ikke å gjømme smilet mitt.
 

''Du er så søt!'' lo hun og jeg bare blunket til henne som fikk henne til å rødme.
''Så Justin... Hvor er det vi skal henn?'' spurte hun og lente seg inn mot meg og igjen gikk øynene mine ned til brystene hennes. Hun begynte å le igjen og satte seg tilbake i setet og ristet på hode.

Selena (*dn*) POV

''Så Justin... Hvor er det vi skal henn?'' spurte du og lente deg ned på knet ditt og lengre inn mit Justin, øynene hans gikk ned på puppene dine og du begynte å små le før du satte deg tilbake i setet og ristet på hode.
''Man skulle tro du hadde litt mer manerer alltså'' sa du og så på ham. Han ga deg et blikk som sa han var såret men du skjønnte det bare var på kødd.
 

''Gud, du er så rar Justin!'' lo du og han lo med deg denne gangen. Han sette seg ned vedsiden av deg og la armen sin rundt deg og du lente hode ditt mot skulderen hans og slik satt dere en stund og bare nøyt stillheten.
''Men seriøst... hvor skal vi?'' spurte du og så opp på ham.
''Det sier jeg ikke'' lo han og du ga ham et seriøst blikk som fikk han til å le.
''Det der hjelper ikke, det skal være en overaskelse!'' sa han med en bestemt stemme og du sukket før du la hode tilbake på skulderen hans. Dere kjørt en stund til men endelig kom dere fram.
'*Greit, vent her!'' sa Justin og gikk ut av bilen og kom på andre siden og åpnet døren for deg. Du rødmet litt og gikk ut av bilen og fikk helt sjokk av hvor dere var. Du snudde deg mot Justin og så helt sjokert på han. Det var åpenbart at han var ekstemt stolt over seg selv akkurat nå..
''Liker du det?'' spurte han og så litt sjener ut. Øynene dine ble enda større og du så helt sjokert på ham.
''Liker det? Justin... Jeg elsker det!'' sa du og så deg rundt. Det var absolutt nydelig her!


Hva syntest dere?
Hvor tror dere de er?

Never say Never ~Vanessa7 Kommentarer


The Switch - Del 38

Takk til ALLE de søte og vakkre kommentarene deres! Virkelig! Dere er grunnen til at jeg setter meg ned og skriver, hadde det ikke vert for dere ville jeg ikke hatt noe skrive lyst lenger! Og til jenta som kjenner gutten fra bilde nr1; fant random bilde på weheartit nr2; bor han i Norge? nr3: Er han singel? :D


Du fikk et lite smil om munnen og la fra deg brevet og fokuserte på den pene hvite esken. Sagte men sikkert løssnet du sløyfen som holdt pakken i lag, så fjærnet du silkepapiret og hva som lå i esken tok pusten fra deg.


Forsiktig tok du ut den nydeligkjolen og så på den, du snudde deg mot speilet og holdt kjolen inn mot kroppen din får å se hvordan den ca kom til å se ut på deg og du hadde bare lyst til å skike ut i glede, du snudde deg tilbake og der lå det en satteng eske, et par fantastiske sko og en nok et brev. Du følte deg som en liten unge på julaften, kjolen, skone det var bare perfekt. Du tok opp brevet og leste hva som sto på deg og du ble så irritert!

'Don't let the temptation get to you and open the box.
I don't want you opening to it until the moment i come to up you up
See u at 7
~Justin'

Du stirret på esken og du hadde bare SÅ lyst til å åpne den men du skulle ikke åpne den, du nektet deg det! Siden du hadde god tid før Justin skulle komme så bestemte du deg får å ha en spa dag og ordne deg til ordentlig. Du startet med en dusj, du dusjet en stund og bare lot det varme vannet renne ned over kroppen din. Så spiste du mat siden du ikke hadde spist noe i hele dag, for så å lakere neglene dine i en nude farge  siden du  ikke ville ha noe får flashie. Du fønet, rettet får så å krølle håret ditt.


Du sminket deg ganske enkelt og klassiskt. Klokken var 6 når du var ferdig så den siste halvtimen brukte du på å bare gå rund omkring i silkekåpen din og spiste sylte agurk, elegant ikke sant?
Når tiden begynte å tlikke nermere bestemte du deg får å gå opp å få på deg kjolen og skone.

Du snurret rundt mens du så på deg selv i speilet, kjolen passet perfekt og puppene dine så helt fantastiske ut i den, eller Selena's pupper så perfekte ut i den. Skone var også utrolig pene, du hadde en STOR sko fetish.
Det ringte på nede og du tok å sprayet på deg Someday før du tok med deg boksen fra Justin og gikk ned for å åpne døren. Når du åpnet døren så du Justin stå deg utrolig kjekk i en grå dress bukse og matchende vest og en svart shorte under, du følte bare en varme komme over deg og du skjønnte hvor mye du hadde savnet Justin.

''Hei...'' smilte du og gikk ut av døren og løste den etter deg. Justin sa ingenting men bare stirret på deg som fikk deg til å bli utrolig nervøs. Du strake fram boksen til Justin og smilte stolt over deg selv at du ikke hadde åpnet den. Justin ga deg et blikk men tok den i mot og åpnet den og et smil kom  om munnen hans.
''Hva er det?'' spurte du spent og så på ham.
''Du åpnet den ikke'' lo han og du skjønte ikke spøken men før du fikk sagt noe så ga Justin deg tilbake esken, men den var helt tom og du lagde en rar grimase.
''Jeg skjønner ikke?'' spurte du og så på Justin og han bare lo.
''Normalt pleier du ALLTID og åpne ting jeg ber deg om å ikke gjøre så jeg todde du kom til å åpne denne også'' sa han og så litt skyldig ut, du bare små lo litt og nikket.
''Men kan jeg vææær så snill få se hva som egentlig skulle ligge i den esken?'' spurte du og ga ham et søtt lite smil og han nikket og tok fram en helt lik eske og åpnet den for deg og du følte øynene dine poppe fram.
''Er det...'' spurte du ham og han nikket.
''Heart of the ocean'' smilte han og tok den ut av esken og satt stelte seg bak deg. Du dro håret ditt til siden og han tok på smykke. Du følte den svære diamanten din rundt halsen din og du følte pluttselig en trengsel får å ha et skjert eller noe slik at folk ikke skulle se diamanten.
Du snudde deg mot Justin lente deg inn mot ham, han lukket igjen øynene men du kysset ham på kinnet, du var ikke helt klar får et ekte kyss enda og du kunne se at Justin ble skuffet men han nikket og plaserte et smil om munnen og ga deg armen hans som du tok i mot med glede og han ledet deg bort til den svarte bilen som ventet på dere.Hva syntes dere om denne delen?
Hvor tror dere det er Justin tar henne?

siste del for i dag <3

Never say Never ~Vanessa9 Kommentarer


The Switch - Del 37

Og jeg falt enda hardere for henne... Jeg var så forelsket i henne at tanken på et bryllup om ikke så lenge var veldig aktuelt i tankene mine.
Jeg fikk et lite smil om munnen og startet bilen. Nå skulle jeg hjem og sove for i morgen startet opperasjon 'Få Selena tilbake' og jeg kom til å trenge all den energien jeg kunne få.
end


Tilbake til Selena (*dn*)

Du våknet neste morning av at mobilen din vibrerte. Du satte deg opp og så ned, det var nummeret til mobilen din, som ville si det var Selena som ringte deg.
''Hallo?'' spurte du ien trøtt stemme, du hørte latteren til Isabella og Andreas og du følte at du ville gråte igjen. Du savnet Andreas, din perfecte gay best friend med de vakkre øynene sine og det kule håret og de lettise kommentarene...
 Tumblr_lmdw8zidgr1qjrhhno1_1280_large

''HEI SELENA! Hva skjeeeer aaaa??'' du trengte ikke å tenke to ganger på saken, hun var drit full! Du følte øynene dine ble store og du ble pluttselig mye mer våken en du var.
''Det der er IKKE Selena, hit!'' det var Andreas, du kjente igjen stemmen hans hvorsom helst.
''Hallo??'' han var like full som Selena, det var åpenbart.
''Andreas?'' spurte du med en tårete stemme. Tårene begynte å renne nå og du hadde så lyst å bare ta tilbake det ønsket. Du hadde kansje ikke pengene eller den perfekte kjæresten men du hadde en perfekt famile, eller så perfekt en familie kan bli, og perfekte venner...
''Damn, *dn* hadde rett! Hun kjenner virkelig Selena! Selena.. jeg er homse men jeg får gjærne straight for deg'' slurret han og du følte du begynte å små le litt gjennom tårene. Det var så typpisk at han var den som skulle få deg til å le.
''Du er så søt'' lo du og det ble veldig stille mens du hørte din egen stemme krangle med Andreas om hvem som skulle ha mobilen.
''Jeg er tilbaaaakkkkkeeeeeee''' ropte Selena inn i telefonen og du hadde lyst å være sur på henne får å bli full men igjen, det var ganske normalt at du var ute å festet når du var med Andreas og Isabella.
''Selena... hvor mye har du drukket?'' spurte du med en bekymer stemme, hun begynte å små fnise og du kunne bare se får deg hvor mange fingre hun hadde oppe og hver og en signaliserte en flaske.
''Vær forsiktig da, plis'' sukket du og hun sukket tilbake.
''Laaaa mmeeeeggg! Jeg slipper å tenke på fotografer som ser meg eller noe... jeg vil ha det gøøøøøøøyyyyy!'' du sukket og så ned i armene dine. Hvem var du egentlig til å fortelle henne å gjøre når du kansje hadde ødelagt livet hennes for alltid?
''Hvorfor må du og Justin passe så perfekt for hverandre..?'' spurte hun pluttselig og du følte øynene dine bare poppe ut av hode ditt.
''Selena... Jeg er deg? husker du?'' spurte du henne. Kansje det ikke var så lurt å la henne drikke, virket som om hun glømte alt som hadde skjedd...
''Neeeeiii, neeeeeiiii, neeiiiii! Jeg og Justin var noe HELT annent, man kan SE kjærlighet fra BEGGE sider hos dereeeee.... Hvorfor kan ikke jeg ha deres forhold? jeg vil bare at han skal elske meg'' det virket som om hun gråt nå og du visste virkelig ikke hva du skulle si henne.
''Selena... han elsker DEG, ikke meg! Han tror jeg er deg, husker du det?'' sa du til henne med en rolig stemme og det ble pluttselig veldig stille.
''Han så aldri på meg slik han ser på deg... Selv om du er meg'' sa hun og begynte å hulke. Andreas tok telefonen og beklaget bryderiet og la på. Du la mobilen i armene og bare satt der.
Hva var det hun mente med det, at Justin så på deg en annen måte enn han så på henne? Dere var jo teknisksett samme person?
Tankene dine ble avbrutt av at det ringte på døren. Du så ned på klokken og så at den var 10:15am, du tokk på deg tøfflene dine og gikk ned til døren. Når du åpnet den sto det en bukket med noen utrolig vakkre blomster, en eske og en konvelutt oppå eksen. Du så deg kjapt rundt men det var ikke tegn til noen der så du tok inn blomstrene og eksen. Du la blomstrene i en vase og klarte ikke å se vekk fra faktum at det lignet på et hjerte! Du tok opp mobilen din og gikk inn på instagram og postet bilde av blomstrene.

SelenaGomez: Just got this outside of my door! Whoever gave these to me, THANK YOU! They are amazing!

Du synkroniserte med Facebook og twitter slik at det ble postet der også, så la du ned mobilen og tok opp esken med konvolutten og leste hva som sto på brevet.

 Give me a chance to make up for the bad i have done
 Forever and Always
 ~Justin'

Du fikk et lite smil om munnen og la fra deg brevet og fokuserte på den pene hvite esken. Sagte men sikkert løssnet du sløyfen som holdt pakken i lag, så fjærnet du silkepapiret og hva som lå i esken tok pusten fra deg.


 
Hva tror dere ligger i esken?
Hva vil dere skal skje videre?

Never Say Never ~Vanessa 9 Kommentarer


The Switch - Del 36

''Nei, du er han som ignorerer personen i 2 uker'' sa du, snudde ryggen og begynte å gå. Du kunne høre at Justin ropte på deg men du bare ignorerte han og fortsatte å gå.


Guns N' Roses: Don't Cry (Original)

''Selena, Selena lille venn.. Hvor har du tengt deg?'' spurte Mandy og så på deg. Du stoppet og snudde deg mot henne, det var blitt mørkt og du holdt på å fryse av deg ræva.
''Ehh.. Hjem!'' sa du og løftet litt på skuldrene.
''Du kan ikke dra uten Justin.. Selena, jeg vet dere har kranglet men la i alle fall ikke la folk få vite om det!'' du så helt sjokert på henne. At hun kunne si noe slikt til sin egen datter!
''Jeg kan gjøre hva jeg vil... Og jeg går ikke i nærheten han akkurat nå! Han ignorerte meg for 2 UKER!'' ropte du og du følte noen tårer sammle seg i øye kroken din men du nektet dem i å falle.
''Selena, du skal gå inn dit, plante et smil om munnen å gå med Justin. Nå, slutt og oppfør deg som en bortskemt liten dritt unge'' øynene dine ble store og du ristet på hode og gikk inn igjen. Du hørte Many sukke bak deg men du brydde deg ikke. Akkurat nå savnet du moren din som alltid støttet deg og ville det beste for deg.
''Selena'' sa Justin og kom forran deg, du løftet armen din får å signalisere at du virkelig ikke ville snakke med ham og han bare nikket og holdt kjeft.
''Komman, jeg vil hjem'' sa du og prøvde må komme deg gjennom folke mengden men det var vanskelig. Justin nikket og stelte seg vedsiden av deg og hjalp til å komme dere gjennom folke mengden.

Dere satt i bilen til Justin på vei hjem til deg. Av en eller annen grunn så hadde sjåføren din kjørt og Justin var din eneste mulighet å komme deg hjem. Radion spillte og var egentlig den enste kilden av lyd i hele bilen. Verken du eller Justin sa noe og slik var det hele veien hjem til deg. Du gikk ut av bilen men Justin stoppet deg.
''Jeg er lei meg... Okay, er det det du vil høre?'' spurte han med en stille stemme og du bare ristet på hode.
''Nei... Det er ikke det jeg vil høre'' sukket du og så på ham. Du kunne se han var lei seg men akkurat nå kunne du ikke bry deg mindre. Du hadde vært lei deg i flere dager, på tide han fikk en smak av sin egen medisin. Du dro av deg skona dine og trasket inn i det tomme huset ditt. Du begynte å bli ganske lei av å være alene, du savnet familien  og vennen dine. Du falt sammen på golvet og bare gråt.

Justin's Pov

Jeg så etter Selena mens hun gikk med små steg inn i huset sitt og jeg lente meg tilbake mot bilsete mitt.
Hvorfor gjorde jeg det! Kunne jeg bare ikke ha snakket med henne eller ikke ignorert henne så hadde hun ikke vært sur på meg nå. Disse to ukene har vært helt forferdelige uten henne, jeg kan ikke konsentrere meg i studio, jeg var bare ikke meg selv og alle som var rundt meg kunne føle det. Alle hadde sagt at jeg bare burde snakke med henne men jeg hadde overbevist meg selv om at jeg ikke savnet henne. Men i stad når jeg så henne snakke med Josh og måten hun lo på og tok på ham, noe bare klikket i meg. Som om jeg ville kaste meg forran henne og skrike til ham at hun var min. Jeg trodde hun skulle bli glad når jeg kom bort til henne i stad men det virket som om det irriterte henne. Jeg rettet meg opp og så bort på huset. Det var fremdeles mørkt og jeg hadde en dårlig følelse av  hva hun drev med der inne. Pluttselig slo lyset seg på i andre etasjen inne på rommet til Selena og jeg så  opp. Jeg kunne se hun var rød rundt øynene som betydde at jeg hadde rett... Hun hadde gråte...
Hun dro ned glidelåsen på skjørte sitt og jeg prøvde å se vekk med jeg klarte ikke, måten hun dro av seg skjørtet eller måten hun kledde seg av på var bare helt fortryllende. Hun hadde virkelig forandret seg i de siste ukene. Måten hun smilte på, måten hun lo bare alt ved henne hadde forandrett seg. Og jeg falt enda hardere for henne... Jeg var så forelsket i henne at tanken på et bryllup om ikke så lenge var veldig aktuelt i tankene mine.
Jeg fikk et lite smil om munnen og startet bilen. Nå skulle jeg hjem og sove for i morgen startet opperasjon 'Få Selena tilbake' og jeg kom til å trenge all den energien jeg kunne få.
end

 


 
hva syntes dere om denne delen?
Hva håper dere Justin gjør får å vinne henne tilbake?
10+ kommentarer

Never say Never ~Vanessa 13 Kommentarer


The Switch - del 35

''jeg håper så INDERLIG han blir slimet ned og det trynet blir dekket av grønnt gugg!'' og som om gud hadde hørt bønnen din ble Justin neddynket i grønt gugg.
''be carefull what you wish for...'' hvisket Taylor like overasket til deg, og du bare nikket, øynene dine var fremdeles like store.


Justin stirret på Will og kastet litt slim på ham før han gikk bort til fansen og hilste. Øynene dine var klistret fast på Justin og han må ha lagt merke til det fordi ikke lenge etter så han opp på deg og ga deg et lite smil og du bare ristet på hode før du snudde deg bort til Ashley.
''Jeg skal backstage, blir du meg?'' spurte du henne. Hun nikket ivrig og dere fant veien backstage hvor det var fult av kjendiser du så opp til.
Pluttselig hørte dere utrolig mye skriking og dere så ut vinduet, og der var det ingen andre en Justin som kom traskene dekt av slim.

Han kom inn i bygget og de flese begynte å klappe eller å skrike, men du bare ristet på hode og gikk vekk fra folke mengden som skulle så absolutt gratulere Justin med å ha blitt slimet ned totalt.
Du satte deg ned på en av stolene og Taylor kom bort til deg og dere satt og snakket om masse rart, men du kunne føle øynene til Justin på deg hvert eneste sekund men du nektet å se på ham. Hvis han så absolutt skulle ignorere deg i 2 uker skulle du ikke tenke to ganger på å ignorere han.
Du følte noen prikke deg på ryggen og du følte øynene dine bli store fordi rett forran deg sto Josh Hutcherson! Han var så utrolig kjekk! Du var en stor fan av The Hunger Games så det at han sto forran deg freaket deg HELT ut.
 

''HEI!'' sa du med en glad stemme og røyste deg opp.
''Hey, beklager jeg bare så deg her borte og måtte bare si hei'' sa han og rødmet litt. Du følte at du ble sikkelig varm inni deg og du så ned i bakken.
''Vell jeg er glad du gjorde det'' svarte du og små lo litt. Pluttselig kom Taylor vedsiden av deg og smilte.
''Jeg må gå nå, men... Vi snakkes'' hun ga deg en klem som du returnerte og snudde deg mot Josh igjen.
''Såå... hva skjer?'' spurte du han og dere begynte å snakke. Eller Flørte var vell det korekte ordet. Du lo av små ting han sa, han kommplimenterte deg og slik holdt dere på i en stund.
''Hei, turtelduer, kan vi få et bilde av dere!'' dere snudde dere og der sto en av Nick's fotografer. Du nikket og stelte deg inntil Josh og han tok armen sin rundt hoften din og du gjorde det samme.


''Så søte dere er!'' sa han og gikk videre til resten av kjendisene. Du og Josh fortsatte og snakke i vei men pluttselig førte du noen ta armen sin rundt deg og kysse deg i nakken.
''Der er du baby... Oh Josh, sorry man, så deg ikke'' du himmlet med øynene og dyttet Justin vekk fra deg.
''Hva er det du vil Justin.... Kan du ikke se jeg har en samtale med noen!'' sa du med en frekk tone.
''Ehh, jeg kan se dere har noe å snakke om... Selena, du har nummeret mitt, ring meg'' sa Josh og klappet deg på ryggen og du ga ham et stort smil og sa hade før du snudde deg mot Justin og ga ham et stygt blikk.

''Hva er problemet ditt!'' spurte du Justin med en frekk tone og han så på deg med store øyner.
''Mitt Problem!? Hva er det du snakker om! Ikke jeg som går rundt å flørter med andre!'' sa han anklagende. Hvis blikk kunne drepe akkurat nå, så hadde Justin vert død.
''Nei, du er han som ignorerer personen i 2 uker'' sa du og snudde ryggen og begynte å gå. Du kunne høre at Justin ropte på deg men du bare ignorerte han og fortsatte å gå.
Hva syntes dere om denne delen?
Hva tror dere Justin kommer til å gjøre får å gjøre opp får å ha ignorert Selena (*dn*)?
5+ kommentarer 

Never say Never ~Vanessa7 Kommentarer


The Switch - Del 34

''Selena! Selena! Selena!'' herre gud som dem skrek! Du hadde et par irriterende jenter i klassen din som alltid sa navne ditt men dette her var virkelig noe for seg selv. De ville at du skulle se den veien, andre veien det var virkelig irriterendes! Men du prøvde å ikke tenke på det noe serlig, du følte pluttselig noe vibrere i den hemmelige lomma di. Du tok ut mobilen og så du hadde fått en melding... Fra Justin...


'Fortell folk at jeg ikke kommer at jeg er i Studio, folk må ikke vite at jeg er her ~Justin'  Du sto der helt forskrekket. 2 Uker. 2 uker hadde gått uten NOE kontak fra Justin og nå sender han deg melding om at du skal si han er i studio fordi han ikke vil at folk skal vite han er her? Du følte sinne bygge seg opp men du bare ignorerte det.
''Selena, Selena! Kan du plis bare posere med One Direction?'' ropte ene fotografen, du snudde deg og der sto Niall, Harry, Zayn, Liam og Louise. Du følte øyene dine poppe ut av hode ditt men du roet deg ned veldig fort.
''Selfølgeli! Gutter'' sa du på en flørtende måte og du visste Harry og Niall stirret sikkelig på deg. Du stelte deg i midten og lot dem ta bilde av dere.

''Jeg gleder meg til å se dere opptre i kveld!'' sa du til dem etter de hatte tatt masse bilder av dere. Du smilte søtt til Niall og du klarte nesten ikke å holde inne latteren din når du så at han rødmet litt. pluttselig kom Harry bort til deg og la armen sin rundt skulderen din.
''Vell, du vet.. Jeg kommer til synge denne sangen til deg'' du begynte å le litt men så kom Louise og dyttet Harry vekk og ristet på hode sitt.
''beklager det Selena... han kan være jente gal av og til..'' sukket han og du bare lo. Du ga hver og en av dem en klem men du kysset Niall på kinnet før du måtte fortsette videre.


Selv om alt var veldig stressende så var det utrolig gøy å gå på Red Carpet! Det på en måte slik du alltid hadde sett det for deg. Du hadde blitt spurt ganske mange ganger om hva som hadde skjedd mellom deg og Justin men du sa det samme hele tiden. Dere var begge opptatt men dere savnet hverandre veldig mye.
Dere hadde kommet dere inn og du og Ashley satt på de respekterte plassene deres og ventet på at showet skulle starte. Du så Taylor like bortenfor deg og vinket henne bort til deg, men akkurat da startet det så hun kunne komme. Kvelden gikk og Taylor vant en VELDIG stor pris og du var to priser og du visste ikke helt hva du skulle si!
 

Endelig kom Taylor bort til dere og dere sto der og bare babblet i vei om masse rart og koste dere.
''Neste opptreden er fra One Direction'' du hørte dette og du poppet opp fra sete ditt og så deg rundt. De kom ut på scenen og begynte å opptre og du freaket helt ut og bare danset og sang med. Du så rett og slett ut som en tulling!
 

''hahahahhaha! Det der var UTROLIG gøy!'' gliste du og satte deg ned i sete ditt igjen. Taylor og Ashley nikket seg enige og dere kastet dere etter pusten.
Showet begynte å komme mot en slutt og du begynte å tenke litt på Justin og hva han hadde ment med meldingen. Han var ikke her, hvorfor sa han at han skulle være her da?
''Han er backstage'' hvisket Taylor til deg og du så kjapt bort på henne.
''har du sett han?'' spurte du og hun bare nikket. men før du fikk spurt om noe mer annonserte de at Justin var vinneren av Male Artist og ut av ingensteder kom Justin gående ut fra siden. Øynene dine ble store og du følte du fikk sommerfugler i magen. Du hadde glømt hvor mye du hadde savnet han. Men så begynte du å tenke på at han hadde ignorert deg i 2 uker uten å snakke med deg og på meldingen du hadde fått av ham og sinnet ditt kom tilbake. Du lente deg inn mot Taylor og hvisket med en hissig stemme.
''jeg håper så INDERLIG han blir slimet ned og det trynet blir dekket av grønnt gugg!'' og som om gud hadde hørt bønnen din ble Justin neddynket i grønt gugg.
''be carefull what you wish for...'' hvisket Taylor like overasket til deg, og du bare nikket og de store øynene dine hadde ikke forandrett noe størrelse.
 


Beklager alle gif'sa men jeg ville VIRKELIG bruke dem! hahaha, håper dere likte denne delen!
Dette er siste del får i kveld!

Never say Never ~Vanessa 8 Kommentarer


The Switch - Del 33

Du gikk inn på badet og skiftet til pysj og begynte å fjærne sminken som var klint utover hele annsikte ditt. Du var utrolig rød rundt øynene dine av all gråtingen. Du dro det lange håret til Selena i en heste hale og gikk til sengen og dro sengetøyet helt opp til nesen din. Det luktet fremdeles Justin. Du hadde en følelse at dette var det nermeste du kom til å få lukte Justin på for et par dager...


Justin's POV 

Jeg hadde sutte meg inn i bilen og kjørt hjem i full fart. Jeg brydde meg ikke om Alfredo eller Ryan, de hadde bilen til Ryan de kunne kjøre hjem.
Jeg kunne ikke tro dette hadde skjedd, hvordan kunne hun gjøre dette mot meg? Jeg kom hjem og sprang opp på rommet mitt før Mamma kunne spør meg noe spørsmål, jeg måtte virkelig få flyttet vekk her i fra. Faen, nå tenker jeg på Selena igjen.
Jeg trykkte på play på cd spilleren min og "End of The Road" begynte å spille, faen kunne ikke ha kommet en bedre sang som passet denne situasjonen!

Jeg la meg ned i sengen min og bare lot tårene trille. Sangen handlet om akkurat det jeg følte hadde skjedd med meg og Selena. Jeg var så glad men så kom hun og bare knuste hjerte mitt og leker triks på hode mitt. Hva skal jeg ta ut av denne handlingen? At hun ikke vil bli seriøs med meg? Eller at hun ikke elsker meg slik jeg elsker henne? Jeg vil ikke tenke på det mer.
Pluttselig følte jeg noen sette seg i sengen min og jeg så opp fra puten min til å se Mamma sitte der og se trist på meg.
''Jeg vil ikke snakke om det'' var alt jeg sa og hun nikket. Hun begynte å stryke meg forsiktig over håre mitt og jeg følte jeg bare roet meg ned helt.
''Sikker på det?'' hvisket hun og jeg nikket, dette var ikke noe jeg ville ta opp med mamma. Slik satt vi en god stund helt til jeg sovnet.
Siste tanke før jeg sovnet var Selena, det jeg drømte om var Selena og når jeg våknet var Selena det første jeg tenkte på.

2 UKER SENERE

Tilbake til Selena (*dn*) POV

Det var nå gått 2 uker, i totalt 3 uker som da ville si 1 uke igjen med livet til Selena. De 2 ukene hadde gått i full fart. Du hadde øvd til turnen som Selena skulle på, og overaskede nok, to dager før du og Selena kom til å bytte tilbake,  hun skulle opptre i Florida i samme by som du bodde i! Du lurte egentlig litt på om Selena kom til å være der men du prøvde å ikke tenke så meget på det fordi ellers kom du til å freake helt ut. Men det viktigste som hadde skjedd i disse 2 ukene var at Justin ikke hadde snakket med deg en eneste gang. Han ungikk deg totalt men du så at han ikke hadde sagt noe om at dere hadde slått opp og når folk spurte sa han bare at du var like opptatt som han i studio og turne. Noe som ga deg litt håp at du ikke hadde helt ødelaggt forholdet deres.
''Selena, dette er det du skal ha på deg, hva synes du`?'' akkurat nå satt du i stolen til stylisten din mens hun dillet og dullet med deg siden du åpenbart skulle på Kid's Choice Awards. Den ultimate  test. Drit i å synge eller å late som om du er i et forhold. Nå skulle du stå forran masse folk å bli tatt bilder av! Du hadde sutte oppe i hele går å sett gjennom bilder av Selena på red carpet får å se om hun hadde noe spesefikt hun gjorde og det hadde hun også!
''Den er helt perfekt'' smilte du og hun smilte stort tilbake. Etter ca 1 time med krølling, sminking og napping var du endelig ferdig og skulle ut til KCA's.
''Ashley!'' ropte du når du så henne ute, hun vinket og kom løpende bort til deg og den røde kjolen hennes flagrett litt.
''Selena! Så pen du er! Lurer på hva Justin sier til dette'' lo hun og dultet litt borti deg.
''Jeg tror ikke han kommer, studio vet du'' lo du og hun sukket og startet å babble om et eller annent men du tunet henne helt ut mens dere kjørte fram til stadion. Dere kom fram og du gikk ut av bilen og du fikk et stort smil om munnen når du hørte fansen skrike, du snudde deg mot dem og vinket og sendte masse små kyss til dem.
''Ms.Gomez du skal hit'' sa en dame med et headset og noe pass og pekte til teppet med masse kjendiser på. Du tok et stort åndedrag og gikk ut og startet å posere forran kamerane og slappet litt av.
 

''Selena! Selena! Selena!'' herre gud som dem skrek! Du hadde et par irriterende jenter i klassen din som alltid sa navne ditt men dette her var virkelig noe for seg selv. De ville at du skulle se den veien, andre veien det var virkelig irriterendes! Men du prøvde å ikke tenke på det noe serlig, du følte pluttselig noe vibrere i den hemmelige lomma di. Du tok ut mobilen og så du hadde fått en melding... Fra Justin...Hva tror dere står på meldingen?

Beklager at det tok litt tid, jeg fant ikke de bildene og ja.. ^^
uansett vil dere ha en del til i dag?

10+ kommentarer

Never say Never ~Vanessa 13 Kommentarer


The Switch - Del 32

Jeg vil bare si beklager at dere ikke har fått noe del før nå! Vi har revet ned hele kjøkkenet og jeg måtte ta ned alle 60 plakatene mine av Justin fordi i morgen skal vi river DEN veggen så har vært VELDIG opptatt. men NÅ, nå vet dere, nå skal dere få en ny del <3


''Selly... Hva er det som skjer? Demi sa det var noe du måtte snakke med meg om?'' hørte du stemmen til Justin si bak deg. Du sukket trist og snudde deg mot Justin.
''Justin... Jeg''


''Justin... Jeg må snakke med deg om det som har skjedd nå..'' sa du i en litt trist stemme. Justin fikk et stort smil om munn og satte seg ned på kjøkkenstolen.
''Jeg er helt enig! Jeg mener, stedet vi skal være burde være i nerheten her men ikke for nært foreldrene våre'' han begynte å bable i vei om det perfekte stedet og du hadde så lyst å kommentere små ting om det perfekte stedet men du kunne ikke... Det var ikke opp til deg, men Selena. Hun hadde kansje sunket så lavt å gjort noe uten din tilatelse men du skulle ikke synke så lavt.
''Justin... bare slutt å snakk, jeg må si deg noe!'' sa du og han stoppt helt opp og så egentlig litt redd ut.
''Jeg kan ikke flytte inn med deg'' sa du fort og ansiktet til Justin gikk fort fra Sjokert til trist til forbannet.
''Justin---'' du fikk ikke sagt noe mer, fordi i neste sekund røyste han, gikk ut i gangen, kledde på seg og gikk ut av huset før du fikk sagt noe mer til han.
Ryan, Alfredo, Demi og Taylor kom ut fra stuen og inn i gangen og stirret på døren før de snudde seg mot deg. Ryan og Alfredo så litt lei seg ut men gikk ut etter Justin. Demi og Taylor gikk mot deg men før de fikk sagt noe stoppet du dem, trasket opp på rommet ditt og satte deg ned. Du bare satt der, du følte deg så tom, som om ingenting hadde noe mening, og pluttselig begynte du å gråte.
 
image

Du satt der og tørket vekk tårene dine når det banket på døren og hodene til Demi og Taylor poppet fram.
''Hei... Går det bra eller?'' spurte de deg og satte seg ned på hver sin side av deg på sengen. Du ga dem et blikk og de nikket og så ned i gulvet.
''Bare gi ham tid... kan kommer til å roe seg ned'' sa Demi og klappet deg på skulderen, du så på henne og tårene fortsatte å renne.
''Jeg var så sikker på dette, jeg var så glad! HVORFOR måtte du snakke til meg!'' sa du i en syrlig stemme til Demi.
 

''Jeg er så lei meg'' sa hun og du bare ristet på hode. Etter en stund måtte de begge dra og du var helt alene. Ingen Justin. Ingen venner. Ingen. Bare deg, helt alene...
Du gikk inn på badet og skiftet til pysj og begynte å fjærne sminken som var klint utover hele annsikte ditt. Du var utrolig rød rundt øynene dine av all gråtingen din. Du dro det lange håret til Selena i en heste hale og gikk til sengen og dro sengetøyet helt opp til nesen din. Det luktet fremdeles Justin. Du hadde en følelse at dette var det nermeste du kom til å få lukte Justin for et par dager...


 
Hva syntes dere om denne delen?
Vil dere ha mer i dag?

Får jeg 5+ kommentarer så får dere neste del med en gang <3

Never say Never ~Vanessa10 Kommentarer


The Switch - Del 31

Jeg vi bare si beklager til alle dere som har kommentert og som har sutte og ventet på ny del i dag! Jeg har vært SÅ opptatt med å få laget ferdig headeren og hjelpe mamma med små ting rundt i huset at det liksom aldri ble tid! Men nå er jeg ferdig med headeren (kommenter gjærne hva dere syntes) og jeg skal begyne skrive! Her har dere neste del


''Det med at vi skal flytte inn i lag'' du følte øynene dine bli store og du bare stirret på ham.
''JA!'' det bare klapp ut, det var virkelig ikke emd vilje... Ohhh, når Selena kom tilbake i kroppen sin kom hun til å kverke deg!


Justin fikk et stort smil om munnen og gikk mot deg og løftet deg opp i armene sine og ga deg et lidenskaplig kyss. Du prøvde å ikke tenke på at du akkurat hadde gjort en stor forandring i livet til Selena... UTEN å spør henne først.. Men vent, det var det hun hadde gjort med deg når hun hadde sex med Stefan? Hvorfor skulle ikke du få lov å gjøre noe med livet hennes?
Justin slapp deg og bare stirret deg rett inn i øynene.
''Vi går på husjakt alt i morgen'' han sa det ikke på en bestemt måte, men på en sånn måte at man skjønte dette var noe han virkelig ville gjøre.
Du stolte ikke på stemmen din så du bare nikket og kysset på lett på munnen før du fortsatte å kle på deg. Justin dro på seg boksa, men som alltid, ikke HELT opp, en t-shorte og dere gikk ned til de andre hånd i hånd.
 

''Eyy, hvor har dere vært a?'' spurte Ryan forvirret. Det virket ikke som om de hadde lagt merke til at dere hadde vært borte før nå. Du så på Justin og han smilte stort til deg før han snudde seg mot folka.
''Vi har gode nyheter til dere'' sa han med en lykkelig stemme og Taylor satte filmen på pause før hun snudde seg spent mot dere.
''Jeg og Selena skal flytte inn i lag'' sa han og det var så kompisk å se på raksjonen deres. Fordi med et flat alle munnene deres opp og øynene deres poppet fram. Dere sto der ganske lenge og ventet på en reksjon som aldri kom.
''Ehh... Selena, kan jeg snakke meg deg?'' spurte Demi og ga deg et rart blikk. Du bare nikket og følgte henne inn på kjøkkenet.
''hva er det du tror du driver med!'' spurte hun i en litt irritert stemme og ga deg et blikk.
''Hva er det du mener? Jeg trodde du ville ha blitt glad for meg?'' spurte du med en trist stemme og satte deg ned på kjøkken stolen. Demi sukket litt før hun satte seg i stolen vedsiden av deg.
''Det er ikke det at jeg ikke er glad for dere... Det er bare, jeg kjenner deg Selly, og du er ikke KLAR for dette her...'' sa hun og så ned i gulvet. Du visste ikke hva du skulle si. Deg selv som person var klar for dette her, men det var fordi du stortsett hadde vært i et hemmlig forhold med Justin i 3 år.
(det var SÅ hemmlig ikke en gang HAN visste det)  og du følte at du virkelig kjente Justin. Men Selena var vel ikke slik var hun vel? Du kjente ikke Selena like godt som du kjente Justin, man skulle gjærne ha trodd det etter denne opplevelsen men det forandret egentlig ikke på noe. Du hadde fulgt med på Justin siden han ble kjent, slik var det ikke med Selena, du var fan og så opp til henne men du hadde ikke sett henne våkse opp og fått hvite om hvordan hun tenker.
''Du har rett....'' sukket du og lente hode ditt ned mot kjekken benken og Demi begynte sagte å stryke deg over håret.
''Jeg tror du vet hva du må gjøre nå...'' sa Demi til deg og du lagde en slagt lyd får å signalisere at, Ja du visste hva du måtte gjøre, men du var ikke spesielt glad får det.
''Jeg går å henter ham jeg'' før du fikk tid til å forandre mening var Demi alt ute av døren og du satte deg rett i ryggen og gikk bort til kjøleskapet og tok ut krokken med sylte aggurk. En ting hadde du tilfeller med Selena, dere var begge obsessed med Sylteagurk.
''Selly... Hva er det som skjer? Demi sa det var noe du måtte snakke med meg om?'' hørte du stemmen til Justin si bak deg. Du sukket trist og snudde deg mot Justin.
''Justin... Jeg''

Hva syntes dere om denne delen da?

Never say Never ~Vanessa 7 Kommentarer


The switch - Del 30

Du måtte egentlig ikke på do så du bare trakk ned og gikk bort til vasket og klasket litt vann i annsiktet ditt før du tørket deg av og gikk ut i den mørke lagte gangen og skulle til å gå inn i stuen når du følte noen dytte deg hardt inn til veggen og begynte å kysse deg nedover halsen din.
Du dyttet personen vekk og rett forran deg sto Justin med et sexy smil og du klarte ikke å holde fingra av fate.


Du ga ham et smil og dyttet ham inn til veggen og dere begynte å kline. Armene til Justin bevegde seg sagte fra ryggen din, ned hoften din og roma di men han stoppet ikke der fordi han gikk helt ned til låra og når han kom dit tok han et godt tak i deg og løftet deg opp og automatisk låste du bena dine armene rundt ham.
''Tror du at de legger merke til oss hvis vi sniker oss opp på romme mitt?'' hvisket du ham inn i øret. Han ristet på hode og begynte å bære deg opp trappene. Du var egentlig ganske overasket over at de ikke la merke til dere men øynene deres var nermest limt fast til tv skjermen.
 

Dere kom dere endlig opp trappene som var litt av en utfordring siden Justin nektet å gi slipp på deg, men dere klarte det i alle fall. Dere stormet inn på romme ditt og Justin nermest kastet deg ned i sengen.
''fort deg... vi kan ikke være borte lenge'' sa du og Justin nikket men du kunne se han virkelig ikke brydde seg.
Han kysset deg sagte ned halsen og du klarte ikke å holde tilbake stønningen. Sagte begynte Justin må kle av deg og du ham, du visste ikke helt hva det var men noe med måten dere gikk fram på var mye mer annerledes en de andre gangene dere hadde hatt sex.
Måten Justin kysset deg, når Justin gikk inn i deg, alt var bare helt annerledes. Det kunne være det faktum at Justin var EKSTREMT tent eller at du hadde sluttet å tenke på Selena og hva hun kom til å synes om dette men du hadde en liten følelse at det var noe helt annent.
 

Du og Justin lå side om side og bare så ut i luften og den eneste lyden i rommet var den tunge pustingen deres.
''Jeg tror kansje vi burde gå ned...'' sa du og satte deg opp i sengen og tok opp klærne dine. Justin lå helt naken i sengen din med bare dynen over bena sine.
''Har du tengt mer på det jeg spurte deg om?''spurte Justin deg mens du kledde på deg. Du prøvde å huske tilbake til at Justin hadde spurt deg noe men når du ikke husket noe tengte du at det sikkert var noe han hadde spurt om FØR du og Selena byttet kropp så du sukket og snudde deg mot ham og begynte å knappe opp shorten din.
''Hvilke spørsmål?'' spurte du og så på ham. Han virket litt såret men dro på seg boxeren og sto vedsidenav deg.
''Det med at vi skal flytte inn i lag'' du følte øynene dine bli store og du bare stirret på ham.
''JA!'' det bare klapp ut, det var virkelig ikke emd vilje... Ohhh, når Selena kom tilbake i kroppen sin kom hun til å kverke deg!

Hva syntes dere om denne delen?
Hva vil dere skal skje videre?

Never say Never ~Vanessa 11 Kommentarer


The Switch - Del 29

Dere fortsatte å se på filmen med små kommentarer fra deg eller Demi eller Taylor over hvor deilig Stiffler var men når du skjønnte at Justin faktisk ble lei seg så du bestemte deg i å få ham til å føle seg i bedre humør og det var kun 1 måte du kunne gjøre det. Du håper bare at han kunne holde kjef...


Filmen var halveis ferdig og du følte Justin begynte å bli litt rastløs av filmen, men igjen, den var full av nakne jenter og sex, det var bare på tide at han skulle begynne å vise tegn til at det påvirket ham.
Du satte deg lengre opp mot ham slik at du la litt ekstra press nedunder på ham og du så han lukket igjen øynene sine får å roe seg ned noe som fikk deg til å smile.
''Går det bra?'' hvisket du med en sexy stemme inn i øret hans og du holdt på å le deg i hjel når du så hvor han flekset musklene får å prøve må roe seg ned.
''Ja... Hvorfor spør du?'' hvisket han tilbake og du sette deg ende lengre opp mot ham at du sett nesten helt oppå ham.
''Jeg vet ikke jeg... Du virker litt, jeg vet ikke, spent?'' hvisket du ham inn i øret. Annsiktet ditt var bare noen få cm fra hans og du skjønte han var virkelig tent akkurat nå.
''Neida... Jeg har det bra'' svelgte han og så endelig på deg.
''Er du sikker? fordi... hvis ikke...'' du dro armen din langsomt ned fra halsen han og ned brystet, magen og stoppet når du var kommet til beltespennen hans. Du stirret på ansiktet hans får å ikke miste et sekund av måten han reagerte på, du måtte finne hans svake punkt. han svelgte hardt og du følte en slags nytelse over dette.
''det er folk her'' hvisket han til deg men du visste han ville at du skulle fortsette men prøvde å være sevil mot vennene deres.
''Er du stille så går det'' hvisket du like stille tilbake. Jusitn ga deg et blikk som sa at han virkelig ikke trodde det var mulig og du fikk et lite smil om munnen.
''Nei vell... Da får du bare holde deg da'' du slapp beltespennen og la deg tilbake i plassen din og så på filmen. Justin satt nok så urolig og det gikk ikke mer en 2 minutter før han løftet deg tilbake til plassen du satt på for et par minutter siden.
''Glemte du noe?'' spurte du han med humor i stemmen din. Han ga deg bare et blikk før han så bort på de andre får å se om de stirret på oss men det gjorde de ikke og før du visste ordet av det var leppene dine på Justin's. Du snudde deg litt slik at du satt fult på fanget hans men et ben på hver side av ham. Armene hans gikk automatisk ned til rompa di og der forble de, du var egentlig ganske overasket at de andre ikke la merke til dere men hva brydde du deg?
Sagte men sikkert skle armene dine ned bryste og magen hans og stoppet enda en gang ved beltespennen hans.
''Sikker på dette?'' hvisket du ham inn i øret og han nikket ivrig. Du dro opp beltet og forsiktig dro du ned boksen hans, du skulle akkurat til å ta ned boxseren hans når Taylor la merke til dere.
''SERR! kan dere ikke la være når vi er her? Jeg mener, jeg orker ikke kyssingen deres'' sukket hun og pluttselig stirret alle på dere. Flaks for dere hadde de ikke lagt merke til hva som egentlig skjedde under pleddet og du håpet på å forholde det slikt så du så nedd på Justin og han nikket og du skle deg ut av pleddet.
''Jeg går på do..'' sukket du men får å ikke legge noe mistanke geipet du til Taylor som bare lo av deg. Du så at Justin dro på seg buksen mens alle stirret på deg og du gikk med rakse steg inn på badet. Du måtte egentlig ikke på do så du bare trakk ned og gikk bort til vasket og klasket litt vann i annsiktet ditt før du tørket deg av og gikk ut i den mørke lagte gangen og skulle til å gå inn i stuen når du følte noen dytte deg hardt inn til veggen og begynte å kysse deg nedover halsen din.
Du dyttet personen vekk og rett forran deg sto Justin med et sexy smil og du klarte ikke å holde fingra av fate.
 

Hva syntes dere om denne delen?
Hva vil dere at skal skje videre?

Never say Never ~Vanessa 4 Kommentarer


The Switch - Del 28

''Heii'' sa Justin med en lav stemme og alle ble stille. Pattie røyste seg og Justin nermest sprang inn i armene hennes og du fikk et pang i hjerte ditt. Når du så hvor glad Justin og Pattie var i hverandre fikk det deg til å savne moren din noe utrolig. Pattie slapp Justin og gikk bort til deg, du så på henne med frykt i blikket men du prøvde å ikke vise det. Hun sto tett inntil deg og....


Hun sto tett inntil deg og ga deg en stor klem og hvisket inn i øre ditt.
''Jeg mente ikke det jeg sa om deg... Jeg beklager virkelig'' du trakk deg unna henen og bare smilte til henne og nikket.
''Det går bra'' sa du og hun ga deg nok en klem, men ikke lenge etter følte du Justin sine armer komme rundt deg og du følte en lyst til å bare le.
''Greit, maten begynner å bli kald, kan dere bare sette dere ned og spise'' lo Ryan til dere og Demi slo ham i skulderen.
''Auuu,, hva?! Jeg vil bare begynne på godteriet'' sa han med en liten stemme og du bare måtte le av ham.
Du og Justin satte dere ned og begynte å spise. Etter ca 1 time var dere alle ferdige og dere satte dere ned i sofan og begynte å spise masse godteri og diskuterte hvilke film dere skulle se.
''Hva med American Pie!'' utbrøt Alfredo. Du, Demi og Taylor nikket og begynte å små fnise, Justin og Ryen ga hverandre en high five men så sluttet dere med en gang når dere begynte å tenke på Pattie.
''Åhh slapp av... jeg må hjem nå utansett så'' hun ga dere alle en klem, hun ha Justin en ekstra lang klem og du kunne høre de hvisket hvor glad i hverandre de var og du følte bare du ble varm i hele kroppen. Var det galt av deg å si at du ble tent av hvor glad han var i familen sin? Det hørtest rart ut men en mann som vet hvordan man skal behandle familien hadde alltid vært ekstremt høyt oppe på listen din!
Pattie ga deg nok en klem og gikk ut døren. Justin la seg ned på sofan og spredde benna sine og klappet på sofan for å signalisere at du skulle legge deg mellom bena hans. Du gjorde som han sa og Ryan ga dere et pladd og satte på filmen.
 

''SERR! han som spiller Stifler i denne og Naked Mile er SÅ kjekk'' utbrøt du og stirret på han som spilte Stifler i filmen. Demi og Taylor nikket helt enige og lagde mjaue lyder mot tv'n som fikk deg til å le.
''Helt enig der Selena jeg mener... SE på det fjeset'' sa Demi og kastet en poopcorn bit på tv'n du nikket.
''Og hva med de MUSKLENE'' siklet Taylor og du  lo litt men du kunne ikke motsi henne... Han var DIGG!
''Jeg vet jeg kan liksom bare ta han med meg hjem'' sa du og så sikkelig intenst på ham og tok en bit av Redvines'n din.
''Eyy! alltså jeg ligger her!'' sa Justin og så på deg med store øyner, du så på ham og nikket.
''Jeg vet det... og han er på tv'n'' lo du og kastet litt av popcornet ditt på ham. Ryan og Alfredo lo og lade en 'buuuuuurrrrnnnnn' lyd som fikk Justin til å kaste popcorn på dem og de ble stille.
Dere fortsatte å se på filmen med små kommentarer fra deg eller Demi eller Taylor over hvor deilig Stiffler var men når du skjønnte at Justin faktisk ble lei seg så du bestemte deg i å få ham til å føle seg i bedre humør og det var kun 1 måte du kunne gjøre det. Du håper bare at han kunne holde kjef...

Hva tror dere hun har tengt å gjøre?
Hva syntes dere om denne delen?

Never say never ~Vanessa 4 Kommentarer


The Switch - Del 27 Lang del!

Jeg vil bare si TUSEN takk til dere som kommenterte! Seriøst deres kommentarer er hva som får meg til å ville blogge og når dere skiver så søte ting om meg så vet jeg ikke hva jeg skal si.. Jeg blir bare så UTROLIG rørt! Derfor skal jeg skjerpe meg litt med bloggingen, men jeg kan ikke garantere noe 100% mer her har dere en ny del <3


''Jeg kan ta den!'' ropte du ut til henne, men det var for sent, hun hadde alt lest handle listen fordi i neste øyeblikk sto hun vedsiden av Justin og dro ham inn i huset etter øret.
''Obs...''  hvisket du og gjømte deg bak annsikte ditt. Awkward....


Dere sto ute helt stille og ikke like lenge etter på kunne dere høre Pattie begynne å skrike til Justin og dere ble så stille man skulle gjerne tro dere var døde. Skrikingen sluttet etter ca 20 minutter og dere trodde det var endelig over og skulle til å gå inn når hun begynte å skrike igjen, dere sukket og snudde dere fra døren og satte dere på gresset. Når Pattie ENDELIG sluttet å skike begynte Justin å skrike til henne. Slik forefikk det i en god stund, dere begynte å spille fotball og åpnet ene potetegulls posen fordi dere ble så sultne.
Når døren endelig åpnet seg, kom Justin stormende ut, du kunne se han var hovven rundt øynene som ville si under all skrikingen hadde han begynt å gråte. Han ignorerte dere totalt, og begynte å springe. Dere stirret på hverandre, Ryan skulle til å røyse seg når du ga et tegn til at han skulle bare sette seg ned, så røyste du deg og sprang etter ham. Det tok litt tid å finne ut hvor han hadde løpt men når du så noen små barn peke mot enn liten vei som ledet langt ut på fjellet sprang du fort etter ham.
Du såg ham sitte på en klippe med bena dinglende utenfor stupet og bare såg utover den vakre byen som var Los Angles.
''Hva skjedde?'' spurte du ham og satte deg ned vedsiden av ham, du var egentlig livredd høyder men du brydde deg ikke, det eneste du brydde deg om akkurat nå var Justin og få ham til å føle seg bedre.
''Er det ikke åpenbart?'' spurte han med en litt irritert stemme men når han såg på deg hvisket han en lite unnskyldning og du bare ristet på hode og satte deg litt lengre tilbake og klappet på fanget ditt og han tok hintet fordi i neste øyeblikk la han seg ned med hode i fanget ditt og tørket vekk en tåre som randt ned.
Du begynte å stryke ham forsiktig gjennom håret og han roet seg ned litt.
''Vil du fortelle meg hva som skjedde?'' spurte du og han begynte å fortelle alt. Om hvor sur Pattie var for at jeg hadde kjøpt kondomer og hvor mye surere hun ble for at vi hadde sex, så fortalte han deg hvor lei seg han hadde blitt og med et uhell fortalte han hvor lenge dere hadde hatt det og at det ikke akkurat var deres første gang og du skjønnte det var da hun begynte å skrike igjen som da fikk ham til å skrike tilbake at han var 18 og at hadde lov å ha sex med deg uten at hun kunne si noe om det og slik hadde de stått å skreket til hverandre. Men det var Pattie hadde skreket til Justin at hun ikke likte deg og at hun ville at han skulle gå tilbake til Caitlin du virkelig ble såret, du hadde alltid trodd Pattie likte Selena, eller akkurat nå, deg. Men tydeligvis så gjorde hun ikke det. Justin hadde blitt sur på henne, skrek han hatet henne og det var da han sprang ut.
''Jeg er så lei meg gutten min... Jeg føler meg helt forferdelig, hun elsker deg, hun liker sikkert ikke tanken på at du er våksen.. husk, ingen forelder vil vite om baret har sex...'' sukket du og så ned på ham. Han stirret bare opp på deg med store øyner før han begynte å snakke igjen.
''Hvordan ble jeg så heldig å få deg?'' spurte han og du bare ristet på hode og små lo litt.
''Det er du som er fantastisk Justin... ikke jeg'' du ga ham et lite kyss på munnen og dere ble stille mens dere så utover den vakkre utsikten.

(
Bildet er tatt fra HOKL.blogg.no)

Du kunne ikke huske hvor lenge dere var der ute men lenge nok for at du skulle få mobilen din bombartert av meldinger fra alle om hvor dere var henn og om alt var bra. Du svarte kajppt til alle at alt var bra og at dere bare trengte litt tid for dere selv og at dere skulle komme når Justin følte seg klar.
Så sendte du oppskriften til maten til Demi og ba henne lage den siden du ikke var sikker på hvor lenge du skulle være borte.
Dere satt der en stund til i stillheten før Justin endelig begynte å snakke.
''Husker du hvordan alt startet? Jeg mener.. oss?'' spurte Justin deg og så deg rett inn i øynene. Du visste ikke hva du skulle gjøre du bare ga ham et lite smil og såg utover åsen.
''Det startet med et lite PR stønt.. Vi skulle bare være nære venner som virket som om vi var sammen... Men et eller annent sted på veien.. Så kapret du hjertet mitt og ville ikke gi det tilbake... Det tok meg så lang til får å få deg til å innse vi var mer en bare venner...'' han lagde en liten latter og snudde hode mot åsen.

Det var så deilig å bare sitte i all stillheten med Justin. Det var som om dere ikke trengte å snakke får å kunne være komfortable rundt hverandre.
''Skal vi dra? Jeg vil gjærne si unnskyld til mamma'' hørte du Justin hviske i en liten stemme, du fikket smil om munnen og kysset ham på kinnet.
''La oss gå...'' dere gikk arm i arm tilbake til huset ditt og når dere kom fram satt de alle rundt bordet og snakket og lo menst de spiste.
''Heii'' sa Justin med en lav stemme og alle ble stille. Pattie røyste seg og Justin nermest sprang inn i armene hennes og du fikk et pang i hjerte ditt. Når du så hvor glad Justin og Pattie var i hverandre fikk det deg til å savne moren din noe utrolig. Pattie slapp Justin og gikk bort til deg, du så på henne med frykt i blikket men du prøvde å ikke vise det. Hun sto tett inntil deg og....

Hva tror dere hun gjør?
Hva syntes dere om denne delen?
Er det noe spesielt dere vil skal skje  videre?

Never say never ~Vanessa 3 Kommentarer


The Switch - Del 26

''Jeg gjør det hvis du holder kjeft'' sa du og han bet deg i hånda slik at du slapp ham og smilte til deg, ga deg et kyss på kinnet før han gikk bort til bilen sin.
Du ristet på hode ditt helt fra deg, hvordan i alle dager skulle du klare å kjøpe kondomer med moren til gutten du hadde sex med? Dette burde bli interesant....

 


Dere hadde delt dere i 3 deler, du gikk for å finne det du trengte til maten, Pattie gikk for å finne det hun trengte til å lage dessert mens Demi og Taylor gikk for å finne godteri og leie en film.
Du fant alt du trengte og gikk mot kassen, du så Pattie helt i enden av butikken i nerheten av deg i det hele tatt, som ville si at kysten til å kjøpe kondomene var klar. Du gikk rundt omkring og lettet etter dem og fant dem endelig rett ved kassen, du la på alt du skulle kjøpe siden dere ble enige om å betale for det dere skulle kjøpe selv. Du betalte og var SÅ lettet over at Pattie ikke hadde kommet bort til deg mens du betalte, du takket nei til kviteringen og pakket tingene du hadde kjøpt i en poste og ventet tolmodig på resten av gjengen.
Pattie kom like etter deg og du så at hun hadde kjøpt masse jordbær, is og kjekks. Hun betalte og tok imot kviteringen mens du hjalp henne å pakke sammen sakene.
Det tok ca 20 minutter for Demi og Taylor til å bli ferdig og når de kom var det FULT med godteri og usunne saker i handlevognen deres.
''emmm, dere vet at det er kun 1 kveld ikke sant? Ikke en hel uke'' spurte du dem mens du prøvde å gjømme smile ditt, de så på hverandre også tilbake til deg og nikket.
''Husk at Justin, Ryan og Alfredo kommer til å spise gjennom halve greia før maten'' sa Taylor og betalte for godteriet og du bare lo.
''Tro meg, hvis de våger å spise noe før maten så får de helvete å gå gjennom om'' lo du mens dere gikk ut av butikket, mange av jentene dere gikk forbi stoppet helt opp og bare stirret på dere med munnen på vidt gap, du vinket til dem og gikk bare videre.

Dere satte varene inn i baksetet og du hadde overtalt Demi til å kjøre bilen hennes og du var helt giret. Demi hjalp deg med å dra ned taket på bilen og dere satte dere inn, Pattie satt vedsiden av deg framme og Taylor og Demi satt i baksetet og lo av noe.
Dere begynte å kjøre men til slutt ble det SÅ kjedelig at dere bestemte dere får å slå på radion.
''Hey everyone, it's Ryan seacrest here, we are going to play one of Bieber's newest song, Boyfriend, here we go'' du lagde en liten skrike lyd og skudde radioen opp på full guffe når sangen begynte.

''SWAG SWAG SWAG ON YOU!'' du elsket den settningen den var SÅ kul! Demi og Taylor var like gira som deg i baksetet og dere sang for full hals, når dere måtte stoppe på rødt lys begynte refrenget og dere dreit i om folk stirret på dere. Dere bare så på dem og sang til dem, noen begynte å synge med, andre tok bilder, andre filmet mens andre bare lo av dere. Dere begynte å kjøre igjen men sluttet ikke å synge, til slutt begynte endelig pattie og synge med og dere hadde det SÅ gøy! Men du så fremdeles fotografene stå i hjørnene ta bilde av dere og du prøvde og ignorere dem. 
Brigen begynte å nerme seg og du følte hjerte ditt bare bli sårt, du savnet Justin, det første du skulle gjøre når du kom hjem var å gi ham et stort kyss på munnen. Teksten i brigen var liksom så DYPE!
Dere begynte å kjøre opp bakken til huse ditt og du sank farten litt slik at dere fikk høre ferdig. Du så Justin og dem stå utenfor huset og grive å spille ball, men musikken var så høy at de kunne høre den. Endelig kom den beste delen! Du, Taylor, Demi og til og med Pattie begynte må synge den delen.
''NaNaNa NaNaNa NaNaNa, yeaaahh Girl! NaNaNa NaNaNa NaNaNa, if i was your Boyfriend!  NaNaNa NaNaNa eyy! NaNaNa NaNaNa NaNaNa if i was your boyfriendddddddd!!!!!!!!!!'' Dere hadde akkurat parkert og skrek den siste settningen ut for full hals. Justin og gutta satt på gresset og stirra på dere og Justin hadde et lite smil om munnen.
''Baby, come and kiss me!'' ropte du ut til Justin og klatret ut av bilen uten og åpne døren. Justin nølte ikke et sekund engang med å springe opp og løfte deg i armene sine og plante et stort og saftig kyss på leppene dine.
Leppene til Justin var like myke som du alltid hadde drømt at de skulle være og du nøyt virkelig å kysse ham.
''ojj, Selena jeg har visst fått kviteringen din i tillegg til min'' hørte du Pattie si bak deg. Hele kroppen din frøs fast og du snudde deg fort mot henne.
''Jeg kan ta den!'' ropte du ut til henne, men det var for sent, hun hadde alt lest handle listen fordi i neste øyeblikk sto hun vedsiden av Justin og dro ham inn i huset etter øret.
''Obs...''  hvisket du og gjømte deg bak annsikte ditt. Awkward....
 

Hva tror dere kommer til å skje?
Hva syntes dere om denne delen?
Er det noe dere ønsker dere?

Never say Never ~Vanessa 11 Kommentarer


The Switch - Del 25

Justin ble ferdig med sangen og du klarte ikke å dy deg, du sprang ut på scenen og kastet deg inn i armene til Justin og ga ham et stort kyss.
Alt rundt deg ble svart og du kunne ikke bry deg mindre om hvem som så på. Alt du visste var at du ville vise Justin hvor mye du elsket ham.


Dere trakk dere fra hverandre etter dere ble bevist på all skrikingen, du snudde deg bort mot puplikum og klarte ikke å gjøre hvor mye du rødmet. Dette var noe du aldes ikke var vandt med.
 

Justin slengte ut et kyss til publikum og dere gikk av scenen arm i arm.
''FOR et bra show!'' hørte du stemmen til Scooter si. Du snudde deg og der sto han og Pattie og smilte til dere, du kysset Justin på kinnet og gikk bort får å snakke med Demi og Taylor mens Justin gikk bort til Scooter og Pattie får å snakke med dem.
''Hva tror du det er de snakker om?'' spurte pluttselig Taylor dere. Justin hadde snakket med Scooter og Pattie i snart en halv time uten å se deres vei en eneste gang.
''Jeg har ikke peiling, men det virker i alle fall viktig..'' svarte Demi og så bort på Justin som hørte intest etter det Scooter sa til ham. Du løftet litt på skuldrene dine og så ned på mobilen din. Selena hadde sendt deg et bilde av en resultatet hun hadde fått på en av prøvene dine og du syntes det var utrolig morsomt hvor lykkelig hun virket til å måtte gå på skolen. Du sendte tilbake at du var glad på hennes veiner så la du mobilen din inn i vesken din og gikk bort til Justin og dem.
''Heii, skal vi dra? Vil dere være med hjem til meg for litt mat eller?'' spurte du og smilte til Scooter og Pattie som nikket ivrige.
''Supert, Justin. Vet du om Alfredo og Ryan skal være med så jeg vet hvor mye spagetti jeg skal lage?'' spurte du ham og han ristet på hode og gikk bort til dem får å spørr dem, som da etterlate deg med Pattie og Scooter alene.
''Dere var virkelig søte der ute'' sa Pattie til deg og du bare rødmet.
''Ehh... Takk'' smilte du og dro håret ditt bak øret ditt.
''Eyy baby, de skal være med!'' ropte Justin til deg og du viste tommelen opp og snudde deg mot Pattie og Scooter.
''Vil dere sitte på med meg og Demi eller med Justin og dem? Vi skal bare innom butikken får å kjøpe mat'' sa du til deg og Scooter bare gikk bort til Justin og du klarte ikke og la være å le.
''vell jeg blir med dere, da kan jeg lage dessert'' sa hun og du nikket så gikk dere bort til Demi og dem.
Dere var alt ved bilen til Demi da Justin sprang bort til deg.
''Skal du på butikken uten meg'' sa Justin til deg. Du bare nikket og han fikk et stort smil og lente seg inn mot en klem og hvisket inn i øre ditt.
''Kjøper du en pakke kondomer eller, fordi jeg er helt tom og vi brukte opp dine siste sist gang'' du visste han hadde et smil om munnen når han sa dette og du bare himmlet med øynene.
''Bare gløm det'' sa du og dyttet ham vekk fra deg og begynte å le.
''Hvorfor ikke'' sa han med en trist stemme og begynte å lage furte leppe og du begynte bare å le.
''Bare gløm det! moren din skal være med'' sa du med en 'bare-gløm-at-jeg-kjøper-kondomer-med-moren-din-med' stemme og han bare fortsatte og furte.

Du snudde deg og skulle sette deg inn når Scooter kom opp til dere.
''Hva skjer?'' spurte han når han så hvor ''lei seg'' Justin var, du så på Justin som om ud utfordret ham til å fortelle ham det.
''Selena vil ikke --'' før han fikk sagt noe klasket du hånda forran munnen til Justin og så på ham med store øyner.
''Jeg gjør det hvis du holder kjeft'' sa du og han bet deg i hånda slik at du slapp ham og smilte til deg, ga deg et kyss på kinnet før han gikk bort til bilen sin.
Du ristet på hode ditt helt fra deg, hvordan i alle dager skulle du klare å kjøpe kondomer med moren til gutten du hadde sex med? Dette burde bli interesant....

Beklager at det tok så lang tid! Masse problemer med bloggen men NÅ har dere fått denne delen!
Fortell meg hva dere syntes! :D

Never say Never ~Vanessa 10 Kommentarer


The Switch - Del 24

Hei alle sammen! Nei jeg føler at jeg bare burde forklare meg selv, jeg prøver å få ut minst 1 del hver dag, men jeg er en 10.klassing og er UTROLIG opptatt med tentamen, eksamen og prøve muntlig og slikt og da blir det litt klash med bloggen men jeg setter skolen forran bloggen, beklager! Men nå får dere en ny del! Kansje 2? :D

 


 

''Ser ut som om vi har oss en liten konsert'' sa du og klappet sammen henda og jentene bare lo av deg.
Dette kom til  å bli gøy!

 


 

''Setter du på radion?'' spurte Demi mens hun fant fram oppvarmings tapene hennes på pc'n sin, Taylor gikk bort til Radion og slo den på og vridde litt på knappen helt til vi hørte Radio1 og ikke like lenge etter på kom Alfredo på.
''Her i studio med oss har vi Alfredo Flores også kjent som en av crewet til Justin Bieber!  Hey man, hva skjer!''
''Jo alt er bra'' sa Alfredo med en glad stemme som fikk deg til å smile.
''Du hadde noe du ville fortelle oss, hva var det?''
''Jo altså, jeg har blitt budbringer til Selena, Justin, Taylor og Demi får å fortelle at om en 2 timer så  skal det være gratisk konsert ute ved scenen her'' du smilte og skrudde ned lyden og gikk bort til Demi og Taylor som hadde begynt å varme opp og begynte å varme opp selv 

2 Timer senere

Justin hadde kommet og hentet dere, så hadde dere kjørt ned til stede hvor dere skulle opptre, og ikke til noens overaskelse var det stappfult med folk der, men heldigvis var det bra voktet av politiet og vakter.
Dere hadde bestemt dere for å bytte litt på opptredne og du skulle åpne hele greia, du var utrolig nervøs men du gledet deg, det gjorde du virkelig.
''Er du klar baby?'' spurte Justin deg før du skulle ut på scenen, gutta spillte intron til sangen og du bare nikket nervøst. Justin ga deg et kyss på kinnet og du gikk ut på scenen og startet hele greia.

Du sprang av scenen og rett etter deg sprang Taylor ut, de begynte å spille sangen hennes og du sto til siden og hoppet og sang med. Du bare elsket denne sangen, det hadde vært sangen du hørte på når Cato slo opp med deg får Katarina.

Taylor skulle være på scenen og opptre et par sanger til før hun var ferdig, så skulle du ut og opptre og da var det bare Demi og Justin igjen. Dere hadde bestemt dere for at alle ville se Justin så dere skulle ta ham helt til slutt.
Endelig var det Demi's tur og du trodde du skulle dø fordi du var så sliten, publikum var helt giret og det virket som om det hadde kommet mange flere folk enn det hadde vært på starten.

Demi gikk av scenen og publikum skrek. Og skrek. Og Skrek. Og Skrek.
Du tok mikrofonen til Demi og gikk ut på scenen.
''Har dere det bra?'' spurte du og de skrek i respons.
''Så bra! Vi har en siste opptreden til dere og jeg tror dere alle vet hvem det er?'' de begynte å skike som bare det og det fikk deg til å le.
''Justin Bieber? Ja, jeg tengte meg det! Jeg vil bare si en liten ting... Han vil alltid være deres. Han elsker dere mest, så plis. Aldri forlat ham'' de alle lagde en 'awww' lyd og du tørket vekk den ene tåren som hadde samlet seg i venstre øyekrok.
Du gikk av scenen og Justin gikk ut på andre siden og begynte å opptre.
Han var så søt når han var på scenen, det var som en helt annen person, det var så... Seriøs. Men fremdeles så kjær. Som om han prøvde å fortelle hver person ute i publikum, i verden. At uansett om de hatet ham eller ikke så elsket ham dem og du klarte ikke å gjømme smilet ditt.
''Du elsker ham virkelig. Gjør du ikke?'' spurte Demi deg og du så på henne og bare nikket.
Hun sa ikke noe mer og gikk bort til Taylor mens du sto på siden av scenen og bare stirret på Justin.
''Da har vi kommet til siste sang for i kveld...'' publikum buet men Justin bare smilte.
''Jeg vil bare si tusen takk til Selena får å komme med denne geniale iden! Det er vikelig ikke noe mer jeg elsker enn å opptre for dere! Så derfor, vil jeg dedikere denne sangen til deg Selena.'' han snudde seg mot deg og du ga ham et smil.
''Jeg elsker deg'' alle skrek og det var høyere en de hadde i hele dag og du kunne tro det.
Justin begynte å spille på guitaren sin og du trodde du skulle dø når du hørte sangen han begynte å spille.

Justin ble ferdig med sangen og du klarte ikke å dy deg, du sprang ut på scenen og kastet deg inn i armene til Justin og ga ham et stort kyss.
Alt rundt deg ble svart og du kunne ikke bry deg mindre om hvem som så på. Alt du visste var at du ville vise Justin hvor mye du elsket ham.

 

Litt sær del men jeg håper dere likte den.
Hva vil dere skal skje videre?
Har dere noen ønsker? :)

Never say Never ~Vanessa 8 Kommentarer


The Switch - Del 23

''Selfølgeli elsker jeg deg, mer en du noen gang vil vite'' hvisket han til deg og kysset deg mykt på leppene.
Oh, it's game on Selena. Game. On!


Du våknet neste morgen av masse skriking fra underetasjen og du åpnet øynene dine forsiktig. Justin var ikke vedsiden av deg og du kunne se at solen var høyt på himmelen og at det var utrolig varmt.
Du røyste deg og gikk bort til skape får å finne noe å ha på deg, siden det var så varmt kom du sikkert til å bade så du bare tok på deg en blå bikini med en kul over del og en high wais shorts, bikini toppen var som en tok så du fålte deg ikke alt får naken.

Du gikk ned trappen og lydene ble bare høyere og høyere, du kunne høre latteren til Justin og Alfredo men det var også noen andre folk der, folk du ikke helt klarte å plasere, men de hørtes kjente ut. Du var rett utenfor kjøkkenet og du stoppet siden de var der inne. ''Dere er virkelig søte..'' hørte du den ukjente stemmen si og du rødmet, det var åpenbart deg og Justin hun snakket om, du åpnet døren forsiktig og tittet inn, rundt kjøkkenboret satt en sjorteløs Justin, Alfredo, Carlos fra Big Time Rush, Demi og Taylor. Du følte øynene dine bli store og fikk et stort smil om munnen.
''HEI!'' nermest ropte du og gikk mot Taylor får å få en klem, posetive med å være Selena var at du fikk være med dine største idoler.
''ææææ! HEI! Jeg var redd jeg ikke fikk sett deg før jeg måtte dra!'' sa hun og ga deg en stor klem, du bare lo og klemte henne enda hardere. Til slutt slapp dere hverandre og du snudde deg mot Justin og lente deg inn og han gjorde det samme og leppene deres traffes for et kjappt lite kyss.
 

''Ser du! De er søte!'' utbrøt Taylor og pekte på deg og Justin, du bare lo og satte deg på fanget til Justin og han la armene sine rundt deg.
''Så hva skal vi i dag?'' spurte du og tok en bit av druene som satt på kjøkkenboret, de alle ristet på hode og du sukket litt, men så kom du på det du hadde bestemt deg får i går og du fikk en ide.
''Hva om vi lager en konsert til fansen?!'' spurte du helt gira og så på folka, de alle stirret på deg og du bare himlet med øynene.
''Jeg mener, vi alle her synger eller har sunget en eller annen gang untatt Alfredo? Hvorfor ikke alge en liten gratis konsert?'' sa du som om det skulle være det mest åpenbare tingen i hele verden. Taylor og Demi virket ganske skeptisk men du kunne se at iden fristet Justin.
''Hvor skulle vi ha hatt denne konserten her da?'' spurte Justin og så spent på deg, du begynte å tenke litt men du visste ikke hva du skulle si.
''Jeg vet! Hva med den lille scenen like ved radio stasjonen?'' sa Demi og smilte til dere, smile ditt ble enda større og du nikket.
''Hva om jeg ringer Scooter og han fikser det også kan dere lage en liste over hvem som skal synge hva og når?'' sa Alfredo like entustiastisk og dere alle nikket. Alfredo gikk inn får å ringe Scooter og du, Justin, Taylor og Demi satte dere ned og  begynte å diskutere hva dere kunne gjøre, dere var nesten ferdig når Alfredo kom inn.
''Scooter sier at han har fått fikset scenen og livakter og slikt men hvordan skal vi få folk til å vite om det uten at det blir helt kaos?'' sa han og satte seg ned vedsiden av Demi. Dere ble stille og begynte å tenke. Justin kunne ikke tweete det fordi da ville det bli kaos med masse fans, skrev du det ble det nesten like ille og det gjalt Demi og Taylor også.
''Vent, Justin kan du kjøre Alfredo ned til den Radio plassen, slik at Alfredo kan gå på radion og annonsere det?'' spurte du og jentene begynte å smile, Justin nikket og tok opp nøklene sine.
''Greit, jeg kommer tilbake om ca 1 times tid så bare drar vi?'' spurte Justin og du nikket og ga ham et kyss og han var ut døren.
''Ser ut som om vi har oss en liten konsert'' sa du og klappet sammen henda og jentene bare lo av deg.
Dette kom til  å bli gøy!
 

Hvordan tror dere konserten kommer til å gå?
Hva tror dere kommer til å skje videre inn i historien?

Btw, skjekk ut den bloggen her! ---->JustyDbiebs<----- Det var den FØRSTE bloggen jeg begynte å blogge på.... Og det var de som fikk meg til å starte denne bloggen, så dere burde egentlig takke dem får å ha inspirert med til å starte denne bloggen for dere som leser hver dag <3 Jeg elsker mine lesere!

Never say Never ~Vanessa 9 Kommentarer


The Switch - Del 22

''Hva har skjedd?'' spurte du i full pannikk, hvorfor gråt hun? Hva hadde hun gjort!
''Jeg er så lei meg, jeg visste ikke...''


Du sto der i full pannik, så mange tanker gikk gjennom hode ditt over hva det kunne være det var bare helt forferdelig.
''Vi gjorde det bare for morry skyld, jeg visste ikke du..'' hun stoppet å snakke og begynte å gråte enda mer, du følte stresse bygge seg opp og du klarte det nesten ikke mer.
''Hvem er 'vi'? Hva har skjedd?'' Selena begynte å mumle masse greier og du skjønte absolutt ingenting, men når navne til  Stefan poppet opp og jeg måtte bare stoppe henne.
''Hva er det du har gjort med Stefan!'' spurte du sint, Stefan hadde vært kjæresten din men når du følte at han ikke behandlet deg rett så gjøre du det slutt og helt siden det hadde han prøvd å få deg tilbake.
''Han var bare så sjarmerende'' hvisket hun, du satt og tengte litt over det hun sa og litt etter litt skjønnte du hva hun mente.
''DU GJORDE IKKE!'' skrek jeg og hun begynte å hikste igjen. At hun kunne!
''Jeg er så lei meg *dn* jeg visste ikke du var jomfru'' hikstet hun og du følte du fikk et par tårer i øynene.
''Det at jeg gjorde det meg Justin er ingenting for du har alt gjort det! Men det at DU gjør det når jeg ikke har gjort det er IKKE din rett'' du var så forbannet at du ikke tengte over at Justin lå rett bak deg, du snudde deg og så at Justin stirret sikkelig rart på deg, du la mobilen intil skulderen og hvisket til stille til Justin. ''Det er ikke deg jeg mener, det er noe helt annent'' han nikket forvirret og tørket vekk en tåre som du ikke hadde lagt merke til.
''Går det bra?'' spute han deg, du bare nikket og tok opp røret tilbake opp til øret ditt.
''*dn*... Jeg vil ikke snakke med deg akkurat nå... Jeg ringer deg når jeg føler for det... men ikke forvent deg noe'' før Selena fikk sagt noe mer til deg, la du på.
Du la fra deg mobilen på komoden og satt på sengen. Tenk, Selena hadde hatt Sex... Med ex'n din... Hvordan kunne dette skje?
''Vennen... Går det bra eller?'' spurte Justin og satte seg opp bak deg og lente hode sitt på skulderen din og strøk deg på siden, du snuffset litt og snudde deg mot ham.
''Er du glad i meg?'' spurte du med en stille stemme og bare så på ham. Justin la den ene hånden sin på kinne ditt og så deg dypt inn i øynene, en liten del av deg håpte på at Justin kansje skulle se at det var deg men hvordan skulle han det? Ingenting ved deg var deg, alt var Selena. Og nå var du lei! Hvis Selena skulle gå rundt å ha sex med ex'n din uten din tilatelse skulle du gå helt ut på Justin, du skulle rette opp på det Selena gjorde feil i forholdet deres, du skulle rett og slett få Justin til å falle for deg.
''Selfølgeli elsker jeg deg, mer en du noen gang vil vite'' hvisket han til deg og kysset deg mykt på leppene.
Oh, it's game on Selena. Game. On!

Hva syntes dere om den nye delen?
Hva vil dere skal skje?

Never say Never ~Vanessa12 Kommentarer


The Switch - Del 21 Mini-Marathon

Bare sånn får å få sagt det til dere som spør om å *dn* kan fortelle Justin at hun er Selena, jeg har hele historien bygd opp å jo fortere *dn* forteller Justin at hun ikke er Selena jo fortere blir historien ferdig. 
Dere kan kommentere i dette innleget om dere vil at hun skal gjøre det snart (som sagt, da bli historien ferdig fortere og vi må hodde i tid til den site uken)
Eller om dere vil at vi fortsetter slik vi har? 

''Ser du... you say it best, when you say nothing at all'' hvisket du inn i øret hans og du følte han fikk frysninger. Du kom til å savne dette når du byttet tilbake med Selena...

 


Dere var kommet hjem etter minst 2 timer i Karaoke baren, dere hadde fått Ryan og Alfredo til å gå opp på scenen må synge Overboard, noe som ble helt katastrofalt og du og Ashley hadde sunget Like a Virgen å kost dere med å leke litt med guttene.
Nå lå du i sengen å ventet på at Justin skulle bli ferdig i dusjen, du følte at du holdt på å sovne men du ville ikke legge deg før Justin lå i sengen med deg, du ville nyte hvert øyeblikk med ham du hadde.
''Eyy, lille venn bare legg deg du, jeg kommer snart'' hørte du Justin hviske til deg, du var rett og slett så trøtt at du bare nikket og lot øynene dine falle igjen.
Du hadde akkurat sovnet da du hørte telefonen din ringe, du skulle til å røyse deg da du hørte Justin tok den.
''Hallo?'' hvisket han, han var så snill at han ikke ville vekke deg. Han trengte ikke å vite det at du alt var våken.
''Unnskyld hvem er dette?'' du følte du ble pluttselig veldig nervøs, tenk om det var Selena som ringte?! hva skulle du si da.
''Ooja hei! Nei hun ligger å sover akkurat nå, kan jeg ta en beskjed?'' du følte du pluttselig ble lettet, det var ikke Selena.
Justin skrev et eller annent ned på et papir og sa hade.
Du følte Justin legge seg ned vedsiden av deg og du la deg tettere inntil ham.
''Du,  kjenner du en som heter *dn*? Fordi hun ringte å sa at du må ringe fortest mulig, et eller annent hadde skjedd å at det var viktig at du ringte henne'' du sprret opp øynene dine og satte deg opp i full fart.
''Sa hun noe mer?'' spurte du ham, han sa bare rart på deg men ristet på hode.
''Jeg må ringe henne'' du strakte deg etter mobilen og tastet inn nummeret ditt.
''hallo?'' hørte du Selena snuffse.
''Hva har skjedd?'' spurte du i full pannikk, hvorfor gråt hun? Hva hadde hun gjort!
''Jeg er så lei meg, jeg visste ikke...''
 

beklager at det tok litt lengre tid!
hva tror dere Selena har gjort nå?

Never say Never ~Vanessa 18 Kommentarer


The Switch - Del 20 Mini-Marathon

''Liker klokken din'' sa du og tok armen hans opp til annsiktet ditt får å se nermere på den.
''Takk, jeg fikk jo den av deg til Jul'' sa han og tok den ene armen sin rundt deg og dere gikk ut til bilen hans.


''Hvor skal vi henn da?'' Spurte du mens dere kjørte fra huset ditt ut mot byen.
''Tenker vi drar til den vi gikk på sist?'' sa jusitn med en litt rar stemme. Du husket den ene og siste ganger Justin og Selena hadde synger karaoke og det var kansje en av de fulleste stedene i LA.
''Kan vi ikke finne et annent sted?'' spurte du og så bende på ham.
''Jeg vet ikke om noen andre steder, vet dere?'' spurte Justin Alfredo, Ryan og Ashley som satt bak i bilen de alle ristet på hodet og du sukket.
Dere kjørte et stykke men så la du merke til et skilt som sto karaoke bar på og du dytet borti Justin.
''Eyy! Jeg kjører her alltså!'' sa han surt og ga deg et blikk men du bare ignorerte det.
''jeg så et sted rett her som sto Karaoke bar og det virket ganske korslig!'' sa du og smilte stort til ham. Han skulle til å si noe men stoppet seg selv og snudde bilen og parkerte.
Dere gikk det lille stykket som var å gå bort til stedet du hadde sett.
''HER!'' sa du og smilte stort til dem alle, Justin smilte og du skjønnte at han likte at stedet ikke var plasert rett på kratet og det virket som de andre også følte det slikt.
''Hey, er bord til 5'' sa Justin til damen bak skranken og hun så opp på dere, øynene hennes vokste to størrelser når hun så ansiktene deres men sa ikke noe.
''Hallo'' sa Alfredo og veivet med hånden forran annsiktet hennes og det virket til å få henne ut av transen.
''Ehh ja, denne veien'' hun tok et par menyer og ledet dere bort til et lite hjørne bord like ved scenen men igjen litt inn i mørket slik at ikke alle kunne se dere.
''Skal vi spise her eller?'' spurte Ashley dere mens hun så ned i menyen, du begynte å tenke på mat og følte du var utrolig sulten.
''jeg er drit sulten så jeg er helt opp får det'' svarte du og var allerede bestemt på å bestille en burger.
Justin nikket seg enig og dere ble enige om å spise her, dere alle bestilte det samme og lente dere tilbake i setet å så på folkene synge, noen var ekstremt talentfulle mens andre var ekstremt dårlige og noen var helt greie. Maten kom og dere koste dere noe forferdelig. Du følte blitsen gå av et par ganger men det var ikke slik at det irriterte deg.

''jeg går å skriver meg på jeg'' sa du og røyste deg, alle stirret helt forbauset på deg men du bare ignorerte dem, du var fast bestemt på å være deg selv og du elsket å synge og ville synge hver sjanse du fikk.
''Hey, har dere den sangen?'' spurte du DJ'n, han så på hvilke sang du ville ha og ristet på hode og du sukket.
''vent... har dere kansje en guitar?'' spurte du ham, han nikket og pekte på en pen akoustic guitar som sto like ved scenen, du fikk fikset det du trengte til sangen din og du følte du ble enrvøs.
''Greit folkens, her har jeg en liten overaskelse til dere i kveld, rett fra den store scenen, Selena Gomez!'' du hørte introduksjonen din og du gikk opp på scenen med guitaren i armen, du hørte Justin og dem juble i bakrunnen og du fikk et lite smil om munnen. Du kunne se hvor forvirret Justin så ut på grunn av guitaren men du brydde deg ikke i det hele tatt.
''Jeg vil bare dedikere denne sangen til den fantastiske kjæresten min, Justin... Jeg elsker deg'' han sendte deg et kyss og du bare spilte litt, guttene som skulle hjelpe deg med sangen kom opp og dere begynte å spille.

Du følte at sangen  bare beskrev hele forholdet ditt til Justin og hvordan du følte det når du var nær ham.
Du var ikke sikker med du kunne sværte du så Justin tørke vekk en tåre i stad, det var ganske åpenbart at Ashley gråt men dere var jenter, dere fikk lov!
Sangen ble ferdig og publikum jublet som bare det, du hadde akkurat gått av scenen da Justin løftet deg i været og ga deg et lidenskapslig kyss.
''Ser du... you say it best, when you say nothing at all'' hvisket du inn i øret hans og du følte han fikk frysninger. Du kom til å savne dette når du byttet tilbake med Selena...
3 week's to go.

hva syntes dere om denne delen?
Neste del blir siste del for dagen!
10+ kommentarer så får dere den!

Never say never ~Vanessa 14 Kommentarer


The Switch - Del 19 mini-marathon

''Jeg lover deg, jeg skal begynte å vise deg hvor mye du betyr for meg'' sa hun og smilte til meg, jeg ga henne et dypt kyss og jeg følte bena hennes løse seg rundt midjen min, jeg snudde meg rundt og falt ned i sengen slik at hun lå oppå meg og sagte men sikkert begynte vi å kle av hverandre.END


*dn* POV

Du og Justin lå på hver deres side av sengen og slet med å få pusten tilbake, du snudde hode ditt mot Justin og han gjorde det samme og dere bare lå der og stirret på hverandre.
''Jeg elsker deg...'' hvisket han til deg og du trodde du bare skulle dø. Hvor mange ganger hadde du ikke drømt om å høre Justin si de ordene til deg, men du var ikke deg selv.... Du var Selena.
Du snudde deg vekk fra Justin og røyste deg får å finne klærne dine, tanken på at Justin egentlig ikke elsket deg men Selena, knuste deg helt. Du ville at Justin skulle elske deg for deg, ikke for den han trodde du var! Du fikk en genial ide og snudde deg mot  Justin.
''Kan ikke vi gå ut å synge karaoke idag!?'' spurte du sikkelig glad og hadde et stort smil om munnen.
''Seriøst? Jeg trodde du hatet det jeg, på grunn av at alle stirrer på oss?'' spurte han men du kunne se han hadde et lite smil om munnen.
''Drit i dem! Jeg vil ut å synge og jeg vil ut med deg!'' sa du fast bestemt på å få viljen din. Justin bare stirret lenge på deg før han til slutt nikket.
''Greit, kast meg bokseren min å boksene mine så går jeg ned å får de andre til å bli med..'' sa han og begynte å le, du tok opp bokserene hans og holdt de oppe.
''Mener du disse?'' spurte du og han nikket. Du fikk et lite onskapsfult smil om munnen og det var som om Justin leste tankene dine får i neste sekund charged Justin mot deg men flaks for deg klarte du å hoppe unna akkurat i tide før han fikk tak i deg og du sprang ut av rommet ditt og ned til resten av gjengen som stirret sikkelig rart på deg.
''Dere burde lukke igjen øynene deres hvis dere ikke vil se noe dere ikke egentlig vil se'' sa du i full latteranfall ved bassenget, Ashley skulle til å si noe men rett får hun gjorde det så hun Justin helt naken bare med armene forran penisen sin og hun skrek ut mens Ryan og Alfredo begynte å le like mye som deg.
Alfredo dro opp kamerat sitt og begynte å ta masse bilder som fikk deg til å le enda mer.
''Du skal såååååå få svi for dette her!'' truet Justin deg og dro bokseren sin ut av armene dine og gikk med bestemte steg igjen, med rompen helt synlig får deg å stirre på og du klarte ikke  å dy deg.
''Nice ass, WORK IT!'' Justin klasket seg på rompa og du begynte å le som bare faen igjen.
 

''ahhh! Jeg kan ikke se! Jeg er blind!'' utbrøt Ashley og du bare lo enda mer, hvis det var mulig.
''Beklager, men blir dere med oss på karaoke?'' spurte du etter du hadde fått roet deg ned litt.
''Kommer jeg til å se det der igjen?'' spurte Ashley og så alvorlig på deg.
''Nei, jeg håper da virkelig han kler på seg'' lo du og hun nikket, Ryan og Alfredo nikket og dere gikk inn igjen.
''JUSTIN! Bli ferdig da!'' ropte Alfredo og satte seg ned i sofan.
''Slapp av... Skal vi dra?'' spurte han dere og tok på seg en utrolig fin klokke.
''Liker klokken din'' sa du og tok armen hans opp til annsiktet ditt får å se nermere på den.
''Takk, jeg fikk jo den av deg til Jul'' sa han og tok den ene armen sin rundt deg og dere gikk ut til bilen hans.

Hva syntes dere?
hva tror dere Justin kommer til å gjøre?
10+ kommentarer

Never say Never ~Vanessa 10 Kommentarer


The switch - del 18 mini-marathon

''Eller, du er nesten deg selv, du har vært litt rar i det siste men jeg tror det bare er fordi du er sliten..'' sukket hun og du nikket siden du ikke hadde noe bedre å si. Du og Ashley bare lå der i all stilheten en stund før du endelig begynte å snakke.
''Kan du hente Justin hit? Jeg tror jeg har noe å snakke om''


Justin POV

''Jeg skjønner det bare ikke.... Vi hadde det så fantastisk, og sexen er SÅÅÅ mye bedre men personligheten hennes er helt borte'' jeg satt og klaget til Alfredo og Ryan om forholdet mitt til Selena nede ved bassenget.
''Jeg skjønner hva du mener, hun har blitt så rar? Hvis du skjønner'' sa Alfredo og sukket litt og jeg bare nikket meg enig. Selena hadde vært så annerledes i denne uken at det var helt rart, hun hadde begynt å oppføre seg så falskt rundt meg... Og jeg vet ikke helt hvordan jeg skal tolke det, er det noe jeg har gjort eller vil hun gjøre det slutt?
''Bare slapp av Justin! Ashley er oppe å snakker med henne nå'' sa Ryan og klasket meg på ryggen, jeg klasket ham tilbake og før jeg visste ordet av det sprang vi rundt omkring må klasket hverandre. 
 

''Unnskyld, men når dere er ferdige å tulle så vil Selena snakke med deg Justin'' vi stoppet med klaskingen når vi hørte stemmen til Ashley. Vi snudde oss og hun så egentlig ikke noe spesiellt glad ut.
Vent, sa hun at Selena vil snakke med meg? Dette låder ikke bra, hva om hun gjør det slutt, ja hun har oppført seg litt rar denne uken men jeg vil ikke at det skal bli slutt!
''Greit'' nikket jeg og gikk inn, å si jeg var litt nervøs var virkelig en underoverdrivelse!
 

Jeg sto utenfor rommet til Selena drit redd får å åpne døren, men jeg dro meg selv sammen og åpnet døren, og der lå Selena i sengen og bare stirret opp i taket å så helt nydelig ut.
''Hei... Ashley sa du ville snakke med meg?'' sa jeg med en stille stemme og lukket igjen døren bak meg.
''Sett deg ned...'' sa hun og klappet på sengen, jeg gjorde som hun sa  og satte meg ned vedsiden av henne.
''Justin... Jeg beklager vi---'' hun startet på settningen jeg var mest redd får å høre så jeg avbrøt henne før hun fikk fortsette.
''Vær så snill og ikke gjør dette her mot meg'' sa jeg og prøvde å ikke gråte. Hun så helt sjokert på meg og jeg tok det som et teng å fortsette å snakke før hun begynte å bable i vei.
''Jeg er så glad i deg, og det har kansje ikke virket slik denne siste uken men det er bare fordi du har oppført deg så rart og jeg trodde du skulle slå opp og tydelig vis hadde jeg rett fordi her er du nå og skal til å--'' jeg ble avbrutt av leppene til Selena på mine.
Øynene mine lukket seg automatisk igjen og nøt kansje det siste kysset mitt med henne, hun trakk seg unna men jeg nektet å åpne øynene mine.
''Jeg skulle ikke slå opp, jeg skulle bare beklage for at jeg har oppført meg så rart...'' sa hun men den deilige myke stemmen sin, øynene mine åpnet seg og jeg fikk et stort smil om munnen.
''Du skulle ikke slå opp med meg?!'' utbrøt jeg og hun bare begynte å risste på hode mens hun lo. Jeg tok tak i henne og løftet henne opp i luften.
''Jeg lover deg, jeg skal begynte å vise deg hvor mye du betyr for meg'' sa hun og smilte til meg, jeg ga henne et dypt kyss og jeg følte bena hennes løse seg rundt midjen min, jeg snudde meg rundt og falt ned i sengen slik at hun lå oppå meg og sagte men sikkert begynte vi å kle av hverandre. 

Jeg skal ha et lite mini marathon, må ha 7 kommentarer før dere får neste del!<3

Never say Never~Vanessa10 Kommentarer


The Switch - Del 17

Jeg ble egentlig litt irritert over at hun sa det, ville det si at *dn* mente jeg ikke kunne synge? Hvorfor ville hun høre meg live da?
Jeg sukket irritert og tok opp mobilen min fra lummen og tastet inn nummeret mitt og ventet tolmodig på at hun skulle svare.END


*dn* POV

''Hallo?'' sukket du inn i telefonen og så ut av bildet.
''Hva er det du går å sier om syngingen min?!'' spurte Selena surt og jeg følte jeg fryste, det var sant det, Isabella og Tea skulle komme til deg. Du ble ganske stille og prøvde å finne ut hva du skulle si men Selena begynte å snakke igjen.
''Beklager... jeg følte meg litt frekk nå, du var veldig flink i det interviewet... Du oppførte deg akkurat som meg'' du fikk et lite smil og så ned i den armen din som var flettet sammen med Justin sin.
''Jeg prøvde'' svarte du og du hørte Selena le litt.
''Hva driver du med nå?'' spurte hun og du kunne gøre Isabella og Tea le i bakrunnen og du følte at du egentlig begynte å savne dem litt.
''Vi sitter i bilen og skal ut å spise litt, hva med deg?'' Justin begynte å kysse deg oppover nakken å du prøvde å la være å le.
''nei jeg skal ut med Isabella og Tea en tur, bli kjent emd stedet'' svarte hun og du nikket til deg selv.
''Men jeg må gå, beklager utbrudde det var ikke meningen'' var det siste du hørte Selena si før hun la på. Du så ned på mobilen og sukket litt.
''Hvem var det?'' hvisket Justin deg inn i ørket og du snudde deg mot ham og smilte.
''En gammel venn'' svarte du og ga ham et kyss. Bilen stoppet endelig og dere gikk inn på McD's får å bestille mat.
 

6 Dager senere

Det var nå akkurat 1 uke siden du og Selena hadde byttet kroppet men det føltes ut som en evighet. Justin virket til å trekke seg tilbake fra forholdet, du prøvde det beste du kunne å oppføre deg som Selena men det virket som om det bare gjorde det verre og du følte deg helt forferdelig.
Selena derimot pleide å ringe av og til får å finne ut hvem var hvem eller fortelle deg om hva som hadde skjedd med hvem. Det virket egentlig som om hun hadde det utrolig korslig i livet ditt, dere hadde blitt nok så gode venner.
Akkurat nå satt du alene inne på rommet til Selena i LA, Justin og dem var nede ved bassenget å grillet og koste seg, men du følte ikke får å være der nede, ved måten Justin hadde startet å ignorere deg såret deg så mye, ikke fordi du ville at han skulle legge merke til deg men fordi du følte deg så skyldig i å ødelegge forholdet til Selena og Justin. Det hadde gått mange rykter nå for tiden om at det var eller holdt på å bli slutt mellom deg og Justin og hvis du var helt ærlig med deg selv, så ventet du egentlig bare på at Justin skulle gjøre det slutt.
 

Pluttselig så banket det på døren og hode til Ashley poppet inn.
''Eyy, går det bra eller?'' spurte hun og satte seg ned på sengen vedsiden av deg.
''Ja Ja...'' sa du og smilte til henne, men hun bare ga deg et blikk og du sukket og ristet på hode.
''Okay greit, så jeg har det ikke helt supert....'' innrømte du og la deg helt ned, Ashley bare så på deg med et trist blikk.
''Justin?'' spurte hun og du bare nikket.
''Dere to har vært helt av i litt over 1 uke nå, hva er det som skjer mellom dere?'' spurte hun deg med en irritert stemme og la seg ned vedsiden av deg og dere bare så opp i taket.
''Jeg vet ikke jeg... Jeg er meg selv, er jeg ikke?'' spurte du og så på henne, hun snudde seg mot deg og nikket.
''Eller, du er nesten deg selv, du har vært litt rar i det siste men jeg tror det bare er fordi du er sliten..'' sukket hun og du nikket siden du ikke hadde noe bedre å si. Du og Ashley bare lå der i all stilheten en stund før du endelig begynte å snakke.
''Kan du hente Justin hit? Jeg tror jeg har noe å snakke om''

Hva tror dere *dn* skal snakke med Justin om?
hva syntes dere om denne delen?

Never say Never~Vanessa 10 Kommentarer


The Switch - Del 16

''Det var helt fantastisk, som alltid'' han lente seg mot deg og ga deg et lite kyss, pluttselig ringte mobilen din og du tok den opp og nummeret ditt lyste opp. 
Faen....


Selena's POV

Jeg våknet neste morgen av at alarmen gikk av, stygge alarm.... Jeg satte meg opp å fant noe klær før jeg gikk å dusjet. I dag var jeg fast bestemt på at jeg skulle ut å leve livet til *dn*, denne jenta fikk ha sex med typen min da skulle jeg få lov å leve livet hennes!
Da jeg kom ut av dusjen og hadde fått på meg en stor hvit t-shorte og et par lyse shorts gikk jeg ned får å få meg noe å spise.


 ''Hey vennen! Sovet godt?'' jeg ble møtt av det smilende annsiktet til moren til *dn*, hun hadde på seg an utrolig pen kjole og håret hennes var lett krøllet og hun sto og laget egg og bacon.
''Jeg sov godt, hva med deg hvorfor har du pynta deg sånn?'' spurte jeg og satte meg ned ved kjøkkenbenken og ventet tolmodig på at maten skulle bli ferdig, hun la et fat med 2 speilegg og en bacon ved siden og jeg begynte å spise.
''Vell jeg fortalte deg jeg skulle ut med jentene i hele dag, jeg trodde Tea og Isabella skulle komme hit og dere skulle se den greia til Selena i dag?'' sa hun og begynte å ta oppvasken, vent hva mente hun med Selena greia?
''Mamma, hvilke dag er det idag?'' spurte jeg i full pannik hvis jeg hadde rett så var det Good Morning America i dag og jeg  stolte ikke på å ha *dn* synge i min kropp!
''Det er Søndag i dag, hvordand et?'' spurte hun og så rart på meg, jeg bare ristet på hode og ga henne tallerkenet og hun tok det imot med et smil, seriøst sluttet hun aldri å smile?
 

Moren til *dn* hadde dratt og jeg satt å ventet på at Tea og Isabella skulle komme, jeg visste ikke hvem de var men tydeligvis var de nære venner av *dn* så jeg måtte bare ta det som det kom, pluttselig ringte det på og jeg sprang bort og åpnet døren og der sto en blondine i et hvitt korsett og en shorts og en jente  med langt brunt hår men et rosa korsett og en lys high wast short.

(Isabella - Tea)

''HEI! Sorry vi er sene! Isabella var fast bestemt på å ta den lange veien...'' sukket brunneten som jeg anntok var Tea.
''Det går bra, men vi må forte oss, det starter snar...'' sa jeg og gikk tilbake til stuen, jeg satte meg ned i sofan å stirret på de teite reklamene, kunne det ikke starte snart.
''Sååå.... Har du fått lov å være med oss på Selena konserten eller?'' spurte Isabella meg og satte seg ned en av stolene mens hun stirret på tv'n.
''har ikke spurt enda...'' det ble en klein stillhet men ikke lenge, fordi så snart showet startet begynte Isabella og Tea å skrike og hoppe opp og ned og jeg klarte ikke å la være å le. Damen på tv'n snakket om noe men ikke like etter sa hun navne mitt og jeg så kroppen min komme ut på skjermen og jeg så faktisk ganske bra ut!
 

''Så Selena, fortell oss, hvordan har du og Justin det? Bildene fra i går viser at dere virkelig har det bra i lag.''
''heheh, nei du vet... Vi har det bra... Han får meg til å smile av de mest rare ting'' hun rødmet og så ut til siden og pluttselig ble hun rødere i annsiktet... Det ville si Justin var der... Dette var virkelig spesiellt, jeg likte ikke at hun skulle snakke om forholde mitt, det føltes bare feil...
''GOSH! Justin og Selena er bare de søteste!'' sukket Tea og stirret drømmende på tv'n og jeg bare små lo litt.
''Det legges merke til, hvor lenge har dere vært sammen nå?''
''Jeg ville ha sagt i kansje... 1 og et halvt år'' hun smilte til intervieweren og hun nikket interesert.
De snakket en stund om albumet til mitt, eller får øyeblikket hennes og filmene jeg skulle spille i... Jeg ble virkelig overasket over hvor bra hun svarte på spørsmålene.
''Greit, da har vi kommet til den delen av showet hvor Selena skal opptre for oss, take it away!'' Musikken begynte å spille og hun startet å synge.
Sangen var ferdig å jeg følte jeg endelig kunne puste... Hun var flink... VELIG flink...
''WOW! Det er en av de beste opptredene hennes så langt! kansje hun har tatt tipse ditt *Dn*'' lo Isabella og slo meg på leggen, jeg bare lo en falsk latter å slo av tv'n....
Jeg ble egentlig litt irritert over at hun sa det, ville det si at *dn* mente jeg ikke kunne synge? Hvorfor ville hun høre meg live da?
Jeg sukket irritert og tok opp mobilen min fra lummen og tastet inn nummeret mitt og ventet tolmodig på at hun skulle svare.END

Hva tror dere hun vil snakke om?
Hva syntes dere om denne delen?

Never say Never~Vanessa6 Kommentarer


The Switch - Del 15

''Sant det.. jaja, det var gøy så'' du lente hode ditt på skulderen hans og dere bare sto der i stillhet, heisdørene åpnet seg og dere gikk tilbake til rommet dere os la dere i senga.
Du hadde en travel da gi morra, en veldig, travel dag i morra...


''Selena, du må våkne...'' du åpnet øynene forsiktig å så opp på Justin, han var sjorte løs og hadde på seg en denim bukse, eller hadde og hadde på seg... den var nesten ned hele rompa hans og du ble sikkelig irritert.
''Serr Justin, kan ikke du gå med buksene sine som en normal person?'' sukket du og satte deg opp i senga og gne deg litt i øynene, han bare lo av deg. Du bare sukket og røyste deg opp og gikk bort til beggen din får å finne ut hva du skulle ha på deg.
''Justin? Vet du hvor jeg skal på interview i dag, for jeg vet ikke hva jeg skal ha på meg'' du så på klærne til Selena, det var så mye fint der men du hadde absolutt ingen peiling på hva du skulle ha på deg.
''Du skal på Good Morning America... Kan jeg kansje annbefale noe?'' Justin kom bort til deg og tok opp en strippete topp, et par denim bukser og noen utrolig fine sko.
''Det der er perfekt!'' smilte du og ga ham et kyss, du gikk inn på badet og dusjet så kledde du på deg og fikset håret og sminken.
 

''Greit, har vi alt da?'' spurte du og så deg rundt, du tokk opp en svart verske og la tingene dine inn og snudde deg mot Justin.
''Jeg tror det, let's go'' han tok armen sin rundt deg og ledet deg ut av rommet og ned til lobbien hvor Kenny, White Kenny, moren og Brian ventet på deg.
''Hei jenta mi!'' Mandy ga deg en stor klem og du ga en tilbake, du visste hvor nært forhold til moren sin Selena hadde og du ville ikke gjøre noe får å ødelegge det. 
Dere kjørte et stykke og kom endelig fram til studio hvor du skulle være, Kenny gikk ut først får å lage vei for deg og Justin så hjalp Justin deg ut av bilen og dere gikk rett inn i bygget.
Gifs - justin-bieber-and-selena-gomez photo 
''Ahh, der er du!''  du ble dratt fra Justin's side og inn i et rom hvor de begynte å gjøre om på sminken din og satte inn ørepropper du skulle ha på deg når du skulle opptre, det var utrolig gøy å sitte der å bli fikset på men du var utrolig nervøs på hvordan opptreden kom til å gå. Du visste ikke hvordan du skulle styre stemmen til Selena og det skremte deg litt.
''Skal vi ta en liten oppvarming?'' spurte en gammel man og så på deg, rett bak ham kom Justin og bandet inn. 
 Du hørte navne ditt bli nevnt og du gikk ut til damene.
Bold=interviewer, Vanlig=Deg

''Så Selena, fortell oss, hvordan har du og Justin det? Bildene fra i går viser at dere virkelig har det bra i lag.''
''heheh, nei du vet... Vi har det bra... Han får meg til å smile av de mest rare ting'' du rødmet og så ut til siden hvor Justin sto og smilte til deg og slengte deg et kyss.
''Det legges merke til, hvor lenge har dere vært sammen nå?''
''Jeg ville ha sagt i kansje... 1 og et halvt år'' du smilte til henne og hun nikket interesert.
Dere snakket en stund om albumet til Selena, eller får øyeblikket ditt og filmene du skulle spille i, takk lov for at du var en blod fan og visste svarende til disse spørsmålene for ellers hadde du lugget tynt ann.
''Greit, da har vi kommet til den delen av showet hvor Selena skal opptre for oss, take it away!'' Musikken begynte å spille og du sang med alt du klarte.
 

Dere takket for dere og dro ut får å spise.
''Hva syntes du?'' spurte du Justin mens dere satt i bilen på vei til McD's. 
''Det var helt fantastisk, som alltid'' han lente seg mot deg og ga deg et lite kyss, pluttselig ringte mobilen din og du tok den opp og nummeret ditt lyste opp.
Faen....

Hva tror dere Selena vil?
Hva syntes dere om denne delen?

Never say Never ~Vanessa 5 Kommentarer


The Switch - Del 14

''Jeg vet ikke jeg, kansje jeg bare har holdt det inne'' du smilte til Justin og han bare smilte til deg og fortsatte å pese.
Oja da... You're goooooooood.


Justin hadde sovnet og du listet deg ut på verandan og så deg rundt. Det var utrolig vakkert å se på Los Angles om kvelden. Lysene gjorde det helt utrolig pent å den deilige natte luften gjorde det akkurat passe temperatur.
Du dro sengetøyet tettere rundt deg og lente deg på verandan og pluttselig hørte du masse skriking fra under deg, du så ned og der satt det mange fans i soveposer og pledd, tenk at de gjorde det der! Du smilte til dem og sendte masse luft kyss til dem og de bare skrek og da gjorde du et tegn at Justin sov og de ble stille og holdt opp hjerter i stede.

''De er fantastiske er de ikke?'' hørte du pluttselig stemmen til Justin si bak deg, du snudde deg mot ham og smilte.
''Jeg trodde du sov jeg?'' sa du og gikk inn i armene hans, han holdt rundt deg og dere bare sto der en stund.
''Jeg våknet med en gang jeg la merke du ikke var i sengen lenger..'' hvisket han til deg og du fikk et lite smil om munnen, du begynte å tenke på fansen under å fikk en ide.
''Blir du med å snike deg ned til dem?'' spurte du sikkelig giret og smilte stort til ham, han skjønnte hva du tengte på og nikket ivrig.
Dere gikk inn på rommet og dro på dere noe jogge bukser å en genser så snek dere, dere ut av rommet og ned til lobbien, dere nermest løp ut av lobbien og ut til fansen, med en gang de så dere begynte de å skrike men dere fikk roet dem ned før de vekket Kenny og dem.
''Heiii'' hvisket du til noen jenter som satt halv sovende nede på bakken.
''heiii'' de prøvde å røyse seg men du ga et tegn at de bare skulle bli værende og satte deg ned vedsiden av dem.
''Hva heter dere da?'' spurte du og smilte til dem, dere satt og snakket lenge, andre fans kom opp til deg og snakket med dere men du flyttet deg ikke. Justin der i mot var over hele stedet og spøkte og lekte  med fansen og du klarte ikke å la være å le av ham.
''Selena... jeg tror vi burde dra!'' sa Justin litt bortenfor deg, du nikket og snudde deg mot Victoria og Juliett.
''Hade da jenter, kos dere videre å se om å få dere litt søvn.'' du ga dem en klem før du tuslet tilbake til Justin som sto å ventet på deg ved inngangen til hotellet.
''Vi burde egentlig ikke ha gjort dette her..'' sa Justin og smilte til deg.
''Hva mener du? Vi hadde det så gøy!'' spurte du og så sjokert på ham, dere sto i heisen på vei opp til rommet.
''Jeg mener, du har masse ting å gjøre i morra, du skal på interview så opptre der også skal vi ut på middag med folka...'' sa han og så litt rart på deg, du slo deg selv i hode og latet som om du hadde helt glømt det.
''Sant det.. jaja, det var gøy så'' du lente hode ditt på skulderen hans og dere bare sto der i stillhet, heisdørene åpnet seg og dere gikk tilbake til rommet dere os la dere i senga.
Du hadde en travel da gi morra, en veldig, travel dag i morra...

Ny del! :D
Hva syntes dere?
Vil dere ha mer i dag? 

Never say Never ~Vanessa12 Kommentarer


The Switch - Del 13

''Greit, perkfekt! Justin er sikkert inne på rommet sitt nå alene... Okey her er det du skal gjøre, gå inn på rommet til Ashley B og fortell henne at du trenger hjelp med plan B...'' jeg begynte å fortelle henne om hva plan B var og hun forsto hva hun måtte gjøre... End


Ashlet B dro på deg det du skulle ha på deg mens Ashley T fikset håret ditt.
''Jeg kan ikke tro du skal gå gjennom plang B!'' sa Ashley B med en lys stemme og så ut til å ha det utrolig gøy. Du kunne egentlig ikke tro at Selena ba deg om å gjøre dette her men det var hennes valg, du fikk bare gjøre det.
''Jeg tror du er klar...'' sa Ashley B og tok noen skritt tilbake får å se på deg, Ashlet T sa seg enig å gikk å la seg i senga.
''Er dere sikkre? Skal jeg bare gå å gjøre det nå?'' spurte du spent å så på dem. De begge nikket og smilte til deg.
''Jeg skal være med bort til rommet i tilfelle gutta har kommet får å prøve å muntre ham opp, som de sikkert ikke er, så skal du få gjøre hva du vil.
''Greit...'' nikket du og pustet dypt inn og ut. Dere gikk ut i gangen og inn i heisen, du følte du ble utrolig nervøs jo nermere dere kom dere etasjen deres, endelig åpnet dørene seg og dere listet dere bort til hotell rommet til deg og Justin.
''Greit, jeg går inn først jeg'' Ashley åpnet døren og dere gikk inn, du hørte lav musikk komme fra rommet og du skjønte at Justin var der alene.
''Han er alene, lykke til'' Ashley kysset deg på kinnet før hun gikk ut av rommet, du pustet dypt inn og du gikk inn i stuen.
''Justin....'' ropte du ut i rommet, du så Justin stå utenfor på verandan. Du lente deg inn mot døren og bare så på ham, tydeligvis hadde han skjønt at du så på ham fordi i neste sekund snudde han seg rundt og sukket.
''Hva er det du vil..'' sukket han og så på deg.
''Gutten min... jeg er virkelig lei meg...'' du tok et skritt mot ham og løstnet opp frakken du hadde rundt deg og lot den falle til gulvet.
''Sel...Sel.. Selena...'' Justin sto med haken i bakken og bare siklet over deg, du nok et skritt nermere ham og smilte.
''Trenger du fortsatt den pausen eller?'' spurte du men før du fikk sagt noe mer hann Justin løftet deg opp i armene hans og berte deg mot sengen, wow... Hvis noen hadde fortalt deg at du skulle ha sex med Justin hadde du bitch sleppet dem, men dette skjedde faktisk!
 

Du rullet av Justin og la deg ned vedsiden av ham... Du kunne ikke tro du hadde gjort det der.... Du var ikke jomfru lenger, eller egentlig teknisk sett så var du aldri jomfru siden du var i kroppen til Selena, men mentalt sett så var du det... Og du hadde mistet jomfru dommen din til Justin... wow...
 ''Okay... Det der.... Det der var det beste vi har hatt oss, jeg visste ikke du var så fleksibell?'' du snudde hode ditt mot Justin, du visste ikke om du skulle se sjokert ut eller stolt ut, du var bedre i dette en Selena? Dammmnnnn!
''Jeg vet ikke jeg, kansje jeg bare har holdt det inne'' du smilte til Justin han bare fortsatte å pese.
Oja da... You're goooooooood.

Hva syntes dere om den nye delen?
Hva vil dere skal skje videre?

Never say Never~Vanessa7 Kommentarer


The Switch - Del 12

''Jeg trenger bare litt tid... Jeg tror kansje du også gjør det...'' før du fikk sagt noe mer hadde Justin snudd seg å gått tilbake til hotellet, hva hadde nettopp skjedd?


Selena's POV

Jeg hadde ikke gjort spesielt mye i dag, bare gått gjennom skapet hennes og gå ut å jogge får å bli kjent med stedet, jeg fant faktisk ut at jeg hadde vært her før så jeg kjente igjen de fleste stedene.
Nå lå jeg i senga å bare slappet av, jeg kom fremdeles ikke over det faktum at jeg var 17 år... Det var så lenge siden jeg hadde vært 17... Moren til *dn* var utrolig hyggeli og virket ikke spesielt misteksom på at det egentlig ikke var *dn*.
Pluttselig begynte mobilen å ringe, jeg tok den opp og skulle til å avbryte samtalen helt til jeg så nummeret mitt lyse opp, jeg visste hun ikke kom til å klare seg, jeg satte meg til rette i sengen og tok telefonen.
''Jeg satt å ventet på at du skulle ringe...'' sa jeg inn i telefonen og begynte å fikle med håre til *dn*.
''jeg trenger din hjelp'' hun hørtes egentlig ganske lei seg ut og jeg visste hun hadde gjort noe hun ikke burde ha.
''Hva er det du har gjort!'' spurte jeg sint og satte meg opp.
''Jeg vet ikke hva som skjedde, jeg bare trakk meg unna ham... Jeg visste ikke at han skulle ta det på feil måte!'' hun begynte å gråte og jeg skjønnte hun snakket om Justin, faen hvis hun hadde ødelagt forholdet mitt nå!
''Hva sa du til ham!?'' spurte jeg i full panikk og begynte å gå fram og tilbake  i rommet.
''Han sto og kysset meg i nakken og kommenterte at jeg ikke fniste som du pleier å gjøre så sa jeg bare at han skulle slutte fordi jeg føler meg så slem siden han er DIN kjæreste... ikke min... så ble han lei seg og sa han trengte litt tid'' sa hun og snuffset litt, jeg bare sukket og ristet på hodet... Det er så typisk Justin  å bli lei seg for noe slikt, og jeg ble egentlig litt glad at hun ikke ville gjøre noe med Justin på grunn av meg men ville jeg ha det forholdet når jeg får kroppen min tilbake må vi begge bare leve med det!
''Greit greit... VI kan fikse dette her... Emm, hvor lenge siden er det siden det skjedde?'' jeg håper dette kom til å gå.
''Emm... For kansje... 5 minutter siden... hva er det vi kan gjøre?'' spurte hun og det virket egentlig som om hun begynte å stresse... Åhh, hun kommer til å gi meg rynker!
''Greit, perkfekt! Justin er sikkert inne på rommet sitt nå alene... Okey her er det du skal gjøre, gå inn på rommet til Ashley B og fortell henne at du trenger hjelp med plan B...'' jeg begynte å fortelle henne om hva plan B var og hun forsto hva hun måtte gjøre... End

Hva tror dere plan B er?
Hva syntes dere om denne delen?
Never say Never ~Vanessa 

 4 Kommentarer


The Switch - Del 11

Du satte deg kjapt opp og tørket vekk vannet fra annsikte ditt å så opp får å se hvem som hadde kastet bøtten, and no surprise, der sto Justin og lo av deg.


''Du.... Du skal svi for det der'' du pekte på ham og ga ham et stygt blikk, han begynte å le enda mer mens han sagte trakk seg tilbake.
''Kom å ta meg da'' sa han og sprang ut av rommet, du tokk bøtten med vann som sto der og sprang etter ham, men han hadde alt tatt heisen ned så du måtte ta trappene ned. Når du kom ned til første etasje stoppet du og sto helt stille å hørte etter. Du hørte stemmen til Justin og Kenny og du visste de skulle lage et bakholds anngrep på deg, pluttselig hørte du stemmen til Ashley B bak deg og du snudde deg fort, og der sto hun med anngevær og smilte til deg.
''Ashley C og Ashley T er i heisen og skal ta dem der i fra'' sa hun og smilte til deg, du ga henne en high five men pluttselig hørte dere to skrik og skjønnte at det var jentene.
''Faen, det er et bakholds anngrep vi må ta dem nå!'' utbrøt du og sprang ned trappen, og du hadde rett fordi like ved heisen sto jentene våte fra topp til tå og Justin og Kenny sto vedsiden av og små lo litt.
Dere listet dere opp til Justin og akkurat da Justin snudde seg kastet du bøtten din med vann på Justin og han sto der helt sjokkert.
''Ha.Ha.Ha!'' sa du og så på ham, han så opp på deg og pekte på deg.
''Åhhhhh, ikke prøøøøøøv deg!'' advarte du og begynte å gå bakover, Justin bare smilte til deg og pluttselig så begynte han å møpe mot deg, du visste ikke hva du skulle gjøre så du bare løp ut av hotellet, hvor det var fult av fans.
''Shit'' hvisket du og før du fikk gjort noe kastet Justin nok en bøtte med vann på deg.
Du hørte fansen le og kameraene til fotografene gå av, du begynte å jage Justin rundt omkring rundt hotellet.
Pluttselig var det ingen der og Justin var ingensteder å se, du stoppet opp å så deg rundt.
''Justin?'' ropte du ut men det kom ikke noe svar, pluttselig følte du to armer rundt deg, du skulle til å skrike men så hørte du den myke stemmen til Justin.
''Endelig alene'' du lente deg opp mot Justin og følte de deilige små kyssene hans på nakken.
''Du vet... Dette er første gang du ikke ler når jeg kysser deg der'' hvisket Justin stille til deg mens han fortsatte å kysse deg i nakken.
''Okay, Justin, slutt......'' du trakk deg unna ham og snudde deg mot ham. Han ga deg et rart blikk og du bare smilte til ham.
''Hva er det som skjer med deg.?'' spurte han og så egentlig ganske skuffet ut.
''Justin det var ikke sånn ment'' sa du og skulle til å gi ham en klemm men han bare trakk seg unna.
''Jeg trenger bare litt tid... Jeg tror kansje du også gjør...'' før du fikk sagt noe mer hadde Justin snudd seg å gått tilbake til hotellet, hva hadde nettopp skjedd?

Sorry for en litt rar del men jeg var ute i går og er litt hung over...  så... Jaja, kommenter hva dere syntes!

Never say Never ~Vanessa 7 Kommentarer


The Switch - Del 10

''Ehh.. ja, alltså.. ehh, jeg stikker bort til Alfredo og dem jeg'' før du fikk sagt noe mer hadde Justin dratt med seg en bade kåpe og kommet seg ut døren, når du hørte døren lukke seg slapp du bare all latteren ut.


Etter du hadde klart og kontrolere latteren din begynte du å kle på deg og satte deg ned i sofan og bare slappet av, helt til det banket på døren.
Du lagget en irritert lyd men røyste deg opp og gikk bort til døren, du åpnet døren og uttenfor sto Ashley, Ashley og Ashley men pysjamaser og store smil om munnen... Wow, Selena kjenner mange Ashley'er?!

''Ehh... Hva er det dere gjør her?'' spurte du dem og ga dem et rart blikk, Ashel C bare himmlet med øynene og dyttet seg inn i hotell rommet følgene på med de to andre.
''Justin kom inn til Alfredo i full pannik over at du hadde mensen, og vi VET at du ikke har mensen'' sa hun og satte seg ned i sengen og slo på tv'n.
Du følte deg litt skuffet over at de fant ut at du hadde løget men hva kunne du gjøre, de var Selena's beste venner de visste sikkert alt om henne.
''Beklager..'' sukket du og lukket igjen døren og satte deg ned i sengen med dem.
''Hvorfor løy du til ham Selena... Denne siste uken har ikke du gjort annent en å klage over at han ikke vil ha sex, men nå nar han endelig vil ha seg noe, lyger du om at du har mensen? Hva skjer liksom?'' spurte Ashley T deg og så egentlig litt lei seg.
Du syngtes egentlig det var litt kleint å snakke om sex med jentene men tydeligvis var dette et normalt tema for Selena å snakke med dem om så da fikk du vel bare å bite i det sure eplet.
''Jeg vet ikke, jeg bare følte ikke helt for det...'' sukket du og la hode ditt i fanget til Ashley B og lukket igjen øynene mens hun strøk deg gjennom håret.
''Du tenker vel fremdeles ikke på om å slå opp med ham gjør du vel?'' spurte Ashely B deg og hele rommet fallt i en klein stillhet.
''Aldri'' svarte du og sukket litt. Du følte deg som en foreder, du var ikke Selena, men alle trodde du var det. Og du fikk vite alt om hennes personlige liv som hun ikke ville at andre skulle vite, det var bare forferdelig...
''Ikke det du sa til oss for noen dager siden'' sa Ashley C og dyttet i deg, du åpnet øynene dine og så på henne.
''Folk forandrer seg, okay?'' sa du og lukket igjen øynene mens Ashley B fortsatte og styrke deg gjennom håret.
 

Du hørte små hvisking og du skulle akkurat til å håpne øynene dine når du følte en bøtte med vann bli kastet på deg.
Du satte deg kjapt opp og tørket vekk vannet fra annsikte ditt å så opp får å se hvem som hadde kastet bøtten, and no surprise, der sto Justin og lo av deg.
 

Hva syntes dere om denne delen?
Hva vil dere skal skje videre, vil dere at det skal være en epic men vennlig vannkrig, eller noe flørte vannskrig eller hva? kommenter det under slik at jeg vet det ;)

Never say Never ~Vanessa 12 Kommentarer


The Switch - Del 9

''unnskyld, kan vi få 2 fat med kyllingvinger!'' ropte Justin til kokken bak disken, han ga et teng til Justin at han skulle starte på dem og dere begynte å le.


Dere var endelig kommet tilbake til hotellet etter 1 time med gåing hvor dere prøvde å finne deres vei tilbake, fant dere endelig veien til hotellet.
''Der er dere, vi begynte å bli bekymret!'' utbrøt Alfredo når han så dere komme gående inn hotellet, dere bare smilte til ham og trasket dere inn i heisen.
''Jeg. Er. Så. Sliten!'' utbrøt du og lente deg mot heis døren, Justin bare så på deg og ristet på hode, heisen stoppet og dere gikk inn på rommet deres. Justin la seg ned i senga mens du la fra deg tinga dine på boret og begynte å kle av deg får å dusje, til du kom på at Justin lå i senga, du stoppet å kle av deg og gikk inn på badet og kledda av deg og dusjet.
Det var utrolig deilig å dusje, alle probleme bare forsvant og alt som var igjen var musikk, du begynte sagte å synge på 'That Should Be Me' det var den normale dusj sangen din, hvem skulle trodd at du nå var den jenta du alltid mente burde være deg?
Du gikk ut av dusjen og surret et håndkle rundt deg også begynte du å ordne deg, men det var først da du la merkte til at du ikke hadde noe undertøy eller klær inne på badet, du bannet litt og sukket.
Du åpnet forsiktig opp døren på gløtt og så ut, Justin lå med øynene igjen på senga og det virket som om ham sov, du smilte og listet deg ut og gikk mot kofferten din og gravde litt i den til du fant undertøyet og en
t-shorte du røyste deg forsiktig opp og akkurat da du snudde deg gikk du rett inn i en smilende Justin.
''Å herre Jesus, Justin! Du skremte meg!'' utbrøt du og holdt deg for hjertet og lukket igjen øynene, Justin bare lo av deg og du følte at bare smeltet.
 

''Når begynte du å synge 'That Should Be Me' mens du dusjer, du pleier alltid å synge 'A Year Without Rain'?'' spurte han og så rart på deg, du bare så på ham med store øyner og prøvde å tenke på noe å si.
''Ehhh... nei jeg bare følte får å synge den... Jeg liker den sangen'' smilte du til ham, hvorfor skulle du lyge om noe så enkelt? Du likte virkelig den sangen, den hadde alltid vært en av dine favoritter.
''Mhmm... og hvorfor er du så redd over at jeg skal se deg naken?'' spurte han og så ned på armen din som holdt hånduken fast til brystet ditt slik at den ikke falt ned.
''Jeg har mensen'' det bare glapp ut av deg, du holdt på å dø av latter over hvor store øynene til Justin ble når du sa det, det var bare for morsomt!
''Ehh.. ja, alltså.. ehh, jeg stikker bort til Alfredo og dem jeg'' før du fikk sagt noe mer hadde Justin dratt med seg en bade kåpe og kommet seg ut døren, når du hørte døren lukke seg slapp du bare all latteren ut.
 

Hva syntes dere om denne delen?

Never say Never ~Vanessa4 Kommentarer


The Switch - Del 8

Hun kom ikke til å klare seg 3 dager før hun ringer meg og ber om livet sitt tilbake, men til da... Skulle jeg nyte friheten med å ikke være Selena Gomez!END


Dere hadde gått et stykke i parken når det pluttselig begynte å regne.
''SHIT!'' ropte du og begynte å le, Justin lo med deg og dere begynte å springe, dere visste ikke hvor dere løpte henn, dere bare løpte.
Dere kom til en liten gate men en liten kafe det nesten ikke var noen folk i så dere bestemte dere får å gå inn dit.
''Hei kan jeg skaffe dere noe?'' spurte damen hyggeli til dere, du og Justin så på hverandre før dere snud dere å spurte om 1 lite minutt, dere satte dere ned å så dere rundt. Det var en UTROLIG korslig kafe, ikke mange folk og arbeiderene virket utrolig hyggelige.
''Har du sett dette steder før?'' spurte Justin deg mens han så seg rundt, det var så utrolig søtt å se hvor, spent? han virket over dette stedet.
''Hvorfor er du så... lykkelig?'' spurte du litt og små lo litt, han så på deg og tok hånda di og lente seg over bordet og ga deg et lite kyss, noe som fikk deg til smile.
''Fordi dette kan bli VÅR plass!'' sa han sikkelig entustiastisk og smilte til deg og begynte å hoppe litt opp og ned i sete sitt, du bare lo så slo du ham litt i skulderen.
''Har dere bestemt dere for hva dere vil ha?'' spurte servitrisen igjen og smilte til dere, du la merke til at hun var VIRKELIG spent, noe som fortalte deg hun var en fan, hun var kansje 18 år og hadde ganske pent annsikt.
''Ikke akkurat, men jeg kan se det ikke var det du ville spør om?'' sa du og smilte til henne, hun  så på deg med et sikkelig lettet blikk og smilte.
''Er det så åpenbarnt?'' spurte hun så rødmet hun, Justin ristet nei med hode og du bare sukket.
''Bare for folk som vet hvordan det er å være en stor fan av noen'' smilte du til henne og klappet henne på armen, hun lo og nikket før hun så på deg.
''J-jeg lurte på om søsteren min kunne ta et bilde med dere...'' spurte hun og du bare nikket, hun laggde en eller annen lyd og sprang bak og ikke like lenge etter kom hun tilbake med en liten jente på slepet.
''Kom hit du vennen'' sa du og klappet på plassen vedsiden av deg, hun virket redd men satte seg ned vedsiden av deg, du tok armene dine rundt henne og Justin lente seg inn mot dere så tok søsteren et bilde av dere.


 Du signerte ene servietten til jenten, men du skrev også at hun var utrolig pen. Hun smilte til deg før hun løpt bak der hun kom fra igjen.
''Du er seriøst søt...'' sa Justin til deg og smilte, du bare løftet på skuldrene og så ned i menyen.
''Det er ganske lett å finne ut om dette stedet kan bli våres, vet du hvordan?'' spurte du og så opp på Justin, han så opp fra sin meny og så på deg.
''Hva?'' spurte han og så litt spent ut.
''Om de har bra kyllingvinger'' svarte du og han pekte på deg som om du hadde sagt noe veldig rikting og klappet igjen menyen sin.
''unnskyld, kan vi få 2 fat med kyllingvinger!'' ropte Justin til kokken bak disken, han ga et teng til Justin at han skulle starte på dem og dere begynte å le.

Beklager for en liten del men jeg har møtt RUPERT GRINT! Så har vært opptatt! :D

Never say Never ~Vanessa 10 Kommentarer


The Switch - Del 7

''Shit, skal vi kansje gå eller?'' spurte du og så opp på Justin, han nikket  og hjalp deg opp, dere begynte å gå videre, fotografene var bak dere, forran dere og gikk vedsiden av dere, men dere bare dreit i dem.
Fordi i deres øyner var det kun, du og Justin helt alene.


Selena's POV

Hun la på, den kjerringa la på! Jeg slengte mobilen tilbake på sengen og sukket, hvordan skulle jeg finne ut hvem jeg var nå da?
''*dn*? Er du hjemme?'' hørte du en dame rope nedeifra, det var sikkert moren til denne jenta, jeg sukket og riset på hode.
''La oss se hvor en flink skuespiller jeg egentlig er'' sa jeg til meg selv og gikk ned til der lyden kom fra.
''Ja...'' sa du og gikk inn på kjøkkenet, moren til *dn* var utrolig pen. Hun hadde langt brunt hår, varme øyner og var passe tynn.
''Jeg trodde du var ute med jentene jeg?'' spurte hun meg og ga meg et varmt smil, jeg gikk nervøst bort til kjøkken benken og satte med ned på stolen.
''Jeg følte meg ikke så bra...'' svarte jeg og så på henne menst hun la ting rundt omkring i skapene.
''Er det på grunn av Stefan eller? Jeg vet du liker denne Justin Bieber gutten men ingen er like romantisk som ham'' sukket hun og klappet meg lett på skulderen. Det var offisielt denne jente her hadde Bieber-Fever til ekstremt.
''Nei ikke egentlig.... Jeg følte meg ikke som meg selv bare...'' sa du og smilte til henne, det var ikke en løgn heller akkurat, jeg var ikke meg selv, fordi jeg ligger egentlig i senga med Justin akkurat nå.
''Ojja, vell, hva om du blir hjemme fra skolen i morra da?'' spurte hun og ga meg eg bekymret blikk, jeg nikket og smilte til henne før jeg gikk tilbake til romme mitt, eller hennes, eller.. Åhh, dette ga meg bare hode pine.
Jeg slang meg ned i sengen å så meg rundt, hadde det ikke vært for det faktum at rommet var fullt av plakater av Justin og meg så var det egentlig ganske fint. 
Veggene var hvite, og det var et stort uthult vindu slik at man kunne sitte der,  det var to huller på hver side med bøker, filmer, bilder og masse dill-dall.
 
(Soverommet, bare lat som at det er andre ting på hyllene.)

Jeg la merke til at det var en Mac som lå under putene, jeg tok den fram og logget meg inn, heldigvis hadde hun ikke passord på den så jeg gikk rett inn.
Jeg hadde egentlig lyst å le av skjermspareren hennes, jeg kjente igjen *dn* og blondinen fra i dag men det var også noe andre jenter der, alle hadde vært her i dag tidelig. Det virket egentlig som om de hadde det utrolig gøy og jeg ble egentlig litt sjalu, det var lenge siden jeg bare kunne gå ut å være med selv uten at alle fikk vite hva jeg gjorde.

(*dn* er jente som bærer den ene jenta)

Jeg logget inn på min twitter bare får å se om denne jenten hadde vært der inne men det hadde hun ikke, jeg trykket inn på mine mentions og som alltid var det masse hat, noen som ville støtte meg men det var en tweet som virkelig tok min oppmerksomhet.
'@*randomnavn* You guys were SO cute in the part today, you guys look SO in love!' så var det et bilde lagt til, jeg trykkte på bilde og fikk helt sjokk når jeg så kroppen min med Justin, bilde var klart tatt i dag for jeg kunne ikke huske å ha gjort dette med Justin!

Jeg kunne ikke TRO at hun levde mitt liv, vell, hvis hun skulle leve mitt liv skulle jeg pina meg leve hennes! Jeg logget ut av min twitter og logget på hennes, noen folk måtte virkelig lære seg å ikke huske passordet på pc'ne sine...
'@*ditt twitter navn* Game on' skrev jeg før jeg logget inn på facebook og begynte å pugge henne og hennes liv, jeg lærte meg navnet på hennes nærmeste venner, leste hver eneste melding...
Etter ca 3 timer med at jeg creepet på facebooken hennes hadde jeg lært meg det viktigste, hun hadde faktisk et ganske kult liv, hun var bare litt for obsessed med Justin, vel jeg tenker meg at hvor enn lenge dette ville vare kom hun til å forandre sin mening når hun fikk se all hatet jeg får av å være kjæresten til Justin... Hun kom ikke til å klare seg 3 dager før hun ringer meg og ber om livet sitt tilbake, men til da... Skulle jeg nyte friheten med å ikke være Selena Gomez!END

Hva synes dere om denne delen?
Hva tror dere kommer til å skje? Tror dere *dn* kommer til å knekke av all hatet?

Never say Never ~Vanessa 8 Kommentarer


The Switch - Del 6

 Etter hun hadde dratt satte du deg tilbake og begynte å spise, alle stirret på deg men gikk raskt tilbake til maten sin.


Dere var ferdig å spise å dere var på vei tilbake til hotellet når Justin stoppet deg, du så rart på ham.
''Bli med meg en tur'' hvisket han til deg og ga deg et søtt smil, du så bort på resten av folka som endelig hadde lagt merke til at dere ikke var der og hadde stoppet, du så tilbake til Justin og nikket.
''Eyy folka, vi skal bare ta oss en tur, vi ses senere!'' ropte Justin til dem, de nikket og fortsatte videre og Justin ledet deg inn i parken like ved.
Dere gikk ganske lenge i stillget og det var utrolig deilig.
''Jeg har savnet deg....'' hvisket Justin forsiktig til deg og du så opp på ham.
''Hva mener du?'' spurte du forvirret, du visste like godt som alle andre at Justin og Selena hadde vært klistret til hverandres side i snart 2 uker så du skjønnte ikke helt hva han mente med det.
''Du vet hva jeg mener... Jeg mener... Vi har ikke hatt sex på snart 1 måndte....'' du følte at du bare stivnet helt, så teorien din var sann, de hadde hatt sex.
''Oja... Vell, du vet...'' du visste egentlig ikke hva du skulle svare så du fikk bare svare det beste du kunne.
''Jeg vet jeg har vært ganske lukket får iden men i sta når jeg så deg med hun jenta i sta å måten du smilte på å... jeg føler meg som en pervo akkurat nå men jeg ble utrolig kåt av det'' du stoppet å gå med en gang å bare stirret på ham før dy braste ut i latter.

''hva?!'' utbrøt han og lo litt selv, du prøvde å slutte å le men du klarte det ikke, etter ca 1 minutt med non stop leing begynte Justin å le, dere bare sto der ute å lo og det var bare utrolig gøy.
''Okay, nok med leingen!'' sa du og prøvde å få tilbake pusten din.
''Det er lenge siden jeg har ledd så mye av ingenting'' sa Justin etter dere begynte å gå videre.
''Joda, vi lo av det faktum av at du ble kåt av at jeg snakket med en liten jente!'' lo du og Justin dyttet deg litt til siden, du dyttet tilbake å før du visste ordet av det lå dere ned i gresset med Justin over deg og holdt på å le dere ihjel.
''Hva er det som skjer med deg? Du har forandret deg så mye siden... vell siden i går?'' spurte Justin deg og fjernet litt hår fra annsikte ditt.
''jeg vet ikke jeg... Kansje jeg bare følte for forandringen?'' sa du og så Justin inn i øynene, han nikket og lente seg ned mot deg. Leppene deres traff hverandre og dere bare lå i gresset å kysset, du følte armen til Justin bevege seg sagte opp over hoftene dine, opp magen og la seg på bryste ditt.
''Justin'' små lo du og snudde hode til siden.
''WHAT!?'' spurte Justin og lo av deg, dere begynte å le igjen men stoppet når dere hørte klikkene fra kameraene til fotografene.
''Shit, skal vi kansje gå eller?'' spurte du og så opp på Justin, han nikket  og hjalp deg opp, dere begynte å gå videre, fotografene var bak dere, forran dere og gikk vedsiden av dere, men dere bare dreit i dem.
Fordi i deres øyner var det kun, du og Justin helt alene.

Hva syntes dere om denne delen?
Hva vil dere skal skje videre?

Never say Never ~Vanessa7 Kommentarer


The Switch - Del 5

Det var nære på, pluttselig hørte du melodien til 'Love Me' og du skjønte det var mobilen din, du tok den opp og så et nummer du virkelig hadde håpt du kunne unslippe, det var mobil nummeret ditt.


Du avbrøt og la den tilbake i vesken din.
''Hvem var det?'' spurte Justin deg og lente seg mot deg, du så på ham  og bare smilte.
''Det var ingen, det var feil nummer'' han nikket og kysset deg på kinnet, du rødmet og så ned i golvet.
''Hva er det med deg, du har oppført deg så annerledes siden i dag tidelig'' hvisket Justin til deg og føltet annsikte ditt slik at du så ham rett inn i øynene, du stirret i de deilige brune øynene hans og du følte bare at du gikk deg helt vill i dem.

''Selena?'' du ristet på hode ditt og rødmet enda mer og Justin bare lo av deg.
''Sånn som det, normalt ville du aldri rødmet over noe som dette.... Hva skjer?'' spurte han deg mens han små lo litt. Du begynte å tenke litt over det han sa til deg og du ble så forvirret. Ble Selena aldri flau eller nervøs når hun var med Justin? Vell, det forklarer hvorfor hun nesten alltid så sur ut når de ble sett i lag.
''Jeg vet ikke jeg bare... Jeg kan bare ikke tro jeg er i armene dine...'' svarte du med en svak stemme og Justin smilte stort til deg og kysset deg. Det var ikke noe stort kyss, bare et lite men søtt kyss.
''Seriøst, når man tror dere ikke blir noe søtere så blir dere det!'' hørte du en stemme si til dere, du så opp og der sto Ashley Benso og smilte til dere, du følte at pulsen din begynte å øke men du prøvde å roe den ned.
''Du vet, vi vet ikke hvordan vi ikke skal være søte'' sa Justin og ga henne en klem, Ashley bøyde seg ned mot deg får å gi deg en klem og du gjorde det samme, det var utrolig kleint men du bare prøvde å late som om du hadde vært hennes bestevenn lenge.
''Men Sel, hva gjør du her? Jeg trodde du sa du ikke orket frokost med Justin i dag jeg`?'' spurte hun deg mens hun satte seg ned vedsiden av Ryan og du bare så på henne med forvirrete øyner.
''Du vet, på grunn av fotografene og fansen til Justin?'' sa hun og så rart tilbake på deg, du bare ristet på hode, det var kansje Selena men du skulle ikke være sånn, drit i hatet og fotografene det var ikke hver dag du fikk lov å være med Justin freaking Bieber!
''Folk forandrer seg'' sa du og smilte til dem, de bare smilte til deg og gikk tilbake til samtalene sine, du satt der ganske stille og bare så deg rundt, hvem skulle trodd du skulle sitte å spise frokost med Justin og hans venner?

''Unnskyld, Selena? Kunne jeg ha fått et bilde med deg?'' du snudde deg og der sto en jente ikke mer en 8 år med en serviet og penn og smilte til deg.
Du fikk et stort smil om munnen og flyttet deg mot henne.
''Selfølgeli, hva heter du?'' spurte du og tok imot servietten og pennen, du visste egentlig ikke hvordan du skulle signere navne ditt men du hadde sett nok bilder av autografen hennes til å vite at hun for det meste signerte Selena og et hjerte.
''Agness'' svarte hun og smilte stor til deg slik at du kunne se at hun manglet ene fortannen hennes, du signerte servietten og ble overasket over hvor naturlig det gikk for deg å signere navne til Selena.
''Agness var et veldig pent navn, hva har du lyst å bli når du blir stor da?'' spurte du og ga henne servieten og pennen, hun begynte å snakke om hvordan hun hadde lyst å bli som deg og du klarte ikke  stoppe å smile, hun var bare så søt. Etter hun hadde dratt satte du deg tilbake og begynte å spise, alle stirret på deg men gikk raskt tilbake til maten sin.

Hva syntes dere om denne delen?
Hva vil dere skal skje videre?

Never say never ~Vanessa
 8 Kommentarer


The Switch - Del 4 litt lang del

Du slang deg ned i sengen og sukket, damn, han var flink å kysse! Du  fikk et smil om munnen og røyste deg og begynnte å gjøre en rar lykke dans mens du lo, men pluttselig braste det noen inn døren.


Du stoppet og snudde deg mot personen som sto der, det var Ashley, hun ga deg et rart blikk men ristet på hode.
''Justin og Ryan dro ned får frokost, skal vi gå med dem eller vil du gjære det lettere å bare dra meg og deg?'' spurte hun deg og så på deg. Du begynnte å tenke deg om, hva mente hun men enklere? Var det vanskelig å spise frokost med Justin? Du brydde deg ikke, du ville være med Justin før et eller annen skjedde  og du var deg selv igjen.
''Vi går med dem vi, jeg skal bare ta på meg noe klær'' sa du og gikk bort til koffertene som sto i hjørnet av rommet, du var ikke sikker på hvilke av dem var Selena's men du gikk for den som var mest jentete og flaks for deg var det rett.
Du fant en fin shorts og en fersken farget topp, du tok det på deg å snudde deg mot Ashley.
''Var dette greit?'' spurte du og smilte til henne, hun nikket og rakte fram noe til deg, du så rart på henne men tok det imot, det var mobilen til Selena og lommeboken hennes.
''Skal vi gå da?'' spurte hun deg, du sto og stirret på mobilen ganske lenge men fikk med deg hva hun spurte deg om.
''Emm, kan du bare vente utenfor, jeg kommer snart'' sa du til henne, hun nikket og gikk ut og du satte deg ned i senga. Du trykket på meny knappen på Iphonen og et bilde av Alfredo, Justin, Selena og Ashley fra bursdagen til Justin kom opp.

Du smilte litt av bilde men begynte med en gang å tenke på at det ikke var deg og du aldri hadde vært der. Det var Selena, Justin's EKTE kjæreste. Du fikk utrolig dårlig følelse i magen av tanken men ristet på hode, du gikk inn på mobilen og gikk gjennom bildene, det var mange bilder av Justin og Selena, men også av andre ting. Pluttselig fikk du en ide om å ringe deg selv! Du gikk inn på telefon og tastet inn rummere ditt, du skulle til å trykke ring når du tengte deg ordentlig om, hvis du gjorde det var sjansen for at Selena ville ha livet sitt tilbake stor, og du ville ikke gi fra deg dette her nå, ikke riktig enda. 
Du trykkte på avbryt knappet, fant en veske og la tingene inn i den så gikk du ut til Ashley.
''Klar for å dra?'' spurte hun deg og du nikket.
''Hva er koden til korte mitt igjen, jeg har glømt det'' sukket du irritert å så på henne, hun lo av deg som om det var typisk.
''4529'' sa hun og du nikket så skrev du ned koden slik at du ikke skulle glømme den, når dere kom ned i lobbien sto Justin og Ryan og ventet på dere.
''Hey baby'' sa Justin og ga deg et dypt kyss på leppene, du dro han litt nærmere deg og dere begynte å kline.
''Ja okay, vi vil faktisk spise dere to'' ropte Alfredo irritert og Justin slapp deg og slo Alfredo, alle bare lo av dem innkludert deg.
''Er du sikker at du vil være med oss Sel? Jeg vet hvor mye du hater all hatet du får av å være med Justin..'' sukket Alfredo å så trist på deg, du nikket og flettet fingrene dine med Justin sine, han så på deg og smilte og du bare smilte tilbake.
Dere gikk ut og med en gang ble dere truffet av lysene fra kameranene fra fotografene som ropte etter dere, Justin dro deg nereme inntil seg for å beskytte deg men du bare tok et skritt tilbake, disse folka plaget deg ikke og Justin skulle ikke måtte beskytte deg.
''Selena? Selena, hvordan er det å være Justin kjæreste, blir du lei alt hatet fra fansen? Ønsker du å gjøre det slutt? Elsker du ham? Skal dere gifte dere?'' de ropte og ropte de samme spørsmålene og du klarte ikke å la være å begynne å le, du hadde sett videoer fra TMC om folk som stalket dem på gaten men det var utrolig lettis å oppleve det i virkeligheten.
''Hva er det du ler av?'' hvisket Justin til deg, du bare ristet på hode og roet deg ned litt.
Endelig kom dere fram til der dere skulle spise frokost og du gledet deg utrolig fordi du var sulten!
''Hva skal dere ha?'' spurte servitrisen dere og alle bestillte, men pluttselig begynte Justin å bestille for deg også, du bare stirret på ham helt sjokert.
''Kan du bestillingen min?'' spurte du sjokert etter servitrisen hadde gått, pluttselig stirret alle på deg og du skjønnte du hadde sagt noe feil nå.
''Han har alltid kunne den... Du bestiller det samme til frokost hver morning'' sa Ashley med en rar tone, du nikket og lo litt.
''jeg visste det... Sorry, jeg er ikke helt våken enda'' smilte du til dem og de nikket og gikk tilbake til samtalene sine. Det var nære på, pluttselig hørte du melodien til 'Love Me' og skjønte det var mobilen din, du tok den opp og så et nummer du virkelig hadde håpt du kunne unspille, det var mobil nummeret ditt.

Hva tror dere hun gjør?
Tror dere hun tar den eller bare lar den ringe?
Håper dere liker historien så langt!

Never say Never~Vanessa 9 Kommentarer


The Switch - Del 3

All hate man får er egentlig ikke verdt det.... Men, dette var min sjane å leve uten alt det! Og jeg skal ta den! Så snakert jeg finner ut hvem jeg er... End


*dn* POV

Du sto inne på badet og gikk fram og tilbake, hva faen var det som hadde skjedd?! Sist du sjekket la du deg i din egen seng, i din egen kropp i et helt annent liv, og nå var i en helt annen seng, helt annen kropp og et helt annent liv!
Du stoppet all gåingen å så på deg selv i speilet, og alt du så var... Selena..... Selena....... Hennes hår, hennes øyner, hennes lepper, hennes pupper... Det eneste som ikke var Selena var personen inni...
 

''Selena... Komman, åpne døren, jeg må på do...'' hørte du Justin si fra andre siden av døren, du snudde deg kjapt mot døren og stirret på den. Det var sant det, Justin var her.... Oh my gosh, Justin var her. Du begynte å hyperventilere igjen og prøvde å roe deg ned.
''vent litt'' ropte du tilbake å såg deg rundt omkring i badet, det var masse sminke og hårsjele på benken, du skjønnte hva som var Justin's og hva som var Selena's det var egentlig ganske lett å se.
''Serr, Sel du vet jeg er glad i deg men du bruker hundre år der inne!'' suttret Justin, du fikk et smil om munnen, det var så typisk Justin å si noe slikt... Du stoppet helt opp å begynnte å tenke litt.
Du var i kroppen til Selena, alltså, kjæresten til Justin Bieber, gutten du er DØDS forelsket i, hvor er det negative i dette? Hvorfor hadde du vært så redd, dette var din sjanse å bli kjent med ham!
Du åpnet døren og Justin så lettet ut, du lot ham gå på do og du satte deg ned i sengen å begynnte å se deg rundt, du visste at de var i Los Angeles og at de var på et eller annen fint hotel men du visste ikke hvordan det så ut inne.
Det var en deilig rund dobbelseng, nattbord på begge sider og en liten sto ved det store vinduet.
Utsikten var kansje den beste delen, du kunne se hele byen der i fra.


Du hørte vasken slå seg på også av, og ikke like lenge etter kom Justin gående ut av badet i bare bokseren og smilte til deg.
Du bare smilte tilbake og tok ham helt inn, han hadde bustette morgen hår og søte trøtte øyner.
''Skjer med å stirre?'' spurte han og lo litt av deg mens han gikk i minibaren og tok ut en flaske med vann.
''Hæ, nei... Jeg bare... Jeg er veldig glad i deg bare...'' sa du og sukket litt, han så på deg og du kunne se han rødmet litt.
''Jeg er glad i deg også'' svarte han og gikk mot deg, han sto rett forran deg og lente seg ned og kysset deg, du trodde du skulle dø over hvor deilig det var å føle leppene hans mot dine, eller Selena's men akkurat nå, var de dine!
Kysset ble mer intenst og Justin lente seg over deg slik at du lå på ryggen og Justin lå over deg. Du lot hånden din beføle Justin, du dro armen din sagte fra skulderen hans ned til magen hans og deg strøk du ham forsiktig med neilene dine, du følte Justin trekke inn magen, noe som fikk deg til å smile.
''Justin, Selena vi må... OJ! Sorry! Beklager'' Justin snudde hode sitt mot Ryan som nå sto med ryggen til dere og virket veildig flau.
''Dude, det kalles å banke på...'' sa Jusitn med latter i stemmen og så på Ryan, du følte du ble utrolig flau og skjønnte ikke hvorfor Justin ikk ble flau.
''Jeg vet, jeg skulle ha lært meg det etter sist gang jeg gikk inn på dere.. ja, du vet'' sa Ryan og ristet på hode, Justin bare lo og ga deg et kyss på leppene før han røyste seg og dro på seg noe klær og gikk ut med Ryan.
Du slang deg ned i sengen og sukket, damn, han var flink å kysse! Du sukket litt og fikk et smil om munnen, du røyste deg og begynnte å gjøre en rar lykke dans og le, men pluttselig braste det noen inn døren.

Hva syntes dere om denne delen?
Hvem tror dere det er som kom inn?

Never say Never ~Vanessa8 Kommentarer


The Switch - Del 2

''hva faen er det som skjer?'' hvisket du til deg selv og så ned i bakken, du la merke til at du var nok så høy og du hadde svart hår, du så opp i speilet og hva du så fikk deg nesten til å tisse på deg, rett i speiset.... var Selena?


Selena's POV

Jeg våknet av mange jenter som skrek, jeg gravde hodet mitt inn i puten min får å prøve å lukke ut all skrikingen fra fansen, det var så irriterendes hvor høylytte fansen til Justin var av og til.
Jeg snudde meg til andre siden av sengen og åpnet øyne mine sagte å ventet å se annsikte til Justin, men det var ikke der, jeg ble møtt med en vegg fult av plakater av meg og Justin. Jeg satte meg kjapt opp og så meg rundt, jeg var ikke i hotel rommet jeg sovnet i, men i et stort jente room fylt med jenter som fikset seg i et stort speil mens de hørte på Baby.
''Unnskyld, men... Hvor er jeg hen?'' spurte jeg nervøst jentene og det førte jeg la merke til var at det ikke var min stemme, jentene bare ga meg et rart blikk og fortsatte med det de holdt på med.
''Skjer med deg a *Dn*? Du ser drit redd ut..'' sa en blond håret jente og satte seg ned vedsiden av meg.
''*dn*?'' spurte jeg enda mer forvirret og så meg rundt, det var virkelig noe rart her, jeg kunne ikke huske å ha dratt noe sted og... vent! Justin! Dette var sikkert en av hans måter å pranke meg på! Men det forklarte ikke forskjellen på stemmen min?
''Okay, dette er ikke gøy *dn*, det begynner å bli gammelt, stikk å fiks deg! Vi skal møte gutte, de har en bursdags overaskelse til deg'' sa jenten og røyste seg og gikk til resten av jentene.
Jeg ristet på hode og gikk inn døren jeg så ledet inn til badet, jeg låste døren etter meg og sukket.  Jeg slo på dusjen og dusjet meg, jeg trengte det, fordi jeg var så trøtt at jeg trodde jeg hadde brunt hår!
Jeg gikk ut av dusjen å surret et håndkle rundt meg, så begynnte jeg å kle meg i klærne jeg våknet i, det virket kansje sært av meg å dusje meg i et sted jeg ikke hadde peiling på hvor var men jeg trengte det.
Jeg tørket vekk dugget fra speilet og så meg selv i speilig og før jeg visste ordet av det skrek jeg ut.
''*dn*! GÅR DET BRA! Åpne døren, trenger du hjelp!'' ropte jentene til meg fra andre siden, jeg så meg selv i speilet og tok på meg selv, hva faen var dette får noe kødd!?
''Det går bra, jeg bare falt!'' ropte jeg tilbake til jentene, de ble stille og jeg fortsatte å stirre på meg selv.
Hva faen for en sick spøk var dette her for noe?!
 

Jeg gikk ut av badet og alle jentene sto utenfor å ventet på meg, eller, hvem nå en denne personen var.
''Hei.......'' sa jeg og hostet litt, jeg måtte finne ut en måte å finne ut hvem jeg var uten å få noen mistenksome, alt jeg visste så langt var at jeg het *dn*....
''Går det bra eller?'' spurte den samme blondinen og så på meg med et bekymret blikk, jeg nikket bare å satte meg på senga, hun ga et tegn til resten av dem skulle gå ut så satte hun seg ned vedsiden av meg.
''Er du sikker på at alt er okay? jeg vet du er litt skeptisk på å møte Stefan igjen men liksom... Det går bra'' jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre så jeg bare sukket litt.
''Gjør det noe om jeg bare blir hjemme også kan dere heller dra?'' spurte jeg og så nervøst på henne, hun sukket men nikket. Hun røyste seg og tok opp en bag som sikkert var hennes å gikk bort til døren.
''Du vet... Selv om du har billeter til Selena konserten betyr ikke at du kommer til å møte Justin alltså... Du burde innse at du må komme deg ut av den fantasi verden din, Stefan var ekte men du ville ha Justin, jeg skjønner det ikke'' hun sukket og gikk ut av døren.
Jeg satt der helt sjokert, denne jenta her var virkelig tragisk.... Hun måtte leve livet sitt, ikke sitte i en fantasi verden som ikke var så fantastisk... All hate man får er egentlig ikke verdt det.... Men, dette var min sjane å leve uten alt det! Og jeg skal ta den! Så snart jeg finner ut hvem jeg er... End
 

Hva syntes dere om denne delen?
Hva vil dere skal skje?

Never say Never ~Vanessa 7 Kommentarer


The Switch - Del 1

Hei alle sammen! Så etter å ha gått gjennom alle kommentarene (TUSEN takk for det foresten!) så har jeg sett at
The Switch vant, for dere som ville ha Old Memories så kommer den historien ETTER The Switch. Også vil jeg skryte litt av meg selv om at Rano fra JDBNorway ble inspirert av ideene mine! :D haha, jaja, her har dere første del! :D


 ''Gratulerer med dagen! Gratulerer med dagen! Gratulerer kjære *dn*! Gratulerer med dagen'' du sto forran alle i det mørke rommet mens de sang til deg. Du var ENDELIG blitt 17.
''Ønsk deg noe!'' ropte Kaja på siden mens hun holdt kaken med 17 lys på, du smilte stort og lukket igjen øyenene og ønsket deg å bytte kropp med Selena gomez får  1 måned, tanken på å kunne være kjæresten til Justin i 1 månte, hun var en fantastisk sanger å skuespiller! Du så virkelig opp til henne.

''Tusen takk folkens!'' sa du og smilte til dem, de lo og ga deg en stor klem. 
Dere satt hjemme hos deg en fredags kveld i April, dere var ikke spesielt mange bare deg og dine 20 beste venner, du bodde i Florida og var en stor fan av Justin Bieber.
''Skal vi legge oss eller?'' spurte Elise mens hun la seg i sengen din.
''Ha! Du skulle likt å ligge i sengen min du'' lo du og dyttet henne ut av sengen din, alle lo og hun bare huffet og kastet en pute på deg, dere bare lo og la dere ned.
Du lukket igjen øynene dine og sovnet fort.
Du hadde en utrolig rar drøm hvor du lå og klinte med Justin og han lå halv naken over deg, det var egentlig ganske hett, men etter hvert ble alt bare helt svart.
Du våknet sagte av at noen holdt godt rundt deg og små kysset deg i halsen. Du åpnet øynene dine fort å så deg rundt, du var ikke i ditt eget rom, ingen av jentene var der og du hadde aldri sett dette rommet før i hele ditt liv.
''Beklager hvis jeg vekket deg, det var ikke meningen'' hørte du en deilig stemme hviske inn i øre ditt. Du følte du fikk frysninger som du alltid fikk av å høre stemmen til Justin, men det var verre når du hørte det live i person.
Vent nå litt, du satte deg fort opp og snudde deg rundt i den store dobbelsengen, og rett vedsiden av deg på sengen lå Justin i en rød bokser men morgen hår og smilte til deg.
''Går det bra eller?'' spurte han deg og ga deg et lite kyss på leppene, og du trodde du skulle dø. Du nikket forvirret og gikk kjapt inn på det rommet du trodde var badet og låste døren. Du hørte Justin le inne på rommet og du følte du begynnte å hyper ventilere.
''hva faen er det som skjer?'' hvisket du til deg selv og så ned i bakken, du la merke til at du var nok så høy og du hadde svart hår, du så opp i speilet og hva du så fikk deg nesten til å tisse på deg, rett i speilet.... var Selena?
   

Hva syntes dere om den første delen av historien?
Hva tror dere kommer til å skje videre?

Never say Never ~vanessa12 Kommentarer


hits